FERGUSON NA ODCHODU Z RANGERS

03.01.2007, 11:10
Aktuality
Glasgovskými Rangers v poslední době více než výsledky týmu hýbe spor mezi trenérem Paulem Le Guenem a záložníkem Barrym Fergusonem. Oba kohouti si v posledních dnech nemohou přijít na jméno a celý spor pravděpodobně skončí odchodem hráče...

Francouzský kormidelník nemůže najít se svým svěřencem společnou řeč a neshody vyvrcholily v pondělí, kdy hráče nenominoval k utkání proti Motherwellu a navrch mu odebral kapitánskou pásku. "Snažil se mít příliš velkou autoritu. Myslím na zájmy klubu, kádru a Rangers. Potřebujete mít kapitána, který strhne tým a půjde příkladem," vysvětlil Le Guen důvod svého rozhodnutí po včerejším vítězství 1:0.

Rozhodnutí bývalého kouče Lyonu rozlítilo fanoušky skotského klubu. Ti se s vyřazením ikony svého klubu nehodlají jen tak smířit a během včerejšího duelu v Motherwellu dávali hlasitě najevo svůj nesouhlas s trenérem. "Fanoušci si musí uvědomit, že to není žert," vzkázal jim Le Guen s tím, že za ním stojí i předseda "Jezdců" David Murray.

Všechny teď nejvíce zajímá, jaké bude mít tato kauza pokračování. Jako nejpravděpodobnější vyústění se jeví Fergusonův odchod z Ibrox Parku, jeho další setrvání v klubu nevidí reálně ani kouč. "Nevím, asi by to bylo složité. Pokud se vrátí a bude hrát se mnou, bude muset ukázat lepší způsoby. Když je protivenství venku, je to v pořádku, ale pokud je uvnitř, je to komplikované. Pokud máte někoho, u koho cítíte, že vás podkopává, stává se všechno těžším a těžším."

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele