GAMBRINUS LIGA - 11. KOLO

29.10.2005, 17:15, aktualizováno 31.10.2005, 18:44
Aktuality
Pozici v čele si výhrou 2:0 nad Plzní upevnil Liberec, Teplice totiž na hřišti Slovácka jen remizovaly 1:1. Spartě ven z krize výměna trenéra nepomohla, po lekci, kterou jí v derby uštědřila Slavia, prohrála i další zápas, tentokrát 1:2 doma s Olomoucí. Čtyři nedělní zápasy přinesly samé remízy, tři dokonce skončily bez branek, překvapením je ztráta Baníku v domácím zápase s Blšany. Poprvé v sezóně vyhrálo Brno, porazilo Slavii.


Tabulka:
1. Slovan Liberec1182118:526
2. FK Teplice1173118:824
3. Sigma Olomouc1161416:1619
4. Slavia Praha1153320:1418
5. Marila Příbram1153317:1218
6. Mladá Boleslav1143418:1815
7. Viktoria Plzeň1143414:1415
8. FK Jablonec1042416:1514
9. Baník Ostrava1134410:1213
10. Sparta Praha1141615:1913
11. Tescoma Zlín1133510:1312
12. Vysočina Jihlava1133510:1712
13. 1. FC Slovácko1125411:1311
14. Siad Most1031612:1410
15. Chmel Blšany1124511:2210
16. 1. FC Brno1115512:168



Autor: Petr Starý

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja tu spartu skratka nechapem..

Reagovat
smazaný uživatel

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme sa zasmialy a teraz vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

buzparta je v

Reagovat
HOST*

a buzVincent je kokot

Reagovat
Mustafa

Videli ste to nekdo? Byli horsi nebo nahoda?

Reagovat
PJ

V první půli katastrofa, Olomouc byla lepší, měla dvě šance, dala dva góly. Druhá půle Sparta lepší, ale ne moc šancí, až na konci gól z penalty a pak ještě jeden neuznanej kvůli ofsajdu. Podle mě by spravedlivější byla remíza..

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Liberec, neni co resit

Reagovat
HOST*Banikovec

No super tak Spartička mi dělá radost. Pražské kurvy zase prohráli, Melinho si s něma dělal co chtěl. Liberec ten titul doufám už dá,když ne Baník tak kdo jiný než Slovan? Doufám, že jim dá Arsenal náklep jako Slavka.

Reagovat
PJ

Jo hlavně že ten tvuj Baníček válí...

Hele a vidíš že by tu někdo nadával Ostravákům do kurev? Ne? Tak si to zkus taky schovat pro někoho jinýho, tady na podobný výlevy neni nikdo zvědavej...

Reagovat
HOST*Banikovec

To je prdel si ze Sparty dělat prdel...

Jedině Baník jdině Baník jedině Baník Ostrava hej hej!

AC Golf team Sparta Praha

Reagovat
HOST*

No jo si to užij další příležitost mít nebudeš ty banik pičo

Reagovat
smazaný uživatel

ten už jenom doufam že slavie porazí Brno

Reagovat
smazaný uživatel

v to nedoufej ani ve snu

Reagovat
Hiko

Tak doufám, že to dneska ukopeme v Bolce aspoň na boda, Ruda Otepka bude po své klukovině chybět, Klesa je mizerný .

Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z vás celej hotovej, jak si děláte ze Sparty prdel. Možná si to ani neuvědomujete, ale dokazujete tím jakej ooooooooooooobrovskej mindrák ze Sparty máte .

Až bude Sparta zase vyhrávat, což je otázka času a všichni to i víte, tak zase zalezete do děr. A to bude prča zase pro nás. Takže klid a nohy v teple, antisparťani .

Sparta je prostě nejlepší a železná. A krize se nevyhne žádnýmu sebevětšímu mančaftu. My ji přežijem a budoucí tituly už budou zase na Letné

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, kdo má ze Sparty mindrák, to, že ji někdo nemůže nemá rád, na tom není nic divného, kdybys nebydlel v praze, pochopil bys to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v Práglu nebydlím, wole

Já su z malého městečka u Třebíče, tzn. cca 200 km od Prahy, takže mám "jistý" odstup, nemyslíš?

V tomhle jseš, doktore, dost bokem

Reagovat
smazaný uživatel

v Trebici se pouziva "su"? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevím, ale já ho používám normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to mění situaci a omlouvám se, nicméně za tím, že to, že někdo nemá rád Spartu neznamenám, že z nich má mindrák a podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Eto - starší

Ty jsi největší wůl kterého jsem v životě potkal. Sleduji tě už delší dobu a jsi na nejlepší cestě do blázince. Dej si studenou sprchu šmudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mě někdy potkal?

Reagovat
HOST*manolo

Mamlasu.

Reagovat
smazaný uživatel

"mužu"

Reagovat
HOST*

přesně tak Sparta je železná my se zvednem

Reagovat
HOST*tnt

No já mám spíše ooooobrovskej mindrák z toho jak vám Košťál každý rok "koupil" titul a teď když ve spratě už došly peníze tak už nemáte za co kupovat výsledky.

Teď je Sparta tam kde výsledkově patří a né tam kde jí vymyšlenýma penaltama každoročně dotlačili rozhodčí. Jinak i v této sezoně vám rozhodčí pomáhají viz. Most a přifilmovaný pád Slepice proti Olmiku.

Hamba Spartě. A jinak je to pravda, že fanoušci Sparty jsou jenom zaplacení komparzisti?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, že jsi můj názor potvrdil. Přesně o takových antifandech jsem psal

Reagovat
HOST*tnt

Není zač. Ty jsi taky komparsista?

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne! Konecne sme vysledkove potvrdili to, ze muzeme hrat s kymkoliv! A i kdyz pro nekoho nebyl dnesni vykon zrovna presvedcivy, vyhru sme si zaslouzili. A pochvalu si urcite zaslouzi trener Mazura, sice sem mu ze zacatku vubec neveril ale jeho dosavadni kroky se me libi a klape to. Jen tak dal, za tyden pro tri body do Zlina.

Reagovat
HOST*jampadampa

No podle mě vyhrálo Brno po zásluze. Co ale nemohu překousnout je jak se tam ti brňáci pořád povalovali po trávníku. To byl fakt hnus. Navíc nechápu proč když to zrovna včera neměli proti Slávii, která měla jedinou šanci (tu ji navíc vypracoval Brezovan - svou chybou) zapotřebí. Bylo to tam snad 100x. Brněnský fotbalista padá jak podťatý nějakou dobu se válí po trávníku jako v "posledním tažení" a potom jako čiperka vyskakuje. To je prostě ta naše gambrinusliga. Já bych to žlutil. Hlavně Zelenka v tom vynikal.

Jinak souhlasím s Uličným, že rozhodčí včera pískal na naše poměry mimořádně dobře Paradoxně to byl až čtvrtý rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo ale aspo neco umime dobre, na simulovani mame vazne preborniky, rek bych ze sme v tom nejlepsi v republice. Jen tezko se nekdo vyrovna hereckym etydam Svancary a Zelenky. Jinak rozhodci piskal opravdu hodne dobre.

Reagovat
HOST*jampadampa

rozdíl 15 - tých Blšan a šesté Bolesl. je jenom pět bodů. Je to nezvykle našlapané. Přesto si myslím, že na záchranu bude stačit už tradičních 30b.

Reagovat
HOST*jampadampa

Adeptů na sestup bude hodně. Nejvážnější budou: Jihlava, Most, Blšany, Zlín a Brno. (dva z nich sestoupí)

Střed bude tvořit: Slovácko, Baníček, Jablonec, Boleslav, Plzeň

6. místo - Marila

5. místo - Slávie

4. místo - Olomouc

3. místo - Sparta

2. místo - Teplice

1. místo - Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Brno bude hrat o sestup jen v pripade, ze se ho bude drzet takova smula jaka se ho drzela v prvnich deseti zapasech ligy, coz pevne doufam ze se dit nebude. Boj o sestup preju leda tak Baniku. Sparta to doufam uhraje na klidnej stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

1. liberec

2. olomouc

3. teplice

4. slavia

5. sparta

6. brno

7. marila

8. slovacko

16. banicek

Reagovat
HOST*jampadampa

Podívej se na současnou tabulku a hlavně na tu spodní část a nemachruj. Myslím, že vám spadne hřebínek už teď ve Zlíně. To šesté místo Brna beru jako dobrý vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Precti si prvne co sem napsal nad tim .... kvalitativne Brno na to sesty misto ma, pokud nebude mit smulu, tak to uhraje bez sebemensich potizi

Reagovat
HOST*jampadampa

Brno o záchranu bojovalo i minulou sezonu a ani ty sezony před tím nebyly nic moc. Kvalitu týmu posuzuji podle jednotlivých hráčů a podle toho jaký tvoří dohromady mužstvo.

Jinak si vzpomínám už před sezonou jak si Kotrba stěžoval, že se kádr neposílil jak si on přál a toto je logickým vyústěním. Aby Brno skončilo šesté tak by teď museli pravidelně vyhrávat a v to může věřit maximálně neobjektivní člověk jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, minulou sezonu Brno bojovalo o zachranu, ale kvalitativne proste patri jinam. Vzdyt srovnej treba pristiho soupere Zlin s Brnem. Ja at se snazim byt sebeobjektivnejsi, tak mne proste vychazi ze Brno je kvalitou hracu uplne, ale uplne jinde nez Zlin. To se proste podle me neda srovnavat. Vem si golmany, Brno ma Skacela, Brezovana, Vaclavika - rekl bych ze kdyz by se secetli kvality prvnich trech golmanu ve vsech tymech ligy, bylo by v tomto ohledu Brno urcite na spici. Dal obrana, to je tradicne slabi misto Brna ale to plati hlavne v ohledu individualnich chyb. Jedinej kdo se touhle epidemii nenakazil je zatim reprezentant Had, fantastickej obrance. Trousil, Balaz a Schuster, kdyz nedelaji chyby tak umi zahrat vyborny zapasy a nepustit soupere k nicemu. Ale i tak je obrana asi nejslabsim clankem Brna. V zaloze pak, nebojim se pouzit ten vyraz, supertalent Holek, navic ted Mazura dava sanci dalsim mladikum, podivej se na vekovej prumer zalohy, se kterou Brno porazilo Slaviu. Cerny je ted docela z formy ale jeste na jare minulou sezonu to byl tahoun Brna, vynikajici hrac. Sigi je z formy uz delsi dobu, docela na to sere a rozhodne ma navic. Ale treba Besta je vynikajici hrac, jeho pruniky sou super, pere se o kazdej balon. A v utoku neni co resit, Zelenka se Svancarou sou vynikajici utocnici, Mezlika ja dlouhodobe podcenuju a moc mu neverim, ale taky umi zahrat. A at se na me nikdo nezlobi, tak vetsina tymu z nasi ligy nema tak dobry utocny duo jako je Zelenka-Svancara. Kvalitativne pro me proste Brno patri na sesty misto.

Reagovat
HOST*jampadampa

Když vemu současné kádry (né jenom hráče jako individuality, ale i jaký tvoří dohromady tým) tak to vidím takhle: 1. Liberec, 2. Teplice, 3. Sparta, 4. Slávie, 5. Příbram, 6. Olomouc, 7. Slovácko, 8. Boleslav, 9. Baník, 10. Most, 11. Brno, 12. Jablonec, 13. Plzeň, 14. Blšany, 15. Zlín, 16. Jihlava

Hodnotím potencionální sílu jednotlivých týmu, že někteří nenaplňují očekávání je druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

no nozlob se na me, ale cpat Pribram pred Olomouc...

Reagovat
HOST*jampadampa

Otepka, Riegel, Burián, Stracený, Koloušek. To jsou základní pilíře. Jinak jsem je viděl jak vyhráli u nás 1:0 a byli celý zápas jasně lepší. Viděl jsem i zápas se Slávií, kde měli na výhru. Prostě mi v současné době příjde, že mají o malinko kvalitnější kádr, ale jen o tu jednu příčku.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je podle me Olomouc lepsim celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas beru vtip to ze pasujes Brno na tym kterej bude bojovat o zachranu, jestli usuzujes kvalitu tymu jen tim ze se jednou za tyden podivas na tabulku ligy, tak to ses teda Odbornik z velkym O

Reagovat
HOST*jampadampa

Brno na to 6. místo evidentně nemá. Potvrdili to i minulou sezonu. Lepší mužstvo mají - Liberec, Sparta, Slávie, Teplice, Olomouc, Příbram, Baník, Slovácko, Jablonec a možná i Most. Takže mi vychází max. 10 místo. Prostě máš jenom velké oči "odborníku".

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram je na tom zhruba tak stejne jak Brno, Slovacko jak by smet, Jablonec ani omylem nedosahuje kvalit Brna a Most? Dovol abych se zasmal....

Reagovat
HOST*jampadampa

Jinak tím, jak jsi tipoval Baník na 16 místo jsi mi potvrdil, že odborníkem "na slovo vzatým" jsi tady ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Baniku to 16. misto preju a nikdo mne to nevymluvi

Reagovat
HOST*jampadampa

No já to zase přeju Spartě, ale přesto vím že tam nezkončí. Spadne někdo ze čtveřice - Jihlava, Zlín, Most, Blšany. Brno podle mě tak 10 - 12 místo. Ztratili jste už moc bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Bodu sme ztratili dost, ale do konce ligy je taky este dost casu... a Rozhodne mame na to skoncit v prvni polovine tabulky. Jak rek i byvalej trener Slovacka Molnar, "Brno hraje lepsi fotbal nez polovina ligy".

Reagovat
HOST*

Tak si myslím, že kdo získá 60b. bude mistr. Možná bude stačit i méně, ale těch 60b. je podle mě horní hranice.

Reagovat
HOST*olda

Souhlasím. To znamená, že Sparta může získat max. 70b. Díval jsem se, že je čekají na podzim ještě soupeři se kterými tradičně ztrácejí body - hlavně zápasy v Jablonci a Příbramí. Dále budou hrát s "hrobařem sparty" - Zlínem a nevyzpytatelným Bolesl. Při současné síle Sparty (oslabení, psychická deka, únava z LM) očekávám, že ještě něco poztrácejí už na podzim. Můj tip - prohrajou v Jablonci, remíza s Příbamí a porazí Zlín a Boleslav. Tzn. po půlce soutěže budou mít - 20b.

To znamená, že Sparta i kdyby vše vyhrála na jaře získala by max. 65b. Reálně očekávám, že Sparta půjde na jaře s výkonností nahorů, ale přesto ztratí na jaře tak min. dalších 10b.

V závěru tak bude mít Sparta něco nad 50b. což bude stačit max. na UEFu - toť můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Sparťan, tak tvůj názor sdílím . Letos to prostě výše než na to 3. místo nebude . Alespoň vidíme, co s úspěšným, silným a bezkonkurenčním týmem udělá rok pod takovým trenérským pojmem, jako je Hřebík. Ten zas.anej krypl nás rozklížil a skoro položil. Doufám, že jsme ho nevyrazili pozdě. Teď se dá ještě něco (poháry?) zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrazili jste ho hodně pozdě. Tipuju 4.místo, 48 bodů

Reagovat
HOST*jampadampa

Můj názor je takový, že Hřebík není jediný problém současné Sparty. Zásadním problémem je, že si Sparta myslí (viz její dlouhodobá strategie), že před sezonou koupí všechny nejlepší hráče s ligy a mužstvo bude šlapat. Několikrát to vyšlo, ale teď to prostě nebyly dobré kupy. Vy prostě koupíte dva hráče z Baníku, který hraje určitým způsobem hry, potom tři z Libe, kteří hrajou úplně jiným, do toho se vrátí ještě Petrouš ze zahraničí a myslíte si, že to dohromady celé slepíte a bude to tvořit konzistentní celek. Mi to prostě připadá jak sázka do loterie.

Myslím, že je na čase si uvědomit, že problémem není "hřebíkovská deka", ale fakt, že většina hráčů současné Sparty na LM prostě nemá.

Reagovat
HOST*alzugrano

Tam patří. Jo Barca do hnoje. Do tej gnojůůfky.

Reagovat
HOST*

Rozpusťte ten spolek. darmožroutů. Prosím!!!!

Reagovat
HOST*vata

Vy bastardiiii !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele