Fenerbahçe od příští sezony znovu povede trenér Kocaman

17.06.2017, 19:16
Aktuality
Vedení Fenerbahçe ukončilo hledání nového trenéra. Na lavičku tureckého klubu se po čtyřech letech vrací Aykut Kocaman, s celkem z Istanbulu uzavřel kontrakt na dvě sezony...

"Přejeme spoustu vítězství a trofejí Aykutu Kocamanovi, který býval hodnotnou součástí našeho klubu. Vítáme ho doma," stojí v prohlášení tureckého celku.

Fenerbahçe hledalo kouče od chvíle, kdy se v závěru sezony rozhodl pro odchod k nizozemské reprezentaci Dick Advocaat.

Kocaman v klubu dříve osm let působil jako hráč a mezi lety 2010 - 2013 usedl na lavičku. V premiérové sezoně získal mistrovský titul, k němuž následně přidal dva triumfy v národním poháru. Úspěšný byl i na mezinárodní scéně, v roce 2013 s Fenerbahçe dokráčel až do semifinále Evropské ligy.

Kocaman od října 2014 vedl Konyaspor a v průběhu jarní části uplynulé sezony a ním uzavřel smlouvu i pro příští sezonu. Tu nedodrží, fanoušci na něho ovšem budou mít příjemné vzpomínky, Konyaspor totiž koncem května poprvé v historii slavil zisk Tureckého poháru.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
C-M@ster

V TV finále Rusko - Česko!

Reagovat
C-M@ster

Tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to nebude spatnej coach...

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel ho znici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele