Gabriel Barbosa: Pro tuto chvíli zůstávám v Interu

18.06.2017, 13:45
Aktuality
Inter Milán za sebou má nepovedenou sezonu a daleko ke spokojenosti má i jeho útočník Gabriel Barbosa. Ten se po příchodu ze Santosu měl stát jedním z tahounů ofenzívy Nerazzurri, místo toho ovšem vysedával pouze na tribuně a na lavičce náhradníků. Není tak divu, že se spekuluje o jeho rychlém odchodu ze severu Itálie...

Inter za dvacetiletého talentovaného fotbalistu zaplatil 25 milionů eur a tato investice se mu nevrátila. Gabigol naskočil pouze k devíti ligovým zápasům a na své konto si připsal jeden gól.

"Pro tuto chvíli zůstávám. Jsem zde spokojen, ačkoli je pravda, že pokud nehraji, jsem znuděný. Chci hrát a doufám, že rozhodnutí padne brzy, ale pro tuto chvíli zůstávám v Interu," řekl v rozhovoru pro Globoesporte.

O hráči se spekulovalo v souvislosti se stěhováním do Atalanty, která má s Interem dobré vztahy. Zájem mělo i španělské Las Palmas, Barbosa ovšem tento klub v průběhu týdne odmítl.

"Moje první sezona (v Interu) byla velmi složitá, ale stále doufám, že ukáži své kvality. Jsem hráčem Interu a jsem zde šťastný. Učil jsem se a dospíval, teď se cítím jako nový člověk. Očekával jsem více příležitostí, začátek nebyl takový, jaký jsem čekal. Tvrdě pracuji a už chápu, jak funguje italský fotbal, od toho brazilského je hodně rozdílný. Je čas rozhodnout se ohledně další budoucnosti," nechal se dále slyšet.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (31)

Přidat komentář
Gimme

Hrozný kopyto

Reagovat
Pinturicchio

Docela by mě zajímalo, jak by na tom byl teď, kdyby si vybral Juve a důvod toho, proč dostal tak málo šancí, jestli ho semlelo to prostředí v Interu nebo jestli to flákal na tréninku, apod.

Reagovat
Pipo123

Rovnako, za posledne roky tie ich hracicky koncia ako odpad, taky Jesus si to kopne pred seba a vyuziva svoju rychlost, podobne bol na tom Anderson, tiez mu trvalo skoro 2 sezony nez zmenil svoju hru.

Reagovat
Manik...

Další Brazilec, co po přestupu do Evropy hraje tužku. Ach ta jejich sranda liga

Reagovat
Spalovač šancí

měli by nejdřív jít do portugalské ligy ...

Reagovat
Uwe háže buly

Ta neni kvalitnější.

Reagovat
Manik...

Ale hráči umějí jazyk, takže lépe zapadnou

Reagovat
Uwe háže buly

Akorát oddálí problém s adaptací, nic víc.

Reagovat
Airus

až na to že můžou hrát v evropských pohárech. Jinak si k evropskému fotbalu ani nečuchnou

Reagovat
smazaný uživatel

A to si vezmi ze prestupil "len" do Serie A. Odohral za Inter 9 zapasov. Predstav si kolko zapasov by odohral, resp. neodohral v najlepsej lige sveta Bundeslige...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Už v tom santosu se mi nezdál nijak extra skvělej. Sice střílel hodně golů, ale to se na hráči prostě vidí, jestli má v těch nohách talent, nebo je to jen další průměr brazilské ligy.Když už hrál, tak byl strašně zmatenej a ukvapenej, ale to není nic tak strašného v první sezoně. Občas za těch pár minut ukázal náznak nějaké té "geniality" , ale nic světoborného. Získal si na svojí stranu hodně fanoušků, ale to dávám z velké části za vinu tý hrozný mediální kampani, ktérá se odehrála při jeho příchodu , ve víře, že jsme objevili nového Fenomena .

Reagovat
smazaný uživatel

tiež ma nikdy nejak nepresvedčil

Reagovat
Mato178178

lol ma 20 rokov a vtedy ked ta nepresvedcil mal kolko .. 18?

Reagovat
smazaný uživatel

jde do galatasaraye, eurofotbal vzdy pozadu.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to čas, myslím, že by mu prospělo hostování v klubu typu Verona nebo Janov. Neměl by to daleko z Milána a možná by se rychleji adaptoval.

Reagovat
smazaný uživatel

"Inter Milán za sebou má nepovedenou sezonu" - kolko krat sa tato veta pouzila a kolko krat sa este pouzije?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dostane Spalletti volnou ruku, tak věřím tomu, že se s Interem bude muset letos počítat v boji o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost mozne ze budu hrat aspon o to 4te miesto. Ja proti Interu nic nemam, kedysi som ich mal celkom rad,ale toto je skratka idealny priklad toho ako nema pracovat velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl problém ten dojezd po Mourinhovi, odešli hráči, kteří pro Inter dýchali. Teď nemáme žádnou osobnost. Sice zůstali ve vedení osobnosti, jako Zanetti, atd... ale moc to nepomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za objasnenie. Moc vas nesledujem ale tiez si myslim ze treba nejakeho srdciara.

Reagovat
snuff24

Těžko hodnotit jeho kvality, ale můj tip je, že kdyby hrál v nějakém aspoň trochu normálním klubu, tak už má cenovku dvakrát takovou.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho prva sezone v europe zodpoveda sezone aku mal jeho klub. napicu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nevhodný výber ligy a ešte nevhodnejší výber klubu... na druhej strane nebude to žiadna megahviezda

Reagovat
smazaný uživatel

to te psalo ze je vecsi talent nez Gabriel Jesus

Reagovat
BílíAndelDrcKo

v Brazili to tak mohlo vyzerat.Juhoameričania maju odlišne ponímanie futbalu ako my.

Reagovat
AlexAssasino1908

Místo stoprocentní záruky kvality kupují poslední roky zajíce . Pak mění trenéra za trenérem . Fandou jsem a zůstanu, ale srdce mi krvácí, když vidím jejich přestupovou politiku . Modlím se pro uspěch v této sezoně, ať zase Inter stoupá ke slávě ...Ať už ty zápasy nejsou tak odevzdany

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele