FORTUNA:LIGA - preview 6. kola

24.08.2018, 08:33, aktualizováno 27.08.2018, 08:11
Previews
Slovácko a Zlín za sebou mají povedený start do nové sezony a dobré výsledky hodlají potvrdit v pondělní dohrávce šestého kola. Domácí jsou s devíti body na sedmém místě, hosté na tom jsou o jeden bod a jednu příčku lépe...
1. FC Slovácko - Fastav Zlín  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávku české nejvyšší soutěže obstarají v prestižním moravském derby fotbalisté Slovácka a Zlína. Hrát se bude v Uherském Hradišti, kde se očekává zajímavá divácká kulisa, však oba tábory jsou od sebe vzdáleny necelých třicet kilometrů.

Moravské derby mezi Slováckem a Zlínem patří vždy k ozdobám soutěže a nejinak tomu bude i tentokrát, zvláště když se oběma celkům v začátku soutěže daří. "Utkání se Zlínem má vždycky náboj a je jedno, kde se oba týmy v tabulce nacházejí. I proto věřím, že navzdory pondělnímu termínu bude mít utkání bouřlivou atmosféru. I ve svém okolí vnímám, že pro veřejnost je to velmi atraktivní zápas," prohlásil trenér domácích Kordula. Celek z Uherského Hradiště se loni zachraňoval, ale letos stihl během pěti kol nasbírat slušných devět bodů. Před týdnem zvítězilo Slovácko na Dukle (2:1).

"Spokojenost bych nepřeceňoval. Určitě je to pro nás dobrý vstup do sezóny. Musíme být ale nároční. Na Bohemce a i na Spartě jsme třeba mohli a měli uhrát nějaké body. Na druhou stranu máme devět bodů, takže by nám nemělo nic svazovat nohy," krotí euforii trenér Michal Kordula.

Daří se i druhému moravskému celku. Zlín v minulém kole udolal Teplice pozdní brankou a v tabulce je s jedním bodem navíc právě před svým rivalem. Také Ševci se na moravské derby pochopitelně hodně těší. "Je to derby a v tom se může stát cokoliv, každý tým jej chce vyhrát. To, že je to proti Slovácku, tak ještě dvakrát víc," řekl zlínský Libor Holík.

V loňské sezoně skončilo derby jednou výhrou Zlína (2:1) a po druhé remízou (1:1). Fastav je v posledních letech úspěšnějším z dvojice.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Kadlec - Daníček - Navrátil, Sadílek, Havlík, Petr - Zajíc.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajič - Podio - Matejov, Traoré, Jiráček, Bartošák - Beauguel, Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.16 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Dosud stoprocentní Viktoria Plzeň přivítá v Doosan Aréně nejlepší útok ligy. Mladé Boleslavi se sice nedaří výsledkově podle přestav, minulé kolo však naznačilo její ambice. Dokáží Středočeši obhájce titulu opět zaskočit?

Viktoria Plzeň už odpočítává dny zbývající do losu základních skupin Ligy mistrů. Ještě než západočeši usednou k losovacímu ceremoniálu, čeká je ligové utkání. Těžké ligové utkání, neboť v Doosan Aréně se představí vždy nevyzpytatelná Mladá Boleslav.

Viktorka zatím všechna utkání zvládla a má plný počet bodů, přesto nemůže být kouč Pavel Vrba spokojen. "Trošku mně vadí, že nejsme více úspěšní v ofenzivě, a proto se tam také i více hráčů točí. Samozřejmě bychom byli rádi, kdybychom těch gólů dali více. Doufám, že se to brzy stane a střeleckou formu najde kromě Krmenčíka i někdo jiný," vyjádřil se Vrba k hubeným výsledkům. Plzeň totiž zvítězila čtyřikrát po sobě 1:0.

Pokud se něco v zápase s Mladou Boleslaví neočekává, pak je to takticky svázané utkání o jediné brance. Bolka má totiž nejlepší útok v lize a dost za to vděčí minulému kolu, kdy doma šesti brankami rozstřílela nováčka z Opavy. "Oni dávají celkově hodně gólů. Už s Karvinou se trefili čtyřikrát, teď dali dalších šest branek. V tomto ohledu nás čeká soupeř, který je v dobré střelecké formě, ale na druhé straně také často inkasuje. Uvidíme, jak to dopadne. Já doufám, že konečně dáme více gólů a vyhrajeme,"  nechal se slyšet plzeňský kouč Pavel Vrba. Mladá Boleslav už Viktoriány dokázala nejednou zaskočit. Například v minulé sezoně byla jedním z mála týmů, který v Doosan Aréně vyhrál. A věřte nebo ne, Plzeň doma nevyhrála nad Mladou Boleslaví téměř tři roky!

Hosté budou chtít v Plzni uspět, bez ohledu na to, jestli jsou nebo nejsou favority.Výhra nad Opavou totiž byla teprve druhá v sezoně. Se šesti body pak patří hostům až jedenácté místo.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Zeman, Čermák, Kopic - Krmenčík
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Král, Keresteš - Hůlka, Takács - Diviš, Ladra, Konaté - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.51 - 9.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (neděle 18:00)
Zatímco v Evropě předvádí Olomouc sympatické výkony, na ligové scéně se pořád nemůže rozjet. O druhou výhru zabojuje na hřišti Jablonce, který se po vlažném startu začíná rozjíždět.

Jablonečtí fotbalisté již určitě netrpělivě vyhlíží zápasy ve skupině Evropské ligy, které zahájí za necelý měsíc. Do té doby se snaží vyválčit co nejvíce bodů v domácí soutěži, kde obhajují loňské třetí místo. Začátek nevyšel Severočechům podle plánu a po porážkách s Baníkem a Spartou zůstávali bez bodu. Od té doby však bodovali v každém klání a vyjma kolapsu v posledních minutách na hřišti Zlína se radovali z výhry. Naposledy dokonce vyzráli nad pražskou Slavii, která je jedním z aspirantů na zisk titulu.

Svěřenci trenéra Petra Rady rázem vystoupali do středu tabulky a po duelu s Olomoucí se zase chtěj posunout vpřed. "Olomouc má kvalitní tým, tolik neměnila kádr. Přišli akorát Nešpor, Dvořák a Pilař, odešel například Radaković. Určitě nás čeká těžké utkání, nekoukáme na to, na jakém místě v tabulce jsou. Hrají pořád stejným stylem, sestava se moc nemění a bude to náročné, mají hodně běhavý tým a vědí o sobě na hřišti," uvědomuje si Rada.

Také Olomouc se do sezóny rozjela pozvolna. Po pěti kolech získala pouze tři body za výhru v Mladé Boleslavi. Ve zbývajících duelech však podlehla Slavii, Plzni, Slovácku a Baníku. Sigma zároveň svádí boje na druhé frontě v předkolech Evropské ligy. Nejprve si v dvojzápase poradila s kazašským Almaty. Nyní mají Hanáci rozehraný střet se silnou španělskou Sevillou. V prvním duelu podali Moravané sympatický výkon, který však nakonec nestačil a z vítězství se radoval soupeř.

V české nejvyšší soutěži by již Sigma potřebovala uspět. Jinak hrozí, že loňský nováček soutěže začne výrazně ztrácet. "Jablonec je jedno z nejlepších mužstev české ligy, pro nás by to měla být další výzva. Doufám, že k tomu přistoupíme se stejnou vážností a ochotou pracovat jako ve čtvrtek," řekl kouč Olomouce Václav Jílek.

Loňské ligové souboje těchto týmů fanoušky příliš nenadchly. Na severu Čech i Hané nepadla ani jedna branka. Všechno ale divákům vynahradily v osmifinále MOL Cupu, když po sedmi gólech a prodloužení postoupil do další fáze Jablonec.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Lischka, Břečka, Hanousek - Hübschman - Kubista, Masopust, Trávník, Jovović - Doležal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Falta, Kalvach, Houska, Plšek, Texl - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.33 - 6.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Tři remízy a jen jedno vítězství. Fotbalisté Slovanu Liberec nezahájili novou sezonu zrovna podle představ, tím spíše, že jejich další hostitel má v tabulce o dva body navíc. Na Litavce navíc zatím žádný soupeř nevyhrál.

Příbram po postupu z druhé ligy válí. Za pět kol nasbírala do ligové tabulky osm bodů, což je o dva body více než má Liberec. Středočeši potvrdili dobrou formu i minulý týden, kdy si z Letné přivezli cenný bod za remízu se Spartou (2:2). "Je šťastný i zasloužený. Odpracovaný," neskrýval radost po výsledku na Spartě trenér Josef Csaplár.

Liberec udělal před novou sezonou jako obvykle spousty změn, přesto se čekal lepší začátek. Domácí těsná výhra nad Karvinou byla fajn, ale pak tým stejným výsledkem podlehl Plzni a následně si třikrát dělil body s Teplicemi, Opavou, Bohemkou. Se současnou situací pochopitelně nepanuje spokojenost. "Měli jsme před tímto zápasem mít o čtyři body víc. Měli jsme porazit Teplice a vyhrát v Opavě. Je to nepříjemné a budeme dělat všechno proto, aby se to zlepšilo," nechal se slyšet obránce Ondřej Karafiát.

Liberec je před zápasem stále favoritem, ale vzhledem k aktuálním formám obou týmů to nebude mít na Litavce vůbec jednoduché. Historicky vzato je Liberec mnohem úspěšnějším týmem s výrazně lepší vzájemnou bilancí. Příbram naposledy dokázala severočechy porazit koncem listopadu 2014, od té doby všechny zápasy s Libercem prohrála a minulý rok strávila v druhé nejvyšší soutěži.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Soldát, Skácel - Kilián, Květ - Rezek, Matoušek, Fantiš - Slepička.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Vukliševič, Karafiát, Mara - Breite - Malinský, Ševčík, Potočný, Pešek - Pázler.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.53 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Slezské derby proti sobě svede týmy, který začátek soutěže příliš nevyšel. Nováček z Opavy má na kontě jeden bod a stejné skóre jako jeho sobotní soupeř z Karviné, kterému v kolonce bodů dokonce pořád svítí nula.

Nadšení opavských fanoušků z návratu do nejvyšší soutěže po třináctileté přestávce pomalu vyprchává. Vážnou trhlinu dostala jejich víra při posledním střetu na hřišti Mladé Boleslavi. Severočeši se se Slezany nepárali a do jejich sítě nasázeli šest branek. Na rozdíl od Karviné, kterou Opava vyzve v sobotu, však již žlutomodří získali alespoň bod. Na ten dosáhli v brněnském azylu, kde musí hrát kvůli rekonstrukci opavského hřiště, ve čtvrtém kole proti Liberci.

Nyní by již však svěřenci trenéra Romana Skuhravého rádi zažili radost z prvoligové výhry. "Pro mě se nic nemění. Máme za sebou pět zápasů, v nichž jsme se nějak prezentovali. Další duely, které nás čekají, nebudou jednoduché, ten sobotní bude umocněn tím, že oba týmy ho potřebují zvládnout. Ze zkušenosti vím, že pokud budeme tlačit na pilu, nebude to dobré. Vím, v jakém rozpoložení kluci jsou. Pracujeme na tom, abychom předvedli výkon, který nás může přivést k úspěchu," uvedl Skuhravý.

I druhý slezský klub, který se v pátečním odpoledni představí v Brně, nemá zrovna na růžích ustláno. Karviná zahájila svou třetí sezónu mezi českou klubovou smetánkou mizerně a společně s Duklou zůstává jediným mužstvem, kterému svítí v kolonce počtu bodů nula. Před týdnem se chtěl celek, který vede kouč Roman Nádvorník, vytáhnout proti obhájci titulu z Plzně. Favorit si z východu republiky nakonec odvezl povinné tři body, Karviná však po celý zápas vzdorovala a nebyla daleko od překvapení.

Na zlepšený výkon chtějí Slezané navázat proti Opravě. Po případné výhře by se mohli konečně vydrápat nahoru z předposlední pozice. "Doufám, že hráčům ten výkon pomůže. Viděli, jak zápas odehráli, ale je jasné, že cítí zklamání, protože ten bod jsme získat mohli. Kluci se přesvědčili, že mohou uspět, když budou takto pracovat, když budou hrát kombinačně a snažit se dostávat rychle nahoru. Hlavně se i příště musíme vyvarovat triviálních chyb, jaké jsme dělali v předešlých zápasech," řekl trenér Nádvorník.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Simerský, Svozil, Helebrand - Zavadil, Schaffartzik - Jursa, Kuzmanović, Zapalač - Juřena, Puškáč
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Janečka, Tusjak, Letić - Panák, Moravec, Mertelj, Budínský, Lingr - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.42 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Baník Ostrava na úvod sezóny šlape jako hodinky a další výhru chce ukořistit z mače proti Dukle. Pražané na východ republiky cestují jako jeden ze dvou nejhorších týmů soutěže, přesto chtějí Slezany překvapit a připsat si první body.

Ostrava po uplynulé sezóně plné strachu z brzkého návratu do druhé ligy zažívá zcela odlišné pocity a dojmy. Slezané v pěti odehraných zápasech klopýtli pouze v Uherském Hradišti, kde je tamní Slovácko porazilo až po brance ze závěru utkání. Jinak si ale na Baníku postupně vylámali zuby Jablonec, Příbram, Bohemians a naposledy Olomouc, kterou hattrickem sestřelil do té doby málo produktivní útočník Diop.

Baník se v tabulce utábořil na čtvrtém místě a pokud trojice před ním o víkendu zaváhá, může dokonce myslet na vyšší pozice. "Sledovali jsme je (Duklu - pozn. redakce) v Příbrami i proti Slovácku. V Příbrami neproměnili v první půlce dvě tutovky a prohráli, proti Slovácku dali všechny tři góly a přesto taky prohráli. Mají teď i smůlu. My se musíme přičinit, aby se k nim štěstí nepřiklonilo tady," řekl Bohumil Páník.

To Dukla se v začátku sezóny trápí a kdyby liga skončila již nyní, hrála se příští rok na Julisce pouze druhá liga. Pražané v úvodních pěti vystoupeních nezískali ani bod a marně vyhlíží lepší zítřky. Nad jejich síly byli Plzeň, Teplice, Bohemians i Příbram. Když už se zdálo, že proti Slovácku získají alespoň bod, vzal otěže klání do svých rukou stoper Chlumecký a dvěma vlastními branky zajistil, že Dukla nadále zůstává na nule.

Přestože se zdá, že proti žlutočerveným se všechno spiklo, neztrácejí na Julisce víru. "Ostravští hráči určitě budou sebevědomí, ale my tam nepojedeme s tím, že chceme dostat nálož. Chceme hrát fotbal, chceme se prosadit a konečně bodovat," uvedl kouč Dukly Pavel Drsek, který veze do Slezska kompletní kádr. Domácím naopak stále budou chybět Breda se Stáňou a nejistý je start kapitána Baroše, jenž absentoval již proti Olomouci.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Douděra, Bezpalec, Chlumecký, Miloševič - Tetour, Hanousek - Breda, Holík, Podaný - Schranz.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.57 - 7.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (sobota 19:00)
Po vyřazení z Ligy mistrů a následném kolapsu s Jabloncem čeká Slavii další těžké utkání, tentokrát v Teplicích. Na Stínadlech půjde domácím o hodně, protože dvě kola v řadě už nezískali ani bod a v tabulce klesli až na dvanácté místo.

Slušný začátek, ale aktuálně příšerná bilance. Teplice v prvních třech zápasech bodovaly, aby v posledních dvou kolech prohrály obě utkání s celkovým skóre 0:5. Přitom k tomu nemuselo dojít. Selhání, jako to se Spartou, se čas od času stávají, ve Zlíně měl teplický celek bod na dosah, ale inkasoval v nastavení a pak už s výsledkem nic nezmohl. Nyní je opět na čase bodovat, ale soupeř patří k těm nejsilnějším a navíc sám poslední kolo prohrál a potřebuje body.

"Víme, že to nemáme úplně ideálně rozehrané, ale není to žádná hrůza. Musíme co nejdříve začít sbírat body. Pokud podáme poctivý výkon a budeme mít za sebou fanoušky, můžeme uspět," prohlásil talentovaný Alex Král.

Vyhrát potřebuje i Slavia, které aktuálně patří třetí místo. "Cíl je jasný. Protože jsme teď ztratili body v domácím prostředí, tak je potřebujeme získat zpátky. Teplice hrají organizovaný fotbal, s podporou Vaněčka o kterého si hodně pomáhají. Budeme hledat podobný recept jako při posledním utkání, které jsme tam odehráli," naznačil strategii na zápas s Teplicemi trenér Jindřich Trpišovský.

Pro Slavii byl minulý týden plný zklamání. Nejprve vypadnutí z Ligy mistrů od Dynama Kyjev a posléze domácí nezdar s Jabloncem, díky kterému nejenže poprvé ztratila body, ale navíc prohrála. V Teplicích tedy bude chtít nepříznivě se rozbíhající sérii zastavit.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Hošek, Krob - Ljevakovič, Kučera - Hyčka, Žitný, Hora - Vaněček.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Pokorný, Bořil - Souček - Stoch, Sýkora, Hušbauer, Baluta - Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.95 - 4.70 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha  (pátek 18:30)
Malé pražské derby odstartuje šesté kolo české nejvyšší soutěže. Domácí Bohemians se zatím stejně jako loni pohybují ve středu tabulky. Hostující Sparta bojuje o přední místa a touží zapomenout na zaváhání proti Příbrami.

Bohemka se snaží navázat na loňský ročník, kdy mnohými podceňovaný výběr trenéra Martina Haška předváděl působivé výkony. Místo předpovídaného boje o záchranu se tak celek z Vršovic pohyboval v klidném středu tabulky. Letos začalo mužstvo z legendárního Ďolíčku v podobném stylu, když po pěti odehraných kolech okupuje deváté místo s bilancí dvě výhry, stejný počet proher a jedna remíza.

V domácím prostředí se Klokani předvedli dvakrát. Na úvod sezóny přetlačili houževnaté Slovácko, další protivník z východu republiky, ostravský Baník, však Bohemians přelstil brankou ze závěru utkání. "Chtěli bychom zápas zvládnout herně i bodově. Hrajeme doma, takže určitě chceme být silní," řekl záložník Jan Vodháněl.

Sparta se po nepovedeném angažmá italského kouče Andrey Stramaccioniho chce vrátit zpět na vrchol. K tomu se však drápe poměrně klikatou cestou. Hned v úvodu ročníku totiž přišel výbuch v předkole Evropské ligy, když letenští překvapivě nestačili na srbskou Suboticu a s mezinárodní soutěží se rozloučili nečekaně brzy. Na ligové scéně ale hráči v rudém dresu vyhráli vše až do minulého kola, kdy je o výhru obral nováček z Příbrami, který i přes početní nevýhodu uhrál na Letné remízu.

Sparťané tak před šestým kolem ztrácejí dva body a v Ďolíčku se chtějí alespoň dočasně vyšplhat na první místo. "Bohemka je nepříjemný soupeř, obzvlášť na svém stadionu. Musíme k tomu přistoupit s respektem a vážností a musíme navázat na výkony, které podáváme. Ani výkon proti Příbrami totiž nepovažuju za špatný, ale musíme se vyvarovat chyb, které zatím pořád děláme," uvedl sportovní ředitel a dočasný kouč po odvolaném Pavlu Hapalovi Zdeněk Ščasný.

Hostům by již mohl pomoct útočník Pulkrab, který vyléčil zranění a zapojil se do tréninku. Na začátku týdne mu v útoku přibyl konkurent Mebrahtu, jenž přišel z Mladé Boleslavi. Na marodce stále zůstávají útočníci Kadlec s Drchalem a křídelník Ben Chaim. Pikantní zápas čeká forvarda Tetteha, jenž ještě loni hájil barvy Bohemians. Jeho náhrada Juliš utkání vynechá, protože v Ďolíčku hostuje právě z Letné. Hrát nebudou ani zranění Martin Hašek a Švec.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Šmíd, Krch, Bartek - Reiter, Bederka, F. Hašek, Vodháněl, Yusuf Helal - Mašek
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Chipciu, Kaya, Radaković, Costa - Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšić - Šural, Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.96 - 3.93 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň55007:115
2.Sparta Praha541011:313
3.Slavia Praha540111:312
4.Baník Ostrava540110:312
5.Fastav Zlín53117:510
6.1. FC Slovácko53028:69
7.1. FK Příbram522111:88
8.FK Jablonec52128:57
9.Bohemians Praha 190552126:77
10.FK Mladá Boleslav520312:126
11.Slovan Liberec51315:56
12.FK Teplice51228:105
13.Sigma Olomouc51046:113
14.SFC Opava50144:141
15.MFK Karviná50054:140
16.Dukla Praha50054:150

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1074)

Přidat komentář
Pablos

1:3 Sparta

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Banger

Opava vyhraje. Hlavně ať to nedosereme my.

Reagovat
smazaný uživatel

Letakova kampan, to tady dlouho nebylo

Reagovat
Puskas

Sparťaní nosí rakve, Opaváci vylepují podpůrné letáky. To 2. mi je přece jen bližší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

2:1

Reagovat
langosh

Po tomhle kole Sparta první, a dukla nebude poslední

Reagovat
Banger

ser na to

Reagovat
Puskas

Vždyť jen napsal, že Dukla neprohraje větším rozdílem než Karviná.

Reagovat
Banger

ajo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím.

Reagovat
langosh

Já taky ne, jsou to jen mokrý sny

Reagovat
F.Torres

Po tomto kole ztráta Plzně a Sparty kdy oba celky budou remizovat a zpět na 2. místo 0:2

Reagovat
Greny

vlezete se ve fantasy do 100 mega? podle me to uz snad ani nejde co dnes zase upravili ceny nejakych hracu

Reagovat
ZB 07

Uf, dík za připomenutí

Reagovat
PlackaSKS

úplně v klidu, ale taky jsem předposlední a v minulym kole jsem měl 17b

Reagovat
Greny

ja jsem teda v te skupine Eurofotbal 2 cz pac loni jsem na to trosku hodne sral

by me zajimalo co tam mas za hrace co hraji v zakladu .. ja at delam cokoli tak se vzdycky dostanu pres a kdyz uz jsem se vlezl tak dnes zdrazili obrance a brankare Zlina a jsem zase v pasti

Reagovat
PlackaSKS

Tak já to sestavil už na začátku týdne, víkend trávím v Brně, tak jsem chtěl mít jistotu myslím, že obranu mám hlavně z Jablonce, určitě tam mám tecla, Baluta, surala.. Víc si z hlavy nepamatuji.. Ale bylo to rovných 100

Reagovat
Blasphemer

Vůbec to nejde nějak rozumně poskládat, takže mám sice do stovky, ale čekám tak 20 bodů.

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec, já jsem si dal za cíl 115.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, Kuba Petr za 11. To už se úplně posrali, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba Petr je borec

Reagovat
Miguel19

Strašná sracka ty ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to do 115 a i tak tam až na výjimky nemám žádné hvězdné jména.. Naprostá šílenost..

Reagovat
Kang & Kodos

Co tam máš za lopaty, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti tak řeknu.

Reagovat
Puskas

Chlumeckého, Janečku atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak už jsem to předělal, mám to za 115 a jména celkem dobrá.

Reagovat
Fabregas@ole

Včetně Baroše?

Reagovat
smazaný uživatel

Baryho nemám. Trošku čekám, že půjde až jako střídající..

Reagovat
Fabregas@ole

Nuže, já jej teda vyndal... ale běda ti, jestli bude hrát od základu a nasype to tam!

Reagovat
KoryVCF

Ja dal prevazně hráče baníku a jablonce a vešel sem se pod 100

Reagovat
ondrasch77

tak to tam máš nějaký notorický lavičkáře, ne?..

Reagovat
Fabregas@ole

Já mám celou obranu z Karviné. Důvod je jasný, vyhrají na neutrálním hřišti 1:0 (gól Tusjak)

Reagovat
ondrasch77

Tak zrovna zápas Opava - Karviná mi přijde jako jasná 1...

Reagovat
Puskas

já mám 99

Reagovat
Hokaido

R.I.P Chipciu - největší fantabargain (20.7 - † 24.8. 2018)

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

Jinak je to prostě nejhorší fanta ever a už mě to zase přestává bavit. Zlatá FPL oproti tomuhle výtvoru.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

FPL bohuzel je nekde jinde, Fanliga mela potencial se ji vyrovnat a i se ji hodne priblizila na cesky pomery top..bohuzel je pryc, ale musime bejt radi aspon za neco

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Já mám 99.8

Reagovat
andrew96

115 rovných. Původně jsem chtěl šetřit, ale když jsem zjistil, že Doli je 2. nejdražší útočník, tak jsem to vzdal.

Reagovat
Kang & Kodos

šílený

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PavlíčeQ

Složeno za 99.7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Já už několik kol po sobě ani náhodou

Reagovat
Coutinho10

kaslu na rozpocet, dal jsem to tak, jak to cejtim...vysledek = 129.5 mil

Reagovat
smazaný uživatel

Já už z těch víc jak 135 klesl na 127

Reagovat
smazaný uživatel

99,4 a hipster style...Kang nemá šanci

Reagovat
Coutinho10

no budes to mit taky tezky..koukam, ze trefil kapose

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

já evidentně ne

Reagovat
Coutinho10

j jediny, co jsem si musel pohlidat, abych nemel zbytecne pres 130 mega nakonci, ale do ty 100 to podle me dustojne slozit nejde a ani jsem se o to nepokousel

Reagovat
andrew96

Ty chceš do 2. Ligy fakt hodně.

Reagovat
Coutinho10

ne, tak ja uz si nekolikrat overil, ze ikdyz to prekrocis, tak to nutne neznamena, ze musis prohrat...nechtelo se mi tam hrace s malou sanci na body

Reagovat
Coutinho10

a teď ? vyšlo to celkem luxusně...tak jak jsem čekal a i přes 30 % dole nikdo nemá zatim víc bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal Hovorka gól, tak jdu možná ještě před tebe.

Reagovat
Coutinho10

možná by ti i asistence stačila...každopádně po těch 2 rychlých golech Doležala, kterýho má 2Forty2 navíc jako kapitána jsem ještě trochu znejistil, aby to nějak nezamotal

Reagovat
Coutinho10

72:68 uffff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Já ho měl taky, Vosic měl ale kapitána Krmenčíka, tak mi to můžou zachránit leda Zlíňáci, které on nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

98,9 ... úplně na pohodu, stačilo vyhodit Jovoviće a dát tam Kopiceho.

Reagovat
ondrasch77

Jenže Jovo dá vítězného góla a Kopito bude mít max. žlutou v překvapení kola

Reagovat
db18

Sakra... nemá vlastně Kopic červenou?

Reagovat
Greny

dostal jen zapas ne?

Reagovat
ondrasch77

Stál jen jeden zápas

Reagovat
monty25

99,4

Reagovat
Shevchenko

Dneska remíza a zítra Baník na první místo To bude konečně návrat krále

Reagovat
Pablos

však vy si stejně děláte jenom nějáký body na podzim ...nebo si zapomněl kdo váš trénuje ?

Reagovat
Banger

Poslední jaro nás zachránil. To neměl tak špatné, ne?

Reagovat
Pablos

to je fakt. Jinak upřímně ...já mu to právě přeju, za mě je to dobrej trenér.

Reagovat
Shevchenko

Já si strašně moc přeju, ať u nás vydrží několik let. S přehledem můj nejoblíbenější trenér ligy.

Reagovat
Shevchenko

To bylo jen tím, že Zlín neměl ambice. Navíc, v sezóně jak postoupil do ligy, tak vytáhl tým z průměru a na jaře to drtil. V lize sice dvakrát jaro odflákli, ale vedle toho vyhrál pohár že. A poslední jaro s Baníkem měl po krátkém slabém úvodu taktéž parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.banikblog.cz/inpage/statistiky-hracu-po-peti-kolech/

Renomovana kapacita z (nejen) twittoveho sveta dala dokupy par zajimavych statistik hracu Baniku za prvnich 5 kol. Fillo zawsze i wszedzie

Reagovat
Artaxerxes

No jsem fakt zvedavej jak todle Bohemka ústrojí, letos zatim sakra slabá

Reagovat
pepinho2

Proti Spartě se namotivuje

Reagovat
Artaxerxes

Bylo by fajn, ale čekám tak 2:0 pro Spartu

Reagovat
pepinho2

To já čekám dost těžký zápas a max těsnou výhru, ale nedivil bych se ani remíze či výhře Bohemky

Reagovat
Artaxerxes

Asi tomu rozumíš líp

Reagovat
pepinho2

Jsem dlouholetý fanoušek Sparty, no

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PlackaSKS

OT: Sparta za suboticu zavřený stadion na jeden zápas a milion pokuta. Doufám, že to nechají zaplatit ty dementy. Hlavně toho s tričkem přes vlasy

Reagovat
Pablos

však se kasali transparentem jak za to nesou následky oni ...což určitě bude v jejich podání to, že teda nepříjdou na zavřenej zápas no

Reagovat
PlackaSKS

Pochybuju, že by udělali sbírku na 50k eur no

Reagovat
KoryVCF

Já teda četl že ta pokuta je dohromady 200 tis. euro :)

Reagovat
PlackaSKS

Čím víc, tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

100 tis. Proč to násobíš dvěma? demente.

Reagovat
Pablos

však já o tom taky pochybuju ...proto mě ten jejich transparent přišel dost trapnej.

Reagovat
PlackaSKS

Tak je to vždy, tihle dementi si myslí, že tím klubu ještě pomůžou

Reagovat
Puskas

Vyhlásí fanouškovskou sbírku, ale jelikož se vysbírá málo, protože nikdo normální na ně nebude chtít dát, tak to prochlastají.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem zvědavej, kolik dostanou ty rakušáci, který trefili asistenta flaškou do hlavy.

Reagovat
PlackaSKS

Tam by hlavně měli zavřít toho co jí hodil

Reagovat
Greny

a Šural prej 4 zapasy stop

Reagovat
Greny

a Slavia pripadne Tvrdik bez trestu?

Reagovat
PlackaSKS

To se mě ptáš moc každopádně by nějaký trest dostat měl. Souhlasím s tím co psal, ale ne s formou jakozto oficiální představitel klubu...

Reagovat
Puskas

Na příští zápas budou hostit toho Ukrajince a on ho bude muset celý den provázet.

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi bude řešit později, ne? Tam tipuju pokutu za skandování fanoušků + pálku pro Tvrdíka za poškozování dobrého jména.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Toho přes to maskování nemůžou odhalit.

Reagovat
Kepy_FCB

25.08. 17:00 1. FK Příbram - Slovan Liberec 2:1

25.08. 17:00 SFC Opava - MFK Karviná 2:1

25.08. 17:00 Baník Ostrava - Dukla Praha 2:1

25.08. 19:00 FK Teplice - Slavia Praha 0:2

26.08. 15:00 Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 1:0

26.08. 18:00 FK Peltonec - Olomouc 2:1

27.08. 18:00 1. FC Slovácko - Fastav Zlín 0:0

Bohemians-Sparta 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

2:0

4:0

1:1

1:0

2:2

1:0

0:2

Reagovat
djwenca

Golgol Mebrahtu na plac!!!

Reagovat
dinss

Příbram 2:2 Liberec

Opava 3:3 Karviná

Baník 3:1 Dukla

Teplice 1:2 sešívky

Fcvp 1:0 MB

Jablonec 2:1 Olomouc

Slovácko 1:1 Zlín

Bohemians 1:1 Sparta

Reagovat
db18

Slavia už má lístky do sektoru hostů za 420 tak letos už na to pravděpodobně seru.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nebuď žid a cvakej

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Půjčíš mi na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ne asi prachy na posily se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

No musíš přispět na pokutu Tvrdíka

Reagovat
Kang & Kodos

Blaze it!

Reagovat
dinss

Jak bys jel?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna palka. To je nejlevnejsi listek?

Reagovat
smazaný uživatel

Pls někde odkaz na diskusi, díky které budu moci sledovat dnešní zápas? (Jistě všichni chápou)

Reagovat
matteo17

cctest a pass Sport123

Ale nejak to blbne dneska :/ nevidim obraz

Reagovat
smazaný uživatel

to mi uz dlouho nefunguje tenhle login

Reagovat
Tigerinho

funguje to, ale jde to jen na věci, co běží na O2 Sport a ne na O2 Fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně se na to koukám..

Reagovat
Tigerinho

Však to taky dávaj na O2 Sport...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám na O2 fotbal.. Ale v tom tvem prvním příspěvku mělo být asi nebo že?

Reagovat
Tigerinho

Aha, tak mám taky O2 Fotbal, ale podle Livesportu by to mělo jet na obojím... Každopádně když kliknu na ten hlavní link, tak mi vyskočí hláška "Pro přehrání a nahrání pořadu si objednejte vyšší tarif."

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi vyskakuje na mobilu, na notebooku v pohode

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal tvl, snad bude za poločas aspoň jedna šance

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné. Já už rezignoval.

Reagovat
Greny

Od Sparty sympaticky gesto, zakaze hrat Julišovi, aby proti ni mohl nastoupit lepši Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Který zatím nic nepředvedl. Zase se bude opěvovat nějaký cizinec jen proto, že je cizinec.

Reagovat
Greny

jo tak ja teda par zapasu Bohemky videl a vzdy kdyz nastoupil tak bylo videt ze kvalitu ma

Reagovat
smazaný uživatel

Když nastupoval ke konci zápasu tak to nebylo špatné, ale už minule kdy hrál od začátku docela bída a dneska zatím nic. Rozhodně se nedá říct, že je lepší než Juliš, který to alespoň odmaká a vytvoří spoustu prostoru pro další hráče.

Reagovat
FCSL

Minule docela bída v zakončení, jinak hrál parádně. Určitě je to lepší fotbalista než tragéd Juliš

Reagovat
Stannis Baratheon

co to meleš? Ten kluk je fakt slušnej co jsem tak viděl, a v porovnání s Julišem bych řekl i luxusní.

Definoval jsi spíš Tetteha

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je strašně podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě narážel na Tetteha, když byl v minulé sezóně ta největší hvězda bohemky jen proto, že to byl jedinej cizinec. A jen o něj byl i zájem že...

Yusufovi určitě dávám ještě čas. Něco už přece jen ukázal.

Reagovat
db18

"lepší"

Reagovat
smazaný uživatel

Šural Klasika prostě, 3 strašný zápasy na 1 povedenej. S tímhle útokem budeme rádi za 3. místo.

Reagovat
Ross Geller

Za stadionem je koukám silnice. Co když se Šural ukopne a kopne míč přes síť a ten balón někomu spadne na čelní sklo auta a rozbije mu ho? Kdo to zaplatí?

Reagovat
cubinho

Minule, když hráli s Baníkem, tak to kopli až přes cestu, kde ten balon sbalil nějaký borec zašel s ním do hospody

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to celkem ušetřil. Balon toho moc nevychlastá, co vím. A navíc vydrží trpělivě poslouchat.

Reagovat
db18

Jéééé, ona mává Ratajová.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Žena za pultem.

Reagovat
mistr129

Au

Reagovat
salm0n

Proč pískaj??? Když neumí padat....

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj ty vole

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty krávo to vypadá hrozně

Reagovat
Greny

zlomenej loket.. nechapu proc neni karta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl zákrok na kartu.

Reagovat
ratusek

Ten to má zlomený

Reagovat
stas87

Stanciu dobre prasa.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl Nico.

Reagovat
stas87

Fakt? Ja si podavam hadzanu a nemecky komentator povedal Stanciu..a potom som uz videl ako Masek dopadol. Hnusne.

Reagovat
Greny

byl to Chipciu .

Reagovat
stas87

Ked uz ta tu mam...sledujes prestupy v extralige cez leto? Pytam sa preto, lebo potrebujem zistit, ktore timy budu sezone overove. Zmapovane mam Svedsko a Finsko, teraz hladam este nejake kluby v Cesku a na Slovensku. Nejde mi o to, kto aky zapas vyhra, potrebujem len vediet, kto bude hrat ofenzivne a oplati sa davat over.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nechceš se někde podělit o svoje poznatky?

Reagovat
stas87

Ako to myslis? Ja na hokej davam len na pocet golov, nic ine ma nezaujima. Niekedy teda dam na vitaza v OHL a AHL, ale inak cisto len overy v zapasoch.

Reagovat
Greny

Třinec slusně posilil a hraje pravidelne ofenzivne

Kometa mě prijde snad jeste silnejsi do ofenzivy nez loni, ale zalezi kdy se zapoji jeste Erat

hodně golu bude padat v zapasech Plzne, slusnej utok, ale extraligou neprovereni brankari (Frodl, Kolář, Milčakov)

docela bych letos veril i Sparte

kazdopadne se vyhnout tymum jako Pardubice, Zlin, Mountfield, Chomutovu a asi i Vitkovic(ti budou nahore ale hraji takovej divnej hokej)

Reagovat
stas87

Co MB? No Mountfield su pre mna underari strasni, tym sa vyhybam rad. Litvinov doma dokaze sypat, vonku je slabsi. Trinec, Kometa a Plzen boli moji favoriti. A ani tie Pardubice nemali az tolko zapasov, kde by nepadlo menej ako pät golov. Ale je to len moj dojem, sem tam som na nich dal.

Reagovat
Greny

od Boleslavi nevim co ocekavat .. tam bylo docela dost zmen

zapomel jsem na Liberec tam Pesan bude hrat porad ofenzivne

a k Pardubicim tam verim ze budou dostavat goly, ale kdo je bude davat to nevim

a nejvic se tesim na naši lajnu (Kometa) Dočekal, Čermák a Kohler ... to budou "oblibenci" vsech tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou na Vítky se dávají dobře buď ty největší undery -2,5 (3,5) nebo 8.5+. Podle mě to je docela plusové zrovna u nich v tomdle složení, ale nesmíš to hrát v kombíku. Letos jsem se tak namátkou díval a vypadá to, že většina útočníků zůstala.

Já je hodně sledoval na podzim a o Vánocích a tam byli jak na houpačce, některé zápasy hráli jak ponocní (měli problém si dát v obranném dvě přihrávky) a některé to byl skvělý hokej (a když vedou třeba 4:0, tak se na to vyserou a je z toho ještě rodeo typu 6:4 apod, pokud soupeř není úplně marný ).

Reagovat
smazaný uživatel

Německý komentátor?

Reagovat
stas87

Jj, pozeram to s nemeckym komentarom. Ale moze to byt aj rakusak.

Reagovat
Fernando_Torres

Ty kravo tohle bez karty, to je mozny v jakym svete??

Reagovat
dinss

Co se stalo?

Reagovat
Ross Geller

Mašek neumí skákat a blbě dopadnul a zlomi si loket.

Reagovat
Greny

zapomel jsi dodat, ze do nej Chipciu sel uplne zbytecne protoze uz tam driv byt nemohl ten ztratil rovnovahu a pri padu si zlomil loket

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nejhorší je, že tyhle zákroky nejsou často ani pískaný, když hráč nehraje ten dlouhej balon, nejde do hlavy, ale jde do hráče a pak může dojít k podobným pádům.

Reagovat
dinss

Dik...

Co čekat od někoho, kdo je paleontolog

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Asi jo, ale karta v žádném případě.

Reagovat
db18

tohle jsou přitom hrozně zákěřný zákroky...

Reagovat
Ross Geller

Vždyť mu nic neudělal.

Reagovat
db18

ve výskoku stačí hráče jen trochu rozhodit a při dopadu si lehce zkurví kotník. (při basketu je to docela běžná prasárna)

Reagovat
Ross Geller

Jo určitě ho chtěl zranit. Takovejchle soubojů je v každém zápase několik.

Reagovat
db18

Když jde takhle do souboje, tak s tím faulující musí počítat, že k něčemu takovému dojde, ať už ho chtěl cíleně zranit nebo ne...

Reagovat
Kang & Kodos

Že se s tim kriplem baviš...

Reagovat
db18

Tak já ještě nevim, kdo to je... To je zase Hokaido?

Reagovat
dinss

Zase?

Reagovat
mistr129

A když ho zranit nechtěl, z jakého důvodu šel do souboje, kde neměl šanci hrát míč?

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
Lof

proboha

Reagovat
Greny

fakt nechapu proc mu nedal kartu

Reagovat
Riviera Kid

Chovanec na stadionu. Si to osefoval.

Reagovat
Ross Geller

I minule, když Karviné rozhodčí odpustil penaltu proti Plzni.

Reagovat
ratusek

Plavšič.je.příšernej každej zápas, ho nemá kým nahradit?

No dneska je příšerná celá Sparta

Reagovat
Ross Geller

Vukadinovič může místo něj hrát.

Reagovat
Kang & Kodos

Příšerná? Dopřeedu to teda žádná sláva neni, ale pár šancí tam bylo a Bohemka se nedostala absolutně k ničemu.

Reagovat
ratusek

Bohemka je tragická a to hrajou nej fotbal ligy

No dobře, nejste příšerní ale bídní jo. Nudnej zápas

Reagovat
Kang & Kodos

Nudný to je. Ale hlavně hrozně nepřesný

Reagovat
FCSL

Plavšič když měl formu, tak nehrál a ted když hraje jak Krejčí, tak hraje furt... prostě Sparta Vatajelu na křídle by byla asi lepší varianta. Jinak dneska nehrajou nějak příšerně, naopak to maj docela pod kontrolou, na Bohemce to není nikdy pěknej zápas pro favorita

Reagovat
ratusek

Plavšič.by si nezahrál ani u vás on nemá vůbec nic, možná rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by ten fotbal někdy sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

*to

Reagovat
Kang & Kodos

to fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

to hovno (fotbal)

Reagovat
ratusek

Tobě se líbí co hraje a stačí ti to? To se.nedivím že ste tam kde ste

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se mě ptáš na něco jinýho, než na co původně reaguju?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně kvalitní fotbalista. Bohužel bez formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno šíleně zbrklý a nepřesný. Proč hrajeme všechno ze druhýho doteku, když nás Bohemka častokrát ani nenapadá?

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Yusuf se mi ale hodně líbí musím říct... Je to takový nevybroušený, ale některý ty momenty, až si říkám, co by s ním mohl udělal tady v Evropě pod kvalitním vedením

Reagovat
Fernando_Torres

*udělat rok

Reagovat
Kepy_FCB

Macej

Jih - Vit 0:1

Reagovat
Greny

piskej konec

Reagovat
Banikovec7

4 góly už.

Reagovat
Kepy_FCB

Zakoncil bravurne! Okamzite stahnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál, třeba všichni čekáme na Šašinky a Szotkowské a střelec nám vyroste jinde..

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Kipču je výbornej. Až mi ho přijde na beku škoda, když máme nedostatek křídel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Niko totálně zadrbanej na pravý straně. Sehnat pravýho beka, Nico na střed a Chipciu na kraj. Easy peasy

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo moc jednoduchý

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PBLead

Reagovat
mario23

mně nepřijde nikdo moc dobrej, dyt hrajeme strašně, na to se nedá dívat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rajnoch Tohle jsou horší zákroky, než když tě vezmou přes párky.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

myslite ze to bude brat Zdenda jako trestny cin ?

Reagovat
Blasphemer

Luka Modrič

Reagovat
FCSL

Jsem začal obnovovat všechny weby, jestli nepřestoupil do toho Interu a ty myslíš Sáčka

Reagovat
Artaxerxes

Přestupák už zavřenej, neboj

Reagovat
FCSL

Jenom pro Premier League ne?

Reagovat
Artaxerxes

Itálie už taky

Reagovat
FCSL

Reagovat
Kang & Kodos

Sáček na křídle a Kipču na beku?

Reagovat
ratusek

Frýdka na beka,, Sáček střed a Kipču na křídlo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nemá na lávce Vukadina?

Reagovat
Orlandiiik

někdo koukatelnej stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Volal Pelta ! ...Pepkovi Chovancovi, at s tim zapassm neco udela..byvali spartane...

Reagovat
Raylan

Na to se nedá dívat.. Srki dolu Vukadin do hry a klidne i Golgol misto Tetteha, aspon to trochu rozhybat.

Reagovat
PBLead

Stanciu šel dolů proč? že ho kurvěj na pravé straně není jeho chyba, navíc Sáček taky není krajní (rychlostní) hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zranění

Reagovat
db18

Šural

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš Reiter. Šural to udělal vychcaně, Reiter debilně

Reagovat
Greny

ale co piskal predtim v tom souboji Kaya - Yusuf to by me zajimalo

Reagovat
db18

No právě, Šural si šel vyloženě pro kontakt a když ho Reiter trefil, tak už pomalu skákal...

Reagovat
Kang & Kodos

Zkušeně

Reagovat
Lof

Už mi lezou krkem tihle bezpáteřní ksindlové Frýdek, Čural a spol. Do huby si neviděj, hrajou si kdo ví na co a na hřišti se často chovaj jak hovádka.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím Koho bys tak jmenoval od vás

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooooool

Reagovat
Greny

to fauloval jak ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Chipciovy střely do středu po zemi jsou geniální každý zápas tak dvakrát, třikrát jak přes kopírák

Reagovat
salm0n

Spravedlnost... ***** betonáři

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooool Šuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
PBLead

Šural

Reagovat
Kang & Kodos

Ta zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Pepo, já ti vždycky věřil.

Reagovat
ratusek

Kam běžel ten securiták

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej bagoun.

Reagovat
Orlandiiik

pro petku

Reagovat
Artaxerxes

Rozhodčí nejlepší hráč Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zase rozhodci tlaci, faul na Kayu nebyl a pad Surala hodne prihranej....jsem zvedavej jestli rozhodci pomuzou i Slavii a Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zase rozhodci tlaci, faul na Kayu nebyl a pad Surala hodne prihranej....jsem zvedavej jestli rozhodci pomuzou i Slavii a Plzni.

Reagovat
hrundy

Proc sparta kope primak po faulu Surala ?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
salm0n

aby měl měl Jarda o čem psát na twitteru

Reagovat
hrundy

Jezis diky, to sem se pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krch, správnej kapitán Se skloní ve zdi, když na něj letí míč.

Reagovat
smazaný uživatel

s timto 13 hracem proste nic neudelas, Sralta a Plisen, to je vazne vysmech fotbalu, jako sportu...telefonat, tasticka vinecka a ostatni se mohou posrat.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
PlackaSKS

tak co se tam stalo? v týhle prdeli (brno) ani wifi nefunguje pořádně... šural skočil?

Reagovat
mistr129

Přihrál to, ale pisknout se dalo. Spíš predtim šel Yusef sám na brankáře a písknul mu neviditelný faul

Reagovat
Greny

takovej souboj .. mohl si vybrat jak pisknuti faulu tak to nechat hrat...

jen ta akce zacala tak ze Yusuf predbihal Kayu a piskl faul na Kayu kdyz tam zadnej nebyl

Reagovat
Greny

takovej hranicni souboj*

Reagovat
PlackaSKS

plzenská klasika u sparty, která nebude hrát poháry? tak to maj titul jasnej

Reagovat
Kang & Kodos

Bylo to takový všelijaký. Ale tohle se většinou alibisticky píská jako faul.

Reagovat
Greny

twl ten tu Spartu tlaci

Reagovat
Raylan

Kaya jdi už do háje, kdyby to radsi nahulil, nez tyhle jeho “rozehravky”

Reagovat
Kang & Kodos

Hrál míč no ty jsi čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ten teplous cervenej do nej nalitl sam

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon bude zajimava liga...duky Chovancovi uz se sparta nebude rvat o 6.misto v lize

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Ross Geller

To seš leda tak ty.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
murphynos

Šural je snad nejmíň sympatickej hráč celý ligy.

Reagovat
mistr129

hráč, u kterého jsem asi nejradši ze všech, že nepřišel do Slavie

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Si delam carky, kolikrat si ta buzna upravuje pesinku...

Reagovat
ondrasch77

To je patka, ne pěšinka

Reagovat
ondrasch77

byť má v Baníku dost výrazného soupeře na toto ocenění...

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer je už dávno ve Slavii.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Holzera...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se potrefení ozvali

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po jakýmkoli rozhodnutí sudího s ním diskutuje, o každý hovadině, pořád mele držkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Na hraně odpískání... Tak jeden řekne jasnej faul, druhej zase úplně něco jinýho.

Proč nechávaj komentovat tyhle zaujatý mrdky?

Reagovat
PlackaSKS

bys měl bejt rád, ne? aspon se tam můžeš dostat taky

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, dostaň to ze sebe. Nezapomeň se pak na Twitteru připojit k vaší delegaci.

Reagovat
PlackaSKS

nevim nevim jestli z toho ted budu spát.. už sis teda podal přihlášku? komentátory hledají pořád a popisu naprosto vyhovuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to běž komentovat sám a vezmi s sebou Mirka na tenisu-

Reagovat
db18

Sudí nerozumí tomu, co na něj hráč řve, tak mu dá žlutou, ale běda jak by ho třeba Šural poslal do prdele čuráka, tak mu kartu nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase brzdi. Ty jeho grimasy jinak než žlutou skončit nemohly.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Stannis Baratheon

To je tlačenka ty vole, koukám na polský stream, a ten komentátor nechápe, jak řeže Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Řeže Jeden faul na hranici faulu / nefaulu a jeden špatně odpískanej faul na Yussufa. To je hotová Berbrovina a Machovina z 90. let.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale Řepa říkal, že Mach a Berbr jsou féroví chlapi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Stannis Baratheon

takže místo 1:0 to je 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Správně by to mělo být 2-0, protože Bohemka by dala hned druhej gol. A pokud by v následný akci znova rozhodčí Bohemku nepoškodil, mohlo to být už 3-0! Tímhle výrokem Bohemka přišla o historický výsledek. To je zase dneska řezničina.

Reagovat
ondrasch77

A teď měl jít Vatajelu po druhý žlutý pod sprchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná simulace, jasná žlutá pro Bohemáka.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že tu pak mezi prvními budeš nadávat na Plzeň.

Reagovat
Kang & Kodos

Předpokládáš hezky, ale špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo mi kouknout pod preview k předchozímu.kolu.

Reagovat
Kang & Kodos

to ti stačí málo

Reagovat
smazaný uživatel

To ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle radoby dobrackou pozu uz ti tady stejne nikdo nezere.

Reagovat
dinss

Zrovna Kang to moc nehrotí. Od toho tady máme sešívky.

Reagovat
Bex5

agreed ... mozna hodne huli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vylizanec od rudych, co chces. Bez nazoru a objektivity. Klapky na oci a opevovat komedialni vystoupeni.

Reagovat
Stannis Baratheon

je to pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Sorry, ale řeže.

Reagovat
Raylan

Střídej!!

Reagovat
FCSL

Šuryho já mám prostě rád. Kolik nám tekhle vyhrál zápasů Větší produktivitu z ne vyloženě útočníků měl u nás snad jen Štajny. Umí dát gola fakt všelijak. Levá, pravá, hlava, přímák, sám si to umí připravit.. Ve 14/15 z 25 zápasů v lize 12 golů z křídla, na konci kvaldy se od nás dostal do základu repre

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to je jeden z mala fotbalista mezi Cechama u na s v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bohemku rezou zapas co zapas to neni mozny

Reagovat
Artaxerxes

Asi maj nějaký neshody s kápem

Reagovat
Lof

Doufám, že se dneska Zelenka dívá, až zas bude blít ve studiu celej rudej ty svoje moudra, jak se hrozně protěžuje Plzeň před ostatními.

Reagovat
Raylan

Ted měl Vata dostat druhou

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

červená ?

Reagovat
Kang & Kodos

Teď měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

zase bez žluté

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena???

Reagovat
Greny

k čemu je to video ?

Reagovat
db18

Může zasáhnout jen v případě, že by šlo rovnou o červenou a ne o vyloučení za druhou žlutou.

Reagovat
Greny

vsak mu mohl poradit ze o primou cervenou nejde a ma udelit zlutou

Reagovat
mistr129

dneska je vidět, že i s videem si muže dělat rozhodčí co chce. Žádnou z těch věci co otočil nemohl jít zkoumat k videu

Reagovat
Greny

Stanciu ma problem s levym stehennim svalem

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
Greny

no ty vole to je zebrak

Reagovat
Tigerinho

"Tady bylo potvrzené ofsajdové postavení"

Reagovat
FCSL

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Frony

Reagovat
Frony

Reagovat
FCSL

Reagovat
mistr129

Reagovat
Riviera Kid

Sparta

Reagovat
Greny

goool

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

prece jen existuje spravedlnost

Reagovat
Strojmír

Nádhera! Ještě jeden

Reagovat
Stannis Baratheon

ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Paradne uklidil....tady nemel jak rozhodci pomoct

Reagovat
Kang & Kodos

Plavšič tam jako dělal co?

Reagovat
Raylan

Strašný, ale Frýdek to mohl taky zkusit odpálit ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni jsou tragedi...nejlepsi hrac utkani sparty je rozhodci

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Stannis Baratheon

není důvod brečet, teda pokud nefandíš partě S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

cumel na Frydka

Reagovat
hrundy

Karma

Reagovat
Lof

Reagovat
Raylan

Super tvl

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Lof

YEEEEES!

Reagovat
KnoxXx

"kill the game"

Reagovat
ACSMan

86 minuta supr

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že to Klokani otočí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyluc ho, saska

Reagovat
FCSL

Sparta si to tentokrát promrdá tekhle, to je neskutečný

Reagovat
Stannis Baratheon

Pulkrab je fakt hokejista

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda klasickej prokauč

Reagovat
Posledni Kovboj

Zase odmita stridat driv nez v 75. minute, pokud nemusi, zase toci 11 oblibencu a vsichni ostatni si muzou vytrit. V kadru mame 800 CM, ale hraje tam Frydek. Ja uz nevim.

Reagovat
ratusek

Frýdek Vám potřebuje hrát, protože by kotel Zdendu sežral a našel mu post, na kterém to kurví sice taky, ale nejmín z jakýhokoliv postu

Reagovat
Posledni Kovboj

no...jo

Reagovat
smazaný uživatel

5min a penalta sparty, to bych se posral na gauci

Reagovat
PBLead

Tak jako plavsic na levém beku nemá co dělat. Nechápu, ze když nemůže Costa, ze se nevyužije Civic. Přitom mu to na Slovensku fakt šlo. Ale co už, já už si na tuhle mizerii zvykl, už me to ani nevytáčí.

Reagovat
ondrasch77

Nastavení 5 minut , najednou když potřebuje dát Sparta gól, stejný jak my 7 minut na Slavii , za vedoucího stavu favoritů by to byly tak 2...

Reagovat
db18

Sudí akorát nastavuje to, co pozdržoval v čase, kdy Sparta ještě vedla.

Reagovat
PavlíčeQ

7 minut na Slávii bylo naprosto odpovídající. Konečně rozhodčí nastavil tak, jak to odpovídalo realitě

Reagovat
ratusek

kdyby z toho vyrovnali tak mluvíš jinak

Reagovat
mistr129

krom toho na Slavií mohl nastavit 20 minut a gol by stejně nebyl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však jo, my jsme zvyklí, že každej zápas nastavujou 2 minuty, ať se děje, co se děje.

Reagovat
ondrasch77

Tak já netvrdím, že ne, jen se vždycky nastaví právě ty neadekvátní 2-3 minuty, ale když "silnější" favorit potřebuje vyhrát / srovnat, tak se nastaví podle skutečně promrhaného času...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Raylan

A Plavsic završil svůj velký výkon

Reagovat
mistr129

Radoslav KOVÁČ - trenér

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Plavšič je hráč fakt k hovnu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Ross Geller

To jsou tragédi v tý Spartě, jen ať proserou další sezonu.

Reagovat
Banikovec7

a zitra snad aspon na chvili do cela.

Reagovat
mistr129

Šural chce stopku i v lize?

Reagovat
dinss

Co ten šašek zase dela?

Reagovat
mistr129

Asi nic, ale vykecával u sudího

Reagovat
SIRBRANIKE

kapitán

Reagovat
Frony

Kdo z Bohemky dneska řekne, že tuhle Spartu měli porazit?

Reagovat
smazaný uživatel

Smích přes slzy.

Další totálně zahozenej zápas, kterej jde za Zdendou.

Reagovat
Blasphemer

Doma taková zbytečná ztráta.

Reagovat
ratusek

Bohemka která sotva přeleze půlku nakonec sahá po výhře, typická Sparta Hlavně jak se hráči bojí střílet z dálky nebo z hranice vápna, radši t odají vedle sebe

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Vsak tesne pred koncem mel Sacek ve vapne tri metry mista, spadnul mu mic primo na hnatu, a byl posranej vystrelit. To chces.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mistr129

Není důvod cokoliv měnit super

Reagovat
ratusek

to říkal Zdenda?

Reagovat
mistr129

Jo, prý hráli poslední dva zápasy dobře, i když výsledky jsou špatný

Reagovat
ratusek

To je kouzelné, to máte o soupeře méně a jelikož důchodců už dojde dech, tak to máte vymetený krásně

Reagovat
mistr129

No tak my teď taky nejsme na žádný vlně, navíc Sparta nehraje Evropu

Reagovat
dinss

Že jsme zatím první

Reagovat
ratusek

zatím

Reagovat
dinss

Povíme si na konci sezony.

Reagovat
ratusek

Jako na jednu stranu vám to přeju, abyste Slavii i Spartu porazili s takřka totožnou nerotující sestavou (nerotující i přes skupinu LM) jako minulou sezonu

Reagovat
dinss

Myslím si, že příští rok tady Vrba stejně nevydrží. Takže by jsme už mohli hrát i s více lidma.

Přál bych si Látala, Jílka nebo Kozla.

Reagovat
ratusek

Příští sezonu už jo, ale letos bude točit pořád ta stejná jména a stejná střídání

Reagovat
dinss

Petržela, Kolář, Hubník

Reagovat
Artaxerxes

Ve formě jste tu vy

Reagovat
anonym

Těm dojde dech jako prvním

Reagovat
ratusek

Za to vy ste se ještě nenadechli

Reagovat
Puskas

jako astmatici

Reagovat
anonym

To víš, Evropa

Reagovat
Posledni Kovboj

bozemuj to je intergalaktickej curak

Reagovat
smazaný uživatel

A btw, co tam dělal Frýdek u toho gólu? Vždyt ten balon spadnu přímo před nim a on na to v podstatě ani nereagoval.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek kouří ve Spartě někomu pyje? Já se furt divím, že hraje, respektive že je furt ve Spartě

Reagovat
ratusek

Protože ultras

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

To asi každej. Bohužel příkaz že shora zněl jasně, hrát prostě musí.

Reagovat
Posledni Kovboj

to bylo na highlight reel

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, ta Bohemka je fakt marna.

Reagovat
dinss

? 1:1 se Spartou v jejím současným stavu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na 1 byl naprosto libovej. Jak tohle mohli dosrat se soucasnou Spartou?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze od priste bude chytat Heča ten snad aspon neco chyti

Reagovat
Posledni Kovboj

jojo, protoze problem Sparty je v brankarovi skoc do zdi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mit brankare kterej z poslednich 6ti strel pustil 3 goly to moc nepomuze te derave obrane.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky se na ten fotbal nekdy zkus kouknout

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja nemam nic proti Nitovi, jen bych rad videl v akci Hecu. Slovacko drzel dost nad vodou a obcas predvadel neuveritelny zakroky, treba loni v Plzni. Sice obcas udela nejakou hrubku, ale myslim si ze by nejaky gol co dostal Nita chytil.

Reagovat
Salfovic

Ještě nedávno byl Nita bezkonkurenčně nejlepší v lize

Reagovat
smazaný uživatel

podle ceho soudis???

Reagovat
Salfovic

Podle zdejší diskuse

Reagovat
dinss

Reagovat
ratusek

Nita může za ty remízy

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PBLead

Reagovat
wikingskrin

Zasrana bohemka takhle mi dokurvit tiket, takovy super kurz na 1

Reagovat
ondrasch77

Tady bych poslal stížnost spíš Komisi rozhodčích

Reagovat
Frick

Snad to dá admin nahoru. Takhle bude za chvíli tenhle článek na druhý stránce.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Záviška

Jinak snad už Arma konečně v neděli prohraje

Reagovat
dondinho

Sparta po 6 kolech o 3 body víc než vloni, progres je jasně patrný

Reagovat
Firkraag

Spartansky zmrdi , odpustenejch asi 5 karet....vymyslenej trestnak. Fotbal děsně nudnej, atmosféra vcelku nuda. Ale aspon jsme meli kliku a vyrovnali.. na střely na bránu snad 3:1 pro Spartu. Snad se dá Mašek brzo do kupy.

Reagovat
Artaxerxes

Co že byl kotel tak tichej, to Spartu moc neprožívá?

Reagovat
Firkraag

Já myslim, že to bylo tím, že ten zápas byl opravdu hooodně nudnej. Na hřišti se nic nedělo, až na záhadnou imunitu na žlutý karty pro spartany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se na to dnes Teplice vy*erou jak pred 14 dny se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dinss

Zdá se, že jo...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dextroza_m

Já mám z te Dukly fakt strach, moc na ně neumíme. Snad to kluci odjezdí jak v Olmiku.

Reagovat
Puskas

Tak se na ně naučíme, je to dost zkušený tým, aby se nechal ukolébat.

Reagovat
Banger

Bude to těžší než na Sigmě. Zvlášť v tom počasí. Ale pokud chceme hrát nahoře, tak je prostě musíme porazit i kdyby to mělo být 1:0 z penalty. Tady není nad čím spekulovat. Ztráty mohou přicházet venku, ale ne doma a ještě s poslední Duklou. Už těch sraček bylo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Jsme momentálně v pozici, kdy tohle musí být prostě 3 body.

Reagovat
FruFru

Já měl strach z Příbrami a jak to dopadlo. Takže keine stress.

Reagovat
andrew96

Polák poprvé proti Brně.

Reagovat
smazaný uživatel

*Brnu

Reagovat
Pride

Proti Brně

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že je to jen druhá liga a zřejmě bych chtěl po ČT moc, když ani na první ligu nepošlou HD vůz, ale na tohle se fakt nedá v roce 2018 dívat!

Reagovat
db18

Pfff.... společně s tím stadionem a Zbrojovkou je to krásné retro.

Reagovat
db18

(ještě by teda Magera mohl svůj man bun nahradit mulletem )

Reagovat
Azazelo RD

Nemyslím si, že by HD přenos vyřešil to, že ti borci zakopávají o vlastní nohy a často ani neukopnou míč.

Reagovat
C-M@ster

Datum registrace 3.3. 2018

adam95 03.03.2018 16:19

Včera jsem se díval na The Nagano Tapes a když srovnám ty tehdejší záběry a dnešní přenos ČTS nevidím rozdíl 20 let

adam95 13.03.2018 20:08

Co ten hokej na ČT? Snad ho před výkopem vypnou!

adam95 13.03.2018 20:44

Už tam běží text at si zapneme web! Soukup měl pravdu! At jde ČT do řitě!

adam95 13.03.2018 20:48

Nemám sice O2 TV, ale díky za to že LM na ČT končí!

adam95 13.03.2018 21:12

ČT mě uplně pokazila večer tak sem se na dnešní zapas těšil, pak tam nechají nějaký hokej, kde o nic nejde a pak když už to konečně přepnou, tak se od mikrofonu ozve Vlášek

adam95 07.04.2018 13:22

To je zas v Brně kvalita obrazu! Doufám, že po přechodu ČT Sport do DVB-T2 se to zlepší!

adam95 07.04.2018 13:28

Já vím, myslel sem to jako až vypnout ČT Sport v DVB-T1 po MS v hokeji letos.

adam95 07.04.2018 13:32

právě že na ČT Sport HD je to ještě horší mazanice.

adam95 24.04.2018 15:19

at to ten Barrandov koupí, to by strašná komedie a lidi by aspoň přestali nadávat ČT

adam95 08.05.2018 14:44

Kolik bude ČT stát půjčení vozu od O2?

adam95 26.05.2018 20:12

Připravme si kapesníčky, dnes poslední přenos z LM na ČT Sport Příští rok bez LM, jenom streamy

Reagovat
Azazelo RD

Snažíš se mi tím něco naznačit?

Reagovat
C-M@ster

Jo, že je to věčnej stěžotel a neví, co chce

Reagovat
Azazelo RD

Já to pochopil.

Reagovat
db18

Hmmm... slaninka.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na ČT1 právě v roli hlavního zaporaka Zdeněk Ščasný..

Reagovat
andrew96

Má pěkné oblečení ještě z Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je to starší díl.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam Colombo a v roli záporáka byl chlap, co mi připomínal Zdendu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně kopnuto

Brno

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě že to Polakovi ukop, ten by to naschvál netrefil

Reagovat
Kepy_FCB

Prostějov prostě joooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
C-M@ster

Tak holt derby nemá favorita a borec tu šibenici vymetl krásně.

To Brno fakt ale hraje na náhodu.. to prostě vypadalo jak vesnickej fotbal - nakopni to do vápna a třeba to tam nějak proskáče k našemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Derby

Reagovat
C-M@ster

Jinak Christian Frýdek gól za Táborsko... (už druhej)

Ale asi to nebude tak velkej talent, když v devatenácti kope druhou ligu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta mu v podstatě nedala čuchnout, ale talent podle mě má, takový Liberec by mu sedl.. Já ho chtěl k nám, než se začalo mluvit o Jánošovi, ale jeho bych bral jen na přestup..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nebyl, jsme v Česku. Kdo z hráčů, kteří se v poslední době prosadili v zahraničí, hrál pravidelně první ligu dřív než v devatenácti?

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně, je někdo takový? Napadá mě snad jen Koubek, ale ten pak ještě s Hradcem spadl do druhé.

Reagovat
Losinho

Schick třeba začal hrát v devatenácti, Suchý snad v sedmnácti.. Kadeřábek sbíral první minuty a o rok později už hrál základ pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Já schválně napsal dříve než v devatenácti, protože mezi devatenáctým a dvacátým rokem už jich začalo hrát dost. Ale přece jen je to docela pozdě u hráčů, kteří pak šli do Německé či Italské ligy.

Reagovat
Losinho

Jj, sorry.. ale tak zase jsem se snažil psát hráče, u kterých je to docela aktuální.

Dřív těch hráčů bylo určitě dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý a Mazuch začali hrát hodně brzo. Pak byli velkými oporami v mládežnických repre. Ale čekalo se, že to dotáhnou mnohem dál.

Reagovat
Pride

Suchý má náhodou super kariéru, na to, jaký je to průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, svůj potenciál využil na maximum.

Reagovat
Puskas

Švec, ten snad už v 16.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten se pořádně neprosadil. Takových je víc. Kadlec, Vácha, Fantiš... Ti, kteří to dotáhli dál, začínali hrát později. To je k zamyšelní...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Brno rychle nezbaví těch expertů Pičarníka a Požára tak budou rádi za střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Vaněček sestřelit Slávii

Reagovat
Losinho

A zmrd Krob bude mít zas minimálně asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobjej, pane Kjob!

Reagovat
Bex5

Se menuju Krob.

Dyt ja vim. Kjetene.

Reagovat
Liquid

tomu Brnu se snad ani už nedá ani smát....hlavně že se tu jejich velký fanda včera radoval, že Jihlava ztratila, přesto po souboji exligistů proti exMSFL, kam už Vítky měli 2x spadnout si Jihlava proti Brnu ještě navýší náskok

Reagovat
FCSL

Hladký - Vukliševič, Kacharaba, Karafiát, Mikula - Breite - Malinský, Ševčík, Mara, Potočný - Elvis

Elvis trefenej do fanty, snad zavěsí. Toho levýho beka je strašná škoda, kvůli tomu už několik změn v sestavě a furt se to točí. Místo Malinskýho bych dal šanci Oscarovi, jinak asi OK sestava

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/Dlc3fshW0AALP4m.jpg:large

Tak dokonce Kacha levej bek asi, no to jsem zvědavej. To už by asi vážně bylo lepší dát tam Potočnýho, aspon by se uvolnilo místo pro Peška/Oscara

Reagovat
Puskas

Nějaký link na Baník, prosím?

Reagovat
Puskas

to mi nejde

Reagovat
kaspo

našel jsem to tady: jsou tam i jiné streamy...mi funguje ten co jsem ti poslal

https://www.batmanstream.tv/football

Reagovat
Kepy_FCB

O2 cctest sport123

Reagovat
SuperBanikovec

Díky

Reagovat
dinss

Ale hlavně Petrák v základu! Snad ho plešatec už vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček je daleko lepší.

Reagovat
dinss

A sleduješ ho nějak nebo...?

Reagovat
smazaný uživatel

Petráka už ne. Rok jsem ho neviděl hrát. Ale pochybuju, že se nějak dramaticky zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni.

Reagovat
Blasphemer

snad ne

Reagovat
dinss

A opět se budu ptát... proč?

Reagovat
Blasphemer

Týpek, kterej si za pět let nedokázal vybudovat pozici v DRUHOLIGOVÝM německým klubu a nedokáže se natvrvalo prosadit do základní sestavy, nepatří do reprezentace. On prostě Takhle špatně na tom fakt nejsme. Hlavně, když vezmu v potaz, že máme do středu zálohy Daridu, Jankta a Baráka. Pokud chceme někoho vyloženě defenzivního na tenhle post, tak ať hraje raději Souček, kterej má pořád daleko větší potenciál než Petrák, kterej půlku každý sezóny stráví minimálně půlku na lavičce.

Reagovat
Blasphemer

takhle to dopadá, když si to člověk po sobě nepřečte ale stejně mám pravdu

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude nejakej jinej problem. Videl jsem ho nekolikrat, naposled osobne v pratelaku s Vallalolidem a hraje s prehledem, skvele rozehrava balon a patril tam k nejlepsim.

Reagovat
Blasphemer

Ne, tam není žádnej jinej problém. Tohle omlouvání nekvality českých hráčů, když nejsou schopný se prosadit v zahraničí je už ohraný a v Petrákovo případě naprosto mimo. Na Norimberk jezdím několikrát za sezónu a ten kluk hraje ve většině případů hovno, pokud vůbec nastoupí.

Není už ani mladej a perspektivní, je mu šestadvacet a furt se ani neprosadil v nižší neměcký soutěži. Nemá vůbec nic, co by mohl reprezentaci nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

26 je jako hodne?

Ten kluk bude letos porad v zakladu. Uz jenom tohle ti napovi, ze je tam neco divnyho, kdyz druhou ligu nehraje, ale prvni jo.

Reagovat
Blasphemer

Doteď hrál druhou a na postupu nemá skoro žádnej podíl. V základu s ním loni vyhráli snad tři zápasy za celou sezónu.

Minulou sezónu taky začal v základu a pak si pořádně zahrál chvíli v prosinci a pak na apríla. Pokud bude hrát pravidelně BL, tak budu hodně překvapený.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

z dvoumetrovýho ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

góóól

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FruFru

IT'S COMING HOME!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Liberci sebrali další gól?

Reagovat
mario23

podle záběrů to vypadalo na ofsajd

Reagovat
dinss

https://www.livesport.cz/zapas/fFXPKlUr/#prehled-zapasu Takže Diop už dává goly i v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hraje fakt dobře

Reagovat
Kepy_FCB

Dukla mohla vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně všechno klape kurva! Baník pičo!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Vubec prave...

Reagovat
monty25

Diop kapitán

Reagovat
Banikovec7

Dnes teda po prvnim golu hodne spatne, mame stesti, ze je Dukla neschopna.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ten druhej gol Baníku byl asi s faulem. Rada měl balon nejspíš v ruce co do něj naběhl Diop...

Reagovat
smazaný uživatel

No šel tam do rady hlavou nevím jestli se měl takhle skácet rada. Potom co na něho šel hlavou do těla nevím. Viděl jsem teda horší souboje s golmanem. Ale pískat se to asi mělo. Nám to hrozně určitě pomohlo nevěřím,že Dukla je schopná dát více jak jeden fík

Reagovat
dinss

Souhlas...jako to musí vědět sám Rada ale faul to asi byl..

Reagovat
djiros

Hlavou šel na míč a ne do těla, jak mylně uvádíš. Jinak to bylo tělo na tělo, kde Diop zboural Radu tím, že byl v náběhu. Za mě faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Piskat se to melo urcite, se zbytkem naprosty souhlas

Reagovat
Erialdur

To píšeš přes google translator?

Reagovat
smazaný uživatel

ne , ale tvoji mamku dělal vlastním pérem to se neboj

Reagovat
Erialdur

Mám dneska čas, tak se poďme bavit. Moje máma je zasloužená důchodkyně, takže ti gratuluju. Musela to být krasojízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banger

Reagovat
Kang & Kodos

"Holky, se kterými se stýkám, by mohly být tvoje babičky"

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsi nezapomněl na uvozovky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Posledni Kovboj

zabij se ps

Reagovat
smazaný uživatel

Pls vyser se na to a nedělej nám tu ostudu.

Reagovat
PlackaSKS

takoví jsou všude, to stačí ignorovat...

Reagovat
Banikovec7

zlatý Kepy

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stejne.

Reagovat
dinss

U golmana to neplatí...ještě v malém vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

NFL FANTASY - NÁBOR HRÁČŮ

Jestli tu jsou fanoušci NFL, nebo am. fotbalu obecně, uvolnilo se pár míst v eurofotbalový fantasy. Ta už má nějakou sedmiletou tradici a tři úrovně se setupama a postupama. Místa jsou v nejnižší lize, ve který jsou nejmíň zkušení hráči, takže je to vhodný pro nováčky, vlastně i pro lidi, co znaj 10 NFL hráčů a vidí jen Super Bowl.

Celkově je fantasy ideální k tomu, aby člověk znalosti nabíral a rozšiřoval si je. Upozorňuju, že s fotbalovou fantasy to nemá moc společného, systém hraní je jiný (např. nemají všichni stejné hráče, každý je unikátní).

Přihlašování zde:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rozhodci-nfl-pokutovan-za-kravatu-42774/?nocount=1

Každý zájemce bude vítán. Ostatním se omlouvám za spam, jiným způsobem se to prostě bohužel provozovat nedá, nebo já ho aspoň zatím neobjevil

Reagovat
monty25

No, nechci házet flintu do žita už před zápasem, ale podle sestavy to vypadá beznadějně...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1033386044438339590

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Vaněček?

Reagovat
monty25

Nemocný, je to tam napsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Není spíš na cestě do Hearts? Jako minule Alex...

Reagovat
havrys99

Maty ty jsi Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

yeees ale už jsem teda se chtěl rozčilovat, že Wagi ten nájezd tak spálil, naštěstí to řádně napravil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hladký Furt nechápu, co dělá v první lize.

Reagovat
GuyFox

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1033383445727244289

Kúdela, bude sranda Ale je šílený, jak je ten kádr úzkej, pár zranění a pak jdeme do zápasu s 6 lidmi na lávce, do ofenzivy je tam jen Škoda bez formy a absolutně neprověřenej Nabijev. Takže jedině rozhodnout do poločasu, jinak to smrdí průserem. Jak chtějí s tím lazaretem dát na podzim skoro 30 zápasů, to netuším...

Reagovat
FCSL

Příbram vůbec neví, tohle už nesmíme ztratit

Reagovat
monty25

Wágner ve Fanlize

Reagovat
Puskas

Já mám Panáka, Diopa, Holzera...

Reagovat
monty25

Diopa mám jako kapitána, Holzera mám taky. O Panákovi jsem neuvažoval, protože jako útočník hraje stopera a on dal góla. Spíš mě mrzí, že jsem tam nedal Budínskýho...

Reagovat
Puskas

vyndal jsem ale Šurala, minule zase Slepičku

Reagovat
Blasphemer

Opava prej jasná jedna.

Reagovat
FCSL

ORŠULAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
OranžováKarkulka

proti nam to minuly kolo dost rozhejbal, asi to tak hrozna posila nebude nakonec

Reagovat
mistr129

“Nebyly to zdravotní problémy, ale onemocněl”

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Teplice zatím vypadají mnohem lépe než proti Spartě..

Reagovat
dinss

A už nevypadaj...

Reagovat
monty25

Hm, tak jsme vydrželi o 12 minut dýl než se Spartou...

Reagovat
Bosko

Tvl co tam ta obrana Teplic dělala?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Tecl, který není úplně nějakej extra hlavičkář mezi dvěma urostlýma stoperama...

Reagovat
Bosko

Dokonce se mi zdá, že tam kolem něj byli tři Tepličáci. Ale vůbec nijak do něj nešli, nevyskočili, nechtěli hrát balon. Teclovi akorát stačilo, aby mu to spadlo na hlavu

Reagovat
dinss

Ta jejich obrana je příšerná tuhle sezonu...

Reagovat
Bosko

Tak když už jí dá gol i Kudela, to je už naprostej zmar

Reagovat
monty25

Co můžeš chtít, s Hoškem v základu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zbavte se Dovalila, dokud můžete.

Reagovat
monty25

Reagovat
dinss

No, já nechci nic ale aby jste vy nechtěli příští sezonu do první ligy...

Reagovat
monty25

Tak furt jsou tam horší týmy. Bez tří stabilních hráčů základu prostě nelze konkurovat Slavii, to jsem věděl už před zápasem...

Reagovat
dinss

Král nejspíš odejde, Vaněček v zimě a kdo je ten třetí? Hora? Ten by mohl jít k nám.

Reagovat
monty25

Kuba ale nikam nechce.

Reagovat
dinss

Se mu divim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Král neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jsou tak brutalne zbytecnej klub.

Reagovat
Aik29

Reagovat
monty25

To dopadne jako se Spartou...

Reagovat
Bosko

Jestli budete takhle pokračovat, tak jste zralí na to, abysme vám vrátili tu sedmičku

Reagovat
Venny

Baluta je skvělá posila

Reagovat
Liquid

zatím je to sešívanej válec, tak hlavně si to nepokazit v druhé půli, škoda, že teď někdy nemáme Baník, těm bychom dali tak šestku

Reagovat
Blasphemer

klasik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bex5

prirozene

Reagovat
Banikovec7

A ještě větší škoda, že v týdnu nebudete hrát předkolo LM, mohli jste postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty určitě.

Reagovat
ratusek

Škoda že nemáte předkolo LM

Reagovat
SIRBRANIKE

ou, dobře ty

Reagovat
icemike

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak vedení dobrý, ale nemůžu si pomoct, ta naše neproduktivita je problém. Proti Teplicím, Karviný nebo Opavě si můžeme dovolit zahazovat šance, protože si jich vypracujeme dost. Jenže pak příjde pohár, ve kterým máme dvě až tři šance za zápas a všechny je spálíme...

Reagovat
Greny

Vanecek je zranenej, nebo ho nakonec pusti do toho Skotska

Reagovat
smazaný uživatel

nemocný

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má alergii.

Reagovat
monty25

Nic, jdu koukat na basket...

Reagovat
smazaný uživatel

Ženský basket, předpokládám.

Reagovat
monty25

Jo, finále ME do 16 let (živě na ČT Sport).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedíval ses včera večer na ČT Sport taky na MS v mažoretkovém sportu?

Reagovat
monty25
Reagovat
ratusek

Luxusní samice, pořádnej kus baby

Reagovat
ondrasch77

pořádnej kus baby spíš furt "bejby"

Reagovat
ratusek

tak není to vychrtlina a ty kýty jsou dobrý a to ještě dozraje

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
Azazelo RD

Ty vole. Jestli chceš takovou obludu, tak bys v Jablonci neměl mít problém. Při nejhorším ve Smržovce nebo v Tanvaldu musíš u hlavní něco podobného najít.

Reagovat
ondrasch77

Počítám, že jsi zůstal věrný své pravačce, když ti ani modelka není dost dobrá

Reagovat
Azazelo RD

V tom obličeji mi přijde opravdu odpudivá snad vším, co na něm má. Tady se zrovna člověk diví, co může být ještě modelka.

Reagovat
ondrasch77

Je pravda, že v obličeji to není úplně top, ale že by to bylo nějaký strašidlo, to fakt ne...

Dal jsem jí sem spíš kvůli tělu jako kontrast ratuskovi kus baby X bejby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Nevím, jestli si viděl Gone Girl/Zmizelá, ale jestli jo, tak přišla ti tam obludná? Vy jste tady fakt divní,

Reagovat
Azazelo RD

Na této fotce ano. Nemám rád tyhle typy, které jsou výrazné tím, že mají na obličeji výrazné všechno a k tomu obočí jak živej plot.

Reagovat
monty25

Že jsem tak smělej: A která známá ženská se ti teda líbí?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Tak postava dobrý, ale ten xicht teda nic moc.

Reagovat
monty25

Za mě teda dobrý všechno.

https://www.instagram.com/emrata/

Reagovat
ratusek

ale jo, prcina šukatelná, ale to je tak asi vše

Reagovat
Snatus

Ten návrat vytahování kalhotek nahorů je pěkný hnus. Vždy jsem se tomu smál ve starších filmech, a ono se to vrátilo.

Reagovat
Kang & Kodos

Feminist

Reagovat
monty25

To je ale moderní feministka.

Reagovat
Shevchenko

Emily Ratajkowski obluda

Reagovat
ondrasch77

To měla být asi reakce jinam, ne?..

Reagovat
Shevchenko

Jo sorry

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To si ČT zítra dělá prdel, že ten zápas nevysílají od začátku? Výkop 18:00, ale přenos začíná 18:15. To je doprčic takovej problém aby ten výkop byl v 18:30?

Reagovat
Kepy_FCB

Letní biatlon

Teď už jen jarní a podzimní. Jarní by jezdili na kole a podzimní třeba na koni.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Azazelo RD

Tak vysílá se to proto, že je MS a k tomu v ČR. To je spíš výjimečná záležitost.

Reagovat
Greny

A jede se stihaka muzu kdy ve sprintu bylo poradi

1. Krcmar

2. Moravec

3. Krupcik

Ale je tam minimum top závodníku

Reagovat
Azazelo RD

Ono to není moc prestižní. Spíš takové zpestření v tréninku a účastní se asi jen státy, co to mají blízko nebo se jim to hodí. Ale byl tam i nějaký Japonec. Navíc se k tomu nesměřuje příprava, takže ty výsledky nemají moc vypovídací hodnotu.

Jediné, co zůstává stejné, je tragický komentář Rejmana.

Reagovat
PavlíčeQ

Krupčík 3., to hovoří za vše

Reagovat
KingMaster13

Byl jsem na zápase, užil jsem si to, Teplice jsme skoro k ničemu nepustili. Na druhou stranu hráli fakt příšerně a postupně se začíná naplňovat moje predikce, že lépe než 12. místo to letos prostě nebude Navíc mi přijde, že hrajou i bez zápalu. Tecl třeba u toho prvního golu prostě ubránit šel, to mi nikdo netvrďte opak.

Reagovat
Bex5

Teclik neni zrovna kladivo do vapna ....

Reagovat
KingMaster13

To není no ale hodně moc se za poslední rok zlepšil, to je fakt do očí bijící. Někteří útočníci dozrávají prostě později

Reagovat
Bex5

Ani mi vlastne loni nevadilo, ze proti nam slavil gol ...

Reagovat
Losinho

Easy. Ale Teplice byly příšerný.

Reagovat
KingMaster13

Jinak Trpišovský Jaká to změna oproti Šilhavýmu, kde jsme za 3 venkovní zápasy minulej rok ukopali 3 remízy a byl to nekoukatelnej hnus

Reagovat
ondrasch77

včera jste ukázali sílu..., taky jste měli kliku, že Tepláky hrajou úplný hovno... Myslel jsem si, že se na vás trochu hecnou a po Dynamu a Jablonci upadnete trošku do marastu, ale Trpiš je dobře namotivoval

Teplice hrály prd už na jaře, pak ty pokuty s Brnem, asi to v kabině úplně nefunguje...

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě Teplice nám to celkem ulehčili. I tak je ale ten posun obrovský. Zatím jsme vyloženě zklamali jen proti vám a co si budeme povídat Jablonec bychom neporazili ani s Messim a Guardiolou na lavičce Jinak to i vypadá, že budeme větší hrozba venku než doma. Jakmile se dostaneme do vedení a můžeme hrát na brejky tak je to pro většinu týmů v lize smrt prostě. Jinak ne, že bych přál Olomouci něco špatného ale snad dneska budete mít 3 body

Reagovat
ondrasch77

Tak ve finále poháru jste nás dali, to jsme se po prvním neproměmněných trochu posrali a už to jelo

Jak říkáš venku je to o prvním gólu a pokud bude na place Standa, Stoch nebo Sýkora, tak to pro vás bude veliká výhoda...

Jinak díky za přání, taky dnes věřím ve tři body

Reagovat
KingMaster13

Tak já ve vás vidím, takové to oživení které by mohlo ty top 3 favority prohnat v boji o titul. Baník nevěřím, že vydrží tohle tempo, ačkoli do 6. místa si myslím, že budou

Reagovat
ondrasch77

Baníku strašně pomohl příchod Jánoše, podle mě by bez něj nebyli, tam kde jsou...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dinss

Ta jejich obrana je největší průser. Ani ne těmi hráči ale jak to celé funguje.

Reagovat
ondrasch77

Nechápu, proč nehrál Král, když byl beztak na lavičce..., někde v rozhovoru říkal, jak je nadšenej, že si kopne proti Slavii v které působil... Další omyly v sestavě Luts, Hyčka, Červenka A na lavičce necháš Horu a Moulise

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Hyčka na beka dobrý ale na křídlo určitě ne. Nevím proč nehrál Hora a Krále nechal být asi kvůli tomu přestupu. Moulis není taky žádný terno.

Reagovat
dinss

Navíc oni už snad žádnýho útočníka nemají.

Reagovat
ondrasch77

Moula je takovej "věčnej talent" , každopádně rozhodně lepší než Červenka a hrot by taky odehrál...

Reagovat
dinss

Jo, to asi určitě...

Reagovat
Losinho

Ale ty střídání jsou otřesný.. vedeme 3:0, půlka lidí na to prcá, na lávce Nabijev a Valenta a první střídání je v 75. minutě Škoda za Tecla..

Reagovat
Coutinho10

byl jsem hodně skepickej, ale včerejší zápas, kterej jsem si až teď projel, protože jsem nebyl doma, tak byl fakt top s plno šancema...příští kolo s Plzní dostává ještě větší náboj, protože to vypadá, že oni jen tak ztrácet nebudou

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Hrál balon

Reagovat
ratusek

Tvl čistej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jak jim podával ruce

Reagovat
Spalovač šancí

VAR by pustil než karty, naprosto čisté. Na druhou stranu je dobře vidět, jak hráči padají, když nesimuluji a nečekají souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Super je , že zatímco loni jsme měli Poznara a na Jaro i DIopa , dvě kopyta , tak zatímco ten slavnější machýrek z plzně jen brblal do novin o tom jak ho sere že nedal Branku tak Diop drží hubu a nechává mluvit branky . Už má 4 , strašně mu přeju at dá 15+ a zavře všem hubu .

Reagovat
Greny

OT: PIVARNIK out, trener Sustr

Reagovat
Blasphemer

Škoda, doufal jsem, že se ještě pod ním oklepou. Ale asi logický krok, když jsem je letos viděl hrát, tak to mužstvo vypadalo, že individuálně jsou na tom líp než soupeři, ale nedokázal jsem v jejich hře vypozorovat nějakej systém nebo náznak souhry.

Snad už konečně půjdete nahoru.

Reagovat
ZB 07

Anoooo Nejlepší možný řešení

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
FCSL

Schumacher do Bohemky Toho jsem chtěl k nám, když máme všechny levý beky vyzraněný, škoda

Reagovat
ratusek

To jsou idioti v Jihlavě a on taky že jde do Bohemky

Reagovat
Greny

Me klauzuli ve smlouve

Reagovat
ratusek

Jo to vím, pár tisíc éček. Myslím, že má na lepší tým než dřevěnou Bohemku

Reagovat
havrys99

měl na lepší, mně by se taky líbil ve Viktorce backup k řidiči

Reagovat
PavlíčeQ

To je fakt neskutečná minela od našeho vedení. Nalevo máme jen Hanouska a nezaplatíme 6,5 mega za takovýho hráče

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Za Břečku dáme v klidu 7 mega, ale 6,5 za Schumachera už ne

Reagovat
smazaný uživatel

za 6,5 mega hráče na lavičku

Reagovat
PavlíčeQ

Máme Davise za 13 nebo kolik na lavičku, tak proč ne Schumachera za 6,5

Reagovat
forma

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Hanousek udělal rekordní sprint, ten už má jistýho fleka

Reagovat
smazaný uživatel

No jo... být nejrychlejším hráčem v lize... co to v českém fotbale je proti tomu být cizinec a mít zajímavé jméno...

O Schumacherovi slyším všude, ale na hřišti jsem si ho ještě nevšiml. A to jsem se na něj v zápasech Jihlavy co jsem viděl zaměřil.

Reagovat
Kang & Kodos

Komu to cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, nevšim jsem si nicku. Tobě opravdu nemá cenu vysvětlovat, že hráž není kvalitní jen proto, že se o něm píše v Blesku

Reagovat
Kang & Kodos

:*

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to se divím, že už není venku, když je nejrychlejším hráčem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Protože rychlost není všechno že... ale lepší než ji nemít.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky jsem to myslel ironicky, že.

Reagovat
ondrasch77

Protože už jsou všude (nemyslím východevrop. ligy) uzavřený přestupy..., počkej po podzimu, ještě větší tahanice budou o Holeše...

Reagovat
PavlíčeQ

Holeše jedině do Bundesligy herním pojetím mi docela připomíná Kadeřábka

Reagovat
ondrasch77

Ale až se zraní, tak půjde Hovorka nebo nějakej dorost...

Co vůbec ten Peřina, co přestoupil z juniorky Sparty do juniorky Jablonce?

Reagovat
PavlíčeQ

Peřina je střední záložník mám dojem.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEEE

Reagovat
db18

Hejda už dneska nastoupil za juniorku.

Reagovat
Greny

Uz i minulej tyden ne?

Reagovat
ratusek

Bucha zas nic jen juniorka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to škoda, že se nechal zblbnout agentem. Věřím, že by si teďka pod Trpišem zahrál dost, i vzhledem k tomu, že na jeho pozici je nyní jen Hušbauer.

Reagovat
Kang & Kodos

Dobře mu tak

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Urcite vi do ceho sel... do zimy lavka a pak nahradi Hrosovskeho...

Reagovat
Posledni Kovboj

Hrosovsky pujde ven?

Reagovat
db18

Mohl jit uz v zime, ale zustal kvuli LM, jinak ho chteji v Italii.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Otazka je jak to ma vyresene? Treba Plzen nechce riskovat nakej pruser kdyby ten transfer byl mimo regule

Reagovat
salami

dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Petržela bude hrát v Plzni i v padesáti a bude chodit na posledních 5 minut jako žolík...

Reagovat
forma

a dost možná bude furt nejrychlejší na place...

Reagovat
havrys99

nepískli nám jasnou pecku

Reagovat
salm0n

No.. asi spíš byla

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla penalta, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec izy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lokťák Komličenko, nic se nezměnilo

Reagovat
Kang & Kodos

Díky rusáku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kang & Kodos

Limberský sám ve vápně, a bude si to rovnat na šajtli

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rozhodčí solidně mimo, penaltu nepískne, fauly nepíská, jasný karty nedává

Reagovat
salm0n

Červená

Reagovat
salm0n

Červená

Reagovat
havrys99

ten je fakt vypatlanej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rozhodčí si teď mohl vybrat, buď žlutá za nasimulovanej pád, nebo pak za to šlápnutí

Reagovat
Kang & Kodos

Dal bych oběma

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
discarda

jako Chalušovi za to, že mu šlápnul na nohu?

Reagovat
Kang & Kodos

Že se tam válel jak koště a přišlo mi, že se držel za nohu i hlavu najednou.

Reagovat
discarda

Držel si nohu, minulej rok mi takhle picus v zapase v preruseny hrace zlomil tři kůstky v nártu - bolelo to jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík už měl být venku

Reagovat
EAG le grand amour

jasná.

Reagovat
havrys99

Reagovat
EAG le grand amour

Kolja

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo?

Reagovat
Posledni Kovboj

Diky Rusaku

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
havrys99

krásnej centr

Reagovat
Greny

nekoukam takze Krmelec redka a Plzni nepiskli pentli?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo. Teď dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

a redku už měl mít

Reagovat
PlackaSKS

jakou penaltu? viděl sem jen krmenčíkovo simulování, po kterym šlápl na chaluše (minimálně žlutá jasná) a pak dokonalýho pernicu

Reagovat
mario23

Ten zákrok na Petrželu smrdel.

Reagovat
PlackaSKS

jak sem psal výš, neviděl sem to. vůbec nevim,že tam něco takovýho bylo... jaká to byla minuta?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Faul na Petrželu nějak ze začátku.

Reagovat
PlackaSKS

nevíš minutu?

Reagovat
PlackaSKS

tak ta byla dost jasná..

Reagovat
Posledni Kovboj

mas link?

Reagovat
PlackaSKS

ee, mam o2, takže sem hledal. ale nevim co jinýho by si mělo pískat než když ve skluzu trefíš pouze nohu protihráče a vůbec ne míč... a to i když si to petržela předkopl někam do zámezí. penalta pro plzen, červená pro krmenčika, žlutá pro komlichenka (mam ho ve fantě, tam je to teda v pořádku ) rozhodčí celkem jede...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

A teď dává gól hráč, který už měl být vyloučený

Reagovat
EAG le grand amour

Hezkej gól. Ale co tam dělal hráč MB na vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník v Česku

Reagovat
mario23

Krmencik m skvěle, každopádně měl být už vyloučen. Ta Plzeň ho musí v zimě prodat, to za něj dostanou nejvíc.

Reagovat
Kang & Kodos

Idioti, stačí jim do poločasu udržet tři minuty bez gólu, a oni ho tam nechaj úplně volnýho.

Jinak sudí k smíchu. Penalta pro Plzeň nejspíš jo, rusák už měl mít žlutou za loket a Krmenčík už se měl sprchovat.

Reagovat
ondrasch77

Co se tam zas dělo?, viděl jsem jen posledních 5 minut...

Luďa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Písknul vůbec ten blbec dneska něco správně?

Reagovat
smazaný uživatel

pockat Rusak za tel loket nedostal ani zlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to myslím nebylo písklé jako faul

Reagovat
PlackaSKS

faul písknul.. myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Stimulant Chalus. Hraje jak prase.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Počkejte, oni tam mají video?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má nějaký starší software

Reagovat
smazaný uživatel

nemaji software

Reagovat
Erialdur

Hmm. Dneska třetí zápas během 7 dnů. Navíc v Jablonci. Hlavy už jsou ve Španělsku. To bude hrůza.

Reagovat
PlackaSKS

tou doufám, celou obranu mam ve fantě z jablonce

Reagovat
doshcz

tam tři plzeňský uplně sami

Reagovat
Posledni Kovboj

hlavne Krmelec, stoji na puntiku a kolem nej mista jako na pulce

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná Hořavova přihrávka. Celkově opět skvělý výkon od něj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Příhodo, ty komediante

Reagovat
Posledni Kovboj

Slusny jatka uz, Boleslav je zrala tak na sedmicku

Reagovat
PlackaSKS

nezpracoval řezník náhodou ten míč rukou?

Reagovat
Riviera Kid

Ne

Reagovat
PlackaSKS

nezpracoval řezník náhodou ten míč rukou?

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
Sosi

Tak Vrba ani teď neptostřídá...

Reagovat
havrys99

šajtlička

Reagovat
PlackaSKS

obrana MB je šíleně neorganizovaná.. jestli se chtějí zachránit, tak weber musí pryč už po tomhle kole

Reagovat
havrys99

tak a teď zase 1:0

Reagovat
Riviera Kid

Takže Bolka 1:1 na sety.

Reagovat
ZB 07

Kubaaa

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Masopust, Trávník, Hübschman, Jovovič - Chramosta, Doležal.

Útok na další 3 bodíky

Reagovat
monty25

Tak jsem se těšil, že jsem ve Fanlize konečně trefil všechny hráče základu a on nehraje Kubista...

Reagovat
ZB 07

To je pro tebe komplikace no

Reagovat
monty25

Tobě už stejně nikdo nehraje. Miniligu tolik neřeším, spíš bych už konečně rád uspěl v tom celkovým pořadí. Zatím jsem akorát jednou loni vyhrál poukaz na sázení, to jsem byl 17. díky tomu, že připsali asistenci Jovovičovi místo Hübschmanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá, mě už nehráli 2 hráči ze 4, kteří zatím měli hrát Hlavně, že jsem tam dával Vaněčka místo Komličenka

Reagovat
jurys

"Chtěli jsme rozhovor s videorozhodčím Miroslavem Zelinkou, ale bohužel odmítl"

Reagovat
Erialdur

Čekal jsem možná ještě více protočenou sestavou. Klidně s juniory. No nevadí...

Buchta – Chvátal, Štěrba, Jemelka, Vepřek – Zahradníček, Texl, Kalvach, Houska, Manzia – Dvořák

Reagovat
smazaný uživatel

Dvořáka prostě nepochopím. Vlastně i Chvátala. V dorostu by se určitě našli hráči, kteří nezahrají hůře.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si dědci v Jablonci nezpomněli řehtačky jako proti Spartě

Reagovat
Riviera Kid

Letní biatlon > fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Asistent Petr Kotalík. Není to doufám bratr toho ze Sparty?

Reagovat
Liquid

bratr toho sparťanského Kotalíka je hokejista co hrál i v NHL z ČB

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, nějaký funkční stream na jablonec, co by šel v rakousku?

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://sportstream365.com/viewer?sport=1&game=1640965&tagz=m7zG3FzPyMRIz9JUz8Lo@n9Gd6OG6KZTuY2rQotTi3Qd01PzSm4W@@ZXZebkJOqb6hkoaIRn5qXklxcr@IUoGBroGVgrAAXMTKwVKsxMNBUcCwpyUsNTk7wzS_RNjc31jM0UNLw9Qnx9dBRyMrNTFdxTk7PzNRWcM4ryc1P1zSz0DPSMTUwM9AwNzBSCE9MSizKh2gA=

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc kluci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako ten Příhoda dělal kokotiny na obě strany, cožpak o to. Ten zápas by Plzeň stejně vyhrála, to vůbec neřešim ale to, že díky tomu bude moc nastoupit příští týden proti nám Krmelec, dost možná ovlivní průběh celé sezony. A jako tu kartu dostat měl

Reagovat
ratusek

Rozkaz zněl jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste neuveritelny placky. To fakt nema obdoby tohle.

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak to napsal uplne normalne, naser si

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to strašně otravný, kolo co kolo brekot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Když jsou kolo co kolo chyby, je to opravdu k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

PlackaSKS care to comment?

Reagovat
PlackaSKS

všiml sem si až ted, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Jsem to napsal úplně normálně A jako na kartu to bylo, to uznej.

Reagovat
Bex5

Tak kvuli tomu si ten premiovej isport predplacet nehodlam

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

placky jsou nejlepší!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bex5

Ty woe, to mi nerikej, ze jsi z nej takhle poslanej? To by kazdej mohl rikat, ze Boril nemel nastoupit v polovine zapasu, jinak to ovlivnuje sezonu ... jeje, tohle nemas zapotrebi.

Reagovat
KingMaster13

Tady nejde o posrání ale že kdyby nehrál tak to máme o dost lehčí a pošetřili by se síly, hlavně obránci si odpočinuli. Já věřím tomu jinak, že Ngadeu ho uhlídá

Reagovat
Bex5

No jo, ale to tady stavis nejaky skoro nadklubovy zajmy nad prvoligovej fotbal, nebo to tak pusobi. Jako kdyz Tvrdik brecel, ze cesky tymy by mely prodavat Slavii hrace levne, ze reprezentujou celou zemi v Evrope.

Reagovat
KingMaster13

Tak v první řadě jde o klub

Reagovat
Bex5

Ale na ten ti prece ja musim logicky ... ze byste to meli lehci, meli lehci

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Bojíte se co?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosto jdi domů

Reagovat
ratusek

Chramosta prostě dřevák

Reagovat
Posledni Kovboj

Buchta

Reagovat
Posledni Kovboj

Ta trubka v Jablonci je nejaka novinka misto rehtacek?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni pičovali na řehtačky, tak změnili repertoár..

Reagovat
smazaný uživatel

Je i řehtačka.

Reagovat
ondrasch77

Trumpeta je na Béčku už dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Chvátalovi se minutu v nastavení nehrálo a Jílek ji stejně nepřidá a pískne konec.

Reagovat
Liquid

ta Sigma je slabá jak moravský čaj, pod Jílkem se třepe lavička....

Reagovat
anonym

Co je to ku*va za přirovnání?!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé přirovnání. Nechtěl bys to nějak rozvést?

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka: "Nevidíme to často zranění rozhodčího, těším se na opakovačku."

Reagovat
Kang & Kodos

Holt to nezvládaj. Až vypadnou z EL, tak půjdou nahoru.

Reagovat
Liquid

třeba nepůjdou, o Zlínu se to říkalo taky, na podzim vypadli z EL a na jaře moc nechybělo a spadli, Olomouc víme, že když bojeje o záchranu tak vždycky spadne, není na to zvyklá jako Příbram, Jihlava atd

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Zlín byl takovej divnej slepenec tu sezonu, co hráli EL. Olomouc se srovná.

Reagovat
Liquid

Uroš, Chorý pryč k tomu druholigový hráč Vepřek, labilní Pilař, příště doma třeba plichta s Bohemkou 0:0 a už se to tam bude mezi sebou hádat, Jílek dostane ultimátum....mohlo by je to ještě více srazit k zemi, uvidíme

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Míro, jestli malý vápno je čtverec, tak já jsem čínskej děda mráz.

Reagovat
Luc-Luc

nevadi, dulezitejsi zapas je ve ctvrtek

Reagovat
Liquid

Ty si fakt myslíš, že má tato Olomouc reálnou šanci na Seville vyhrát ?

Reagovat
Luc-Luc

proc by ne ? ve ctvrtek se ukazalo, ze s nima muzem hrat

Reagovat
HorajzmAmmann

Doma budou hrat uplne jinak... zvlast pokud by treba musela zapnout.

Reagovat
Liquid

s Vilniusem taky profesorský výkon 1.zápas 1:0 a zapnuli v odvetě

Reagovat
Luc-Luc

jojo, ti urcite, takovy masla, ve spanelsku za neco stoji akorat barca, real a atleti

Reagovat
Kang & Kodos

Ty másla vyhrávaj celou EL na počkání

Reagovat
Luc-Luc

tak ty ostatni tymy v el, to je ciry zoufalstvi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Erialdur

Reagovat
mistr129

Reagovat
anonym

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

To je vono žádný připosraný kecy.

Reagovat
JessePinkman

Výborně Dynamo Nějaký Ústí tady nemohlo vyhrát, i když do prvního gólu byli lepší. Ledecký, ač jsem ho kritizoval, tak hraje super Grajciar si odehrál svoje. Je dobře, že tam jsou ty posty zdvojený. Wermke dneska na pěst, ale zachránil to Kladrubský krásnou střelou. Ještě, že ho tam je. Dynamo do ligy prosím.

Reagovat
PISTOLERO

Dneska budou na Moravě gólový hody.

Tip: 4:2 pro Slovácko

Reagovat
Lenochod

Přinejlepším 1:1 a to jeden gól bude z penalty

Reagovat
andrew96

Co se Zlín vrátil do ligy, tak jej Slovácko neporazilo. Podle toho jsou teď taky nažhavení, ale tipuju to na další plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to chce Ševce konečně porazit!

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/CubaCubicula/status/1033982335459438592

Gratuluju Plzni k novýmu fanouškovi.

Reagovat
Puskas

Čo kraj, to dres.

Reagovat
Blasphemer

Zas tak novýmu ne. Já si pamatuju, že už tak před pěti-šesti lety se tady na Majálesu snažil lézt místnímu publiku do prdele přes fotbal.

Reagovat
PISTOLERO

ten tam zapadne

Reagovat
andrew96

Reagovat
pepinho2

Skvelé duo s Ko*ákem

Reagovat
KingMaster13

O jednoho kokota v našich řadách méně

Reagovat
Posledni Kovboj

kokot jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Resi se to v clanku o Necidovi

Reagovat
smazaný uživatel

Baník odehraje domácí zápas 8. kola FORTUNA:LIGY proti Spartě na Městském stadionu v pondělí 17. září od 18:00. Utkání bude přenášet O2 sport.

. FC Banik Pondeli...

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
havrys99

Genzer a Šural v Tiki-taka

Reagovat
Blasphemer

uvedl liberecký klub s tím, že při nehodě NHERÁL ROLI ALKOHOL

bohužel

Reagovat
inferno08

Já vím, ale tak alespoň na zkoušku...

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

U Hrušky taky ne...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 Beaguel.

Minule se mi zápas proti Teplicím moc líbil, takže snad to jen zopakujeme.

Reagovat
andrew96

Stream někdo prosím?

Reagovat
mrtvej ofsajd
Reagovat
HanzBP

Jsem slepý, nebo na O2 dnešní stream není?

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek
Reagovat
Tigerinho

Reagovat
HanzBP

Jo je tam, jen ho nemají napsaný

Reagovat
Coutinho10

taky jsem se divil...na livesport ale bylo uvedeno, ze to je na O2TV Fotbal

Reagovat
ratusek

Petr tam jde jako piča

Reagovat
smazaný uživatel

ten cernoch to udelal chytre no..

Reagovat
ratusek

Pozny a za nás si ji nedal

Reagovat
andrew96

Poznygól se zkoncertoval.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poznygól ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Bartošák kapitán

Reagovat
Coutinho10

Traore to kryti mice

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

To měl vždycky

Reagovat
Coutinho10

jo, ale tohle bylo az na urovni braneni treba Deliho...proste fakt na jistotu si to podrzel tam a zpet blizko protihracum a stejne si neskrtnuli

Reagovat
smazaný uživatel

A taky to nepředvedl poprvní a ani naposled Na začátku jeho působení ve Zlíně hrál podobně, pak šel výkonostně dolů a zase vyrostl až s Bílkem

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme hrozně

Reagovat
Banikovec7

Zlín hraje skvěle Míša

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové takhle ne, takto se derby nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

A proooč?

Reagovat
ratusek

Slovácko hraje na urovní 2.ligy, dyt se nedostali ani za půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč hrajeme tak blbě

Reagovat
Blasphemer

Protože mám vaše hráče ve fantasy, ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny odražený balony ma Zlin, zatim hraji paradne

Reagovat
Greny

OT : Slavia 1,7 mega jen za pokrik UEFA MAFIA ... to vypada ze Sparta a Slavia dost UEFU nasrala .. Tvrdik asi bez trestu

Reagovat
Kang & Kodos

čuráci. Graz by museli zrušit úplně

Reagovat
mrtvej ofsajd

za pokřik? tvl to jsou mrdky fakt

Reagovat
KingMaster13

Jen za pokřik je to solidní raketa, na druhou stranu jsem rád, že mají Tvrdíka v píči. Je vidět, že je to hodně malá ryba a UEFU to fakt nevzrušuje

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín zatim hodně dobře. Letos se nejspíš zachránili dost brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, ještě skončí před Spartou

Reagovat
andrew96

Klidný budu pouze, pokud bude po podzimu přes 30 bodů. Na jaře pak klasicky jedna výhra a čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínské jaro tentokrát čeká baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani piču!

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhém poločas je musíme zmačknout a otočit, přece je opět nenecháme vyhrát!

Reagovat
andrew96

Slovácko hodně dlouho běhalo od ničeho k ničem, a to Zlín nepředváděl extra zběsilý fotbal. Traoré skvělý, jen by si klasicky mohl pospíšit s rozdáváním balónů. Bartošák taky slušně větrá Jurošku. Možná dobře, že si Slovácko trochu čuchlo, Bílek jim aspoň v kabině připomene, že není vyhráno. Pokud se aura trenéra Příbrami zrovna nevznáší nad Hradištěm, tak věřím v 3 body pro Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

vznáší otočíme a vyhrajeme 4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Železo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl hlavně toho černocha.

Reagovat
Coutinho10

jo to taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto sem nečekal ani v tom nejčernějším snu, velká ostuda prohrát s Gottwaldovem

Reagovat
smazaný uživatel

A to se připrav, že večer rupne i menčestr.

Reagovat
smazaný uživatel

A za pár dní ti začíná škola... život je svině, co?

Reagovat
didosh

A u těch kopyt prohráli...

Reagovat
didosh

*my

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Čuchám zájem Plzně o Traorého.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzně?!! O toho černocha?

Reagovat
ratusek

normu splnil Ekpai

Reagovat
andrew96

Ekpai prolomil brány k Viktorce pro cizince.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Loni o tom spekulovali ve Sportu... a nakonec přišel Žigulík.

Reagovat
Coutinho10

jak to tam dal

Reagovat
ratusek

Oni jim tam fakt dají bůra

Reagovat
Kang & Kodos

Míša Kadlec tu obranu zpevnil pěkně

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Toho zrovna u toho gólu složil Beauguel

Reagovat
andrew96

Protože se nezpevnil.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám soupeře.

Reagovat
REPLIKATOR

Zlíncester

Reagovat
oli9

Kurva kdy sme dostali doma 4 goly ??

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes

Reagovat
andrew96

Ani ne před rokem od Plzně.

Reagovat
salm0n

faktor Kadlec...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To je kruté vystřízlivění jinak se skvělého startu do sezony

Reagovat
iamek

To choreo

Reagovat
Blasphemer

Nula vzadu dobrý. Ale ty čtyři góly, Míšo.

Reagovat
Coutinho10

nicit si vlastni stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Ničit jakýkoliv stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jsem předvídal, že Bílek má kvalitu a se Zlínem ji prokáže....pravdou je, že za poslední léta i v repre měl nejlepší výsledky

Reagovat
bruchy

Trochu mu uškodila ta Jihlava, ale jinak jsem za něj rád. I za Csaplára a Radu, kteří zase získávají velký respekt

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, nicméně Jihlava je několik let podprůměrná a sestup byl vyvrcholením všeho.

teď to mají celkem zajímavě složené, určitě půjdou zpět do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele