GAMBRINUS LIGA - 24. KOLO

09.04.2006, 21:18, aktualizováno 10.04.2006, 22:27
Aktuality
Vyhecované derby pražských "S" vyhrála Sparta a posunula se na páté místo, hned za Slavii, ovšem ztrácí osm bodů. Liberec doma jen remizoval s Teplicemi a jeho náskok na ně zůstává šest kol před koncem osmibodový. Na třetí příčku se výhrou nad Zlínem posunula Mladá Boleslav, také týmy Příbrami, Mostu a Slovácka uspěly doma, Brno remizovalo s Olomoucí, Ostrava vyhrála v Jihlavě.


Tabulka:
1. Slovan Liberec24148234:1550
2. FK Teplice241012231:1942
3. Mladá Boleslav23125637:2841
4. Slavia Praha23117540:2740
5. Sparta Praha2395933:3132
6. FK Jablonec24951031:3232
7. Sigma Olomouc2395929:3332
8. Siad Most24931225:3130
9. Marila Příbram2378830:2629
10. Baník Ostrava2276919:2227
11. Tescoma Zlín2276918:2327
12. 1. FC Slovácko24681023:2726
13. Viktoria Plzeň24591024:3024
14. 1. FC Brno22411722:2423
15. Chmel Blšany23410916:3122
16. Vysočina Jihlava22481014:2720


Příští kolo
12.04.2008
Viktoria Žižkov - FK Teplice
České Budějovice - 1. FC Brno
Siad Most - Bohemians 1905
SK Kladno - Sparta Praha
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava
Slavia Praha - Slovan Liberec
FK Jablonec - Tescoma Zlín
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň



Autor: Petr Starý

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdo si myslí, že to bylo prodaný, ať se podepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky.. myslim, ze to bylo vice nez jasny..

Reagovat
HOST*jampadampa

O tom není žádných pochyb.

Reagovat
HOST*Toman

Já taky! Jestli se Sparta nepřizná, že to koupila, tak už se snad na Gambrinus ligu koukat nebudu! (mimochodem fandim DYNAMU ČB aby nevznikla mejlka, že fandim slávii)

A teď pohled sparťanského fanouška: Milánek to nepískal špatně!

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ptáš, podepisuju ( i za celou rodinu :D ). BTW i můj bratranec, sparťan to jak poleno, přiznal, že jim rozhodčí hodně pomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ani tak nepomohl Spartě, jako spíš uškodil Slavii. Když se nad tím zamyslíš, tak je v tom docela rozdíl.

Reagovat
HOST*Kapřík

Milánek to posral. Ale jinak to byl fotbal dobrej a Sparta si výhru zasloužila. Ale stejně fandim Blšanůůůůůůůůům!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se zvednou tržby za kapesníky.

Reagovat
HOST*

Derby se povedlo, k vidění byl dobrý fotbal, který má ale jednu kaňku a ta se jmenuje Milan Šedivý. Ten by si měl uvědomit, že lidi přišli na fotbal a ne na jeho divadlo, ted mu možná nabídnou roli v Národním Divadle a bude hrát ve Sparťanském dresu. Se divím, že s ním nenastoupil. Doufejme, že mu kost z kapříků nezaskočí, takový kašpar dlouho v české lize nebyl. Další nesmírně ,,inteligentní" kluci jsou Řepka a Sivok. Sivok ten je normalní hlupák a měl by si uvědomit kde je letos Slavia a jak s nima na podzim zametla. Řepka a jeho prohlášení, že si Liberec titul nezaslouží jsou trapná. Jaký fotbal předvádí Sparta? Řepka je asi na jiném zápase než divávi a TV kamery.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, kost z kapriku mu nezaskoci. Po derby byl totiz na obede a porucil si lososa :) Zmena je zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď se vyjádřím i já. Čekal jsem až vás tady na Spartu bude plivat víc, ať to nemusím opakovat, ale nakonec to (zatím?) není tak hrozné. Ať se zamýšlím sebevíc, nenapadá mě žádný pořádný důvod, proč by Sparta ten zápas měla kupovat. Vždyť už teď je jasné, že na lepší než 5. místo to stačit nebude. Tak proč by na sebe upozorňovali, utráceli prachy a ještě riskovali průšvih, obzvlášť teď, když jsou rozhodčí pod drobnohledem, když z toho neměli co získat? Nebo si snad někdo myslí, že to je jen proto, aby vrátili Slavii podzimní porážku? Tomu se mi nechce věřit, že by někdo měl takový názor... A kdyby šlo Spartě pořád ještě tak moc o body, tak proč by si nekoupila i zápas v Blšanech, kde navíc přišla neprávem o 2 body a nikdo ani nepípnul a další zápasy, ve kterých ztratila body? Může mi to někdo vysvětlit?

Tím ale neříkám, že Šedivý odřídil ten zápas v pořádku. Začnu nejdiskutovanějším momentem, vyloučením Dosoudila. Taky se mi zdá, že to bylo moc přísné a že to rozhodčí nezvládl. Tečka.

Pak ty karty, které nedostal Řepka za své zákroky. Po 10 vteřinách se prostě u nás žlutá karta nedává, tím to nijak neobhajuju, ale tak to prostě v české lize je. Jak by to asi vypadalo, kdyby každý podával protest kvůli neudělené kartě... Pak přišly další fauly, do kterých by Řepka zřejmě nešel tak ostře, kdyby už kartu měl a to se dá dost dobře předpokládat...

Pak mě ješte zaráží, jak si slávisti můžou stěžovat na to, že Dosoudilův zákrok loktem, kde se nevěnoval míči ale jen Pospěchovi, na kartu nebyl. Ale naopak tvrdí, že Došek měl dostat kartu za to, že naskočil do Vorla loktem, aniž by chtěl hrát míč. Tím si docela protiřečí a připadá mi to spíš tak, že jen zkouší, jestli jim náhodou disciplinárka něco uzná.

Takže na závěr, Šedivý udělal důležité chyby, ale aspoň z mého (sparťanského) pohledu byla Sparta i tak lepší a výhru si zasloužila. Nevylučuju, že Šedivý podplacený nebyl, ale ani bych si to nedovolil tvrdit. Ale pokud tam nějací kapříci byli, tak je mohly poslat Teplice, Boleslav nebo možná i Liberec mnohem pravděpodobněji než Sparta. Stojím si prostě za tím, že Sparta je v tomto případě čistá! Ale diskuzi na úrovni se nebráním...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se v médiích zapomnělo na ten Doškův skluz (na Krajčíka?), to byla taky jasná žlutá. Měl jít ven, tu první čtvrthodinu hrál jak prase A honem si jdu vsadit na to, že Řepa na jaře tu červenou nedostane. Rozhodčí z něj jsou pos....

A ta pomsta za podzim je celkem reálná, pokud jsi teda četl rozhovor s tím vaším magorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud si myslíš, že někdo poběží honem uplácet, jen aby oplatil porážku z podzimu, tak se asi nemáme o čem bavit. I když nevím který rozhovor přesně myslíš, za poslední dny jsem jich četl až až...

Reagovat
PJ

Konečně normální názor. Nic ale nezměníš - obviňovat Spartu je u nás v módě, v takových situacích jako je tahle nikdo nepřemejšlí a hned začně nadávat, všichni maji jasno, Sparta přece toliktár vyhrála ligu, že to neni možný, a určitě to maji vždycky zaplacený, a .... Neni to nic jinýho než nenávist ze závisti. Když já nejsem úspěšnej a někdo jinej jo, tak ho přece nebudu mít rád a při sebemenší příležitosti si budu ulevovat a házet špínu, ne? To je přece "logický"...

Já sem ten zápas bohužel neviděl, ale z toho co všude čtu je zřejmý, že rozhodčí zápas ovlivnil. Je mi z toho smutno, že Sparta vyhrála s pomocí rozhodčího, ale že by to měla koupený? Proboha proč? Vždyť jí o nic nejde... Bejt Slávista, tak asi taky budu nadávat, ale spíš než Spartu bych z úplatku obviňoval Liberec nebo Teplice, ty takovej výsledek potřebovaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to zas nebylo až tak strašné ovlivňování. Ze začátku pár nepotrestaných ostrých zákroků a pak to vyloučení Dosoudila. Kdyby ho Šedivý neposlal ven, tak si myslím, že by se tu teď ani žádná aféra nerozebírala... Navíc to vypadá jako jednostranné připískávání, ale to je spíš tím, že Sparta neprotestuje třeba že měla kopat penaltu. Prostě Slavia křičí na celé kolo, tak to pak vypadá, že všechno bylo ve prospěch Sparty!

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, já se zeptám jinak: proč po nástupu Košťála k moci ( že je Mokrý jenom loutka se asi nějak dohodneme, že? ) zůstali rozhodčí jako právě "Milánek"? Vždyť on byl snad v každym odposlechu s "Ivánkem Horníkovic." Jak ho můžou dát na tak vyhrocenej zápas jako je derby? Jak ho může delegovat Krondl, člověk namočenej v korupci až po uši? Všichni obvinění pískaj dál a takhle to dopadá.

On tu nikdo nemluví o úplatcích. Úplatky nejsou nutný, pokud máš lidi na správnejch místech a hlavně vlastníš tu celosvětově nejcenější věc: informace. Mám takovej pocit, že Košťál ( resp. nějakej jeho spolupracovník ) má na ty "korupčíky" mnohem víc špíny a pokud nebudou skákat jak on píská, tak jim teprve ukáže. A že už formálně Košťál pro Spartu nepracuje nic neznamená.

Mě je úplně jedno, jestli to Sparta uplatila, jestli to uplatil Košťál, jestli Křetínský nebo klidně tvoje babička - prostě to jak to bylo vedený je vrchol!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to funguje na svazu, z toho taky nejsem nadšený. Když je ti jedno, kdo to uplatil, tak vlastně ani nemusíme nic řešit... A vrchol to zdaleka určitě ještě nebyl, šlo tu jen o karty a vyloučení, stávají se hroší "náhody" jako penalty, neuznané góly apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím že mi to je jedno sem samozřejmě narážel na tvá slova že to uplatila přímo Sparta ve smyslu že je jedno, jestli přímo klub nebo někdo jinej... Samozřejmě že bych se to taky rád dozvěděl, ale sme v Čechách, pochybuju že se toho vůbec dožiju ( a to mám ještě dost let života před sebou... )

Reagovat
PJ

To máš pravdu, že je to "nahoře" pořád stejně prohnilý. Ale je zajímavý, jak tyhle dabaty začínaji ve chvíli, kdy "podezřele" vyhraje Sparta - o to tu jde. Když rozhodčí připísknou Liberci, a že se to párkrát stalo, je ticho... Čim to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tím,že lidi prostě Spartě závidí a taky je to tím,že hrála proti nejubrečenějšímu mužstvu světa.Viděl snad někdo,že by Slávisti hledali chybu někdy u sebe?Pořád jim někdo ubližuje,chudáčkům.Rozhodčí v tom zápase udělal několik chyb ve prospěch Sparty,ale nemyslím si,že výrazně ovlivnil výsledek zápasu.Jinak ta červená byla přísná,spíš bych vytáhl žlutou,ale jak může někdo říct,že to byl čistý zákrok ?

Reagovat
Xavi

No tak Sparťani, Vy máte doost!!! Mimochodem gol ve kterém stál Došek v ofsajdu regulérní nebyl. Červená pro Řepku, který jí má dostat snad v každém zápase - ale toho mě nesmíš vyžlutit vole, to je srdcař rozumíš vole, ten mě to tam tmelí... Milánek Šedivý který je korupcí prohnilý až na kost si vpohodě řídí nejsledovanější zápas, deleguje mu to Krondl, který je to samé v bleděmodrém, jen tak mimochodem sedí vedle asi nejvědšího fotbalového mafiána u nás Košťála a raduje se z každého gólu. Známka delegáta Milánkovi taky nebyla špatná co Sparťani? Nedávno a taky skoro před každým derby čtu, že kdyby Sparta hrála o sestup, tak všechno na světě by jí fanoušci odpustili, jen kdyby vyhrála v derby. Takže ten Váš doslova směšný argument, je úplně scestný! CHlubíte se tady titulama, ale trochu se podívejte jak jste na ně dosáhli! No nejlíp to vystihuje asi Peltova slavná věta : "Všechno bylo cinklý vole" Aĺe Vy máte přece na všechno odpověď, protože úplně na všechno jse dá přece reagovat slovy - Slávia je ubrečená! Tak proč to zase neříct že?

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne receno ja fanouskem Slavie nejsu, takze Sparte ani nemam moc co zavidet. Ale tady tahla neustale opakovana fraze u ubrecenych slavistech me pride docela trapna. Ale nejen to, nejhorsi a zaroven nejsmutnejsi na tom je, ze to ze Slavii vytrvale rozhodci poskozujou (derby bylo jen vrchol ledovce) je fakt. V Gambrinus Lize neni jinyho muzstva, ktery by rozhodci pernamentne svyma verdiktama poskozovali. Argument o ubrecenych slavistech me tedy pride minimalne zcestnej. Jinak k tomu co napsal wector, ohledne toho jak je vubec mozny ze tak dulezitej zapas piska korupcnik Milanek, navic delegovanej Krondlem, tak k tomu neni co dodat. To je vysmech pro celej ceskej fotbal. Jinak k Repkovi ten tu cervenou doopravdy dostat mel. A ty jeho reci ze kdyby prvni zlutou dostal uz po deseti vterinach po tom brutalnim faulu na Vlcka, tak ze by hral pak jinak sou vicemene smesny. Urcite by neprestal hrat tvrde, protoze jak sam rekl to k derby patri, a urcite by neprestaval vyjizdet po rozhodcim. Zakroky drevaka Doska byly na cervenou taky. To, ze Milanek piskal nespocet nejruznejsich faulu a z toho vyplivajicich standartek ve prospech Sparty urcite neni nic nezanedbatelnyho. V kontrastu s timto je pak cervena karta Dosoudila neco tak nepopsatelne trapnyho a do oci bijiciho, ze k tomu snad ani neni co dodat. Na zaver chcu rict ze Spartu z niceho neobvinuju, ale zaroven su naprosto presvedcenej, ze Milanek umyslne nepiskal rovinu. Je samozrejme klidne mozny ze si to obednal nekdo ze spice tabulky, nebo nelze vyloucit ani variantu ohledne Kostala kterou popsal wector.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, to to tu asi špatně čteš - dost už sme tu řekli i k Liberci, stačí si to zpětně najít, ten je letos taky "víc než podezřelej," viz třeba Liberec - Slavia, kde měl bejt rozdíl o tři góly pro nás příznivější... To taky nechápu - Damková nás předtim pískala 2x, vyloučila Pitáka za nic, udělal kupu chyb v náš neprospěch, který byly uznaný a oni ji nasadí do zápasu s Libercem, týmů na špici tabulky kde jde o hodně. Schválně? Mám ten pocit.

Tady vůbec nejde o ubrečenost, to je styl sparťanů jak zamíst fakta do kouta - liga prostě neni čistá ( možná ještě horší než před aférou, páč teď věděj, čemu se vyhnout a jak se domlouvat ) a nejvíc to odnáší Slavia, vlastně chyby v jejích zápasech byly všechny proti ní, až teda na to filmování Jandy s Mostem ( jenže tam to bylo celkem jedno, protože soupeř to vzal jako procházku ). No a derby bylo vrcholem P.S. Nezapomenu slova krondla, že je Milánek jedním z našich nejlepších sudích. Jestli je to tak, tak to je jako by antimadrista pískal El-Classico...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt tupej. Když odchodí Most zápas na Slávii a sudí mu pískne nesmyslnou pentli, je to v pořádku a když Slávia odchodí derby a sudí jí přísně vyloučí hráče, je to na pováženou ...

Já fakt nevím, ale mě se zdá, že jste s tý Sparty tak pokakaný, že kdykoli můžete, tak si do ní kopnete. Sudí pískají špatně v celé lize, ale když pískne pro Spartu, je oheň na střeše. Vyděli jste pentli v Bolce? Stejně nesmyslný, jako před tejdnem na Jandu. Vyděli jste neuznanej gól Sparty na chmelnicích? Nesmyslně neuznanej. Proč se neřeší tyhle přestupky, proč se zase řeší jen chyby ve prospěch Sparty?

Odpovězte si každej sám.

Já mám dojem, že je to nad slunce jasný - ZÁVIST A KOMPLEXY .

Tak si to řešte pitchoviny dál a my jdeme řešit naše důležitější problémy, jako je pořádnej útočník a možná i tvořivý záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíme chodit ani tak daleko, stačí se podívat na zápas Slovácko - Blšany. Že tam rozhodčí dal blšanskému Brunclíkovi hned červenou, aniž by předtím potrestal jakýkoliv ostrý zákrok jen žlutou kartou, to nikoho ani nezajímá. Přitom to aspoň podle mě bilo do očí mnohem víc. Když tam nekřičí Slavia nebo nehraje Sparta, tak je to nepodstatné???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt další vymaštěnej sparťan... Brání tobě nebo fandům Slovácka nebo kohokoli jinýho ozvat se? Ne! Líná huba holí neštěstí, takže váš/jejich problém. Navíc sem si teda nevšiml, že by se jinde udělalo tolik fatálních "chyb" ( rozuměj záměrných činů ) ve prospěch jednoho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad úplně normální. Řeší tady snad někdo penalty Bilbaa nebo vyloučení Málagy? Nikdo. Všichni se zpravidla vyjadřují jen k Realu a Barce. To samé platí o calciu. Nikoho přece nezajímá Empoli. Tak jakýpak komplex?

Jenom dodám, že zatímco dřív byl výsledek pražského derby hodně lidem ukradenej, tak teď většina nemůže Spartu ani vystát. Ti lidi nefandí Slávce, ale proti Spartě. Hlavně kvůli tomu, jak kouzelně vyklouzla z "výlovu rybníků". A Milánek, který prokazatelně "udělal" pro Spartu jeden (asi dva roky starý) zápas ve Zlíně, si vesele píská dál. A ten nejdůležitější zápas jara! Ve Sportu nás už v pátek varovali a já tomu nechtěl věřit

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď jsi mě fakt rozesmál

Ty chceš tvrdit, že lidi nemají rádi Spartu až teď po korupční aféře

Spartu prostě fandové ostatních klubů nesnáší snad odjakživa, tak si nepleť pojmy

Ale jinak jsi to napsal naprosto přesně a prakticky jsi si sám podrazil stoličku. Prostě je Sparta víc vidět, protože je stále v čele a hodně lidem leží kvůli tomu v žaludku, aproto se ty chyby v její prospěch víc řeší. Ale neznamená to, že by se dělaly chyby JENOM v její prospěch. Takže díkec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě můžu to samé napsat o Realu. Aspoň vidíš, jaká je to paráda, když ti někdo rejpe do tvého oblíbeného klubu My narážky na Real odvracíme prakticky denně a ty jsi na nervy z toho, když tady Spartu pomluvíme jednou za měsíc. Navíc právem, protože korupce byla v naší lize prokázána.

Trochu mě mrzí, že docela pravidelně dokážeš kritizovat Barcu (někdy až moc), ale Sparta je u tebe většinou svatá. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mě trochu vyděsil. Snad nekritizuju Barcu moc. To bych moc nerad. Akorát teď mi ty výkony připadají takový bezkrevný. Ale titul mi to vynahradí

A s tou kritikou Realu to už není, co to bejvalo. Ale když vezmu, jak jsem do vás rejpal po každý penaltě (tzn. po každým kole ), tak máš pravdu, je to podobný .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mne pride jako takova spartanska klasika, protoze to jak Sparta suchou nohou vyvazla z korupcni afery je pro vsechny spartany, jak tak vidim, naprosto zanedbatebla, vedlejsi, prakticky nevyznamna vec. To je neskutecny. A samozrejme ze diky tady tomu faktu zaclo mit Spartu nerado i dost lidi, kterym predtim byla ukradena. Takze pokud si tady nekdo plete pojmy, tak ses to ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevkládej mi do huby, co jsem neřekl. Samo mě sere, že korupční aféra skončila, jak skončila, tzn. ostudou. Buď se neměl trestat nikdo, nebo všichni, co podpláceli, tzn. všichni snad kromě Brna a Blšan (můj odhad ). Takže i Sparta. Ale zase si to ale vem z našeho, tzn. sparťanskýho pohledu: mazali všichni, ale všem leží v žaludku zase jenom nepotrestání Sparty . To je to, co mě na tom vadí a vede mě to k zamyšlení proč? Že by čistě česká vlastnost - jak někdo vyčnívá a je extrémě úspěšnej, sražme ho do bahna k nám ostatním. A jsme zase u tý závisti a komplexů ...

Reagovat
HOST*alan

Oficiálně nebyly zapleteny v korupční aféře pouze Blšany a Baník. To neznamená, že všichni ostatní upláceli, ale úplně z obliga jsou pouze tyto dva týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si prisel jak proboha? Brno taky nebylo zapleteny.

Reagovat
HOST*alan

Tohle bylo první oficíální stanovisko policie. Mimochodem to psali i ve sportu Pak se to různě přepíralo a nakonec byly potrestáni pouze Žižkov, Vítkovice, Slovácko a Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak oficialni stanoviska policie... vzpomen si na predminulou sezonu kde Brno hralo do posledniho kola o udrzeni v lize a posledni kolo muselo v Pribrami vyhrat aby melo jistotu, jinak to meli v rukou ostatni...a Brno prohralo 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim jak ostatni ale to co pisu tak nedelam kvuli nejake zavisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tedy?

Proč nekritizuješ nepotrestání Slávie (jasný penalty v posledních minutách), Teplic (vymyšlený penalty v jakýchkoli časech), Liberce (nepískaný ruce, góly z ofsajdů)? Ale stále chceš potrestat jen tu Spartu. Objektivita jak prase

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak ten rozhovor Tomáše Řepky ve Sportu před derby mě fakt dostal Buď to říkal v nadsázce (o čemž jak ho znám pochybuji) nebo je tu druhá pravděpodobnější varianta a sice, že je to největší "lampa" v naší lize. Řepka stihl pohanit celou ligu a nechápu jak mohl v Anglii přežít (asi se choval jinak). Na základě toho rozhovoru by člověk čekal, že má Sparta 20b náskok na druhého. Situace je ale poněkud jiná... K jeho výrazům: "ze Sparty jsou všichni zesraní a tak to bude vždycky", "Slavii a Libe začnu brát vážně až vyhrajou titul vícekrát" nebo "Sparta je jediný velkoklub v ČR" prostě jasně vypovídají o jeho nesoudnosti, inteligenci a namyšlenosti.

To má být nová ikona Sparty? Srovnání s bývalou ikonou (K. Poborským) ani nepřichází v úvahu. Je to ostuda pro Spartu takový hráč s takovým chováním...

No a k rozhodčím asi tolik. Na MS nemáme žádného rozhodčího (vzhledem k našim praktikám zřejmě) a já jsem opravdu rád. Představa, že by utkání Braz - Argentína pískal náš "Milánek" mě upřímně děsí. Takže se s radostí smířím i s tím, že na MS nebudeme mít rozhodčího ani na dalších MS. Úplatky do sportu nepatří.

Reagovat
HOST*

Taky nechapu jak se Řepka může vyjadřovat o Spartě jako o velkoklubu, každoročně ji v LM práskají takové týmy jako Thun, Ajax.

Reagovat
HOST*jampadampa

Může mi někdo vysvětlit proč se každý týden přenáší Sparta. Nevzpomínám si na týden kdy nebyla přenášená na jaře Sparta. Ač celé jaro nebyli lepší než páti tak jsou furt v telce. Kam až prsty toho klubu sahají to je hrůza...

Reagovat
HOST*jampadampa

PS. teď se dívám v sobotu bude pro změnu zase Sparta Jo teď si vzpomínám z Blšan je nepřenášeli tuším...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zavzpomínej ješte víc... A při tom se můžeš zamyslet, proč by Sparta chtěla mít zápasy v televizi, vždyť pak tím pádem přijde míň lidí na stadion.

Reagovat
HOST*

Vždyť je to jasná reklama být v televizi. Klub se tím zviditelní a možná i přiláká nové sponzory. Vstupné pro klub nic moc neznamená. Navíc na spartě je většinou stejnak ticho. Jak by potom mohlo 2000 našich fans překřičet 10 000 vašich?

Reagovat
HOST*jampadampa

to jsem psal já.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsem si chvilku čas a podíval se, jak to s těmi jarními přenosy je přesně. A očividně jsi toho ty schopný nebyl, ale přesto se začneš vyjadřovat veřejně!

Sparta - Liberec

Brno - Sparta

Slavia - Plzeň

Liberec - Ostrava

Slavia - Příbram

Sparta - Teplice

Slavia - Most

Sparta - Slavia

Sparta a Slavia 4x

Liberec 2x

Brno, Plzeň, Ostrava, Příbram, Teplice, Most 1x

Takže si příště nejdřív zjisti, jak to ve skutečnosti bylo a pak teprve něco piš!

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím, že už na to Nova kašle. Končí jí práva, tak se asi rozhodla šetřit a z Prahy se už nehne

Reagovat
HOST*jampadampa

Já asi nemám tolik času jako ty abych vyhledával všechny odehrané zápasy. Ale udělal jsi to za mě takže díky. Jinak jsi takticky zapoměl na odložený zápas Jihlava - Sparta, který měl být taky přenášen. Jinými slovy:

Sparta měla být v telce 5x

Slávie 4x

Libe 2x (jen proto, že jeden zápas byl právě se Spartou)

Ještě stojí za povšimnutí, že v těch tebou zmiňovaných dvojicích nefiguruje Praha jenom v případě Libe-Ostrava.

Tím svým příspěvkem jsi jenom potvrdil co jsem já v ůvodu napsal. Prostě v sobotu Slávka a v pondělí Slávie a další týden v opačném gardu. Ty to jako nevidíš nebo co?

Reagovat
HOST*jampadampa

oprava - mělo být v pondělí Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli mel byt v sobotu na nove zapas slavia - brno tak nebude a nova bude muset z Prahy :)

Reagovat
HOST*

Ale v sobotu je "pro změnu" Sparta. Sice v olmiku ale zase Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda že ti to není trapné. Nejdřív plácáš blbosti a když ti dokážu, že to tak není, tak se začneš vymlouvat, jen ať nemusíš přiznat chybu. Vždyť je naprosto jasné, jak jsi to původně myslel, tak si to běž raději sám ještě jednou přečíst a neznemožňuj se tady...

Očekávám, že se ti toto líbit nebude a že mě za to nepochválíš, ale zamysli se nad tím co veřejně prohlašuješ.

Reagovat
HOST*jampadampa

No to si piš, že se mi nebude líbit co jsi tu napsal. Zvláště když nemáš pravdu ty napíšeš 4x a oni (sparta) tam byli 5x a měli být 6x. Proč si to neověříš???

Jen pro tvou informaci přenosy kde účinkovala Sparta:

Sparta - Libe

Brno - Sparta

Sparta - Teplice

Sparta - Slávie

Sparta - Slovácko

Jihlava - Sparta (měl být přenos, ale pro nezpůsobilý terén odloženo

Na jaře bylo tuším 8 kol z toho měla být 6x sparta. Nikdo nebyl v telce vícekrát nebo snad ano??

Nechápu z čeho bych se měl vymlouvat a co jsem jako plácal?

Vždyť je to naprosto evidentní - mužstvo které nebylo v lize lepší než páté bylo přenášeno nejvícekrát. O tomhle snad nemůže být žádná diskuze... stačí umět počítat, ale to ty ještě asi neumíš jinak bys nezapoměl na to (slovácko a jihlavu). Jinak už nemám co dodat vždyť to jsou počty z první třídy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už sis asi přečetl ten tvůj úvodní příspěvek, ale nespojil sis to s tou tvou následující reakcí. Takže pro vysvětlení podrobněji. Jednou píšeš jak to má Sparta zařízené a pak najednou přidáš i Slavii a píšeš celkově o pražských klubech...

Pak je druhá věc, že jsem počítal jen sobotní přenosy na Nově. Nevím jestli se za to musím omlouvat, že je to moje chyba, ale pochopil jsem to tak, že píšeš, že si to Sparta dokáže zařídit a proto jsem podřadný pondělní termín nepočítal. Ale podle tvé následující reakce jsi taky počítal jen se sobotními zápasy, nebo že bys spíš neuměl ty spočítat, že 8 kol po 2 zápasech je 16 a reagoval jsi jen na mnou zmíněných 8 + odloženou Jihlavu? Ať je to jak chce, raději se omlouvám, abych tu nevyvolával nějaký konflikt.

Na Jihlavu jsem nezapomněl takticky, jednoduše jsem jenom vypsal sobotní zápasy odehrané na Nově, ale mysli si co chceš. Ten 1 zápas si klidně Spartě připiš. Ale pak pokud chceš být objektivní, musel by sis zjistit, jaké zápasy byly plánované na průběh celého jara a jaké se nakonec v televizi vysílaly, protože program se vytváří 2 týdny dopředu, takže tam může dojít jednoduše ke změně. Tím ale netvrdím, že ke změnám plánovaných zápasů došlo, zjišťovat se mi to nechce.

Stačí umět počítat a usuzuješ, že já to asi ještě neumím. Tak tě pak pošlu si pořádně zjistit, když chceš počítat i pondělní zápasy, protože Sparta se Slovácken hrála v pondělí, kolikrát kdo v televizi hrál celkově. Dám ti nápovědu, když započítám i tu Jihlavu, 6x to nebylo. Pak něco piš o počtech z první třídy...

Reagovat
HOST*jampadampa

Hele, já se tady rozhodně nechci hádat, ale odpověz si sám, jednoslovně, které mužstvo bylo na jaře v televizi (Prima + Nova - všimni si, že já jsem psal už před tím v televizi a nerozlišoval jsem na jakém kanálu) nejčastěji. Slávie by ti měla vyjít na druhém místě proto jsem jí taky zmínil.

Třeba takové blšany tam nebyly ještě myslím ani jednou. Já netvrdím, že to obědnává přímo Griga nebo někdo podobný, ale myslím že je to cílené. Jinak toto jsem chtěl říct svým prvním i dalšími příspěvky.

Reagovat
HOST*jampadampa

PS. připočti k tomu ještě zápas sparty s olmikem teď v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já samozřejmě vím, že Sparta je v televizi často. Už se to tu řešilo i loni a stejně tak býval často v televizi Baník ve své mistrovské sezóně. V tom s tebou souhlasím, ale nelíbila se mi věta "Kam až prsty toho klubu sahají to je hrůza..." a toto jsem chtěl říct svým prvním i dalšími příspěvky zase já. Vždyť je plno smysluplnějších vysvětlení, proč je tak často Sparta přenášená a proto vůbec nesouhlasím s tím, že by si to objednával někdo ze Sparty.

Reagovat
HOST*jampadampa

No dobrý tak já tu konroverzní větu teda beru zpět. Už jenom proto, že se to nedá ani vyvrátit ani něčím konkrétním podložit.

Ono je nakonec stejnak jedno koho s té naší ligy přenášejí protože to nemá úroveň. Pěkných zápasů je jako šafránu... Říkalo se, že teď hraje pěkně bolka ale včera jí válcoval i jinak nemohoucí "salám" takže asi ani oni nebudou nic moc.

Už aby bylo MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sila, po te co se Brnu minulej tyden odlozila dohravka v Ostrave kvuli spatnymu terenu, tak ted se Brnu odlozi stredecni dohravka s Blsanama a pak vikendovej ligovej spil na Slavii, protoze tym Brna postihla naka infekce tak je ted v karantene, ma nemocnych celkem 17 hracu a pokud se nak brzo neuzdravi tak se ta karantena muze prodlouzit a to dalsi tyden hraje Brno este pohar na Slovacku :) To su teda zvedavej kde svaz najde nahradni terminy minimalne 2-3 zapasu, kdyz celej duben uz ma Brno zabrany stylem streda - vikend.

Reagovat
HOST*

To je ještě větší prostor pro korupci. Mužstva ze středu tabulky to pak budou pouštět. Myslím si, že hlavně až bude Brno hrát na Bazalech v květnu tak vyhraje ten kdo to bude více "potřebovat". Možná bude i taktická remíza. Bude záležet na momentální bodové situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice z casti pravda ale podle me to pro Brno neni vyhodny ani minimalne vem si ze zachranujou ligu a tedka celej kadr nemocnej...to budou pak vykony....

Reagovat
HOST*

No výhodné to pro vás určitě není. Hlavně psychicky, soupeři vám budou v tabulce utíkat. Dolů ale stejnak půjde Jihlava a Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Vychází to tak, že za 26 dnů musí Brno odehrát 9 zápasů To je na naše poměry nevídaná věc. Má to však ještě dvě podmínky:

1) Ta zabijácká série začíná už v úterý a pokračuje ve čtvrtek a v neděli, pokud se z toho chlapci do týdne (nebo aspoň do deseti dnů) nedostanou, tak si těch 9 špílů střihnou během tří týdnů. A to teda chci vidět.

2) Nesmí postoupit v poháru přes Slovácko (což asi nepostoupí, má se hrát už v úterý, takže pojedou ti, co budou moct aspoň chodit - většina hráčů bude z béčka, navíc domácí chtějí pohár vyhrát).

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme taky pohar vyhrat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted se muzu citit jak naprostej debil, hajim tady Slaviu a pak pride dnesni naprosto nesmyslna a neuveritelna pencle v nastaveni ... ta nase liga je fakt jeden velkej kanal

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Slavie jsou v této sezoně hodně podezřelé. Buď jí rozhodčí totálně zaříznou, nebo zase nevídaně pomůžou. Každopádně Zlín je řezanej dost brutálně

Reagovat
smazaný uživatel

Cha cháááá

Tak, pane wectore, ty bojovníku za čistotu české ligy , jak bys nám vysvětlil tu záchranářskou pentli v poslední minutě ve Zlíně . Od derby tady čtu, jak je Sparta špinavá a Slávia řezaná a teď todle

A ještě, aby ses neoháněl nějakejma výjimkama potvrzující pravidlo. Za 8 odehraných jarních kol kopala Slávka 3 penalty v poslední minutě a jednu vymyšlenou za leteckej den Jandy. Kromě téhle Zlínské, která přinesla "jen" jeden bod, byly písknuté za nerozhodného stavu a byly tzv. vítěznými góly, teda samozřejmě kromě té, kterou trotekční fracek Jarolímovic nedal

Jsem žádostiv, co se teď dočtu ...

Reagovat
smazaný uživatel

a.) 2, slovy dvě b.) proti Plzni: naprosto jasná; Zlín: nafilmováno, co s tim jako mám dělat? c.) vymejšlíš si tu až to neni hezký: napsal sem tu někde 3 zápasy, co neuznávám, takže se tu neoháněj slůvkem "pořád" ne můj účet d.) derby bylo jasně řízeno jednim směrem a to pro Spartu - bodejď by pak neměli tolik střel na bránu a neoháněli se slovama o převaze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele