Fenin se definitivně upsal Frankfurtu

28.12.2007, 14:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Preju hodne stesti,golu a zadny zraneni Martine:).poradne to tam tem germánům natři,ukaz jim jak se hraje fotbal.Drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mu přeju aby se chytil a dával góly, a nedopadl jako další ''útoční talenti'' odcházejíc do zahraničí, jako svěrkoš, papadulos, fořt..., kteří se pak zvláštní oklikou, většinou vrátí zpět do česka.

Reagovat
smazaný uživatel

na té fotce vypadá trochu jak Villa, to je dobré znamení

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

No zaplať pánbůh že nešel do Juve,sem si oddechl takové nepotřebujem.To by Juve klesl hodně dolů,nežříkám že je to špatný utočník to ne naopak mu fandím ale Juve je jiná káva a ještě když se vrátí z hostování Giovinco prostě v Juve by se neprosadil nikdy a pochybuju že by se prosadil na hostování vUdine kde je kvalitních utočníku taky dost Di Natale,Gyan nebo v Sampdorii kde je Cassano.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

juve? tym starych vyslouzilcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Krok správným směrem. Nejde o to zda přestoupil tam a ne do Juve. Pokud by ho Juventus poslal hostovat do slabšího celku Serie A tak by to nevadilo. Ale takhle je to myslím lepší rozehraje se, získá zkušenosti proti Bayernu, Brémám a v podobných utkáních s plným nasazením. A pak za rok či dva bude-li mít kvalitu a výkony tak do Juve (či jinam) proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok na hostování ve Spartě.

Reagovat
irik

bezva a pak do bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží,jak se chytne,ale bude to těžké,to není Gambrinus liga. Jen aby z toho nakonec nebyl funus.

Reagovat
smazaný uživatel

no je to dobre podle me by si moch zahrat ale kdyby sel do juve tak asi ne maj tam utocniky dost dobry trezeguet del piero atdd....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele