Fiorentina získala Richardse a uvolnila Roncagliu

01.09.2014, 23:26
Aktuality
Dva obránci se v poslední den letního přestupového okénka mihli ve Fiorentině. Toskánský klub získal z Manchesteru City bývalého anglického reprezentanta Micaha Richardse a zároveň do Janova poslal na hostování argentinského stopera Facunda Roncagliu...

Šestadvacetiletý Richards přichází do Florencie taktéž formou hostování, jelikož mu ale za rok končí v Manchesteru City smlouva, nedá se příliš kalkulovat s tím, že se do týmu úřadujícího anglického mistra vrátí.

Anglický stoper či pravý krajní bek za první mužstvo Citizens hrál už od roku 2005 a vyhrál s nimi dvakrát Premier League, jednou FA Cup i Ligový pohár.

Richardsovi ve Viole uvolnil místo o rok starší Roncaglia, který za tým trenéra Montelly nastupoval v posledních dvou sezónách a stále zde má platnou smlouvu na příští dva roky. Zadák, který má na kontě jeden start za seniorskou argentinskou reprezentaci, si po Boce Juniors, Estudiantes a Espanyolu nyní zahraje také za Janov.

Autor: Petr Vaněček / violachannel.tv

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho som chcel k nám !

Reagovat
El-Pistolero-68

Zajímavé jméno v Itálii. Ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak to je legenda City od roku 2005 v klube

Reagovat
Murtago

Podle tohoto hlediska musí být Johan Djourou zase legenda Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

BBC Sport understands Fiorentina paid £3.5m to take the defender on loan for a season and will have to fork out another £4.7m if they want to make the move permanent next summer.

to je strašně moc, tomuhle transferu fakt moc nerozumim....

Reagovat
smazaný uživatel

Končí mu smlouva...asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak mi z obou klubu odesli dva nejoblibenejsi hraci. Smutny, jak to s nim diky tomu starymu Cuntovi dopadlo. Pelle.

Reagovat
Mindas

Ten výraz "starý cunt" se stal docela oblíbený. Sice jsou asi City nyní silnější, ale stejně Bob uměl na trhu líp. Hlavně tyto hráče jako Richards, Milner, Lescott apod. nepřehlížel.

Reagovat
REPLIKATOR

Angličan mimo Ostrovy? Takže za rok ho zase někdo natáhne zpátky do Premier League...

Reagovat
smazaný uživatel

Peanant style

Reagovat
Murtago

Peanut style

Reagovat
smazaný uživatel

Môj obľúbený obranca, tak veľmi som ho vždy chcel v Chelsea...posraný Pelegrini style "všade samí južania"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Stane se z něho jeden z nejlepší obránců ligy a pak odejde jako volný hráč do lepšího

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele