Fonseca ukončil spekulace a uzavřel nový kontrakt se Šachtarem

18.05.2018, 10:50
Aktuality
Fanoušci Šachtaru Doněck se již nemusejí obávat toho, že by jejich klub po letošní sezoně opustil úspěšný trenér Paulo Fonseca. Portugalský kormidelník měl kontrakt jen do konce června a dlouho se spekulovalo o jeho možném odchodu, nakonec ovšem došlo k prodloužení spolupráce o další dva roky...

Informace o prodloužení kontraktu přinesla již v průběhu tohoto týdne média a nyní vše potvrdil prezident Rinar Achmetov.

"Mám z toho velkou radost, podepsali jsme smlouvu na další dva roky. Jsem přesvědčen o tom, že před sebou máme další úspěchy. Paulo je profesionál a velmi ambiciózní muž, je obrovsky pracovitý. A má dobré nápady, ví, co je třeba udělat," chválí prezident svého podřízeného.

Fonseca přišel do Šachtaru v roce 2016, v první sezoně s ním získal domácí double a letos tento počin dokázal zopakovat. Vedle toho s týmem došel do osmifinále Ligy mistrů, v základní sestavě Šachtar překvapivě vyřadil silnou Neapol a v osmifinále sahal po postup přes AS Řím.

Fonsecovo jméno bylo v uplynulých dnech hodně hlasitě spojováno s West Hamem United. Londýnský klub se rozloučil s Davidem Moyesem, s portugalským lodivodem ovšem nenašel společnou řeč a Fonseca nabídku z Anglie odmítl.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
juveforever

už by bolo na čase vytvoriť sekciu MS v Rusku

Reagovat
Frantszek

Ona je, ale jen když si klikneš na článek s tím související.

Je to tožit hrozný problém asi to tady vložit na hlavní stránku.

Složitá programátorská práce.

Reagovat
Kang & Kodos

S timhle jděte do prdele, chci Zorro fotku

Reagovat
Filipow
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele