FIFA zakázala Realu Madrid a Atléticu na rok přestupy

14.01.2016, 17:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (918)

Přidat komentář
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude muset Florentino v lednu rozbít prasátko

Reagovat
smazaný uživatel

A načo, ma prísť Roberto Carlos, Raul sa vráti aj zadarmo a čarodejník Zizou do zálohy , všetko galakticke co ma este ruky-nohy spať. A na tréner. Lavičku konečne už aj oficiálne zasadne Flore.

Reagovat
smazaný uživatel

Gento je taky ještě na živu

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Salgado,Hierro, Sanchis,Carlos- Makelele,Zizou, Guti- CR,Raul, Gento ako alternatívna jedenástka bud. sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

akorát bychom potřebovali trochu větší tým doktorů

Reagovat
smazaný uživatel

Eva Carneiro to zvladne vsetko sama, a ked nie Flore nam postavi nemocnicu na okraji stadiona

Reagovat
valloire

nejlepší Španěl všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

A kde pak máš ten svůj argument o tom, že aby byl nejlepší, tak musí vyhrát MS :/

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

V tomhle případě stačí rekord v počtu vítězství v PMEZ, v počtu finálových účastí v pohárech a v počtu výher v La Lize. Nemá to nikdo v Evropě, nemá to nikdo, kdo hrál v La Lize a proto je nejlepší Španěl. Howgh

Reagovat
smazaný uživatel

... takže klubové výsledky, který neuznáváš, když se ti to hodí.

Reagovat
valloire

Gento má víc výher ve Španělsku a víc v PMEZ než Xavi, takže není o čem. Španělská reprezentace v tý době ze známejch důvodů moc při sobě nedržela a proto taky nemohla dosáhnout nějakej větší úspěch. Navíc ji zastavil v Gentově době sám veliký národní team ČSSR, takže to je polehčující okolnost.

Reagovat
valloire

a kromě toho to platí na ty nejlepší světový fotbalisty (a takovou ambici Gento nemá) a jako ve všem se dají uznat výjimky viz. Di Stefano

Reagovat
smazaný uživatel

Který ale uznáváš jen ty a to taky jen tak, aby ti to vyhovovalo. Kdybys aspoň přiznal, že jsi staromilec a že ti kakao chutnalo za války víc jak dneska..

Reagovat
valloire

jsem staromilec, to je jasný, ale taky to proto dokážu posoudit líp, protože je móda všechno starší jak 10 let šmahem odsoudit. Di Stefano ani na MS nehrál, ta poválečná generace se musí hodnotit trochu jinak. Třeba Puskás by se mohl stát mistrem světa, ale taky měl smůlu. Přijeli tanky...V případě AdS je to tak, že změnil fotbal. Nejkomplexnější hráč, v tomhle víc než Pelé. Byla by to zajímavá konfrontace Argentiny s Brazílií, kdyby za Argentinu hrál on, Sivori a spousta dalších, kteří utekli do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky proto to dokážu posoudit líp

V tomhle není psychologie na tvé straně.

V tomhle je na tvé straně jen roberos.

Reagovat
valloire

No a k tobě psychologu....Jestli sis z toho vzal jenom tohle, tak si prostě kokot. Znam ještě pár trefnějších slov, ale ty s tvoji psychologickou průpravou je jistě uhádneš. Bože, jak můžeš bejt tak blbej?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím je člověk starší, tím méně je otevřený ,,novějším'' věcem. Přizpůsobuje se, mění názory atd. mnohem méně než mladý člověk.

KDYBY... Messi měl taky smůlu, že jim vytvořené gólové šance nedali spoluhráči jak ve finále MS, tak i ve finále Copy.

Prostě tu má z tebe každý akorát prdel, tak už to pochop.

Reagovat
valloire

Říká Bola, kterýho tu všichni berou děsně vážně. Tohle na mě nezkoušej, není mi 20. V čem máš pravdu trochu, že člověk je méně otevřený novějším věcem. Ale zase, jak to víš? Až budeš v mým věku, pak to můžeš říct. Navíc každej je jinej. Když ta nová věc není lepší než ta stará, proč bych ji měl přijímat? A je docela výhoda neměnit svý názory a postoje každej cca rok, jak to děláš zamlada a nenechat se tak ovlivnit. Výhoda je to, že můžeš srovnávat. No a k Leovi....no měl to prostě vzít na sebe, proběhnout hřiště jako Diego (mimochodem, toho jsem nesnášel, když je řeč o nesnášení) a nemáme se tu o čem bavit. No ale to se nestalo. Tak už to pochop.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vím? Jen utracené miliardy za všemožné výzkumy, průzkumy a milion dalších -umy Desítky let detailního zkoumání lidské psychiky atd. atd. atd. atd. Jestli si myslíš, že dokážeš ovládat svůj mozek, pak roberos pls Děje se to bez výhrad u každého. Záleží pak jen na osobnosti. Někdo přijímá opačný názor a někdo je tak namyšlený, že argumenty druhých nepřijímá a ty své si opírá o to, že on to zažil, že on tu je dýl, že on tomu musí rozumět více a blá blá blá. Můj děda viděl Genta hrát několikrát na vlastní oči a nikdy o něm nemluvil. Mluvil o jiných z jeho týmu a nejlepší španělský hráč má být někdo, kdo se x-let držel v pozici pátého šestého nejdůležitějšího hráče týmu? Bravo, odborníku. Hlavně když už mluví o fotbale, řekne svůj názor a nevnucuje jej jako ty a to si troufám říci... to vím, že viděl minimálně polovinu těch lidí, o kterých ty tu básníš, na vlastní oči, zatím co ty se tu kolikrát hádáš a nakonec z tebe vyleze, že jsi je neviděl hrát ani na videu, ale Pele kdysi říkal a když to říkal Pele, tak to tak muselo být

Tak jo, až budu ve tvém věku, přijdu ti říct k tvému hrobu, že jsem měl pravdu, ok?

Ano, protože proběhnout půlku hřiště a dát branku bylo mnohem složitější v osmdesátých letech, než je tomu dnes. Třeba takový Bobby Orr by v dnešním hokeji nezůstal polomrtvý ležet metr od brány při svých výpadech, ale naopak by dával 2x tolik bodů.

Jeď roberosi, pojď do toho.

Reagovat
valloire

Jj, psychologie - naprosto zbytečná pavěda pro ovce. Smutný je, že se na něco takový utrácejí miliardy, který jsou potřeba jinde. No ale to by se samozřejmě absolventi těchhle různejch filozofickejch a jinejch vejšek neuživili. Takže blabla...Říkáš tomu namyšlený jako spousta těch, co netuší. Když vím na 100%, že mám pravdu, tak v jakým vesmíru bych měl přijmout opačnej názor? Podotýkám, že to třeba je 100x ověřený zkušeností, ale ne, já mám poslouchat i jiný, kteří tu zkušenost nemaj. Teď mluvím trochu o jiným tématu - hory, co jezdíme, ale je to podobný. Řeknu, že na nějakou feratu můžem klidně bez úvazků, ale ne, kecá mi do toho frajer, kterej je podruhý na horách. Přitom vždycky, když jsem něco řekl, jak nějaká túra bude probíhat, jak je náročná, kdy se asi vrátíme, vždycky za celý roky to sedělo, nikdy nebyl problém. Ale ne, furt budou pochyby. Přitom je jasný, že ti lidi spíš pochybujou o sobe, ale takhle to ventilujou. No a podobný je to tady v diskuzi.

Tvýho dědu radši nekomentuju. Ty hráče já neviděl na videu, to jsme měli až v 88, ale v televizi. A je to docela jedno.Stačí si přečíst noviny a časopisy z tý doby, co o nich říkali (teď se bavím o 50-60 letech) experti a uděláš si obrázek. Navíc dokumenty třeba o Pelém jsem viděl už v 80 letech, takže můj názor má už hodně historický kořeny. A určitě ho nevyvrátí nějakej, byť i geniální výkon Messiho v zápase se Zaragozou nebo Leverkusenem. problém vás mladejch, a vím o čem mluvím, je, že už si myslíte, že máte jenom vy pravdu a neposloucháte starší. No ale dělo se to vždycky. Když trochu zestárnete, zjistíte, že jste byli naivní a měli ty starší poslouchat. Proto, když něco řekne Pelé, Beckenbauer a jiný legendy, který něco dokázali, tak to tak je.

Co se týče hokeje, to samý. Já viděl hrát Orra v televizi live a NHL v těch letech byla samozřejmě selanka, kde si hráči dávali navzájem přednost a byl to úplně bezkontaktní hokej. Ty vole, to byla daleko větší řezničina než je dneska, kde ti brnkou do hokejky a jdeš na 2 minuty. No ale to mi určutě vyvrátíš, protože jsi přece ten hokej hrál do x let a víš. Roberos je debil.

Reagovat
patas92

" Ty vole, to byla daleko větší řezničina než je dneska"

Reagovat
valloire

přesně, co jsem napsal, platí na tohle...

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Je vtipné ako stále k Messimu priraďuješ súperov ako Leverkusen alebo Zaragoza, pritom jeho najobľúbenejším súperom je práve kráľovský Real Nehovoriac o tom, že napríklad skóroval v dvoch finálových zápasoch LM a bol v tých zápasoch najlepším hráčom.

Futbal v súčasnosti je na oveľa vyššej úrovni ako tomu bolo za čias Pelého, prípadne Maradony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi komik. Jen ta namátkou, díky psychologii šla celá civilizace dále, stejně tak i sport. Není tým, který by do svých tréninků nezahrnoval poznatky z psychologie a není špičkový tým, který by neměl svého vlastního poradce. Rozdíl mezi průměrným a špičkovým sportovcem je jen v hlavě a to, starče, zkoumá psychologie. Ani netušíš, kolik debilů by nebýt ní bylo u policie, armády, mělo řidičák atd. atd. atd. Ale bavit se s tvrdohlavým starcem nemá cenu.

A bravo, stavět své názory na tom, co říkali jiní a co se psalo v časopisech Dříve se někteří válečníci popisovali jako obři s hlavou až v oblacích a svaly velkými jako skála. No a ve výsledku to byli jen nadprůměrně vysocí lidí, v té době kolem 190cm, kterých dnes potkáš minimálně padesát každý den

Ne, byl to hokej, který neměl absolutně žádnou taktiku. A teď si vem co jsi napsal. Za každý faul jdeš ven. To dělá hokej snadnější teda? Ty génie, nedělá jej to snad mnohem těžší? Co? Co? CO?! Že tými s mnohem lépe fyzicky připravenými hráči musí mnohem lépe bránit a hrát daleko více na tělo, když už nemůžou na dvou nohách sekat přes ruky hokejkou? ... Ne protože jsem jej hrál, ale protože mu rozumím a nejsem debil, který staví své názory nad ostatní jen proto, že ti Franta Stodola, šedesástiletý údržbář se čtyřmi prsty na pravé noze v hospodě řekl, že rozumíš hokeji ty joudo

Reagovat
valloire

tvoje názory jsou úplně mimozní, jednou to pochopíš...možná si pamatuješ tu změnu pravidel, neproběhla tak dávno, copak bylo před ní? A copak bylo v 70 letech...no ale o tom nemáš ani páru, mně stačilo , že jsi psal, že Kajkl a spol museli chodit do práce a že to byli amatéři. Víš o tom pane pavědo, úplný hovno a jsi naprosto tupej, že si myslíš a chceš to posuzovat. Hokej prej za Esposita a Lafleura na jedný straně a Michajlova, Martince neměl taktiku. To jsi opravdu takovej mimozní kretén? Jak si vůbec můžeš tohle dovolit říct? Kajkl by se vysral za tohle do držky. Vosle

Reagovat
valloire

ti

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu úplně v pohodě... a když máš tak rád to co kdo napsal, vosle, tak většina největších hráčů historie se nechala slyšet, že hokej šel hodně kupředu a po taktické stránce o šest tankerů a patnáct plachetnic.

Ale jo, poučuj, však taky znáš jednoho kdysi na české poměry lehce nadprůměrného obránce, takže ty můžeš

Reagovat
valloire

ještě nalož víc...díky psychologii šla celá civilizace dále

Reagovat
Atlético de Madrid

A ty jsi nějaký psycholog? Že o tom toho tolik víš...

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo psycholog ne, ale mám jí vystudovanou/studuji jí. Vypomáhám občas v krizovém centru, kde, když už, pracuji s mladistvými. Hlavní náplň mé práce je personální psychologie a pracovní poradenství. No a jako takový vedlejšák zdarma, díky rodinné příslušnosti s ředitelem, jsem jako školní poradce při závažnějších situacích. Spíše jako konzultant, ale tam musím max 5x do roka, takže to není žádné časové terno.

Takže veškerá má práce se točí kolem psychologie a nechci tady nějak bránit něco jen proto, že to sám dělám, ale zkrátka jen blb nazve psychologii pavědou pro ovce.

Reagovat
valloire

ty jsi komik...a takovýhle blby tady živíme z daní

Reagovat
technecium

On živí tebe dědku

Reagovat
valloire

a jak, kydama tak možná, hoši, já mám do důchodu fakt ještě daleko

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn, ale jen mě živ, když na daních každý měsíc odvedu částu, za kterou by v práci půlka republiky podřízla na místě jediného jednorožce

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, jen tak dál, živ mě

Reagovat
patas92

Jj, senilní důchodce určitě tak někoho živí

Reagovat
Atlético de Madrid

A mládež je taky dneska hloupější, pivo hnusnější a politici zkorumpovanější. Starší lidi si občas svoje mládí až moc idealizujou a ty seš typickej přiklad :)

Když bude hrát Iniesta ještě dost dlouho, tak bude mít pravděpodobně stejně nebo víc titulů v La Lize i v Champions League než Gento, ale neměl by to být důvod, proč by teprve tehdy měl být uznáván jako větší velikán než on. Je absurdně bizarní počítat tady jenom nějaký trofeje.

Reagovat
valloire

Já si dneska nic neidealizuju. Zeptej se táty na tu dobu v 80. letech. Víš, že máš v těch statistikách strašný množství chyb? Mluvím o tom pořadí GB dle postů. Jestli máš zájem, můžu ti napsat, kde jsou. Trochu jsem se na to podíval, dřív jsem podobný věci dělal. Bez netu, hlavně hokej a tenis. Co se týče Iniesty, tak jestli to dokáže a já i ty tu ještě budem, klidně uznám omyl. Ale ono to není tak lehký, tolik trofejí jako má Paco. Je bizardní počítat trofeje....hezký...ale vy děláte co? Počítáte trofeje, i ty, o který Gento ani nehrál, protože neexistovaly. Takže je pravděpodobný, že by jich měl víc než Xavi. Kdo o tom něco ví, ví, že je to tak. Kdo ne, ať jde do hajzlu a nepíše kraviny.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pořadí GB dle postů je vágní a ani to nejde mít exaktní, protože mnohdy nejde přesvědčivě určit, na jaké pozici v té dané sezoně ten hráč hrál. Nebo jestli byl nějaký křídelník v té dané formaci (třeba 4-2-4) spíš útočník nebo záložník. Snažil jsem se to dohledávat, ale za tolik práce mi to nestojí. Takže dík, četl jsem, ale je to zbytečný.

Jinak jako samozřejmě, že Gentovy trofeje maj větší smysl než nějaký superpoháry. Ale přijde mi to podobný jako třeba u Giggse, kterýho asi taky nikdo nevyhlásí za nejlepšího fotbalistu britský historie. Je to o tom, že někdo si dokázal držet vysokej standard dlouhodobě a někdo byl kratší dobu naprosto fenomenálně boží (Xavi, Iniesta). Rozdíl mezi čtyřmi a šesti tituly z Champions League pak už nevnímám jako tak podstatnej, protože se prostě musí zohlednit skutečnost, že v těch padesátkách měl Real Madrid menší konkurenci a dominantnější kádr než Barcelona dnes.

Reagovat
technecium

Nehádej se s ním. Když jsem to zkoušel já, změnil názor třikrát. Nejdřív šlo o titul z MS. Pak když si našel, že ho Zico nemá, tak šlo o počet gólů za kariéru. Pak když přišel na to, že těch 500 z mládežnických výběrů se mu nepočítá, tak řekl, že se mu říkalo Bílý Pelé, což je samo o sobě záruka toho, že patří do top 10 nej fotbalistů.

Prostě si to umí obhájit.

Reagovat
Kluivert9

Prostě vždy mimo, to je náš valloire

Reagovat
technecium

Ale musim říct, že jeho trolling je ten nejlepší, na kterej jsem zatím narazil. "Přesvědč všechny včetně sebe, že to myslíš vážně"

Reagovat
smazaný uživatel

Výraz ,,trolling'' je hrozný zlo. Takoví debilové byli před trollingem a budou i po něm. Mají jen štěstí, že se momentálně za ten výraz můžou schovávat.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

On ho viděl hrát a ty ne, takže vůbec nevíš. A Vasconkdosiho si taky neviděl a vůbec nevadí, že valloire taky ne, protože prostě proto, a navíc Pelé říkal, že byl lepší než on

Reagovat
valloire

pak, když si našel...to myslíš vážně? Těch 500 gólů není z mládžnických výběrů či co jsi tam mlel. A Bílý Pelé byla sranda. Vždyť o tom nemáš páru, pak těžko můžeš něco zkoušet.

Reagovat
technecium

Když není tak odkud? Pokaždý když tě požádám, ať své tvrzení dokážeš, odejdeš k jinýmu tématu

Reagovat
valloire

Regionální liga, mistrovství státu. Soutěžní zápasy, ne přáteláky, i když i ty se tenkrát hrály naplno. Falmengo třeba rozstřílelo i Barcelonu Já jsem ti tam dal vždycky i několik argumentů, ale ty si z toho vybereš Bílýho Pelého, což je samozřejmě nadsázka, i když to má něco do sebe. No a ty svý tvrzení dokazovat nemusíš že jo...A jestli si myslíš, že nevím z hlavy takovou věc jako že Zico nemá titul MS, když ti dokážu dodnes říct, co jsem dělal celej ten smutnej den, kdy Brazílie vypadla z MS, tak to se těžko můžem něčeho dobrat. Troufám si říct, že není moc lidí, kteří to tenkrát tak žrali jako já. Takže jsi mě i pobavil. Tyhle věci z historie ti řeknu v hospodě z hlavy. Když nebyl net v mobilu, tak mi kámoší volali z hospody nebo když jsem tam byl, abych je rozsoudil v nějakým sporu o fotbale , hokeji nebo tenise. Takže znova, pobavil jsi. To se cení, umíš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, má to něco do sebe... nový Pelé aka Robinho budiž důkazem.

Reagovat
valloire

No, novej Pelé se říká každýmu talentovanýmu Brazilci. Kdo se k tomu přiblížil nejvíc, je Zico a Ronaldo. Navíc Bílý Pelé se Zicovi říkalo celou jeho kariéru, což je pro nás starší známá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako problémy s prostatou. A?

Rosický je taky malý Mozart a vsadím boty, že jeho koule nejsou zdaleka tak lahodné.

Reagovat
valloire

No, řekl bych, že já opravdu žádný problémy staršího věku nemám. Ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš problémy mladých? To máš akné nebo co?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ty většinou vymyšlené věci z historie okořeněné TVÝM dojmem?

Taky ti v hospodě odvyprávím srdceryvný příběh o tom, jak jsem za mlada válčil ve Vietnamu

Reagovat
valloire

Řekni mi Bolíčku jedinou vymyšlenou věc z historie, kterou jsem napsal. Nepočítá se nadsázka, která má ovšem stejně reálný základ. Ty jeden zelenej barete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka je sama o sobě lež, obzvláště ve tvé podobě.

Nadsázka je, když se vyspíš s holkou, pokazíš to, ale kámošům řekneš, že jsi byl dobrý.

Jenže ty sis ho doma vyhonil a pak si všem řekl, jak jsi naložil té nové blondýnce z účtárny.

Reagovat
valloire

nadsázka je, že řekneš, že Flamengo rozstřílelo Barcelonu 2-1. Má to reálnej základ a to je vítězství Flamenga. Zbytek je pro blbečky, který se budou rozčilovat nad tím, že přece 2-1 není rozstřílení. A vysvětlovat něco takovýho je smutný Bolíčku. Ten sex...tvoje zkušenost co?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné. Jsem si jistý, že Real Madrid nebo Pelého tým má se všemi menšími kluby, nebo kluby kde byli dle tebe horší hráči než on, nebo než v Realu, stoprocentní bilanci

A to si slyšel, jak malej Roberto da Costal Silva dal kdysi mladému Pelému na dvorku jesle? Fakt, má to reálný základ, ale nijak ti to nedokážu a ani nemusím, protože když máš na sto procent pravdu, tak něčím podložené důkazy nejsou potřeba, že?

Reagovat
technecium

Takže znova. Ukaž mi zdroj. Nezajímají mě nějaké tvoje plky, že si pamatuješ tohle a tamto.

Reagovat
technecium

Zdroj, kde si řečtu konkrétní čísla, z jakých jsou zápasů, v jakých letech. Za zdroj opravdu nepočítám tvou pomatenou hlavu

Reagovat
valloire

chceš vypsat všechny zápasy, kde Zico dal gól? Jsi cvok? Ne, že bych to nedokázal, ale s takovou tapetou bys mohl vytapetovat všechny byty v Praze na sídlišti.

Reagovat
valloire

Zico dal prostě v soutěžních zápasech 476 gólů. problém je ten, že jich dal víc než Messi co? neboj, on ho dožene. Asi.

Reagovat
technecium

Jsi natvrdlej? Najdi mi internetovej zdroj, knihu nebo cokoliv, odkud jsi vzal informaci o 476 gólech. Samozřejmě bych nepočítal Zicovu autobiografii, kam si může napsat, co ho napadne.

Reagovat
valloire

Nebudeš tomu věřit. Takže asi takhle. Jdu teď na hokej a zítra to sem hodím. Zápas po zápase.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi debil. Valloire byl na každém jeho zápase a osobně si dělal do notýsku čárky.

Zico dal 217 branek z přímých kopů, 111 branek nůžkami zpoza vápna, 27 nůžkami ve vápně, 47 z vlastní poloviny, 40 z penalt, 102 střelou z třiceti a více metrů, 21 hlavou a 50 z pokutového území obyč gólem. Hlavně nedal žádný z dorážky nebo do prázdné jako Kdessi

Reagovat
valloire

Tohle ti moc nejde.

Reagovat
valloire

"pak, když si našel, že ho Zico nemá..." to mě furt rozsekává....nesuď jiný podle sebe

Reagovat
valloire

Jenže ty tam máš chyby jako Marche a zapomněl jsi na Segarru, kterej je před ním. O dalších věcech asi nevíš, ale ubezpečuju tě, že Bělanov byl útočník. Viděl jsem ho s Duklou třeba. Desailly v 96 hrál defenzivního záložníka až později obránce. Simonsen byl taky útočník, taky ho pamatuju. Atd. Za tu práci by ti to mělo stát, když to pouštíš do světa. Dohledat se to dá taky, ani to práce není.

4 nebo 6 je teda podstatnej rozdíl, protože se jedná o 50 let starej rekord. Nikdo ho ještě nepřekonal. Zrovna tak 12 výher v La Lize. A fotbalista to byl mimořádnej, i když samozřejmě uznávám, že nebyl ten hlavní lídr, to je jasný. Co se týče tý konkurence a kádru Realu.... jakej je rozdíl v tom, že od čtvrtfinále hrál Real proti stejně špičkovým týmům - mistrům svých zemí - jako teď hraje Barcelona? Teď je akorát víc zápasů, který se musejí odehrát, ale každý ví, že ve čtvrtfinále a dál budou stejný týmy, který koncentrujou ty nejlepší hráče. Jiný týmy nemají v podstatě šanci. Dřív ti nejlepší hráči byli víc rozptýlení mezi víc celků, protože samozřejmě nemohli angažovat víc cizinců. Týmy byly víc národní, než nějakej mix z celýho světa. Východní blok měl taky svý nej hráče doma, tudíž porazit CZ Bělehrad nebo Honvéd bylo těžký. Takže bych s tím porovnáním brzdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa > Gento, má totiž MS

Reagovat
valloire

peterson pls

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou tvoje pravidla, ne moje

Reagovat
valloire

tvoje pravidla jsou Messi je nejlepčí a basta, vím

Reagovat
sokar

tvoje pravidlá sú ktokoľvek je lepší ako Messi a basta, nevadí ti že prekrúcaš svoje pravdy a vyťahuješ to čo sa ti hodí, raz rozhoduje MS, inokedy počet titulov v lige, potom zasa góly, inokedy je najlepší ten čo si ho iba videl hrať a nakoniec je najlepší aj tak ten čo ho označil Pelé, aj keď ho asi nikto z európy nikdy hrať nevidel

Reagovat
valloire

Já jsem v diskuzi nahodil nějaký pořadí. On by třeba byl Zico výš než 9, klidně bych ho dal před Maradonu, ale nemá, ať už je jakkoliv, mistra světa. Tak mi tu nevykládej, jak si překrucuju vlastní pravidla. Jestli jsi ho neviděl, tady ho máš. Ty pozice nejsou ale úplný dogma, těžko rozhodnout, kdo byl lepší. Ale nějak se to sestavit musí.

Pelé

Di Stefano

Ronaldo

Maradona

Zidane

Beckenbauer

Platini

Romário

Zico

Cruyff

Reagovat
smazaný uživatel

2 MS + 2 ligový tituly > 4 LM + 7 ligových titulů @vallire logic

Reagovat
smazaný uživatel

1 ligový titul*

A ano, mám na mysli Ronalda.

Reagovat
valloire

to musim, tady se už zpochybňuje i takovej hráč jako Fenomeno

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nezpochybňuju, jen prostě Messi toho dokázal daleko více a 2 vyhraný MS na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jen a jen pro tebe ♥ - https://pbs.twimg.com/media/CYecz0BUQAARSSR.png:large

Messi sice na reprezentační úrovni nezískal žádnou trofej (v seniorské kategorii; v mládežnických vyhrál Olympiádu a MS do 20 let), ale to je tvoje poslední stéblo trávy, kterého se můžeš chytat.

Reagovat
technecium

Nejvtipnější je ten Zidane

Reagovat
valloire

to chápu

Reagovat
-Carles-

Ešte niečo k Pelému, zaujímavý článok

http://bit.ly/1QaTsd4

Reagovat
valloire

Fuj, chce se mi blejt, co je to za porno? Ale ok, přelít jsem ty žvásty a zaujali mi tohle - "Súťažilo medzi sebou 16 až 20 mužstiev, no o titul sa bili len Santos, Sao Paolo, Corinthians a Palmeiras." Co mi to jenom připomíná?

Reagovat
technecium

Ligu, kde zářili Di Stefáno, Ronaldo, Romário, Cruyff a Zidane?

Reagovat
-Carles-

Nič viac ťa nezaujalo?

Reagovat
valloire

a co mě má zaujmout na snůšce hovadin na katalánským kanále?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně si Pelé dával ty regionální soutěže proti rybářům, dealerům a trhačům banánů.

Reagovat
smazaný uživatel

teď mluvíš o kterém Mistrovství světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

což je blbost, ale hojně používaná, nevim proč, messiofily...taky se dá napsat, že Leo ve výběru světa si dává Rayo s rozpočtem jeho měsíčního platu

Reagovat
10FKK

Vlastíku vzdej to.. Celej svět uznává Lea jako jednoho z nejlepších hráčů všech dob, jen ty ho řadíš do druhé desítky

Udělal jsem ti malou anketku mezi bývalýma reprezentantama, kdo je nejlepší hráč, kterýho viděli a drtivá většina se shodla na Messim...

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo jsou profesionálové, chtě nechtě. Živí se pouze a jedině fotbalem. Nejdou na zápas po dvanáctce v práci, ale po šlofíčku. Je to pravidelný účastník nejlepší soutěže na světě a je obdivuhodné, co dokážou s takovým rozpočtem, ale to nemění nic na tom, že fotbal je jejich práce a fotbalisté Raya se tomu věnují den co den, od rána do večera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lifted

Tak jedem Florentino. Už volej provident aspoň na 200mega€ a nakupujem jak v dostihách za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
salaminoo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
celeb

tak urcite, mozno sa niekto odvazi ponorit do tych zatuchnutych sraciek, kde polovica madridcanov chcela za toto zavriet a rozpustit Barcelonu.

Reagovat
valloire

Takže Bale forever

Reagovat
kiwwi

predavat mozete

Reagovat
teenz

Už posílejte nabídku.

Reagovat
misinho7

ziadne take

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ho prodáme, abychom koupili šmatláka Hazarda ne? Ještě že máme ten zákaz.

Reagovat
misinho7

Reagovat
kiwwi

mam pravdu povedat, tak ho uz moc ani nechcem...je to fantasticky hrac a este stale v relativne mladom veku, ale stala sa z neho buzna co sa tlaci Ronaldovi do prdele...

Reagovat
teenz

Však on se tlačil Ronaldovi do prdele už ve Spurs.

Reagovat
kiwwi

ale az taka buzna z neho nebola

Reagovat
teenz

V čem konkrétně.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
protiproudu

To pyžamo je moc, to je fakt. Nadruhou stranu, ty vedra tam...

Reagovat
DelPiero137

To je strasneeee

Reagovat
edejv

Reagovat
teenz

To je asi 2 roky starý.

Reagovat
madridcan

povedz mi viac o Depayovi

Reagovat
smazaný uživatel

ten tiez, picus veliky

Reagovat
valloire

teď ho nikdo neprodá

Reagovat
TheMally11

váš nejlepší hráč

Reagovat
teenz

To jsme dopadli.

Reagovat
misinho7

preco ? proste ked hraje najlepsie co je natom zle...

Reagovat
teenz

Smůla, že hraje dobře proti sračkám.

Reagovat
misinho7

argument vyborny , skoda ze bol vzdy lepsi ako vsetci ostatni proti strackam ci aj proti silnym timom...napr proti Valencii..nehral dobre ale ostatni hrali este vacsiu sracku

Reagovat
teenz

Jo, on hral sračku 3 roky.

Reagovat
misinho7

2 roky..a zato ze hral sracku 2 roky tak teraz budeme ho stale hejtovat aj ked je momentalne v najlepsej forme z nasich?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

S Ronaldem si můžou podat ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
r.mrazik

de gea v lete zustane!!

Reagovat
misinho7

podal mna sa odvolame a cez leto nam dovolia prestupy a potom zakazu na tie dva terminy

Reagovat
r.mrazik

snad ne

Reagovat
db18

...tak přestoupí už letos v zimě.

Reagovat
r.mrazik

ehm...

Reagovat
protiproudu

Reagovat
tnt03

De gea zůstane ano.. jak podepsal tak řekl že se nikam stěhovat nebude. I kdyby měl Real ty přestupy povolený tak si myslim že by nikam nešel :)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
tnt03

Reagovat
misinho7

snad sa odvolame jak barca a dovolia nam cez leto prestupy ale aj tak nam vlastne nikoho netreba....hracov mame vybornych na kzdu poziciu aj vyborna nahrada, v Castille je napr Martin ktory sa pomali bude zaclenovat do tymu cize je to v poriadku..jediny post ktory trapi je asi LB kedze nemame za Marcela backup

Reagovat
teenz

Ještě k Benzemovi.

Pak podle Garetha.

Reagovat
sokar

rozdiel je v tom, kedy sú sankcie udelené, Barcelona dostala prvotnú sankciu niekedy na prelome marec-apríl (3-4/2014) takže tam sa to ponaťahovalo zhruba tri mesiace a kedže už začalo prestupové obdobie tak sankcie do platnosti vošli až po jeho skončení, Real a Atleti dostali ban už v polke januára, tam neverím že dokážu naťahovať odvolania až pol roka. K tomu majú zhovievavosť že jedno prestupové okno už prebieha, takže môžu narýchlo už niečo pozháňať (aj ked viem, dva týždne a dva mesiace je trocha rozdiel...)

Reagovat
F.Torres

Proč pořád jen PD?

Reagovat
misinho7

no to by aj mna zaujimalo

Reagovat
F.Torres

asi se jim nelíbí, že zbytku dávají neskutečně na frak...

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré zdůvodnění. Spíš to bude ale tím, že mají ve vedení diletanty. Klasická jižanská povaha - pohoda, klídek a cigárko, ale ve všem bordel jak v tanku.

Reagovat
TopinB

"Mañana...."

Reagovat
Lech

Cigani no

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Spalovač šancí

Asi proto, že furt podvádějí (viz statut Realu a Barcy, aby neplatily korporátní daně; neplatiči daní mezi hráči), takže to berou tak, že jim i hráčské podvody projdou

Reagovat
F.Torres

a co Atlético?

Reagovat
Spalovač šancí

Držet krok s podvodníky lze zřejmě pouze podvodem

Reagovat
blaugrana

Lebo iné tímy sú trápne aj bez banu. PD to ustojí.

Reagovat
Spalovač šancí

Takze Necid za takovych 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi najebany ?

Reagovat
Spalovač šancí

Tak půjde do Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím za dva roky z5 do Slavie a bude rád když mu dají deku na lavičku at ho nestudí prdel

Reagovat
tnt03

Reagovat
Furia Ceca

Tak tam by si ani neškrtl, ať si Jirka "Raiolla" Müller píše co chce.

Reagovat
Pospovič

Dobre jim tak, Real poslední dobou samé podvody

Reagovat
misinho7

Reagovat
Lifted

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím..hrozný uličníci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo nepodvádí

Reagovat
valloire

jaký?

Reagovat
Pospovič

Obchody s mladým masem, zkoušení nasazováni hráčů co mají trest, Benzema častěji u soudu nez vrahové a to určite neni vše akorát to zatím neni veřejné

Reagovat
Lifted

Ty už to neber

Reagovat
valloire

hrůza, já bych to teda rozpustil

Reagovat
tnt03

Reagovat
Pospovič

mám stejný názor

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

plantážníci!

Reagovat
Spalovač šancí

Toto se libi uzivateli Gareth Bale

Reagovat
misinho7

komu by ne nas najlepsi hrac posledne zapasy

Reagovat
Lifted

Reagovat
teenz

Ty musíš bejt nemocnej.

Reagovat
misinho7

a ty musis byt najvacsi hejter neskutocne ako nevidis aktualnu situaci ...poledne zapasy a celkovo celu sezonu je Gareth asi zatial najlepsi hraje velmi dobre atd..ale ty si ides stale svoje..taky diss na vlastneho hraca som snad nevidel u nikoho..mozno Cerci v Milane aktualne

Reagovat
valloire

Když dá hattrick na Campu, vezmu ho na milost a budu ho bránit jako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale CR už dal dva,ne?

Reagovat
valloire

právě, hattrick to přebije...bude legenda

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

pls..

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl už to nechajte. Otravnejší topic ako porovnávanie Ronaldovho a Messiho pindíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš proste odhodlanie. To sa ti musí nechať ...

Reagovat
valloire

a je to dobře, ať si stojí za svým názorem

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAAAAAAAAA MADRID!!!! :D:D:D SPRAVEDLNOST!!!!

Reagovat
edejv

Reagovat
Ed_Hazard

Tu sa hodí staré známe. Zlodej kričí, chyťte zlodeja.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

ze sa smeje zrovna fanda Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Tohle může Realu jenom prospět, to se mi moc nelíbí.

Reagovat
Diego2

Ale ale , co to

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino připrav fax a peněženku. Tohle léto bude rušný.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo naprosto jasny a ocekavany. jesteze v poslednich prestupacich jsme budovali tym s tim, ze tohle muze dost dobre prijit...

Reagovat
-Carles-

Navyše to pravdepodobne bude znamenať, že Griezmann nikam nepôjde.

Reagovat
Phillipinho

http://futbol.as.com/futbol/2016/01/14/primera/1452731581_973896.html

Zvyseni platu a klauzule na 100 mega, sam Grizi se nikam nechysta

Reagovat
-Carles-

To je len a len dobre

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hádam hej a Cholo dúfam tiež zostane

Reagovat
CHONG

Výborně, aspoň nebude Pérez zase vymýšlet nějaké pičoviny

Reagovat
Lifted

Peréz už by měl jít hlavně do prdele..

Reagovat
Ed_Hazard

Vraj sa chystá stolička športového riaditeľa pre Roberta Carlosa. Ak by dal Perez ruky preč od prestupov a staral sa iba o ekonomickú stránku, nemal by som s tým absolutne žiadny problém.

Reagovat
shitcool

Ty vole, aby nakonec ten Pavelka nešel do Realu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kalla

Chá cháááá

Reagovat
Riviera Kid

chudak Pérez, nebude moct utratit pár miliard.

Reagovat
smazaný uživatel

vyprat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
celeb

prestupove sialenstvo sa akurat zacina

Reagovat
Ángel di María 22

Joooooooooooo

A myslim to bez jakýkoliv ironie, zrovna teď se to hodí skvěle. Máme uplně fantastickej kádr a už zas čtu, jak budeme chtít v léte lovit nesmyslnýho Pogbu za 100 milionu eur, tu zálohu máme perfektní, neni potřeba nikoho hvezdnýho kupovat a nabourávat něco - pro Florentina tvrdej zásah, pro Real vysvobození.

Teď to chce v lednu akorát pořešit back-up na levýho beka, někoho solidního za Marcela. Popřípadě to samý za Karima na hrot, i když tam případně může na lehčí zápasy zaskakovat Jesé. Nicméně, s naším prezidentem nám v momentální situaci, kdy kádr máme dostatečně širokej, takovejhle zákaz padl krásně do klína paradoxně. Jooo, to Atlético, ty budou mít jiný problémy, protože jejich hráči se né tak snadno udrží v létě, pokud budou hrát dobře a koŕ po ME a náhrada za ně nebude.

Reagovat
db18

Očekávám, že lovit budete už teď v zimě.

Reagovat
Ángel di María 22

To půjde naštěstí hooodně těžko. Kluby nechtějí prodávat, ani za šílený částky uprostřed sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pořád si můžou lehce stáhnout Moratu a to by byla do útoku asi ideální posila

Reagovat
Furia Ceca

Pochybuju, že by měl Real o současnýho Moratu zájem...

Reagovat
Lech

Reagovat
teenz

Perez se rozhodně odvolá, dostane léto k dobru a roztočí se teprv kolotoč.

Reagovat
Ángel di María 22

Nevidim tu potřebu. Ten kádr máme teď dostatečně širokej, oproti Carlovo možnostem loni rozhodně, jak jsem uvedl, potřeba jsou jen 2 backupy na beka a hrota, pokud nam daji k dispozici i leto po odvolani, ceka se navrat Moraty, coz je prestup za 30 mega + nekdo rekneme do 20ti na beka. Cekam od Florentina podobny leto jak to 2015.

Reagovat
teenz

Takhle to vidí každej, ale Perez si tohle nenechá líbit. To nám je všem jasný.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

Ty potřebu nevidíš, Perez jo. Kdo asi vyhraje?

Reagovat
Ángel di María 22

Mam tendenci verit, ze Perez nebude jak kolovratek.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

snůžka hoven

Reagovat
Furia Ceca

Slepice snáží vejce jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to ještě v létě asi platit nebude, když budete podávat odvolání(u Barcy to tak aspoň bylo). Takže spíš tenhle rok budete utrácet úplně nejvíc.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ángel di María 22

Já vim, že jsi doufal, že přivedeme někoho za 100. Tak jsi doufal.

Reagovat
-Carles-

Už si s Perezom komunikoval, že sa Real neodvolá ako Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ať se odvolá, tak polde Zidana, jak už avizoval, přivedeme v létě aspoň toho Moratu za 30 a pak toho beka. Jak řikal dřív Mourinho, až Real proti Barceloně dohraje v 11ti lidech, tak zvítězíme. Věřim Perézovi, že vám neustále nebude ulehčovat situaci, tak uvidíme v létě, kdo přijde, respektive nepřijde

Reagovat
-Carles-

Veriť mu môžeš a ja netvrdím že pravdu nemáš. História však zatiaľ stojí na mojej strane, pokiaľ sa Perez nezmenil, tak v lete bude prestupové inferno

Reagovat
valloire

vykoupíme PL

Reagovat
-Carles-

To si moc nepomôžete.

Reagovat
teenz

Dřeváků jako Gareth tam je plná prdel. Perez je najde.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

ked je Gareth drevak tak potom cela anglicak liga musi byt este viac drevenejsia kedze tam bol najlepsi ..pre tvoje psychicke dobre by sme tam nemali nakupovat lebo by si to nezvladol

Reagovat
teenz

Je pravda, že nakoupit do Realu někoho jako Theo, Kane a podobní dřeváci jako je Gareth, to bych rozdejchával dlouho.

Reagovat
-Carles-

Kane - Bale - Benteke

Reagovat
teenz

Ještě Vardy třeba.

Reagovat
-Carles-

Rooney

Reagovat
teenz

+ Henderson.

Reagovat
alcantara

Sterling

Reagovat
teenz

Ten je teda nejmíň dřevěnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni.

Reagovat
teenz

Oproti Garethovi to je lahoda.

Reagovat
valloire

Reagovat
vacin

No tak výsledky týmů z PL v Lize Mistrů napovídají, že s tou dřevěností nejseš daleko od pravdy...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi jedinej kdo by se z tama hodil je Alexis.

Reagovat
teenz

Výměna za Garetha.

Reagovat
valloire

docela ho nesnáším...nemá v pořádku kádrovej profil

Reagovat
teenz

Je výbornej.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

tak přivedem Neymara no

Reagovat
-Carles-

Jj

Reagovat
Pettirosso

no, očividně nepřivedete.

Reagovat
valloire

blbý je Morata, chtěl bych ho zpátky

Reagovat
-Carles-

Nevyzerá až tak blbo

Reagovat
smazaný uživatel

protože má na hlavě pytel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Atléti to práveže majú tiež pekne pokryté. Kopa mlaďasov, ktorí práve počas tohto obdobia dostanú priestor sa ukázať. Óliver, Saúl, Kranevitter, Corréa, Thomas, Vietto. U nich vidím problém len na krajných bekoch. Tam sú už stárnúci hráči a nič moc kvalita za nich ... Uvidíme. Vyzerá to tak, že by to ešte mohol byť celkom rušný Január ...

Reagovat
smazaný uživatel

ad krajni beci: je tam jeste manquillo na hostovani v marseille. juanfran a filipe jsou porad top, gamez solidni zaskok, ale mas recht, ze uz jsou to starnouci hraci a spis nez rust bude jejich vykonnost klesat...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Manquilla som zabudol ( díky) ale popravde ani neviem ako sa mu vodí a či by mal na základ. Hlavne je problémove, že to je pomerne kľúčový post. Pokiaľ sa niekto zraní alebo mu naozaj dosť poklesne herná úroveň, s nahradzovaním to bude ťažké. Každopádne si mi to páči ako to máte vyskladané. Aj ten príchod Augusta dáva teraz o to väčší zmysel ... Atléti si tým asi počítali

Reagovat
smazaný uživatel

tak momentalne jsou tam dve hodne solidni dvojice, juanfran-gamez a filipe-siqueira, takze v pripade zraneni nebo poklesu formy je kam sahnout, ale je samozrejme neprijemny, ze to vsechno jsou uz tricatnici. manquillo aspon v marseille pravidelne hraje, nijak nezari, ale neco by z nej byt mohlo (pokud teda marseille neuplatni opci)...

atletico i real s tim samozrejme pocitali,v mediich se tohle propira asi uz rok a byli by blazni, kdyby se na to nepripravili. proto si v poslednich dvou prestupacich podrzeli hrace - oba maji pomerne siroky kadry a spoustu hracu na hostovani. myslim, ze za normalnich okolnosti by si real treba tezko podrzel jeseho, cherysheva i lucase...

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Robbie

aspon se nebudem bát že přijde zas nějaký nýmand typu Balea

Reagovat
valloire

jdu si udělat kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Florentino už chystá peňaženku. V lete čakám minimálne trojicu Hazard, Pogba, DDG

Reagovat
misinho7

naco pogba eden jedine v pripade odchudi Cr ci Garetha

Reagovat
janinho

a ostanu rok na hostovani? ci mas problem s pisanym textom? nakupovat moze teraz v zime a potom az v lete 2017.

Reagovat
-Carles-

Barca dostala zákaz prestupov, prišlo odvolanie a rozsudok bol právoplatný po letnom prestupáku. Prečo by to teraz malo byť inak?

Reagovat
valloire

my si to neumíme tak ošéfovat jako vy

Reagovat
-Carles-

Neviete podať odvolanie?

Reagovat
valloire

nejsem si jistý

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vladis271

tak asi treba mať zvládnutú základnú znalosť obsluhy faxu.

Reagovat
vacin

Tak podat asi jo, akorát s tím doručováním to bude možná trochu horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

treba si dat pozor na termin, do kedy sa da odvolat .

Dalsia vec je, ako tu bolo uz pisane, Barca dostala ban medzi 2 prestupakmi a s odvolanim sa dokazala dotiahnut do 1 prestupaku. Teraz vsak AdM/Real dostali ban v priebehu prestupaku, takze neviem, ci by sa odvolanie pretiahlo az do konca dalsieho prestupaku.

Reagovat
tunkic

Jde to určitě poslat i jinak než faxem

Reagovat
smazaný uživatel

No ak to bude tak ako píšeš, tak to si myslím, že je to najhoršie čo môže Real postuhnúť. Pretože Florentino sa odtrhne z reťaze.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Diego2
Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, odvolání, pár mega na kapříky a bude hotovo, žádný obavy

Reagovat
iamek

OT: Vcera jak dal Ramsey gol, tak si rikam, ze snad neumre nekdo koho mam rad. A je to tady. RIP Alan Rickman.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

to už přestává být prdel, snad Ramseymu zas někdo zlomí nohu

Reagovat
Riviera Kid

Nějak se nechytam.. Co to s ním má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Když dá Ramsey góla, někdo druhý den umře... http://goo.gl/tQOeKl

Reagovat
chavi.27

Kdyz da ronaldo gola tak ten den zemre miliony lidi a nikdo nedela halo, hlavne ze zemre naka celebrita aby se truchlilo....

Reagovat
Pigeon

k těm hercům například si ale takhle na dálku vytvoříš vztah. To není těžké na pochopení. Taky smrti někoho z tvé rodiny přikládáš větší váhu, než nějakému xi xaovi v Africe.

Reagovat
guzman

By me zajimalo co se stane kdyz si da vlastnaka...spacha sebevrazdu???nebo nekdo zas ozije ???

Reagovat
Shevchenko

Ne

Reagovat
Pinturicchio

Přesně, ráno jsem koukal na výsledky a v duchu si říkám "Ramsey gól, pyčo, kdo ví kdo umře".

Reagovat
fabec1222

Už píšou i důvod.. rakovina

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo mu zase tak moc, to my v tom věku budeme dělat ještě na důchod

Reagovat
Svatej

přesně to mě napadlo, když ho dal... achgjo

Reagovat
MySch017

Reagovat
Robbie

takže na levýho beka chci Gáyu z Valencie nebo Alberta Morena z Liverpoolu a do útopku jako backup Balotelliho, já si myslím že by ho mohl zkrotit Zidane, pokud by to dokázal podobnějšího hráče jako je Benzema stejně neseženou

Reagovat
misinho7

uz len Balotelliho nam treba naspat Moratu a hotovo

Reagovat
Robbie

on to v sobě má, třeba by sním dokázal Zidane pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gayá nikam nepůjde.

Reagovat
teenz

Balotelli - Benz

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelliho ??? Morena ??? Podľa mňa si si vybral hráčov, ktorý nemajú reálnu šancu Real niekde posunúť... to sú prestupy na úrovni Adebayora, Drentheho atď.

Reagovat
Robbie

jenže, já bych je nechtěl do základu, jen občas by nastoupili v případě zranění

Reagovat
smazaný uživatel

podle čeho soudíš že právě Zidane by ho zkrotil?

Reagovat
Posledni Kovboj

Mess> Ronaldo

Reagovat
fabec1222

OT: Alan Rickman

Reagovat
smazaný uživatel

Avada kedavra

Reagovat
smazaný uživatel

11. místo

zemi50: Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
MySch017

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Lorcan

Ty už opravdu neví jak zastavit dominanci klubů z PD nad zbytkem světa

Reagovat
smazaný uživatel

ilumináti

Reagovat
Manik...

Teď se smějete, ale počkejte až ten zákaz skončí, to nakoupíme hráče za půl miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže až potm to bude na smiech ... paradoxne by toto mohlo Realu pomôcť. Konečne sa to tam trochu ustáli ... nebudú sa kupovať nezmyselné hviezičky na silu. Mladých máte relatívne dosť , takže no problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď možno na dva posty nejaký mladíci ... LB a Hrot by sa hodili ale neni to nutnosť si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LB může hrát ještě Arbeloa a Nacho, to je v klidu. Ten hrot by se asi hodil, ale stejně se spekuluje jen o hráčích na postech, kde máme hráčů 3 prd*le a ne o útočníkovi, takže fakt jsem za ten zákaz rád

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa by tam měl dostávat přednost před Marcelem.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bartra před Piquem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezahral by to Lb aj ten Lucas Vazquéz ?! Alebo to je primárne pravák ? Nechce sa mi to dohľadávať ... No ale zase je risk mať tam len Marcela, ktorý hrá náročný štýl futbalu. Jedno väčšie zranenie a môže sa stať, že by ste šli na Clásico z Arbeolom alebo niečo také ...

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo tam taky dokáže zahrát, ten post je krytý až až. Lucas pochybuji, ani by to nedávalo smysl, když právě na křídlech nemáme zase tolik hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vacin

Prodejci faxů v Madridě mají právě žně

Reagovat
smazaný uživatel

Dak dalo sa to čakať, že to nepostihne len Barcelonu. Ale každopádne FIFA a jej jebnuté pravidlá

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ani nevieš o čo konkretne išlo a vieš že je chyba v pravidlách

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to naštuduj a potm mi to môžeš vysvetliť ...

Reagovat
smazaný uživatel

Parááááááááááááda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle přestupovy bude ještě zajimavy si myslim...

Reagovat
Phillipinho

Vedeni s timhle trestem pocitalo a budovalo kadr do budoucna. Problem muze byt jenom na pozici utocnika....

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Baston, poprípade Baptistao by sa mohli stiahnuť, nie?

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Na kazdeho rovnaky meter kazdopadne v lete sa este budu nakupovat aj ked si myslim ze nieje to vobec za potreby. Ale to je Real Sme na tom urcite lepsie ako Barcelona ked dosntala Ban. Uz len nech to Zizu nejako utrenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ze v lete se nakupovat uz nebude

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Odvolaju sa na 10 000%

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud nebude chtít být fifa k smíchu tak si to odvolání pohlídá tak aby neměli čas a bylo to opravdu na dvě plná období

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Fifa je na smiech stale

Reagovat
Heisenberg

Kdyby chtěli Real fakt potrestat, tak pošlou Perezovi dalších 100 mega na dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Zidane toho moc nekoupí co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho mám výše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad budou féroví, a taky nám dovolí ještě nakupovat i v létě...tak jako kataláncům

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je bomba. takže Perez bude mít perný leden a nevim jestli je šance že by přivedl někoho v jeho stylu. což by ale paradoxně mohla být největší posila pro real.

Reagovat
Lifted

Ten už buduje tým o 100 lidech, aby sjížděli transfermarkt a hledali a volali všem hráčům s cenovkou nad 50mega jestli nechtěj do Realu

Reagovat
Lifted

Doufám, že už nechal opravit ten fax.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uefalona

Reagovat
Pinturicchio

Takže Moratův případný návrat se minimálně o rok odkládá, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten môže byť rád, že je v Juve. Na Real nikdy nemal ...

Reagovat
Lifted

Reagovat
Pinturicchio

Prosím tě, tohle už je po několikáté, co na mě reaguješ jako debil. Odpověz, nebo mlč, když nemáš co říct.

Reagovat
Lifted

Ale má pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, odpoviem. Neodkladá, on sa proste do Realu nevráti. Ak áno, zase sa skoro poberie preč lebo nastupovať nebude. Nemá na základ Realu Mardid kvalitu a myslím si, že nemá ani kvalitu aby bol dlhodobou jedničkou v útoku Juve. Naopak taký Dybala, to je klenot, o Moratovi mám úplne iný názor. Pre mňa je to taký hráč pre Villarreal, Sevillu ...

Reagovat
Pinturicchio

To je lepší, ale to jsi rozepsal tu původní reakci. Mně jde o tu opci a celkově dohodu s Juve.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapilo by mě, kdyby ho vzal Flore někdy na konci srpna jako poslední možnost, kdyby mu nevyšly nějaké větší hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ho Zidane, hvezdo.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Pettirosso

chtít může, když budete mít ban, tak je mu to houby platný.

Reagovat
teenz

Dostaneme jedno období k dobru, takže tak.

Reagovat
Pinturicchio

Teď ho nemáte.

Reagovat
teenz

Teď.

Reagovat
X-bano-X

Urcite;) To su tak naivne predstavy. 2 roky sa o tom vie, rok a pol vas uz presetruju a dalsi rok vam daju odklad na nakupy

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych chtěl být jedovatý, tak na to, co chce v Realu trenér, tak nějak sere pes.

A kdybych chtěl být ještě jedovatější, tak napíšu, že až se bude o Moratovi rozhodovat, Zidane může být už kdo ví kde ...

Reagovat
valloire

tipnul bych si, že Zidane bude mít velký slovo v tomhle

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny..

Reagovat
-Carles-

Vaša naivita je fascinujúca

Reagovat
Ángel di María 22

Co je facinujici je spis vas zajem o Real a to, ze si myslite, ze to vsechno znate lip nez vlastni fanousci. A zdaleka nemluvim jen o tomhle, kor ty ses takovej radoby vseznalek

Reagovat
-Carles-

Nechápem jednu vec. Ako je rok dlhý, tak sa tu Perez vyháňa vidlami za tú prestupovú politiku, jeho megalomanstvo a roztáčaniu kolesa prestupov. To fakt stačí jeden Zidane a Floro je zrazu príma prezident ktorý začína rozmýšlať koncepčne a hodí za hlavu vlastné maniere?

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako Real ujizdi jen na pokemonech jako James nebo Bale? Kdo si myslis, ze privedl hrace jako Varane nebo Isco? Nebo kdo si rekl o Kovacice? Nebud k smichu..

Reagovat
-Carles-

Čas ukáže kto je bližšie k pravde

Reagovat
X-bano-X

A Isco bol kto? Ved ded siel do Realu, tak uz bol hviezda. Ronaldo , Benzema, Modric, Kroos detto. Z celej Ostavy su vynimky len Varane a Casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli byl tehdy Isco hvezda, tak je po letosni sezone hvezda i Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

*lonske

Reagovat
oddy

Vzhledem k tomu, že vyhrál golden boy tak to zrovna no name nebyl

Reagovat
tunkic

Navíc prej v Malaze kvůli němu vyřadili číslo 22, což se taky nedělá kvůli kde jakýmu šmatlákovi

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to tady tvrdim.

Reagovat
oddy

Ne, ale za hvězdu se rozhodně díky tomu označit dá, stačí se podívat na seznam vítězů.

Reagovat
X-bano-X

Isco po spanilej jazde Malagy v LM bol rovnakou hviezdou ako Reus ci Gotze po spanilej jazde Dortmundu. Naviac myslim ze prave za tu sezonu ziskal golden boya. Takze ano Isco bol v case prestupu do Realu hviezda. Osobne si myslim ze vacsia ako je teraz. Vtedy bol hlavny tahum muzstva. Teraz je taky polonahradnik. Po tej sezone bol rovnakou hviezdou ako James po MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Takže nebol hviezda hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Cist snad jeste umis.

Reagovat
-Carles-

Evidentne ty nie. Alebo vieš, len si naivný, ako píšem na začiatku debaty. A zaklincuješ to tým, ako chce Zidane na 100% Moratu a ten určite do Realu príde ale nemáš k tomu poriadne žiadny zdroj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som naivni. A ty ses strasne kouzelnej Madridista.

Reagovat
-Carles-

Madridista nie som, ale súčasný Madrid mi robí radosť, nepopieram Jeden veľký cirkus a fanúšikovia čo na diskusiách kopú okolo seba. Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v diskuzich neresis pomalu nic jinyho nez Madrid, tak se tomu tezko veri.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna by sis mel dat do nicku zase trenera Realu, aby to "nebylo" tak videt.

Reagovat
-Carles-

To samozrejme nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus po jejich "spanilej jazde" se ti do toho nehodi, co? To me mrzi. Sice na rozdil od Malagy vyhrali nekolik titulu za sebou v lize, ale to se 2x po sobe podarilo i Borusii. Navic tam pak v LM Alvaro poslal domu zrovna Dortmund nebo Real a jeste pridal gol ve finale proti Barcelone. Nejak ti to pokulhava, Reus tehdy taky nebyl Golden Boy.

Reagovat
X-bano-X

Co to tu zas meles? Sa tu niekto okrem teba bavi o Moratovi? Ked porovnavas Isca a Reusa s Moratom tak si viac vymlety ako sa na prvy pohlad zdalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A o cem je cely to vlakno, ty idiote?

Reagovat
X-bano-X

Cele vlakno je opat o tvojej snahe robit zo seba brouka pytlika, ktory vie vsetko najlesie, vsade bol a kde nebol tam sa chysta. Jo jo Morata je po par podarenych zapasoch na urovni Isca, Reusa a Gotzeho. Hracov, ktori boli jednoznacne tahunmi svojich timov. Morata aj ked daval goly bol stale v tieno hracov ako Vidal, Pirlo ci Buffon. Ale co, debila si zo seba urobil sam

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ten, kdo dava goly ve vyrazovaci casti LM, coz byl navic tvuj hlavni argument, najednou netaha svuj tym? Zajimavy, ale zrovna se ti to nehodi, chapu. Navic se zase bavim jen o vecech nebo o hracich, co maji neco spolecnyho s Realem, naopak vy Cules jste tady na tyhle temata prisli delat hrozne "chytry", ale to uz je takova klasika. S Jozko Murinem si muzete podat ruce.

Reagovat
X-bano-X

Moj argument je ze niekto dava goly? Ze niekto taha tim, znamena ze dava goly? Xavi daval goly? Iniesta dava goly?Chapem ze madridska logika je goly = superstar. No zvysok futbalovej verejnosti to ma inak. A tie svoje mudrosti o cules atd si odpust. Ja som Moratovi vobec neveril, no po kinulorocnej LM som tu verejne uznal svoju chybu. Ratat ho vsak na uroven hracov ako Isco, Reus atd je smiesne. To su hraco ktori dokazu sami spravit zapas. Morata dokaze zakoncit to je tak vsetko. Aby bol tahunom musi ukazat viac. Isco robil hru Malagy. Vsetko bolo postavene na nom. Juve drzal v hre Buffon, Vidal a Marchisio.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jen madridska logika, to je dobry. Jo, nekdo taha tym pomoci vykonu, nekdo tim, ze dava goly, dulezity goly. A Morata jích dal loni v Playoff docela dost. Navic toho umi mnohem vic a i jeho vykony dokazou vyhrat dulezity zapasy, i kdyz z trochu jinyho hlediska, nez je tomu treba u Isca. Ja si je na stejnou uroven klidne dam, protoze i kdyz jsem ho hrozne zral, tak zas tolik (myslim tim nejaky klicovy veci)¨toho neukazal, navic mel kolem sebe taky hrace jako treba Joaquin.

Reagovat
Pinturicchio

To není úplně pravda. Morata si taky dokáže sám vypracovat šanci a zakončit, má hodně asistencí, vytváří šance a k tomu je to dříč jak sviňa, on třeba ztratí míč a letí přes celé hřiště k Gigiho bráně, aby ho získal zpátky.

Reagovat
Ángel di María 22

To je zas demagogie.. To tady nikdo krom tebe netvrdi, co jsi ted napsal. Ja samozrejme porad budu mit tendenci verit, ze se clovek muze zmenit, ale to neznamena, ze to tak bude, kdyz u nas ale je, tak nic jinyho nezbejva. A ze prestupovej ban nam spis pomuze nez uskodi je myslim docela realny v nasi situaci, kor, kdyz mame ten kadr defacto dost dobre zabezpecenej a nic nas nikam nezene. A jestli Perez bude chti dotahnout Hazarda, tak rozhodne nekod bude muset odejit a delo by se to i bez banu, vyhoda toho banu je, ze to 2 prestupaky proste nebude moct delat, i kdyby chtel a to je realita.

Reagovat
-Carles-

Vychádzam za predpokladu, že Real dostane jedno leto aby si nakúpil. To je dostatočná motivácia, aby si Florentino zabezpečil novú hviezdu. Morata kludne na žiadosť Zidana môže prísť, ale myslím že to mu stačiť nebude

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

A bacha, nejvetsi odbornik na Madrid uz tady zase kouzli, na to jsem cekal. Hovna o Pogbovi nestacily, skoda.

Reagovat
-Carles-

Hlavne že ma vždy dokážeš odzbrojiť nezdolateľnými argumentmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se vzdycky odzbrojis sam.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ale mě zajímá, jestli se do Realu může vrátit tohle léto? Protože s tou opcí je to takové zamotané.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolaji se a BAN se posune. Zidane ho 100% chce, ale nejde o nejakou hvezdu do zakladu, takze to diky te opci bude mit jednoduchej prubeh. Tutovka.

Reagovat
Ángel di María 22

Podle me je to ted uplne jasny, Alvaro jde zpatky na 100%.

Reagovat
Pinturicchio

Takže momentálně ne, tohle léto se nevrací.

Reagovat
teenz

Budete zklamaní.

Reagovat
Ángel di María 22

Co jsem cetl, tak oni s Moratou hlavne ani letos moc spokojeny nejsou a hraje rozhodne daleko hur, nez loni. Nebo nejsem dostatecnej kvalifikovanej na podobnej usudek?

Reagovat
10

s aktuální formou by seděl v Getafe

Reagovat
teenz

Mě je to jedno, Morata podle mě na Real nemá a aby seděl, to je ho škoda. Každopádně mě fascinuje ta naivita fanoušků, že neodejde.

Reagovat
Pinturicchio

U vás je fascinující ta vaše suverénost. Máte ban? Máte. Je jistý, že bude mít povolené léto? Není. Ale stejně si jedete tu svoji a bla bla bla.

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě je práve idealní, ze na nas nema a vidi i v Juventusu, ze zas tak dobrej fotbalista to neni. Ale srdcar, madridista, kterej by mel delat dvojku na hrotu? Tak to bych ho rozhodne bral.

Reagovat
Pinturicchio

S jeho současnou formou? Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak kdo reaguje jak debil.

Reagovat
Pinturicchio

Ty, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti to napsal z pohledu Realu. Jinak nevim, na co si hrajes.

Reagovat
Pinturicchio

Já se zeptal, jestli se za momentální(!!!) situace odkládá návrat Moraty, nejen ty začneš psát něco o tom, že ho chce Zidane, odvoláte se, ban na léto nebude a tak dále. Tak kdo reaguje jako debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ptal ses, jestli muze prijit. Ze ho chce trener, je snad zaklad. A s tim zakazem by to tak melo byt, takze jestli to klapne, tak by opravdu mohl prijit uz v lete.

Reagovat
10

podruhé se ptám, odkud berete tu informaci a jistotu, že ho Zidane chce "na 100%"?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, umim cist, jen jsem to hledal.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, kvůli té opci, páč je to zamotanější než obyčejný přestup, probůh. . Takže momentálně ne, pokud bude povolené léto pro Real, tak samozřejmě ano. Díky za to, že si nakonec musím odpovědět sám.

Reagovat
smazaný uživatel

A cos jako cekal? Navic jak zamotanejsi?

Reagovat
Pinturicchio

Čekal? Nic, kurva, zeptal jsem se, to je celé.

Kvůli té opci, není to úplně klasický přestup, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky te opci je to prave mnohem jednodussi.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, z hlediska vyjednávání. Já myslel, jestli by tam třeba nemohla být nějakýá výjímka nebo tak = zamotanější pro Juve, že by Moratu museli pustit i přes ten zákaz.

Reagovat
10

těch 100% vychází z jeho dohledatelnýho vyjádření, nebo z čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkousel jsem to najit, ale nic moc jsem nenasel.

Reagovat
smazaný uživatel

Raiola k tomu nahodou taky neco nerikal?

Reagovat
Pinturicchio

Raiola řekl, že očekává jeho návrat do Realu. (Když už ti to info teda musím doplňovat)

Reagovat
10

co s tím má společnýho Raiola?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

A nevychází to spíš z vašeho kolektivního přání, aby Real sázel na odchovance a Španěly?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle se psalo ještě v době, kdy byl v Realu Benítez. Bylo víceméně jasné, že to zesílí s příchodem Zidana.

Reagovat
10

takže vlastně argumentuješ pouze svým pocitem, ale o to víc sebevědomě...vy jste banda tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to zpetne nemuzu dohledat, neznamena, ze je to muj pocit. Ale ok, je mi to jedno.

Reagovat
Pinturicchio

Protože to oficiální prohlášení velmi pravděpodobně vůbec neexistuje.

A takhle zásadní prohlášení, toho by byl plný internet, takže by vůbec nebyl problém to dohledat.

Přímo o tom mluvil třeba Bronzetti : http://www.marca.com/en/2015/11/14/en/football/international_football/1447527124.html

Reagovat
biznizmen

Miloši???

Reagovat
10

srpna 2017?

Reagovat
smazaný uživatel

Real a Atleti oni Vám to říkali, neber úplatky, neber úplatky nebo se z toho zblázníš. Nejde to prát pořád...

Reagovat
Svatej

Hm, tak to Hazard ještě rok zůstane..

Reagovat
Spalovač šancí

Klasický Real, opět se opičí Barceloně a doufá, že mu omezení přestupů taky přihraje nějakou tu trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Ale ale...co ty mladý, jak k tomu přijdou? Chtějí hrát za nejlepší světovej klub v jedný z nejlepších akademií a ošklivá FIFA jim to neumožní. Takhle zůstanou doma v Africe či kde a budou mít hlad a žízeň. Přitom u nás by se mohli rozvíjet a měli by nesrovnatelně lepší a kvalitnější život. FIFA fuj !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj oni se sem dostanou jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Reagovat
valloire

já vím, na loďce

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa a Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových šaškáren ve fotbale je, nedivil bych se, kdyby přitom vyřizování zákazu měli na sobě trička welcome refugees

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
el Principito

psal si to tady, když dostala ban Barca?

Reagovat
valloire

Reagovat
Spalovač šancí

Psal, ale tenkrát to myslel vážně

Reagovat
Mastný Chobot

len tak z čista jasna? či sa to nejako očakávalo? lebo ja som nič také nezachytil.

Reagovat
Lifted

na to se čekalo asi rok

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
teenz

Měl by si se o své oblíbené kluby více zajímat.

Reagovat
Mastný Chobot

to sú kluby, ktoré mám rád, nie ktoré sledujem

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolačka a v klidu nakoupit v létě

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo se směje naposled...

Reagovat
kris_kros

Vedel by sem niekto napisat list Ramseyho obeti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Obama bin Ládin je nějaká narážka?

Reagovat
Mastný Chobot

jedine, že by si nevedel čítať

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa, už vidim njn, jsem holt zvyklej na Usámu

Reagovat
smazaný uživatel

Perez bude mít asi solidní absťák, když nebude moct tak dlouho chytat pokemony.

Reagovat
Messiáš

Na mě tohle obecně nepůsobí dobře... bylo jasné, že po trestu Barcelony, buoud potrestáni aji Real a Atletico a dost možná by mohly být i ostatní kluby ve Španělsku, co někdy přivedly mladého hráče... věřím, že kdyby se v tom někdo rýpal, tak potrestají celou primeru... Real ani Atletico se z toho nezhroutí, nicméně tohle celkově působí jako útok na španělskej fotbal..

Stoprocentně teď motám několik věcí, které by se neměly a nemám znalost legislativního rámce a celkového sporu mezi španělským svazem a UEFA/FIFA, nicméně si myslím, že nejkritičtější bod je, že by nemělo kvůli kariéře mladého hřáce být upozaděno jeho vzdělání, osobní rozvoj či kariéra rodičů, která by neměla stavět na tom, že "z kluka něco bude".

Je ale případ Fabregase, když přestupoval do Arsenalu jinačí ? Měli jeho rodiče zajištěnou kariéru ve vrcholovém managementu a mladičký Cesc našlápnuto ke stipendiu na Cambridge? Dělají to jinde kluby jinak? Co je ten hlavní sporný bod ? Ví o tom někdo více ?

Reagovat
stas87

jiri uz hlada komentare fanusikov Realu pri bane Barcelony. Len do toho jirko,prebud v sebe to zviera a nandaj im to!!!

Reagovat
misinho7

no neviem podla mna je vela Madridistov aj rado za ten ban

Reagovat
Lifted

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

však tam možná jiri najde, že jsem tam psal, co bych za to dal, kdyby takový ban dostal Real a je to tady

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
MadMrJacky

Zase širší souvislosti?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

zvie ra

Reagovat
smazaný uživatel

hele, fakt jsem to chtěl udělat, ale nakonec jsem si to odpustil.

Reagovat
valloire

hmmm, všiml jsem si, že jdeš poslední dobou do sebe bez ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš těsně předtím, než to sem chtěl dát, si přečetl příspěvek od stas87 a nechtěl se dál ztrapnit.

Reagovat
Svatej

WTF, ty tam už máš zas real ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj zas asi 3 roky, mimo pár měsíců, blesku.

Reagovat
Billy McClane

Ale prosim ta

Reagovat
valloire

fakt, není už tak útočnej

Reagovat
Billy McClane

Ty vies lepsie. Ja to tu az tak nesledujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

jirko už stárneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co na to Dusan z Orlova ?

Reagovat
valloire

nebude Pogba nebude Verati nebude hummls nebude nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

nebude Pogboa

Reagovat
valloire

Reagovat
FUnk

chybi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné,že se UEFA vozí po největším a nejúspěšnějším týmu světa, který navíc narozdíl od Barcelony nic nespáchal,alespoň nikde nevidím,že by to tu někdo odsuzoval , narozdíl od katalánské kauzy. Že by rozdíl ve fanoušcích?

Dnes se dobře bavím.

Reagovat
valloire

povšimni si prosím, dneska už poněkolikáté, že my z toho neděláme takovou vědu jako vy předtím...to bylo brekotu a řevu

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné ,já posuzuji spíš to urážení a odsuzování. Navíc vy máte skvělý(nejlepší) kádr a vám stačí jak jsem se dočetl přivést Balotelliho(s Ronaldem by to bylo tzv. kolektiv duo).

Reagovat
valloire

jj, Balo by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych vám ho , všude se uvedl,u vás by to nebylo jiné,s Ronaldem by si rozuměli, dva nezištní kolektivní hráči.

Reagovat
kiwwi

tak teraz pre vsetkych fanusikov Realu, ktori sa Barce smiali, ze su podvodnici, Katalansky cirkus a pod., zasmejete sa aj na sebe?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ono jich je více, ale někdo musí být prví, druhý, třetí a čtvrtý bude kdo?....

Reagovat
misinho7

hlavne sa smejem na tom aky je to utok na Primeru...zaujiamve ze Ban dostavaju len spanielske velkokluby pritom anglicek timy robia to iste..

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti souhlasím, ale bude to i jinde než ve Španělsku a Anglii

Reagovat
r.mrazik

jak to muzes vedet?

Reagovat
smazaný uživatel

je to jako šváby popř. ty nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

např. taková Brazílie na tom jenom "rejžuje" to je přeci jasný. To byl příklad

Reagovat
kubys

Co to meleš?

Reagovat
stas87

Tak asi anglicke nie su tak jebnute a osefuju si to tak,ze nemaju problemy.

Reagovat
Lifted

No neboj se Fifa se na Anglii teprve chystá

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii je dost náročné registrovat hráče mimo EU, takže takové problémy asi nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je křečovitá obhajoba.

Vy jste hlavně měli držet ústa a nedělat ze sebe kašpary, protože už v době, kdy jsme dostali BAN my, jste byli vyšetřovaní i vy, takže bylo pravděpodobné, že vám to bouchne do ksichtu.

Co se týká toho, že je to útok na Primeru ... Jsou to bezprecedentní a exemplární tresty naprosto neodpovídající provinění. FIFA si tím potrestáním Barci strašně nasrala do hnízda, protože jak jednou vypustila džina, už ho nemohla zavolat zpět. Jsem si téměř jist, že další a další vyšetřování budou pokračovat a ponesou sebou samozřejmě i možné tresty pro další kluby.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Ako to je? Occamova britva?

Takže v tomto prípade je vysvetlenie, že trest dostáva ten kto pravidlá poruší a naopak ho nedostane ten, ktorý ich neporuší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou se smát, musí být nazlobení,když jsou na rozdíl od Barcy potrestáni neprávem,neboť se nemorálních záležitostí nedopouštějí. A možná za tím stojí právě Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

my nejsme tak paranoidní jako vy v celý svý historii víme?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně ,že ne! Vy jste na Barcu nikdy nic nesvalovali. Jsi stále větším bavičem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si vylezl z LVGovi prd*ele?

Reagovat
I am Mancunian

uz ano, teraz zbroji proti nemu aj ked hrame o titul

Reagovat
smazaný uživatel

to je mu podobný

Reagovat
smazaný uživatel

kauza okolo prestupu Neymara, nezaplatene dane statu, akosi som toho naratal viac

Reagovat
smazaný uživatel

Poteší

Reagovat
vladis271

Nj, ako by sme to nepoznali z iného prípadu v Španielsku. Odvoláaú sa, dostanú odklad od leta, v lete spustia bláznivú jazdu a minú tak 300 miliónov.

Reagovat
Diego2

nevim blaznivou jizdu spis spousti Liverpool v kazdem prestupaku ,ale tam je spis smutne ze za jake hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je také gut: Bavorský politik poslal Merkelové autobus plný uprchlíků

Reagovat
sokar

prosím prosím daj aj zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to na seznamu

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

A čo na to ona? Zobrala si ich domov?

Reagovat
Svatej

Stejně je to prdel. Realu jsou zakázány přestupy a polovina fanoušků ve světě si oddychne, protože jim Madrid nevykoupí půlku kádru v jejich týmu.

Reagovat
valloire

u vás jenom jednoho asi

Reagovat
Svatej

Taky koho jinýho, na většině pozic máte lepší hráče

S momentální formou by měl šanci u vás hrát tak Willian. Costa je nemyslitelnej, možná za nějakej ten rok Zouma, pokud jeho vývoj půjde jako doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoho to jsem zvědavej na ty fanoušky Realu, co tu Barceloně nadávali do podvodníků a obhajovali tenhle krok, že je to správné a spravedlivé každopádně mě to celé přijde na hlavu, když španělská federace má jiná pravidla ale jak tu bylo přeci řečeno, musíme se řídit Fifou, protože je výše postavená.

Reagovat
alcantara

A teraz sa odvolaju, v lete nakupia a potom vyhraju po nasom vzore treble FIFAMADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně s tím odvoláním a možností nakupovat v létě to bude celkem na těsno. Když se podívám na Barcelonu, tak ta ten trest dostal 2.4 a 20.8 jim FIFA to odvolání zamítla. To jsou cca 4,5 měsíce. Teď.. dneska je 14.1 a 4,5 měsíce vychází +- na začátek června, kdy taky přesně začíná přestupový období ve Španělsku.

Reagovat
teenz

Než to Perezovi příjde na fax, tak máme konec přestupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že teď bude na FIFU ohromný tlak, takže budou dělat všechno pro to, aby to vyšlo Realu tak, jak Barce - prostě vás nechají si nakoupit.

Stejně mi je ale divné jedno - FIFA sama je paralizovaná vnitřními spory. Plno jejich vedoucích představitelů dýchá mřížovaný vzduch, jsou v centru největšího skandálu, kterej kdy fotbal potkal ...

... a přece najdou čas a energii na to, aby buzerovali kluby za to, že papírově zaměstnají pár rodičů, který vytáhly z nějakých afrických chatrčí ... Naprostý WTF tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

a podle mě zase fifa udělá všechno proto, aby nebyla k smíchu jako v případě barcy. snad si to odvolání pohlídají a bude to před přestupákem

Reagovat
Lifted

tomu nevěřím... budou to měřit stejným metrem jako Barcu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale barca dostala ten trest později a proto měla s odvoláním čas ne. tady to bude hodně těšný a určitě to nebude celý léto. a osobně bych si vsadil že to vyřeší před létem a opravdu dodrží ty dvě nejbližší přestupová období

Reagovat
Lifted

hele i kdyby, sice fandím Realu, ale tohle nám může spíš pomoct. U Vás to bylo na hovno, že zrovna končil Xavi a Alves taky vypadal na odchod a zrovna nějaký extra náhrady jste tam neměli. U nás je to dobrý, že nás tlačí bota snad jen na levym beku (kde teda může operovat i Danilo). A tak jsem tajně doufal, že snad zas nepřivedou někoho za miliardy...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim a někde jsem tu psal že to že Perez nebude moci udělat svůj typycký nákup bude možná největší posila

Reagovat
valloire

Reagovat
Lifted

podle mě to bylo už dávno jasný a vyřešený i u nich na FIFě... čekalo se jen na nějaký vyjádření a podrobný věci co třeba pro ně dělali externí firmy a pracovníci....

Reagovat
kiwwi

lenze Barca nemala sancu inac nakupit, Real ju ma teraz...su to odlisne situacie

Reagovat
Billy McClane

Kedy kluby lepsie nakupia v zime za dva tyzdne, alebo v lete za dva mesiace?

Reagovat
kiwwi

a co je mna do toho kedy vy lepsie nakupit

Reagovat
Talker

Já si myslím, že naopak. Budou se snažit, aby to nebyla stejná fraška jako u Barcy, kdy jim nechali letní přestupové okno. Možná i proto to rozsekli v lednu.

Reagovat
Infernoqt

Tohle bylo beztak nejlepší - David De Gea right now.

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CNxYGglWgAED3qP.mp4

Reagovat
sokar

zakaždým ked to vidím sa šúľam od smiechu

Reagovat
Al Capone

Tak tohle je uz pekne ubohy. Nejen ze si nepohlidame kdo ma v poharu hrat a kdo ne a navic jeste tohle. Proste amaterismus...

Reagovat
Al Capone

A to jeste ma clovek lepsi naladu ze odesel Benitez a pod Zidanem jsme jasne vyhrali a ze Roberto jedna o navratu a pak tady tohle...zase studena sprcha.

Reagovat
alcantara

Nemusi to byt nutno na skodu, my sme asi najlepsi priklad.

Reagovat
Ángel di María 22

Prosimte, koukni se na nas kadr, vzdyt nam nic nehrozi. Jasne, Perez se zas muze roztrhnout s penezma, ale nebudeme resit krizi ve smyslu "nemame hrace", protoze je mame.

Reagovat
Al Capone

To samozrejme nehrozi, ale stejne je to k smichu..

Reagovat
RMCF

Roberto je ten backup za Marcela, kdyby jsme v létě nemohly nakupovat ;-)

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle FIFA oba kluby porušily hned několik předpisů při přestupech mladistvých hráčů. Atlético v období mezi roky 2007 a 2014, Real mezi roky 2005 a 2014. to neni z poslední doby, ale úplně stejný jako v případě barcy. dodržovali pravidla svazu a jsou za to potrestaný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Al Capone

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak HIMYM byla poměrně velká kopie přátel a když se měli vydat vlastním směrem tak zjistili, že na to scénáristi nemají a společně se snahou to protohavat to skončilo úplnym fiaskem. viz poslední řada, která byla naprosto trapná a asi to nejzbytečnější co bylo natočený.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

seriál kterýmu jsem dal asi nejvíckrát šanci a nikdy mě to nechytlo

Reagovat
smazaný uživatel

a nebylo to možna tím, že ses díval s českým dabingem?

Reagovat
smazaný uživatel

no právě že jsem chtěl aby se mi to líbilo tak jsem to opakovaně zkoušel jak s dabingem tak i v originále. a prostě ne.

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lifted

Přátelé jsou prostě nejlepší ať každej co chce a na tenhle jeden novej díl se hrozně těším

Reagovat
Lifted

* ať každej říká co chce

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsem to pochopil správně tak to nebude nový díl, ale pokud to vyjde tak se sejdou na nějaký pokec.

Reagovat
-Carles-

Priatelia, Dva a pol, Frasier topky.

Reagovat
elChe

Dva a půl chlapa u mě nejvíc. Pak TBBT a friends. A dost se mi líbilo i Cheers.

Reagovat
ADM

A to je Dva a pol chlapa v slovenčine oproti čestine asi tak 98763762727x vtipnejšie mi príde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady fakt někdo kouká na filmy a seriály nadabované? No lol

Reagovat
elChe

No lol Každej má čas čumět na seriály v originále

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěděl, že originál má delší stopáž. Tak promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne každý rozumí perfektně anglicky. a třeba si to pouští při jiný činnosti takže nemůže číst titulky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je jejich smůla/blbost. Nemůžou pak ale tvrdit, že ten daný seriál viděli, když je to ve skutečnosti (originál) úplně něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

smůla a blbost? to že se někdo neučil x let angličtinu a ideálně v anglicky mluvící zemi nežil, neni smůla a ani blbost. ne každý má čas nebo možnost. viděl jsem hodně seriálů a filmlů jak v originále tak s dabingem a rozhodně to neni něco jinýho. často je to trochu upravený, ale to nic zásadního nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Respektuji tvůj názor, ale vůbec s ním nesouhlasím. Nechme to tak.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

to si děláš prdel a nebo si hraješ na něco víc. já koukám na seriály i filmy tak i tak a žádný, zásadní rozdíl v tom není. kolikrát je to s dabingem dokonce lepší. no ty vole

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba červený trpaslík jedině s dabingem

Reagovat
elChe

Ne, ale v televizi na originál jaksi nenarazíš. Já zapínám televizi až po 8 večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Já televizi ani nemám, mám internet. Zapni si internet, vyhoď televizi. Navíc, na českých kanálech (příznačné slovo) ani 80% toho, co sleduji vůbec není (díky Bohu, ještě by to zničili dabingem).

Reagovat
elChe

Já mám internet, ale nemám na něj čas, doma práce jak na kostele, dva fakani a každej den do práce k počítaču, teď předstírám činnost ale jsem tady, ale na seríál fakt nemám čas...

Reagovat
ADM

no idem sa zabiť

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Některé seriály, třeba zrovna Přátelé nebo Simpsonovi, mají vynikající český dabing. A přiznám se, že třeba Profíky jsem taky v originále nikdy neviděl.

Reagovat
patas92

Samozřejmě, protože je dost filmů a seriálů, které jsou dabované lepší než v originále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

A ak neovládaš na 1223% angličtinu tak ti unikne množstvo vtipov samozrejme...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, stačí tak na 96%, to je snad normální.

Reagovat
ADM

No ale ja ju tak neovládam možem pozerať seriály s dabingom? Filmy kukam v originale neboj

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty se třeba koukáš na Četník ze Saint Tropez. já osobně dávam přednost Filipovskému. český dabing byl jeden z nejkvalitnějším ve světě. to že televize začali šetřit a totálně zničili kvalitu je věc jiná. ale plno filmů a i seriálů má top dabing

Reagovat
smazaný uživatel

dneska prostě po dabingu není taková poptávka, protože lidi už ty cizí jazyky docela umí, tak se to tak neřeší no

Reagovat
smazaný uživatel

já bych neřekl že je to potávkou. televize prostě šetří a dabuje se teď víc věcí takže kvalita šla dolů. viz třeba prima, která je schopná měnit dabéry kvůli tomu že chtějí odpovídající ohodnocení.

Reagovat
patas92

Jj, problém je v tom, že existuje čím dál víc českých stanic, tím pádem se dabuje mnohem víc věcí než v minulosti (hlavně seriály) a kvalitních dabéru není tolik, aby mohli dabovat všechno

Reagovat
smazaný uživatel

oni by se kvalitní dabéři i našli, ale to by se muselo být to finanční ohodnocení vyšší. levnější je zaplatit někoho kdo začíná, udělat to rychle a levně. to je problém

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, ale pak nemůžeš říct, že si viděl stejný film jako já. Originální hlasový projev herce je nezaměnitelný a především zanikne velké množství vtipů, jazykových hříček, narážek a podobně. Nehledě na to, že plno výrazů, pořekadel apod. ani přeložit nejde, protože nemají ekvivalent v jiném jazyce. A ještě mi přijde pitomé, když se třeba dva Američané stojící pod Empire State Building baví spolu česky. Je to stejné, jako kdybys vzal třeba Rembrandta, vzal si čisté plátno, snažil se ho znovu namalovat sám a pak bys vykřikl: "Hle, Rembrandt!". Nebo kdybys přezpíval svým hlasem třeba Bowieho song do češtiny a řekl, že je to ta samá píseň, stejné dílo.

Stejné je to samozřejmě u knih, kde se v překladu ztratí tak mnoho krásného. Autorova hra se slovy, jeho podprahové intence a různá jemné nuance, která jsou zcela nepřenositelné do jiného jazyka. Především u poezie se to samozřejmě projevuje nejvíce. Já jsem docela velký čtenář a už nikdy bych dobrovolně nečetl anglicky píšícího autora v češtině. Protože teprve když si přečteš originál i překlad, tak pochopíš, jak hrozně rozdílné to dílo je.

Reagovat
smazaný uživatel

částečně souhlasim. ale u písničky je to úplně něco jinýho. a úplně nesnášim český verze anglických písniček. to je zlo a totální umělecké dno. film má víc vrstev než jenom hlasový projev. a s těma knihama máš taky pravdu. ale kdo třeba četl božskou komedii v originále? knihy často musí být upravované, aby je cílová skupina lépe pochopila. stejně tak můžu říci že dílo v originále stejně plně nepochopíš pokud z té kultury nepocházíš. je tam taky to cílení, které to dílo odlišuje a ani si to neuvědomuješ tak jako když to porovnáváš s češtinou. ale jak si napsalty, tak i já respektuju tvůj názor. já na to mam akorát trochu volnější pohled

Reagovat
DelPiero137

Niektore filmy si bez CZ dabingu neviem predstavit. A Le Gendarme je genialny. Zaroven moje najoblubenejsie.

Reagovat
patas92

Většina animáků (filmy i seriály) mají naprosto dokonalý dabing a v originále bych se na ně asi už nedíval. To platí i pro některé hrané (třeba zrovna Přátelé, Trpaslík,...z filmů Forrest Gump a mnoho dalších)

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna třeba u Přátel ale čas od času prostě vidíš fór nebo prostě nějakou hlášku, která tam absolutně nepatří nebo není vtipná, prostě protože se tam nepodařilo originál nahradit,

Reagovat
patas92

Tak toho je ale úplné minimum, jinak je ten dabing skvělý

Reagovat
elChe

nikdy jsem to ve vaší řeči neviděl, takže nemoho porovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, zrovna Dva a půl chlapa mám tak nějak zafixovaný jako úplně ten největší odpad mezi sitcomy.

Reagovat
patas92

Není špatné, ale je to fakt furt dokola o tom samém

Reagovat
-Carles-

Fakt? Ja som na to čumel na výške v jednom kuse, proste taký plytký humor ale perfektné hlášky, no a Sheen výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty první série jsou opravdu kvalitní a originální. pak to ale začali natahovat a Aston tomu nasadil korunu

Reagovat
patas92

Mně ty první série s Kačerem docela bavily, víc než ty poslední s Charliem. Pak už to to šlo dolů i s nim

Reagovat
smazaný uživatel

a mě docela taky, protože to byla příjemná změna. charlie se pak dost opakoval. ale s astonem nastalo úplně to samé a navíc ty zápletky byly trapný. ale to že to ze začátku nebylo rozdělelné na samostatné díly, ale jeden dlouhý navazující příběh se mi líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

od Asptona je to trapas. Predvidatelny, pltyky, prvoplanovy, krcovity humor. Prve serie su genialne.

Reagovat
Ángel di María 22

Coze? To je po pratelich uplna bomba, miluju ten serial. Samozrejme jedine v anglictine, dabingy jsou hrozny.

Reagovat
-Carles-

Čeština ešte celkom ujde, slovenčina katastrofa.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Kým neskončil Charlie tak TOP TOP TOP

Reagovat
kiwwi

Frasier>Priatelia>>>>>>>>>>hocico ine

Reagovat
culé

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
DelPiero137

Frasier je pre mna naprosty TOP. Este aj MWC (Zenaty se Zavazky).

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má určitě svůj oblíbený sit-com, ale říkat, že zrovna ten můj oblíbený je nejlepší není optimální si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim asi přátelé jsou prostě nejlepší. nebo aspoň pro tu generaci co to sledovala v premiéře

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Z nebritských jednoznačně

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

a ešte community, to je s priateľmi moja najväčšia srdcovka medzi sitcomami...

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

commuinity hodně nedoceněné a řekl bych že je to hodně cílený na určitou skupinu fanoušků. pro mě geniální seriál. hlavně ty velký speciální epizody. a osobně mam hrozně rád the office a to americkou verzi. naprosto geniální charaktery a pro mě jeden z top5 sitcomů

Reagovat
jacobT

Jj určite to nie je seriál pre každého, ale mne to proste totálne sadlo. Nápadov tam bolo fakt plno, super postavy, mraky popkultúrnych odkazov (a to som z nich určite minimálne polku nezachytil)...

Reagovat
smazaný uživatel

Community a Seinfeld jsou pro mě vůbec nejinovativnější a nejoriginálnější seriály vůbec.

Reagovat
jacobT

Seinfeld nepoznám, ale poznačím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to celé shlédl teprve loni. V USA je to obecně považováno za nejlepší sit-com v historii a chápu proč. Tady to lidi skoro vůbec neznají, protože to asi ani nikdy nebylo na žádné české televizi. Díky bohu, protože to je seriál (podobně jako Community) založený zcela na konverzaci a podle mě naprosto nepřeložitelný.

Reagovat
jacobT

Určite tomu dám šancu, díky za tip.

Reagovat
smazaný uživatel

dávali to na nově nebo na čt1 myslím, někdy 1995-2005?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? No asi jo, teď koukám na ČSFD a tam je hodnocení 64%, na IMDb 89%. Ten rozdíl je určitě kvůli dabingu. Protože Seinfeld překládat je totální nesmysl. Takových jazykových hříček, vtipů, kulturních narážek, jejich NY akcenty, úžasné dialogy. Naprosto nepřeložitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nemusí být jenom dabing, ale kulturní odlišnost, jiný styl humoru atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě taky. Je tam spousta kulturních a pop-kulturních narážek. V lecčems podobné s Community v tomhle směru.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsou starší, teda aspoň předpokládám a taky že jsou hodně na americký zvyklosti a prostředí. v community jsou ty narážky na něco co i český divák zná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to není problém seriálu, ale toho "českého" diváka, že to nechápe. Proto je to hodnocení na ČSFD úplně zcestné. A ten dabing opravdu zrovna u takovéhoto typu seriálu musí zabít snad většinu vtipů.

Reagovat
smazaný uživatel

to není problém českého diváka. neni to prostě seriál pro tohle kulturní prostředí. to neni ničí chyba. přirovnal bych to třeba k okresnímu přeboru. podle mě geniální a jediná česká tvorba na posledních x let co mě zaujala. a kdyby se to pustilo v americe tak to nikdo nepochopi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlavně konverzační sitcom.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě ten počet filmových a popkulturních odkazů tam dělá tu kvalitu. plus režie bratrů Russo. pro mě je community takový seriál pro fajnšmekry. a epizody s paintballem jsou vrcholem seriálové tvorby

Reagovat
jacobT

plus tá časť s alternatívnymi realitami, to bolo tiež top.

Reagovat
minoLFC

HIMYM je kopia Priatelov s nesympatickými hercami

Reagovat
patas92

Reagovat
minoLFC

Ale z amerických hraných(nekreslených) sitcom je aj tak najlepší 70s show. Z britských Red Dwarf.

Reagovat
smazaný uživatel

70 ze zacatku genialni ale imo to docela rychle ztratilo kvalitu neustalyn opakovanim. Ze soucasnych nejlepsi brooklyn99

Reagovat
minoLFC

všetky stracajú kvalitu v ďalších sériach. Aj trpaslík

Reagovat
patas92

Přátelé ne

Reagovat
smazaný uživatel

ty poslední původní díly i s Kochansky jsou super. jediný pokles nastal když odešel Rimmer

Reagovat
technecium

Reagovat
oddy

Reagovat
frankiefcb

z britskýc za mě Black books.

Reagovat
smazaný uživatel

jediná chyba že je to moc krátké

Reagovat
patas92

Tj, ale zas lepsi, nez aby to pak slo kvalitou dolu, jak treba TBBT

Reagovat
kubys

Trpaslík all day long

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si ty narážky na Messiho, jo?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

BBT?

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že je lepší a ani nechci nic srovnávat

ale trošku se zapomíná na MASH

Reagovat
smazaný uživatel

super seriál a geniální Alda. a taky je to příklad velice povedeného dabingu, který je podle mě lepší než originál, protože v něm je přidávaný smích(nebo aspoň v původní verzi)

Reagovat
TopinB

Nevím, stáhl jsem verzi z netu, komplet (má to asi 45 giga) a smích tam není

Reagovat
TopinB

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

South Park.. Obvzlášť poslední série je vynikající :)

Reagovat
DelPiero137

SouthPark je genialna satira ktora si svojskymsposobom dovoluje tak vela, az sa cudujem ze to nezakazali.

Reagovat
Infi

south park je perfektní

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Darren Fletcher

dva a pol chlapa sa mu vyrovna

Reagovat
frankiefcb

Jsem rarita, nikdy mě to nenadchlo.

Reagovat
scholes18

Reagovat
Infi

Parks and recreation je strašně nedoceněné mimochodem

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako to má Real a Atletico v akadémiach, ale ak umožnia tým deťom doštudovať a presadiť sa v inej oblasti ako je futbal, ak sa náhodou nepresadia futbalovo. Tak je to strašné debilný trest, ktorý najviac uškodí najmä tým deťom. Písal som to aj rok dozadu, keď sme dostali ten trest aj my.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to regulérní bullshit..

Reagovat
F.Torres

Doufám, že Realu nebudou povoleny nákupy v létě. Všechny pozice jsou vyřešeny a pokryty dostatečně. Alespoň by nedorazili Hazardi a podobný rádoby hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz ven!

Reagovat
Miguel19

Za to může Benitéz.

Reagovat
teenz

A Gareth.

Reagovat
Ángel di María 22

Nn, Bale. A Jistý podíl viny nese i Danilo.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nakupovat ne, ale prodávat jde, ne?

Reagovat
minoLFC

Aspoň sa má na čo Zidane vyhovoriť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný zase snaha slaboučkých anglických nekopů zastavit dominanci Španělských klubů... Nejdřív Barca ted Real a Atletico...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Furia Ceca

Tak Zidane si může nechat zajít chuť na Pogbu... I když Raiolla by ho prej Realu stejně neprodal.

Reagovat
papanegra

Chudák Zizou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jakej chudák ty vole ...... takovej plešoun... nebejt rodičů z Alžírska, tak by ani nebyl mistr světa v dresu Francie, ten by měl bejt šťastnej za to, jakej měl v životě luck. Ty papagay.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Realu BAN podĽa mňa skôr pomôže tak ako pomohol aj Barcelone. Neni na škodu občas poriadne popremýšľať nad nákupmi a stabilizovať káder v prípade Realu.

Skôr ma mrzí to Atletico, derú sa medzi špičku a toto ich môže dosť nalomiť, keďže nedokážu udržať hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

To může ,ale nevím jestli zrovna Realu , jestli se tam dokážou semknout,v poslední době se tam spíš vždycky něco pos.... Atléticu to myslím(bohužel) pomůže,tam je ta bojovnost jiná a pokud zůstane Simeone,tak to zvládnou.

Reagovat
Talker

Tak Atletico prostě nebude prodávat, ne? Respektive nebudou chtít za žádnou cenu prodávat, leda přes výkupky u důležitých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako píšeš, klub nebude chcieť predávať. Ale nebudú mať moc na výber, keď hráči budú chcieť odísť pri ponukách z ešte väčších resp. finančne silnejších klubov, čo sa dá čakať pri hráčoch ako Saul, Koke, Griezmann. Ale majú v kádri mladý potenciál na náhradu týchto hráčov čo je výhoda, majú to teraz celkom fajn zabezpečené.

Reagovat
Phillipinho

Atletico je podle me lepe pripravene na ten BAN nez Real. Zadny nakupy nejsou potreba. Skvela prace vedeni, jak ten tym dokazalo vybudovat.

Reagovat
Kokesh

Tak přece jenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máte vy kundy španělský .... dobře Vám tak, Španělé jsou na tu administrativu pičusové neschopní .... aby taky ne, když tam mají takovou nezaměstnanost a negramotnost ................................ už jenom toto dokazuje fakt, že anglická liga je jasně lepší než španělská telenovela, jelikož ve Španělsku nemají profesionální úroveň managementu. Puta Španělsko.

Reagovat
teenz

I bez profesionální úrovně managementu drtíme Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale pravda je ta, že kdyby byli ve Španělsku ve vedení jen o fous lepší lidi, tak Evropě s tím materiálem mohli utýct ještě o hodně víc. Je až neskutečný, že taková banda dementů má pod palcem nejlepší kluby a nejlepší fotbalisty světa.

Anglie je v tomhle pravý opak. Tam doslova vaří z vody.

Reagovat
Svatej

V Anglii hrajou vozíčkáři, když vidim, jak to podáváš

Reagovat
_Blind_

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vůl jak anděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

V Španielsku nevedia pracovať s tými internetmi ani s administratívami. Všecko to tam je zaostalé. Nech žijú pokrokové Poľské....hups Britské ostrovy

Reagovat
janinho

ked budem citat ze nejakemu nestastnikovi spadla na hlavu tehla, alebo nieco podobne tak si odteraz vzdy spomeniem na teba

ty si chlapce kokot jak cyp

Reagovat
dextroza_m

Jáj, křišťálově čistý Madrid má nejen na hovno fax... Že by tak křišťálově čistý nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

to nadavas aj na svoj klub logicky

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem zvědavej jak to dopadne v italii už jsou toho plná media že by Real mohl zkusit už teď Pogbu,uvidíme nevěřím tomu že Juve Pogbu prodá kort teď.Ale zase potom by měl Real na dva roky utrum.A osobně si myslím že Pogba nikde jinde než do realu nepůjde.

Reagovat
valloire

Barcelona

Reagovat
ADM

niee

Reagovat
valloire

velkej hustej černej frajer...co bys chtěl víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Velcí siloví hráči u nás byl vždy vítáni a tvořili většinu.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Velke hustej cernej frajer... v Afrike

Reagovat
Pinturicchio

Naopak, Barcelona je mnohem pravděpodobnější.

Reagovat
Stiksxx

Na rok. Dvě přestupová období. Léto 2016, zima 2017

Reagovat
Spasitel

Cirkus španielska liga

Reagovat
dextroza_m

ty se raděj otoč a běz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

cirkus cela spanielska liga

Reagovat
F.Torres

člověk ze SA

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus je to všude

Reagovat
vocasisko

Fanoušek Realu, při trestu Barcelony : podvodníci!

Fanoušek Realu, při trestu Realu : to je to nejlepší, co se nám mohlo stát.

Reagovat
Kokesh

Hlavne vam ukoncil Xavi, do toho plachl Pedro...Dani na hrane. A i tak jste ziskali vse.

V RM ma vetsina z nas obavy z letniho Fiorentinova prestupaku, jeden zakazany pri kvalite a sirce kadru je opravdu spise jen k dobru.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Free_player

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

este si k Barce nepriratal Neymarov prestup, neplatenie dani, Messi, Mascherano, Abidalov pripad

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nesouhlasim s tim vicemene vseobecnym nazorem, ze Real se odvola a dostane k dispozici jeste letni okno. Jednak je ta situace oproti Barce casove odlisna, navic by to ani nedavalo smysl. Jsem si skoro jisty, ze Florentina bude lakat rozdavat v lete 2017 volebni darecky. A o tu moznost by uspesnym odvolanim prisel...

Reagovat
Atlético de Madrid

No, Barca ho dostala v dubnu a u CAS bylo hotovo až v prosinci. To je 8 měsíců...

Reagovat
Kokesh

On uz musi jit na trofeje, nevim jakym prestupem by mel ohromit...a jelikoz se podle minuleho pripadu, tedy Barcy bude dost odvijet, je dost pravdepodobny, ze tohle leto jeste dostaneme...jen jestli je to dobre.

Ale ututlali to solidne...zadny spekulace posledni dobou v mediich, nic...

Reagovat
Atlético de Madrid

Tam šlo o to, že Barcelona dostala ten trest na začátku dubna a FIFA rozhodla na konci srpna. Trvalo to tém pádem skoro 5 měsíců. Otázka je, jestli to prostě takhle dlouho trvá vždycky nebo to záměrně pozdrželi. Druhá věc je, že by mohlo mít odkladný účinek i následné odvolání k CAS, což v případě Barcelony trvalo další 4 měsíce. S tím odkladným účinkem si nejsem jistý, ale logika mi říká, že by to tak mělo být...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi jo, ale to chovani Realu i Atletica na prestupovym trhu jasne nasvedcuje tomu, ze ten trest ocekavali (nebo dokonce vedeli, ze budou potrestani), prizpusobili se a slozili kadr s dlouhodobejsi perspektivou. Vzhledem k tomu, ve kterych letech dochazelo k provineni, nedokazu pochopit, proc nebyli potrestani uz s Barcou...

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to je jasný, že s tím museli počítat, o tom ani nepíšu :)

Reagovat
Kokesh

In January 2015, AS had published a special report on La Liga clubs' reliance on foreign youngsters in which it was claimed that Atletico had the most non-Spanish players in its youth academy, with 43 players from 26 different countries. It said 21 of them were aged under 16 at the time.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Sa posrali, majú tam aj nejakých z nefutbalových krajín?

Reagovat
Kluivert9

Cirkus Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

od Barcy očekávaná a nevyhnutelná věc...

nicméně tento trest jako celé to pravidlo je směšné a absolutně zcestné..

Reagovat
smazaný uživatel

pre FIFU za to že dáva cenu Fair play všetkým klubom čo pomáhajú utečencom a transfer bany klubom, ktoré dávajú šancu mladým hráčom a zlepšujú život ich rodine

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to jsou slusny paradoxy, jeste v kombinaci s trestanim tahani politiky do fotbalu. A omezovani svobody projevu fanousku.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Jediným řešením je zvolit Barcelonu novým hlavním městem Španělska.

Reagovat
teenz

Reagovat
janinho

to sa nim skor stane Ivanka pri Dunaji

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je ve Španělsku už jen na chvíli.

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
Generalní Gladiator

aha, k přestupům je potřeba povolení speciální komise!! Kdo ji jmenuje, kdo tam sedí, kolik dostávají, kolik posílají těm , kteří je jmenují? Nesnáším socialistické řížení a tohle socialismem kurefsky smrdí..klučina ze Slovácka čeká 2 měsíce???Co má jaká komise rozhodovat o lidském osudě?? Smím v tý zemi pracovat, žít, přestěhovat se tam? Zrušit celou komisi a radikálně okleštit fifa. Nemusím real, ale chtěl bych vědět, kolik je velkých i středních klubů, které tohle pravidlo obcházejí. Kdo rozhoduje o tom, který klub bude prošetřován? Kdy může být prověřování zastaveno? Kdo o tom rozhoduje? Všechno mi to hrozně moc smrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc otázek chlape

Odpovím jen, že to dělá většina a jde hlavně o byznys, nic víc, nic míň

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak Diego Costa asi padá V budúcej sezóne po odchode Griezmanna bude Atlético rado za 5. miesto, Reval to zase podplatí alebo pošle homouška nech im vyhúli od FIFY odklad a budú veselo nakupovať ďalej svojich teplých pokemonov

Reagovat
smazaný uživatel

pokémoni

Reagovat
smazaný uživatel

jak tu někdo píše, že Realu ten ban pomůže s tím, že nebude rozprodávat kádr a soustředí se na hráče, co má. tak dle mě, co se Atletica týče je situace naprosto totožná a ten tým je kompletní a pokud se podaří hráče udržet (myslím zejména Griezmanna, pač ten profláklej a v Anglii a PSG si na něj budou brousit zuby), tak jim to taky může pomoct. Simeone ten tým stmelí a věřím zase v nějakou wonder sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je tá Regulácia ohľadom medzinárodných prestupov futbalistov:

http://www.fifa.com/mm/document/affederation/administration/regulations_on_the_status_and_transfer_of_players_en_33410.pdf

<článok 19>

V zásade maloletí hráči nesmú medzinárodne prestupovať, ale existujú 3 výnimky, kedy môžu:

1. Hráčovi rodičia sa presťahujú do krajiny, kde má klub lokalitu z iných ako futbalových dôvodov (za prácou)

2. Prestup prebehne v rámci EÚ alebo európskeho ekonomického priestoru a hráč má od 16 do 18 rokov (s tým sú ešte spojené 4 ďalšie podmienky)

3. Hráč žije max. 50 km od hraníc a klub do ktorého chce prestúpiť sídli max. 50 km od hraníc, čiže max. rozdiel medzi jeho bydliskom a sídlom klubu je 100 km

.......................................................................................................................................................

ono tie podmienky sú podľa mňa veľmi prísne, myslím si, že väčšina maloletých hráčov (a ich rodičia) by bez mihnutia oka prijali ponuku na prestup do Barçy alebo Realu a to bez ohľadu či sú z Antarktídy alebo Španielska.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, tato sprava sposobi snad vetsi kolaps internetu, nez keby DiCaprio nevyhral oscara za Revenant

Reagovat
Atlético de Madrid

Konec internetu spíš bude z těch memes, až ho zase nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to slabý.. to asi už vyhraje.

já ale doufám v MadMaxe

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Myslim, že asi nevyhraje... Abys dostal Oskara, nestačí ti jenom nechat se ošoustat medvěděm

Reagovat
smazaný uživatel

tak celkově je ta nominace asi slabší..

snad to nedostane Fassbender

Reagovat
technecium

Já nechápu, proč jsou všichni tak vyplácaný z Mad Maxe... Když si vezmu, že by třeba proměnil všech těch deset nominací a zařadil se před takový skvosty jako Mlčení jehňátek, Přelet nad Kukaččím hnízdem nebo Schindlerův seznam, tak bych si asi něco pomyslel... Což o to, akční řežba to byla výborná, ale od Oscarovýho filmu čekám i trochu něco víc než jen řežbu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že by to byl úlet... nicméně je to stejně nereálný.

pořád se mi to líbilo daleko víc než Revenant, Star Wars, H8ful8

Reagovat
Visca el barca

Já teda nikde nevidim, že by měl mad max 10 nominací.

Reagovat
Visca el barca

Sorráč sekl jsem se Každopádně mad max byl totalní sračka

Reagovat
Atlético de Madrid

Já jsem ještě neviděl všechno a asi to ani nestihnu. Ta DiCapriova role se mi nijak zvlášť nelíbila, on se tam víceméně pořád jen nějak vláčí po lese, zmučeně hledí do prázdna a nebo nasraně nadává. Bylo to strašně povrchní, jeho postava neměla hloubku. I při vší účtě k tomu, co pro tu roli musel udělat, mi to nepřijde jako tak zásadně výjimečný výkon. Ale možná to akademikům bude stačit.

Reagovat
Visca el barca

A co měl v tom lese tak asi dělat na druhou stranu ? Letos vyhraje. Byl to jinej film než točil vždycky. Jako kdo jinej by letos měl vyhrát ?

Reagovat
Atlético de Madrid

No já si jen myslim, že ten oscarovej herec by měl předvést trochu víc než to, co předvedl DiCaprio

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bolest, vztek, touha po pomstě. Vše z něj maximálně vyzařovalo, měl to v očích, v pohybu, výrazu obličeje a tohle není vůbec snadné zahrát.

Některé roky by ten výkon vážně nestačil, ale letos je to slabší a měl by to vyhrát celkem jednoznačně.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale jo, mně se to líbilo. Akorát to bylo dvě hodiny v kuse. Nic jinýho. I v rámci toho filmu mi přišla lepší postava Toma Hardyho. Leonardo si pro toho Oscara chce dojít až moc, to se občas nevyplácí. Z ostatních nominovaných jsem viděl jenom Marťana, takže to nemůžu ani porovnat.

Reagovat
Visca el barca

Mně se to taky líbilo, na to, že to nebyl vůbec můj žánr. Už by si ho zasloužil, je to posledních deset let nejlepší herec Netočí žádný sračky typu johnyho deppa.

Reagovat
patas92

Tak záleží, co dostává Depp za nabídky...DiCaprio umí zahrát cokoliv, Depp už asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

no aby to nakonec nevyhrál Redmayne. DiCaprio po oscarovi touží, ale jeho filmy jsou opravdu kvalitní a koukatelný. Redmayna se bojim, protože si vybírá ty umělecký srágory co smrdí oskarem už na papíře. navíc mě nenapadá jiný herec co mi je tak nesympatický a bere mi touhu koukat na filmy.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

je jasný favorit:

http://www.oddschecker.com/awards/oscars/best-actor

ja som rád, že Brie Larson by mala vyhrať najlepšiu herečku, dosť som si ju obľúbil od The Gambler

a najlepší film verím, že vyhrá The Big Short, aj keď nie je favorit

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte Alicia Vikander chcem, aby vyhrala najlepšiu vedľajšiu herečku, tú som si zase obľúbil od Ex Machina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v podstate kader mame stabilizovany, staci uz len backup na LB a ST a sme vybaveni, team mame skvely. Ked povolili Barce Turana, my mame sancu posilit este tieto posty.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník Barcelony Rafinha se zotavuje z vážného zranění kolenních vazů a blíží se k návratu na trávníky. 22letý fotbalista je mimo hru od poloviny září a duelu Ligy mistrů s AS Řím, nyní se jeho stav zlepšil natolik, že mu bylo povoleno běhání v písku, kde trénuje s míčem. (marca.com)

Reagovat
-Carles-

Robí mimoriadne pokroky, je to pár dní dozadu čo som videl video ako behá s loptou v piesku. Vzhľadom k tomu že je len január, v pohode ešte môže zasiahnuť do tejto sezóny. Skvelé správy. To potom aj Nolito môže ostať v Celte

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Co mye, co bude s Halilovicom ? Rafinha a on su si priamou konkurenciou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

běhání v písku

snídaně v trávě

Reagovat
Free_player

a to se pošklebovali barce buzíčci

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
KingMaster13

Tak to asi De Geu nekoupíte co?

Reagovat
Robbie

to doufám, ani ho nechci, sem rád že nevyšel jeho přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hawk

Jako jasný, můžeme se Realu smát, ale na druhou stranu se jim stalo to samé co Barce, takže si můžeme akorát podat ruku a držet ...

Reagovat
smazaný uživatel

V nedelu Real Madrid vs Halilovic

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CYs7WVDWQAATv89.png:orig

Heh, hezký. Nepamatuju si, že by La Liga něco takovýho udělala i po tom barcelonským banu.

Reagovat
MadMrJacky

To taky o něčem vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je sídlo La Ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: super stránka plná autorských článků, rozhovorů (Simič, Holzer, Luhový, Chlebovská, apod.) a jiných aktualit. Přidej se

https://www.facebook.com/Soccer-24365-494898380522838/

Reagovat
smazaný uživatel

Prdele tú Copu dávajú v Srbsku, Chorvátsku, Maďarsku, Bosne, Rumunsku, Izraely....prečo zaostávame?

Reagovat
smazaný uživatel

20eur za sezónu na youtube oficialne - super deal(vsetky zápasy + vsetky záznamy a mozes pustat kolko chces)---takuto moznost telka neponuka

Reagovat
smazaný uživatel

O tom som nepočul, o čo ide? Oficiálny projekt Copy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dikes. Využívaš túto službu?

Reagovat
smazaný uživatel

hej..len ma to trchu nastvalo lebo ked som si to zakupil a real hral prvy zapas tak cheryshev nastupil neopravnene..ale raz za cas pozriem zapasy ostatne

Reagovat
smazaný uživatel

je to oficialny projekt copy

Reagovat
N.Gin

Proc to sakra maji vsichni krome CR?

Reagovat
smazaný uživatel

ked clovek fandi realu madrid, tak vyhodi 20€ za jeden pripravny zapas...a som rad, ze som to neurobil

Reagovat
smazaný uživatel

Dávam realu šancu pri odvolaní keď tam fifa ako porušenie mimo iné uvádza aj 2 mladších synov Zidana a garayovho brata

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi syny jsem to četl a zdá se mi to jako pěkná hloupost. Jedna z těch podmínek je, že se rodiče těch mladistvých musí do tý země přestěhovat primárně za prací a ne kvůli tomu, aby tam svoje děti mohli dát do akademie. A Zidane se evidentně do Španělska za prací stěhoval.

Reagovat
patas92

Já myslel, že se to týká jen těch, co pochází ze zemí mimo EU

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky no. Ale je to tak, že ty EU mají pouze úlevu v tom, že můžou přestupovat už v 16.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda s tím Zidanem jsem se spletl.. ono to není, že se musí stěhovat stěhovat za prací, ale že se musí stěhovat z "non-footballing reasons", což Zidane nesplňuje. I když by se to asi dalo vyložit, jakože se nesmí stěhovat kvůli tomu dítěti prostě. Když se tatík do země přestěhuje za fotbalem, tak je přece píčovina mu zakazovat dát dítě do místní akademie.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
Kokesh

Navic mela uz pred prichodem do Realu jeho zena spanelske obcanstvi...to pravdu FIFA nevidi tu absurditu?

Reagovat
janinho

ale ja nechapem ako sa mozu riesit zidanove decka... oni do realu prestupili z nejakeho ineho klubu? ved tusim v akademii vyrastali.

ak to FIFA postavila fakt na zidanovych synoch tak je to neskutocne trapne

Reagovat
X-bano-X

Ak ma Zidane 51 synov, tak to postvili len na nich.

Reagovat
patas92

Reagovat
Kokesh

Kdo vi jak to je, jeste zadny oficialni seznam neni...je tam spousta pochybnosti / proc jsme dostali ban az nyni / Zidanovy syni jsou snad uplne absurdni....Sanchez mluvil ze si na odvolani docela veri, v nejhorsim opet TAS atd., docela jasny stanovisko vydala i La Liga.

Reagovat
sokar

u Barcelony to dopadlo nakoniec tak, že takmer všetci hráči, za ktorých bol klub potrestaný, boli postupne spod trestu oslobodený, myslím že iba odišli dvaja japonic a jednému kórejcovi nedávno skončil trest nakoľko dovŕšil hranicu 18 rokov a tak môže už podpísať zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól Angel Correa, energický angličák

Škoda, že pri tom nájazde to dával na Martineza, ktorý už bol blokovaný hráčom Raya.

Reagovat
sensei25

A to bolo reči aký sme my veľký podvodníci. Špiny madridské,najprv si poupratujte pred vlastným prahom,lebo potom tu budete za chujov.

Reagovat
sensei25

A to bolo reči aký sme my veľký podvodníci. Špiny madridské,najprv si poupratujte pred vlastným prahom,lebo potom tu budete za chujov.

Reagovat
JM

Reagovat
DelPiero137

Ak Realu daju odklad a v lete budu moct nakupovat. Kolko by mohli utratit na prestupak aby to bolo v sulade FFP?

Reagovat
X-bano-X

Koľko chce, ak to dokáže vykryť predajmi hráčov.

Reagovat
DelPiero137

Okrem GB maju niekoho koho by vedeli dobre spenazit, o koho je raealne zaujem?

Reagovat
MadMrJacky

V podstatě kteréhokoliv hráče z ideální 11 by prodali za hodně slušnou sumu a o každého takového by byl enormní zájem. Vzhledem k banu by ale neměli nikoho prodávat, šli by dost do rizika

Reagovat
janinho

pise sa o Kroosovi, mozno Jese s klauzulou ako mal Morata, ani taky Cerysev by nesiel podla mna pod 10 mil, to iste Lucas (ten na hostovani), Coentrao je tiez len na hostovani... neboj nic, tam je na com "zarobit".

Reagovat
Robbie

Kroos určitě neodejde, ted přišel Zidane a myslím si že jeho výkony budou mít stoupajicí formu, Čeryšev at klidně jde, Lucas nesmí odejít, ze začátku sem si říkal že je to dřevák, ale tak hrozný není, je to bojovník, dávám ho ještě před Callejona a Coentrao má opci, takže pochybuju že by někdo odešel, max. L.Silva a Čeryšev

Reagovat
One-Real

Silva je šílený, jsem zvědavý kdo ho koupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj za nas verejne prehovorila LFP a zastala sa nas.

Reagovat
smazaný uživatel

zda sa, ze realu nestacili minulorocne trapasy...a do nich

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě odvolají, La Liga se královského klubu zastala a je ochotna to vzít na sebe,na tom se na zasedání v .......(teď si nemůžu vzpomnět,ve kterém městě to bylo) dohodli.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

deal...

Reagovat
X-bano-X

Ten stol bol hrozne slaby.

Reagovat
sensei25

Kde bolo to LFp v našom prípade. Sráči skorumpovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsou ve španělských klubech takoví retardi, že se toto děje?

Reagovat
smazaný uživatel

všichni chtějí moc peněz, jinak by na to nepřišly

Reagovat
smazaný uživatel

protože se rozhodli dodržovat pravidla svazu a za to jsou oni potrestany a svaz ne

Reagovat
technecium

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kylo ren

KARMA

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=24216

Adriano je skvely hrac, trochu mu chyba zapasova prax, ale myslim, ze do Barcelony sedi ako rit na serber. Bol by som nerad, keby odisiel. A ak ho uz predat, tak aspon za poriadny balik.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
One-Real

nicméně předpokládám, že Peréz bude mohutně protestovat a to jedno letní přestupové okno skutečně dostane

Reagovat
Billy McClane

Barca - Bilbao

Reagovat
One-Real

Ve výčtu jsou údajně i všichni 4 synové Zidana.

Reagovat
-Carles-

V rámci nastavených pravidiel to svoju logiku má. To že je FIFA odtrhnutá od reality je vec druhá.

Reagovat
One-Real

cerpam z webu, obvineni se pry tyka 51 hracu, z nichz je jeden ve vyctu dvakrat, 10 hracu ma spanelske obcanstvi (cili by se to na ne vztahovat nemelo), 6 hracu uz bylo v dobe registrace starsich 18 let, 23 hracu prislo z jinych tymu patricich pod spanelskou federaci, 2 nikdy registrovani kvuli obavam nebyli a zbyvajicich 8 bylo registrovano v dobe, nez zacali predpisy platit, za Real a Atletico se verejna postavila LFP, tak uvidime..mne by ten trest vubec nevadil, mohl by dostat sanci Asensio, Vallejo a dalsi

Reagovat
-Carles-

Tak LFP v podstate tiež porušila regule FIFA, pretože v rámci LFP pravidiel sa napríklad neprevinila ani Barca. Keď sa obvinenie týka 51 hráčov, pochybujem že by bola FIFA taká amatérska, že nakoniec ani jeden hráč prestupom zákon neporušil Hlavne sú tam dosť nejasne zadané pravidlá, to je proste piesok pre právnikov kde sa môžu vyhrať.

Reagovat
sokar

lenže aj v prípade Barcelony sa za klub postavila LFP, či? alebo to bol iba prezident asociácie?

Reagovat
One-Real

Ja tu kauzu moc nesledoval. Neocekavam, ze by Real mel byt omilosrdnen.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si zase myslím, že to FIFA vyšetřovala dostatečně dlouho na to, aby udělala takovýhle základní chyby. Zase se tady vytahuje obhajoba, která není ničím podpořená.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, dyť ty 2 nejmladší se narodili už ve Španělsku sakra. Jak prostě můžou něco porušovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááj tak to bych nechtěl

Reagovat
Josifek

No nic, posilovat snad ani není potřeba, navíc ty naše horečné nákupy hvězd nejsou kolikrát ku prospěchu, takže nám to třeba i prospěje svým způsobem, tým se stmelí, Bale se taky uklidní, když tohle podpoří jeho setrvání a začne hrát jako takřka stomilionový eso, našlápnuto v poslední době pozvolna už má...jen mám obavu, jak to vydrží chudák překupník Florentino

Reagovat
celeb

Perez sa zacne horuckovito obzerat po volnom hrotakovi, Zidane si vypyta backup za Marcela a hviezdna posila do zalohy sa odlozi na obdobie pred volbami po treste. Real sa odvolavat nebude.

Reagovat
Aldeano

To by mohl Zidane dostat více času na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

A ako tam dostali Zidanovych synov, ked Zidane hra v Reale od 2001, takze ako to, ze on a jeho rodina tu neboli zabydleni?

Reagovat
smazaný uživatel

jak by řekl Grznár "a ted mluv debile"

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře. Bude klid od Los Galacticos!

Reagovat
homeles8

Škoda že nejde podvádět a třeba i uplácet ve fotbal manageru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to jednou povedlo, ale netuším jak. Jinak si neumím vysvětlit s Olomoucí v sezoně 2016/2017 postup do LM přes Manchester United.

I když... na lavičce pořád LvG, takže beru zpět, žádné uplácení.

Reagovat
homeles8

Ale bylo by to dobrý, kdyby tam prostě bylo nějaké talčítko třeba ''Nelegální akce'' nebo přímo ''Podvody'' nebo tak něco. A tam by sis nastavil že třeba zkusíš obejít nějakou daň, nebo že chceš uplatit rozhodčího, nebo třeba druhej klub, cokoliv. Co nejvíc možností a aby to bylo propracovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa Manager pořád je? Protože jestli někde... tak jedině tam

Jako jo, bylo by to super a hrozně by to lákalo. Konečně by se ti začalo dařit a teď ti přijde zpráva, že tě vyšetřují a stáhne se ti prdel. Pak budeš pět kol do konce vést ligu a hodí ti to oznámení, že musíš zaplatit takovou a makovou pokutu a že jsi odvolán

Reagovat
homeles8

Reagovat
Robbie

na stránkách Realu sem se dozveděl že je Ozil kreativní založník

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

a on je to vlastně gattuso v cervenobilým

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/futbol/primera-division/2016/01/16/569997c0e2704e8a3a8b4604.html pekne vidieť 2 rozdielne prístupy na riešenie problému

Reagovat
valloire

to je normální, ty katalánský paranoikové to takhle maj pořád....furt jim někdo chce ubližovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele