GAMBRINUS LIGA - 13. KOLO

19.11.2005, 19:37, aktualizováno 21.11.2005, 18:47
Aktuality
Ve čtyřech sobotních zápasech Gambrinus ligy padlo slušných 19 gólů. Šlágr kola mezi Libercem a Slavií skončil remízou 3:3, Sparta porazila Mladou Boleslav 4:2, Slovácko remizovalo 2:2 s Olomoucí, Baník si v poměru 2:1 poradil s Jabloncem. V neděli Brno přehrálo Plzeň a odpoutalo se ode dna, Most porazil Příbram, Jihlava se Zlínem hráli bez branek. Teplice remizovaly v Blšanech a náskok Liberce nestáhly, Blšany jsou o skóre poslední.


Tabulka:
1. Slovan Liberec1384123:1028
2. FK Teplice1374218:1025
3. Sigma Olomouc1372421:2023
4. Slavia Praha1364325:1722
5. Marila Příbram1354419:1519
6. Baník Ostrava1354414:1319
7. Mladá Boleslav1353521:2218
8. FK Jablonec1252519:1817
9. Tescoma Zlín1344512:1316
10. Viktoria Plzeň1344515:1716
11. Sparta Praha1351720:2316
12. Vysočina Jihlava1335510:1714
13. Siad Most1241713:1513
14. 1. FC Slovácko1326513:1712
15. 1. FC Brno1325615:1911
16. Chmel Blšany1325613:2511


Příští kolo
24.11.2007
České Budějovice - Slovan Liberec
Siad Most - Viktoria Žižkov
1. FC Brno - Sparta Praha
Bohemians 1905 - Tescoma Zlín
Slavia Praha - Sigma Olomouc
FK Mladá Boleslav - FK Teplice
FK Jablonec - Viktoria Plzeň
SK Kladno - Baník Ostrava



Autor: Jan Werner

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zitra Brno porazi Plzen rozdilem tridy.

Reagovat
HOST*Petasku

Rozdílem třidy to nebylo ale vyhráli sme!!!

Reagovat
sansiro

Baníček nejlepší u nás!

Reagovat
smazaný uživatel

srandisto

Reagovat
HOST*Lee

Kde je to tvoje 16. místo pro Baníček ?? Nějak ti to nevyšlo Pavku. Teď jste sice vyhráli, ale jste v sestupu namočení pořád až po uši . Doufám, že Brno sestoupí . To za to jak jste nadávali našim hráčům po letošní remíze u vás 1:1 Brno do druhé ligy!! a honem!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj prispevek plne vyjadruje tvou neuveritelnou ubohost a stupiditu. Hajis tym, kterej se provinil proti tomu nejvetsimu pravidlu - fair play. Stydel bych se byt fanouskem takovyho tymu. A klidne si mej ty tvoje maximalne trapny o tom kde je ted Brno a o tom kde je ted ten celek kterymu fair play nerika nic - Brno je na tom mozna co se tyce postaveni v tabulce hur nez ten celek jehoz trener neni ani schopen po takovym zapase kde se jeho tym provinil tak skandalnim zpusobem nic uznat. Brno hraje daleko lepsi fotbal nez Ostrava, vlastne tim co ted pisu ztracim cas, ten kvalitativni rozdil mezi Brnem a tim celkem, kterej je moralkou tak na urovni korupcnich rozhodcich, je tak diametralni ze si to ty ve svym mozecku kterej haji tu spodinu nasi ligy ani nedokazes predstavit.

Reagovat
HOST*Lee

Jo tak Brno hraje fair play?? . Tobě připadá fair play se půl zápasu proválet na trávníku? A připadá ti asi taky fair play vykopat všechny sedačky na cizím stadionu (tak jak jste to udělali loni a předloni né jenom u nás??) No tak takhle ty chápeš ten pojem fair play... tak už to chápu. Seš nas*anej, že jsme potrestali to vaše zdržování. Musí se vám to zřejmě ještě několikrát vymstít abyste s tím přestali. Ubohý jsi tady tak akorát ty, že nedokážeš uznat vaši nepoctivost. Jo a hrajete lepší fotbal? My máme za posledních pět zápasů 11b. Kolik bodů máte vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh tys me fakt dostal, to je naprosto neskutecny. Zdrzuje naprosto jakejkoliv tym kterej vede o gol a blizi se konec zapasu, ale... Asi nevis, ze komise rozhodcich rozhodciho kterej ten zapas piskal potrestala stopem na dva zapasy? A duvod? NEODPISKANEJ FAUL NA ZELENKU, diky cemuz sme my samy pak museli zakopnout balon a vy ste ho pak nevratili a zbabele daly gol, proste spina nejvetsiho kalibru. A to nemluvim o tom ze v tom zapase rozhodci neodpiskal ruku vaseho obrance v sestnastce, coz byla dalsi vec za co byl ten rozhodci potrestanej. A nechtej me rozesmat, uz jen domenka ze banik hraje lepsi fotbal nez Brno mne pripada jak nakej hodne cernej humor. Rozdil je akorat ten ze my sme meli neskutecnou smulu nebo sme hrali se zakernyma tymama (vlastne tymem, jednim, banikem).

Reagovat
HOST*Lee

Jo vy jste teda měli neskutečnou smůlu v 11 ze 13 odehraných zápasech. To je trochu silný kafe nepřipadá ti? Rozhodčí jsou trestáni téměř po každém druhém kole nějakými zákazy to není žádný argument. Nám ublížili zase v jiných zápasech. Baník není tak bohatý aby si kupoval zápasy jestli narážíš na to a už vůbec by neuplácel na začátku ligy, když ještě skoro o nic nešlo. Jo zdržujou všichni, ale né v takovém měřítku jako vy. To se fakt divím, že vám to pořád tolerujou. Asi se musel Jarůšek nahoře hodně činit...

Reagovat
smazaný uživatel

Heh ja nenarazim na zadny uplaceni ja narazim na to ze ste vyrovnali nejen po vasi totalne nefair-play hre ale take po chybe rozhodciho. A rozhodne sme meli smulu v daleko vic zapasech jak vi hlavne ty goly v nastaveni, skoro ve vsech odehranych zapasech sme byli lepsi nez souper ale prohravali sme, coz se o vas ani zdaleka rict neda.

Reagovat
HOST*Lee

Jste lepší než vaši soupeři... ale bohužel jenom tvýma očima...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty me fakt kazdym tvym prispevkem dostavas, neni to zdaleka jen myma ocima ale vetsinou i ocima treneru tech klubu se kteryma sme prohrali. A treba Ulicny a Molnar se vyjadrovali taky o Brnu dost jasne. Navic tys zrejme nevidel jedinej zapas Brna. Jak vubec prosimte muzes napsat takovou picovinu? To je neskutecny, skoro kazdej tym se kterym sme prohrali sme naprosto jasne prehravali. Ses fakt tak nehorazne blbej nebo to mam brat jako (byt hodne ubohej) humor?

Reagovat
HOST*Lee

Pro mě seš chudák a chudákem zůstaneš (viz tvoje vyjadřovací prostředky). Uličný mimochodem ocenil i výkon Baníku když jsme tam v prvním kole prohráli a předvedli katastrofický výkon. Ocení téměř výkona každého soupeře se kterým hrajou. Prostě ty nedokážeš odlišit kompliment od reality, ale to mě u tebe nepřekvapuje. A k tomu Molnárovi a dovezenému bodu z hřiště Cirkusu - vždyť ty poráží letos skoro každy takže bod od tama není nic moc. Mimochodem my (tebou podceňovaný baník kterýmá o 8b. více než vy) jsme od tama dovezli taky bod. Jo a klidně můžete prohrávat až do konce sezony a polacávat se jak jste každého s kým jste prohráli herně přehráli.

PS. Tak v příští sezoně v Ostravě opět na ligu, ale druhou - Vítkovice vs. Brno A.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak ses ty kdyz branis tym kterej porusuje ferovy pravidla obecne uznavany ve sportu - tohle je neoddiskutovatelny. Problem je ten ze ty si to nechces priznat. Proste pro tebe nepripada v uvahu uznat jak neskutecne odporne ze pro to snad ani neni vhodnej vyraz, se zachovali vasi hraci. To je tvuj hlavni problem - mas komplex z toho ze kdybyste se tak nezachovali, tak z Brna nevezete ano bod - ses z toho zakomplexovanej ze normalne ste nas neporazili a tak za kazdou cenu branis banik, at udelal cokoliv, hlavne ze ma bod a ty si tak s klidem dal muzes nalhavat jak privezl banik z Brna zaslouzene bod. Jinak Ulicny to nerikal v zapase proti nam, rikal to uplne jindy. Jinak tva posledni veta ze muzeme dal prohravat a rikat jak sme soupere prohrali a za tim ten vysmesnej smajlik, to je to co plne vyjadruje tvou neskutecnou ubohost. Zkus nad tim zapremyslet, treba ti to dojde. A to P.S. si tam predpokladam napsal jen jako jakysi stvrzeni tve ubohosti, aby si to proste necim mel podlozeny, tak si raci napsal jeste to P.S.

Reagovat
HOST*Lee

Jinak kdy jsi naposledy viděl hrát Baník? Myslíš zápasy v Mostě nebo u vás v Brně? To byl ale začátek sezony. Teď to mužstvo hraje už úplně jiným systémem a hráči taky podávají úplně jiné výkony. Ty ale přesto budeš hodnotit něco o čem nemáš ani páru.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je dobra kdy sem naposledy videl hrat banik. Sledovat tu spinu fakt nemam zapotrebi.

Reagovat
smazaný uživatel

Namam nic proti zenam, ale do fotbalu proste nepatri! To, co Damkova v sobotu predvedla je neomluvitelny, to neni na pokutu, ale na dozivotni zakaz angazovani se do fotbalu. Nechat ji piskat jenom proto, ze je zenska je blbost. Tak skvelej zapas a ona ho takhle zmrsi, hlavne ( my ) Slavii. 2 jejich ruce ve vapne prehlidne, pak s postranim "prekouknou" 2 hrace v jasnym offsidu a abych byl spravedlivej, tak 1 penaltu upreli i Liberci... To sou 4 fatalni chyby, jak si tohle muze prvoligova rozhodci dovolit? Navic co sem si vsiml, tak se ta krava pasla vetsinou u stredovyho kruhu, ne aby behala s hrou, na to je asi moc lina Ta svine mi udelala kanku na jinak skvelÿ sobote - ten zapas byl vynikajici, navic co prislo vecer v Classicu asi vsichni vite

Reagovat
smazaný uživatel

Faktem je ze rozhodci Slavii poskozujou neustale. Bez jakekoliv dalsi diskuze je Slavia tym, ktery diky rozhodcim u nas trpi nejvic, myslim ze kdyby ji sudi neustale neposkozovali mohla by byt a to bez nadsazky klidne i prvni...

Reagovat
smazaný uživatel

proto asi angažovali pučka, aby tohle vymítil

Reagovat
smazaný uživatel

uz by se s tim mel zacit... Ale PAVEK ma recht, i kdyz se snazim na svy tymy koukat objektivne, tak si nemuzu pomoct a musim si stezovat na rozhodci. Neni to rozhodne poprvi a diky Kostalovi ani naposled ( ono bude asi jeste hur... ). Navic ani Damkova nas takhle neochcala poprvi, viz vylouceni Pitak pred derby, dodnes nikdo poradne nevi co provedl...

Reagovat
HOST*Banikovec

PAVKU kdybyses podíval třeba na posledních pět roků,nebo na celkovou historii viděl bys, že Baník je o dost lepší než to tvoje Brno. Sice mu sestup nepřeju, protože nesnáším vesnici Blšany a je mi nesympatická Jihlava, ale štveš mě těma názorama co jsi tu psal. A teď už jsem přišel ve fotbale na to, že je blbé být poctivý a hrát fair-play s tím nikam nedojdeš, lepší je podvádět pokud to rozhodčí nevidí a nebo, musíme simulovat a zkoušet to, sem tam to rozhodčí pískne, ale nesnáším, když se nějaký hráč "půl hodiny" válí na zemi a simuluje. A to Brno dělá, stejně jako třeba Sparťani.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo ted ses projevil, pro body byste kraceli i pres mrtvoli ze? A TUHLE sezonu hraje Brno bez diskuze lepsi fotbal nez ten vas banicek.

Reagovat
HOST*Lee

Proč ze sebe děláte neposkvrněné? Nehrajete o nic míň fair play než ostatní ligové mužstva, ale furt si budete na něco hrát. Ke všemu zakopávat balon do autu ve třetí minutě prodloužení pro "údajné zranění", které ani nebylo je prostě vychcanost a nic víc. Kdyby jsme vám vrátili ten balon tak jsme mohli rovnou odejít do kabin protože by to rozhodčí už asi pískl a o to vám evidentně šlo co? No dobře vám tak, že se vám ta nepoctivost vymstila. "Kdo jinému jámu kopá..."

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo teds to napsal dobre, nehrajeme o nic min fair play nez ostatni ligova muzstva, s tim souhlasim. Ale banik, ten fair play nehraje vubec to je pro nej spanelska vesnicka, takze s tebou souhlasim. Jinak tam to faul na ZELENKU byl. Ses proste jak naprosto vycerpanej pes zahnanej do kouta a hledas si ty nejruznejsi unikovy cesticky jak ten hnus baniku obhajit, takze sahas i k takovym vecem jako ze "udajny zraneni" atd. Docela slabota, ale co taky od fanouska baniku cekat ze?

Reagovat
HOST*Banikovec

A co jako, že hrajete lépe? Sice se mi to až zas tak moc nezdá,ale bodů máme více a o to jde,chápeš,co z toho,že budete hrát super útočný fotbal a sestoupíte,hmm??? Však se opět ukáže na konci sezóny kdo byl lepší pro tento rok, stejně jako pro ty minulé...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak my nesestoupime nemej obavy

Reagovat
HOST*Banikovec

To ani nechci, ale před Baníkem nebudete to uvidíš! Chci ať sestoupí zajebaná vesnice Blšany a Jihlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybysme nemeli takovou smulu, tak sme pred banikem uz ted. Ano, je to trapny vymlouvat se na smulu, ale ja to tak citim.

Reagovat
HOST*Lee

Ubohý jsi ty když řekneš, že mužstvo nehraje fair play na základě jenoho nevráceného míče po vašem zdržování. To je fakt ubohé na základě toho zobecňovat. Jinak ten váš slavný kapitán se choval po zápase jak "prase před porážkou" a častoval všechny naše hráče těmi největšími vulgarismy a pak ještě někdo kopal do dveří naší kabiny. To ti jako připadá fair play?? Že by fair play v brněnském provedení?? No asi ano protože jsem si podobných trendů všiml i ve tvých příspěvcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevne doufam ze to cos ted napsal je jen hodne nepovedenej vtip. To je vazne neskutecny jak to prekrucujes. Z toho cos napsal se to da rict asi takto: Banik nevratil balon po te co ho souper zahral do autu kvuli faulu a naslednymu zraneni svyho hrace a pak z toho dal vyrovnavaci gol - ale to NIC neni, protoze brnensky kapitan po zapase castoval vase hrace temi nejvetsimi vulgarismy a nekdo kopal do dveri vasi kabiny - TAK ZAPRVE: Nikdo z brnenskych hracu vasim hracum vulgarne nenadaval a to ze nekdo kopal do neci kabiny to taky nechapu jaks na to prisel. Ses ubohej kdyz si takhle vymyslis ale i kdyby to byla pravda tak bych se vubec nedivil. Vlastne je mozna skoda ze to neni pravda. Fakt kdyby me tohle nekdo rikal ze tohle nekdo napsal a ja to nevidel, tak bych mu asi ani neveril. Proste vy date gol po naprosto un-fair play a pak zacnes rikat jak my sme se nezachovli fer kdyz nasi hraci tem vasim nadavali, to je naprosto neskutecny fakt su uplne v soku zes neco takovyho napsal. Jak takovy zverstvo muzes srovnvat s REAKCI? rika ti to neco? navic tohle by byla opravnena reakce ... ale ona navic ani nebyla protoze si to prachsproste vymyslis, ubozacku

Reagovat
HOST*jampadampa

Měl bysis uvědomit, že strkáš do jednoho pytle cca. 350 tis. lidí na základě (jak jsi ty sám psal povrchní znalosti tebou zmíněných 10 lidí z tohoto chatu). Jestli se podobným způsobem dělají i průzkumy tak už se vůbec nedivím těm záhadným výsledkům. Je fakt smutné něco takového číst ... Je mi tě ze srdce líto

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nevim co je na tom k nepochopeni, ja sem nic o ostravacich jako celku nerekl, ja sem rekl ze zatim vsichni fanousci baniku ktery sem tady poznal me utvrzujou v tom nazoru co mam - na fanousky baniku co chodi semka na tenhle web ... ale rek bych ze opravnene muzu pochybovat o tom ze u ostatnich to bude jiny

Reagovat
HOST*Banikovec

Ježiši PAVKu ty si myslíš, že Baníku nikdy nikdo neublížil a nedostali jsme gól, který neměl platit?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, jenze tady za to nemohl rozhodci ale samy vasi hraci - a to je hodne velkej rozdil

Reagovat
HOST*Banikovec

Mohl za to i rozhodčí nemusel ho uznat kdyby nechtěl, ale bylo to nesportovní, ale na fair-play už moc dneska nespoléhej. Baník to udělal jednou a už z toho blbnete.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak samozrejme - ten rozhodci byl pak taky potrestanej stopem na dva zapasy, jak uz sem psal, mimojine za to ze neodpiskal ten faul na Zelenku. Takze tady proti nam byl nejen ten rozhodci, ale i vasi hraci. Ve vetsine pripadu to byva tak ze padne gol po spornym verdiktu rozhodciho, tady padl po spornym verdiktu rozhodciho, a nekomnetovatelnym rozhodnutim hracu.

Reagovat
HOST*Banikovec

Udělali to pro to, že už věděli, že nemůžou nic ztratit a můžou to vyzkoušet na remízu a povedlo se. A když vaši hráči viděli, že hrajem dál, tak proč obránci Žůrka nebránili?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tim uznavas ze vasi chladnokrevne zahrali proti fair-play pravidlum a jeste je v tom podporujes. To me staci vic ani nemusim slyset.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele