Fotbalová katovna: Měl by Conte v Chelsea skončit?

07.02.2018, 15:01
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Co se to děje s Chelsea? Je viníkem špatných výsledků trenér Antonio Conte, nebo je problém v něčem jiném? Vše ohledně aktuálního dění v londýnském klubu probírá čtveřice diskutujících v nové rubrice Fotbalová katovna.

Situaci kolem Blues rozebírají redaktoři serveru EuroFotbal.cz Honza Pikous a Víťa Srp, fotbalový reportér České televize Lukáš Pečeně a šéfredaktor webu NHL.cz a vášnivý fanoušek Chelsea Honza Šlapáček.

Piky: Pánové, na úvod: co se to vlastně s Chelsea děje?

Lukáš: Asi by se dalo říct, že to nemusí být nic zas tak fatálního. Špatný vstup do novýho roku, zranění, bída při neproměňování šancí - to se stalo i lepším týmům. V mých očích je to ale větší problém, který zásadně souvisí se dvěma špatnými přestupovými okny a neschopností využívat do mrtě kvalit hráčů, které Chelsea má. Což se třeba loni dařilo nadstandardně...

Šlapi: Minulý rok měla Chelsea daleko méně nabitý program, což podle mého hraje zásadní roli. V tomto ročníku je počet zápasu daleko vyšší, Chelsea od poloviny listopadu hrála v každém týdnu dva zápasy, což dávám za vinu i aktuální formě. Hráči toho mají moc, přichází častěji zranění a forma klíčových hráčů není bůhvíjaká.

Víťa: Ten největší problém z mýho pohledu je, že se kompletně vytratila jakákoliv důvěra mezi trenérem a vedením. Vedení se při přestupech handrkuje o každý milion, posily přivádí pozdě - klidně i na deadline - a ještě se většinou jedná o béčkový hráče, což Conte dost nelibě nese a nenechává si to líbit, z čehož pramení pak jeho útoky na tiskovkách a obecně špatná nálada.

Teď se k tomu navíc přidalo několik zraněných hráčů, což vyplývá z náročnýho programu a zřejmě ne zrovna dobře uzpůsobenýho tréninkovýho režimu od Conteho a ve výsledku ten tým tak vypadá úplně bez energie a prochází si podobnou krizí jako třeba Liverpool loni v lednu/únoru.

Piky: Oukej. Jestli to teda chápu správně, je na vině spíše vedení klubu než Conte?

Víťa: Z mýho pohledu určitě, Conte sice jako každý trenér dělá chyby, ale ta posloupnost je podle mě jasná, prvotní základ celýho tohohle pádu postavilo vedení v létě, kdy nebylo schopno přivést hráče, které bylo potřeba. Teď se například Contemu vyčítá, že krom špatných zkušených hráčů nepostaví neostřílené mladíky, což je kritika, kterou můžu akceptovat, na druhou stranu ale hnedka podotknu, že trenér Chelsea by se prostě nikdy neměl dostat do situace, kdy se v případě změny bude muset obrátit na mladíky s nula starty, protože nikoho jinýho nemá k dispozici.

Šlapi: Ano, taky mám takový pocit. Conte nedostává vytipované posily, vedení mu vždycky sežene levnější alternativu. Což se odráží v jeho práci. Věřím, že kdyby měl Conte alespoň poloviční podmínky jako Guardiola v City, kterému šejci přivedou každého, na koho si prstem ukáže, sestavil by daleko nebezpečnější tým.

Lukáš: Já víceméně souhlasím, jen podotknu, že nikdo z nás tady nevidí do kuchyně toho klubu. Realita a veřejné prohlášení trenéra, kterým máme, ať už jako fanoušci nebo i média (protože to je jediný výstup), tendenci bezbřeze věřit, nemusí být úplně to samé...

Obecně si myslím, že když se Chelsea vyčítá, že nemá dlouhodobou koncepci, tak to není úplně pravda. Koncepce Chelsea je najmout trenéra, vyhrát s ním pár trofejí, dovést ho na pokraj nervového zhroucení a pak ho vykopnout (smích). Což se musí změnit, jinak se to nikam neposune. Akorát teda nejsem přesvědčený, že to může změnit Conte. Pro mě jsou ty rozpory mezi Contem a vedením klubu příliš výrazný na to, aby to mohlo v budoucnu fungovat... nepochybuju, že Conte udělá jinde ještě velké úspěchy, ale v Chelsea už to podle mě nejde.

Piky: Co na tenhle názor říkáte, hoši?

Víťa: Že mu rozumím, ale záleží na úhlu pohledu - osobně chci, aby Conte alespoň dokončil sezónu, jelikož by podle mě nějaká drastická změna teď k lepšímu nevedla. Já sám bych byl nejradši, kdyby Conte vůbec odvolán nebyl, ale to zřejmě není vůbec reálné.

Šlapi: Souhlasím, že na první pohled ty rozpory nevypadají nejlépe, ale spíš mě trápí, že se to pravidelně opakuje. Podobně začal i konec Mourinha a tak si říkám, jestli není problém na jiných postech, než je post trenéra. Souhlasím s Víťou, aby Conte dodělal alespoň letošní ročník a pokusil se zachránit potápějící se loď.

Chelsea má štěstí/smůlu, že to de facto pokaždé po výměně kouče nějak vyšlo a stal se nějaký malý "zázrak", proto je vedení schopné při každé menší krizi vyměnit kouče bez mrknutí oka. Zároveň si ale myslím, že ta krize zatím není taková, aby se ten kouč vyměnil. Nepodařil se brutálně pouze jeden měsíc v sezóně, kdy byl nahuštěný program, pár zraněných hráčů. Dal bych Contemu čas, hráči za ním stále stojí. Porazí se Barcelona a všechno bude zase zalité sluncem.

Lukáš: Mě by třeba zajímalo, jak vnímáte ty menší věci, než je celek. Konkrétně třeba stavění Hazarda na hrot (ve chvíli, kdy máš Girouda), z mýho pohledu nepochopitelnou podporu Cahilla nebo situaci kolem Bakayoka. My se asi na tom celku totiž víceméně shodneme, ale tohle jsou věci, který já Contemu vcelku vyčítám a zajímalo by mě, jestli pro ně vidíte nějaký vysvětlení.

Šlapi:Hazard na hrotu - otázkou je, jak je na tom Giroud zdravotně, před přestupem byl na marodce, ne? Nasazování Cahilla též nechápu, potřeboval by na pár zápasů posadit na lavičku, aby se zklidnil. Bakayoka pochopit dokážu, před výbuchem na Watfordu se herně zvedal, je stále hodně mladý a podle mého v něm ten potenciál je. Pravda, zvyká si na PL pomaleji, ale příští rok bude ready. To já jsem spíše vysazený na Moratu, který je v mých očích téměř ve všem poloviční než Diego Costa. A dost možná, že i ta Costova dravost nám právě v poslední době hodně chybí.

Víťa: Hazard na hrotu je taková nouzovka, u které nečekám, že se v téhle sezóně ještě zopakuje. Conte totiž Michymu nevěřil a při pohledu na jeho výkony ani nebylo těžké rozluštit, proč tomu tak je. Giroud je po zranění, v Arsenalu měl před přestupem tuším svalový problém, načež tohle je pak Conteho klasika - dát hráči čas, zapracovat jej postupně, aby si neobnovil zranění. Nemyslím si a i doufám, že tím neříká - preferuji Hazarda na hrotu.

U Bakayoka je to hodně složité, ten kluk udělá krok dopředu a následně dva zpátky, horší je, že ten výběr je strašně omezený. S Fabregasem se rapidně zvýší kreativita, ale oslabí ta defenzivní báze týmu, Drinkwater je dost podobný pako jako Baka, ten proti Norwichu na vlastní půlce ztratil snad deset míčů. Jenom toho Cahilla vůbec nechápu.

Piky: Álvaro Morata. Přišel jako útočník číslo jedna, zatím předpoklady úplně nenaplňuje. Co říkáte na jeho přínos pro hru Chelsea?

Víťa: Zase je tam trochu ta potíž v tom, že Morata představuje posilu, která potřebuje čas. Poprvé v kariéře je totiž v roli jedničky, navíc se ví, že je náchylný na krátkodobou ztrátu sebedůvěry, takže tu bylo jasné riziko, že se může dostat do velké střelecké krize, což s Costou tolik nehrozilo. Na to ale klub měl zareagovat a mít na lavičce zkušeného útočníka, kterému trenér věří, nikoliv Michyho.

Jinak na Alvarovi se mi líbí jeho herní inteligence, kdy ví, kam si naběhnout, kde se pohybovat, co následně s míčem provést, aby mužstvu pomohl. Naprosto ale teču z jeho zakončení v jasných pozicích a teda úplně nejšílenější věc na něm je jeho neustálé padání, na tom skutečně musí ohromně zapracovat.

Šlapi: Morata mi jednoduše přijde zoufalý. Beru, první rok PL, první rok číslo jedna na hrotu, ale takový útočník v tom klubu potřebuje mít něco extra a to já u Moraty jednoduše nevidím, maximálně skvělé hlavičky, nicméně většina z nich byla po parádním pasu, že by to snad usměrnil dobře i N'Golo.

Diego byl hodně kritizován za padání a podobné věci, ale Morata se z toho trávníku skoro nezvedá. Kombinace taky zrovna není ideální. Ale co mě štve ze všeho nejvíc, je samotný pohled na něj. Zoufalý výraz v obličeji po jedné zahozené šanci musí dostat do kolen celý tým. Diego když něco posral, tak dřel, kopal, plival, potil krev pro tým. To mi u Moraty chybí.

Lukáš: Když jsem tu teda za odvolávače Conteho, tak okruhem ke Costovi - nebyla chyba, jak s ním zametl?

Šlapi: Byla, a dost možná zásadní, i z pohledu vedení. Nebylo to od Conteho šťastné řešení a je dost možné, že si právě tímhle proti sobě poštval vedení. Ale to je jen taková moje myšlenka.

Víťa: Mě by hodně zajímaly detaily, protože jestli je pravda, že chtěl Costa odejít v létě 2016, kdy pár dní netrénoval, načež to samé zopakoval v zimě 2017, tak se tomu vůbec nedivím. Nešťastný je ten způsob ve formě smsky, ovšem dle spekulací se to rozhodnutí udělalo už po zimním přestupáku a oznámilo se to agentovi Diega, takže to nebylo rozhodnutí udělané v emocích. Jestli se s tím vedení nesmířilo, tak pak je to obrovský problém, protože to skutečně znamená, že trenér v podstatě nemůže z týmu odpálit hvězdného hráče, aniž by jej to stálo místo. A bez téhle možnosti ta práce podle mě dlouhodobě prostě dělat nejde, to pak mají určití jednotlivci až příliš velkou moc.

Lukáš: Zas z druhého pohledu vidím trenéra, který se rozhodl odpálit hvězdu týmu, klub mu vyhověl, což mi přijde jako projev obrovské důvěry trenérovi. A on po půl roce zase vyžaduje nějaký veřejný projevy důvěry od vedení... u Matiče mi to přijde podobné - chtěl odejít 2016, Conte ho přesvědčil ať zůstane, ale z klíčového hráče udělal rotation... a pak kritizuje vedení, že ho prodali, když zjevně sám Matič o tu pozici co měl v Chelsea nestál. Já mám prostě potíž to nějak hodnotit, když do toho není vidět, no. To se těžko nad tím dumá.

Víťa: Z Matiče určitě žádnýho hráče do rotace neudělal, startoval ve většině důležitých zápasů a občas teda ustoupil ze sestavy Fabregasovi, na tom nic špatného nevidím.

Šlapi: Souhlasím, na můj vkus hrál Matić minulý rok až moc. Osobně mi jeho prodej nevadí, vadí mi jen to, že se prodal do týmu rivala.

Piky: Ještě k Moratovi. Honzo, ty jeho herní přínos na hřišti, o němž mluví Víťa, nevidíš? Na zoufalé koncovce se shodnete.

Šlapi: Já tam extra nějakou chemii mezi Moratou a zbytkem útoku nevidím, Morata nedokáže nabídnout moment překvapení, útočná fáze letos hodně trpí a ve většíně zápasů je to nudné kombinování před vápnem. Jediná chemie, která u Moraty funguje, je ta s Azpim.

Piky: A co Michy Batshuyai? Jedni tvrdí, že absolutně kvalit Chelsea nedosahuje, druzí naopak vyčítali Contemu, že mu nedal pořádnou šanci. Debut v BVB se mu každopádně povedl. Nebyla to chyba, poslat ho pryč?

Víťa: Neřekl bych, že by to byl úplně příšerný útočník, poněvadž to by ani nebyla pravda, například na střílení branek má skutečně mimořádný talent. Ovšem do Conteho stylu hry vůbec nepasuje, nezvládá se úspěšně zapojovat do základních kombinací v tom systému, a proto se vůbec nedivím, že mu Conte nevěřil a nestavěl jej.

Lukáš: Těžko se mi na něj dívalo v kombinaci. Ale je to podle mě jednoznačně hráč, na kterém bude stát budoucnost Chelsea. V Anglii krom Kuna nikdo nemá lepší poměr minuty/góly, v každém zápase, který letos odehrál celý, dal gól nebo přihrával. To, jak se to teď vyřešilo s půlročním hostováním, je podle mě ta nejlepší varianta, a jsem fakt přesvědčený, že po De Bruynovi nebo Salahovi si Chelsea nenechá dalšího mladého hráče s obrovskou budoucností utéct.

Šlapi: Michyho jsem neodepsal, ba naopak. Góly dávat umí, což prokazoval často. Nicméně stále to nebyl hráč pro základní sestavu a nastupováním z lavičky se zlepšit nemohl. Věřím, že až vyspěje, tak může být platným útočníkem, ať už v Chelsea, nebo někde jinde. Jen aby z toho posléze nebyl další Lukaku, De Bruyne a nebo Salah. Ale pro aktuální tým Chelsea bude rozhodně prospěšnější Giroud.

Lukáš: Dortmund na něj nemá opci, navíc on se vyjadřuje v tom smyslu, že chce hrát za Chelsea, tak snad to v budoucnu tak dopadne.

Piky: Když jsme zmínili odchod na hostování, jak se vám pozdávají příchody do mužstva? Na první pohled se zdá, že zatímco týmy Arsenalu nebo United mohutně posilovaly, Chelsea se spíše držela zpátky.

Šlapi: Konkurence přivedla zvučná jména, Chelsea jela v šetřícím módu a za peníze z prodeje Diega přivedla tři hráče na posty, kde ji tlačila pata. Záskok za Marcose, chybějící typ hráče, jako je Barkley, a hrot. Všichni to jsou spíše hráči pro budoucnost (kromě Girouda) a líbí se mi i poměr cena/výkon. Ale jestli tohle stačí na City/United? Myslím, že ne. Kupovala se spíš kvantita než kvalita.

Víťa: Pokud bych sečetl letní a zimní přestupové období, pak Chelsea neposílila dostatečně, nechybí tomu kvantita, ale spíše kvalita, většinu posil totiž představují hráči, kteří reálnými posilami nikdy být nemusí, případně budou potřebovat alespoň půl roku na rozehrání. Samotné zimní přestupové období špatné nebylo, ale ostatním klubům se nakonec podařilo ulovit kvalitnější hráče.

Lukáš: Za mě jsou to všechno zajímavá jména, ale reálná posila je jen Giroud.

Šlapi: Je to tak. Barkley půl roku mimo, Emerson odehrál letos jen pár minut. Oba jsou posilami spíš na příští sezónu než tu letošní, kde se do toho budou teprve dostávat.

Piky: Když Chelsea triumfovala v Lize mistrů, sezonu v domácí soutěži měli příšernou. Nabízí se paralela s rokem 2012, ovšem mají současní Blues vůbec šanci Barcelonu vyřadit?

Šlapi: Jsem přesvědčený o tom, že má. Jiná soutěž, nová motivace utlumit kritiku. Vyřadí se Barcelona a všechno bude zalité sluncem. A co si budeme povídat, Chelsea na Barcelonu zahrát umí. Pokud nebude pískat Övrebö, tak šance na postup je.

Lukáš: Tohle věštění z křišťálové koule je složité. Osobně pochybuju, že současná Barca (vlastně jakákoliv Barca) je tým, na kterým se dá chytit. Budu si to fakt hodně přát, ale nějak nevím, čím by je Chelsea mohla zaskočit. Snad jenom ta rivalita mezi kluby by to mohla zvrátit...

Víťa: Podle mě je bohužel ta šance na vyřazení Barcelony opravdu malá, tenkrát v roce 2012 to byl spíš zázrak, přičemž víme, jak to se zázraky chodí, obvykle se neopakují v průběhu šesti let.

Lukáš: Ještě jedna věc. Občas zaznívá názor, že Chelsea chybí osobnosti, jako byli Lampard nebo Terry. Není tomu tak? Jasně, vím, že je tam Azpi nebo Luiz, ale jestli prostě těch hráčům spjatých s klubem není málo. Třeba ve srovnání s United - Carrick, Valencia, Lingard, Herrera. A další věc, mluví se o angažování Enriqueho, co byste říkali na něj?

Šlap:: Nemyslím, že je to pouze o osobnostech. Ano, možná určitá síla to je, ale podle mého nic zásadního. Například City žádné TOP osobnosti nemají, mají spíš jen skvělé hráče. Enriqueho příliš neznám, čekal bych ale, že by nám dokázal probudit ofenzivně laděné hráče. Ale osobně doufám, že krizi přečkáme s Contem na lavičce.

Víťa: S osobnostma to slýchávám poslední dobou dost často, ale to není podle mě jen o Chelsea, s tím se potýká každý klub a jde z dost velké části i to, že ta dnešní generace je prostě jiná než ta před deseti lety a holt má trochu jiné charakteristiky, těch přirozených lídrů je už jen naprosté minimum.

V případě angažování Enriqueho si myslím, že se Chelsea dostane do velkých problémů, jelikož si moc neumím představit, jak bude vlastně na Conteho práci navazovat, filozofie obou koučů jsou úplně jiné. Takže podle mě bude potřeba zase velká přestavba, ztratí se čas, peníze se utratí neefektivním způsobem a pro Chelsea to bude znamenat další problémy.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (353)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ano mal by skončiť a isť do cirkusu Humberto

Reagovat
ryzskej

Radek: Podle mě všechno tohle jen obtěžuje lidi. Já bych všechny Conty zakázal.

Reagovat
blade115

Tak jednoduchá odpověď, a přitom bylo potřeba tolik řádků.

Reagovat
PP
Reagovat
smazaný uživatel

Do konce sezóny bych ho to nechal doklepat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasny, ze jo, co je to za otazku vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Katovna? Fakt ne.

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Který gól podle vás? Můj favorit Obiang ale jelikož hraje ''pouze'' za WHU tak má nejmenší šanci. Son dal taky parádní gól, ale toho nikdo ani nebránil. V únoru mezi tam určitě bude Wanyama. https://carlingtap.carling.com/goal-of-the-month/2018-1

Reagovat
junglist

dal jsem to willianovi, krásná akce. na druhym místě asi Obiang a třetí Firmino za ten bodyček Stonesovi :)

Reagovat
mayday

Podle mýho Batshuayi určitě může být jednička v útoku Chelsea. Co se týče porovnání Morata Costa, to je sto a jedna...

Reagovat
smazaný uživatel

Boli by sprostí keby ho vyhodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně pochybuju, že současná Barca (vlastně jakákoliv Barca) je tým, na kterým se dá chytit." tým bolo povedané všetko

Reagovat
andrew96

Dobrá novinka. Doufám, že vydrží déle, než Ein Kessel Bundes, který mně chybí.

Reagovat
fantomas

To nebude těžký

Reagovat
Feind

posledni dobou se tady rozjelo zase par dobrych rubrik. zalezi, jak dlouho vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

EKB dojel na můj nedostatek času a taky na to, že BL přestal dávat Eurosport. Dokopat se každý víkend (které většinou mívám z hlediska práce dost zabitý) ke streamům se mi uplně nedaří

Reagovat
andrew96

Tomu rozumím, i tak díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Koncepce Chelsea mě rozesmála.

Reagovat
smazaný uživatel

cukotka par proher a mistni gloryhunteri uz maj poplach..hosi najdete si novej ropnej klub a budete zas happy. Co takove PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

už je dobre po tých penaltách?asi hej že

Reagovat
smazaný uživatel

jo, protoze vim, ze Liverpool ceka zarnejsi budoucnost nez kluby jako Cukotka nebo Tottenham

Reagovat
off-olda

Reagovat
Baronne

Reagovat
Mates_Matesović

Jasný, příští rok bude váš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kkt, a ty nie si gloryhunter, ked si si vybral jeden z najuspesnejsich timov anglickej historie?

Teba mal tvoj tata vyšťať do žihľavy alebo ťa nemali toľko tlcť po tej aprostej hlave

Reagovat
vladis271

*najúspešnejší

Reagovat
scheeza

Je Manchester United

Reagovat
Nihilister

*minulého století

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Manik...

Reagovat
andrew96

OT: Na TV chytám ČT sport, Eurosport 1 a Eurosport 2. Je nutné investovat ještě do Eurosport Playeru nebo mně tyto tři kanály stačí na pokrytí všeho důležitého ze ZOH? Vším důležitým myslím všechny závody krom kvalifikací.

Reagovat
Mimalu

Postaci ti to, to dulezite + velke sporty budou v TV na jednom z programu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci te strasit, ale jsem si temer jisty, ze tam nebudou uplne vsechny jizdy v krasobrusleni. byt tebou tak investuju.

Reagovat
andrew96

Ještěže moje krasobruslařská znalost vrcholí u Železného lotosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kefalín

Legendární trik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rox

Ten lotos bych letos nepodceňoval, nedivil bych se kdyby ho Severokorejci měli osobně nařízenej od Kima.

Reagovat
Azazelo RD

To se dá přežít. Hlavně, aby šel všechen curling.

Reagovat
smazaný uživatel

na curlingu mi vadi, ze zlato je v podstate predem jasne ,ale jinak je to taky topka

Reagovat
Briggus

no třeba Kanada hned na úvod ve smíšenkách prohrála s Norskem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš UPC tak od zítřka lze naladit ještě doplňkové kanály Eurosport 3, 4 a 5.

Reagovat
REPLIKATOR

Měl by zůstat a to neříkám tak, že bych Chelsea přál to nejhorší.

Reagovat
Whitemedia

Skončit by mělo vedení.

Reagovat
wishmaster

za rubriku. Viac takýchto

Reagovat
icemike

Rozhodně ponechat, konečně se začalo něco budovat a jen proto, že se teď nedaří, bych to nerušil

Reagovat
r.mrazik

pekny...jen mala pripominka a to jmenovani herrery jako hrace spjatym s klubem...

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne uz se tesim,az bude clanek "mel by mourinho skoncit v MU?"

Reagovat
vodka

ano, co nejdřív, ať už můžu s klidným svědomím fandit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Klub je víc než trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Harakan

Reagovat
Counter

Reagovat
ZJEV

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kang & Kodos

"Měl by Stamaccioni skončit ve Spartě?" by mělo velkej potenciál

Reagovat
r.mrazik

tam se taky hlasim do diskuze

Reagovat
Puskas

To by nestačil Piky učesávat.

Reagovat
r.mrazik

ja jsem jinak docela hodnej

Reagovat
andrew96

"Měl by Kučera skončit ve Spartě?", hosté Kepy s trevorem a Piky to nepřežije.

Reagovat
andrew96

Lol, v Baníku samozřejmě

Reagovat
Briggus

ovšem diskuze, zda by měl Kučera vzít místo po Štramákovi, by byla taky docela výživná

Reagovat
Kefalín

By padla tahle otázka, všichni odpověděli sborově ANO a bylo by hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to by byla ryhla debata. Ty, vodka, Old Trafford a ten posledni druhej tatar, jehoz nick mi ted vypadl: Ano

Ostatni: ne. Aspon v tuhle chvili.

Pokud jsem z tabora ano na nekoho zapomnel, tak se mu omlouvam.

(pozn.red. tebe a vodku nepovazuju za tatary. )

Reagovat
vodka

samozřejmě by to nebylo v této chvíli, ale pokud bychom byli třeba teď 5.-6., tak by letět musel. i když teda nakonec mu přiznám, že to není až taková katastrofa ani s ohledem na jeho chování, oproti tomu, co sem čekal.

Reagovat
Busby babes

jasne, to pak chapu.

Ja zatim cim jsem zklamanej je to, ze posledni dobou to vypada, jako by sam Zoze nevedel, co chce hrat, jakym systemem. Coz bych zrovna od nej necekal. Jinak proste posun na druhe misto je krok dopredu, hrajem celkove lepsi fotbal nez pod LVG a dokonce i slusne zapojuje mlady, coz jsem taky cekal horsi. Pokud v tomhle nastavenem trendu ve vsech tech kategoriich bude pokracovat stejnym smerem, tak za me ok. Nevadilo by mi, kdyby par let jeste vydrzel, mezi tim by si dal Ryan jeden kvalifikacni cyklus s Wales, ovladl Euro a MS a pak se s velkou paradou vratil domu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Azazelo RD

Tábor Ano ve mně vyvolává velmi nepříjemné asociace.

Reagovat
smazaný uživatel

asi podobne, jako Azpi v Chelsea

Reagovat
Kang & Kodos

Zajímavě udělaný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dosť neprehľadné, mohli troška viac použiť zvýraznenie tučnou alebo kurzivou

Reagovat
C-M@ster

Nebo vždycky miniavatar s obličejem vedle toho, co ten danej člověk píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fajdax

Reagovat
maxton

Beží 89. minúta, Curtois zvolil prihrávku nakrátko, prihráva na Azpilicuetu, krásna otočka okolo Messiho, Azpi z ľahkého náprahu posiela loptu na druhú stranu kde nabieha voľný Alonso. Ten loptu hruďou spracováva čím si ľahko obišiel Rakitiča, postupuje sám, pozrite sa na to sólo, obchádza už aj Piquého. Bude strieľať ? Nie , rozhodol sa prihrať, loptu má Morata, ten príklepom posúva Hazardovi ktorý poslal neuveriteľnú bombu smerom na Barcelonskú bránku a je to tu, Chelsea dáva goooooooooooooool !!!!!!!!!! Aktuálny stav Chelsea : Barcelona 1:7

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
fenixLFC

nebolo to vtipne ani ked si to pisal do inej diskusie prvykrat

Reagovat
maxton

dobry postreh, ono to ani vtip byt nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jako nápad na formu článku to není špatné - slušnější forma diskuse pod ním -, ale ty komentáře nepůsobí spontánně, přirozeně, což je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na nich nepřirozeného/nespontánního? Jsou to reálné výroky účastníků, jen bez hovorových a sprostých výrazů a učesané do podoby k uveřejnění na webu.

Reagovat
Puskas

Právě ta učesanost - v takovémto stylu rozhovoru by se mi víc líbily třeba i ty hovorové výrazy, ale to je jen detail, neber to jako výpad.

Reagovat
C-M@ster

Když už tam mají nespisovný slova, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom přemýšlel, ale nakonec jsem si řekl, že to přece jen není podcast, psaná forma by měla mít určitý parametry.

Reagovat
Puskas

Dělej, jak myslíš, někomu sedne zase tady toto, ale na druhou stranu když necháš "náročnýho" programu aj., tak se to stejně bije.

Reagovat
smazaný uživatel

No pak teda nechápu ty výrazy: mýho, uzpůsobenýho, béčkový, tréninkovýho atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne treba osobne by ta ucesanost sedla na Vitu. Nouzovka, u kterÝ cekam. Snad u kterÉ, ne? Trochu spispovnosti. A takhle to je uto vsech jeho odpovedi. Nic ve zlem.

Reagovat
smazaný uživatel

to sou zas nazory tvl.. (do studia digitv s vama)

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Ovsem tohle:

Věřím, že kdyby měl Conte alespoň poloviční podmínky jako Guardiola v City, kterému šejci přivedou každého, na koho si prstem ukáže, sestavil by daleko nebezpečnější tým.

Tohle se me hluboce dotklo. Priznavam se, ze jsem fanousek Guardioly, ale i Conteho. Nicmene jak tohle muze nekdo rict po tom, co ten tym prekonal tolik rekordu a vypracoval si takovy naskok? Vzdyz je to naprosty despekt k praci Guardioly Kdyby to bylo tak, ze penize znamenaji uspech, vedl by Stramaccioni ligu o 14 bodu, a ne Plzen. Naprosty despekt. Nechapu. A kdyz jeste pripocteme, ze byly s PSG nejgolovejsi v Evrope.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to naprosta pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, urcite. Jak to muzes vedet? To muzu rovnou rict, ze kdyby Real v dobe 2009 mohl privest vsechny hrace, ktere by Mouribho chtel, Barcelona by nevyhrala tolik titulu a nestala se jednim z nejlepsich tymu v historii, protoze Real by byl proste lepsi. Sedi to?

Reagovat
r.mrazik

muze to vedet naprosto presne,protoze by nekupoval hrace typu Pijvodu a jiny...ten tym sel kvalitativne dolu...

maji nakupy jak my ala schneiderlin a blind...

mit podporu jak pepíno,tak nakupuje uplne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ty myslis vkteří ramci Chelsea nebezpecnejsi. Ja to pochopil tak, ze nebezpecnejsi v pomeru k City. Jako uprimne. Kdyz nekdo ma mladiky s nulovymi zkusenostmi, a pak koupi Girouda, tak asi bude logicky a automaticky nebezpecnejsi, ne? To vubec nemusime resit. On ale dal do pomeru City v Chelsea. Aspon tak jsem to pochopil.

Reagovat
r.mrazik

muzes si to dat do pomeru k cemukoli...protoze to nebylo moc posileni kadru od zacatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to nechapes. Ja s timtim souhlasim. Mne jde o toto, ze nikdo, kdo neni zaslepeny fanouskovstvim nerekne domnenku po tom, co City tak valcovali, chapes? Tak se bavinejdříve patnactileti kluci ve skolefotbale. Ne, United je lepsi. Ne, daleko lepsi je Liverpool. Ciste dohady. A to resim. Je to despektpravda k jednomu z nejlepsich treneru na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Posu z mobilu, sorry

Reagovat
r.mrazik

proste ti to nedoslo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nedošlo. Tak jak je to napsané, to jde chápat, tak jak říkáš teklber..

Reagovat
r.mrazik

spis ne

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, spoustu fanousku/lidi ma zast a nevi co je ucta, respekt a pokora.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A navic v cem nebezpecnejsi? V prechodove fazi? Ofenzive? Kazdy z nichnej ma jinou filozofii. Conte se vic zameruje na vysledek. Guardiola na hru. Pokud chce nekdo neco takove vyrknout, nech specifikuje, v cem nebezpecnejsi. Pan Slapi nech se radsi venuje NHL.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Puskas

Fajn, že jsi pochopil, že šlo o výměnu názorů, což je i účel diskuse pod článkem, kde se občas vyskytnou případy, kdy někdo má ty opačné názory problém přijmout.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja ja snad nekoho urazim? Jen pisu, co sijsem myslim. To delal i on. Tim padem nevidim problem, od toho je diskuze jak jsi sam podotknul. Kdyby ale tohle poznamenal na nejakem foru v Anglii nebo kdekoliv jinde, kde se anglicka liga hojne sleduje, vysmeji se mu tam i nekteri fanousci Chelsea

Reagovat
off-olda

Loňská sezóna nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o lonskou sezonu, ale o to, ze to naproste dohady, ktere patri na bulvarni web'y. A nebo eurofotbal je uz bulvar? Pokud jo, ok.

Reagovat
Noustress

čo sa ti na tom nepáči ? podla mňa to nebolo ani tak mierené na Guardiolu skôr všeobecne na City a tam je naprostá pravda, že na koho si manažer ukáže toho mu vedenie privedie, narozdiel od Conteho si tie posily realne vyberá Pepek a šejkovia mu ich podpisujú jednoho za druhým :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neresim ale nakupy. S tim. Souhlasim. Resim to, ze pul roku City ukazuji celemu svetu totalni dominanci v nejlepsi lize svetamistrů (ukazovali, logicky forma klesla), a nekdo bude polemizovat, ze by byly nebezpecnejsi, kdyby jim privedli osm extra posil. Picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde bol kurva Guardiola minulú sezónu? Conte musel pracovať s úplne novým mužstvom bez akýchkoľvek posíl, ktoré by si želal a dal si Guardiolu s prstom v nose. A čo by asi tak vzniklo v Chelsea, keby si Conte ešte aj privedie hráčov, ktorí mu budú viac pasovať do futbalu? To fakt nevidíš ten rozdiel?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc mu to nejde znovu? Jedna sezona neznaci vubec nic. Guardiola dokazal s Barcou dominovat tri roky! Conte jednu. A kde byl minulou sezonu? Ne kazdy se dokaze tak rychle aklimatizovat. Ted jedou naplno, az kdyz ty posily do systemu dostal. Chelsea loni prekonala takove rekordy? Neprekonala. Jediny City udelalo tolik vyher letos. Chelsea loni ne. A on rekne, ze kdyby dostali posily, tak jsou nebezpecnejsi. Mozna tak pro sebe , ze by se rozvrstily zevnitr.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt vul. Davas tohle na neco, co jsou naprosta fakta.

Reagovat
r.mrazik

cely EF vidi,ze mas horecku

Reagovat
smazaný uživatel

tak..

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

on je jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo mu to nejde znovu? Lebo sa tak nedá pracovať dlhodobo a ak si si teda ešte nevšimol, tak posily United a City boli úplne niekde inde a podľa toho tak aj tá tabuľka vyzerá.

A o akých rekordoch to stále točíš, prosím ťa. Veď keď si privedieš hráčov ktorých chceš, tak sa ten futbal hrá oveľa jednoduchšie. A znova opakujem, že Conte minulú sezónu pracoval len s tým, čo dostal, tak ako chceš od neho očakávať, aby prekonával nejaké pojebane rekordy, ktoré aj tak nič neznamenajú? A Guardiola sa teda neaklimatizoval, len si kúpil potrebných hráčov a už to ide. Je to len o prachoch.

Reagovat
r.mrazik

no...zas...pepek je skvely manazer pro spickove tymy...ale bez prachu by samozrejme tak uspesny nebyl...jde to ruku v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ja som chcel vypichnut, že Conte dal ligu aj bez toho, aby zbesilo kupoval, čo sa o Guardiolovi povedať nedá. Guardiolove kvality trénera tým nijako nespochybňujem.

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
r.mrazik

prave proto,ze conte hral loni tak dobre,tak je velka pravdepodobnost.ze za momentalni propad muze dost vedeni,ktere misto Matice a Costy misto aby kadr zkvalitnilo i s ohledem na posrany city,tak mu radeji koupili hrace typu Pijvoda a dalsi...sli kvalitativne dolu

je jasny,ze kdyby si posily vybral primo conte,tak by ten tym byl kvalitnejsi,nebezpecnejsi a taky vetsi souper pro posranyho pepka...

omlouvat se za slovo posrany nebudu,protoze me sere,jak si sedis na kabelu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jdou po tobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych neshodil Conteho praci. Udelal to skvele loni. Ale presto to byla jen jedna sezona.. to dokazal i Leicester. Ale nebudu rikat, ze kdyby to, a to, a to, tak je West Brom nebezpecnejsi, nez Conteho Chelsea loni

Reagovat
PP

tak položila ho jen a pouze obrana, kde do vypadnutí zásadního Companyho se celá řada úplně sesypala. Do té doby byly výteční přece. Letos to nepodcenil a hráči na lavici by mohli hrát základ snad v kterémkoliv týmu PL.. Guardiola si zaslouží obrovský respekt za styl co dovedl k dokonalosti v Barce,, Ten systém přihrávek a zahuštování prostoru při odebírání míče byla nádhera.

Reagovat
Frantszek

Uvědomuješ si, že City pod Pepkem taky nebylo válec první sezonu?

Jak to můžeš srovnávat se Stramaccioniho první sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc

Reagovat
Carrick

Zrovna v případě Chelsea by úplně stačily Víťovy názory. Pečeně a Šlapáček zbyteční a hlavně málo erudovaní.

Reagovat
Whitemedia

Já četl jen Víťovy názory

Reagovat
smazaný uživatel

komparz

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten pohled na Costa X Morata je zajímavý.

Morata je podle mě daleko lepší fotbalista, než Diego. Ale silně pochybuju, že vhodnější.

Costa na tom hřišti vypadal, jako by dostal injekci žraločího adrenalinu do scrota, Morata vypadá, jako kdyby ho před zápasem znásilnili... Právě v hlavě je podle mě jeho největší problém a nemyslím si, že by to byl útočník, co by v dohledné době dával 20 branek za sezonu. Ani v Juve nebyl schopný podávat konzistentní výkony a pořádně vyhecovat se dokázal jen na velké zápasy, hlavně LM, kde byl skvělý.

Ale kritizovat Conteho za Diegův odchod podle mě není fér. Z pohledu nadřízeného tohle není nic příjemného. Sám teď mám zaměstnance, jako je Costa (magor, problémy s přístupem, docházkou,..) a kdybych za něj měl náhradu, pustím ho do pěti vteřin.

Reagovat
mayday

Ale jo, říct Morata je lepší fotbalista než Costa, dá se to. I tak mu to podle mě nestačí, aby byl lepší než Costa, jestli víš, co myslím.

Reagovat
Messiáš

Costa je nepochybně problémový a podle mě jediný trenér, který ho dokáže zkrotit je ještě větší rapl Simeone, ale říct, že Morata je daleko lepší fotbalista je strašná blbost..

Reagovat
DelPiero137

'jako by dostal injekci žraločího adrenalinu do scrota" Randy?

Reagovat
Diego2

slapi zalitej sluncem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Piky, Šlapi... Fakt dobrý přezdívky.

Reagovat
smazaný uživatel

v liverpoole pred stadionom?

Reagovat
smazaný uživatel

lenka

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa im podarí prejsť cez Barcelonu a budú ho nosiť na rukách....

Reagovat
smazaný uživatel

Další díl katovny by měl být :

Měl by Zidane v Realu skončit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je to samozřejmě pokus . Rozhodně nebudem čtenáře trápit něčim, co by je nezajímalo nebo nedejbože přivádělo k šílenství, takže budem rádi za reakce co nejvíc lidí, jestli by o něco takovýho měli vůbec zájem.

Reagovat
Baronne

Kdybych si měl vybrat mezi timhle a rubrikou s Českejma fotbalistama, určitě zvolim fotbalisty.. Každopádně i tohle je docela příjemný zpestření

Reagovat
Diego2

Nahodou je to super, ale nesmi tam byt zaujati lidi typu Slapi. Vita je treba jasny priklad jak to ma vypadat.

Reagovat
Puskas

Jen v tom pokračuj, je to zase nová forma článků.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pepinho2

Já bych preferoval radši podcast, než to číst

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Za mě super. Určitě lepší, než jen nějakej článek převzatej od ČTK.

Reagovat
Kixi Syhimour

Posolená slova

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

je to super a ještě si to sedne, hlavní je výběr diskutujích, ale nemusí tam být jen mudrcové, tady to bylo hlavně o vitasrpovi (je to tak? pan Víťa z Teplic) a tudíž dost 1vs2 a stejně s prstem v nose "vyhrál"... takže 2 dobří diskutující, co ví a nějakej další k tomu, co to také sleduje, bude to dobrý... pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s masem

Reagovat
Counter

Když jsem to četl, taky mě po pravdě napadlo, jestli by nebyl lepší podcast... Ale ani v psané formě s tím nemám problém, rozhodně jsem pro další kousky.

Reagovat
JohnKoul

Supr. Jen tedy bych byl nejraději aby to byly jen rozhovory s Víťou. Kvalitní rozbor bez emocí, to se bohužel moc často nevidí. Keep goin

Reagovat
Coutinho10

za me dobry...je to lepsi nez nejaky fejetony atd.

v pripade dobryho obsazeni je to o to zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by skončit celá Chelsea, ten klub úplně ztratil charisma. Ravaneli se otáčí v hrobě

Reagovat
Neutron

Ravanelli tam hral v ktorom storoci?

Reagovat
cristiano.K.

nečetl jsem, ale jedno je jisté. Prohrát v Chelsea je mnohem horší než v jakékoliv jiném klubu.

Reagovat
Mates_Matesović

Výbornej nápad, hned bych udělal podobný rozhovor s Oliverem, co si myslí o posledním zápase Liverpoolu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přepis by zabral 90+5 stránek

Reagovat
Aldeano

Horší Katovna, než ta Sklepácká, ale zase lepší než ta s Rejžkem a Justem

https://www.youtube.com/watch?v=8Z-YjkS2wzI Příště bych se nebál pozvat i Pavla Lišku, to je zpěvák s velkým Z

Reagovat
ian.rush

Totální shit

Reagovat
smazaný uživatel

Usmívám se nad tím, jak všichni (nebo alespoň spousta) trenéři v Anglii brečí, jak mají zraněný hráče, nemají je kým nahradit, mají nesmyslně náročný program a nedostávají úlevy, když hrají ligu mistrů - tedy že nemají ligový zápas posunutý tak, aby měli rovnoměrně rozložený odpočinek.

Vážně ještě nikoho z nich nenapadlo prostě nakoupit o 5-8 hráčů, kteří můžou hrát základ a nebude to poznat, navíc, aby pak mohli v náročných obdobích na pohodu rotovat sestavu a klidně odehrát 3 náročný zápasy za týden?

Ano, můžeme se bavit o tom, že některý hráče nahradit nejde, tak holt bude muset upravit na zápas, kde nechá odpočívat nenahraditelnou hvězdu, taktiku, aby to šlo i bez Hazarda nebo De Bruyneho. Dostávají hromadu peněz, tak ať se snažej oni a chráněj svoje hráče před zranením právě dostatečným odpočinkem.

Reagovat
smazaný uživatel

5-8 hráčů? Takže bojovat o úspěchy v lize mistrů mají jen ropou dotovaný týmy? Jestli bereš přístup City, PSG, jako vzorový, tak se ten fotbal může jít rovnou zahrabat. Nemůže to být přece jenom pro ty co si naplní lavičkou talentem, protože si to jsou schopní v pohodě zaplatit. Chápu, že jako fanoušek Chelsea a Realu je pro tebe tenhle pohled asi nepochopitelnej, protože jinak tyhle týmy ani fungovat neumí, ale trošku zamyšlení nad touhle problematikou by ti neuškodilo.

Reagovat
Studna

Ty si to teda představuješ sakra jednoduše. Radši ani nemluvím o tom, že jsou nějaký FFP pravidla, ale třeba to, že soupisky pro PL a LM mají jen 25 míst s určitými omezeními a výjimkami, by byl další problém. Potom by mě zajímalo, jak bys chtěl udržet kádr o 35 hráčích, aby byli všichni spokojení, že hrajou třeba jednou za pět zápasů. A takový, kteří by byli spokojení, by pak pravděpodobně neměli potřebnou kvalitu.

"Nakoupit 5-8 hráčů, kteří můžou hrát základ a nebude to poznat" - dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ty jsi bedna. Proč ty manažery a vlastníky klubů nenapadne jednoduše nakoupit dvě základní jedenáctky? Zavolej s tím Abramovičovi, určitě ti ze samý vděčnosti splatí tvojí váhu ve zlatě.

Reagovat
MySch017

Tá časť o osobnostiach v klube.... odvolanie sa na United nie je úplne najšťastnejšie. Ja (a mnoho ďalších) si myslím, že ani United nemá v kabíne poriadnu osobnosť. Odchodom Giggsa, Scholesa, Nevilla, Ferdinanda, Vidića a vlani Rooneyho tam skutočne nikto charizmatický neostal. Ani United nemajú v tíme "osobnosť".

Reagovat
r.mrazik

carrick....pomalu uz david de gea...snad doroste treba pogba....je tam jeste stale zlatan...

Reagovat
MySch017

Nie je osobnost ako osobnost. Carrick je legendou MU, ale pre nba ani zdaleka nie je takym tych charizmatickym typom, niekym, kto ten tim dokaze na ihrisku strhnut za vitazstvom. David je fantasticky, ale u neho plati to iste. Zlatan je zoldak, ktory ma sebavedomia na rozdavanie, ale osobnostou klubu nebude nikdy. V tomto verim jedine Pogbovi.

Reagovat
r.mrazik

ok...ja jen,ze na tom tak hrozne nejsme...jeste tam neco mame

Reagovat
Hokaido

Upřímně ani jeden z nich se ani nepřiližuje tomu, co pro klub znamenali Terry, Lampard, Scholes, Gerrard nebo Carra. Dnešná doba je prostě jiná, takových hráčů už moc nebude.

Reagovat
r.mrazik

je to tezky no...ti hraci byli vyjimecni...

ale on se zas nekdo objevi...ono se to takhle zpetne bere lehceji,nez kdyz ti hraci hrali a bylo jim treba 26

Reagovat
smazaný uživatel

jo, protoze to byli, az na Carru, world class hraci a odchovanci, jde o to, ze za momentalni Chelsea hraji hraci cekajici na prestup jinam nebo ciste kvuli penezum, to jak dlouhodobe nezvladaji krize budiz toho dukazem

Reagovat
Hokaido

Ale spíš mi jde o to, že tohle není problém Chelsea, ale anglických klubů celkově. Kromě Harryho snad nevidím hráče, který by se mohl stát srovnatelnou osobností.

Reagovat
smazaný uživatel

o to ale az tak nejde, jde o to mit v tymu hrace, kteri tomu klubu proste fandi a neco mu obetuji, makaji, i kdyz se nedari..

a tech maji United podstatne vic srovnatelne spatne s Chelsea jsou na tom jen City, ale ti jeste krizi nezazili

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím a přijde mi to jen jako planý řeči. Koho konkrétně mají United? Jedinej, kdo by tohle mohl splňovat, je Lindgard. Hráče jako Valencia, Herrera nebo Jones máme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

mate Azpiho, Luize a Kanteho.. mozna Cahilla divej se jak si s krizi poradili United (a kterej hrac jim z toho pomohl, ackoliv tu byl tisickrat vysmivanej a i spousta fanousku MU ho vyhazovala).

tenhle problem ma hlavne City a Chelsea, Liverpool je v prerodu a dari se mu tam ty hrace zaclenovat, Spurs to samy, Arsenal tu kostru ma dlouhodobe

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan jinak De Gea

Reagovat
Neutron

By to chcelo niekoho ako Keane

Reagovat
r.mrazik

Mozna i jo...je otazka co na to dnesni doba

Reagovat
Neutron

Myslis z pohladu toho, ze doba nepraje nejakemu vyprofilovaniu sa podobneho vodcu ako bol Keane alebo ze by v terajsej dobe taky leader medzi tymi primadonami sposobil skor hadky trebars?

Reagovat
r.mrazik

vlastne oboje dvoje dohromady...je otazka,zda z dnesnich twitter,youtube,instagram typku vyroste nekdo jako byl keane...

Reagovat
Neutron

no Keane skor z nejakej poctivej hospody ale tak trebars podla mna dobry priklad leadera bol aj Hierro alebo opat u nas Cantona...hrac co by bol ochotny sa nechat za klub zrazit vlakom...ale mas pravdu dnes je taka doba, ze skor si hraci porovnavaju kto ma krajsie oholene nohy a kto ma prijebanejsi uces

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, ze jde tak uplne o osobnosti, jako spis o hrace, kterym na tom klubu fakt zalezi..a to je v Chelsea Kante, Luiz, Azpi, dal uz bych si tim tak jistej nebyl.. kdezto v United to je Lingard, Valencia, Carrick, Herrera se pere vzdy, kdyz je na hristi, Pogba, Rashford..

Reagovat
fenixLFC

ako oznacit za osobnosti najma lingarda s herrerom je fakt mimo

Reagovat
Nikikrew

Par prehier a uz uvazuju o konci Conteho, co mame povedat my?

Reagovat
Liquid

vy si musíte Wengera svrhnout sami, udělat prostě severolondýnský převrat a pověsit ho vzhůru nahoma jak Mussoliniho

Reagovat
Kixi Syhimour

rozdíl je v tom, že Mussolini nedobyl ani Řecko, ale Wenger dobyl celou Anglii bez jediný porážky

Reagovat
Mastný Chobot

nj, to je už tak dávno, jak keď sa Mussolini chválil úspechmi Rímskej ríše

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Opravdu si nemyslím, že letošní Barca je klubem, na kterým se zrovna Chelsea nakopne.

Reagovat
Hokaido

V době losu jsem byl celkem optimista, ale teď je mi jasný, že dostaneme strašně přes piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

me by fakt zajimalo, jak to tam funguje ohledne prestupu, kdo ma jake pravomoce, respektive jake pravomoce ma trener. Bez toho se prace Conteho nebo i dalsich, dost blbe hodnoti. Chelsea utratila hodne penez, privedla dost hracu, takze v tomhle ohledu si myslim, ze porblem takovej neni. Ale pokud to jsou hraci, ktere Conte nechtel...

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze Pijvoda by byl conteho nakup?

Reagovat
Busby babes

to je prave to, ze netusim. z diskuzi mam dojem, ze kazdej dobrej krok je Conteho, kazdej spatnej je vedeni... Takhle to urcite stat nebude.

Reagovat
Hokaido

Drinkwater nejspíš není Conteho, ale Bakayoko je na 100 % jeho.

Reagovat
r.mrazik

taky pravda...o kom se vubec s modrakama nejvic mluvilo? treba tipuju,ze Lukakua jsme jim vyfoukli pred nosem a ze ho chteli spis nez moratu

bakayoko mi prijde jako conteho hrac treba...zapa taky

Reagovat
Kovi81

nejvic se asi cele leto mluvilo o Sandrovi

Reagovat
r.mrazik

pravda...nespojoval se s vami hodne i Fabinho z monaca?

Reagovat
Kovi81

o tom jsem prave moc necetl, to bylo spis zbozne prani fanousku, ze kdyz uz nekoho z Monaka koupit tak Fabinha misto Baky. ale je to mozne, nevim

Reagovat
masly008

nic moc teda.nechápu proč nemají umbro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to totalni sracka tohle. Kdyz uz, tak podcast je daleko lepsi forma. Ikdyz nechapu, proc by mel nekdo poslouchat par nerdovskejch panicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

Tohle je v pohode...podcasty jsou divny

Reagovat
Nihilister

Mne by fakt zajímalo jestli jsi takovej kokot i normálně nebo si tady jen na něco ( úplně zbytečně, každý Tě má za debila) hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdo v Chelsea zodpovida za prestupy, ale Bakayoko, Drinkwatter, Pedro, Giroud, Zappacosta, Emerson to nejsou top hraci a kdyz jich mate v tymu tolik, tak sklouznete do prumeru.

Reagovat
Whitemedia

@1RobBeasley

Just heard from a mate close to #CFC that Marina offered to resign but RA refused to entertain the idea. What a soap opera!!!

Romane

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde od některých fanoušků Chelsea, jako by vlastně říkali: my se City nemůžeme měřit, my jsme utratili na trhu jenom 150 Mega... To, že Chelsea koupila Moratu za 70 a Bakayoka za 40 a City koupili senzačního Walkera za 50 a Mendyho za 50,to je problém vedení Chelsea, Chelsea rozhodně neinvestovala málo, stejně jako United, jen Guardiola si prostě našel lepší hráče, vždyť CFC mohli v létě koupit třeba Aubu, nikdo jim Moratu nebo Zapacostu nenutil.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte si nejspíš myslel, že se Zapacosta chytí stejně dobře jako Alonso.

Reagovat
tuny

Tak to by byl provar Conteho, ne vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo. Ale já bych je ještě neodepisoval.

Reagovat
vitasrp

Ne, fanoušci Chelsea říkají - krom investic jsme bohužel taky prodali důležité hráče, což se na týmu projevilo.

A ty miliony, které jsme pak investovali, naše vedení bohužel vynaložilo za špatné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vlastně uznáš, že peníze nejsou všechno, je důležité umět si vybrat hráče a sestavit to a to Guardiola dokázal geniálně, ano pomohli mu peníze, ale který klub co chce tituly dneska neutraci velké částky? Určitě to není jen o tom že City utratili více peněz, je to tím, že u City si sám Guardiola vybíral a vybral to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, presne si to trafil po hlavičke. Keby si Conte vyberal čo chce, tak dnes hrá na ľavom kraji taký Alex Sandro, v obrane hrá Bonucci alebo Koulibaly alebo obaja, v zálohe Vidal, v útoku Lukaku a Sanchez. No rozhodne sa nebavime o hráčoch ako Drinkwater, Zapacosta alebo Bakayoko, ale o hráčoch svetového formátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lukaku si vybral United, ok stane se, Isco šel taky do Realu, nevyhraješ každý přestup viď. Ale za to že Abramovic a lidi ve vedení neumožní Contemu vlastní výběr nemůže Guardiola. Z toho co jsi napsal, krom asi Sandra byli všichni reálni v létě, no možná ten Alexis, tam Wenger doufal ale Bonucci, Koulibay i Vidal mohli v létě přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde píšem, že je to Guardiolov problém? Lukaku si vybral United, lebo agent. Pre nič iné do United nešiel.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš bylo vysvětlení k tomu, jsk tu spousta lidí říká, že City je před cfc jen kvůli penězům. Ten Conteho výběr podíl byl reálný přivést.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to hovorí?

Reagovat
Busby babes

no hele, Pepek za 15 mesicu utratil pul miliardy liber. Nikdo nema takovej rozpocet jako on a takovou volnost. Koupi jednoho hrace, nedari se mu, po sezone nazdar, koupi okamzite jineho. Timhle stylem se pak da operovat daleko lepe.

Vsak i ted: zrani se hrac na par tydnu? nevadi, pojdme dat 60 mega za jineho... Tohle se jinde nedeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nepocitam treba Mangalu nebo Nolita, kde mas tve tvrzeni " Koupi jednoho hrace, nedari se mu, po sezone nazdar, koupi okamzite jineho." (hlavne do toho nepocitej hrace jako Kolarov, Zaba nebo Harta)

Nezlob se, ale on dostal nejaky tym a potreboval vyresit vazne problemi v nem, (na to minulou sezonu dojel) a hlavne ho udelat k obrazu svemu. (jako kazdy trener) Naopak dal konecne City jasnou tvar a privadi hrace kteri zde byli potreba jiz nekolik let ! (k tomu davaji velky smysl) Vymlouvat se na prachy je smesne, kazdy hrac je "pristupny pro nakup" pokud jde vse jak ma. Podivej kolik jste schopni utratit - Lindelöf 35m, Lukaku 80m, Matic 45m, Sanchez 65m vubec nejde o prachy, ale o zvolene hrace a hlavne praci s nimi.

A tohle si dost mimo "Vsak i ted: zrani se hrac na par tydnu? nevadi, pojdme dat 60 mega za jineho... Tohle se jinde nedeje." Nevim jestli byl oficialni zajem, ale Mahrez byl spojen s minimalne 9 kluby vcetne City nebo vas. Ty media neber tak vazne. (kdyby prisel byl bych zklamany)

Spis mi prijde, ze je tu od ruznych fanousku jinych tymu spoustu vymluv a vysledky nikde.(ne jen letos) Navic je tu ta silna zast k modremu Manchesteru. Vyserte se na to a prijmete to jak to je a uz dodelejte ty obmeny kadru taky. (Arsenal, MU a dalsi)

Reagovat
scheeza

Sanchez výměna za Henrika,Lukaku jeden z nejslibnějších mladých útočnáíků světa,Lindelof má taky obrovskej potenciál na svůj věk a za v dnešní době přijatelnou částku a matič klíčovej hráč od konkurence,nevidím na těch částkách/výměnách nic špatnýho :)

Reagovat
tuny

Když to jsou tak dobré obchody, tak moc nechápu, proč ztrácíte na City 13 bodů...

Reagovat
scheeza

Loni jsme touhle dobou měli podstatně méně bodů a v počtu nastřílených/obdržených branek je taky velkej rozdíl takže jsem s těma přestupama opravdu spokojenej,City jsou letos válec kterej se už nebude nikdy opakovat,pomohla jim k tomu i docela náhoda a štěstí že jsou tak daleko od konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

"City jsou letos válec kterej se už nebude /nikdy opakovat/,pomohla jim k tomu i docela náhoda a štěstí že jsou tak daleko od konkurence"

Ty tahas za nitky nebo jak vis co bude Neni to tak dlouho co jsme uz nejaky ten valec valeli

Reagovat
scheeza

Pochybuju ze budete v následujících sezónách dávat rozhodující góly v 97 minutách apod,tak podobnej válec měla loni Chelsea podívej na ni letos

Reagovat
smazaný uživatel

Tady preci nejde o 97minuty nastaveni, ale o posun smerem dopredu. Vykony, sebevedomi, spravni hraci, rekordy a dalsi duvody. Naopak si myslim ze tento trend udrzime dele, protoze posledni roky ta sestava nebyla vubec optimalni a Pep ma velkou zasluhu na tom jake City ted je. (ti to co neumi uznat jsou normalni hlupaci)

Je mozne co pises, ale je mozne i to co pisi ja. S tím ty ani ja, nic neudelame.

Reagovat
scheeza

Ale já se právě bavím o tom že jste tam kde jste díky těm gólům v nastavení a některý dokonce až po skončení nastavení,jinak by těch bodů bylo daleko míň a ty rekordy by taky nebyly,prostě ten tým jel na vlně euforie kdy šli tomu štěstí naproti a vyhrávali v posledních minutách zápasy,ťeď už to jde malinko dolů i když ten první flek si s přehledem u držíte,Pep je jak dítě miliardáře v hračkářství který si může vybrat jakoukoliv hračku co se mu zlíbí,vybere si jednu,chvilku si s ní hraje a když se rozbije tak si vybere hned novou a tatínek mu ji koupí,trenérský kvality mu neberu jen v něm nevidím toho poloboha co se z něj snaží někteří dělat,zajímalo by mě jak by si vedl v týmu kde by mu jednou za čas ten bohatý tatínek nasekal na zadek a řekl mu že už těch hraček má dost ať si hraje s těma co má

Reagovat
smazaný uživatel

Necham ti toco pises. Muzeme si napsat treba pristi sezonu touto dobou.

Ja to vidim jinak nez ty, to co pises o Guardilovy chapu, ale stejne se da napsat i o jinych trenerech. Tezko pujde trenovat Manchester United nejaky "Pepa z depa" kdyz jsou treneri jako Mourinho a dalsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze vsichni koupeni jsou spatni, ale treba Lukaku u me neni top. Spise jsem myslel to, ze ty prachy mate taky.

Reagovat
Busby babes

prved Brava, chyba, okamzite Ederson. krajni beky jste potrebovali vyresit, fajn, ale privedl dva po 50 mega a jednoho za 25.

Btw ja nezpochybnuju to, ze privedl hrace, ktere potreboval, jen rikam, ze jeho podpora od vedeni klubu je na urovni o ktere se ostatnim ani nezda. Takze pokud nekdo vejs pise, ze je to jen o tom, ze Chelsea privedla spatne hrace, tak to neni pravda.

Ano, i my jsme utratili hodne (porad mene) a taky na pozice, ktere musime dlouhodobe resit. Ale i tak chtel Zoze jeste jednoho hrace a toho jsme neprivedli kvuli cca 5 milionum. Btw. Sanchez za 65? Sanchez prisel za Henrika, takze pokud nejaka castka, tak tech cca 30 mega, co byla jeho cena.

lol, jestli byl oficialni zajem? Co si pod tim predstavujes. Z toho co se psalo ve vsech anglickych novinach jste nabidli 60 za Mahreze, protoze se zranil Sane. Liecester chtel 90, proto to neklaplo. Ty media neber vazne... proc, protoze se ti to nehodi?

Reagovat
smazaný uživatel

No napsal si Brava, ale kdo to mohl vedet, ze klic ke hre zklame Naopak Ederson se zatim ukazuje jako ten spravny klic. To vis trva najit spravne klice k PL a poharum.

Urovne klubu nejsou zase "uplne" tak spojeny s penezi na hrace kteri jsou primarne potreba. Kdyz klub potrebuje nutne posilit v utoku, koupi se z par ruznych duvodu hrac za kazdnou cenu, at uz je to mlady talent, neprovereny nebo top utocnik, a penize bych opravdu tak neresil, vsechno se to ve fotbale strasne posunulo.

Ok Sanchez 30m Zajem o Mahreze si myslim, ze nebyl tuto sezonu z nasi strany vazny, mozna v minulosti, byl spojeny s mnoha kluby a Sane se do toho hodil. Nezapada mi to jako dobry prestup pro City/Guardiolu, navic 90m je neskutecne prestrelene zrovna u Mahreze, ale je to tak ceny stoupaji.

Ja nejsem ten tip kteremu se neco hodi a neco ne. Spatna adresa Busby.

Reagovat
Busby babes

ja nijak nezpochybnuju, ze by posazeni Brava a privedeni Edersona bylo spatne rozhodnuti. jen ma pochybnosti, ze by v jinem klubu manager nenarazil na reakci typu: to si delas prdel, vsak si ho akorat privedl?

Jinak to, ze nechces resit penize... ehm, utratili jste pul miliardy liber za 18 mesicu.

Ad Mahrez, muj point neni v tom, ze jste nedali 90, ale ze vase reakce na mesic a pul zraneneho hrace byla: pojdme dat 60 mega za jineho hrace. Pokud myslis, ze podobne podminky maji i ostatni treneri v PL, tak si myslim, ze se mylis.

Reagovat
r.mrazik

za trpelivost

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

vy dva jste taaaaak vtipni, ze mi je za vas hanba jak jste vlastne trapni

Reagovat
r.mrazik

To rikas jenom proto,ze bys s nama chtel byt taky kamarad

Reagovat
smazaný uživatel

no ty me taky nekdy taaaaaak seres

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

za tvoji debilitu

Reagovat
r.mrazik

prosim te kubajs...

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te martajs...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budes take nemocny syndromem kubajs.

Gratuluji tvoje debilita je vesmirne nekonecna.

Reagovat
r.mrazik

mel bys vylecit tu horecku

Reagovat
smazaný uživatel

Lecit se jdi sam ty vemeno.

Tohle neni mozny retardace, hlavne okolo fan Unitedů je nekonecna. (nemyslim vsechny)

Martajs jdi si kliknout na twitter nebo pocitat prachy a neotravuj.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobry znovu " kdo to mohl vedet, ze klic ke hre zklame" ??? To jsme meli pokracovat s Bravem v brane, a na lavicce s Caballerem nebo jak to myslis? Bravo pokracuje v City, akorat jako dvojka, protoze podelal co mohl. To ze Guardiola privedl Edersona je logicke, kdyz v tymu neni jednicka, kde mas dalsi priklad toho "koupi a po roce odepise" ?

Zas ty penize "Jinak to, ze nechces resit penize... ehm, utratili jste pul miliardy liber za 18 mesicu." Co treba rekontrukce kadru,(potrebna nekolik let) nakup hracu pro budoucnost nebo potrebnost hracu do systemu trenera? Ty prachy nema smysl resit, opravdu! Kdyz prestupuji hraci za 90mil + a neni to jejich cena ani z daleka. (navic bonusy, platy, provize, ale to je bokem) tak o cem tu to hergot piseme.

Ohledne Mahreze proste neverim, ze byl zajem. Uz vubec ne tak daleko, aby skutecne prestoupil, to ze to pisou v Anglii nic neznamena a Sane se jim do toho hodil.

Ano mozna se mylim, ale take treba ne.

Reagovat
vladino10

Bravo..jedna zla sezona?

cau, maj sa, pride niekto novy..a okrem toho, ako sorry, ale top hracov ako walker ti vyskautujem aj ja..

Reagovat
bbbauch

a mas k tomu i nejakej zdroj nebo neco, co by ti to potvrzovalo, nebo jen tvoje domnenky? nebo se zas nezmuzes ani na odpoved na otazku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jak necekany

Reagovat
smazaný uživatel

Prostacek

Reagovat
bbbauch

Pohadkar pls

Reagovat
smazaný uživatel

Pohadkar pls

Reagovat
bbbauch

Ja si tu cucam z prstu svoje domnenky a podavam to jako holej fakt? Nebo nevis, co pohadkar znamena? Roztomily

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si len prostacek, to je všetko. Na teba to stačí aj takto jednoducho.

Reagovat
bbbauch

Kopkas jak maly dite

Reagovat
smazaný uživatel

Kopkas ako malé dieťa

Reagovat
bbbauch

Jameson30.04.2017 18:33#

Lukaku je už náš

Jo ahaa, porad to boli? butthurt

Reagovat
smazaný uživatel

Prostacek

Reagovat
scheeza

Lukaku bydlel v Manchesteru už před přestupem,jeden z jeho nejlepších přátel je Pogba s kterým se o United bavil velice často,proč pořád nedokážete přijmout to že pro hráče je větší lákadlo hrát za United než Chelsea a nevymlouvat se pořád na agenty a peníze..

Reagovat
bbbauch

NoelMiki no si zvyknes

Reagovat
smazaný uživatel

tobe se nekdo naboural na ucet? byvals v pohode, jako jeden z mala mufanu tady..

Reagovat
bbbauch

A ted nejsem, protoze Jameson porad krici chujoviny a neni schopnej je nijak podlozit a jeste z tebe dela vola? a to neni jen muj pripad. Nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, celkove se mi zda, ze si se vydal na cestu hejtingu fandu Citizens a podobny blbiny Tos driv nedelal..

Reagovat
bbbauch

Tak kdyz z nekoho blbost triska, tak se zasmeju no.. delal/delam to i u toho joudy co “fandi” nam.. ale je pravda, ze kdyz uz do nekoho “siju”, mam vetsinou slabsi chvilku a cist to v jinou chvili, mavnu nad tim rukou, jako to delam vetsinou..

Reagovat
mikelinos

Tady na fóru můžeš klidně ostatním tykat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano spravne napsane.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

nejen lepsi, ale take s nimi umi lepe pracovat.

Reagovat
Spalovač šancí

Poslat Conteho 14 dní na dovolenou, ať si všichni od sebe odfrknou, a bude to zase dobré.

Reagovat
Azazelo RD

Já si myslím, že by Piky mohl vést diskusi víc Kozohorsky. Na můj vkus pokládá nadbytek sugestivních otázek a velmi agresivně ovládá diskuzi. Při tom stačí jen napsat, "Conte..." a podívat se na ostatní a oni už začnou expertit sami.

Reagovat
Counter

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bakary3

Snaha tam je, ač všichni víme, že mistr je nepřekonatelný.

Piky: Álvaro Morata. Přišel jako útočník číslo jedna, zatím předpoklady úplně nenaplňuje. Co říkáte na jeho přínos pro hru Chelsea?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
10

je ho tam škoda, ale je mi jasný, že kdyby nebyl v Chelsea, tak skončí v Interu...takže snad vydrží v Chelsea návrat domů by byl ideální variantou...

Reagovat
scheeza

Tak i Van Gaal musel když byla krize s útočníkama šáhnout do akademie a dívejte jak mu skvěle Nicky Butt poradil ať vytáhne Rashforda,Conte na to prostě asi ty koule nemá

Reagovat
Snatus

Nejlepší byl v téhle diskuzi Víťa. Má o Chelsea velký přehled a dokáže věcně argumentovat a analyzovat, přestože s ním v některých věcech nesouhlasím, tak by se tohohle formátu mohl účastnit častěji.

Reagovat
johan14

Skvelé čítanie, a viac pohľadov je len dobre. Len tak ďalej Piky a spol. Z toho, že tu niektorým chýba čo aj len malý náznak bulváru si nič nerobte. Ešte raz skvelé

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám prostě zásadní problém s myšlenkou, že za všechno může naše vedení. Opět. To je taková mantra, kterou jsme se v Chelsea naučili říkat, když se přestává dařit a v pohledu do minulosti je to samozřejmě často pravda, ale nemyslím si, že je to letos zrovna tento případ.

Dělali, co se dalo. Zaprvé je třeba si uvědomit, že vedení bylo v podstatě postaveno před hotovou věc, co se týče odchodu dvou fotbalistů základní sestavy. To byla situace, kterou nezavinili, ale kterou museli vyřešit prioritně, což se také stalo. Ano, můžeme se teď zpětně bavit o tom, jestli dostatečně, ale minimálně v létě se zdál být příchod Bakayoka i Moraty jako dobrý tah, navíc podpořený koupí slušného backupu, v podobě Drinkwatera. Nikdo nečekal, že Baka bude hrát tak strašně, jak hraje a Drinkwater si i tak prakticky nekopne do míče. Jasně, dokážeme si asi představit zvučnější jména, ale to je ten problém číslo 2, když i backupy jako Drinkwater stojí 40 milionů euro, tak koho chcete kupovat? Za kolik? Jsme klub, který se již více méně spoléhá na vlastní zdroje financí, majitel do toho bude vstupovat asi jen výjimečně a ta situace na trhu byla a je taková, jaká je.

Já si prostě nemyslím, že ta kritika vedení je tak úplně oprávněná, o moc víc se toho v létě zvládnout nedalo a to stejné teď v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko prišiel ako doplnenie k Maticovi, Kantemu a Fabregasovi. Že si Matic nakoniec svoje zotrvanie v Chelsea rozmyslel a chcel odísť nie je nikoho chyba. Držať ho na silu je zbytočné a v tomto vedenie vyriešilo situáciu skvelo. Čiže namiesto Matica prišiel Drinkwater, čo bol obrovský fail zo strany vedenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovský fail to je, když ho trenér nestaví, otázkou je jestli vedení, nebo toho trenéra. A ať mi nikdo neříká, že by byl horší, než Bakayoko, jehož jediným přínosem v posledních zápasech byla ta červená karta minule, protože jinak hrál se soupeřem. Drinkwater není samozřejmě žádná superhvězda, ani špílmachr, ale je to pracant a při rozestavení 343 by ten jeho nedostatek kreativity ani nemusel vadit, jde v podstatě jen o to dostat míč na tu útočnou trojici. Po boku Kantého ukopal titul Lesteru, což není tak úplně špatný počin a je ostuda, že ho takhle nevyzkoušíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater hral tragicky v každom zápase. A jedna mega výnimočná sezóna nič neznamená. Aj tak boli strojcami úspechu Leicestru hlavne Kante, Mahrez a Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve kterých zápasech? Myslíš v těch, ve kterých ho tam Conte poslal v 80-té minutě, často místo Fabregase, tedy na tu nejkreativnější pozici v záložní řadě? I tak byl ale asi 10x lepší, než Bakayoko poslední 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol.

Reagovat
vodka

loňskou sezonu si Drinkwater pořád držel vysoký standard. Že nesedí do Conteho systému je jiná věc.

Reagovat
Svatej

Jenze drinkwater nebyl jedinej hrac na svete a hlavne nemel tuhle cenu, backupy se daji stale dneska poridit rozumne....

Reagovat
nani92

Sanchez za 30

Reagovat
Svatej

Prdek, ten stál těch 510 mega

Reagovat
John Obi Mikel

Koho by sis představoval

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ferguson6

Manažer Arsenalu Arsene Wenger si stále není jistý, zdali bude mít pro derby s Tottenhamem k dispozici svou brankářskou jedničku, o zraněném Petrovi Čechovi se prý rozhodne až zítra. Zpátky by se pak měl vrátit Danny Welbeck.

Prosím, nech to nestihne!

Reagovat
smazaný uživatel

Cech > Ospina

Reagovat
John Obi Mikel

Cech >>>>>> Ospina

Reagovat
Blasphemer

"Koncepce Chelsea je najmout trenéra, vyhrát s ním pár trofejí, dovést ho na pokraj nervového zhroucení a pak ho vykopnout..."

Sice myšleno ve vtipu, ale vcelku přesný. Vyhazov Conteho nepomůže ničemu. Svůj díl viny na výsledcích nese, ale rozhodně to nejde hodit celý na něj.

Navíc v době, kdy Guardiola se City dost možná nastupuje na cestu k několikaleté hegemonii, je potřeba ten tým stabilizovat a ne zkoušet další trenéry. Enriquemu nevěřím a nikoho lepšího a dostupného než Conte prostě nevidím. Trenéři jako on prostě nerostou na stromech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První věta

Je to tak.

Reagovat
ACSMan

Bude někde i místo katovny, kulolízovna? Chtěl bych tam rozebrat sira Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to není podcast. Jinak příjemný zpestření webu.

Reagovat
jenage

Chelsea že je rival United? Nefanděte si tak.

Reagovat
janinho

OT: co je s tym Alonsom? bude hrat tento vikend?

Reagovat
smazaný uživatel

U Chelsea je problém ve vedení klubu... Po triumfu v PL by člověk řekl, že mají konečně celkem sympatický tým plný kvalitních hráčů, kteří jsou schopni vyhrát titul v lize. Na lavičce skvělého kouče, který prostě má kvalitu a umí ten tým nastavit na vítězství. Jenže místo, aby po triumfu v lize, kdy je jasné, že v příští sezoně bude na hráče daleko větší zátěž, přišlo adekvátní posílení, velkoklub jako Chelsea nepřivede v podstatě žádného naprosto špičkového hráče a při první krizi ten klub vypadá jako rozhádaná skupina lidí, kde se řeší jen budoucnost toho či onoho. Trenér po výbuchu s průměrným klubem prohlásí, že jím zvolená sestava byla prostě špatná, jakoby snad chtěl, aby ho vyhodili, jakoby to tam jen přežíval. Přijde mi správné, že chce, aby po neustálých spekulacích vedení jasně prohlásilo, že trenérovi věří, místo toho ticho. Ale problém s vedením u Chelsea i s ohledem na minulost není žádné překvapení. Měli v týmu velké hvězdy, velké trenéry a mohli být klubem, který bude trofeje sbírat každým rokem. On sice Conte může odejít a přijít někdo jiný, ale je to začarovaný kruh. Dřív nebo později se ten kouč zase znelíbí, při první krizi přijdou spekulace, kdy ho vedení nepodrží a bude tu zase ten stejný článek jen o jiném člověku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsme náhodou zase u toho, že si Conte nemohl přivést toho, koho chtěl? Zase mu řídí přestupy jiní? V Juve by byl doteď. Aspoň jako o důvodu, proč z Juve odešel, se uvedla právě přestupová politika klubu. Stejný problém měl např. Ancelotti. Nevím, jak Mourek si vedl přestupy. Ale ten tým by si měl vybírat manažer, který je každý den s týmem, trénuje s ním a vyhrává. Zrovna Conte není žádný maník, který přišel z průměrného klubu bez výsledků. Abramovič je na jednu stranu megaloman, ale na druhou stranu nedá těm trenérům pořádný prostor. Souhlasím, začarovaný klub. Jestli Conte odejde, mohou si nabrat kohokoliv. Třeba Guardiolu s Mourkem a bude to pořád stejné.

Reagovat
technecium

Myslím, že v létě je dost pravděpodobná výměna Zidane - Conte, protože to jsou co do herního projevu hodně podobní kouči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele