FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola

10.08.2018, 20:32, aktualizováno 13.08.2018, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia pokračuje v úspěšném vstupu do ligové části sezony a rovněž ve čtvrtém vystoupení získala tři body, tentokráte je utrhla v Mladé Boleslavi. Podobně je na tom Plzeň, ta přehrála Zlín a stoprocentní zůstává rovněž Sparta, která vyučovala v Teplicích. Olomouc neuspěla na Slovácku, Ostrava vyloupila půdu Bohemians...

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 0:1

13.08.2018 18:00

Góly: 87. Ondřej Šašinka

Baník Ostrava dokázal porazit v Ďolíčku pražskou Bohemians 1:0. Hosté v průběhu zápasu třikrát nastřelili brankovou konstrukci, i tak se ale nakonec branky dočkali. Tu vstřelil střídající Šašinka.

Baník do utkání vlétl a už po pár vteřinách mohl jít do vedení. Stronati trefil břevno. V 11. minutě domácí Mašek našel přesným centrem hlavu Bartka, ten ale nezamířil přesně. Bohemka byla aktivnější, jenže její akce většinou ztroskotaly na předfinální fázi. Až po půlhodině hry se do zakončení dostal Juliš. Laštůvka vyrazil na roh, po něm střílel ještě Bartek ale přímo do rukavic hostujícího gólmana. Ve 37. minutě nebezpečně hlavičkoval hostující Hrubý, Valeš však reflexivním zákrokem míč vyrazil. Barošova dorážka skončila mimo tři tyče. V závěru první půle zahrával standardku z nadějné pozice Fillo, ten ale nedokázal prostřelit zeď.

Druhý poločas nabídl rozdílnější pohled na hru, aktivnější byl tým z Ostravy. S Fillovou střelou z 52. minuty si Valeš i přes problémy poradil. Diopův dalekonosný pokus skončil nad. V obrovské šanci se v 62. minutě zjevil ostravský Šašinka, míč ovšem napálil pouze do tyče. Baník si nadále vytvářel šance, jenomže ani Jánoš Valeše nepřekonal. V 75. minutě přišla největší šance zápasu. Diop z akrobatické pozice trefil tyč a dorážka z bezprostřední blízkosti skončila vedle. Na druhé straně zahrozil Yusuf, jeho rána ale skončila nad bránou Laštůvky. V 87. minutě se Baník dočkal. Jakub Šašinka se uvolnil na levé straně a přihrál před bránu svému bratrovi, jenž zblízka dokázal prudkou střelou prostřelit Valeše. Klokani už odpovědět nedokázali a připsali si tak první domácí prohru.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha 0:4

12.08.2018 18:00

Góly: 2. Josef Šural, 17. Josef Šural, 29. Martin Frýdek, 39. Nicolae Stanciu

Sparta po velmi dobrém výkonu deklasovala Teplice. Pražané zápas rozhodli už v prvním poločase, když v něm dokázali vstřelit čtyři branky. Za hosty zářili dvougólový Šural a také Stanciu, jenž dvě branky připravil a jednu sám vstřelil.

Sparta do zápasu vstoupila na jedničku. Hned ve druhé minutě zahrál Stanciu rohový kop přímo na hlavu Šurala, kterému se razantní hlavičkou podařilo překonat Diviše. Teplice mohly vyrovnat, když Horovu střelu Nita vyrazil pouze před sebe, rychlým vyběhnutím však Vaněčkovi nedovolil dorážet. Po čtvrthodině hry se po centru Stancia dostal k hlavičce opět Josef Šural a ten se stejně jako v prvním případě nemýlil.

Domácí se snažili na nepříznivý vývoj utkání nějak zareagovat, ovšem Kučerova dalekonosná rána skončila nad. Podobně neúspěšně dopadl i Hyčka. Na druhé straně se do úniku dostal Stanciu, jeho zakončení však nebylo přesné. Už třetí branku přidali hosté ve 29. minutě, to se z dálky napřáhl Martin Frýdek a nekompromisní ranou nedal Divišovi žádnou šanci. O deset minut později přidali hosté další hřebíček do teplické rakve. Stanciu se z přímého kopu pět metrů za vápnem trefil náramně a Diviš byl opět bezmocný.

Teplice i za nepříznivého stavu neházely flintu do žita. Hyčka střelou z úhlu však Nitu nepřekonal. Do zakončení se protlačil i Vaněček, ten ovšem mířil mimo tři tyče. Za Spartu se připomněl Kaya, jehož hlavička mířila nad. Bránu minul také velmi dobře hrající Stanciu, jenž pálil z dálky. V 69. minutě dostal míč za obranu Tetteh, Dostála sice přehodil, s ním ale i teplickou svatyni. Sparta byla v této fázi zápasu zase lepší, Kanga však svojí prudkou střelou pátou branku nepřidal. Zbytek zápasu už další šance nepřinesl. Sparta kontrolovala hru a Teplice do ničeho nepustila.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 3:1

12.08.2018 15:00

Góly: 32. Stanislav Hofmann, 73. Lukáš Sadílek, 82. Stanislav Hofmann - 54. David Houska

Slovácko v moravském derby porazilo Olomouc a v sezóně se dočkalo druhé výhry. Velkou měrou se na tom podílel Hofmann, který skóroval dvakrát. Hosté také rozvlnili síť třikrát, jenže dva zásahy neplatily kvůli ofsajdu.

Domácí v týdnu posílil obránce Kadlec, který přišel ze Sparty, a proti Hanákům se hned objevil v základní sestavě. Zdravotní patálie navíc konečně zažehnal Zajíc a taktéž se objevil v základu. Hosté ve čtvrtek zvládli první zápase předkola Evropské ligy proti Almaty, přesto dal trenér Jílek šancí jiným hráčům. Na trávník od začátku vyběhli brankář Reichl, obránce Hála, záložník Zahradníček a útočník Yunis.

Olomouc začala aktivně, což v páté minutě demonstroval Vepřek, jehož hlavičku po centru Plška musel nad břevno vyrazit brankář Daněk. Za tři minuty se po rohovém kopu opřel do míče Houska, ale Daněk opět zasáhl. Ve 12. minutě měl dobrou příležitost Zahradníček, po úniku zprava však netrefil bránu. Ve 28. minutě se konečně pořádně ukázalo i Slovácku. Po rohovém kopu se Zajícovi zamotal míč mezi nohama, blízko však byl spoluhráč Kadlec, proti kterému zasáhl Reichl.

První branka utkání padla ve 32. minutě. Rohový kop rozehráli domácí nakrátko, po Navrátilovi nacentroval Sadílek přesně na hlavu Hofmanna, jenž zblízka nedal Reichlovi šanci. Pět minut před přestávkou se Sadílek hnal po levé straně a proti jeho střele na vzdálenější tyč musel zasáhnout brankář Olomouce.

Hanáci na vedení domácích odpověděli devět minut po změně stran. Štěrba při útoku posunul míč Houskovi, který střelou z dálky zaskočil Daňka a vyrovnal skóre. Vedení na stranu hostí mohl v 66. minutě Štěrba, ale jeho hlavička po přímém kopu střídajícího Falty skončila vedle tyče. Dvacet minut před koncem překonal Houska Daňka podruhé, ale branka neplatila kvůli ofsajdu.

Slovácko bravurně zvládlo závěr utkání, ve kterém strhlo vítězství na svou stranu. V 73. minutě si na přesný centr od Navrátila naskočil Sadílek a zblízka překonal Reichla - 2:1. Hosté odpověděli za pět minut, po Houskovi a Plškovi skóroval Texl, ale rozhodčí gól opět neuznal pro postavení mimo hru. V 82. si na druhé straně našel Havlíkův rohový kop Hofmann a svou druhou brankou v zápase stvrdil výhru domácích.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 1:0

11.08.2018 19:00

Góly: 77. Michael Krmenčík

Plzeň zvládla domácí zápas se Zlínem a zůstává nadále stoprocentní. Zlín odehrál velmi dobré utkání a zejména v druhé půli měl šance na skórování. Byl to ale nakonec Michael Krmenčík, jenž vstřelil jedinou branku utkání.

Viktorka do zápasu vstoupila lépe a od začátku svého soupeře mačkala. Střela Čermáka v sedmé minutě skončila těsně vedle pravé tyče. Ten samý hráč o chvíli později hlavičkoval nad. Domácí nadále tahali za delší konec, Zemanova rána z dálky se mezi tři tyče nevešla. Zlín poprvé zahrozil ve 29. minutě. Závar po rohovém kopu ale nakonec nic nepřinesl. Západočeši ale hosty nadále přehrávali, nicméně pořádnou šanci si vytvořit nedokázali. V závěru poločasu střílel ještě Hrošovský a také z voleje Limberský. Ani jeden ale nedokázal zamířit přesně.

V úvodu druhé půle byli výrazně nebezpečnější hosté. Podiova střela z voleje Kozáčika poměrně zaměstnala. Džafičův následný pokus už brankáři Plzně tolik práce nenadělal, i tak ale Zlín velmi důrazně ukázal, že jeho dobré letošní výsledky nejsou náhoda. V 59. minutě vystřelil přesně Procházka, Dostál byl však u tyče včas. O pět minut později se do prvního zakončení dostal také kanonýr Krmenčík, jeho hlavička zády k bráně ale Dostála nevyděsila. Beauguel na druhé straně mířil nad.

V 68. minutě napálil odražený míč Pernica, jenže ani on se mezi tři tyče netrefil. V 77. minutě Dostál vyrazil Procházkův centr pouze ke Krmenčíkovi, který si poradil náramně a pohotově uklidil míč do sítě. Domácím nemuselo vedení dlouho vydržet. Džafič odcentroval na Buchtu, jenž z bezprostřední blízkosti hlavičkoval nad. Další šance už si Zlín navzdory vyloučení Kopice nevypracoval, byl to naopak Krmenčík, kdo mohl definitivně rozhodnout zápas, jeho lob skončil nad, nicméně už mu to asi moc nevadilo, protože zápas chvíli poté skončil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dukla Praha 4:0

11.08.2018 17:00

Góly: 53. Rudolf Skácel, 55. Miroslav Slepička, 78. Jan Matoušek, 79. Antonín Fantiš

Milan Baroš sice Příbram v minulém kole zabrzdil, ale rozhodně ji zcela nezastavil. Fotbalisté v zelenočerných dresech se dnes dokonale omluvili fanouškům a po čtyřbrankovém koncertu zpráskali Duklu, která zůstává bez bodu. Hlavní hvězdou utkání byl záložník Matoušek, který byl hned u tří branek.

Trenér domácích Csaplár nebyl spokojený s výkonem svého mužstva před týdnem v Ostravě, přesto v sestavě udělal jen jednu změnu. Rezek se zatáhl do záložní řady a v útoku přenechal místo dalšímu zkušenému harcovníkovi Slepičkovi. Místo v základní jedenáctce Pražanů si vybojoval Brandner a do sestavy se také vrátil kapitán Hanousek.

A Brandner se za důvěru mohl kouči Drskovi odvděčit již ve druhé minutě, ale v jasné příležitosti trefil jen obránce soupeře. Další šanci Dukly si připsal za čtyři minuty Schranz, proti jehož střele z úhlu musel zasáhnout brankář Švenger. Povedený úvod hostů zakončila akce ze třinácté minuty. Míč propadl na pravou stranu k Brandnerovi, kterého vychytal opět pozorný Švenger.

Příbram se výrazně připomněla až po půlhodině, kdy rohový kop na přední tyči prodloužil Slepička a gólman hostí Rada měl co dělat, aby zamezil pumlíči v cestě do sítě. Ve 34. minutě se připomněl specialista na dalekonosné střely květ, jenž ke svému dalšímu pokusu natáhl těsně za pokutovým územím a pořádně protáhl Radu. Dvě minuty před přestávkou ještě zahrozil hostující Bílovský, jehož střela proletěla po zemi kolem tyče.

Po změně stran zprovoznili domácí gólostroj. K přívalu branek zavelel kapitán Skácel, který osm minut po přestávce na zadní tyči přesně zakončil Matouškovu akci. Za další dvě minuty sehráli domácí obdobnou akci, míč před branku opět servíroval Matoušek, jen jména střelců se proměnila. Celou akci totiž dokončil Slepička a poslal Příbram do dvoubrankového vedení.

Talent Matoušek se branky mohl dočkat v 68. minutě, ale jeho střelu skvěle vyrazil Rada. Záložník domácích si vše vynahradil o deset minut později, kdy sebral obraně Dukly míč a samostatný únik zakončil střelou pod břevno. Na konečných 4:0 upravil střídající Fantiš, který si na zadní tyč naběhl na další centr z pravé strany, tentokrát od Květa. Dukla tak po cestě zpět do Prahy bude mít nad čím přemýšlet. Především pravá polovina obrany dnes hned třikrát vyhořela.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Slovan Liberec 1:1

11.08.2018 17:00

Góly: 76. Nemanja Kuzmanović (pen.) - 62. Roman Potočný

Zápas mezi Opavou a Libercem skončil remízou 1:1. Po bezbrankovém prvním poločase se prosadil liberecký Potočný. Za domácí vyrovnával z penalty Kuzmanovič.

Do zápasu vstoupili lépe hosté a už po devíti minutách se mohli radovat z branky. Radost to ale byla krátkodobá, protože sudí se po dohodě rozhodli branku kvůli ruce Mikuly neuznat. Po čtvrthodině hry musel vytáhnout dobrý zákrok Fendrich, když ze standardky pálil Potočný. Zápas příliš šancí nepřinášel a když už se někdo dostal ke střele, tak většinou obrana jeho pokus srazila, jako například zakončení hostujícího Ševčíka z 28. minuty.

O pět minut později se po centru Zavadila dostal k hlavičce Simerský, brankář Hladký však střelu dokázal výborně vytěsnit. Na druhé straně se Peškovi podařilo přelobovat Fendricha, míč ovšem skončil na břevně. Ani dorážka Sukisa brankou neskončila. V závěru poločasu mohl vstřelit branku Helebrand, proti byl ovšem znovu skvělý Hladký.

Druhý poločas začali aktivněji domácí. Juřenova rána ovšem skončila nad. V 59. minutě se k hlavičce dostal znovu Simerský, trefil ale pouze Hladkého. O pár minut později Ševčík našel na levé straně hřiště volného Potočného, jenž krásnou ranou poslal hosty do vedení. Domácím se ovšem podařilo odpovědět. V 75. minutě po souboji Karafiáta a Smoly odpískal sudí Lerch pokutový kop, ten proměnil Kuzmanovič, i když Hladký si na míč sáhl. Závěr zápasu už moc šancí nepřinesl a když Mikula z voleje v posledních vteřinách vysoko přestřelil, bylo už jasné, že se body budou dělit.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná 4:1

11.08.2018 17:00

Góly: 28. Jan Chramosta, 45. Martin Doležal, 53. Lukáš Masopust, 72. Marek Janečka (vl.) - 90. Lukáš Budínský

Do sestavy domácích se vrátil záložník Masopust a útočnou řadu posílil Chramosta. Trenér Slezanů Nádvorník i přes neúspěch v předešlém kole nechal rozestavení svého celku beze změn.

První vzrušující moment se odehrál po sedmi minutách. Dopředu se hnal domácí Doležal, jenž svedl tvrdý souboj v pokutovém území s karvinským Kocsisem. Útočník Jablonce se skácel k zemi, rozhodčí ale penaltu neodpískal. Hosté zahrozili za dvě minuty, kdy si po centru od Čoliće málem srazil míč do vlastní sítě Holeš. Blízko první branky byl ve třinácté minutě Jovović, který se ocitl sám před brankou Slezanů, trefil ovšem pouze brankovou konstrukci.

Záživný fotbal na Střelnici pokračoval také v 17. minutě, kdy se Panák hezky opřel do voleje a brankář Hrubý musel rychle zasáhnout. Na druhé straně vběhl do pokutového území, ale střelu z první poslal mimo bránu. Ve 24. minutě pomohla tyč také Jablonce. Po nepovedené ráně Tusjaka se balón dostal k Janečkovi, jehož pokus vyrazil na štangli Hrubý.

Blízko gólu byl ve 27. minutě Doležal, ale po Masopustově akci zakončil nepřesně. Domácí se do vedení nakonec dostali za minutu. Kocsisovi se hrubě nepovedla malá domů, kterou vystihl Chramosta a bez potíží překonal gólmana Karviné Berkovce. Hostům bylo ještě hůř těsně před ochodem do kabin. Na rohový kop od Trávníka si naskočil Doležal a přesnou hlavičkou poslal Jablonec do dvoubrankového vedení.

Po přestávce to byla exhibice domácích hráčů. Třetí branku přidali osm minut po změně stran, kdy krásnou akci zakončil do prázdné brány Masopust. Krátce poté mohl přidat branku Chramosta, jehož vychytal Berkovec. V 57. minutě se do útočné akce zapojil také stoper Lischka, jenž patičkou přiťukl do rány Jovovićovi, na ručník zralou Karvinou ovšem opět zachránil Berkovec.

Zmar Slezanů korunovala situace osmnáct minut před koncem, kdy se do šance řítil Masopust. Jablonecký záložník ještě přihrával lépe postavenému spoluhráči, jeho úmysl vystihl kapitán hostů Janečka tak nešťastně, že si míč srazil za záda vlastního brankáře. Alespoň v závěru se Karviná dočkala čestného úspěchu. Čisté konto překonal Hrubému střelou po zemi Budínský. I tak byli po konečném hvizdu v lepším rozmaru domácí hráči.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:1

10.08.2018 18:30

Góly: 34. Milan Škoda

Slavia je i po čtvrtém kole stoprocentní. V Mladé Boleslavi to neměla vůbec jednoduché a tři body si zajistila díky jediné brance Milana Škody. Útočník pražského celku se prosadil už v prvním poločase a na jeho branku už nikdo neodpověděl ani nenavázal.

Slavia tedy výsledkově navázala na předchozí ligová klání a v lize se drží na čele pelotonu. Naopak Mladá Boleslav má po čtyřech kolech jen tři body a plácá se ve druhé polovině tabulky.

Domácí rozhodně nesehráli špatnou partii, v úvodu zápasu dokonce měli první gólovku, ale Hubínek při vší smůle orazítkoval jen tyč. Na druhé straně se pokusil o akrobatické zakončení Olayinka a mezi neúspěšné střelecké pokusy se zařadil i ten Škodův. Slavia postupně přebírala otěže zápasu, ale z míry jí mohl vyvést Komličenko, který svojí stoprocentní šanci promarnil na výtečném zákroku Koláře. A Slavia trestala. Vzápětí si naskočil na centr Ngadeua Milan Škoda, golman Šeda šel sice z branky, ale zachyboval, balón netrefil a útočník sešívaných hlavou rozhodl.

V tu chvíli ještě nikdo netušil, že půjdě o jedinou branku zápasu. Před koncem poločasu se ještě chytil za hlavu Olayinka, když hlavičkoval mimo, více už se v prvním dějství nestalo.

Také ve druhém poločasu se hrála vyrovnaná partie. Domácí Mladá Boleslav i slávisté měli příležitosti, jenomže vše zhatila blokace nebo nepřesnost. V nadějné pozici hodně přestřelil Přikryl a v nastavení ho v podstatě napodobil Konaté. Fotbalista z Pobřeží slonoviny z vyložené šance minul. Slavia si ve zbytku zápasu vedení pohlídala a v Mladé Boleslavi zvítězila nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha440011:112
2.Sparta Praha44009:112
3.Viktoria Plzeň44006:112
4.Baník Ostrava43016:29
5.1. FK Příbram42119:67
6.Fastav Zlín42116:57
7.1. FC Slovácko42026:56
8.Bohemians Praha 190542025:66
9.Slovan Liberec41214:45
10.FK Teplice41218:95
11.FK Jablonec41126:54
12.Sigma Olomouc41035:73
13.FK Mladá Boleslav41036:113
14.SFC Opava40133:81
15.MFK Karviná40044:130
16.Dukla Praha40043:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (531)

Přidat komentář
Coutinho10

jsem rad, ze jsme to skoro zvladnuli jako velkej tym i s dost promenenou sestavou za 3 body a vesmes az na ty 2 tutovky Bolky na zacatku a konci to vypadalo, ze to kontrolujeme jediny, co me mrzelo, ze jsme nedali pojistujici 2. gol, ale na tom se da pracovat

Reagovat
PlackaSKS

ono moc nebylo z čeho přidat ten druhej...

Reagovat
Coutinho10

j treba Baluta s Olayinkou asi mohl ukazat vic..tak snad priste

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

tak nějak se to dalo čekat, aspoň, že to skončilo třema bodama. dnes bylo (mimo jiné) vidět jak hrozně celý hře pomohl coufal, teď už sem vážně rád, že nešel do sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho bolely oči, to je ten neskutečněj totální fotbal nebejt naprosto tragický Bolky (Konaté Přikryl ), tak už přišla první ztráta

Reagovat
mistr129

zaregistroval ses, napsal sračky, tak zas odejdi, dík

Reagovat
smazaný uživatel

jasně sešívko. hrajete líp jak Barcelona

Reagovat
Stannis Baratheon

a vy hůř jak Čukarički.

Reagovat
PlackaSKS

jakákoli reakce na podobnýho blba to zhoršuje. ignoruj ho a za tejden je zase pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě. Sice mám tady novej nick, nicméně jsem tu obecně mnohem dýl, než vy dva dohromady fandíte slávii, šašci

Reagovat
KarlVonBanhof

Co te sere kraliku? Posmivat se, ze sme vyhrali za tri body, ti prijde jako fajn napad? Tvl ta tvoje sparta neporazi ani naky tragedy ze srbskyho pralesa s hracema za ''miliardu''....trener u vas nevydrzi ani pul sezony coz dokazujete pravidelne uz par let. V lize uz z vas ma kazdej prdel a jezdi si na letnou pro body. Ale ty si prijdes a jak nakej geroj tady pises neco o bolesti oci? Si asi zapomel ze te boli prdel jak se furt posravas z vykonu sparty, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale zase klídek, máme snad trochu úroveň...

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš dement

Reagovat
El Matador

Reagovat
smazaný uživatel

napsal pravdu

Reagovat
Losinho

Reagovat
Fernando_Torres

No nic, ještě že je Konate dřevák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Důležitý jsou body, na zbytek se vyser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Vítkovice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady ve Znojmě se podstatně ochladilo a sprchlo, ale já jsem zpocenej jako v těch největších parnech... Ušmrdlaný vítězství Slávky nad tragickou Bolkou. Ale tak tři body jsou doma, kolikrát jsme válcovali v poli a byla z toho plichta nebo rovnou prohra jako v Jihlavě. Někdy holt to štěstí mít musíme.

Reagovat
smazaný uživatel

někdy na můj vkus v posledních letech až moc, i když Plzeň je ještě někde jinde, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy také dost často vyhrajete, i když herně nezáříte

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to jsou naše jediný výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Předloni snad, loni skoro vůbec. No upřímně kdyby Sparta se svou nemožnou hrou a kopcem štěstí neuhrála loni tolik haluzovejch bodů, nejspíš by se nedočkala Subotice, protože by tam byl z pátýho fleku Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

no to si zase nemyslím, naopak jsme ztratili spousty zápasů, ve kterých jsme vedli a takový jarní derby nebo zápas v Plzni, to bylo vyloženě hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, že jste hromadu zápasů prohráli nebo plichtili v druhý půli, ale skoro vždycky to bylo zasloužený. Občas byl skoro zázrak, že jste vůbec vedli. Loni hrála Sparta otřesnej fotbal, už jsem to psal mockrát, že je neskutečný, kolik s tou holomajznou vymlátíte bodů. Abych pravdu řekl, z toho současnýho herního systému vůbec nemám radost, o všem se bude rozhodovat na konci a my tyhle "kritický" zápasy na rozdíl od Sparty a Plzně spíš nedáváme. Takový zázračný góly jako v devadesátým šestým proti AS Řím, kdy jsme doma vyhráli 2:0, v Římě hráli děsnou tužku, takže taky 2:0 a prodlužovalo se, Řím dal v prodloužení na 3:0 a postupoval, jenže asi pět minut před koncem prodloužení jsme dali gól z ničeho na 3:1 a postoupili my - to se nám moc nedaří, my spíš máme svoje Šachťory a Astany a podobný průsery...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, poslední dvě derby uplichtěný gólama z penalt v nastavení z ničeho, pak třeba neskutečně haluzovej gól v derby Bičíkovi v Edenu ještě o rok dřív, a to jsou jenom derby... Ale víc se o tom nemá cenu bavit. V pohárech vám to stěstí naopak chybí, to je pravda, ale to zase kompenzujte většinou velmi příznivým losem

Reagovat
smazaný uživatel

Hele - to "Mingazovovo" debry beru tak nějak divně dodneška, lepší jste nebyli, dali jste gól z hovna, my dali gól z přihranýho faulu, respektive penalty. A teď to derby na jaře - hráli jste první poločas dobře, i když (teď jsem to psal někde níž) ty tři fíky jsme si dali vlastně sami, buď teč, nebo rovnou sražený do vlastní sítě. Ještě něco by se našlo, tuším na začátku ligy jste měli nějakej dobrej zápas s Teplicema, Jablonec jako obvykle taky rozsekanej a myslím ještě s Duklou byl zápas v suchým triku. Jinak to byly haluze o gól, který buď vyšly, nebo nevyšly a byla z toho plichta. To je jedno - podstatný je, že si rozhodně nemyslím, že by loni Slávka měla nějak extra štěstí, to snad předloni, kdy se to povedlo párkrát ušmrdlat na poslední chvíli - asi tak, jako to občas dělá Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ty si fakt dement. Naopak kdyby Sparta neměla smůlu, tak je přímo ve skupině EL. Jistě vloni jsme hráli špatně a letos v tom pokračujem ale to nic nemění na tom, že jsme mnoho bodů smolně ztratili nebo díky rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, to už jsem tady taky řešil - když je to gól do soupeřovy branky, je to umění Sparty, když to tam padne Spartě, je to smůla... I Bohemka hrála loni pěknějc než vy... Paradoxně asi jedinej slušnej poločas, kdy se na vás fakt dobře koukalo, byl proti Slávce. A i tam si Slávka dala ty tři góly spíš sama.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, za to největší objektivitou vždy oplývají slávisté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

5. místo naprosto odpovídalo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes nic moc, ale mohlo to být horší. A na Kyjev už s Coufalem, Delim, Bořilem, Sýkorou, Zmrhalem a Teclem v základu.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Deli bude? Jinak místo Zmrhala doufám, že bude hrát někdo jinej

Reagovat
PlackaSKS

měli by být všichni (až na dlouhodobě zraněné).. a já zmrhalovi věřim, v úterý dá aspon 2

Reagovat
KingMaster13

Jestli máš pravdu tak máš u mě pivo A ne jedno

Reagovat
PlackaSKS

to tě ještě vyjde draho

Reagovat
KingMaster13

Za postup klidně pár korun obětuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - to bych klidně poslal kastl, značku dle výběru.

Reagovat
PlackaSKS

Ještě budete postupu litovat..

Reagovat
smazaný uživatel

My? Nás by to stálo pár korun, ale ty se tváříš, že za postup dáš svoje játra.

Reagovat
PlackaSKS

Neznáš moji běžnou spotřebu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak držím palce.

Reagovat
Losinho

Tak ať je aspoň jeden do správný brány prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes se nikdo z nich moc nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na Pepovi a na Stochovi byla dost znát únava, dnes hráli na 60%

Reagovat
elChe

Jestli je na nich videt unava ve ctvrtym kole, tak to je chcu videt za deset kol... Sorryjako ale o unave nemuze byt vubec rec, sezona sotva zacala...

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

To moc nabehany nemaji, kdyz alkoholicky klub Limba a spol tak hraji nekolik let a jeste chlastaji prvni ligu

Reagovat
lada.sp

alkohol je totiž základ úspěchu v každé lidské činnosti

Reagovat
C-M@ster

Hlavně při řízení

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi nevidel jsem vubec prvni puli. Jak.hrali baluta a olayinka? Dik

Reagovat
PlackaSKS

olayinka horší, baluta celkem ušel, ale oba prostě nic moc. snad se to zlepší až se pořádně sehrajou s týmem, doženou fyzičku a zvyknou si na ten herní styl

Reagovat
smazaný uživatel

Super, diky moc...a nejaky svetly momenty aspon byly? Zeleny jsem cetl ze zahral slusne, tak aapon nekdo..

Reagovat
Losinho

Baluta a Zelený dobrý, Olejník potřebuje čas.. Pokorný jistej, Frydrych směšnej

Celkově to nebylo tak hrozný jak to vypadá, zápas docela pod kontrolou, ale to řešení brejků bylo na pěst.. a Frydrych pak nechal vyniknout Konatého, naštěstí negativně

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre popsany, diky chlape...kouknul jsem na sestrih a jeste ze ten konate je fakt takovej hrr v tom zskonceni, ptz frydrych mu fakt namazal....tak snad to dnes klapne v jakykoliv sestave..

Reagovat
PlackaSKS

koukám, že jsem ti neodeslal co jsem psal ale víceméně to bylo to samý co Losinho... jen nesouhlasim s jistotou pokornýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

3 body mám, o nic jinýho v zápase před Kyjevem ani jít nemohlo.

Frydrych

Reagovat
Losinho

Máme

Reagovat
Kang & Kodos

Konaté čurák no. Ten nám bude škodit i v Boleslavi. Snad co nejdřív zmizí z ligy, bastard

A golman škoda mluvit. Boleslav a golmani, na to bych tady vytvořil samostatnou sekci. Bych na jejich místě snad uprosil Míru Millera, aby šel zase chytat.

Reagovat
KingMaster13

A to ještě nevíš, že se 2x ukopne proti vám a na Letný se bude radovat před kotlem

Reagovat
Losinho

Čímž si vybojuje přestup na Letnou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Uwe háže buly

Zlínskou.

Reagovat
dinss

To je vesnice přece..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kang & Kodos

Ani bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

this is my sen

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Muller hraje v Praze nějaký přebor na stoperu takže by šel spíš k vám...

Reagovat
Artaxerxes

Opava zachráněná, todle Karviná nedožene

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla klesla na absolutni dno, kdyz jim dal gol Fantis a navic Slepicka a Skacel

Reagovat
Kang & Kodos

Jarda si musí drbat hlavu, že ještě pár dní nepočkal. Teď by ho druhýmu Jardovi střelil za padíka

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

zápas jsem sice neviděl... ale obrana Dukly válí letos (resp. už loni a vysrali se na to s tím něco udělat )

Reagovat
ratusek

Dukla. Karviná a Opava. to je trojlístek, ale Opava se z toho dna asi kousek po kousku bude vzdalovat. Nicméně jim uškodí jejich naivní styl a to nedomácí prostředí

Reagovat
Basty

To co opava předvádí je totální grc fotbal byl jsem na dvou zápasech , viděl jsem na tipsportu i ty ostatní dva , a pokud budou takhle hrát i dále tak nemájí šanci ani do té baráže postoupit .Dneska kdyby nevymyslel rozhodčí tu totálně nasimulovanou penaltu tak by ani ten bod neuhrála . To už namě dělá trošku větší dojem i ta karvina viz co hráli třeba s boleslavy , duklu neumím posoudit tu jsem viděl jen v prvním kole

Reagovat
mayday

Opava hraje šestnáct zápasů za sebou venku, to se prostě podepíše. Kdyby to tak nedomrdali s tím stadionem, myslím, že doma by nějaký body dělali. Takhle to budou mít těžký.

Reagovat
Pablos

za mě byla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ji rozhodčí odpískal, tak asi byla.

Reagovat
ratusek

v žádným případě. typickej Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Simulace. Držel se ho za ruku, pak jí pustil a spadl.

Reagovat
HorajzmAmmann

redka pro Smolu asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Popis situace: obránce drží útočníkovi ruku ve vápně, útočník spadne.

Držel obránce ruku natolik, aby musel spadnout? Ne

Zdrží nebo rozhodí hráče, pokud ho podrží nebo zatáhne obránce byť jen málo za ruku? Ano

Je to faul? Ano

Jelikož je to faul ve vápně, rozhodčí správně nařídil penaltu.Obránce profackovat.

Jestliže se drželi za ruce navzájem, asi bych to pustil, to ale není ze záběru patrný.

Reagovat
PavlíčeQ

Zelenobílá mašina se dál pomalu ale jistě rozjíždí furt to není ono, ale na 3 body to stačilo Hübschman druhý utkání po sobě nejlepším hráčem Jablonce Teď dostaneme na Slavii a pak už snad uděláme nějakou bodovou šňůru

Reagovat
ratusek

proti těm zoufalcům byla povinnost naložit příděl

Reagovat
forma

Myslím si že z Edenu bod přivezeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Podle mě tam rupneme, ale uvidíme - míč je kulatej a začíná se za stavu nula nula.

Reagovat
dinss

Divim se, že nehraje Ikaunieks. Proc vlastně?

Reagovat
PavlíčeQ

Nepřišel v nejlepší kondici, měl nějaký zdravotní problémy a dle Rady si musí postupně zvykat na jiný styl hry - proto zatím dostávají přednost útočníci co tu byli na jaře. Dnes dostal cca 25 minut za rozhodnutýho stavu a zazdil akorát jednu mega tutovku

Reagovat
dinss

Hmm, tomu jsem celkem věřil ale je u vas celkem kratce. Je skoda, že nehraje ale pokud dal Chram gol.

Reagovat
PavlíčeQ

Ten hrál dneska dobře - nejdřív gól, pak asistence a ještě další šance. Navíc jeho přítomností šel i výkon Doliho hned nahoru.

Reagovat
dinss

Jsem na vás zvědav hlavně v EL. Kdyby jste nehráli EL tak vás považuju za černýho kone soutěže. ..

Reagovat
PavlíčeQ

V EL chci, aby Jablonec uhrál víc bodů než Zlín před rokem, tj. 3 a více bodů bez ohledu na soupeře. V lize mi postačí, když se umístíme v TOP 10

Reagovat
dinss

Budete tak do šestky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste na tom obecně dobře s těma útočníkama, Ikaunieks v záloze a jinak Chramosta a Doležal, který je možná dřevák ale ty góly prostě dává. Případně i Jovovič zvládne útok ne?

Reagovat
PavlíčeQ

Vlado za ten rok u nás na hrotu nehrál ani jednou. Jeho místo je vyloženě na levým křídle, kde je podle mě nejlepší. Párkrát hrál napravo, ale to není ono. Do útoku máme Doliho, Chrama, Davise a juniora Čvančaru

Reagovat
smazaný uživatel

No i tak slušné. Co bychom za to dali, nám když se zraní Bary, tak tam nemáme nikoho a to doslova.

Reagovat
PavlíčeQ

Třeba ještě někoho přivedete. My bychom třeba potřebovali levýho beka, tam máme jen Hanouska a trochu mě děsí představa, že by měl odehrát všech podzimních cca 25 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

No, to taky nechápu, že se tam pořád drží.. Je pravda že levého beka my máme vyřešeného skvěle. Fleišman je jedna z nejlepších posil, co tu přišli za poslední dobu, kdyby nemohl, může tam hrát Granečný, případně v krizi ten Holzer. Do toho se nám v Budějovicích rozehrává Helešic. Ale s tím útočníkem, ani moc nevím, koho bychom tak mohli přivést. Protože Diop umí zabojovat, ale gólový útočník to rozhodně nebude.

Reagovat
ratusek

Holenda, Wagner

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda taky není úplně Shooter. A z Wagnera se podle mě dělá až moc kvalitní útočník.

Reagovat
PavlíčeQ

Wágnera fakt nechceš, to mi věř.

Reagovat
PavlíčeQ

Docela mě mrzí, že nás odmítl ten Holzer, ten by byl super. Zahraje beka i křídlo, zkušeností má taky už docela dost a furt je to ročník 95.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky osobně mrzí.

Reagovat
ratusek

to mě taky mrzí. A jestli bys ho nechal hrát beka, tak bys byl celkem překvapenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Ve Zlíně nebo někde jinde beka hrála ne?

Reagovat
ratusek

Jedna věc že tam hrál.a..druhá věc je jak tam hrál

Reagovat
PavlíčeQ

Já měl za to, že dobře, ale třeba jsem si to jen nějak blbě spojil

Reagovat
ratusek

Pro jistotu ho kupte a dejte na beka, tzv. na Spartu

Reagovat
andrew96

Nehrál tam špatně, to jen Vlasta pak přišel do Zlína a prohlásil, že musí hrát záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba si ho pamatoval z Baníku, kde to byla tragédie..

Reagovat
andrew96

Že by soudil dle starých výkonů a nikoli aktuálních? Je pravda, že u Petržely je všechno možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prostě to byl pro něj záložník no.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
dinss

Já chci taky levýho beka do Plzne. Jenže pokud není zadarmo tak neberem...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
RadekVonCZE

V Edenu rupnete Jabka!

Reagovat
PavlíčeQ

Však to píšu

Reagovat
Pride

Duklaaa

Reagovat
Kang & Kodos

3x za sebou se štěstím 1:0, dneska už možná i s gólem z ofsajdu. To je k posrání...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak Spartička za Chovance

Reagovat
Kang & Kodos

Tam to aspoň bylo ob zápas proložený plichtou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
andrew96

Plzeň špatná, snad je Janečka v příštím kole skolí hattrickem.

Reagovat
ratusek

Janečka si dá hattrick do vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej byl Zlín? V První půli to bylo tak 80:20 držení balonu pro Plzeň. To byl panečku výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vypadá, že se chystá tenhle podzim prohaluzit ještě hůř než ten loňskej...

Reagovat
andrew96

Prohra mrzí, ale jinak je třeba hlavně chválit. Především se mi líbí ten systém se třemi stopery, byť každý má svoje rezervy (největší momentálně asi Hnaníček), tak společně působí kompaktně. Je to vidět hlavně na Gajićovi, který doposud za 4 zápasy udělal snad jen jednu blbost, což byla dřív věc naprosto nemyslitelná. A Buchta se ukazuje jako dobrý kauf, spolehlivý článek.

Dále se hodně zlepšil Matejov, ten teď má snad nejlepší formu z mužstva. Skvělý je taky Beauguel, konečně dostává šanci. Dnes se mi naopak nelíbil Džafić, příště bych ho radši viděl na lávce a místo něj Poznygóla.

Teď proti Teplicím zase vyhrát, ať se ten dobrý vstup do sezóny nezahodí.

Reagovat
Lenochod

S Hnaníčkem souhlasím, dnes se fakt dobře nevyspal, Džafič ale zas tak špatný nebyl, pár přesných centrů rozdal a bojoval, sice mu občas něco nevyšlo, ale to je fotbal. Jinak máme super střed zálohy a i když Jiráček vypadne, Hronek ho dokáže dobře zastoupit. Na Slaměnovi bylo těch pár minut poznat, že je hrozně nervózní a Dostál by měl zapracovat na hře nohou. Jinak bych tam teda raději viděl Bača příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznygól nemohl nastoupit proti Plzni, jinak by hrál

Reagovat
andrew96

Jojo. Teď bude hladový a Teplicím tam dva foukne.

Reagovat
Lenochod

Jako již tradičně mě zápas s Plzní neskutečně rozhodil. Kdyby to bylo po prvním poločase 2:0, tak by nikdo nemohl říct ani popel, ale v tom druhém jsme těch šancí meli daleko víc. Co mě ale vytáčí, je ta lehká podpora druhé straně. V prvním poločase neodfside Beauguela, v tom druhém zákrok na Hronka a samozřejmě gól. Můžeme si za to ale hlavně sami, protože šancí jsme měli dost a ve druhém poločase jsme na nějaké ty body měli. Doufám, že v příštím kole dostanou pořádně nařezáno.

Reagovat
dinss

Jakože jste meli vést??

Reagovat
Lenochod

Z pohledu domácích samozřejmě

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Janoš kopat i v Baníku.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Steve Stifler

Hm, pěkný.

Reagovat
ratusek

Ta Slavia to letos bude mít tak strašně jednoduchý, Plzeň s tímhle absolutně nemůže uspět. Vrba si jede pořád to svoje, posily kromě Pernici nic, Procházka dostává čuchnout pár minut, Ekpai nic, Bucha ani na lavičce. střídání pořád stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že s tím můžou uspět a nejspíš uspějí. Vyhráli takhle všechny své tituly.

Reagovat
ratusek

To teda rozhodně ne, kromě minulého roku to byl okulahodící fotbal s maximem šancí. Teď je to ubojovaná plácaná bez nápadu

Reagovat
smazaný uživatel

V loni např. začali úplně stejně. Hráli hovno. Měli štěstí, rozhodčí jim pomáhali, pak se chytli a druhou polovinu podzimu měli super.

Reagovat
smazaný uživatel

okulahodící fotbal pěknej fotbal hrála Plzeň maximálně v první mistrovské sezoně, možná ve dvou. Pak už to bylo hlavně díky spoustě ubojovaných zápasech a ruku na srdce, hlavně v těžkých momentech rozhodli o třech bodech vždycky sudí. Vloni sice rekordní podzim bez ztráty bodu, ale fotbal hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

V jakých zápasech loňský sezóny rozhodnul o třech bodech Viktorky sudí? Ruku na srdce, i v posledních osmi letech, chyby rozhodčích pohli vícekrát Spartě než Plzni, ale chápu, že četba isportu a fanouškovství Spartě zatemňuje mozek.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Když hráli LM, tak nevyhráli ani jednou. A Slavie zatim vypadá hodně silně.

Reagovat
alegre

Fortuna by mela mit sazku, zda Plzen dokaze vyhrat 20x 1:0...

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak se teda dost divim, že tenhle nick vydržel do srpna 2018 volnej

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale chtěl jsem bez mezery a to už bylo obsazený.

Reagovat
dinss

Co prosim?

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Takhle vyhrávaj velký týmy. Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek přestupuje do Slavie za 40 mega . Když si vezmu jeho produktivitu a produktivitu Ben Chaima, Stanciua a Kadlece a jejich přestupové sumy, tak se mi chce z toho brečet

Reagovat
Kapřík

By mě zajímalo, jestli se Sparta aspoň poptala...

Reagovat
smazaný uživatel

Divný srovnání. Vždyť ještě nic za Slavii neodehrál...až začne dávat ty góly i za Slávku tak se to bude dát nějak srovnat.

Reagovat
Kapřík

Divný spíš je, že ho Slavia získala bez boje. Je to momentálně asi nejzajímavější český talent v lize a Sparta vypadá, že ji to vůbec nezajímá. Asi už Danik na Čechy vážně zavřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Slavia určitě nabídla velký podíl z dalšího přestupu plus, že jim tam pošle nějaký hráče na hostování.

Reagovat
Kapřík

To je jasné, ale Sparta se ani nesnažila kontrovat, přitom prachy rozhazuje fest. Tedy alespoň to tak vypadá. To mě štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by hlavně měla přestat ničit a vyhánět svý vlastní talenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Talenty nikdo nevyháněl. Vyhnali se sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Stancia bych zrovna nezmiňoval. Na jaře všechny body hlavně díky jemu... nicméně se nedivím, že jsme o něj neměli zájem. 40 mega za neprověřeného mladíka, kterýmu se povedla jedna sezona ve druhý lize a teď sice dal góly slabším týmům, ale těžko může bejt hned tím na kom to bude stát. A ve Spartě teď prostor pro čekání fakt už není

Reagovat
Kapřík

Jasně, je to hráč pro koncepční skládání týmu. A to se teď ve Spartě bohužel neděje.

Reagovat
Komix

Reagovat
ratusek

produktivitu proti slabým nebo oslabeným týmům jako jo, je to talent, ale dělá se z něj kdo ví co a znovu píšu, proti nám vůbec nevěděl. Stačí se na něj připravit trochu a borec bude mít problém.

Reagovat
Whitemedia

V Plzni ten VAR funguje jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa hraje tedv Copa Itallia a Polský hráč Piatek dal 4 goly za poločas

Reagovat
dinss

Dnešní zápas proti zakopanýmu Zlínu hrozná tragédie... Všechny rohy nebo standardní situace mel Beaugel(?) a ze hry jsme si nic mlc nevytvořili. Kopic je k smíchu, Hořava nic moc a Limba už nedobehne ani k pulce. Dneska to byl zápas pro Choryho. Ekpai si ještě nekop na úkor zeleniny. Už bych všechny nad třicet vyhazel a za ty peníze někoho kurva už koupil.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto se Plzeň aspoň snažila, Zlín od začátku neuvěřitelně pasivní a zdržovačka od začátku. V druhym poločase Plzeň začátek hodně vypustila, udělala několik chyb, rozhodčí otočil a pustil pár faulů a Zlín byl lepší. Rozhodně by to chtělo víc prorotovat hráče aby si uvědomili, ž to nemají jistý.

Reagovat
dinss

Souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Copa se ti nelíbí?

Reagovat
ratusek

nejhojrší pro vás je, že s tímhle budete hrát celý podzim včetně LM a MOL cupu

Reagovat
dinss

Nedělej to ještě mi to ještě horší. ..

Reagovat
papanegra

Plzeň nezastaví ani video rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že loni se videorozhodčí snažil a pustil několik neregulerních gólů a penaltu proti Plzni. A stejně to Slavii nestačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačilo protože na jednu neodpískanou penaltu plzni tu máme tak 15 vymyšlenejch + ty šílený ofsajdy bambulo

Reagovat
smazaný uživatel

A proto za celou minulou sezóny kopali jednu penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Když kopala Plzeň nejvíc penalt vlize, bylo to proto, že jí pomáhali rozhodčí, Když kopala nejvíc penalt v lize Slavie, bylo to protože hraje ofenzivně, Když kopala pPlzeň jednu penaltu za sezónu, bylo to proto, že jí pomáhali rozhodčí. Bože, lidi jsou fakt idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá situace byla druhá žlutá pro Kopice. Po faulu domácích sebral Kopic míč aby hru zdržel (když už má žlutou, tak je to fakt magor), Traoré do něj zezadu strčil až Kopic upadnul. Takže dle pravidel žlutá pro Kopice, žlutá pro Traorého. Rozhodčí dal žlutou jen Kopicovi, přitom ten samý rozhodčí to v jiných zpasech netrestá (mimochodem, zlíňáci to v prním poločae taky několikrát udělali, smaozřejmě bez žlutý) a přesto vytáhnul druhou žlutou. Obecný a špatný trend v lize je takový, že se to děje každý druhý zapás, ale trestá se to jen tak v 1 % případů. Já bych byl strašně rád, kdyby se to trestalo, protože soupeři Viktorky to dělají beztrestně velice často.

Myslíte si, že tím chtěl rozhodčí Viktorce pomoct nebo jen nepochopil zadání od Berbra?

Reagovat
HorajzmAmmann

https://youtu.be/dJ2DbZS-UrA?t=1m17s

Takže Vaníček nahecovanej na Baroše už před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, proč ta blbka musí výt úplně všude. Jinak doufám že za tyhle kecy dostane Vaníček od Baryho jeden skrytý loket.

Reagovat
OnderCZ

Co proti ní máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi strašně nesympatická. Působí jako typická pipinka, která o fotbale ví prd, něco si vždy nastuduje ale hlavně že si vezme výstřih. A její videa mi přijdou hrozně trapné. Nemám nic proti holkám u sportu, ale tahle mě fakt nebaví. Zlatá Cuhelka nebo kdysi Kaderabkova.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
OnderCZ

Jo, ta povrchnost nebo v uvozovkách spíš povrchnost mi na všech těch videích taky celkem vadí. Tenkrát, když manželka Kadeře do toho dělala, tak to bylo fajn, bylo to takové nenucené, dobré. Líbí se mi, že v Německu komentuje, glosuje dění spousta žen a slečen a přijde mi to prostě přirozené. U nás v ČR mi přijde, že stále ještě to není ono.

Ohledně Šárky - nemyslím si, že o fotbale ví prd, jak říkáš ty, podle mě ji to baví a jinak by se tomu nevěnovala. Je fajn, že se o to zajímá, snaží se a tak prostě celkově, ten zájem tam vidět je a to se mi líbí. A že u toho hezky vypadá, proč ne, kdo se nepodívá na hezkou slečnu, když bude podá spoustu informací zábavnou formou o tématu, které máme rádi my všichni. Jen jak jsem psal výš, nemuselo by to být vše až tak nucené - po holčině brzy určitě sáhne nějaký bulvární deník, který její příspěvky omezí ještě víc, zároveň se dostane na přední stránky novin a ze zpravodajské stránky se to vše zcucne na zpravodajství, o které nikdo nestojí. Rád bych se mýlil a byl bych rád, kdyby to bylo jinak, ale zatím to asi k tomu vše směřuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, s tímhle se dá souhlasit. Je možné, že o fotbale něco ví. Ale prostě podává to strašně "hloupým" způsobem. O čemž vypovídá to, že jako úvodní fotku videa, podle které hodně lidí kliká je tam s vysokou pravděpodobností vždy ten, kde zrovna má aspoň trochu výstřih..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za smrada?

Reagovat
Snatus

Vaníček za názor.

Reagovat
Losinho

Však to řekl hodně slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl ale v jeho věku by si mohl tyhle řeči odpustit. No, každopádně myslím, že v pondělí to pocítí sám.

Reagovat
Losinho

já nevim, ale když se ho zeptali na názor na Baroše, tak co měl říct? když si o něm očividně myslí, že se chová jako ču.. aspoň tam nejsou jenom prázdný fráze

Reagovat
Banikovec7

Já myslím, že Baroš ani neví kdo to je. Jedině, že by mu to nabonzoval jeho kámoš Granečný.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Kang & Kodos

1:20

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
sosna

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako jinak má Pokáč některé věci hodně dobré, ale zkus zpívat o Spartě, aby to nebylo vtipné no..

Reagovat
Pride

Dost trapný

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

3 žongly dal, tak je to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

to je trapas ty vole

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

https://www.facebook.com/fcslovanliberec/videos/10157811536242516/

Kks Hornyák to dobře natřel Elvisovi Ten asi chvíli nekopne, solidní kritika, trochu neunesl

Reagovat
FCSL

2:30

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle bude ještě sranda ok, píšu si do základu Pázler a Malinský

Reagovat
Kang & Kodos

Idiot. Tohle má zůstat v kabině.

Reagovat
FCSL

Souhlas no. Na druhou stranu, u Elvise byl hlavní problém v přístupu, takže veřejná kritika by ho mohla trochu probrat. Špatnej výkon se stane, ale když na to někdo sere, tak si to podle mě i zaslouží. Správně říká, že zatim předvádí mnohem lepší výkony v rozhovorech než na hřišti, takže už by se mohl zase začít soustředit na fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle neberu, ale říct mu to mezi čtyřma očima by bylo daleko lepší. Jestli to udělal a nezabralo to, tak budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

A tohle je už druhý případ, kdy hráče veřejně kritizoval.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle patří do hospody, ne do hodnocení trenéra v první lize. A ani neumí správně užít slovo diametrální, kokot.

Reagovat
Kang & Kodos

to je slovenština

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je kretén..

Reagovat
Pablos

ten Rajec jak tam furt přehazuje

Reagovat
Melda

Reagovat
ondrasch77

Emoce? Nie emoce nejsú A pak dvě minuty dělá s flaškou psí kusy, jak někde na cirkusu Jinak Elvise střel dobře, asi to nemělo být veřejně, ale mám pocit, že kdyby to neřekl, tak by asi explodoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Krmenčík je teď fakt nenahraditelnej. 75 minut sice k ničemu, ale pak vystřelí tři body. Už takhle vyhrál dva zápasy. Pochybuju, že by to Chorý nebo Řezníček byli schopný takhle táhnout.

Reagovat
Blasphemer

K ničemu fakt nebyl. 75 minut tam vyhrával souboje a sklepával balóny pro ostatní.

Bránu sice skoro neohrozil, to je fakt, ale taky tam nebyl úplně odřízlej a nevyklusával so tam.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle fotbal mě teda nebavil

Reagovat
Kang & Kodos

tak on je v tomhle klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej arogantní sebestřednej Vrbič

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho vždycky chtěl jednou do Baníku, ale za ty rozhovory v posledních sezonách, no nevím. Jako kvalitní trenér je, to už mu asi nikdo nikdy neodpáře. Ale chtělo by to i trochu pokory.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak co čekat od křiváka Vrby

Reagovat
dinss

Křiváka? Že mluví upřímně?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Všichni si pamatujeme jeho upřímnej odchod do Ruska, že. Nehledě na to, jak tehdy hezky vyběh s jeho dlouholetým asistentem Krejčím. Tohle rovnej člověk prostě nedělá.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*Ale rozhodně mu neupírám trenérský kvality, u nás je to furt nejlepší trenér, kterej dostal Plzeň (spolu s managementem Plzně) tam kde byla a momentálně stále je, ale o jeho charakteru mám prostě jiné mínění.

Reagovat
Kang & Kodos

ono i to, jak šel do repre. Šádek mu tu vrbu sice nevytrhnul, ale nic bych nedal za to, že se tam byl párkrát vychcat

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se domluvil s Horvim, jestli jako rozumíš..

Reagovat
Kang & Kodos

hnojivo je potřeba

Reagovat
Komix

Reagovat
andrew96

Reagovat
Harakan

Reagovat
anonym

Fanoušci Sparty a Slavie jsou v tomhle hejtu klasikové. Všichni rovní chlapi s rovným týmem.

Reagovat
rufus

Klasika. Je to vidlák.

Reagovat
Josifek

Odpovídá jak čurák, když se mu nějaký dotaz nelíbí (pravda, občas jsou poněkud hloupé či bezpředmětné) či nehodí do krámu. Nevím, příjde mi, že když začínal ten "plzeňský zázrak", tak takový nebýval, ale ten kokůtek se z něj stal až tak nějak po té anabázi s koncem v repre a po opětovném návratu do Plzně..

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem myslel, že když bude video, tak rozhodčí alespoň nebudou moci hrubě ovlivňovat zápasy ve prospěch plzně. A vono hovno. kapr liga.

Reagovat
dinss

přečetl sis diskuzi na idnesu a šel ses vybrečet?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Jako fakt jsem nečekal, že Plzeň bude dávat neregulérní góly i po zavedení videa. A to přerušení akce Zlína bylo skandální. Měl to nechat ale co kdyby, že? Ale stále věřím, že na každého dojde.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Reagovat
Josifek

To spíš by narvali tu felcku do tý sedačky než tu sedačku to tý felicie

Reagovat
ondrasch77

Podle stylu baráků bych řekl, že je to v UK... i přesto, že morgoš má montérky z Canisu

Reagovat
stas87

Jedna parada z polskej Ekstraklasy od cecha:

https://youtu.be/Py8z4lFsE2I?t=1m38s

Reagovat
dinss

Takzvaně na Kollera-Baroše

Reagovat
PISTOLERO

To je hnus velebnosti

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

To s tou Bilou... uz dlouho sem neslysel nic trapnejsiho

Reagovat
Kepy_FCB

Sleduji ho už hodně let a celebrity a radobycelebrity řeší dost často

Reagovat
JarousFCB

Bo sám sebe neposloucháš.

Reagovat
Kepy_FCB

Minule si nevzal prášek..., nyní naopak přebral!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
AjaxFans

Podívám se na kozičky

Reagovat
Posledni Kovboj

ja ho asi zacnu mit rad

Reagovat
Blasphemer

No, Slavia vyhrála s porcí štěstí, tak my holt taky. Ofsajd jsem u gólu neviděl a to jsem seděl skoro v lajně, takže to asi nebyla tak jasná záležitost, nebo jo?

Zlín si za výkon body zasloužil, ale jak říká Bary - fotbal vám jednou pomůže a jindy zase ne. Trošku na zamyšlení je, že se stali dalším mužstvem, které nás letos ve středu pole výrazně přehrálo.

S Karvinou si musíme spravit chuť a totálně je rozjebat.

Reagovat
Blasphemer

Jinak, co myslíte, že udělá Vrba, když má pro příští zápas o křídlo míň? Pustí tam Ekpaie alespoň na posledních pět minut nebo zažije triumfální návrat na trávník Honza Kovařík aka nejlepší levačka v lize?

Reagovat
Kang & Kodos

Zeman nalevo, Petržela napravo. Čo si jak

Reagovat
Blasphemer

Tak to je tutovka. Mně jde o to, koho tam pošle z lavičky.

Reagovat
Kang & Kodos

A v 87. samozřejmě Kovařík

Reagovat
dinss

Petržela bude bohužel hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi celý zápas? Za to co Zlín předváděl v první půli měli dostat bůra, neuvěřitelnej zanďopur a zdržovbačka. Ve středu pole nás přžehrávali hlavně na začátku druhý půle a v době, kdy jsme hráli na dva útočníky. Vono je vždycky jendodušší hrát 5-3-2 a čekat na chybu soupeře než hrát proti 5-3-2.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vono je vždycky jednodušší hrát s 11 hráči a čekat na chybu soupeře, než hrát proti 11 hráčům."

Reagovat
Blasphemer

Na začátku přežili dvě tutovky a pak nám už nedali čuchnout. Hráli to, co chtěli a my na to nedokázali zareagovat. Až v průběhu druhé půle jsme se do toho zase začali dostávat, ale nutno říct, že ten "tlak" byl spíš optickej než že bychom je nějak zvlášť zmáčkli. A že jsme sami přežili pár jejich šancí je prostě fakt.

Já dokážu uznat, že tohle byl přinejmenším remízovej zápas, tři body beru a jsou zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlasim. Výkon to dobrej nebyl, ale vždyky je mi sympatičtější tým co chce hrát než tým co hrát nechce. Viktorka má skoro vždycky nějakých 20 minut a víc absolutní nekoncentrace kdy mám pocit, že si hráči myslí, že se to uhraje samo. Takový čekání na to než soupeř dá góla. Se Zlínem to bylo stejný. Měli by zapracovat na tom jak efektivnějc překonávat obranu a jak se vyvarovat tý nekoncentrovanosti, všichni nás mají přečtený.

Zlín ukázal, že útočit dokáže, proč tak nehrál celej zápas? Mohlo to bejt třeba 3:3.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne chybi Kolar, vzhledem k nasi hre, kde potrebujeme, aby podhrotak podporoval utocnika a zaroven si s nim bylo mozne narazit, tak Cermak takhle vubec nehraje. Predrzuje balon a spis se snazi tvorit. A pak ta hra strasne trpi.

Reagovat
Blasphemer

Já se obávám, že Kolář na to už nemá. Loni mě o tom rozhodně nepřesvědčil. Nemůžu mu upřít, že na podzim rozhodl pár zápasů, a to ještě zrovna ty extra důležité, ale mimo to to byla strašná bída. A na jaře, pokud byl zdravý, to byla už úplná šílenost.

Určitě může být letos ještě platnej, ale rozhodně bych to na něm nezkoušel nějak stavět a podřizovat mu hru. Musíme primárně uvažovat spíš o hře bez něj než s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuj, že jakmile se uzdraví tak ho tam Vrba pošle. Limba - Kolář - Kopic to je věc přes kterou u Vrby nejede vlak - tak se těšme jestli to bude fungovat. Pokrok je u Chorýho, no a asi se povedl i Pernica. Každopádně včera zlatý tři body.

Reagovat
dinss

Kolář

Reagovat
db18

Náhodou mi ale přijde, že se do toho Čermus dostává. V prvním poločase tam měl dost krásných přihrávek z první na Krmenčíka, který pak mohl vracet, dát na křídlo, nebo to zkoušet sám.

Reagovat
C-M@ster

Kadlec odešel ze hřiště v 70. minutě za stavu 1:1

Slovácko nakonec vyhrálo 3:1

Reagovat
AjaxFans

Super tři body, mazec.A co tvoje Boby?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
AjaxFans

Není se co divit

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko do Evropy!

Reagovat
smazaný uživatel

Solidni fail boha

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo stream na Spartičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to na streamcomando.com Tam to určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

strammacionando.com?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Já ligu sleduji na YouTube

Reagovat
smazaný uživatel

youtube funguje? máš nějakej link, Mrknu na to na příští kolo, teď se na stadión bohužel nedostanu

Reagovat
Kiwi-21

Jej přímo link nemám

Ale zkusím se k večeru podívat kdo to tam dává a pošlu ti to když tak do zpravy

Reagovat
Black Jagir

Jak je důležité míti Šurala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyhraje ligu... ale letos bude Sparta pred Plzni (pokud tedy ubyde neregulernich golu v jejich prospech jako proti Zlinu)

Reagovat
bobis21

OT: Plašil v 36 letech i v nové sezoně v základu GdB snad nejvíce nedoceněný fotbalista u nás

Reagovat
smazaný uživatel

moc jim ten génius nepomohl

Reagovat
bobis21

samozřejmě že Plašil může za to že je pablo dostal červenou, jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Je to borec, sympaťák a rozhodně i dobrý fotbalista, vlastně na naše poměry výborný. Škoda, že ho u nás dehonestovali nic moc repre výkony, kde hrál často něco trochu jiného, než v klubu..

Reagovat
Azazelo RD

Já si budu vždycky pamatovat jeho gól z půlky Španělsku, heroický výkon při výhře nad Německem a milion na piču koplejch rohů.

Reagovat
Shevchenko

Z půlky fakt ne

Reagovat
Azazelo RD

Spíš z hovna, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ale byla to neuveritelna zalezitost!

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To je to samí jako Jarolím nebo Drobný

Reagovat
ZB 07

Reagovat
lampas

Celou kariéru hrál jen za průměrné kluby. Takhle dlouho vydržel jen proto, že to má v hlavě srovnané.

Reagovat
bobis21

sice za průměrné kluby, ale dostal se do finále LM, což zase tak moc hráčů z ČR říct nemůže (ve finále byl teda jen na střídačce, ale v semifinále nastoupil ).

Reagovat
lampas

A Michal Papadopulos byl rok v Arsenalu, to taky o sobě moc hráčů z ČR říct nemůže

Reagovat
bobis21

finále LM (resp. semifinále když do finále nenastoupi) > rezerva arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Tetteh na to naprosto evidentně nemá ... nějakej Hašek si může srovnání s Bonym strčit až kam.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
osobnostx

Bony hrál v jeho věku třetí ligu za "B" tým.....

Reagovat
smazaný uživatel

lidi zapomínaj

Reagovat
smazaný uživatel

kralovec se zase predvedl ne ze by sigma teda odehrala dobrej zapas ale kralovec piskal jako prase, zase.

Reagovat
Mates_Matesović

No, výkon jako teda dobrej, jenom ten třetí gól mohl dát místo Frýdka nějakej fotbalista, takhle se ho do konce sezóny nezbavíme. I když, pokud je náhradník za něj fakt Vácha, tak ať je klidně nejlepší střelec ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek hrál dneska hodně dobře (i bez toho gólů) Úplně jinej hráč než proti Slovácku kdy byl naprosto tragickej.

Reagovat
Kapřík

tahle pozice mu jde.

Reagovat
mayday

Na bekovi byl tragickej, v tom středu je to lepší.

Reagovat
Kapřík

Frýdek hral už druhý zápas dobře. Změnil pozici s ta mu sedí.

Reagovat
Losinho

4:0 v Teplicích? Wat?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si myslel, že se takového zápasu nedočkám.

Reagovat
SpartaOvenka

Nechápu, ale super.

Reagovat
Miguel19

Sparta easy. V tom kurzu se to muselo hrát. Teplice stojí za hovno.

Reagovat
Pyroman

V jedný sezóně výhra v Jablonci i Teplicích, přepište dějiny. A dejte nám rovnou titul, aspoň malej.

Reagovat
smazaný uživatel

a to kazdej spartanskej rozumbrada Scasnyho vyhanel pritom pod nim nejlepsi hra od te doby... co skoncil pred 2 rokama

Reagovat
dinss

Ljeva to řekl docela výstižně.

Reagovat
Kang & Kodos

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, že nám rozhodčí daroval první a poslední gól.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jemu daroval zápas ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl? Neviděl jsem pozápasové rozhovory.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť brečel jako holka. Může být rád, že vůbec dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl, že neměl dohrát, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ten kripl mel jit pred pauzou do saten

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám titul rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

Klid,klid.Bude to ještě dlouhá cesta,ale dopadne to dobře

Reagovat
stas87

Mile Savkovic prestupil zo Spartaku Subotica do Jagiellonie Bialystok. Vraj sa im pacil proti Sparte pri vyhre 2-0.

Reagovat
Losinho

kdyby byl černej nebo měl rumunský kořeny, tak už ho místní znalci mohli dávat do tý svojí fanty

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Není to náhodou pravej bek?

Reagovat
stas87

Lave kridlo to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nějak vypadá i konverzace sparťanskýho skautingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
KingMaster13

Skauting na úrovni

Reagovat
stas87

Prisiel za 250 tisic, takze ak by sa nepresadil, vobec ich to nebude boliet. A skor ho beru ako rozsirenie kadra.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je takové, no, sparťanské

Reagovat
Beči

Parádní výkon dneska, faktor Zdenda opět působí. Jak jsem říkal, nechal bych ho tam do zimní pauzy, a pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc takových výjezdů prosím. Parádní výkon, výsledek i fandění. Nový chorál hlavně jako děkovačka s hráči fantazie.

Reagovat
Kang & Kodos

Líbí se mi, jak Šural, Stanciu a spol. dneska všem zavřeli hubu Kde jsou všichni ty experti?

Reagovat
meno

Proti Teplákům? Vážně?

Reagovat
Kang & Kodos

Vážně. Vyhrát venku 4:0, a ještě ke všemu v Teplicích, na to by si nevsadil nikdo

Reagovat
meno

To je fakt. Ale jeden zápas neznamená nic moc, tím spíš, že se jedná o nejslabší Teplice za posledních 5 let. Počkejme si na zápasy s Bohemkou a pak na sérii Baník, Libe, Plzeň, Sigma.

Reagovat
Kang & Kodos

Já to taky nějak extra nepřeceňuju. Jenom se mi lídí ten klid tady.

Reagovat
dinss

Teplice jsou od teď měřítko pro Spartu?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ti hráči kvalitu mají. Uvidíme. Škoda té Subotice, zajímalo by mě jak byste zvládli Brongby. Jinak Zdenda . Kdybyste ho tenkrát podrželi, tak by to možná vypadalo úplně jinak ( on byl vyhozený po prohře v Sotonu a v derby? )

Reagovat
San Iker

Hlavně kdyby mu ten kretén dal tenkrát alespoň půlku peněz, co dal Italovi, tak by to vypadalo jinak. Ale prodal mu Brabce, Krejčího a přivedla se akorát svoloč typu Michal Kadlec...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JessePinkman

Nádhera Dynámko zase vyšla střídání. Wermke se snad vrátí do formy, jakou měl před zraněním a Táborský nádherně patou pojistil vedení. Ledecký na to, jaký má statistiky za poslední sezóny, tak taky vypadá dobře. Navíc je skvělý, že na lavičce jsou hráči, kteří to dokážou rozhodnout. Čtyři zápasy, dvanáct bodů a teď jít s čistou hlavou do těžkýho trojboje proti Brnu, ÚnL a Pardubicím.

Reagovat
dinss

Čekal jsem, že se budete rvat o postup už minulý rok ale bylo to celkem zklamání. Letos do té trojky asi už budete. Má Wermke na to hrát někde vyš?

Reagovat
JessePinkman

Tak tady se vždycky zkurví jaro no.. Wermke byl minulej podzim skvělej, s Peškem nejlepší hráči Dynama. Pak se ale zranil a teď se do toho zas dostává. Ale jo, asi by měl na to, hrát někde vejš.

Reagovat
Spalovač šancí

spartě evidentně pomohlo vyhození trenéra po 1. vítězným kole

Reagovat
Kaspar

Kusnir hraje za Trinec

Reagovat
Figi

Se divim, ze po nem nesahla Karvina. Ma oba stopery zranene. jednoho na delsi dobu. Janecka a Madar jsou zaloznici a ne stoperi.

Reagovat
Greny

Ale Kusnir taky neni stoper

Reagovat
Figi

a ja myslel, ze krome kraje zahraje i stopera. Tak v tom pripade nic.

Reagovat
mayday

V Dohránu byl nějakej nateklej.

Reagovat
El Campeon

Jdeme si pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tiraspol moldavskou ligu určitě ovládne

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Zkurvenče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Hokaido

Gratuluji k fantě. Škoda, že jsem hrál zrovna s tebou.

Reagovat
Greny

Diky ;) koukal jsem ze jinde by Ti to k vitezstvi stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tady byl taky zajímavý zápas, ale už to bylo loni. Po zápase ožralý Hynek Prokeš (hrál za F-M, pak možná Hradec a Opava) s Blažkem co hrával za Slavii a dalšími napadli rozhodčí. Zápis ze zápasu byl celkem dlouhý, ale nechce se mi ho hledat.

https://rakovnicky.denik.cz/fotbal_region/exemplarni-tresty-pro-vysehorovice-bez-hriste-a-pokuta-90-tisic-20180512.html

Reagovat
mayday

Honza "děvky chlast a prcání" napadl sudího? To se mi nechce věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zápise ze zápasu to tak podrobně popsáno není, musel jsem to vidět jinde, asi zápis z disciplinárky, ale ten jsem nenašel Zápis ze zápasu je tady:

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=fe4e7c88-9500-448f-a245-d33d3f9756d0&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

Tady už asi ty staré zápisy nejsou.

https://facr.fotbal.cz/uredni-deska-rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme čtvrtí no A COOOOOOOOOO

Reagovat
ratusek

Přehypovanou Příbram jsme vymazali, přehypované Klokany jsme vymazali dokonce u nich. Paráda!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Asi budem mit problem s pidhypovanejma viz Slovacko

Reagovat
ratusek

Slovácko letos marné nebude, myslel jsem že jo, ale nějak jim to klape. ono porazit Sigmu není umění po pohárech.

Vlastně teď hrajeme s nima taky doma, takže musíme je porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme venku...

Reagovat
zelda

přehajpovanej Baník

Reagovat
ratusek

o nás se nepíše pomale každej den, jak to děláme nejlíp z ligy

Reagovat
raduinho

Baník

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

5 hráčů 0 bodů ve fantasy

Reagovat
Greny

Hasek jak mu nabehla žíla

Reagovat
Hokaido

Hašek tam dělá dobrou práci, to ne že ne, ale i přesto měla Bohemka za poslední dvě sezony v lize často obrovský štěstí. Jsem rád, že dneska jim to konečně nevyšlo a zaslouženě prohráli.

Reagovat
Greny

OT:Hej myslite ze Capoun je v Kyjeve? Na te male? By zitra mohl odkomentovat LM

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem nad tím přemýšlel, ale vzhledem k tomu, že tam Zelenka má nějakou funkci u týmu, tak budou asi tam.

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje i Koudelka který si píchá inzulin

Reagovat
Greny

No vas v priprave sestrelil

Reagovat
smazaný uživatel

Nás? Já mluvím o tom malém fotbale, kde to Čapek při jednom mistrovství říkal v každém zápase

Reagovat
Greny

Jo ja vim, vsak za Prostejov v priprave jak jste rupli vam dal oba goly

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to mi uniklo, nenapadlo by mě že hraje i velký fotbal.

Reagovat
Artaxerxes

Kdyby ty Bohemaci uměli i něco jinyho než běhat bylo by to lepší

Reagovat
Shevchenko

Od takové 20. minuty (jen co napsal dolar, že nás Bohemka drtí) velmi dobrý výkon. Druhý poločas naprosto s přehledem, té smůly tam bylo dneska fakt hodně, takže jsem moc rád, že jsme to zlomili 3 výhry ze 4 zápasů je fakt nad plán. Nechci nic zakřiknout, ale z téhle sezóny by mohlo něco být.

Reagovat
valek9610

Taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Druhý poločas už bylo jasně vidět, že jsme na tom lépe..

Reagovat
ratusek

no bez Baryho bude velký problém

Reagovat
didosh

Přesně ...o to víc mě sere ztráta v UH

Reagovat
smazaný uživatel

Klidná záchrana

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Roky p Banik nezavadis a najednou tu spisujes slohovky

Reagovat
Shevchenko

Ty seš strašný kokot Nikdy jsem Baník nepřestal sledovat a i pravidelně se k němu vyjadřuji, ale holt tu nepíšu podobné sračky jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal si tady vubec... Ale to je u tebe bezna vec, obdobne ses vysral i na AC.

Reagovat
Shevchenko

Takže když už tu nepíšu tolik jako dříve tak to znamená, že jsem se na to vysral jo? Zajímavá dedukce, ostatně od tebe bych nic jiného nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdavani smajliku nebo shazovani ostatnich sis tu nasel cas vzdycky. O to vis ted tvoje oslavovani FCB vyzniva komicky.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Shevchenko

Nevím proč bych se měl zpovídat zrovna tobě ale dobře, k Baníku jsem se tady hlásil vždycky, jak byli v druhé lize tak možná ještě více. Sice nevím proč máš zmapované všechny moje komentáře, ale zkusím ti to vysvětlit. Píšu tady v drtivé většině jen přes týden. O víkendu se mi prostě nechce sedět u PC a psát své dojmy, většinou se k tomu dostanu až buď v neděli večer, nebo pak v pondělí. A nebo ti prostě jen vadí, že ti nežeru ty tvoje politické hovna, stejně jako Kepymu, vy dva si můžete podat ruce.

Reagovat
Kepy_FCB

Jenže nemusíš sedět u pc, internet je i v mobilu takže u toho můžeš i ležet o víkendu.

Ale ne raději nasleduj trevorka.

Reagovat
Shevchenko

Chápeš že se mi nechce? Raději trávím čas venku s přáteli a u toho na EF fakt nic nepíšu, ale takové věci ty asi neznáš.

Je tu nějaký chachar, na kterého nenadáváš?

Jinak co dneska dávali na Barrandově?

Reagovat
Kepy_FCB

To ja taky a navíc ještě s rodinou a stiham psat sem To je co?

Naprosto drtivá většina

Nevím

Reagovat
Kepy_FCB

A ty se k chacharum nepočítaj pls

Reagovat
Shevchenko

A ty se k ním počítáš ty chebská nulo?

Reagovat
Kepy_FCB

Rozhodně mnohem víc než ty! Ty ukrajinská dvojko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Proč se s nim o tom bavíš?

Reagovat
Shevchenko

Tak když už mě z něčeho nařkl, tak nemám problém napsat jak to je. Ale dlouho s tím pokračovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys aspon nekecal. Vzdyt se to da jednoduse najit.

Reagovat
Shevchenko

A co se dá teda najít? důkaz že tady o víkendu moc nepíšu?

Reagovat
Posledni Kovboj

Chapu, ze se po kazdym zapase Baniku ozeres, ale to fakt nemas s dvojkou v zile nic lepsiho na praci, nez vymejslet tyhle hovna? To je docela smutny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady vymyslis hovna za strizliva 18 hodin denne tak radsi mlc.

Reagovat
Posledni Kovboj

No prave! Jakozto abstinentovi mi nic jinyho ani nezbejva. Ale kdybych chlastal, tak bych u toho radsi byl nekde mezi lidma, ne?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kepy_FCB

Pretožes tady jen slunickaril a k Baníku ses nehlasil

Reagovat
Kepy_FCB

Přesně!

Ať zase maže psát onlajny z F-M které nikdo nečte

Reagovat
Shevchenko

To už dávno nepíšu ale ok, musel si zase přispěchat s nějakou sračkou, aby sis pohonil ego.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak když můžeš honit ty proč já bych nemohl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kura, dnes jsem neviděl, ale čtyři tyčky 0:1 na Bohemce Co víc si přát. Akorát ten Bary mě trápí. Nějaké info o jeho zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra gooool za rezervu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

A ted budou brecet zmrdi z Azerbajdzanu

Reagovat
smazaný uživatel

No, musím říct, že po poločase bych byl rád i za bod. Ale nakonec celkem zasloužená výhra. Lašty dneska zase v pohodě, po dlouhé době se mi líbil Pazdera, který dle mě dneska byl lepší než Fleišman. Stronati další skvělý výkon. Janoš až na některé pasáže taky skvělý. Fillo v druhém poločase už lepší, ale pořád dneska nic moc. Ale nejvíc rád jsem za Šašinky.. Ondra několik soubojů vyhrál, vůbec nevypadal špatně.

Jinak 9 bodů za 4 kola, to je naprostá paráda. Je jasné, že to nemůžeme vydržet asi pořád, navíc čeká nás doma ještě hodně těžký los. Na druhou stranu,teď za 4 zápasy obdržené 2 góly, loni to bylo gólů 9. Jen tak dál!!

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím,že kvalitou na ten 4 flek jsme dosti reální tam je to s námi max tak právě ta sigma nebo slovan vidím to nejhůře na tu prostřední skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty první dvě skupiny bych viděl takto: Jablonec, Sparta, Plzeň, Slavia. V druhé možná Liberec, my, Zlín, Sigma.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zase nejásal. Podle mě, když skončíme v té prostřední skupině, tak můžeme být spokojeni. Pořád jsem bez Baryho bez typického hroťáka i když Ondra Šašinka dneska nevypadal špatně.. Každopádně rozjezd skvělý..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JarousFCB

za ten prostředek bych byl moc rád.

Reagovat
ratusek

Prostředek snad bude. Budeme muset doufat, že týmy s formou předvedou proti nám sračku jako Příbram a Klokan

Reagovat
Kang & Kodos

Jako původně jsem se chtěl zasmát, ale do top 6 to může bejt úplně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, kolikátí podle tebe skončíme? Psal jsi něco o záchraně stěží.. Takže 14.?

Reagovat
Posledni Kovboj

Navrhnul bych sazku, ale Dolar je na tom s nima tak vseljak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se sázkami problém nemám, což dokazuje můj nick. Ale je mi jasné, že na to je dolar moc posraný..

Reagovat
PlackaSKS

on se vsadí, jen to pak nesplní...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak je to krysa no. Což není nic nového..

Reagovat
Banikovec7

Ten bude psat o sestupu, ikdybychom po podzimu vedli ligu.

Reagovat
ratusek

Tzv. na Frňku'?

Reagovat
smazaný uživatel

Slezsky Kral to jest Banik. Videli ste dnes Filla? Opet potvrdil moje slova o egu,penezich atd. Koho si prat pristi rok v el ? Pojdme nekam za zabavou... Madarsko,Balkan,Pobalti...

Reagovat
Banikovec7

No zrovna dnes bych o Fillovi moc nepsal.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Jeden z nejlepsich na hristi.

Reagovat
Banikovec7

Jindy na nej mivam podobny nazor jako ty, ale vcera fakt ne. Az na 2 pekne centry a jeden vybojovany primak, se mu vcera nepovedlo vse do ceho kopl.

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas se mu fakt nepovedl.. Krom té vybojované standardky tam fakt neměl nic. A to víš, že já se ho tady taky zastávám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak fillo jako diop maj u boba své místo jisté

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
pingla

tpč, kolik toho v sobě máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Slezký král jedině Chorzowski Ruch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tohle mě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

No pockej, ja to myslim vazne. Krome hrota mame na boj o evropu veskery potrebny material. A kdyby sme po tolika letech dostali nejaky nudny tym z Britskych ostrovu co jen lame nohy tak by me to mrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono ten hrot je někdy moc důležitý... Já osobně nás pořád vidím tak kolem toho 8.-9. místa. ale budu jen rád, když bychom byli výše.

Reagovat
frankiefcb

Maďarsko nebo Rakousko Balkán nechci na to bych byl srab.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna v Pobaltí to z fotbalovýho ani fanouškovskýho pohledu žádná zábava není

Reagovat
mayday

Baník teda ale kurva jede.

Reagovat
HorajzmAmmann

5-7 podle planu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva vyjezdy = dve vlajky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dvě takové věci, co mě včera napadly..

1. Pro ČT Sport musí být neskutečný dojeb, když jim před zápasem jde reklama na O2TV a logo se objeví i několikrát během zápasu jako sponzor programu..

2. Možná v něm byly emoce, ale když měl včera Hašek cokoliv vysvětlit v rozhovoru, tak mi přišlo, že absolutně nebyl schopný cokoliv říct a jen se do toho zamotával. Taky jsem z jeho rozhovoru pochopil, že Bohemka hrála skvěle, my měli jen standardky a v druhém poločase jsme se dostávali k šancím jen díky jejich hloupým chybám. Ale to mě nepřekvapilo, pamatuju si, jak přijel ještě s Vlašimí a stěžoval si na trávník..

Reagovat
ratusek

Hašek je jako Jílek. Dokud se vyhrává a chválí ho média tak je kamoš. Jakmile prohrajou tak kope kolem sebe a je nasranej.

Tzv. na Vrbu

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek je největší koket mezi trenérama což dokazuje i když je ve studii. Aby když hrál Real aby někdo řekl,že takhle to hraje i jeho Bohemka nemůže být v pořádku. Bohemka pro mě celkem v klidu tým se stává tým který moc nemusím spolu s karvinou a Duklou. Naopak příbrami věřím,že nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

S tím O2TV jsem si říkal to stejné, co jiného od nich čekat...

Hašek s tím rozhovorem byl úplně mimo, celkem jsem nechápal a přišlo mi, že se každou chvíli rozbrečí nebo na Kalouse skočí a zabije ho. . Byl jak nějaký psychopat, nechtěl bych ho vidět v šatně...

Reagovat
lada.sp

Horší že v šestém kole hrají s náma a tam těch "psychopatů" je také dost, takže to zřejmě bude výživné

Reagovat
Miguel19

Však to je u Haška docela známý fakt. Aspoň teda mně to přijde. Kdykoliv byl někde ve studiu, tak mlel mlel, ale neřekl vlastně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jako pro sázkaře bylo 4. kolo velice povedené. Žádná překvapení se nekonala, favoriti vyhráli a fortunka mi poslala pomalu druhou výplatu :D Díky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele