FORTUNA:LIGA - souhrn 6. kola

24.08.2018, 20:26, aktualizováno 27.08.2018, 19:52
Komentáře a souhrny
Zlín vyhrál pondělní dohrávku na Slovácku. Plzeň nadělila potupný půltucet Mladé Boleslavi a vrátila se před Slavii, která si pro změnu poradila s Teplicemi. Olomouc znovu vyšla naprázdno, tentokráte podlehla Jablonci. Druhou ztrátu v řadě zaznamenala Sparta. Letenští sahali po třech bodech z derby na půdě Bohemians 1905, těm ovšem tři minuty před koncem vystřelil remízu 1:1 Záviška. V úspěšném tažení pokračuje Baník Ostrava, první body má Karviná...

1. FC Slovácko - Fastav Zlín 0:4

27.08.2018 18:00

Góly: 18. Tomáš Poznar (pen.), 27. Lukáš Bartošák, 54. Lukáš Železník, 63. Róbert Matejov

Krajské derby, které uzavřelo program šestého kola, jasně opanoval Zlín. Ševci vyloupili stadion Slovácka poté, co domácím nasázeli čtyři branky, na které mužstvo z Uherského Hradiště ani jednou neodpovědělo.

Kouč domácích Kordula udělal jedinou změnu v sestavě, když Havlíka nahradil mladý záložník Janošek. Kordulův protějšek Bílek neměl důvod sahat do šlapající jedenáctky a na trávník vyslal tytéž muže, kteří se podíleli na minulém vítězství nad Teplicemi.

Zlín mohl skórovat již po osmi minutách, kdy se k Jiráčkově zblokované střele dostal Beauguel, jehož ve vyložené šanci vychytal brankář Daněk. O pár minut později zkoušel štěstí také druhý útočník hostů Poznar, jehož nebezpečnou ránu stihla zblokovat obrana domácích. Po čtvrthodině hry si vážněji připomněli také hráči v bílých dresech, ale Petr neusměrnil prudký míč mířící do pokutového území.

V 18. minutě se poprvé měnilo skóre. Traorého výpad do šestnáctky Slovácka zastavil Petr pouze za cenu faulu a nařízenou penaltu proměnil útočník Ševců Poznar. Zlín se po gólu uklidnil a za devět minut přidal druhý zářez. Balón se odrazil před pokutové území k Bartošákovi, jenž nevěděl, co s míčem, tak do něj práskl levou nohou a vymetl šibenici Daňkovy svatyně. Celek z Uherského Hradiště se ke konci první půle přece jen zvedl, ale střela Jurošky z 39. minuty nenadělala příliš práce gólmanu Dostálovi.

Aktivita zůstala Slovácku i zkraje druhé půle, když jako první ohrozil Dostála svou hlavičkou Hofmann. Snahu domácích ale rázem utnula akce hostů z 54. minuty. Hnaníček kolmicí vysunul Traorého, ten vyškolil Daníčka a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Železníka, vsítil třetí branku Zlína. Další pohroma pro domácí přišla za dalších osm minut. Matejov dostal mnoho prostoru na pravé straně a z velkého úhlu nachytal Daňka, když svým pokusem vymetl šibenici.

Poté se utkání víceméně jen dohrávalo. Kromě fanoušků Slovácka, kteří řádili s pyrotechnikou, zaujal například pokus střídajícího Kalabišky, který lapil Dostál. Jinak ale na hřišti nebylo moc co k vidění a po závěrečném hvizdu se z vysoké výhry radoval Zlín.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc 3:0

26.08.2018 18:00

Góly: 57. Martin Doležal, 62. Martin Doležal, 89. Michal Trávník

Jablonec si připsal třetí výhru v řadě a pokračuje v postupu vpřed. Hvězdou utkání byl útočník Severočechů Doležal, jenž vsítil dvě branky a na třetí přihrál. Olomouc naopak pokračuje v ligovém trápení.

Trenér domácích Petr Rada pozměnil formaci svého týmu, když vedle Doležala vsadil také na druhého útočníka Chramostu a ze sestavy tak vypadl Kubista. V obraně hostů nahradil Sladkého Chvátal, v záložní řadě našli své místo Texl s Manziou a o branky se měl starat především forvard Dvořák.

Již po dvou minutách ukázal jablonecký Doležal své fyzické přednosti, když hlavou sklepl míč na Chramostu, který vypálil nad. Po čtvrthodině se nikým nehlídaný Doležal opřel z voleje do rohového kopu Trávníka, jenže nepropálil hradbu těl před sebou. Za minutu se na druhé straně odrazil pumlíč příhodně pro Texla, jehož ránu z první lapil do rukavic brankář Hrubý.

Ve 26. minutě vyzval Trávník ke skórování Holeše, proti jehož střele z pravé strany vyběhl gólman Buchta a vyrazil ji na roh. Strážce olomoucké svatyně si poradil i o čtyři minuty později, kdy chytil Chramostův samostatný únik. Buchta svůj tým znovu podržel ve 32. minutě, kdy vytěsnil křižnou ránu opět od Chramosty. Sedm minut před odchodem do kabin nacentroval Hanousek na Masopusta, proti jehož hlavičce se opět vytáhl Buchta.

Dvanáct minut po změně stran již ale ani brankář Sigmy nestačil a poprvé kapituloval. Na přímý kop od Trávníka si naskočil Doležal a hlavou poslal Severočechy do vedení. Stejný muž za pět minut zvýšil náskok Jablonce, když se skluzem položil do nabídky od Chramosty a vstřelil druhou branku utkání. Hosté chtěli korigovat o pět minut později, ale Kalvachova přízemní střela skončila těsně vedle brány.

V 71. minutě se na útočný výlet vydal bek Hanousek, po Texlovi chtěl obejít také Kalvacha, který jej v pokutovém území srazil k zemi. Píšťalka sudího Jílka zůstala i přes protesty domácích němá. Definitivní pojistku na zisk tří bodů přidal poslední minutě jablonecký Trávník. Doležal se místo atakování hattricku rozhodl pro přihrávku na spoluhráče, jenž technickou střelu poslal k tyči, od které se míč odrazil za Buchtova záda.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 6:1

26.08.2018 15:00

Góly: 21. Michael Krmenčík, 45+1. Michael Krmenčík, 52. Michael Krmenčík, 62. Radim Řezník, 90. Jakub Řezníček, 90+4. Jakub Řezníček - 44. Nikolaj Komličenko

Trenér Pavel Vrba si před utkání přál, aby jeho svěřenci nejenže zvítězili, ale pokud možno vstřelili i více, než jen jednu branku. A přání bylo vyslyšeno. Viktoriáni přejeli Mladou Boleslav jednoznačně 6:1 a poskočili na první místo tabulky. Hattrick vsítil kanonýr Krmenčík a o další góly se pak postarali Řezník s Řezníčkem.

Stejným výsledkem přitom v minulém kole zvítězila Mladá Boleslav nad Opavou a nyní přesně okusila co její soupeř před týdnem.

Viktoriáni vstoupili do zápasu s respektem, ovšem aktivně, ale vůbec první střelu vyprodukovali až po dvaceti minutách a rovnou se ujali vedení. Tomáš Hořava načechral balón na Michaela Krmenčíka, který hlavou načal střelecký účet. Zdálo se, že těsné vedení Plzni opět stačí, ale skóre se ještě do konce poločasu změnilo dvakrát. Nejprve vyrobili chybu v rozehrávce domácí Pernica s brankářem Kozáčikem a Nikolaj Komličenko toho dravě využil a srovnal. Jenže z výsledku 1:1 se hosté dlouho neradovali. Hned z další akce domácích opět udeřil Michael Krmenčík. Přesný pas mu tentokrát naservíroval Jan Kopic.

Michael Krmenčík stihl zkompletovat hattrick do 52.minuty. Útočník Viktoriánů stál ve správný čas na správném místě a zakončil jinak povedenou kombinaci Petržely s Čermákem. A plzenští stále neměli dost a po hodině hry už vedli 4:1. Radim Řezník se po rohovém kopu dostal k dorážce a i tady byl Šeda bezmocný.

O utkání bylo již rozhodnuto, ne však o výši výsledku. Už v nastaveném čase po přihrávce šajtlí od Davida Limberského zlomil střeleckou smůlu Jakub Řezníček a stejný muž ještě ve čtvrté minutě nastavení uzavřel skóre na konečných 6:1. Krásnou přihrávkou za obranu ho vyzval skoro jmenovec Řezník. Viktorka rozdrtila Mladou Boleslav 6:1 a jako aktuálně vedoucí celek české ligy se může těšit na los Ligy mistrů, který je na programu už v týdnu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 0:3

25.08.2018 19:00

Góly: 14. Stanislav Tecl, 34. Ondřej Kúdela, 59. Jan Sýkora

Slavia dokonale využila zaváhání městského konkurenta Sparty a v Teplicích si jasně dokráčela pro tři body. Severočeský celek na Sešívané vůbec nestačil a nakonec prohrál 0:3. Už v prvním poločase si svěřenci Jindřicha Trpišovského zajistili pohodlný náskok.

Pražané minulý týden vypadli z Ligy mistrů a v lize navíc nestačili na Jablonec. V Teplicích tak měli jasný úkol za každou cenu zvítězit. Sešívaní nakonec předvedli Na Stínadlech perfektní výkon.

Už od úvodního hvizdu měli vše pod svojí kontrolou. Po šesti minutách odmítl vedení hlavičkující Tecl, když netrefil branku a o chvíli později už stejně Slavia vedla. Bořilův centr si našel cestu přesně k Teclovi, jenž zblízka odčinil předchozí nezdar! Slavia se rychlou brankou uklidnila a nadále byla nebezpečnější. Stanislav Tecl po pěkné individuální akci zakončoval z úhlu do prázdné, ale jistému gólu zabránil obránce Jeřábek. Střelu Hušbauera pak vyrazil pozorný Grigar.

Aktivita Slavie byla po zásluze odměněna ve 34. minutě. Roh Hušbauera se snesl na hlavu Ondřeje Kúdely, který nedal Grigarovi žádnou šanci. Slavia chrlila na branku Teplic jednu tutovku za druhou a hodně spalovala, nicméně vzhledem k náskoku si to i mohla dovolit.

Teplice nepředvedly v prvním poločase vůbec nic a tak jejich kouč sáhl o přestávce ke střídání. Na jejich hře se ale nic nezměnilo. Naopak, po hodině hry už vedli sešívaní 3:0. Coufal zpětnou přihrávkou našel Sýkoru a Grigar znovu lovil balón v síti.

Až za tohoto stavu Teplice vyrukovaly s první vážnější šancí, ale Červenku ještě před zakončením zablokoval Ngadeu. Zbytek zápasu už postrádal patřičné tempo a je to logické, Slavia prostě měla nahráno, nikam nespěchala a v poklidu kontrolovala hru. Skláři nedosáhli ani na korekci výsledku a doma prohráli 0:3.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:3

25.08.2018 17:00

Góly: 50. Jan Matoušek - 33. Tomáš Malínský, 54. Roman Potočný, 79. Filip Oršula

Celkem čtyři branky a výhru Severočechů nabídlo utkání na Litavce. Příbram doma poprvé prohrála a naopak po několika kolech Liberec konečně zabral za tři body, čímž Příbram v tabulce předskočil.

Před zápasem totiž na tom byla lépe Příbram, favoritem utkání ale domácí celek nebyl. Na Litavce sehráli oba aktéři krásné ofenzivní utkání, které se muselo divákům líbit. Navíc okořeněné o příbramského trenéra Josefa Csaplára, který s Libercem zažil zlaté časy.

Jeho Příbram začala hodně aktivně a po čtvrthodině hry na sebe upozornil talentovaný Matoušek, který předložil tutovku Slepičkovi, jemuž pro změnu koncovka nesedla. O šest minut později se ze vstřelené branky radovali hosté, ovšem marně, neboť Sukisa byl v době přihrávky v ofsajdovém postavení. Pokud někdo dělal příbramské defenzívě velké problémy, byl to Sukisa. Brankář Švenger proti němu vytáhl výborný zákrok.

Liberec se osměloval, po Ševčíkově ráně to v ochozech jen zahučelo a krátce nato už Liberec vedl 1:0. Ševčík dobře přihrál Tomáši Malinskému, který bezpečně překonal bezmocného Švengera! Inkasovaný gól Liberec ještě více nabudil a před Švengerovou brankou bylo pořádně horko. Další branku ale Litavka v prvním poločase neviděla.

Diváci se dočkali záhy po změně stran. Jan Matoušek dokázal z úhlu překonat Švengera, aniž by se někdo další dotkl balónu. Matoušek tak znovu potvrdil svůj obrovský talent. Jenomže nerozhodný výsledek měl pouze krátkého trvání. Další Ševčíkovu přihrávku si tentokrát hodil na levačku Roman Potočný a přesnou střelou vrátil vedení na stranu Severočechů.

Oba celky nadále hrály hodně ofenzivně a utkání ještě nabídlo spousty dalších, brankových příležitostí, jak na příbramské, tak i liberecké straně. Například domácí Roman Květ líznul z přímáku břevno. Liberec se mohl výrazně uklidnit v 79. minutě. Potočný vymyslel krásný oblouček na Filipa Oršulu, jenž jako střídající hráč zvýraznil hostující vedení. Třetí branka Slovanu znamenala pro domácí borce konečnou.

Více informací k zápasu

SFC Opava - MFK Karviná 1:3

25.08.2018 17:00

Góly: 63. Tomáš Smola - 20. Filip Panák, 59. Vojtěch Smrž, 82. Tomáš Wágner

Karviná konečně dosáhla na první body v nové sezóně. V důležitém souboji s Opavou si počkala na své šance a třemi zásahy rozhodla o osudu utkání. SFC naopak stále čekají na první výhru po návratu do první ligy.

Kouč Opavy Roman Skuhravý se po debaklu z Mladé Boleslavi odhodlal k několika změnám. Mezi tři tyče se po nějaké době vrátil Šrom, obranu vyztužil Simerský a do zálohy se postavil Janetzký. Skuhravého protějšek Roman Nádvorník naopak vsadil na stejné muže, kteří naposledy statečně bojovali proti Viktorii Plzeň.

Nejprve se ve čtvrté minutě odhodlal ke střele Kuzmanović, ale gólman Berkovec neměl problém s tím, aby míč lapil. Hosté se gólově prosadili v podstatě z první šance. Rohový kop ve 20. minutě zakroutil Budínský přesně na hlavu Panáka, který zblízka nedal Šromovi šanci. Opava se nadále snažila o útočení, ovšem bez valného výsledku. Za Karvinou se čtyři minuty před přestávkou upozornil Budínský, který však pouze pozdravil tribuny brněnského stadionu.

Čtrnáct minut po změně stran zvýšili hosté svůj náskok. Unikajícího Wágnera nejprve vychytal Šrom, útočník MFK ale následně našel střídajícího Smrže, který přidal druhou branku Karviné. Opava však korigovala hned za tři minuty, když do Zapalačova centru trknul hlavou Smola a snížil. Nedlouho poté chtěl vyrovnat Simerský, ovšem svou střelu nenamířil přesně.

Velkou šanci hostů vést znovu o dvě branky zahodil v 69. Budínský, který si naběhl za obranu, ale z voleje vystřelil mimo bránu. Karvinou to však nakonec nemuselo mrzet. Osm minut před koncem rozjeli útočnou akci na levé straně, Budínský nacentroval na Wágnera, který zblízka vstřelil třetí branku hostů a definitivně zlomil odpor SFC.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dukla Praha 2:0

25.08.2018 17:00

Góly: 12. Ondřej Šašinka, 43. Dame Diop

Ostravský Baník pokračuje ve výborném vstupu do sezóny. Utkání s Duklou rozhodl dvěma brankami již v prvním poločase. Naopak Pražané zůstávají v tabulce bez bodu poslední.

Slezanům se v úvodu ročníku daří, tudíž kouč Pánik nemá důvod ke změnám v sestavě. Za stále zraněného Baroše opět zaskočil Ondřej Šašinka. V základní jedenáctce Dukly se nově objevil levý bek Preisler a v záloze pak Bílovský a Brandner.

Domácí začali podle předpokladů aktivněji. Po osmi minutách zafungovala spolupráce hráčů, kteří zazářili v minulém kole na hřišti Olomouce. Diopův centr ale poslal Fillo hlavou z nadějné pozice těsně vedle tyče. Za další čtyři minuty se míč při další akci Baníku dostal přes Hrubého a Holzera na pravou stranu ke zcela volnému Ondřeji Šašinkovi, který střelou z první dostal Slezany do vedení.

Pražané se ale po obdržené brance probrali a začali bušit do vrat ostravské obrany. Po půlhodině hry musel brankář Laštůvka zlikvidovat ránu od Hanouska. Za čtyři minuty se jen ohlédl za pokusem Brandnera, který těsně minul tyč. Za domácí odpověděl Diop, jehož lavičku musel lapit gólman Rada. Další souboj dvojice Diop-Rada však už vyšel vítězně pro senegalského útočníka, který se po vzájemné srážce rychleji zorientoval a dorážkou zvýšil náskok Baníku.

Po změně stran se Diop znovu hnal na Radu, který ale jeho zakončení tentokrát vyrazil. Dukla se i po druhém inkasovaném gólu nevzdávala. Nejprve Brandner hlavičkoval v záklonu vedle. V 57. minutě se zblízka dostal k zakončení Hanousek, ale obrana Slezanů srazila jeho pokus na rohový kop.

Osmnáct minut před koncem ohrozil nechtěně svého brankáře Stronati, ovšem míč nakonec skončil jen na boční síti Laštůvkovy svatyně. V poslední minutě základní hrací doby ještě mohl po Schranzově pobídce snížit střídající Bezdička, avšak ve skluzu minul odkrytou bránu. Baník se tak po závěrečném hvizdu radoval z vítězství o dvě branky.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 1:1

24.08.2018 18:30

Góly: 87. Jan Záviška - 61. Josef Šural

Další ztrátu registruje Sparta. V malém pražském derby proti Bohemians získala jen bod, přestože ještě tři minuty před koncem vedla. Na branku Josefa Šurala zareagoval Jan Záviška. Bohemka si pojistila umístění ve středu tabulky, zatímco Sparta si sice pojistila druhé místo, ovšem po tomto kole může spadnout až na pátou pozici.

Sparta byla pochopitelně favorit, ale v Ďolíčku jí nečekala vůbec snadná práce. Nabuzení Klokani chtěli potřetí v řadě Spartu obrat o body a ono to nakonec skutečně vyšlo.

Od Bohemky se čekal bojovný výkon a také že ano, první vážnější pokus poslal na Nitu Bartek, ale z velké dálky a navíc nepřesně. Na druhé straně zase vypálil Stanciu a Tetteh ještě mohl tečovat, nicméně nedosáhl. Hned vzápětí přišla obrovská možnost Sparty. Tetteh našel Šurala a sparťanského kapitána z dobré pozice výborně vychytal Valeš. Z prvního poločasu ještě zaujala nepřesná střela Bogdana Vatajelua a také zranění Dominika Maška. Ten musel opustit hrací plochu už ve 37. minutě a jeho místo vyplnil Jakub Nečas.

Ďolíček v prvním poločase branku neviděl a hned na začátku druhé půle se dočkal poměrně velkého překvapení. Kouč Zdeněk Ščasný stáhl ze hry Nicolae Stanciua a místo něj poslal na trávník Michala Sáčka. Sparta byla aktivnější, více byla na míči a v 61. minutě se dočkala zaslouženého vedení. Josef Šural se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou nedal Valešovi šanci.

Na tahu byli domácí Klokani, do té doby směrem dopředu v podstatě neškodní. K vidění byl ale úporný boj o střed hřiště a nic nenasvědčovalo tomu, že by měla Bohemka vyrovnat. Deset minut před koncem hodně přestřelil Yusuf a totéž platilo na druhé straně o ráně Kangy.

Vyprodaný Ďolíček, tedy necelých pět tisíc diváků, se dočkal tři minuty před koncem. Centr zleva ve vápně Letenských propadl a Jan Záviška zblízka v pohodě překonal Nitu. Bohemka srovnala proti favoritovi stav a ten už do konce zápasu nepustila. Sparta se v nastavení marně tlačila dopředu, na Bohemce opět ztratila a v tabulce se může propadnout.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň660013:218
2.Slavia Praha650114:315
3.Baník Ostrava650112:315
4.Sparta Praha642012:414
5.Fastav Zlín641111:513
6.FK Jablonec631211:510
7.Slovan Liberec62318:69
8.1. FC Slovácko63038:109
9.1. FK Příbram622212:118
10.Bohemians Praha 190562227:88
11.FK Mladá Boleslav620413:186
12.FK Teplice61238:135
13.MFK Karviná61057:153
14.Sigma Olomouc61056:143
15.SFC Opava60155:171
16.Dukla Praha60064:170

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (678)

Přidat komentář
Rarášek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Hapal ven!

Reagovat
Aik29

Reagovat
Puskas

Může za to Zachar.

Reagovat
smazaný uživatel

Impulz vyprchal. Co teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Tataráček?

Reagovat
goodbay

Bože ta obrana, to je hrůza.

Reagovat
Kang & Kodos

Obrana byla dneska super, vždyť jim nic nedovolili. Že kolem sebe Frýdek nechá proletět balon a Plavšič se vysere na bránění, s tim toho obrana moc neudělá

Reagovat
db18

Akorát jste předtím asi pětkrát nedokázali odvrátit balon a poslat ho aspoň na tribunu, takže z 6. centru už přišel gól.

Reagovat
Kang & Kodos

A to museli nutně všechno odvracet stopeři? Já z tý dvojice nejsem nějak odvařenej, ale fakt nevim, co by teda měli dělat, když to dneska měla bejt hrůza

Reagovat
db18

obrana = jen stopeři?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Plavšič žádnej obranář neni, ale kvůli tomu snad nemusí bejt hrozná obrana.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom dávno tam neměl bejt ani jeden. Místo toho Zdenda šoupne Sáčka na beka a tyhle dvě jitrnice nechá hrát až do konce zápasu.

Reagovat
db18

...Sáčka šoupnul na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídlo, jasně. Už že těch našich zápasů magořím.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky potřebuju vypnout autokorekci na telefonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten frýdek to dojebal už minulej týden teďkom tenhle hlavně mandjecka pustí

Reagovat
Stannis Baratheon

HS

Reagovat
Kang & Kodos

V píči tohle. Zase gól z jediný nebezpečný šance. Nechápu, proč se od 80. minuty tak zatáhli, když se předtim Bohemka nedostala ani do vápna.

A Plavšič ať si jde sednout. Vepředu posral co šlo, a pak si nechá ve vápně utýct hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

S Řepou na celu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek po necelém týdnu opět za retarda, ten má IQ menší než Řepka.

Reagovat
PlackaSKS

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív klasicky ztratí naprosto zbytečně míč upostřed a pak se vysere s Plavšičem na bránění a opět jsme za šašky. Proti Příbrami byl druhý gól taky jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Dik, ten jsem jeste neviděl. Každopádně Frýdek nebo plavsic nemají v týmu co má ambice jako Sparta co dělat.. Tak ať se tam drží co nejdéle

Reagovat
smazaný uživatel

Oba bych bral v Plzni. Rad bych tu videl Sacka.

Reagovat
PlackaSKS

Tak podle mě sáček i plavsic mají velký potenciál, jen sáček potřebuje hrát a plavsic trošku klidu a ne rozložený tým kolem sebe.. Frýdek už je podle mě zabity...

Reagovat
Blasphemer

Frýdka bych dřív taky bral, tak nějak jsem si říkal, že bysme z něj u nás dokázali udělat fotbalistu, ale z toho jak hraje poslední dobou už o tom fakt pochybuju.

Plavšič by byl posila maximálně tak na lavičku, jestli ne ma tribunu.

A Sáček u nás brzo skončí, o tom jsem přesvědčenej.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Frýdek už je úplnej tragéd, ten by vám nic nedal. Sáčise si klidně vemte, fakt už mě sere, jak jemu a ostatním klukům neustále domrdáváme kariéry.

Reagovat
salami

Jako vážně Frydka? Větší dřevo snad základ v první půlce tabulky nehraje, jeho technika mi přijde na první ligu a notabene Spartu fakt katastrofalni.

Reagovat
jsemdement

Hm, asi lekce od Vachy.

Reagovat
goodbay

Já bych teda vinil více Plavšičovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já spíš hodnotím to, že celá ten tlak, který skončil gólem, začal díky Frýdkově nesmyslné ztrátě.

Reagovat
smazaný uživatel

že jste toho mandjecka pustili jak by se hodil nebo nechápu proč ristić nehraje

Reagovat
Posledni Kovboj

herni IQ ma fakt uplne nulovy, kdyby u toho fotbalu jen trochu premejslel, tak by mohl bejt celkem slusnej ligovej fotbalista

Reagovat
Mouser

Měl by hrát na kraji, tam to IQ neni potřeba tolik.

Reagovat
PlackaSKS

Tak začátek kola paráda. Ale nejvíc pobavil sural na konci, ten se nepouci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Strašně moc chtěl být se Spartou první, já to chápu

Reagovat
PlackaSKS

Hlavní je to vždy po zápase říct slušně rozhodčímu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
PlackaSKS

Diskutoval s rozhodčím. Hodně to připomínalo suboticu

Reagovat
smazaný uživatel

A co se mu nelíbilo? Však před sparťanským gólem otočil faul u gólovky Bohemky a ten gól Bohemky nijak neovlivnil ne?

Reagovat
PlackaSKS

Já jsem z celého přenosu viděl jen tohle, takže netuším

Reagovat
Riviera Kid

Ty vole, to není talk show.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dělá radost

Reagovat
Andis

Frýdek = zbytečné ztráty pro Spartu, už podruhé

Reagovat
Rarášek

Já chci zpátky Stramu.

Reagovat
REPLIKATOR

My taky.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

You have to kill the game!

Reagovat
smazaný uživatel

Exkluzivní záběr Šurala při rozhovoru s rozhodčím.

https://www.imgup.cz/images/2018/08/24/Vystrizek3c9dfe470e2ef7f3.png

Reagovat
20DollarsInMyPocket

This is my sen.

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hyrax

Reagovat
dinss

Šural Vs Škoda

Skoro Debil Combat.

Reagovat
ondrasch77

Sice jsou to blbci oba, ale ten váš Krmelec je jednooký mezi slepými králem...

Reagovat
dinss

Jo, není zrovna nejchytřejší ale nikdy nerikal takovýhle sracky.

Jednou mu to ujelo do tv. Pak se za to omluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krmencik je obyčejné jednoduchej, ví to o sobě a nedělá žádná sahodlouha prohlášení.

Reagovat
ondrasch77

neví to o sobě a je suveréně nejblbější...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Baník po 6ti kolech nad Sraltou?

Reagovat
Artaxerxes

Všickni fandíme

Reagovat
ratusek

my sme schopní s Duklou prohrát

Reagovat
db18

Snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se vseobecne cekalo. A "Sralta" se hodi nekam do skolky. Kdyz tak stara kurwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdendo, dneska to jde za tebou, místo toho, aby si tam dal dokopat ns beka hlavickare stetinu nebo tam stshnul alespoň frydka, tam soupnes plavcice??? Hm, nech to raději někomu jinými, proboda to není ostuda tam posílit defenzivu za stavu 1:0, nejsme uz dávno žádný válec

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná smůla už druhým rokem.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

prej smůla, úplně jste přestali hrát a góla jste dali po čisté simulaci Šurala, navíc Vatajelu měl dostat 2.žlutou za to skocení před vápnem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemá se smůlou nic společného. My si ve většině případů pro tyhle situace nabíháme sami. I tenhle zápas se mohl dohrát úplně v klidu, ale my si to musíme zase úplně rozesrat počínaje alibismem od Ščasnýho, dementa Frýdka a super obraně Pavšiče, kterej na tom hřišti už neměl co dělat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aik29

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

dík

Reagovat
Blasphemer

smůla since 2004

Reagovat
PBLead

doufám, že to nemyslíš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě by to měli udělat jako u nás na Příbramí. Vysrat se na hráčí bez motivace a nasrat tam mladý kluci. Hezky od píky. Místo toho vyhodej Holuba a nandaj tam zmatenou špagetu. Debílky přeplacený a talenty naserou na slováč. Jako toho Zinedina. A pak ani nekoupí toho Honzu Matouška nebo Jemelku ale další kasparky z ciziny. Tohle je konec Sparta. Tohle je Fc Zmatkov. Pak se má člověk divit Řepkovi že zakládá porňáky ex prdelce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Takže to Řepka neměl u soudu házet na Bohdalku ale na Křetínského.

Reagovat
dylan

Reagovat
SuperBanikovec
Reagovat
PBLead

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Bex5

za poslední větu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Plzeň může mít tedy nad Spartou náskok už 4 body, Sparta opravdu o ten titul nehraje jak jsem avizoval před sezónou

Reagovat
goodbay

I když to bude o 4 body, tak jsou před nimi teoreticky 3 vzájemné zápasy, takže to může být klidně o 9b.

Reagovat
Bex5

taky bych ještě nehodnotil ....

Reagovat
Greny

Ma Zdenda porad jistej flek?

A docela by me zajimali jeho treninkove metody je u tymu cca3 tydny? A Costa, Vatajelu, Stanciu, Civic, ben Chaim uz jsou zraneni, a co je s Risticem teda nevim

Reagovat
ondrasch77

Má...., sportovní ředitel

Reagovat
salm0n

OT:

Kdy byl Rajnoch naposledy u psychiatra?

Reagovat
ondrasch77

Chipciu by měl za ten faul na Maška dostat pár zápasů stopku... Faul absolutně bez vůle hrát balón a Mašek půl roku bez fotbalu...

Reagovat
dinss

Prý má "jen" vykloubeny loket což by mohlo byt tak na tři měsíce... zákrok jsem teda neviděl. ..

Reagovat
ondrasch77

Já v opakovačkách na Isportu... Nic moc...

Reagovat
Liquid

trest nedostane žádnej, bohužel toto zatím není trestáno, šel tam zbytečně, trošku bych to přirovnal k faulu Ramose na Salaha, kdy si taky hráč ublížil až dopadem kam ho nasměroval soupeř

Reagovat
smetos

Myslim ze jen debilne dopad. Okej mozna zluta se dala dat, ale tady bych to videl na smulu. Zas z tech spartanu nedelejte kdo vi co

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

Reagovat
kilobyte

Takových zákroku je hodně. Třeba na Costu jsou takovýhle zákroky skoro on zápas.

Reagovat
ondrasch77

Costa? On sám by podle pravidel neměl dohrát půlku zápasů, do kterých nastoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

To jo, ale on jak má vysoký výskok, tak buď udělá faul a nebo dostane stoličku.

Reagovat
Bex5

stolici

Reagovat
Uwe háže buly

To je pravda, ale faulů je na něj taky mraky

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč? Faul to sice byl, ale Mašek nebyl zpevněný. On nemůže za to, že ligovej hráč chodí do soubojů tímhle stylem.

Reagovat
ondrasch77

Ale způsobil faul, který vedl ke zranění hráče..., netvrdím, že to bylo zákeřné, ale úmyslné každopádně...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pride

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na žlutou. Bohužel u nás v lize je trend za tohle žlutý nedávat, ba co víc, mnohdy to není ani odpískáno.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

ale hovno

Obycejnej faul na zlutou (kterou dostat mel), takovej je videt kazdy kolo. Tresta se faul, ne nasledek, aaaaano?

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, co se tady zase rozjelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako tehdy s tím Fillem na Frýdka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

názor vašeho odchovance: Od začátku tam byly věci na hranici zákeřnosti. Kluci ze Sparty do toho dávali docela surovost.

Reagovat
ondrasch77

To jo, ale nekončí to půlroční stopkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Informace pro fotbalisty Sparty fotbal je hra, která se hraje 90 minut. Přeložte jim to někdo.

Reagovat
kilobyte

Plus nastavení. Ať nedostáváme góly v 91. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, tak 95 ať je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
podnebný

Takže Sparta bojuje místo o titul o remízového krále, z čehož kouká na konec osmé místo. Měl bych návrh, aby při plichtách stejně jako v divizi rozhodovaly penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Aby ty týmy neměly motivaci se snažit vyhrát?

Reagovat
Miguel19

Jirka Novotný už pozoroval?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ratusek

na co asi přišel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Snatus

Neměl čas, protahoval do VIP Víta.

Reagovat
j_mrazik

Co dělá na titulce Petr Bajza?

Reagovat
smazaný uživatel

Slintá na šlupky vod brambor. Ty má nejvíce rád.

Reagovat
Posledni Kovboj

Valenpajstus

Reagovat
Spalovač šancí

Šural je rozdílový kapitán

Reagovat
Losinho

Letec Šural a ještě ta zeď tyvole.. hroznej gól

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Bohemka a ztráta Jihlavy taky super, dobrej začátek kola

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Brno prostě baví

Reagovat
ZB 07

Ani nevím, co na to říct. Naštěstí jsem tam nebyl a neviděl jsem to, takže jsem naštvanej jenom trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

3 penalty za zápas

Reagovat
ZB 07

Prej ta první byla docela přísná. Ale teda to nic nemění na tom, že pokud chcem postoupit ( ), tak v takový vesnici musíme vyhrát, i kdyby Prostějov kopal čtyři pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

ta prvni byla jasna

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sice byl vždycky špička, ale dnešním výkonem se Šural vyšvihnul na pozici největšího simulanta v lize (Baroš je zraněnej).

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem si přál, aby se do ligy vrátili Viktorka Žižkov, pravá Bohemka ze Střížkova a třeba Čechie Karlín a Xaverov. Ale když vezmu v potaz, jak to Spartě jde proti Pražákům, tak spíš doufám, že Bohemka, Dukla a Slavia co nejdřív sestoupí.

Reagovat
ondrasch77

A co DFC Prag? To bys nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už ne

Reagovat
smazaný uživatel

ti před dvěma lety obnovili činnost ne ? Jim bych jednou v lize i přál (i když se tak vysoko asi už nikdy nedostanou)

Reagovat
ondrasch77

To se mi moc nezdá...

Reagovat
Liquid

Vltavín a Radotín do ligy a do 10 let jak se budu Praha rozrůstat i Jirny a Zápy, na místo Sigmy a Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

pravá levá všechno jedno

Reagovat
Salfovic

,,pravá Bohemka ze Střížkova´´ To mě vždycky dostane

Reagovat
PBLead

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A co ČAFC Praha a Union Žižkov?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

Reagovat
Artaxerxes

To Brno je tak špatný to snad nejni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Magera to tam sype jako za mlada To mu preju bo ho mam rad. Akorat je skoda, ze si vybral zrovna tragikomicke Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

1. místo cotijeee

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Messiho pohled příští sezonu až nebude vědět co hrát na Fleišmana

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Arsenalfan

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

No dpče.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
FUnk

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyhrat i kdyz zahrajes uplnou sracku

Tak jsme prvni no a cooo

Reagovat
Puskas

To jsme byli i vloni po 1. kole...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale letos máme 15 bodů o více než 7 měsíců dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Uzivam si to.

Mistr ligy na devet?

Banik pico!

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka

Reagovat
Puskas

Mistr ligy, ne Mr. Bean.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Zbro...kdo,co? Ze spodnich pater nizsi ligy je tu nahore spatne slyset.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

luxusně ty

Reagovat
ZB 07

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-preview-5-kola-406632/?forum=1#post10557526

Zkuste něco originálního, teď máte jedinečnou možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Na to aby se vam momentálně mohl člověk vysmát ani není třeba nic vymýšlet. Určitě se to zase někdy otočí. Ale porovnávat situaci Brna a Baníku tak víc nahoře a dole v prospěch nás to dlouho nebylo. Tím neříkám, že se vám vysmivam. Já si hlavně užívám to, kde jsme. Protože nás čeká šílený los a asi tam zas tak dlouho nezůstaneme..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

A přitom dva roky zpět...

Reagovat
ratusek

Čo bolo to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Tipsport ligy možná

Reagovat
taws

Pokloňte se před králem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Tabulka

Reagovat
C-M@ster

Co myslíš Pivarník, podrží ho vedení?

Reagovat
ZB 07

Doufám, že ne, obávám se, že jo. On hlavně Požár přišel především kvůli Pivarníkovi. Navíc Bartoněk vůbec netuší, co vlastně dělá, fakt se modlím, ať to koupí někdo jinej, protože teď už se potápíme moc hluboko.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Uhrina

Reagovat
ZB 07

Tak co může bejt horšího, než prohrávat v Prostějovech, Vlašimích a podobnejch dírách. Vlastně i návrat Habance už bych přivítal víc než setrvání Pivarníka. Tak moc velký zoufalství prožíváme...

Reagovat
ZB 07

...takže i Uhrina bych teď asi bral Ale nejlíp to chce buď někoho typu Uličný, kdo to tu zná, má rád a tým vyhecuje alespoň k baráži, anebo progresivního mladýho kouče, kterej se bude chtít ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera..

Reagovat
HanzBP

Reagovat
Kepy_FCB

V Brně jsou amatéři ale ne zase úplní dementi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit/Vavruška ?

Reagovat
Pride

Vavruška ukončil trenérskou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

A točí porno..

Reagovat
ratusek

Hele my sme taky prohrávali ve vesnicích, ale nějak sme to ukopali. Pro vás to ještě ztracené není, ale chce to začít vyhrávat, jinak bude za 3 týdny už po sezoně

Reagovat
ZB 07

Ale s tím, co předvádíme, jen tak vyhrávat nezačnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já ale nějak nerozumím tomu, jak můžou hrát tak mizerně.

Nechci dělat z Pivarníka boha, ale on s Jihlavou postoupil a pak v Sigmě, Bohemce i Viktorce byl dobrej...

Nehrál nikdy nějakej krásnej fotbal, ale co jsem zatím viděl, to byla celkem bída... hra na náhodu

Reagovat
ZB 07

On má nějakou taktiku, kterou praktikoval ve všech týmech a všude na to měl doposud materiál. Jenže tady přišel náraz, po ofenzivním bohu Habancovi, kterej tým totálně rozházel, tady chtěl praktikovat něco úplně jinýho, natahal si sem (další) průměráky a nějakej Lutonský nebo Sukup prostě nemají na to hrát stejnej fotbal, kterej předváděla třeba Bohemka pod Pivarníkovým vedením.

Jako teď je naprosto jasný, že pod Pivarníkem se nezvedneme a je jen otázka času, kdy potáhne. Já furt věřím, že se ta sezóna dá zachránit, ale musíme k celý druhý lize přistoupit úplně jinak.

Reagovat
C-M@ster

Jo, však sezóna se dá zachránit určitě... po šesti kolech bych rozhodně neházel flintu do žita...

Nicméně kdo by podle tebe byl schopnej a ochotnej přijít a vytáhnout to?

Reagovat
ZB 07

Dost lidí vytahuje jméno Machálek z Líšně. To je zhruba trenér v našich možnostech a za zkoušku by určitě stál. Pomohl by určitě i nějakej pozitivní hecíř, kterej by udělal v kabině dobrou náladu a namotivoval tým k postupu. Případně teda nějaký už z ligy ozkoušený jméno jako např. Kozel, ale u toho je utopie vůbec pomýšlet, že by tady do toho bordelu šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, u nas dobrej nebyl.

Reagovat
Greny

Ja bych vyhodil Pivarnika

Dal vsechny zbytecny hrace typu Sukup, Stepanovsky atd, stejne uz nepostoupime obouchal bych co nejvic mladych hracu i za cenu nejakyho desateho mista a budeme aspon vedet kdo z nich na to mit bude a kdo ne

Jako trener by mi treba nevadil Trousil.. on me uz jako hrac prisel jako jeden z tech inteligentnejsich k nemu Sustra z juniorky

Reagovat
ZB 07

Tady nesouhlasím. Zůstat v druhý lize dýl jak jeden rok by byla sebevražda. Žádná pohádka typu Sigma, kdy bychom si vypiplali v nižší soutěži mladíky, který by nás za pár let dostali do Evropy proti Seville, v aktuální situaci absolutně nehrozí a akorát bychom přicházeli i o ty poslední zbytky pozornosti fotbalový veřejnosti. Musíme se pokusit postoupit okamžitě, kádr na to máme (žádní průměráci z nějakýho Prostějova, při vší úctě k nim, určitě nejsou výš než třeba Štepanovský) a v lize pak začít vytvářet konkurenceschopnej kádr. Ale to by se muselo změnit spoustu věcí...

Reagovat
Greny

Me by teda zajimalo cim vas ten Stepanovsky a i ten Bartolomeu zatim zaujali? Ja tam nevidim rozdil jestli tam jsou oni nebo Lutonsky

Mimochodem Jambor dnes strcil do kapsy oba tri kdyz se zklidni ve finalce byl by super

Jinak nevim v jake sestave hral Prostejov v priprave ale nevyhrala tam nase juniorka?

Reagovat
ZB 07

Tak Bartolomeu hraje celkem líbivej fotbal, je aktivní směrem dopředu, rychlej...za mě je to celkem povedenej přestup. Štepanovský špatnej, to nepopírám, ale na FNL to furt musí stačit. Jambor naopak super, prej i ve Žďáru byl jeden z nejlepších. Určitě lepší jak Kříž, kterýho bůhvíproč Pivarník furt staví do základu (i když teda si netroufnu hodnotit, jak hrál dneska, protože jsem na zápas koukal až zpětně ze záznamu a moc jsem z toho neměl).

Každopádně hlavní je, abychom se zbavili Pivarníka, to je první krok k úspěchu. Možná dobře, že zápas s Ústím taky neuvidím, aspoň se nebudu nervovat

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Sigma byla za tok zpět, navíc měla ve FNL/MSFL pro mladíky béčko. Když se vám nepodaří postoupit dopadnete jak Budějovice nebo Most

Reagovat
smazaný uživatel

Most nakonec zanikl, to u nás nehrozí...

Reagovat
smazaný uživatel

i když tam teď zkrachoval i jejich hokejové klub zásluhou města, tragédi v tom jejich zastupitelstvu...

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal minule, šťastný výhry s Chrudími a s udavači a hned se vidělo vedení zase nahoře... tragédi to jsou

Reagovat
ZB 07

Tak to viděli snad všichni už po Jihlavě, že se nic od sestupu nezměnilo. Dobře, že je Pivarník pryč, teď se snad zvednem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu už musím smát. U vás prostě bude problém podle mě úplně jinde..

Reagovat
ZB 07

A v čem teda? Fakt máme natolik špatnej kádr, abychom byli v tabulce za Varnsdorfem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele když přicházel Pivarník, tak jste z něj byli polovina nadšených, s tím, že tohle je to, co vás vytáhne nahoru.. Teď doufáš, že se zvednete, protože Pivarník odešel. Jestli to má zachránit nějaký trener juniorky to nevím. Ale prostě podle mě máte málo opravdu zkušených hráčů, kteří by se nezalekli soubojového typu fotbalu.. Ale obecně si myslím, že tohle by měl prostě řídit sportovní ředitel, nevidím u vás absolutně nic, co by aspoň z dáli připomínalo koncepci nebo nějaký směr..

Reagovat
ZB 07

Pivarník zklamal stejně jako Habanec, naopak třeba Kotal tu byl kritizován, a nakonec dokázal uhrát nejlepší výsledek za posledních 10 let s naprosto (pod)průměrným kádrem (jehož součástí byli hráči jako Vávra - teď Sokolov, Pašek - Vítkovice, Schuster - Prostějov, Malík - Vítkovice a takhle bych mohl pokračovat). Takže ano, je to trenérem. Nevím, kolikrát jsi nás viděl hrát pod Pivarníkem, ale sám sis všimnul, že v tý hře nebyl žádnej systém. Pivarník chtěl hrát něco, na co ten tým absolutně neměl a za rok, co tu byl, nic nezměnil. Tohle jde za ním, a proto jsem rád, že je pryč.

A to, že hlavní problém je v majiteli a celým tom debilním vedení, o kterým vlastně ani nevíme, jestli existuje, to je všem jasný. Ale určitě to nemá co do činění s tím, že aktuální kádr, kterej prostě musí papírově (!) skončit do 3.místa, nedokáže přehrát ani Vlašim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, nemám nastudované soupisky všech týmů v 2.lize. Ale jak říkám, podle mě vám chybí více zkušenosti na hřišti, hlavně v záloze.A 2.liga často není jen o soupisce, ale i o tom, jak ten tým dovede bojovat..

Reagovat
ZB 07

Chybí nám lídr v záloze (nějakej mladší Zavadil) a Pavlíkova forma. To musí na postup bohatě stačit. A bojovnost je základ, jehož nastolení má kdo v kompetenci? Ano, trenér. Takže pokud hráči na hřišti neodvádí svoje maximum, nevěří si a dělají hrubky, tak na tom má největší podíl právě kouč, což byl teď zrovna náš případ (a rovnou dvakrát za sebou). Tohle je/byl doposud náš největší problém

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, uvidíme tedy, jestli se teď projeví nějaká změna. A tím nemyslím v příštích dvou třech zápasech, protože tam ještě bude fungovat nové koště.. Ale jestli to fakt chcete zalepit někým z juniorky, tak nevím, jeslti to je ideální varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že je problém úplně jinde... v majiteli, co fotbalu vůbec nerozumí a jeho přisluhovačům... nedělám si naděje na lepší zítřky, bo ani žádný nejsó...

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek 4+3 za 6 zápasů a Diop si pěkně maže hejtry

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi expert na Diopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ode dneška už to bude pro ně povinně jen "kanonýr Diop" nebo "Diopgól"!

Reagovat
Kang & Kodos

Damegól

Reagovat
ratusek

Poklekněte před králem vy nicky

Reagovat
Pablos

a pak Vám přej, aby jste nehráli o záchranu ....to je fakt těžký s Váma

Reagovat
ratusek

Hele já to mám jako prdel. Akorát tím provokuju dolara,Liquida a podobný kokoty co nám přejou sestup.

Jinak je mi jasný že půjdeme tabulkou dolu ale boj o první šestku je reálný

Reagovat
Puskas

Reagovat
Pablos

já to jako prdel pochopil... proto tam mám toho smajla za větou, taky jsem si dělal prdel.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze tím se radis mezi ně. Liquid to taky určitě myslí jen ze srandy a Baník má rád a usíná s myšlenkami na Baryho.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Noo, třeba ani dolu nepůjdete ale v top 6 zůstanete.

Reagovat
Azazelo RD

Koukám, že všichni fanoušci Baníku jsou najednou valloirové. Fuj.

Reagovat
veikko

Ježiši, chlapi, dejte pokoj, nabíjíte střelivo pro nějaký fakt nepodařený zápas. Nechte si to po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále na trůn. BANIK MISTR

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid co ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka klidne mohla skoncit

Reagovat
Pablos

ani do zítra do 17hod. to tak nezůstane

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne, ale berem i 2. i 3. místo

Reagovat
Kepy_FCB

Král zpět na trůně

Reagovat
Banikovec7

Nejslabší výkon za hoodně dlouhou dobu nás dostane na první místo Nevím jestli to po tom, co si vytvořili 3 tutovky za prvních 15 minut podcenili, ale pak to teda byla hrůza. Příští týden snad zase přidáme.

Reagovat
braveheart

Reagovat
braveheart

Obrana si dneska koledovala..

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi jak na Slovacku?

Reagovat
Banikovec7

Podle mě jo, tam jsme byli lepší a smolně prohráli, dnes mi přišlo, jak kdyby si mysleli, že se to udělá samo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Ale zase z nějakého důvodu to vypadalo víc jako fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou 3 body, ale výkon byl fakt slabý, asi nejde každé kolo hrát tak jako v Olomouci, navíc tohle jsou ošidné zápasy, Dukla poslední, výhra byla povinná, každopádně takový výkon by v Liberci nestačil.

Reagovat
Banikovec7

Je jasné, že nejde hrát pořád jak v Olomouci no, někdy se prostě nedaří, ale dnes mi přišlo, že to bylo spíš o hlavě, že do toho nešli, jak by měli.

Reagovat
Kang & Kodos

Vyhrát, když hraješ na hovno, to je taky umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám soupeře!

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš to po sezoně Jedete dobře,tak ať vám to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Slavia už čekají!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta není soupeř

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej zářez na Dukle, ale o tom se nebude psát

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dělo?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však ten gól Diopa, tohle kdyby se stalo třeba v Plzni, tak už je tu nablito

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teď jsem to viděl. Faul na gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dukla je tak marná, že by stejně neurvala ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul? Vážně?

Reagovat
JarousFCB

Jo

Reagovat
dinss

Jasný faul.. kort v malém vápně.

Reagovat
Firkraag

žádnej loket, žádná noha.. já nevim, mně to teda jako faul nepřišlo. Ten golman tam šel blbě, ale většinou se to alibisticky píská.

Reagovat
kecipep

tady bych jako největší problém viděl intenzitu nárazu ze strany Diopa. Podle mě jasný faul. Ale jak píšeš, soudíme dle nastaveného standardu od rozhodčích. Jednou za rok tohle pustí a 20 dalších takových písknou jako útočný faul

Reagovat
Firkraag

Jako s tou intenzitou je to takový sporný, on byl prostě stabilní.. kdežto Rada s tím vůbec nepočítal, což je prostě podle mě jeho blbost a pak to vypadá intenzivně, protože odletěl. Já si myslím, že i ti golmani trochu alibisticky spolehaji na rozhodciho, ze se jich nikdo nesmi ani dotknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Kort

Reagovat
dinss

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych ten gól taky neuznal, navíc jsme to bylo na 2-0 a tak bychom stejně vyhráli, ikdyž samozřejmě, že se za stavu 0-2 hraje hůř než za stavu 0-1, ale to se holt stává a v posledním zápase s Duklou nás zařezali taky rozhodčí a to jsme potřebovali jako sůl. Důležité jsou body, je jedno jak už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tys tu chybel,magore.

Reagovat
smazaný uživatel

Uniká mi spojitost demonstrace v Moskvě s 6.kolem naší ligy...

Reagovat
C-M@ster

Cukroušek mě poprosil, ať ho informuju, když se něco takovýho stane.

Prý potřebuje dovzdělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, seznam zpravy jsou totiz nekonecna studnice intelektu. A prestan uz si tady konecne vymyslet lzi, ja sem te o zadne info ohledne demostraci v RF nikdy neprosil.

Reagovat
C-M@ster

Chceš říct, že si to vymysleli? Nebo že to zkreslili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti nic říkat, ale tyhle akce jsou na Rudým náměstí zakázaný. Evidentně se na to nechtěli vysrat, sebrali je a skončí to pokutou. Ale je třeba to hodit na titulky všech stránek, tohle se bude prodávat dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
pawelFCB

ale Topka a dalsi pravdolaskari nevahaji a hned toho vyuzili, ke sve protiruske kampani.

Reagovat
C-M@ster

Tak to kompletne meni situaci.

Co presne myslis tim "podobne akce"

Tak to je dobre, ze strhali stuhy a roztrhali transparenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mění situaci? Tyhle shromáždění jsou na RN zakázaný, byly zakázaný už před tímhle divadlem a budou i po něm. Laciný politický gesto (i vzhledem k tomu, kdo se jí zúčastnil), na kterým si někteří jedinci akorát zvyšují svůj politický kredit.

Reagovat
C-M@ster

Vypiš si podmínky, co konkrétně je zakázaný a uvidíš, že to tato akce nenaplňovala

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, přesvědčuj se sám, já na tohle nemám sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zakázaný to bylo i v tom roce 1968. Ale tam to nebylo jen za pokutu. Upřímně nechápu, kdy ti lidé vzali odvahu, že na to Rudé náměstí tenkrát šli.

A co je v Rusku zakázané, není pro svobodný svět měřítko. Zakazovat demonstrace na Rudým náměstí je stejný, jako je zakázat u nás na Václaváku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže tenkrát ti kvůli tomu hrozil gulag, proto si těch lidí vážím jako nikoho. Tyhle dnešní akce jsou vetšinou dílem kreatur, který si dělaj reklamu. A pokud ty akce jsou jednou zakázaný, tak jsou prostě zakázaný. Že má na to někdo jinej názor je úplně irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis ze existuje zakaz shromazdovani na rudym namesti?

Reagovat
Bex5

Jednou jsem tam byl s juniorama z KV a dali jsme si sraz v 11:00 na Rudym namesti u Gumu, nebo jak se to jmenuje. Ale vedet tuhle informaci, vyseru se na to, at se kazdej dopravi na hotelu po svy ose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kepy_FCB

Už zase si za debila

Reagovat
C-M@ster

Porad jsi ty.

Reagovat
Shevchenko

Tys tu chyběl do party

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
icemike

Těžko říct, kdo trefil Balón první, většinu akce ho měl Diop na hlavě... Doslova

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Důležité 3 body.. Po tom začátku, který byl super, to vypadalo, že jsme pak začali hrát na 50%. Naštěstí Dukla v koncovce naprosto tragická.. V počtu tutovek to byl asi vyrovnaný zápas. Ale pevně věřím, že být stav třeba 1:1, tak naše snaha vypadá naprosto jinak..

Reagovat
ratusek

Takže Opava a Dukla v prdeli. U Opavy sem čekal nováčkovský elán a ne že budou mít 1 bod po 6 kolech. Navíc po nasimulované penaltě

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky čekal, že budou pomalu sbírat body.

Reagovat
Kang & Kodos

Přitom ty zápasy kde jsem je viděl, tam vypadali docela dobře. Ale neporazit "doma" Karvinou, co chceš víc...

Reagovat
KingMaster13

Nechápu to, s pražskými S hrají dobré zápasy, nebojí se, docela jsou i vyrovnaným soupeřem a pak je přehraje trapná Karviná

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jestli je pravda, že jim nechodí prachy, do toho hrajou někde v prdeli, ten kádr je prostě furt druholigovej...holt se to všechno sešlo. A nemaj tam žádnýho Matouška, kterej by to táhnul.

Reagovat
KingMaster13

Kádr si myslím, že není špatnej ale bohužel ten exil v Brně bude jejich zkáza

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je jednoduchá odpověď, Opava hraje furt stejně, ale když soupeř (Sparta/Slavie) hraje otevřený útočný fotbal tak se dá na to koukat a je to pekny fotbal, naproti tomu týmy typu Karviné zalezou v 11ti do bloku vzadu kopou to na tribunu a čekají na brejk nebo na roh a Opava do nich buší a bohužel jelikož nemají kvalitu Slavie aby se tím pro kousání tak pak se na to nedá divat a je to kopaná z obou stran. A Nádvorník se ještě rozplývá jak skvěle disciplinovaně bránili v bloku, ale ze se na ten fotbal nedalo divat to už nevidí.

Reagovat
KingMaster13

Za rozbor

Reagovat
Figi

Tak Karvina narozdil od Opavy ma na to tu ligu hrat. ten tym ma hlavne uplne nekde jinde kvalitou a vcera to bylo videt. opava chce s kazdym hrat otevreny utocny fotbal a taky to tak vypada. karvina vcera vsechno trestala a klidne mohla.jeste dva pridat. Opava je slaboucka.uz jen to.ze tam v zakladu hrajou ctyri hraci co se.nehodili karvine jeste kdyz hrala.druhou ligu.

Reagovat
Shevchenko

To určitě

Reagovat
monty25

Už před zápasem mi bylo jasný, že s dnešní sestavou nelze konkurovat Slavii. Od toho debaklu se Spartou to vypadá mrzutě, pět bodů za 6 kol je zoufale málo. Sestupu se zatím nebojím, na ten jsou tam jinačí kandidáti, ale na tu skupinu o EL to teda zatím taky nevypadá. Tak snad aspoň ve středu na Admiře bude povinné vítězství...

Reagovat
Liquid

Na Admiře znaj Červenku takže by se na něj mohli připravit, to je snad jedinej váš současný forward ne ?

Reagovat
monty25

Momentálně asi jo.

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

"Když se debilita najde"

Reagovat
Kepy_FCB

Páník na hrad!!!

Reagovat
C-M@ster

Snad Sigma obere Jablonec a slezský týmy se zvednou.

Podle mě stejně půjde do hoven, jak zavřou Peltu, tak proč to trápení prodlužovat... naopak Sigmě bych bral mistrovskou skupinu a boj o poháry.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
C-M@ster

A ty myslíš, že se z toho vykroutí?

Když majetek za 45 mega přepsal na manželku, už asi větří, že to dobře nedopadne... já se bojím, že dostane max 2-5 let... takovejch 20 by zasloužil.

Reagovat
Banikovec7

Ale myslím, že takhle to tady nefunguje.

Reagovat
PavlíčeQ

Do basy nepůjde, klidně se vsadim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

to je tak destina jeho majetku... Navíc všechno půjde za paní náměstkyní (ona mohla nakládat s těmi miliony, Pelta sotva).

Míra to uhraje na lobbing..., a kdyby náhodou skutečně skončil v teplákách, tak to převezme Adam (už teď managuje v divizi Jiskru)...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistický válec opět v akci. A to máme na marodce snad 10 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadal zápas ? Na horách nemáme O2 ani čas.

Reagovat
PlackaSKS

Snadná výhra. Teplice měli šanci v první a poslední minutě, jinak nic. Rozdíl mohl být větší

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
mrtvej ofsajd

plusy z tohodle zápasu: Kúdala může hrát místo Deliho, Baluta bude výbornej, oba krajní beci velmi silný, Valenta první start v lize, Stoch snad zastavil stagnaci. NG si věří...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dá Baník poháry už jen kvůli atmosféře, co tam bude

Reagovat
HorajzmAmmann

Popravde dneska remizovy zapas. A ani ta atmosfera se mi nezdala uplne topova na 10k ...

Reagovat
Artaxerxes

Tak třeba až budete hrát tu LM někdo vám postaví pořádnej stadion

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo a jinak:

POZDRAVENI DO VEZENI

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Kepy_FCB

Zavřeli ti Trevorka?

Reagovat
HorajzmAmmann

Prijd nam to rict do oci ty zkurvenej gauciku

Reagovat
FruFru

Kam vůbec zmizel?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka nebo co

Reagovat
Andis

Zase ty namyšlený slávisti co porazí leda Teplice ale na předkolo LM nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Že jich tu píše hodně

Reagovat
KingMaster13

Já ti nevim ale většina z nás je tu celkem v pohodě

Reagovat
Artaxerxes

Se třeba umět pochválit

Reagovat
Losinho

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty drz radsi hubu cukr vole

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná samochvála

Reagovat
smazaný uživatel

něco tu je cítit

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Hurrikane

S tím Diopovým faulem běžte někde. Brankář má být ve vápně pánem, nýbrž v tom malém. Nemůžeme za to, že se toho míče bál a nešel do souboje na 100%.

Reagovat
Hafna

OT: Kdo má rád přehledy, tak zde vypíšu 60 zajímavých českých hráčů, u kterých zatím vypadá, že budou hrát tuto sezonu v zahraničí. Samozřejmě, ještě budou probíhat přestupy a hostovačky, je to jen aktuální stav.

Anglie: Vydra (26 Burnley), Čech (36 Arsenal), Kalas (26 2.Bristol), Skalák (26 2.Millwall), Pudil (32 2.Sheffield), Mazúch (29 2.Hull)

Španělsko: Vaclík (29 Sevilla), Pekhart (29 2.Las Palmas)

Německo: Kadeřábek (26 Hoffenheim), Gebre (31 Brémy), Pavlenka (26 Brémy), Darida (28 Hertha), Morávek (28 Augsburg), Petrák (26 Norimberk), Kliment (24 Stuttgart), Drobný (38 Brémy)

Itálie: Schick (22 AS Řím), Jankto (22 Sampdoria), Barák (23 Udinese), Krejčí (26 Bologna), Simič (23 AC Milan), Kozák (29 2.Livorno), Matějů (22 2.Brescia)

Francie: Koubek (26 Rennes), Plašil (36 Bordeaux)

Rusko: Vaněk (28 Ufa)

Turecko: F.Novák (28 Trabzon), Brabec (26 Rize), Necid (29 Bursa), Pavelka (27 Kasimpasa), Čelůstka (29 Antalya)

Nizozemsko: V.Černý (20 Ajax), Mihálik (21 Alkmaar)

Belgie: Mareček (28 Lokeren)

Švýcarsko: Suchý (28 Basilej)

Polsko: Ondrášek (29 Wisla), Pospíšil (27 Jagielonia), Hloušek (29 Legia), Mareš (31 Lubin), Papadopulos (33 Gliwice)

Dánsko: Luftner (24 Kodaň), Vacek (31 Odense)

USA: Dočkal (29 Philadelphia)

Chorvatsko: Lecjaks (28 D.Záhřeb)

Skotsko: T,Černý (33 Aberdeen), Zlámal (32 Hearts)

Izrael: Sivok (34 M.P-Tikva)

Slovensko: Jedlička (20 DAC), Kaša (24 Žilina), J.Rada (31 Trnava), Daniel (26 Ružomberok), Sus (28 Sereď), Macej (24, DAC), Twardzik (25 Ružomberok)

Bulharsko: Jablonský (26 Levski)

Kypr: Folprecht (27 Pafos)

Maďarsko: Střeštík (31 Gyor), Pilík (29 Honved)

Kazachstán: Droppa (29 Karagandy), Vuch (27 Karagandy)

Z dalších zajímavých hráčů by měli být ve 3.Anglické lize brankaři Holý a Štěch. 3.Italskou ligu si zahraje Jan Polák, v druhé Nizozemské by měl hrát Jaroslav Navrátil. Smlouvu v druholigových Dráždanech podepsal Kušej, v juniorce PSV je Sadílek.

Na závěr je tu ještě trojice hráčů z Itálie: Zima by měl zřejmě působit v Livornu, uvidí se jak si povede Graiciar ve Fiorentině a taky co bude s Mackem v Juventusu.

Reagovat
doshcz

na redditu mi fanoušek PSV psal: "Van Bommel rates him. He is a viable option if Hendrix or Angeliño are forced to miss a game." takže doufám že tam Sadílek už nasbírá nějaký minuty

Reagovat
Pablos

v té Itálii ...co Havlena a Macek ? neříkám, že tam chybí nevím v jakém postavení v klubu jsou, jestli nehrajou jen juniorku.. ale to Černý za Ajax třeba taky nehraje v áčku (ale nevím, jestli není ještě zraněnej)

Reagovat
PlackaSKS

macek je zmíněný v poslední větě

Reagovat
Pablos

jaj a jo já ty odstavce pod tím vůbec nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

za práci a za Lorda Droppu

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo dát práce.

Reagovat
Mirek na tenisu

Holý chytá 3. ligu v Gillignhamu. Pravidelně a dobře.

Reagovat
Losinho

V Maďarsku působí i Beneš, dlouholetý stoper Jablonce. Štěch postoupil s Lutonem do 3. anglické.

Reagovat
FruFru

Pudilovi je teprve 32?

Reagovat
smazaný uživatel

V září mu bude 33. No na ten věk už má toho velkou kupu za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart v Las Palmas

Reagovat
Baronne

Doplnil bych Sadílka v PSV, aspoň Dejong

Reagovat
Miguel19

Kuba Řízek

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Ekpai 2 minuty, Vrba si zarotoval

Reagovat
jurys

Náhodou, s nastavením asi 7

Reagovat
Bex5

To je na otevreni archivniho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jo, teď fakt potřebujeme rotovat, když hrajeme každej týden JEDEN zápas!

Reagovat
C-M@ster

Tak aby ses pak nedivil, až se pár hráčů zraní, nastoupí Ekpai po několikaměsíčním lavičkování a nebude schopnej trefit míč.

Reagovat
Blasphemer

Pokud nebude schopnej trefit míč, přestože denně trénuje a sem tam si zahraje pár minut ke konci soutěžní zápas, tak to nejspíš nemá ani na první ligu, natož na tým s ambicema jí vyhrát.

Reagovat
C-M@ster

Si vzpomeň jak hrál loni Řezníček...

Hráči potřebují zápasovej rytmus a jen trénovat nestačí... bohužel je to achillova pata Vrby.

Rotace pomáhá hráčům, aby později v sezóně nebyli utavení a pro méně hrající je to motivace pro to, aby věděli, že má smysl trénovat + je to udrží víc v tompu.

Stačí se podívat, jak to například Guardiola dělá v City, nebo jak to protáčel Ferguson.

Vrba pak na pohár najednou nasadí 6 hráčů, co mají dohromady odehráno 10 minut a bude se divit, že je vyřadí nějakej Slavoj Houslice a že se mu hráči pozraňujou.

Reagovat
Blasphemer

Mně to taky vadí, když nerotuje, ale teď to fakt není potřeba. Vždyť jsme doteď hráli hovno, potřebovali jsme to hlavně ustálit a najít sestavu, která bude něco hrát. Zkoušelo se jak to pošlape s Čermákem a Procházkou, bez nich, jedním z nich, Hořava se zkoušel AM...

Hráči s formou (Krmenčík, Hrošo, obě křídla - Kopic a Petržela) hrají skvěle, já nevidím důvod, proč by místo jednoho z nich momentálně měl hrát Ekpai. Jeho šance ještě přijde, ale musí si počkat.

Reagovat
C-M@ster

Já si myslím, že za stavu 4:1 v 62 minutě měla přijít dvě střídání.

Reagovat
Blasphemer

No a teď co je teda lepší? Nechat kluky ze základní XI ještě před Slavií nahnat sebevědomí a dát jim možnost ještě dát pár gólů, co jim po tý bídě pomůžou nebo tam pustit lavičkáře, kteří příště hrát určitě nebudou?

Reagovat
C-M@ster

Sebevědomí za stavu 4:1 bylo dost... lepší je pustit tam lavičkáře, co by za nepříznivýho stavu se Slavii mohli přijít na plac.

Reagovat
Blasphemer

Tak to máme holt každý jiný pohled.

Reagovat
db18

A stejně tím leckoho pobouřil, když někdo s jeho nástupem odešel s tím, že to nemá zapotřebí...

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Olmíku, aby se zvednul. Abysme si to i s nim, jako se Slávkou a Baníkem rozdali o titul.

A do první šestky ještě Libe a Bohemka nebo Zlíňácí.

Reagovat
anonym

Zvedneme se, ale poháry tento rok už nedáme. Tak 6. - 7. místo si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
Bex5

Dobre kluci nasi ... pristi zapas bude ale o necem uplne jinym. Na ty behavy agresivni tymy (Libe, Bohemka, Slavka) zatim moc neumime. Tak snad vymysli Vrba nejakej system, jak jim to v Edenu osladit.

Reagovat
mistr129

7:1 za 5 zápasů, 6:1 v šestým

Reagovat
Blasphemer

KLADIVO Z KRASLIC!!!

Reagovat
Pablos

zápas jsem neviděl... ale prej už zase simuloval a to to mámě sliboval, že už dělat nebude. Ale jak říkám neviděl jsem, tak nevím, jestli je to pravda.

Reagovat
Coutinho10

tak tohle kolo v Sazkafantasy jsem to konečně prolomil, protože vyšlo úplně všechno podle představ a i to překročení sestavy, kde mám odpočet 30% vůbec nehraje pro mě žádnou roli a i tak to je nejlepší tým v naší minilize v tomhle kolo, takže konečně 3 body do tabulky bez ohledu na to, kdo proti mě stojí a jakej má tým

Reagovat
PlackaSKS

v tomhle kole tě ještě porazim

Reagovat
Coutinho10

uvidíme...ty 3 čistý konta ještě můžeš dát, ale podle mě Sigma to tam možná urve, tak uvidíme 2. poločas....naštěstí nejsi můj soupeř a můžu si vychutnat premiérový 3 body

Reagovat
PlackaSKS

jo, já ti ty tři body i přeju, obvzlášt když už mam svoje téměř taky jistý ale nesázim jen na tři čistý konta, holeš už mohl mít gol a dvě asistence

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil sis je. A já boduju proti Miquelovi, což taky beru.

Reagovat
Coutinho10

dík jo, proti Miguelovi to je možná ještě cennější...ten se neporáží lehce

Reagovat
Blasphemer

Nechci ti to nijak kazit, ale nejlepší tým v minilize to není.

Reagovat
Coutinho10

jo už vidim jo ten Jablonec pomohl víc lidem, jak koukám a teď jsem trochu odfouknul u duelu s 2Forty2, kterej před zápasem Jablonce byl 72:8 a teď 72:68, takže ufff

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani top 3 dokonce A to se ještě dnes zápas hraje

Reagovat
Blasphemer

Jo, mně ještě dva hráči taky hrajou.

Reagovat
Salfovic

Dají se ještě na bleskosportu přehrát celé záznamy zápasů ? Dík.

Reagovat
Andis

Už je když si zaplatíš hele. Což je nesmysl, najdeš i na netu zdarma

Reagovat
Salfovic

Kde ?

Reagovat
Andis

Unavená Olomouc se jenom brání a velké štěstí že ještě neprohrává. Velká daň za pohárové zápasy

Reagovat
ratusek

Manzia je strašnej zmatkář,.něco jako Plavšič. akorát několikanásobně levnější

Reagovat
Mirek na tenisu

Je fajn že z každého kola aspoň jeden špíl může vidět v Čapkovizi každý...Ale pro PROBOHA proč ten režisér přenosu nějaký fiškus opakuje někdy i dvakrát každý, ale každý faul?! Pravidelně pak nevidíme kus další hry.

Reagovat
Achašveróš

nepadá nějak hodně gólů zatím? Myslím ve srovnání s předešlými ročníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo :eek:: že by to teda s tím postupem jako mysleli vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Severní Moravě? Tak to je jasné, vzhledem k tomu, že příští zápas hrajete s náma..

https://youtu.be/nl_OXY13msk?t=34s

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo ho sem vylakal a pak sestrelil...

Reagovat
Mirek na tenisu

To je výhoda pro Baník. Ten černoch hrál minule výborně

Reagovat
REPLIKATOR

U nehody nehrál roli alkohol. Takže drogy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmo, držím pěsti ....

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál jsi nikdy fotbal. Jinak bys to takhle nenapsal.

Reagovat
anonym

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníček slavil oba goly

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť by nemohl slavit proti půlce ligy. Dám gól, mám radost, slavím.

Jak tenkrát v repre proti Turecku neslavil Sivok bylo na žalobu za vlastizradu

Reagovat
mayday

V Jablonci byla jednička jasná. Teď Olmik rupne v Seville s kdo ví, co se bude dít pak v lize. To už by předpokládám pro Jilka smrdělo dost, at si říká kdo chce, co chce. Těch proher je moc.

Reagovat
mayday

Šural snad nejnesympatičtější hráč ligy.

Reagovat
Hokaido

Který ligy?

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, on je to fakt kretén, co si budem povídat. A k rozhovorům bych ho snad radši nepouštěl

Reagovat
Hokaido

Já vím, jen jsem si z něj dělal srandu, protože brácha hraje za Zbrojovku.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo vlastně, ono jich je víc

Každopádně by mě zajímalo, jestli jsou novináři prostě líný prasata, nebo neumí angllicky, protože aby nás po každym zápase musel svýma moudrama obohacovat Šural, to už mě nebaví. Ještě když vždycky vytasí nějakou perlu

Reagovat
Azazelo RD

Má Čechův syndrom.

Reagovat
Losinho

to je jak Škodové

Reagovat
mayday

První ligy

Reagovat
Hokaido

Doly kapitán mi pěkně vyhrál fantu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
valloire

Viktorkááááááááá

Reagovat
PavlíčeQ

První půlka dnes nic moc, druhá byla z naší strany kvalitnější a krásná výhra 3:0. Nejlepší na place Lišák s Dolim. Lišák vzadu suverénní výkon a Doli měl snad všechny hlavy, pěkně to rozdával hráčům kolem sebe a navrch 2 góly, jen tak dál

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tým máte pěkně poskládanej, jsem rád, že jste to nerozprodali tak, jak to většinou dělá Liberec

Reagovat
PavlíčeQ

Naopak se ještě poohlížíme po posile na levou stranu. A ještě třeba Kratochvíl nedostal příležitost se ukázat kvůli zranění.

Reagovat
ondrasch77

S Kratochvílem to bude jako s Trávou, když tu byl Pospíšil..., taky chodil jen v průběhu zápasů a časem ho nahradil... Počítám, že po sezóně Tráva půjde (Itálie)...

Reagovat
PavlíčeQ

Jo zřejmě to tak bude po jeho odchodu ale pak ještě očekávám jeden příchod středního záložníka, třeba ten Panák?

Reagovat
ondrasch77

Kdo ví, ani nevím, kdy končí v ČR přestupák...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na konci září.

Reagovat
ondrasch77

až?...

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrasch77

Už první půle byla dobrá, Buchta toho hodně pochytal a i obránci chodili do střel. Doufal jsem, že dáme víc gólů... Lischka mi čím dál tím víc připomíná hrou Luďka, pochytil toho opravdu dost...

Doli , ale Maso, Hanousek a Holeš skoro nechytatelní... Škoda, že jsme za stavu 2:0 přestali tak na 15 minut hrát a že Rada víc nestřídá, Tráva i Chram toho měli kolem 75. minuty už fakt plný brejle.... Jinak super zápas

Reagovat
PavlíčeQ

Jo co se týče střídání, tak mě Rada docela sere aspoň, že zase začal hrát po těch prvních 3 kolech na 2 útočníky. Jinak pochvalu dnes zaslouží všichni - všichni to odjezdili, nic nevypustili a tak to má být

Reagovat
forma

Reagovat
tnt03

Doufám že nám ta hra na ty dva hroty opět zůstane. Prostě tohle je formace,kterou ten tým umí

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Z Lischky mám velkou radost. Ten chytil šanci za pačesy a hraje hodně jistě.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

A ještě je teda potřeba ocenit Buchtu za to, že přiznal roh, to se cení

Reagovat
Bex5

Respekt

Reagovat
ondrasch77

jde teď nějak do sebe minule po zápase vyzvihoval Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsme vás chytli hned v prvním kole..

Reagovat
ondrasch77

A to jsme si museli dát vlastence, abyste vyhráli

Reagovat
ratusek

Předpokládám že to budete chtít pustit v odvetě

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky konečně dali Armě stopku

a Vanďák

Reagovat
Andis

Olomouc stejně jako jakýkoliv jiný český tým ukazuje jak kvalitní a široký kádr má na evropské poměry a zvládat dvě soutěže není zase takový problém

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si teď z ligy reálně řekl o repre nominaci? Matoušek, Šural, Plšek, Coufal?

Reagovat
PlackaSKS

matoušek ještě rozhodně ne...

Reagovat
Hokaido

Proč ne? V lize patří k tomu úplně nejlepšímu, kreativních záložníků máme málo a je mu 20. Ideální věk na to, aby začal hrát.

Reagovat
PlackaSKS

podle mě má na repre čas, šest zápasů v lize nestačí... když bude takhle pokračovat alespoň půl sezony, tak bych ho povolal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že ho nominuje. Nedávno jsem četl nějaký rozhovor s Lavičkou, že se domlouvali, že z U 20 půjde do U21, takže s jeho nominací bych moc nepočítal. Navíc, pro něj bude lepší, když si zahraje 90 minut v U21 než třeba 3 minuty za dospělé.

Reagovat
Muffi

A proč by měl jeden z nejlepších hráčů ligy hrát jen 3 minuty, kdy ž lidi, co hrajou hůř dostanou víc? Jen ať si zahraje za A co nejdřív. U21 mu nedá absolutně nic, to je level, který ti nejlepší hráči pravidelně přeskakují, na zlatém Euru 2002 nebyl Rosa, Mbappého tam taky nikdo neuvidí, jen u nás, kde chybí výsledky A se nad tím musí honit brko a každý si tam musí jeden dva cykly odkroutit, aby do A naskočil ve 23 a výš

Pilař patřil k nejlepším hráčům v baráži proti ČH ve 23 letech, kdy začínal druhou sezonu v první lize. trénovat repre někdo jako ty, tak tam místo něj smrdí hráč s horší kvalitou/formou jen proto, že toho má za sebou víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Trénovat repre někdo jako ty, tak tam místo těch hráčů co tam jsou teď hraje hráč s horší kvalitou/formou jen proto, že je mladší a ty si myslíš, že z něj bude talent.

Reagovat
Muffi

Ty asi moc číst neumíš, že?

Já ho nepreferuji proto, že je mladý, ale proto, že za odehraných 6 kol patří mezi hráče s nejlepšími výkony/formou a nebrat ho jen kvůli věku je kravina. Navíc každá z alternativ jako Kopic, Šural, Zmrhal apod jsou v rámci evropy (pod)průměrrrní fotbalisté, tahouni A nebyli a nejspíš nebudou a výkony v lize ho o žádný parník aby měli nominaci jistou nepřevyšují. Takže nevidím důvod, proč mu nedat šanci si poločasem proti Rusku přičichnout k opravdu velkému fotbalu. Těm současným hráčům to neuškodí, jemu to možná pomůže a na výsledek přáteláku sere pes.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nepsal, co bych dělal já. Jen píšu, proč si myslím, proč nominován nebude na základě toho, co říkal Lavička a jaké kroky dělá Jarolím.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Je z Příbramí a je to nejlepší hráč ligy. Repre formu má i Slepič!

Reagovat
ondrasch77

Šural

Reagovat
Hokaido

Tecl?

Reagovat
Losinho

Určitě ne. Zápas v Teplicích byl jeho zdaleka nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Fleisman,Holzer,Janos.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechni už tam měli dávno být. Ten Jánoš hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman ne. Formu na to má, ale musel by být o něco mladší. Už tak docela často střídá ještě před koncem zápasu, pro repre nemá potenciál do budoucna a pro nás bude lepší, kdy bude regenerovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, at setri sily na Banik.

Reagovat
smazaný uživatel

Janos ten se mi proti Olmiku hodne libil.Je to ten syn golmana, ze?

Reagovat
PavlíčeQ

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

btw doufám, že dá ČT na repre zápasy Vlastu Vláška, ten to neskutečně prožívá (viz tady https://www.ceskatelevize.cz/sport/euro-21/315288-cesi-rozstrileli-srby-4-0-kliment-dal-hattrick-kadlec-se-zranil/)

Reagovat
Losinho

Krmenčík

Reagovat
JessePinkman

Dynamo do ligy Ústí smáznutý, teď se připravit na Pardubice. Tam to bude těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela čumim no. Ale nevěřím pořád, že by to vyšlo.

Reagovat
JessePinkman

Je to furt ještě daleko samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim hrálo 4x doma, 2x venku, takže bych si počkal až budou z venku vozit pravidelně body, protože to byl u Dynama vždy problém.

Reagovat
Blasphemer

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/343355/momenty-v-plzni-krmencik-na-hrane-pri-penaltach-nepomohl-var.html

Dvě neodpískaný penalty v zápasech Plzně a tady žádnej shitstorm? Minule v Karviný stačila jedna a strhla se masová hysterie... čím to asi bude?

Reagovat
pepinho2

To nevím

Reagovat
Jakubisko

čé jako čermák

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se rozjel zajimavejsi shitstorm a to ten, ze se nam dokonce opet pomohlo a ze mel bejt prej Krmelec vyloucenej

Reagovat
Blasphemer

Já to furt neviděl. Měl jsem úplně přes celý hřiště a na isportu se to nedá pustit. Na druhou stranu jsem viděl loket Rusáka a to je podle pravidel jasná červená karta.

Reagovat
C-M@ster

Je to v tomto videu:

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/343355/momenty-v-plzni-krmencik-na-hrane-pri-penaltach-nepomohl-var.html?kapitola=440548

Jestli filmoval - nefilmoval bych potřeboval lepší záběr, ale šlápnutí na nohu si troufnu říct, že vypadalo spíš neúmyslně... v tom videu se nějak buguje posouvání...

Reagovat
db18

Ty vole, takhle se na zemi neválí ani člověk, který šlápne na hřebík...

Reagovat
db18

Já od toho byl pár metrů, a celou dobu si akorát koukali do očí a na nohu mu šlápl neúmyslně, načež se Chaluš skácel jak Neymar...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mel byt vylouceny, uplne jasna situace

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se smejes? vedome mu slapl na nohu mimo hru, jasna zluta.

Reagovat
C-M@ster

Mně přijde, že na videu je vidět opak.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky opak. na nohu mu stoupl. a myslet si, ze jdes krokem ke cloveku neumyslne mu pritom slapnes na nohu je dost naivni.

Reagovat
Puskas

Tam to vypadalo spíše tak, že jde čelo na čelo, než že mu jde šlapat po noze, celou dobu se mu dívá do očí.

Reagovat
C-M@ster

Přišlo mi, že se za celou dobu nepodíval dolů, aby věděl, kde má nohu a spíš se soustředil na to, aby si s ním vyřval něco z očí do očí, když ho asi nasral obránce tím, že mu řekl, že je simulant, nebo tak něco...

Většinou se hráč koukne rychle dolů a pak udělá pár kroků a došlápne na druhýho po paměti... tady mi to fakt přišlo spíš neúmyslný, ale třeba se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze se nepodival dolu je uplne jedno. ja kdyz chodim, tak se nemusim divat na zem, abych vedel na co stoupnu. a stejne tak, kdyz s nekym mluvim, tak si fakt nemusim davat pozor jestli mu neslapu na nohy, to proste vidis, dokazes odhadnout, i bez divani...

a teda i kdyby to bylo bez umyslu, tak snad ma hrac nejakou zodpovednost za sve telo, kor v preruseni.

Reagovat
Losinho

Vědomě?

Reagovat
smazaný uživatel

jo.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Asi tím, že to tentokrát neovlivnilo výsledek.

Reagovat
Blasphemer

Jojo, neodpískaná penalta za stavu 0:0 nic neřeší. Tohle si uložím a vytáhnu to, až zas budete brečet.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

O kolik bodů vás to připravilo? Takže asi tak.

Reagovat
Blasphemer

A o kolik Karvinou? Já můžu úplně stejně napsat, že jsou to takový jelita, že by stejně netrefili bránu ani z penalty. Nebo že bychom pak zapnuli a dali jim bůra, takže je to vlastně zachránilo od debaklu. To prostě nevíš. Co kdybychom včera prohráli?

Každá taková chyba je hrubý ovlivnění zápasu. A je úplně jedno, jestli ten zápas skončí 0:1 nebo 6:1. Akorát jednou se to řeší týden ve všech hospodách, médiích a komentářích a podruhý ne.

Reagovat
Losinho

Kdybyste prohráli, tak se to v médiích řeší úplně stejně. V hospodách ne, tam by byli leda kecy o nějaký spravedlnosti.

Reagovat
Blasphemer

Jasně.

Reagovat
Losinho

Jo, jasně

Reagovat
Blasphemer

Půjčíš mi někdy tu svojí věšteckou kouli, když je ti všechno tak jasný?

Reagovat
Losinho

Se můžu zeptat stejně jako tebe, když víš, že by se to neřešilo

Reagovat
Blasphemer

Já vycházím z toho, že teď je ticho po pěšině. Proto nemám důvod si myslet, že by to bylo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

https://i.imgur.com/p81WMMM.jpg

Ríša odložil slávistický dres, který měl minule v Edenu a nahradil ho plzeňským. Ke kérce s Baníkem jde asi přece jen líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ho i zastával, ale ty vole, to je kokot.

Reagovat
Puskas

Synátora má ve Slávii, to by šlo jakž takž chápat, i když... Ne nedalo...

Reagovat
Pride

Kdyby to nebyl vymletej kokot, tak by se to chápat dalo.

Reagovat
ondrasch77

čurák babišovskej...

Reagovat
Pride

Zloprcek

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neznal.

Reagovat
žrout

Věděl by někdo, kde se dají sledovat záznamy? Bylo to vždycky na iSport, ale teď to tam nemůžu najít. Díky

Reagovat
ondrasch77

Zaplať jim a můžeš to tam v klidu sledovat dál...

Jinak na Fortuně to je zdarma, stčí registrace, ale je to v malém okně...

Reagovat
žrout

Tak jako vím, že live přenosy jsou zpoplatněný, ale to už i záznamy?

Navíc to tam ani nevidím nikde pod tím štítkem "placený obsah"...

Reagovat
ondrasch77

Ty záznamy jsou po 24 h volný...

Reagovat
žrout

To já vím, ale já je tam prostě nikde nemůžu najít, i když jsem se dříve díval pravidelně. Nemohl bys mi dát odkaz? Asi jsem už fakt natvrdlý

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
žrout

Hele, asi mě zabiješ, ale tam to prostě není já na té záložce byl asi 100x a nemohl jsem to tam najít, proto jsem se ptal tady... vždycky tam je sestřih utkání a pak jednotlivé zajímavé momenty toho mače, ale záznam nikde

Reagovat
ondrasch77

Tak to máš asi problém s compem... Odkaz jsem ti posílál z práce, teď jsem na to kliknul doma a všechno je jak má být...., ke každýmu zápasu hned tři videa

Reagovat
smazaný uživatel

Kolega asi hledá KOMPLETNÍ záznam všech utkání. Ty tam fakt nejsou (tedy já je tam nevidím.).

Reagovat
žrout

Reagovat
ondrasch77

Aha, tak to jsem nehledal, myslel jsem, že mu jde o setřihy...

Reagovat
db18

V Teplicích se prý chystají dostat se z bláta do louže chcanek.

Reagovat
KingMaster13

Co se chystá?

Reagovat
doshcz

to mě taky zajímá

Reagovat
Blasphemer

Dovalil trenér?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Počkej to jako fakt?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pipinka Šárka Peková nás bude srát ještě více, protože se stala reportérkou isport.cz... Je masakr, kam tě dostanou vystrčené kozy na Instagramu..

Reagovat
Kang & Kodos

Vízek, Jiránek s trikem Putina a mluvící silikony s botoxem za 9 stovek na čtvrt roku.

https://media.giphy.com/media/TdwziQPhbNAzK/giphy.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak isport.cz je z části bulvár, takže se to dá chápat.

Reagovat
djwenca

a nejlepší je, jak si ona myslí, že se vypracovala a dostala tuhle příležitost díky svojí píli a odříkání neeee, takový pipiny fakt můžou jen vystrčit kozy a zablekotat cosi o fotbale a jsou tam

Reagovat
Azazelo RD

Tos špatně pochopil. To slovo zní podobně, ale píle to není.

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Bílek.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Pride

Reagovat
db18

Reagovat
mrtvej ofsajd

fotbalová mumie

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neví někdo, proč hraje Ústí s Brnem už ve čtvrtek?

Reagovat
Greny

Protoze ČT

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, my to derby nevyhrajem ani za 100 let...

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Bílek Plus Rada ty si mažou hejtry na chleba, kde je ten pablb, co ho vyhazoval po 2. kole

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře bude bojovat o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši všichni povinně si dejte záznam TIKI TAKA.. Hašek tam naprosto neskutečně do očí nakládá Šuralovi, teď ho nazval pravidelným simulantem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

tam příště Sparta zas nikoho nepustí ale Hašek má taky hrozný kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já Haška nemám rád. Ale tohle mě fakt pobavilo.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

prosim prosim hrozne prosim o zaznam

Reagovat
smazaný uživatel

No Hašek je strašně ublíženej ale

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Šural?

Reagovat
doshcz

že hraje chytře tak aby měl jeho tým výhodu a tak.. spíš pak oba sepsuli Reitera že neumí bránit

Reagovat
pepinho2

To je super trenér, když kritizuje veřejně vlastního hráče

Reagovat
exse

Jak Haška moc nemusím a myslím, že je kolem něho neskutečnej hype, tak zrovna tohle řekl naprosto přesně.

Reagovat
Banikovec7

podle mě teda ale tohle zrovna faul byl.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Snatus

KDe se dá na to kouknout?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dají na YouTube. Aspoň tu část.

Reagovat
Euphael

Nevis, kdy bude zaznam?

Reagovat
PP

No ty jo.. Tak Zelín mi regulérně zavřel hubu, zvlášť když neudrželi Holzera. Dokonce i kopyto Železník dal gol.. To je ostuda pro Synot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda je, že jiní trenéři neumí tyhle hráče správně využít. Totéž co o Železníkovi se dá říct i o Poznarovi.

Reagovat
PP

nesouhlasím.. Poznar je kopyto, ale těma parametrama co má, jak udrží chlapa na zádech a podrží balon, sklepne.. tak je platný hráč. Železník je jiný typ hráče, ale on neumí snad nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To nijak nevylučuje to, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Holzer, když máme Bartošáka a Holíka?

Reagovat
smazaný uživatel

Pak že Krmenčík neni blbej. Řekne, že příští zápas Plzně je víc než derby, což jako hráč kterej nikdy derby nehrál nemůže posoudit. Ani nemluvim o tom, že je to samo o sobě nesmysl.

Reagovat
pepinho2

Vždyť on měl problémy se naučit i hodiny jak je blbej

Reagovat
Pride

Bílek, Rada, Csaplár. Je super vidět, jak tihle vysmívaní trenéři mají úspěch a někde si jich konečně váží. Snad vydrží co nejdéle a budou mít úspěch.

Reagovat
bobis21

CSFOTBAL ‏@fotbal_cs

Inkasované góly @fcbanikostrava v prvních 6 zápasech:

2011/12 - 16

2012/13 - 11

2013/14 - 15

2014/15 - 10

2015/16 - 16

2017/18 - 14

2018/19 - 3

Méně než letos jich Baník v prvních šesti zápasech obdržel pouze jednou v celé ligové historii, a sice před 56 lety v sezoně 1962/63.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že v předminulé sezóně nedostal Banik žádný ligový gól.

Reagovat
Pride

Co ten Vyhnal? Je zraněný, nebo před ním vážně dostává přednost i ten Jakubov?

Reagovat
smazaný uživatel

Není úplně doléčený, ale ten Jakubov není vůbec špatný Vždycky naběhne na poslední 3 minuty a u něho padne gól

Reagovat
Frick

https://www.instagram.com/p/Bm84JNrDNAZ/ Dcera Josefa Muchy právě postoupila do 2. kola US Open. V NY je s ní dcéra od Vaniaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Josef Mucha?

Reagovat
smazaný uživatel

Otec Karolíny Muchové.

Reagovat
smazaný uživatel

Karolina je luxusni kocka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno nevím . Asi záleží na vkusu každého soudruha.

Reagovat
Trapný diskutér

von si to asi s někym spletl. štefková?

Reagovat
Rišan

Nevím proč tu máme číst tolik řečí o Spartě jako by byla nejdůležitější nebo dokonce nejlepší klub v lize. Dokud tam bude Křetínský, jenž ji svými stupidními zásahy ničí, nemůže pomýšlet na žádné velké úspěchy. O titul už ani nejde ale jak to vypadá nemá cenu usilovat ani o poháry (příště v nich budou jen čtyři kluby) ve kterých naprosto propadá. Jinak v lize padá teď hodně gólů a dějí se zajímavé věci. Vzestup Ostravy připisuji Páníkovi ale komu připsat úspěch Zlína, který je pro mne nepochopitelný? Zakolísala i Příbram. Jablonec snad v EL neudělá ostudu. Nejvíc mne však trápí propad Olomouce, která se s poháry loučí doufám proboha že se aspoň udrží. Líto mi je také Dukly, zato stále doufám, že tentokrát sestoupí Karviná. Podobné přemety hlásí taky 2. liga, Ústí donedávna zralé na sestup je najednou v čele, oproti tomu Brno pokračuje ve svém úpadku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele