FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola

03.08.2018, 20:26, aktualizováno 06.08.2018, 19:55
Komentáře a souhrny
Bohemians 1905 v pondělní dohrávce zdolali pražskou Duklu. Sparta nejtěsnějším rozdílem zdolala Slovácko a zůstává bez ztráty bodu. Gólovou přestřelku v Karviné nakonec vyhrála Mladá Boleslav a poprvé bodovala. Slavia si už v pátek poradila s Opavou a zůstává stoprocentní podobně jako Plzeň, která v závěru utrhla výhru v Olomouci. Ostrava zásluhou hattricku Baroše porazila Příbram. Utkání Liberce s Teplicemi a Zlína s Jabloncem vítěze nepoznala...

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1

06.08.2018 18:00

Góly: 25. Lukáš Juliš

Dukla ani ve třetím zápase v sezóně nevybojovala body a nadále zůstává ve spodních patrech tabulky. To Bohemians se po druhém vítězství posunuli do horní poloviny. Jedinou brankou rozhodl zápas Juliš, který se dočkal první branky za Klokany.

Na dosavadní nezdary zareagoval kouč domácích Drsek změnami v sestavě. Střed obrany vyztužil Bezpalec, zálohu posílil Bílovský a útok osvěžila nová dvojice Štursa se Schranzem. Klokanům chyběli v minulém kole vyloučení Fryšták se Šmídem. Do brány se tak postavil Valeš a šanci dostal také obránce Krch.

Na Dukle bylo vidět, že chce brzy skórovat. V 11. minutě se po Schranzově střele dostal k míči Štursa, ale po povedené kličce již neohrozil Valeše. Za šest minut se středem hřiště probíjel Tetour, balón se dostal ke Schranzovi, jehož pokus srazil na roh Bartek. Hned první akce Bohemians skončila brankou. Mašek pláchl po levé straně, přihrál před bránu Julišovi, který svým premiérovým zásahem v zelenobílém dresu poslal host do vedení.

Dvě minuty po klokaní radosti chtěl vyrovnat Štursa, avšak svoji hlavičku po Miloševićově centru nenasměroval mezi tři tyče. V nastavení vyzval Podaný ke skórování Schranze, útočník domácích ale napálil pouze brankovou konstrukci. Jedenáct minut po změně stran se ukázal nový muž v sestavě Bohemians Helal. Střelu bahrajnského fotbalisty na zadní tyč vyrazil brankář Rada konečky prstů.

V 59. minutě vyslal Holík kolmicí Štursu, který těsně minul svatyni, kterou hájil Valeš. Na druhé straně se za deset minut znovu blýskl Helal, který napodobil Holíka a vyzval spoluhráče Maška ke skórování, Rada ale včas vyběhl a šanci Klokanů zmařil.

Hosté si mohli výhru pojistit osm minut před koncem, Vodháněl však nedokázal zakončit akci Vaníčka. Za čtyři minuty se opět připomněl Vodháněl, ale ránu zpoza pokutového území poslal těsně vedle brány. V nastavení se při tlaku Dukly dostal k zakončení střídající Holenda, jeho zakončení přes hlavu však letělo nad břevno.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 1:0

05.08.2018 18:00

Góly: 32. Benjamin Tetteh

Sparta po třetím vítězství nenechává odskočit Slavii s Plzní a má na svém kontě plný počet devíti bodů. Proti Slovácku jí výhru vystřelil jediným gólem Tetteh. Hosté se osmělili až po přestávce, ale žádnou branku nevstřelili.

Kouč Pražanů Ščasný byl spokojený s hrou svého mužstva ve čtvrtek proti Subotici a proti Slovácku vyběhla totožná jedenáctka mužů. I lodivod Moravanů Kordula ponechal sestavu beze změny, alespoň na lavičku již ale usedla čerstvá posila z Karviné Kalabiška.

V úvodu klání se oba mančafty spíše oťukávaly. Za zmínku stojí především to, že hostům se brzo zranil útočník Kuchta, jehož v 18. minutě vystřídal Kubala. Do první vyložené šance se dostala Sparta. Plavšić zleva vyzval ke skórování Šurala, proti kterému skvěle zasáhl brankář Daněk. Za pět minut zkusil z dálky štěstí Stanciu, ale jeho slabý pokus opět lapil gólman Slovácka.

Po půlhodině hry zavřeli letenští svého soupeře, Chipciův centr přeletěl k Plavšićovi, ten se po zblokované střele opět dostal k míči, posunul jej na Tetteha, který překonal Daňka a poslal domácí do vedení. Hned za minutu přešel Chipciu přes Reinberka, ale střela levou nohou mu sjela a bránu Moravanů neohrozila. Ve 35. minutě napřáhl z dálky Stanciu a Daněk jeho ránu vyrazil na břevno. Brankář hostí si poradil i s následnou dorážkou Šurala.

Sparta pokračovala v aktivitě také zkraje druhé půle. Na Stanciovu nabídku těsně nedosáhl Šural. Za Slovácko odpověděl v 57. minutě Havlík, který po přihrávce od Reinberka vystřelil přesně do míst, kde mu pokus lapil gólman Nița. Za osm minut si na druhé straně obhodil Šural Krejčího, avšak střelu po zemi poslal vedle. Za minutu se po rohovém kopu letenských dostalo Slovácko do brejku, na jehož konci nacentroval Havlík na Kubalu, mladého útočníka ale zaskočilo Kayovo podskočení a hlavičku nestihl umístit.

V 67. minutě zkusil štěstí Reinberk, ale mezi tyče nezamířil. O šest minut později vyvolal vzrušení domácí Radaković, který zahrál rukou ve vlastním pokutovém území. Sudí Proske ale usoudil, že srbský obránce neporušil pravidla, neboť měl horní končetinu u těla. Ve zbytku času se Slovácko do vážnější šance nedostalo, a tak všechny body zůstaly na Letné.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 3:4

05.08.2018 15:00

Góly: 45+3. Lukáš Budínský (pen.), 58. Tomáš Wágner, 87. Eric Ramírez - 23. Nikolaj Komličenko, 56. Tiémoko Konaté, 62. Marek Janečka (vl.), 83. Tomáš Ladra

Až nečekaně mnoho gólů nabídl duel v Karviné. V souboji o první ligové body byla úspěšnější hostující Mladá Boleslav, která v zápase vždy vedla. Slezané skóre dvakrát vyrovnali, potřetí již ale nedokázali odpovědět.

Domácím se nepovedl minulý zápas na hřišti Slavie, na což trenér Nádvorník zareagoval několika změnami. Na pravý kraj obrany se vrátil Čolić, střed defenzivní řady vyztužila nová posila Kocsis a do zálohy se vrátil Moravec. Středočeši taktéž nezvládli minulé kolo, i proto trenér Weber postavil odlišnou jedenáctku. Svatyni hostů hlídal gólman Šeda, na post stopera se postavil Chaluš, do středu zálohy se posunul Takács a na křídle dostal prostor Přikryl.

V Karviné bylo živo již po šesti minutách, kdy se do sklepnutého míče opřel hostující Takács a ránou z první minul bránu. Na druhé straně se ve 22. minutě tlačil do zakončení Panák, ale na nabídku od Wágnera těsně nedosáhl. Vzápětí zakončoval sám Wágner těsně vedle. Hned o minutu později se první branky dočkala Boleslav. Centr Přikryla vrátil před bránu Konaté, kde byl Komličenko u míče dříve než brankář Berkovec a hlavou skóroval.

Za Karvinou chtěl odpovědět Budínský, ale jeho ránu z 28. minuty pokryl Šeda. Za sedm minut se situace opakovala, brankář hostů opět pokryl střelu k tyči od slovenského záložníka. A i do třetice byl úspěšnější Šeda, byť tentokrát jeho nejistý zákrok dal šanci k dorážce, tu však obrana Boleslavi pohlídala. Ve 39. minutě se v dobré šanci ocitl Wágner, ale hlavičkou mířil vedle. Domácí se přeci jen do přestávky dočkali vyrovnání. Král v nastavení nezachytil náběh Moravce, ten se po lehkém kontaktu skácel k zemi, za což rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten bez potíží proměnil Budínský.

Po změně stran se nejprve musel činit Berkovec, když v 55. minutě vychytal Ladru, který si naběhl na centr od Konatého. O minutu později se k zakončení probíjel Ladra, míč se nakonec odrazil ke Konatému, který přesnou střelou k tyči vrátil Boleslavi jednobrankový náskok. Domácí ale za dvě minuty odpověděli. Tusjakův centr našel Wágnera, proti jehož razantní lavičce nestihl Šeda zasáhnout.

Jenže Středočeši se za další čtyři minuty dostali potřetí v zápase do vedení. Do Přikrylova pasu dopředu zasáhl karvinský Janečka tak nešťastně, že hlavičkou přeloboval vyběhnuvšího Berkovce a zamířil přesně do sítě. Další branku Boleslavi mohl v 77. minutě přidat Komličenko, jenže Konatého centr nenasměroval mezi tři tyče. Za šest minut již ale hosté vstřelili čtvrtou branku. Hůlka v brejku přenechal balón Ladrovi, který si jej navedl do středu a ránou k tyči zvýšil náskok svého týmu.

Slezané nesložili zbraně a v 86. minutě nebyli daleko od branky, avšak Moravcův pokus po nabídce od střídajícího Ramireze vyrazil Šeda. Za minutu vznikl po centru z levé strany závěr v pokutovém území Boleslavi, kde se nejlépe zorientoval Ramirez a gólem ještě vykřesal naději pro Karvinou. Boleslav si však závěr pohlídala a uhájila první výhru v sezóně.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0:1

04.08.2018 19:00

Góly: 88. Roman Procházka

Šlágr kola mezí Sigmou Olomouc a Viktorkou Plzeň vyzněl nakonec lépe pro Západočechy. Po vyrovnaném průběhu utkání se pár minut před koncem dokázal prosadit Roman Procházka.

Hned v úvodu se k zajímavé střele dostal Plšek, Kozáčik míč však dokázal s námahou vyrazit. V 7. minutě se do obrovské šance řítil domácí Falta, jenže Řezník proti němu na poslední chvíli dokázal zakročit. Hosté se po nevýrazném úvodu z jejich strany dokázali postupem času rozehrát. Jejich útoky ale většinou ztroskotaly na pevné obraně Sigmy. Po půlhodině hry ovšem vyrobil obrovskou hrubku Jemelka. Krmenčík však jeho zaváhání nedokázal využít.

Ve 35. minutě Hořava vysunul Krmenčíka, jenž se řítil sám na Buchtu, jenže olomoucký brankář fantastickým zákrokem Krmenčíkovo sólo zlikvidoval. O dvě minuty později vypálil těsně vedle Limberský. Na druhé straně zahrozili Plšek a Houska. Obrana Viktorky ale dokázala obě rány zablokovat. Ve 43. minutě se k zakončení dostal opět Plšek, z těžké pozice ale plzeňskou svatyni vysoko přestřelil. Ke střele se dostal také Kalvach, ani on se ovšem mezi tři tyče netrefil.

Pár minut po začátku druhé půle se dostal do velké šance Krmenčík, jeho hlavička ovšem byla hodně nepřesná. V průběhu druhé půle začalo nad Androvým stadiónem silně pršet. Déšť zpočátku vyhovoval spíše hostům. Krmenčík s Pernicou však nedokázali své hlavičky usměrnit mezi tři tyče. V 66. minutě měla obrovskou příležitost také Sigma. Po Sladkého centru Vepřek vysoko přestřelil. O pět minut později dopadl podobně na druhé straně Hořava.

Deset minut před koncem se dostal do dobré palebné pozice Houska, jenomže svým projektilem trefil pouze Kozáčika. V 85. minutě si domácí vypracovali obrovský závar, ale ani přesto nedokázali míč dotlačit do sítě. Zápas už pomalu spěl ke konci, když se Zemanovi podařilo odcentrovat na volného Procházku, jenž prudkou střelou zajistil Plzni nejdříve vedení a po posledních pár minutách i výhru nejmenším možným rozdílem.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 3:0

04.08.2018 17:00

Góly: 5. Milan Baroš, 22. Milan Baroš, 51. Milan Baroš

Baník Ostrava si hladce dokázal poradit s Příbramí. Hrdinou zápasu se bezesporu stala domácí ikona Milan Baroš. Tomu se v utkání podařilo hned třikrát překonat Švengera, a stal se tak prvním hráčem v sezóně, jenž vstřelil hattrick.

Domácím se vstup do utkání povedl na jedničku. Už v 5. minutě se totiž dostali do vedení po krásné brance Baroše, ten si totiž Pazderův centr nejdříve zpracoval a pak nůžkami překonal Švengera. Baník vstřelená branka povzbudila a byl aktivnějším týmem. Fillova hlavička skončila přímo v rukavicích hostujícího brankáře. Po pěkné akci se do nebezpečné pozice dostal Holzer, jemu se ale rána vůbec nepovedla.

Ve 21. minutě se připomněla také Příbram. Roman Květ však z dálky vypálil pouze do Laštůvky. Hned z následující akce hlavičkoval Milan Baroš a opět byl v souboji se Švengerem úspěšný. Ostrava se tak dostala do vedení 2:0. Za hosty mohl odpovědět Fantiš, ten ovšem Laštůvkovu svatyni o kousek minul. Po půlhodině hry prudce vypálil Holzer, jenomže jeho střela našla pouze dobře postaveného Švengera.

V 51. minutě se po přihrávce Diopa dostal do úniku Baroš, jenž přesnou střelou dokázal zkompletovat hattrick. Domácí byli nadále nebezpečnějším týmem. Jiráskova střela ovšem skončila nad. Po hodině hry mohl přidat čtvrtý gól Baroš, tentokrát byl ale Švenger úspěšnější. Na 4:0 se nepovedlo zvýšit ani Diopovi, jenž z nadějné pozice hlavičkoval mimo.

Hosté se připomněli Skácelem, ten ve skluzu vysoko přestřelil. Patnáct minut před koncem opět střílel velmi dobře hrající Baroš, se střelou zpoza vápna si Švenger poradil. V 84. minutě mohli hosté snížit. Po centru Květa ale mířil Průcha pouze do boční sítě. Závěr zápasu už se pouze dohrával.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Jablonec 1:1

04.08.2018 17:00

Góly: 90. Jean-David Beauguel - 70. Jakub Považanec

Vyrovnaný zápas mezi Zlínem a Jabloncem skončil zaslouženou remízou. Za hosty se ve druhé půli prosadil Považanec. Ševci vyrovnali až v úplném závěru, když se prosadil Beauguel.

Hosté do zápasu vstoupili aktivněji, Považancova hlavička však mířila mimo Dostálovu bránu. To Jovovič ve 12. minutě zahrozil domácím podstatně víc. Jeho technický pokus skončil na břevně. Ten samý hráč to zkoušel i o chvíli později, tentokrát však byla jeho střela zablokována. Na druhé straně po centru Hnaníčka hlavičkoval nad branku Poznar.

Ve 34. minutě se k velmi nebezpečné hlavičce dostal Beauguel, Hrubý však zasahovat nemusel, protože míč skončil nad bránou. Celý první poločas provázely oba týmy nepřesnosti v předfinální fázi. Jinak tomu ale bylo v poslední minutě úvodní půle, to domácí Jiráček poslal krásnou střelu, jenže ještě lepší zákrok předvedl Hrubý, který míč vytáhl na rohový kop, z něhož už se Zlínu nic vytěžit nepodařilo.

Úvod druhého poločasu nic zajímavého nepřinesl a diváci si tak po přestávce na první zajímavou šanci museli počkat až do 62. minuty, to se do míče prudce opřel Jiráček, jenže přestřelil. To jako by hosty probudilo. Začali se více dostávat dopředu a byli brzo odměněni. Na centr z pravé strany si naskočil Považanec, který umístěnou hlavičkou překonal Dostála.

A byl to Zlín, kdo se rázem musel hnát dopředu. V 78. minutě pálil těsně vedle Traoré. Na druhé straně z brejku zahrozil Holeš, jeho střelu zastavila až tyč domácí brány. Když už se zdálo, že si hosté odvezou všechny tři body, tak se stalo to, na co všichni domácí fanoušci čekali. Jakubovova rána se odrazila k Beauguelovi, jemuž se zblízka podařilo míč dorazit za Hrubého a vyrovnat tak na 1:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 2:2

04.08.2018 17:00

Góly: 35. Petr Ševčík, 68. Jan Pázler - 33. David Vaněček, 61. David Vaněček

Atraktivní duel mezi Libercem a Teplicemi skončil zaslouženou remízou. Diváci viděli dohromady čtyři branky. Teplice byly sice dvakrát ve vedení, ale ani jednou se jim ho nepodařilo udržet.

Na první šanci si diváci U Nisy museli počkat až do 14. minuty, to ze střední vzdálenosti střílel kousek vedle pravé tyče domácí Pešek. O deset minut později výborně vystřelil ze standardky Potočný. Diviš však ještě lepším zákrokem míč vyrazil. Vzápětí zahrozil Mashike, jeho pokus byl ale sražen na rohový kop. Ve 33. minutě se po centru Kučery prosadil ve vápně Vaněček. Domácí si sice stěžovali, že si počínal nedovoleně, nicméně rozhodčí branku uznal.

Uběhla sotva jedna minuta a domácím se podařilo odpovědět. Potočného centr si v pádu našel Ševčík a Diviš byl bezmocný. I hosté si stěžovali na neodpískaný faul, sudí Pechanec však byl i v tomto případě nekompromisní. Ve 38. minutě mohl otočit vývoj zápasu Pešek, jeho krásná rána ale skončila na tyči. Na druhé straně byl v nebezpečném prostoru opět Vaněček, míč tentokrát netrefil.

O první zakončení ve druhém poločase se postaral Ševčík, jenž vysoko přestřelil. To Moulis na druhé straně byl o dost úspěšnější, Hladký ovšem jeho ránu dokázal vyrazit. Po hodině hry se po autovém vhazování dokázal ve vápně prosadit Vaněček a zakončením přes hlavu překvapil Hladkého. Vedení Teplicím ale stejně jako v prvním poločase dlouho nevydrželo.

Nejdříve sice pokus o odpověď střídajícího Malinského skončil nad břevnem. Ten samý hráč ale v 68. minutě dlouhým nákopem oslovil Mashikeho, jenž přiťuknul do úniku Pázlerovi, jemuž se chladnokrevným zakončením podařilo opět srovnat stav. V 75. minutě mohl jít Liberec do vedení. Ševčík, Mashike, ale ani Potočný však míč do sítě nedokázali dopravit. Liberec byl aktivnějším týmem a hnal se za rozhodující brankou, ale byly to nakonec Teplice, jenž mohly zvítězit. V samotném závěru se před Hladkým zjevil Červenka, střela se mu ale nepovedla a vysoko přestřelil.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - SFC Opava 3:1

03.08.2018 18:30

Góly: 20. Josef Hušbauer, 51. Josef Hušbauer (pen.), 90+3. Peter Olayinka - 80. Nemanja Kuzmanović

Slavia má po třech ligových zápasech tři vítězství a drží se na první příčce v tabulce. Utkání s Opavou ale nebylo snadnou záležitostí. Domácí sice poslal do dvougólového vedení Hušbauer, avšak Slezané se nevzdali a po snižující brance sahali po vyrovnání. Pojistku na výhru Slávistu přidal až v nastavení nový muž v sestavě Olayinka.

Sešívaní minulé dva zápasy vyhráli, tudíž jejich kouč Jindřich Trpišovský neměl důvod ke změnám v sestavě. Až ve druhém poločase se tak do hry dostaly drahé letní posily Baluta s Olayinkou. Hostům chyběl v minulém kole vyloučený Svozil, kterého v obraně nahradil Radić. V předchozích utkáních nepřesvědčil ani brankář Šrom, a tak se mezi tři tyče postavil Fendrich. Od první minuty na trávník vyběhli také záložníci Jursa s Janetzkým a útočník Smola.

Domácí mohli udeřit již v první minutě. Kolářův odkop přeletěl obranu soupeře, kde si naběhl Sýkora, včasným výběhem ale situaci pro Opavu zachránil Fendrich. Za tři minuty si na Coufalův centr naběhl Tecl a hlavičkoval těsně nad břevno. Ve třinácté minutě si další míč vzduchem našel Zmrhal, avšak i jeho velkou šanci lapil Fendrich, který v začátku zápasu držel Slezany nad vodou.

Snaha Slavie o gól vygradovala ve 20. minutě. Bořilův dlouhý aut odvrátila obrana hostů jen k Hušbauerovi, který nádherným volejem překonal Fendricha a rozjásal Eden poprvé. Téměř ihned po rozehře mohli sešívaní přidat druhou branku, Sýkora však v úniku trefil jen tyč. Slávisté v tomto úseku zápasu pevně diktovali tempo. Po půlhodině hry se při další akci odrazil balón před šestnáctku, který z pomocí teče clonících hráčů i zákroku Fendricha znovu rozezvučil brankovou konstrukci.

Závěr poločasu přinesl ještě jednu šanci vedoucího týmu tabulky. Ke střele z první se dostal Deli, rána mu ale nesedla. Vstup do druhé půle vyšel Slavii na jedničku. Stochovu střelu z dálky Fendrich neudržel, k dorážce se sápal Tecl, jenže po něm nedovoleně sáhl Simerský. Sudí Houdek nařídil pokutový kop, který bez problémů proměnil Hušbauer - 2:0.

Poté se ale Opava začala vracet do hry. Nejprve v 64. minutě pronikl po levém křídle střídající Jurečka a přestřelil bránu domácích. Za tři minuty pálil z dálky Helebrand a gólman Kolář měl co dělat, aby pumlíč zkrotil před znovu aktivním Jurečkou. Stejný muž byl u obrovské šance Slezanů v 70. minutě, kdy jeho přihrávku přenechal Puškáč Kuzmanovićovi, opavský kapitán ale bránu přestřelil.

Čtvrthodinu před koncem mohl uklidnit domácí příznivce Stoch, jeho únik však zastavil odvážným výběhem Fendrich. Ani Opava nelenila, za dvě minuty se při přečíslení dostal ke střele Puškáč a Kolář musel míč vyrazit. Hosté se branky konečně dočkali v 80. minutě. Po závaru u pokutového území si prostor ke střele udělal Kuzmanović a přesnou ránou odčinil své předchozí zaváhání.

Houževnatá Opava byla blízko vyrovnání v 86. minutě po další skrumáži před bránou, ke střele se ale žádný hráč ve žlutomodrém dresu nedostal. Následně se v tutovce ocitl Helebrand, ale svoji ránu ke smůle Slezanů poslal nad břevno. Slavia se o výhru strachovala až do konce. Definitivní pojistku na její vítězství dal až ve třetí minutě nastavení střídající Olayinka. Ten se dostal ke zblokované ráně Hušbauera a zblízka přidal třetí gól sešívaných a poslední branku zápasu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha330010:19
2.Viktoria Plzeň33005:19
 Sparta Praha33005:19
4.Fastav Zlín32106:47
5.Baník Ostrava32015:26
6.Bohemians Praha 190532015:56
7.FK Teplice31208:55
8.Slovan Liberec31113:34
9.1. FK Příbram31115:64
10.Sigma Olomouc31024:43
11.1. FC Slovácko31023:43
12.FK Mladá Boleslav31026:103
13.FK Jablonec30122:41
14.SFC Opava30032:70
15.Dukla Praha30033:90
 MFK Karviná30033:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (638)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dynamo Kyjev vyhrané derby to jim dodá sílu TVL.

Reagovat
Greny

Druhe behem 14 dni

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukal na to někdo ?

Reagovat
PlackaSKS

většinu zápasu super, ale pak stačilo vypustit 15 minut a klepali jsme se až do konce... klobouk dolu, že opava to nezabalila a doufám, že to bylo jen nadcházejícím předkolem a příště budou kluci makat až do konce. jinak baluta vypadá zajímavě, olayinka se po 10 minutách nedá reálně hodnotit, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska poslední den .. Nebo teda ještě zítře asi, co?

Reagovat
PlackaSKS

klidně to nech bejt už dneska, myslim, že svoje sis odkroutil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od půlnoci jedu zpět

Snad mě to moc nepoznamenalo .

Reagovat
PlackaSKS

Když postoupime přes Kyjev tak by se ten nick hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám milosrdného kata no

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Ross Geller

Pls nevíte jak najít na YouTube video s tou scénou ze Simpsonovi, jak děda Abe odejde z domu, vzápětí se vrátí domů (pro klobouk?) a hned zase odejde? Asi 10 vteřinová scéna.

Reagovat
PlackaSKS

myslíš jak vejde do bordelu, kterej vede bart, pověsí klobouk, uvidí barta, vezme klobouk a zase odejde?

Reagovat
Ross Geller

Jooo to je asi ono.

Reagovat
PlackaSKS

nevim

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Snatus

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
adoxx

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Pride

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mojmira

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Stannis Baratheon

co je na to sakra tak vtipného?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Bex5

Kamo

Reagovat
Ross Geller

To víš, když je někdo zhulenej, tak se směje všemu.

Reagovat
Mrvinho
Reagovat
Bex5

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
OTASi

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Aldeano

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
TheAdy

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Komix
Reagovat
Ross Geller

Velice děkuji příteli.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ross Geller

Reagovat
ratusek

https://www.youtube.com/watch?v=UkJehlr1tEw otázka 10 vteřin na youtube

Reagovat
Ross Geller

Já to hledal na YouTube, ale nevěděl jsem, jakej je název videa.

Reagovat
Shevchenko

Jojo název je velice složitý

Reagovat
Ross Geller

Si piš. Já to sleduju v češtině, tak nevím že v angličtině ho nazývají "Grandpa Simpson". Jsem předpokládal, že v názvu videa bude "Abe" a ne "Grandpa Simpson".

Reagovat
smazaný uživatel

Však v češtině je nejzažitější název pro tu postavu úplně stejnej - děda Simpson.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte ho bejt slusne se zeptal

Reagovat
Ross Geller

Díky

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš vědět když něco vyhledáváš, většínou přes google najdeš ikdyž napíšešš popis toho co tam je. Ve fotbale to bude taky fungovat když zadáš "ten černoch ze Zlína" tak ti taky vyjede, co je zač a nemusíš si zbytečně pamatovat jméno nějakýho negra.

Reagovat
Ross Geller

Já vím, zkoušel jsem to přes google a napsal třeba "děda abe přijde a zase odejde" a nic to nenašlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi hledat u článků o účinkování Boleslavi v Evropských pohárech, tam to bývá v diskuzi často

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Mně vyjel na 1. řádku: 2x Petržela, 2x Petržela a Ten Černoch, a jednou Kayamba. Co teď?

Reagovat
Skalda29

správné je vždy to první, Petržela není černý?

Reagovat
andrew96

Jestli strávil celé léto v tom tílku, které měl na poslední tiskovce, tak se asi řádně opálil.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to prostě ten černoch no...

Reagovat
Greny

Skuhravy ty rozhovory maji hlavu a patu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je tak všechno. Tři zápasy 0 bodů

Reagovat
Greny

Na Sparte meli bodovat to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To by si prvně museli vytvořit nějakou šanci, no. Paradoxně vás teď mohli a měli obrat, protože zahazovat takovýhle šance prostě nejde.

Reagovat
Greny

Nemohli nas obrat, my hrajeme az v nedeli s Chrudimi

Reagovat
smazaný uživatel

Já z tebe dělám slávistu snad potřetí, ne?

Reagovat
JacksLFC

kdyby měl být gol z každé šance tak je to snad 8:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle říkej v Subotici.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jako? Zaslouženě prohráli.

Reagovat
HorajzmAmmann

na Spartě, Slávii a v azylu s redkou...

Moc týmů by neuhrálo víc

Reagovat
Spalovač šancí

Subotica?

Reagovat
Kiwi-21

Taky prohrála

Reagovat
Spalovač šancí

Udělala 3 body a to má zápas na Slavii k dobru ...

Reagovat
HorajzmAmmann

doma by Opava Spartu rozebrala jak malý kluky...

Reagovat
HorajzmAmmann

S tím co předvedla Sparta v Sadu...

Reagovat
Kang & Kodos

A se Šromem. Vzhledem k okolnostem je úspěch, že nejsou v minusu

Reagovat
andrew96

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas

Opava určitě lepší tým než třeba Subotica

Ta nula Opavy v tabulce dost nezasloužená ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Subotica to bude munice ještě na hodně dlouhou

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do dalšího roku ...... jako to bylo s Vasluí, Hackenem ... etc.

Taková železná tradice ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pokahontas

S tou FC Vaslui to není úplně šťastné srovnání,to tehdy nebylo žádné překvapení-ten tým měl objektivně o něco vyšší kvalitu než tehdejší Sparta,jak tehdy přiznal i Pepa Chovanec.

Reagovat
Losinho

Škoda gólu a že Hušbauerovi nevyšel hattrick, výkon na půl plynu, ale hlavní jsou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že pokud udrží Jihlava tempo ( jakože podle mě aspoň částečně udrží), tak s návratem do ligy nebude mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepředbíhejme, stoprocentních týmů je tam zatím víc

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, každopádně bych řekl ze i kádr je v Jihlavě na 2 ligu nadstandardní + trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. V podstatě moc neoslabili a je dost obdivuhodné, jak je Svědík po tom sestupu namotivoval. Jenže Schumacher, Fulnek, Ljovin, Urblík a Klíma můžou pošilhávat po 1. lize. Nejpozději v zimě, ale možná ještě do konce přestupního období...

Reagovat
JessePinkman

Snad v neděli odpoví i Dynamo.

Reagovat
Džeko55

Snad

Reagovat
San Iker

Arma

Reagovat
ZB 07

my na ně naberem nedostižitelnou ztrátu už po podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz sem tady predikoval po 1. kole. Jdes s krizkem po funuse(postupu).

Reagovat
Liquid

Už se někdy během 4.kola skandovalo MISTŘI MISTŘI !!! ???

Reagovat
Ross Geller

Sparťanští fans skandují každý zápas "Ale, ale aleoooooo, SPARTA PRAHA ŠAMPIOOOOON."

Reagovat
Kang & Kodos

Na starym nicku tě blokli?

Reagovat
HorajzmAmmann

2. kolo loni ve Vítkovicích

Reagovat
Artaxerxes

Tetování si udělej

Reagovat
Bex5

Jen to prosim udelejte ...

Reagovat
Coutinho10

tak opět se ukázalo, že tak úplně lehký to nebude....většina zápasu super, ale ikdyž to v Olomouci a s Karvinou vypadalo, že jsme se poučili oproti minulým sezonam, tak ne....bohužel, protože zase tam byly pasáže, kdy jsme Opavě nabídnuli klidně srovnání, ale naštěstí oni odmítnuli, takže možná lepší, že ten výkyv přišel dnes a v úterý proti Kyjevu se můžeme z toho poučit

A závěr asi lepší bejt nemohl, protože nová posila definitivně pojistila 3 body, takže ten příslib od něj do budoucnosti vypadá nadějně návštěva se taky zvedá...minule 12k dnes přes 13k, tak uvidíme, co v úterý

Reagovat
Losinho

Už je to vyprodaný

Reagovat
Coutinho10

tak super ikdyž se celkem bojim, že se tam nedostanu dřív než 30-40 min. před zápasem, takže doprava i fronty budou super

Reagovat
KingMaster13

kam máš koupenej lístek?

Reagovat
Coutinho10

já mám naštěstí permici, takže po každý někde v kotli

Reagovat
KingMaster13

Aha, já nejsem z Prahy, takže každej zápas nedávám. Tudíž nemám permici a kupuju jednotlivě lístky Teď třeba na mě zbyl lístek v sektoru 128 asi 2. řada protože prodej začal ve 12 a ve 12:30 kdy jsem přišel k počítači tak už tam zbylo jen tohle

Reagovat
Coutinho10

j tak aspoň to já se právě bál, že taky budu muset řešit lístek a i z minulosti vim, jak to někdy bylo celkem komplikovaný, ale naštěstí někdy před tejdnem nebo 14 dni Slavka zveřejnila, že v rámci permice je tenhle zápas zdarma, takže super tah stejně jako loni proti BATE, ale to jsem bohužel nemohl, protože jsem byl v zahraničí....ze začátku to právě v plánu nebylo, že by tenhle zápas byl zadarmo...uvažovalo se, že max. budeš mít ke koupenýmu lístku pro sebe možnost získat ještě 1 zdarma, což nebylo špatný, ale pořád by to nebylo ono...takhle to je super jenom škoda, že v permici neni ta nadstavba

Reagovat
KingMaster13

A ty jsi z Prahy, že si můžeš dovolit pořídit permici a chodit každý zápas?

Reagovat
Coutinho10

jojo naštěstí jo včera jsem to třeba měl jen tak tak z práce, ale jinak se snažim chodit pořád

Reagovat
KingMaster13

To se někdo má Já bych chodil pořád na vše ale bohužel moje poloha a zaměstnání/škola mi to neumožní

Reagovat
Coutinho10

jj, to je na nic no a jinak se celkem bojim, ze pokud budeme hrat skupinu EL a budeme hrat od 19:00, tak to bude zase casove narocnejsi...leda jet primo z prace..no uvidime

Reagovat
JacksLFC

neni

Reagovat
JacksLFC

tak je, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon, jen to chce více proměňovat.

Zmrhal špatný jako obvykle. Souček se neustále tlačí dopředu a potom chybí vzadu + ke konci zápasu pak vždy odejde fyzicky. Ngadeu strašný výkon. Pozičně mimo, laxní v soubojích, pokusy o rozehrávku jako Pirlo, být lepší soupeř, tak toho využije více.

Oleyinka skvělý, hned šel vidět rozdíl oproti Zmrhalovi, že u toho přemýšlí a ví jak to provést.

Reagovat
Lof

Zmrhal tvl utrpení ho sledovat.

Reagovat
Elliasson

Dneska bohužel jo.

Reagovat
Mass

Dneska se taky moc nedařilo Stochovi a Součkovi, Ngadeu když se snaží bejt kreativní, tak je to taky o nervy.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ale všichni maj tři dobrý zápasy na jeden špatnej. U Zmrhala to je naopak. Spolu s Kolářem teď asi jediný slabiny Slavie.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Zmrhala bude lehký nahradit Balutou nebo Olayinkou, Kolář je velká neznámá. Rozehrávka za ty tři zápasy super (dneska se jednou ale hrozně ukop), ale zatím ho nikdo moc neprověřil. Nicméně podle mě působí při zákrocích dost nejistě, pokud bych ho porovnával třeba s Nitou.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
twelwer

A ako to vyzera s Vantrubom ? ... Dostane sancu aspon na striedacku ?

Reagovat
Artaxerxes

Možná na jaře půjde na hostování

Reagovat
twelwer

A momentálne je teda trojka ?

Reagovat
Artaxerxes

Asi jo no, psali ze aby se szil s týmem nebo tak něco

Reagovat
Lof

Bylo by to fajn. Bohužel Zmrhal má kolem sebe auru nenahraditelnosti.

Reagovat
Mass

Parádní zápas, Opava nejsou žádný přizdisráči, nebáli se, hráli dost dopředu. Dohromady asi 40 střel, skvělej fotbal.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak rikas hodne sympatický tým ta Opava, ten bod by si asi zasloužili, ale Slavia je momentálně úplně jinde, budu jim fandit

Reagovat
Skalda29

https://youtu.be/IHyDcmLBZNs

už ji tady někdo dřív zmiňoval.. video o ničem, ale aspoň mluví líp než Kozohorský

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná pička..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první koment tam

"Tu bych prcal"

Reagovat
Logan

potkal jsem jí posledně v Edenu a nživo mi tak pěkná nepřišla, hrozně napatlaná, přeplácaná make upem ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle někdo může najít...?

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravy = Kucera

Fotbal si muze hrat hrat jaky chce, ale pokud z toho nejsou body tak adios.

Reagovat
meno

Skuhravý je u Opavy 2 roky - Kučera byl v Baníku 3/4 sezony.

Skuhravý se v první sezoně dostal do finále poháru a v druhé postoupil do první ligy - Kučera byl třetí nejhorší trenér Baníku od doby, co sleduji fotbal cca 2006.

Skuhravý je v začátku sezony a může jít jenom nahoru - Kučera začal celkem dobře a pak to šlo do hajzlu.

Skuhravý nerovná se Kučera a říct to může jenom hater.

Reagovat
C-M@ster

Toho člověka nemá cenu komentovat.

Napíše cokoliv, jen aby si vynutil pozornost.

Reagovat
Kepy_FCB

Už nechlastej tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mi pokoj.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Hokaido

Nachcanej Cukrouš > Střízlivej Kepy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Chci zazit nejvetsi derby v ramci CR v prvni lize, tudiz doporucuju panu Hajkovi aby si prestal hrat na Safarcika a dal do listopadu dohromady vsechny finance co se tyce SFC. At ma ten zapas aspon nejakou dustojnost... a fungovani Opavy v lize nejaky smysl...

Sakra, ted si pripadam jako jejich kibic

Reagovat
Fernando_Torres

A kolik jako bodu si myslis, ze byste meli vy po zapasech na Letny a v Edenu? Po tomhle losu by vetsina tymu mela mozna o bod se Zlinem vic, tak nevim co se tady zase bije na poplach...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde i o to že pořád nemají žádného většího sponzora (to sice my taky ne, ale majitel je bohatší než jejich). Jen s Clavinem to neustojí. A do toho i ten trávník, který se vleče...

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna s Clavinem by to ustát mohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že jen s Clavinem to bude na pi*u.

Reagovat
DieFohlenBMG

Respekt Opavě, trenérovi a hlavne kapitánovi, to je fakt frajer, z něj by si měli všichni zahraniční hráči vzít příklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera fakt bezva zápas.

A Opava klobouk dolů. Jen tupec, co nikdy nehrál fotbal, to nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
Carrick

Reagovat
Liquid

přesně takhlec pěkně jak hraje Opava nezahrál Baník ani celou minulou sezónu a od jejich fans je tu hejt, Opava se musí zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, hráli hezčí fotbal než my. To jsi ale slyšet nechtěl, že?

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Opava herně vypadá velmi dobře.

Může ale doplatit na situaci se svým stadionem

Snad se zvedne i bodově.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak bych chtel vyzdvihnout vykony Sykory. Vypada to, ze mu skvele sedi Trpisuv styl hry a nebojim se rict, ze je dnes stezejnejsim hracem nez treba Soucek, Stoch nebo Husbauer. Vsak i Trpis na tiskovce rikal, ze po jeho vystridani se nam rozpadl stred hriste.

Reagovat
KingMaster13

Akorát na tom zakončení ať teda zapracuje

Reagovat
Mass

Jestli to Trpiš řekl, tak to není moc velká vzpruha pro Balutu..

Reagovat
Kepy_FCB

Bary je buh ale neprecenovat to Pribram bude venku polovicni.

Diop je stejne takova fotbalova inkluze. Pokud vylozene vsechno u nej nekonci sklidi neskutecne ovace jak na nej jsou vsici zvykli ze vse zesere

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus někdy zajít na fotbal a nesleduj ho jen z mini monitorku, pak třeba pochopíš to, že existují hráči jako Poznar nebo Diop, kteří mají hlavně bojovat pro toho druhého útočníka a vyhrávat mu souboje, což dneska Diop předváděl naprosto parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, mohl Baroš fouknout double hattrick Šancí bylo dost

Jinak druholigový soupeř, takže nepřecenovat.

Diop mezihra slušná, když se nebude cpát do zakončení bude platný hráč. Stronati na jistotu a Treve - MATOUŠEK NIC !!

Reagovat
HorajzmAmmann

jo a Jirásek nahradil Hurbého s přehledem.

lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek byl dneska nás suverénně nejztrátovější hráč.. Hrubý je úplně jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska paráda, všichni hráli dobře, vyzdvihl bych Jiráska, Fleišmana a Holzera, Milan fantazie, akorát mě sral Diop, jak říkáš mezihra ještě šla, ale v útoku je to dřevák jakých tady moc neběhá.

Reagovat
Kepy_FCB

Utocnik a necpat se do zakonceni?

Genialni novatorska myslenka!

Reagovat
HorajzmAmmann

Diop fakt nemusí hrát v utoku, ale spíš v záloze.. taky tam normálně hraje, ale vysouvá se do zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska z pětky hlavou 4 metry vedle a střela z 20 metrů do autu, to je masakr.

Reagovat
Achašveróš

Francie s tím vyhrála mistrovství světa.

Hlavní je ten tým nějak zajímavě postavit, aby byl vyvážený, ale dokázal i překvapit.

Plus hrot, který se stará jen o mezihru je naprosto normální.

Reagovat
HorajzmAmmann

zvlášť, když tam máš druhého hroťáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jenom rad !

Reagovat
HorajzmAmmann

No ale neusnout... jak jsem se nebál Příbrami tak z Bohemky a Olomouce mám celkem strachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten los je teď horší, dvakrát venku, potom kromě Dukly doma bude Plzeň, Slavia a Sparta. Do toho je tam někde venku i Liberec. Z těchto 8 zápasů bych bral i 9 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

právě... na druhou stranu Spartu můžeme zase dost potrápit. Jako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Beru s nimi i bod. A Šural bude brečet už v Brně při cestě k nám

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
PavlíčeQ

Zelenobílá mašina se dál pomalu ale jistě rozjíždí, zapisujeme první bodík Vystřídal Doliho a hned jsme inkasovali, Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

takhle bych to nedal...Barose jsem mel taky, ale dal jsem misto tech dvou Mashiku a Dolezala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baroš byl jasnej Chtěl jsem k tomu ještě přidat Krmenčíka. Dobře jsem udělal.

Reagovat
Coutinho10

jj to jo dobre si udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Já zatím Baros a Husbauer.. Ti mi vyšli..

Reagovat
Coutinho10

j tam je ten rozdíl mezi náma v duelu kdyby alespoň ten kapitán byl u nás odlišnej, tak možná nějaká teoretická šance pro mě byla, ale takhle asi těžko no

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle jsme uvažovali stejně no.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

takhle riskovat čtyři stovky. Schovej si to pro vnoučata Ale jinak super náhoda. (pro upřesnění: já zásadně nesázím, ale chápu to).

Reagovat
Hokaido

Já sázím, ale nechápu to.

Reagovat
zelda

hele náhodou docela solidní tipy, samí goloví hráči a jsou to 4 stovky, to není zase takový jmění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Coutinho10

tak po hattricku od Barose jsem prepl na Lib -Tep a hezkej fotbal s sancema na obou stranach a drama az do konce a Zlin taky super zaver, kdy se nevzdal Jablonec do toho bude muset jeste vic maknout, jinak v EL to bude zklamani

Reagovat
PavlíčeQ

Já jsem furt v klidu, v minulý sezóně jsme poprvý vyhráli až v 5. kole a jak jsme nakonec dopadli dnes opět chybělo trochu štěstíčko, v první půli nejdřív Vlado nechytatelná střela do břevna a 5 minut před koncem Holeš propálil Dostála a skončilo to na tyči. Zlín pro změnu trefí tyč a odrazí se to Božolému přímo na hlavu Za týden porazíme Karvinou

Reagovat
Coutinho10

jojo...je fakt, ze kol je jeste dost a navic jich bude vic nez v minukych sezonach....my titul posledne taky vyhrali, kdyz jsme zazdili zacatek,takze porad to nic neznamena, ale ztraty to jsou zbytecny no, ale priste to uz date

Reagovat
KingMaster13

Ať si jedou bomby až po zápase s náma hlavně

Reagovat
Coutinho10

to kazdopadne, mame jim co vracet

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně doufám že si Rada tu EL odtrénuje. Bylo by to fakt hodně nefér ho případně vyhodit.

Reagovat
exse

Ztracené 2 body. Teplice extrémně produktivní, kdežto my vepředu opět jaloví. Mimo to ale není moc co vytknout. V průběhu léta to podle posil a trenéra vypadalo, že se pomalu připravujeme na druhou ligu, ovšem Karl prostě ví co dělá a podle toho začátku to spíše vypadá na hru o poháry. Oproti tomu co jsme hráli pod Holoubkem to je nebe a dudy a i oproti Trpišovi je to mnohem koukatelnější. Navíc skoro všechny posily zatím vypadají skvěle. Teď jen doufat, že to nedopadne jak za Slováka a začnou přibývat i body.

Reagovat
widlak

Přesně tak, i když nutno říct, že obě branky Teplicím vypracoval Pechanec. Koncovka nám vázne, ale věřím, že si to sedna.

Teplice hráli fakt bídně, čekal jsem od nich tedy víc.

Reagovat
diskoschlampe

Dát dva góly a bejt vepředu jalovej? Oproti Karviný super, tam to bylo takový líný mi přišlo. Dneska jsme byli fakt hladový, cpali se do vápna, Elvis jezdil jak svině. Všechny posily úplně super, snad kromě Koscelnika, ale ten se třeba ještě ukáže, Elvis, Pešek, Mara bomba. Hodně předčili očekávání. Dneska průser oba stopeři. Kačaraba na to asi nemá, Vaněček i Červenka si z nich dělali prdel... Ale celkově dobrej dojem, mohli jsme mít 7 bodů, máme 4... Co už. Snad se budeme motat kolem toho 6. místa.

Reagovat
monty25

Bod z Liberce beru. Teplice sice dvakrát vedly, ale Liberec měl víc gólových příležitostí a ukázal, že letos bude pro všechny nepříjemným soupeřem (já osobně je tipuju do skupiny o titul). Vaněček po podpisu smlouvy ve Skotsku nepřestává překvapovat. Zato Soungoleho bych poslal někam do Afriky (a to mám jinak kluky vopálený rád), protože přišel a na co sáhnul, to podělal...

Reagovat
diskoschlampe

Výměna Breite za Soungoleho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne jaky ma porad Baros ve svych letech vliv na muzstvo. Skvely vykon, ale porad to byla jenom Pribram, takze je treba to krotit a nepropadat nejake euforii. Hlavni je se drzet ve stredu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bary

Bary Stodolní

Reagovat
El Fáňos

Baroš dal hattrick a tady se řeší převážně Simpsoni

Reagovat
Salfovic

Nezačal se Jablonec soustředit na EL nějak brzo ?

Reagovat
Coutinho10

neni Baros nahodou nejstarsi hrac v nasi lize s hattrickem ?

Reagovat
HorajzmAmmann

už někdo skončil kariéru jako nejlepší střelec ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Příště ve fantě neopisuj!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

už nemáš šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v pejči no..

Reagovat
Kepy_FCB

Drulak?

Reagovat
Coutinho10

diky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁL MILAN !

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vfb

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec a cizina, no nevim ....

Reagovat
smazaný uživatel

Bary si jede vlastni ligu

Reagovat
iamek

Holzer > Fillo. Matoušek hrál ?

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska Fillo ale taky výborný...

Reagovat
iamek

Vůbec. Průměrný hráč jako většinu zápasů co je v Baníku. Holzer se mi líbil víc. Posila jako víno

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ho příště sleduj více...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl Fillo parádní tvl, to co vybojoval balónu, a celkově jak dřel.. Sice mu to tam zatím nepadá, ale makal dneska neskutečně pro tým...

Reagovat
iamek

Bych čekal, že makat bude každý fotbalista, když to je jeho práce. Dneska makal každý na doraz snad do poslední minuty, takže tenhle argument neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop teda s makanim nesahá Fillovi a ostatním ani po kotníky a pokud ani s tímhle nesouhlasíš, požádej na své pojišťovně o zakoupení slepeckych pomůcek..

Reagovat
iamek

Nepotřebuju pojišťovnu. Zaplatím si to sám . Diop makal taky akorát v druhém poločase už to nebylo tak aktivní jako v prvním za což pak od Baroše dostával čočku.

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli nevidíš, že je Fillo myšlením u fotbalu a přehrávkama, centrama úplně někde jinde než zbytek týmu tak nevim no...

Reagovat
iamek

Centrama souhlas a proto je škoda, že se v prvním poločase vymyšlelo tolik blbostí při standartek.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ty rohy a standartky to je kapitola už od Lukeše, Kukece nebo Vladana sama pro sebe...

Reagovat
iamek

. Přitom, když se to kopne přímo do vápna, tak tam nějaký závar je, ale ty rohy na krátko to je peklo

Reagovat
HorajzmAmmann

když se to tam kopne, tak z toho je dost šancí (Viz gol proti Jablonci nebo dneska) Ale ty píčoviny na krátko to je

Reagovat
HorajzmAmmann

a to ještě není Procházka, který je taky celkem slušný hlavičkář

Reagovat
iamek

Už by se mohl uzdravit i když dneska Stronati ve vzduchu panoval, ale ta jeho hra po zemi je na úrovni třetí ligy . Vždycky jak má balon tak trnu co provede, ale naštěstí to většinou někam nakopne a nevymýšlí blbosti.

Reagovat
Banikovec7

No tak v tom si jsou celkem podobní s Šindelářem.

Reagovat
HorajzmAmmann

musí hrát Procházka

ale mít tři slušné stopery není na škodu. Snad si všichni zahrají dost Ale sere mě, že si vůbec nezachytá Budínský a dneska tam už v 60. minutě mohl dát třeba Artoma nebo O. Šašinku no

Reagovat
HorajzmAmmann

Teda.. ne že bych chtěl Laštůvku na lavičce, spíš by mohl jít Budínský někam na hostovačku a dvojku ať dělá klidně Lapeš A při zranění si ho kdyžtak z hostovačky stáhnout Škoda, že to není jak v hokeji

Reagovat
Banikovec7

Jo Budínského mi je taky líto. A toho Šašinku v záloze taky moc nechápu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem dnes neveril, tak nase obrana nedala detem a dedkum sanci. Wow.

Ted bude venkovni dvojboj... Budu rád za dva body :-) Bohemka doma spatne nehraje a naposledy sme tam vyhralo nekdy před 3 lety, ne?

Jo a na listkach se pracuje, ale... 250 neni zrovna moc :-/

Reagovat
HorajzmAmmann

S listkama v pohodě. Sehnal jsi minule...

Reagovat
HanzBP

Lepší než Holzer, který byl oproti Slovácku poloviční. Ale celkově dobrý výkon od všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo vazne neni horsi, vazne maka pro tym. Jen je ale tezce neproduktivni. Na to konto, on by potreboval, aby mel v zadech nejakou konkurenci.

A ze flusanec je lepsi... Tezko rici... Fillo maka (docela symbióza s Poznym) pro tym, flusanec dela body. Coz jsem i dnes rikal. Nenavidet ho nekteri muzem, ale flusanec vazne ma formu...

Jebat, jsem neskonale stastny, ze Banik je zatim kral slezsky, kdy Opava s tim umelym projektem koukaji uctive na zada králi

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.chachari.cz/kauza-holzer-rn1970

Jak se opovažuješ ty vyžraná blecho

Reagovat
iamek

Paráda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Vandracka pico. Jdi si do Karoliny stoupnout pred kfc a knucet o podpis

Reagovat
iamek

Fňuk, Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

To ses presne ty. Nejaka pica co jde na Banik jednou za rok a bude tady postovat,ze je Filllo min nez prodejna kurva. Videl si vubec nejaky zapas v prubehu jara? Fillo rezignoval na sve osobni statistiky(a penize) a podridil vse ve prospech Baniku... a ty mas ten zaludek a drzost abys tu stavel Jidase nad ukor borce se ve vsem obetoval vse prospech Baniku???? Tak to jdi do pice nebo kde jsi kdyz FCb hrahwe dulezite zapasy...

Reagovat
Hokaido

(a penize)

Reagovat
Losinho

co na to říct

Reagovat
iamek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ZB 07

co čekat od Cukrouška no

Reagovat
smazaný uživatel

Smej se jak chces. Kdyz se ho zeptas... ale to bys zase nesmel byt mrdka co si vybere par slovo z kontextu...

Reagovat
Hokaido

Vždyť to ani není vytržený z kontextu, ty internetovej drsňáku se dvěma promilema.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co bych za ty dve promile dal. Kdo si vubec myslis, ze ses abys tady kadroval aktivni fanousky?

Ses obycejna internetova mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to tak vážně, jsi na INTERNETOVÉ DISKUZI

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

V zivote si nebyl na Letne nebo podporit Spartu venku a budes tady hazet smajliky nebo promile? Uvedomujes si vubec co tady plodis? Nebo ses jako Dan a je ti to jedno? Spartane na baterky.

Reagovat
Hokaido

Hele nebudu se tady snižovat na tvojí úroveň. Nebudu ti nadávat do mrdek na nějakým poloanonymním foru, z toho už jsem přeci jen dávno vyrostl.

Já jsem nikoho nekádroval. Fillo k vám šel kvůli penězům, ví to každej, tak nemel blbosti. Naopak kádruješ tady ty, když nazýváš iameka nějakou vandráckou píčou.

Vůbec netušíš, kolikrát jsem byl na Letný ani kolikrát jsem byl na výjezdu. Je to jen další sračka, kterou sis vytáhnul z prdele, protože nejsi schopnej napsat nějakej argument nebo snad nedej bože uznat chybu. Teď mi nejspíš napíšeš, že jsem strašná mrdka, ti tvoji dva kámoši ti to opalcují a budeš spokojenej, jak jsi zase vyhrál internet. Jo a hlavně nezapomeň napsat, jak máš vlastně EF v piči a vůbec to tady nebereš vážně, pak třeba můžeš jako velká celebrita skončit, jen aby ses zase za pár dní vrátil a nadával tady do mrdek, to by nám všem vážně chybělo.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat si byl na Letne si klidne muzu tipnout - trapna nula Ale ne ze bych od tebe cekal neco jineho.

Ze je Fillo zoldak, ktery si prisel k nam vydelat nikdo nikdy nepopiral. Paradoxne to docela nejvic trapi lidi jako ses ty. Ty ses tady vysmal, ze se Fillo obetoval pro Banik na ukor penez. Vzhledem k tomu, ze je jeho smlouva postavena primarne na tom, ze bude sbirat ¨"body", tak sem akorat napsal pravdu.. Malo ktery hrac jako on, by se bez kecu uklidlt na pravou zalohu(vis vubec,ze na takove pozici hraje?), kde muze vyhrat tak akorat autove vzazovani... Proto me neskutecne nasralo, kdyz tu ma nekdo drzost srovnavat jeho a Holzera... A tim sem se akorat vratim na zacatek, ze vidis vse jen na internetu.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já ti nic z toho co jsi napsal neberu. Ale proč se pak zastavas třeba dolara, který si tu hubu otírá o Baník neustále? I když už to není tak hrozně jako kdysi.. Jen mě zajímá, kde je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo obdobi kdy me jeho komenty k Baniku docela srali, ale vzhledem k tomu ze se zname osobne iks let tak to nejak poberu. Stejne to v mnoha pripadech nemysli vazne... tak snad ti to staci takhle.

A mimochodem, s tebou sem se taky neshodnul na spouste veci(Pavlenka,Breda...) ale nikdy sem ti nenadaval do mrdek atd. Proc asi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, rozumím. Co se týče mě, my jsme se sice v hodně věcech neshodli, na druhou stranu já nikdy neplival vyloženě na Baník..

Reagovat
andrew96

Reagovat
patas92

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

dement to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
iamek

Peníze

Ano. Musím tě zklamat. Zhruba 14 let mám permici, takže toho vidím dost. A dokonce si představ, že jezdím i na výjezdy . Ale samozřejmě autem a na hlavní tribunu.

Reagovat
HorajzmAmmann

aaa cukroušek si dal jedno dvě po zápase

Už se na tebe těším do Prahy nebo Olomouce ty vocasi mrňavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, uzij si ted mistni komunitu. Ti zoufalci cekali na na potravu jak slepice na ptaci zob.

Enjoy !

Reagovat
ZB 07

Vy jste tak roztomilá dvojka <3

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jsou jako Pat a Mat, akorát nejsou vtipní

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

jo, to by odpovídalo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Chováním spíš jako Bratři z donucení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon sme na stejne urovni, zadny pan a pes to je docela pokrok

Reagovat
smazaný uživatel

Nejedna potrefena husa se ozvala

Reagovat
ZB 07

smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Trevor je pryč?

Reagovat
PlackaSKS

nakonec celkem povedený kolo

Reagovat
andrew96

Potrefené husy ho zničily.

Reagovat
Hokaido

Štve mě, že kvůli GDPR už ani není poznat, kdo byl kdo ve starých diskuzích.

Reagovat
smazaný uživatel

O smazaných jen v dobrém. Tak tedy: je dobře, že byl smazán.

Reagovat
PlackaSKS

bohužel jsou někteří uživatelé jako dobří holubi... jen nejsou dobří a holubi

Reagovat
Losinho

jeden větší debil jak druhej

Reagovat
rufus

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Holzer dnska skoro vůbec nešel vidět. Já nevím, proč jsou z něj všichni najednou ustříknutí.. To proto, že kdysi hrál za Baník?

Dneska Fillo rozhodně lepší.. Asistence, několikrát byl volný pro konečnou nahrávku, dobré centry..

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale Holzer dneska v tom vedru makal neskutečně, prvních 60 minut rozhodně (pak už jsem si užíval spíše hru Baryho a Holzer se mi tam konečně přestal plést). Nemusím ho, ale musím uznat, že byl ve sprintu nejčastěji z našich a hodně se snažil přesvědčit, že bude posilou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně jsem si prostě Holzera během zápasu téměř nevšiml. Pro mě nevýrazný výkon..A to že maká to ho chválit nebudu, to by měla zrovna u něj být samozřejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

To by měla být samozřejmost u všech. Hlavně záložníci se mohli ukázat hodně, protože měli prostor běhat jak dopředu, tak dozadu. Nakonec z nich byl nejvíce vidět Holzer. Pokud by takhle běhal každý zápas, do dvou let je pryč. A už o něm nechci dnes psát...

Reagovat
Losinho

Holzer toho udělal za dva zápasy víc jak Fillo od ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně od nás supr fotbal. Bary top! Ostatní taky perfektní. O Fillo předvedl, proč k nám přišel. Akorát ten Dio je prostě marný, už ne pls. Jinak 7k na tribunách je docela dost na tu výheň, dovolená a neatraktivní soupeř.

Reagovat
djwenca

buď aspoň objektivní. Diop možná nějaký zápasy hrál na nic, ale dnes byl hodně platnej, a sehrál skvělej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zbytečné takhle neobjektivně hodnotit hráče po výhře 3:0? Dneska jsme vyhráli díky týmovému výkonu, který pozvedli jak Diop, tak Fillo. Ten bejt na Diopa není vůči němu fér. Naopak Filla bych takhle nevyzdvihoval, protože většinu zápasů byl špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

S první částí souhlasím, s druhou ne. Mi se dneska líbili jak Fillo, tak Diop. Každý v něčem jiném, ale oba dle mě dobrý výkon. U Jiráska podle mě chybí větší kreativita, kterou má třeba Hrubý. Bojovný on je, ale na to vytváření šancí tam pak nikdo nezbývá.

Kdo se mi ale nelíbil, tak to je Pazdera - můj "oblíbenec". Možná bych tam zkusil vyzkoušet Meschaninova, ale je jasné, že dokud se vyhrává a hraje vzadu celkem slušný fotbal, tak se to točit nebude.

Reagovat
Banikovec7

Ikdyž je mi celkem sympatické jak se Příbram snaží hrát, tak podle mě pokud budou hrát takhle pořád, tak spadnou. Dnes Baník ukázal jak proti nim hrát, nechat je kombinovat a trestat ztráty, to bránění mají fakt špatné. A individuálně ti hráči tak dobří nejsou, aby k těm ztrátám nedocházelo.

Reagovat
iamek

. Obranu mají hodně komickou.

Reagovat
smazaný uživatel

I střed pole.

Reagovat
iamek

Jinak Granečný si ani letos nekopne co ? Fleišman pořád kvalitní jak po přestupu a Holzer si to dává s sprstem v nose taky i když rotoval s Fillem.

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer s prstem v nose.. Co se tady ještě nedozvím..

Reagovat
smazaný uživatel

Slezky kral dnes zahral na 1 a jestli jsou Jidas

ovi kamaradi stejne mrdky jako on tak to bude docela sranda,u plotu...

Reagovat
Hokaido

Klasika. My bychom tam v tomhle zápase 2:0 prohráli golama Štěrby a Sladkýho.

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě bysme měli jednoho vyloučenýho a dva zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Izy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jasne hrajete cely zapas se stazenou prdeli, tohle nemuzes napsat ani ze srandy

Reagovat
HorajzmAmmann

ale řekl bych, že v nadsázce jo..

Reagovat
Greny

Vyrovnanej zapas , kdyz to reknu blbe rozhodli treneri stridanim (Zeman centr, Prochazka gol a prave ho neubranil Texl

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rozhodcovskej metr je u nas silenej, piska se pomalu kazdej kontakt.

Reagovat
Losinho

Sigma

Reagovat
Banikovec7

Jinak ještě k Jánošovi, ve druhém poločase hodně dobrý, ale moc se mi nelíbí, že hráč na jeho pozici 2 zápasy po sobě musí střídat kvůli křečím.

Reagovat
HorajzmAmmann

proto tam mohl jít ten Artom, ať se ukáže v zíloze i v lize... hrát tam s Jiráskem nevim no...

Reagovat
Banikovec7

Tak Jánoš snad bude ok, ale přijde mi to divné, že takhle nedává ty konce zápasů, když to vydržel i Baroš. Možná bude něco pravdy na tom, jak tady někdo už v prvním kole psal, že to vypadá, že hráči Boleslavi nemají fyzičku. Jinak toho Arťoma tam asi vůbec stavět neplánuje, když i minule tam poslal Pokorného.

Reagovat
ratusek

Nevím proč tam na půl hodiny nešli Šáša a Arťom. Škoda, 3:0 a neškodná Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Plzeň Dobře, že vyhráli, líbili se mi o trochu víc jak Sigma a asi zaslouženě vyhráli. Aspoň to bude na čele zajímavý

Reagovat
Shevchenko

Zkusím se zeptat ještě jednou, kdy končí přestupák ?

Reagovat
Greny

Az v zari ne?

Reagovat
Shevchenko

To je šílenost diky

Reagovat
HorajzmAmmann

22.9 tuším

Reagovat
havrys99

Měli bysme nejlepší hráče posílat z lavičky, pak zahrajou kvalitně

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň klasicky ani nevěděla jak vyhrála. Ve sportu se tohle ale vždy vrátí.

Reagovat
Bex5

Ty woe,komu ty fandis?

Reagovat
PlackaSKS

jméno "ACS 1893", oblíbené kluby:Oblíbené kluby - hlavní

Sparta Praha (CZE)

Sparta Praha B (CZE)

Sparta Praha (jun) (CZE)....

jako fakt se ptáš komu fandí?

Reagovat
PlackaSKS

je horko...

Reagovat
Bex5

Je

Reagovat
Bex5

Ty woe,to jste fakt takovy pitomci tady? Neni asi tak tezky si domyslet,ze kdyz Spartan po nejvetsi blamazi za poslednich 30 let zacne mluvit o vyssi sportovni spravedlnosti, clovek se zepta, jestli nezapomnel, komu fandi ... nic moje chyba.

Reagovat
PlackaSKS

sotva hodina a došlo mi to (viz horko)

Reagovat
Bex5

Taky jsem daval palec hore viz vyse

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych o tom neměl mluvit?

Reagovat
FCSL

Vám se to vrací už někde 5 let

Reagovat
Greny

A jeste tak 15 maji pred sebou

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

O tom můžeš ledatak snít. Do pár let získáme titul. Vy budete moct získat ledatak pár bodů v druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spartě se to právě vrací

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole už budou jen dva 100% týmy, věřím že zítra na Spartě neprohrajeme

Reagovat
ratusek

Dostanete bůra a pojedete domů

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň s přehledem

Reagovat
FCSL
Reagovat
Mass

No to je škoda Olmíku, tohle šlo, tohle chtělo body!

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná

Reagovat
dinss

Raději tam budeš mít tým, na který nikdo nechodí. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je tak jedno jestli těch týmů v první lize kdo na ně nechodí je 5 nebo 6

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Karviná taky nemá zrovna super návštěvnost. Navíc v té Bolce je prostě potenciál, díky Škodovce, že by mohli být silný tým. Jediné co, tak si tam musí zamést ten chlív ve vedení.

Reagovat
dinss

Na každej lepší tým je tam vyprodáno. V Bolce není vyprodáno ani na repre a to tam má stadion kapacitu 4-5 tisíc.

Reagovat
KingMaster13

To ano na repre jo ale jinak to taky není žádná sláva. Bolku mají zase blízko Pražáci a Liberečáci, kteří tam při svých zápasech udělají návštěvu. Karviné zase udělá návštěvu Opava, Baník apod. Takže ty týmy jsou cca na stejno

Reagovat
dinss

To není pravda. Na Boleslav nikdy vyprodáno nebylo za tu dobu co sleduju fotbal.

Reagovat
KingMaster13

Věř mi, že je vyprodáno v Bolce zažil, ačkoli to může znít jako legenda

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Já jednou, kdyz tam hrala Slavia s Jabloncem

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduješ dlouho no

Reagovat
smazaný uživatel

Byly časy, kdy měla Bolka vyprodáno skoro pořád. Taky ale hrála jeden z nejzábavnějších fotbalů v historii ligy. .

Reagovat
didosh

...dokonce byla doba kdy i v Příbrami chodili větší návštěvy.

Reagovat
Salfovic

Tomu ještě někdo věří

Reagovat
Banikovec7

Nikdo jim nebrání, aby sestoupili oba.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeste Wolf na podzim projede volby #bozimlyny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mebrahtu nakonec nejde nikam nebo proč je na lávce. Toho bych i k nám bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Timyyyyyyyyyyyy, takový křídlo tak mít ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přímý souboj týmů o sestup nakonec vyhrála Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Janečka opäť rozhoduje zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec,odkaz na Spartu?Prosím.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
meno

Je Tetteh nejrychlejší hráč ligy?

Reagovat
Spalovač šancí

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaký objektivní žebříček? A je Miňo rychlejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě není a i kdyby, samotný topspeed není zas tak vypovídající.

Reagovat
smazaný uživatel

Není vypovídající ale je jistě zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky gól v 89. minutě

Reagovat
kecipep

K čemu je nám videorozhodčí, když si to sudí opět obhájí? Na MS jasná pentle a tam by měli určovat trendy

Jen kdyby měl koule tohle udělat i na opačné straně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak po té eskapádě ve čtvrtek se možná i bojí fanoušků Sparty

Reagovat
ratusek

Nechtěl aby Radakoviče zavraždili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vinetou

Tvl ten Plavčič , jak furt může hrát? Vždyť je úplně tragickej

Reagovat
mayday

Taky nechápu. Není schopnej udělat kličku na pravou nohu, furt všechno nalevo. Pak ty centry stojí stejně většinou za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná návštěvnost zatím skoro 6,5 tisíc

Snad to v zimě moc neklesne

Reagovat
kecipep

Dělá si Prose srandu? Nastavují se 4 minuty, proběhne v tom i střídání a on v 93:54 foukne konec, když vracíme míč do vápna? Vůbec nic se nezměnilo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho si nic nedělej, já nastavení v české lize nechápu dlouhodobě

Reagovat
mayday

Ale tak to není jen v české lize. Na MS taky ty nastavení kolikrát... Nastaví 5 minut, borec si stejně lehne na minutu, než se rozehraje je další minuta pryč a většinou sudí stejně foukne konec po pěti minutách.

Reagovat
C-M@ster

jak u potiženejch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal v preview. Hrůza toto.

Nic se nezměnilo. Proske stále stejně marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnější tým než Sparta není! Bránit doma výsledek 1-0 proti Slovácku a to ještě musel pomoct rozhodčí aby jsme nekopali penaltu, jinak by nevyhráli. Borci hráli skvěle i když body nejsou, příští týden porazíme doma Sigmu!

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Ultrahypermegasračka korunová čůrákem Frýdkem a kopytem Plavšičem

3 body zlatý

Reagovat
lada.sp

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde video ruky Sparty ?

Nezpoplatněný.

Na isport.cz radši zpoplatnili tohle konkrétní.

Reagovat
Losinho

Skvělý nastavení

První poločas vypadal jako se Suboticou, v druhý půli lepší Slovácko, což je samo o sobě ostuda. Ale Slovácko nezvládne ani nakopnout do vápna, to je pak těžký.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jejich řešení situaci je kouzelný. Rohy rozehrávají zpět na stopery, v závěru, kdy by měli maximálně zjednodušit hru, tak si hrajou na vlastní polovině tiki taka, které jim ani pořádně nejde.

Reagovat
Losinho

a sparťani na to čumí z vlastní půlky, přitom stačilo naznačit napadání a Slovácko hned zakopávalo do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě kvalitní zápas no

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
mayday

Prostě první liga.

Reagovat
kecipep

tu naši hru v nastavení jsem nepochopil. Očekával jsem vysunutí stopera a dlouhé balóny, ale my raději ve 2 minutách 3 míče ztratíme a kopeme to u Daňka jak pitomci

Reagovat
Losinho

A teda já moc vašich zápasů neviděl, ale jak může hrát ligu kopyto jako je Reinberk? Ten to vždycky odevzdal úplně bez boje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Josef Divišek je zraněný, ale doufám, že od příštího kola už Michal Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel jim Břečka

Reagovat
FCSL

Jako fakt divný, že za takovýhle ruce bylo na MS několik penalt Navíc co je nejhorší, tak bejt to na druhou stranu, tak ji pískne

Reagovat
AjaxFans

A ten kokot ve studiu se ptá dvou ex-spartanu,jestli by to pisknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem znechucen českou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

super otázy Kdyby ten komentátor chtěl, klidně jsem mu mohl odpovědět za Tetteha už před zápasem. Tady snad všichni odpovídají stejně...

Reagovat
HorajzmAmmann

no Radakovič ok tam už se aspon něco dozvíš...

Reagovat
Kang & Kodos

Neviděl jsem, ale podle čísel první poločas luxus, druhej tragédie, a podle diskuze jsem o moc nepříšel. Tettehovi gól přeju, vzhledem k jeho nízký produktivitě na Bohemce je potřebuje jako sůl, aby si všechny namazal na chleba. A hrát 4-4-2 ve chvíli, kdy máme 8 středních záložníků a dva útočníky, to je ryzí čuráctví. Penaltovou situaci jsem zkouknul. Klasická situace, kdy sudí může a nemusí. Alibistická píčovina. Teď holt rozhodl takhle. Proti Opavě zase nebyl faul šlapák na Chipciua ve vápně. Neuděláš nic. Jak by řekl Baroš: "To je fotbal"

A urbis a MUFC jsou ubrečený mrdky. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Co to tady zkoušíš? Hráli jste úplný hovno, porazili jsme vás i s Frýdkem v sestavě, nebýt Daňka tak v poločase dostáváte bůra a kdyby se penalta za takovou ruku odpískala proti Slovácku, brečíš tady ještě týden, tak se zklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano nehráli jsme dobře, ale vy jste druhý poločas taky hráli hovno, penalta měla být, 1-1 by byl spravedlivý výsledek

Reagovat
Pyroman

Remíza by byla spravedlivá možná proti Opavě, která měla šance a potopil jí Šrom, vy jste dopředu kromě jedný hlavičky tuším Kubaly neměli nic. Daněk tam první poločas lítal od tyčky k tyčce a jen Šural měl za zápas tři velký šance. Penalta za mě prostě ne, ruka u těla.

Reagovat
Banikovec7

No podle Radakoviče nezkoumal na videu jeho ruku, ale Frýdkovu, pár sekund předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vysvětluje

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tu celou dobu rozebíráme něco jiného

Reagovat
Kang & Kodos

To nemá logiku

Reagovat
Artaxerxes

No todle

Reagovat
monty25

Kde se dá podívat na tu ruku? Já viděl jenom 1. půli, pak jsem dal přednost přáteláku ženské Barcelony...

Reagovat
Kang & Kodos

https://youtu.be/dXU38V3I9i8

Najdi si to. Za tu ženskou Barcelonu se nebudu obtěžovat s přesnym časem

Reagovat
monty25

Něco proti ženské Barceloně? Už jsem si to našel a teď to bylo i v Dohránu. Taky bych penaltu nepískal, měl ruku za zády a nastřelil mu ji. Ale to nic nemění na tom, že (jak by taky řekl Baroš) Proske je zkurvysyn.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě tohle nepískání rukou celkově sere. Když je někdo takový kopyto a odrazí si balon na vlastní ruku, nebo ještě líp si jí trefí při odkopu, tak co s nim. Stejně tak "přirozenej pohyb". To jako určuje kdo? Když nemá tu ruku u těla vyloženě přikurtovanou, tak penalta, nazdar. Do toho je ještě přirozenej pohyb směrem k míči, od míče a bůhvíkam ještě. Pak je v tom akorát bordel a hromady spekulací

Každopádně podle těch dementních pravidel se pískat nemusela.

Reagovat
monty25

Mě taky sere ta nejednoznačnost v posuzování, ale co naděláme. Už jsem si bohužel zvyknul, že ve fotbale je nejvíc hádek ze všech sportů (teda aspoň z těch, co sleduju)...

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
pepinho2

S Chelsea?

Reagovat
monty25

Reagovat
pepinho2

Já jsem ve Španělsku a dávají to na BarcaTV stejně jako Francii s Ghanou na nějakým španělským sportu, to je,myslím, MS u20

Reagovat
monty25

Přesně, já jsem se díval na youtube přes kanál Barcelony. Na MS WU20 jsem dneska taky koukal, nejdřív na Mexiko - Brazílie a potom Nový Zéland - Nizozemsko (to pískala česká rozhodčí Adámková a v týmu Zélandu byla hráčka, kterou po turnaji bude testovat Sparta). Zítra večer hrajou Američanky, ty koučuje česká trenérka Jitka Klimková. Jinak na titul tipuju Španělky, protože jsou obecně v mládeži nejlepší (letos vyhrály Euro WU17 i WU19) a mají tam hodně holek z Barcelony.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Liquid

z tý kamery zezadu bylo vidět, že Tetteh před golem toho obrance strčil a tomu pak chyběl ten metr k němu, jinak Slovácko bylo velmi mizerný, bude mít velký problémy se záchranou

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, pohodový střed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

ruka Radakoviče ne, ruka Frýdka ne, Sparta je trapná

Reagovat
Venny
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Ten má teda velký koule, ale ještě větší kozy.

Reagovat
C-M@ster

Srdcař

Reagovat
Kang & Kodos

Mně se to kupodivu taky líbí. Takovej správně nasranej strejda.

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc má pravdu no...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
monty25

Reagovat
Euphael

Reagovat
Fabregas@ole

To je nejakej fotbalovej funkcionar, nebo dokonce přímo majitel?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gaučíci

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
HorajzmAmmann

do prdele

Reagovat
andrew96

Co to Cukroušek zkouší za trolling?

Reagovat
Banikovec7

https://www.youtube.com/user/J0eSFC/videos Sleduju ho už dlouho, točí takové videa pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se nad sebou zamyslet

Tak a stačlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

seno a vidle

Reagovat
Kepy_FCB

Tak důchodci se to jezdí...

Reagovat
kubys

Klasika Džeky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší okamžik 3.kola je podle mě výkon Baroše a jeho tři kousky Konečně hrál fotbal a nediskutoval s rozhodčím,nehrál jako prase.Klobouk dolů.Takovýho Baroše chce každý fotbalový fanoušek vidět!

Reagovat
FCSL
Reagovat
Azazelo RD

Rodiče asi pěkný čubky.

Reagovat
Euphael

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno
Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/vVC11ytGvaw Zdeněk Zdeněk - ten už se prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

První půle dobrá, hrozná.. Frýdek byl dneska v takový formě, že netrefí asi ani domu, Plavšič to z 10 víc než nadějných brejků a přečíslení zadrbe a píská se na Kangu

Jinak to si ještě nikdo nevšimnul, že Chipciu neumí házet auty a stále to musí házet on? Kompaktnost obrany je hrozná, trnu s každým nakopem co tam vykouzlej.. já bych penaltu nepískal, ale je to přesně typ penalty, která se zapíská pro Plzeň, Slavii, Spartu a Příbram a proti asi nee.. nicméně na Stanciua byla desítka jasná zeho pohledu..

Před sezonou jsem říkal, že po každý výhře nebudu brblat a budu spokojen, takže super kluci, 3 zápasy/9 bodů- válec

Reagovat
smazaný uživatel

*druhá půle hrozná

Bylo horko a pár piv padlo, ted to po sobě čtu

Reagovat
smazaný uživatel

Říká někdo, kdo neviděl zápasy a dělá závěry z informací z médií. Kdyby se takový penalty pískali pro Plzeň, kopala by jich loni tak 10.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud se budou pískat podobné penalty, tak já jako hráč bych nedělal nic jinýho, než trefoval ruce v pokutovém území

.. Lehčí než trefit branku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Plavsic je podle mě velmi slabej dlouhodobě, co přišel. Na něj není tak vidět, není to takovej hromosvod jak třeba Izraelec a ostatní, ale za ten rok až na pár světlých chvilek předvedl taky docela hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Subotici gól a asistence, včera nahrál na jediný gól...to je nějaká nová móda, kritizovat nejproduktivnější hráče?

Reagovat
mayday

Tak teď ze startu sezóny třeba ano. Loni dal 2 branky, křídlo si myslím musí dát gólu víc. I když byl zraněnej, ale pak hrával. Mně spíš vadí jiná věc, že na dobrou věc potřebuje v uvozovkách desetkrát balón, než se mu něco povede. Aspoň co jsem ho za ten rok viděl hrát, tak centry furt buď zablokovaný nebo přepálený. Ale uvidíme, neříkám, že je to špatnej hráč, třeba se mu bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko bez Kuchty a Zajíce bude mít velký problém vstřelit gól.

Proč nehrál Machalík s Janouškem ???

Reagovat
Bex5

Janoušek lobbuje ....

Reagovat
smazaný uživatel

*Janoškem

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

*Janoškem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nový chorál je naprosto parádní, hlavně na výjezdech bude top.

Reagovat
C-M@ster

Jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že nemyslíš to houkání.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne sem se divil, ze uz ho nemame davno.. je to klasicky slovansky/balkansky choral

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu originální melodie..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam měli fanoušci v kotli ACS za transparenty? Za tu chvilku v TV jsem to nestihl dočíst.

Reagovat
Kang & Kodos

Něco ve smyslu, že pokuty, zákazy a podmínky jsou jejich odpovědnost. Přičemž ty miliony za ně každoročně platí Křetinský. To je asi jako mít odpovědnost platit nájem, na kterej si bereš peníze od mámy.

Pak chtěli odpovědnost po vedení. Což by bylo v pohodě, kdyby si jako příklad nevzali Vaslui a Hacken, a potom nezačali vyvolávat "Kotalík demisi". Přitom ten v tý době na Nově rozhodoval, kdo má talent, XXX faktor, hlas a bůhvíco ještě. Obecně z toho sportovního úseku si Hacken a tím spíš Vaslui nepamatuje snad nikdo.

Geniální no.

Reagovat
smazaný uživatel

S druhou částí mají pravdu. Ani lidi před Kotalíkem nenesli žádnou odpovědnost. Například sám Otava odstoupil na vlastní žádost.

Reagovat
Kang & Kodos

Neříkám, že to tak neni. Ale zlepšilo se s odchodem Otavy něco? Tohle hledání obětního beránka (Otava, Hřebík, Strama, Kotalík), kterej jako kdyby mohl za všechno špatný za posledni roky, je k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezměnilo se vůbec nic. Jen to ale potvrzuje to, že výměna jednoho neschopnýho za druhýho neschopnýho ti nikdy žádný ovoce nepřinese.. Kdo v Křetinského éře seděl v čele klubu a zároveň měl v zádech nějaký kariérní úspěch na poli fotbalu? Odpověď je žádný. Jen se tu střídá jeden nýmand za druhým.

Reagovat
Kang & Kodos

Právě. Spíš je to pořád horší. Co když další GM bude Marek Vít?

Reagovat
smazaný uživatel

Vozábal nás spasí.

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně vole, ještě jim napovídej

Reagovat
smazaný uživatel

Vozábal, Kotalík a Ščasný

Takový kombo přeci nemůže dopadnout špatně...

Reagovat
ttopi

To srovnání moc nesedí ne? Ti hráči ty peníze dostávají proto, protože to tak mají ve smlouvě a za tým hrají. Pokud budu od mámy mít peníze na nájem, ale budu za to pro ní dělat nějakou práci, je to v pořádku. Nebo ty znáš někoho, kdo sám od sebe produkuje peníze, nebo je vyrábí?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Pak ještě něco s protilehlou tribunou ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

2020 pohřeb Sparty, protilehlá stále tleská..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

By jim mel Kreta prinest vsechny pokuty co kvuli nim Sparta dostala a at to zalepi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pamatujou si Zvezdu a 6. misto za pul miliardy pro genialni posily jako Stramacioni se stabem deviti lidi, Bajbajny, Janko, Mavuba, Ben Chaim atd. To je ti málo?

Reagovat
raduinho

Baník

Reagovat
Banikovec7

Už mi to chybělo.

Reagovat
off-olda

Stanciu a Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na sestřih a penalta ani omylem, vždyť dával tu ruku za tělo, to už by si jí musel uříznout aby ho to netrefilo. Urbis táhni do jeskyně!

Reagovat
ttopi

Poloha ruky za tělem není přirozená. Stejně jako před tělem. Navíc ji měl v místě, kudy letěl balón a zabránil mu tak v cestě dál...

Jinak já bych ji taky nepískl. Ale spíš z jiných důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč na něj ale šel zepředu, takže on rukou uhybal a pořád jí měl těsně u těla, tohle se pískat nedalo. Koneckonců video promluvilo jasně. To se spíš divim, že si někdo nestěžoval na situaci před gólem, kdy se srazil tuším Šural s gólmanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak máme 9 bodů, ale obávám se, že proti silnějším soupeřům bude obrana hořet a když dostanem někdy první gól, tak tenhle tým Sebů, Rumunů, Turka a Kangy to prostě neotočí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo vysílá Sigmu a Slavii v pohárech? V programu ČT není ani jeden zápas

Reagovat
Greny

Slavii O2

Sigma bude asi v jednani

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 02, Sigma stopro na ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 dává oba zápasy - doma i venku?

No stopro určitě ne, v programu ve čtvrtek žádný fotbal na ČT není.

Reagovat
smazaný uživatel

Na programy nekoukej, ty se dělají x dní / týdnů dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Programy na webu? Ty by měly být aktuální.

Reagovat
Greny

Teletext 299 tam to maji aktualni vzdy prenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Zeman, teletext deset let nepoužívám.

Reagovat
Greny

Ja vzdy kouknu kdyz nevim na netu si to najdu a vetsinou tam ty zmeny maji

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív na teletextu, teď na netu, já fakt nevím. Já to taky hledám na netu.

Reagovat
Greny

Nebyl bych si jistej, je ME v atletice ...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, ale loni dávali předkola na ČT 2, když na ČT Sport bylo cosi jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

da se nekde podivat na vcerejesi Dohrano? asi sem neschopnej, ale nikde sem to nenasel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to na iVysílání za pár dní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je to v tv.

Reagovat
FCSL

Bohemka 1. výhra venku od 19.11. (Bolka)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Stursa?

Reagovat
smazaný uživatel

Problem u Dukly je absence nejakeho lidra ve stredu hriste, ktery by tomu dal myslenku, a mladi by vedle neho mohli rust. Zaroven by neby na ne takovy tlak. Neco podobneho jako delal napriklad Zavadil v Brne. Se vsi uctou, ale ani Podany, ani Milosevic jako nejstarsi hraci v poli v zakladu dneska, nejsou takovymi lidry. Tim je Holenda. A jakmile prisel do hry, cela hra Dukly se zvedla, a hraci jakoby si zacali vice verit. Nicmene si nejsem jisty, jestli Holenda dokaze sam tahnout ten mlady tym Dukly.

Cim dal casteji si rikam, jestli by nebylo pro Duklu lepsi sestoupit. Prece jen by ve druhe lize meli vice sanci, navic by se v klidu vyhrali a nabrali i vice sebevedomi, ktere proste je v prvni lize potreba. Priklad za vsechny je Pribram. Jednak tim, jak jim pomohla druha liga, ale i tim, jak maji slozeny tym. Mlade doplnuji starsi hraci, ktere ty mlade vedou.

Co se tyka Bohemky, tak byly citit ty absence. Ale holt na Duklu to stacilo. Jine tymy by dneska troufam si rict neporazili. Bohemka po te ctverce minuly tyden ukazala, ze veri dal svemu fotbalu a sve sile. Z toho klubu je citit klid a sebevedomi (jaky rozdil oproti Sparte). A taky koncepce. Pripomina mi to tymy ze zahranici jako napriklad Frankfurt pod Kovacem nebo Augsburg pod Weinzierlem. Zadne zvucne kluby se zvucnymi jmeny, ale presto docela konstantni vysledky a pohledna hra. Navic, kdyz prisel nejaky vysledkovy zkrat, opet najeli na tu svoji vlnu. Zadna krize, jelikoz dal verily svemu fotbalu.

Uvidime, co Dukla dal, ale za me pokud neprivedou nejakeho zkuseneho lidra, nemaji sanci.

Reagovat
Pyroman

Ono se sice u Dukly mluví jak omladili a zapojili talenty, ale popravdě většina z těch kluků zatím nevypadá, že by extra velký potenciál měli. Když to srovnáš třeba s mladýma z Bohemky, tak ti prostě vypadají fotbalově líp. Druhá liga by jim možná pomohla, ale taky by tam mohli zůstat x let, než by přišla nějaká silnější generace.

Reagovat
Kang & Kodos

Vzhledem k tomu, že Paukner to chce prodat cca od tý doby, co to koupil, tak se bude chtít udržet za každou cenu, protože jinak by to neprodal určitě

Reagovat
Artaxerxes

To ale bude muset nejspíš v zimě trochu přidat tak je otázka jestli se mu bude chtít

Reagovat
smazaný uživatel

byli unavený no

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo...

Reagovat
rufus

Jsme fakt kreténi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak doma to byl výkon roku

Reagovat
smazaný uživatel

Mashike Sukisa celkem sympaťák v Dohráno Plus, jen mu není moc rozumět. Ale na černýho dobrý

Reagovat
ratusek

Uplně v klidu mu je rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

Sukisa hodne velkej frajer

Reagovat
ratusek

Jojo. Dobrej borec.

Hlavně ta část o rasismu dobrá od něj a celkově je to sympaťák

Reagovat
Briggus

Stejně by mě zajímalo jak přesně se na tu Ukrajinu dostal, to si jako koupil z Konga nejlevnější letenku do Evropy a jel tam úplně na blind?

Reagovat
smazaný uživatel

pochytit ty otazky Kozomrda je tezky i pro rodilyho cecha.. zvladnul to bravurne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

Elvis Prej prachy, to mě dostalo

Reagovat
GuyFox

holky vela nauci vas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si počkal a konečně čeknul ten sestřih Sparta - Slovácko... Nečekaně ani zmínka o té druhé penaltě, jen ještě pochvalme sudího, že správně neuznal tu první Ten isport je dobrý hnoj.

Reagovat
monty25

Reagovat
Rarášek

Něják nechápu, co se vám na tom tak hrozně líbilo.

Reagovat
Pride

Reagovat
Uwe háže buly

působilo to vtipně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele