FORTUNA:LIGA - souhrn 8. kola

14.09.2018, 19:59, aktualizováno 17.09.2018, 20:05
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála na Slovácku a vrátila se na první místo před Plzeň, která nejtěsnějším možným rozdílem udolala Opavu. Třetí je Sparta, ta v pondělní dohrávce zvládla šlágr proti Baníku Ostrava, za ní se drží Zlín, naopak pokračuje trápení Olomouce...

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:1

17.09.2018 18:00

Góly: 77. Benjamin Tetteh

Sparta dokázala zvítězit v Ostravě a připsala si tak cenné tři body do tabulky, když se ve vyrovnaném a velmi bojovném utkání postaral o jediný gól zápasu Tetteh.

Domácí do zápasu vlétli a Spartu přehrávali. V 6. minutě si první zakončení zápasu připsal exsparťanský Holzer, na Nitu však nevyzrál. Spartu tato šance zřejmě probudila a hru vyrovnala, i tak to byl ale Baník, kdo si vypracoval další příležitost. Baroš ovšem v klíčový okamžik podklouzl a Nita tedy nemusel řešit nic složitého.

Ve 28. minutě se hostující Stanciu kličkou zbavil protihráče, následně ovšem nepropálil domácí defenzivní val. O pár minut později Sáček našel ve vápně Šurala, ten si sice dokázal vytvořit prostor na střelu, nicméně trvalo mu to příliš dlouho, a tak Stronati jeho pokus stačil zablokovat. Závěr první půle už byl plný emocí a ani jeden tým už si žádnou příležitost vypracovat nedokázal.

V 56. minutě vyslal krásnou střelu po Barošově přihrávce Hrubý, Nita si však počínal výborně a míč vyrazil. O pět minut později vyrobil obrovskou chybu Šindelář. Plavšič se dostal do samostatného úniku, ve kterém ale selhal a Laštůvku nepřekonal. Na druhé straně zakončoval Fleišman, jehož pokus odvracel Radakovič tak nebezpečně, že už se domácí příznivci radovali z branky, jenomže míč skončil pouze v boční síti.

Dvacet minut před koncem pálil opět Hrubý, tentokrát mířil vysoko nad. V 77. minutě přišla nejdůležitější situace zápasu. Frýdek krásně vysunul Tetteha do úniku, jenž chladnokrevným zakončením překonal dobře vyběhnutého Laštůvku a poslal míč do sítě. Baník mohl ihned odpovědět. Holzer přihrál volnému Jakubu Šašinkovi, ten z hranice vápna trefil Kayu, jehož obětavý zákrok pravděpodobně zamezil vyrovnání. Ke konci zápasu už byli domácí v křeči a kvůli nepřesnostem si další větší příležitost už vypracovat nedokázali.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 1:3

16.09.2018 18:00

Góly: 82. Vlastimil Daníček (pen.) - 26. Ondřej Kúdela, 30. Vladimír Coufal, 57. Stanislav Tecl

Slavia zareagovala na výhru Plzně a bez problémů porazila Slovácko. Základ k vítězství položili hosté již v první půli, kde se dostali do dvougólového trháku. Moravané se zmohli jen na jeden zásah z penalty, jinak se jim dvakrát podařilo orazítkovat brankovou konstrukci.

Trenér domácích Kordula udělal v jedenáctce svého týmu několik změn. Do obranné čtveřice se například zařadil Šimko a v útoku se pohyboval Kubala. Hosté se i po reprezentační pauze představili v téměř v kompletní sestavě. Pouze zraněného Deliho nahradil dle očekávání Kúdela a Sýkoru v záloze nahradila posila ze Zlína Traoré.

Sešívaní začali utkání podle očekávání aktivněji. Stoch po čtyřech minutách napřáhl ke střele zpoza pokutového území, ale těsně minul. Na druhé straně zahrozil v desáté minutě Šimko, když se po rohovém kopu opřel z první do míče, jenže trefil pouze sedačku na tribuně. Slušně zaplněný stadion v Uherském Hradišti nadále sledoval převahu hostů, ze které však dlouho nepřicházelo výraznější ohrožení pro brankáře Daňka.

Ve 26. minutě se však Slavia přece jen dostala do vedení. Kúdela se při rohovém kopu odpoutal od Šimka a hlavičkou zblízka zužitkoval Stochův centr. A za čtyři minuty bylo pro Slovácko ještě hůř. Centr od Tecla prodloužil Zmrhal na Coufala, jehož nepříliš povedenou střelu pustil Daněk překvapivě za svá záda - 0:2. Domácí mohl do zápasu vrátit Daníček, jehož první střelu po Havlíkově pobídce zblokoval Bořil a druhý pokus poslal kapitán Moravanů vysoko nad.

Daněk svoji chybu při druhé brance napravil v 33. minutě, kdy v gólovce vychytal Tecla. Po změně stran chtěl utkání zdramatizovat Janošek, jehož skákavý dalekonosný pokus zastavila až tyč brány, kterou hájil brankář Kolář. Neproměněná šance mrzela Slovácko deset minut po přestávce, kdy domácí ztratili míč ve středu hřiště, Hušbauer posunul na Tecla, jenž prostřelil Daňka a vsítil třetí gól hostí. Chvíli poté si Tecl s Hušbauerem prohodili role, avšak kapitán Slavie vypálil těsně vedle pravé tyče.

Moravané měli v utkání i trochu smůly, což dokumentoval pokus Jurošky z 62. minuty, jenž se snesl na břevno. Jinak se ale utkání spíše dohrávalo a první šanci v sešívaném dresu dostal mladý záložník Matoušek. Klidný průběh druhé půle narušil devět minut před koncem domácí Rezek, jehož průnik do pokutového území zastavil nedovoleným způsobem Kúdela. Sudí Zelinka neváhal a nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Daníček. Byla to však nakonec jediná branka, na kterou se Slovácko zmohlo.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Slovan Liberec 2:0

16.09.2018 15:00

Góly: 62. Uroš Đuranović, 88. Ivan Schranz (pen.)

Dukla se s velkým štěstím dočkala prvních bodů v této sezóně. Liberec sice na domácím hřišti výrazně nepřehrála, hosté ale doplatili na spalování šancí. O výhře Pražanů rozhodly zásahy Djuranoviće a Schranze.

Rukopis nového trenéra Skuhravého byl patrný již při pohledu na základní sestavu domácích. Bývalý kouč Opavy svým hráčům ihned vštípil rozestavení se třemi obránci. Šanci dostali nové posily Ďurica s Raspopovićem a ukázat se mohl také mladík Doumbia. Hostům se konečně uzdravil Kerbr, jenž se postavil na levý kraj obrany. V záloze našla místo posila z Newcastlu Aarons a na hrotu operoval vloni nejlepší střelec druhé ligy Pázler.

Ve čtvrté minutě dostal prostor ke střelec Djuranović, jehož pokus odvrátil obránce Liberce Vuklišević na rohový kop. Devět minut poté se osmělil také Slovan. Pázlerův centr chtěl zakončit Aarons, jenže v zakončení mu na poslední chvíli zabránil Milošević. Po půlhodině hry hledal Bilovský ze standardní situace Holendu, který na centr těsně nedosáhl a tudíž neohrozil brankáře hostí Hladkého.

Ve 32. minutě chyboval v rozehrávce Bilovský, načež se Aarons ocitl přímo před gólmanem Radou, jenž anglického fotbalistu skvěle vychytal. Po následném rohovém kopu měl další velkou šanci na skórování Kerbr, jenže zblízka trefil pouze čarujícího Radu. Další šanci hostí měl tři minuty poté Pázler, jenž se po Ševčíkově centru od rohového praporku šťastně dostal k zakončení, avšak obrana Dukly na brankové čáře uhasila nebezpečí.

Liberec mohl zahozených šancí litovat v 62. minutě, kdy sám z ojedinělé akce domácích inkasoval. Djuranović po Miloševićově nabídce utekl Karafiátovi a z úhlu překonal Hladkého poprvé. Druhá půle nabídla méně šancí než první pětačtyřicetiminutovka, přesto měl Slovan velkou šanci k vyrovnání. Devět minut před koncem ocentroval ze standardní situace Ševčík a Kerbr míč tečoval pouze do tyče.

Tři minuty před koncem upadl střídající Brandner v pokutovém území poté, co absolvoval souboj s Vukljševićem. Rozhodčí uznal, že liberecký zadák si počínal nedovoleně a poskytl Dukle výhodu pokutového kopu. Míč si postavil Schranz a bezpečně upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 0:3

16.09.2018 15:00

Góly: 27. Tomáš Přikryl, 33. Nikolaj Komličenko, 67. Ladislav Takács

Boleslav si odvezla z Jablonce všechny tři body, když domácím uštědřila lekci z produktivity. Hosté šli do vedení po trefách Přikryla a Komličenka. Ve druhé půli zvyšoval na konečných 3:0 Takács.

Jablonec do zápasu vstoupil aktivněji, ale Jovovičův pokus i Holešova hlavička byly zablokovány. V 11. minutě z první vážnější šance Doležal minul boleslavskou branku. Do hry se pak dostal i brankář Šeda, ten si poradil se střelou Trávníka i s pumelicí Masopusta. Ve 27. minutě přišel šok pro jinak lepší Jablonec, Marešovo zakončení obrana domácích srazila do pokutového území, kde se nejlépe zorientoval Přikryl a pohotový zakončením otevřel skóre zápasu.

Zhruba po pěti minutách Přikryl přetaženým centrem našel Konatého, který vrátil míč před prázdnou bránu na úplně volného Komličenka, jenž měl velmi snadnou úlohu - 2:0 pro hosty. Ten samý hráč mohl přidat i třetí branku, jenže ve vyložené pozici přestřelil. Pár minut před koncem prvního poločasu mohl prudkou ranou korigovat Hübschman, proti byl ale gólman Šeda.

V úvodu druhé půle nejdříve nepřesně pálil hostující Mareš, pak ale přišla obrovská šance pro střídajícího Chramostu, ten však z bezprostřední blízkosti nechal pouze vyniknout Šedu. V 66. minutě přišel třetí hřebíček do jablonecké rakve. Přikrylův centr si zpracoval Takács a krásnou střelou nedal Hrubému šanci. Vzápětí mohl vykřesat jiskru naděje Doležal, jenže boleslavský strážce svatyně byl znovu bezchybný. V 75. minutě střelou zpoza šestnáctky přestřelil domácí Holeš. Jablonec se i přes blížící se závěr stále snažil s výsledkem něco udělat, nicméně Chramostův únik zlikvidoval opět Šeda. Ten se zaskvěl i proti Považancově střele a dokázal tak udržet čisté konto.

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 2:1

16.09.2018 15:00

Góly: 31. Patrik Žitný, 38. David Vaněček - 79. Eric Ramírez

Od druhého kola čekaly Teplice na druhé ligové vítězství. Sérii zakončily dnes na Stínadlech, kde přemohly Karvinou. Skvělý výkon předvedl brankář domácích Diviš, jenž zlikvidoval několik šancí Slezanů.

Do branky Sklářů se po delší době vrátil Diviš, šanci dostal také obránce Schejbal. Kouč hostí Nádvorník nechal sestavu svého týmu beze změny, což se mu mohlo vyplatit již po šesti minutách hry, kdy Tusjak jen těsně minul levý roh teplické svatyně. Za dalších jedenáct minut měl velkou možnost ke skórování Wágner, který oklamal Diviše, ale záhy nedokázal doklepnout míč do sítě.

Další šanci na skórování měl v 19. minutě z přímého kopu Budínský, jehož pokus vytáhl Diviš nad břevno. Za dvě minuty vybojoval Lingr balón na Kučerovi a po přihrávce od Wágnera sám zakončil rychlý brejk, domácí ale opět zachránil Diviš, který zasáhl levou nohou. Ve 24. minutě se Teplicím podařilo zničehonic vstřelit branku, když Žitného centr zužitkoval Vondrášek, avšak radost mu překazil asistent hlavního rozhodčího, který signalizoval ofsajd.

Po půlhodině hry se již Skláři mohli radovat. Králův pas do pokutového území propadl k Žitnému, který pohotovou střelou k tyči poslal domácí do vedení. Za minutu chtěl odpovědět Lingr, jeho zakončení po Budínského přihrávce ale zneškodnil Diviš. Sedm minut před přestávkou prosvištěl Vondrášek po pravé straně až do vápna, kde našel osamoceného Vaněčka, který střelou do prázdné brány navýšil náskok Teplic.

Vaněček mohl svůj střelecký účet rozšířit v 52. minutě, kdy se dostal přes Janečku a prověřil pozornost brankáře Berkovce. O čtyři minuty později se ke střele z dálky dostal hostující Ba Loua, jehož ránu musel vytáhnout Diviš. Následný rohový kop zakončil Janečka těsně nad. V 66. minutě si Vaněček naskočil na Horův centr, ale ani on netrefil cíl.

Devatenáct minut před koncem se do další příležitosti tlačil Ba Loua, avšak dobře zasáhl bránící Jeřábek, jenž zastavil pokus karvinského hráče. Za dalších osm minut prodloužil Wágner dlouhý nákop na Panáka, který našel Ramíreze, jenž hlavičkou snížil na rozdíl jedné branky. Domácí pak dvě minuty před koncem zahodili možnost zase odskočit do dvougólového trháku, když Kučerův roh zakončil Vaněček do Berkovce.

Další šanci měly Teplice v 90. minutě. Vaněček si počkal na Kučerův náběh, avšak záložník Sklářů z hranice pokutového území netrefil bránu. Domácí zahozené šance málem mrzeli. V samotném závěru nastavení se totiž do vápna soupeře vydal také Berkovec, který se dokonce dostal k zakončení, ale těsně minul teplickou svatyni.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - SFC Opava 1:0

15.09.2018 19:00

Góly: 86. Patrik Hrošovský (pen.)

Viktoria Plzeň udolala Opavu brankou až v závěru zápasu. O tu se postaral z pokutového kopu Patrik Hrošovský, když se proti pravidlům provinil Zapalač.

První zakončení v zápase si připsal Kuzmanović, ten z otočky našel pouze Kozáčikovy rukavice. Za domácí jako první zahrozil Pernica, jeho rána ale byla nepřesná. V 15. minutě přestřelil z nadějné pozice aktivní Kuzmanović. O deset minut později se po centru Zavadila dostal k hlavičce opět Kuzmanović tentokrát jeho pokus zastavil výborně postavený Kozáčik.

Na druhé straně Hrošovský vyslal do úniku Ekpaie, ten ovšem hostující svatyni minul. Ve 29. minutě se ke střele ze standardky napřáhl Kopic, proti němu ale zakročil Šrom. Ten si poradil i se zakončením Čermáka. Pár minut před koncem první půle se v obrovské šanci zjevil Krmenčík, jenž však trestuhodně přestřelil. V úplném závěru úvodní čtyřicetiminutovky hlavičkoval mimo Hejda.

Druhý poločas byl ve znamení dobývání opavské branky. Domácí se ale velmi dlouho nedokázali probít přes obranný val hostí, a kromě nepřesné střely Čermáka příliš nehrozili. Pořádný tlak Západočechů přišel až v posledních dvaceti minutách. V 73. minutě se Plzeň radovala z branky, radost to však byla předčasná, protože sudí Berka gól neuznal.

Deset minut před koncem dokázala opavská obrana zablokovat nebezpečné střely Koláře i Hrošovského. Rozhodující moment zápasu přišel až o chvíli později, to ve vápně zahrál rukou Zapalač a sudí Berka po konzultaci s videorozhodčím nařídil pokutový kop. Míč si vzal kapitán Hrošovský, jenž umístěnou ranou nedal Šromovi šanci. Hosté už odpovědět nedokázali a odjeli tak z Plzně s prázdnou.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 1:0

15.09.2018 17:00

Góly: 58. Miroslav Slepička

Příbram dokázala ve vyrovnaném utkání urvat všechny tři body. O jediný gól zápasu se postaral veterán Miroslav Slepička, pro kterého to znamená už čtvrtou trefu v sezóně.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, jenomže Soldátova hlavička byla nepřesná. V první větší šanci zápasu se objevil hostující Falta, proti němu ale výborně zasáhl Švenger. Hlavička Plška po následném rohu skončila těsně vedle levé tyče. Utkání se pak hrálo ve vysokém tempu, ale provázelo ho i spousta nepřesností. Ve 28. minutě vystřelil bez přípravy vysoko nad bránu Plšek. Na druhé straně byl podobně neúspěšný Květ. Ke konci poločasu mohl po Buchtově chybě otevřít skóre zápasu Soldát, jenže hlavičkou přestřelil.

Hned pár minut po přestávce se do šance dostal Hlúpik, Buchtu dokázal efektně přehodit, jenomže s ním i hostující svatyni. V 58. minutě se aktivní Antwi prosmýkl po levé straně a předložil míč do vápna Slepičkovi, ten z otočky povedenou ránou na bližší tyč překonal Buchtu a poslal tak Příbram do vedení. Sigma se snažila odpovědět, nicméně Plškovu hlavičku obrana srazila a Houskova rána z dálky mířila nad břevno.

Patnáct před koncem zápasu Slepička dokázal v souboji vyhrát nad Kotoučem a dostat se do zakončení, Buchta však skvělým zákrokem dál držel naděje Sigmy nad vodou. V 82. minutě měla Sigma výhodu přímého kopu. Houska tvrdou pumelicí těsně přestřelil. V závěru zápasu ještě hlavičkoval Zahradníček, trefil však Švengera a hosté tak zůstali znovu bez bodu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 0:1

14.09.2018 18:00

Góly: 74. Petr Hronek

Zlín pokračuje ve skvělém startu do soutěže. Další tři body si odvezli z hřiště Bohemians poté, co jim stačilo vstřelit pouze jednu branku. Domácí byli rovnocenným protivníkem, ale své velké šance včetně penalty na rozdíl od hostů zahodili.

Trenér Klokanů před zápasem zamíchal sestavou. Do pětičlenné obrany se dostali mimo jiné Bederka s Bartkem a na pravém kraji zálohy operoval Reiter. Také lodivod Ševců Michal Bílek se odhodlal k několika změnám. Zraněného Hnaníčka nahradil na stoperovi Bačo a díru po Traorém, jenž přestoupil do Slavie, zalepil v záloze Lukáš Holík.

Bohemians se do první šance dostali po pěti minutách hry. Při rychlém brejku však na gólmanovi hostí Stanislavu Dostálovi nejprve ztroskotal Reiter a po něm i Filip Hašek. Za další čtyři minuty se po secvičené akci dostal ke střele Martin Dostál, jehož vychytal jmenovec Stanislav. Zlín poprvé zahrozil ve 13. minutě. Bartek ztratil míč ve středu pole a brankáře Valeše protáhl Holík.

V 18. minutě vrátil Bartošákův centr před bránu Beauguel, kde hostující Poznar trestuhodně netrefil zařízení. Po půlhodině hry provětral obranu Ševců domácí Dostál, jenž se po zblokované ráně opět dostal k balónu a na jeho přihrávku nedokázali do sítě dotlačit Záviška s Yusufem.

Čtyři minuty po změně stran se za obranu na dlouhý míč naběhl Poznar a jeho střelu z úhlu vykopl před brankovou čarou jeden z obránců Klokanů. Devět minut se do té doby bránící Bohemka dostat do vedení, když po rychlém protiútoku zakončil akci Yusufa Martin Hašek, avšak syn trenéra domácích nepropálil obranný blok Zlína.

Rozhodnutí zápasu přišlo patnáct minut před jeho koncem. Podio svůj dlouhý pas nasměroval na Poznara, jenž hlavičkou prodloužil na zcela volného Hronka, jenž sice do hry zasáhl až v průběhu poločasu, ale nakonec se stal hrdinou hostů, neboť zblízka propálil Valeše. Bohemians měli obrovskou šanci na vyrovnání tři minuty po radosti soupeře. Vodháněl spadl při průniku do pokutového území. K exekuci nařízeného pokutového kopu se postavil Martin Hašek, avšak Dostál jeho úmysl vystihl a skvělým zákrokem se podílel na tom, že tři body nakonec brali zlínští Ševci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha870121:421
2.Viktoria Plzeň870114:621
3.Sparta Praha862015:420
4.Fastav Zlín861115:519
5.Baník Ostrava851212:416
6.1. FK Příbram832313:1411
7.Bohemians Praha 1905832310:1111
8.FK Jablonec831411:1010
9.Slovan Liberec82428:810
10.FK Mladá Boleslav831417:1910
11.FK Teplice823311:159
12.1. FC Slovácko830510:159
13.MFK Karviná820610:186
14.SFC Opava81167:184
15.Sigma Olomouc81078:183
16.Dukla Praha81076:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (736)

Přidat komentář
Whitemedia

Pískej konec ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Lenochod

Reagovat
lada.sp

kéž by, hráli by jsme poháry

Reagovat
meno

bychom

Reagovat
lada.sp

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
andrew96

Reagovat
pingla

Reagovat
Spalovač šancí

Teď už mohou

Reagovat
Strojmír

Reagovat
HorajzmAmmann

Bílku, klobouček

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Erialdur

Tobě je 10?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kepy_FCB

Ne je tam chyba na te strance.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

O IQ autora testu svědčí, že předpokládá, že člověk s nízkým IQ byl schopen test samostatně vyplnit No a jak se z podílu dvou kladných čísel stane číslo záporné...?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

mentálně určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nebudeš blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

BÍlek do repre

Reagovat
ladyboy arsenal

a na jaře to zas budou prodávat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zlinecek jede

Reagovat
HorajzmAmmann

je fakt si ze sebe ještě udělat prdel. Na druhou stranu známe Zlín...

Reagovat
HorajzmAmmann

*fajn

Reagovat
Whitemedia

PP

Paráda no.. Odejdou snad dva poslední fotbalisti, v útoku naprosto impotentní Železník a impotentní Poznar..který aspon bojuje teda. Do toho Bílek, takže bude hrát nějakého zasraného nedívatelného zandoura. Budou rádi za záchranu a za toho Pánika si to zaslouží.

s tou záchranou to letos bude opravdu boj

Reagovat
PP

už jsem si sypal popel na hlavu a psal jsem, že mi Bílek zavřel hubu..

Reagovat
Whitemedia

v pohodě, já to znám.. já zase při příchodu Ranieriho do Lestru psal, že to bude první vyhozený trenér v sezoně

Reagovat
PP

je fakt, že toto u Zlína nečekal snad ani největší optimista. Hrozně Zlínu pomohlo, že po loňské sezoně ho zase letos berou za ousidera a to Zlínu vyhovuje. Jediné co, tak pořád ve mě setrvává pachuť za vyhození Boba..

Reagovat
Whitemedia

Pánik mrzí, ale po příchodu Bílka už ne tolik.. navíc když se mu daří v Baníku..

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě, já jsem je čekal v té skupině, která se bude prát o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

"Mě se ten kádr docela líbí a vidím to pozitivně "

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Zlíncester častěji na prvním místě jako Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín hraje v pátek a hned mám ve fantasy 4. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jsou zatím šokem výkony Poznara, v každém zápase patří k lídrům, dnes vedle Dostála nejlepší.

Reagovat
Whitemedia

Byl takový i před odchodem, Zlín mu prostě svědčí.. nebaví mě Palič, ale ten si holt vydělal nějaké chechtáky ve Slávce a teď už tolik makat nemusí..

Reagovat
smazaný uživatel

No, srovnání těch dvou je až do očí bijící. Nechápu, že dostává ty minuty, co dostává, když je za ním slibný Jakubov.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna palič podle mě schválně přichází až do otevřenější obrany, když tým vyhrává, protože je hbitější oproti těm vyšším útočníkům Takže s ním v útoku si soupeř musí dávat pozor i na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, když Hronek nastoupil až v průběhu zápasu

Reagovat
andrew96

Bohužel už umí vlastně jen běhat, do základu bych ho vůbec nepouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké "už"? Pořád má předpoklady k tomu samému

Reagovat
Whitemedia

Znám ho už přes 16 let a vůbec se to nedá srovnávat s tím, jaký byl jako děcko, následně jako dorostenec, když si sháněl s rodiči sponzory, aby mohl na soustředění do Brazílie a pak ještě po postupu do první ligy.. potom přišel odchod do Slavie a jako kdybych sledoval úplně někoho jiného..

Reagovat
Whitemedia

ale musím ještě doplnit, že já mu nesahám ani po tkaničky od bot, si mě vždy vodil jak největšího fotbalového tragéda a to mi fotbal docela šel

Reagovat
andrew96

Dřív ještě uměl vystřelit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohužel v Baníku byl za dřeváka, protože přece musí střílet tuny golů...

popravdě jsem ho taky před sezonou nechtěl, ale čekal jsem, že dojde nějaký útočník co ty goly dává kdyby náhodou vypadl Baroš. Nedošel nikdo a...

Pozny, sorry trevor měl pravdu no..

Reagovat
andrew96

Nesmíš postavit útok pouze na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.

Reagovat
Hokaido

Za Bílka jsem strašně rád. On si to zaslouží.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
rufus

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

Reagovat
mayday

Jak kdyby byl šrot a dělal střízlivýho.

Reagovat
mayday

OT: Ten Veselej ať už se na ten tenis vysere tvl

Reagovat
Whitemedia

kdo?

Reagovat
HorajzmAmmann

preview

Reagovat
mayday

Sorry, dík.

Reagovat
REPLIKATOR

co je tenis?

Reagovat
mayday

Jak odpovědět... Nevím

Reagovat
Kepy_FCB

Smutný

Reagovat
Losinho

Bílek na hrad

Reagovat
Greny

OT: O2TV a hokej

Reagovat
Kang & Kodos

Co se jim povedlo?

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Jílek masér

Reagovat
ratusek

Co udělali?

Reagovat
Coutinho10

chtěl jsem se pro zajímavost mrknout na to jejich studio a taky mě to nepustilo a hned odhlasilo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ti, kteri rikali, ze o2 je omile pred ct

Reagovat
hefy

Bílek byl vždycky nadprůměrnej trenér. Ukazoval to u nás, ve Spartě, koneckonců i v repre. To, že schytal neskutečně neadekvátní hate, se ukazuje až dneska. V sestavě v Honzou Rezkem a dalšíma nefotbalistama udělal Euro a tam dokonce postoupil. Jsem rád, že se mu daří, je to sice pragmatik a jeho fotbal neni moc líbivej, ale takoví vyhrávají trofeje (viz Mourinho).

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoceněný génius a mučedník Myslím, že ani my jeho kvality ještě zdaleka nejsme schopní zcela rozpoznat, až za takových 30 let celý svět sezná, že BÍLEK TO VĚDĚL. Všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásný vidět, jak ten vztah k trenérům a hráčům lítá nahoru a dolů podle toho, jak se jim momentálně daří.

Reagovat
ratusek

zrovna Klokanomet si dělá srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Ironii jsem poznal a chtěl jsem ho podpořit. Ale díky

Reagovat
Whitemedia

Jako neměl jsem možnost vidět všechny zápasy Zlína v téhle sezoně, ale mě teda zatím předváděná hra pod Bílkem dost baví..

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tady má někdo hodně krátkou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom si rozuměli, v lize mu to vždycky šlo, ale v repre to byla hrozná bída. Argumentovat tady postupem na Euro je, pří vší úctě, totální blbost. V repre neukázal v podstatě nic I samotný EURO bylo herně strašný. Na papíře to možná vypadá hezky, ale kdo si tu éru pamatoval, ten na to s láskou vzpomínat prostě nemůže.

Reagovat
ratusek

Hlavně.postup.díky.skoku plavmo

Reagovat
smazaný uživatel

Sešlo se mu strašně moc věcí. Ale tady už si nikdo nepamatuje, jak nás v kvaldě doma porazila Litva, Arménie, Dánové nás točili na kolotoči v obou zápasech, hrál se vyrovnanej zápas s Lichtenštejnskem a tak dále. I v tý baráži naši dostali Černou Horu, která díky Čechovi zahodila asi 5 tutovek.

A po x letech si tady člověk přečte, jak nám to Bílek v repre natřel...

Reagovat
ratusek

Zlín prohraje třeba 2 zápasy nebo jim třeba dojde dech na jaře a budem s.Bílkem v normálu

Reagovat
Kang & Kodos

Tady by beztak byli schopný za pět let vzpomínat i na Jarolíma. Hate na Bílka byl sice přehnanej, ale na oslavy to zdaleka nebylo.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Úplně přesně. Bílek byl v české lize většinou úspěšný, Blšany držel nad vodou, se Spartou získal double (dneska nepředstavitelná věc) a po nepovedeném angažmá v Jihlavě se mu zase daří ve Zlíně. Ale jako trenér reprezentace byl kritizován oprávněně a hlavně si za to mohl sám nejenom tím herním projevem, ale hlavně svým alibistickým vyjadřováním. Xkrát dával rozhovor po zápase a hodnotil ho úplně jinak, než ho viděli všichni ostatní. Sebereflexe nula. Nakonec to při konci u repre tuším sám přiznal, že se měl chovat jinak... Takže tak. Bílek rozhodně není špatný trenér, ale jeho kritika u reprezentace byla oprávněná a mohl si za ni sám.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

tohle moc neodpovida, tomu jak to probihalo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nemůžu bejt tak přísnej, že jo.

Reagovat
Kiwi-21

Tu se řeší pořád Rezkova simulace kterou ani dělat nemusel

Neříkám že jsem rád za to ale tak se stalo kolikrát repre a nebo naše týmy byly naopak poškozeny a přišly o postup jen kvůli takovým případům jednou je to naopak a lidí si to pamatuji 10 let

Reagovat
Han střelil první

Euro nebylo herně zase tak hrozné. Prosrali jsme Rusko, pak zaskočili Řeky a s Polskem to byl naprosto vyrovnaný zápas, spíše jsme byli lepší. Na Portugalsko jsme pak vůbec neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nás poláci první půli mačkali jako citrón . A to je přesně o no. V podstatě celý šampionát nám zachránila dvacetiminutovka s Řeckem. Jako oproti Jarolímovi je Bílek zlatejm to jo, Ale tenkrát fakt nečekal bych, že na něj bude někdo s láskou vzpomínat a ještě oslavovat "jeho úspěchy" s repre.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ale tenkrát bych fakt nečekal, že na něj bude někdo s láskou vzpomínat a ještě oslavovat "jeho úspěchy" s repre.

Reagovat
andrew96

To Polsko si teda pamatuju jinak, hlavně první poločas.

Reagovat
lajka30

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
hefy

Já si to pamatuju moc dobře, a proto jsem schopnej to tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně ne.

Reagovat
CHONG

Nebýt právě Rezka a jeho skoku do bazénu, tak žádné EURO nebylo a ty hovna o Bílkově nadprůměrnosti u repre jsme si mohli ušetřit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

OT: dneska u Šípa ve Všechnopárty bude Vémola, no to sem zvědavej

Reagovat
ratusek

OT: dneska u Šípa ve Všechnopárty bude Vémola, no to sem zvědavej

Reagovat
Kang & Kodos

Pořád čekám, kdy ten MMA hype splaskne.

Reagovat
ratusek

Já nevím co si o.Vémolovi myslet, sem.na.to.zvědavej a jakej postoj k němu zaujme Šíp.

Jinak hype bude ted kolem.boxu jak Rytmus dostane nařezáno od Marpa, pak vyzve jinej rapper dalšího a pak někdo do klece a furt dokola, prostě prachy

Reagovat
Kang & Kodos

Já celkově nevim, co si myslet o tom, že se dva na mezinárodní úrovni průměrný fighteři postaví do klece, chvíli se tam poválí, pokopou a přijde na to skoro plná O2 arena. Viděl jsem dva zápasy a přišlo mi to hrozně nudný.

Reagovat
ratusek

To myslíš ted Karlose a Kincla? Tak lidi to sledujou, ted se tomu zvedl ohromně i marketing díky třeba Grznárovi.

Na Marpa a Rytmuse bude taky vyprodáno. Tak proč ne. Oni se domluví, dostanou za to statisíce a všichni.jsou vysmátí.

To stejný když šel McGregor do ringu s Mayweatherem

Reagovat
Kang & Kodos

Myslim, že jo. Jinak je mi jasný, že tam maj všichni v hlavě kalkulačku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Cottage

stejný jako když na mezinarodně prumerné spartu a slavii přijde plný dům

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak zrovna ten zapas, o kterym mluvis, byl uplne nahovno. To je fakt jak kdybys soudil fotbal podle Bohemky proti Zlinu

Asi nejlepsi fight, co byl kdy v CR k videni, je Prochazka vs. Solc: https://www.youtube.com/watch?v=-BhStJ0S0Ts na to uz se koukat da

Reagovat
mayday

No tak na to už se dívat opravdu dalo. Ten Vemola s Kinclem bylo podle toho úplně o ničem.

Reagovat
Posledni Kovboj

Vemola s Kinclem bylo o nicem uplne objektivne

Reagovat
mayday

Ten Procházka má víc zajímavých soubojů teda, mrkl jsem na pár videí a slušný řežby.

Reagovat
Posledni Kovboj

Prochazka je uz par let nejlepsi ceskej fighter zapasi v Japonsku, nabidky z UFC byly, ale odmit je. Nedavno s nim byl rozhovor na bezfrazi.

Reagovat
mayday

Vím, to jsem četl, ale hned jsem si to s ním nespojil. Kluci z fotbalu byli na tom zápase se Šolcem si vzpomínám, že se o tom pak bavili v kabině. No tak v tom Japonsku to dotáhl daleko no.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Posledni Kovboj

ja taky ne. On narozdil od Knizete, Ondruse, a podobnejch neni uplnej vylizanec. Akorat kvuli tomu, jak se ty cesky "promoteri" snazej vytvaret tu prefight show neni moc poznat, co je jen jako, a co uz ten borec mysli vazne.

Reagovat
SaianSupaCrew

Vémola je tlučhuba Ten trash talk už je hrozně otravný, bezvýznamní soupeři z čech, chci někoho světového, osmé vyhlášení o UFC, pořád dokola.

Kvality nesporné má, na zemi je výborný ale má slaboučký box. Pešta by ho podle mě sundal, i kdyby šel s váhou dolů

Reagovat
Alan_Shearer

Tohle jentak nesplaskne. MMA je naprostej fenomen, brzo to tady bude po fotbale a hokeji nejsledovanejsi a nejvydelecnejsi sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš, hokej je naprosto minortiní sport celosvětově MMA už je teď dávno víc

Reagovat
Alan_Shearer

Ja myslel u nas, cubko. Nicmene z celosvetovyho hlediska je hokej stale vic.

Reagovat
smazaný uživatel

čubko říkej svojí vylízanej matce že tě nepolkla. a hokej opravdu populárnější neni, top je maximálně ve 4 zemích + v dalších čtyřech jakžtakž, zatímco nikde jinde nikoho nezajímá. MMA možná není top nikde, zato má ale fanoušky prakticky po celém světě.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste tam budou sipky

Reagovat
smazaný uživatel

Šipky do vody?

Reagovat
SaianSupaCrew

Ono je to těžko, když v tomhle směru dostavájí největší mediální prostor pseudogangsteři, vylízaná smažka Grznár, nebo Slepička... I u nás je ale spousta kvalitních fighterů.

Jinak je MMA ale bomba, oblíbíš si pár stylů, pár kluků a užíváš si ty konfrontace různých technik, comebacky, ale hlavně teda ty vypínáky no Nejvíc mě baví, když někdo umí pořádně nohama

https://www.youtube.com/watch?v=aJKzZAqU8fs

https://www.youtube.com/watch?v=tvXBq_oREd0

https://www.youtube.com/watch?v=RhgOtbbU1UM

Reagovat
Whitemedia

v tenisu Veselý, pak nějaký Vémola.. já jsem asi fakt úplně mimo veškeré dění, protože vůbec netuším, o kom to tady mluvíte

Reagovat
Whitemedia

ale Šípa znám, takže dobrý..

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak Karel Sip je znamej vsude: https://www.youtube.com/watch?v=tez2_1BX7lU

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem nechtěl objevit Ale je fakt, že pár veršů se docela povedlo.Vydržel jsem něco přes minutu.

Reagovat
ratusek

Však.pohoda, máš jiné zájmy

Reagovat
smazaný uživatel

Vémola je borec

Reagovat
Miguel19

Letos titul hokejová Plznička

Gulaš král

Reagovat
Greny

Bohužel Tě zklamu, jdeme si pro hattrick

Reagovat
Miguel19

Uvidíme

Reagovat
Greny

Snad pojedeme podle klasickyho scénáře,vybornej zacatek, v prosincu si kluci vydelaji na darky , pak v lednu zase zapnou potrenuji a PO jizda

Jinak teda prvni tri tydny hrajeme sobota a neděle ... dementi z O2

Reagovat
Miguel19

Jn, je to na hovno. Jsem zvyklý na ČT. Teďka to Buly v 5 lidech bylo dobré.

Reagovat
C-M@ster

Mě by zajímalo, jaký to je pro hráče ten divnej program ze startu.

Reagovat
Rarášek

Ani omylem .

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Ta liga... loni spanilá jízda Rady, letos získávají zpět reputaci Csaplár a Bílek... dost by mě zajímalo, s čím to trumfne Pulpit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje ligu s Karvinou

Reagovat
Briggus

v zimě převezme Ščasného Spartu a dojde s nima do LM

Reagovat
Imos

půjde do Libe za Žolta a vyhraje pohár, to je snad jasný

Reagovat
Tommy the Gunner

Bilek do repre!

Reagovat
Komix

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdravení všem zde.

Tvl, on se MB nakonec stane valašským králem, ne ?

No, příští pátek je potřeba vyloupit je, i když to nebude lehké ...

Reagovat
ratusek

Jak ste tady psali, že po skončení předkol začne Sigma vyhrávat a vše půjde lehce tak to tak rozhodně nebude. Na těch hráčích bude deka a bude to těžký začít najednou vyhrávat. Následující zápasy mají lehkou akorát Duklu a Karvinou.

Ve hře Sigmy chybí ta lehkost jaká tam bývala loni a tedˇje otázka co s tím. Nechat Jílka ještě do zápasu s Karvinou nebo ho vyrazit a spoléhat na nový impuls, toť otázka. Ale lepšího asi neseženou, elda by přetáhli Svědíka z potápějící se Jihlavy, ale doufám, že tam Svědík nepůjde.

(snad by to Brabec zařídil)

Reagovat
Shevchenko

Wtf a proč by to jako Brabec dělal?

Reagovat
ratusek

Figi nebo jak se ten jaryn jmenuje tady psal, že Brabec zarazil to, že Svědík chtěl do Karviné

Reagovat
Liquid

já jsem to říkal, že Sigma bude i nadále dole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma tam je gotovo.

Reagovat
Liquid

Olomouc po zásluze opět prohrála, může mi někdo z fandů Sigmy vysvětlit, jak se někdo jako Kotouč může živit fotbalem ? Oktagen ho předskočil když to měl pod kontrolou, v 36tiletech v 70.minutě....škoda že to Buchta přečetl

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma sestup

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

Penalta podle mě nebyla, ale v tý době to stejně mělo bejt už 10 minut 1.0. Plzeň je ale neskutečně v hajzlu. Šrom dneska ani nemusel vytáhnout žádnej pořádnej zákrok, a stejně málem udržel nulu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

měl jeden při standardce, jinak

Reagovat
ratusek

Plzeň s.touhle pomalou hrou,nebude hrát o titul, navíc hrají LM. Letos máte jedinečnou šanci i s tím chaosem bojovat reálně o titul

Reagovat
ZB 07

To si piš, že budou bojovat o titul. Oni jsou totiž schopný ty zápasy vyhrávat, i když hrajou sebehůř. Teď na podzim asi začnou ztrácet, ale věřím tomu, že na jaře, kdy jim dost pravděpodobně odpadnou pohárový starosti, ten titul klidně můžou dát.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Budou ale nevyhrajou. K zisku titulu potřebuješ štěstí ale jen to ti nestačí. Potřebuješ i kvalitu. Teď Plzni vše vychází ale je jen otázka času než začnou ztrácet.

Reagovat
Losinho

To se tady říkalo přesně před rokem

Reagovat
Blasphemer

a před dvěma, před třema taky... jo a před čtyřma taktéž

Reagovat
Spalovač šancí

S jednou podstatnou výjimkou. Vloni na podzim ostatní hodně ztráceli, teď ne.

Reagovat
Losinho

Plzeň zas tentokrát nemusí tolik ztrácet na jaře. Proti těm slabším mančaftům to prostě vždycky urvou.

Osobně bych se nedivil, kdyby po 30 kolech o kousek vedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Však těžko jim to vyjde i podruhý. Haluzí titul nevyhraješ. Na to je sezona moc dlouhá. Jednou se ti to sejít může, podruhý určitě ne.

Reagovat
ZB 07

Jenže Plzeň právě tou kvalitou, kterou má, dokáže zápasy dotáhnout do vítěznýho konce. I když se jim herně nedaří, tak sbírají tři body takřka každej víkend, což se o nikom jiným v lize říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

To není kvalitou. Často ani nevědí jak k tomu vítězství přijdou. Slavie je na míle před nima.

Reagovat
ZB 07

Sorry, ale v týhle sezoně vyhráli už pětkrát 1:0 a pokaždý se k vítězství propracovali a dokázali to silou urvat. Zrovna v tomhle jsou v lize o parník před všemi ostatními, věřím tomu, že Slavia by při podobným průběhu zápasů a formě nedokázala vyhrát ani polovinu toho co Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to nepotřebuje no. Říkám. Plzni teď vše vychází ale do konce sezony nebude. Pak klidně může hrát lépe ale bude ztrácet. A Slavia má prostě ten tým lepší.

Reagovat
KingMaster13

Oni jsou schopný ale 20x vyhrát 1:0

Reagovat
ratusek

No vy ste uplně jinde. U nich vyhrajete a oni taky nwvyhrajou vše

Reagovat
KingMaster13

Jenže my ten náskok prosereme v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce ve vápně (a fauly který nejsou zastavením slibně se rozvíjející akce nebo vyložený šance) a neovlivní tak ohrožení branky, bych jako penaltu nepískal (např. Zemanova na Slavii nebo tahle Zapalačova). Jsou to pak góly z ničeho. Proti Spartě byly nepísknutý penalty, který hru ovlivnily mnohem víc. Škoda, že rozhodčí neuznal Krmenčíkovo regulerné gól, nemuselo to bejt o takový penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě nebyly písknutý penalty, protože to žádný penalty nebyly.

Reagovat
Bex5

Reagovat
ZB 07

V suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, rukama se fotbal nehraje.

Reagovat
Losinho

Plzeň se vrátila ke klasice

Reagovat
Blasphemer

zas nás řežou, kundy

Reagovat
Losinho

Já myslel to 1:0, měl jsem vsazeno

Reagovat
Blasphemer

já to taky čekal, akorát jsem bláhově doufal, že bude alespoň ze hry

Reagovat
Losinho

A že to kope zrovna Hrošovský

Reagovat
Blasphemer

vůbec jsem mu nevěřil, když jsem viděl, že na ní jde on ale kopl to s přehledem... dost jsem se bál, že půjde kopat Kolář a předvede tu svojí namachrovanou píčovinu s čekáním na pohyb brankáře a následným zakončením do jeho rukavic

Reagovat
Losinho

I Krmelce bych čekal spíš nebo Kopice

Reagovat
Blasphemer

Krmelec to minule zesral, tak se k tomu radši asi moc nehrnul. Ještě Hořava párkrát kopal pentle, ale to bylo většinou v přípravných zápasech, ani nevím jestli se k tomu vůbec dostal v soutěžním zápase. Ale ten už nebyl na hřišti, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Plzen uz je odporna s tema vyhrama 1:0

s takovou to bude pekna ostuda v LM

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak jestli bude i v LM vyhrávat 1:0, nikdo se zlobit nebude.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
PP

tam ne, v naší lize mě to už taky sere..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

ono i prohrávat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

ale tam to bude krapánek těžší a po tomhle jim vůbec nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

To bude strašná ostuda, když dostaneme ranec od Realu nebo od Říma... daleko větši než vypadnout v předkole s klubem jako Subotica nebo skončit ve skupině díky kazašsskýmu velkoklubu z Astany. Hrozný, už teď se dopředu stydím.

Reagovat
Kang & Kodos

S Realem může prohrát každej debil. Prohrát se Suboticí, která ti jednou za zápas vleze do vápna, to už musíš umět

Reagovat
smazaný uživatel

A prohrát kvůli tomu jednomu vlezení do vápna 2:0, to je teprve umění.

Reagovat
Losinho

Myslí odvetu. V prvním zápase bylo umění to, že prohráli JEN 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neprohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti zaparkovanýmu autobusu je 1:0 běžnej výsledek. Např. Olomouc přestože je herně lepší jak soupř, prohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc, přestože je herně lepší než všichni soupeři, tak má nejméně střel na branku v lize Na stejno s Duklou, abych jim teda nekřivdil...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Koukám pentle nejspíš byla, do toho jim vzali asi regulérní gol. Takže sice 1:0 z pentle, zase se o tom bude dost mluvit ale výhra nejspíš zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta dle mě celkem jasná, k tomu jim neuznal regulérní gol, takže nemá smysl cokoliv řešit. Každopádně Plzeň hraje příšerně a pokud u nich nastoupíme v plný palbě, tak věřím tomu, že tam můžeme vyhrát..Jsem zvědav, paradoxně těžší zápas očekávám v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak píchají ježci? Myslím polohu. Protože zezadu by to asi samce bolelo, takže misionář?

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, na Novu je spoleh, ta vyřeší každou životní záhadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poptám se v pátek našeho maskota.

Reagovat
smazaný uživatel

Videotechnologie v naší nejvyšší souteži = stejná komedie jak rozhodčí na vesnickém fotbale.

Reagovat
Coutinho10

OT: Zlatan a jeho kousek číslo 500....ten nás asi nikdy fakt nepřestane překvapovat

https://twitter.com/LAGalaxy/status/1041121347936563201

Reagovat
Coutinho10

OT: Zlatan a jeho kousek číslo 500....ten nás asi nikdy fakt nepřestane překvapovat

https://twitter.com/LAGalaxy/status/1041121347936563201

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
HorajzmAmmann

Pro nas celkem zajimave vysledky kdyz se udrzime po tom losu Sparta, Zlin, Slavia, Plzen v TOP 5 bude to fantazie.

Reagovat
ratusek

chce to zítra minimálně bodík a hezky se postupně udržet v té TOP5

Reagovat
smazaný uživatel

Radši vyhrajte, ale bod taky ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzeň si věřím, se Spartou beru i bod Ze Zlína taky bod.

Reagovat
Kang & Kodos

Liberec

Reagovat
ratusek

Debilové nechají vyhrát Duklu, no ty vole podobnej tým k hovnu jako loni Teplice

Reagovat
Aik29

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka OT: Po asi nejlepším utkání za poslední 2 roky jsme stáhli ztrátu na čelo na 6 bodů, navíc Magera má formu na evropský poháry, odchod Pivarníka se snad začíná pomalu projevovat

Reagovat
KingMaster13

Jsem to říkal, další rok jste zpátky

Reagovat
ZB 07

No zas bych to nepřeceňoval, porazili jsme blbý Táborsko, který mělo s profesionálním fotbalem společnýho jen to, že v těch dresech vypadali jak Neapol. Ale stejně je to fajn pocit vyhrát po pěkným výkonu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

No počkej u nich v lese budee mít problémy

Reagovat
smazaný uživatel

A příští týden koukejte porazit Pardubky, jinak už budete úplně v prdeli.

Reagovat
ZB 07

I kdybychom tam remizovali, tak to nebude úplná pohroma. Potom totiž máme docela příjemnej los a týmy nahoře se naštěstí obírají navzájem, tak nás ty ztráty zatím tolik bolet nemusí. Nicméně musíme tam jet vyhrát, to je jasný.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Co říkáš na Prostějov?

Sus, Schuster, Polák, Kroupa - zatím celkem jízda... a mají víc bodů jak za celou předminulou sezónu, když sestupovali.

Reagovat
ZB 07

Zatím jsem letos viděl jenom jejich zápas s náma, což není úplně měřítko, ale ty zkušenosti se tam evidentně projevujou Na boj o postup to určitě nebude, ale klidnej střed tabulky by mohli dát.

Reagovat
C-M@ster

Mají to dobře namíchaný mladí+staří, trochu jak Příbram , vůbec jsem nečekal, že budou tak vysoko zatím.

Reagovat
ZB 07

Bude zajímavý sledovat, kdo sestoupí. Mohlo by třeba to Táborsko, ti byli dneska fakt šílení...

Reagovat
monty25

Za 14 dní hraje Táborsko na Žižkově, to bude existenční zápas pro oba týmy...

Reagovat
meno

Žižkov se svedne až se projeví naše posily. Zatím má nějakou úroveň Petar.

Reagovat
Frank Lampard 8

Ještě Koudelka, mistr světa a Evropy v malém fotbale.

Reagovat
PlackaSKS

hmm Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Traoré, Zmrhal - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Traoreho prohod s Husbauerem.

Reagovat
PlackaSKS

já to nepsal, jen kopíruju. a pokud má traore nahradit sýkoru, tak to takhle i fakt bude

Reagovat
PlackaSKS

a zatim i je a traore tam překvapivě nehraje špatně. to sem nečekal

Reagovat
Figi

Tak co anglicka hvezda Aarons. Nevypadal, ze by si Duklu daval s prstem v nose a treninkovem tempu

Reagovat
monty25

Od Teplic sice žádná hitparáda, ale po pěti zápasech bez výhry důležité 3 body! Prvních 25 minut špatných, to hrála jenom Karviná, ale zase na druhou stranu měla dvě největší šance po odpuštěných faulech. Pak se Teplice trochu zvedly, pomohl gól Žitného a vzápětí zase Karviná nedala šanci. Potom parádní spolupráce Vondráška s Vaněčkem a druhou půlku to bylo víceméně jenom o tom, jestli sklapne Csaplárova past. Po tom gólu na 2:1 to byly docela nervy, ale naštěstí už Karviná nějakou velkou šanci neměla, jenom ty dva rohy v závěru. Každopádně cenná výhra a příště s Opavou by to chtělo na ni navázat. Teplice jsou sice 12., ale na šestou Příbram ztrácí jenom dva body...

BTW: Ten karvinský Ba Loua je docela šikovný hráč. Kdyby byl Dovalil co k čemu, tak si taky někde vyhlídne podobnou posilu...

Reagovat
Figi

ja rikal, ze ten Ba Loua bude pro karvinou velka posila. kvalitu urcite ma. uz to bylo videt v priprave. kdyz tady byl o nem clanek ze posil karvinou tak mel akorat vysmech, ze na nasi ligu nema. zatim je spise opak pravdou. moc podobnych hracu tady neni.

Reagovat
mayday

Šikovnej hráč, rychlej, technickej, nízko těžiště...

Reagovat
Figi

jinak nemyslim.ze tam byly odpustene fauly. i podle opakovacek to bylo videt. hlavne ta jedna akce.na.pulce po ktere sla karvina do brejku tak byl ciste vypichnuty balon

Reagovat
monty25

Jak už jsem psal v preview: Nejdřív Wágner proti Divišovi vysoká noha a potom ten faul na Kučeru, podle mě nejdřív noha a potom míč. Ale naštěstí z toho nebyl gól...

Reagovat
Figi

Wagner urcite nehral vysokou nohou a spise golman Divis hodne zaspal. Ten Kucera na pulce prisel o mic podle me ciste. I z opakovacky to bylo videt. Oba zakroky si myslim byly v poradku. Ale.je to uz stejne jedno. Karvina body jednoznacne ztratila.

Reagovat
monty25

Wágner měl nohu určitě nad pasem.

Reagovat
Liquid

Dukla jsem to říkal, že Liberec zase porazí, umějí to na něj a snad Skuhravý ukáže, že je to fakt kvalitní trenér a na Sigmě neprohraje

Reagovat
Losinho

kurz 3,17 dobrej dárek

Reagovat
C-M@ster

S Libercem jsem jim taky věřil, ale nedokážu si představit, že by současná Olomouc měla 3 body i po devíti kolech.

Já doufám, že je vyklepne tak 3:0 Skuhravý-neSkuhravý

Reagovat
pepinho2

Ode dneska už mu fandí syn. když vyhrál. Ale teda jenom do příštího zápasu.

Reagovat
Frank Lampard 8

Doufejme.

Reagovat
Pride

To nemá chybu

Reagovat
Shevchenko

Nefandí, protože jsou pořád poslední.

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Coutinho10

taky jsem jim věřil, že se už chytnou

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mass

Máte někdo stream na Slovácko? Nemůžu najít nic, co by po mě nechtělo platební kartu.

Reagovat
Mass

dík

Reagovat
Greny

OT : Hubáček komentuje jako expert prvni zapas.. a je fakt dobrej

Reagovat
Spalovač šancí

David Hubáček, to je kanonýr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hruzaaaa

Reagovat
db18

...mne zatim docela sere. Ale to bude jen o zvyku.

Reagovat
Miguel19

Monkey on the back.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat ten jeho prizvuk to je katastrofa

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

neda se to poslouchat.

Reagovat
Losinho

Ať ještě Kordula zkusí nějaký kecy o tom, že mu jde o pohlednej fotbal a držení míče klasický nekopové a prasata

Reagovat
AjaxFans

Slávisté hodně rychle zapomněli, když byli u konce tabulky?Verbeš čínská

Reagovat
Sir Ravealot

Slovácko nezvladajkové

Reagovat
PlackaSKS

ok, tak cokoli pozitivního/negativního z naší hry je pryč. jsou to dementní prasata.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Daníček zase klasicky vymrdáno, to bylo v klidu na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko = potrati.

Reagovat
Mass

Jak Traoré šel vynadat Kubalovi za tu prasárnu a za půl minuty byl zrakvenej i on..

Reagovat
AjaxFans

Není kosa jako kosa

Reagovat
Greny

co se tam delo na konci ? koukal jsem na hokej tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata ze Slovácka prasili Coufal zraněný, Traoré to naštěstí rozchodí...

Reagovat
Mass

Asi tak minutu do konce, Slovácko začlo hrozně prasit, zranili nám dva hráče.

Reagovat
PlackaSKS

coufal to schytal pár vteřin po odehrání míče na stojnou nohu (vypadalo to, že má v prdeli koleno) a pak traoreho trefil daníček ze strany skluzem na dlouhou nohu kolíkama... minimálně jedna červená za mě jasná, tohle se nedělá a v 90+ bez šance z toho něco vůběc vytěžit... nesmysl

Reagovat
Blasphemer

Šohajové ze Slovácka ukázali zhýčkaným pražákům, jak se u nich hraje fotbal.

Reagovat
Greny

Vsak vy jste tam jednou hrali o desiti ne kdyz vam zranili Reznika a nemohli jste stridat

Reagovat
Blasphemer

Ty jo, tak to si teď úplně nevybavuju... ale takovej Rada se vždycky uměl postarat o to, aby to bylo pro nás nepříjemný, a zvládnul to úplně sám za celej svůj tým.

Reagovat
Greny

Ja si myslim ze to bylo na Slovacku ... Hubnik a pak Reznik

Reagovat
Blasphemer

Je to možný. Obecně Slovácko a pak asi Liberec nejhorší zápasy venku, tam vždycky hrajou víc naše hráče než míč.

Reagovat
dinss

Hubníka jsme vystřídali za Hájka a pak odstřelili i Řezníka.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou strašný výmazové to Slovácko.Tohle je přesně styl jak někde v 3 třídě,lopaty

Reagovat
Greny

zatim jsem ty zakroky nevidel.. najdu si to pak nekde a podivam se .. ale na druhou stranu Bořil hraje jako prase dva roky a nevadi vam to

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý,tak se na to nejdřív asi podívej.

Reagovat
PlackaSKS

"ty hraješ jako prase, tak já můžu taky" je neuvěřitelně špatný uvažování... navíc bořil hraje "tvrde" a prasáckejch zákroků se dopouští vyjímečně. tyhle dva byly vyloženě o zranění... paradoxně spíš ten druhý, který traoreho snad nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten druhej byl na červenou.V PL za tohle dávaj červený okamžitě.

Reagovat
PlackaSKS

tam nebylo vůbec co řešit, to byla čistě prasárna. traore má štěstí, že se mu nic nestalo a daníček by v nižší soutěži okamžitě dostal přes hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všeci kradnú!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, co to tady kluci z Prahé předvádějí? Zas tak strašné ty zákroky nebyly, první klasické dojetí po odehrání míče za žlutou a druhý kosa na zastavení protiútoku. Zbytečné, ale nic výjimečného a tady se z toho dělá, jako kdyby tam někdo někomu usekl hlavu i prdel zároveň.

Reagovat
kecipep

jsou to šašci. Číňan došel, slávistický fanda vylezl, ostuda

Reagovat
Mass

Když se takhle "klasicky" bude dojíždět každý souboj, tak se zápasy nedohrají.

Reagovat
Shevchenko

5 bodů náskok na 6. místo a zápas k dobru, super

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte sem video ať to můžu odborně posoudit.

Reagovat
frankiefcb

Mám takový dotaz, podle čeho se bude určovat konečné pořadí po nadstavbě v případě stejných bodů. Podle skóre anebo podle vzájemných zápasů? Vzájemné zápasy jsou blbost ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemný zápasy jsou blbost a asi právě proto budou rozhodovat.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Firkraag

Podle pořadí po základní části.

Reagovat
PlackaSKS

vzájemné zápasy bez toho "nadstavbového", takže jen ty dva ze základní části

Reagovat
frankiefcb

aha tak to potom jo.

Reagovat
PlackaSKS

Mužstva na 1.–6. místě se utkají jednokolově, přičemž první tři týmy mají výhodu tří domácích zápasů. Konečné pořadí bude určeno podle těchto kritérií: 1) počet získaných bodů, 2) při bodové rovnosti vzájemné zápasy, 3) rozdíl skóre ze vzájemných zápasů v základní části, 4) vyšší počet vstřelených branek ve vzájemných zápasech v základní části, 5) vyšší brankový rozdíl ze všech zápasů v základní části i nadstavbě, 6) vyšší počet vstřelených branek v základní části i nadstavbě, 7) lepší umístění v soutěži fair play, 8) los...

pořád za mě nic moc

Reagovat
vanGomm

Nestejný počet zápasů doma-venku je podle mého názoru neregulerní.Ta nevýhoda platí přece pro všechny týmy.

Reagovat
PlackaSKS

tam je to podle toho jak skončíš v základní části no... snaží se tomu přihodit výhodu

Reagovat
vanGomm

Podle mého názoru se jim tento systém nepovedl.Navíc je také možné,že bude lepší skončit raději 7. než 6.Ono těch negativ je v tom ovšem víc.Podle mě bylo lepší snížit ligu na 12 a po 22.kolech hrát skupiny 1-6 a 7-12 zde 10.kol.Tedy celkem každý 32.kol.Bylo by to daleko jednodušší,přehlednější a hlavně spravedlivější.Navíc by se ušetřily termíny.V praxi min. 1 měsíc,protože zde se hraje 35. resp.37.kol.

Reagovat
PlackaSKS

těch systémů jak se to dalo hrát je víc.. já osobně nejsem zastáncem změn, takže prostě 30 kol a basta mi vyhovuje... je to taková tradice

Reagovat
vanGomm

Zůstat u 30.kol by bylo určitě lepší než tohle o 3.skupinách.Ovšem i ta klasika 30.kol mě v poslední době vadila.Už třeba tím,že se poměrně dost týmů chtělo "schovávat" do tzv. klidného středu tabulky,kde měly pohodičku.Oni to předem dokonce veřejně hlásaly,že naším cílem je klidný sted tabulky.Pak nastávalo samozřejmě to,že většinou 3-4.kola před koncem několika týmům už o nic nešlo a dávalo to prostor,no však si rozumíme k čemu V systému o 12. týmech by ten jejich klidný střed po rodělení (1-6 7-12) zmizel a ty spekulace by se dost podstatně minimalizovaly.Každý zápas by byl pak důležitý,protože bud by se hrálo v těch skupinách o titul a poháry,nebo o záchranu.Jenže co když právě o tohle nikdo nemá zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Když budou v 7-12, tak jsou pořád schovaní v klidném středu. A po 25. kole už mohou ty zápasy s pochybným výsledkem přicházet taky.

Tohle opatření podle mě ty pochybnosti neodstraní. Jen je z toho úplně hloupý guláš.

Reagovat
vanGomm

Když by byla i II.liga hrála stejným stylem tedy o 12 týmech a z I.ligy by 3 týmy sestupovaly,tedy 10.11. a 12,tak tam žádný klidný střed nebude.

Reagovat
HorajzmAmmann

Skuhravy:,, mame nejlepsi stopery v lize"

Reagovat
Blasphemer

Koupili Panáka?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
andrew96

Spíš kopl.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pepinho2

On tam teda zůstal Holek?

Reagovat
Posledni Kovboj

SuperMario

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrala ta posila z premijer lidz?

Reagovat
Mass

Co sem viděl Dohráno, tak z něho asi moc nadšený nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Tyhle komplexy

Reagovat
smazaný uživatel

ja to rikal

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě větší blbec,než jsme doufali.

Reagovat
C-M@ster

Dobře jim naložili

Reagovat
smazaný uživatel

Další mindráček.

Reagovat
C-M@ster

To je prostě fotbal.

Občas se zápasy nahecujou a týmy po sobě jdou.

Většinou tyhle zákroky nejsou bezdůvodný.

Pusť si sestřih legendárních faulů ze zápasu Chelsea - Tottenham ze sezóny, kde bral Leicester titul.

Reagovat
mistr129

Chápu to za stavu 0:0, kdy jim to chtějí znechutit a pomoci si tak k výhře. Ale v nastavení za stavu 1:3 to není taktika, ale vygumovanost a neschopnost unést porážku.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Ale to k fotbalu zkrátka patří.

Pak je třeba na rozhodčím, aby tomu zamezil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale se to děje, ale to neznamená, že to tam patří.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Je nervózní, že ho místo sbírání trnek předběhl Hušbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Nuno čomes

Tak hlavně by neměl něco mluvit o inteligenci..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

to je koste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

OT: Byly to nervy. Ale Basket!!!

Reagovat
Mass

fotbalisti můžou závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
rufus

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Měl jsem Ginzburga za ňoumu z Nymburka, ale dobře on. Navíc dobře dorostli talenti a zkušení hráči' prostě užas

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mass

Někdy mám pocit, že ty týmy si volí kapitána podle toho, kdo je největší debil. Šural, Škoda, Limberský, Daníček...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Škoda má slušný hlody v rozhovorech, ale jako největšího debila bych nominoval jiný hráče.

Reagovat
Mass

Koho?

Reagovat
Kang & Kodos

Coufal s přehledem.

Reagovat
PlackaSKS

šural neni daleko

Reagovat
Kang & Kodos

Neni, ale já nominoval největšího debila ze Slavie

Reagovat
PlackaSKS

proti tomu taky nic nemam... coufal zní jako idiot. i když si teda myslim, že matoušek je v závětří, stejně jako škoda.. jen šural neni tak blbej, jen kokot... o to jsou ty kecy horší

Reagovat
smazaný uživatel

Šural je borec.

Reagovat
meno

wow Proč Matoušek?

Reagovat
PlackaSKS

Přišel mi z rozhovorů hloupý.. A suk, na toho jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cuf a Bořil jsou úplně někde jinde, to sou super dementi. Bořil propadl už ve 4. třídě

Reagovat
Mass

Třeba příští rok kapitáni Coufal a Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tyhle hodoceni nemam rad. Takovej Kisel byl na hristi magor s rudou pred ocima, ale vystudoval a dneska blbym fotbalistum dela agenta. Kazdopadne ze Slavie z ruznych uryvku mi prijde uplne blbej Boril. Ze Sparty nevim, asi Civic nepusobi zrovna jako genius, ale treba je jen stydlivej.

Reagovat
mayday

Vepřek.

Reagovat
Kang & Kodos

svojí schopnost nechat se vyloučit v těch nejdůležitějších zápasech by si měl patentovat

Reagovat
mayday

Přesně.

Reagovat
dinss

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Baroš.

Reagovat
PlackaSKS

ty vole... tak jo no

Reagovat
Greny

Jo tak on to schytal i hrac Slovacka to zde nikdo nerekl

Reagovat
Mass

Tam se srazili hlavama, Coufal pak měl slušnou bouli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neschytal i hráč Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli si to odpustit, nicméně být to naopak tak se o tom absolutně nikdo nezmíní. A pán z isportu musel být asi pořádně frustrován https://twitter.com/MichalKvasnica/status/1041377962581549056 bohužel Ukrajinská U16 by dala dardu i naší repre

Reagovat
C-M@ster

Moc nestranně Kvasnica nepůsobí, ale tak píše pro Sportu, to je spíš diagnóza

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přeci jen bulvár...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč máš pořád potřebu,komentovat něco co jsi neviděl?

Reagovat
Mass

Choroba, kterou můžeš chytit na foru novinky.cz . Tam lidi ani nečtou články a komentují.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Firkraag

Počkat, není to úplně stejné na EF ?

Reagovat
KingMaster13

To je fakt vymrdanec

Reagovat
PlackaSKS

... já už ani nevim co na to říct.. čůráci... vždyt se tim kurva živí, tak nejakej respekt k ostatním by byl na míste. může se mu stát to samý

Reagovat
KingMaster13

Tak my taky nejsme rozhodně svatý. Máme Bořila a Coufala, co jako přitvrdit umí ale alespoň ti 2 by to uznali a nevypustili z huby takový hovna. Ještě hlavně na toho Coufala to byl přímo zabijáckej zákrok. No co naštěstí letos už tam nepojedeme

Reagovat
PlackaSKS

taky je rozdíl jestli jdeš proti někomu kolíkama napřed x cm nad zemí nebo jestli ho sundáš tělo na tělo... bořil s coufalem hrajou tvrdě a nebýt slávisti, řikám, že to jsou prasata, ale koho zranili... tohle je prostě přes čáru. to je jako řezník. klasická kurva co jde do souboje, aby to bolelo (stejně jako bořil), ale kdy ti zkurví koleno, otočí kotník nebo prošlápne lýtko...

Reagovat
KingMaster13

Asi tak no, nebo Bakoš ten taky hraje loktama nebo tak ale kdy do tebe zajede na prasáka a zraní tě? Mě ani tak nevadí, že byli frustrováni a chtěli nám alespoň vrátit tu porážku, mě daleko víc rozčilujou ty kecy. Kdyby uznali: Přepískli jsme to, byli jsme podrážděni, tak OK. Ale když si tady přečte člověk tohle? Jako doufám, že Daníček shnije ve Slovácku a nedostane se nikam dál

Reagovat
PlackaSKS

ve čtvrtek jsme měli hanspaulku, jasně lepší tým proti nám prohrával 3:1 a začali prasit... ani tam se tě nesnažili ti dementi zranit, ale šlo jim o to, aby to bolelo... to co předváděli "profesionálové" ze slovácka bylo hodně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak proto ses tady rozbulel. Tys dostal bidu

Reagovat
PlackaSKS

zklamu tě... teda asi nezklamu, já už tou dobou zraněný nehrál

Reagovat
mayday

Takovej Nezmar byl a je považovanej za inteligenta a ferovyho člověka, ale kdysi dávno tuším v Teplicích sundal slapakem týpka takovým způsobem, že mu snad tehdy i zlomil nohu. Člověk někdy je frustrovanej a prostě tam jde jak kokot no. Ten Deníček mu chtěl možná naložit, bylo to nebezpečný. Ale to dojetí Coufala vidím jako větší zákeřnost, borec mu mohl taky urvat koleno. Deníček mohl trefit balón a nic by se nestalo.

Reagovat
KingMaster13

Takhle to taky vnímám. Jako nevadí mi tak až ty zákroky ale po konci utkání ta arogantnost. To prostě vím, že mohou zasáhnout emoce a blikance se stávají.

Reagovat
mayday

Tak ta arogance jo. Je rozdíl udělat takovej faul a říct sorry, uletěl jsem nebo se pak ještě divit.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

ani mě to nepřekvapuje....

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale hlava

Reagovat
Mass

Sem si ten faul Daníčka na Traorého pustil ještě několikrát a měla bejt červená. Kolíkama proti lejtku na stojnou nohu, nevypadalo to vůbec pěkně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
AjaxFans

Ale hovno.A Coufal je starý uplakanek

Reagovat
Blasphemer

To je docela kumšt, když dá pozápasovej rozhovor i Coufal a stejně z toho nevyjde jako nejvydlabanější tykev.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě zrovna Coufal mluví o inteligenci

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Od Daníčka prasárna, ale zákroky, co jsou v každym třetim zápase běžný. Jenom Slavie holt musí vybrečet hektolitry slz.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Štěpán v Dohránu zase ve staré formě.

Reagovat
andrew96

Jinak Csaplár dnes dostal slušně naloženo.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle

Reagovat
C-M@ster

Mně to taky napřed vůbec nedošlo.

Přemýšlel jsem, jestli ho jako někde zmlátili...

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

A Dukla vyhrála nejhorším stavem

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Mass

???

Reagovat
C-M@ster

Kurva co to je.

Já to chtěl poslat jednou, druhýmu dvakrát a třetímu třikrát a udělalo to tenhle mrdník...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Celej víkend jsem nic z ligy neviděl, až dnes Dohráno a dvě věci - Komlichenko dobrej zmrd u šance Konateho a pak ty tutovky Liberce na Dukle

Reagovat
Mass

Ten dive toho dukláka byl taky slušnej, nechápu že rozhodčí neviděl.

Reagovat
mayday

To bylo dost šílený.

Reagovat
ZB 07

Jinak jak koukám na tabulku, tak nám pěkně krystalizuje situace okolo horní a prostřední skupiny. Je jasný, že se to ještě všechno promíchá, ale už vidím týmy na 6. - 8.místě, jak s nedostižitelnou ztrátou na poháry schválně poslední kola prohrajou, aby skončily v prostřední skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

To je super, že to poznáš takhle po necelém osmém kole.

A jak dopadne letos brno?

Reagovat
ZB 07

Postoupíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že šanci na postup mají jen první tři, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak sestoupíte

Reagovat
AjaxFans

Boby ještě rok navíc zůstane v druhé

Reagovat
meno

Ohledně těch prasáren - Slovácko sa nesúdí.

Reagovat
smazaný uživatel

No... po pečlivém prostudování obou záznamů a odborném posouzení naší interní komise, která se skládá z jednoho člena (tedy mě) jsme dospěli k tomuto jednomyslnému závěru:

V prvé řadě se nesmí přihlížet k tomu, zda je zápas 0:0 nebo 3:1 nebo kolik zbývá minut do konce. Buď to faul je nebo není. V tomto případě se naše komise usnesla jednomyslně na tom, že rozhodčí vyhodnotil situaci správně a v obou případech byla žlutá karta udělena oprávněně.

Poznámka: Pozápasový rozhovor jednoznačně ukázal, že Daníček je debil a s tímto naše komise předává trenérovi domácího týmu doporučení, aby mu byla odebrána kapitánská páska a aby se tento hráč ve vlastním zájmu novinářům v budoucnu vyhýbal širokým obloukem.

Případ tímto považujeme za uzavřený. Zvýšený průtok v pražských říčkách nechť je pečlivě sledován a nadále regulován oblastními průtology.

Reagovat
Greny

ja se jeste na to koukal .. a on to zbytecne i Ngadeu s Kovářem hecovali.. potom prvnim faulu.. je videtř jak Kovar neco septa Ngadeovi do ucha a ten pak jde na Kubalu

Reagovat
PlackaSKS

ngadeu chtěl čtvrtou žlutou na bohemku... i když až po poradě s kovářem

Reagovat
Greny

ajo docela blby to resit v 93

Reagovat
PlackaSKS

byla příležitost, tak se jí přéma chytil... aspon to tak na mě působilo. nebo jen chtěl, at michael někoho zabije, protože sám tam naběhnout nemohl

Reagovat
nani92

Durica efekt

Reagovat
oli9

Hele jak může kecat Nezmar do sestav a odchodu příchodu hráčů ? Včera seděl na zápase a dozvěděl jsem se věcí a věcí ale nejvíc mě překvapilo jak nadával na Stocha ... Tecla taky nešetřil......

Reagovat
smazaný uživatel

Však Stoch je letos tragický... Třeba s tím Dynamem to vypadalo jak když hrají v deseti

Reagovat
osobnostx

Radakovič si nedá pokoj....

Reagovat
db18

Vácha

Reagovat
Greny

pepinho217.09.2018 17:18#

Nejde ani tak o sestavu, jako o rozestavení

[reagovat]

Greny17.09.2018 17:20#

dneska vyhrajete mam vsazenou neprohru Baniku

nemáte zač kluci ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Seš fakt kámoš

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný takticky výkon. Nejlepší Frýdek a Kaya. Ostatně Kaya hraje parádně celou sezónu a je to náš nejlepší obránce, takže jsem rád že zůstal.

Reagovat
Pride

Sparta zaslouženě. Frýdek a Costa super výkony. Je to škoda, od Baníku jsem čekal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec nás ty ofsajdové pasti stály zápas. Zápasu by se slušela remíza. Více než o fotbalovosti se dneska hrálo na bojovnost a nakonec taky na to fotbalové štěstí které nakonec v podobě 3 bodů putuje do Sparty. Jinak doufám,že granečný odejde není novinkou ,že si ho někdo nejmenovaný drží uvnitř klubu ten kluk na to nemá

Reagovat
Pride

Za Granečného Ten kluk má ego daleko větší než schopnosti.

Reagovat
ratusek

No bída. Teď Zlín, Slavia, Bolka. To může být teď ze 4 zápasů 0 bodů. Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín musíme dát Slávka doma snad bod . Bolka bude zajímavá tam je to u nich jako na houpačce nevadilo by mi 5 bodů 7 by byla krása

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlin nedame...

Reagovat
smazaný uživatel

dost jim odešlo. A druhá věc proč bychom je nedali ta liga je vyrovnaná . Maximálně můžou působit v náš neprospěch emoce z dnešního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle kurva za řeči?

Reagovat
HorajzmAmmann

Remiza

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

Uplne jasna remiza. Za baraky...

Reagovat
andrew96

Za ten, co stojí přímo na Letné (zlínské).

Reagovat
HorajzmAmmann

Klidne i za Letnou

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
andrew96

"Praha může kopat a Morava ne?"

- Dame Diop

Reagovat
Riviera Kid

S Panikem bych zašel na pivo. To musí být pohodar.

Reagovat
smazaný uživatel

na to ,že má jako vzory dva exoty typu wenger a klopp tak se tomu i divím

Reagovat
HorajzmAmmann

No nic gratulace. Jede se dal

Reagovat
Kang & Kodos

Paráda. Samozřejmě to žádnej pěknej fotbal nebyl, ale vyhrát v Ostravě, proti takhle silnýmu Baníku, to je velká věc. Nejvíc mě potěšilo, jak během toho nekonečnýho nastavení Baník neměl prakticky nic, konečně se to povedlo uhrát v klidu. Všichni až na Plavšiče si zaslouží pochvalu, královskej výkon.

A neporažení

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
C-M@ster

Ten závěr mě znepokojil.

Sparta, co si umí pohlídat venku jednobrankovej náskok, mě děsí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím je podzim. Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Reagovat
salm0n

Konečně se Kaya probral... jak by řekl Franz: je důležité, když je obrana kompaktní... a dokonce i ta nadstavba přišla

Reagovat
JeséRodriguez

jasně Kaya se probral ono se hraje blbě, když vedle něj nastupuje tragéd Radakovič, kterej se dneska málem opět prosadil

Reagovat
Kang & Kodos

No kdyby tam nezasáhl, tak dává Baroš do prázdný. Jinak jim to spolu šlape čím dál víc.

Reagovat
JeséRodriguez

já z něj právě moc jistotu necítím, každopádně to asi zrovna u stoperské dvojice chce čas a třeba mě přesvědčí...naopak Plavšić hraje mizerně, nechápu, že může hráč v lize, dokonce ve Spartě mít tak katastrofální finální řešení...Vukadinovič mi zase přijde, že je tam tak nějak do počtu

Reagovat
Kang & Kodos

Tak vyloženě jistotu nemám ani u jednoho, třeba Kaya sice fantasticky chytil tu střelu Šašinky, ale předtím ho tam Baroš vykoupal jako malýho smrada. Ale při centechbyli dneska bezchybný, vyhrálli mraky soubojů, pomalu se lepší.

Plavšič je teď samozřejmě úplně v hajzlu. Potřeboval by si na pár zápasů sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti loňský a předloňský sezoně je tahle stoperská dvojice skvělá. Sice jsou to trochu dřeváci ale zase jsou skvělí v soubojích. S tím jsme měli problémy. Dneska taky vyhráli hodně soubojů. Co šlo vzduchem to pochytali.

Reagovat
smazaný uživatel

silnej Baník? já je teda viděl dneska poprvé, ale vždyť byli úplně marní...jestli to bylo soupeřem nevim, ale tohle byl šlágr kola tak možná v prasení a nesmyslných zákrocích :)

Reagovat
PBLead

Reagovat
Liquid

takhlec silnýmu Baníku Baník vystřelil snad 1x za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ co ti soupeř dovolí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta vystrelila kolikrat. Drz p...k...

Reagovat
Liquid

měla 3 loženky, vy žádnou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladajko

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja to zvladam uplne v pohode. Dole jsem pogratuloval k vyhre.

Reagovat
Pyroman

Tyvole, výhry v Jablonci, Teplicích a Ostravě v jedný sezóně, neuvěřitelný. O repre pauze bychom si měli střihnout přátelák s Panathinaikosem nebo Malmo, bychom je snad i porazili.

Reagovat
Kang & Kodos

A za rok bysme si mohli troufnout i na Vltavín

Reagovat
kilobyte

Subotica už radši jede na sestup, aby jsme na ně příští sezónu nemohli narazit.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajou pohár

Reagovat
smazaný uživatel

+ Häcken a Žilina, ať se z toho udělá takovej malej mini turnaj.

Reagovat
Salfovic

Sparta Cup

Reagovat
kilobyte

Zase abychom tam neskončili poslední.

Reagovat
ratusek

Na domácím poháru

Reagovat
BaggioRoberto

A za 14 dní jedem do Plzně.

Reagovat
SpartaOvenka

Tahle Sparta byla k poražení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

škoda toho jednoho gólu, zápas byl spíš taková remízová bramboračka. Horší je že už v pátek hrajeme ve zlíně, což po dnešním okopávání může být problém

Reagovat
stas87

Dava to 4-4-2 v pripade Sparty zmysel? Ma na to vhodne typy hracov alebo je to len nejaky uchylka Scasneho?

Reagovat
RadekVonCZE

Podle mě to dává smysl.

Reagovat
pepinho2

Začal to hrát Hapal a Ščasný se toho drží, i když to moc nedává smysl

Reagovat
Rarášek

Já bych za sebe řekl, že moc ne. Podle mě je ten tým sestavenej ideálně na nějáký 3-5-2.

Kanga s Frýdkem v tý dvoučlenný záloze .. Kanga neumí hrát dozadu, Frýdek zase dopředu. Hrozně nevyvážený. Kdyby hrál aspoň Sáček, tak by to vypadalo úplně jinak. Stanciu je na křídle zabitej, on svojí kvalitou je pořád neskutečnej, ale jako nejvýš postavenej střední záložník je mnohem přínosnější. V útoku problém asi není, Tetteh si se Šuralem oba jsou vědomi svejch rolí a plní je dle mého dobře.

Viděl bych to ideálně na 3-5-2(Vzhledem k Chipciovi a Civicovi, kterým sedí víc ta role Křídelních obranců, než krajních), případně 4-2-3-1.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
PBLead

já si myslím, že to spartě docela pomohlo. Občas mi přijde, že sparta v rozestavení s jedním útočníkem nedokáže vyvinout dostatečný útočný tlak. S 2 hroty se ta hra jakoby zjednoduší a jsou tam jasněji dané role, tudíž si tam třeba Kanga se Stanciem nepřekáží, nebo aspoň někdo nabíhá za obranu (tetteh). Sice to má nevýhodu v podobě Stanciua na RM, ale myslím, že by v tomhle rozestavení měla sparta setrvat.

Reagovat
stas87

No, rovnakym stylom hra Svedsko a ti hraci do toho perfektne zapadli. Sparta na to ma podla mna utocnikov tiez, pretoze Tetteh je taktiez silovy typ hraca ako Berg. Forsberga mate v Stanciuovi akurat ten stred ihriska je problem. Ta dvojica Sacek-Kanga by mohla byt fajn, nie?

Reagovat
Rarášek

Sáček by to stoprocentně pozvedl, takovej typ hráče nám při rozehrávce hrozně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co všichni vidíte na tom Sáčkovi?

Reagovat
JeséRodriguez

Co všichni vidíte na tom Frýdkovi a Váchovi?

Reagovat
r.mrazik

asi zatim jediny rozestaveni,kde muze hrat kanga a staciu spolu (i kdyz dneska nehral,ale tak hraci jsou na to zvykli...)...protoze v 4231 jim to vubec neslo...

Reagovat
Rarášek

Nešlo, protože neměli vůbec správně rozdělený pokyny .. Srovnal bych to například s dřívější zálohou, kdy spolu taky hráli Matějovský a Hušbauer/Dočkal a fungovala to skvěle, protože v tom byl systém a oba měli jasně udělený pokyny a plnili je. Kanga by v tomh 4-2-3-1 měl fungovat přesně jako Matějovský a Stanciiu jako Hušbauer/Dočkal. Ten systém je pořád stejnej, tam se nic nezměnilo, jen hráči. Kteří ale typově odpovídají pořád tomuhle.

Reagovat
r.mrazik

tak teoreticky by to slo...realne to zatim moc nefungovalo...navic...on dockal hraval taky zprava,jako stanciu...

Reagovat
Rarášek

Protože na tom středu toho SOZ hrál Hušbauer, proto je píšu oba .

Reagovat
r.mrazik

tyjo..ja si vlastne nepamatuju,ze by matejka,husba a dockal hravali nejak vic spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu, Dockal sem nastalo na stred az kdyz Husbauer odesel.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Rarášek

Tuhle Dočkalovu roli by skvěle splnil Chipciu, jenže zas nemáme beka ..

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Liquid

velice špatný výkon Baníku Ostrava, snad se sever (Jablonec a Liberec) co nejdřív zmátoří a vyšoupnou ho ze skupiny o titul kam prostě nepatří

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
dondinho

Že by se přece jen začalo blýskat na lepší (venkovní) časy?

Reagovat
kilobyte

Loni 3 výhry venku, předloni 4 a letos už 3 ze 4 zápasů.

Reagovat
salm0n

bylo by to fajn, kdyby se ještě doma neztrácelo s žebráky jako je Příbram

Reagovat
Banikovec7

Škoda no, vyrovnaný zápas, šancí na obou stranách tak stejně, jen Spartě měla 2 nebezpečnější, snad se dáme dohromady do pátku a něco uhrajem.

Reagovat
Banikovec7

Škoda no, vyrovnaný zápas, šancí na obou stranách tak stejně, jen Spartě měla 2 nebezpečnější, snad se dáme dohromady do pátku a něco uhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to na velké šance přišlo 3:1 pro Spartu a všechny z těch tří měla větší ona. Asi vyhráli zaslouženě, i když tam z obou stran nebylo moc fotbalovosti. Rozhodčí pískal divně, ale chyby dělal na obě strany. Za to se mi líbila ta tvrdost z obou stran, snad jen Šural to nezvládal a poplakával. Prohrát po tak bojovném výkonu ani nebolí Atmosféra taky pěkná.A teď si to jdu pustit v TV (snad to nebude to úplně jiné než jsem napsal).

Reagovat
Banikovec7

Tak od nás jsem jako šance bral toho Šašinku co zblokoval Kaya, Radakoviče, který zblokoval střelu asi 3 centrimetry od tyčky a tu ránu Hrubého, kterou Nita vyrazil na roh. U Sparty v prvním poločase Šural a pak Plavšič a Tettehův gól. Nejnebezpečnější byly ty jejich 2 poslední no.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem viděl ten gól co jsme dostali - úplně zbytečný, škoda Stronattiho chyby.

Reagovat
Banikovec7

Jinak byl skvělý, v hlavičkových soubojích by včera porazil snad i Panáka.

Reagovat
Spalovač šancí

Souboj o ne-šesté místo začíná a bude to pořádný napínák

Reagovat
goodbay

Tetteh dal za 8 zápasů víc golů než předtím za 40. Jinak Královec (který dle hodně lidí fandí Spartě), to byla komedie. Diop měl dostat minimálně 3 žlutý, Baroš opět bez žluté. Za to Spartě sázel karty za vše + nastavení 7 minut (i na to už je Chovanec krátkej). Být to jiný zápas, tak nastaví max 3-4 minuty. Jinak jsem spokojen, Sparta byla nebezpečnější, Baník do stavu 0:1 neměl pořádně žádnou tutovku. Jen jednu střelu z 25 metrů. Obrana Sparty byla dnes velice dobrá, snad to bude odrazový můstek k lepším zítřkům.

Reagovat
REPLIKATOR

Baník Prohrát se Spartou a ani jim nedát góla

Reagovat
AjaxFans

A co Dukla?

Reagovat
REPLIKATOR

Generálka na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ttopi

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
ttopi

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Jede se dále. Teď to chce narušit formu Zlína a uhrát tam aspoň bod. Nejlépe tři body protože pak doma Slavia a to budehodne těžké. Každopádně pořád tezime nad plán a i když jsme dneska prohráli tak Baros, Holzer, Hrubý nebo Šasinka dneska klidně gól dát mohli taky a vyhráli bychom. Každopádně je to fotbal. Jsem teda mnohem radši že jsme vyhráli na jare, protože jsme teď taky mohli hrát místo Sparty proti týmům jako Sokolov, Prostějov nebo Brno..

Reagovat
didosh

Nebo Brno...

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta zaslouzene. Dlouho jsem nevidel Spartu, ktera drela tak jak dneska. Padala do strel a kdyz uz neco proslo tak to mel Nita. Dneska hrozny Diop a bohuzel nerozehrany Baros.

A mel by hrat Prochazka. Ted to nejak uhrat s remizkama a vyhrat doma s Karvinou

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo a kotel Sparty? Kdyz uz jsem mel listky na C tak jsem si stoupnul vedle.

Hruza. Trapny...

2/3 vubec nefandi. 10 borcu cely zapas provokuje chachary a nejaky fotbal natoz fandeni je ani nezajima. A kdyz uz neco zarvou tak pak maji 5 minut pauzu nez neco zarvou podruhe. Pokriky ani nekomentuju. Chachari aspon rvou na podporu Baniku drtivou vetsinu casu a obcas urazky vuci souperum - Sparta to ma naopak. A to nehodnotim pocet, ale kdyz uz jich neprijede litr tak si aspon stoupnu vedle sebe a udelam nejaky mensi kotel a ne ze bude tech par vyjezdaku rozjebanych po celem sektoru.

Bohuzel, na spicku se fakt nechytaji.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale abych nehejtoval spartany tak opravdu nechapu kam vsude maji napsat ultras co se bude delat s tema papirama co se strkaji do tiskaren...

Co je takto tezkyho ma pokynu

Hymna, odpocitavani od 10 do 1 a pak hazu...

Jak to dopadlo videl kazdy sam... priste to radsi nikam nehazejte a ty konfety si nechte do kanclu

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo patří ke špičce? Budeme-li se bavit o výjezdech, tak tam jste jedničky vy, pak je mezera, ale opravdu bych neřekl, že jsme nějak za Slávii. Ta nás drtí jen doma.

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia je brutalne pred Spartou. Vy jste nekde u te Bohemky, Opavy a obcas treba Brnem. ale ten rozdil, ac bych si pral aby to.bylo jinak je.proste obrovsky... byl.jsem na slavii treba v Liberci a super (nehodnotim pocet)

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je brutálně před Spartou ledatak doma. Venku má lepší výjezdy do Liberce občas Jablonce. Jinak nemá nikde větší počty, naopak na Moravě je na tom i hůře, takže bych je zase nepřeceňoval. Mám pár známých slávistů, co jezdí celkem pravidelně a vidí to tak 50 na 50, 55 na 45 pro ně na výjezdech. Samozřejmě repertoár chorálu mají díky dlouhodobé práci větší, ale my se v tom poslední dobou lepšíme. Vůbec nemá smysl hodnotit naší situací na základě dnešního výjezdu. Takže asi tak, Jako dávat nás na úroven Opavy a hlavně Brna, to je dobrá prasárna, ale budiž.

Reagovat
Logan

Se stačí podívat, jak vypadal náš kotel včera na Slovácku ... nevím jestli brutálně, ale rozhodně před Váma jsme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Slovscku máme každý rok sektor vyprodaný nebo takřka zaplněný. Ale já se tady nechci hádat, kdo je o kolik lepší, každopádně mě nebaví číst pořád nějaké narážky na naše výjezdy a fandeni, když na tom nejsme venku ani zdaleka tak špatně. A to porovnání s Opavou a Brnem považuji za výsměch.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zase jste na tom.lepe nez Plzen a na Letny mi.to neprijde az zase tak spatne... mate nevyhodu, ze ma Letna 2 patra (chorea a asi by se lepe fandilo) Do toho.kotle se vic fans taky nevejde...

Reagovat
doNny

Proč výsměch? každý týden máme výjezd a za celou dobu byl nejbližší ten do Brna a tam je vždy alespoň 1000 opaváků. To si pak vyžádá i to, že na dalším výjezdu je prostě méně lidí, protože to finančně většina neutáhne...ale i přesto jsou ty počty solidní.

Takže nevím proč výsměch...taky se to pěkně porovnat na vzájemných zápasech (nás bylo v pátek na Edenu něco pod 300, přijede tolik SKS do Opavy?, náš počet na ACS byl mimořádný a jako první výjezd I.ligy po 13 letech, takže to brát nebudu...ale normálně by nás okolo 400-500 do Prahy bylo..a vás v Opavě tolik nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Se stačí podívat jak vypadá náš sektor na Slovácku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že naše výjezdy nehodnotíš podle dnešního nevýjezdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud se nedokazete vyhecovat na Baniku tak uz nevim kde jinde mate poradne fandit. Jak to musi vypadat treba ja nevim v Jihlave? Hodnotim to.i podle pocitu ze vzajemneho zapasu s SKS, kdy mi prisla vic jednotna... prislo mi, ze i to Brno.u nas predvedlo daleko.lepsi vykon. Nevim, aby Sparta zarvala na Baniku 3x poradne to.je proste malo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v pondělí. Domů se nebylo jak dostat. Tohle žádnej výjezd nebyl. Nemůžeš to porovnávat. Víš, my v Praze musíme i pracovat. A třeba v té Jilavě to vypadá mnohem lépe než dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Aha, kdyz to berete takhle

Reagovat
HorajzmAmmann

PS - pracuji taky, domu jedu pres Prahu a pak jeste hodinu busem, ale na zapase jsem byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to respekt. Ale kdyby ten zápas byl o víkendu, tak je to lepší. Myslet si o tom můžeš co chceš. Já jen říkám abys neporovnával tenhle výjezd s ostatníma. Bývá to mnohem lepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

To neni o respektu, jenom to mame kazdy nastavene jinak. Sparta ma nejspis nejvic fanousku v republice, ale nevypada to. Je to skoda. Jak doma tak venku mate daleko lepsi potencial. Popravde u nas se to za posledni roky taky zlepsilo. U vas snad taky, at to ma u nas trosku grady...

Reagovat
Hokaido

A to jsi jel dnes jen kvůli zápasu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano...

Reagovat
Hokaido

Pěkný.

Reagovat
HorajzmAmmann

ja jsem nechtel aby to vypadalo takhle. Doma jsem vandrak. Byl jsem na Znojmo, Slavii, Brno, Duklu ted Spartu ... takze vetsinou zapasy kdy o neco jde nebo... spis se snazim o vyjezdy, ale taky nedam samozrejme vsechny.

Nejvetsi respekt Jarous - bydli v nejake prdeli a.kazdy vyjezd.

Reagovat
HorajzmAmmann

On vlastne i trevor ma snad vsechny vyjezdy za posledni 3 sezony (cca). Ale bydli v Praze, takze se mu to pak jezdi ze...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarouš zaslouží absolutorium. Ten jezdí na opravdu všechny výjezdy, ten má můj respekt. A když to nejde normálně, jde to i nenormálně, třeba sdíleným kolem

Proto nehledat výmluvy ale hledat možnosti, jak ject a podpořit svůj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrat krale !

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Cukrous na tom bude taky dobre... stejne jako dalsich x stovek chacharu, kteri maji.dovolenou jenom pro Banik a prespavaji na nadrazi

Reagovat
smazaný uživatel

No proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když jsi sám, tak dovolenou jen pro Baník, to jsem taky zažil. Když máš pak rodinu, tak musíš něco šetřit i pro ně, tak pak měniš směny, naděláváš atd.

Jak sem napsal, hledat výmluvy a naříkat na internetu je jednoduché.

Lepší je ale hledat způsoby, jak na FCB vyrazit !

Proto už se těším do Zlína, i když momentálně zpáteční cesta neexistuje, takže to vypadá dlouhý wyjazd

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ty jsi nesmrtelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To fakt ne. Opavu moc nemůžu soudit, ale dávat nás na úroveň Brna nebo Bohemky, to je na léčení.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mozna to mam zkreslene tim dneskem. Takze asi omluva a mozna mate pravdu, ale stejne, cekal jsem proste vic... nektere vyjezdy.ma treba Opava top. Fandi jich vetsina (ne ze bych se divil, z Dzekyho bych mel.strach taky)a maji fajne chorea...

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je podle mě kvalitou rozhodně před váma.. Počty možná ne, ale úroveň fandění je dle mého úplně jinde..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

Nevím...přijde mi Bohemka na stejné úrovni jak Sparta...taky kolikrát jen čumí...na druhou stranu kdyby hrála Bohemka o špičku,je na tom mnohem líp...pamatuju ten jejich výjezd po letech do Salzburg...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Každý si myslel, že Spartu rozjebeme jen proto, že máme nejlepší start v historii české ligy. Ale nikdo si neuvědomuje, že my prostě na té úrovni ještě nejsme.. A po Zlínu a Slávii třeba spadneme tam, kde bychom měli být..

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobne si myslim, ze jsme tam kde mame byt... Se Zlinem a Jabloncem bojovat o 4-6 by odpovidalo jak soupiskou, trenerem plus treba fanouskama (kombinace vseho dohromady)

Rozhodne pred Libercem, Pribrami, Slovackem.

Reagovat
HorajzmAmmann

No i kdyz pred Libercem... zalezi co Hornyak.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu hezky chytnout se zrovna tohohle konkretniho zapasu a hodnotit tak celkovej projev kotle Sparty..

Reagovat
HorajzmAmmann

A proc bych nemel? Ze ostatni zapasy fandi vetsina? Ze ostatni zapasy tam nemate vyfetovany borce co provokuji fandy soupere misto aby se fandilo? Ze ostatni zapasy fandite vetsinu zapasu? Ze ostatni zapasy mate vic pokriku nez jenom jeden (ostatni urazky soupere)?

No tak jste to meli ukazat, takhle neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není jen o jednom zápase..

Reagovat
Banikovec7

Ti borci kolem plotu mě vždy baví, desítka na jedné straně, desítka na druhé a celý zápas po sobě hážou konfety a rvou plotem. Ale nejvíc se bojí toho, že by ten plot třeba fakt spadnul, protože pak nikdo z nich neví co mají dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád nechápu, proč se objevují názory, že Sparta zaslouženě. Jasně, na první pohled měla větší šance - Šural, Plavšič, Tetteh. Když ale vezmu celkový projev v zápase a počet situací, kdy mohl padnout gól, případně střely, tak jsme na tom byli lépe. Celkově to vidím jako vyrovnané utkání..

Když si jen namátkově vzpomenu - Holzer a baroš v prvním poločase, jeden slabá střela, druhý podklouznutí. Pak v druhém poločase Hrubého zbytečné nahrávání, když byl v jasné golovce, Hrubého dobrá střela, Šašinkova střela, které chybělo fakt málo, pak ta teč Radakoviče, co šla těsně vedle.. Podle mě toho bylo dost, co se dá nazvat velkou šancí..

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaya padal do strel, vyborny Nita. Banik mel vice zavaru, ale Baniku chybela lepsi finalka a Sparta narozdil od nas 2x nevyhorela v obrane.

V tem momentech, ktere rozhoduji zapasy Sparta zaslouzene 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo když se to pojme takhle, tak jo.. Na druhou stranu, ty největší šance jsme jim bohužel nabídli hroznýma chybama. Ani ten gól nebyla extra vypracovaná věc.

Ale co mě sere, že jsem si zase přečetl diskusi na banicek.com. Někteří si fakt neuvědomují, že jsme klidně mohli spadnout a hrát teď druhou ligu. Prostě když se nevyhraje, tak jen nadávat, nadávat a nadávat.. Přitom, já včera neodcházel nějak extra nasraný.

Reagovat
HorajzmAmmann

A proto jsem tu vcerejsi prohru zkousnul celkem sportovne. Sparta prohrala z 23 zapasu jednou. S Banikem... jednou vyhrajes pak prohrajes to se stane. Banik podal horsi vykon nez minule a Sparta naopak lepsi. Celkove ty 3 body na obe strany ze dvou zapasu jsou OK... jka by rekl Bob, nahoru se.musi po schodech ne vytahem. V tom ma pravdu. Spartu muzeme porazit, ale ne porazet.

Jede se dal... bodik po bodiku ty tezke zapasy nejak prezit a pak mame doma soupere k porazeni. A my je budeme porazet...

Reagovat
SpartaOvenka

Je to tak, někdy o úspěchu rozhodne pouze větší kvalita v koncovce či větší klid v řešení situací, Tetteh to udělal šikovně, na druhé straně byl třeba ten Baroš trochu i pod tlakem obránců, stane se no.

Z pohledu Baníku mi to přišlo jako naše utkání loni na podzim s Plzní, vcelku sympatický výkon, velká snaha, nějaké ty šance, ale gól dala Plzeň a taky bych na naše nenadával, protože hráli prostě dobře, akorát to tam spadlo soupeři no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Popravde normalne by tu sanci Baros asi promenil, ale bylo hrozne videt, ze je nerozehrany... ztracel balony atp. To neni o stesti, ale momentalnim rozpolozeni hracu a v tom byla Sparta jinde... ja bych ho do toho zakladu ale strcil taky. Panikovi nic nevycitam.

Reagovat
HorajzmAmmann

A s Prochazkou bude Banik silnejsi... nevim na ukor koho, ale mel by hrat. 100% ... rozehravka, jistota, uklidneni hry ... navic ma i dobre centry. I kdyby Banik prohral ty zapasy se Slavkou a Plzni tak verim, ze tu TOP6 nakonec urveme. Sezene se utocnik plus treba nekdo kde to bude horet a bude to dobre.

Ted i ty prestupy muzou byt super. Hraci vidi jaka tu je atmosfera, jsou tu prachy. Pokud se udrzime nahore tak dva dobre hrace muzeme sehnat.

Reagovat
didosh

S tou poslední větou též souhlas...Všude jsem četl že Spartě natrhnem...chce to ještě hodně práce a pokory...s podporou fans hráči drou,to je super ale měla by to být samozřejmost..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

"Přitom, já včera neodcházel nějak extra nasraný." Já si to taky docela užil... Ochoz prázdný, hráči už skoro osprchovaní a banda stále jede; JEDNO MÍSTO JÉ...!!!

Reagovat
andrew96

Vyrovnaný zápas.

Reagovat
Hokaido

Takhle to vypadá, když se člověk rozhodne pohrdnout sám sebou, aby oslovil tu správnou cílovou skupinu.

Reagovat
ZB 07

To byl antifotbal že jsem si to zpětně pouštěl...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ti nestacil sestrih nebo se za neco trestas?

Reagovat
ratusek

Vy porazíte okresní Táborsko, už máte na dostřel nejvyšší příčky a tys vylezl z kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou vsichni ti Diopofilove, co se tady pred mesicem z niceho nic vyrojili ? Perfektne pripraveny souper odhalil veskere jeho slabiny co ma na poslednich 20 metrech... V zime to chce poradneho hrota, tenhle post nam hori uplne zoufale.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hmm dneska marny uznavam

Reagovat
Puskas

On ale perfektně připravený soupeř může vygumovat kohokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se ve vetsine pripadu gumuje sam bo to je kopyto. Po trech golech v OLO a jednomu s Duklou tady vznikla aura, ze je to kvalitni utocnik, ktery nas potahne a predchozi kritika za jarni vykony byla neopravnena a vycucana z prstu.

Reagovat
Puskas

Na jaře se adaptoval, chvíli mu to trvalo, není první ani poslední. Podle mne je platný člen kádru, který těch 15 fíků může dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem s ním po posledních výkonech spokojený. Na boj o horní polovinu tabulky plně dostačující. Jarní kritika, hlavně už i ta podzimní (ze sezony o boj o udržení) byla oprávněná, to mě sral taky, protože moc nebojoval a pálil šance. Teď se s celým týmem zvedl i on, bojuje, dává i góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Dnes byl nejhorší na hřišti, ale zase nesuď dle jednoho mače.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej útočník,na druhou žlutou útočil urputně s míčem katastrofa

Reagovat
didosh

Mě teda nepřesvědčil....ale bohužel o chlup lepší než K.Sasinka...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A kde jsou Fillofilové? Ten hrál včera stejnou tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkousis?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz mi nedelejte, jak muze nefungovat eurofotbal?! Uplnej abstak jsem mel.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ani nemluv. Člověk se těší na každodenní ranní projíždění diskuzí a zabíjení času v práci a najednou taková zrada!

Reagovat
Diego2

dnesni posez v cekarne v nemocnici byl nekonecny bez EF

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To věřím!

Reagovat
Puskas

Tak jsi mohl debatovat s jinými pacienty.

Reagovat
Puskas

než těmi místními.

Reagovat
Diego2

jsem u ortopeda a je tu dost starsich lidi nadavajicich na svet

Reagovat
HorajzmAmmann

Klasika u ortopeda

Reagovat
Puskas

Máš jim říct: Nelamte nad tím hůl/hole!

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Skleepy

Úplně stejný rituál.

Reagovat
twelwer

podobne, fuck polhodiny som musel makat hned z rana v robote

Reagovat
Greny

Reagovat
Shevchenko

Ještě že to netrvalo dlouho, málem jsem dostat chuť pracovat.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
Shevchenko

Škoda, minimálně ten bod se včera uhrát měl. Nic no, teď budeme muset vyhrát ve Zlíně.

Reagovat
smazaný uživatel

my dostali za 8 zapasu jenom 4 goly.. Zdenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele