Fekira nechce získat pouze Real Madrid, řekl Aulas

24.06.2018, 17:51
Aktuality
Hodně žádaným zbožím na přestupovém trhu je Nabil Fekir. Útočník Lyonu je spojovaný s Liverpoolem nebo Realem Madrid, podle prezidenta francouzského klubu Jeana-Michela Aulase se o něho však zajímá celá řada evropských velkoklubů...

Fekir je odchovancem Olympique, kde se do prvního mužstva začal prosazovat během sezóny 2013/14, výrazněji však na sebe upozornil až během nadcházejícího ročníku.

Následně francouzského reprezentanta přibrzdilo vážné zranění kolena, přesto se 24letý útočník dokázal vrátit do formy, když během skončeného ročníku skóroval 23krát.

Předpokládalo se potom, že Fekir zamíří do Liverpoolu, jednání se však táhla, až si to několikanásobný mistr Francie rozmyslel.

"V jednu chvíli to vypadalo, že by mohl posílit Liverpool. Dal jsem transferu zelenou, ovšem trvalo to příliš dlouho, až to nedopadlo," vysvětlil prezident lyonského klubu Jean-Michel Aulas, jehož oporu má nyní údajně sledovat Real Madrid.

"Nabil je výjimečný hráč. Skutečnost, že nedošlo k dohodě s Liverpoolem, vzbudila zájem velkoklubů z celé Evropy. A to nejen Realu Madrid," řekl funkcionář. "Chtěl bych, aby zůstal, a doufám, že setrvá. Pokud ale bude chtít odejít, pokusíme se mu najít odpovídající klub," dodal Aulas na adresu Fekira, který na MS za Francii dvakrát nastoupil jakožto střídající hráč.

Autor: Jiří Vojík / sportskeeda.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
stas87

Len sa snazi zvysit cenu.

Reagovat
čutalista

samozřejmě ale tak, kdo se tomu může divit, žejo

Reagovat
Robbie

Co by dělal v Realu ? Dyt je to lopata pro Real

Reagovat
TheMally11

Real je lopata pro Fekira

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid je nejlepší klub 20. století a je nejlepším klubem také současnosti, 3x vítěz LM v řadě. A nějakej Fekir je jenom velký hovno, které zatím ještě nic pořádného nedokázalo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Co je tvůj nejvýznamnější úspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no asi úspěšné absolvování magisterského studia.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to při vší úctě zvládlo hodně lidí. Mnohem víc, než kolik se kdy dostalo do pozice tahouna Olympique Lyon o kterého má zájem Real Madrid. Stane se slavnějším než kdy ty. Takže bych o nějakém "hovně" pomlčel.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je a bude slavnější než já, to tady nikdo nezpochybňuje. ... Já jsem řekl, že Fekir zatím toho ve fotbale až tolik nedokázal, v historii fotbalu bylo x lepších hráčů než je on a i v současnosti je x lepších hráčů než on. A to nijak nesouvisí se mnou. ... A Real Madrid se o něj fakt nezajímá, to si vymyslel šéf Lyonu, aby mu zvýšil cenu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na Real nemělo už plno hráčů a i tak se tam dostali...v každém týmu jsou hráči u kterých si člověk říká jak se tam mohli dostat...ale Fekir by až takový nesmysl nebyl...rozhodně lepší než Illaramendi nebo několik let Benzema

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real nemá podle mě, alespoň ne na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je lepší volba než Benzema.

Reagovat
oli9

Do LFC s ním

Reagovat
cubazi

No nejak ma tento hráč neoslovil...radšej Mahreza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten jde do City.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle má maximálně tak na kluby typu Liverpool nebo jiný průměrný evropský klub. Real Madrid ani ve snu.

Reagovat
Rock

Ty jsi snad vsude

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

To se těžko soudí. Ona ta výkonnost hráčů dost stoupne, když každé přiblížení k ním je písknuté jako faul. Se nedá takhle porovnat, když teď v Lyonu mu můžou vzít balón i čistě...

Reagovat
Seydou Doumbia

Vzít mu míč čistě? Podle toho jak Lyon sleduju mi příjde jako nejfaulovanější hráč ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Vás brzy něco přejede. Takový parní válec by nebyl špatný.

Hezký den přeji.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nikam nepoustet. Vybojoval LM tak at Lyon jako správný lídr jeste sezonu vede. Ted bych ho rozhodně nepoustel, protože takovy lidr by zase v LM chybel a mohlo by to dopadnout katastrofou jako tehdy poslednim mistem za Valckou, Zenitem i Gentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdejc z nej taky vypadlo tohle:

He was then asked about interest from Real Madrid: “I think it is true, there have not been any discussions, but I think they are interested.”

Zadny diskuze a ten zajem Realu je pouze jeho nicim nepodlozenej nazor. Takze akorat sponuje cenu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kovacevic potrebuje podavace vodu ikdyz sedi na lavce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic*

Reagovat
smazaný uživatel

*Kovačić

Reagovat
avicii

Snad to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Neboj, šponujou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán dostane pokutu 30 Mega eur, a řeší se, jestli jim UEFA dá 2 lety zákaz startovat v pohárech, tím pádem přijdou o další finance potřebné k vyrovnání Fair Play.. A já ti furt vidím expresky, že AC chce přivést toho a toho vědí vůbec ty číňani že nějaký Fair Play existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

A ono fakt existuje? PSG nakoupilo dva hráče za 400 milionů, nikoho za velké prachy neprodalo a je to v pohodě, protože Neymar by v LM chyběl... Možná kdyby AC ukecalo třeba Ronalda(Vím, že je to nereálné), tak taky přestane existovat...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme měli také roční zajet, takže já vím o čem mluvíš. Ale pokud by AC dostalo ten dvouletý trest, tak to byste úplně no víš kde. Zákaz přestupu na rok se dá vydržet, pokuta zaplatit, ale ty poháry je přínos nejen finanční, ale i hráče to může položit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy jste nedostali na rok, ale na jedno přestupové období, protože vás nechali nakoupit a pak vám to první období jen zkrátili. Navíc jste to neměli za FFP, ale za to, že jste podepisovali nepovoleně mladé hráče. Já vím, že by to bylo likvidační. Proto mi přijde vtipné, jak jsou si všichni rovni a někteří rovnější... Bych chtěl vidět zisk PSG 400 milionů za poslední dvě sezóny... ale holt Neymar by v LM chyběl, zatímco AC se tam nejspíš nedostane a i kdyby, tak přece komu by chyběl Borini... Video radši nezavedou, protože by pak byly překvapení a to nikdo nechce, aby tam ty týmy bez top hvězd nebyly...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu by se hodil. V Realu máme jiný borce na jeho post..

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď do Chelsea

Reagovat
juninho8

OT: Tak už je to asi jasné. Mateta za 10 mega do Mainzu a bohužiaľ aj Diakhaby za 15 mega do Valencie.

Prachy sú to parádne za 2 hráčov ktorý minulú sezónu v podstate za OL ani nehrali. Mateta ma vôbec nemrzí. Máme tam Gouiriho a Maolidu. Ale Diakhabyho sme si nemali takto ľahko pustiť. Zase úplne ho chápem. Tá ignorácia zo strany Genesia bola neskutočná.

Tak 3 mladíci sú out a skasírované bude 45 mega. Toto treba využiť

Reagovat
Langi

Mateta za 10 a Dia za 15...to jsou počty ty vole ...nicméně odstřelit Diakhabyho na úkor Morela je daleko větší nonsense než příchod Gourcuffa na pozici Pjaniče...mohl to být druhý Umtiti...tohle mě strašně štve

Reagovat
Seydou Doumbia

Uvažuje se o nějaké zkušené posile do středu obrany?

Reagovat
Langi

Litalo tu jmeno nejakeho brazilce...zatim ale delame vyprodej

Reagovat
juninho8

Teraz si mi stupil na odtlak.... Odchod Pjanica na úkor Gourcuffa Lyonu nikdy nezabudnem. Za mňa najväčšia chyba posledného desaťročia s Diakhabym to bude ale tiež pruser. To súhlasím

Tak výpredaj to zatiaľ je ale nikto zo základu z minulej sezóny. Priorita bude ale nahradiť Morela. Skoro ako každý rok zase potrebujeme stopéra. Už by to tam mohli zalepit aj na dlhšiu dobu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele