GALLIANI: CHCEME ODDA, NE ÚTOČNÍKY

08.01.2007, 13:53
Aktuality
Antonio Cassano, Ronaldo a Vincenzo Iaquinta se zimními posilami milánského AC nestanou. Spekulace o jejich možném příchodu na San Siro rázně ukončil vice-prezident Rossoneri Adriano Galliani...

Milánské v letošní sezóně zatím srážejí dva faktory - jedním je bodový odečet za účast v korupční aféře, tím druhým pak střelecká nemohoucnost útočného tria Filippo Inzaghi, Alberto Gilardino a Ricardo Oliveira. Tato hvězdná trojice zatím dala pouhých devět branek a marně se tak snaží navázat na střeleckou potenci Andrije Ševčenka. Není proto divu, že se začalo živě spekulovat o příchodu dalšího útočníka.

Jako první se objevily informace o Vincenzovi Iaquintovi z Udinese, k němu se pak v závěru minulého týdne přidalo duo Ronaldo, Antonio Cassano z Realu Madrid. "Iaquinta? Cassano? Ronaldo? Ne, díky," odmítá Galliani nabízející se varianty. "Nebudeme kupovat útočníka, snažíme se jenom získat Massima Odda."

Přestup kapitána Lazia na San Siro se zdál být na dobré cestě, je ale dosti pravděpodobné, že k němu nakonec nedojde. Rozhodující dost možná bude, jak moc je Oddo doma pod pantoflem. "Myslím, že můj manžel se nakonec rozhodne zůstat v Laziu. Uvažujeme o dalším dítěti a v Římě jsme se již usadili," věří ve zvrat v celé kauze manželka 30letého obránce Claudia.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Shevchenko

... aneb který se nikdy neslpní

ACM 07/08

-----------------------BUFFON----------------------

-------BARZAGLI-------------NESTA(BONERA)---

ODDO---------------------------------------MAREK

-----------------?PIRLO?(BROCCHI)--------------

GATTUSO--------------------------------SEEDORF

-------------------------KAKÁ-----------------------

--------------SUAZO----------GILARDINO--------

Reagovat
smazaný uživatel

Môžme snívať..šak čo, s dorastencami v útoku sa bude dobre hrať...

Reagovat
HOST*Hanz

jasny, a ronaldinha, eto´a drogbu a lamparda bys nechtel???Buffon se ti na tu tvoji merdu AC vys**

Reagovat
Shevchenko

trapas

Reagovat
Shevchenko

tohle není diskuse 2. ligy

Reagovat
HOST*1860

ze by galiani zmodrel? skoda

Reagovat
HOST*Prott

No tak to ze doma zena zaveli a zustane to je dobry ... obracene blby bylo, kdyz scheva sel do londyna, pac mu to ta jeho naordinovala a jak to ted vypada ... jestli zustane urcite nic nezkazi, ale obracene davat bacha !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele