Gabi bude pokračovat v Atléticu, dohodl se na nové smlouvě

29.12.2017, 14:57
Aktuality
Atlético Madrid bude moci od ledna využít služeb křídelníka Vitola a útočníka Diega Costy a jeho fanoušky může těšit i prodloužení kontraktu s kapitánem současného týmu. V hlavním městě Španělska bude pokračovat záložník Gabi Fernández...

34letý fotbalista má kontrakt jen do konce probíhajícího ligového ročníku, v uplynulých měsících ovšem jednal o podmínkách nového a s vedením druhého týmu LaLigy našel společnou řeč. Dohoda je na světě a nyní zbývá vše pouze podepsat.

"Prodloužení s Gabim je už hotové a klubu bude věrný ještě hodně dlouho," sdělil sportovní ředitel Miguel Ángel Gil Marín.

Gabi v Atléticu s velkým fotbalem začínal a po hostování v sousedním Getafe si v letech 2007 až 2011 odskočil do Zaragozy, aby se následně vrátil zpět domů. Od té doby je nedílnou součástí týmu a ve všech šesti sezonách nastoupil v základní sestavě minimálně ke třiceti ligovým zápasům, letos byl v rámci španělské ligy na trávníku od úvodní minuty zatím čtrnáctkrát.

"Vždycky jsem říkal, že hrají za Atlético Madrid bylo mým dětským snem, nemohu tak žádat o víc než o to, co prožívám v těchto letech," řekl Gabi loni v říjnu, kdy podepsal zatím poslední smlouvu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypada jak Kolarov

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
El-Pistolero-68

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Kollárovci!

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

synovia borisa kollara mozno?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

El Padrino.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Kolarov vypadá jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
torcida

útok vitolo, costa, griezmann neznie zle. škoda, že antoine zrejme odíde :/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele