FIGO PODLE PŘEDPOKLADŮ DO INTERU

05.08.2005, 21:32
Aktuality
Portugalský fotbalový reprezentant Luis Figo dnes definitivně zpečetil svůj přestup do italského Interu Milán. Poté, co odjel ze soustředění Realu Madrid na zdravotní testy, které nic závažného neukázaly, podepsal se svým novým týmem dvouletý kontrakt.

I když měl nejlepší fotbalista světa z roku 2001 Realem Madrid ještě rok platnou, Inter za něho nemusel platit žádnou přestupovou částku. Kontrakt vynese nejlepšímu hráči Portugalska z posledních let celkově 6,9 milión eur. Figo se oficiálně představí následující sobotu při tiskové konferenci.

Figo byl značně rozčarován kvůli své časté absenci v základní sestavě a přestup by mu měl pomoci vrátit se do základní sestavy rozhodně rychleji než v Realu. Samotný fotbalista je přestupem do italského klubu velmi potěšen.

"Inter je špičkový klub, ve kterém si můžu splnit svoje ambice a zahrát si v kvalitní italské lize," vysvětlil novinářům portugalský internacionál, proč se rozhodl právě pro Milánský Inter, když měl nabídky více týmů v popředích evropských lig. Luis Figo je po argentinském středopolaři Santiagu Solarim a jeho krajanovi obránci Walterovi Samuelovi třetím hráčem, který během letní přestávky vyměnil bílý dres Realu za černomodrý Interu Milán.

Figo ještě nebude moci nastoupit ve 3.předkole Ligy mistrů proti Šachťoru Doněck, protože uzávěrka nominací proběhla již včera v pravém poledni. V případě postupu Interu do základní části nejprestižnější klubové soutěže však za italský klub již bude moci naskočit. Jeho první zápas v Serii A bude křest ohněm, protože Inter se v úvodním ligovém kole utká s obhájcem Scudetta, turínským Juventusem.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (223)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji hodně štěstí v novém působišti, Luisi!

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstavit Real bez Figa-to sa neda Figo dufam,ze sa ti bude co najviac darit v novom klube...

Reagovat
HOST*Real

Taky nejsem nadšený že z Realu Madrid odešel Luis Figo ... byl to jeden z mých oblíbených hráčů ... ale nedá se nic dělat ... doufám že Real vyhraje spoustu trofejí i bez Figa nejn tuhle sezonu ale i ty další

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tady výčet úspěchů, které s Realem dosáhl a na kterých se výrazně podílel. Odchází můj absolutně nejoblíbenější hráč, kterého jsem zbožňoval už v dresu Barcy, což dodnes nechápu Takže též přeji hodně štěstí, Luisi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto som fakt nevedel?Tvoj absolutne naj.hrac? Tak to by som nepovedal.Ale som velmi rad-mas dobry vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze kazdy musi uznat,ze Figo urobil pre Real velky kus prace.Ale,ze je to tvoj naj.hrac to som fakt ani len netusil...

Reagovat
HOST*Maniac

sory mere, ale jak si poznal s diskuzí s chatu zas tolik o španělských klubech newim, takže jsem to tam nemohl moc napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak nějak v hlavě mám, ale raději si to někde ověřím, jen se mi to nechce hledat

Reagovat
HOST*

Inter za nej zaplatil - 7 mil eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som pocul,takze neviem co je teraz pravda...

Reagovat
HOST*Maniac

ani já nevěděl ale jukněte na uefa.com a tam je free transfer a tomu věřim víc než českejm serevrům...

Reagovat
HOST*Maniac

host, příště pls. podpis a jinak už (díky doktorovi) vim, on to někdo spletl. on si přijde na 6.9miliónů za 2 roky, takže když někdo udělal chybu a napsal že tolik stál tak to všici opsali...

Reagovat
HOST*yarda

Jojo, Tiburón Figo byl, je a bude mým oblíbeným hráčem, ať si culos říkají, co chtějí. Fotbal se hraje na hřišti... Hodně štěstí v mém druhém oblíbeném klubu, Luisi, nezapomeneme a díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, fotbal se hraje na hřišti, ak proč si teda kritizoval Etooa za to, co říkal???

Reagovat
HOST*yarda

Protože nadával...

Reagovat
smazaný uživatel

Figo taky dělal trapný scény, tak se nezastávej. Rozdíl mezi nima je ten, že Etoo se omluvil a navíc narozdíl od Figa, etoo byl vykopnut z Madridu, Figo prostě zdrhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste Figa taky vykopli, nedali jste mu to, co si jako nejlepší fotbalista té doby zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme Figa vykopli? Nechci nic říakt, ale tohle značně konkuruje teorii o tom, že Zidane se vrátil do repre kvůli penězům Figo prostě vzal roha, peněz měl tak jak tak dost a barca má svou hrdost a nebude rozdávat jak si někdo jednou dupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo? A Ronaldinhovi, když je teď nejlepší, snad nepřidáte? Prostě jste si ho nevážili, jak jste měli a on to vycítil, dal vám dal spoustu času na zvážení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jneže Ronaldinho si o plat neřekl, tomu jsme přidali díky zlepšené finanční situaci.Ale prostě přijít a říct, že chce větší palt, jian kdoejde do Realu, když pak hraje proti Barca, tak hraje na diváky divadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Figa jste nevykopli, ale my jsme zase nevykopli Sammyho. Pokud si pamatuju, tak loni Marca psala o tom, že Roberto letos v létě dostane španělský pas, takže se pro Eto´a konečně uvolní místo a Camacho s ním pro sezonu 2005-2006 počítal. Jenže přišla výborná nabídka na jeho prodej, tak jsme ho prodali, jako vy Figa. Eto´o nechtěl hrát za Real, Figo zase za Barcu. Eto´o kvůli vztahu k vedení, Figo kvůli vítězství v LM. Peníze bych do toho nemotal, myslím, že si výrazně polepšili oba. Jsou to podobné případy, jenže vy jste si Figa prostě tak znechutili, že to asi neuznáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze si první začal motat právě ty. A o Lm si myslím sovje, přidje mi to jako pitomsot, v době přestupu nebyl Real ani zdaleka lepší než Barca ( real sice vyhrál LM, ale BArca dvakrát posobě ligu, měla stejěn šancí ) .

S Etooem si napsal hend dvě blbosti...když někoho Real koupí v patnácti letech, celou dobu ho tahá po hostování a pak mi tady řekneš, že by se s ním v pětadvaceti počítalo, tak se musím smát A vy že jste ho prodali díky dobré nabídce? Vždy´t se s vámi chtěl soudit, jak jste ho drželi jen proto, že by šel do Barcy, nechtěli jste ho DO BARCY prodat ani za nic, radši byste ho dál tahali po hostování... Prostě jste ho vykopli z týmu a zároveň ještě drželi dál od lepší příležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No vyhráli jsme 2 ročníky z posledních tří a Figo po tom hodně toužil, ligu už vyhrál hodněkrát. O tom Eto´ovi v Madridu to psali v Marce, není to můj výmysl, ten výtisk mám dokonce doma, za známku a obálku ti to pošlu

Reagovat
smazaný uživatel

V Marce můžou psát co chcou, ale přece nemůžete patncátieletého hráče vláčet po hostování, protože se prý za deset let má uvlonit místo por "no-EU" hráče A pustit jste ho nechtěli ,to je taky fakt, prostě ho jen držet na hostování, kde by nedělal problémy.

Reagovat
antimadrista

Jak to můžeš vůbec říct, Figo byl pro klub a fanoušky na prvním místě. Bylo slušností, aby ihned popřel možný přestup do Madridu, to ale neudělal,tak nač se divíš, proč sme se ho pak vcelku rychle zbavily. Bruta ve svých řadách nepotřebujem.

Reagovat
HOST*Tomik10

I když sem přiznivec ac milan tak teda klobouk dolu před interem zatimco ac posiluje pouze utok tak inter chytře investobval do obrany (samuel) a ted taky i do zalohy (Figo) jen tak dal

Reagovat
HOST*klasik

inter to narozdil od a.c. potreboval, obrana byla dost derava.

Reagovat
HOST*

třeba bodou letos bojovat o Scudetto 3 mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale zase AC ma obranu uz tak hodne silnou i kdyz utok taky

Reagovat
HOST*Maniac

ale tu obranu mají starou, příští sezónu musí koupit aspoň 2 obránce

Reagovat
HOST*ital

Maldini a Cafú můžou hrát klidně do 40.Už několik let mají konstantní formu.Nesta zas tak starý není.Jediný slabý článek je tam Stam.

Reagovat
HOST*Maniac

ta obrana je celkově stará. Žádnej jinej tým nemá nejmladšího hráče v obraně kterýmu je 28 let. Stam to tam celý drží..Pochybuju, že by hráli do 40 na vrcholný úrovni. To snad může nějakej fakt hodně dobrej golman.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je dobrá blbost, i Maldini je kravina, natož pak aby krajní obrácne mohl hrát kldině do 40

Reagovat
HOST*Honzao

Takovýho hráče, co chodí do jinýho klubu jenom kvůli podpisovýmu bonusu a pod., bych nikdy nekoupil!!! Barca ho prodala fantasticky !!!

Reagovat
HOST*R+R

Neznáte nějaký stanice, kde vysílají fotbal (nejlépe Primeru)? Mám Astru a nějaký španělský stanice tam jsou. Ale třeba Telemadrid nebo Galicia napíšou do programu, že dávaj fotbal a přitom je tam prd!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdostupnější je podle mě galaxie, pokud ti stačí jeden zápas týdně a nemusíš jich vidět šest

Reagovat
HOST*R+R

Je pravda, že Bilbao nemůže kupovat ne-baskický hráče?

Reagovat
HOST*Maniac

proč by nemohl?

Reagovat
HOST*yarda

Může, ale nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak napsal yarda, ale je to fajn tradice, to se mi líbí na klubech, i dkyž kolik jiných obětuje peníze a úspěchy kvůli tradici?? Barca, Athletic a...???

Reagovat
smazaný uživatel

No Kyslik. neviem ako dlho bude Laporta odolavat 20milionovej ponuke co mu lezi na stole za reklamu na dresoch. Mas pravdu. Kolko klubov obetuje svoju tradiciu pred dresmi? 20miliov euro je jeden BAptista rocne No ja som spokojny stym co mame a reklamu naozaj nechcem. to je na nasom klube to krasne. Dufajme, ze Laporta odola

Reagovat
smazaný uživatel

No to neví asni nikdo, ale já mluvím o současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby bylo po jeho, tak on už to dávno má, o tom zdaleka nerozhoduje jen on.

Reagovat
smazaný uživatel

to dufajme. Zachovanie tradicie je jeden z dovodov preco fandim prave BArce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, v tomhle jsou tyhel dva kluby vyjimečné, zajímalo by mě, jak by hrál Real bez 20 milionů každý rok, ale mu o to nejde, Perez to prostě bere jen jako továrnu na peníze.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to je možná i pravda, ale zase třeba budeme mít největší sportovní město v Evropě, kde budou mladí talenti růst jak houby po dešti a tudíž nebudeme muset v budoucnu tolik utrácet... Jinak Eto´o a Ronaldinho jsou modelovým příkladem barcelonské tradice - Katalánci ako repa Bilbao má tým ze SAMÝCH Basků...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to nikddo nepopírá, Athletic má jsité tradice, Barca má jsité tradice, který jiný klub má takové tradice, že kvůli nim obětuje i sportovní úspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Real má taky takovou pěknou tradici, nerad totiž kupuje kvalitní stopery, na což obvykle sportovně doplácí

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
HOST*yarda

Napadá mě neslušná odpověď, ale nechám si ji pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, obvyklý pokus arguemntovat šovinismem nebo tak něčím?

Reagovat
HOST*yarda

Zrovna teď ne

Reagovat
smazaný uživatel

Víc toho ale nemáš

Reagovat
Mr.Jindros

A nenapadlo tě, že reklamu nemáte proto, že by se fanoušci nasr*li a klesla třeba prodejnost dresů, lístků atd. - takže by se to v celkovém součtu nevyplatilo ? Jak nad tim uvažuju, možný to to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Další adept na nejdebilnější příspěvek měsíce Fanoušci by přestali chodit na fotbal kvůli reklamě na dresu

Reagovat
Mr.Jindros

Myslel jsem hlavně prodej dresů a suvenýrů, připadá mi to celkem logické. Seš silně přehnaný idealista.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto se to Laporta snaží prosadit už od té doby, co je ve funkci. No jo, jak jde o Barcu, všechno je špatně

Tohle si musím uložit, nemámě reklamu na dresech, protože by se to finančně nevyplatio...

Reagovat
HOST*R+R

Neznáte nějaký stránky, kde jsou přehledně seřazeny všechny přestupy, stačila by klidně jenom Primera. Musí tam ale být např. přestup, hostování atd.

Reagovat
HOST*yarda

Marca.com, as.com - obvykle heslo "Altas y bajas" (Marca to má v levém sloupečku jako heslo, As v rámečku zeleným a červeným písmem spolu s nadpisem "Mercado de verano")...

Reagovat
HOST*R+R

Díky, přesně to jsem potřeboval!

Reagovat
HOST*R+R

Borja do Mallorky přestoupil? Já myslel že jde jenom hostovat!

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky zmátlo, nevím, jestli je to tam všechno dobře

Reagovat
HOST*yarda

Borja je v Mallorce, jediní, o kterých ještě není jasno je Celades, Portillo a Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě 3 posledních zápasů jsem provedl menší analýzu toho, co Frank asi zamýšlí se sestavou. Vypadá to (pro mě bohužel), některým se to bude líbit, že trident Xavi, v.Bommel, Deco se zatím moc nechytil. Nejvíc toho odehrál na pozici štíta Rafa a byl také nejlépe hodnocen. V obraně to vypadá, že černého petra zatím drží Oleguer a v útoku potvrdil svou výjmečnost Messi. Takže sestava:

Valdés-Belletti,Puyol,Edmilson,Gio-Xavi,Márquez,Deco-Giuly/Messi-Etoó-Ronaldinho. Takhle se to zatím jeví......

Reagovat
smazaný uživatel

Celke ms to usesatvou souhlasím, ale nevěřím, že by měl Messi hrát v zákaldu, ač hrál fakt skvěle, možná v průběh usezony, ale jinak si myslím, že začne Guily. No a ten trident že se nechytil, možn áse to dal otrochu čekat Ale uvidíme, prví výraznou zkouškou bude právě superpohár...

Jinak mě neuvěřitelně těší, že Edmilson hraje v obraně a že je jedním z nejlepších hráčů v přírpavě...

A taky se mi líbil Damía, ten bude možná taky dostávat občas příležitost, stejně jako Sylvinho.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. XAvi a Deco na rovnakej priestorovej urovni a volni hraci v strede pola, ktori budu tvorit a za nimi bude im kryt chrbat a vypomahat defenzive Marquez. tak ako to bolo poslednu sezonu. ta bola v podani zalohy tah uzasna, ze naco to menit. Edmilson do obrany namiesto Oleguera.

cize to iste ako i pisal.

Valdes - Belletti - Puyol - Edmilson - Van Bronckhorst- Marquez - Xavi - Deco - Ronaldinho - Giuly - Etoo

Reagovat
HOST*peti

z coho usudzujes ze sa spolu nechytili? toto su pripravne zapasy a riijkard skusa rozne varianty kto s kym naco by hravali spolu v priprave podla mna prave tito traja budu hrat spolu v tich najtazsich zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

no tak XAvimu plitvame jeho talnetom tym , ze musi hrat stiahnute s defenzivnymi ulohami a este k tomu mu aj chyba potrebna tvrdost a van Bommel zase neukazuje ani zdaleka to co na tom poste ukazoval prave Xavi. takze mame dva vyrazne oslabene posty oproti poslednej sezone. takze sorry ale nech ide Van Bommel pekne doprdele na lavku. na def. stit MArquez a vedla Deca Xavi. to co sme hrali poslednu sezony. vadilo vam nieco na hre nasej zalohy poslednu sezonu? mne nie

Reagovat
smazaný uživatel

hej rominho promiň, ale proč to musíš pořád dokola opakovat? Tvůj názor na tohle je tady napsaný nejmíń dvacetkrát a ty to tady furt cpeš, já s tím taky souhlasím, ale nebudu to jak vůl psát furt a furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

vies o tom, ze som cakal, ze mi napises.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně už z toho vážně haraší.

Reagovat
smazaný uživatel

pisal som to prevazne tebe na chate. tu v clankoch som to moc nespominal a ak ano tak to bolo v clanku, ktory tu uz nie je. toto je pre mna klucova otazka pre nadchadzajucu sezonu a preto sa k tomu stale a stale vraciam. ty moj nazor poznas tak nato nereaguj. nie si tu len ty a diskutovat mozem aj s inymi.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže když článek zmizne, tak to všichni zapomenou, je to možná klíčová otázka, ale ty si v ní svůj postoj nezměnil, tak proč ji opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

neraguj prosim ta nato ak ta to uz nezaujima. su tu aj ostanti a zjavne tema zaradenia Van Bommela do zostavy netrapi len mna ale barcafana inak by to nepisal. mozme snad o tom diskutovat.vzdy lepsie ako sa tu hadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, mě to taky zajímá, ale proto nemusím u každého článk učíst furt jedno a to samé, ale zakazovat ti to jaksi nemůžu, tak si to piš furt dokola dál. OK.

Reagovat
smazaný uživatel

som rad, ze si pochopil, ze to neovplivnis. takze smola. musis to trpiet. s ostatnymi mozem diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jseš tady ten poslední, kdo mi bdue říkat s kým můžu a s kým ne

Reagovat
smazaný uživatel

nauc sa citat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím to

Reagovat
HOST*peti

no neviem ale van bommel na lavicku asi neprisiel aj ked je to skoda ale xavi bude hrat asi defenzivnejsie ako to uz bolo viac krat proklamovane a van bommel s decom pred nim podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Však sezona je dlouhá, když to tak nebo tak nepůjde, tak se to může kdykoli změnit, takže žádná hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

ano Van Bommel podla mna nebol v planoch ho dat na lavicku, ale vcerajsi zapas s Cadizom ukazal, ze po prichode Marqueza sa hra zlepsila a bola aj golovejsia. Pochybujem, ze niekto uprednostni zaujem hraca pred zaujmom klubu. Frankovi tiez ide o svoju povest

Reagovat
HOST*peti

skoro ani raz nehrali spolu vsetci v takej zostave ako si to kazdy predstavoval riijkard ich dost tocil takze nikto z nas nemoze vediet kto je s kym ako zohraty len jedna vec sa mi zda cudna preco by sa mal messi striedat prave s giulym ved v repre na ms 20 hral skor ronaldinhov post giuly nech sa strieda radsej s iniestom ako to bolo minuly rok alebo s maxim najmensie sance hrat ma podla mna ezquero

Reagovat
smazaný uživatel

kto je s kym zohraty vsetci vieme a minula sezona nam to ukazala. jedina zmena bude asi Edmilson. co sa tyka Messiho tak v zapasoch ktore obliehame branu tak spravi klucku do lavej strany a ma to na lavacku(je lavak) a ma dobru poziciu na strelbu. Giuly ak spravi dolava tak lavacka nie je taka kvlaitna a ked klucku doprava tak je uz moc z uhla. dufam, ze rozumiete co chcem tym povedat. kedysik to preferoval tusim chovanec, ale nie som si isty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pubertak ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Že by? A i kdyby?

tyhle tvoje teorie jsou prostě zábavné, Guily buď to má nalevou nebo z úhlu, přesto druhý nejlepší střelec mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

ano presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, žes mi dal az pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stojim si za tym co som napisal.

Reagovat
HOST*peti

no s edmilsonom by som bol rad keby hrali s puyolom stoperov a uz keby hraval giuly v zaklade tak nech sa strieda s iniestom ako to bolo minuly rok ako technik je iniesta lepsi ako giuly a v koncovke si mozu podat ruky a messi by sa mi viac pacil ako nahradnik ronaldinha hra presne jeho post

Reagovat
smazaný uživatel

No to je s prominutím kravina, protože oba goly padly z přímáku A před tím naopak xavi na gol z té podle tebe blbé pozice přihrál, takže spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

takze spis si myslim, ze k primaku sa musis aj nejak dostat a 3gole v druhom polcase su tri gole. hra sa zmenila a vysledok to len potvrdil. inak je nieco co ti v sucasnosti vadi alebo sa ti

nepaci na BArcelone? okrem Oleguera

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě naposled...Bommel byl vystřídán v 60. minutě, prní gol padl dřív a to se Xavim an pivotu kdy nahrál na gol. Po vystřídání padl ydva goly ale z přímáku, kde prostě záleží spíš na individuálních schopnostech než na složení kádru. Samozřejmě, nějak se ta musí dostat, ale vzheldek ke komentářům, co jsem slyšel to ani d oté doby nebyl problém...

Proti Oelguerovi nci nemám, kádr mi přijde dobrý, nic bych neměnil. ASmozřejěm bych barl třeba středního obránce, ale pokud bdue hrát Edmilson ta kjak zatím hraje, není potřeba. Tým je dobře vyvážený, zkušení, v nejlepším věku, mladí četně odchovanců, ti dostávají dostatek příležitostí, jsem spokojený...

Reagovat
smazaný uživatel

vidis nejaku slabinu u niektorych nasich hracov?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý hráč má své slabiny, ale tým celkově žádnou větší ne.

Reagovat
smazaný uživatel

no sak ja sa ta pytam na slabiny jednotlivcov. kto podla teba ake ma?

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky nezkušený, Puyol nemá talent pro offside system, Edmilson bude asi trochu pomalejší, navíc po zranění, Oleguer nezkušený, nevyrovnané výkony, Gio výkyvy formy, starší, Sylvinho taky věk půjde znát, Marquez trošku tvrdší než by mělo být, v obraně dělá chyby, trochu pomalejší, Motta furt zraněný, Deco, tady toho mco není, ale napříkald absence prot iRealu jen kvůli žlutým kartám, kterých měl fakt dost, to nás stálo hodně, Xavi pomalejší, Ronaldinho špatná konocka- OBČAS, Iniesta špatná koncovka, Bommela až tak zcela neznám, nicméně pohyb nic moc, Gabri...je pravda, že nikdy až tak úplně nenadchne, odehraje dobrý zápas, ale vzít na sebe nebo tak, to jsem ho neviděl, Guily...no...první půlka sezony hrozná koncovka, ale ve druhé zas dal všechno Ale určitě náchylnost na zraněný, přinejmenším loni to bylo v prní půlce furt, proto taky nebyly ty výkony ze začátku takové jako v druhé polovině, Etoo...nejspíš hra halvou, jinak rychlý, koncovka dobrá, není to solista, Ezquerro, to až tak atky nevím, viděl jsem málo zápasů, určitě je dobré, že je univerzál, ale na zákald to není...asi, kdo zbývá? Damía, probléym v obraně, ale je mladý, uvidímě, Belelti dokonalý v útoku ( byly záapy kdy mu nešly centry) ale obrana občas hoří, Messi, tak to teda nevím, v těch záapsech jsme snad slabinu neviděl, určitě ale hra hlavou, Larsson rychlost. Rodri, Pitu nevím, u Rodriho jsme neviděl kladného, U Pita nic špatného, viděl jsem málo zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

juchuuuu

Reagovat
HOST*yarda

Ty vole, kritika vlastních hráčů, gratuluji, tisknu a rámuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tiskni si co chceš, já jsem to udělal pro tři červená pluska

Reagovat
HOST*yarda

Hnusnej prospěcháři...

Reagovat
HOST*peti

v nasom time su len dve slabiny etovi chyba rychlost a ronaldinhovi technika

Reagovat
smazaný uživatel

a Valdesovi ruky

Reagovat
smazaný uživatel

A Puyol by zas potřeboval trochu bojovnosti

Reagovat
smazaný uživatel

to, co jsem napsal jde opravdu vyčíst z poslednívh zápasů. Taky bych rád viděl Bommela na hřišti ... ale

Xavi je na tom postu o 100% lepší (což jsem nečekal) a štíta hrát v.Bommel asi nebude. Rafa odehrál teď spolu s edmilsonem 1,5 zápasu (jako jediní) Rafa jako štít a Edmilson jako stoper. Vypadá to celkem jasně. Navíc na Mundu Deportivu psali, že s Bommelem v se stavě měl i Deco víc defenzivních povinností v důsledku toho, že Xavi hrál štíta a to už za to opravdu nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

No atk t obylo celkem jasný, nicméně se asi rozhodne v záaspe s Betisem ,dky nejspíš opět bude hrát tato trojka, protože Rafa nebude. Když se chytnou, Frank to tak určitě nechá, když ne tak tam snad nechá Rafu, i když já bych tam nejraději samozřejmě viděl Mottu.

Reagovat
HOST*peti

tiez si myslim ze riijkard to skusi s belettim pyuolom edmilsonom giom decom xavim bommelom etom rooniem a giulym v zaklade proti betisu ale aby mali xavi a este aj deco viac defenzivne ulohy len kvoli van bommelovi sa mi zda picovina uz ked tak radsej nech s nimi hrava rafa alebo motta

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně pravda je, že Deco i Xavi měli i loni defenzivních povinností ažaž.

Reagovat
HOST*peti

no to je pravda ale teraz by ich mali mat mat este viac co by nasmu krasnemu utocnemu futbalu asi neprospelo

Reagovat
smazaný uživatel

Zas by měl Bommel víc útočných povinnsotí než loni Marquez, všechno je relativní, ale já samozřejmě souhlasím s Bommelem na lavičce msíto MOTTY!

Reagovat
smazaný uživatel

no keby bol Bommel druhy Zidane alebo Ronaldinho tak by som ho nechal utocit aj na ukor viac defenzivnych uloh pre Deca a Xaviho, ale zeby bol Van bommel nejaka extra utocna hviezda koli ktorej by sme mali obetovat asi dvoch najlepsich rozohravacov na svete. tak to teda nie

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si to asi představuješ tak, že Bommel bude útočit a ti dva budou jen bránit, chudácí, a třeba Pirlo nebo tak, nic? Proč bychom je proboha měli obětovat?

Reagovat
smazaný uživatel

eeeej.kyslik. domysli si, co som chcel tym povedat. tebe tazko nieco vysvetlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak těžký no.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Mommel střídal ve 45. za Márqueze!!!!!!!

Máš asi cca o 15 min. nepřesné info

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nevíte někdo, proč nemůže Márquez hárát teď proti tomu Betisu? Je na repre nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

ano je v repre tusim proti Kostarike

Reagovat
HOST*R+R

Viděl jsem poslední 2 zápasy Barcy se Sevillou a Cadizem a musím říct, že v defenzivní činnosti hodně tápe. Soupeřovi hráči se mnokrát dostávali do přečíslení 3 na 2, 2 na 1. Hráči Barcy se téměř nestahovali, ale zase měli štěstí, že koncovka jejich soupeřů byla hrozná. Hlavně Luis Fabiano spálil šancí na 3 zápasy. Vyzdvihnout ale musím geniální přímý kop Ronaldinha, 3.gól proti Cadizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, tak špatnác obrana a přesto jen dva goly z posledních tří zápasů s polovinou náhradníků...

Reagovat
HOST*R+R

Jak říkám, neproměňovali šance. Ale hlavně proti Seville to byl den otevřených dveří. Proti Cadizu jenom v první půli, to tam byli tuším náhradníci. Ve druhé půli už toho Cadiz moc nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je u nás už sem tomu přestával věřit že se to povede.

Konečně to vypadá že Morati dostal rozum a kupuje už jenom potřebný hráče.

I když nevim jestli se Helguera prosadí tak Figo i Samuel by asi měli hrát v základu.

Forza Inter!!!! Scudetto bude naše!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Helguera ale zůstává v Realu, nebo myslels Solariho?

Reagovat
smazaný uživatel

jj myslel sem Solariho nevim proč sem napsal Helgeru

Reagovat
smazaný uživatel

eeeeh.co hovoris s Helguerom? a figo ma 32 tak sa moc netes. je pomaly a tam kde spravil klucku a rychlo akceleroval a zisakl si naskok tak tam dnes svojov pomalostov straca. k tomu talianska liga. no zostan pekne pri zemi. mozno sa milim, ale je to moj nazor. Stankovica by som napravo a nalavo Solariho. do stredu Cambiaso a Veron a vpredu Adriano a Martins.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají to divně poskládané, ten Stankovič napravo taky není ideál. Já nechápu, jak můžou koupit Pizarra, když neví, kam s Verónem a Stankovičem. Jinak souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze Stankovicovi to sedi viac nalavo, ale videl som ho hrat aj vpravo a hral dost dobre. som zvedavy ako bude obrana. Zanetti, Samuel, ?(Cordoba,Materazzi,Burdisso),?

Reagovat
smazaný uživatel

Burdisso určitě ne, Materazzi možná půjde jinam, vypadá to na Cordobu, ale ten je teď zraněný. Podle mě je Stankovičův ideál uprostřed zálohy, v Laziu tam odehrál nejlepší zápasy, dostával se víc do koncovky a on má střelu fakt dobrou.

Reagovat
sansiro

Cambiasso měl super vydařenou sezónu, Veron se taky dobře chytl a Stankovič odehrál asi nejlepší rok. To jsou 3. Kdo bude 4. záložník, to fakt nevím. Ať si Mancini vybere - Solari, Killy, Karagounis, Boumsong, Figo, Pizzaro, Zanetti nebo třeba Van der Meyde? Inter věčně třetí

Reagovat
sansiro

Já nechápu, na co tam mají 20 dalších záložníků. Jsou to opět vyhozené prachy.

Reagovat
sansiro

Cambiasso měl super vydařenou sezónu, Veron se taky dobře chytl a Stankovič odehrál asi nejlepší rok. To jsou 3. Kdo bude 4. záložník, to fakt nevím. Ať si Mancini vybere - Solari, Killy, Karagounis, Boumsong, Figo, Pizzaro, Zanetti nebo třeba Van der Meyde? Inter věčně třetí

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně: Verón na lávku!!!!! Střed Stankovič-Cambiasso, levá Solari a pravá Figo. Stankovič je mladší a ve středu bude o 50% lepší než Verón.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Real odehrál první přípravu v Rakousku proti místnímu regionálnímu týmu a v prvním poločase nastoupil ve své nejsilnější sestavě: Iker - Míchel Helguera Pavón Carlos - Becks Gravesen Baptista - Zizou - Ronaldo Raúl, ve druhém nastoupili náhradníci až na třetího brankáře Codinu, momentálně zraněného Raúla Brava a stále ještě plně neuschopněného Woodyho. Hřiště bylo dost hrozné, prakticky se nedalo přihrávat po zemi a navíc měli hráči za sebou několikadenní Luxemburgův dril v písku. Baptista se podle očekávání postavil na levý kraj zálohy, ale měl dost volnosti, takže přebíhal i napravo a velmi často přečísloval soupeře v jejich šestnáctce. Přesně takto bych si to od něj představoval. Nejlepším naším hráčem byl opět Raúl, v přípravě zatím dominuje společně s Míchelem Salgadem.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky slaby vysledok s regionalnym tymom rakuska

Reagovat
HOST*yarda

Nepruď, je to jen příprava... Baptista určitě hru oživil, od toho tam je... Teď ještě Robinho, uzdravit Woodgatea a koupit Ramose a jsme komplet

Reagovat
smazaný uživatel

kam chces preboha dat Ramosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Helguery.

Reagovat
smazaný uživatel

19rocne namiesto HElgueri? bozeee .

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako věk rozhoduje o tom, kdo bude hrát? Já si myslím, že ten, kdo heaje líp, tak ten bude hrát, to, že mu je 19 je jen bonus ( pokud nebude dělat chyby z nnezkušensoti, ale to je zas o tom, kdo bude hrát líp ) a vzhledem k velkému množství chyb od Helguery z loňska...

Reagovat
smazaný uživatel

no to je tvoj nazor. podla mna dat 20mega alebo kolko vlastne stoji za hraca, ktory odohral skoro len jednu sezonu poriadny risk. k tomu ma 19. ziadne skusenosti a tie obranca potrebuje. Real je velkoklub a nie Sevilla, ktora je postavena na vychove. za tie prachy mozu kludne kupit Gallasa a este im aj ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho teda bral hned.

Reagovat
smazaný uživatel

za tie prachy. ja nie. ak poda 5sezon po sebe stabilne a kvalitne vykony tak ok, ale za 19rocneho .eheee.niee

Reagovat
smazaný uživatel

No právě ho koupit tak mlaédho, abychom těch pět sezon toho stopera měl i a ne ho kupovat až bude mít pět sezon dobrých někde jinde. Ty bys asi nekupoval talenty vůbec, co? Jen samé hotové hráče???

Reagovat
HOST*yarda

A už se perou!

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslik. nie jeden hrac vyhorel a je to risk. mozno vide mozno ale nie a za 19rocneho, ktory ukazal len jednu sezonu dat asi 20mega a este ho postavit na druhy najzodpovednejsi post v celom tyme. a k tomu sa tu naskytuju moznosti ziskat za tie prachy dlhodobo overenych a vysoko kvalitnych hracov. no je to zaujimave. tvoj nazor. ja mam iny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen ptám, takže ty nejsi pro kupovat talenty? Ty bys kupoval hotové hráče, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

som za kupovanie talentov ale nie na najdolezitejsie posty a nie za 20mega.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak které bys například koupil a za kolik si myslíš, že by byli...

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno koho a za kolko ale urcite nedam 20mega za 19rocneho hraca, ktory hral len jednu sezonu. ak ta napadne nejaky taky nakup, ze sa uskutocnil a ze niekto dal za 19 rocneho hraca 20 mega a k tomu este obrancu a dal ho do zostavy, tak mi prosim ta napis.

Reagovat
smazaný uživatel

O to mse nabavím, říklas, že bys kupoval talenty, mě by zajímalo jaké, když nechceš do nich investovat moc peněz, takže asi žádné, když říkáš, dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslik tuto taktiku skusas na kazdeho , ale uz ta mam precitaneho. rec je o Ramosovi. potom zmenis temu a zacnes o inom. som za kupovanie talentov. som zato , aby sa kupovalu na uplne ine posty ako je stoper a uz vobec nie som zato, aby sa kupovali za 20 mega. takze teraz ti dam trochu inu teoriu. som za kupovanie talentov v mladom veku 15/16/17 , ked je ich cena relativne nizka. trochu ich dochovat a casom im dat prilezitost, ked budu zvyknuty a bude iste, ze nato maju a ked nie tak na hostovania a pod. co sa tyka stoperov, tak by som radsej kupoval hotovych hracov vo veku 25 az 27

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jaká změna tématu? Tak sand téma Ramos bylo uzavřeno nebo ne? Nebo to se musíme cleý den bavit o jednom? Téma Ramos skončilo s tím, že já bych ho koupil a ty ne, pa kjsme se teda zeptal ,jaké talenty bys jinak koupil, když ne Ramsoe, od toho tu diskuse je, aby byly další témata. Ramso je uzavřený. Takže ty bys kupoval hráče 15-17 a 25-27, jo? Takže hráče jako ( to je jen příklad!!!!) Persie, Fabregas, Jesus Navas, Kompany, ty bys nekupoval, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Persie, Fabregas, Jesus Navas, Kompany podla toho za aku cenu, ale nie za 20mega kolko chcu za ramosa. dufam, ze ti doslo co som chcel tym povedat. za druhe. no , ktory z tychto hracov by si momentalne u nas zahral? ziadny nie stabilne.za tretie povedal som, ze by som kupoval na stoperov(obrancov) 25-27 rocnych a na zvysok by sa videlo podla talentu a schopnosti a presadenia sa v inom klube, ceny, povahy, potreby

Reagovat
smazaný uživatel

No však jsem psal do závorky s osmi vykřičníky, že to je příkald. Nicméně já bych bral Persieho Kompany i Ramose a kdyby to nebyla taková mrcha. tak i Fabregase. A oni by moc levnější, než těch 15-20 nebyli...

Reagovat
smazaný uživatel

no chces dat 15 az 20 mega za hracov, ktory by si u nas ani nezahrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Za takové hráče ano.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry si. fakt. za prve by si u nas momentalne minimalne dva roky nezahrali, lebo este kvalit toho co mame nedosahuju a to by im na lavicke totalne uskodilo. ich cena je vysoka preto , lebo su kvalitny ale maju schopnost dosiahnut este viac, ale na lavicke sa zlepsovat neda, takze by ich vyvoj bol zastaveny.

Reagovat
smazaný uživatel

spomaleny a to by uz ta cena co stoja nebola taka aka je teraz

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako když je koupíme, tak co? Hostování neexistuje nebo co? Já bych je koupil, ty bys kupvoal hotové hráče, když chceš utratit stejnou částk uza hráče, co stráví v klubu 4 sezony jak za hráče, co tam může strávit sezon 12, jak chceš. Jak ty říkáš, tvůj názor...

Reagovat
smazaný uživatel

kyslik. hovoris tu o 12 sezonach ale aj o hostovani takze by z toho 12 sezon tak ci tak nebolo. ehh. a vzhladom na nas tym by si u nas ani neprdli velmi dlho a museli by byt na hostovani dlho, takze akych 12 sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

tak deset no, děsná prdel

Reagovat
HOST*yarda

Vedle Woodgatea kvality má i přes své mládí, může hrát i na pravém kraji. Pochybuju, že by vedení kupovalo nějakého známého drahého stopera (Andrade, Ferdinand)... Ramos je mi sympatický, proto ho všude cpu

Reagovat
smazaný uživatel

este raz.aka je Ramosova cena? ja som pocul o 20megach.

Reagovat
smazaný uživatel

Původně 27, teď 20, ale podle mě to na těch 15 ukecáme

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm. tak si ho kupte. je to velky risk a ked sa tu za tu cenu ponukaju ini hraci tak to je pre mna zaujimave

Reagovat
HOST*yarda

Letos ale asi těžko a pak naám ho někdo vyfoukne...

Reagovat
HOST*peti

no na ten real som velmi zvedavy a videt hrat zidana beckhama gravesen v zalohe a baptistu ronalda a robinha v utoku? no konecne sa bude dat na vas mozno pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo základ mají dobrý, ale lavička je orapvdu dost špatná, to byste si měli přiznat. Když uvažujete i o prodeji Owena ( nebo spíš o tom, komu ho prodáte )

Reagovat
HOST*peti

ziadny mlady talent ako u nas z domacej liahne ale co ved real mapenazi dost oni si mlade taleny kupia iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, my máme rozum oni mají peníze, a to přiznává i dost fanoušků Realu ( třeba FIGO ).

Reagovat
HOST*yarda

Vy máte rozum? To se nedivím, že máte dluhy, to muselo stát peněz! No a nic proti Figovi-přispivateli, ale on je takový měkký - žádný div, že to přizná

Reagovat
smazaný uživatel

No ty dluhy, to je právě ta otázka těch peněz, kterých narozdíl od vás tolik nemáme. Ale jen se na to podívej, my koupíme mladé hráče, který u nás zazáří, vy kupujete jen dražší hotové hvězdy, protože až tak na to nemáte ja kse říká čuch. ROmario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Figo, Di Stéfana jsme před krádeží kontaktovali pevní...no ale jak říkám, vy jste měl ivždycky víc peněz, tkaže jste si toho Zidana i Figa mohli koupit když už byli nejlepší i přesto, že jejich cena byla vyšší...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslel jsem, že se bavíme jen o vašem novém vedení, ale když jmenuješ Rivalda, Figa, Ronalda, tak asi myslíš minimálně posledních 10 let, do toho se raději nepouštěj, tady nemůžeš vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč ne, to je celkem známo, že Barca měla/má čich na talenty, Real měl peníze, takže samozřejmě na tom byl mnohdy líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem spíš na mysli to, že kromě těch výše zmíněných megahvězd jste kupovali i nekonečnou řadu hráčů, kteří nakonec vyhořeli. Od roku 96 bych jich dal dohromady aspoň 30.

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně jsme utratili méně peněz než vy. A to chceš jako říct, že jsme nakoupili třicet hráčů a doufali, že se nějací chytí?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale skoro to z tvého výkladu vypadalo, že když už kupujete za hodně peněz, tak se to vždy vyplatí. Ale říkám, skoro

Reagovat
HOST*yarda

TAK A DOST! Vy jste kontaktovali Di Stéfanův klub, který mu neplatil a z kterého odešel, což o obdařenosti rozumem nesvědčí... My jsme kontaktovali klub, v kterém hrál a který mu platil. Takže se o žádné krádeži nedá hovořit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to nalhávejte dál, to je nejlepší. Nebyl žádný Franco, žádná policie v šatně, prostě vše bylo ok, Real má všechny trofeje oprávněně, můžete být pyšní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo si nic nenalhává, to jsou fakta! POJĎTE NA CHAT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A dluhy máte i vy

Reagovat
HOST*yarda

Ale menší

Reagovat
HOST*yarda

Pche, béčko se zocelí v druhé lize a všichni budou čumět

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak zlé. Když koupíme Ramose, tak máme na lavičku Lópeze, Dioga, Woodgata, Pavóna, Brava, Pabla Garcíu, Gutiho, Raúla, Owena a Portilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ramose jset zatím nekoupili, takže na lavku toho orpavdu mnoho není, třeba střed obrany kdo? Pavón? Portillo teda ( zatím ) není hráč, který by měl mít v Realu místo. Raul Bravo je hrozné kopyto

Reagovat
HOST*yarda

Tak místo Portilla Soldado, s tím R.Bravem souhlasím, plnohodnotnou náhradu za R.Carlose nemáme...

Reagovat
HOST*peti

no na gutiho a owena asi budes muset zabudnut

Reagovat
HOST*yarda

Takže téměř zdvojené posty, chybí náhradník za Beckse, což by se potenciálním nákupem Ramose bylo vyřešeno, protože napravo v záloze může hrát (prý) Diogo? Plantilla larga a la vista???

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude, když Pavon zdvojuje Woodgata, tak kdo je za Helgueru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, ale vám taky nikdo pořádný nezdvojuje Puyola

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt, ale když si vezmeš, že loni hrál cleý rok v základu, tak Oleguer jako náhradník, to není až tak nejhorší ( relativně ).

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se opěvuje de la Red, ale nevím nevím

Reagovat
HOST*peti

ale ne dufam ze zmenou systemu hry 4 3 3 a prichodom dvoch dobrych brazilcanov sa na vas konecne bude dat pozerat aj ked som fanusik barcelony tak fandim predovsetkym spanielskemu futbalu lebo kazdy aj fanusik realu musi priznat ze za posledne 2 roky hral real najnudnejsi futbal za poslednych 15 rokov a k tomu aj na stadione ste mali stisenu hlasitost

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší fotbal jsme hráli v sezoně 95-96, proto přišli Carlos, Seedorf, Mijatovič, Šuker, Panucci a Illgner.

Reagovat
smazaný uživatel

A odkuď že přišli? Ilgner jako německá jednička, Carlos hráč Interu Milán. No a Seedorf, to chceš srovnávat třeba s Figem? I ty ostatní?

Reagovat
HOST*R+R

Ramose bych koupil hned! Sice jsem ho viděl jenom v zápase s Barcelonou, ale to mi stačí. Ať už je v Realu!

Reagovat
HOST*peterZba

debilko len nemudruj..barca hra nudny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to móc dobře

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak okolo těch stoperů se možná i něco děje. Pérez prve tvrdil, že koupí někoho dalšího, když odejde někdo kromě Samuela, Figa a Owena. Teď jsou pryč dva první jmenovaní a náš milý Flore se rozhodl, že když prodá Owena (15-20 mega), půjde po Ramosovi. Otázkou zůstává, zda za takovou cenu Owena někdo koupí (vážně se tváří snad jen Newcastle), pak zda má cenu se ho zbavovat a nezkusit ukecat Sevillu za blbejch dvacet mega bez prodávání Owena a konečně drobně pošpanělštit tým. Na druhé straně by si to slízl prezident Sevilly, že zrovna na stoleté výročí prodá dvě hvězdy Pak jsem ještě slyšel cosi o dohodě, že na Ramose bude mít právo první Real, ale čert tomu věř...

Druhá zpráva o případném dalším stoperovi přišla od Luxemburga, který tvrdí, že pokud nebude Woodgate na stopro fit (nehrál teď přípravný zápas), tak řekne Pérezovi o zdravého a dobrého stopera. Jeho prvotní volbou je Lugano, Uruguayec, 25 let, s EU pasem, hrající za Sao Paulo a reprezentaci...

Taky vás tyhle klepy tak bavěj?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nám za Owena někdo nedá 20mega, tak prostě nikam nepůjde. Je to nejlepší anglický útočník, určitě lepší než Rooney, za kterého dal Manchester loni 40 nebo kolik. Owen u nás má ještě minimálně tříletý kontrakt, já bych si ho nechal. Přece nebudeme kupovat hráče za 20-30 a stejně kvalitního neprodáme za 10? Jakoby nestačilo, že Cambiassa, Figa a Solariho rozdáváme zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, no. 20 mega za Ramose přece není problém, to je výdělek z turné. Baptistu zaplatil Samuel, Diogo a García byli tak za 12 oba. Vyloženě pálka byla jen za Robinha... Takže tohle by se do oněch "120" za posily určitě vešlo. A Lugano (který zase odpovídá Blaugranasovu pohledu tj.zkušenější, "hotový", relativně mladý) by byl ještě za míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže ze stopera bude prd. Luxemburgo zájem o Lugana popřel Tak nezbývá než se modlit, že se Woodgate uzdraví...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dojem, že se situace se stopery bude ještě min. 5x měnit. O Ramosovi se píše už dlouho a ještě dlouho psát bude, aspoň do konce září určitě. Teď to sice vypadá, že nikoho nekoupíme, ale nejpozději o víkendu čekám na Marce nebo na As zprávu, že přijde Ramos nebo Lugano. Tipoval bych to spíš na Ramose, protože tam je zájem dlouhodobý, není to žádná záplata, protože někdo jiný nevyšel (viz. případ Owen - Vieira). Lugana vůbec neznám, ale líbí se mi těch jeho 190 cm, taková skála by se nám moc hodila.

Reagovat
HOST*yarda

Dneska Sacchi s Luxemburgem unisono tvrdili, že nikoho nekoupí, že už "koupili" Woodgatea To měli asi pěkně nakoupeno Uvidíme nicméně, koho jim koupí Pérez, ten se neptá a kupuje Ale pokud nic nebude, tak jsem zvědav, až budeme v půlce listopadu jak cedník, kde se nahonem bude v zimě shánět další stoper?! Čeho se kurva bojí?

Reagovat
smazaný uživatel

To už se ptám pět let. Nevíš, jestli bude hrát Woody v neděli proti Maďarům?

Reagovat
HOST*yarda

Nebude, ještě není "a tope" S tím Sergio Ramosem si AS pospíšilo: prý další nabídka Realu je 20 mega. Sergio je prý najednou smutný, atd, kecy, kecy, kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je smutný? Jinak je super, že Robinho už má dvě přezdívky - Cosminho a Galactinho

Reagovat
HOST*yarda

To je právě tajemné: po schůzce svých agentů s Del Nidem. Jen nevím, jestli je smutný a skleslý z toho, že mu president povolil nebo naopak zatrhnul jít do Realu Robinho je Robinho a do ManU míří Cicinho Jen aby Robinho nebyl -inho i svými výkony

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak oba výše zmiňovaní pánové stopera nechtějí? Proč asi? Museli by se více snažit a nenechávat všechno na chudákovi Gravesenovi? Nového stopera potřebujeme a pokud mají oba pánové pocit, že na to stačí sami, uvidíme... Já na nich po každém pokurveném zápase nenechám nitku suchou

Reagovat
HOST*yarda

Pro zájemce je na oficiálních stránkách Realu (www.realmadrid.es) video se všemi góly Realu na turné 2005. Stačí jen kliknout ve sloupci "Otras noticias" na nadpis končící "...Madrid en la gira 2005" a mít Windows Media Player. Guti do základu!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to pěkně sestříhané na vhs

Reagovat
smazaný uživatel

Som stastny ze nesiel do ManU lebo nam ho netreba......Je uz stary a uz nieje taky jak bol.....ale inter ma tento rok silny tym a daco urcite vyhraju.....Je to dobry hrac a uz nieje skvely...ale uvidi sa..... v reale hral vyborne...cize drzme mu palce v novom klube

Reagovat
HOST*

Už tam není ta rychlost a přímočarost, ale ta hlava, přehled -toho by chtěl v mužstvu asi každý (až na hvězdama přeplácaný, arogantní Real)

Reagovat
HOST*antimadrista

Ahoj všechny vás moc pozdravuju ukážu se tu co nejdřív

forca barca

Reagovat
antimadrista

Reagovat
antimadrista

Tak jsem se konečně už vrátil, byl sem skoro měsíc bez netu, jak se mi po vás stejskalo a jak koukám, všechno při starym Zdravim tě, Kyslíku.

Reagovat
antimadrista

Vsadil bych se, že za těmi attacky na naše dískuzní fóra na fcbarcelona.cz stojí fanoušci madridu 27.8. se koná v Praze barcelonský sraz, klidně si to můžem vyřikat

Reagovat
smazaný uživatel

A jé antimadrista se vrátil od bráchy Ufouna zpátky z prázdnin ve staré formě... To bude legrace! A s těmi neopodstatněnými výpady proti fans Madridu si to nech, nebo se zmíním Bublanovi a Paroubkovi, že je v Praze 27.srpna "BarcelonaTek" a uvidíme, jak dopadnete A jinak v davu síla, co?

Reagovat
antimadrista

Ten tvůj humor mi moc chyběl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele