GAMBRINUS LIGA - 3. KOLO

12.08.2006, 21:23, aktualizováno 14.08.2006, 23:50
Komentáře a souhrny
Gambrinus lize po třech kolech vládne Slovan Liberec, zvítězil 2:0 na Slavii a dosud neztratil ani bod a ani jednou neinkasoval. Pokračuje trápení Sparty, z Jablonce si veze jen bod. Probral se Baník a porazil doma Olomouc, Teplice otočily utkání se Slováckem, Zlín zvítězil nad Mostem, Mladá Boleslav doma překvapivě jen bez branek remizovala s Plzní, stejný výsledek přinesl souboj Budějovic s Brnem, Příbram v dohrávce zdolala Kladno.

Slovan Liberec v šlágru kola potvrdil, že i letos bude patřit k nejžhavějším kandidátům na zisk titulu. Po výhře v Budějovicích a nad Baníkem totiž uspěl i na Strahově, když porazil dosud stoprocentní Slavii. Už v páté minutě dál povedený první gól Jan Holenda, ve zbytku prvního poločasu úřadujícího mistra několikrát podržel brankář Marek Čech. I Liberec dál zlobil a ve druhém poločase, opět po pěti minutách, zvýšil své vedení díky Zbyňku Pospěchovi. Celkově byli hosté lepším týmem, měli více gólových šancí, Pospěch neuspěl v samostatném úniku a pár minut před koncem trefil Hamouz břevno.

Další z aspirantů na nejvyšší příčky stále zůstává svému jménu hodně dlužen, ani třetí utkání v sezóně nepřineslo fanouškům tu Spartu, kterou si už dlouho žádají. Letenští sice v Jablonci působili aktivněji, než v předešlých zápasech s Kladnem a v Plzni, ale opět se trápili. "Tutovku" zazdil Lustrinelli, Matušovičovu ránu zkrotil Špit, z přímého kopu těsně za hranicí šestnáctky přestřelil Šimák - to bylo z velkých šancí prakticky vše. Snahu hostů pak v 64. minutě utnul Jiří Homola, když stáhl unikajícího Hlouška a po červené kartě šel do sprch. Jablonec měl také šancí minimum, v první půli Weberovu střelu srazil Sylvestre, v závěru chyboval Řepka, poslal špatnou malou domů a Blažek jen taktak nebezpečí zažehnal.

To na Bazalech se na gól dlouho nečekalo. Baník Ostrava sice měl po prvních dvou kolech nepěkné skóre 0:4, napravovat jej však v souboji s Olomoucí začal velmi rychle - po dvanácti minutách už vedl 2:0, prosadili se Tomašák a Varadi. Snížit mohl před odchodem do kabin Onofrej, ale na Rašku nevyzrál. Když pak v 82. minutě prolomil střeleckou smůlu Střihavka, bylo definitivně rozhodnuto, branka Michala Hubníka v samém závěru znamenala už jen kosmetickou úpravu skóre.

I ve Zlíně padl rychlý gól, domácí nad Mostem vedli už od desáté minuty. Brzy sice o vedení přišli, v minutě 22. vyrovnal Gašparík, zahodili několik šancí a v 53. minutě navíc Lukaštík nevyužil penaltu, vítězné branky se však přece jen dočkali - v 62. minutě rozhodl o první zlínské výhře v sezóně Činčala.

Nedělní odpoledne přineslo jeden velmi zajímavý zápas. Fanoušci v Teplicích byli zřejmě zralí na infarkt - ještě po hodině hry totiž jejich tým prohrával se Slováckem 0:2, oba góly dal během čtyř minut při svém debutu 22letý Petr Kaspřák, navíc hostující gólman Drobisz chytil penalty Doležalovi a Jirsákovi. Stálá převaha se Teplicím vyplatila až v závěrečné fázi zápasu. Nejprve snížil hlavou Fenin, jenž byl na hřišti sotva pár minut, v 85. minutě pak třetí penaltu proměnil Džeko a vyrovnal. Nebylo to ještě všechno, tlak domácích neustával a přinesl i vítězný gól - minutu před koncem se prosadil další debutant, teplický Vlastimil Stožický.

Na dalších dvou stadiónech diváci tolik důvodů k radosti neměli. Mladá Boleslav hostila Plzeň, měla být jasným favoritem a také měla řadu šancí, ale na gólmana Daňka nevyzrála. Nepodařilo se to ani kapitánovi Marku Kuličovi, který v 63. minutě nedal penaltu a z dorážky trefil břevno. To zazvonilo i na druhé straně, největší šanci hostů měl Limberský. Boleslav přišla nejen o první ligové body, ale také o špílmachra Marka Matějovského, jenž byl už v prvním poločase s otřesem mozku odnesen na nosítkách.

V Českých Budějovicích to byl zápas dvou rozdílných poločasů - v tom prvním měli navrch domácí, v tom druhém zase hostující Brno. Branka nakonec nepadla ani na jedné straně, Budějovice tak ve třech kolech ani jeden gól nedaly, Brno ani jeden nedostalo. Oba týmy dohrávaly v deseti, domácí bez Horejše a hosté bez Trousila.

Pro pondělní televizní dohrávku si Česká televize překvapivě vybrala duel nepříliš atraktivní - Příbram, mnohými před sezónou pasovaná na boj o udržení, přivítala nováčka z Kladna. Marila však v prvních dvou kolech uhrála dva body a dnes se radovala z vítězství - jinak bojovný a nepříliš pohledný zápas rozhodl v 55. minutě povedenou ranou domácí Šindelář.


Sparta Praha - Tescoma Zlín   2:1
Branky:  58. L. Došek, 73. M. Matušovič - 7. L. Žůrek

Zápas, ve kterém se očekávalo jasné vítězství Sparty, začali lépe hosté, když skóre otevřel Žůrek. Od té doby měla Sparta prakticky neustálý tlak, do poločasu však neskórovala. I po změně stran pokračovali domácí v drtivém obléhání Baránkovy branky. Gól prostě musel přijít a v 58. minutě se to povedlo Liboru Doškovi. V 70. minutě pak otočil stav střídající Matušovič a bylo po překvapení. Sparta doma i po druhé vyhrála, Zlín si naopak připsal první letošní porážku.

K čemu byl Spartě počáteční tlak, když celý stadión oněměl v 7. minutě. Martin Vyskočil přeloboval Poštulku, míč však skončil na břevně, od kterého se odrazil k volnému Žůrkovi a ten lehce otevřel skóre. Spartě mohla velmi rychle vyrovnat. Libor Došek po rohu trefil břevno a po dalším rohu trefil pouze Baránka. O minutu později zahrávali roh hosté, ke střele se dostal Šmahaj, ale trefil pouze tyč. Drtivý tlak Sparty přinášel dobré pozice k zakončení, ale střelcům se mnohokrát nepodařilo trefit ani branku. Po půlhodině hry tlak pomalu upadal, a tak se o pozdvižení fanoušků postaral Poštulka, když poranil spoluhráče Kadlece. Pak se Sparta opět vzchopila, ale slibné pozice, které připravoval zejména Horváth, nedokázal v dobré zakončení proměnit ani Kulič, ani Došek. Do šaten tak šli v lepší náladě hosté.

Druhý poločas začal stejně jako skončil první. Horváthovo centry však útočníci zužitkovat nedokázaly. V 58. minutě zahrával právě Horváth přímý kop, kterým našel Doška a ten hlavou usměrnil míč do sítě. V 70. minutě se dostal aktivní sparťanský záložník k zakončení sám, ale mířil pouze do tyče. O tři minuty později se po dalším centru dostal k míči Matušovič a ten Angličanem rozjásal letenský stadión. V centrech byla obrovská síla domácích, po jednom z nich mířil těsně vedle Kisel. Zlín se snažil o srovnání, ale hráčům již chyběly síly a Sparta si před šesti a půl tisíci diváky vítězství uhájila.


Baník Ostrava - Slovan Liberec   3:1
Branky:  15. L. Magera (pen.) , 54. R. Zeher, 73. F. Metelka - 67. J. Nezmar

Ostrava se díky výhře nad Libercem stále drží na čele tabulky Gambrinus ligy. Skóre brzy otevřel proměněnou penaltou Magera. Ke konci poločasu pak byli vyloučeni liberečtí Košťál s Pudilem a zdálo se být rozhodnuto. To potvrdil Zeher, který brzy po úvodu druhé půle zvýšil. Baník se přestal koncentrovat, čehož Liberec využil k několika šancím a v 67. minutě snížil Nezmar. O pět minut později však rozhodl zápas Metelka a ostravští fanoušci mohli po sedmi letech slavit domácí vítězství nad Libercem.

Začátek nebyl zrovna ofenzivní ani z jedné strany. Baník měl přeci jen trochu navrch, a když ve 13. minutě zahrál Pudil ve vápně rukou, měl také šanci otevřít skóre, kterou Magera nepohrdl. Náznak šance nepovedenou střelou zazdil liberecký Hodúr, podobně si vedl na druhé straně Rajtoral. První poločas byl prakticky bez šancí, v závěru přesto byli domácí fanoušci značně spokojeni. Otepka, náhrada za zraněného Lukeše, byl dvakrát faulován v rozmezí jedné minuty a jak Košťál, tak Pudil viděli červenou kartu. Při odchodu do kabin ještě za nesportovní chování obdržel liberecký gólman Hauzr žlutou.

Druhá půle začala podle očekávání převahou Baníku, kterou již v 54. minutě využil Zeher, když nezazmatkoval sám před brankářem. V 62. minutě měl blízko ke snížení Bystroň, když srazil Nezmarovu střelu těsně vedle. Liberec se nevzdával a chtěl využít poklesu koncentrace, Hochmeisterovu střelu ještě Vašek vyrazil, za dvě minuty však na roh nejvýše vyskočil Nezmar a dal Liberci jiskřičku naděje. V 72. minutě však domácí opět vedli o dvě branky, když se trefil Metelka. Pak už se zápas jen dohrával, Rajtoral sice vsítil branku, ale stál v ofsajdu, a tak další červenající se zápas Baníku skončil výhrou domácích.


SK Kladno - Viktoria Žižkov   3:2
Branky:  14. J. Jeslínek, 32. J. Jeslínek, 58. T. Cigánek - 30. R. Bukač, 69. T. Kučera

Zápasy Kladna moc atraktivity nenabízí, ovšem v nedělním utkáni se Žižkovem se diváci rozhodně nenudili a nakonec viděli přestřelku, která skončila výsledkem 3:2. Středočeši získali vůbec své první body v nové sezóně a konečně se prosadili také gólově.

Ve 14. minutě si první vážnější pžíležitost připravilo Kladno a hned z toho byl gól. Na skvělý centr Hofmanna si naběhl Jeslínek, který nedal Pařízkovi šanci. Vyrovnání přišlo ve 30. minutě, kdy z dálky napřáhl Radek Bukač a svou krásnou trefou vstřelil vůbec svůj první gól v Gambrinus lize. Ovšem ani tento stav dlouho nevydržel. Killar poslal dlouhý míč až za obranu hostí, tam číhal Jiří Jeslínek, který si nechal míč jednou skočit na zem a poté tvrdou střelou propálil Pařízka.

Jeslínek sehrál proti Žižkovu výborné utkáni a dokonce sahal po hattricku, ovšem jeho další střela letěla přímo na Pařízka a následná dorážka Dočkala postrádala razanci. Kladno poslal do dvoubrankového vedení v 58. minutě Tomáš Cigánek, který se nádherně trefil zhruba ze dvaceti metrů. Hosté dokázali snížit o dvanáct minut později. Rohový kop da Silvy usměrnil do brány Pavlíka Tomáš Kučera. Vedení domácích mohl ještě zvýšit po přihrávce od Zoubeleho Ondřej Szabo, ovšem pálil vysoko nad. V utkáni se už nic výrazného nestalo a proto mohli Kladenští hráči začít slavit první letošní zisk tří bodů.


Siad Most - FK Teplice   2:3
Branky:  60. J. Procházka, 84. O. Prášil - 79. P. Smíšek, 85. P. Smíšek, 90. M. Doležal

Derby, které nabídlo souboj kanonýrů Toleskiho a Fenina, nakonec přineslo regulérních pět branek, ani o jednu se však tato dvojka nepostarala. Po první poločase to vypadalo hodně špatně, oba týmy šly do šaten bez vstřelené branky. Skóre otevřel až po hodině hry Procházka, srovnání se Teplice dočkaly 11 minut před koncem, ale v 84. minutě opět vedli domácí. Hned za minutu se o srovnání postaral druhou brankou v zápase Smíšek a v 90. minutě rozhodl o další výhře Teplic z přímého kopu Doležal. Most tak podruhé přišel o body v úplném závěru.

Úvod zápasu patřil Mostu, první vážnější šanci si však vytvořil až v 17. minutě, ale Slavík nejdříve dobrým vyběhnutím znemožnil zakončení Pilařovi a dorážku nedovolil Mendymu Merzič. To nabudilo hosty a ve 20. minutě zahrozili. Po pěkné kombinační akci zakončil jen těsně vedle Verbíř. O dvě minuty později Doležal zakroutil svůj přímý kop pouze do boční sítě. Od té doby se hrálo prakticky bez šancí, obrany obou týmů hrály bezchybně. V poslední minutě sice skóroval Fenin, ale předtím již byl pískán ofsajd.

Druhý poločas začal v podobném herním duchu, v jakém se hrálo před změnou stran. V 60. minutě kopali domácí přímý kop, Teplickým se nepodařilo míč odkopnout, po několika zablokovaných střelách se k míči dostal Procházka a tvrdou ranou otevřel skóre. V 79. minutě podcenila mostecká obrana centr a Smíšek nedal přesnou hlavičkou domácímu brankáři šanci. V 83. minutě mohl poslat hosty do vedení Fenin, Acevski se však hned dvakrát vyznamenal. O minutu později už mířil nechtěně lépe Prášil, když nepovedenou střelu tečoval hostující Lukáš a Slavík už nestačil včas zareagovat. Jen pár vteřin se mohli domácí fanoušci radovat, když prakticky po rozehrávce našel další centr opět volného Smíška a ten i podruhé srovnáním nepohrdl. V 90. minutě mířil přesně do levého rohu z přímého kopu Doležal a rozhodl tak o další výhře v derby pro Teplice.


1. FC Brno - Viktoria Plzeň   0:1
Branka:  40. V. Procházka

Zdá se, že Brno doma na papírově slabší soupeře neumí. V prvním ligovém kole remizovalo se Zlínem a v neděli dokonce prohrálo s Plzní 0:1, když o vítězství rozhodl nepovedený centr Václava Procházky, který zapadl až za Lejsalova záda.

Hned na začátku utkání se skvělým zákrokem blýskl domácí Lejsal, který vyrazil Smejkalovu střelu a následnou dorážku Trappa zastavilo břevno. V 18. minutě poslal povedenou přihrávku na Pacandu Tomáš Polách, ovšem brněnský útočník tváří v tvář brankáři Daňkovi svoji šanci neproměnil. Technickou střelou se blýskl také Marek Střeštík, ale plzeňský gólman jeho pokus vytěsnil na roh. Ve 41. minutě přišel jediný gól celého utkání. Plzeň využila svého tlaku, když nepovedený centr Václava Procházky zapadl až za záda překvapeného Lejsala.

V úvodu druhého poločasu brankář Plzně Michal Daněk vyběhl daleko za pokutové území, aby odkopl míč Tomáši Doškovi, který dostal dlouhou přihrávku, ovšem brněnský útočník o Daňka zavadil, ale úsudek rozhodčího vyzněl ve prospěch Plzně. V 58. minutě se opět Došek ocitl ve skvělé situaci, ale tentokrát mířil vedle. Plzeň mohla zvýšit své vedení po rohovém kopu, jenže Fillova hlavička byla nepřesná. Do poslední výrazné šance Brna se hnal René Wagner, ale na místo střely zvolil možnost přihrávky, kterou hostující hráči odvrátili.


České Budějovice - Slavia Praha   1:2
Branky:  52. M. Vozábal - 5. D. Kalivoda, 9. Z. Šenkeřík

Zdálo se, že zápas bude po prvních deseti minutách rozhodnut, ovšem České Budějovice ve druhém poločase zabraly a dokonce sahaly po bodu. Jenže na něj nedosáhly a nakonec prohrály 1:2.

Na první branku diváci čekali pouze do 5. minuty. Kalivoda dostal až příliš prostoru, napřáhl z 25 metrů a přesně trefil levý roh Kučerovy brány. Ovšem tento stav vydržel pouze čtyři minuty, jelikož druhý horní roh vymetl Zdeněk Šenkeřík, kterému přenechal po centru Vlčka míč Vladimír Šmicer. Hosté byli v prvním poločase ještě dvakrát velmi blízko brance, ovšem nejprve Vlček místo střely volil zpětnou přihrávku, kterou nikdo z jeho spoluhráčů nezachytil, a následně Jandovu střelu z otočky vychytal skvělým zákrokem Kučera.

Snížení na 1:2 přišlo v 52. minutě, kdy zpětnou přihrávku Marka Plichty zachytil Martin Vozábal a střelou bez přípravy do středu hřiště jako první hráč v nové sezóně překonal Martina Vaniaka. O pár okamžiků mohlo být srovnáno, ale Plichtovu střelu vyrazil slávistický gólman. V 75. minutě byl blízko druhému gólu Vozábal, ale centr Šmída nezasáhl přesně. Největší šanci Slavie v druhé půli měl Vlček, jenomže opět selhal v koncovce a bránu minul. Ke konci utkání Hílek pár metrů před pokutovým území fauloval Volešáka a ten se postavil k následnému přímému kopu, povedenou střelu pohotovým zákrokem Kučera vyrazil alespoň na roh. Budějovicím se už vyrovnat nepodařilo a proto má Slavie stále plný počet bodů.


Bohemians 1905 - Sigma Olomouc   0:0

Ani ve svém třetím vystoupení nedokázali Bohemians vstřelit gól a proto opět získali pouze bod za bezbrankovou remízu, která je ovšem neoprávněná. V nastaveném čase totiž dal olomoucký Mariano Bueno podle televizních záběrů regulérní gól, ale rozhodčí jej neuznal pro ofsajd.

Jak Sňozík, tak Drobisz se v podstatě celý zápas nudili, jelikož nijak výrazně zasahovat nemuseli. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a proto oba soupeři hráli ze zajištěné defenzívy. Domácí poprvé zahrozili až v 34. minutě. Dalibor Slezák si zpracoval míč v pokutovém území a tvrdou ranou minul jen o kousek. Klokani se pár okamžiků před přestávkou dožadovali po faulu Šuškavčeviče na Škodu penalty, ale bezvýsledně.

Druhý poločas nabídl už mnohem více gólových akcí. Té první se diváci dočkali v 62. minutě, kdy si nepokrytý Škoda vyskočil nejvýše na rohový kop, ovšem mířil přímo do míst, kde se nacházel Drobisz. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout olomoucký Lukšík, jenže nedostihl přihrávku, po které by mohl dorážet do zcela odkryté brány. V páté minutě nastavení pořádně zatrnulo všem fanouškům Bohemians. Bueno po přihrávce od svého spoluhráče poslal míč za záda Sňozíka, ale jeho radost byla zbytečná, jelikož postranní rozhodčí Chytil viděl ofsajd. Černou kaňkou na tomto utkání byla agresivita fanoušků, kterou musela zastavit až policie a sedm příznivců obou týmů zatkla.


FK Jablonec - FK Mladá Boleslav   1:1
Branky:  12. J. Hamouz - 23. J. Kysela

Krize Boleslavi pokračuje i nadále. Tým trenéra Luďka Zajíce se sice konečně střelecky prosadil a získal vůbec první letošní bod, ovšem vedoucí trio se mu začíná rychle vzdalovat. To samé platí pro Jablonec, také ten před tímto duelem neměl na svém kontě střelecký zásah ani jediný bod.

Zápas začal pěkně zostra a už ve 2. minutě bylo před brankou Špita hodně horko, ale jablonecký gólman ránu Rajnocha vychytal. O deset minut později gól už padl, avšak na druhé straně. Barankův centr usměrnil za záda Millera Josef Hamouz. Ve 23. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání. Matějovský našel krásnou přihrávkou ze středu hřiště Kyselu a ten se mohl radovat po střele k bližší tyči. Pár okamžiků na to vyrazil reflexivním zákrokem Holubovu střelu Špit. V průběhu prvního dějství měl ještě skvělou šanci Luděk Zelenka, ale z pěti metrů jeho hlavička zamířila přímo do náruče Millera.

Ofenzivní fotbal pokračoval i po změně stran. Nejprve Sedláček poslal do gólové šance Matějovského a ten tváří v tvář Špitovi ještě přihrával zřejmě do ofsajdu právě Holubovi. Poté právě zkušený útočník Boleslavi mohl poslat svůj tým do vedení, ale pálil vedle. Zahrozil také Jablonec, ale Váchovu střelu vychytal hostující gólman. V 76. minutě zahrál v nouzi na roh Eliáš, ten odehrál Holub přímo na hlavu vysokého Rolka, který ovšem atakován jen lízl míč daleko od vzdálenější tyče Špitovy brány. Ani jeden tým druhý gól už vstřelit nedokázal a proto se oba kluby rozešly smírně.


Tabulka:
1. Slovan Liberec33006:09
2. Mladá Boleslav32104:17
3. Slavia Praha32015:46
4. FK Jablonec31203:25
Marila Příbram31203:25
6. Sparta Praha31201:05
1. FC Brno31201:05
8. FK Teplice31115:54
9. Tescoma Zlín31023:43
10. 1. FC Slovácko31024:63
11. Baník Ostrava31023:53
12. Siad Most30214:52
13. Viktoria Plzeň30211:22
14. České Budějovice30210:22
15. SK Kladno30120:21
16. Sigma Olomouc30122:51


Příští kolo
25.08.2007
18:15Viktoria Žižkov - Sparta Praha
19:00Sigma Olomouc - Siad Most
20:30Slavia Praha - 1. FC Brno
26.08.2007
17:00FK Jablonec - České Budějovice
17:00Viktoria Plzeň - Bohemians 1905
20:15FK Mladá Boleslav - SK Kladno
27.08.2007
17:15FK Teplice - Slovan Liberec
19:00Tescoma Zlín - Baník Ostrava



Autor: Petr Starý

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je bída ta Sparta. Sice mě to jen a jen těší, ale fakt nechápu toho Grigu - Kisel a Kolář nic nepředváděj, ten systém je taky dost zmatečnej, ale co je ještě hloupější je umístění záložníka a obránce na křídla, i když křídla to nebudou ani kdyby do sebe nalili cisternu Rudýho vola... Ten Silvestre má bejt tvořivej? To je stejně naivní představa, jako že naši hru tvoří Jarolím. Pak jim tam chybí přihrávka, nakopávaj to na tři trpaslíky nebo ji dává Šimák a zase tam vepředu chybí hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíš zejtra..? Docela se bojim únavy z poháru, viděl bych to na remízu..

Reagovat
smazaný uživatel

Únavy se nebojim, dyť tam máme jenom dva třicátníky. Spíš doufám, že Liberec bude trochu útočit, protože beton se nám nehodí. Možná rozhodující bude, jak zahraje pravá strana, Janda si tam zatim nezvykl a podává poloviční výkony co na jaře nalevo a sem zvědav, jak to pude za deště Gaúchovi, i když zase na ty drsný podmínky máme Fořta, ty poslední dva zápasy kupodivu zvládl, ale u něj člověk neví

Hlavně mě jebe, že se mi nedaří naplnit auto a doma zbylo zrovna to nejlepší, ale taky nejžravější, takže dát jenom za sebe 500Kč + vstup se mi nechce, navíc poslední bus jede 22:30 z Hradčan. Tydle večerní utkání sou sice atraktivní, ale leda pro místní.

Reagovat
HOST*ondroslav

Sparta......nemam slov

Reagovat
HOST*ondroslav

Slov tedy mam dost ...... ale ..... nadarmo je pouzivat ......sparta mi muze bejt pro zivot uplne u prdele ....ale mam k ni nejbliz

Reagovat
Shevchenko

Baníček do toho!

Reagovat
HOST*ital

Mluvilo se pořád o nějaké Hřebíkově dece,ale to,co se povedlo s mužstvem udělat Grigovi je neskutečné.Rozestavení se snad dělá podle hráčů a ne hráči podle rozestavení.To,co chce hrát Griga se pořádně povedlo jenom v Barceloně.Takže už zbývá koupit jenom Deca,Ronaldinha,Messiho a Eto'oa.Urychleně by se měl vzpamatovat nebo vyletět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. Griga je fakt expert. Mě je celá Sparta a celá naše fotbalová liga uplně ukradená. Hraje se hnusnej a nezáživnej fotbala a vůbec ve všech parametrech dost zaostáváme. Ale když už ty naše pohárový mužstva hrajou v Evropě, tak by mohli něco ukázat. Ještě, že Sparta letos nehraje Champions League, to by byl masakr.

Reagovat
HOST*

Griga je magor...právě pocit, že "Sparta je velkoklub, takže si můžeme dovolit hráče přizpůsobit rozestavení" je naprosto mylný, nehledě na to, že griga neumí ani poskládat hráče takříkajíc "co nejméně nevhodně" do tohoto systému, viz pospěch, šimák...navíc nechápu duo kisel, kolář v základu

Reagovat
smazaný uživatel

...mám takový pocit, že titul by letos po 11 sezonách mohl skončit opět ve správných rukou. Nechci nic zakřiknout, ale při neschopnosti Sparty je podle mě boj zcela otevřený. A dnešní zápas může napovědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas hodně napoví..

Reagovat
smazaný uživatel

No, doufam, že až tak moc nenapověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Baník picoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na záznam Teplic sem hóóódně zvědavej, dokonce tři penalty ( z toho dvě nedali ) To samý Kulič z Boleslavi, asi se na nich podepsal ten výprask z předkola, my bysme mohli vyprávět, jak po projebanejch předkolech utrpěl vstup do ligy... A nevíc sou bez Matějovskýho, to je jejich nejdůležitější player.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Teplicky penalty, klasika...taky su zvedavej na zaznam. Btw bez Matejovskyho hrala Boleslav aji na Slovacku a vyhrala tam. A brilantni defenziva Brna ani po trech kolech nenasla premizitele, parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, brilantní. Kdyby radši všechny obrany padaly pod tlakem soupeřových útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

To, co dneska předváděla Slavia v obraně, to jsem jaksi nechápal..U Studíka je to u mě ještě omluvitelné, ale Dosoudil už u mě skončil.. Pořád fauluje, ještě k tomu simuluje, vymýšlí na soperovi úplné blbosti a ještě k tomu je pomalý..Už, aby se uzdravil Latka, jinak to bude tragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

Twe sem to po poločase vypl a pustil si Angelinu v 60 sekundách, jako co s tim Dosoudilem udělalo jedno blbý zranění je neuvěřitelný, Studík dneska taky děs a bída, nakonec byl nejlepší v obraně ( už podruhý za sebou ) Hubáček

Ani ta záloha nepodržela míč, prostě nic, za co bysme si zasloužili body. Prostě takhle ne chlapci, posrat si život v pátý minutě a pak hrát tak, že se Hodúr ani nezpotí a posílá nám v klidu za obranu pasy na útočníky, to je na pokuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už u Dosoudila přetekla hrana trpělivosti, to co předvádí a podotýkám, že opakovaně, to je prostě děs.. Z tý obrany jediný normální HUbáček, pže Švec tam byl taky tragickej.. Příště už bude snad Suchý v základu, tak by to chtělo ještě Latku a bude to o něčem jiném..Dneska bylo špatný všechno, i když kupodivu šancí bylo celkem dost, ale to zakončení...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé kolo, akorát mě štve, že se Brno stále nemůže dostat před Spartu

Slovan Liberec - mistr ligy 2006/07

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak..Btw., připravte se tam u vás na poli na ofenzivní lavinu..To vaše útočný veteránský komando snad uhlídáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude ta ofenzivní lavina podobná té loňské, tak jsme připraveni

Reagovat
HOST*Uji.Cz

Brno neprohraje buď vyhraje nebo remizuje!!!Ale sparta nevyhraje!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarjá co to zase je? Tohle fakt nemusim, po dvou výhrách tu lidi propadaj bezděčnýmu optimismu, po jedný prohře zase deziluzi...

Prostě klid, sou za náma tři kola, stane se toho ještě hodně, máme za sebou tři zápasy a to už s dvěma soupeři ze špice, čeká nás už jenom Sparta ( derby je vždycky vyrovnaný ) a Bolka, navíc Liberci na jaře taky došel dech a vyhrával jen těsně, což se nemusí opakovat.

Hlavně zachovat chladnou hlavu, nikoho nezatracovat a podporovat svůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou obranou to bohužel asi na titul nebude.. Musím přiznat, že Liberec je těžko k poražení, mají hodně vyrovnaný tým..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se do toho Dosoudil dostane, byl dva měsíce zraněnej, na jaře byl celkově do zadu lepší, než Latka na podzim ( pravda, Latka je zase v ofenzívě úplně někde jinde ).

Imho se to všechno doslova zesralo dokupy - nezkušenej Studík ( co by po něm člověk chtěl ve 4. zápase v lize? ), nerozehraní Švec s Dosoudilem a to proti Liberci...

A Latka nebude okamžitá spása, dyť z přípravy nestihl skoro nic, jenom kus začátku, taky bude potřebovat čas.

Jednoduše - je teprve začátek, máme za sebou dva ze čtyř nejtěžších zápasů, ještě dost se toho může změnit. Kádr nemáme o nic horší, než Liberec, Bolka nebo Sparta. Jasně, nepřišly posily za 20-30 mega, ale co, reprezentace až do "A" držej Slávisti, jenom blbec by toho nevyužil. Pořád je to otevřený, dyť i ten Liberec sme přehrávali, jenom nemít kiksy v obraně, za který by se styděl i dorost na vesnici po celonoční kalbě...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Slavia opět potvrdila, že v této sezoně nemůže na titul ani pomyslet. Viz utkání s Libercem.

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapotil ses moc když si plodil tuhle spásnou myšlenku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, spíš ty si byl celý zpocený po vašem bídném výkonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapečku, radši se klidni. Jsi akorát další hlupáček, co se koukne na výsledek jednoho zápasu a mele. Nemáš potuchu o realitě, děláš ukvapené závěry, prostě jsi hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi máš co povídat psychicky labilní jedinče. Slavia se svým ubohým kádrem na evropské poháry nemá, ikdyž možná, kdyby přivřel oko, třetí flek by mohla s velkou bídou uhrát. Ale na titul si můžete nechat zajít chut, to už vám nepomůžou ani rozhodčí, kteří vám odpískají mnohdy úplně nesmyslné penalty....Ale klidně si stěžuj, že jsou všichni proti vám, to je přeci vaše parketa ubrečenost....

Reagovat
smazaný uživatel

Brek, fňuk... Běž za maminkou.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tím chtěl wector říci. Asi nějaká ukázka slávistické melancholie na Strahově.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš urážka tvé osoby, mohlo ti to dojít

Reagovat
smazaný uživatel

Od dementa jako si ty, to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu inteligent. Radši zmlkni, mindráky si běž léčit JINAM! O fotbalu nevíš nic, meleš tu nehorázný hlouposti, zápas si ani neviděl, prostě jsi TRAPNEJ! Jestli si potřebuješ někde ventilovat nervy z toho, že tě nechal tvůj homosexuální přítel, tak si založ web, doména www.spanhel-je-idiot.cz je stále volná...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem zapas viděl a bylo to chaos, takže by ses mel uklidnit ty wectore. O fotbale se u tebe moc příspěvků nedozvíme, ale hysterka si teda ohromná, běž zkusit nějakou reality show, tam se možná prosadíš, ale fotbal, to nech na jiných.

A ta poslední věta mě asi pobavila tak, jako sylvestrovská show na nově.

Ale co mám čekat od fanouška, jehož klub se topí v dluzích, pořád si na něco stěžuje, pískají se mu nesmyslné penalty, nemá ani svůj stadion a je všude vždycky to pomyslné páté kolo u vozu....

Reagovat
smazaný uživatel

Výmysl za výmyslem. Chaos? Kecy! Od 30. minuty sme je přehrávali, jenomže obrana zklamala a udělala nehorázné kiksy. Dluhy? Důkazy, ty dítě, důkazy! Až je budeš mít, dej vědět. Jenom si tu vymejšlíš kokotiny, radši di hrát kuličky...

Reagovat
smazaný uživatel

TAk to, že nedokážete plnit závazky vůči svým hráčům už o něčem svědčí.....A kde je ten váš slavný Eden? Pleška říkal i přesný datum, ale kde nic, tu nic....

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Já Eden nestavim a tvoje starost to snad taky neni! Holt neni snadný sehnat miliardu, když se nehodláme pachtit s komunistama a socanama. A závazky hráčům? Lžeš! Vlček i údajně bez peněz nemající co do huby Vorel jasně řekli, že je všechno plněno, Vandas si jenom vymejšlel, takže zapadni. Akorát si tu vymejšlíš lži, bereš polopravdy, už mi ani nestojíš za nějakou další odpověď...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl klasik na blbého Slávistu tvrdá záplata. NEREAGOVAT.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalová bída, kupodivu i takové zápasy Čt2 vybírá. Na Čt4Sport to jsou jiné šlágry...

K zápasu - bída, Příbram bych hodnotil tak 4,5 a Kladno asi taky. Možná oboum 5. To byl antifotbal, oproti tomu byl match Švýcarsko - Ukrajina rajská zahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí se ti to líbit, ale nic s tím nenaděláš, chci říct, že utkání Sparta - Plzen taky mělo s fotbalem pramálo společného....Uroven utkání podobná jako dneska....

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, že to nej chodí na ČT4, kterou tolik lidí nemá a ty jejich živý přenosy na netu neexistujou, prostě je inzerujou, ale nefunguje to... Navíc ty začátky v neděli v 20:15 - fajn, je to sice pěkný, ale leda pro místní...

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu, proč se hraje v TV v pondělí.. To je pro mě nepochopitelné, lidi na to nebudou chodit a TV sledovanost podle mě taky nebude největší..Ten nedělní termín mi celkem vyhovuje, místo pondělního bych volil sobotu 18:15..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro pátek nebo sobotu 17:00 - dokoukat fotbal a pak to jít zapít pár Plzněma

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, to by nebylo zas tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem tam dal ten sobotní termín od 18:15..Skočit rychle na 3 až 4 kousky a od 22:00 už koukat na Barcu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, 3-4, to by člověka akorát rozchlastalo a z Barcy by nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ten pátek by asi nebyl špatnej, alespoň by to s ničím nekolidovalo..Ale jestli chtějí dávat zápasy typu Příbram-Kladno, tak mě je úplně jedno, kdy to budou dávat..

Reagovat
smazaný uživatel

To by naráželo s hokejem....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

No a právě já jsem jeden z těch, který nemá možnost sledovat Čt4Sport, to mi potom trhá srdce, když vidím, že dávaj Sla-Libe. Takovej match. A já musím čumět na Pří-Kla, kde s odpuštěním třeba takovej Klesa neví co je míč. Potom si mám jenom zoufat... nenaděláš nic

Reagovat
smazaný uživatel

Smysl myšlenky dávat nejzajímavější zápasy na ČT4 taky nechápu. Stačilo by v neděli vysílat na ČT2 a v pondělí na ČT4. I když z pondělka taky nejsem moc nadšený, mnohem lepší by byla sobota nebo pátek.

Jinak k zápasu Příbram - Kladno, kolikrát si tady plno lidí stěžovalo, že je v TV pořád jen Sparta, Slavia, popř. Liberec a teď, když se ČT snaží protočit co nejvíc mužstev, tak je problém zase. Dal by se samozřejmě vybrat kvalitnější zápas, ale to by pak ta slabší mužstva byla přenášena jen při souboji s někým silnějším.

Reagovat
smazaný uživatel

Me docela stve ze dalsi kolo je na ct4 Brno - Slavia, protoze to bude zacinat az v 20:15, radeji bych sel klasicky kolem 17 takhle se budu dom vracet nekdy pred pulnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě s prohrou..

Reagovat
smazaný uživatel

to si teprve rekneme :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej čas. O zápas je zájem, pokud nebude pršet, tak by mohlo přijít tak 9 litrů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele