Gambrinus liga souhrn - 4. kolo

25.08.2007, 20:56, aktualizováno 27.08.2007, 21:05
Komentáře a souhrny
Sparta si v prvním pražském derby veze všechny body ze Žižkova. V čele tabulky jsou dva týmy, které zatím neztratily ani jeden bod - Slavia a Teplice. Makedonský útočník Goče Toleski dalšími dvěma góly zařídil remízu Mostu v Olomouci 2:2 a stejným výsledkem skončil i duel Zlína s Ostravou, tři body berou Plzeň, Mladá Boleslav a Jablonec. V úspěšné sérii pokračují Teplice, naopak na dně tabulky zůstává Liberec...








Viktoria Žižkov - Sparta Praha   1:4
Branky:  90. J. Novotný - 1. K. Kisel, 48. P. Horváth (pen.), 60. M. Abraham, 89. L. Došek (pen.)

Sparta proti Žižkovu nedovolila žádné překvapení a zaslouženě vyhrála 4:1 po brankách Kisela, Abrahama, Doška a Horvátha. Největším problémem domácích nejenom v dnešním zápase byla defenzivní činnost - v posledních třech kolech inkasovali 11 branek.

Letenští se z gólu radovali už po pouhých 54 vteřinách, kdy rozvlnil síť Bartalského branky krásnou střelou pod břevno Karol Kisel. Vedení mohl ve 23. minutě zvýšit Libor Došek, ale centr Miroslava Matušoviče poslal hlavou nad. O pár minut později byli blízko vyrovnání také žižkovští hráči, ale Labantova nenápadná střela orazítkovala pouze tyč.

Sparta se prosadila také hned na začátku druhého poločasu, ale tentokrát "až" ve třetí minutě. Kučera ve výskoku srazil Kuliče a následnou penaltu s přehledem proměnil Pavel Horváth. Skvělý cit pro střídání předvedl Michal Bílek v 59. minutě, kdy poslal na hřiště Martina Abrahama. Exboleslavský záložník se ihned zapojil do útoku svého mužstva a střelou z hranice šestnáctky zvýšil už na 3:0. Debakl mohl dokonat Rezek, ale tváří v tvář proti Bartalskému nesupěl. V 85. minutě druhou žlutou kartu obdržel za úmyslné hraní rukou Šťastný a musel předčasně do sprch. Minutu před koncem hrací doby zahrál Labant v pokutovém území rukou a zařídil tím Spartě už druhou penaltu. Tu se štěstím proměnil kanonýr Libor Došek. Debakl v nastaveném čase alespoň trochu zmírnil Novotný, který zblízka propálil Poštulku - 1:4.


Sigma Olomouc - Siad Most   2:2
Branky:  45. D. Rossi da Silva, 90. L. Bajer (pen.) - 62. G. Toleski, 79. G. Toleski

Most ukazuje, že i v Česku se může hrát nadprůměrný fotbal a díky vytříbené technice mohou vždy odcházet diváci spokojeni. Nejinak tomu bylo v zápase v Olomouci, ve kterém byly k viděné dvě penalty, obrat skóre a celkem čtyři branky. Severočeši i ve čtvrtém zápase přišli o vedení a potřetí za sebou dostali gól v 90. minutě.

Hned v první minutě mohl poslat domácí do vedení Janotka, ale jeho střelu z deseti metrů vyrazil Acevski na roh. V 18. minutě byl ve vápně zfaulován Hubník, Randa však z penalty trefil pouze tyč. V prvním poločase se Mostu moc nedařilo, stejně tak i Sigma často chybovala, světlou výjimkou byly dva centry od Čupra, které hledaly Hubníka. V obou případech se podařilo Mostu ubránit. V poslední minutě však vyslal z přímého kopu centr Janotka, brazilský Rossi hlavičkoval z malého vápna a Acevski byl bez šancí.

Druhý poločas začal ve stejném duchu. V 51. minutě se do předu řítil Janotka, v pokutovém území ovšem upadl, rozhodčí nechal pokračovat ve hře, a tak si vysloužil pouze vynadání od Hartiga, kterému mohl nahrát do tutovky. O dvě minuty později málem dokázal vzít míč Acevskimu střídající Bueno, brankář však svou chybu napravil. A tak přišel trest, když z rychlého protiútoku vystřelil z první Toleski a poslal hosty do vedení. Byla to vůbec první střela Mostu v zápase.

Opětovné vedení nejdříve odmítl Škerle, když si ukopl míč. Za další minutu poslal míč do vápna Janotka, Bueno tím byl zaskočen, proto zareagoval pozdě, na míč nedosáhl, a na stadionu to pouze zahučelo. V 76. minutě byl Bueno úspěšnější, oslavu však musel ukončit předčasně kvůli ofsajdu. V 79. minutě tak mohl po centru obrátit stav znovu Toleski. Nebyl by to Most, kdyby však v posledních minutách nepřišel o body. V 89. minutě trefil Janotka ruku Jamricha a o minutu později tak mohl z penalty na konečných 2:2 se štěstím srovnat Bajer.


Slavia Praha - 1. FC Brno   1:0
Branka:  77. S. Vlček

Brněnští hráči byli tak laskaví a nechali Vaniaka odpočinout před veledůležitým utkáním s Ajaxem. Vlček jako obvykle zahodil několik šancí, neobvykle se však jednou trefil krásně k pravé tyči a rozhodl o tom, že Slávisté jdou dále bez ztráty bodu. Šmicer se v zápase ukázal v dobrém světle, v Amsterdamu svým hráčům pomoci nemohl, kdyby podal stejný výkon jako tentokrát, určitě by to zvýšilo šance domácích na postup.

Do první šance se jako už obvykle dostal Vlček, jeho technická střela mířila jen těsně vedle. V další pasáži se o pobavení publika postaral nejdříve domácí Hubáček, který půl minuty tancoval s míčem kolem Kaloudy a následně nahrál Poláchovi, který, zjevně zaskočen, vrátil míč slávistům. Poté Střeštík vystřelil 20 metrů vedle branky. Po půl hodině hry se k odraženému míči dostal Šmicer, ve slibné pozici trefil pouze bránícího protihráče. O dvě minuty později se ocitl sám před brankářem Vlček, ale vyslal příliš slabou střelu. V závěru pak ještě mohl stejný hráč po narážečce s Jadnou skórovat, ale prováhal správný okamžik a střelu pak chytil Lejsal.

Druhý poločas začal velkou šancí Slavie. Volešákův trestný kop narazil do tyče a s odraženým míčem si nevěděl rady Dřížďal. V 60. minutě po hrubce Pavlíka našel Šmicer Šenkeříka, který sám před gólmanem selhal. O chvíli později to zkoušel zpoza vápna agilní Šmicer, Lejsal byl však pozorný. Občasné výpady Brna byly bezzubé, a tak v 77. minutě mohl po dlouhé době slavit gól Stanislav Vlček, když míč z deseti metrů napálil přesně k tyčce. Ani v 86. minutě neuspěl osamocený slávistický hráč před Lejsalem, Vlčkovu střelu vyrazil brankář na roh. Brno si k vyrovnání neudělalo příležitost, Vaniak si tak připsal další nulu.


FK Jablonec - České Budějovice   1:0
Branka:  83. M. Fukal

Naprosto zasloužené vítězství jabloneckých hráčů se nerodilo lehce. V obou poločasech měli drtivou převahu, ale branka padla až v samém závěru. Domácí se tak pod vedením trenéra Kozla dočkali premiérové výhry v lize a mohou se chystat na odvetu Poháru UEFA proti Austrii Vídeň.

První povedené akce se diváci dočkali až v 25. minutě, kdy Hamouz po Svátkově centru namířil svou hlavičku jen těsně vedle. Jablonec byl první poločas velmi nebezpečný, jako například deset minut před koncem, kdy založil rychlý brejk Luděk Zelenka, v pokutovém území přihrál Barankovi, toho ovšem Kučera vychytal. Střelou z dálky to zkoušel Zábojník, jenže ta skončila na břevně. Ve 41. minutě byl blízko gólu opět Baranek, ale jeho hlavičku Kučera vytěsnil na břevno a následnou dorážkou trefil Svátek spoluhráče Zelenku.

Největší šanci hostů měl po pár minutách druhého poločasu Radzinevičius, ale Špit jeho tvrdou ránu z úhlu vychytal. V 62. minutě se dočkal Jablonec dokonce penalty. Homoláč v pokutovém území fauloval Svátka, ovšem Pavel Kučera vystihl směr střely a Milana Fukala vychytal. Severočeši ani přesto nesložili zbraně a stále to zkoušeli, nejprve zkoušel štěstí Zelenka, ovšem mířil vedle a podobně si vedl také mladíček Valenta, který jen o kousek netrefil levou šibenici. V 73. minutě zastavil nedovoleným faulem Rilkeho zkušený Hunal a uviděl už svou druhou žlutou kartu a musel jít předčasně do sprch. Jediný gól zápasu přišel o deset minut později. Svátek si doběhl dlouhý balón na levé straně, nikým neatakován poslal nadýchaný centr na zadní tyč, kde se hlavou trefil do protipohybu brankáře Kučery Milan Fukal.


Viktoria Plzeň - Bohemians 1905   2:0
Branky:  72. M. Jarolím, 90. M. Fillo (pen.)

Pražský klub nedal ani ve čtvrtém kole gól. Domácí naopak potřetí za sebou neinkasovali a připisují si druhou výhru. Trenér Levý zjevně udržel formu jeho týmu z jara. V prvním poločase sice moc šancí vidět nebylo a v druhém to nebylo o mnoho lepší. Ale nejdříve Jarolím z dvaceti metrů a v poslední minutě Fillo z penalty rozhodli o vítězství Plzně.

V 9. minutě zahrozil z přímého kopu Šmarda, síť však rozvlnil z vnějšku. Na druhé straně měl možnost Matůš, jehož hlavička skončila na tyči. Gól by ale neplatil kvůli ofsajdu, stejný důvod zkazil radost Trappovi o několik minut později. Ve 32. minutě špatně rozehrál domácí Rada a Slezák bez přípravy pálil zpoza vápna těsně vedle. Kombinační hra Plzně byla dobrá pro oko diváka, gólové šance však v první půli nepřinášela.

Krbeček, po 4 minutách na hřišti, se ocitl před Sňozíkem, který jeho střelu vyrazil. Domácí tlačili svého soupeře, do šancí se přesto dostávali hosté. Nejdříve ukopl míč Matůšovi Müller a stejný útočník pak hlavičkoval těsně vedle. V 72. minutě se nepodařilo hostům odkopnout a parádní střela Jarolíma skončila až za zády brankáře Sňozíka. Fanoušci Bohemians hnali své hráče za vyrovnáním, ale plzeňská obrana s brankářem Daňkem hrála skvěle. V 93. minutě nasadil Trapp obránci jesličky, další obránce ho srazil a Fillo neměl s proměněním penalty žádný problém.


FK Mladá Boleslav - SK Kladno   2:1
Branky:  47. R. Holub, 69. A. Rolko - 56. T. Cigánek

Slovy Petra Svěceného - Středočeši porazili jiné Středočechy. Opět to byl pro Boleslav tuhý boj do posledních minut. Po poločase to vypadalo, že rozhodne první gól. Ten v 47. minutě po dobré kombinační akci dal domácí Holub. Jenže o devět minut později bylo srovnáno po chybě brankáře Millera. Nakonec se však Boleslav mohla radovat z prvního vítězství po Rolkově střele do prázdné branky.

Do první šance se v 10. minutě dostával Jeslínek, který si pohrál s několika obránci. Nakonec pouze slabě vystřelil do náruče gólmana. První gólovku domácích měl na svědomí Kysela, když po rohu střílel z otočky na malém vápně těsně vedle. Ve 37. minutě se po chybné rozehrávce dostal ke střele Holub, ale Pavlík předvedl dobrý akrobatický zákrok. V poslední minutě mohl otevřít skóre Rolko, ale po centru na vzdálenější tyč nezasáhl míč, který by pak mohl putovat do prázdné branky.

Hned v úvodu druhé půle rozjel akci Holub přihrávkou na Matějovského, ten vysunul Poláčka, který přihrávkou pod sebe našel opět Holuba, jehož střela mířila přesně mezi nohy brankáře - 1:0. V 56. minutě však střílel z 25 metrů Cigánek, míč ve vzduchu zaplaval a Miller už na změnu směru nedokázal včas zareagovat - 1:1. V 69. minutě přišel poslední gól. Stejně jako v prvním poločase se po centru do vápna ocitl před prázdnou brankou Rolko a tentokrát v pohodě zakončil - 2:1. O pět minut později mohlo být znovu vyrovnáno, když se Cigánek snažil hlavičkovat do protipohybu brankáře, ale Miller svůj tým podržel. V závěru ještě mohl definitivně rozhodnout Táborský, ale Pavlík dobře vyběhl a střelu vyrazil. Tím však nic nezměnil na první letošní výhře Mladé Boleslavi.


FK Teplice - Slovan Liberec   2:0
Branky:  37. J. Sabou, 67. M. Fenin

Teplice i v dnešním vzájemném duelu se Slovanem prodloužily svojí série výher v řadě na čtyři a stále mají na svém kontě plný počet bodů, naopak Liberci zůstává poslední příčka.

Utkání nabídlo velmi vyrovnanou partii s lepším koncem pro domácí. První velká šance byla k vidění po deseti minutách hry, kdy Hodúr skvěle obešel Lukáše, ale jeho střelu vychytal Slavík a následná dorážka Lišky mířila hodně nad. Gól přišel v 37. minutě a na druhé straně. Po závaru před libereckou brankou se k míči dostal Gašparík, který prošel na levou stranu vápna a po jeho přihrávce poslal domácí jedenáctku do vedení Jiří Sabou. Teplice těsně před přestávkou mohly své vedení zvýšit, a to když Doležal sám postupoval na Zlámala, ale místo střely zvolil přihrávku a tu hostující obránci odvrátili.

I ve druhém poločase pokračovala obě mužstva v ofenzivním pojetí hry a výsledkem bylo několik šancí na obou stranách, ale gólově využít se povedla až ta v 67. minutě. Po Verbířově přihrávce se objevil Martin Fenin sám před libereckým gólmanem a střelou k tyči zvýšil pro domácí na 2:0. Největší příležitost na snížení měla nová akvizice Slovanu Diego Lattman, ale jeho křižná střela letěla nad. Debakl pro Liberec mohl dokonat minutu před koncem Rosa, jenž postupoval na Zlámala úplně sám, ale na hostujícího gólmana nevyzrál.


Tescoma Zlín - Baník Ostrava   2:2
Branky:  18. I. Zbožínek, 84. I. Zbožínek - 48. L. Magera, 69. T. Marek

Baník se ve skvělém rozjezdu trochu zadrhl, čtvrtý zápas v řadě už nevyhrál a opustil první místo v tabulce. Ostravany ve Zlíně hnalo k vítězství téměř 2000 fanoušků, ale ani to nepomohlo, zápas skončil remízou 2:2.

Velkou radost domácím fanouškům udělal už v 17. minutě Ivo Zbožínek, který přehlavičkoval všechny protihráče a nakonec nedal Vaškovi šanci. Dobrou příležitost k vyrovnání měl nejprve Tchuř, ale Baránek jeho dalekonosnou střelu vyrazil a následná dorážka Zehera mířila vedle. Deset minut před koncem prvního dějství zahrozil také František Metelka, ale jeho hlavička orazítkovala pouze břevno.

Vytoužený gól Baníku přišel v úvodu druhého poločasu, kdy Otepka našel z přímého kopu hlavu Lukáše Magery, který hlavičkoval tak, že Baránek neměl nejmenší šanci. Vedení mohl strhnout opět na domácí stranu exostravský Žůrek, jenž utekl hostující obraně, ale Vašek včasným vyběhnutím jeho šanci chytnul. Třetí branka v zápase přišla v průběhu 68. minuty. Baník předvedl postupný útok, na jehož konci byla Markova střela z 20 metrů, která zapadla do horního rohu brány. Zanedlouho si vypracoval další šanci Žůrek, ale gólman Vašek byl pozorný. Výborný výkon v utkání korunoval v 83. minutě druhým gólem Ivo Zbožínek. Vítězství Zlínu v nastaveném čase málem zařídil Martin Vyskočil, který se snažil přelobovat baníkovského gólmana, míč však bohužel pro domácí skončil na břevně.


Tabulka:
1. FK Teplice44008:212
2. Slavia Praha44006:112
3. Baník Ostrava431012:510
4. Sparta Praha43107:210
5. Viktoria Plzeň42204:18
6. Tescoma Zlín41214:45
7. Sigma Olomouc41213:45
8. 1. FC Brno41124:54
9. FK Mladá Boleslav41123:44
10. FK Jablonec41122:34
11. České Budějovice41033:43
12. Viktoria Žižkov41037:113
13. SK Kladno41034:83
14. Siad Most40227:112
15. Bohemians 190540220:42
16. Slovan Liberec40131:61

Příští kolo
01.09.2007
19:00Baník Ostrava - Viktoria Plzeň
19:00Slovan Liberec - Tescoma Zlín
02.09.2007
17:00SK Kladno - FK Jablonec
17:00České Budějovice - FK Mladá Boleslav
17:00Siad Most - Slavia Praha
20:15Sparta Praha - Sigma Olomouc
20:151. FC Brno - FK Teplice
03.09.2007
17:15Bohemians 1905 - Viktoria Žižkov

Autor: Petr Starý

Komentáře (84)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak v žebříčku pomoci od rozhodčích už si musím před Baník posunout Spartu.

Reagovat
HOST*

aha, jinak by prohrála

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumačně určitě.

Reagovat
HOST*xxxman

Sterda: Ano, kontumujme Spartě pro jistotu všechno, ale "smrt spartě" nebo "sparťane bodnu tě" prezentované daleko větším počtem "fanoušků" celé tribuny za brankou na strahově je zcela v pořádku

Je fakt, že ta léta bez titulu vedou i k takovýmto myšlenkovým deviacím.

Reagovat
HOST*

Góóóóóllllll je to tam Slavie

Reagovat
HOST*

Standa dal konecne gol

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká myšlenková deviace vede k tomu hodit dýmovnici po svém vlastním gólmanovi a snažit se po celej zápas zlikvidovat cizí stadion?

Reagovat
HOST*xxxman

wector: S pár debily nic nenaděláš. Ale nebyl ukončen ani zápas, ve kterém mužstvo odešlo ze hřiště. Už ani nevím, kteří šmoulové tenkrát hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle byla situace, na kterou pravidla přesně pamatovala a to dokonce pravidla, která byla prezentována před začátkem ligy, tzn. cca. před měsícem. O čem píšeš ty bylo potrestáno 2 miliony Kč, bude se trestat i teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla kopat tři penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovím jako ty loni: "Vždyť měli domluvený jenom 2, ne?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapsal si to po našem zápase s Teplicema?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co jinýho ti mám říct na to, že se chováš jak malý kluk a neumíš přiznat, co jsi napsal?

PS: Čekám inteligentní odpověď " ".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

teda, ty perlíš

Utři slzu a zmlkni

Reagovat
HOST*

jako tohle uz je moc mel to ukoncit ty vylizany spartansky fanousci to je ostuda fotbalu

Reagovat
HOST*raul7

Chztal Bartalsky a za gole nemohol,este 2 chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Most opět projel gólem v poslední minutě, tam to musí bejt na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe Most byl tragickej měli být ještě asi 2 penalty a rozhodčí podle lidí co stáli na ofsajdové linii špatně mávl ofsajd z kterýho byl gol...

Reagovat
smazaný uživatel

to, co udělali ti naši idoti bylo opravdu moc. Doufám, že teď dostaneme fakt flastr jako prase a ti kreténi to zacvakaj ze svýho. Tohle se fakt nedá dělat. Tohle byl vrchol. Jděte do prdele, kotelníci. Děláte Spartě jenom ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Tohle se prostě nemůže stávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne stávat, ale stát! Kdo nebude mít na stadiony kamery, které usvědčí ty kretény, ten nebude hrát ligu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to můžem zabalit rovnou. Sparta s nima vyhrožuje už tři roky ( ale to stojí penízky a to se Křetínskému nechce dávat ), jiní ani to ne. Ani nevim, jestli nšco takovýho bude příští rok v Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to být povinnost ve "stadionech 2010"?

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jinak. 2010 bylo nahrazeno 2012, tam by měl být povinně kamerový systém a vyhřívané hřiště ( možná tam někdo vnutil/vnutí umělou trávu místo vyhřívání kvůli UEFĚ ). Jenže to je 5 let a vyhřívání stojí 7-10 milionů, ty kamery taky budou brutálně drahý.

Reagovat
Shevchenko

Zítra výhry Baníku a Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice remizujou.

Reagovat
HOST*

Libe tam urcite neprohraje, Banik bude plichta

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Jana Nezmara .. to byla ukázková frustrace, tohle jsem nečekal fakt škaredý zákrok. Nezmar by měl být dodatečně potrestán

Reagovat
HOST*

a taky bude tipuju tak 3 zapasy stop

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaa, tři body byly na dosah.

Reagovat
HOST*

venku jste polovicni sem to uz psal nekolikrat

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních minutách ste mohli dva fíky dostat, bylo tam břevno, takže tři body měl na dosah spíš Zlín...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na dosah jsme je měli my, protože jsme do 83. minuty vedli 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže 83. minutou zápas nekončí a nakonec ste měli na dosah leda velký ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, čau.

Reagovat
HOST*

Zlin si bod urcite zaslouzil a navic na konci doplatili na svoji neschopnost, myslim, ze ostrava na vic nez bod nemela Banik leda velky hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Však si ten zápas neviděl.

Reagovat
HOST*sterda

Ty taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A píšu tu snad "Ostrava na víc než bod něměla". Máš to v hlavě nějaké popletené...

Reagovat
HOST*sterda

A jak víš, že to neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

"Myslím" že ostrava na víc než bod neměla.

Reagovat
HOST*sterda

A co jako? To nemůže myslet?

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemá(š) čím...

Reagovat
HOST*sterda

Aha, chachar zase jednou šáhl po křišťálové kouli. Sice je pěkné, že se do toho snažíš namotat mě, ale já v tomto případně jaksi nefiguruju...

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda ne.

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a nepřeháníš to? Nejdřív tu říkáš, že ste vítězství měli na dosah - ty si tam byl? Jenže ste dostali deset minut před koncem gól a pak ste měli štěstí na břevno a Vašek tam zahránil další nebezpečnou střelu. Tak já nevim proč opět kritizuješ za něco, co sám děláš...

Reagovat
Shevchenko

Ježiš 10 minut před koncem jsme vedli 2:1, takže "vítězstrví na dosah"

Reagovat
smazaný uživatel

On to nepochopí, je to na něj moc těžké...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno na dosah, deset minut je strašně dlouhá doba. Na dosah to měl Most v Olomouci, ale vy ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonoucí se stébla chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Já mluvim stále o tom stejném, ty nevíš co bys plácnul, takže ještě jednou - na dosah ste měli leda ptáky v trenkách, do konce zápasu zbývalo deset minut, když ste ještě vedli, pak bylo vyrovnáno a těsně před koncem měl výhru na dosah Zlín, kterej trefil břevno. Takže se laskavě vzpamatuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt neobádaná zvěř. 84. minuta - šest minut do konce základní hrací doby není vítězství na dosah? Nechybí ti například v mozku pud sebezáchovy?...

Reagovat
smazaný uživatel

"Neobádaná zvěř"? Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

83. minuta a nastavení je vždy aspoň 3 minuty dlouhé. Takže deset minut do konce. Jestli tak daleko nedopočítáš, tak je to smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že jsi tak hloupý, že neumíš přečíst "do konce základní hrací doby." Každopádně mezi šesti a deseti minutami je opravdu velký rozdíl, hlavně ve fotbale.

Reagovat
HOST*

nevidel ale z onlajnu se dalo vycist, ze hrajete kulovy a ty se tu muzes posrat, ze jste prisli o vyhru, kdyz o ni paradoxne prisel Zlin, hraje se devadesat minut a ne osmdesat , ale snad ses z toho uz vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neumíš číst, protože jsme takové kulové nehráli, když se všude shodli, že remíza byla zasloužená.

Reagovat
HOST*

Remíza byla zasloužená, tjn, ale přišli jste o tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ševci!

Reagovat
HOST*sterda

http://fotbalzive.ct24.cz/video.asp?video_id=1547&streamType=WH

04:14:58

Pak, že jsou ****** na Spartě jenom v kotli...

Reagovat
smazaný uživatel

Však boj Sparty proti náckům - dělaj to blbě, tak jim Horváth musel ukázat, jak na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, to bylo výjimečně na Horvátha...

Reagovat
HOST*españa

jen se snažil bejt opět vtipnej.. akorát mu to občas tolik nemyslí

Reagovat
Xavi

Sysel mi nikdy nevadil, ale už vím, že je to obyčejnej pičusss.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě udivuje, že se k tomuto opovrženíhodnému činu nevyjádřil obvyklý paladin rudochů z Letné!!!

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*jiri - fcb

PS: ty ses nějak nevyjádřil k těm cyklistům

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem se k nim nevyjádřil? Žádný pěsti nebyly, "pouze" dva kopance do auta.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě pořád stojíš za tím, že to začali ti cyklisti ...?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Co na to mám napsat, mával tam rukou, nic neobvyklýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, takhle mávají rukou lidi normálně, zrovna nedávno jsem to viděl v dokumentu o Hitlerovi, Horváth měl zřejmě namoženou ruku, že mu to nešlo tak vysoko...

Reagovat
HOST*

To je divné, že Baník nekopal penaltu???

Reagovat
Shevchenko

1. Divný si ty, když neumíš psát.

2. Kopal jen dvě, což teda moc není.

Reagovat
HOST*

hlavne ty pencle byly uplne jasny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele