Fulham Janckera nechce

01.02.2002, 11:01
Aktuality
Fulham už delší dobu hledá dobrého útočníka. V létě nezískal Jana Kollera, nedavno nevyšel přestup Johna Carewa. V posledních týdnech se mluvilo z Karstenovi Janckerovi z Bayernu, z Fulhamu se ale teď ozvalo, že Jancker není hráč pro ně. Klub tedy hledá dál, cílem číslo jedna je teď prý bývalý hráč Chelsea, norský reprezentant Tore Andre Flo, který teď hraje za skotský Glasgow Rangers.
Mimo to Fulham připravuje nový dvouletý kontrakt pro kapitána Andyho Melvilla. Střední záložník, který přišel v červnu roku 1999 zadarmo ze Sunderlanu, hlaje v letošní sezóně výborně. Je mu 33, takže pokud novou smlouvu podepíše, pravděpodobně ve Fulhamu zakončí kariéru.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele