Gambrinus liga souhrn - 6. kolo

15.09.2007, 21:44, aktualizováno 17.09.2007, 19:32
Komentáře a souhrny
Šlágr kola mezi Slavií a Baníkem neměl vítěze, celky ze špičky tabulky se rozešly smírně po remíze 0:0. Do čela mohla jít Sparta, ale prohrála 1:2 v Teplicích, které jako jediné zatím neztratily ani bod. Naopak teprve druhý bod si připsal Liberec, hrál 1:1 na Žižkově a zůstává poslední. Remízou skončily i další čtyři zápasy, včetně dohrávky Plzně se Zlínem. Vybočilo jen Kladno, které rozstřílelo 5:1 České Budějovice.
Slavia Praha - Baník Ostrava 0:0
Branky: -
Baník přijel na Strahov s citelně oslabenou sestavou, nedorazili Bolf, Řezník, Lukeš, Rajtoral a Svěrkoš. Slávisté se museli obejít bez Jandy, Švece, Šmicra, Šventa a Krajčíka.

V prvním poločase se v šlágru šestého kola nic podstatného neudálo. Ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvořit větší gólovou šanci. Diváci zatím viděli průměrné utkání.

Zato v druhé pětačtyřicetiminutovce se obraz hry úplně změnil. Po změně stran se hrál docela útočný fotbal, brankáři obou celků měli mnohem více práce než v předchozím dějství hry. V 48. minutě nebezpečně prověřil domácího brankáře Vaniaka ostravský Marek, ale jeho střela mířila těsně vedle. Na šanci hostí mohli hned gólově odpovědět slávisté, jenže Vlčkovu střelu zblízka zneškodnil gólman Vašek. V 61. minutě brankář Vaniak s velkou námahou vyrazil střelecký pokus ligového kanonýra Róberta Zehera. O několik minut později měli obrovskou šanci sešívaní, když pálili zblízka Dřížďal a Šenkeřík, ale jejich pokusy byly zblokovány. V 69. minutě nádhernou akci předvedl Zdeněk Šenkeřík, který nahradil Gaúcha v samotném začátku druhého poločasu, když si ve vápně obehrál Cigánka a z úhlu poslal velice tvrdou střelu na ostravskou bránu, ale pozorný Vašek jeho pokus vyrazil. I přes mnoho brankových příležitostí na obou stranách se nakonec oba týmy rozešly smírně se spravedlivým výsledkem 0:0. Magnet tohoto kola Gambrinus ligy tak svého vítěze nepoznal.
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Brno 1:1
Branky: 27. L. Hartig - 45. J. Trousil
Do zápasu s Brnem vstoupili hráči domácí Sigmy velice aktivně, dokázali si vypracovat hned několik gólových šancí. Ale branky se dočkali až v 27. minutě, kdy obloučkem překonal hostujícího brankáře Lejsala nejviditelnější hráč tohoto duelu Lukáš Hartig. I po vstřeleném gólu byli Hanáci stále nebezpeční, ale žádná jejich další šance už ke gólu nevedla. Hosté poprvé zahrozili ve 33. minutě, kdy Pacanda z přímého kopu krásně poslal míč do horního růžku olomoucké brány, ale brankář Drobisz jeho střelu bravurně vyrazil na roh. Brnu se přesto podařilo těsně před odchodem do šaten vyrovnat. Faulovaný Polách zahrával standardní situaci z levé strany a jeho míč doplachtil k Janu Trousilovi, který se hlavičkou úspěšně trefil do soupeřovy sítě. Pro domácí to tedy byla předčasná studená sprcha.

Po změně stran mohli jít Brňané dokonce i do vedení. V 49. minutě se mohl stát Trousil střelcem dvou branek svého týmu, ale po centru Holka byla jeho hlavička tentokrát nepřesná. V 72. minutě mohl také Hartig vsítit druhý gól, jenže jeho křižná střela těsně minula Lejsalovu tyč. Několik minut před koncem utkání se naskytla Olomouckým poslední příležitost, jak promluvit do výsledného skóre. Po Janotkově rohu hlavičkoval v pádu u bližší tyče Michal Hubník, ale brankář Lejsal jeho pokus perfektně zneškodnil. Fotbalisté Olomouce se tak po velmi dobrém výkonu nakonec museli spokojit pouze s bodem za remizu 1:1.
více informací
Viktoria Žižkov - Slovan Liberec 1:1
Branky: 29. L. Stracený - 21. J. Bílek
Mizérie Liberce má další pokračování, Slovan nevyhrál ani na šestý pokus a po remíze na hřišti Viktorie Žižkov zůstává v tabulce poslední.

Úvod utkání se odehrával jasně v režii Pražanů. V páté minutě pálil Švancara a po zákroku Zlámala se k míči dostal Kušnír, jehož pokus zastavila tyč. Ve 13. minutě zahrávali domácí rohový kop a po hlavičce Novotného zachraňoval opět Zlámal. Mladý brankář byl hrdinou svého týmu i o dvě minuty později, kdy zneškodnil dva pokusy aktivního Švancary.

Žižkov své šance neproměnil, a tak přišel trest. Ve 21. minutě vypálil z dobrých dvaceti metrů Bílek a jeho rána skončila v síti - 0:1. Vstřelená branky hosty povzbudila a dokázali se vymanit z tlaku, byli to však právě oni, kdo inkasoval. Ve 30. minutě se na levé straně uvolnil Švancara a po jeho centru nedal Zlámalovi šanci Stracený - 1:1.

Druhý poločas už tolik zajímavých momentů nenabídl, přesto se bylo na co koukat. Jako první zahrozil Liberec, když v 56. minutě hlavičkoval těsně mimo Košťál. Domácí už se tak snadno nedostávali do šancí, a tak to zkoušeli z dálky. Hodně blízko byl v 81. minutě Kušnír, jehož dělovka nakonec skončila podruhé v zápase na tyči liberecké brány.Příklad z domácího fotbalisty si poté vzal Frajlach, Bartalský ale zasahovat nemusel.

Až do konce zápasu se pak už nic podstatného nestalo. Liberec tak znovu nevyhrál, Žižkov remizoval podruhé v řadě.
více informací
SK Kladno - České Budějovice 5:1
Branky: 3. M. Gecov, 30. M. Zachariáš, 34. J. Jeslínek, 63. J. Jeslínek, 82. A. Vršajevič - 56. T. Radzinevičius
Zápas, který měl až do posledních minut napínat fanoušky obou týmů, rozhodli již v prvním poločase domácí. První šanci utkání využil Gecov, do poločasu se trefil ještě Zachariáš a Jeslínek. Sice v úvodu druhé půle snížil Stráský, ale Jeslínek si poté upevnil post nejlepšího střelce Kladna a ‘bůra‘ dovršil Vršajevič. Trenér Straka tak i ve svém druhém utkání nedokázal na svého soupeře vyzrát, tentokrát zcela zaslouženě.

Hned ve druhé minutě Dočkal namířil svůj roh na zadní tyč a Marcel Gecov nezaváhal - 1:0. Ve 20. minutě zahrával Čáp trestný kop, ten vyrazil Kučera k Farbákovi, ale i toho hostující brankář vychytal. O čtyři minuty později našel Cigánek centrem Dočkala, jehož střelu z první Kučera kryl. Do další šance poslal Dočkal Jeslínka, který sám před brankářem minul. Po půlhodině hry centroval Cigánek na přední tyč, kam si naběhl Zachariáš a přesnou ranou zvýšil vedení Kladna. Převaha domácích se projevila i ve 34. minutě, kdy Hunal podcenil centr Zachariáše a Jeslínek si tentokrát před Kučerou vedl mnohem lépe - 3:0. V poslední minutě mohl přidat Jeslínek další gól, ale Hunal napravil svou chybu z předchozí akce a obětavým zákrokem střelu zblokoval.

Druhý poločas přinesl i šance hostů. Černý ve 48. minutě napálil tyč. O dvě minuty později však opět musel zasahovat Kučera, po dobré střele Zachariáše. V 56. minutě se poprvé a naposledy radovali hosté. Střídající Stráský si naběhl na roh a hlavou překonal kladenského brankáře. Jenže v 63. minutě šli kladenští do přečíslení, Cigánek našel centrem na zadní tyči osamoceného Jeslínka a ten taktéž hlavičkou skóroval. O chvíli později střílel Zachariáš, míč se odrazil k Cikánkovi, který mířil těsně vedle. Celý zápas pak podtrhla akce z 83. minuty, kdy se Cigánek s Vršajevičem dostali za hostující obranu. Prvně jmenovaný potáhl míč a těsně před Kučerou nahrál Vršajevičovi, který měl před sebou prázdnou branku. V třetí minutě nastavení mohl skórovat stejný hráč, ale výhodnou šanci využil pouze ke střele mimo.
více informací
FK Mladá Boleslav - Siad Most 1:1
Branky: 32. J. Rajnoch - 6. T. Pilař
Most dokázal ve vypjatém závěru utkání udržet alespoň remízu 1:1, která pro něj bude mít velkou cenu, jelikož Boleslav diktovala po celé utkání tempo a několikrát byla velmi blízko gólu.

Hosté začali hodně zostra a už ve 3. minutě dal sice Toleski gól, ale ten nemohl být pro ofsajd uznán. Ovšem už o pár okamžiků později vstřelil Tomáš Pilař regulérní branku. Mostecký středopolař pouze nakopl míč na bránu, Miller čekal, že balón někdo tečuje, ale na poslední chvíli před míčem uhnul Rolko a byl z toho gól. Vyrovnání přišlo ve 32. minutě. Holubův centr dopravil do brány bez problému Jan Rajnoch. Těsně před koncem prvního dějství mohl poslat Boleslav do vedení Kysela, jenže mířil nepřesně.

I ve druhém poločase pokračovali domácí fotbalisté v ofenzivní fotbale a výsledkem bylo několik zajímavých gólových šancí. Nejprve svou tutovku spálil útočník Táborský a pár minut nato i Kalina. V 85. minutě opět zahrozil Táborský a jeho hlavičku zastavil až na brankové čáře Kanaďan Hainault. Závěr utkání se dohrával velmi agresivně, což rozhodčí Jílek ocenil šesti žlutými kartami a dokonce jednou červenou. Poslední šanci udělat něco s výsledkem měl ve druhé minutě nastaveného času Tomáš Sedláček, jehož hlavičku s velkými problémy vyrazil Svoboda na roh.
více informací
FK Jablonec - Bohemians 1905 0:0
Branky: -
Bohemians ani na pošesté nedokázali v lize vyhrát, a již po páté neskórovali. Jablonec nedokázal využít několika šancí, a tak zápas skončil očekávanou bezbrankovou remízou. Pro domácí to sice byl čtvrtý zápas bez prohry, ale třikrát remizovali a nachází se tak až v druhé polovině ligové tabulky. Samotný zápas moc šancí nenabídl a ukázalo se, že ofenzivní silou neoplývá ani jeden tým.

Ve 3. minutě našel Rilke Baranka, který pouze protáhl Sňozíka. Lehkou převahu nedokázali hosté využít k žádné větší šanci. Domácím vázl přechod do útoku, který obstarávali nerozehraní Loučka a Klapka. Znuděné fanoušky na chvíli rozveselil Baranek, když se ve 29. minutě udělal z Kunáskovy hlavy sedačku. O tři minuty později nevyšel Krejčímu trestný kop na vlastní polovině a nahrál přímo Polodnovi, ale Bohemka rychlý brejk nevyužila. Konec poločasu patřil domácím a v poslední minutě měli ke gólu blízko. Na Barankův roh si naskočil Zábojník a míč olízl břevno.

Stejně jako v prvním poločase, i po změně stran bylo k vidění mnoho nepřesných přihrávek. V 54. minutě se jedna přihrávka vyvedla Klapkovi, ale Svátek v dobré pozici mířil těsně vedle levé tyče. V 66. minutě si hráči role vyměnili, Klapkova technická střela branku přeletěla. Zápas, který měl do ligové úrovně hodně daleko, chtěli domácí vyhrát, ale převaha v druhém poločase k ničemu nevedla. Hlavně hostující Klokani už by se měli nad sebou zamyslet.
více informací
FK Teplice - Sparta Praha 2:1
Branky: 36. P. Lukáš, 68. M. Fenin - 66. M. Slepička
Zápas, slibující mnohé, nezklamal. Úvodní převaha Sparty vedla k několika šancím, ale ty zůstaly nevyužity. Teplice dostal do tempa faul Kadlece na Verbíře, který se zdál být jasně červený, ale rozhodčí vytáhl pouze žlutou kartu. Fanoušci hnali své hráče dopředu a ve 36. minutě je rozjásal Lukáš. Sparta hrála aktivně a v 66. minutě srovnal Slepička, ale neuplynula ani minuta a u penalty se ocitl osamocený Fenin a neměl problém vrátit domácím vedení. Duel Teplice – Sparta skvěle uctil památku Vlastimila Marečka, až na polevení Bílkových nervů a hlavně na Řepku, který předvedl, jak se dá zhatit krásný zápas, když ukázal nejdříve svůj "vytříbený" slovník a po vyloučení dal facku kameramanovi, respektive samotné kameře. Postupně se přidávali i další hostující hráči. Jednoduše to Sparťané nezvládli.

V prvních minutách mířila dvakrát finální přihrávka na Kuliče, ale ani jednou se do zakončení nedostal. V 16. minutě se do vápna řítil znovu Kulič, skvělý skluz teplického obránce vypadal jako penaltový, ale rozhodčí zapískal pouze roh a opakované záznamy mu daly zapravdu. I další šance patřila hostům, Horváth trestný kop zamířil jen těsně vedle. 29. minuta přinesla největší šanci, když Kuliče vychytal Slavík a dorážku Slepičky odvrátili obránci. Do první velké šance domácích se hrnul Verbíř, zfauloval ho Kadlec a značně zaplněný stadion se dožadoval červené karty. Když však přišla pouze žlutá, vyhecovalo to jak fanoušky tak hráče a přišly tři šance a gól domácích. Nejdříve Verbířovu střelu zpoza obránce vyrazil Poštulka, z následného rohu Lukáš mířil do břevna, opětovný centr našel znovu Lukáše a ten už poslal domácí do vedení.

Druhý poločas začal stejně jako první. 46. minuta přinesla dobrou přízemní střelu Kuliče, ale Slavík byl na správném místě. V 58. minutě fauloval Kaufman Rezka pár centimetrů před vápnem, teplický hráč si stěžoval na žlutou, sparťanský na to, že faul již byl uvnitř vápna. Z následného přímého kopu nic nebylo. V 66. minutě však už Sparta srovnala. Slepička využil dobré přihrávky, vběhl do vápna a střelou k tyči nedal Slavíkovi šanci. Jenže hned následný útok domácích znamenal vrácení vedení. Gašparík si pohrál s Řepkou a ve vápně našel osamoceného Fenina, který se z pozic kolem penalty prosadit umí. Sparta se snažila, ale gólové šance to nepřineslo a to, jak hosté ukončili velmi nadprůměrné utkání, se dá popsat slovy neprofesionální, neslušné, nechutné...
více informací
Viktoria Plzeň - Tescoma Zlín 1:1
Branky: 30. M. Fillo (pen.) - 14. L. Žůrek
Zlín i v zápase s Plzní navázal na úspěchy z předchozích zápasů této sezóny a ze západu Čech si odvezl bod za remízu. Prozatím mu tak zůstává 5. místo, Plzeň je hned za ním.

První poločas nabídl atraktivní fotbal, který byl obohacený o jednu vstřelenou branku na obou stranách. Hned na úvod si Plzeň vypracovala gólovku, ale výborným zákrokem se zaskvěl zlínský gólman Baránek. Hosty poslal do vedení ve 14. minutě útočník Žůrek, jehož střelu tečoval jeden z domácích obránců a míč zapadl za záda překvapeného Daňka. O vyrovnání se postaral po půl hodině hry po ruce Vidličky z penalty Martin Fillo. Hosty inkasovaný gól nabudil k zvýšení aktivity, jejímž výsledkem byla tyčka a nakonec také Žůrkova šance, kterou Daněk se štěstím zlikvidoval.

Nádhernou akci předvedli v 53. minutě Trapp, Krbeček a Šíma. Posledně jmenovaný se dostal ke střele proti samotnému Baránkovi, ale hostující gólman znovu vyšel ze souboje vítězně. Domácí fotbalisté si pro závěr utkání vytvořili tlak, čehož mohl využít v 85. minutě po akci Vítězslava Brožíka mladík Martin Fillo, jenže jeho střela z deseti metrů byla nepřesná. Hodně štěstí měl v nastaveném čase Daněk. Žůrek vyslal na plzeňského gólmana krásnou střelu, která dokonce lízla i jeho tyč. 3125 diváků ve Štruncových sadech vidělo průměrné utkání, které nakonec skončilo spravedlivou remízou 1:1.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha65109:316
2.FK Teplice550010:315
3.Baník Ostrava642014:514
4.Sparta Praha64119:413
5.Tescoma Zlín62316:59
6.Viktoria Plzeň62315:49
7.SK Kladno621310:107
8.FK Mladá Boleslav61326:76
9.FK Jablonec61323:46
10.Sigma Olomouc61324:66
11.1. FC Brno51225:65
12.Viktoria Žižkov612310:145
13.Bohemians 190560422:64
14.České Budějovice61146:114
15.Siad Most603310:153
16.Slovan Liberec60242:82

Autor: Tomáš Pavlík, David Křížka, Josef Gvoždiak, Tomáš Honajzer

Komentáře (246)

Přidat komentář
Shevchenko

Škoda, věděl jsem, že máme na to, aby jsme tam vyhráli, ale remíza na Slavii je dost dobrá, takže spokojenost, ještě spokojenější budu, jak zítra Teplice porazí Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

U zápasu Teplice - Sparta bych si přál plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na výhru jste neměli, remíza je zasloužená. Evidentně jste si jeli pro bod, máte ho mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezí jsme rozhodně nebyli, nedokázali jste se vypořádat s naším aktivním presingem. Na výhru jsme měli, ostatně jako vy. Na střely jsme dokonce vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zklamal Belaid, nedal snad jedinej pas dopředu, všechno jen alibisticky do stran. Hubáček mi připoměl Kováče ze středy - všechno okamžitě odkopával co nejdál, tím ste dostali darem spoustu míčů. Chtěl bych vidět mač v ideálních sestavách, nám přecijen chybělo víc kusů, kompletně celou zálohu by nenahradil nikdo.

Aspoň pozitivní, že i náhradníci jakž takž zahráli. Největší negativum je, že sem se po letech zase na někoho spolehnul a hodinu před výjezdem zjistil, že neni auto. Zejtra remízu, ať má Baník a Sparta 2 ztráty, Slavia jen jednu. Snad chudinkám sparťanům nebude vadit, že každý jejich krok je po takovym drobnohledem a nikdo nepřehlídne ani takovou drobnost jako hajlování

Reagovat
smazaný uživatel

Zas si ale na druhou stranu vem, že tvořit měl především Volešák, Belaid měl oproti němu mnohem více defenzivních povinností. Hubáček je z formy, letos snad ještě nezahrál dobrý zápas. Nejvíce mě potěšil Dřížďal, ten byl opravdu výborný. Ještě bych zmínil, že nechápu občasné nasazování Gaúcha do základu, vždyť on nikdy nic nezahraje, jako střídající je to většinou ok. Mohl zkusit rovnou Necida, ten by zahrál minimálně na stejné úrovni jako Gaúcho. Jinak jsem čekal dřívější nasazení Jablonského, který po svém příchodu hru docela rozhýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaúcho je takovej lítač, odběhá toho dost, bojuje, ale nějak se neumí moc zapojit do hry. Jenže předminulou sezónu hrál ke konci několik zápasů v řadě byl skvělej. Rozhodně bych se ho nezbavoval. Spíš mě ale překvapilo, že nastoupil i když byl k dispozici Šenkeřík...

Belaida nic neomlouvá, Tavares pošle nějakou tu přihrávku dopředu, on za celý zápas předvedl jednu dobrou věc a to ten přímák. Švec možná dopředu nevymyslí kdovíco, ale zase v defenzivě je mnohem lepší, s ním na ploše by měl Baník míň příležitostí. Zatím mě chlapec nepřesvědčil.

Hubáček je se sebevědomím asi v prdeli. Loni byl skvělej, na podzim asi nej hráč v naší obraně. Pěknej kontrast s Dřížďalem - ten první zápas taky spíš nakopával, dneska chodil do dvou, do třech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl hodnotit jednotlivce, tak musím vyzdvihnout Vaška, který nás už poněkolikáte podržel a dneska to byla velká jistota. V obraně pracovalo spolehlivě duo Cigánek, Bystroň. Hlavně Byzi dnes předvedl výborný výkon. Marek opět jistota, překvapil mě Mičola, který svůj první ligový start okořenil slušným výkonem, očividně mu z ms narostlo sebevědomí. Ruda bojoval, dřel, vymyslel hodně akcí, taky si zaslouží pochvalu. Zeher obraně slávistů slušně zatápěl, odvedl na hrotu dobrou práci. Nezklamal ani Magera, který poctivě pracuje pro tým a vyhrává důležité souboje.. Nevýrazný byl Tchuř, na křídlo už nemá rychlost, nelíbil se mi Čoupek a při každém jeho dotyku s míčem mě mrazilo, a hodně přhrávek zkazil Metelka, jeho střely byly komické, ale musím vyzdvihnout jeden jeho skvělý pas, kterým vybídl do golové šance Zehera.

Mančaft musím pochválit, chybělo nám dost hráčů a bod má dnes cenu zlata. Po taktické stránce jsme to zvládli skvěle, ale v koncovce jsme měli být agresivnější...

Remíza zcela zasloužená, oba týmy měly v některých fázích zápasu štěstí.

Reagovat
Marv

nejlepsi byli fandove

Reagovat
Shevchenko

JO teď mi to Marv připomněl Fandové Slavie naprosto trapní! Za celý zápas jsem je neslyšel, možná jen v nastavení, kdy na to upozornil Čapek (Mimochodem jeho Otéépka bylo excelentní ) Nevím jaký počet byl Baníkovců, ale dohromady bylo fandů kolem 6 000, takže další humusárna! Na Bazaly by bylo 100% vyprodáno, takže 18 tis., opravdu nechápu co ti slávisti dělaj, jsou v LM, a na magnet kola (Možná i podzimu) přijde tak málo lidí? Jinak My jsme byli (Jako obvykle) skvělí. Nic jiného jsem neslyšel jen naše chorály

Reagovat
Marv

bylo tam zhruba 1500 az 2000 Ostravaku.. cela praha vzhuru nohama

Reagovat
smazaný uživatel

někdy si říkám, jestli "slávistickej fanoušek" není náhodou další Jára Cimmermann, tzn. fiktivní postava

Reagovat
HOST*marcocruz

no neslyšel jsi nás,protože jsem trénovali nové chorály na LM, naký baník je nám proti LM u piče:D(obrazně rečeno, aby tady zas někdo nevylítával z kůže)

Reagovat
Shevchenko

Ty zase meleš hovadiny...

Reagovat
HOST*brona

Reagovat
HOST*Brona

myslim si ze pred zapasem by malokdo cekal ze uhrajeme na slavii alespon bod ale v prubehu zapasu a vubec po zapase mohl byt banik sklamany pac si myslim ze byl lepsi a kdyby strilel presneji z velkych sanci tak vyhral ....myslim si ze slavia nic neukazala a ze v tabulce zacne pomalu klesat......banicek jedeeem at je letos titul :)ú

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*M11

co... postavili ctvrtou tribunu 5-1 no nevim nevim teda

Reagovat
smazaný uživatel

Si budějovičtí dali s Frantou lajnu, to se pak hraje blbě

Reagovat
Marv

tak to co predvadel rozhodci v duelu teplic se spartou bylo silene.. jiste se nemylim kdyz rikam ze tohle je jeho posledni zapas v lize

Reagovat
HOST*

Repka je takovej kreten, ze to nema obdoby

Reagovat
HOST*

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuje ještě někdo o tom, že by měl chodit na vodítku a s náhubkem?

Reagovat
HOST*

bílek se k tomu nebude vyjadrovat curak

Reagovat
-Kopy-

Místo aby DeBílek řekl, že Řepka je vypatlanej debil, tak zase jenom "k tomuto se nebudu vyjádřovat"

Reagovat
smazaný uživatel

No Bílek, to sme slyšeli ty jeho čur*ky v pr*eli, ten ať už se radši opravdu nevyjadřuje. A rozhodčí je prej poškodil, hrozný, vždyť sparťani přece nikdy nebrečí...

Reagovat
Tsigi

Bílek zakázat tohle už je nelidský no jo ale asi kluky zařízli jinak přece Sparta nevyhraje

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

Tak Řepka se zas předved takhle se může chovat fakt jenom hovado co má v hlavě nas*no

Reagovat
Marv

nikdo tu nebreci.. sparta mela vyhrat i tak mela vic sanci.. rozhodne nebyla horsim tymem ale i ty sis musel vsimnout ze takhle to proste nejde 2 nebo tri penalty nevidel?? ale nebyli to jenom ty penalty.. ten druhej gol teplic byl po jednoznacnym faulu ten hrac si pomuze uplne viditelne rukama

Reagovat
Shevchenko

Žádne penalty nebyly jestli si neviděl, první přes míč, druhá mimo vápno.

Reagovat
HOST*

ty blbecku...co to kecas za hovadiny...my nemuzem za to ze sparta zamestnava hrace co vydelavaj za to jaky jsou vymasteny

Reagovat
Shevchenko

Už to vidím: "Co řekne k tomu konci zápasu?" "Řepka je vypatlanej debil" .....

Reagovat
Shevchenko

řeknete*

Reagovat
-Kopy-

tak takhle na plnou držku ne, ale víš jak to myslím

Reagovat
Tsigi

Ježiš tohle nemá obdoby docela by mě zajímalo kolik dostane když se kouknu kolik dostal Navarro.....ale nesmíme zapomínat že je to Sparťan. Hlavně ať se to nesnaží dávat na peníze Řepku půl mega nesloží.

Zase udělal ostudu, kdyby poprvý nebo podruhý ale takhle to už je moc

Reagovat
-Kopy-

hovado.

Reagovat
HOST*M11

nemam slov... doufam ze si repka letos nezahraje a bilek na tribune vysedi dulek...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí musí krotit vášně hulváta Řepky, který si nevybíravým způsobem vzal na mušku domácí pořadatele

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se teda výkon rozhodčího líbil, zbytečně hru nekouskoval a podle mě pískal férově. Na druhou stranu je ale pravda že nepískal pro Spartu...to už si asi fakt nezapíská.

Reagovat
Shevchenko

Tak teď se Řepka teda ukázal, kretén, být na hřišti, tak mu dám přes hubu, nevychovaný hajzl. Doufám, že za to dostane 500 tis. + 10 stop k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, to by bylo adekvátní. Bohužel

Reagovat
HOST*2+kk

by tě sfouknul jak svíčku ty hrdino...

Reagovat
Shevchenko

Takovej debil? Těžko chlapečku.

Reagovat
HOST*2+kk

no když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct? Řepka se pomátl - tohle opravdu nejde dál. Sice to sudí posral, ale kvůli pitomý ruce takovejhle tyátr?

Doufám v potrestání.

PS: ale sudí byl opravdová piča, to teda jo

Reagovat
Tsigi

Ty vole až začnete něco hrát tak si stěžuj na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to sem nepatří, ale co já jsem viděl, tak jsme byli lepší. Teplice daly gól ze všeho, do čeho koply

Reagovat
smazaný uživatel

V čem vám ublížili?

Reagovat
Marv

ty si ten zapas nevidel?

Reagovat
-Kopy-

nebreč.

Reagovat
HOST*2+kk

Zalez exote, nikdo tu na tebe neni zvědavej. Akorát se zase dál ztrapňuješ. I když to ti vlastně po mnohých předchozích výlevech evidentně nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že viděl, takže bych to rád slyšel, já si nevšiml, že by tam Spartě něco odepřeli. Jednou na každé straně posral ofsajd, co s tím? Kolik jich posral na každé straně včena na Strahově? Penalta nebyla ani jedna, to na mě nezkoušej. Proč ste to projeli se zeptej třeba Kuliče, kterej dostane luxusní přihrávku za obránce, může jít sám, ale jednoduchou přihrávku si zpracuje absolutně špatně a zazdí si tím pozici. Za tohle je v základu repre?

Reagovat
Shevchenko

Bože Rozhodčí byl úplně normální, ne-li nadprůměrný, u toho gólu Teplic to nešlo tolik vidět, tak nekecej jasný faul, pak už jen ten přímý kop, ale sám Horváth si zdržoval, vždyť už neměli čas.

Reagovat
Shevchenko

Ještě něco, Kadlec měl být dvakrát vyloučený, takže už vůbec nechci slyšet, že vám připískával, když to horší měly Teaplice

Reagovat
smazaný uživatel

No, byly tam 3 situace zavánějící pentlí + ten souboj u lajny, ze kterýho padl ten druhej gól, ale Sparta by měla Teplice sfouknout i bez pentlí proto se na to nevymlouvám a taky nechápu, proč jak Řepka tak Bílek takhle vyváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Namyšlený pražský ku*vy se zase předvedly.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak ...

Reagovat
HOST*

jaký ale no tak?!!! řepká je píča ,abrahám je kokot...a celá sralta je banda trotlů,co víc dodat..

Reagovat
HOST*Cocoon

Já bych ještě dodal že meleš sračky...a ani podepsat se neumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše sparťanský, tohle se ve Slavii, Bohemce či Viktorce nikdy nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Těšim se na disciplinárku - Řepka zase bude koukat z okna, dělat že neslyší, kamery budou muset bejt za silnym plexisklem

Reagovat
HOST*xxxman

Nj, holt rozhodující gol po jasném faulu, zrovna když teplice inkasovaly, následně horváthova žlutá, završení s prvky volejbalu...to by nastartovalo i Lucia

A kameramana jen odstrčil, holt mít kameru 15 cm od obličeje...já vím, je to klenot ligy, ale tohle ten voyeur-kameraman krapet přehnal. řepka krapet taky, ale adekvátní distanc tak 4 zápasy.

Reagovat
Marv

souhlasim s tebou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Shevchenko

další ..., no, radši nic.

Reagovat
HOST*David

ty seš tady asi největší odborník, znalec, chytrák a taky bohužel kokot!

Reagovat
smazaný uživatel

Faul před 2. golem Teplic určitě nebyl, Horváthova žlutá chyba byla, ale zápas to nijak neovlivnilo, navíc Kadlec kdyby dostal rovnou červenou tak by se taky nemohl vůbec divit. A ten kameraman stál půl minuty na stejnym místě, je pravda že stál Řepkovi v cestě ale když tam natáčí tak nemůže uhýbat protože jde kolem pan Řepka!!!

Reagovat
HOST*

Ty musíš být úplně vypatlanej a slepej ,tomu říkáš strčení? Jen mám strach,aby to nedopadlo jak loni s Horváthem,když dostal červenou se Slováckem a nakonec z něho udělali chudáka,že prý ho vyprovokovali a dostal jen 1 zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka. Zápas jsem neviděl, ale podle toho, co jsem slyšel, rozhodčí tlačil Teplicím a to celkem dost, to jen aby se nesoustředila pozornost jen na našeho psychicky labilního Tomáše...

Reagovat
Marv

celkem dost?? to si to fakt nevidel.. to byla teda hruza.. pekne je zariznul

Reagovat
-Kopy-

Bože, jak já nesnášim nesoudný a zaslepený fanoušky

Reagovat
HOST*cracker

ty tu mluvíš o soudnosti? Se prober rozhodčí to nezvladl a ty tu budes kcat ptakoviny

Reagovat
Shevchenko

Přesně, rozhodčí to nezvádl, měl vyloučit Kadlece.

Reagovat
smazaný uživatel

tj když rozhodčí nepíská pro Spartu tak to nezvládl...

Reagovat
HOST*cracker

to si napsal ty a tak ubohej a hloupej připevek nemuze nasat chytrej člověk

Reagovat
HOST*

Hlavně,že ty umíš psát.Tak si to po sobě ty debile sparťanskej aspoň přečti,než to pošleš.

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

Sparta si to posrala sama a ne že jí zapíchl rozhodčí

Reagovat
HOST*cracker

s tim souhlasim, jen je potreba dodat,že vítězny gol padl po faulu

Reagovat
smazaný uživatel

A že Kadlec měl dostat červenou

Reagovat
HOST*cracker

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

za faul když utočník Teplic šel sám na brankáře!!!

Reagovat
HOST*

nešel čistě sam

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*David

a ty seš hnedka za nim!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Cocoon

Reagovat
Shevchenko

Njn zaslepenej Cocoote

Reagovat
HOST*Cocoon

Nevtírej se, ztrapnil ses tu už dost. Stačilo - víš, všeho moc škodí. Stejně už o moc hloubějc klesnout nemůžeš...a to sem tě tu docela respektoval .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale to nemůžeš číst info na www.sparta.cz

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš prostě Baníkovec spojený se sparťanem, to už fakt jinak není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...

Reagovat
Shevchenko

Jediný, co doopravdy nezvládl, je žlutá pro Horvatha a neudělená červená pro Kadlece. Na české poměry dost dobrej rozhodčí.

Reagovat
HOST*pawel

a co faul u 2. golu? ruka v posledni minute na zlutou kartu?

Reagovat
Shevchenko

žádná kamera to nedokázala.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Vim,že nenávidíš Spartu a máš radost že prohrála,ale nedělej ze sebe zas šaška.

Reagovat
HOST*cracker

to tu ze sebe dela uz dost dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

šaška ze sebe děláš ty řečma že rozhodčí zařízl spartu...každej co nefandí spartě chválí výkon rozhodčího, není to trochu divný?

Reagovat
smazaný uživatel

šaška ze sebe děláš ty řečma že rozhodčí zařízl spartu...každej co nefandí spartě chválí výkon rozhodčího, není to trochu divný?

Reagovat
HOST*cracker

ne nebot kazdej je tady zaujatej proti sparte

Reagovat
Shevchenko

Jediný šašek jseš tu ty čuráku! Fakt už mě neser s těma kecičkama, prostě vás nikdo nezařízl a s tím se smiř! Prostě vám dneska nepomáhal a to se někdy stane.

Reagovat
HOST*cracker

ty si tak hloupej až mi je tě lito

Reagovat
HOST*Cracker j.

S člověkem který umí jenom nadávat a je zaslepený se já bavit nebudu.

Reagovat
Shevchenko

Nic k tématu, nevadí. Jinak proč máte tak stejné přezdívky, neco i tu nehraje.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Jo bratr píše vedle v pokoji... ale bavit se s tebou nebudu někdy si chudák.

Reagovat
Shevchenko

ZASLEPENÝ

Reagovat
HOST*Cracker j.

A hloupý ti tam chybí....

Reagovat
Shevchenko

Bráchové cracker a Cracker j.

Reagovat
HOST*Cocoon

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Nová kniha "Shevchenkův pád, aneb jak se stát z mnohými respektovaným uživatelem Eurofotbalu zaslepeným baníkovským psychoušem" již brzy na prodejních pultech u všech dobrých knižních obchodů!!!

Reagovat
Shevchenko

Co dodat Spartani

Reagovat
HOST*2+kk

Podej demisi ze svojí funkce v Eurofotbalu - to je nasere...

Reagovat
HOST*Ladidada

Jo, ten má fakt dost. Měl by si dát od tohohle webu pauzu, osobně bych mu pak poslala bonboniéru a puget růží.

Reagovat
Shevchenko

Já vím že vás sere že vaše Spartička prohrála, jen narážím na to, že rozhodčí NIKOHO nezařízl! Jen tou rukou v 94. minutě (!!!), neměli se náhodou nastavovat 3? I Rada tam řval konec, vy by ste měli být sakra rádi, že jste hráli další minutu navíc, místo toho nadáváte na rozhodčího.

Reagovat
HOST*David

vzdávám holt největšímu ubožákovi na portálu Eurofotbal.cz, ty chudáku...nebreč tady!

Reagovat
Shevchenko

Nebreč tady

Reagovat
Shevchenko

Jinak k temátu nic?

Reagovat
HOST*Larouse

S tebou už falt nic...

Reagovat
HOST*

šašku,šašku...

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to jako dovoluješ ty lůzo? Nad rozhodčíma brečí jen slávisti, sparťani nikdy, přece železná spartička! Počkej až si tě chytim, my sme králové Prahy a ty budeš chodit kanálama. Kanálama chlapečku!!!

Ne teď vážně, kdyby Spartu řezal, tak mohl dát Řepkovi červenou už za faul na Fenina - faul zezadu, vůbec nešel po míči. Snažim se být maximálně spravedlivej, i když sem slávista, takže si přidejte tak 10% k dobru Spartě. Co tam bylo? Faul Lukáše - nejdřív míč. Druhej faul byl mimo vápno. Pospěchovi se nic nestalo.

To jako chceme koukat na slečinky, co se svalej při prvnim doteku? Jako tak pak se můžeme bavit, jak může dohrát zápasy Došek, kterej rozdá kupu ran loktama. Vždyť to Mr. Řepka sám říkal - fotbal bolí. Zase sparťanům nevoní vlastní medicína? Proč se vymlouvat na ten zákrok, ale nezmínit, že Řepku si tam Gašparík obehrál jak malýho kluka? To je ten nejlepší stoper ligy s platem 10 milionů ročně?

Reagovat
HOST*Merni

Zápas jsem neviděl, může mi někdo nezaujatý napsat co se stalo hlavně tedy ke konci utkání? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako já nejsem zaujatej, ale svěcený to vystihl 'řepka se zbláznil' ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice asi zahrály na půlce rukou, rozhodčí pískl ale jenom aut pro Spartu, Bílek začal sprostě nadávat na rozhodčího, ten ho vykázal na tribunu, přiběhl Řepka, ztačal nadávat na všechny málem se začal bít s pořadatelem a rozhodčí mu udělil žlutou kartu (byla 2. tudíž červená)

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě žduchl kameramana jak odcházel ze hřiště...

Reagovat
HOST*Merni

Ok díky. Mrknu na Dohráno určitě to tam bude.

Reagovat
HOST*cracker

asi? mohl bys to napsat presne. Verbir si zahral volejbal 35 metru od brany, jasna ruka plus zluta ta karta - ta reakce byla ale spatna

Reagovat
Shevchenko

Víš jaký byl čas? Asi 40 sekund po nastavení! Takže už se vůbec hrát nemělo !!!

Reagovat
Shevchenko

Zápas: Sparta ze začátku lepší, pak faul Kadlece na nějakého Tepličáka, ketrý běžel sám na bránu, jasná červená, dal mu žlutou, pak tam byl ještě další faul Kadlece, který mohl být na žlotou nic. To pak gól hlavou Lukáše a Teplice byly lepší, pak dala Sparta gól, minutu na to Gašparík utekl po lajně (možná tam byl faul, ale jak jsem psal, žádná kamera to nedokázala) pak si pohrál s hovadem Řepkou a nahrál Feninovi, ten to dal do prázdné, Sparta pak tlačila, Horváth pak kopal přímý kop, zeď byla trochu blíže, on ale dostal žlutou za zdržování, ke konci ruka, Bílek se nasral, byl vykázán na tribunu, přiběhl Řepka, začal řvát po 4. rozhodčím a pak po nějkakém chlapovi (nevíte kdo to byl) rozhodčí mu dal ČK a pak jak odcházel žduchl do kamery (kameraman mu nic nedělal, metr od něco šel a jen natáčel).

Reagovat
smazaný uživatel

A Abraham tam běžel někoho zabít, naštěstí ho někdo chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

ty si nezaujatej? ty sem radši nic nepiš

Reagovat
Shevchenko

Asi tě zklamu, ale budu. A nebreč.

Reagovat
HOST*lkj

škoda

Reagovat
HOST*Merni

Teda Studio fotbal

Reagovat
HOST*PD

myslím, že rozhodčí pískal dobře, což byl názor i spolukomentátora....ale někteří fandové Sparty jsou fakt naprosto nesoudný a zaslepený a nemá moc cenu se s nima bavit. Když Spartička prohraje tak za to prostě může rozhodčí.....a že moh Řepka urazit kameramanovi hlavu, co má bejt.....jen tak mimochodem ta kamerá má tak asi dvanáct kilo....takže kdyč ti do ní nějakej blb napálí tak to moc příjemný není.....ale fanatický nemyslící fandové to vždy svým miláčkům odpustí

Reagovat
smazaný uživatel

Kameramanovi bych dal prémii za to, že tu kameru zachránil . A taky za to, že ji nepoložil a neběžel jednu Řepkovi vpálit, já bych se asi neudržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobě bych vpálil taky, nějak jsem se odnaučil reagovat. To bude asi těma barvičkama .

Reagovat
-Kopy-

vubec, mě to taky občas nejde a myslím, že to není tím, že to neumíme

Reagovat
HOST*David

já myslím, že u tebe to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílkovi se ti jeho magoři "nečekaně" začínají vyplácet, hlavně že tu jejich kliku v létě ještě posílil.

Reagovat
HOST*Míša

Hoši budte soudný na fotbale jsem byl.Teplice=Ubohost.1 gol OK.2 po jasnym faulu na pospěcha.Pak 90 minuta neodpískaná jasná ruka Verbíře při centru.Teplice 40 minut bránily..Řepka je řepka,ale tohle to by neunesl největší klidas.Jsem spartan,ale pořád jsem objektivní.A zase se samozřejmě všichni svezou na Řepkovi.Hoši jdětě nikam

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že si se označil za soudného sparťana.

Reagovat
-Kopy-

Řepka je řepka,ale tohle to by neunesl největší klidas

Reagovat
HOST*PD

JESTLI JE ,,MÍŠA,, SOUDNEJ SPARTAN, TAK JAK POTOM VYPADÁ TEN NESOUDNEJ....TO MUSÍ BEJT TEDA SÍLA

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem pouze Studio fotbal, ale Řepka je prostě ubožák. Kliďas nekliďas je to přeci jen profesionál, respektive měl by být. Není to první exces, a to ještě nevíme co řval na ty pořadatele.Emoce ke sportu patří to nepopírám, ale co je moc to je moc Měl hrát hokej tam by se mohl mlátit, ale zase byhc nechtěl vidět co by dělal s hokejkou v ruce.

Reagovat
HOST*

Ano profesionál ale pořád člověk.Kdyby to udělal zničeho nic tak to beru ale né že rozhodčí z nich dělali kašpárky.A nehledě na to že Řepka byl jeden z nejlepších na place.Nezlobte se na mě.

Reagovat
Shevchenko

ano opravdu hrozné kašpárky A nejlepší na place? Nenech se vysmát ale jak si ho tam udělal Gašparík Takhle nejde udělat ani děcko, navíc ten jeho faul na Fenina Opravdu se stydím za to, že v ČR žijou takové hovada

Reagovat
HOST*Míša

Ano beru tvůj názor a i pravda ale tot vše si myslím.

Reagovat
HOST*

šašku,šašku, už radši mlč

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase hrajou za habaďůru? Řepka je dement, o tom žádná, ale že by to museli dávat k soudu a vyhrožovat, že když se Sparta neomluví, tak skončej s ambrinus ligou, to je fakt zase perla. Ten Černý už neví, co za pitomost by vymyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těžko by mohli skončit takhle v průběhu sezony ne?Na naši ligu se stejně nedá dívat , takže osobně je mi to jedno, ale vzhledem k ostatním fandům. Můžou dát k soudu Řepku, ale vztahovat to na celou ligu?

Reagovat
Shevchenko

Spíž skončit se všemi přenosy Sparty.

Reagovat
Shevchenko

spíš

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo. Zase liga v TV být musí. Nevim co řešej a tahaj do toho ostatní kluby.

Tak maj říct - máte tam:

a.) partu debilních fanoušků

b.) za každou cenu vtipného Horvátha, kterej si ze srandy zahajluje a diví se, že se nikdo nesměje

c.) dva pošuky, co si neuvědomují, jak se chovat a trenér je ještě podporuje

Kvůli A+B+C nebudete letos v TV, o vaše pohárová utkání nestojíme, sponzorům a fandům si to vysvětlete jak chcete, nazdar!

Ale já vim, sme v Čechách, takže takové jednoduché a logické řešní prostě nehrozí...

Reagovat
HOST*klasik

wectore, ty si zřejmě zapomněl, jak tým u nás je nejsledovanější, at hraje doma nebo venku, nebo v TV, takže ten tvůj návrh jaksi odporuje...

Reagovat
plechi

Baníček

Reagovat
HOST*klasik

u Ostravy by to byla pravda, kdyby to fandeni bylo kazdou sezonu a ne jen kdyz se zrovna dari...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má co dělat? Nezájem, že se na Spartu dívá nejvíc lidí, když to jsou dementi, tak v TV prostě nebudou. Nebo radši po sparťansku - "když ne my tak nikdo"? Když se podívám na přenosy, tak s Libercem bučeli na toho Hudsona, na Žižkově si Horváth myslel, že náckové jsou vtipní a proti Teplicím no comment.

Reagovat
HOST*Kury

Souhlasím s tebou.

Reagovat
HOST*Míša

Dokážu uznat že když hraje Sparta tužku tak to řeknu,ale né když byla jasně lepší.Škoda že to byl Řepka bejt to někdo jinej tak to po 2 dnech uschne a šmitec.Ale takhle to budou tahat zase 3 měsíce.ČT nekomentuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Adekvátní trest musí být vynesen ať je to kdokoliv!

No poč se o to o něm bude asi víc psát? Pokud jsi objektivní sparťan tak si odpovíš sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš Míša DeBílek?

Reagovat
HOST*2+kk

Tady fakt klesá úroveň příspěvků i u dlouhodobých uživatelů Eurofotbalu, zvěsti nelhaly.

Reagovat
HOST*klasik

tak to už trošku přeháníš sterdo ne?? trosku uboha reakce, jak je videt, tak si do sparty opravdu rád kopneš a to ješte rikam velice slusne. Od stálych přispěvovatelů bych si predstavoval trosku nadhled a ne podobne urazky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, říkat Jábulím je úplně normální, zato DeBílek se používat nesmí. Že by sparťanské brečení, nebo-li klasický dvojitý metr (hlavně fcbéčkův)?

Reagovat
HOST*klasik

co to tady meles o Jarolimovi??!ty tady urážís mistni přispevovatele...zamysli se

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se jenom ptal, jestli to není Míša DeBílek, podle toho, co napsal, to tak i vypadalo.

Reagovat
HOST*klasik

tak to snad ani nemyslíš vážně tohle...jinak jako pokus o vtip dobry, ale mozna tak jen u sesivek.

Reagovat
HOST*

Kolik myslite ze dostane?Moh by dostat poradne nalozeno ale KOstal to za nej urcite rad vyzehli takze vic nez 2 nebo 3 zapasu mu nedaj.

Reagovat
Shevchenko

Dají určitě více, snad víš jak to dopadlo s Horvathem a ten zase tak moc neudělal.

Reagovat
HOST*Míša

Taky za něco jestli to bylo nebo né.To ví jenom on.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek 2 zápasy, Siegl 1 zápas, Řepka 15 zápasů, Abraham 5 zápasů.

Reagovat
Shevchenko

Někdo říkal, že maximální pokuta může být půl milionu, to dostane hovado, Abraham se zase ukázal, jinak Bílek a Siegl nedostanou podle mě nic.

Reagovat
Shevchenko

Zase ty reakce mělo to být nahoru na sterdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož byli vykázaní, tak něco dostat MUSÍ, stejně jako při červené (pokud nebyla omylem).

Reagovat
Shevchenko

Pro kameramana ČT!

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
smazaný uživatel

většina lidí si myslí, že rozhodčí chyboval, když dal pavlovi žlutou ... ale maminka, režisér a rozhodčí mají vždycky pravdu, myslím, že měl raději rozehrát i přes zeď, která stála, dejme tomu, 7 a půl metru od něj, než aby zbytečně zdržoval a diskutoval s rozhodčím, uškodil tak pouze spartě ... rozhodčí mu pak po právu dal žlutou kartu ... ať už to bylo za zdržování nebo za kecy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda mane, Sparťani, nebrečte, vždyť ikdby Spartu zařízl sebevíc, tak je musíme sfouknout jako svíčku. S tím mančaftem prostě musíme. A po tý ostudě, co nám Řepka udělal ... Ať táhne Být Spartou, tak jeho chování odsoudím a minimálně mu seberu pásku, páč takhle se profesionální fotbalista (kór player, kterej prošel Italskou i Anglickou ligou) chovat nesmí. Řepa si musí uvědomit, že jako kapitán nejlepšího, nejúspěšnějšího, největšího, nejsledovanějšího, nejmilovanějšího a nejnenáviděnějšího klubu u nás nastavuje standardy chování malejch kluků, co fotbal "žerou" od A do Z a fotbalisti jsou pro ně vzory. Nechtěl bych bejt teďka tatem (nebo trenérem) nějakýho malýho usmrkance a vysvětlovat mu, že takhle se teda na hřišti chovat fotbalista nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musím dodat, že někteří mindráčci ze zdejšího nezklamali. Ano, jsi to hlavně ty, pochopils to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

zdejšího fóra

Reagovat
HOST*klasik

bohužel souhlas téměř ve všem. Nejakej vetsi trest proste prit musi, jinak cely nase vedeni muze jit nekam. Jinak nejvíce ze sebe dělá ŠAŠKA opět "ŠEVČENKO", ten nikdy nezklame v podobných věcech a ohledně mistnich slavistu, nema cenu nic dodavat-jen at si to uziji, kdy jim to udela dobre...

Reagovat
HOST*klasik

a to vedení jsem myslel, jak Sparty Praha tak ČMFS.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jsi uhodl, jaké přispěvatele jsem tím příspěvkem myslel. Jsem rád, že si toho všímají i jiní

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že je to na mě, ale skoro nic jsem nenapsal a navíc urážka od fandy, který kontroluje celou sezónu z tepla domácího křesílka, to mě nemůže rozhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Urážka?

Reagovat
smazaný uživatel

"Mindráček" je normální označení člověka?

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsme jednou řešili a myslím, že jsme se už shodli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*klasik

sterdo mas naky svedomi??? skoro nic jsem nenapsal... tady šiješ do sparty celou diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to mi teda uveď příklady, když do nich podle tebe šiju celou dobu. Jediný trošku provokativní bylo "Míša DeBílek", jinak teda o ničem nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

zase exceluješ

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě tolik nechval, pořád mi říkáš, že exceluju, zářím, překonávám se. Už z toho mám pomalu nos nahoře.

Reagovat
HOST*klasik

nemá cenu spekulovat co je hodne a co je malo provokativní... těžko se shodneme..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi příklady, když šiju celou dobu, tak ne snad jenom jedním čtyřslovným příspěvkem, ne?

Reagovat
Shevchenko

Njn Sparťani jsou zase nejlepší. Jediní, kdo mi říkají šašek, jsou Sparťani a nidko jiný, nemůžete prostě skousnout, že jste prohráli A Jirko ty se uklidni taky, nikdo ti nic nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

ševo, když spolu kecáme bokem, jsi OK, ale jak jde o Spartu, ztrácíš soudnost

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Slejdy

videl sem ten konec az ted...vcera sem musel do prace..no ale jako su divak..repka co si vole kurva vubec mysli???normalne bych mu naparil 10 zapasu stop aspon..nemohl by se divit..aj ten Bilek to tak nemuzou zas hrotit..a Abraham omg ... a jeste aj Siegl jak tam curakoval...su zvedavy na verdikty no... ...proste repka

Reagovat
HOST*

A sem Spartan tak podle me jedinou chybou rozhodciho, bylo to, ze idiot hned po skonceni tri minut neodpiskal. O tom faulu na pospecha by se dalo polemizovat, ale myslim si, ze to rozhodci posoudil jakztakz spravne. K tomu konci se neda nic dodat ruka, nervy, pruser.

Reagovat
HOST*

tam melo bejt ja sem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Sparta buzerantů parta..

Reagovat
Kapřík

Bože! Tady kecáme a snažíme se upozornit na to, že by zdejší dlouhodobí a respektovaní uživatelé měli mít trochu nadhledu a ty přijdeš s timhle. Nemám slov. Ovšem pak se tu nedivte jak tu vypadají dřív tak vysoko ceněný diskuze.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

klid usmrkanče.. já jsem se snažil jenom odlehčit hustou atmosféru

Reagovat
HOST*David

Předem říkám, že fandím Spartě, ale myslím si že bysme se měli spíš než na nějaký hašteření zaměřit na to, že se hrál velice dobrej fotbal na který se dalo koukat...kéž by takových zápasů jen přibývalo, hra velice kvalitní na obou stranách, myslím si že obě mužstav hrála to na co mají, rozhodčí až na ten závěr kdy si to sám zbytečně zkomplikoval tím, že neukončil zápas po třech minutách nastavení taky dobrej, diváci super...výborný kulisa.Myslím si i že bylo dobré porovnat hru nez doška a výsledek byl podle mě totožný jako u nároďáku, Sparta se snažila hrát po zemi a ukázala že je u nás s balonem určitě nejsilnější mužstvo, bránění to už je trochu horší, ale pokud budou hrát takhle dál a po zemi, tak nemám strach že by tu ligu nevyhráli...samozřejmě i to štestí bude potřeba, které proti Teplicím trochu chybělo, škoda těch spoustu zadrbaných akcí těsně před vápnem nebo i v něm...holt Kulda nemá takovou formu jakou bysme si představovali, ale myslím si že půjde nahru, hlavně hrát tak jako v Teplicích...

co se týče druhé branky, tak ať už brnknul Gašparík o nohy Pospěcha úmyslně nebo neúmyslně, tak bych to posuzoval jako faul, protože tím jednoznačně získal velkou výhodu...toť za mě

Reagovat
Kapřík

Jo, na tom něco bude. Ovšem je fakt, že s naším kádrem bysme je měli přehrát raz dva a ne tu diskutovat nad neodpískanejma penaltama a podobně(i když to utkání opravdu rozhodčí zesral jak jenom mohl a né že né) - to mě dost mrzí. Ale Teplice hrály fakt dobře, smekám klobouk. NO, takže vyvodit z toho všeho patřičný důsledky a jet dál, nic jinýho se teď nedá dělat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

super zahráli Zlíňáci.. Žůrek je bůh! A kvůli Opielovi jsem se na to díval.. Marek Jarolím je taky hráč s budoucností, dobře si to dával .. Fillo super, Krbeček se mi na hrotu hodně líbil. Kroča dobře, Hřebík u komentátorského stanoviště taktéž solidně

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

fotbal středu tabulky vždy rád shlédnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor byl zvláštní. Při gólu sem měl z intonace pocit, že někdo umřel.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak Bauer je "emo" komentátor .. a Hřebík taky zrovna nikdy neskákal radostí s vstřeleného goalu

Reagovat
HOST*

jj hrali fakt dobre ten stred tabulky neni nahoda, kdyby dotahli jeden brejk mohlo bejt hotovo, ale z Plzne je i bod dobrej

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Z vstřeleného gólu..

Reagovat
Shevchenko

Ze vstřeleného

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*

njn i mistr tesar se utne

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si, že si přečtu zajímavou diskusi k zajímavému kolu a místo toho je tu nasráno jak v kravíně...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu děláš tlaky? Čím si vlastně přispěl? Mohl bys mi třeba vysvětlit, jak si myslel "Jsem rád, že autor článku neonanuje v článku jako Svěcený na postu komentátora Čt" - a tady píšeš "Zápas jsem neviděl".

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ten zápas viděl, promiň, ale tobě příjde normální, co tam Svěcený vyváděl?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

bitka, bitka.. já chci vidět krev

Reagovat
smazaný uživatel

K žádné se neschyluje, wector je jen ta potrefená husa, která se vždy spolehlivě ozve.

Spíš se tu hned objevilo anonymů, kteří to tu pořádně zasrali.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no to víš.. Sparta hýbe českým zákulisím.. mně hne tak maximálně žlučí

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam vyváděl, tu "šokovanost" po útoku Řepky? Co s tim jako? Koukám už brečíš i za Spartu, Svěcený jim asi hrozně ublížil - komentátor může za sparťanskou prohru, hajzl jeden, smrt Svěcenému...

Reagovat
HOST*spanhel

Proč bych jako měl? Nepostihla tě nějaká paranoia?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to je určitě místní přispěvatel yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho knírku bych spíš řekl, že ne, ale nemůžu tvrdit s jistotou, jsou si dost podobní.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

njn, ten na Bohemku nedá dopustit..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty, utažský mormone, na tebe taky dojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sis vybral, chlapečku, špatnou chvíli na vtipkování, až tě protáhneme zelenobílým kotlem tam a zpátky, budeš mluvit jinak (jestli budeš moct ovšem).

Reagovat
smazaný uživatel

K zelenobílému kotli to je přes celý stadion, zato ty seš hned první sektor od slávistické tribuny, takže nevyhrožuj, nebo by si mohl dopadnout jako Bohemka v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tě tam dokopu přes hřiště, aspon si naši vemou příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíš kopat do míče, natož ještě do slušných lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím ti snad připomínat vzájemný mač a střelce rozhodujícího gólu, že? A slušnými lidmi si myslel koho? Slušní lidi přece fandí Bohemce...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Vzájemný zápasy byl velmi podivný, střelce už si ani nepamatuju, takovéto zápasy bez divácké atmosféry hned vypouštím z hlavy.

2) Sebe.

3) Fanoušci Bohemky jsou vesměs slušní, ale i tady se najde pár méně inteligentních a pak taky pár docela inteligentních, ale zato nervově labilních lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

jarin je hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

1) Spatné svědomí a logicky špatná paměť

2)

3) Já jsem ta první skupina a první polovina třetí

Reagovat
smazaný uživatel

ééé, kurva, co to je, co je s reakcema?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic a nenervuj se, pak ti nedoroste knírek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to odsereš, to uvidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nesmysl.

2) Bez komentáře.

3) Já si říkal, že dneska už si tak nervově labilní, že se ještě označíš za slušného a docela inteligentního.

Reagovat
smazaný uživatel

1)Smutná pravda

2)Neoprávněná povýšenost

3)Opět, z tvého pohledu, smutná pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele