Fiorentina je po protestech fanoušků na prodej

26.06.2017, 22:18
Aktuality
Nového vlastníka by mohla mít Fiorentina. Toskánský celek vlastní rodina Della Valle, která má dlouhodobě napjaté vztahy s fanoušky, načež nyní vydala prohlášení, podle něhož nabízí klub k prodeji...

Diego a Andrea Della Valle vlastní italský celek od roku 2002, kdy byly "Fialky" po bankrotu přeřazeny až do čtvrté nejvyšší soutěže, za pouhé dva roky ale byly znovu v Serii A.

Fiorentina se zařadila mezi stabilní pohárové účastníky, když hned čtyřikrát za sebou skončila mezi peticí nejlepších týmů Apeninského poloostrova, loni však byla až osmá.

S právě díky tomu se vztahy mezi majiteli a příznivci florentského klubu ještě více vyhrotily, vedení klubu tak vydalo prohlášení, podle kterého je Fiorentina k dispozici případným zájemcům. "Vlastníci Fiorentiny jsou připraveni, vzhledem k nespokojenosti fanoušků, přenechat klub novému vlastníkovi," stojí na webu italského mužstva. "Přivítáme konkrétní nabídky od těch, kteří opravdu milují fialový dres a mají potřebné prostředky a zejména vůli k vedení tohoto klubu."

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (190)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Počkejte mi do další výplaty.

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
Beči

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
off-olda

Andreyi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Andreyi?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Benfica

čo tak zmeniť fungovanie klubu na členský systém, ľudia by si platili ročné členstvo a sami by si zvolili koho chcú mať vo vedení?? Funguje takto veľa klubov..

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Z mého pohledu čistá utopie... Jmenuj nějaký úspěšný klub, který na této bázi funguje. Lidé jsou hrozní srdcaři jen dokud jim někdo nešáhne na peněženku...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona, Bayern.

Reagovat
Benfica

no myslím, že ako príklad to stačí.. ale pridám aj ja Real, Benfica , a myslím že aj AC Miláno, ale to si nie som istý, ale je ich veľa takýchto klubov..

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Tomanatura

Nezaslouzi si takovy konec, udelali toho pro Violu strasne moc, ty investovane penize a nervy uz se jim nevrati. Italati fanousci nejen Fiorentiny sou strasne vylizani.

Reagovat
h8_sfatto

všichni fanoušci fotbalu jsou vylízaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Nemůžeš soudit všechny podle sebe..

Reagovat
stas87

Ale podla teba ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

fanoušci Violy jsou největší extrém...asi dlouho nebyli ve 4. lize

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Co jim vubec konkretne vadi?

Reagovat
Tomanatura

Je toho vic. Dost je problem, ze bratri Della Valle naslibovali posily a boj o LM a z toho je hovno. AD a Neapol utekli nehorazne a to byli na stejne startovaci care. Ono to zacalo adi nakupem Gomeze, kdy se investice nevratila a zacalo se premyslet jinak. Dochazeli pochybni hraci a mercato bylo horsi a horsi. Proti klubu vystoupilo vic lidi, Montella odesel kvuli nedostatku ambici, stejne jako Sousa kvuli tomu odchazi.

Nove se proti klubu verrjne postavil Cavalli, ten modni navrhar, fanousek. Vycita jim lzi, ze nebude nikdy stadion, vsechny spekuloce ohledne odchodu Berny, Valera a Kalinice, kritizoval Corvina a zakoncil to tim, ze chtel klub koupit pred nema ale nebylo mu to dovoleno. V reakci ma zo se Andrea s Diegem nasrali a vyzvali, at si teda klub nekdo koupi.

Z casti maji pravdu, ze se klub nemusel dostat do stagnace. Nemusel prijit züet Corvino a jeho nakupx skorofotbalistu, nemuselo se brat tolik zbytecnych cizincu ani krmit lidi recmi. Na druhou stranu tomu dali Della Valle hrozne moc,investice, ktera se jim uz nemuze vratit. Dali klubu LM, nadherne sezony a skvele hrace jako Mutu, Jove, Toni, Borja, Rossi, Frey, Gila, Vargas atd atd A taky tu hrdost, ze se nenechali ojebavat jak Janov atd, prostse svoje hrace jinym v lize neprodavali a to sli pres mrtvoly.

Reagovat
olis

ved toto, talianske kluby potrebuju domacich majitelov ktory maju k tomu klubu nejaky vztah a davaju mu identitu, dufam ze to nekupia nejaky sejkovia, rusi alebo cinania, i ked na druhej strane nemam prehlad o tom ako su na tom taliansky podnikatelia a ci je tam nejaky potencionalny kupca ktory by ten klub vedel a hlavne chcel udrzat minimalne na rovnakej urovni

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tiež som bol tohto názoru. Avšak ja si myslím, že nech ho kúpi kľudne aj alibaba, pokiaľ sa zachová talianske jadro či už hráčov a hlavne vedenia. Zahraničný kapitál vôbec nie je na škodu veci. Dôležitá je tá správna talianska identita.

Reagovat
olis

no mozno hej, ale uz to mas proste risk ze hocikedy tomu majitelovi prepne a privedie tam uplne cudzich ludi a podobne, s velkou pravdepodobnostou k tomu nebude mat nijaky vztah a bude to brat len ako jeden zo svojich dalsich biznisov, to sa sice moze stat aj pri talianskom majitelovi ale pravdepodobnost ze to tak bude z mojho pohladu klesa

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To sú už domnieknky, tak ako my slováci máme radi svoje kluby a chceme aby v týchto kluboch hrávali hlavne taliani, tak tak isto si toto môžu povedať aj zahraničný investori. Ostatne, možno to budeme vidieť už pri AC. Zatiaľ to vyzerá tak, že Fassone-Mirabelli majú úplne voľné ruky pri kupovaní hráčov a vidno, že majú záujem o to zdravé talianské jadro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ale on tim myslel asi to, ze sance, ze ten alibaba tomu tu italskou identitu zachova, je zalostne nizka

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne diky

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

je to nadhera. v dobe ked kazdy priemerny futbalista ma cenovku 20+ mega, my predame Banegu za 9 mega. Skaza je fakt blizko.

Reagovat
Koubinhor

tož to hlava nebere

hlavně že chtěli i Jovetiče a že na něj peníze nemají a pak nabídnou 28 mil e za muriela wtf

Zatím to vypadá, že nás čeká opět príma sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidi sa. treba sa zbavit zbytocnych hracov, mame ich velmi vela, nehrame ziadny pohar, takze staci aj uzsi kader. cize to vypredavanie aj chapem, ale nie takto pod cenu.

vyzera to zatial, ze pride Skriniar, Valero v najblizsej dobe.

a hlavne ale treba dufat, ze sa precisti vzduch vnutri klubu a Spallettimu pojde karta

Reagovat
Tomanatura

inter

Reagovat
Nuno čomes

Letos králové mercata nebudeme, což po těch letech může být jedině fajn. Protože u nás je úplně jedno, koho přivedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

jj radsej budem za debilov ak to ma znamenat, ze budeme konecne nieco hrat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak jste takového hráče mohli podělat. Neskutečný, co se v Interu ještě dá vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

ze si si este nezvykol :)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že už to níž klesnout nemůže.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

keby som nebol fanúšikom AC, tak by som bol v šoku..

Reagovat
10

a za o 4 roky staršího Borju pak určitě dáte víc

Reagovat
Tomanatura

To je sen, tam to snad vede Ralph Wiggum. Fakt sem asi na profesionalni urovni uz dlouho nevidel tym co je v takovem hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

tragikomedia co ti poviem :)

Reagovat
Pipo123

Bohvie čo tam bolo, dosť sa špekuluje o tom že Banega má v hlave nasrané a Spall chce Borju a nie Banegu, ak by to bolo o voľbe trénera tak by ten krok dával zmysel. Banega je génius, ale už pár krát v kariere mal také hluché miesta a bola na neho kritika.

Reagovat
smazaný uživatel

Spall chcel vraj Borju uz v AS. takze asi mu fandi velmi

Reagovat
Pipo123

Tak Borja má stále kvalitu, ale u neho mám pocit že jeho najlepšia forma je už dávno minulosťou, navyše tá cena...

Reagovat
smazaný uživatel

ved toto. cakaju od neho, ze bude pre Inter to co bol Pirlo pre Juve. Len tomu neverim vobec.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ako slovenské filmy, natočia ich ako komédiu, potom zistia že to nie je vtipné a dajú tomu prívlastok tragikomédie.

Reagovat
Votas

je to kokotismus, ale věřím, že je to jenom kvůli účetnictví. Prodat Kondogbiu za 20 by třeba z pohledu účetnictví mohlo vypadat jako ztráta, protože se ještě tolik neamortizoval, zatímco Banegovejch 9m je čistej příjem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite je to kvoli tomu aj. do 30.6. maju zohnat 30 mega. Dnes maju oznamit nejakeho noveh sponzora za 20 mega.

Ale tak nechce sa mi verit, ze by nejaky tim nechcel za Banegu dat aspon 15, co mi zanho pride stale malo.

Reagovat
Nuno čomes

Pořád to nemůžu zkousnout. On sice kdyby nebyl bohém tak hraje už nějaký rok v TOP velkoklubu, nicméně takového hráče si projebem po jedné sezóně bez stálého trenéra. Jo potřebujeme prachy, ale střelit banegu jako prvního a za 9 mega je výsměch. I kdyby měl tuto sezonu stejnou, tak ho za 10 střelíme i další rok.

Reagovat
Pipo123

http://gianlucadimarzio.com/it/lagente-di-biglia-la-volonta-di-lucas-e-quella-di-lasciare-la-lazio

A tak teda chce ísť preč, ten včerajší optimizmus je v riti, škoda, aj keď nechápem prečo do AC zrovna, žeby to bol ihneď skok do lepšieho sa nedá povedať.

Reagovat
Eldarion

Popravde sa asi len čaká kým AC strelí jedného hráča a tým sa to doplatí a bude sa čakať kým Lazio zníži cenu ku koncu mercata, Biglia je skúsený navyše sa nemusí dlho adaptovať ako hráči čo nehrali v Serii A. Dúfam, že príde, tá záloha Biglia, Kessie, Bonaventura/Calhanoglu znie lepšie ako Pasalic, Montolivo, Sosa

Reagovat
Ragazzo d'oro

Po sportovní stránce jste byli řekněme lepší, v budoucnu tomu uz tak pravděpodobně nebude. Ve všem ostatním je AC víc. Navíc budeme asi jediní, kdo ma vážný zájem.

Reagovat
Ferguson6

Vymeniť za Kucku

Reagovat
Pipo123

Totálne poleno vymeníme za Bigliu ne ?

Reagovat
lucius6

Nše přestupové období je fakt výsměch, měli bychom si platit nějakou agenturu, co to bude dělat za nás, protože tohle je už fraška.

Reagovat
olis

tak hlavne ze maju hotovy projekt na skvely stadion :D

aspon z netu to vypada tak ze v taliansku fanusikovia velmi radi vsetko hadzu na vedenie klubu, do situacie vo Fiore moc nevidim a tak neviem posudit na kolko su tieto staznosti opravnene ale predpokladam ze situacia je vsade podobna ako v Neapole kde je ADL minimalne u casti fanusikov kkt kvoli vsetkemu negativnemu co sa stane a samozrejme za dobre veci ziadne uznanie a vdaka

samozrejme ked sa klubu dari tak to moze byt majitelom a vedeniu jedno, horsie je ked sa nedari, investicie sa nevracaju, skoro od kazdeho pocuvat len obvinovanie, to sa potom necudujem ze sa na to chcu vysrat, inak na predaj je aj Janov

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
olis

Reagovat
Votas

a tak zas taková katastrofa to není, že přeje titul zrovna Neapoli

Reagovat
olis

keby to tam bolo tak im prajem zostup

Reagovat
olis

*nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

a preco sa ta to tak dotklo? :)

Reagovat
olis

lebo som chcel Skriniara do Neapolu...

Reagovat
Votas

calma...do roka a půl je zpátky na trhu za třetinovou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Dúfam že dostane šancu v základe, najlepšie asi vedľa Mirandu

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja. je to jeden z mala slovakov, co mi nebude vadit, ze bude hrat za Inter. prave naopak.

Reagovat
sinter

snad nepojde v Greskovych stopach

Reagovat
Ferguson6

snáď hej... bdue hrať celú sezónu super a potom spraví jednu chybu, ktorá bude stáť Inter titul... a všetci si budú pamätať len tú

Reagovat
Eldarion

Snáď toto nebude ten prípad, že Inter zas sk*rví hráča navyše konečne mladý talentovaný slovenský stopér do budúcnosti pri Mirandovi by mohol ísť dosť hore

Reagovat
Ferguson6

Ako Inter je asi dobrý, len sa bojím, že zase nebude hrať o viac ako 5. miesto...

Reagovat
cresposuper

Taky Murillo pod Mancinim bol lepsi hrac..

Reagovat
FuckT

Co to je za hraca, oplati sa to?

Reagovat
olis

neviem, na videach vypada nadejne a mal by zvladnut v utoku obe kridla a podhrot, inak o nom nic neviem

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj k nám ide Gonalons, za rok mu končí zmluva

Reagovat
CubONE

podla mna si polepsite oproti Paredesovi.

Reagovat
Alberto Aquilani

môže byť, minimálne v defenzíve je určite lepší, na druhú stranu je starší (a ked zrovna toto nemám rád, má 28, v najlepšom veku, pár rokov na svojej najlepšej úrovni ešte kludne odohrá a v Ríme okrem tých ikon aj tak nikto moc dlho nezostáva)... ale Gonalons, čo som ho videl, nie je moc pohyblivý (podobnosť s Paredesom). Nezatracujem ho ako náhrada za Lea kludne, Paredes mi chýbať nebude, ale trochu som sa už navnadil na toho Seriho, ktorý vyzerá výborne...

Reagovat
Pipo123

Nie je pohyblivý ale hraje hodne tvrdo

Reagovat
Alberto Aquilani

jj, to som si na ňom všimol, čo som ho videl.. no, niesom z neho nadšený, ale budiž... budú prachy na Berardiho

Reagovat
Pipo123

Ale tak stred Gonalons, De Rossi by bol fajn, niektoré zápasy by ani dohrať nemuseli

Reagovat
Francesco Totti AS

Přesně. Ono to vypadalo, že za velký peníze přijde buď Seri nebo Berardi, takhle to vypadá na toho Berardiho, což mě sere, já chtěl radši Ghezzala

Reagovat
CubONE

Tak Seri by skor vynikol vedla neho.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak Monchi chce za Ruia 12+2, Naples dávajú 6, bude ešte sranda By tam do toho mohli zakomponovať Gjačeríniho...

Reagovat
olis

nad 10 podla mna nepojdeme, aj to je uz asi vela, myslis ze Monchi spusti daco z ceny?

Reagovat
Pipo123

Všetci jak nakupujú a my zase nič, klasike hráme poháre tak nepotrebuje posily, ku koncu mercata príde zadarmo Saha a Ciani a budeme happy

Reagovat
Panděvova ofina

Jakože ten Luis Saha ?

Reagovat
lucius6

Tak si zase dáme 9. místo a po sezoně se zase nakoupí a půjdem na poháry a pak zase tohle repete, koncepce ala Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

Valjent z Ternany je aj realny? Lebo nieco sa v mediach spomenulo, ze mate zaujem...

Reagovat
Airus
Reagovat
Pinturicchio

On bude hrozný rozmazlenec. Nepřekvapilo by mě, kdyby v těch průserech napodobil Auriera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dani Alves sa už na Instagrame rozlúčil s fanúškmi Juventusu.

Reagovat
Yzemi
Reagovat
Pinturicchio

SKY : Juventus si jako nástupce Alvese vybral Danila z Realu. Madrid chce 20, Juve nabízí 15+bonusy. Příchod Danila vylučuje příchod Costy, oba jsou Non-EU.

Co je to za módu s těmi Brazilci? Vždyť herní vlastnosti většiny z nich se přímo vylučujou s tím, na čem Juve vždycky stavělo.

http://www.football-italia.net/104853/psg-join-alex-sandro-hunt

Těm bych ho neprodal ani za 140 miliard. Úplně vidím, jak Sandra Beppone šoupne Sandra do PSG, aby urovnal vztahy po Comanovi a vyhandluje za něj žoldáka Di Mariu (italský pas) a kriminálníka Auriera (francouzský pas).

Reagovat
Pettirosso

jsem v moodu, kdy bych nejradsi vypnul internet a zapnul ho 1.7. Ono to dopadne nakonec dobre, ale zatim je to strasnej nervak.

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, zatím ale na mě jdou spíš mdloby než že bych měl radost.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

Včera už se začaly objevovat zprávy, že těch 60+ za Alexe byl hoax a nejvyšší nabídka Chelsea byla 45, čemuž se Juve vysmálo. Stejně tak údajně nikdy nepožádal o přestup. Už jen to, že o tom neinformoval nikdo z těch lepších zdrojů v Itálii svědčí o BS.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/100919/sandro-im-here-stay-juve

Zrovna Alex na mě nepůsobí tak, že by za dvě měsíce totálně otočil a chtěl odejít. Snad z tohodle všeho bude pravda jen ta nabídka nové smlouvy a Alex ji přijme.

Celkově ty zprávy šly nějak moc rychle za sebou. CFC nabídka => nová smlouva od Juve => odmítnutí nové smlouvy => přestup pomalu hotový ... a to všechno během pár dní u přestupu za 70 milionů.

... tipl bych, že pravdivá bude ta 45 milionová nabídka od CFC a nabídka nové smlouvy od Juve, kterou snad Alex podepíše.

Reagovat
Pinturicchio

První a druhý odstavec stejný, mohl jsem to tam pro jistotu připsat ještě potřetí.

Reagovat
Airus

Díky bohu, já chvilku myslel že mě chytla mrtvice

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blade115

Jako že by všechny dobré zdroje v Anglii, Francii a minimálně i jeden někým od vás označený důvěryhodný zdroj z Itálie takhle brutálně někomu naletěli? To se mi nějak nechce věřit. Na druhou stranu teda ani nevěřím, že to je tak blízko, jak se píše. Na to se to všechno semlelo dost rychle, jak píše Pintu.

Nevím teda, jestli by Marotta zrovna mluvil o 45 mega jako o "very big offer"... Navíc to podání více nabídek (ačkoliv už ne to, jestli to Juve nebo Alex přijmou) psal třeba i Romano, toho jsem měl ohledně SA za dost dobrý zdroj. Při tom, jak se o nás píše, že budeme utrácet, je fakt těžký uvěřit, že bychom se zastavili na takové částce jako 45 mega...

Dneska by o Sandrovi měl psát Amoyal, tak třeba přijde s něčím novým nebo to nějak objasní. Zatím ti lidé od DiMarzia píšou akorát děsně neurčitě.

Reagovat
Pinturicchio

Ad první odstavec, stejné to bylo u Vidala a MU. Nějaké bezvýznamné noviny v Chile přišli (dokonce tuším s úplně smyšleným) s rozhovorem, kde měl Vidal říct, že jde do MU / opouští Juve, nevím přesně, všichni (a hlavně Angličani) se toho chytli a psali o téhle věci, jakoby už Vidal pózoval s dresem United, pak měl říct na nějaké párty svému kamarádovi, že jde do MU, apod.

Jinak osobně za bulvární a nespolehlivé považuju asi všechny zdroje, Francie Equipe, který se dá. Nevíš, kdo to byl v rámci Itálie?

Reagovat
Miguel19

Romeo Agresti

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, jakou úroveň má italský goal.com, ale pokud stejnou, jako ten anglický ...

Reagovat
Deywid

Pintu, nič v zlom, ale nehovorili ste presne toto isté pri Pogbovi a spol?

Ako nevravím, že isto prestúpi, ale ten záujem Chelsea je vážny a ver, že sa len tak ľahko nevzdajú.

Reagovat
Pinturicchio

Při jakém spol? Jediný, kdo přestoupil, byl právě Pogba a vem si, jak dlouho se ten přestup táhl a jak to ze začátku vypadalo pravděpodobně.

Jediné, na čem záleží, je postoj Sandra, pokud nezažádá o přestup on sám, tak se Chelsea může snažit třeba celé léto.

Já nikde nepsal, že Alex na 100% nepřestoupí. Na základě čeho bych to měl psát, mého přání, aby zůstal nebo na základě spekulací, jako vy, kteří zase doufáte, že přestoupí?

Reagovat
Deywid

Ok, podla mňa budeš nepríjemné prekvapený...

Reagovat
Miguel19

Pettirosso25.06.2017 13:31#

Agresti je jeden z nejduveryhodnejsich. Ma blizko k Juve.

Reagovat
Pinturicchio

To má i Tuttosport jako turínský deník a píšou vesměs kraviny. A co koukám na jeho stránky, tak sbírá právě ty bulvární věci, o kterých nikdo serioznější / seriozní nepíše.

Reagovat
Pettirosso

Goal com asi spatnou, ale Romeo na twitteru dava info ze svych zdroju a fakt jeho povazuju za jednoho z nej. Cimz nerikam, ze ohledne Alexe ma pravdu, nebo se nemuze splest.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, jasné, já jeho práci nesledoval / neznám ho, takže může být.

Reagovat
Airus

M2 přijde že se Goal docela zlepšil. Přijde mi trpělivější a nepřepisuje každou blbost

Reagovat
blade115

Já právě ale sleduju konkrétní novináře, o kterých vím, že ohledně Chelsea nepíšou blbosti. Z Anglie Matt Law, Simon Johnson, Dan Levene, Liam Twomey, Ed Aarons a další... Jasně, že Metro, Express, Daily Mail atp převezmou všechno, co se hodí, proto to jsou bulvární sracky.

Z Itálie to psal Romeo Agresti, jak píše Miguel, pak ještě jeden, kterého si už nepamatuju, a italský Eurosport. Ale ten nevím, nakolik je důvěryhodný.

Reagovat
Deywid

ten záujem reálny tam je a príde mi že to Pintu dosť zlahčuje, a ako som mu písal, podľa mňa bude nakoniec nepríjemne prekvapený

Reagovat
Pinturicchio

Nic nezlehčuju, nikde nepíšu, že ten zájem není reálný, proboha.

Reagovat
Deywid

ok, tak som ťa nepochopil....

Reagovat
Pinturicchio

Takhle, ten zájem klidně reálný a vážný být může, ale řekl bych, že určitě ten přestup není v takové fázi, jak to prezentujou novináři, to by prostě šlo až moc rychle, což u přestupu takového hráče za takové peníze nepovažuju za reálné.

Reagovat
Deywid

to určite nie je, veď prestupy sa vyjednávajú vačšinou týždne...mne to vychádza, že zájem Chelsea je, Juventus nechce predávať, takže to je všetko na Sandrovi...a hlavne na jeho agentovi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blade115

Nic nezlehčuje, jen je to střízlivý názor z druhé strany, který se nikomu z nás přirozeně nelíbí, protože Sandra prostě chceme !!!

Reagovat
Deywid

Reagovat
Pinturicchio

Divil bych se, kdyby to bylo naopak a na Sandrův příchod byste žehrali.

Reagovat
blade115

Jsou takoví...

Reagovat
Pinturicchio

Hispteři, kteří nechtějí, aby CFC vypadala jako pokemon-catcher.

Reagovat
blade115

Vlastně spíš ti, co si myslí, že si kvůli němu Alonso už nekopne, a ti, kterým se dělá zle z té částky... Prostě ti, co ho viděli jen párkrát v životě a nevědí, jaké to je dělo a že za to stojí.

Reagovat
Pinturicchio

,

Však CFC tam za Alonsa snad ani náhradu nemá, ne? Mně ta kombinace přijde OK, dělo Sandro, k němu kvalitní náhradník Alonso ... podobné tomu, jak to má teď Juve, Sandro / Asamoah.

Reagovat
blade115

Přesně tak. Loni všichni viděli, že Conte hrál tu samou jedenáctku celou sezónu, tak si myslí, že tím Sandrem Alonsa odstřelí. Jenže teď už prostě bude muset rotovat, když bude i LM. Navíc Alonso umí hrát i stopera. Tahle kombinace je náhodou super. Je hloupost jít do sezóny jen s Alonsem... On tam teda hrál příležitostně i Pedro, ale to není dlouhodobé řešení.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, marilo sa mi, že Alonso umí i na stoperu, o důvod míň proč nechtít Sandra.

Reagovat
Pinturicchio

OK, ale stejně ti novináři vystupují "pod hlavičkou" nějakého deníku, ne? Nebo jsou to "sólisti"? (Nevím, ptám se).

Reagovat
Deywid

Law - Guardian, Johnson - Evening Standard....hlavne títo dvaja majú určite nejaké zdroje priamo v klube....neviem ako je to u Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Může být, netvrdím, že to tak není.

Reagovat
Deywid

a títo dvaja písali práve niečo v tom zmysle, že ten záujem je velký, ale že nič nie je zdaleka hotové

Reagovat
Pinturicchio

Vidím to stejně. Jinak jak prosákly zprávy o tom, že Sandro může být na odchodu, tak se okamžitě začalo psát o PSG a City, to bych byl zvědavý, kam by se ta přestupová částka mohla vyšplhat.

Reagovat
Deywid

sám som zvedavý, o City sa hovorilo, že chcú Mendyho a Van Dijka a že od oboch vycúvali kvôli vysokej cene (čo mi teda na City nepasuje

u PSG je otázka, či by tam Sandro chcel ísť....

tak či tak, ta čiastka, ak prestúpi, bude pre vás veľmi pekná

Reagovat
Pinturicchio

PSG by byl určitě krok zpátky, CFC / City bych ještě jakž takž chápal - větší plat než v Juve, zahrál by si pod Contem / Guardiolou a zahrál by si ve sledovanější lize.

Peníze mě zahřály u Pogby, Sandra bych kvůli nedostupnosti top kvality na LB zkousával hůř.

Reagovat
blade115

Jak kteří, Law je z Telegraphu, Johnson ES, Twomey ESPN, Aarons Guardian, Levene je spíš sólista, Kinsella Goal ... Z Francie mám třeba ještě Pirauxe a Bouhafsiho. Piraux právě psal, že máme dohodu se Sandrem, ale ne s Juve, takže to není tak blízko.

A ten další z Itálie byl Luca Borioni. Ale nevím, jak je důvěryhodný.

Reagovat
Pinturicchio

To s tou dohodou se Sandrem proběhlo i Itálií, prej kývl na 7 milionů ročně, ale už nevím, kdo to psal.

Borioniho neznám, ale žije v Turíně a dělal pro TuttoSport, teď je v TorinoCq24 (taky Turín), takže tam by to s tou informovaností / bulvárností nemuselo být špatné.

Reagovat
blade115

To by odpovídalo. Law je dvorní novinář Chelsea, ten se fakt skoro nikdy neplete a psal to samé. Máme dohodu se Sandrem, ale ne s Juve. Marotta chce minimálně těch 60 mega a nehodlá slevit a Sandro by sice do Anglie šel, ale tlačit na ten přestup nebude. Přesto psal, že je Chelsea přesvědčená, že ho nakonec přivede. Naše CEO už prý osobně jednala s Marottou.

Ono se taky není čemu divit, vedení hoří koudel u prdele, protože jestli jeho a pár dalších nepřivedou, tak se na to Conte vysere... A umím si představit, že to radši Roman rozbije všechna prasátka, než aby ho nechal jít...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, o tom už jsem cosi četl, že Conte není spokojený s aktivitou na přestupovém trhu a zvažuje odchod ... vedení CFC to pak dementovalo.

Reagovat
10

Ty z Itálie jsou jména, který jsem nikdy neslyšel. Na Sky Italia chodí celej den různý pořady věnující se mercatu (Calciomercato s Di Marziem, Calciomercato 24 se Sugonim atd.), ve kterých se objevují různý podržtašky, který tam čtou více či méně bulvární zprávy z různých často pofiderních zdrojů, oni musí nějak natáhnout sledovanost a hlavně obsah, protože ty pořady čistě o mercatu jdou třeba 3-4 hodiny denně. Tyhle podržtašky pak ale v Anglii citují jako důvěryhodný zdroj Sky Italia, přestože to třeba původně byla spekulace právě z Anglie, kde pak zase píšou, že informaci potvrdila Sky Italia. Tyhle lidi se snaží dostat na úroveň Di Marzia za každou cenu, honí senzace a odběratele na Twitteru, ale sami většinou nic neví...

Reagovat
Deywid

mne príde, že aj Di Marzio je v poslednej dobe viac a viac mimo

Reagovat
10

je vidět, že musí dělat bulvárnější zprávy, protože to prostě lidi chtějí, kvůli tomu jeho úspěšnost za posledních 5 let šla hodně dolů...pořád to je ale zdroj se zdaleka největší úspěšností

calciomercato je v Itálii fenomén jako latinský telenovely a tak je k tomu potřeba přistupovat

Reagovat
Deywid

show must go on

Reagovat
blade115

Může být. Tohle ale nejspíš nebude ten případ, na to o tom psala až moc dobrá jména, v Anglii i jinde. Většinou, když takhle někdo něco převezme, tak jsou to plátky jako Daily Mail, Metro, Standard nebo Sun.

Reagovat
Airus

+ Teď se to všechno vozí na Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Banega oficialne potvrdeny. z tych 9 mega som stale v prdeli.

Inter chce Zappacostu aj.

Dnes by sa mal dotiahnut prestup Skriniar za Carpariho a dvoch Banegov

Reagovat
danko10

Saba je demon.

Reagovat
10

zatím to vypadá, že bude pro AS mnohem prospěšnější v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomina ako David Moyes raz povedal, ze raz dostane Everton pred Manchester United. A naozaj sa mu to podarilo. Ako trenerovi Manchesteru United.

Reagovat
danko10

Dufam, ze aj tam rozbehne ten svoj biznis s hostovackami, opciami, protiopciami a pravami prvej noci na deti z dzungle. To by mohlo spolahlivo eliminovat aj silu cinskeho kapitalu.

Reagovat
Maritazzi

Dneska zrovna psali, že se nám na hostování podařilo udat toho H'Maidata, za kterýho se zbavil tuším Mazzitelliho nebo Pellegriniho, už nevím. My bychom prej od Interu mohli chtít Jovetiče, to by mě zajímalo, za jakých podmínek by to šlo..

Reagovat
danko10

Nech sa paci. Cinan sice zdvihol obocie, ked to pocul, ale Saba skusene zakontroval, ze do Rima chcel kupit Schicka, ale Pallotta mu nedovolil a aha co je z neho dnes za plejera, tak nech drzi hubu.

Reagovat
snuff24

Co furt s tím Banegem ? k nám šel zadarmo, nepředvedl nic, takže za 20 mega ho asi bohužel nikdo nekoupí, a pokud je pro Spalla nepotřebnej, tak se o pár mega dohadovat nebude.

Reagovat
Maritazzi

Já jsem Inter letos tolikrát neviděl, ale když jsem byl na domácím zápase s vámi, tak tam vypadal jako suverénně nejlepší fotbalista, technicky, s přehledem, těžko bych řekl, že to je jeho chyba.

Reagovat
snuff24

To sis možná zaměnil Sevillu za Inter..což o to technicky vybavenej je, ale vetšinou to k ničemu nevedlo.Třeba takovej Perišic ač je třeba horší fotbalista v součtu tak u nás byl daleko platnější než Ever. Taky neříkám, že je to vyloženě jeho chyba v tý bandě nekopů si to nemá ským dát. ale pokud ho nechce sám tréner a je pro nás nepotřebným zbožím, tak 9mega odpovídá.

Reagovat
Maritazzi

Tak zrovna Peričic taky mohl předvést daleko víc, kdyby Inter nebyl rozesranej od začátku sezony a měl nějakou koncepci, to samý je i s Banegou. Přijde mi škoda za zbavovat takhle dobrýho hráče, kterýho se podařilo získat zadarmo a kterej potřebuje jen kvalitní vedení a důvěru k tomu, aby mohl táhnout tým. Jsem zvědavej na kom to teda Spal se Sabatinim chtěj postavit.

Reagovat
10

Reagovat
Votas

To je zas si myslím celkem jasný... Prodej Banegy je 9 míčů čistej zisk, prodej J.Maria by byl účetně ztrátovej = prodá se Banega a bude hrát Mario.

Ostatně i jinak ta sestava, když se pomine obrana, tak může v aktuální podobě bez Evera klidně ve Spalovu stylu fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nehraju sa pohare, cize myslim, ze bude spoliehat hlavne na Maria a Valera ak pride.

Reagovat
smazaný uživatel

mna serie ta cena len. nemal bohvieaku sezonu ale 9 je malo v dnesnom futbale.

Reagovat
Votas

Já si myslím, že on se nějak s vedením domluvil, že prostě jinam, než do Sevilly nepůjde a je to účetně nejčistší příjem, tak proto se prodá i takhle relativně za levno. Hodnotu on má určitě větší, ale neumíme ho pořádně využít, takže to z herního pohledu ani ztráta není.

Reagovat
lnterista

Ach jo

Reagovat
Maritazzi

Římani, co byste říkali na Thauvina za Salaha?

Reagovat
Alberto Aquilani

je mi nesympatický, pár krát som ho v sezóne videl a prišiel mi, že ani nevedel, čo chce s tou loptou spraviť. Pak vraj chytil formu, ale nebol by som z neho nadšený...

Reagovat
Maritazzi

Zas hrál pod Garciou Taky mi neni sympatickej, ale zatim se kromě Berardiho za bambitku nepíše o ničem normálnim, příchody jako Ghezzal by mě nasraly ještě víc.

Reagovat
Eldarion

taký francúzsky Deulofeu ktorý mal životnú druhú časť minulej sezóny

Reagovat
Pipo123

Kurva, De Roon nám utečie do Atalanty, stále sa píše že sa čaká na predaj Bigliu a Keitu aby mohol Lotito nakupovať, to akože nemáme žiadne prachy a musíme len predávať ? Ani na toho posratého Boriniho nemajú 5 mega

Reagovat
LesyJePan

Borini zajtra v AC zdravotna prehliadka.

Reagovat
Pipo123

No veď, to isté aj De Roon. Predvčerom sa písalo ako sme blízko k Borinimu a dnes už ide do AC, naše vedenie sa dohaduje o pár miliónoch a do toho príde aj Atalanta a vysolí za De Roona 14 mega... Čakám že ku koncu mercata podpíšeme Anelku, Drogbu a Brocchiho

Reagovat
Kluivert9

De Roona jsi stejně nechtěl, ne?

Reagovat
Pipo123

Tak já ho skoro vôbec nepoznám, 10 tu písal že to je skôr hráč na pozíciu Parola než Bigliu, každopádne za Parolo niekoho potrebujeme, takže mi to je fuk, hlavne aby niekto prišiel

Reagovat
Pettirosso

Inter set to sign Genoa's Pellegri for 30m euros. He turned 16 three months ago & has a total of 74 mins of Serie A football. Insanity.

Jako tvl

Reagovat
Eldarion

Toto nemôže byť pravda neverím tomu

Reagovat
maras93

Reagovat
Votas

tak jestli jim pošleme Ranocchiu, tak je to 25m za to, že si vezmou Žabáka a 5 za kluka, tak to není tak hrozný. Jinak demence na n-tou.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

slusna show

Reagovat
olis

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele