FORTUNA:LIGA - preview 9. kola

21.09.2018, 08:46, aktualizováno 24.09.2018, 08:35
Previews
Česká liga ve své dohrávce nabízí šlágr 9. kola, ve kterém Jablonec hostí Plzeň. Viktoria chce na severu Čech vyhrát, aby se dotáhla na Slavii, také Jablonec však chce po výsledkově nevydařených kolech zabrat...
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (pondělí 18:00)
Deváté kolo uzavře souboj mezi dvěma účastníky evropských pohárů. Obhájce titulu s Plzně se chce opět bodově dotáhnout na Slavii, Jablonec chce zase zapomenout na poslední dva nezdary.

Tak už i v druhém velkém městě pod Ještědem vědí, jaké je to si zahrát skupinovou fázi evropské soutěže. Jablonec se díky třetímu místu v loňském ročníku domácí ligy probojoval do Evropské ligy, kde své účinkování zahájil ve čtvrtek. Severočeši cestovali do francouzského Rennes, kde předvedli nebojácný výkon, nakonec se však zpět domů vraceli s prázdnou. Zelenobílí tak po reprezentační pauze stále čekají na první body, neboť v domácí soutěži před týdnem podlehli Mladé Boleslavi.

Svěřenci Petra Rady by si přitom již neměli dovolovat ztrácet, protože po nepovedeném startu musí dohánět bodovou ztrátu na čelo tabulky, kde sídlí také jejich pondělní vyzyvatel. "Čeká nás mistr ligy a další těžký soupeř. Určitě i u Viktorie převládá nějaké zklamání, když v Lize mistrů vedla 2:0 a má nakonec jen bod. Plzeň má kvalitní a široký kádr. Naši hráči teď musí dobře zregenerovat. Opět se připravíme a jdeme do dalšího boje," burcoval před duelem Rada.

Také Plzeň, jak již ostatně naznačil trenér Jablonce, vstoupila minulý týden do bojů v pohárové Evropě. Obhájci mistrovského titulu však startují ještě o soutěž výš, a sice v Lize mistrů. Viktoria měla utkání s CSKA Moskva výborně rozehrané, o výhru však přišla až v nastaveném čase. Západočechy tak můžou těšit alespoň výsledky z české soutěže, kde z devíti duelů vyhráli osm a v tabulce byli před začátkem kola druzí o skóre za vedoucí Slavií.

Přestože je Plzeň dle pořadí favoritem, kouč Pavel Vrba varuje, že jeho svěřence nečeká v Jablonci lehká práce. "Myslím si, že to je stabilizované mužstvo, které je tvořené už delší dobu. Mají tam velice kvalitní hráče, zkušené i mladé. Je to hodně zajímavý tým. Měli v minulé sezóně nejlepší jaro, takže to je samozřejmě mužstvo, které má velkou kvalitu," uvedl Vrba.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Břečka, Lischka, Sobol - Kubista, Trávník, Považanec, Jovović - Chramosta, Doležal
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Ekpai, Čermák, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.51 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Bohemians Praha 1905  (neděle 18:00)
Slavia po úspěchu v Evropské lize pokračuje také na domácí scéně, kde se ve vršovickém derby střetne s Bohemians. Domácí se budou chtít udržet na prvním místě, hosté zase touží překvapit jasného favorita.

Zdá se, že sešívaní se již definitivně smířili s nezdarem v Lize mistrů a plně se soustředí na výkony v domácí soutěži a Evropské lize. Jediným týmem, který Slavii zatím bodově stačí, je plzeňská Viktoria, kterou však červenobílí ve vzájemném zápase porazili. Svou sílu v lize ukázali slávisté naposledy před týdnem na hřišti Slovácka, které muselo zkousnout porážku o tři branky. Výborně se Slavia uvedla také v Evropské lize, kde na úvod jedinou brankou zdolala francouzské Bordeaux.

Přestože Slavia zatím kosí téměř každého soutěže, trenér Jindřich Trpišovský ví, že žádného soupeře není radno podceňovat. Totéž platí o Bohemians. "Bohemka je na tom skvěle kondičně, hráči jsou hodně běhaví, nepříjemní a samozřejmě budou čekat na každou naši chybu, aby vyrazili do brejku. Když nejste po fitness stránce v topu, tak se těžko do jejich týmu budete dostávat. Bude to úplně něco jiného než zápas s Bordeaux. Bude to těžší zápas, než si spousta lidí myslí," uvedl před utkáním kouč, pro kterého je typické nošení kšiltovky.

Klokani se vrací na stadion, který byl v minulosti jejich dočasným domovem. Nyní již však působí zpět v Ďolíčku a do Edenu jezdí pouze k duelům s vršovickým rivalem. Bohemians mají mnohem skromnější cíle než Slavia, které se jim zatím daří plnit. Zelenobílí se drží ve středu ligové tabulky s uctivým odstupem od pohárových i sestupových pozic. Naposledy si však lehce pošramotili pověst, když doma podlehli výborně hrajícímu Zlínu.

Nyní již se však Klokani soustředí na další zápas. "Pohárový zápas Slavie je určitě pro nás papírovou výhodou. Už ze zkušeností mé kariéry ve Spartě vím, že je těžké přepnout z mezinárodní soutěže na domácí. Když přijede Bordeaux, k tomu plný stadion a světoví hráči, je těžké za tři dny přepnout na ligu, když přijede Bohemka," řekl trenér hostů Martin Hašek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Zelený - Hušbauer, Souček - Stoch, Traoré, Baluta - Škoda
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Šmíd, Bederka, Bartek - Reiter, F. Hašek, M. Hašek, Záviška - Yusuf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.34 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Dukla Praha  (sobota 15:00)
Až překvapivě důležitým bude sobotní klání na olomouckém Andrově stadionu. Tamní Sigmu totiž nadále marně hledá formu a propadla se na předposlední místo. Stejně bodů posbírala též Dukla, která věří, že se pod novým koučem bude jen zlepšovat.

Když vloni trenér Václav Jílek udělal s Hanáky obrovský kus v před a s mužstvem dokráčel až do pohárové Evropy, zdálo se, že se v Olomouci blýská na lepší časy. S příchodem nové sezóny se ale olomoucký sen začíná sypat jako domek z karet. Vystoupení v Evropské lize skončilo brzy, byť se silnou španělskou Sevillou odehrála Sigma vyrovnanou partii. Na Andrově stadionu si však nejvíce lámou hlavu s učinkováním v domácí lize.

Hanáci za osm kol dokázali porazit pouze Mladou Boleslav. Zbylým soupeřům podlehli a se ziskem tří bodů sídlí na předposlední pozici. "Na ničem jiném nepracujeme než na tom, abychom přenesli ty věci z tréninků do zápasů. Respektive ze zápasů, kdy je motivace pro hráče naprosto prvořadá, to znamená z těch lícových proti Plzni nebo Slavii a pohárů. Tak, aby to dostali do zápasů, které jsou svým způsobem menšího charakteru, ale o to důležitější. Ta utkání prostě musíme zvládat,” řekl před zápasem Jílek.

Sigmě bude v utkání chybět věčný marod Václav Pilař. Mimo hru je také obránce Juraj Chvátal.

Jediným týmem, který je na tom v tabulce hůř než Olomouc, je Dukla. Pražanům začátek ročníku vůbec nevyšel a,do reprezentační pauzy nevěděli, co to znamená získat ligové body. Následně však po rozporuplném konci v Opavě nastoupil ke kormidlu kouč Roman Skuhravý a nyní sr zdá, že by se Dukla mohla zvedat. Skuhravý týmu ihned naordinoval své oblíbené rozestavení se třemi obránci, které okamžitě slavilo úspěch proti Liberci. Žlutočervení na Julisce přežili několik šanci soupeře a sami se po dvou brankách radovali z první výhry.

Dukla stále musí zabrat, v záchranu však v klubu pevně věří. "Dělám pro to všechno, což se projevilo v posledních změnách v hráčském kádru i na trenérské lavičce. A pokud bude potřeba, dojde k posilování mužstva i v zimním přestupovém období,” uvedl majitel klubu Petr Paukner.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Kotouč, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Kalvach, Houska, Plšek, Falta - Nešpor
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Raspopović, Ďurica, Chlumecký - Douděra, Bezpalec, Milošević, Bílovský, Doumbia - Holenda, Djuranović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.17 - 6.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Sobotní odpoledne nabídne souboj domácí Karviné a Příbrami. Oba celky se během posledních let setkaly pouze dvakrát. Jednou se z vítězství radovala Karviná, podruhé byli spokojenější Středočeši.

Domácí nedokázali navázat na výhry v Opavě a se Slováckem, když minulý víkend podlehli Teplicím. V součtu je Karviná se šesti body po osmi kolech na třinácté pozici. Kouč Nádvorník se nemůže spolehnout na služby Dreksy a Puchela, jež doléčují své zranění.

Právě Roman Nádvorník ví, že je proti Příbrami nečeká nic jednoduchého: "Povedl se jim vstup, pravidelně bodovali a uklidnilo je to. Nám doma velí povinnost naplno bodovat a dotáhnout se zpátky na týmy, které nám po minulém kole trochu odskočily."

Nováček z Příbrami do soutěže vstoupil na výbornou. V šestém a sedmém kole sice prohrál s Libercem a Zlínem, z toho se ale ovšem dokázal oklepat a v minulém zápase zvítězil nad trápící se Sigmou Olomouc. Družina Josefa Csaplára je momentálně na šestém místě a pro nadcházející zápas bude postrádat Boháče a Holka.

"Jsme v době pomatouškovské, udělali jsme hodně změn během pauzy a stále si to sedá. Hodně nám ale v tomto přechodu pomohla minulá výhra nad Olomoucí. Navíc jsme udrželi nulu a podali dobrý týmový výkon. Na to potřebujeme navázat, jelikož chceme venku zabrat," je přesvědčený trenér Csaplár.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Panák, Janečka, Moravec - Mertelj, Budínský - Tusjak, Lingr, Letič - Wágner
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Soldát, Nitrianský, Tregler, Skácel - Kilián, Květ - Hlúpik, Fantiš, Antwi - Slepička
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.97 - 4.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
V sobotu od sedmnácti hodin se odehraje zápas mezi Boleslaví a Slováckem. Domácí mají proti Slovácku výbornou bilanci, když z posledních 11 zápasů osmkrát zvítězili a pouze jednou odešli poraženi.

Mladá Boleslav disponuje druhým nejlepším útokem, ale zároveň nejhorší obranou v lize. Upřít se domácím ale nedá rozhodně to, že hrají atraktivní fotbal. To potvrdili i minulou neděli výhrou 3:0 v Jablonci. Nicméně Středočeši jsou v tabulce na desátém místě, což je zhoršení proti letům minulým. Pro příští zápas zatím visí otazníky nad starty Fabiána i Matějovského.

"Slovácko je v letošní sezóně hodně nevyzpytatelný, dokázalo porazit třeba Baník a myslím si, že určitou kvalitu má. Vím, že teď mají nějaké problémy v obraně, že je někdo zraněný a nemůže hrát, ale určitě sem přijedou bodovat. My musíme bojovat a navázat na Jablonec," ví Matěj Chaluš.

Slovácko se propadlo až na dvanácté místo v pořadí, když si připsalo už tři prohry v řadě. Po debaklu se Zlínem přišly i porážky od Karviné a pražské Slavie. Hosté mají širokou marodku. Chybět budou Divíšek, Kadlec, Krejčí a Navrátil. Týmu nepomůže ani vykartovaný Hofmann.

Vlastimil Daníček ví, co je potřeba, aby jeho tým v Boleslavi uspěl: "V poslední době jsou to právě individuální chyby, které nás výsledkově sráží. Pokud chceme nepříznivou sérii prolomit, tak se jim musíme vyvarovat. Dále pak musíme pohlídat i jejich ofenzivní činnost včetně Komlichenka, kterému to tam teď padá a s osmi brankami je nejlepším střelcem ligy. Rozebrali jsme si je na videu, takže víme, co nás tam čeká, ale rozhodně to bude těžký soupeř."
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Hůlka, Keresteš - Takács, Mareš - Přikryl, Ladra, Konaté - Komličenko
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Daníček, Šimko, Reinberk - Janošek - Kalabiška, Sadílek, Havlík, Petr - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.98 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - FK Teplice  (sobota 17:00)
Sobotní zápas mezi Opavou a Teplicemi je souboj mezi týmy z druhé poloviny tabulky. Poslední vzájemný zápas se uskutečnil v roce 2005, tehdy Teplice vyhrály 1:0.

Nováček soutěže se zatím trápí na čtrnáctém místě. V sedmém kole se Opavě ale zadařilo, když porazila silný Jablonec. V minulém kole ovšem nestačila na Viktorku Plzeň. Proti Teplicím nemůže kouč Kopecký spoléhat na služby zraněného Žídka.

"Nevyhráli jsme, důvod ke změně v sestavě je vždycky. V kádru máme řadu kvalitních hráčů. Viděli jsme poslední zápasy Teplic, takže budeme do základní jedenáctky dosazovat kluky, kteří budou proti tomuto soupeři platní. Máme tady Kayambu, Juřenu, Jurečku, Janetzkého a mohl bych jmenovat další," ví Ivan Kopecký.

Teplice se po sérii tří porážek výsledkově zvedly. Nejdříve remizovaly v Boleslavi a pak dokázali doma porazit Karvinou 2:1. V Brně, kde Opava hraje své domácí zápasy, ale rozhodně nečeká hosty nic lehkého. Týmu navíc bude chybět Grigar a pravděpodobně i Krob.

"Na reprezentačním srazu jsem dal ve dvou zápasech dva góly, ale pokaždé jsme prohráli. Podařilo se mi skórovat i pak v lize a hlavně jsme vyhráli, tak po psychické stránce máme teď lepší náladu. Opava ale nebude jednoduchým soupeřem, v Plzni přestála tlak domácích, hrála velice dobře. Ona nemá co ztratit jako nováček, v tom je její výhoda," myslí si záložník Patrik Žitný.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Simerský, Schaffartzik, Svozil - Zavadil, Jursa - Kayamba, Kuzmanovič, Zapalač - Smola, Puškáč
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Král, Jeřábek, Hošek, Shejbal - Ljevakovič, Kučera - Vondrášek, Hora, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.50 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (sobota 19:00)
Zápas mezi Spartou a Libercem bude ze sobotních duelů táhnout patrně nejvíce. Nic na tom nemění ani fakt, že Rudí proti Slovanu vyhráli už šest domácích ligových zápasů v řadě.

Domácí se po vypadnutí z Evropské ligy soustředí především na ligu, v ní se jí zatím daří parádně. Letenští jsou posledním týmem v lize, jenž nepoznal hořkost porážky. Třetí Sparta svoji formu potvrdila i v posledním zápase výhrou v Ostravě. Trenér Sčasný nemůže počítat se Zahustelem, Kadlecem a Ben Chaimem.

"Myslím si, že to pro fanoušky bude hezké utkání, Liberec se snaží hrát kombinační fotbal a mohlo by to tedy být zajímavé. Viděl jsem sestřih jejich zápasu na Dukle, který sice překvapivě prohráli, ale měli spoustu šancí. Některé zápasy nezvládli výsledkově, herně jsou na tom ale velice dobře a je to podle mě poměrně silný soupeř," varuje Josef Šural.

Slovan Liberec sice hraje pěkný fotbal, výsledkově ale určitě zůstává za očekáváním. Nejčastěji remízující tým je momentálně v tabulce na devátém místě. Nevydařené výsledky potvrdil Slovan i minulý zápas, když jako první tým ztratil s Duklou body. Hosté nebudou moct na Letné využít zraněného Knejzlíka a Maru.

"Sparta je vždy speciální soupeř. Výsledkově se jí daří, bude plný stadion a budou chtít své dobré výkony potvrdit. To by mohla být voda na náš mlýn. Budou totiž chtít hrát fotbal," ví brankář hostí, Václav Hladký.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Radakovič, Kaya, Costa - Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšič - Šural, Tetteh.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Vukliševič, Karafiát, Kerbr - Breite - Malinský, Ševčík, Potočný, Pešek - Mashike Sukisa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.46 - 8.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Pikantním duelem mezi několika známými tvářemi začne další kolo české ligy. Do Zlína se na místo činu vrací kouč Páník, který Baník pomalu a jistě vrací k výšinám. Totéž však platí o domácích, se kterými dělá divy nový trenér Bílek.

Na zlínské Letné by si výborné starty do sezóny mohli patentovat. Ševci hrají českou nejvyšší soutěž čtvrtým rokem po sobě a až na loňské rozpaky je vždy podzimní část soutěže zastihla v dobrém rozmaru. Původně se tento jev dával do spojení s trenérem Bohumilem Páníkem. Zkušený stratég již však svou misi ve Zlíně ukončil, přesto se mužstvu od řeky Dřevnice daří též pod dalším koučem Michalem Bílkem.

Bývalý trenér reprezentačního výběru měl v létě dost času na to, aby si tým vyznávající žlutou a modrou barvu přetvořil podle svých představ. Hráče naučil novému rozestavení, které nyní slaví úspěchy. Ševci v osmi kolech jen jednou prohráli a jednou remizovali, zbytek utkání ovládli za tři body a nyní se zaslouženě vyhřívají na bramborové pozici těsně za hvězdným triem Slavia, Plzeň, Sparta.

Sami zlínští fotbalisté ale mírní nadšení a pokorně chtějí pokračovat v dobrých výkonech. "Je teprve začátek soutěže, všechno se ještě může změnit. My si vážíme toho, že se držíme celků, jako jsou Slavia, Plzeň, Sparta, Baník. Je to pro nás dobrá vizitka." uvedl útočník Ševců Tomáš Poznar, jenž loňskou sezónu odehrál v dresu pátečního soupeře z Ostravy.

Podobně rozporuplné pocity jako Poznar bude zažívat vícero aktérů páteční bitvy. Na druhé straně barikády oblékli zlínský dres v minulosti Holzer, Diop nebo Pazdera, který u Dřevnice strávil většinu své dosavadní kariéry. Pozornost bude upřena samozřejmě na lodivoda Baníku Páníka, jenž v minulosti dokázal Zlín vytáhnout z ligového průměru až do pohárové Evropy.

Nyní se o něco podobného pokouší ve Slezsku. A zatím se mu daří obstojně. Vloni na jaře dokázal téměř nemožné, když beznadějně poslední tým dokázal v nejvyšší soutěži zachránit. V novém ročníku již v Baníku všechno šlape jako hodinky, a Ostravané tak podobně jako Zlín šlapou na paty těm nejlepším. Aktuálně jsou Páníkovi svěřenci pátí s tříbodovým mankem na Ševce.

Trenér Slezanů věří, že najde způsob, jak prolomit obranu soupeře. "A zadruhé bude bezpodmínečně nutné, aby hráči to, co si před utkáním řekneme nebo jsme si už řekli, striktně dodrželi. Pokud se to všechno podaří, věřím, že ze Zlína neodjedeme s prázdnou," řekl Páník.

Kouče Baníku může těšit, že pracuje téměř s kompletním kádrem. Mimo hru je pouze Stáňa, jenž doléčuje dlouhodobé zranění. Zlínu bude chybět útočník Vyhnal a nejistý je start obránce Hnaníčka, který chyběl již v minulém kole na hřišti Bohemians.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Bačo, Buchta, Gajić - Matejov, Hronek, Podio, Jiráček, Bartošák - Poznar, Beauguel
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, Baroš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.31 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha870121:421
2.Viktoria Plzeň870114:621
3.Sparta Praha862015:420
4.Fastav Zlín861115:519
5.Baník Ostrava851212:416
6.1. FK Příbram832313:1411
7.Bohemians Praha 1905832310:1111
8.FK Jablonec831411:1010
9.Slovan Liberec82428:810
10.FK Mladá Boleslav831417:1910
11.FK Teplice823311:159
12.1. FC Slovácko830510:159
13.MFK Karviná820610:186
14.SFC Opava81167:184
15.Sigma Olomouc81078:183
16.Dukla Praha81076:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (892)

Přidat komentář
bobis21

dneska moc gólů nečekám, potkávají se dvě skvělé obrany - tip 0:1 (Fillo)

Reagovat
Puskas

Jen ho dá Diop.

Reagovat
bobis21

klidně když vyhrajem, je mi jedno kdo dá gól

Reagovat
mistr129

Holzer by si mohl upevnit status legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Až proti Slávii...

Reagovat
ZB 07

Zlín dnes zpět na čelo

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Smrdí to 0:0, snad budeme mít ale hlavu nastavenou na 3 body. Tak věřím, že jednoho dáme, švícka furt doma kliku v závěru mít nebudou ....BP!

Reagovat
ondrasch77

Idáelně plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Minule me Bob docela potrolil, tak snad uz dnes konecne dojde na tu ocekavanou rotaci. V zakladu cekam Prochazku, mozna Granecneho... uvidime jak je na tom Bary.

Zapasu ve Zlejne sem se bal vic nez souboje s ACS, tak snad to nebude pruser... Bod bych bral.

Reagovat
Puskas

Holzer hrát bude určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Bary v základní nebude. Podle toho jak sám mluvil po Spartě .... půjde kdyžtak během 2. půle. Předpokládám Diop + Ondra Š.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Kdyz tam pujde na 30 min. tak to bude mit vetsi efekt, nez aby se tam lital proti peti obrancum od zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný je naprosto hroznej. A je k smíchu ,že si ho tam drží jeden nejmenovaný uvnitř baníčku. Hnus

Reagovat
ratusek

Za bod budu rád, ty naše poslední výkony mě dost štvou.

Reagovat
andrew96

Věřím v další výhru. Ale bude to fuška.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
andrew96

*nemáte beka

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší křídlo hraje beka

Reagovat
andrew96

Tím pádem už není nejlepší křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy sem vo nem neslysel, co umi ?

Reagovat
HorajzmAmmann

fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

Autor neví, že za Zlín hraje Jakubov, dříve v Ostravě.

Reagovat
HorajzmAmmann

8-14 kolo si ten los docela vyžerem. (hlavně ty domácí zápasy). I kdyby Baník neudržel ten náskok tak potom máme zase doma serii celkem jednoduchých zápasů...

bodík by byl dneska super. To stejné za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Bod dneska beru všemi deseti.. Stejně jako Cukrouš očekávám Procházku, nejspíše na úkor Šindyho. Nebo zkusíme 3 stopery?

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišmann - Holzer, Jánoš, Hrubý, Granečný - Fillo - Baroš

Reagovat
HorajzmAmmann

ale to nebude

takže klasika s Diopem

Reagovat
smazaný uživatel

Sel bych do tech tri stoperu. Sindelar sice udelal v pondeli mega fail, ale jinak hraje celou dobu spolehlive. Kdyby sel na lavku tak by mi ho bylo docela lito...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Dneska za 3 body, chce se to vrátit na vítěznou vlnu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmicka, doufam v 3 bodíky po dlouhé době. Už nám fotbal také musí dát a ne jen brát!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sestava stejná jako proti Spartě. To mě cekem překvapilo.. Ale tak pokud to vyjde, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle Bob dojede. Podobne jako ve Zline ????

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dny si me neskutecne maze na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bys nechtěl Prochyho do hlavičkových soubojů proti Beauguelovi a Poznarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Chjo, zase Holík. Ale pořád věřím.

Reagovat
Kang & Kodos

Přijde mi docela nesmyslný, že spolu hrajou tyhle dva zrovna v pátek, když Zlín měl o tři dny odpočinku víc. A to ještě hrál Baník (na ligový poměry) extrémně fyzicky náročnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre je, ze bez ohledu na vysledek tady nebudeme brecet jako ty pri zapasech Plzne.

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě lepší je, že jsi ze sebe zase nezapomněl udělat kokota.

Reagovat
ratusek

A uplně nejlepší je to že se na to vždy chytíte

Reagovat
Losinho

klasika, ještě to dneska párkrát zvládne určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Kokota tady ze sebe delas tak akorat ty, svyma trapnyma frkama... To uz ti tady zere jen zlomek podobnych zouflacu jako ses ty. A ze za nejvetsi ostudu povazujeme tvoji drzost kadravovat lidi co jedou za svym klubem po cele Evrope. Ty je zde nazyvas kokoty, pritom oproti tobe obetovali pro ACS vic jako ty...

Reagovat
Kang & Kodos

Krásně ses opustil. Stačilo, abych ti konečně jednou opětoval pozornost. A jak jako považujeme? Děláš tady někomu mluvčího?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny kdo tady potrebuje pozornost, ses ty. Jinak bys tu nesedel 18 hodin denne a nevymyslel ty svoje tupe fory..., ktere si sam musis sponzorovat, jinak nechapu, ze se pulka webu furt smeje tvojemu "slapl sem ho hovna, hahaha...".

A kdo co povazuje? Tvoje troufalost, nazyvat lidi co se trmaceli do Srbska, kokoty a podobne... jenom proto, ze meli konflikt s Kangou... No nic, az seu zase jednou vzchopis a pachnes na Letnou..., tak poznas, ze tento web neni zas tak anonymni jak si myslis.

Reagovat
Kang & Kodos

To jsem se měl na Dukle asi někde přihlásit, když je o mně takovej zájem a potřebuju pozornost

A jo, za hučení na černocha pro mě bude kokot kdokoli, i kdyby do toho Srbska dorazil pěšky. Bez ohledu na to, že lidi schopný vyjet na každej zápas kamkoli jsem vždycky svym způsobem obdivoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vážně reakce na to, že Baník měl míň odpočinku než Zlín?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumis systemu reakci nebo mas problem se zrakem?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné..

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl to je, ale třeba to bude pro Baník výhoda. Nezaobírali se dlouho porážkou a můžou být “rozjetější”.

Jinak je ale super sledovat svůj tým už po třech dnech.

Reagovat
ZB 07

Vyprodáno

Reagovat
ZB 07

Jinak je fajn, že si tento boj o čelo užijem v HD

Reagovat
ratusek

HD je zrůdnost

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase kvalitka to i na mojem starém Lenovu bych to natočil v lepší kvalitce. Čím to proboha natáčejí navíc debílek Kalouda k tomu to zase bude

Reagovat
Djibril6

Fakt to je děs v dnešní době tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

k smíchu je to,že i nějaké streamy na tv.com z Divize kde to točí děda na mobil mají lepší kvalitu jak tohle to je fakt GRC doufám,že to čt má poslední rok škoda i té EL ,že ji mají.To není ani 480 p to je tak max. 360p dneska. Hnus velebnosti

Reagovat
Djibril6

Pravda. Ale celkově mě u nás TV nabídka sere. Mám digi a teď z toho vyndali Sport 1 a 2, prej kvůli nízké sledovanosti a nahradili to totálníma sračkama. Takže já koukal na občas na formuli a hlavně na NFL a celkem i khl. Plus koukám na Anglii, Španěly, bundesligu. Takže úplně všecko na hovno protože žádný operátor ti nedá všecko. To je snad jen u nás

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já mám Satelit přes cardsharu za 95 Kč na měsíc a mám to nastaveno na digi a UPC. Moc se na TV nekoukám. SPíše na PC na NHL kde na netu je FULL HD stream všude na fotbal se koukám taky ve FULL HD přes ACESTREAM. NFL nesleduji. Ale to O2 Sport za 199 Kč je i dobrá kvalita co má O2 jo,ale když přijde na čt bolí mě z toho oči sotva po 10 minutách. Kalouda Karoch apod. co se nazvývají experti tomu taky napomáhají.

Reagovat
Djibril6

Tak mě se nakonec vyřešil problém tím, že na O2 se dá zatím dívat zdarma. A pak holt pojedu přes streamy

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě jede zdarma. TO už dávno skončilo ne. Mě se ta cena líbí 199 Kč. Co se týče DIGI ani ti komentátoři se mi nelíbili. Takže raději zapnu acestream na skysports nebo BTSPORT. Jenom škoda ,že na O2 to není jako ve fotbale,že se tam škoda nejde dívat na všechny zápasy daného kola v extralize

Reagovat
Djibril6

No je to nějaká levá a brzo to skončí si myslím. Je to přístup do O2 TV přes internet jako když máš řeknu digi2go.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někdo může urážet poctivý SD vůz

Reagovat
smazaný uživatel

někdo kdo nežije v roce 2009. Trošku přemýšlení aby v Maďarsku na jejich ligu mají FULL HD kvalitu a liga junioru v polsku to samé to už je k smíchu. Spolu s fotbalem placení pokračuje i na hokeji tedy hokejka TV kde to stojí 99 Kč na měsíc a vypadá to jako kdyby to někdo natáčel ani nevím na co , protože takovou kvalitu měl naposledy můj lenovo mobil z roku 2009

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím sem to samozřejmě ironicky, je to ostuda v roce 2018 nemít HD vůz na sportovní přenos, já si z toho dělám spíš srandu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

proc nepouzijes ten svuj zazaracnej satelit?

Reagovat
smazaný uživatel

přes co to asi sleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím vůbec nevíme co hrát. Trošku jsem se toho bál.. Zlín vypadá zajímavě..

Reagovat
ratusek

Ten Pazdera je takovej ultra kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínak no

Reagovat
ratusek

Měl mu Fillo jednu natáhnout, moc tomu nechybělo

Reagovat
bobis21

podle mě byl v lepší pozici pro střelu než Fillo ...

Reagovat
Banikovec7

ale kdyby strilel sam, tak to leti podobne, jako nakonec letelo.

Reagovat
bobis21

možné to je, ale zase bych mu nějak nenadával za to, že šel do střely když mu jde míč proti noze 15 metrů od brány - podle mě se fillo nervoval úplně zbytečně (i když chápu že v zápase ty emoce jsou)

Reagovat
ratusek

To měl nechat Fillovi, který to umí líp

Reagovat
iamek

Ten určitě

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

say no more

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no jsem jenom rád,že se nesereme dole v tabulce je to pro mě i překvapení. Mohlo by bejt i líp jenom by tam bob nemohl mít své oblíbence

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo jinak vynadal Pazderovi tam byl curak, pica i kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej toho pazderu než něco posere to může dát golmanovi a dá to na roh

Reagovat
Kepy_FCB

Hanba ČT

Reagovat
smazaný uživatel

doufám ,že je to posledn írok na čt to je ostuda taková kvalita. Raději ať to dají na sport 1 nebo 2

Reagovat
iamek

Fillo tragéd

Reagovat
Kang & Kodos

Filip

Reagovat
Kang & Kodos

Autocorrect

Reagovat
Han střelil první

Kang

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kepy_FCB

Pedofillo

Reagovat
smazaný uživatel

To je Magor FILLO

Reagovat
iamek

Reagovat
Losinho

Fillo koukám dál obětuje osobní statistiky

Reagovat
iamek

A plat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten SUPER ULTRA TALENT FILLO místo kterého mohl hrát BOLF nebo jakýkoliv jiný mladý hráč a lepší než on

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do hajzlu. Fillo zatím jasně nejlepší hráč.. Škoda té tutovky, ale jinak výborný..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný to mi stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl na hřišti v prvním poločase lepší? Holzer? Hrubý? Bary? Diop? Asi těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím na co se díváš na match Ale všichni 4 byly na hřišti co těžká fuška v robotě. Nebo snad něco sis zobl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu, jak může hrát Holík a sedět Hronek

Reagovat
Nuno čomes

Nejtragičtější duo ever. Vlásek řekne něco a kalouda jen všechno odkyve jak je to super. Názory jak noha a ty nesympaticke hlasy. Hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou experti. Kalouda musel někomu vzít cicinu do pusy jinak nechápu jak se tam dostal tragéd kterého nechtěli nikde tak raději skončil

Reagovat
Nuno čomes

Moc inteligence ve vzduchu nebude.

Reagovat
Puskas

"Přesně jak říkáš".

Reagovat
Mass

twl vždyť Fillo teď netrefil bránu asi z 5 metrů z prostředka...

Reagovat
smazaný uživatel

přirovnávat Poznygol k Doškovi a Kollerovi to chce úmění

Reagovat
ZB 07

To jsou strašný kopyta v tom zakončení

Reagovat
Han střelil první

Ty pruhy diváků na východní tribuně mě vždycky pobaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nestřílí ten Fillo má volno a on si to navede do tří hráčů zlína to je fakt strašný jak hraje. Čekám,že ani ten bod neklapne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš tu vyjadřovat svůj život ve smajlících díky

Reagovat
JarousFCB

To ani nedělá... Grcá z těch hoven, co tu vypouštíš.

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník se mi zdá o něco lepší. Zlín taky něco má, ale zase takový zázrak to taky není. Jsou k poražení Něco tam už spadnout musí

Reagovat
smazaný uživatel

jo něco tam padne pokud to nebude furt na kopačkách filla

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně že Holzer na druhý straně hraje jak bůh, že...

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Fillhovnovi hraje jako Ronaldo. Tohle se Bobovi vymstí jak tam furt dává ty svoje oblíbence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

určitě jste lepší, Zlín mega špatnej

takže 1:0 v nastavení

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě asi ne, ale čekal jsem od nich víc. I vzhledem k tý sračce co Baník od Olomouce hrál...

Reagovat
Losinho

je to oboustranná bída, ale lepší jste.. uvidí se po pauze, ale klasickej zápas o prvním gólu

příští tejden to bude peklo, jsem rád že máme Zenit až pak

Reagovat
smazaný uživatel

Ta špatná hra se odvíjí od toho, jak moc to zrovna Holík sere

Reagovat
smazaný uživatel

No zázrak to není, ale takticky a organizací hry jsou výborní.. Je to otevřené..

Reagovat
HorajzmAmmann

to osuhlasím

Reagovat
HorajzmAmmann

hejtři Filla radši se na ten fotbal koukejte vy kopyta. Nedal tutovku jako první člověk ve vesmíru asi Jinak hraje slušně...

Reagovat
Kepy_FCB

+Pazderovi zkurvil tutovku

Reagovat
didosh

Pazdera jemu... Jen jsem nepochopil tu sprostou reakci

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Fillhovno hraje dobře to se díváš na nějaký jiný match sotva udrží balon a nedá jednu tutovku tuhle sezonu už jich měl tak 12 a z toho dal 1 gol paráda,ale tak prachy bere a mladí perspektivní hráči jako kuba bolf nebo kaloč nebo snad i meschaninov sedí

Reagovat
HorajzmAmmann

mladí perspektivní

kdyby ten tvůj Bolf nebo Kaloč za něco stál tak je aspoň na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

já se nedívám jenom na první tým jako ty borče. Fillo už je za zenitem za ty prachy strašnej kauf. Kubu bolfa znám osobně jak byl mladý a moc neuměl ani kopnout tak se strašně vydral na vrchol

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo je zatím strčí s přehledem so kapsy... můj názor. Dál bych to nerozebíral...

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak jejich kartičky strčí do kapsy

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
oli9

bohužel se na ten fotbal dívám a bolí z něj oči

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky z té 360p kvalitky a taky uši s experta Kaloudy

Reagovat
Kepy_FCB

o hovne

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje výborně, vždyť byl u všeho důležitého..

Reagovat
smazaný uživatel

TO byl no když netrefil bránu z 5 metrů a když místo střely si to navedl do 3 hráčů zlína.Potom jak pazderov vzal gol To ti neberu u všeho důležitého byl. Ale spíše bych bral aby nebyl u ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

hraje normálně.. určitě bych ho tak nehejtoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu říkám, krom Stronatiho tam podle mě dneska není lepší hráč..

Reagovat
HorajzmAmmann

Stronati TOP

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To sem tady psal uz nekolikrat... Konecne si toho zacli vsimat i ostatni

Reagovat
Han střelil první

Fillo má velice příjemný hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby měl taky příjemnou pravačku místo toho

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý neviditelný Možná bych tam místo něj dal Jiráska.

a místo Diopa O. Šašinka

Reagovat
Banikovec7

Mi Hrubý dnes nepřijde špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

to už místo Baryho Diop aspoň jde do soubojů

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník zatím nebezpečnější. Být Bílkem tak toho levého beka (Bartošák?), který při šancích Baníku hořel jak fakla okamžitě střídám. Gajič se taky díval na Baroše jako hlavičkuje do malého vápna

Reagovat
Kepy_FCB

Choreo bude nej okamžik zápasu

Reagovat
Kepy_FCB

Snad toho Bogela nepritahne Panik v zime

Reagovat
Nuno čomes

Tak kalouda přeje hráčům při přestupu hlavně chuť do hry. Ty vole to je konec vypínám.

Reagovat
Han střelil první

Proč z toho Zia všichni tak uchcávají? Proti Slavii totálně pohoří.

Reagovat
iamek

Pokud z 10 zápasů zahraje 9x dobře a 1x vyhoří, tak to je dobrá bilance.

Reagovat
Han střelil první

Je silný v osobních soubojích, to je pro stopera super, ale on je hrozně nešikovný na míči a to i při odkopech a hlavně strašně hloupě hraje.

Reagovat
iamek

Jo na zemi to je tragédie. Úplně vždycky trnu . Ale dneska tam jednou krásně přenesl hru.

Reagovat
patas92

Že všechno řeší odkopem na tribunu v naší lize zas tak nevadí, pokud přes sebe nikoho nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je poslední zápasy fantastický?

Reagovat
Han střelil první

Jak jsem psal výše: mám obavy, že proti Slavii to bude něco šíleného. On fakt krom síly a hlaviček nic nemá a ok, na většinu týmů v naší lize to stačí, ale myslím si, že zrovna se Slavií to bude docela problém. Je pravda, že vůbec nejsem objektivní, protože se s Ziem známe a vím, jaký je to kokot, ale tohle je názor napsaný nejobjektivněji, jak to jenom jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu ale taky zvládal lépe než Šindelář.. Já myslím, že to bude v pohodě..

Reagovat
Han střelil první

Sparta ale hrála v podstatě jenom na nákopy, což Ziovi sedí. Nevím, jak si bude počínat s tou slávistickou hrou. Proti GB hrála Slavia fakt moc dobře.

Reagovat
KingMaster13

Hele takhle, od nás to někdy ve venkovních zápasech je taky celkem bída. Vždy jsme měli štěstí, že první gol padl po centru nebo po standartce, čímž si vždy obrovsky pomáháme a pak už je to pro nás většinou easy, soupeř to otevře a my ho doslova umučíme na našich brejcích. Nicméně pokud si ale pohlídáte standartky, což by Ziova silná stránka být měla, tak ti říkám, že to u vás vůbec lehké mít nebudeme a právě naopak budeme se dost trápit. Jako jsme v kombinaci asi silnější než Sparta ale když se proti nám udělá kvalitní zámek, tak uvidíš sám, že i naše hra má též nedostatky

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi to nepsal připitý nebo se nesnažíš provokovat, tak nevěřím že jsi viděl všechny zápasy. Fantastický opravdu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický opravdu byl. Neviděl jsem teda Liberec, to přiznávám. Ale proti Zlínu, Spartě, Dukle a vlastně i Sigmě hrál parádně a rozhodně byl tím lepším stoperem z naší dvojice.. Za mě mu nevyšly jen první dva zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Pod slovem fantastický si představím že zvládá i rozehrávku nohou, něco jako Honza Baranek, nebo obejití hráče jako Kaša. Byl s Fleišmanem přimotaný v gólu Sparty. Co se týká hry dozadu, tam mu to jde, ale pro přívlastek fantastický bych si opravdu představoval lepší výkony s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on prostě nikdy nebude tvořivý stoper, tohle prostě po něm chtít nemůžeme. Navíc, i on je čas za čas schopný rozehrat dobrým centrem..

Hraje přesně tak, jak si představuju, že by měl hrát stoper. To že vedle něj je Šindelář a ne třeba Prochy, který je i tvořivý, to je věc druhá,

Reagovat
smazaný uživatel

Abych mu mohl říkat fantastický, tak tu rozehrávku po něm chtít budu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas nejak pokrivene vnimani reality. Nejdriv tady hejtujes Baryho a ted dokonce naseho nejlepsiho obrance.

Reagovat
Han střelil první

Baryho jsem kriizoval snad jenom v nějakém zápase, kdy mi jeho chování přišlo přes čáru, toť vše.

Reagovat
negrles

Ty vole chciju na to ze není silný na míči když vyhraje 90% hlavicek, možná se podívej občas i na jiný fotbal než LM a MS

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! Správné střídání

Reagovat
iamek

Fillo jak vyřešil brejk

Reagovat
Kepy_FCB

Goooooooooooool

Reagovat
iamek

Jen Daneček dostane balon a hned áčko . A Milaněk

Reagovat
iamek

*Milánek

Reagovat
Banikovec7

Jak před 15 lety.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Král!!!

Reagovat
ZB 07

Obrana ale Baroš

Reagovat
Coutinho10

wow Baros

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer, Baroš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

yeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Kepy_FCB

3 bodyyy na seveeer

Reagovat
ratusek

Lehce

Akorát to chce dát třetí gol, Zlín zase dva dá v nastavení

Reagovat
ZB 07

Válec docela

Reagovat
iamek

Demolice

Reagovat
ratusek

Tvl jasnej faul

Reagovat
vlastik

Tvl, zrovna sem si říkal, že sem ještě snad neviděl přebíhaný roh a oni dají gól

Reagovat
KingMaster13

Paráda, alespoň Zlín ztratí, už si taky o sobě moc mysleli

Reagovat
Kepy_FCB

Baník vyhraje - kašlem na hádky

Reagovat
iamek

Ještě není konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Diop 6 faulů

Reagovat
Han střelil první

Hlavně Diop do konce sezóny už nemusí dát ani gól a klidně promrdat plno přihrávek, jestli bude takhle plnit taktické pokyny.

Reagovat
ZB 07

Ukažte choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Docela ironie mit transparent “Podporuj svuj mistni klub” v anglictine

Reagovat
Nebelung

Měli to napsat polsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlinsky

Reagovat
Nebelung

Tomu by ti, na které je to mířeno, nerozuměli.

Reagovat
Kepy_FCB

Rozuměli pretože na zlinsku je spousta fcb, acs, sks...

Reagovat
Mass

Má smysl dělat transparent pro pár turistů z Katowic?

Reagovat
Nebelung

Určitě to není jen na těch "pár turistů" z Polska, ale jak píše Kepy, je tady plno vesanů, kteří fandí Baníku, Spartě nebo Slavii.

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

❤choreo

Ale Berbr uz chrochta

Reagovat
iamek

Lašty

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

jeste drama

Reagovat
Kepy_FCB

Ejhlee

Reagovat
HorajzmAmmann

Diope

Reagovat
Mass

Boguel to je novej Lafata?

Reagovat
Whitemedia

nechat se ošetřovat po ráně míčem

Reagovat
Han střelil první

Viděli jste tu píčovinu s tou pětkou?

Reagovat
iamek

Diop

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Whitemedia

divadlo by Baníku šlo

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak to dělá kde kdo... Julínek sice dal 5 minut, z toho se ale Baník 3 minuty proválel (Jánoš a Král Kérek Flaišman ). Pak sice nastavi další 2,5 minuty, ty ale Baník s přehledem ušolichal po rozích. Pokud se s nešvarem zdržování hry při ošetřování nezačne něco dělat, půjde fotbal do sraček.

Reagovat
Whitemedia

mě nejvíc dorazilo to ošetřování po trefě míčem.. bych se na jeho místě styděl

Reagovat
HorajzmAmmann

na Neymara no...

Reagovat
Mirek na tenisu

Legrační byl doktor a masér, jak Jánoše málem křísili a zkoušeli mu reakce jak u boxera po k.o. Přitom Baník to mohl dohrát naprosto v klidu. Zlín si nebyl schopný přihrát na 10 metrů.

Reagovat
Whitemedia

Přihrávání na deset metrů se přeceňuje, nám stačilo ještě pár balónů na ty dlouhány vepředu a něco by tam padlo

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník ševce během těch sedmi minut pustil tak ke dvěma centrům. Dneska se mi hrubě nelíbil golman Dostál. Nerozhodný při vybíhání...

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle nemáme zapotřebí. Myslím, že i Sparta se obešla bez zdržování ve Vítkovicích a dohrála to úplně v klidu

Reagovat
JarousFCB

účel světí prostředky... teda pokud se neválí soupeř

Reagovat
Mirek na tenisu

Dá se to tak říct mě se ale válení se na čas nelíbí u nikoho.

Reagovat
JarousFCB

Já jsem v tomto velký pokrytec.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, pár křečí tam bylo a myslim, že dvě žlutý čistě za zdržování. Ale nic hroznýho.

Reagovat
smazaný uživatel

A Nita už od začátku (odkopy). Ale nechápu proč by zdržoval za stavu 0:0.

Reagovat
patas92

Podle mě teda jasná červená

Reagovat
ratusek

Vlášku seš piča? Čistý?

Reagovat
patas92

Sasinka hrozné kopyto

Reagovat
iamek

Nastavení zvládnuté fantasticky

Reagovat
Kepy_FCB

Johohohoooo Návrat Krále

Reagovat
iamek

Reagovat
ratusek

Lehce v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo

Reagovat
ZB 07

Na vás jen 894 lidí..to už je dost velkej propad

Reagovat
ratusek

Nediv se, PSJ v prdeli, hráči se prodávají, Staněk nepřímo řekne že postup není priorita. Proč by tam,lidi chodili

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc minule nebylo ani občerstvení

Reagovat
HorajzmAmmann

však řízky a chleba do igelitky ne?

Reagovat
KingMaster13

a paštiky

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Výkony Baníku jsou dílem Boba Páníka. Z manšaftu který se tak tak zachránil je po malých změnách fotbalový stroj. Nechápu třeba jak se Bolka tak snadno zbavila Jánoše. Proti Slavii to bude zase test hlavně pro obranu a defenzivu vůbec. Pokud zahraje věřím že by sešivky mohly padnout. Golman Kolář je docela děravý.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Andis

Sigma klasický příklad českého týmu v pohárech. To samé čeká Jablonec a Plíseň i když tam to nebude reálné protože těm vypíská body rozhodčí v lize. Český vesnický fotbal se vydá ze všech sil v Evropě a pak kmitá nožičkama v lize protože nemá dostatečnou šíři a kvalitu. Z toho plyne, že místo toho aby i další sezónu si zajistil příčky zaručující poháry, skončí radši někde u dna tabulky Například Němci, ty jsou v tomhle inteligentně o pár galaxií dál a vědí, že základ jsou výsledky v lize a když se nedaří podřídím to lize aby umístění bylo co nejlepší....

Reagovat
Erialdur

Nebude to spíš tím, že Sigma má rozpočet jak tým z Bavorské regionální ligy?

Reagovat
ZB 07

OT: Proč zas hrajem takový lejno?

Reagovat
HorajzmAmmann

protože jsem si na vás vsadil...

Reagovat
ZB 07

já taky vlastně

Reagovat
HorajzmAmmann

co to ted trefil

Reagovat
pepinho2

Co to teď neuznal?

Reagovat
PlackaSKS

už bychom vám mohli někoho poslat, pár hráčů by se snad mělo v pondělí uzdravit

Reagovat
ZB 07

Prosili bychom tvořivýho záložníka, stopera a psychologa...

Reagovat
PlackaSKS

tvořivýho záložníka sami nemáme ale za mě by k vám pokorný měl jít hned, stejně neni ani 4 stoper

Reagovat
db18

Co Alvir nebo Bjelos?

Reagovat
PlackaSKS

bjelos? alvir je pořád zraněný, nevim jestli patří mezi ty vyvolené co v pondělí začnou trénovat

Reagovat
db18

Hraje za juniorku, Bosňan, přišel myslím před sezonou.

Reagovat
PlackaSKS

do juniorky přišlo strašně moc hráčů z východu. většina by jich měla být půl roku až rok v juniorce a když budou vypadat dobře, tak hostovačka někde mezi chlapama a pak případně a-tým (asi jako musa na žižkově). největší šanci hrát ligu měl letos auer, ale i ten už hostuje

Reagovat
PlackaSKS

koukám, že hrál za juniorku už někdy v únoru 2017... ale vůbec nic o něm nevim, ani post

Reagovat
db18

Já viděl jen nějaké video na youtube a v sestavě ho píšou v rozestavení 4-1-4-1 na CM/CAM

Reagovat
PlackaSKS

Zatím se áčku bohužel ani nepriblizil

Reagovat
db18

Proto je to kandidát na poslání do druhý ligy.

Reagovat
PlackaSKS

Taky pravda

Reagovat
Liquid

my posíláme hráče na hostovačky do Žižkova a to se doufám nezmění, i pro ty hráče co bydlí v Praze je daleko lepší jet chvíli tramvají, nebo pěšky než po D1

Reagovat
PlackaSKS

To jo, ale já bych byl rád, kdyby se Brnu pomohlo k návratu a kdyby Pokorný odešel

Reagovat
Liquid

brněnský návrat není vzájmu Slavie byť na Brno celkem umíme, raději v 1.lize třeba Vlašim

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PlackaSKS

ok

Reagovat
iamek

To je fakt strašný

Reagovat
db18

Protože to nebylo Pivarníkem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

To teda bylo, Pivarník tu dávno neměl co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Takový šance nedávat...

Reagovat
ZB 07

No nic, tak si můžem udělat další čarku do sbírky neúspěchů, neporazit oslabený Pardubice je slušnej počin.

Reagovat
HorajzmAmmann

remizovat v Pardubicích

Reagovat
didosh

Strašný zápas ze strany Brna....

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
F.Torres

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

v jedné z předchozích politických garnitur Brna se toto již povedlo a to ze 4.místa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Tak postoupíte příští rok no...

Reagovat
ZB 07

Já v tom pralese nechci strávit ani o den víc, než je nezbytně nutný. Musíme postoupit letos...

Reagovat
smazaný uživatel

To půjde těžko, pokud si budete pořád myslet, že problém je jen v trenérech..

Reagovat
ZB 07

Což si naštěstí nikdo z nás nemyslí. Nicméně svou roli v tom samozřejmě hrají. Habanec náš pád započal a Pivarník na něj spolehlivě navázal, tu spoušť po nich Šustr asi těžko napraví za pár týdnů. Každopádně hlavní problém je u Bartoňka a jeho kolegů ve vedení, to je docela jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jistě ne. Viz Pivarník a jeho sláva když přišel a hate, když odcházel. A tak bychom mohli pokračovat..

Reagovat
FCSL

S tim Pilařem je to stejný jako u nás. Nejdřív měl chybět 2 týdny a nakonec z toho budou 2 měsíce Škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Někdo snad čekal něco jinýho?

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Han střelil první

O2 nedává Sigmu? Že to nikde nevidím na těch stránkách.

Reagovat
frankiefcb

je to na o2

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma-Dukla zápas jednookého so slepým... neskutočne márny futbal..

Reagovat
Liquid

Reagovat
vanGomm

Jak dlouho bude hrát ještě Opava v Brně?

Reagovat
smazaný uživatel

2. 10. už hrajou pohár u nich

Reagovat
smazaný uživatel

*12. 10.

Reagovat
iamek

Strašný fotbal. Ten sešup Olomouce je docela brutální, ale jen tak dále

Reagovat
vanGomm

Proto by té naší lize prospělo snížení počtu na 12.Vždy tam bude několik podobných týmu co tam budou jenom do počtu.Krom jiného by víc těžkých ligových zápasů našim zástupcům v pohárech jenom hodilo.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Když tak o tom přemýšlím, jak je možné, že Evorpských pohárech byl letos lístek s názvem Sigma Olomouc, jsem si skoro jist, že tam nebylo jen Olomouc nebo SK Olomouc a na druhou stranu byl zákaz názvu Red Bull Salzburg, který musel být uváděn jako FC Salzburg s tím, že soukromý subjekt nesmí být uváděň v názvu zřejmě kvůli reklamě - nevidím rozdíl jestli je v názvu výrobce pití nebo výrobce pump

Reagovat
ronaldik

Tam jde o to, jestli je to tradiční název, nebo název sponzora. Nevím, o tom, jestli Sigma (jako továrna) vůbec něco dává na provoz klubu a tipl bych si, že ne. Je to podobné, jako Zbrojovka, která byla původně název fabriky a dnes už ani neexistuje.

Reagovat
Liquid

no na dnešním zápase, jsem si právě všiml mantinelů vybízejících k nákupu pump, každopádně tedy, za 10, 15 let by tedy už UEFA nevadilo a Red Bull v názvu uváděla když to bude "už" historický...to mi přijde úsměvný

Reagovat
smazaný uživatel

Firma Sigma je hlavní sponzor. Její logo je i na dresech. V poháru bylo na dresech logo města Olomouc. Možná aby právě nemuseli měnit název podobně jako Salzburg nebo loni Zlín

Reagovat
Liquid

aha s tím Zlínem mě to uniklo

Reagovat
db18

Podle mne jde o to, jak je ten název starý a to nařízení asi nefunguje "retrospektivně", Bayer 04 Leverkusen má taky v názvu firmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra gól v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

a Gebre u obou obdrženejch

Reagovat
DieFohlenBMG

Kurz na Příbram 32 teď tutovka

Reagovat
FCSL

3-4-3 I když to spíš bude nějaký 5-4-1 při bránění.

Hladký - Vukliševič, Kacharaba, Kerbr - Mikula, Breite, Ševčík, Hybš - Aarons, Oršula, Potočný

Jinak nic moc. Na stoperskou dvojici jsem zvědavej, ale bojim se. Oršulovi taky nevěřim, dneska to bude i herně slabší. Vidim to na jasnou záležitost a Zsolt se dostane pod tlak. 3:0

Reagovat
Greny

ten Kerbr ve stredu te obranne trojice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Trochu se bojim, aby tam fakt nebyl Třeba kvůli komunikaci, navíc Kacharaba hrál asi 3 zápasy levýho beka. No snad Zsolt ví co dělá a nebude to průser

Reagovat
Greny

nebylo by nejlepsi tam jebnout Hybše?

Reagovat
FCSL

Hybš je docela prcek ne? Celkově podle mě není moc dobrej nápad hrát na 3 stopery, když máš v kádru momentálně 2 Stejnej problém jak u repre. Uvidíme no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam je

Reagovat
smazaný uživatel

JAk vůbec hrál Aarons ? Já koukal až když tam byl Elvis, kterej měl teda super den

Reagovat
FCSL

Průměr. Na míči to šlo, ale jinak se tam docela motal jak míček ve sportce. Bylo vidět, že tu je hrozně krátce. S ostatníma si moc nevyhověl

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta. skoda te Havlikovi sance..

Reagovat
Banikovec7

Kde to sleduješ? Na O2 tam najednou pustili reklamy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

OT : O2 to jsou kreteni a curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo? Akorát sem něco četl na Twitteru

Reagovat
Greny

no koukam na netu na Kometu a po konci tretiny tam skocil obraz z Letné a bylo slyset komentatory jak cituje asi nejaky komentare z netu : ve stylu : vyprcanci z O2 , pada jim to a chcou za to jeste tezky love zlata hokejka .. a komentator asi tak petkrat po sobe zminil to vyprcanci asi nevypl mikrofon

Reagovat
smazaný uživatel

Snad toho co pročítá diskuze vyhodí ke konkurenci. Tady bych to stopnul, to je nebezpečné.

Reagovat
Greny

jako ale zatim delaji hokej jinak : o prestavce zaber z Letné vyprcanci.. prvni kolo jim nejelo vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Boha to zase bude sezona..

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenko beast

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj ani ne 10 minut na hřišti a 1+1

Reagovat
KingMaster13

Daníček redka Karma je svině

Reagovat
$$CaptainKokotko

Yep.

Reagovat
oli9

at už ten kordula táhne

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina-Pribram poslednich 20 minut jedna sance za druhou, tam to mohlo skoncit klidne 7:4

Reagovat
Ross Geller

Na lavičce Sparty je dnes Gólgól, tak snad nějaký dá.

Reagovat
Greny

Komličenko v zimě do zahranici nebo do Plzne misto Krmencika

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím, že by tam hezky zapadl akorát nevím co na to Limba

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Jinak Komličenko bude na trhu dost žádaný zboží, třeba pro Plzeň za Krmelce by byl ideální

Reagovat
PavlíčeQ

Nebo pro vás za Škodu

Reagovat
KingMaster13

No tak my máme ještě Tecla, Mešanoviče, Burena Tam bych to zatím nechal. Zvlášť my hrajeme stylem, že ten útočník ani nemusí být tak produktivní. Plzeň je na tom útočníkovi závislá více A ještě jsem zapomněl na Olayanku

Reagovat
PavlíčeQ

Tak Standa je jinej typ, Mešanovič věčně zraněnej a Buren u vás snad na hrotu ani nehrál ne?

Reagovat
KingMaster13

Taky si zahrál a přišlo mi, že nebyl špatnej Ale nejvíc se tam počítá s tím Olayankou Ještě aby posila za 3,5 míče nehrála

Reagovat
PavlíčeQ

V tom případě v pořádku, myslel jsem, že ho máte primárně na křídlo

Reagovat
KingMaster13

Ono se teď zdá, že tam nemáme do toho útoku skoro nikoho ale většina je právě zraněná a kupovat dalšího útočníka mi přijde zbytečný Takže klidně ať si ho vezme Plzeň, jedině dobře kdyby zůstali konkurenceschopný

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
FCSL

Sparta domácího sudího Chovanec nic nepodcenil

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Píská to Rumun, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic na LWB Zdendo, dekujem

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool Nicolae Stanciuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Pride

Stanciu neskutečný frajer. Tohleto v naší lize kromě něj snad nikdo neumí.

Reagovat
Han střelil první

Ten komentátor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Nic

Reagovat
smazaný uživatel

Sólista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak to maj vyhráno, Liberec goly nedává

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Aarons je trochu sabotér ne? Nejdřív ten gól a teď tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Už si to sedá

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooooooool Benjamin Tetteeeeeeeeeeeeeeeh

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Slovanu dobrej vtip

Reagovat
pepinho2

Parádní fotbal. Dejte nám soupeře

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Pohodička

Reagovat
Greny

Jeste budou v Liberci vzpominat na Holoubka

kdy vyhodi Karl Zsolta?

Reagovat
KingMaster13

Ono je i potíž, že s tímhle kádrem ti tam nikdo nic nevykouzlí. Jindra byl jen jeden a i on tam měl 1 sezonu na mále

Reagovat
doshcz

Kaya je nejlepší stoper v lize, sice to trvalo pár měsíců a euro ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

tak možná je o chlup horší jak Panák no

Reagovat
KingMaster13

Tady někdo zapomněl na Panáka

Reagovat
doshcz

dnes sem určitě na panáky nezapomněl

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Ross Geller

Já si dal 3 panáky Tatranského čaje 70%.

Reagovat
Rarášek

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělej.

Reagovat
Liquid

a Radakovič druhý nejlepší stoper co ?

Reagovat
doshcz

když myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten jamajcan, to je hrac tak pro okres, dyt nevyhraje souboj, neudrzi balon nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh maze hejtry

Reagovat
Pride

Ten Slovan je tak strašně trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ta premijér líg stár ať jede zpět domů.

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooooooooooooool Benjamin Tetteeeeeeeeeeeeeeeeeh

Reagovat
iamek

Sparta zatím radost koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Aarons,to je něco

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jestli ten Maďar dával čočku Elvisovi, tak nevím, co řekne na výkon Aaronse

Reagovat
Greny

nic Aaronse Karl beztak neplati ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je stejně na Elvise nějakej vysazenej.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

stream na Spartu, má někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Hokaido

Krása.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
FCSL

3:0 jsem tipoval, ale ne v půlce To bude bůr. No bylo jasný, že to bude tragédie. Největší problém střed hřiště, šíleně propadáme, stačí jedna přihrávka, což Stanciu a v pohybu Tetteh dokonale využívaj. Pak to vypadá, že Sparta hraje přímočaře, přitom jenom my neumíme bránit. Mara hrozně chybí Kerbr a Kacharaba naprosto debilní tah. Zsolt začíná navazovat na Holoubka s těma debilníma věcma v sestavě. Aarons všechno zadrbe, hrozně mu to trvá, přitom technikou na to má, ale hraje komplikovaně. Potočný a Oršula mimo hru. Zsolt si docela koleduje, asi půjde na kobereček za Ludvou

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spartě dá na stopera hráče, co tam v životě nehrál...

Reagovat
Ross Geller

To se stává jenom v české lize, že útočník hraje stopera. Nikde jinde jsem to neviděl.

Reagovat
pepinho2

Nezmar, Škoda..ale to bylo vysocí, to se dá chápat

Reagovat
Greny

ja jsem zvedavej kdo bude hrat stopery za repre : Suchý je furt out, ted uz i Kalas : vidim to na Kudelu

Reagovat
Greny

Vuklisevic pekne nakopal Tetteha do vajec

Reagovat
Ross Geller

Rozhodčí mu správně ukázal červenou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, co takovému hráči říkají spoluhráči po zápase. Takhle nesmyslně oslabit tým.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Kulečník

Reagovat
didosh

Reagovat
exse

Si dělá prdel? Za tohle červenou?? Těm videorozhodčím na Letné pouští snad jiný zápasy.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš bejt holka

Reagovat
joshua

Jasnější červenou jsem dlouho neviděl. Zákeřnost, který by si bez videa nikdo nevšiml

Reagovat
exse

Zákeřnost?? Tetteh do něho zezadu vletěl a tak se jen trochu ohnal a nechtěně zrovna do blbych míst.

Reagovat
joshua

tvl, vždyť jo úplně schválně nohou nahulil do rozkroku...a právě i jenom za ohnani běžně padají červený

Reagovat
didosh

Reagovat
OranžováKarkulka

wtf jinak v pohode?

Reagovat
exse

Tak beru zpět, pustil jsem si to ve větší kvalita a redka správně. Předtím se mi zdálo, že ho vzal jen zboku kolenem, ale takhle napálit napřímo je samozřejmě jiná.

Reagovat
pepinho2

Hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
didosh

Reagovat
exse

Teď žlutá pro Kangu a ani nepiskne faul. To jim to do piče fakt není blbý? V zápase kde vedou o 3 góly proti 10.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Ross Geller

Vypadá to, že Golgol je útočník číslo 3 a Pulkrab až útočník číslo 4.

Reagovat
r.mrazik

Chudak pulkrab...ale aspon ho nezabije

Reagovat
Ross Geller

11 876 diváků v Generali Aréně.

Reagovat
oli9

serte na fotbal...Sám doma na coolu

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooool Nicolae Stanciuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
diskoschlampe

Ale dresy jsme měli krásný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Šural bude dojatý. Poprvé se Spartou v čele ligové tabulky.

Reagovat
dondinho

I muži mají své dny...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Paráda.

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Dneska to bude nepříjemný, ale urvat to musíme, ať jedeme do Ostravy z prvního místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, před zápasem u nás byste si měli udělat bodový náskok.

Reagovat
Losinho

Ať na vás pak máme 8 bodů

Reagovat
$$CaptainKokotko

Bohemka je přehypovaná, únava z EL se asi projeví, ale pořád easy 3body

Reagovat
Losinho

Easy 3 body s klokanem moc nemíváme

Reagovat
KingMaster13

Jako není to rozhodně jako s Jabloncem, dokážeme je porážet ale vždy se dost nadřeme

Reagovat
Losinho

je to jako Jablonec, akorát mají kvalitu o úroveň níž, tak nám to většinou stačí

za posledních 6 let jsme je o víc než gól porazili jednou, stejně jako oni nás

Reagovat
KingMaster13

No rozhodně nemáme s nima depku jako s Jabloncem a přetlačit je dokážeme To, že to bývá udřeně o gol už je věc jiná. Oni mají výborně propracovanou defenzívu a jsou dobře fyzicky připraveni díky Haškovi Musíme si zvyknout, že zápasy s nima už nejsou tak easy jako v minulosti.

Reagovat
Losinho

Tak jinak.. z posledních 8 zápasů s nima jsme vyhráli 2

Reagovat
KingMaster13

Tak 2 remízy vyrobil Dušan, 1 remíza z loňskýho podzimu kdy jsme hráli fakt hovno A ta zbylá byla taková šťastná Je ale potřeba si dát pozor, to bez debat. Oni ty remíza s náma umí vykopat.

Reagovat
Losinho

Jako letos mi přijdou nejslabší za poslední roky a my jsme v pohodě, vyhrát musíme ale tipuju tak 2:0 přinejlepším

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to, aby rudosi tam nebyli moc dlouho

Reagovat
Kang & Kodos

Stačí, že tam vůbec jsme. Šural dneska konečně mohl v klidu usnout.

Reagovat
Coutinho10

jojo..hned jsem si na nej vzpomnel

Reagovat
KingMaster13

Šel do Sparty s tím, že chce vyhrávat trofeje, je u vás 3 roky a po 3 letech je poprvé na prvním místě Je to docela bizár

Reagovat
Kang & Kodos

Získal kapitánskou pásku!

Reagovat
KingMaster13

Tak je to jedinej použitelnej českej hráč u vás, tak se nedivím

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych ho klidně teď na Plzeň posadil a zkusil Pulkraba. Moc mu to teď nejde. Naopak Frýdka jsem poslední dva zápasy nepoznával

Reagovat
KingMaster13

Pulkraba bych tam dal, je to takovej slabší Lafata a mohl by vám sedět do stylu

Reagovat
Hokaido

Když Pulkrab zase dostane v 10. minutě žlutou...

Reagovat
Losinho

jeden den je pro ně až až

Reagovat
KingMaster13

Chtělo by to do Ostravy jet z prvního místa

Reagovat
Coutinho10

jj Banik bude taky hodne neprijemnej

Reagovat
KingMaster13

Hlavně v Ostravě pokud dnes vyhrajeme by mohla stačit i remíza. Zápas Plzně se Spartou si myslím, že remízou skončí též Navíc Ostrava když nepočítám Letnou bude nejtěžší podzimní zápas venku

Reagovat
Coutinho10

jj uvidime...dobry je, ze budeme vedet vysledek pred nasim zapasem, ale i tak bych uplne nekalkuloval, protoze proti Usti muzeme protocit sestavu a tim padem by sestava na Banik mela bejt schopna ukazat 100% nasazeni narozdil od dnesniho zapasu

Reagovat
KingMaster13

Dneska to prostě musíme na sílu zvládnout Pokud to zvládneme a vyhráli bychom i v Ostravě tak by to byla obrovská pomoc. Pak máme Příbram která venku je strašně slabá a už by to vypadalo hodně dobře

Reagovat
Coutinho10

jj ted se to bude lamat

Reagovat
KingMaster13

Hlavně tu Bohemku porazit, v Ostravě by se nic nestalo kdyby to byla remíza. Ostrava kromě Plzně a Sparty bude nejtěžší venkovní zápas

Reagovat
PlackaSKS

bohemka je asi nejhorší soupeř pro unavenej tým. proti spartě nebo plzni by se hecli, proti bohemce neni pořádná motivace a jsou skvěle fyzicky vybavení doufám, že nastoupí baluta odzačátku, stocha bych nechal sedět. a snad se v pondělí vážně vrátí velká část marodky

Reagovat
KingMaster13

Nápodobně Baluta do základu, Stoch hraje letos velký prd, tak ho nechat posadit a místo Bořila klidně Zelenýho, Bořil taky teď poslední dobou není nic extra

Reagovat
PlackaSKS

pravda, na bořila sem zapomněl.. ale tim bych se změnama asi končil, at to neni moc znát

Reagovat
KingMaster13

Raději pak dřív střídat než udělat takovýhle enormní zásah

Reagovat
Coutinho10

poradne se to muze protocit az ve stredu

Reagovat
KingMaster13

ve středu postavit klidně bego, Ústí nemá vůbec formu a mohlo by to na ně stačit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já věřím, že je Trpiš dokáže mentálně připravit. Navíc očekávám, že v základu nastoupí někteří hráči, kteří se budou chtít určitě ukázat (Baluta).

Reagovat
PlackaSKS

tak třeba hráči jako coufal nebo hušby namotivovat ani nepotřebují, ale takový michael... nevim, sem zvědavej, ale nejsem rád, že vyšla na dnešek zrovna bohemka. každopádně se jako vždy nemůžu dočkat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je potřeba Šurala probudit ze sna

Reagovat
Kang & Kodos

Kde nechala Bohemka útočníky?

Reagovat
OranžováKarkulka

oba zraneny :))

Reagovat
PlackaSKS

Sestava Slavie: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Hušbauer, Souček - Stoch, Baluta, Zmrhal - Tecl

Kovář, Matoušek, Bořil, Mešanovič, Frydrych, Traoré, Valenta

Muris na lavičce, paráda

Reagovat
Losinho

Reagovat
djiros

To mohl Matoušek rovnou zůstat v Příbrami. Stoch by taky zasloužil posadit.

Reagovat
PlackaSKS

matoušek se zapracovává do týmu a pomalu dostává šanci jako střídající hráč, nechápu proč by měl zůstat v příbrami když máme na marodce asi deset hráčů. že by stoch měl sedět souhlasim

Reagovat
djiros

Nikde není psáno, kdo jak dlouho má marodit.Prostě když se hralo ve čtvrtek, tak jsem očekával větší rotaci, navíc proti Bohemce.

Reagovat
PlackaSKS

mno, vzhledem k tomu o čem jsme se tady bavili s ostatníma výš, tak větší rotaci si čekal téměř jen ty

Reagovat
djiros

Být to zápas na Bohemce, tak neřeknu nic, ale doma? Mám spíše dojem, že vy slavisti máte z klokanů větší obavy než je na místě. Hlavně za tři body dneska.

Reagovat
KingMaster13

Já upřímně očekávám upocenou výhru 1:0 jako vždy proti nim

Reagovat
didosh

Reagovat
PlackaSKS

obavy asi máme, ale podle mě jsou na místě. pravidelně s nima ztrácíme... po jablonci je to za mě nejmín oblíbený soupeř

Reagovat
Losinho

V týdnu hrajeme pohár s Ústím, tam bude v základu a např. Stoch bude odpočívat. Úplně logická rotace.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Akorát ten Stoch Jinak spokojenost

Reagovat
PlackaSKS

jj, mino měl sedět. ale traore neabsolvoval přípravu s trpišem, tak možná nebude mít až takovou fyzičku a právě proto dostal volno on

Reagovat
KingMaster13

Mohl se zkusit ten Matoušek ale zase chápu Trpiše, že v takovém zápase nechce příliš riskovat a proto udělal jen 2 změny

Reagovat
djiros

Co riskuje? Rychlost by platila víc než obehravani 16ky se Stochem a Husbauerem.

Reagovat
KingMaster13

Ti budou v 10 zalezlý na vápně, takže rychlost bude k ničemu

Reagovat
PlackaSKS

když povedeme na csaplára, tak má smysl na breaky, jinak ne

Reagovat
KingMaster13

Oni to ale moc neotvíraj ani když prohrávaj

Reagovat
PlackaSKS

mno.. tak pak murise

Reagovat
KingMaster13

Sice budu zase trnout až spálí 5 tutovek a pak nás posadí na prdel nějakým zabijáckým golem ale klidně a i Matouška bych tam poslal na posledních 20 minut až klokani budou unavení

Reagovat
PlackaSKS

matoušek, muris a traore/frydrych přijdou, to je jistý. snad se prosadí každý

Reagovat
PlackaSKS

bejt to slovácko/příbram, tak je podle mě matoušek v základu..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pingla

Ten střed Bohemky bude hořet

Reagovat
KingMaster13

Co to má Bohemka za sestavu? Yusuf? Juliš? Mašek na lávce. Vaníček? To jako mi nepřijde jako jejich nejsilnější palba

Reagovat
PlackaSKS

nestěžuj si!

Reagovat
Kang & Kodos

Už Mašek? To se dal do kupy docela rychle

Reagovat
Losinho

to jo, Zavadil měl aspoň nějakou trpělivost

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Yusuf natrzenej sval a Julis koleno, Masek mel bejt zranenej do listopadu a nedavno se prekvapive zapojil do treninku, moc neverim tomu, ze je vubec ve stavu uz hrat

Reagovat
KingMaster13

aha, tak to jo To máte taky docela na prd marodku

Reagovat
KingMaster13

Young Boys-Basilej 7:1 ti jsou dobře v píči, je načase hodit Márovi záchranné laso a dostat ho z potápějícího Titanicu

Reagovat
Kaspar

odesel brankar a Mara na to sam nestaci YB udelalo nejaky extra nakupy nebo je basilej tak v pici ?

Reagovat
KingMaster13

Mára je hlavně navíc půl roku zraněn. A oni prodali víc hráčů právě

Reagovat
Kang & Kodos

Teď koukám na tu jejich tabulku. YB má po sedmi kolech 10 bodů náskok. To bude drama.

Reagovat
Hokaido

Fakt že jo tvl, jak je to vůbec možný.

Reagovat
KingMaster13

Basilej šla neskutečným způsobem do prdele

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš: " Když nejste po fitness stránce v topu". Tak kromě neslušivé kšiltovky ještě přihazuje neschopnost mluvit mateřštinou. Asi mu k vánocům nadělím chromovaný vidle.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

si to vygoogli jestli mu nerozumíš

Reagovat
mayday

Je to řečeno naprosto otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

A vám tohle prznění češtiny nevadí? Chápu, když jde o nová slova, kterým se v češtině blbě hledá náhrada, ale tohle spíš vypadá jako pokus předvést "světovost".

Reagovat
frankiefcb

Tak proti tomu dlouhodobému cechacskemu pražení češtiny obecnou češtinou je to ještě v poho.

Reagovat
*CZE*

Slavka někde online? V zahraničí mi nejede o2 tv...prosím

Reagovat
*CZE*

děkuju!

Reagovat
didosh

Jak to že ti nejde?Kde jsi?

Reagovat
Kang & Kodos

K plotně!

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Hezká přezdívka.

Reagovat
Bosko

Tvl na tu Ratajovou bych nesahnul ani kopackou

Reagovat
Kang & Kodos

Penalta

Reagovat
Bosko

Hlavni to asi nevidel a jelikoz je na lajne Ratajova, ktera se tam dostala jen diky tomu co ma mezi nohama a ne diky tomu, ze by neco umela, tak to penalta bejt nemohla.

Reagovat
Mass

Je vidět, že Koláře trénuje Radek Černý

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

Kolar minule to bylo stejny, tak jen cumel

Reagovat
Kang & Kodos

Tam čuměli úplně všichni. Bohemka prostě trefila břevno, aniž by to kohokoli na hřišti vzrušilo.

Reagovat
Kaspar

minuly zapas se Kolar taky jen v klidku dival a nakonec to mrsklo brevno

Reagovat
mistr129

zkušený brankář se nenamáhá víc, než je potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

i kdyz taky mi to z prvniho pohledu pripadalo ze leti na tribunu a najednou prask

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ale do píči fakt už

Reagovat
djiros

Pokud to jsou vazy jakože asi ano, tak má Slavia velký problém.

Reagovat
iamek

Na Zlatana

Reagovat
naheCZ

I Tecl zraněnej

Reagovat
Kang & Kodos

Fuj ty vole, to byl pěkně hnusnej záběr

Reagovat
ZB 07

Matoušek

Reagovat
Losinho

takže by se mohl uzdravit Škoda/Muris/Olejník

Reagovat
iamek

Muris už je na lávce.

Reagovat
Losinho

jj, ale my potřebujem někoho do základu

Reagovat
Hokaido

Tecl má minimálně po podzimu, spíš bych si tipnul ještě déle.

Reagovat
KingMaster13

Proč ten Baluta vždycky tak čeká? Zbytečně tím zajebe dobrou akci

Reagovat
Losinho

mně přijde, že je zvyklej na mnohem horší obrany no.. ale dostane se do toho

Reagovat
KingMaster13

TO ano ale je to škoda

Reagovat
Losinho

tak s tím toho moc neudělá ze dne na den chce to čas, v noze to má

Reagovat
KingMaster13

Jo je vidět, že to v sobě má

Reagovat
Losinho

úplně jasnej ofsajd

Reagovat
mistr129

tyvole už

Reagovat
Komix

No to snad už ne...

Reagovat
KingMaster13

alespoň může chodit

Reagovat
meno

Ach jo už zase rozehráváme gólmana pro repre

Reagovat
mistr129

legenda

Reagovat
Kaspar

jarda neni clovek, jarda je buh

Reagovat
Komix

Princ Jaromír krásnej tlak ale teď!

Reagovat
Losinho

Jardaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
KingMaster13

Zmrhal savior My ho ještě prodáme

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho prodáte, začnete prohrávat

Reagovat
Kaspar

neprodame, dela to chytre, az se zase ukazou zajemci, tak na to zacne opet mrdat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

ten tu těch 500 zápasů odehraje.. stokrát nám zachrání prdel a ve zbytku na něj budeme nadávat

Reagovat
KingMaster13

Líp bych to nenapsal, já ho mám rád a jsem rád, že tu zůstane Jen haters říkali, že už ho neprodáme, přitom si myslím, že když mu tohle vydrží tak by nějaká nabídka ještě přišla

Reagovat
PlackaSKS

já chci, aby zůstal. i když se to nezdá, tak je to dlouhodobě dobrý levý křídlo. rychlej, dobrý centry, solidní střela... jen ta aura špatnýho hráče by měla zmizet

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

No tak on má 1 excelentní zápas a pak další 4 takový nemastný Kdyby na tomhle zapracoval tak je top

Reagovat
Losinho

jo, já nechci aby odešel, ale občas by zasloužil poslat na výpomoc juniorce to mi vadí, že i když tu formu dlouhodobě neměl, tak byl v základu každej zápas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu Slávku se kouká fakt dobře. Těším se na derby

Reagovat
Mass

Twl i Michel si dovolí takový kličky

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka po tý výborný půlhodině totálně odešla. Budou rádi, když jim tam ještě něco nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal je skvělej..

Reagovat
Losinho

Valeš nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti se bojej dát druhý gól před přestávkou

Reagovat
Losinho

tomu se říká respekt k mistrovi

Reagovat
KingMaster13

Abychom se chytili Csaplárovi do pasti? Za co nás máš

Reagovat
Kang & Kodos

To byl signál

Reagovat
KingMaster13

Úplně jsem si vzpomněl tenkrát na Dočkala v repre

Reagovat
Mass

Reagovat
Losinho

Stoch

Reagovat
ZB 07

Matoušek ty akce zatím strašně zabijí...

Reagovat
Losinho

Koledujeme si

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dextroza_m

Ten MAtoušek zatím marnost..

Reagovat
doshcz

je vidět že není asi uplně zvyklej hrát jako jeden hrot, příjde mi že vubec neví kde má stát a když už má míč tak to zadrbe

Reagovat
PlackaSKS

v příbrami snad ani nehrál na hrotu, ale pod... jen tam ted reálně nikdo neni.

Reagovat
Kang & Kodos

92:55 a ten inteligent přihraje na půlce na tři metry

Reagovat
KingMaster13

Fuj, je to tam. Dost důležité vítězství, teď stačí v Ostravě i bod A na mol cup nechat všechny odpočinout, klidně ať i vypadneme je mi to jedno. Hušbauer, Stoch, Souček potřebujou odpočinek prostě

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, stačí bod u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Hašek

Reagovat
Andis

Velká škoda že Bohemka nevzala ten bod Čínské rotě

Reagovat
mistr129

mám rád neokoukaný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Pán je vtipálek

Reagovat
vanGomm

Bod v tomto 3 bodovém počítání vzít jednoduše nejde.Bud mohla Bohemka vzít Slavii 2 body,nebo 3,ale bod ne.Jinak já jsem spíše zastáncem 2 bodů.Když se u nás zhruba před 25 lety zavádělo za výhru 3 body,tak se argumentovalo (ostatně jako všude) tím,že týmy budou hrát na výhry a remíz rapidně ubude.Jenže remíz je furt tak nějak stejně a možná,že i víc.V dlouhodobých tabulkách jsou ty změny v pořadí když už tak kolem středu tabulek.Kdo vyhraje 3-4x za rok sestoupí stejně i kdyby bylo za výhru 10 bodů V krátkodobých tabulkách jako jsou skupiny MS,EURA,LM je úplně lhostejné jeli za výhru 3,nebo 2 body.Po přepočtení je tabulka stejná.

Reagovat
didosh

Jsem zvědavý na zápas Jablonec-Plzeň ...mohl by být dobrý fotbal...až na atmosféru...

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Masopust, Trávník, Hübschman (c), Považanec, Jovovič - Chramosta

Kvůli zranění chybí Doli, jinak stejná sestava jako ve čtvrtek. A palce nám dnes drží i Rennes

https://twitter.com/staderennais/status/1043429272034177024

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

uz jsem si vsimnul vcera..i hezky gesto od vas k nim

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mayday

Moc pěkný

Reagovat
jurys

Klasik Vrba minulou středu CSKA, teď v pátek Sparta, ale přesto ani jedna změna v sestavě

Reagovat
Kang & Kodos

Na druhou stranu zrovna Jablonec dostali v mejlepším možným termínu. Ty kluci (kromě Hubschmanna) neví, jaký to je hrát 2x tejdně. Poprvý hráli v evropským tempu a vydrželi jenom 70 minut. Plzeň má s timhle moře zkušeností a taky měli o den víc na odpočinek.

Reagovat
Shevchenko

Tak dneska 70 minut Jablonci evidentně bohatě stačí.

Reagovat
Kang & Kodos

no jo. Nečekal jsem, že budou takhle kmitat po třech dnech volna.

Reagovat
Kang & Kodos

A taky nikoho nevyměnili, kromě Doležala

Reagovat
doshcz

ale zas jim vsem neni 40 ale Plzen to na 1:0 nejak ukope

Reagovat
smazaný uživatel

a vyplatilo se to

Reagovat
pepinho2

Přijede Plzeň a v Jablonci narváno

Reagovat
ondrasch77

No a co... Venku je 7 stupňů a futeř jak prase...

Reagovat
smazaný uživatel

bylo tam 3k lidi ne? to je slusny

Reagovat
Coutinho10

kdyby to Chramosta dal na stred pod sebe

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To zakončení Jablonce je takové slávistické

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli jim daj 4:0, tak budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už zdržuje. Tak asi ne.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
havrys99

celkem penalta

Reagovat
lada.sp

celkem jasná

Reagovat
Hokaido

Pencle nic?

Reagovat
smazaný uživatel

je to plzeň, no

Reagovat
PlackaSKS

je tam video a ty se divíš?

Reagovat
ratusek

Tam je video? to už je vyšší level tohle, to už není šedá zona

Reagovat
PlackaSKS

at už s tim jdou do...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom softwaru jim doplnili ofsajdovou čáru, ale kvůli nižší paměti museli umazat nohy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dest1l

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol prej jasna penalta

Reagovat
doshcz

tam nění video že jo? nedivím se

Reagovat
Hokaido

Je.

Reagovat
Kang & Kodos

Nasrat na penaltu, tohle ten tragéd musí dávat. Ale byla.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta nebyla ani z 5%. Kdyby mu slapl na nohu nebo kotnik, tak ok, ale takhle ani nahodou.

Reagovat
Fernando_Torres

Teďsi doufám děláš srandu ne? Dyť ho tam totalně zboural po odehrání míče...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, prejel ho buldozerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si prdel...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom Limba udelal dobre? Je 22. minuta, ceka nas zapas se Spartou a on si necha dat zlutou za zakopnuti balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje si odpočinout

Reagovat
Coutinho10

2. zlutou nedostane..neboj

Reagovat
doshcz

Jablonec na treningu cvičí střelbu jen za odměnu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouzene. Uplna tragedie co hrajem. Kolar, Kovarik, Limbersky, Horava, Hubnik.. vsichni dolu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už toho Hubníka vyhoďte

Reagovat
Hokaido

Hubník je strašně mimo...

Reagovat
Oxbow

Hubnik je skvelej, jen ho tam nechte

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Hubník Jinak ideální, vydržet Plzeň rup a pak by mohli halužácky porazit Spartu

Reagovat
Andis

Čekám penaltu pro Plísen ke konci zápasu pokud by stav o gol vydržel Plíseň už letos +4 body od rozhodčích. Klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
ratusek

Hubník tragéd, Kolář taky ale za zásluhy hrajou. Vrba nepoučitelný. Plzni zoufale chybí podhrot, na něm jim stojí hra. Čermák nuc moc a Kolář ani to

Reagovat
ondrasch77

Hubníkovi o pleš rovnou do kasy...

Reagovat
Kang & Kodos

Faulovat na žlutou Hubschmana ve sprintu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle presink jim nemuze vydrzet celej zapas.

Reagovat
Banikovec7

Když už to bude 3:0, tak jim to bude jedno.

Reagovat
Andis

Plzeň pro jistotu ani presovat nebude, už by to neudýchali

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Fakt

S tímhle výkonem dostanem příští týden od sparty další debakl

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě tenhle

Reagovat
havrys99

Csaplárek na cestě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

wow Traaavnik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ahh 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tohle je typickej Vrba.

Reagovat
PlackaSKS

paráda. plzen hraje to co většinu sezony, akorát už podruhý narazila na tým co to zatim trestá... všechny fauly od řeznika, limberskýho, koláře byly prostě z toho jak hrozně ti hráči nestíhají a jablonec je jednoznačně lepší. tak snad jim to vydrží i druhý poločas no

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Trávník is on fire

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
havrys99

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

Tráva a Souček v zimě do Itálie

Reagovat
Andis

Reagovat
doshcz

dobře tak Tráva do Francie

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak jak může hrát Hubník místo Hejdy, to fakt nechápu. Teď tam před tím gólem mával jak na prvního máje.

Reagovat
lada.sp
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Tak ještě v pátek od Sparty a uvidíme co se bude dít

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych brzdil. Jestli to dneska prohrajou, tak o to víc to budou chtít v pátek napravit. Ale jo, začínám cítit optimismus.

Reagovat
lada.sp

zapomínáte na Caplárovu past hoši

Reagovat
ondrasch77

hovno csaplarova past, ted nakluše k Frankovi Šádek, zmrdá ho jak sirotu a v 2. půli Plzeň s jeho pomocí otočí...

Reagovat
PlackaSKS

je jedno jak to dopadne dneska, v pátek je podle mě vyloženě zničíte

Reagovat
KingMaster13

Naopak pokud dnes dostane Plzeň na prdel tak by jim to mohlo dost pomoci a na Spartu by se mohli dost hecnout a ukopat to nějak

Reagovat
PlackaSKS

ani když se plzen hecne, tak na spartu ted nemá. vždyt se podivej na tu hru. a to není jen dnes, plzen letos odehrála tak jeden dobrý zápas a jinak to bylo se štěstim o gol. na druhou stranu sparta začala hrozivě, ale jde pořád nahoru a to jak herně, tak výsledkově...

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme ale Plzen je schopná to na 1:0 uplácat

Reagovat
pepinho2

V Plzni neumíme,navíc oni se na nás dobře připraví..já bych byl spokojen, pokud udržíme sérii bez porážky.

Reagovat
PlackaSKS

já bych daleko víc ocenil remízu ale myslim, že vyhrajete o dva a víc.. pokud nebudete mít vyloženě smůlu

Reagovat
pepinho2

Já nadšení brzdím, protože pak to špatně dopadá

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Tohle je tak nádhernej pohled Vidět Sparťany jak chytají pokoru je něco úžasného

Reagovat
smazaný uživatel

rozdrtime je 5:0!!!1!1

Reagovat
KingMaster13

Já jsem říkal, že Vrba nikdy neobhájil titul A to je právě tou jeho nerotací kádru.

Reagovat
ratusek

Tak když ty posily kromě Pernici jsou horší než to co hraje tak rotovat nejde.

Jen nehápu že když motají CSKA tak v lize předvádí v každém zápase stejnou pomalou nudu. akorát.vy a Jablonec.tu statickou hru trestáte

Reagovat
KingMaster13

To je druhá věc no. Už by ale mohl alespoň vypakovat Hubníka. Petržela, Kolář taky nejsou žádní zázraci ale furt nepůsobí tak komicky jako tohle plešatý vemeno

Reagovat
Mirek na tenisu

Pernica je průměrný zadák, přes poměrné mládí těží ze zkušenosti. Hubnik je dávno za zenitem a bude jenom vršit chyby a vyrábět zmatky.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože v LM mají více prostoru a není to tak soubojové ...

Reagovat
ratusek

Ale v EL mi zase přišlo že Jablonec proti Rennes nemá vůbec na nic čas

Reagovat
Spalovač šancí

To je druhá věc. Sice je víc místa, ale musí rychleji pracovat s míčem a rychleji předvídat.

Reagovat
jurys

Klid, chtějí to uhrát na Csaplárovku

Reagovat
Coutinho10

aaah Jovovic skodaa...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jablonec super poločas

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust dobrej rozhovor.

Reagovat
KingMaster13

Dobrá zpráva! Zranění Standy Tecla není vážné a hráč nemusí na operaci! Rekonvalescence podvrtnutého kolene ale nějaký čas zabere, držíme tak Standovi palce, aby byl na trávníku zpátky co nejdřív.

Díky bohu, podle zpráv to vypadá, že mimo bude "jen" měsíc. Na to, že to vypadalo, že si minimálně do února nekopne je to skvělý

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Super, vypadalo to fakt strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PlackaSKS

i když teda ten měsíc bude těžkej a pak se do toho bude znova dostávat

Reagovat
Pyroman

Jestli v Plzni nevyhrajeme letos, tak už nikdy asi.

Reagovat
dinss

Dejte jim bůra ať se Vrba probere...

Reagovat
dondinho

Tak snad nebude úřadovat rozhodčí a Jablonec to dá....

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mirek na tenisu

Jovovič rozdílový hráč. Se divím, že ještě hraje v Gablonz.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne citelnej, vsechno jeden jenom na pravou nohu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak jako kdyby ho nikdo nechtěl, tak jako na záskok, my bychom ho teda v Ostravě vzali

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust se mi libi daleko vic.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mirek na tenisu

...ale já hodnotil Jovoviče.

Reagovat
HorajzmAmmann

to neřeš na eurofotbalu neumí lidi číst

Reagovat
HorajzmAmmann

tak do Ostravy bych bral z Jablonce snad každýho

Reagovat
ratusek

I Lischku?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo i Lischku... ale nechal bych ho na hostování v Jablonci

Reagovat
ratusek

Tobě jednou Litoměřice nestačily?

Reagovat
HorajzmAmmann

však je úplně jinde...

Reagovat
KingMaster13

V klidu ti se plácají v ČFL

Reagovat
andrew96

Na naši ligu nadpruměr. Trochu jak ve své nejlepší formě Vukadinovič, ale ještě lepší.

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta ztratil respekt z Paclika?

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 souboj v koktani?

Reagovat
Mirek na tenisu

Radotínský a Hrdla jsou v pohodě. Mě jejich koment neruší ani nepobuřuje. na rozdíl od Vlášků, Štěpánů, Kalousů, Hrčků a expertů Němce, Hyského a spol.

Reagovat
HorajzmAmmann

zapnul jsem to ve 30. minutě a už tam 6x někdo zmínil, že hrál Jablonec a Plzeň v pohárech Vždyť to je snad úplně normální ne? Tyhle kopyta měli ještě volno přes MS

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Riviera Kid

Penaltovy zákrok uvnitř pokutového území.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Čé jako

Reagovat
Hiko

brbora

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je škody

Reagovat
Banikovec7

Ani karta?

Reagovat
Coutinho10

Haaaaaaaaa

Reagovat
ratusek

Takže další výprask proti trochu lepšímu týmu u nás. Divím ae tomu CSKA, ti museli být po kalbě

Reagovat
KingMaster13

Jsou v píči hrají hovno i v lize, kádr je mladej, nesehranej, nezkušenej. Tam udělali přes léto docela třesk, odešel Golovin. Bude jim to trvat chvíli než zase vyletí kam patří

Reagovat
andrew96

Čtvrtfinále na MS bylo moc okaté, tak je třeba světu zase ukázat temnou stránku.

Reagovat
PlackaSKS

tak jestli přiletěli už večer předtim do pilsenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nn Limba dneska odpocivat nemohl.

Reagovat
ondrasch77

strašnej dement...

Reagovat
KingMaster13

Super tak alespoň nejsme jediní šašci co letos dostanou v Jablonci na prdel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

JA-BLO-NEEEEEEEEEEEEEEEEEC

Reagovat
pepinho2

Kozáčik klasik

Reagovat
HorajzmAmmann

golman

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Kozacik mi taky prijde uz letos strasne neohrabanej...

Reagovat
pepinho2

Mi přijde poslední roky často jenom zůstane stát a dívá se, občas sice něco chytí, ale řekl bych, že není ani top 5 v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň není Kozáčik za č.ů.ráka jenom kvůli těm růžovým kopačkám

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ten Březina je Peltův novej vykuřovač nebo co?

Reagovat
lajka30

Ne je to jeho spojka z Ministerstva školství.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc tam nepusti dalsi hrace, kdyz uz je stejne po zapase.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vzájemý zápasy Jablonce, Plzně, MB a Opavy ty se slušně řezou navzájem...

Reagovat
KingMaster13

A tohle je právě to kouzlo naší ligy co tak žeru Bolka zprasí Opavu 6:1, o týden později dostane takhle naloženo v Plzni, o další týden Později dostane Plzeň nákladačku v Jablonci, který další kolo dostane od Opavy

Reagovat
pepinho2

Reagovat
HorajzmAmmann

PLZ : MB 6:1

MB : OPA 6:1

OPA : JBC 2:0

JBC : MB 0:3

KBC : PLZ 3:0*

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hodně líbí Lishka, za rok za dva by z něj mohl být výborný stoper klidně i pro repre

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli udělá stejný progres jako za poslední dva roky tak bude hrát v United

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já právě nevím, co si o něm mám myslet. V těch pár zápasech, co jsem ho viděl, tak hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře vedle pernici hrozně vyrostl

Reagovat
ondrasch77

to se ale čekalo...

Reagovat
chytrejkluk

Plzeň naprosto tragická

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň má dobře v pí...

Reagovat
Skleepy

Vrba rozhovor

Reagovat
Skleepy

Týpek ho tam dobře zdržoval a zkoušel vytočit.

Reagovat
didosh

Reagovat
Nuno čomes

Vrba je starý pes, ten bude věčně stavět Hubníka a Kozáčika a i toho Hořavu. Jak tihle tři mohou hrát s přehledem v základu, to nepochopíš.

Hubník čím více hraje, tím víc lidí se mu smějě.. To se to k tomu mančaftu nebo vedení nedostane z dnešních médií nebo to nevidí, aby další zápas seděl?

Reagovat
doshcz

Sem fakt zvědavej na Plzeň v budoucích letech..Prodá se Krmenčík a Hrošovský. Limberský, Hubník, Petržela, Kozáčik, Kolář, Hořava na to už nemají motivaci, věk a nebo kvalitu. Zapracování odchovanců maj horší než my. Budou potřebovat tak dva roky obětovat a pořádně to proměnit a nebo vyhodit Vrbu a vzít někoho kdo tam nebude cpát furt svoje zlatý hochy dokud mu na tom hřiši neumřou.

Reagovat
Nuno čomes

Proč Hrošovský neodešel? Nemá na to? Teď už se tam zakopává a zbytečně ztratil dobrý dva roky venku

Reagovat
doshcz

já bych řekl, že to bude jak s Krmencikem, zahrajou si s Plzni LM a pak je až pustěj

Reagovat
hefy

Hubník nás zachrání jen koncem kariéry, Kozáčik taky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jasně, Hubník plzeňské defenzivy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

pilíř kurva

Reagovat
REPLIKATOR

Pilík

Reagovat
mistr129

Ma nějaký logicky vysvětlení, že tam ani v takovým zápase nepošle Havla?

Reagovat
pepinho2

Nesnáší pravdu a lásku.

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

pravdaozrude.cz

Reagovat
andrew96

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Jo, Havel má problémy i v juniorce...

Reagovat
mistr129

Jakože hraje blbě? Mě se vždycky líbil a říkal jsem si, že zrovna Limberskýho post do budoucna ještě zkvalitníte.

Reagovat
db18

Docela jo... odksakují mu jednoduché balony atp.

...asi by mu dost pomohlo hostování.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči z áčka patří často v juniorce k nejhorším.

Reagovat
db18

No, Hájek docela taky, ale třeba Kolda byl v prvním utkání po zranění skvělý, Řezníček taky...

Reagovat
Nuno čomes

Chudák se musel zranit. Uzdrav se.

Reagovat
smazaný uživatel

Snbad se uzdraví před Baníkem. Na Baryho by mohl udělat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej kouc, co se nebal to trochu prostridat byl Koubek.

Reagovat
Coutinho10

uz se hrajou Queeni

Reagovat
PISTOLERO

Gratulace do Jablonce a pristi tyden si tam dojedeme pro 3 body my!!!

Reagovat
Pride

Ten Fukal je dobrej koktálista

Reagovat
PlackaSKS

1000 pro brzký uzdravení teclíka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele