FIGO STÁLE VÁHÁ

13.02.2007, 15:53
Aktuality
Luis Figo po letošní sezóně ukončí působení na nejvyšší úrovni a odejde do ústranní. Ve fotbalové kariéře bude pokračovat dále, v lednu se předběžně dohodl na angažmá v Al Ittihádu, z toho ale možná nakonec sejde...

"Moje působení na té nejvyšší úrovni skončí tady v Itálii. Byl to můj úmysl již před dvěma lety, když jsem přicházel," prozradil Figo.

Další kroky bývalého portugalského reprezentanta povedou do Saúdské Arábie, kde se již dohodl na podmínkách jednoleté smlouvy s Al Ittihádem. K tomuto přestupu mělo dojít již v zimě, nakonec z něho sešlo a vše se posunulo o šest měsíců.

"Rozhodl jsem se zůstat v Itálii až do konce sezóny a vyhrát zde titul," zdůvodnil Figo své lednové rozhodnutí. K titulu má letos hodně blízko, Inter zatím suverénně kraluje Serii A a před druhým AS Řím má již jedenáctibodový náskok.

V Al Ittihádu se těší na novou hvězdu, v tuto chvíli však nění zřejmé, zda se jí vůbec dočkají. "Počkám a až potom uvidím, co bude dál. Potřebuju si všechno pořádně promyslet," prohlásil 34letý fotbalista, který má v této chvíli jasno ohledně strávení části zbytku kariéry v Portugalsku. "Už před časem jsem došel k rozhodnutí, že doma fotbal již hrát nebudu."

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele