GAMBRINUS LIGA - 16. KOLO

25.11.2006, 19:21, aktualizováno 27.11.2006, 20:04
Komentáře a souhrny
V čele Gambrinus ligy se seřadila pražská "S", ve vedení se po vítězství nad Plzní udržela Sparta a na druhou příčku se vyhoupla Slavia, která vyhrála 4:2 v Teplicích. Další dva týmy z popředí ztratily - Liberec přivezl jen bod z Ostravy a Mladá Boleslav doma překvapivě remizovala s posledním Slováckem. Zlín lehce přehrál Brno, stejně jako Jablonec Kladno, Budějovice zdolaly Olomouc, v souboji Příbrami s Mostem gól nepadl.


Tabulka:
1. Sparta Praha1696118:633
2. Slavia Praha1694327:1431
3. Slovan Liberec1686222:930
4. FK Mladá Boleslav1693425:1730
5. FK Jablonec1667320:1525
6. České Budějovice1674519:2025
7. 1. FC Brno1666413:1424
8. FK Teplice1665528:2223
9. Baník Ostrava1656522:2121
10. Viktoria Plzeň1646616:2018
11. SK Kladno1653816:2518
12. Siad Most1637618:2316
13. Sigma Olomouc1643914:2215
14. Marila Příbram1627711:1913
15. Tescoma Zlín1634911:2113
16. 1. FC Slovácko16151011:238

Příští kolo
16.02.2008
Slovan Liberec - Baník Ostrava
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec
Viktoria Žižkov - SK Kladno
Slavia Praha - České Budějovice
FK Teplice - Siad Most
Viktoria Plzeň - 1. FC Brno
Sigma Olomouc - Bohemians 1905
Tescoma Zlín - Sparta Praha


Autor: Petr Starý

Komentáře (64)

Přidat komentář
HOST*Maoulida

No tak je to pro mě určité překvapení, protože Brno má dobré výsledky, ale zase na druhou stranu Zlín vyměnil trenéra a to vždycky nějaké oživení v kabině, hráči se chtějí ukázat, že patří do základní sestavy atd., takže ze sázkařského hlediska je to zase........

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení to věru nebylo, půlka Brna o tom věděla

VÉÉÉLKÁÁÁ MORAVA!!!

Reagovat
exmafie

Nechápu to, doma zatlačíme kohokoliv, ale ty výjezdy ven, to jsou vyhozený prachy, kdyby zůstali v Brně a trénovali, tak by to s kontumací vyšlo úplně nastejno....no a ještě by si fotbalisti netrhli ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Hmm, mam hledat, jestli si v květnu nadával na Spartu, jak pustila zápas Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadával . A klidně teď můžeš zase ty na Brno, já ho rozhodně bránit nebudu .

Reagovat
smazaný uživatel

Nám je Brno u prdele, ale je blbý kázat vodu a nasávat víno

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyls náhodou mezi těma charakterníma křiklounama, kteří tady kydali hnůj na sparťanskou záchranu Plzně minulej rok? Že prej poškození ligy, že prej komedie, že prej úplatky. A teď nic?

Reagovat
smazaný uživatel

U kuwa, už to tady napsal PJ. Ale i tak by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Brno to aspoň udělalo tak, že se skoro nic nepoznalo, to co jste ale předvedli vy, to byl celosvětový unikát

Reagovat
HOST*ital

Až zase něco bude vědět půlka Brna,aspoň to tady naznač

Reagovat
HOST*wector

Twe tohle radši ani nevytahuj, to prostě neukecáš - v GL se stala kupa lůzrovin, ale tohle patří do TOP 10 historie ( a že je z čeho vybírat! ).

Reagovat
smazaný uživatel

nadpis je pravdivý

Reagovat
HOST*1860

to bych nerekl fu

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jinak ten volešák je fakt dobrej .. až bude hrát poborák tak si asi nekopne žádnej přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo, kdyby nás nezařízli na slávii, tak by jsm,e snad slavili mistra! (kdyby nám na jaře teda nesebrali všechny ty výborné hostovačky, které vzhlíd Poborák s Frantou!)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ta Sparta včera předváděla? Fotbal je to snad ještě horší než za Grigy, ale nějakým zázračným způsobem se Bílkovi povedlo vyhrávat remízové zápasy. Včera to s fotbalem nemělo moc společného.

Knakalové hráli jak dobytkové, na to se nedalo dívat. Nechápu, jak můžou být považováni za jedny z největších českých talentů. Sivok měl jít ven už v prvním poločase za kriminální zákrok, při kterém soupeři málem ukopl hlavu.

Btw., když jsem ve Sportu viděl ve sparťanském předzápasovém letáku napáno: "Kolik nadělíme Plzni?", tak jsem si po zápase vzpomněl, že by tam spíš mohlo být: "Kolik nadělíme Jechovi?"

PS: Byla to jen sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl na vrchního komedianta Limberského, ten jestli přijde do Slavie, tak se asi pobliju.

Jo a ještě jsem měl takový pocit, že Daněk ten gól Sivoka mohl chytat, nebýt předčasného teatrálního skoku...

Reagovat
HOST*wector

No Jarolím by chtěl Limberskýho nejvíc, ale víš jak - přijde ten, kdo bude za pytel ořechů maximálně a bude hrát za řekněme nadprůměrnej plat v lize postavenej hlavně na bonusech než fixních částkách ( což se nikomu moc nechce, radši 60000 jistejch v prostředku tabulky, než 30000 jistejch a dalších 50000+ ve Slavii, ale to už jenom za výkony a výsledky... ).

Ale hlavní je stavba stadionu, kádr se dá doplnit Dočkalem a Necidem + jestli se třeba někdo volnej na poslední chvíli najde...

Reagovat
smazaný uživatel

Za vyšší prémie a menší základ už se hraje ve většině klubů, aspoň myslím, nemáš odkaz na nějakou tabulku platů v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Platy by byly zajímavý, co vím, tak Sparta jede pořád z velké části ve fixních částkách, ne? Jinak o platech v naší lize moc nevím. Libe má prémie určitě, Boleslav nevim, Teplice už taky mění fixní na prémie a jinak těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco sem ti psal níž, teď mě ještě napadlo k tý tabulce - platy se tají, takže nic takovýho nemám, ale někdo, tušim Holub, řekl, že ve Slavii mu nabídli o dost menší základ. To samý řekl snad i Muller. Ono taky proč myslíš, že tolik hráčů šlo v posledních letech do průměru ligy místo do Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, aby Necid ve Slávce vydržel. Jinak mohl by se konečně prosadit i Táborský (v Budějkách je na hostování, že jo?), tak uvidíme. Peníze klasicky asi nebudou, ale na konci přestupního termínu se určo něco najde i skoro zadarmo. Limberskýho v žádným případě nechci a navíc by za něj určitě chtěli dost prachů. Btw., jak to vypadá s Nečasem? Prodlouží, nebo odejde jak pár "blbců" před ním? Dočkal je docela nadějný, ale jestli chceme hrát o nejvyšší příčky, chce to jednu nebo dvě posily do základu.

Reagovat
HOST*wector

merengues - no právě že ne, resp. u nás je to už víceméně všechno plovoucí a základ opravdu nízkej, jinde jsou sice prémie taky, ale nižší, zatímco fixní věci vyšší. Sparta je skoro celá fixní ( taky proto tam radši seděj na lavce než byse někde jebali za míň... )

sterda - Nečas prej nějak zamrzl na mrtvym bodě. Jestli je jeho manažerem Vandas, tak to na 100% nerozmrzne. Slavia prej dala nabídku smlouvy jako všem jiným odchovancům a nehodlá dělat vyjímky ( což je dobře, protože vyjímkama by de-facto zničila práci za poslední 2 roky ). Ale doufám, že se dohodnou...

Táborský hostuje, ale byl v létě na přípravě a stejně se do kádru nedostal. Ale pokud odejde Standa Vlček ( což by bylo extrémně kritické ), tak ho asi vemou zpět.

S těma posilama máš pravdu, ale to ti naráží na sebe ty dvě věci - co bysme chtěli a na co máme peníze. No snad se to po dostavbě stadionu zlepší a v kase bude nějakej ten milion :)

Reagovat
smazaný uživatel

Standa prý odejde v létě, to bude průser. Asi bych přivedl pravého obránce (Vorel je pořád zraněný) a Krajčíka posunul na pravou zálohu, uvidíme, jak se bude jevit Janda, ten by taky mohl být v základu, těžko říct. No, zatím těžko něco předvídat, uvidí se, co nabídne v zimě trh a pak se podle toho musíme zařídit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teď docela těší Kalivoda - on mohl teď být na úrovni Jarošíka, jenže zranění a vlastní blbost ho zbrzdili. Teď se zase zvedá, ještě by mohl bejt hodně platnej. Taky Dosoudil jde poslední 3-4 zápasy nahoru, resp. už se to dá označit jako normální výkon a ne mizérie jako na začátku sezóny.

On ten kádr celkově neni vůbec špatnej - až na pravou stranu máme všechno zdvojený, za pár šlupek máme fajn kádr ( pokud se nezraní 3 a víc hráčů, pak už je to naopak o hubu ). Mít postavenej stadion načerno, navíc z pochybnejch peněz od daňovýho podvodníka, tak by teď bylo i na těch pár hvězdnejch ( v rámci možností GL ) posil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosoudil se mi nikdy nelíbil a těžko někdy líbit bude. Kalivoda není špatný, přes zimu doufám ještě půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

I když Real nehraje pěkně, tak se docela divím, že se raději díváš na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díval jsem se na oboje a jelikož se v obou utkáních nic nedělo, tak jsem to i v pohodě stíhal.

Reagovat
HOST*

stejne tu ceskou ligu vyhraje, momentalne je v cesku nejlepsim tymem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávku jsem neviděl, ale dneska jsem v knajpě slyšel, že na ČT opět zaváleli:

komentátor: hráči Teplic byli pěkně naštvaní, co vy?

Verbíř: no...já jsem taky hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi reagovat, tak to píšu sem.

No tý vole, to je zase perla.

Přenosy na ČT a na H@VNĚ se sice nedají srovnat, ale rozhovory jsou groteskní i teď. Trochu mě připadá, že by to na ČT chtělo obměnu kádru. Je tam Bosák a pak nikdo

Reagovat
HOST*1860

ten zrzavej je nadejnej, ale ted nevim jak se menuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorský, ale mně se moc nelíbí, je nudnej a když natahuje větu, tak vždycky tak nějak divně zavrčí. Za Mírou je fakt velká propast, možná Čapoun a někdy Vlášek, ostatní jsou bídní.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun je čůůůůůrááááák. Je to mistr klišé

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to sparťan, tak neprotestuj

Reagovat
smazaný uživatel

I Sparťan může bejt čůůůůrááák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ze i spartan muze bejt curak tvrdim uz od ty doby co se zacal sluvko sparta vnimat..

Reagovat
smazaný uživatel

Z Vláška by možná mohlo něco být, nejeví se špatně, ale občas taky umí zaperlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě není kde brát. Bosák je super, občas se povede zápas či studio i Svěcenýmu, ale fotbalovou terminologií řečeno jsou jeho výkony dost nevyrovnané. Záleží i na výběru spolukomentátorů, když budou vybírat M. Haška, Koubu a spol., tak se z místa hnou jen těžko. Btw., viděli jste "výkon" Táborského ve studiu před zápasem Manchester - Arsenal?

Reagovat
HOST*dawys

Ty vole Vlášek ten je uplně tragickej. Ty jeho otázky, to je samá perla, to je opravdovej fotbalovej "odborník" .

Pořadí : 1. Bosák , pak velká propast ( možná až macocha) a pak Svěcený a spolukomentátor je dobrej Jirkal a Kotrba. ty se dobře poslouchaj a neříkaj žádný hovna

Reagovat
Mr.Jindros

Nejlepší sou Hřebík a Tábor. Ty sice hovna občas říkaj, ale nebojí se říct svůj názor na rovinu - tím pádem neříkaj takový ty všeobecný fráze, který bych vymyslel i já. Viz většina aktivních fotbalistů po telefonu i ve studiu, starší Rosický na Galaxii a další.

Reagovat
HOST*

Nechápu jak může vést ligu Sparta, ten její antifotbal co předvádí je fakt hrůzostrašnej. Doufám, že po dalším kole už nebudou první!

Reagovat
HOST*ondroslav

hm...a kterej českej tým antifotbal NEHRAJE ty rozume...... celá česká liga je antifotbal .....a jedinej duvod proc jako nestranik prosazuju nejvic spartu je ten....ze nikdo jinej nez vona se neumi dostata do ligy mistru.....treba tam zahraje hovno a kazdej ji krityzuje i ja.......ale aspon se tam dostane

Reagovat
HOST*1860

uz to je zase ta stejna sparta jako pred lety, hrajou ubohy hovno u ktery ho se nespartan a tedy 90% divaku malem unudi k smrti a pak daj gol v nastaveni a vyhrajou 1:0.. bleeee

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Hráči Slavie vyhráli zaslouženi, ale je to kupa hoven . Skandujou nepřijatelná hesla, nerespektují soupeře a rozhodčí je taky semtam podrží ... V té české lize je to fakt samá srajda ... Ovšem mám radost z nadějných hráčů mé neoblíbené Slavie - Necid, Bořek Dočkal, Suchý, Švec, Janda atd.

Slavie, slavie

prdel si nemyje

ale mladí hrají

zkušenosti pobírají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodně ubohá rádobybáseň, takže jako vždycky.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nepoučuj a radši konej!!! chci od tebe vidět nějakou tvorbu a náhodou ta o Realu byla hodně slušná, si myslím aspoň, jestli chceš vyhrabu ji a dám ji sem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jinak Vaši neustálou kritiku na mou osobu bych okomentoval frází: "kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde"...

no nemám to tu lehké, aspoň že mi dělá radost skvostná tipliga, všechno ostatní (přispěvatelé ) stojí za starou belu

Reagovat
smazaný uživatel

Já se do tebe neustále navážím? Každý to tady má takové, jaké si to zařídil...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty asi opravdu neumíš číst tak znovu: napsal jsem "Vaši"... a určitě to neber jako nějaké žalování, či stěžování si na dané poměry tady na eurofotbalu. Určitě kvůli Vám nezačnu fandit nějaké jisté Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že jsi reagoval na mě a použil slovo "vaši", tak tím míníš i mě, nebo snad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to si snad myslíš, že čtyři trpané řádky jsou dobrá tvorba? Tak to dokáže úplně každý. Navíc to nemá žádnou souvislost, takže jaksi seš asi moc sebevědomý.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nějak jsi mě nepochopil?! já jsem nenapsal nic o tom, že by ty čtyři trapné řádky nebyly opravdu trapné čti si pořádně! a přehnaným sebevědomím určitě netrpím...

Reagovat
HOST*wector

Ty si taky jantar

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Jo možná jsem, ale ty jsi člověk, který si nedokáže nic přiznat... jsou vaši hráči buráci? jsou, aspoň tak vypovídá jejich trapné skandování. Umí se vaši hráči chovat sportovně? ne, nezakopnutí míče tomu budiž důkazem. A rozhodčí je taky často podrží, což asi žádný slávista nevidí , jenom když se stane křivda proti vám tak brečíte fakt jak malí kluci. Akorát ta vaše mládež stojí za řeč

Reagovat
HOST*wector

Já si umim přiznat věcí, to by ses divil... Že to hráči přehnali je fakt, si to tu projdi, nikdy sem netvrdil že ne! Ale na nějaký kdovíjaký pokutování či zákazy startu to nebylo ani omylem, to si spíš neuměl přiznat někdo jinej. A sportovci jsou obecně trochu "jiní" - někdo holt chodí na vysokou, někdo čutá do míče, holt každej při tom získá jiný návyky. Hlavně jde o to, co předvedou na hřišti, to "potom" je méně podstatné.

A rozhodčí? Si asi viděl GL poprvé po deseti letech, ne? Rozhodčí občas pomůže každému, my měli co? Jednu neopodstatněnou penaltu proti Teplicím ( 1. kolo ), fajn. Proti Budějicím - ty dostaly tak jako tak, ale klidně si ten incident pusť někde znovu a mrkni se, co se stalo předtim, když byl faulovanej náš hráč ( tušim L. Jarolím ) a díky tomu se Budějovickej ( Balász? ) dostal do šance a bylo to tam ostřejší. Pak mě možná napadá jaro proti Mostu Jandovo filmování - z 2:0 na 3:0, to jsou "pomoci". Je docela zvláštní, že Táborský nebo Kotrba říkají, že rozhodčí jsou špatní a ačkoli poškozují i pozvedávají všechny, tak Slavia je dlouhodobě nejbitější. Ale nemám potřebu to rozvádět, to by bylo na dlouho a stejně by to vedlo tam, kam sluníčko nesvítí a na to nemám čas...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Gambáč ligu sleduju pravidelně už docela hezky dlouho. A máš pravdu, že se pomáhá všem, ale prostě mi někdy přijde, že u Slavie to bývá takové okatější. Asi to bude tím, že je často v TV. Jinak proti Slavii nic nemám,mrtě se mi líbí ta kombinace sešívaných dresů z modrýma stulpnama, jako i někdy vaše skvělá kombinační hra. Určitě jste lepší než ta sviňácká Sparta... to co udělala loni s tou Plzní???!!! Za to bych věšel, to je něco co prostě normální člověk vidí, ale nic se s tím nenadělá. Je mi občas smutno z českého fotbalového prostředí... Je mi i líto Slavie jako klubu. Co tam s ní dělají ti vaši zprofanovaní šéfové. Ale nebudu to více rozvádět, prostě musíme všichni doufat aspoň o těch vašich skvělých mladících. To se nevidí tak snadno, aby hrálo vzákladu tolik mladých. Pakliže budou tvrdě makat, tak bych to viděl tak, že to bude jednou hodně silná generace a repre bude snad samý slávista...

Reagovat
HOST*

zas tak nizke iq nemas jen se nekdy rozepsat

Reagovat
HOST*

Tohle něco vypovídá o tvém iq.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to říká někdo, kdo se neumí ani podepsat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele