Galatasaray dál posiluje, přivedl Belhandu s Maiconem

01.07.2017, 19:40
Aktuality
Naposledy čtvrtý Galatasaray má v turecké lize vážně co napravovat a podle toho se také chová na přestupovém trhu. Po ohlášení příchodu střelce Bafétimbiho Gomise posílil další dvě řady - z Brazílie se na východ vrací stoper Maicon a z Dynama Kyjev po hostování v Nice přichází tvořivý záložník Belhanda...

Sedmadvacetiletý Belhanda se řadil k oporám třetího OGC Nice a zpátky ve francouzské lize se mu tudíž podařilo revitalizovat po nevydařené sezoně 2015/16. Nyní někdejší mistr Ligue 1 s Montpellierem opět mění působiště, když se na čtyři roky upsal istanbulskému velkoklubu.

Galatasaray za Maročana zaplatí osm až deset milionů eur a dalších zhruba sedm přisype São Paulu, ze kterého přetáhl obránce Maicona. Osmadvacetiletý stoper ještě předloni oblékal dres Porta, odkud se vracel domů. São Paulo na něm vydělá zhruba milion eur.

Autor: Tomáš Daníček / galatasaray.org

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Belhanda a Gomis vyborne kaufy. Snad sa pobiju o titul s Fenerom a vystrcia s cela Besiktas. Maicona moc nepoznam, neviem. Ale kazdopadne vyzeraju byt celkom aktivny...

Inak nevie niekto ci do Galatasaraya pojde aj Asamoah s Juve? Tiez sa o tom kdesi myslim pisalo

Reagovat
smazaný uživatel

No je to na Asamoahovi, Juventus je za odpovídající finanční částku ochoten se ho vzdát, Galatasarayi by finance problém dělat neměly, ale je teď jen otázka, jak se jemu bude chtít... Podle mě ještě počká jestli nepřijde něco z jiných lig a až pak se rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech ide tam kde bude znova hrat zaklad. Moj najsympatickejsi hrac s Ghani, velmi ma boli ked sa pozriem na cislo zapasov ktore v juve za posledny rok a nieco odohral

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
vacin

Galatasaray je na soustředění v Šamoríně. Ten komplex, co tam vybudoval Hofmmann bude podle mě lákat víc týmů, na soustředění absolutně super.

Reagovat
HullCity

Snad se nevykašlou na EL.Pro mě jeden z favoritů na celkové vítězství.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele