Gabigol zatím není v Interu spokojen, v zimě zváží své možnosti

07.12.2016, 17:44
Aktuality
Inter Milán prožívá špatnou sezonu, pohybuje se v polovině tabulky Serie A a jedním z jeho nejzklamanějších hráčů je Gabriel Barbosa. Brazilský útočník od svého letního příchodu nedostává šance v sestavě, jeho služeb nevyužíval Frank de Boer a na tom se nic nezměnilo ani po příchodu nového trenéra Stefana Pioliho...

Italský klub za dvacetiletého útočníka poslal do brazilského Santosu 25 milionů eur a tato investice se mu nevrací. Gabigol se do této chvíle dostal na hřiště jenom jednou, koncem září odehrál posledních sedmnáct minut ze souboje s Bolognou.

"Gabriel v tuto chvíli není spokojen. Není to o problémech se spoluhráči, problém je v tom, že nedostal šanci ukázat se na hřišti. V lednu chceme celou situaci vyřešit. De Boer krátce před svým propuštěním řekl, že s Gabrielem neměl problém, ale šance mu nedával on a nic se nezměnilo ani po příchodu Pioliho. Pokud se nedostanete na trávník ani ve chvíli, kdy prohráváte v Neapoli o tři branky, tak kdy tedy?" říká Wagner Ribeiro.

"Návrat do Santosu? Je možné, že v roce 2017 se vrátí do Brazílie, ačkoli to pro něho bude složité. Bude to jako porážka, krok zpět. Pak je třeba zvážit otázku počtu hráčů v Interu ze zemí mimo Evropskou unii: pokud odejde, přijde o místo, které získal v době přestupu. Z tohoto důvodu je snazší odejít hostovat do jiného italského klubu," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
Desmond

Nechápu proč mu nedávají šanci..hráč s talentem od pána boha a on permanentně leští lávku. Je tam nějaký problém s tréninkovou morálkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně asi ano

Reagovat
Rip

Inter to vždycky uměl s mladýma talentama.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už jen kvůli tomu debilnímu jménu bych ho nechal sedět.

Reagovat
cink

tobe bych dal za debilni jmeno ban

Reagovat
Uwe háže buly

Nemáte si co vyčítat.

Reagovat
cink

Lol ten spravny se ozvalkm

Reagovat
Oskar

"20dollarsinmypocket , cink" jestli jste to nepochopili tak trolo

Reagovat
Pinturicchio

:D :D :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

koupit někoho za 25 mega a potom ho nechat odehrát 17 minut

Reagovat
smazaný uživatel

inter

Reagovat
Furia Ceca

Jak si uživatel vybere do nicku jméno fotbalisty, kterej nehrál v jediným jeho oblíbeným klubu a dokonce ani ne v oblíbený repre?

Reagovat
Furia Ceca

I když na to roční ne moc úspěšný hostování v Barceloně jsem zapomněl...

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja ho treba mam spjateho hlavne s Juventusem a Barcelonou. A pak samozrejme s jeho vykony v dresu Oranjes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja to neberem takto vážne, pre mňa to nie je podstatná vec, a vybral som si ho preto, pretože keď som bol mladé ucho, tak som ho miloval za ten jeho "style" a jednoducho keď si mladý tak sa to spája aj s určitou dávkou sentimentu zasa, takže tak nejako no...

Reagovat
jany kozak

a to je podmienka?

Reagovat
Furia Ceca

Ano

Reagovat
jany kozak

tak potom ani ja nesplnam

Reagovat
Il Architetto

Taky jsem zbožňoval R9 a to hrál za Inter, Barcu atd.

Reagovat
Furia Ceca

Ale v nicku máš Pirla!

Reagovat
Il Architetto

Přesně tak.

Reagovat
Fenix

nechápu před sezonou sem se těšil hlavně na něj stejně je herní projev mizernej tak proč mu nedaj šanci

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka Icardi + Barbosa může strašit soupeře dalších 5-6 let a oni mu dají v první sezóně jen 17min

Reagovat
Nuno čomes

Pokud se nedostanete na trávník ani ve chvíli, kdy prohráváte v Neapoli o tři branky, tak kdy tedy?"

Víc k tomu netřeba dodávat.

Reagovat
Votas

Já bych ještě dodal, že Eder má nahráno přes 900 minut a jeho herní přínos je podobnej, jako Barbosův na lavce. Nemluvě o tom, že měl mít všechny Jovetičovy minuty.

Reagovat
Nuno čomes

No co k tomu říct, na tréninky nechodíme, těžko říct. Ale pokud si za 25 mega koupit borce na lavičku, nedat mu čuchnout.. A ještě k tomu když je to brazilec, tak aby se mu to nezhnusilo a pak ho střelíme někde za 5 mega. ale co. ani bych se tomu nedivil

Jinak ty minuty co má Eder a nemá Jove, to nechápu. Vlastně tam nechápu vícero věcí.

Reagovat
Deki

Spíš by se mělo řešit, proč jsme ho vlastně kupovali? Číňanum se asi líbil, ale kam s ním do sestavy, už nikdo neřešil. Taková hračka za 25 mega

Reagovat
smazaný uživatel

PSG!

Reagovat
smazaný uživatel

Poviem pravdu ze ani ja som nechcel gabigola do interu on by sa mi hodil tak do arsenalu sám na zaciatku povedal ze by chcel hrat na krídle ale inter ma vela kracov ktory mozu hrat na kridle ci sú to candreva.perisic,eder,dikonca aj jovetic ja by som bol za ti aby inter vynenil aspon troch obrancov obrancov a predat nepodrebnych hracov co su : Ranocchia,Nagatomo,melo,barbosa,palacio a biabianyho by som poslal na hostovanie.Prial by som si aby za rozohral Andreolli je to dobrý obranca aj ked hral za sevillu ci inter tak chyby nerobil po zime by to mohlo takto vyzerat:Handanovic,ansaldi,Andreolli,(medel),kjaer,joo ho park,joao mario,banega,brozovic,perisic(jovetic),icardi,candreva(eder) a oča vyskúšať aj inu taktiku aj s dvoma utočnikmidufam ze inter pomiesa inak tu obranu a dosiahne aspon 4-3 mieto to bu bolo super kader na to má je tan este potrebna tajtika a mentalita to je u nas základ Fozra Inter

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Som velmi rad ze Brozo predlzil stale si myslim, ze je to jeden z nasich najlepsich zaloznikov a dufam ze bude este lepsi. Ziskali sme ho za malo oproti Kondovi a Mariovi, co budu pravdepodobne flopy. teda Kondovi uz neviem co by pomohlo.

Gabigol by mal jednoznacne dostat sancu, ked nam ho uz Kia nanutil. Nemyslim si, ze je o nieco horsi ako Eder. Pride mi to uz moc alibisticke, ze musi si zvyknut na taliansky futbal.

Reagovat
Votas

to, že si musí zvyknout na italskej fotbal je celkem legitimní věc...ale nemůže si na něj zvyknout, když si ho vůbec nevyzkouší. Takovej Dybala taky ze začátku v Itálii paběrkoval, ale hrál aspoň občas...s Barbosou je to prostě nějaký divný. Přitom právě proti té Neapoli se to vyloženě nabízelo nebo kdykoli jindy, kdy musel na hřiště Eder.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som to myslel tak, ze nedavaju ho, ze si musi zvyknut, ale ked nebude hrat tak neviem ako si ma zvyknut.

podla mna keby ho tam dal, tak nebude existovat viac motivovany hrac momentalne

Reagovat
Deki

myslím, že teď už stejně pujde na hostovačku. jestli ale mimo Itálii, tak to postrádá další, byť už dost malý smysl tohoto přestupu...

Reagovat
Nuno čomes

Jak to nazvat prostě. Na hostování asi půjde. ale pro nás ten půl rok co byl v týmu, neměl žádný smysl. A pro něj vlastně taky ne. Vypadl i z repre. Kdo by pak k nám ještě chtěl jít, když vidí co se tam děje?

Reagovat
Deki

momentálně jen blázen. nám by pomohl akorát stroj času a vše od léta 2010 dělat jinak

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Dejwa

Nepochopitelný ho nestavět..ale co je na Interu k pochopení že

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele