Forsberg neodejde z RB Lipsko, prohlásil Rangnick

07.05.2018, 14:58
Aktuality
Hodně skloňovaným jménem na přestupovém trhu je, podobně jako tomu bylo před rokem, Emil Forsberg. Švédský reprezentant je spojován s odchodem z RB Lipsko, podle sportovního ředitele Ralfa Rangnicka však zůstane...

Šestadvacetiletý křídelník přišel do saského klubu na začátku roku 2015 z Malmö, po krátké aklimatizaci se zařadil k oporám, načež RB Lipsko pomohl k postupu mezi elitu.

Ve skvělých výkonech následně Forsberg pokračoval i na poli 1. Bundesligy, čímž si řekl o pozornost věhlasnějších evropských klubů, které o něho rázem začaly mít velký zájem.

Letošní sezóna už nebyla z pohledu reprezentanta Švédska tak vydařená, přesto je Forsberg spojovaný se změnou dresu - zájem mají jevit zejména Arsenal a AC Milán.

Sportovní ředitel německého klubu Ralf Rangnick si je však jistý setrváním své opory, která má kontrakt do roku 2022. "Během uplynulých měsíců jsem opakovaně řekl, že během letní přestávky chceme udržet všechny opory vyjma Nabyho Keïty," zdůraznil Rangnick.

"Pro mě je Emil Forsberg jedním ze základních stavebních kamenů RB Lipsko, takže nemyslím na to, že by mohl odejít. Můžete se mi zeptat ještě 10krát, ale moje odpověď bude pokaždé stejná," vysvětlil funkcionář. "Pokud to bude na mě, Emil zůstane," řekl Rangnick.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Ja bych sel.

Reagovat
smazaný uživatel

Do nového Arsenalu by mi seděl

Reagovat
FFA

Vies ho popisat? Silne stranky? Slabiny? atď.

Lebo pozerám na TM že má v tejto sezóne 33 zapasov - 5golov a 4 asistencie, co mi nepride nejak vela. Skor by som bral Brandta.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ja som ho videl sice iba par-krat a davnejsie a skor sa priklanam k GajzkaMendyjeta.On mi pripadal ako velmi sikovny hrac ktory by do toho Arsenalu mohol zapadnut ale to by sa asi Arsenal musel tiez pozbierat na viacerych urovniach a najma teraz ked tam bude chaos po Wengerovom odchode.

Reagovat
YNWA__MSN

Liverpool prý domluvil Nabila Fekira z OL btw kdo je lepší Fekir vs Thauvin ?

Reagovat
avicii

dufam ze Fekir je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem chtěl do City

Reagovat
LeonardoUžoa

fekir

Reagovat
Seydou Doumbia

Neporovnatelni hraci hlavne

Reagovat
Kucka

Reagovat
Malresi

Perfektná náhrada za Coutsa... this is my sen

Reagovat
tulen

Fekir, ale po ňom by mal ísť Arsenal jak smädný po vode, on a Laca sú super dvojka.

Reagovat
YNWA__MSN

RMC (francúzsky denník): “Liverpool sa dohodol s Lyonom na prestupe Nabila Fekira (62 mil. libier). Súčasný generálny manažér Lyonu Gerard Houlier zohral v tomto obchode hlavnú úlohu.”

zatím jen spekulace

Reagovat
castelL

Je fakt úsmevné, ako sa všade uvádza AC a Intel Miláno, odkiaľ na to zoberú, kedže hlavne kvôli finančnej "Fair-Play" to bude pre tie tímy obrovský problém.

Reagovat
YNWA__MSN

ČÍNA MONEY.......bral bych finanční fair play - utratit max 150mil liber(za jednu sezonu) bez ohledu na to kolik prodas....a zadny hrac nesmi stat vic jak 100mil. liber

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele