FORTUNA:LIGA - preview 3. kola

03.08.2018, 09:11, aktualizováno 06.08.2018, 08:49
Previews
První letošní body chce v dohrávce třetího kola získat Dukla. Tu čeká malé pražské derby proti Bohemians 1905, kteří by si rádi spravili chuť po poslední porážce v Příbrami...
Dukla Praha - Bohemians Praha 1905  (pondělí 18:00)
Dukla stále čeká na první body a proti Bohemians chce jednoznačně vyhrát. Klokani mají v tabulce na kontě tři body, na Julisce se ale obejdou bez dvou hráčů, kteří se vyloučením podepsali pod minulou porážkou na hřišti Příbrami.

Po prvních dvou kolech převzala Dukla vedení v jedné ze statistik, tohoto primátu by se však ráda dobrovolně vzdala. Mužstvo z Dejvic totiž za 180 minut inkasovalo osm branek, na což se žádný jiný tým nechytá. Klub z Julisky sice poprvé inkasoval až v 70. minutě prvního zápasu proti Viktorii Plzeň, ale od té doby se to s ním veze. Úřadující mistr přidal do sítě brankáře Rady ještě dva zásahy a o týden později se Teplice radovaly hned pětkrát.

I přes více než hodinové vedení nad Plzní se v Dejvicích stále čeká na první bod. Nejlépe hned tři chce Dukla vybojovat v pondělním derby. "Viděl jsem Bohemku v posledním kole proti Příbrami, dlouho hráli v deseti, ale je na nich vidět, že to nevzdávají za žádné situace, chtějí být nebezpeční i nahoru a snaží se hrát rychle dopředu. V kádru mají hodně zajímavých hráčů, my se budeme snažit je eliminovat a uplatnit se pomocí naší hry. Chceme zápas vyhrát," prohlásil trenér domácích Pavel Drsek.

Bohemka vstoupila do nového ročníku lépe než pražský rival, po posledním klání si ale také nemůže pískat. Klokani po domácím skalpu Slovácka cestovali na jihozápad k nováčkovi z Příbrami. U Litavky se jim však plán hned od začátku sypal jako domek z karet. Po brzké brance domácího Matouška a následném zbytečném vyloučení brankáře hostů Fryštáka, bylo jen otázkou, zda hosté zabrání debaklu. Díky dvěma brankám v závěru se jim podařilo korigovat výsledek na celkem smířlivých 4:2 pro Příbram.

Celek z vršovického Ďolíčku se z nepříjemné zkušenosti musí oklepat a o další body chce zabojovat na dalším venkovním hřišti. Klokanům bude chybět Fryšták, který za červenou kartu z minulého zápasu dostal zákaz startu ve dvou utkáních. Nezahraje si ani obránce Šmíd, jenž se taktéž nechal vyloučit.

Loňský vzájemný zápas na Julisce vyhrála Dukla, když jí výhru vystřelili Kovaľ a Mustedanagić. Ani jeden v současném kádru domácích již nefiguruje. Jarní odveta v Ďolíčku dopadla stejným výsledkem a opět se ze tří bodů radovalo domácí mužstvo, kterým byli Bohemians. Jako první se po proměněném pokutovém kopu radoval Mašek a v závěru pojistil výhru dnes již útočník Sparty Tetteh.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ostojić, Chlumecký, Podaný - Holík, Hanousek, Tetour - Douděra, Holenda, Schranz
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Bederka, Krch, Švec - Jindřišek, F. Hašek - Reiter, Mašek, Vaníček - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.43 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Prvního domácího zápasu se dočká Karviná. V bitvě dvou týmů, které doposud nebodovaly, se domácí hráči postaví Mladé Boleslavi, která před týdnem musela zkousnout čtyřgólový nášup od Sigmy Olomouc. Do známého prostředí se vrací trenér hostů Jozef Weber.

Karvinští fotbalisté se po dvou putováních po Čechách vrátili domů na východ republiky, kde konečně odehrají utkání na domácí půdě. Cestování po Liberci a Praze jim příliš nevyšlo, a tak budou doufat, že domácí prostředí jim pomůže k uzmutí prvních bodů. Pod Ještědem proti Slovanu jim totiž zbyly oči pouze pro pláč, když o výhře Liberce rozhodl až v závěru Pázler. Následně se jim nepovedlo klání se Slavií, od které na cestu zpět do Moravskoslezského kraje obdrželi čtyřgólový debakl.

Slezané na domácím stadionu hostí Mladou Boleslav, která taktéž čeká na první bodový zisk. "Po dvou těžkých zápasech venku konečně hrajeme doma a máme soupeře, který je na tom podobně jako my. Je to zápas, který bychom chtěli a měli zvládnout. Zatím není důvod bláznit, protože los máme opravdu náročný. Ale potřebujeme se bodově chytit a odrazit," burcoval před duelem kouč Roman Nádvorník.

Kádr Slezanů po zápase v Edenu opustil Kalabiška, který kvůli rodinným důvodům zamířil do Slovácka. K hranicím s Polskem se naopak přestěhoval maďarský záložník Kocsis, jenž předtím působil na Slovensku v Dunajské Stredě.

Ambiciózní Boleslav zažívá podobně katastrofální vstup do sezóny jako vloni. Letos je z hlediska skóre dokonce ještě horší. Středočeši podlehli dvěma moravským klubům. Nejprve ztratili dvoubrankové vedení ve Zlíně, kde výhru Ševcům zařídil až v nastavení Beauguel, a poté v domácím prostředí nevyzráli na gólmana Olomouce Buchtu. Naopak brankář domácích Kamenár lovil míč ze sítě hned čtyřikrát.

Hrůznou vzpomínku na domácí klání bude chtít trenér Jozef Weber zahnat v Karviné, kde působil před boleslavským angažmá. V slezském klubu navíc působí jeho syn Tomáš. "Do Karviné jedeme s odhodláním napravit bodovou ztrátu z předchozího domácího duelu," řekl trenér.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Piroch, Janečka, Tusjak - Panák, Moravec, Suchan, Mertelj, Budínský - Wágner
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Kamenár - Pauschek, Takács, Keresteš, Fabián - Matějovský, Hůlka - Konaté, Ladra, Přikryl - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.41 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 18:00)
Sparta se chce domácím fanouškům omluvit za vyřazení z předkola Evropské ligy. V české soutěži doposud stoprocentní mančaft vyzve Slovácko, které na Pražany vůbec neumí. Vzpruhou pro hosty ale může být poslední vítězství proti Ostravě.

Letenští jsou v ligové soutěži zatím stoprocentní, přesto řeší problémů až až. V předkole Evropské ligy totiž Sparta nečekaně vypadla se Spartakem Subotica. První prohraný zápas ve Srbsku stál místo trenéra Pavla Hapala. Do vítězného duelu v Jablonci již vedl mužstvo Zdeněk Ščasný, pod kterým Pražané zvítězili také v odvetě předkola evropské soutěže. Výsledek 2:1 ale na postup nestačil.

Nyní se již celek z Letné musí soustředit na domácí soutěž. Ščasný, jehož budoucnost u mužstva je taktéž nejistá, varuje před silnými stránkami mužstva z Uherského Hradiště. "Slovácko má velmi dobrý pohyb, kondice hráčů je vysoká, to ukázali na Bohemce. Musíme hrát tak, abychom tyto jejich silné stránky eliminovali," ví bývalý kouč řeckého Panathinaikosu.

Sparťané navíc řeší další starosti. Ke zraněným Kadlecovi a Pulkrabovi nově přibyl Ben Haim, jehož ze hry vyřadilo poraněné koleno. Zvláštní utkání čeká trojici domácích hráčů Heča, Ćivić, Tetteh, kteří v minulosti oblékali dres soupeře. Na trávník ale v neděli vyběhne pravděpodobně jen poslední jmenovaný útočník.

Slovácko v novodobé osmnáctileté historii na Letné nezvítězilo, a přestože v kabině soupeře rozhodně nepanuje pohoda, půjdou hosté i do nedělního utkání jako outsideři. Bod na Spartě získali Moravané pouze v sezóně 2004/2005. Ten však ze současného kádru nikdo nepamatuje. Místo ohlížení do minulosti se modrobílí věnují letošnímu ročníku, který zahájili docela uspokojivě.

Menším zklamáním byla jistě porážka na půdě pražských Bohemians. Chmury ale Slovácko zahnalo minulý víkend, kdy až v nastavení druhého poločasu rozhodlo o vítězství nad ostravským Baníkem. Nyní se Moravané chystají na Spartu. "Pokusíme se navázat na koncentraci, bojovnost a herní nasazení z posledního zápasu proti Baníku Ostrava," řekl trenér Slovácka Michal Kordula.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niță - Chipciu, Kaya, Štetina, Costa - Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšić - Šural - Tetteh
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška. Hofmann, Krejči, Reinberk - Daníček - Navrátil, Sadílek, Havlík, Petr - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.87 - 8.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Sobotní odpoledne nabídne duel mezi ostravským Baníkem a nováčkem z Příbrami. Speciální zápas bude hrát příbramský Antonín Fantiš, jenž v minulosti oblékal právě dres Baníku.

Ostravě se vydařil první duel proti Jablonci, když vyhrála 1:0. Pak ale překvapivě prohrála na Slovácku 2:1. Prohra to byla smolná, protože Baník obdržel branku až ve čtvrté minutě nastaveného času. Domácí nemůžou počítat s Bredou a Stáňou. Otazníky zatím visí nad Procházkou a Hrubým.

"Předvádějí velice pozitivní výkony, i ze strany jednotlivých hráčů. Jeden - Matoušek - jim tam teď vyletěl, je to nebezpečný a rychlý hráč za obranu. Musíme si na něj dát obrovský pozor. Celý tým je složený z mladých hráčů i těch extra zkušených, což jim dává i určitý nadhled ve hře. Nebojí se hrát a dokáží proměňovat šance, v tom je jejich úspěšnost," řekl na adresu soupeře trenér domácích Bohumil Páník.

Hostům se úvod sezóny poměrně vydařil. Po remíze s Teplicemi, se jim podařilo rozstřílet pražskou Bohemku 4:2. Je ale nutno dodat, že Klokani hráli od 23. minuty v deseti, a posledních dvacet minut dokonce pouze o devíti hráčích.

Příbrami budou pro nadcházející zápas chybět Pecháček a Kodr. "My nerozlišujeme, jestli hrajeme doma, nebo venku. Na Bohemku přijelo spousta jejich fanoušků, tak to jsme i doma hráli skoro jako venku. Já tohle ale neřeším a snažím se hrát všude stejně. Pokud hráči chtějí hrát nahoře, musíme se vyvarovat chyb a lajdáctví, jakých jsme se dopustili ve druhé půli s Bohemkou," ví kouč Josef Csaplár.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Jirásek, Holzer - Baroš, Diop
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Kilián, Květ - Rezek, Matoušek, Fantiš - Slepička
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.25 - 6.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Týmy s naprosto odlišným vstupem do ligy se utkají v sobotu ve Zlíně, jenž bude hostit Jablonec. Domácím se proti Jablonci nepodařilo v lize vyhrát už 10 let.

Jsou to ale právě domácí, kteří zažívají fantastický úvod sezóny. Nejdříve dokázali otočit nepříznivě vyvíjející se utkání s Boleslaví a následně ve druhém kole si odvezli všechny tři body od nováčka z Opavy. Proti Jablonci ovšem trenér Bílek nemůže počítat se zraněnými Jakubovem, Vyhnalem a Železníkem.

"Všichni, co máme nějaké ambice, tak je máme ty nejvyšší a chceme se držet nahoře. Liga je tak namixovaná, že do desátého místa se ještě hraje o poháry. To je ten záchranný bod, kde by chtěly být všechny týmy, takže i my. Pokud to ale bude výš, nebo se budeme moct dostat do lepší skupiny, tak to bude jenom dobře. Zatím je ale začátek sezony. Musíme být pokorní a držet se té fráze: Jít zápas od zápasu," ví útočník Tomáš Poznar.

Jablonci se start výsledkově vůbec nevyvedl. Nejdříve prohrál 1:0 v bojovném utkání proti Baníku Ostrava a následně i přes dobrý výkon podlehl v domácím zápase proti Spartě. Hosté mají tak už třetí pokus na získání prvního bodového zisku. Trenér Petr Rada může být spokojen alespoň s tím, že má k dispozici všechny své hráče.

"Určitě je nepříjemné že jsme po dvou kolech bez bodu, čekali jsme, že odstartujeme jinak. A teď jedeme na mančaft, který má šest bodů a téměř vede tabulku. Z tohoto pohledu je to nepříjemné, ale hráči předvedli, že umí hrát dobrý fotbal. Ale musíme se víc soustředit na to, abychom šance proměňovali. Musíme být trpěliví a věřit, že se to otočí v náš prospěch," ví trenér Petr Rada.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajič - Matejov, Traoré, Jiráček, Bartošák - Poznar, Beauguel, Džafič
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Kubista - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.55 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (sobota 17:00)
Zápas mezi dvěma severočeskými týmy se uskuteční v sobotu odpoledne, když do Liberce zavítají Teplice. Těm se podařilo Slovan porazit ve všech třech posledních vzájemných zápasech.

Slovan si v prvním kole dokázal poradit s Karvinou. Výhru 1:0 zajistil gólem v závěru nováček v libereckém dresu, Pázler. Ve druhém kole ovšem Liberec zajížděl na hřiště silné Plzně. Tam už se mu bodovat nepodařilo. Domácím bude v zápase proti Teplicím chybět zraněný Matěj Hybš.

"Je sice hezké, že hrajeme na oko pěkně. Důležité jsou však body a ty si odsud (z Plzně pozn. red.) neodvážíme. Po dvou kolech máme tři body a doma nás čekají Teplice, které v tomto kole předvedly dobrý výkon. Bude to těžké, ale my musíme sbírat body. Jak jsme říkali před sezónou, chceme hrát nahoře," je odhodlaný záložník domácích Radim Breite.

Hosté mají po prvních dvou zápasech čtyři body. V prvním kole Teplice získaly bod za zaslouženou remízu v Příbrami. Ve druhém se žlutomodrým podařilo porazit Duklu Praha vysoko 5:2. Trenér Daniel Šmejkal nemůže pro sobotní zápas počítat s Grigarem, Hyčkou a ani Vošahlíkem.

"Za mě klidně ať hrajeme ošklivý fotbal, hlavně ať jsou body doma. Ale myslím, že s Duklou jsme hráli pěkný fotbal, v Příbrami ve druhé půli také. To bychom v Liberci rádi potvrdili. Ale určitě jsou pro nás nejdůležitější body," ví brankář Teplic Jakub Diviš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Breite - Pešek, Ševčík, Mara, Potočný - Mashike Sukisa
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Ljevakovič, Kučera - Trubač, Hora, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.74 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
Šlágrem třetího kola FORTUNA:LIGY bude sobotní zápas mezi Sigmou Olomouc a obhájcem titulu Viktorii Plzeň. Té se s Olomoucí v posledních osmi ligových zápasech podařilo sedmkrát vyhrát a jednou remizovat.

Sigma v prvním kole prohrála doma hladce s pražskou Slavii 3:0. V Mladé Boleslavi se jí to ale povedlo napravit, když dokázala tamnímu týmu uštědřit debakl 4:0. Sigma se zatím stejně jako loni prezentuje pěkným fotbalem a trenéra Václava Jílka může těšit také to, že na marodce neregistruje žádného ze svých hráčů. Snad jen absence Václava Pilaře, který nesmí nastoupit kvůli dohodě obou klubů při přestupu, by ho mohla mrzet.

"Rozpoložení, ve kterém do utkání jdeme, je určitě lepší. Vítězství dodá klukům sebevědomí a motivaci do dalších zápasů. Ale říct si, že jedno vítězství automaticky zafunguje a budeme pravidelně vyhrávat, to nejde. Vždycky je to jen o té práci, pokud budeme lepší v těchto parametrech, tak věřím tomu, že jsme schopni si na vítězství sáhnout. Ale pokud tam budou takové nedorazy jako proti Slavii, tak s takovým soupeřem by se nám to zase krutě vymstilo," ví Jílek.

Hosté jsou po úvodních dvou kolech zatím stoprocentní a mohlo by se zdát, že směle vykročili za obhajobou titulu. Jenže na Dukle museli nepříznivý vývoj zápasu otáčet a doma proti Liberci si připsali pouze hubenou výhru 1:0. Kouč Pavel Vrba nemůže pro těžký zápas na Hané počítat s Hejdou a zkušeným Danielem Kolářem.

Vrba si je vědom kvalit Sigmy: "Letos jim třeba nevyšel ten první zápas, ale opět ukázali, že je to velice ofenzivní mužstvo, které má šikovné fotbalisty. A co očekávám od sobotního utkání? Že to bude zajímavý zápas, protože my máme radši mužstva, která chtějí hrát fotbal a kombinovat. Z tohoto pohledu si myslím, že by to mohlo být hodně zajímavé."
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Plšek, Kalvach, Houska, Falta - Nešpor
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.51 - 3.49 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - SFC Opava  (pátek 18:30)
Doposud neporažená Slavia touží po dalším snadném zisku tří bodů. Sešívaní, kteří zatím nevědí, co znamená inkasovat branku, hostí nováčka soutěže z Opavy. Slezané zatím marně čekají na první bod a ani proti Pražanům se jim nedávají velké šance.

Slávisté novým ročníkem doposud prochází jako nůž máslem. Přitom hned první test měl být těžký, v Olomouci však až překvapivě snadno vyhráli hosté rozdílem tří branek. O týden později se Pražané ukázali domácímu publiku, kdy do hlavního města zavítala Karviná. Hosté ve Vršovicích působili jako Alenka v říši divů. Dvakrát jejich gólmana pokořil kapitán Slavie Škoda, při třetím zásahu zesměšnil obranu Hušbauer a třešničkou na dortu byla poslední trefa posily z Rumunska Băluțy.

Nyní sešívaní přivítají v Edenu další slezský klub. "Šest bodů jsme chtěli, skóre máme také dobré. Teď ještě zvládnout Opavu a pak máme důležitý zápas s Kyjevem, který ukáže, jak na tom jsme. Musíme k tomu přistoupit zodpovědně už teď s Opavou," řekl pro klubový web Josef Hušbauer.

Před zápasem se mezi fanoušky řešilo několik otázek ohledně sestavy Slavie. Není jisté, zda na hrotu dostane prostor Škoda nebo Tecl. V prvních dvou zápasech se totiž oba v základní sestavě prostřídali. Premiéry v sešívaném dresu by se mohl dočkat Nigerijec Olayinka a možná se od začátku představí také Băluță, který proti Opavě naskočil až z lavičky.

Zatímco slávisté se vyhřívají na špici tabulky, Opava je jedním z pěti týmů, které v prvních dvou kolech nezískali ani bod. Nováček soutěže to nebude mít v podzimních utkáních lehké, protože velkou část z domácích klání odehraje v brněnském azylu. Do toho hned na začátku cestovali Slezané na půdu silné Sparty, kde padli po výsledku 0:2. Následně ve vyhnanství v Brně vyzvali Zlín, který i díky vyloučení Svozila porazil domácí o jednu branku.

Cestu za druhým pražským S absolvují žlutomodří již tento pátek a opět by bylo velkým překvapením, kdyby vyválčili alespoň remízu. "Musím říci, že Slavia na mě zatím dělá velký dojem. Má kondičně výborně připravené mužstvo. Mají velkou rotaci týmu a hodně způsobů hry do ofenzivy. Pro nás to bude křest ohněm, těžká zkouška a zároveň zajímavá konfrontace," prohlásil trenér Slezanů Roman Skuhravý.

Opavě bude kvůli vyloučení ve Zlíně Svozil. Zdravotní problémy sužují záložníka Kayambu, jeho start je tudíž také nejistý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu-Ngadjui, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Sýkora, Băluță - Tecl
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Helebrand, Simerský, Hrabina - Zavadil, Schaffartzik - Jursa, Zapalač, Kuzmanović - Puškáč, Juřena
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.98 - 22.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22007:06
2.Viktoria Plzeň22004:16
 Sparta Praha22004:16
4.Fastav Zlín22005:36
5.FK Teplice21106:34
6.1. FK Příbram21105:34
7.Sigma Olomouc21014:33
8.1. FC Slovácko21013:33
9.Baník Ostrava21012:23
10.Slovan Liberec21011:13
11.Bohemians Praha 190521014:53
12.FK Jablonec20021:30
13.SFC Opava20021:40
14.Dukla Praha20023:80
15.FK Mladá Boleslav20022:70
16.MFK Karviná20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1256)

Přidat komentář
F.Torres

Dnes povinné 3 body ideálně výhra o 2 goly a vice. Hlavne to nepodcenit v tomto vedru a poradne se pripravit a uz od zacatku nedat Opavě čuchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj mám menší dotaz jestli někdo bude znát odpověd. Je možné odejít v průběhu zápasu ze stadionu a pak se znova na stadion vrátit, když má člověk pernamentku ?

Reagovat
djwenca

* permanentku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

V Plzni ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Dva roky zpátky jsem to zkusil a zpátky mě to už nepustilo. Jestli se to od tý doby změnilo, to nevim, ale zkoušet to radši nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne te pusti zpatky "ochranka" kdyby to neslo..

Reagovat
Blasphemer

Ne, nepustili mě, protože se to prej nesmí.

Reagovat
PlackaSKS

U nás lidi házeli permici ven, tak to zakazali

Reagovat
rufus

Na Spartě taky ne.

Jedině by to možná šlo, individuálně se domluvit s pořadatelem, jestli by tě pustil zpátky..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to radši přijdu v průběhu zápasu než odejít a pak nic :))

Reagovat
HorajzmAmmann

většinou se s pořadatelem dá domluvit kdekoliv

Reagovat
Blasphemer

Záleží jak jsou asi důsledný. V Plzni asi jo. Chodil jsem při střední škole brigádně právě na fotbal nebo na hokej dělat pořadatele... a vždycky nám říkali, že když to někomu nejde přes turniket, tak je to jeho smůla, pustit by si ho stejně neměl... ať si to vyřeší na pokladně.

Občas chodila i kontrola. Týpek měl třeba lístek do kotle hostí a chtěl jít na tribunu... no a když prošel, tak ti řekli, ať příště už nechodíš.

Reagovat
Artaxerxes

Myslím, že ne, právě aby si lidi různě ty karty nepůjčovali asi... je to na jeden vstup. Ale testovat to nebudu

Reagovat
Pablos

chtěl si jít ven mlátit policajti a pak se zase vrátit jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím na Škodu a doma proti Kyjevu asi Tecl

Reagovat
PlackaSKS

Opava hraje ofenzivní fotbal... Tecl by se dnes hodil víc

Reagovat
smazaný uživatel

Chory zustava

Reagovat
Blasphemer

Taky by byla neskutečná kokotina ho někam posílat.

Reagovat
Puskas

což je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ted hral poslednich 15 minut a hral skvele. Postupne bude dostavat vic sanci. V zime pujde Krmelec pryc, vrati se Bakos a Chory pujde do zakladu.

Reagovat
Puskas

Jo, též to tak vidím. Na svou výšku je dost fotbalový.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědav, koho přivedou k nám, až zjistí, že Baroš to sám nezvládne, Diop je k hovnu a Ondra Šašinka to může oživit, ale ještě to není na základ..

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně by ho nikdo nepustil na přestup.

Reagovat
C-M@ster

Ono se snad spekulovalo, že ne?

Pokud by se počítalo zápasy v ZČ + nadstavba + LM + MOL Cup, tak to může klidně bejt k padesáti zápasům... a pokud teda jde Bakygól na Slovensko, tak bys to chtěl hrát se dvěma útočníkama?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tutovka, ze jeden utocnik odejde. A bylo to bud Chory, nebo Bakos. A jak jsi prisel na to, ze to chci hrat se dvema utocnikama?

Reagovat
C-M@ster

Tak Bakoš už se ví od úterka, že jde pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by som sa Pražanov opýtať, aké je zhruba percentuálne rozloženie fanúšikov v Prahe, koľko percent fandí Sparte, Slávii, Bohemians, Dukle.Ak to teda niekto dokáže odhadnúť.

Reagovat
NataženýTříslo

Píšeš bakalářku? 53 % Slávistů, 27 % Sparťanů, 18 % Bohemka a zbytek Dukla.

Reagovat
smazaný uživatel

No toto mi príde ako blbosť. V Prahe je 2x viac fandov Slavie ako Sparty?

Reagovat
forma

Není ani náhodou ... A podle mě bude ještě nějaký to procento zastávat Žižkov ale to se takhle těžko určuje.

Reagovat
Strojmír

Já bych řekl, že 43% fandí Spartě, 39% Slavii, 15% Bohemce, 2,5% Viktorce a 0,5% Dukle.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
forma

S tímhle bych souhlasil. Ale strašně mě prekvapuje, kolik lidí u nás v Táboře fandí Slávii. Když řeknu že tu je každej třetí člověk co sleduje fotbal Slávista, tak nebudu daleko od pravdy.

Reagovat
Shevchenko

Baník máš kde? Budou mít víc jak Dukla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

20% Baník, 15%, Brno, 15% Plzeň, 40% Sparta, Slavia, Bohemka, Žižkov, Dukla , 10% ostatní. ...to víš, je to tam samá náplava hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked zarátaš aj Slovákov tak 15% Slovanu

Reagovat
Pablos

no jo vlastně... na bratry jsem zapomněl

Reagovat
Artaxerxes

Myslím, že poměr Sparty a Slávie je mnohem vyrovnanější tu než v zbytku země, kde všichni fanděj Spartě. Pak Bohemka, lokálně Viktorka, ale ti stejně fandí zároveň Spartě, takže kdoví jestli je brát vážně. A Dukla je statisticky zanedbatelná, to tu víc fanoušků bude mít třeba Baník...

Reagovat
Kepy_FCB

Před asi 10 lety psali ze naopak v Praze na jednoho sks připadají 3 acs, ve zbytku země 1:2

Reagovat
Artaxerxes

Aha, tak nevím. Ale jsem z jihu Čech a u nás ve městě prakticky jen Sparťani byli

Reagovat
forma

Yoda žije na jihu Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím bych souhlasil sparťanů je strašně moc a v těch vesnicích okolo Prahy mi to přijde tak 6:1.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak obecne spartani to davaji vic najevo....

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto,že jich je víc

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že Praha bude hodně Sparťanská. Slávistů je celkem dost mimo Prahu a Klokanů taky. Bohemians mají dost fanoušků ve středních Čechách, kde mají vesnice, kde se fandí třeba na 95% jim. Slavia má hodně fandů na Jihu Čech, Hradci, Kolíně, Roudnici, prostě taková Polabská osa Jinak v Praze to bude tak 58% Sparta 25% Slavia 10% Bohemians 3% Žižkov a Dukla tak 2,5... zbytek budou malé kluby jako Vyšehrad, Střížkov apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Plus to, co má Slavia mimo Prahu, má Sparta ještě ve větším. Třeba na Moravě se v mnoha koutech taky zdržují.

Reagovat
Kiwi-21

No na Moravě a Slezsku dost pochybuji že mají nějaké fanoušky kromě jednoho kamaráda o nikom nevím, spíš je to nejméně oblíbený klub v této části republiky

Reagovat
andrew96

Na zápasech ve Zlíně nebo UH sedí vedle kotle a po tribunách dost lidí, kteří jsou z okolí a fandí Spartě. Třeba můj děda byl kovaný Sparťan a znám minimálně dalších 5 lidí od nás, co jim fandí. Je pravda, že když už Spartě nepřejí, tak jí lidi většinou fakt silně nemají rádi

Ale nedivil bych se, kdyby situace ve Slezsku byla jiná. Přece jen, na Moravě chybí fanouškovsky dominantní klub. kdežto ve Slezsku je Baník, Opava má taky věrné fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Na Moravě je sparťanů po kokot, ve Slezsku by to asi nepřežili...

Reagovat
Mass

Já bych věřil tý anketě , která se dělala před několika lety a kde vyšlo, že Sparta má asi o třetinu víc hlasů než Slavia, tak mi to v Praze vychází zhruba na 45% Sparta, 30% Slavia, 15% Bohemians, 5% Žižkov, 5% ostatní, Dukle fandí jen pár zatvrzelejch komunistů-lampasáků

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

"Dukle fandí jen pár zatvrzelejch komunistů-lampasáků" ... a Bidrman z O2.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Korejce si pamatuji, ten měl tak 150 cm i se špunty na kopačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co si pamatuji, vážně na něj šla z juniorky chvála. Ale když už ho chtěli jednou nasadit během hry, byl celkem silný vítr, tak do hry nešel a Koubek to komentoval tím, že by to neustál

Reagovat
Puskas

Tehdy se psalo, že je to investice ohledně spolupráce s oním korejským gigantem, mělo se hrát i nějaké utkání s prvoligovým korejským týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu ! Ten Lee byl hlavně angažovanej kvůli tomu, že Petera tehdy dbal na to, aby se udělal sponzor v podobě té automobilky v Nošovicích...

Nakonec nebyl sponzor, nebyl hráč, nebyly peníze, byl krach, Petera přestal vydávat svůj klubový blog a dopadlo to tak, že ho albánci vozili po Praze v zamčeném kufru neb jim dlužil peníze.

A nás koupil ještě větší hrobař...

Brrrr...Zkurvená doba temna.

Reagovat
Puskas

Okružní projížďka Prahou?

Reagovat
smazaný uživatel

No, dalo se tomu tak říci.

Však po těch jeho gigantických plánech (Praha olympijská, nový snatdion FCB atd...), tak když to šlo v roce 2011 do úpadku, všimni si, že pak na x let zalezl a nidko o něm nic nevěděl. I své vily u Ruzyně přenechal raději rodině.

Snad až před dvěma lety byl vidět na nějakém tenisovém turnaji, kde byl jako trenér nějaké české tenistky.

A od té doby zase nic, jako by se po něm slehla zem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlaváčková

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

na konci 2017 ještě jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

on byl spoluvlastníkem i Slovanu? Teď to někde čtu..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že snad i jo. Bylo to v době, kdy byl u nás tím tajemným majitelem a vše řešil Vacek. Ale 100% jistý si nejsem.

Reagovat
Shevchenko

Šafarčík ještě větší hrobař? Ale no...

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak třeba kdyby dostal víc šancí...

Já si pamatuju na jeden z prvních zápasů Azeveda v Jablonci. Motal se tam 30 minut a ani se nedostal pořádně k míči... Pak byl nějakou dobu v juniorce a dostal šanci až ten zápas ve Znojmě, který Baník nakopnul (0:4) a Azevedo se od té doby nehnul ze základu

Reagovat
Kepy_FCB

Když není na co vzpomínat tak se vytáhnou exoti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten blog je super, kdo jeste nezna tak doporucuju precist i drivejsi clanky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Super věc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Slavia dnes bez videa, za to Plzen a Sparta video mit budou treti zapas Dukla s Bohemkou

Reagovat
sosna

Václav Pilař nemůže v sobotu hrát, podmínka Plzně při přestupu.

Reagovat
Logan

Nechápu, že je tohle vůbec možný, chápu to v případě hostování, ale když ten hráč přestoupí? tak wtf ...

Reagovat
HorajzmAmmann

podmínka přestupu no... viz Rezek

Reagovat
Greny

Nedavno to delala i Sparta uz nevim u koho to bylo... A pokud je pravda ze Sigmu vysel na levno tak se nedivim

Reagovat
Kang & Kodos

Hašek v Bohemce myslim. Každopádně Sigma s tim souhlasila, tak co...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz bude na zitra ready Prochybauer bo predstava, ze rychlostni soubeje s Matouskem bude svadet Sloupnati me desi uz ted

Reagovat
HorajzmAmmann

klid... to se to Matouškovi hraje proti 8 Bohemákům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

nezapoměn nastavit Fantasy Dej tam levný chachary, to se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Mám již od úterka, asi...Pokud se to uložilo

Ale jinak, co se týče zítřka..Už před začátkem sem Příbrami věřil více než třeba Opavě, což se potvrzuje...Zatím.

Pokud se zítra vyhraje, budu jen rád !

Reagovat
HorajzmAmmann

já teda naopak. Od Kuzmanoviče nebo Kayamby jsem čekal hodně. Baník měl taky 4 body loni

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, všichni vidí, jak si to dávali atd...Ale třeba Příbram má ten tým vážně zajímavě udělaný. Talentovaná děcka a dědci, kteří mají zkušenosti. A k tomu Csapi.

Opava má de facto druholigový tým, kde mají 2x týpky, kteří "něco" umí a nazdar. K tomu chtě nechtě připočti, že hrají stále venku. Mít alespoň výhodu domácího prostředí, tak by nějaké body udělali...A otázkou je, co ty jejich finance. Ale třeba psychopat Hájek k sobě vezme Hadamczika a to teprv bude sranda. S penězmi, ale vlastně bez nich, pač to by nebyl Lojza, aby z toho vyšel jako charita

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FCSL

Brabec na roční hostování s opcí do Rizesporu

Reagovat
Greny

Jednali udajne i se Spartou a Brabec si rekl o 20 micu za rok

Reagovat
mayday

Stejně si představit situaci, že Brabec prochází jako spasitel zadních řad...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Záložník Tomáš Hykel odchází na roční hostování do druholigového @fcvysocina.

Reagovat
smazaný uživatel

Před měsícem se vrátil myslím do F-M. Snad už se někde uchytí.

Reagovat
havrys99
Reagovat
Greny

To trvalo nez se k tomu Kotalik dostal...trvalo mu to

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Umí tady někdo slušně německy? Potřeboval bych přeložit 2-3 věty, nic extra náročného..

Reagovat
Kixi Syhimour

Napiš Rudnevsovi a pak ti to někdo přeloží i z jazyka slovenského

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už nic..

Reagovat
Greny

Tecl, Stoch , Husbauer x Tecl, Sykora, Zmrhal

Reagovat
PlackaSKS

?

Reagovat
Greny

Koho do fantasy ... Z tech trojicek

Reagovat
PlackaSKS

stoch, hušby. sýkora a zmrhal jsou neproduktivní (ale může se klidně stát, že bude mít jeden z nich den a začne konečně proměňovat šance). osobně jsem tam dal hušbyho, tecla a jako levnější variantu balutu (minule se to vyplatilo)

Reagovat
Greny

Tak financi mam dost ... Nasetril jsem jinde uvazuju teda ze dam stocha a Husbyho ten by mohl hrat i celej zapas ze?

Reagovat
PlackaSKS

za hušbyho neni alternativa a stocha může pošetřit když se bude hodně dařit, ale narozdíl od zmrhala to zvládne odběhat celý...

Reagovat
Greny

Uplne vidim jak budou bodovat ti ktery vyndam

Reagovat
PlackaSKS

jo, proto jsem psal o tom proměňování, aby to kdyžtak nebylo na mně

Reagovat
Kang & Kodos

Můj věčnej úděl s dvojicí Stanciu-Kanga. První dvě kola tam byl Nico, teď už jsem to vyměnil za Kangu. Takže čekám, že Stanciu dá aspoň 1+1

Reagovat
Greny

To jsi udelal podle me chybu, ja tam zkusil Surala je levnejsi a vedenej jako zaloznik tak snad bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Já raději vytáhl Radakovice...kdo ví,jestli si ještě kopne

Reagovat
KingMaster13

Radakoviče jsem taky raději hned po tom čtvrtku vykopl

Reagovat
Greny

Ja nechtel jit nad 100 mega tak jsem tam napral Valesa a dva hrace Bohemky na hrane sestavy

Reagovat
FCSL

Taky ho mám, ale předtim nehrál kvůli slabší kondici, včera celej zápas, 2 dny volna... Kdoví jestli bude v základu, ale risknul jsem to

Reagovat
Greny

Zas koho jinyho by tam dali?

Reagovat
Kang & Kodos

Toho mám taky.

Reagovat
FCSL

Trpiš mi naboural fantu Škoda a ještě k tomu s céčkem asi ne teda

Reagovat
smazaný uživatel

já už po minulém kole ty hro´táky seru to člvoěk neví jestli budou dobývat vzduchem nebo po zemi

Reagovat
PlackaSKS

Sestava: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Sýkory, Zmrhal - Tecl

takže asi to nejsilnější co teď máme..

Reagovat
Kang & Kodos

To je dost odvážný, když máte dva historicky nejdražší hráče na lavici

Reagovat
PlackaSKS

myslíš jednoho co neabsolvoval ještě ani jeden trénink s týmem a druhýho co dohání fyzičku a nastupuje na posledních 15 minut? s nima bude nejsilnější sestava tak během půl roku, teď ne

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by zkusit třeba Zeleného. Určitě ta sestava jde ještě vylepšit s tím co je na lavičce.

Reagovat
PlackaSKS

vylepšit až se sehrajou s týmem a budou mít i potřebnou fyzičku... a do obrany co dvakrát udržela čistý konto bych taky nezasahoval

Reagovat
Stannis Baratheon

Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček - Baluta, Hušbauer, Stoch - Olayinka, Tecl

tohle je plná palba ne?

Reagovat
PlackaSKS

rvát tam na sílu třeba olayinku, když je ten tým sehranej a funguje mi přijde nesmysl... postupně ho zapracovat je podle mě daleko smysluplnější (jako se to děje s balutou)

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora musí hrát. Zvlášť kdyby se hrálo na dva útočníky.

Reagovat
Kaspar

Strasak

Reagovat
Kaspar

Pardon, popletl jsem si ho s Krasonem

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Kaspar

pres Jardu nema zadna posila narok

Reagovat
Uwe háže buly

Jde vám přihlásit se do Sazka Fantasy? já se přihlásím a ukazuje mi to, že mi to poslalo registrační kód, i když účet mam x let..

Reagovat
Hokaido

Olayinka může stát třeba 500 milionů, ale stejně je moc malej pán na to, aby se jeho jméno správNě naučili komentátoři na ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

To už si dělají srandu s tím Pešírem?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ČT nepoužívá Fortuna grafiku jako v minulých kolech?

Reagovat
Džeko55

nechápu, ještě navíc když ta jejich je úplně hnusná..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

REBEL VOLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Šrom už sedí. To by Slavie nemusela mít tak lehký

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Neni ani na lavce

Reagovat
Kaspar

neni ani na lavici, ze by ho odepsali ?

Reagovat
Kang & Kodos

Zbičovali

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstal doma, má vážně nemocnou dceru.

Reagovat
smazaný uživatel

ČT chce pokutu? Nemá oficiální grafiku F:L

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

https://www.youtube.com/watch?v=p3K-vzn9sRg slavia-opava stream, kdyby nekdo chtel

Reagovat
Mirek na tenisu

Vlášek a Pešír kdyby tak šlo vypnout zvukovou stopu komentátorů. Nehraje se ani deset minut, ale co už jsme slyšeli mouder. Oba jsou tak dojatí že komentují ligu, že se to nedá poslouchat.

Reagovat
Cottage

Pešír je jedem z mála, který má aspoň slušný projev

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
mayday

Řekl bych, že trošku jo. Chce to vypilovat, přece jen tam zatím tolikrát nebyl, ale oproti těm ostatním kašparům si myslím, že se to jakž takž dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, ale to není důvod, aby komentoval tři zápasy ligy v kuse. Na ten fotbal, co ČT zbyl, stačí zaběhnutí Karoch Zelenka Němec Hyský + občas Brabec ve studiu. Nějakej Pešír vůbec není třeba.

Reagovat
mayday

Tak to já mám názor opačnej. Neříkám, že Pešír je skvělej, to zas ne, ale právě ty Zelenky a Hyský už nemůžu ani slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Hyskej je z nich nejlepší, něco jako býval Hosták v hokeji.

Reagovat
mayday

Já Hyskýho nesnáším, to je taky dost rozporuplnej komentátor, někdo tvrdí, že je nejlepší, někdo tvrdí, že je hroznej, já patřím do druhé skupiny. Stojí to tam za hovno celý v té ČT.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak to si ho dneska užiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se těš na Homolku s Pilným až budou komentovat.To je projev jak kdyby komentovali v rozhlase a není obraz. To se nedá poslouchat. Zlatej Vlášek.

Reagovat
smazaný uživatel

Šafarcik

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešír: Leoš Mareš a Vojta nouzák jsou na svých místech.... kdo je to prosím nouzák?

Reagovat
Kang & Kodos

Snad se Opava udrží. Už u nás se hnali dopředu a přijde mi, že teď do toho dupou ještě víc. Sympaťáci

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát by nesměli po gólu úplně odpadnout

Reagovat
Greny

Ty kraaaaso Pepa

Reagovat
naheCZ

Parádní trefa

Reagovat
Steve Stifler

Tvl kam to ten lempl odhlavičkoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor říkal, že to bylo nacvičené

Reagovat
Posledni Kovboj

Takova raketa ty vole

Reagovat
HorajzmAmmann

do prdele

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten do toho placnul

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauerovi hrabe nebo co? takové góly

Reagovat
KingMaster13

Hušbaaaaaaaaaa

Reagovat
stas87

Kvalitka, nechat si dat taky gol z autu. Boze to su lopaty, nechat si na vapne volneho hraca, co ma dobre strely z dialky.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Cottage

ty tomu sportu vážně moc nerozumíš co?

Reagovat
stas87

Jj, on je vlastne super napad nechat volneho Husbauera za vapnom na strelu, kedze jeho najväcsia prednost su strely z dialky. Ale tak skusil si to, nevyslo...mozno nabuduce. Verim ti!!!

Reagovat
stas87

Tak beriem spät, hrac Opavy odhlavickoval loptu po autu von a priamo k Husbaerovi. Az teraz som to videl vo viacero zaberoch, takze beriem spät a ospravedlnujem sa. Skoda ze tie prispevky nemozem zmazat.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych teda řekl, že s nějakym odrazem se trochu musí počítat, a aby pět metrů od něj nikdo nebyl, to si říká o průser...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Dobre to ted Soucek vzal Teclovi z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre pyro snad v tom placka neuhori.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec Opava neví kde je

Reagovat
smazaný uživatel

někdo pálí

Reagovat
ratusek

Znojmo - Jihlava a pak Pohronie – Trebišov

Reagovat
stas87

To radsej sleduj GKS-Tychy. Ja si dam vecer HSV-Kiel. Teraz sledujem na notebooku Wisla Plock-Korona Kielce a na TV Slavia-Opava.

Reagovat
ratusek

Mám půjčený Playstation 4, tak spíš asi budu pařit exkluzivity

Reagovat
mayday

Co takhle jít večer v pátek někam zachlastat v létě?

Reagovat
ratusek

proč?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mayday

Tak se ptám

Reagovat
andrew96

Simtě. Léto je ideální období na paření her.

Reagovat
mayday

Nevím, jestli to myslíš vážně nebo ironicky Taky si zamačkám občas, ale v létě samozřejmě suverénně nejmíň. V létě radši zachlastat a prohánět sukně, to je zas pro mě ideální.

Reagovat
andrew96

Ironicky, neboj. Taky jsem sice občas večer zakřenil za monitorem, ale většinou, a zrovna v pátek, patřil pivku nebo flašce.

Reagovat
mayday

Reagovat
Komix

To je PARÁDA!!!

Reagovat
KingMaster13

Ty vole aby nás ty šance nemrzely

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Greny

Špicicka

Reagovat
Kang & Kodos

A další

Reagovat
mistr129

Vlášek - Pešír 1:1

Reagovat
FCSL

Náš trenér to říkal furt, to je aspon trochu používatelnej termín ve fotbale. Pumlíč je daleko horší

Reagovat
smazaný uživatel

Pumlíč je top

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem začal číst životopis Bicana a tam je to často

Reagovat
smazaný uživatel

Zařízení.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sledování jednoho poločasu na Fortuna TV jsem zjistil, že ti komentátoři z ČT jsou ještě zlatý týpek tam teď dvacet minut říká, že je to 0:2 a nevšiml si, že byl ofsajd, dokonce ani toho, že se nerozehrávalo z půlky

Reagovat
ratusek

jojo

Reagovat
FCSL

Nechtěl bych kondiční přípravu pod Trpišákem. Slavia dobře fyzicky nadupaná, parádní tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, sám jsem překvapen, jak tam lítáme

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

běže už doprdele se špičičkou, Karoch očividně nakazil všechny ostatní komentátory

Reagovat
Greny

Korunku by tomu mohl dat Bosak pumlic mu dopadl primo na spicicku

Reagovat
mayday

Pumlíč dopadl na špičičku a utažená rána zapadla za tyč. Pak si hráč natáhl svalík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Klasicka ceska minutku nahoru... Nezajima ze prvnich deset minut se dvakrat osetrovalo a jeste tam lezel Deli

Reagovat
PavlíčeQ

Tak z toho co jsem měl zatim možnost vidět, tak Fendrich musí být jasná jednička, o level lepší než Šrom

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
andrew96

Snad poslední zápas, co je Zmrhal v základu. Baluta/Olejník ho musí posadit raz dva.

Reagovat
mistr129

Do gólu byla aktivnější Opava?

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych řekl, že i jo.

Reagovat
PlackaSKS

do ty doby herně vyrovnaný s tim rozdílem, že my měli minimálně jednu solidní šanci, zatimco opava dva náznaky bez zakončení...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

2>1

Nevim, prostě mi přišlo, že se dopředu tlačili víc a Slavie z toho byla trochu překvapená. Po gólu naopak totální převaha Slavie

Reagovat
mistr129

Opava do tý doby hrála sympaticky, ale rozhodně bych ji nehodnotil jako aktivnější. Za těch 20 minut jsme tam měli Sýkoru před golmanem a Teclovu hlavičku, oni akorát střelu z dálky a centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatné, měli jsme jim dát do půlky ještě alespoň gól (Csaplárovu past neřeším). Teď se asi hosté zvednou .

Jinak hra parádní, jen Tecl není moc vidět.

Reagovat
mistr129

To je obranný zákrok tyvole

Reagovat
mistr129

NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak by si mohl na Spartě někdo vzpomenout, jak Ščasný během půl roku odstavil Hušbauera. Třeba by to pomohlo k tomu, aby se pakoval

Reagovat
smazaný uživatel

To je demolice zatím ta slávie teď aby neusnuli proti kyjevu na vavřínech . Opava od prvního golu nemá ani balon

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu je špatnej, kdy se má vrátit Jugas?

Reagovat
smazaný uživatel

5-6 týdnů ma trhlinu ve svalu

Reagovat
mistr129

Ngadeu je dobrej, jen si nesmí hrát na Deliho

Reagovat
smazaný uživatel

furt tam něco zkouší... Jugas to hraje na jistotu a odbrání to poctivě, Ngadeu by měl hrát podobně

Reagovat
Greny

Vlasto v autě urcite nebyl

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Jurečka tam jezdí po lajně tak, že ho Vlasta podezřívá z technickýho dopingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baluta

Reagovat
Greny

Ten Kolar je fakt nejistej

Reagovat
Greny

Kuzmanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Bleh...Tecl zvolený špatně

Reagovat
Kachna92

taky tak, ale Husbauer 9bodu

Reagovat
HorajzmAmmann

toho má ale každý no..

Reagovat
Komix

tak teď obrana dost zaspala...

Reagovat
Kang & Kodos

Mohlo to bejt ještě aspoň trochu zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kuzmanovici prosím zůstaň tam kde jsi

Reagovat
Bastaron

Zůstane.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Fendrych

Reagovat
smazaný uživatel

Fendrych neskutečný zase

Reagovat
Kang & Kodos

Zmrhal tam je jak žigulík mezi bavorákama

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt hrozný no bohužel místo něho do základu olaynka nebo balutsa a bude to lepsi

Reagovat
mistr129

Bavorákama a Škodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Holt podzim. On hraje dobře jen na jaře.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič špatný. To spíš ten Puškáč není vůbec k zahození...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal je takové kopyto, ten dosral vše, na co šáhl už ať jde místo něj Oleynika... a Souček ať si nehraje na Thiaga a začne postivě bránit a hrát jednodušše

Reagovat
smazaný uživatel

To slávie koupila dalšího černocha ?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

wow Kuzmanovič výborný. Pojď prosím do Baníku

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No jako Slavia pokud vyhrat tak o dva nebo radeji at plichti

Reagovat
smazaný uživatel

No Kuzmy vítej

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu ten si šel zakopat za baráčkem

Reagovat
smazaný uživatel

super zápas letos liga zatím teda baví

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas krásný, ale Ngadeu by už neměl nikdy hrát stopera..... píčo ten je tak marnej a ještě tam lítá v soupeřově vápně

Reagovat
Komix

Reagovat
Mass

Kdo by měl hrát stopera ty hlavo? Zraněnej Jugas, nebo marnej Kúdela?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Pokorným?

Reagovat
Artaxerxes

Je k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

bad hair day

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie trochu sparťanskej závěr. Z jasnýho zápasu drama

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava

Škoda toho azylu, hrála by nahoře

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem. Skuhravý sympaticky. Vůbec bych se nedivil, kdyby to byla trefa do černého pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvenej Ngadeu, to je tak zbytečný hráč tyvole... by zapadl do sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Zmiz

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tě zmizím já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

co ty jsi za dmnta

Reagovat
Greny

Jooo tiket slape

Reagovat
mistr129

Hušbauer 2 goly + 2 tyče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

z jedný střely dal tyč a břevno, takže 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

pápá Zmrhale... ten je tam vymrdal

Reagovat
KingMaster13

Olayanka Jak ho tam vykoupal, pičo to bude posila

Reagovat
PlackaSKS

zase v klidu, tolik minut za sebou fakt nemá ale jak podržel míč a přerušil tlak opavy, plus jak ho vykoupal, přihrál do tutovky a pak s přehledem zakončil... zmrhal asi nemá dobrej pocit no

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Na jednu stranu je mi Zmrhala líto Nicméně co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snový debut černocha

Reagovat
smazaný uživatel

'toho černocha

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišák

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

tak my dame dvě tyče + pepa je střelec od boha a kuzmanovič řekne že mu to tam takhle padne jednu střelu z 50 a že měl vpodstatě štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před kuzmanovicem dobrá čeština. Zrovna v česku se na to hráči ze zahraničí serou naučit se jazyk

Reagovat
pepinho2

Vždyť je to Srb, to se naučí česky za pár měsíců.

Reagovat
HorajzmAmmann

a je tady 10 sezon..

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Snatus

Mohl by někdo upravit národnosti u Opavy?

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso jo. 3 zápasy a 9 bodů pro tu psychiku týmu je to naprostá paráda. Další kolo v Boleslavi věřím, že též můžeme uspět Dneska paráda ten Trpišákův běhavej styl se mi hodně líbí. Musím však smeknout i před Opavou, která se nás nebála a hrála dost dobře, rozhodně jim přeji záchranu, je to sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tím koncem si to posral

Reagovat
Coutinho10

až na tu horší pasáž, kdy jsme dostali Opavu do hry dobrý

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka je skvělá posila, navíc působí sympaticky, narozdíl on Kangy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, Zdenda do zimy a Jirka Novotný na plac.

Reagovat
Greny

ztrati v Teplicich, na Baniku a pak s Plzni a bude na lavicce Erich

Reagovat
smazaný uživatel

Už zítra nevyhraje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak tohle se dalo celkem čekat, že Zdenda si rád to místo podrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bude sranda.

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.eurofotbal.cz/clanky/scasny-chceme-dobreho-trenera-zacneme-to-resit-po-nedeli-405041/#forum

Přesně podle pravidla "pochval se sám, nikdo jinej to za tebe neudělá"

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by to chtěl. Stačí se trochu zamyslet. Ale to bych tady asi chtěl moc.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Novotný by měl dělat Ščasnýmu asistenta. Což je teda dost zajímavý. když ho Zdenda vysypal nejdřív ze Sparty, a pak i z Mostu.

Reagovat
Greny

si tim hodne nakloni lidi z kotle ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Nepochybuju, že přesně o to mu jde. Ale co, lepší než aby tam bral Siegla nebo dokonce Řepku

Reagovat
Greny

na druhou stranu Repka by se tam ted i hodil... Ten by se s nimi nemazal

Reagovat
C-M@ster

Kaya by to psychicky nevydržel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec dopadl jak byl asistent někde ? Vím že to říkal tenkrát v nějakým rozhovoru, ale asi to teda nevyšlo když rozjel tu úžasnou talkshow s extra cz.

Reagovat
Kang & Kodos

Řepka je smutnej příklad toho, jak nezvládnout život po kariéře. I když u něj to asi překvapilo málokoho.

A lidi do Sparty bych vybíral podle jednoduchýho klíče - kdo se tahá s Márou Vítem, ten by měl kolem stadionu chodit oklikou, natož aby tam ještě dělal asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

A on během kariery život zvládal?

Reagovat
smazaný uživatel

Má licenci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Po vítězství Slavie má ze tří dalších nejvážnějších uchazečů o titul nejtěžší úkol Zlín. Vítězství Sparty a Plzně se čekají bez větších potíží. Zajímavým zápasem bude snad duel Příbram - Baník ( obráceně ). K vítězství Příbrami může přispět i to, že má lepšího brankaře.

Reagovat
ratusek

Lepšího brankaře

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se schvalne podival co tam maji za eso... a on je tam Svenger

Reagovat
Greny

No chytal by Bohac nebo jak se jmenuje ale ten se v priprave zase zranil on je docela smolar uz podruhy kdyz mel delat v lize jednicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 5 brankářů : Nita, Heča, Dostál, Švenger, Aleš Hruška

Reagovat
HorajzmAmmann

i naše trojka je lepší než Švenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

2 povedené zápasy a už je Zlín uchazeč o titul. Zase je fakt, že když po 13 letech porazí Jablonec, tak už je asi nic nezastaví.

Reagovat
Shevchenko

Co to je za totální hovno? To fakt bylo někde napsané?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Jablonec bude dobrý zápas, tipuju remízu

Večer pak Olomouc - Plzen, tam hosté vyhrají 2-1

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Taky ses v tom poznal?

Reagovat
Kepy_FCB

Tak ty tyto obavy mit nemusis co?

Reagovat
ZB 07

Tak dneska se ukáže pravá síla Příbrami. Ty dva domácí zápasy odehráli parádně a pokud na to stejným výkonem navážou i v Ostravě, tak by to klidně mohlo znamenat, že boj o záchranu se jich vůbec týkat nebude. Jen škoda, že přijdou o Matouška

Reagovat
Greny

Neprijdou sezonu tam odkope

Reagovat
C-M@ster

Já věřím, že minimálně bod urvou.

Reagovat
ZB 07

taky. Ale budou to mít těžký...

Reagovat
C-M@ster

Kdo by čekal, že budu někdy přát Příbrami... brrrr..

Reagovat
ZB 07

Úplně si říkám to stejný Ale tak, v posledním kole 4 a půl tisíce lidí, Csaplár, sympatický mladíci a fotbaloví dinosauři k tomu + hezkej fotbal...proč jim nepřát

Reagovat
andrew96

To je všechno pěkné. Pak si vzpomeneš, že je to pořád Příbram a

Reagovat
ZB 07

Jako jo, taky čekám, že mě za chvilku začnou štvát, ale zatím jim docela přeju.

Reagovat
andrew96

Co zrovna tebe může z nižších pater rozhodit.

Komu krom Příbrami ještě v 1ize přeješ?

Reagovat
ZB 07

Tak teď chodím na Opavu, takže nejvíc asi jim. Hlavně mi je jich líto, že musí po 13 letech v lize hrát na tak odporným stadionu 200 km od domova. A jinak vždycky nějakýmu outsiderovi, kterej nečekaně vystřelí nahoru. Třeba Teplice by letos mohly překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Komukoliv kdo hraje proti Baníku.

Reagovat
ZB 07

Pff, Spartu a Boleslav nemám rád mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tleskám..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá to horko...

Reagovat
HorajzmAmmann

zahráli dobře akorát 1. poločas s Teplicema. Pak Teplice lepší a zápas s Bohemkou snad nikdo nemůže brát vážně...

3:0 do poločasu...

Reagovat
Banikovec7

Jestli 3:0 nevím ale taky si myslím, že nebudou venku silní jako doma, navíc to vypadá, že mají o dost silnější první poločasy. Teplice ve druhém jasně lepší a pak s Bohemkou dostali 2 góly od deseti a dokonce devíti.

Reagovat
HorajzmAmmann

skoro

Reagovat
ZB 07

Takovej komentář tady chyběl. Teď už Příbrami věřím mnohem víc

Reagovat
Coutinho10

kdyby se nám ho podařilo koupit, tak bych ho klidně nechal v Příbrami na hostování do konce sezony...tak uvidíme, jak to s nim bude

Reagovat
ZB 07

Tak co jsem ho viděl v těch několika zápasech FNL a prvních dvou v lize, tak bych řekl, že by z fleku mohl hrát v týmu z top 5. Ale asi by to bylo logický ho nechat v Příbrami aspoň do zimy/konce sezony, tak snad...

Reagovat
Coutinho10

jj taky bych se nebál si ho rovnou vzít do týmu třeba do rotace se Sýkorou, ale zase když se mu daří, tak ať hraje a zvyká si na všechny různý typy zápasů, protože čas ještě má a navíc i Příbram by se ho nerada hned zbavovala, takže pro všechny 3 strany by tohle bylo asi nejlepší řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho být Sparty koupil a dal do základu. Horší než Ben Chaim by nebyl. Přinejhorším by měl 0+0, takže žádná změna. Bohužel se o něho nezajímáme.

Reagovat
ZB 07

Taky mi přijde, že u vás by se vůbec neztratil. I když pro jeho růst by zrovna působení v aktuální Spartě mohlo bejt kontraproduktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby hrál. V Plzni ani ve Slavii by nehrál. Ale samozřejmě je to utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale to už jsme si takhle vzali Trubače a Panáka a od té doby jsem o nich moc neslyšel

Reagovat
JessePinkman

Vlkanova Hradec vypadá dobře, snad se Dynamo v tý první trojce udrží.

Reagovat
Greny

Brejk a standartka no... Sokolov ma podle me vic ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten co ho napadli na tom kole?

Reagovat
KingMaster13

Dneska se na ty zápasy těším Hlavně na Olomouc proti Plzni a na Zlín s Jabloncem.

Reagovat
FCSL

Dneska se bojim ztráty, na Teplice neumíme. 3 prohry v řadě, ta minulá taky doma ve 23. kole rozjela naší krizi a ztratili jsme EL. Sestava asi podobná jako v Plzni, jen bych upřednostnil Elvise před Pázlerem a Oscar už snad na lavici. V pondělí hrál celej zápas za juniorku, zatim si asi moc Hornyáka nezískal, ale minimálně na lavici patří. Určitě víc než třeba Voltr. Tipuju 1:1, ale snad to nějak ukopem na výhru

Hladký - Mikula, Karafiát, Kacharaba, Kerbr - Breite - Pešek, Ševčík, Mara, Potočný - Mashike

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz sem byl skeptický pres tyden, tak dnes beru vyhru ! Teda i za předpokladu, ze na Matouska nebude hrat sloupove duo Zio se Sindym.

Reagovat
HorajzmAmmann

hype Matoušek se nedostane k míči... věř mi... o dvě piva na Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne. Takze o dve piva. A co je za sazku, ze nam da gola ci ze si z nas bude delat prdel? Specifikuj to :-)

Pac Matousek si tyhle dva kuzely povodi jak Sonka na zavodech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude zpátky ZioKing přeci..

Ne, já doufám, že bude Procházka..

Reagovat
HorajzmAmmann

nepovodí. K ničemu se nedostane. Nedá gol, nebude mít přes stopery žádnou šanci.

Nemáme stopery z 2. ligy a nebudeme hrát v 8 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rekni parametry sazky vole :-)

Reagovat
Hokaido

On jim tam snad pořád pípá Messenger, ne?

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem si všiml.

Reagovat
Kepy_FCB

Profici ČT

Reagovat
ratusek

Tvl co to je za louku v tom Sokolově

Reagovat
ratusek

Hradec gol, ale co tam zazdil Vlkanova tu přihrávku, to je na zastřelení

Reagovat
Banikovec7

Spíš mě pobavil ten obránce co ji vystihnul, jak to pak úplně vypustil a nechal je znova jít 2 na 1.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
JessePinkman

Hradec až na toho Ottmara, to je hroznej nelíbivec. Od Sokolova jsem čekal víc, když hrajou doma, ale Horvi to asi moc nezvládá.

Reagovat
Hokaido

Ottmar je náhdou sympaťák. Z divizního hráče se po třicítce vypracoval až na golmana, kterej může chytat i v první lize. A prý je to velkej srdcař.

Reagovat
JessePinkman

Srdcař to nejspíš bude, ale mě je od prvního pohledu nesympatickej. Řve tam na obránce po ubohý střele doprostřed jak debil a že by byl nějakej dobrej, se mi taky moc nezdá. Ale asi jsem proti němu taky trošku zaujatej.

Reagovat
ratusek

Ten Horvi se za chvili neunese tvl

Reagovat
Hokaido

Pavle, Pavle... Sraní do květináčů ti jde líp.

Reagovat
ZB 07

Achjo, Hradec ve formě, Jihlava to válcuje, Ústí bez ztráty, Budějky silný...a my se dnes budem trápit s Chrudimí

Reagovat
ZB 07

*zítra

Reagovat
Greny

Jeste Pardubice

Reagovat
ZB 07

Ty budou taky silný no. I když teď teda s Varnsdorfem nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě záhadou,že takového petrána nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po slabším rozjezdu se vrátíte zpět do ligy. Viz minulý rok Příbram

Reagovat
ZB 07

snad jo...bohužel asi budem muset přes baráž

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jakub Kornfeil vyhrál domácí kvalifikaci v Moto3!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Tak to je masakr.. kvalifikace jsou nejslabsi clanky jeho vikendu... Jinak videl jsi to kolo? Rozjel mu to Salač na rovince?

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si nevšiml, ale byla to celkem sranda ten konec kvaldy, všichni vyjeli tak tak, aby stihli měřené kolo, chybělo asi 5 sekund a nestihli to

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taková otázka laika: V tom seriálu MotoGP, lze říci, že co silnější kubatura, to lepší kvalitnější jezdci? Nebo to tak nejde univerzálně říct?

Reagovat
Greny

Muzeme byt radi za Kornfeila v Moto3 ... Kdyby byl treba Spanel tak jezdi vyssi kategorii uz davno, to jak si treba pomahaji napric stajemi v kvalde je masakr a divim se ze to nikdo neresi

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Stronati?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jo

Reagovat
Banikovec7

Jestli je už Procházka ok, tak spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že ne

Reagovat
Orlandiiik

je furt aktivní to promo od o2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tento víkend je ještě O2 zdarma a už od 8.8. můžeme objednat na měsíc. První měsíc bude za 1kč, od zaří pak 199kč

Více https://www.o2.cz/spolecnost/tiskove-zpravy-o2-sport/606368-O2_TV_rozsiruje_dostupnost_exkluzivnich_sportovnich_stanic_Novy_mesicni_balicek_O2_TV_Sport_Pack_bude_v_srpnu_za_jednu_korunu.html

Reagovat
Banikovec7

Já bych si to i koupil, ale hrozně mě štve to zpoždění co tam mají, navíc to prý bude ikdyž to máš v televizi přes set-top box.

Reagovat
Coutinho10

nesmíš bejt na livecore...jinak v tom problém nevidim, jednou teda mě to naštvalo, když jsem si chtěl vsadit live a už mi to psalo uzavřený sázky, protože padnul gol, ale jinak se tomu dá vyvyrovat...to samí je i u streamu ze sport365.live

Reagovat
Banikovec7

Nejen livescore, musím vypnout aplikaci od Baníku, nesmím se vůbec podívat na FB a další věci. A já zrovna většinou rád sleduju i výsledky dalších zápasů.

Reagovat
Coutinho10

jo já taky většinou rád sleduju livescore, ale v tom případě si odkliknu do oblíbenejch ty zápasy, na který zrovna nekoukám...ještě, že to jde

Reagovat
ZB 07

Marketing zvládají parádně.

Reagovat
Coutinho10

super tah od nich...nemít tu možnost, tak bych neváhal

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na toho dlouho čekal, mám DigiTV a nechtěl jsem mít třeba Novasporty 2x, proto sem od nich žádný balík neobjednal, chtěl jsem vyloženě jen O2 Sporty, teď kupuju bazarový O2 set top box

Reagovat
Coutinho10

DigiTV asi žádnej podobnej balíček nemá ne ? jinak bych nad ní taky třeba uvažoval hlavně kvůli PL

Reagovat
smazaný uživatel

Má balíček Sportplus, ale nejsou tam jen Digisporty, jsou tam všechny sportovní kanály vyjma samozřejmě O2 Sportů, stojí 349kč+set top box, ale je tam vázanost na 2 roky

Reagovat
Coutinho10

j to neni až tak výhodný i vzhledem k tý smlouvě, když to porovnám s tim, co má O2 teď

Reagovat
smazaný uživatel

mohly to dát za 150 Kč škoda no musím silně pouvažovat o tomhle. Stále mě sere,že na cardshara není O2 TV

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě nevíte někdo zda v LM taky vlastně dávají všechny zápasy v daném dnu a nebo pouze jeden primární na O2 TV SPORT

Reagovat
Coutinho10

no v minulý sezoně mám pocit, že z tý várky, co byla od 20.45 měli 2 hlavní a další 4 souběžně )jako je třeba teď ta česká liga), protože předloni vysílali všechny zápasy (i v originálním komentáři), ale prej se jim to nevyplatilo, protože stejně lidi koukali na ty atraktivnější, takže i tak ten výběr byl pořád dobrej a teď by to mělo bejt podobný s tim, že od 19:00 se budou hrát další 2 zápasy navíc, takže bych se nebál toho, že si nevybereš nebo že se budeš chtít dívat na něco, co oni neposkytnou

Reagovat
ratusek

Zoufalý krok, ani tak to nehodlám podporovat.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/fcbanikostrava/status/1025730905950826496

Na ty melouny zajeli do Kauflandu kde mají ted za 6,90 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak daleko to nemaj autem tak za 5 minut ani to ne. Furt lepší kvalita než v Bille

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ta deska přes okna, chceš otevřít okno dokořán, ale máš smůlu

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hnus ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna taková připomínka. Dneska hraje Baník, za Baník nastoupí Milan Baroš. Milan Baroš který posledních x let už hraje každý zápas naprosto stejně. Spoustu ran rozdá, spoustu obdrží, hada se, někdy simuluje, každopádně dělá pro výhru všechno. Zkuste na to myslet dříve než se tu zase začnou dneska objevovat udivene kretenske připomínky, jak Baroš zase fauluje a jak mu to prochází..

Reagovat
smazaný uživatel

To k Barymu patří spíše mě zaráží co dělá Klub. Bary prostě těžko odehraje než 60 minut. Šašinka není ani do počtu a impotent Diop škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

To bys měl psát před každým zápasem, jinak by se příště zase divili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

FCB-PRI 1:1 (Holcík)

ZLI-JAB 0:1

LIB-TEP 2:1

OLO-PLZ 0:1

KAR-BOL 1:1

SPA-SLO 1:0

DUK-BOH 1:2

Reagovat
HorajzmAmmann

sestava:

Lašty - Pazdera, Šindelář, Stronatos, Fleišmann - Fillo, Jánoš, Jirásek, Holzer - Diop, Baroš

Hrubý na lavičce, Porcházka pořád zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

takže žádná změna opět to dopadne snad dobře.

Reagovat
ratusek

Tvl když chce Pánik hrál kurva furt na 2 utočníky, tak proč tam sere toho neschopnýho Diopa. To hrajem v 10 od první minuty

Jsem zvědavý na ten střed, doufám že se v Jiráskovi probudí ty myšlenkové pochody na rozdávání a tvorbu hry

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Břečka, Lischka, Hanousek - Acosta, Trávník, Hübschman, Považanec, Jovovič - Doležal.

Opět na jednoho útočníka a opět ten jeden je Doli. Začínám docela litovat Davise, že si vybral nás

Reagovat
KingMaster13

No Plukovník si docela koleduje o vyhazov Zlín je teď rozjetej a klidně tam můžete prohrát a za 2 týdny k nám

Reagovat
PavlíčeQ

Porazili trapnou Boleslav a Opavu co hrála 80 minut v deseti. Dneska budeme poprvý bodovat

Reagovat
KingMaster13

No hele zapomínáš, že je trénuje Maestro Bílek a vzhledem k tomu, že hrajete na 1 útočníka a ještě dřevěnýho No, budu se divit jestli dáte gol

Reagovat
PavlíčeQ

To se teda budeš hodně divit

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme, body potřebujete protože až začne EL tak už to nepůjde tak samo, přeju vám to ale Rada mě zatím docela štve tou hrou na 1 útočníka, máte potenciál hrát lépe

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
HorajzmAmmann

prohráli haluzově s náma i Spartou. Dneska budou bodovat ...

Reagovat
KingMaster13

Tak snad jo

Reagovat
HorajzmAmmann

0:2

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
FCSL

Hladký - Mikula, Karafiát, Kacharaba, Mara - Breite - Pešek, Ševčík, Nešický, Potočný - Mashike

Nguyen, Koscelník, Kostl, Malinský, Voltr, Oscar, Pázler

Kerbr mimo, takže Mara levej bek. Snad to umí hrát, protože nikoho jinýho nemáme, když je Hybš zraněnej Herně by mu to mohlo sedět, levá noha, dobrá kondice.. Kreativnější střed, Elvis v základu, Oscar zpět v nominaci Přesně jak jsem chtěl, je vidět, že tomu Zsolt rozumí Tak ted ještě vyhrát

Reagovat
Riviera Kid

Na který zápas se budete dívat?

Reagovat
Coutinho10

láká mě celkem hodně Baník - Příbram (na notesu O2) a (na mobilu Fortuna) Zlín - Jablonec

Reagovat
HorajzmAmmann

Slepička lavička

Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Fantiš, Kilián, Květ, Hlupik, Matoušek - Rezek

Reagovat
ratusek

Tonda

Reagovat
Coutinho10

co to je za sestavy.....Slepička na lavičce a Masopust ani tam to to hezky pokračuje...

Reagovat
FCSL

Taky jdu na 3. prohru

Reagovat
Coutinho10

no jako takovejhle start jsem si fakt nepředstavoval

Reagovat
FCSL

Koukám, že jsme měli i stejný soupeře.. Soupeři mi trefujou kapitány, horajzm i ted další 26b za Hušbauera A já 8 za Tecla

Reagovat
Coutinho10

ten Hušby mě štve hodně ...já si dal ze zálohy Sýkorku a i jsem uvažoval, že mu dám pásku, celkem jsem mu věřil, ale naštěstí jsem mu ji nedal, ale šance měl...např. ta tyč, takže klidně to mohla bejt dobrá volba, ale Hušby ho přejel přes celou čáru a ještě mohl mít hattrick, takže to mohlo bejt ještě horší...

Reagovat
KingMaster13

Já nechápu jak to Miguel poskládal. Ten Hušbauer byl asi za 11 mega, Deli 9,8 a Tecl byl taky něco přes 10. A i tam má dost Sparťanů. Já to tam vždy lepím ze všech možných šupáků jen abych se vešel a pak kouknu na jeho sestavu a on si tam postaví pomalu all star z pražských S

Reagovat
Coutinho10

j taky se divim, že dokázal poskládat tak dobrej tým...jestli nefixluje náhodou

Reagovat
KingMaster13

Já právě si tyhle drahé hvězdy typu Hušbauer odpouštím a dám tam maximálně 2 aby to vyšlo a i tak mám co dělat, musím tam dát i 1 hráče co třeba vím, že hrát nebude ale zkouším to

Reagovat
Coutinho10

jj taky jsem byl opatrnejsi, ale asi na to kaslu a pujdu priste do 115 mega

Reagovat
KingMaster13

Mě nehraje Hovorka Takže letos spolu o sestup

Reagovat
FCSL

Taky mám, až ted jsem si všiml že nehraje, až si to napsal Pěkný

Reagovat
Coutinho10

j zatim to tak vypadá a příští kolo mám ještě Miguela19 všechno jde proti mě

Reagovat
ondrasch77

Maso zranění... takže zas půl sezóny v prdeli...

Reagovat
Coutinho10

Aj Karamba

Reagovat
KingMaster13

Zkuste ho střelit do Sparty, Hovorku taky koupili zraněnýho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Jinak ten Masopust se mi zraňoval dost i na FM. Vždy odehrál tak 13 zápasů ale měl za ně třeba 10+11

Reagovat
ondrasch77

Není specifikované, co mu je, snad to nebude na dlouho..., ale s ním je to furt dokola, konec sezóny taky nedohrál....

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si obvolat kluby než děláš sestavu..

Reagovat
Coutinho10

asi jo, protože tahle to nejde

Reagovat
monty25

Slepičku mám taky, ale myslím si, že tam brzy půjde, když teď dostali gól...

Reagovat
Coutinho10

snad jo..u me zatim tragedie,ale je fakt, ze vetsina hracu mi bude teprve hrat zejtra a v pondeli...btw. uz tam je

Reagovat
ZB 07

Acosta v základu

Reagovat
ondrasch77

Bohužel slabej jak čaj..., hraje se jen přes levou stranu a pravá, která ve složení Holeš- Maso byla ozdobou naší sestavy je zcela lichá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Kdyžtak ten tiket pošli na Sukisu at ti to proplatí

Reagovat
FCSL

Taky už jsem radši vypnul stream, ten nemůže dát Před brankou se netrefí do míče, když střílí z dálky, tak na rohovej praporek. Celkově jestli dáme gol, tak to bude zázrak, naopak jsme dostali

Reagovat
FCSL

V 30. jsem vypnul a od tý doby za 5 minut 1:1

Reagovat
ratusek

taky se ten Csaplár mohl líp oblíknout, vypadá jako buran z vidlákova. Ale Pánik je na tom vlastně stejně no

Reagovat
ratusek

Co ten Skácel pičoval

Reagovat
dextroza_m

link na Baník pls

Reagovat
salm0n

Nitranský

Reagovat
Coutinho10

wow Milan

Reagovat
Kepy_FCB

Naaaadhera Bary luxus

Reagovat
ratusek

Nitranský nezklamal

Reagovat
HorajzmAmmann

Baros

Reagovat
KingMaster13

No ty píčo Když si vzpomenu, že tohle poleno bylo kdysi pilířem naší obrany

Reagovat
valek9610

někdo stream na baník

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bary na pána

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ardeleanu opet kurvi fotbal. Piska kazdou picovinu.

Reagovat
Kepy_FCB

Bary má den

Reagovat
FCSL

Bary jede

Reagovat
KingMaster13

A já čůrák vyndal Baroše

Reagovat
ratusek

Bary ještě jeden, přece nebude první s Huškurvou

Reagovat
Cottage

taky že není no

Reagovat
HorajzmAmmann

Uznejte to Fillovi, strasne mu to preju...

PS: hraje ten Matousek?

Reagovat
Coutinho10

takze Pribram hraje a Bary dava goly

Reagovat
Shevchenko

A hraje asi super když je to na střely na bránu 5:1

Reagovat
FruFru

Náběh na Csaplárovu past přímo proti mistrovi samotnému. To nedopadne dobře.

Reagovat
HorajzmAmmann

3:0 do polocasu

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Baroš tu bečku a prase od Vízka fakt chce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že je Bary ve fantě..

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Baros je uplne nekde jinde... Dejte ho do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, teď jsem si všiml že mám tebe za soupeře a že máš taky Baryho.. Ty jsi určitě opisoval

Reagovat
monty25

To nám to vedení vydrželo dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Diopovi to dneska nějak lepí

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer hezku, ale kdyby to daval na Filla tak by byl uplne sam pred golmanem...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasna no...

Reagovat
ratusek

proti Příbrami to asi nejde písknout pencli

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lastuvka je neskutecny vemeno. Vypadne mu to z rukou a zjebe obranu, genius

Reagovat
Kepy_FCB

Diop a střela do autu

Reagovat
monty25

Liberec hraje fakt dobře, ale Teplice postupem času taky měly příležitosti. Gól Teplic asi po faulu Vaněčka, ale troufám si říct, že nebýt toho gólu, tak by nedošlo ani ke gólu Liberce, protože oni to vzali na půlku a prakticky hned vyrovnali...

Reagovat
ratusek

Ten megatalent co chce půlka Evropy dneska bída, ale to celá Příbram. Snad se v 2.půli nezlepší

Reagovat
Banikovec7

Bary super, ale hodne se mi dnes libi i Diop Obrana taky v pohode, hlavne ZioKong Pribram kombinacne dobra, ale to braneni maji tragicke a snad z kazde akce mame sanci.

Reagovat
HorajzmAmmann

ZioKong is back

Reagovat
ratusek

Diop je marnej, vše korunoval tou střelou do autu. Modlit se a´t ho někdo chce z 2.ligy v zimě.

Reagovat
Banikovec7

Marny urcite neni, vyhrava souboje, sklepava na spoluhrace... Strela se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Si pleteš Milana s Diopem ne?? Diop se zašívá a schovává u lajny za hráče..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentátoři co komentují ty streaming přenosy asi nebudou od O2, protože sleduju Zlín-Jablonec a ten co to komentuje, tam bývá i streaming zápasech hokeje ve Zlíně a taky někdy na Slovácku

Reagovat
Coutinho10

jj nejsou z O2

Reagovat
Greny

Jeste ze tak

Reagovat
ratusek

to jsou ti stejní co to komentovali na isportu ne?

Reagovat
Coutinho10

j asi jo...minuly sezony komentovali taky vsechny zapasy, ktery nebyly v tv

..na ktery jsme koukali pres streamy

Reagovat
Greny

Rada takovy hrace na lavce a on si bude porad stat za Dolezalem... Pokud nevyhraje tak podle me poleti

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Zatim celkem slusny Jirasek s Diopem. Vyborny Holzer, Baros a Stronati. Trosku mi chybi presnost od Janose. Jinak ok cela zaloha. Fleismann jak zastavil Matouska taky super.

Baros dneska hattrick

Reagovat
Banikovec7

Mi teda prijde dnes zaloha nejslabsi Holzer polovicni oproti Slovacku.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer dneska luxusní, akorát aby mu to tam už spadlo dneska.. Jinak Diopa zabalit a darovat.. Ten chlap je strašný.. A Filouš dnes taky parádní..

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska Diop ale v pohode... Krome te strely no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě jsem psal výš, ani jsi nereagoval..

Reagovat
Greny

OT : Skalak v 86. na plac v 87.souper snizil na 2:1

Reagovat
FCSL

A v 97. 2:2 Dobrej debut

Reagovat
Greny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Zápornej žolík.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kepy_FCB

Diop vystřelí na branku a balón letí téměř v pravém úhlu do autu..

Udělat někdo video z jeho minem tak je světovou celebritou

Reagovat
Kepy_FCB

*minel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá nepísknuta......

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že si tam Baroš tu nohu stihl strčit před balón

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal sem ti zprávu kdyžtak na to mrkni díky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc ma v tomhle Stronati neco pod dresem? Ja bych umrel...

Reagovat
Skalda29

nějaké to funkční triko asi... já jsem tady ve slipech a i to je moc

Reagovat
Kepy_FCB

Sle pička na place

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl dohrát...

Reagovat
Kepy_FCB

Já bych to nepisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Greny

Baros

Reagovat
Banikovec7

Marny Diop pripravil Barosovi dve tutovky za prvni 4 minuty druheho polocasu.

Reagovat
Kepy_FCB

Jako jo udělal co měl a co by udělalo 99% lig.hráčů

Reagovat
ratusek

buděm opěvovat něco, co je zcela normální na 1.ligu

Reagovat
Banikovec7

Vsak nejde jen o tu jednu akci, dnes hraje hodne dobre. Jen vy jste zaslepeni a nestacilo by vam, ikdyby ten hattrick dal sam.

Reagovat
Kepy_FCB

Mas na nej natolik nizke naroky ze kdyz vylozene nekurvi tak ho chvalis

Reagovat
smazaný uživatel

Je to náš druhý nejlepší útočník.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když sleduju Zlín na jejich stadionu tak nemůžu z té jejich tribuny naproti hlavní kameře

Reagovat
ratusek

Jsem rád, že skončí zase hype Příbrami si ani neuprdli, stejně jako tehdy přehypovaní Klokani

Reagovat
KingMaster13

Počkej až příští týden v Ďolíčku dostanete

Reagovat
ratusek

Však tam počítám s max bodem

Reagovat
Greny

V pondeli ve sportu rozhovor s Jarolimem zda neuvazuje o tom ze by premluvil Barose k navratu do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Krmenčík nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hejt na dneska výbornýho Diopa

Reagovat
vfb

Reagovat
taws

Výborný?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jednu situaci, kdy vypadal tragikomicky a to byla ta střela do autu. Jinak řeší situace správně, pro Baroše vypracoval dvě až tři velké šance, v prvním poločase se zvládl vracet i si plnit všechny obranné povinnosti, což nejlíp dokazuje situace za stavu 1:0, kdy před vápnem obral Příbram o míč, založil protiútok, který končil jeho centrem na Milana v 30 centimetrovém ofsajdu ....

To, že se tady z něho dělá čurák, i když hraje výborný zápas a je pro tým hrozně platný, je směšný. Nebude to asi žádný Kweuke nebo Bony, ale pokud mu Páník najde správnou roli (jakože mu ji asi i našel), tak je to pro momentální Baník, který má za cíl neskončit v skupině o sestup, dobrý hráč do dvojčlenného útoku.

Reagovat
ratusek

Proti marné Příbrami mu našel místo v dvojčlenném utoku, ale že oba zápasy předtím hrál totální sračku, to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta marná Příbram, i když je to zajímavý seskupení různých bývalých "hvězd ligy" a individuí, měla před dneškem více bodů než Baník a to po zápasech s průměrnými ligovými celky. Mimochodem já nijak neshazuju ten názor, že Diopovi to drtivou většinu angažmá v Ostravě nejde, to je prostě fakt. Jenom mi přijde směšný se ho snažit shazovat po dobrém výkonu a vysmívat se mu za jednu nepovedenou střelu nebo špatné zakončení, když ten hráč má celkem velký podíl na té výhře.

Reagovat
ratusek

já nenarážel na aktuální umístění Příbrami, ale na to co dnes předvedla nebo spíš nepředvedla.

Na Diopa nezměním názor nikdy, když mu na 10 tragických výkonů připadá dnešní 1 netragický, tak to prostě není utočník pro Baník, pokud už máme nějaké ambice a nechceme hrát zase o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako možná je třeba si uvědomit, že momentální ambice Baníku jsou právě nehrát o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Ty vole, já toho Vaněčka nepoznávám...

Reagovat
FCSL

Tvl ty Teplice nám vždycky daj z každýho hovna gola Hrozný haluzáci

Reagovat
FCSL

A ted se zas sesypem

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále do Evropy

Reagovat
Greny

Vanecek nejlepsi strelec ligy.. ten do toho Skotska hodne chce

Reagovat
Kepy_FCB

ten Vanecek Teplice přerostl neskutečně

Reagovat
monty25

Taková chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Bary i sedmatřiceti strčí snad všechny mladší útocníky do kapsy, který z nich dal naposledy hattrick?

Reagovat
Kang & Kodos

Šural loni.

Reagovat
FCSL

Pázler zachranuje domácí zápasy, pojd ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neví někdo, proč nehraje pravidelně Ikanikeks ??

Reagovat
Kepy_FCB

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

jéé, nikdy se zde nikdo nepřepsal... ale asi ze sebe neděláš pitomce, ty prostě jsi..jinak si neumím vysvětlit úplně zbytečnou reakci

Reagovat
Euphael

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

jéé, nikdy se zde nikdo nepřepsal... ale asi ze sebe neděláš pitomce, ty prostě jsi..jinak si neumím vysvětlit úplně zbytečnou reakci

Reagovat
Čivrss

Údajně v přípravě nepřesvědčil Plukovníka svým přístupem, prý byl z Jihlavy trochu rozmlsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, díky za info...mě to hodně překvapuje, že tam teď nastoupil 18ti letý synek a Ikaunieks stále na střídačce

Reagovat
Čivrss

V tomhle případě tam ještě asi nechtěl dávat druhého útočníka, Pleštil je jediné křídlo na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem na post, ale, že proběhlo střídání a sedí stále.. nemusel dávat druhého útočníka, ale střídat útočníka za útočníka...

teď ú všechna střídání a do hry se ani nedostal ..

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

to už ani vtipné není

Reagovat
Trapný diskutér

Neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprošel Radovým testem - dal jenom 2 žongly

Reagovat
monty25

Vavruškův pohrobek Soungole, začínám mít obavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 se mě líbí ten úvod kdy řeknou kdo bude komentovat, kdo je moderátorem ve studiu a kdo reportér u hřiště...

Reagovat
Kang & Kodos

A kdo bude hrát řekli?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem dnes komentuje OLO-PLZ Vlastimil Kaiser, suverénně nejlepší komentátor v Česku

Reagovat
C-M@ster

Netuším, kterej je, tak si na něj posvítím (pokud se mi v tom vedru neuvaří noťas)

Reagovat
smazaný uživatel

Nekomentoval on dřív Serii A na Sport 1/2?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentoval ji ještě na Digi Sport, býval ještě na galaxii sport

Reagovat
C-M@ster

To je ten spolukomentátor?

Protože ten hlavní je tragéd Radotínský, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší duo komentátorů na O2 Sport. Ostatní tam stojí za starou bačkoru.

Reagovat
Uwe háže buly

Radotinský je jejich nejhorší člověk snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, jeden z mála tam, co se dá poslouchat a nedělá tolik chyb

Reagovat
Kepy_FCB

Podruhe Diop v dobre sanci hlavickou skorovat a......

Reagovat
ratusek

Proč toho Baryho zbytečně unavuje? Ale asi si Milan řekl, že chce hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Kaločem?

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer na to od stavu 3:0 úplně mrdá

Reagovat
monty25

Červenka

Reagovat
eLJay.91

Máte prosím někdo stream na OLO-PLZ???

Reagovat
ZB 07

Jablonec Zlín zas v poslední minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Bígl

Reagovat
ratusek

Plukovník

Reagovat
monty25

Remíza dobrá, asi i spravedlivá.

Reagovat
Superme

Však sme byli celý zápas lepší

Reagovat
monty25

Lepší jo, ale celý zápas určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Bílek

Reagovat
Kepy_FCB

Zlinecku aspon tak

Reagovat
Greny

Rada si v tech poharech fakt neodkoucuje ani zapas

Reagovat
ratusek

Reagovat
Superme

První gol Teplic po faulu, druhý po hrubici Hladkého. Škoda, škoda, škoda! Každopádně zase hezký, aktivní a kombinační fotbal. Nikdo nic nevypustil. Mikula by neměl dělat nic jiného než kopat centry! Ani jeden povedenej za celý zápas. U Karafiáta jsem chvílema zavíral oči... na konci co chvíli předváděl byla hrůza.

Teď hlavně porazit Opavu!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Hladky mi nejde do hlavy, to je tak na treti ligu. A on bude furt dostavat sance.

Reagovat
Superme

Nikoho lepšího nemáme.

Reagovat
ratusek

Kaiser má hlas jako Kalous, no to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl jako tomu Radovi přeju aby tu EL odkoučoval.

Reagovat
C-M@ster

Ty prázdný olomoucký tribuny jsou kvůli přepáleným vstupnýmu za 250 na většinu míst, co?

Reagovat
Euphael

Wtf? Co je na tom prepaleneho? Na Slavii jsem loni kupoval listky na Karvinou taky 250

Reagovat
smazaný uživatel

koupit si permici a nic neřešíš necele dva klacky na sezonu EZ

Reagovat
lada.sp

ale platy v Praze a ve zbytku republiky je docela rozdíl..

Reagovat
smazaný uživatel

250 je přepálený? Wtf

Reagovat
Losinho

Plzeň zoufalá.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To spis rozhodci je zoufalej.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

tak těžší soupeř konečně to už musí rozhodčí pomoct

Reagovat
Losinho

Sleduju to tak napůl. Nakonec nebejt Buchty tak už vedli, ale u nás můžou dostat za pár tejdnů pěknou sodu, jestli budou hrát takhle vyčpěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Více než fotbal baví fanoušci svými výroky

Zdendo pojď na pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Použili už vůbec letos rozhodčí video?

Reagovat
Salfovic

Tak minimálně při kontrolách gólů a penalt, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Petržela a Čermák celkem nic moc zatím.

Reagovat
ratusek

Letos to vypadá na nudnou solojizdu Slavie. Plzeň už o ničem. Napínavé to bude od třetího místa níž

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ten, co tipoval Olomouc na sestup že?

Reagovat
ratusek

Ne, Příbram a Opavu myslím nebo Karvinou. ted už nevím

Reagovat
Artaxerxes

A proti dvoum z těch týmů právě Slavie hrála, to ještě může vypadat dost jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Gecov je nyní rozhodčím?

Reagovat
smazaný uživatel

Sgima to zatím hraje příliš pomalu a opatrně. Musí přidat vyšší rychlostní stupeň. Jinak je ale na hřišti lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák mě připadá herně strašně nezajímavý a nevýrazný...čekal sem od něho teda mnohem víc, když přestupoval

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle hrál ve Spartě. Tak proč by měl hrát něco jiného v Plzni?

Reagovat
Kang & Kodos

A když mohl bejt jedinej playmaker v týmu (když nepočítám Rosu), tudíž by měl hodně ulehčenou cestu do základu, tak odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

V základu? Je mu kolik? 22-23 let? Chceš ho zabít?

Reagovat
Coutinho10

hezka bourka v Olomouci

Reagovat
Greny

Zkusil bych stridani Ekpai nahoru Cermak dolu a Kopic na podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm slušný déšť, mohlo by to dojít i k nám

Reagovat
chytrejkluk

taky si říkám, u nás už přes měsíc nepršelo

Reagovat
chytrejkluk

Hořava

Reagovat
Greny

Krmencii uz i chyta za Plzen

Reagovat
chytrejkluk

Vrba brání výsledek 0:0 tvl

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím mě Plzeň nepřesvědčila, vypadá to opravdu na krasojízdu Slavie

Reagovat
ratusek

bohužel

Reagovat
lada.sp

Plzen s těmi jejich 1:0 jim bude stačit

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
havrys99

Prochyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
chytrejkluk

gooooooooooooooool!!

Reagovat
Greny

Vrba pekne pprostridal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
Coutinho10

ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Zemanovy centry prostě nenahradíš

Reagovat
Euphael

ten Reznik jak sebou liskl kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavení v české lize

Reagovat
smazaný uživatel

celé nastavení tam leží a pak přida půl minuty

Reagovat
*CZE*

Zkurvena nahodacka Plzen s jejich 1:0 vyhrama...!!!

Reagovat
Bex5

Jako byste takhle nikdy nevyhravali

Reagovat
havrys99

suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hnědé trenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek raděj prohraje zápas, než aby nasadil Yunise Obrovsky prokoučované

Reagovat
Trapný diskutér

Souhlas s Radkem. Škandál jak se zde zachází s mládím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ta Plzeň má zase z pr***e kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole ten Kornfeil výborný závody budu na motorky koukat častěji, jsou to fakt nervy....

Reagovat
smazaný uživatel

super závod

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě když na to máš vsazeno Kornfeil 1-3.

Na začátku dobry v půlce trhas tiket a pak zase vede závod

Ještě tam mám Marquez 1-3 a starší brácha win... To budou nervy

Reagovat
Greny

On rikal ze pokud bude foukat tak se zasije a bude setrit pneu na konec zavodu

Reagovat
andrew96

Mně připadal ze všech nejrychlejší, ale vždycky to posral ve švancovce. Škoda, na výhru měl, ale bedna pěkná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Najížděli si tam jak ocas, ale asi ví proč no...

Reagovat
andrew96

Nevím, jestli věděl proč. Vždyť tam snad pokaždé ztratil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Třeba mu ta zatáčka nesla a kdyby víc zariskoval tak by Rišková že třeba spadne nebo něco... tak to bral takhle najistotu... Těžko říct. Já motorky viděl fakt skoro poprvé

Reagovat
HorajzmAmmann

*riskoval

Reagovat
andrew96

A ve 125 ty závody vždy bývají víc šílené než ve vyšších kubatůrách. Pořád jsou ale motorky zábavnější než formule.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jsem naposledy viděl motorky za Peška... Jinak koukám na formule pravidelně a nedá se to srovnat

Reagovat
KingMaster13

Jako 125 to je fakt slušný psycho. Viz dnešek, o vítězství tam bojuje třeba 12 závodníků, jedou pospolu, nikdo neujel To třeba v královský třídě tam bojují o výhru vždy maximálně 2

Reagovat
KingMaster13

Jako jel výborně ale nesouhlasím s tím, že se chce hned přesouvat do 250. Já mám za to, že výš by měli jít třeba první tři závodníci šampionátu co tu kubaturu fakt přerostli. Kubovi by rok až 2 ještě prospěli ve 125

Reagovat
andrew96

Už to jezdí docela dlouho, ne? Posunu vpřed už by se mohl dočkat.

Reagovat
KingMaster13

Furt je to od něho ale nic moc, chtělo by to aby se ještě posunul. Jinak v těch 250 bude jezdit na chvostu

Reagovat
Greny

Ono pokud mas moznost tak jit okamzite... Ono mezi trma Italama a Spanelama co si pomahaji v kvalifikacich i kdyz jsou z jinych tymu atd je to celkem masakr

Navic on je v tech moto 3 suverenne nejlip fyzicky pripravenej

Reagovat
KingMaster13

Tak uvidíme no Snad to kdyžtak bude zvládat, aby to nebylo jako Abraham, který jezdí královskou kubaturu ale kolem 12-15. místo, což mi přijde o hovně

Reagovat
Greny

tak jezdi jeste horsi umisteni .. na te motorce co ma Abraham by nezajel nic ani Rossi nebo Marc

Reagovat
KingMaster13

No to sice ne ale i tak. Nebylo by lepší jezdit o podiová místa ve 250? Než jezdit na chvostu v 500?

Reagovat
Greny

Skoda ze Lorenzo ted nevyvezl v tom poslenim kole Marqueza az do kacirku

Reagovat
KingMaster13

Marqueze taky nemám rád ale to by neudělal. Oni se mají rádi, stačí si vzpomenout jak Marquez připravil Rossiho o titul ve prospěch Lorenza

Reagovat
Kang & Kodos

Ristič hraje za juniorku Takže dneska máme zase na výběr ze svatý trojice Vácha, Frýdek, Kulhánek. A s křídlama na tom fakt nejsme bůhvíjak, když je ben Chaim mimo minimálně do konce roku. V podstatě máme jenom naší srbskou dvojici, Chipciua na beku a Kadlece na marodce. A dávat tam Stanciua je o ničem.

Reagovat
Losinho

Vatajelu?

A dneska beztak neztratíte

Reagovat
Kang & Kodos

Ha! Jsem věděl, že mi někdo vypadl. Snad ho tam dneska pošle.

Reagovat
Losinho

Zdenda v něm stejně vidí alternativu na levýho beka

Reagovat
Kang & Kodos

Půjde na pravýho, aby obětoval svoje osobní statistiky.

A peníze

Reagovat
Baronne

Reagovat
Losinho

a mohl vybojovat leda aut

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu na křídlo na AMC Kanga a dozadu dva ze svaté trojice nebo Sáček

Reagovat
PBLead

Vím. že se to nestane, ale co byste říkali na Kangu hrajícího ze strany (vpravo)? Asi by to Spartě uškodilo, protože si v zakládání útoku bez Kangy ani neprdnem, ale tak laicky bych řekl, že Kanga má lepší dispozice hrát na kraji než Stanciu a Stanciu je zas lepší uprostřed než na kraji.

Jinak co si myslíte o Chipciovi? Na mě působí, jak záložník, dyť skoro vůbec necentruje, to už častěji střílel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to taky je záložník.

Reagovat
Greny

Kamenár uz sedi

Reagovat
Banikovec7

Zrovna když jsem ho dal do fantasy

Reagovat
Greny

ja dal do fanty Valeše

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Graiciar poprvý základ za Fiorentinu v přáteláku...a jedinej co neproměnil penaltu v rozstřelu

Reagovat
jiriczeQ

Synot je nejhorší, ale je tam na Ladru 7,5

Reagovat
Greny

tam bych napral 0:0

Reagovat
ZB 07

Začátek dobrej

Reagovat
Greny

já měl dnes taky zkusil jsem strelce ze srandy a nejakyho Morelosa (Rangers) - 12. minuta redka

Reagovat
ZB 07

to už je skoro jak já se sázením.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
FCSL

Costa by nemusel bejt v základu a vyjde to

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

gl

Reagovat
REPLIKATOR

Sparťani to poserou

Reagovat
Orlandiiik

wtf, co je toto z haluz

Reagovat
Bex5

preju ti,at ti vyjde ten Stanciu, ale body Sparte ne

Reagovat
KingMaster13

Doufám, že ten Costa ti nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak dá gól Costa a Stanciu ne

Reagovat
off-olda

Tak ale poďme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ted bych rekl ze jasna pentle pro Karvinou ... stejnej souboj jak v zapase Slavia - Plzen (a ten Havel jak se to zde resilo)

Reagovat
Euphael

a ted jasna druha pro konateho

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Druhá jasná, ale první bych nedával.

Reagovat
KingMaster13

Máš pravdu, za mě byla

Reagovat
ratusek

Konate takovej jasnej faul skoro až na červenou, nedostane ani žlutou a ještě ukazuje míč. no ty pičo

Reagovat
Greny

a hned potom dalsi faul

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Karviná je solidně marná, ale v druhé půli to otočí, jelikož Bolce zase odejdou síly.

Reagovat
Euphael

dneska si myslím, že to tak marné není

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, cely zapas jsou lepší.. tři body dnes musí byt

Reagovat
ratusek

tak lepší, ale co z toho? Nic, akortá teď penalta. Ale jak píšu, Bolka odejde fyzicky, takže výhra

Reagovat
Banikovec7

Od prvního gólu jo, předtím celkem vyrovnané s tím, že Bolka měla asi větší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

No i před prvním gólem tam byla tutovka Karviné..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu přenos a hned dva zkopcene chorály. To je fakt spolek.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já zrovna slyšel něco na motivy našeho Gieksa Baník a pak na motivy Sk Slezská.. Obzvláště ten první je trapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Makáme

Hoši maákame ,

at ty kurvy zpráskáme !

Vymyslet toto muselo dat praci...

Reagovat
Greny

snad ji pujde kopat Wagneer

Reagovat
ZB 07

Karviná teď otočit

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to snad dopadne, Bolka nema skoro nic

Reagovat
Greny

nejdriv at da Wagner gol, at nemusim dotovat sazkovku a muzu to vecer otocit

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
off-olda

Proč to nekope Wágner? Kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartul Praguješť:

Nita - Chipciu, Radakanu, Kayataru, Nhamoniescu - Stanciu, Kangu, Mustedanagiu, Vatajelu - Suralan, Tettehariu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Konate gol .. jen mel byt uz davno pod sprcho

Reagovat
ratusek

Karviná jestli neporazí Bolku, která ve 2.půli nemá kondici, tak tam radši měli nechat Jihlavu

Reagovat
Greny

Wágner aspon mam na tipu neco do hry

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Janečka

Reagovat
ratusek

Krásně zavěsil

Reagovat
ZB 07

Co se to děje v tý Karviný?

Reagovat
Euphael

proc ten kokot berkovec vybihal

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
salm0n

Doufám, že oba týmy spadnou.... komedianti

Reagovat
KingMaster13

Tady alespoň zastánci Berkovce vidíte, proč se nemohl stát jedničkou u nás

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

Tak to snad už nikdo neříká ne? ale beztak měl na jaře chytat místo toho Vietnamce

Reagovat
KingMaster13

Nějací Slávisti tu křičeli, že se měl nechat a být golman číslo 1 po příchodu Pavlenky

Reagovat
Losinho

Aha, já myslel, že ho chce někdo teď místo Koláře

Reagovat
KingMaster13

Ale jo to jsem taky ještě snad na jaře tu viděl nějaký komentáře Přitom Berkyho mám rád ale je to průměrák bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

prej, proč vybíhal....a co udělal jako ten stoper, kapitán jak poleno

To je v té obraně karviné komedie, stoper mimo a brankář, nakonec z toho je gól vhodný do Silvestrovského vydání

Reagovat
salm0n

,,co udělal sten stoper???".... asi si v životě nehrál fotbal

Reagovat
salm0n

i když je pravda, že je placenej za to, aby to byl schopnej odhlavičkovat mimo bránu, ale měl to těžký

Reagovat
Kaspar

ten komentator uz me docela stve, hlavne jak vzdy strasne protahne posledni slovo

Reagovat
ratusek

Kang tady psal, že trefit hráče v jednočlenné zdi je skoro nemožné (v zápase Trnava-Mostar). no a Keresteš to dokázal

Reagovat
KingMaster13

Nejen, že si ten název Fortuna liga pletou fanoušci ale už začínají i hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má za vzor Ronalda. Ten to dokázal, i když byl jediným ve zdi Lahm...

Reagovat
Euphael

Greny

Reagovat
Greny

tolik golu bych v takovym zapase fakt necekal

Reagovat
ratusek

Zavřete to v té Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Ladra gol

Reagovat
KingMaster13

Bolka skore 6:9 po 3 kolech To je šílenost, snad ta jejich obrana bude mít den otevřených dveří i za týden

Reagovat
ratusek

Jestli jim nedáte bůra, tak to bude trapas

Reagovat
KingMaster13

Hm a pak to dopadne jak s Opavou kde vyměnili toho sněhuláka v bráně a už to nebylo hned tak easy Nevíš co se může stát ale alespoň 3 goly bychom jim nasypat měli Ale budeme po zápase a před zápasem s Kyjevem, takže kdo ví jestli Trpiš nenechá někoho odpočinout nebo tak

Reagovat
Losinho

Tak bude hrát Zelený, Baluta, Škoda/Tecl, možná holt Kúdela.. a dost hráčů ze základu zůstane

Takže čekám výsledek i hru jako v Olomouci

Reagovat
KingMaster13

Snad ano Ty venkovní zápasy musíme hrát jak v Olomouci, ty týmy se víc doma nahecují. To znamená nechat je útočit a pak udeřit z brejku

Reagovat
Coutinho10

Baluta by mel hrat zaklad uz v utery, takze ten v Bolce asi nebude v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
KingMaster13

A ještě to nekončí

Reagovat
20DollarsInMyPocket

V Bolce je furt Šeda, to je gól. Vystřídáš iks brankařů a nakonec se vrátíš k Šedovi, kterej dostane hned v prvním utkání trojku od Karviný

Reagovat
HorajzmAmmann

A Karviná ted super los 5 zápasů a 0 bodů

Reagovat
KingMaster13

Ideální pro nás Obrana Bolky vypadá dost průchodně a zároveň Bolka získala první body, takže proti nám nepojedou tak na krev aby získaly první body Takže snad 3 body i za týden, což by bylo důležité, poté přijde po Olomouci další těžká zkouška v podobě Jablonce

Reagovat
PavlíčeQ

My porazíme Karvinou a pak nás v klidu porazíte

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Jako chci aby jste šli nahoru a to až vám začne EL tak bude těžký Zase ale nechat vám body nechceme Takže bych udělal deal, že nám to pustíte a my vám to pustíme pak u vás před Vánoci. Furt je to pro oba výhodnější než 2 remízy

Reagovat
PavlíčeQ

Na ten Vánoční zápas s váma se těšim týden před štědrým dnem ještě na fotbal

Reagovat
KingMaster13

No... ty vole To zas budou omrzliny

Reagovat
FCSL

Niță - Chipciu, Kaya, Radakovič, Costa - Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšić - Šural, Tetteh

Reagovat
KingMaster13

Ta záloha Kanga, Stanciu, Plavšič...takový dobří hráči a pak tam ten Frýdek vedle nich

Reagovat
smazaný uživatel

změna žádná a my se báli o Radakoviče

Reagovat
KingMaster13

kurva, to jsem ho tam mohl klidně nechat Stál 6 mega... jsem mohl dost ušetřit

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně jim ta cena nestoupá..Chipciu furt za 6,Kaya za 7,Radakovič za necelých 8 Costa za skoro 10 to jediný kazí

Reagovat
ratusek

Ščasný ho tam dává proto, že je zesranej z ultras. Ti považují Frýdka za topstar a hlavně srdcaře. Co na tom, že chtěl loni odejít když nehrál, ale jo je to srdcař

Reagovat
KingMaster13

Kéžby tam časem protlačili i Váchu

Reagovat
Losinho

Stejná jako ve čtvrtek

Reagovat
KingMaster13

Tak oni hráli celkem dobře, kdyby jim to neposral Radakovič tak asi i postoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav co by se dělo kdyby jim to zase posral Radakovic

Reagovat
Salfovic

Radakovič to sice posral, ale pak měli skoro dvacet minut na to aby těm deseti zoufalcům dali dva góly.

Reagovat
KingMaster13

Místo toho se tam furt jak dementi hádali s rozhodčím, nasírali se, rozhazovali rukama a vrchol tomu dali jejich fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je u Balkánců stará známá věc.

Reagovat
Kluivert9

Postupová

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk, Daníček, Navrátil, Sadílek, Havlík, Petr, Kuchta

Tak jedeme hoši pro 3body!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Už by to chtělo aby ztratili, tak alespoň remízku kluci. Příští kolo jedou na Stínadla tam nevyhráli krom 1 výjimky asi 15 let

Reagovat
ratusek

jsi dobře naivní sám moc dobře víš, že Sparta bude hrát sračku, pak se v 70.minutě trefí z dálky Kanga a Slovácko pak odejde uplně a Sparta přidá další goly

Reagovat
KingMaster13

No já vím ale právě proto chci aby už ztratili. Ono když budou takhle furt vyhrávat tak hrozí, že se pak i rozehrajou. Když naberou ztrátu tak to ty jejich hvězdičky přestanou unášet psychicky. Nic zlého jim zase nepřeju ale chci aby souboj o titul byl mezi náma a Plzní

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je lepší Kaya než Štetina ?

V čem je lepší Radakovič než Štetina ?

Reagovat
pepinho2

Štětina byl část přípravy zraněný, když hrál, tak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Když jsem ho vídal na jaře, zdál se mi jasně lepší než tihle dva.

Reagovat
Ross Geller

V prvním ligovém zápase hrál Štětina a hrál dobře. Určitě je Štětina lepší než Radakovič s Kayou.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně jo, s Opavou

Reagovat
Greny
Reagovat
ratusek

Dyt ten zápas Kairatu nic neřeší, druzí budou tak či tak a kdo ví jestli to není Béčko.

Akorát by mě sralo, že mi dal gol Egonek

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ten Droppa tam.

Na postup podle mého nemají pořádnýho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Egonek

Reagovat
FCSL

Oproti odvetě s Alkmaarem hrajou jen 3 hráči no

Reagovat
Greny

ajo to jsem nejak nesledoval myslel jsem si ze budou v lepsi sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

Egon Bůch

Reagovat
john334

To má Sparta fakt jen 3 stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 2 - Radakoviče a Štetinu. .

Reagovat
Ross Geller

Štětina, Radakovič, Kaya, Costa

Reagovat
smazaný uživatel

A Michal Kadlec

Reagovat
Ross Geller

Ano, ale netrénuje už se Slováckem? Nebo to nakonec nedopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím

Reagovat
Ross Geller

Tak to zjisti

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me nema ani jednoho.

Nejlepsi stoper je paradoxne Costa.

Stetina je atlet, kulturista, body builder, ale urcite ne kvalitni stoper.

Kaya ten nema vubec nic, ale vubec, zmatkuje, podbiha balony, neumi rozehravat.

A Uros kopiruje Kayu.

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/vDzQ63JE/#sestavy;1

Havel, Kovařík, Bucha, Ekpai, Chorý a 0:2

Reagovat
ratusek

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší poločasový výsledek

Reagovat
Ross Geller

Kdyby naše zkurvená vláda neposílala vojáky na zahraniční mise, které s námi nemají nic společného, tak by žádní čeští vojáci neumřeli.

Reagovat
exse

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvená je, ale na tohle si spíš stěžuj u NATO

Reagovat
Ross Geller

Proč jako u NATO? At to naše vláda vyjedná, že nebudeme posílat mise do zemí, kde udělají bordel Amíci.

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že máme s NATO nějakou smlouvu o posílání vojáků do Iráku atd, takže teď už to asi nevyjednají. Navíc furt je lepší pomoct, než nic nedělat.

Reagovat
sosna

Zrovna v případě AFG by bylo rozhodně lepší nic nedělat.

Reagovat
Ross Geller

Pomoct? A v čem? Aby tam byla vláda, která se bude líbit Amíkům? Naši vojáci by ledatak měli pomoct vyhnat Amíky ze zemí, kam je nikdo nezval.

Reagovat
Kang & Kodos

Novej nick, stejnej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
andrew96

Ty jo nevím, já bych si taky tipl na Hokaida.

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Greny

to nebude signal, to je tim ze je to ve stinu

Reagovat
Kaspar

nevim jestli mi to jen tak prijde, ale z toho Horsta citim z kazdyho vyjadreni na spartu zapsklost, ze v ni nema davno svoje teply mistecko

Reagovat
Greny

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C-M@ster

Tak určitě... ale je to taky spíš o tom, že na tom místečku, kde by se rád viděl, dělají lidi, co to umí hůř než on...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obyčejný sráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tak vůbec nepřipadá. Spíš z tebe cítím zapšklost vůči Horstovi

Reagovat
Greny

čekal jsem po tom ctvrtecnim vykonu teda od Sparty víc.. to zas bude o tom zda se trefi Kanga nebo Stanciu z dalky

Reagovat
Euphael

Atmosfera paradni

Reagovat
Greny

fuuuj ten kotnik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jsem chválil ten výkon proti Subotici..ono Slovácko ukazuje, že stačí, když přijede tým co si občas umí nahrát a hned nás přehrává..

Reagovat
ratusek

Kuchta si to tím snažením ještě mohl víc dokurvit ten kotník, se to ošklivě otočilo a on s tím chce ještě hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanské slečinky padají jak baletky

Reagovat
Kaspar

ten Petr je hrozny fotbalovy saboter

Reagovat
Greny

ten souboj Frydka s Costou ted vypovida o vsem

Reagovat
smazaný uživatel

Taková haluz OTOČIT!!!!

Reagovat
kolouch

Komentator: prihravka sla Petrovi na paty a zaroven byla nepresna..

Reagovat
Posledni Kovboj

Jsem sam, komu se zdalo, ze se Tetteh pri tom golu ukop?

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, naprosto zkušeně a s klidem zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne on to kope jako Kroos. TO jen vypadá,že to dává vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Sním či bdím?

Kaya parádní

Tetteh dal góla

Nita ožralej

Vesmír je nějakěj rozbitej.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky na to vejram

Reagovat
Greny

Ale Frýdek ve stredu zalohy je jistota

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

...tak aspon s Frydkem vsechno pri starym

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Kaya uz se vraci do normalu, je to dobry (y)

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya is coming home

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ross Geller

Ty vole ten Frýdek furt ztrácí míče, at ho stáhne Ščasný.

Reagovat
chytrejkluk

tvl ten Daníček

Reagovat
Greny

Nechtel to trefit z voleje z takove dalky ze ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Petr je geniální. Navazuje na svoje výkony ve Slavii

Reagovat
Greny

a to je škoda ze Fortuna dnes nema stream na Zbrojovce to by bylo genialni zavrseni dnesniho dne

Reagovat
ZB 07

Hrajem na dva útočníky, to bude gólovej koncert určitě

Reagovat
Greny

ale zase s Barišem a Eismannem uplne zbytecni hraci

Reagovat
Posledni Kovboj

Srki klasika no hezky vybojuje balon, utece, ale finalni reseni uplne na picu.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky

Reagovat
ZB 07

Všichni favoriti plnej počet bodů sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Brno bude v pěkným průseru jestli se tam letos nedostanou. Budějovice nejsou moc na 1. ligu, fotbal už je tam možná až třetí sport, takže bych jim ani tu baráž zas tak nepřál, a stejně pochybuju že by v ní něco uhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

V té baráži s i myslím,že neukope nikdo z FNL Fortuna ligu

Reagovat
ZB 07

Tak tu baráž dát musíme, jen si aktuálně nedovedu představit, že bychom v přímým souboji třeba s Boleslaví mohli vůbec uvažovat o postupu. Takže FNL musíme vyhrát, což je vzhledem k aktuální formě utopie.

Reagovat
JessePinkman

V Budějcích je fotbal třetí sport? Jdi se střelit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Artaxerxes

Motor>Jihostroj>>>Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně doufám,že postoupí z prvního fleku nevím proč, ale dost mi i chybí v té lize navíc lidi tam chodí stadion celkem good.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ? Sem měl pocit že na Motor je narváno a fotbal tam nikoho nezajímá. Ani mi nijak extra teda v lize nechybí no. Ikdyž by bylo zajímavý aby tam byl někdo z jihu Čech.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
JessePinkman

Bohužel, Motoru bude fandit vždycky každej, ani nevím přesně proč ale Dynamo to staví dobře, konečně to maj snad správně poskládaný, nemaj ani pořádnýho sponzora, stadion krásnej. První liga by tady slušela

Reagovat
ZB 07

Lidi tam chodí jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte to brát z pohledu obecné návštěvnosti. Chodí tam více než na Duklu,příbram a bolku. My si tady nemůžeme vybírat návštěvnost 5k na zápas. Na motor chodí více a nechápu to ten tým i dkyby postoupil do extraligy tak se mu to nevyplatí.

Reagovat
ZB 07

Když byli naposledy v lize, tak se ty návštěvy dost často pohybovaly i mezi 2 - 3 tisíci, to je prosté málo. Zvlášť když z Budějovic v podstatě ani na výjezdy nikdo moc nejezdí. Je to škoda, protože kdyby na fotbal chodilo tolik co na hokej, tak můžou bejt pro ligu super oživení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hokej je tam náboženství no. Po tom jak přešla extraliga do Hradce tak mi přijde že se to tam ještě víc utvrdilo a je to mazec kolik tam chodí lidí (byli někde i v top žebříčku největších návštěv průměrných vůbec v Evropě na hokej).

Reagovat
JessePinkman

Hokej tady se bere jako sport číslo jedna a ani nevím proč. Nechápu to, hrajou stejnou soutěž, maj největší rozpočet z první hokejový ligy a nejsou schopní ani postoupit. Bleju Neříkám, že Dynamo je nějak skvělý, má za sebou dost pošramocenou historii, ale snaží se to teď budovat rozumně. Bez sponzora a bez nějakých větších posil to dávají docela dobře. Fotbal tu snad půjde nahoru, i když spousta lidí tu nad Dynamem zlomila hůl.

Reagovat
Artaxerxes

Však v Budějcích je fotbal až třetí sport, to by byla fakt škoda místa v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Frýdek (překvapivě) úplně tragickej, to bych snad už radši místo něj viděl Váchu. Tetteh je ještě neohrabanější než Kweuke, a ještě k tomu neumí zakončovat. Kája a obrana celkově docela v pohodě, i když k ideálu to má daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

On nemá být, ale Kweuke on má být lepší než BONY

Reagovat
Bex5

směju se ... ale ty čárky

Reagovat
smazaný uživatel

směju se ... ale ty čurák

Reagovat
Bex5

Hm, na tohle slovo jsem vetsinou haklivej, ale ty me proste nemuzes urazit. BTW, my dva jsme spolu nepasli ovce

Reagovat
Greny

Kweuke skoncil v Turecku v tydnu ze?

Reagovat
Ross Geller

Po minulé sezone ukončil smlouvu ze zdravotních důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si dám na příští kolo do fanty zabjiáckou dvojku do útoku Poznar-Tetteh

Reagovat
Greny

ja dal toto kolo toho hrace z Bahrajnu, co hraje za Bohemku

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
off-olda

Pánové jak to vypadá měli Stanciu a Costa nějaké šance v první půlce?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa těžko když ten nenabíhá z lajny na podporu útoku to je prostě 3 stoper na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Bude roh

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu vystřelil na bránu

Reagovat
Mates_Matesović

Stanciu asi třikrát nebezpečně střílel, ale ten Costa by ti mohl vyjít asi jenom z rohu

Reagovat
off-olda

Tak na roh spoléhám.

Reagovat
Greny

Stanciu nejakou strelu ze stredni vzdalenosti mel, Costa se srazil pri hlavicce s Frydkem

Reagovat
goodbay

Slovácko na úrovni Subotice, zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Sparta krom prvních 15ti minut, kdy hrála vlažně, tak jste si nevypracovali nic. A i v tich 15ti minutách jste neměli kloudnou šanci.

Reagovat
Baronne

Subotica o dost lepší .

Reagovat
smazaný uživatel

Subotice dala z jedné šance gol z pencle je brzo soudit kdo má jakou kvalitu

Reagovat
Losinho

Reagovat
JessePinkman

https://pbs.twimg.com/media/Dj2e5vvX4AEyImO.jpg

Nádhera Dynamo. Super výkon, konečně udělali tu Vlašim i doma. Krásnej gól na konci, jen tak dál klucí. Budweis Táborák zase v roli střídajícího udeřil. Paráda, snad to vydrží.

Reagovat
ZB 07

Ale jo, slušnej počet na hlavní jen aby to vydrželo...

Reagovat
Greny

na Zbrojovce dneska bude tak tipnu 1260

Reagovat
ZB 07

2 tisice snad budou

Reagovat
Greny

no nevim, celej vikend Velká Cena, zacali uz krajsky souteze (pohár) , nedele vecer je pro prespolni skoro nerealne.. videl bych to cerne ale treba se pletu

Reagovat
ZB 07

Nakonec pohoda, atmosféra super, 3 body v kapse...hurá na Žižkov

Reagovat
JessePinkman

Na hlavní a i kotel byl slyšet, kluci to zas dávaj malinko dohromady. a máš pravdu, snad to vydrží.

Reagovat
ZB 07

Do kotle teď chodí kolik lidí zhruba? Co jsem viděl pár zápasů z minulý sezony, tak se tam počet aktivních fans objevoval dost často v řádech jedinců.

Reagovat
JessePinkman

Do kotle chodí tak 20-40 lidí, snaží se mít nějaký choreo nebo pyro , ale pak když ostatní lidi na stadionu vidí dobrej výkon, tak se rádi přidají, i "dědci" na hlavní. Minulej rok to začínalo podobně, pak se nepodařilo pár zápasů a lidi přestali chodit. Uvidíme co letos. Každopádně ten tým se mi líbí, čím dál tím víc.

Reagovat
ZB 07

podle onlajnu Vlašim vůbec nevěděla.

Reagovat
JessePinkman

Jo, fakt ten tým a jejich hra dává hlavu a patu Ale znám Dynamo.. Přijde jaro a budou v píči z toho, že by mohli bojovat o postup a najednou je z toho 6. místo. To je Budějcím poslední dobou, tak nějak, souzený.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukám, že v bráně je nezničitelnej Křížek On jak chytal dost za béčko, tak bych nevěřil, že se ještě někdy podívá do áčka.

Reagovat
JessePinkman

Kříža je super gólman a i člověk. Ten, kdyby Dynamo spadlo do kraje, tak tam bude furt chytat. Navíc Staněk je zraněnej a rád tu pije, takže pro mě je Kříža top

Reagovat
smazaný uživatel

A žolík Ivo Táborský

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hodnotíš Helešice?

Reagovat
JessePinkman

Skvělý, že ho Dynamo zase udělalo. Zatím je hodně dobrej, skvěle zapadá to týmu. Snad se nezraní.

Reagovat
smazaný uživatel

To rád slyším..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Šural chodí do toho golmana prasacky

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Posledni Kovboj

...a Plavsic zadrbal sanci, to je ale prekvapko

Reagovat
Ross Geller

Plavšič vůbec nepoužívá pravou nohu, takže pro obránce je úplně jednoduché ho přečíst - vždy jde do kličky doleva....

Reagovat
ratusek

Ten Plavšič je hráč naprosto k hovnu

Reagovat
Ross Geller

Připomíná mi Konatého.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Konatému ale má stokrát víc povedenějších situací. Navíc i dneska mohl mít v klidu 0+2, kdyby ovšem Šural neměl zasu svůj den.

Reagovat
ratusek

jo to je pravda, nicméně 9 z 10 situací řeší naprosto zoufale. k tomu umí kličku jen doleva, což je čitelné, pak se otočí zády k bekovi a pak to dá pod sebe. scénář, který se pořád opakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Je bez formy. Navíc v zásadě neexistuje žádná spolupráce mezi ním a Costou/Frýdkem, i proto musí většinu situací řešit 1 na 1.

Reagovat
ratusek

Bych ho posadil, na jeho místo Vatajelu, Stanciu podhrot pod Tettehem, na pravé křídlo Cipciu akorát nevím, koho na pravého beka. asi Civiče nebo Chvátala

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč, ten Frýdek každým zápasem překonává sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Zdendo, koukej už sakra střídat..

Reagovat
Greny

on tam nemá moc koho .. jako jedine tam dat Vukadinovice ale misto koho ? Plavsice?

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek a Srdjan dolů, Sáček a Vukadin do hry.

Reagovat
Greny

mozna Tetteha jeste sundat a dat tam Sáčka a zpevnit vic ten stred dnes vam vyjimecne fandim

Reagovat
FCSL

Klidně i střední záložník za Tetteha. Vedou o gol, 70. min a stejně strašně propadaj, ta záloha fakt nefunguje. Slovácko ted herně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme kill the game.

Reagovat
Greny

Kante to pekne zalozil

Reagovat
Mimalu

Kante?

Reagovat
Greny

Kanga sry

Reagovat
Mimalu

myslel jsem si to, Kante přece nechybuje

Reagovat
Ross Geller

Tvle zase Radakovič

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

asi bych nepiskal.. jako co mel delat

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovic To je pech

Reagovat
chytrejkluk

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nemohl takhle zaříznout Radakovice

Reagovat
ratusek

By ho fans rituálně zavraždili

Reagovat
havrys99

taky bych nepískal

Reagovat
Greny

Reagovat
chytrejkluk

hoši

Reagovat
Riviera Kid

Jak tohle vůbec může řešit? Kde jinde měl tu ruku jako mít??

Reagovat
smazaný uživatel

třeba u těla.

Reagovat
Riviera Kid

A kde ji mě? Ja teda viděl jen asi jeden záběr, ale přišla mne u těla.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla od těla dost. Vždyť se míč odrazil z vnitřní strany. Jak by to asi bylo možné kdyby ji měl u těla

Reagovat
Greny

vzdyt ji tam mel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba u těla?

Reagovat
Ross Geller

Vzdyt ji tam mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišlo, že ji měl dost daleko

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA HNŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ JASNÁ PENALTA ZAŘEZ!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to tady několikrát.Jednou ti video pomůže,podruhé ti ublíží.Většinou bylo proti Spartě.Teď jí pomohlo.Za mě penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jasná penalta. Pak už můžou rovnou chytat

Reagovat
salm0n

Byla v přirozené poloze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mela byt penalta ne

Reagovat
Greny

ja bych nepiskal

Reagovat
Ross Geller

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave, ze nekdy se to piska a nekdy ne..

Reagovat
smazaný uživatel

To je vidět kdo dělá šéfa komise rozhodčích Ve Spartě si řekli,že když titul neumí sportovní cestou tak si dosadí člověka na šéfa rozhodčích

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
chytrejkluk

co to je za teploušský houkání?

Reagovat
Greny

prijde mi ze je to odkoukany od Zbrojovky .. u nas to taky slysim casto a uz nejakej ten patek

Reagovat
Banikovec7

Jo, taky jsem si toho všiml poprvé u vás a nic horšího jsem asi nikdy neslyšel.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas strašnej úplně od, nicméně Srdjan, Frýdek a Kanga to posunuli zase o něco vyš.

Reagovat
smazaný uživatel

*od všech

Reagovat
FCSL

Plavšič On má 3 možnosti, týhne to sám a pak přihraje patičkou do 5m offsajdu

Sáček s čelenkou

Reagovat
Pride

Kokoti z kotle

Reagovat
Losinho

2. poločas Slovácko lepší škoda že jsou to takoví neumětelové

A Kaya zas

Reagovat
Ross Geller

Nejhorší hráči zápasu - Frýdek a Plavšič

Reagovat
Losinho

Reinberk překonává všechny. Neuvěřitelnej zoufalec

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Kulhanek do hry to smrdi golem hned z te standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tu standardku nenechal dohrát

Reagovat
salm0n

Ta standartka skončila naším odkopem jestli si neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to tam vracel

Reagovat
Losinho

odkop ala Kaya

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec nastavoval 4 minuty? Bohatě by stačilo nastavit 2 minuty.

Reagovat
Greny

tak byla tam pauza na obcerstveni to mas tak minutku nahoru, pak to video

Reagovat
smazaný uživatel

Nezájem, Sparta tady nebude dělat průkopníka.

Reagovat
Greny

rikas priste rovnou pentle a pak nastavit dve?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrdžování, přestávka na pití, videorozhodčí. To je 4-5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v zápasech Plzně fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápasy Plzně jsou zápasy Plzně. Tohle ale byl zápas Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Proske zkušeně

Reagovat
Banikovec7

V nastavení se střídá a pískne konec 93:55, když může Slovácko dávat balón do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl vsak neubehly jeste ty 4 minuty...

Reagovat
Mimalu

to je mrdka ten rozhodčí, nastaví 4 minuty i když se občerstvovali, bylo zkoumané video, v nastavení se ještě střídalo a nakonec ukončí zápas ještě před koncem nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Před gólem Tetteh jasný faul, když oběma rukama odstrčil obránce, jasná ruka Sparťana ve vápně a žádná penalta.

Prostě další ostuda Sparty do série. Nechci nic říkat o Chovancových notičkách, ale pokud dál bude Sparta vyhrávat takhle, tak se spekulacím opravdu nevyhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady zkoušíš za trolling? Kolikrat nas poskodili a to nic, pak jedna sporna situace za pul roku pro Spartu a prej korupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě by se za trolling dalo považovat Tvé popírání objektivní skutečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát vás poškodili ?

Reagovat
smazaný uživatel

V loni nám rozhodčí přímo ukradli tak 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

S Libercem - Neuznali vám 2 góly a nepískly penaltu, ale Liberci podivně vyloučil dva hráče

S Karvinou - váš gól neměl platit - ruka Hovorky

Derby v Edenu - Měl být vyloučen Bořil, ale Slavii neuznali gól

S Plzní - vám nepískl penaltu a neuznal gól pro ofsajd, Plzni nepískl penaltu

S Jabloncem - měl být vyloučen Hovorka

S Banikem (pohar) - gól Šurala neměl platit, Štětina měl být vyloučen (tohle už si moc nepamatuju)

S Baníkem (liga) - vymyšlená penalta pro vás

Zlín - Sparta nepamatuju

S Jihlavou - neodpískal penaltu

Se Sigmou tam byl jeden faul Chorého na Hovorku

Na jaře se Slováckem, Brnem, Karvinou nepamatuju

S Baníkem měl dát dřív ŽK Barošovi, poté by možná přišla ČK, vám prošla trochu přihraná penalta (podobně jak se Suboticou)

Ze zbytku si nic sporného nevybavuju.

Zapomněl jsem na něco? Takhle to 6 bodů není

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Sparta: jako zaujatý divák bych k tomu řekl, že první gól Sparty padl po standardce za Šuralovu hereckou vložku (fauloval Bačo) a druhý padl po neodpískaném faulu Šurala na Traorého v pokutovém území Zlína (něco jako Tetteh dneska). Vzhledem k výsledku byl ale nakonec spokojený Zlín, pač srovnával v 90. minutě, jinak ta pachuť tam byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle jsem se smál po tom zápase, možná ještě o jeden smajlík víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bylo hned v prvních kolech. Rozhodčí nejspíš dostali za úkol nás ze začátku poslat dolů. On i Kotalík říkal, že se mu rozhodčí pořád za něco omlouvali.

Reagovat
Trapný diskutér

Ale aspoň dostalo čucha mládí - Sáček a Kulhánek. A to je pro mne skoro zázrak. Něco takového je v Plzni utopie a ve Slavii sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhledej si Pavla Buchu a odehraný počet minut na jaře ve Slavii

Reagovat
Trapný diskutér

Na jaře? To je dávná historie. To bych musel vytahovat ptáka z kalhot a ukázat jím na Pulkraba, Drchala apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už u nás není, protože chtěl víc hrát, tak šel do Plzně.

Reagovat
Trapný diskutér

tohle taky nechápu, zrovna do gerontofilní Plzně..jasnej konec kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Pro aktivní fans na stadionech jsou pondělí peklo, ale mě ty pátky a pondělky vyhovují, po práci si lehnout k TV a sledovat tu naši ligu

Reagovat
KingMaster13

Oboje jsou super pokud nehraje Slávie doma

Reagovat
Coutinho10

po praci pohoda, pokud teda nehraje tvuj tym

Reagovat
HorajzmAmmann

a když se hrajou poháry tak to je fotbal každý den

Reagovat
Coutinho10

jojo a to se jeste rozjizdi brzo PL

Reagovat
mario23

OT : Chci se zeptat, ta O2 TV nejde objednat jako internetová ? Nepotřebuju nějakej jejich blbej modem a další kabely, bohatě by mi stačilo si to pouštět přes net, do TV už si to přenesu sám.

Reagovat
ratusek

fanoušci dlouhodobě oceňují. typické marketingové žvásty, moc lidí si to nekoupilo, tak to dávají zoufale za 200 měsíčně za 100 bych o tom uvažoval

Reagovat
Coutinho10

j, ale i za ty 2 kila to je dobry...navic brzo k tomu bude jeste LM kdybych nemel ten pristup, tak bych to bral, protoze je to i bez smlouvy

Reagovat
ratusek

jako jo, za tu cenu je to zadarmo, LM, kdo má rád tenis tak bude taky spokojenej, ale já na to 'O2 seru.

Průser bude, kdyby přestaly fungovat streamy, to bych musel O2 pořídit. Akorát přijdu časem o extraligu, ale co se dá dělat no.

Reagovat
Coutinho10

extraliga a tenis me uplne netankuje, ale i tak super..skoda, ze neco podobnyho nema i DigiTV...to bych mozna bral na PL

Reagovat
Banikovec7

Kdyby aspoň dodělali nějakou aplikaci pro chytré TV, ten jejich set-top box se mi fakt za 2 tisíce kupovat nechce, navíc když i přes něj běží přenos asi s půlminutovým zpožděním.

Reagovat
ratusek

to zpoždění mají i platící diváci?

Reagovat
Banikovec7

Jo

Reagovat
Coutinho10

nejakou appku maj, ale ja mam jenom 1 slot, takze to pouzivam pres notes...jinak se set top boxem bych do toho taky nesel...i tak ty jejich ostatni balicky jsou celkem drahy nebo spis ty jejich ruzny dalsi mesicni poplatky, takze proto jedine tahle akce, ktera je vyhodna...jinak ne

Reagovat
Banikovec7

Appku mají jenom na telefony, na televizní prý pracují, ale prý jen pro některé typy TV. A když k tomu dávají jen tu 1 licenci, tak to můžeš používat na více zařízeních ne? Akorát vždy v jeden čas jen na jednom.

Reagovat
Coutinho10

jj kazdej jejich uzivatel ma myslim 4 sloty...ja 1 odebiram od znameho, coz mi staci...ta nase liga, kdyz se hraje treba v tu sobotu vic zapasu od 17:00, tak neni problem 1 zapas od O2 a pripojim pres HDMI k TV z notesu a 2. treba pres appku fortuny na mobilu, takze super...tezsi bude vyber jednoho zapasu z LM aleaspon budou 2 i od 19:00

Reagovat
Banikovec7

Já když připojím noťas k TV, tak se mi to pak celkem seká, asi to bude tím, že mám ten kabel snad 10 metrový.

Reagovat
Coutinho10

j je to mozny..ja mam asi 3,5 m a vsechno vpohode

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, ale když si to koupíš jako kabelovou TV tak to máš s tím modemem bez zdržení ne?

Reagovat
Banikovec7

U toho balicku pry ne, pry to bude technicky jako internetove vysilani, takze zpozdeni bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jo já zvažuju že to pořídím normálně + uvolním dva přístupy právě pro kamarády a tím na tom ušetřím..

Reagovat
mario23

Za 2 kila Česká liga a LM? No to by šlo. Děkuji. Asi si tam zajdu, protože od nich mám internet, ale levněji mi to asi nedají.

Reagovat
Coutinho10

jojo nemas zac

Reagovat
mario23

A to jsem si říkal, že tam asi zajdu a zeptám se, jestli bych za 2 kila nemohl sledovat ty fotbaly, co dávají.

jojo díky

Reagovat
Hokaido

Jde. O2 TV Air a až tam budeš s něký mluvit, tak mu narovinu řekni, že žádný set top box nechceš, protože oni ti ho budou pořád nutit. Já to teď mám za 400 měsíčně, ale je tam možnost sledovat to na 4 zařízeních současně, takže jsem k tomu přibral dva kámoše a mám to za 133 měsíčně, což není špatný...

Reagovat
mario23

spíš využiju tu novou akci, kterou budou nabízet, za 2 stovky je to celkem přijatelný si myslím. Česká liga a LM jsou soutěže, který jsem na ČT a všeobecně sledoval nejvíc, takhle budu moct vidět všechny zápasy. Jen ta PL mi trochu chybí. :D

Reagovat
ratusek

Tak že by Dukla letos už konečně spadla?

Reagovat
KingMaster13

Ani hovno, oni si to vybojují ještě Duklu v první lize chceme

Reagovat
ratusek

Na Jihlavu se tady nadává, že má hovno přínos, ale co má Dukla?

Reagovat
KingMaster13

Hezkej výhled ze stadionu, je to blízko, snadné domácí prostředí, časem možná i naše farma Dost pozitiv mají

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Kang & Kodos

Však už farmíte Žižkov, lampasáky nechte nám

Reagovat
KingMaster13

A nechcete si to vyměnit? On ten Žižkov vždy spíš tíhnul k vám

Reagovat
Kang & Kodos

Právě. Taky nevím, co se tam serete Ale za rok stejně budou béčka, tak to už nebude mít moc smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Pro Prazaky je to fajn, jinejm asi k ničemu no :-D

Reagovat
Artaxerxes

Vlastně taky občerstvení maj dost nadprůměr

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lemond Laws

Komentátoři na O2 ...jak si na ně může někdo stěžovat. Kalouse ne vás

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel? Homolka, kterej při každým náznaku útoku řve jak kdyby se jednalo o poslední šanci na vyrovnání v 93. minutě a ten druhej, kterýho ani neznám, to je naprostá tragédie, uspávač.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Se ale doplňujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

stopírek

Reagovat
smazaný uživatel

Sto pírek

Reagovat
ratusek

š pičička

Reagovat
smazaný uživatel

Ú točník

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Artaxerxes

Ta Dukla hrozne neefektivní zatim

Reagovat
Coutinho10

Mašek je podle Švancary krysa

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Úhořovitá krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Švancaro, zavři tu svoji ukecanou klapačku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sázkovka je tam z prdele, nebo to vymysleli oni?

Reagovat
smazaný uživatel

Když je občas rychlej záběr na Drseka, tak se vždycky na setinu leknu, že je to Nádorník

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Stursa?

Reagovat
HorajzmAmmann

Yusuf

Reagovat
Coutinho10

Yusuf topove

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka teďka málem přišel o hlasivky

Reagovat
ratusek

Ta Dukla je dost zoufalá, sem zvědavej koho dostanou v tabulce pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Mně při sledování hry Dukly napadá slovo impotentní. Kombinaci dejme tomu zvládají, ale co dál?

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
HorajzmAmmann

S Bohemkou bude ale bod velmi dobrý. Olomouc po EL taky.

Ale doma Dukla bude už za tři, pokud neodvolají Drska. S tím co hrajou jim dáme stejně jako Příbrami...

Reagovat
ratusek

U Bohemky se bojím prohry, Olomouc dáme a Duklu dát doma musíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

nesmí hrát Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha, na hřiště přišel Uroš

Reagovat
ratusek

Yusuf hraje chvíli a je na něm vidět to fotbalové myšlení a "obránci" Dukly netuší

Reagovat
monty25

Ten Yusuf se mi strašně líbí. Proč nemůže pochcanej Dovalil sehnat takovýho útočníka?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak já sem rád, že šel ze Slavie hned do prdele, hroznej diletant.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proto, že nemá český občanství

Reagovat
HorajzmAmmann

Yusuv vypadá dost dobře no

Reagovat
HorajzmAmmann

5 000

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdarec, objednaval jsem u firmy Monsport.cz celou sadu dresu v hodnote 9800 kc, zaplatil jsem polovinu a druhou jsem mel platit pri prevzeti na dobirku. Nicmene je to uz temer mesic od udajneho odeslani na graficky potisk. Ode me od te doby uz odeslo na jejich adresu nekolik emailu a na telefon dany nejakou slecnou Havlovou jako jednatelkou firmy mi nikdo neodpovida.

Koukal jsem na recenze a nejsem ani zdaleka sam.

Mel bych to resit pres ceskou obchodni inspekci nebo kde by mi treba mohli pomoct?

Reagovat
smazaný uživatel

Monsport? To je ten konkurzní správce?

Reagovat
ratusek

jo já si říkal odkud to jméno znám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty stranky

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli je to Monsport tak je to H-Systém

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Uwe háže buly

Monsport

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chlumecký má španělskou matku?

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, to jsou kopyta v té Dukle...asi budu do konce sezony sázet proti nim, na tom není možné nevydělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Dukla prostě nezakončí na branku

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ta reakce Podanyho s gifem

Reagovat
ratusek

Ukáže kozy?

Reagovat
Coutinho10

Yusuf v plny palbe az na jare jo ?

Reagovat
ratusek

Co?

Reagovat
Coutinho10

Hasek v pozapasovym hodnoceni pri otazce na Yusufa rekl, ze zatim v treninku nepredvadi to, co po nem chce a ze ikdyz to v zapase nevypadalo, tak ze nejakej cas bude trvat nez bude pro Bohemku platnej a ze v plny palbe bude az tak na jare

Reagovat
ratusek

No tak to jsem zvědav. Sice pár minut a kdo ví co další zápasy ale vypadalo to že má fotbalové myšlení a výborné krytí míče. I když zoufalci z Dukly mu to ulehčili

Reagovat
Coutinho10

j prave...byl o parnik nad ostatnima..jako treninky jsou dulezity, ale kdyz to nekdo ma v noze a v hlave, tak si myslim, ze jim hodne pomuze uz ted na podzim nebo jestli mysli tim, ze na jare bude v plny palbe jako ze kazdymu bude davat hattrick, tak jo, pak to chapu

Reagovat
ratusek

No a pak ho koupíte vy no nebo Sparta

Reagovat
Coutinho10

i to je mozny

Reagovat
andrew96

Zase ale v soubojích odlétával jak sirka. Potřebuje zesílit, jinak si základ nevybojuje.

Reagovat
Coutinho10

ale byly tam i situace, kdy kolem něj byli 2-3 hráči a stejně je k tomu míči nepustil a vybojoval si faul...uvidíme v dalších zápasech

Reagovat
ratusek

Sukisa v Dohránu. Sympaťák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele