GAMBRINUS LIGA - 14. KOLO

27.11.2005, 15:43, aktualizováno 28.11.2005, 18:51
Aktuality
Liberec vyhrál v Mostu a upevnil si první místo, všichni pronásledovatelé totiž ztratili. Teplice hrály bez branek v Jablonci, stejně jako Slavia doma s Blšany, Olomouc dokonce prohrála před vlastními fanoušky s Jihlavou. Sparta prohrála ve Zlíně, venku získala na podzim pouhé tři body. Poslední je po prohře v Mladé Boleslavi opět Brno, Příbram remizovala se Slováckem, body se dělily i v utkání Plzně s Ostravou.


Tabulka:
1. Slovan Liberec1494125:1131
2. FK Teplice1475218:1026
3. Slavia Praha1465325:1723
4. Sigma Olomouc1472522:2223
5. FK Jablonec1463522:1821
6. Mladá Boleslav1463523:2321
7. Marila Příbram1455420:1620
8. Baník Ostrava1455414:1320
9. Tescoma Zlín1454515:1519
10. Viktoria Plzeň1445515:1717
11. Vysočina Jihlava1445512:1817
12. Sparta Praha1451822:2616
13. 1. FC Slovácko1427514:1813
14. Siad Most1441914:2013
15. Chmel Blšany1426613:2512
16. 1. FC Brno1425716:2111


Příští kolo
01.12.2007
Tescoma Zlín - Siad Most
Viktoria Plzeň - České Budějovice
FK Teplice - Bohemians 1905
Sigma Olomouc - SK Kladno
Viktoria Žižkov - FK Jablonec
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav
Baník Ostrava - Sparta Praha
Slovan Liberec - 1. FC Brno



Autor: Jan Werner

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*Alois

Super kolo Sparta ani Brno nezklamaly a prohrály. Brno a Sparta do druhé ligy. Jinak Brno jakjinak svého soupeře opět přehrálo - jak jinak, že Pavku ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Heh to je neskutecny a mne se este nekdo bude divit ze nemam rad zdejsi fanousky baniku ... nic vic nez provokateri, to znamena dusevni uroven asi takova jakou maji hraci vaseho banicku. A pak me zas Dr.Kyslik muze obvinovat jak ja neco zacinam atd :) Ale pobavil si me Alois abych pravdu rekl tak sem cekal kdy nakej inteligent z vasich rad neco napise.

Reagovat
HOST*Alois

Já jsem z Olomouce ty magore Ostravu nesnáším, ale daleko více mi vadí Brno, Sparta a Slávie. Jseš fakt chudák myslím, že i Kyslíka jsi obviňoval, že je ostravák, když se ohradil proti tomu cos napsal. Brno nemám rád proto, že je to derby soupeř, ale jinak proti nim nic nemám - na rozdíl od tvých přiblblých příspěvků...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ja sem Kyslika neobvinoval ze je z ostravy jelikoz vim ze z ni neni :) Jinak mas teda zajimavej duvod proc nemas rad Brno, ja mam Olomouc rad nejvic hned po Brnu a preju ji jen to nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je sila ten vas tym to je vazne naprostej opak Brna, hrajete uplnou tuzku a mate naprosto neskutecny stesti a este za ten hnuj co predvadite berete bod, jedinej zapas kde my sme byli vetsinu zapasu horsi nez souper byl tohle kolo v boleslavy tam sme hraly hovno my .... je mne z vas fakt na bliti

Reagovat
HOST*Banikovec

Ježiši PAVKu vždyť fotbal je už teďka dost o štěstí tak co furt blázníš, Chelsea má taky nehorázné štěstí a vidíš kde je. Tak samo Sparťani jestli si vzpomínáš na druhé kolo minulé sezóny, hráli velkou piču, prohrávali v 1.poločase 2:0 a pak dají dva - tři haluzáky a vyhrajou v poslední minutě. To jak dalPacanda od autut gól. Baník měl taky v minulé sezóně štěstí v 6.kole. V Příbrami prohrával od 52.minuty a Bystroň v 85.min a Čížek z přímáku v 90+5min. otočili zápas tak co pořád řešíš?

Reagovat
HOST*alan

Hráli jsme špatně, ale máme bod toť rozdíl Baník vs. Brno. My máme 20b. vy 11b. Fakt nepochopím jak můžeš pořád říkat, že všechny přehráváte - máte bilanci 2 5 7 to snad mluví za vše a vyhrát dva ze 14 zápasů už pro mě prostě není dílem smůly ale že jste prostě špatní. Jinak na záchranu bude zřejmě opět stačit 30b. a my jich máme už teď 20 takže my jsme už ze hry o sestup venku a máme to v suchu.

Zato Brno se tam bude dole pachtit až do konce a pokud tě až budete třeba sestupovat utěší, že si řekneš "ale hráli jsme dobře nebo přehrávali jsme je" tak se ti fakt divím. Navíc pokud sestoupíte tak už nikoho nebude zajímat jak jste hráli ani to jak jsi psal, že herně a kádrem máte na 6. místo, ale jediné co zůstane bude fakt, že hrajete druhou ligu. Všichni co se zachraňujou (Blšany, Jihlava, Slovácko) takhle uvažují, vy jste asi vyjímka a to je zřejmě důvod proč jste na 16. místě.

Jinak ten tvůj příspěvek beru jako závist a nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim ze tva inteligence nema mezi. Diky bilanci nasich zapasu popiras to ze sme soupere prehravali? To je vazne logika na entou. Prehrali sme vsechny soupere krome boleslavy a jihlavy. A my nesestoupime to se neboj. A Slovacko to je na tom docela podobne jak my ti hrajou vybornej fotbal bohuzel body neprichazi ted naposledy je zarizl rozhodci v Pribrami v nastavenym case penaltou stejne jako nas ta Pribram me taky zacina srat.

A muj prispevek ze je zavist?? Co vam mam zavidet? Mam vam zavidet to co tu celou dobu kritizuju?

Reagovat
HOST*alan

Minimálně nám závidíš ty body... No jasně že popírám, že jste ve dvanácti zápasech přehráli svého soupeře a získlali jste z nich bilanci 2 5 5 . Takovouhle jak ty to nazýváš "smůlu" prostě nikdo už ani mít nemůže. Podle mě je v tom něco jiného, ale to ty si nechceš přiznat. Tak hledáš chyby pořád někde jinde - v rozhodčích nebo v nesportovním chování soupeře (viz. ten jeden nevrácený míč) nebo prostě smůla. U nás když baník prohrál doma s marilou tak si hráči nalili čistého vína, uvědomili si, že hrajou hovno a proto máme teď 20b. a šest zápasů bez prohry. Jinak jsme v těch šesti zápasech dostali jeden gol. Ty ale zase řekneš, že máme jenom "haluz". Je asi zbytečné ti něco vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses vazne tak nechapavej nebo to jen delas? V nekolika zapasech sme meli smulu (goly v nastaveni) a v dalsich zapasech sme byli herne lepsi nez souper ale dali sme min golu. Jestli tohle nechapes tak nema zadnou cenu vedst s tebou diskuzi na jakykoliv tema. Jinak jak "hledas chybi v nesportovnim chovani soupere" - hehe docela trapny jak se to snazis zobecnovat to moje prohlaseni. Nene, ja hledam chybi v nesportovnim chovani BANIKU nikoho jinyho, ani spartu. Jojo klesli ste i po uroven sparty a to spartu fakt rad nemam jako snad nikdo v Brne. A haluz ste meli v tomhle kole.

Reagovat
HOST*alan

No počkej zobecňovat se tady snažíš právě ty Jsi všimni, že furt vytýkáš ten jeden nevrácený balon a na základě toho děláš z celé jedenáctky baníku morální ubožáky a k cca. 350 tis obyvatelům Ostravy na základě toho cítíš takovou nenávist, že bys nás snad nejraděj poslal všechny do plynu. Tohle jsem úmyslně nadsadil, ale do fanoušků baníku se tu pořád navážíš a ty to sám moc dobře víš. Připomínám, že na základě toho jednoho nevráceného balonu. Nikdy jsi nezmínil jiný nemorální "kousek" našich fotbalistů. Docela by mě zajímalo na základě čeho hodnotíš, že jste lepší než vaši soupeři, když pořád prohráváte, ale na tom se neshodnem. Zvlašť když napíšeš podobnou moudrost jako cituji "prohráli jsme proto, že jsme dali méně golu než soupeř"

Jo a štěstí jsme měli v tomhle kole stejně jako vy jste ho měli v zápase proti Plzni v kole minulém. Pravda je, že jsme byli v Plzni horší mužstvo, ale taky jsme mohli vyhrát (viz. Čížkův přímák, Papova hlavička z pěti metrů nebo ten nastřelený obránce v nastavení).

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to je pravda ze je to vse na zaklade toho jednoho nevracenyho balonu, ale tady de o princip. To co proste vasi udelali byl hnus to je bez diskuze, ale vy (fanousci baniku zde) se to vsichni snazite hajit atd, misto to abyste treba rekli jo to sme fakt posrali, to se nedela nebo neco tak, ale vy naopak delate jako ze je to vlastne v poradku a nic se nestalo. Kdyby tohle udelalo Brno tak bych ho za to v zadnym pripade nehajil, spis bych se za to este stydel. Jinak na zaklade ceho hodnotim ze sme lepsi nez souperi, byli sme ve vsech zapasech krome tedka v boleslavy a pak v zapase s jihlavou, jinak sme pokazde soupere prehrali. Pak k te me moudrosti - to ze sme dali min golu nez souper (a tim padem prohrali), neznamena ze sme byli herne horsi nez souper.

Reagovat
HOST*Banikovec

Jinak sorač za ty chyby

Reagovat
HOST*Banikovec

Brno jsou šupáci,ale sestup jim nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sila, nevim jestli panove z ostravy sledujete hokej a nasu extraligu ale jestli jo tak urcite vite o tom jak zlinskej golman Murin umyslne posunul branku aby nemohl byt uznanej regulerni gol. A co se nestalo? VLASTNI KLUB mu naparil pokutu v radu desetitisicu korun protoze "poškodil dobré jméno zlínského hokejového klubu," jak rekl prezident Zlinu. No myslim ze z tohohle byste si meli vzit priklad.

Reagovat
HOST*alan

Nechápu co tím zlínské vedení sleduje. Tohle snad už někdy udělalo skoro každé extraligové mužstvo takže si nemají co vyčítat. Je to nesportovní, ale stejně nesportovní je třeba faul a faulovat se bude pořád a budou to dělat všechny mužstva. Dokonce si vzpomínám na jeden zápas Vítkovic proti už si nevzpomenu komu jsme hráli, ale hosté špatně vystřídali a náš útočník dostal puk na červené a najížděl sám na golmana než ale stihl přejet přes útočnou modrou tak se jejich golman otočil a natvrdo vytáhl branku z těch úchytů. Dostal dvě min.

Přesilovka je ale samo méně než samostatný nájezd na golmana.

Tak tě snad Pavku utěší, že i proti ostravským mužstvům se dělají takové sviňárny a nebudeš se cítět pořád ukřivděný za ten jeden nevrácený balon.

Reagovat
HOST*Banikovec

Alan: se vším s tebou naprosto souhlasím.

Reagovat
HOST*alan

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo jen se navzajem pochvalte :)

Reagovat
HOST*Banikovec

Však jasne :-)

Reagovat
HOST*alan

Ty budeš mít asi furt něco. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele