Fritz kariéru ještě neukončí, nakonec se rozhodl pokračovat

29.04.2016, 10:11
Aktuality
Clemens Fritz se rozhodl přehodnotit své lednové rozhodnutí a nakonec bude pokračovat v kariéře. Kapitán Werderu tak zareagoval především na sportovní situaci brémského celku, jemuž vážně hrozí sestup z 1. Bundesligy...

"Po takové sezoně klub zkrátka opustit nemohu," zdůvodnil Fritz změnu svého postoje.

35letý obránce či záložník má smlouvu jenom do konce probíhající sezony a v nejbližších hodinách podepíše nový jednoletý kontrakt platný pro první i druhou nejvyšší soutěž. Do Werderu přišel Fritz v létě 2006 z Leverkusenu a na svém kontě má zatím 267 bundesligových startů za Brémy, v nichž dal i pět branek. V roce 2009 s klubem triumfoval v Německém poháru.

V posledních letech se ovšem Werderu příliš nedaří a kritickou by se mohla stát letošní sezona. Tým je tři kola před koncem na barážové šestnácté pozici s jednobodovým náskokem na sedmnáctý Eintracht Frankfurt, manko na patnáctý Stuttgart je dvoubodové.

"Především jsem přesvědčen o tom, že zůstaneme v 1. Bundeslize. Jestli se nám to s tímto týmem nepovede, bude třeba najít důvody a vyvodit z následky. Stejně jako my budou do poslední chvíle bojovat i fanoušci, Werder určitě zůstane skvělým klubem," říká dále Fritz.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
Civers

Zase budě věznit lidi ve sklepě?

Reagovat
smazaný uživatel

na to mu chybí l

Reagovat
stas87

Ten pristup je skvely nechce v tom tim nechat.Na druhu stranu,mali by sme ho nahradit cim skor,to iste plati aj u Claudia.Aj tak raz skonci a potom to bude este horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaták a ostane,aj pokiaľ zostúpite

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Prišiel Petsos, nestačí ako náhrada?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby to bylo v 1.BL. Tyjo, kdyz si člověk vzpomene, že před deseti lety byl Werder v pozici dnešního Dortmundu, nejvážnéjší konkurent Bayernu na titul

Reagovat
Mr.Mike

ne jen Werder..Stuttgart vyhrál i titul..Hamburg hrál taky furt nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

A Dortmund bol naopak dole...

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóne 06/07 boli až trinásty :(

Reagovat
Recoba Inter

Pro mě nedoceněný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že také celky ako Werder, Hamburg, Stuttgart išli v poslednej dobe tak dole. V tejto sezóne som minimálne rátal s tým, že Werder a Stuttgart budú hrať v hornej časti tabuľky a že to prístav udrží, no presný opak

Zhruba 7,8 rokov do zadu sa držali na špici a ani v pohároch neboli za kuželov

Reagovat
stas87

Werder si za sucasne problemy moze len a len sam,tak nech sa z nich aj dostane.

Reagovat
Rudnevs

... veď sa aj dostane

Reagovat
Rudnevs

VfB, Werder aj HSV sú nebezpečne blízko zostupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj sa v prípade HSV to aktuálne až také tragické nie. Pokiaľ zajtra vyhrajú, je jasné že sa udržia

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

" Werder je vec srdca a nie kus oblečenia, ktorý si dáš dole keď ti nesedí." Clemens najväčší žijúci frajer Fritz

" Veľa času (od oznámenia o konci kariéry) od toho neuplynulo, o to viac sa toho udialo. Werder bojuje o športové prežitie. Veľa kolegov, priatelov, fanúšikov a dokonca aj niektorí kritici ma vychvaľujú a ľutujú že chcem zavesiť topánky na klinec. Ja sám som obdivoval v akej dobrej kondícii sa nájdem znova a znova. V krátkosti: rozhodol som sa odložiť koniec kariéry o ďalšiu sezónu. V stave v akom klub je nemôžem prestať. Bez ohľadu na príslušnosť v najvyššej lige ostanem na budúcu sezónu. Chcem pomôcť s mojimi skúsenosťami aby bola budúca sezóna stabilnejšia ako táto. Nesmieme stagnovať, chcem pomôcť vybudovať nový tím. Stále existuje príliš veľa cieľov, ktoré je potrebné dosiahnuť. Chcem povedať : som veľmi zásadový muž. Ak sa aj zmenia okolnosti svoj postoj neprehodnotím ak by to aj bolo vhodné."

TOTO POTREBUJEME. SRDCE!!! EINMAL GRUNNWEISS, IMMER GRUNNWEISS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele