GAMBRINUS LIGA - 2. KOLO

06.08.2006, 16:56, aktualizováno 07.08.2006, 19:50
Komentáře a souhrny
První tři týmy minulé sezóny Gambrinus ligy vévodí tabulce i po druhém kole sezóny nové. Liberec si poradil s Baníkem, Mladá Boleslav zvítězila na hřišti Slovácka, Slavia v duelu se třemi červenými kartami přehrála Teplice. Kladno po remíze na Spartě opět spadlo na zem, doma podlehlo Jablonci. Brno ve "vodním" duelu porazilo Zlín, v Olomouci a Mostě se zrodily remízy, Sparta v dohrávce zvítězila v Plzni.


Viktoria Plzeň - Sparta Praha   0:0

V úvodním duelu druhého kola Gambrinus ligy se zrodilo překvapení, když favorizovaná Sparta nedokázala dát branku Plzni a do Prahy si odvezla pouze bod za remízu 0:0. Svůj debut v rudém dresu si odbyl Miloš Brezinský, který do Sparty přišel na hostování z Liberce, když nastoupil ve stoperské dvojici s Michalem Kadlecem. Nehrál kapitán stříbrné dvacítky z Kanady Jan Šimůnek, protože se kouč Bílek obával zranění, které by mohlo zhatit jeho případný přestup do německého Wolfsburgu, o kterém se nyní usilovně jedná.

V samotném zápase se ukázalo, jak důležitou roli hraje Pavel Horváth, ten nemohl kvůli svalovým potížím nastoupit a na hře Sparty to bylo jasně patrné. Hodně se chtěl předvést bývalý hráč Plzně David Limberský, jenž často sváděl souboje s Fillem a ač jsou kamarádi, vůbec se nešetřili. Také poprávu oba viděli žlutou kartu. Z prvního poločasu stojí za zmínku snad jen střely Kisela a Abraháma, které mířily mimo, nebo také pokus Limberského, s nímž si poradil gólman Daněk. Z Plzeňských střílel nebezpečně pouze Šíma, ovšem i on mířil nepřesně.

V první půli tedy vyprodané Štruncovy sady branku neviděly a nebylo jim přáno ani v poločase s číslem dva. Nejblíže golu byl po přestávce Limberský, když vyslal dělovku z hranice šestnáctky a Daněk s potížemi vyrazil. Akce pokračovala a ex-plzeňský hráč se skoro prokličkoval až k brance. V dalších šancích se ocitli ještě Abraham a Kulič, vše však pochytal výborný Daněk.

Jediná střela Viktorky, která mířila mezi tyče, přišla až sedm minut před koncem, když střílel Malár. V závěru se ještě mohl prosadit Matušovič, nebo na druhé straně Trapp, ale jejich střely se neujaly a zápas skončil bezbrankou remízou. Bod ocení více Plzeň, která dohrávala v deseti, když se v 59. minutě nechal vyloučit Smola.


Baník Ostrava - Siad Most   5:2
Branky:  32. F. Metelka, 60. V. Svěrkoš (pen.) , 86. R. Zeher, 89. R. Zeher, 90. D. Bystroň - 21. T. Pilař, 33. G. Toleski

Přes třináct tisíc diváků mohlo sledovat přestřelku, ve které se oba týmy dostaly do vedení a nakonec skončila dobře pro Ostravu. V 85. minutě ještě Most mohl doufat v remízu, nakonec si však odváží vysoký příděl. Celkem bylo k vidění 7 gólů a 3 červené karty. Baníku však v příštím zápase budou nejspíše chybět Lukeš a Svěrkoš, což by mohlo dobrý rozjezd trochu přibrzdit.

Mírnou převahu měli od počátku podle očekávání domácí, ale vážnější šanci si nevypracovali. V 19. minutě se hráči marně rozčilovali, když rozhodčí po Procházkově ruce nezapískal penaltu. O dvě minuty později se k míči dostal Pilař a z 25 metrů se trefil do černého – 0:1. Po dalších dvou minách skončil předčasně zápas pro Lukeše, po zranění tak svůj 200. ligový zápas nedohrál. Poté se lepším týmem stali hosté, ovšem přišla 31. minuta, Svěrkoš nacentroval na Metelku, který se hlavou nemýlil. O minutu později už opět vedli hosté, když se i ve druhém startu prosadil Toleski. Most pokračoval v ofenzívě, ale ani Oboya a Hainalut nezamířili přesně. Ve 43. minutě přišel trest v podobě druhé žluté karty pro Toleského, pro kterého zápas předčasně skončil. Hned o dvě minuty později toho málem využil Magera, jeho střelu do šibenice vytěsnil Acevski.

Ve druhém poločase využívali hosté dobré techniky a Baník si proti oslabenému týmu nevěděl rady. Přesto v 58. minutě byl Svěrkoš stažen v pokutovém území, sám pak zahrál penaltu a vyrovnal. V 66. minutě byl Svěrkoš opět faulován, což vyvolalo mezi ním a Škodou (faulujícím) šarvátku, kvůli které se oba museli předčasně odebrat do sprch. Mírná převaha Ostravy dlouho nevyprodukovala žádnou vážnější akci. Ta však nakonec přišla v 86. minutě a Zeher dělovkou k tyči poslal Ostravu do vedení 3:2. S tím se však Zeher nespokojil a v 89. minutě střelou do odkryté branky zvýšil. V druhé minutě nastavení se ještě k dorážce dostal Bystroň a v neuvěřitelném závěru uzavřel skóre na 5:2.


Tescoma Zlín - České Budějovice   1:0
Branka:  1. L. Žůrek

Oba týmy dohrávaly v desíti, domácím stačila branka z první minuty utkání. Zlín i ve druhém zápase neinkasoval a připsal si první výhru. České Budějovice nezopakovaly skvělý výkon ze zápasu s Olomoucí a nebýt Radzinevičiuse, nedostali by se ani do žádné šance. Zaslouženému vítězství tleskali diváci ve stoje.

Po ose Zúbek – Kraus – Žůrek poslední jmenovaný dokázal hned v první minutě otevřít skóre a poslal domácí do vedení. Ve 21. minutě mohl zvýšit náskok Zapletal, když se po rohu dostal k odraženému míči, nepovedená střela však skončila těsně vedle. Ve druhé části jinak poklidného poločasu se dvakrát do šance dostal Radzinevičius, jednou mířil vedle, podruhé v poslední chvíli odkopával Vidlička. Ve 41. minutě se z dobré pozice mýlil Zapletal. Dvě minuty poté na druhé straně Jungr selhal na malém vápně.

Druhý poločas mohl stejně jako ten první začít gólem domácích. Krausovu hlavičku ale vykryl Kučera. V 58. minutě Radzinevičius přiťukl Jungrovi, jehož střelu dobře vyrazil Baránek. Stejně jako první poločas, ani druhý moc šancí nenabízel. Až v 71. minutě tak mohl Bača zvýšit náskok domácích, to by však nesměl z hranice vápna minout. O minutu později dostal stejný hráč druhou žlutou kartu a musel opustit hřiště. Další tři minuty na to viděl taktéž červenou kartu hostující Hořejš. Hra v deseti Jihočechům vůbec neprospívala a nevytvořili si žádnou šanci ke srovnání, domácí se neměli proč do útoků hnát a zápas se tak v poklidu dohrál.


Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav   1:0
Branka:  58. T. Kazár

Ani druhé utkání se nepodařilo Mladé Boleslavi vyhrát a z Olomouce si tentokrát veze porážku 0:1. Zápas nijak líbivý fotbal nenabídl, ale zato vyrovnanou bitvu, kterou rozhodl gól Tomáše Kazára z 58. minuty.

V prvním poločase moc šancí diváci neviděli. Tu první si vypracovala Boleslav až v 36. minutě, kdy zahrával standardní situaci Petr Voříšek. Jeho střela byla povedená, ovšem mířila přímo do středu brány, kde ji vyboxoval gólman domácích Drobisz. Olomouc poprvé zahrozila o pět minut později, kdy se do míče z dálky opřel Bajer, ovšem mířil vedle. V nastaveném čase prvního poločasu dostal skvělou přihrávku do pokutového území Michal Hubník, kde byl zcela osamocen a měl dost času dobře zamířit, ovšem gólman Miller proti němu vytáhl výborný zákrok.

Začátek druhého dějství ovládla Olomouc, ale gól přišel až v 58. minutě. Tomáš Kazár se postavil k míči a přímo ze standardní situace nedal Millerovi šanci, když trefil šibenici jeho branky. Za dvě minuty to mohlo být už 2:0, a to když se Janotka prokličkoval až do pokutového území, ale mířil nepřesně. V 61. minutě byla Boleslav k vyrovnání nejblíže. Rajnoch si naskočil nikým nehlídán na rohový kop, ovšem hlavičkoval nad. Konec utkání se už odehrál v poklidu a ani jeden tým nijak výrazně nezahrozil, a proto se mohli Hanáci radovat ze tří bodů.


Viktoria Žižkov - 1. FC Brno   3:4
Branky:  34. O. Kušnír, 70. P. Švancara, 90. R. Kalod - 32. M. Holek, 41. T. Došek, 48. T. Došek, 60. M. Pacanda

Viktorka posílena překvapivou výhrou v prvním kole hostila v dopoledních hodinách Brno posílené o Kubáně. Hosté měli v celém zápase více ze hry, čehož dokázali využít ke čtyřem brankám, které jim přinesly první letošní vítězství. Žižkovu nepomohla ani branka bývalého brněnského hráče Petra Švancary. Druhé víkendové přestřelce přihlížel slušně zaplněný stadion, když přišlo přes čtyři tisíce diváků.

Z počátku měli převahu hostí, Střeštíkovu tvrdou střelu zblokoval Besta. Další pohotovou střelu Střeštíka ze 14. minuty kryl Pařízek. O dvě minuty později se po rychlém protiútoku dostal k zakončení Novotný, jehož střelu však Lejsal chytil. Po půlhodině hry nechal Polách dobrou střelou z vápna vyniknout domácího brankáře. 32. minuta přinesla první gól. Holek předvedl krásnou samostatnou akci, ve které mu pomohl pouze Došek narážečkou, a před brankářem mířil přesně k tyči. To probudilo hráče Viktorky a po dvou minutách bylo srovnáno. K odražené střele Bukače se dostal Kušnír a tvrdou střelou skóroval. Ve 38. minutě hlavičkoval Švancara zblízka těsně vedle. 41. minuta vrátila Brnu vedení. Kalouda dobře nahrál Doškovi, jehož první střelu Pařízek vyrazil, na dorážku však již neměl. V poslední minutě ještě mohl srovnat Labant, ale točená střela nakonec branku těsně minula.

Hned v úvodu druhé půle se k centru dostal Střeštík, ve vápně našel Doška a ten se hlavou nemýlil - 1:3. Poté zápas přerušilo kuriózní zlomení rohového praporku. To však nemělo vliv na střelecké štěstí Brna. Po hodině hry se dostal sám před gólmana Pacanda, první střelu žižkovský Pařízek vyrazil, míč se však opět dostal k Pacandovi a ten lehce zvýšil už na 4:1. Za deset minut se však trefil ex-brněnský Švancara a vrátil Viktorku do hry. Bukač vyslal slabou střelu z hranice vápna, do jeho střely se nohou šikovně položil Švancara a Lejsal na změnu směru už zareagovat nedokázal. Novotný se o pět minut později mohl radovat z dalšího gólu jen chvilku, byl odpískán ofsajd. Zápas se už tak pouze dohrával, o to překvapivější byla hlavička Kaloda, který v nastaveném čase alespoň snížil na rozdíl jediné branky. Tento gól však přišel pro domácí až moc pozdě a Brno si zaslouženě veze domů tři body.


Slavia Praha - SK Kladno   2:0
Branky:  50. L. Volešák, 58. V. Šmicer (pen.)

Slávisté podle předpokladů zvítězili v domácím utkání nad Kladnem a po dvou kolech mají na kontě plný počet bodů. O vítězství se svými brankami postaraly dvě nové akvizice pražanů, Volešák a Šmicer. Poprvé se v sešívaném dresu představil take střelec Ivana, jenž přišel ze Slovácka.

Jako první se před 5 237 diváky ke střele osmělili hosté z Kladna, to když pálil Zachariáš, jehož střela ovšem nemohla Vaniakovi nadělat větší potíľe. K dalšímu pokusu se poté ještě dostal kladenský Cigánek, ale když ani on neuspěl, převzali iniciativu domácí. Nejprve pálil Šmicer do boční sítě branky a poté branku netrefil tvrdou ranou Dřížďal.

Lví podíl na tom, že Kladno drželo dlouhou dobu čisté konto má, jako již tradičně, brankář Pavlík. Ten v první půli postupně vychytal ještě Jandu, Vlčka a Šmicera. Po třiceti minutách hry si vytvořili další šance hosté. Nejprve Vaniak chytil hlavičku Grosse, poté i tu, kterou vyslal Zachariáš. Největší šance první půle se zrodila až v závěru. Ivana centroval, Vlček tečoval, ale balon o centimetry minul branku Pavlíka. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhá půle začala náporem sešívaných a přinesla brzy první branku zápasu, to když se premiérově trefil ve slávistickém dresu Volešák. Ten skóroval po centru Vlčka, kterému poslal ideální míč Ivana. V 58. minutě se dobře hrající Ivana dostal do vápna a byl faulován, následnou penaltu bez problému proměnil navrátilec Šmicer a Slavia šla do dvougolového trháku. Navíc se nechal za protesty vyloučit kladenský Fabrák a o osudu zápasu bylo jasno. O pár minut později měl po centru Jandy ještě šanci Vlček, branku však nedal, a když se v závěru neujala ani střela Šenkeříka, který vystřídal právě Vlčka, skončil zápas výhrou favorita 2:0.


FK Teplice - FK Jablonec   1:0
Branka:  15. M. Fenin

Duel mezi Teplicemi a Jabloncem dlouho neukazoval, že by se jednalo o severočeské derby. Skóre sice již v 15. minutě otevřel kanonýr Fenin, ale o chvíli později byl vyloučen jeho spoluhráč Rosa. Nudný první poločas napravilo pár povedených šancí z druhé půle, oba brankáři však již nedovolili soupeři skórovat. Teplický trenér Rada se může jen modlit, aby mu neodešel Martin Fenin, který zatím obstaral všechny góly jeho týmu v lize.

Od prvních minut bylo na Feninovi vidět, že chce dát gól. Po pár nedokončených akcích odcentroval Doležal, Fenin si skvěle naběhl a hlavičkou nedal brankáři šanci. Ve 21. minutě si Rosa nechal dát zbytečnou druhou žlutou a musel předčasně do sprch. Poté se hra propadla do podprůměru, kterou kouskovaly ještě časté fauly. Teplice nepřipustily snad ani náznak akce početně zvýhodněnému soupeři, naopak Verbíř se postaral o několik žlutých karet pro soupeře. To však bylo vše, domácí šli do šaten s gólovým náskokem.

Druhý poločas už sice přinesl zlepšenou hru hostí, přesto šanci na zvýšení promarnil v 58. minutě aktivní Verbíř. Po nacvičeném signálu se dostal až moc blízko brankáři Špitovi a míč letěl těsně nad. Špit neměl klidu ani poté. Nejdříve konečky prstů vytáhl na roh střílený centr Doležala, pak mohl jen děkovat nepřesnosti Koukala, který dostal skvělou přihrávku od Verbíře a v dobré pozici minul o metr. 70. minuta přinesla první gólovku pro hosty. První střelu zblokoval Lukáš, dvě dorážky výtečně zneškodnil brankář Slavík. Šance na domácí bránu začaly přicházet častěji, ale pokus Nulíčka zblokoval Klein a Fukalův přímý kop letěl těsně vedle pravé tyče. Slavík byl nepřekonatelný, zákrok kola předvedl v 83. minutě proti výborné křižné střele Valenty. V nastaveném čase si již Teplice výsledek zkušeně pohlídaly a i podruhé se radují z vítězství.


Slovan Liberec - Bohemians 1905   0:0

Ani ve druhém zápase se Liberci nepodařilo vstřelit gól, ale hlavně vyhrát. Proti nováčkovi z Bohemians měl sice mírnější převahu, ale využít ji nedokázal. Hosté bezbrankovou remízu ze severu Čech určitě berou všemi deseti, jelikož je to pro ně po dlouhé době jejich první prvoligový bod.

Utkání začalo pořádně zostra. Už ve 4. minutě si málem dal vlastní gól zkušený Karel Rada, ovšem jeho nepovedenou hlavičku zastavila tyč. Tentýž hráč málem vstřelil gól i na druhé straně, kde ale opět orazítkoval brankovou konstrukci, tentokrát Hauzrovy svatyně. Po patnácti minutách hry byl blízko gólu liberecký Nezmar, jenže jeho hlavička letěla jen těsně vedle. V 27. minutě si zpracoval centr Šmardy útočník Bálek a svou střelou donutil zkušeného gólmana v týmu Slovanu vytáhnout výborný zákrok, kterým ho vychytal. Liberec do konce prvního poločasu si vytvořil ještě další dvě slibné šance. Nejprve jen těsně přestřelil Sňozíkovou branku Hodúr a pár vteřin před koncem prvního dějství vyrazil gólman Bohemians Nezmarův volej na břevno a tím udržel bezbrankový stav.

Sňozík ve své bráně čaroval i během druhého poločasu. Hlavně si předvedl při střele Dejmka, kterého výborným centrem v pokutovém území našel Hudson. Brazilec ve službách Liberce byl i při druhé gólové šance, tentokrát však zakončoval. Hodúr centroval před bránu, kde našel hlavu právě Hudsona, který ovšem v plné rychlosti netrefil míč ideálně a minul Sňozíkovou bránu. V 86. minutě se na neštěstí pro liberecké fotbalisty podařilo Nezmarovi již podruhé trefit tyč brány. Slovan mohl rozhodnout i v nastaveném čase, ovšem nádhernou střelu Šinglára vychytal kdo jiný než Sňozík.


Tabulka:
1. Slovan Liberec22004:06
2. Slavia Praha22005:26
3. Mladá Boleslav22004:16
4. FK Jablonec21103:24
5. Sparta Praha21101:04
1. FC Brno21101:04
7. 1. FC Slovácko21012:33
8. Siad Most20203:32
9. Marila Příbram20202:22
10. FK Teplice20112:31
11. Viktoria Plzeň20111:21
Sigma Olomouc20111:21
13. SK Kladno20110:11
14. České Budějovice20110:21
15. Tescoma Zlín20021:30
16. Baník Ostrava20020:40


Příští kolo
18.08.2007
17:00Sparta Praha - Tescoma Zlín
19:00Baník Ostrava - Slovan Liberec
19.08.2007
17:00SK Kladno - Viktoria Žižkov
17:00Siad Most - FK Teplice
20:001. FC Brno - Viktoria Plzeň
20:15České Budějovice - Slavia Praha
20.08.2007
17:15Bohemians 1905 - Sigma Olomouc
19:30FK Jablonec - FK Mladá Boleslav



Autor: Jan Werner

Komentáře (50)

Přidat komentář
HOST*Mára

Doufám že už Spartička zabere

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Mára

2:0 vyhraje

Reagovat
HOST*vbc

ani hovno!!takovi magori vypatlani neporazi ani Kladno co chcou delat v UEFE?zitra remiza 0-0

Reagovat
Shevchenko

0:2

Reagovat
HOST*merengues

Sparta vyhraje, očekávám, že jim Viktorka vrátí to jaro...

Reagovat
smazaný uživatel

No skoda ze se dneska hralo vodni polo misto fotbalu, kazdopadne i tak slo zazamenat urcity zmeny ve hre oproti minule sezone. Vypada to ze jak Svejnoha, tak Gjoresky se zapracovali velmi dobre, protoze obrana neudelala se Zlinem zadnou chybu, zdala se mne vyborna. Ostatne za dva zapasy sme este neinkasovali. Polach urcite hodne platnej hrac, to sme presne potrebovali, protoze hraje s rozvahou, rozdava pradni prihravky, nechybuje, nezmatku - na jednicku. Renda Wagner sice gol nedal ale muzu byt naprosto pokojenej, protoze byl hodne agilni, a BEHAL, coz se o brnenskym utocnikovi casot rict neda. Ale dneska se snazil i Zeli, zahral paradne.

Reagovat
HOST*merengues

Myslíš o brněnském útočníkovi nebo o Švancarovi?

Na zápase jsem v rámci zachování si zdraví raději nebyl, ale kamarád mi říkal, že když šel kolem, tak se dva borci bavili, jestli to (ne)bylo cinklý

Vzhůru Brno, Brno Zbrojovka, pojďme hoši vyhrajem dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle cinkly nebylo naprosto urcite. Na te vode to fakt byl boj a Zlin nam nic nevenoval zadarmo. Nebyt te Zelenkove haluzova hlavicce tak to byl remizovej match.

Reagovat
HOST*1860

Go Brno Go!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, promiňte odbočku do druhé ligy, ale koukám, že Damkový budu muset jít brzo šáhnout na švába! To co předvedla v Ďolíčku si snad ani nic jinýho nezaslouží!

Reagovat
HOST*merengues

Bohemka a druhá liga tady nikoho nezajímá

Reagovat
Shevchenko

HOST?

Reagovat
smazaný uživatel

Neser, haluzáckej Bobíku, a radši běž cucat vodu ze stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

A diváků nám přišlo taky o tři tisícovky víc, tak nevím nevím, co koho nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhou pentli nám daroval rozhodčí Ale byli sme lepší, víceméně zasloužená výhra, Teplice zase zalezly před bránu, ale hlavně to filmování bylo trapný, hlavně ty srdceryvný scény, kdy umírali na hrací ploše, ale těsně za čárou je asi pokropili živou vodou

Reagovat
HOST*deco

ale jirka sabou pěkně...žižkovák se nezapře

Reagovat
HOST*ital

By mě zajímalo,kolik vytáhl Leška kapříků.Ne,takhle se bavit nebudu.Prostě měli štěstí a chyby rozhodčích k němu patří.Hlavně by mě zajímalo,jak dlouho si tohle budete pamatovat,až se to zase někdy obrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Imho Leška je rád, že má prachy na platy Teplice klidně můžou podat protest, měly by to udělat, přecijenom to byla dost hrubá chyba. Ale když sem koukal na záznam, tak si ani nic jinýho nezasloužili. Kdyby se trestalo filmování jak o tom furt všichni kecaj, tak se to po hodině snad kontumuje...

Reagovat
HOST*

wector:drž hubu ty píčo,už se těšim na to až zase něco písknou proti vám a Jarolím všechny odvolá ze hřitě.pořád brečíte,rozhodčí vám včera pomohl...nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíš leda ty, lůzre

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se teprve týden a už mi je z těch rozhodčích zase zle. Snad jsou na ně pánové v nejmenovaných pražských klubech (jaká náhoda, že) hrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavii bych do toho nepletl, minulý rok se hodně pískalo proti ní, takže bych z jedné penalty nedělal takovou komedii..

Reagovat
smazaný uživatel

V minulé sezoně se pískalo proti ní?

Probuď se, prosímtě, co já vím, tak v minulý sezoně se Slávii pískly min. čtyři penalty v posledních minutách a většina jich byla padákových

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně 4 penalty v posledních minutách a většina lítacích..? Já nevím, kde žiješ, ale těch zápasů, co byla Slavia poškozená bylo MNOHEM víc, než těch, ve kterých jim rozhodčí pomohli..Tohle ty jako sparťan rozhodně říct nemůžeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to ještě nechal 3-4 kola, chyby budou pořád. Zase taková hrůza jako loni to není, to se ti zdá teď, protože seš bezprostředně ovliněnej těma dvěma hrubejma chybama...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já bych ty chyby viděl tři - včera bych řekl, že i ta vaši první penalta byla "lítací"

Reagovat
smazaný uživatel

První penalta lítací..? Tak to tvoje srdce už je zarudlý až moc..

Reagovat
smazaný uživatel

První byla naprosto jasná ( ale chápu, stát se to Spartě, tak si taky rejpnu ), druhá prostě štěstí, že byl hlavní daleko za hráčema a postraní asi slepej nebo tam nebyl, co já vim. Jak nám už tolikrát ukřivdili, tentokrát nám prostě darovali dva, podle hry sice zasloužený, ale prostě "rozhodcovský", body...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník se zas předvedl. Co chtějí proti Liberci hrát, když nepromění dvě vyložené šance....Skore 0:4, nula bodů na kontě. KAHOUN VEN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já sem nasranej jak sviňa

Předevčírem tady nadávám, jak Slávii pomohl sudí (za tím si stojím - bezbolestná vrtačka se vyznamenala ) a včera zase sudí podržel Spartu . Ikdyž jsem ze žádného záběru kontakt nohy Rezka z Homolou neviděl, tak si jsem na 95 % jistej, že takhle se to nafilmovat nedá, takže pentle. Nasere mě to ještě víc, když vím, že se Plzeň dostala jedinkrát na konci do vápna a Rezek byl ještě k tomu v obležení 4 obránců, kteří to prostě podcenili

Výhra netěší, takováhle ne, snad jen ten gól byl výýýýýýýstavní , ale jinak moje rudé srdce

Reagovat
HOST*ital

Přesně tak,ale ještě víc nasere ta křečovitost a neschopnost pořádné souhry.Snad ani jedna vypracovaná šance,děs!

Reagovat
smazaný uživatel

Šimákovi napočítali 7 nepovedených centrů a ani jeden vydařený. Proč asi? Nebude to třeba tím, že on není žádné křídlo a Jun zase není kladivo do vápna?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, žadné kladivo do vápna, spíš osina v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

A z Pospěcha, že mu to tam jednou (náhodně) spadlo, tak už dělají skvělého útočníka.. JUna už vůbec neřeším, v tomhle systému nemá žádné uplatnění, potřebuje někoho, kdo pro něj ty míče vybojuje..Když už systém 4-3-3 (ve sparťanském podání je to však 4-5-1.. ), tak jsem tam na začátku sezony viděl klasického hráče na hrot, ale Grigovi se nezamlouval..

Reagovat
HOST*chejen

tak jsem se těšil na fotbálek a on to byl odvárek. Ti kluci sparťanský vůbec nejdou do jednoduché kombinace v pohybu. Pořád se snažej projít sami přes pět protihráčů. Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

ČECH

LAŠTŮVKA

GRYGERA

JANKULOVSKI

KOVÁČ

ROZEHNAL

UJFALUŠI

ZÁPOTOČNÝ

JAROLÍM

MATĚJOVSKÝ

NEDVĚD

POLÁK

ROSICKÝ

SKÁCEL

BAROŠ

BEDNÁŘ

KOLLER

KULIČ

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mi chybí DM, je tam jenom Polák, nidko jinej to nehraje, v klubu to nehraje vlastně ani on S Jarošíkem se počítat nedá, ten přiznal problémy s trenérem, takže bych navrhoval zkusit někoho z ligy - asi Abrahám, Hrdlička. A ještě dva útočníky zkusit, tam sme dost v prdeli, je potřeba vzít 4-5 hráčů z ligy na zkoušku, o kvalifikaci na to nebude čas...

Reagovat
smazaný uživatel

DM může Kováč (teď tam prý v lize hrál) a (mo)mentálně zraněný Sivok

Reagovat
smazaný uživatel

S tím bych souhlasil, Rozehnal prý hraje v PSG taky DM, ale ten je potřeba ve středu obrany..Jïnak skvělá nominace, ale pochybuju, že to Bruckner takhle povolá..

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale poslední roky hraje spíš stopera a osobně bych ho tam nechal, nejsem příznivcem těch posunů alá "ten může hrát to i to", každej hezky na co je z klubu zvyklej. A i tak je to málo, aspoň jednoho z těch dvou bych vzal, zase tak moc v tý obraně na výběr neni, aby sme se mohli připravit o jednoho hráče, leda až se uzdraví Latka, jestli ho teda hodlá aspoň vyzkoušet...

Čech

Ujfaluši - Grygera - Rozehnal - Mareš

Rosický - Polák - Nedvěd - Skácel

Koler - Baroš

Rosický zprava proto, že tam a.) nikdo není b.) s Nedvědem uprostřed hrát oba nemůžou, to už radši jeden na lavičku c.) nebylo by místo pro Skácela. Případně by se dalo Nedvěd nalevo, Rosa uprostřed a napravo Piták, ale to až se rozkouká v tom Salzburku, zatim leda střídá

Reagovat
smazaný uživatel

1.poločas:

Čech - Ujfaluši, Grygera, Rozehnal, Jankulovski - Jarolím, Polák, Rosický, Skácel - Koller, Baroš

2.poločas

Laštůvka - Ujfaluši, Grygera, Zápotočný, Jankulovski - Piták, Kováč, Matějovský, Nedvěd - Bednář, Kulič

P.S. Piták sice v klubu zatím nehraje, ale napravo mě kromě Sionka nikdo nenapadá a na podzim ho Bruckner nebude chtít zkoušet, takže já bych ho vyzkoušel teď v přáteláku..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zkusil napravo Méďu, stejně se cpe hodně doprostřed a změna strany mu tak nevadí (párkrát tam hrál ještě v Laziu a rozdíl ve výkonu nebyl znát). Pitáka teď ne, když zrovna nehraje, to by vypadalo fakt blbě. A nechal bych zahrát hlavně ty, které potřebujeme vyzkoušet. Takže:

1. poločas:

Čech - Ujfaluši Zápotočný Kováč Jankulovski - Nedvěd Matějovský Polák Skácel - Bednář Kulič

2. poločas

Laštůvka - Ujfaluši Zápotočný Rozehnal Grygera - Jarolím Matějovský (60. Rosický) Kováč Skácel - Baroš Bednář (60. Koller)

Ještě ten mail na starýho Klapzubáka a je to...

Reagovat
smazaný uživatel

Já psal tak nějak asi to nej, co můžeme v tuhle chvíli postavit. Jasný, že v přípravnym zápase by to chtělo vyzkoušet nováčky. Jinak Jankula bych vůbec nepovolával, rok nehraje a nevypadá to, že by měl letos začít, pro mě tam takovej hráč nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Méďa napravo, to nevím, když hraje nalevo, tak se alespoň stahuje doprostřed na střelu, ale co by dělal napravo, to nevím.. Ještě, že se zranil Zd. Pospěch, jinak by tam v nominaci určitě byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu Méďovi, sice to někdy hrál v Laziu, ale to už jsou dlouhé roky..

Reagovat
HOST*deco

co se týče penalt: na slávii minimálně druhá nebyla, ale jak tady kdosi poznamenal, kdyby se první pískla spartě, řeči o kapřících by vydaly na celou diskuzi.

penalta v plzni byla, ale vzhledem k tomu, že jí předcháze defacto neodpískaný faul na pospěcha a následovala rychlá rozehrávka, nedivím se rozhodčímu, že jí nepísknul.

navíc oba zápasy skončily s ohledem na hru podle mě tak, jak měly.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen hrala se Spartou naprosto vyrovnany zapas a ze se penalta pisknout mela uznal dokonce i Griga.

Reagovat
HOST*nesnáším ubrečence

tak pošli link, kde griga říká že pentle byla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem našel web, kde sou odkazy na přímý přenosy Slavie a Bolky http://www.zabava.pelhrim.cz/index.php ( dávám to celý, najděte si to tam sami, nějak to tam asi dávaj pravidelně, tak ať víte do budoucna, kde hledat ).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele