Favoritem na nového kouče Arsenalu je podle médií Arteta

16.05.2018, 10:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (155)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po více než dvaceti letech, kde klub ovládal jeden člověk, přijde místo něj někdo, kdo nemá prakticky žádné zkušenosti.

Vím, že se pokoušíme o změnu struktury, a že momentálně jsou ve vedení asi schopní lidé, ale pokud by přišel opravdu Arteta, tak to beru jako obrovská fail. Bude to jen figurka pro majitele

Reagovat
Busby babes

a kdo by nebyl? Tohle je smesny preci. Nerikam, ze Arteta je dobra volba, je to dobrej risk u ktereho nikdo moc nevi co cekat, ale argument, ze bude figurkou pro majitele... no nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Arteta nikde nebyl jako manager, byl pouze jako asistent a to ještě krátkou dobu. Z tohoto pohledu má mnohem víc zkušeností i Nagelsmann. Dle mého by měl přijít někdo, kdo se z toho neposere.

Reagovat
Riviera Kid

Guardiola a Zidane nesouhlasí.

Reagovat
Busby babes

oba trenovali becko ve druhe/treti nejvyssi soutezi.

Reagovat
afc

Si porovnaj ake kadere zdedili oni a aky dostane Arteta. Ved do tohto sucasneho kadru by potrebovalo investovat, tak 200m a to vedenie nikdy neda a Arteta bude musiet pracovat s obmedzenymi financiami a to predsa vedeniu vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

No jasný, ale co můžou ztratit?? Vezmou nejakyho vola, dají mu mnohonásobně větší plat a po půl k roce ho vyhodí.

Reagovat
SunFells

Si porovnej jaké cíle měla Barca a Real a jaké asi bude mít Arteta.

Reagovat
Frantszek

Seedorf, Montela a mnoho dalších souhlasí

Reagovat
dadoprso

Je to risk ale třeba Barca pár let zpátky angažovala Guardiolu, který předtím trénoval jen rok béčko Barcy a od té doby vyhrál tři tituly s Barcou, 3 s Bayernem, 1 s MC, + různé poháry/superpoháry.... Zidane předtím taky vedl jen béčko a už 2x vyhrál ligu mistrů. Takže vyhořet nemusí. Ale zase tihle dva taky měly trochu jiný hráčský materiál, než je teď v Arsenalu. , tak se to trochu nabízí, že to bez zkušeností nezvládne.

Reagovat
Mastný Chobot

lenže my nehľadáme manažéra so širokými kompetenciami a znalosťami, my hľadáme kouča.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si to samý, nějak podrobně Arsenal nesleduju, ale majitel byl asi s Arsénem docela spokojený ne? Snažil se ho zbavit až teď, když se proti němu opět spojili fanoušci, ale tentokrát i v docela masivních počtech a ty výsledky taky nebyly. Tak si přitáhnou Artetu, kterýmu rozhodně nedají takový pravomoce jako měl Francouz, ale ten kolotoč půjde podle mě pořád dál, akorát že si nebude moc Arteta oproti Arsénovi tak vyskakovat, protože nebude mít pravomoce a bude tam jako novic... Pro Arsenal asi i nadále zůstane prioritou vydělávat co nejvíce peněz.

Reagovat
Langi

nepsalo se to samé ještě před týdnem o tom Buvacovi, který byl tak rychle odejit coby asistent v Liverpoolu?

Reagovat
jacobT

Zdaleka nie v takej miere ako sa momentalne pise o Artetovi.

Reagovat
Busby babes

psalo se o Buvacovi, Enriquem, Naggelsmanovi, Fariovi a urcite i dalsich. ale zrovna o tom Buvacovi jen hodne malo.

Reagovat
Ferguson6

písalo sa už o každom, to len ukazuje nekompetentnosť vedenia Arsenalu.

Reagovat
miguel bain

Ty jsi dobře mimo realitu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Bakary3

Spíš to možná ukazuje tvoje špatný rozlišovací schopnosti, když jsi schopnej věřit každýmu blábolu.

Reagovat
Taiger

Ty si co za dementa?

Reagovat
smazaný uživatel

Vravela mi tvoja suseda, že si oblečieš podväzky a jazdíš na drevenom koni s dildom po izbe, to len ukazuje, aký si nekompetentný.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne, je to sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Lacna napodobenina Guardiolu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

V com?

Reagovat
Ferguson6

Človek by čakal, že keď už tak skoro bolo známe, že Wenger skončí, tak si stihnú nájsť náhradu a nie, že teraz budú zmätene hľadať, že kto by vlastne šiel. Vyhodiť Wengera len preto, aby sa vyhodil Wenger a nemať lepši náhradu je úplná hlúposť a len to pekne ukazuje, že chyba bola hlavne vo vedení. Lebo je to úplne rovnaké ako pri prestupoch. Ak skončíme s Artetom, tak to môžeme rovno povedať, že Arsenal nemá záujem sa podieľať na hraní o titul alebo v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

A kedy mal naposledy? Potrebujete zmenu, nie napodobeninu Arsena. No súhlasím, že Arteta nie je to čo sa čakalo. No ktohovie, možno sa osvedčí.

Reagovat
afc

Zeby pred troma rokmi?

Reagovat
Bandita_Harry

pred troma rokmi hral Arsenal o titul ?

Reagovat
Ferguson6

Však nikto nechce napodobeninu Arséna, ale skúseného trénera, ktorý je záurkou nejakej kvality podloženej výsledkami. Ktokoľvek zo spomínaných talianskych trénerov alebo Enrique by bola lepšie voľba. Arteta je proste "panic buy". Resp. to zapadá do filozofie klubu, že radšej vezmú horšie a lacnejšie, čo môže, ale nemusí byť dobré ako keby mali zobrať osvedčenú kvalitu. Z môjho pohľadu viniť za posledné roky len Wengera je krátkozraké a problém je na vyšších miestach.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nepřijde jako takový nesmysl. Ve sračkách už jsou, maximálně se v nich porochní ještě o sezónu dýl. Podle mě lepší zkusit mladého a nadějného, než vzít třeba Ancelottiho, který by možná top4 udělal, ale celkem určitě by to nějak razantně nepřestavěl a novou éru nenastartoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hunt

Reagovat
Mastný Chobot

v podstate prečo nie, no

Reagovat
El Cid z City

souhlas,jenom pochybuju,že by udělal 4

Reagovat
Taiger

Reagovat
celeb

Reagovat
Josifek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Amos

to tam mohl být ještě tu sezonu Wenger..

Reagovat
SunFells

Reagovat
miguel bain

Jak jsem psal už před lety i kdyby se měl 3 roky Arsenal potácet a hledat manažera pořád to bude posun kupředu a svěží vítr oproti 22 letům zatuchliny a beznaděje. Arteta může překvapit může zklamat, jen doufám že nebude chtít pokračovat ve Wengerově házené, která z něj samotného jakožto z největší hrozby Evertonu udělala hráče co neumí přihrát jinam než do strany nebo dozadu.

Reagovat
verv

jojo fakt 22 let beznaděje, hlavně ta unbeaten season byla fakt beznadějná

Reagovat
Bandita_Harry

niektorí majú tusim naozaj pamat ako akvarina rybicka,

Reagovat
Kuba94

Myslis ze se mu dostavi dostatecneho respektu od hracu v kabine s ohledem na to ze nema zkusenosti a ani ten vek na trenovani ? Za 3 roky se tezko posunete v te konkurenci v lize,to bude delsi proces.

Reagovat
miguel bain

Ty 3 roky je omluvitelne jakékoliv umístění kromě sestupu. Samozřejmě jen v případě, že budou vidět pokroky a že ta hra bude koukatelna. A respekt není o věku ani o zkušenostech. Samozřejmě jestli nebude vědět kde je vlevo a kde vpravo bude akorát pro smích. Ale jeho předchůdce mu v tomhle ohledu udělal skvělou startovní pozici v celosvětovém měřítku.

Reagovat
andrew96

Cca 10 let = 22 let

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
afc

Davam mu maximalne dve sezony. Potom Gazidisovi docvakne, ze chce to niekoho skuseneho, ktory sa z toho neposere.

Reagovat
Arsenalista

Není to úplně ideální varianta, ale pořád je to lepší, než si vzít Ancelottiho. Arteta nebude nejvyšším šéfem, musí spolupracovat se Sanllehim a Mislinatem, což jsou zkušení borci. Taktiku Mikel zvládne. Asistentem údajně má být Xabi Alonso

Reagovat
ttopi

Nic proti němu, ale myslím si, že tým jako je Arsenal by si neměl zahrávat se svou již tak pošramocenou pověstí. Musí přijít někdo, kdo má za sebou alespoň 1-2 sezóny v pozici hlavního kouče. Asistent u Pepeho v City, to je moc hezká věc, ale tam neměl zdaleka takový kompetence, starosti a hlavně zodpovědnost, jako kdyby vedl svůj tým coby hlavní kouč. Strašnej risk.

Reagovat
Bucky

Za mě super volba, Arteta je sympaťák, sám solidní hráč, dělal kapitána, zná Wengerovo působení velice dobře, teď se učil od Pepa. Za mě třeba o kus lepší varianta, než tady několikrát vyzdvihovaný Henry, který má sice podobné renomé, ale kromě toho také asi každého současného hráče Arsenalu kritizoval (občas dost nevybíravě) jako televizní komentátor/analytik. To by podle mého nedělalo dobrotu.

Reagovat
Nikikrew

Kritizoval pretoze bol zato plateny

Reagovat
Bucky

No právě. Je to úplně jiný styl komunikace, trenér taky kritizuje, ale konstruktivně a soukromě, ne vtipnými uštěpačnými poznámkami před stovkami tisíc diváků. Myslím si, že řada hráčů si to může brát osobně a měli by s tím problém.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Henryho nemůžou brát ani v uvahu.

Reagovat
r.mrazik

slusny...odvaha arsenalu je zajimava a vlastne trochu delaji to,co my neudelali s giggsem...

Reagovat
Lynx

bohužel Arteta narozdíl od Giggse nemá ten status legendy a bojim se, že ho hráči nebudou tolik respektovat

Reagovat
r.mrazik

Uvidí se...záleží jaký je to člověk

Ale máš pravdu,že přímo legenda není...ale na tom asi nakonec záležet nebude

Ale je to škoda,že místo želvy nebo moyese to s giggsem nezkusili

Reagovat
smazaný uživatel

Po 22 letech to chce risk. Ztratit uz mov nemuzeme. Kadr mame kvalitnejsi nez vetsina ligy. Takze neovekavam horsi umisteni nez letos. Nerikam ze Arteta je super volba, ale je to alternativa. Sam bych preferoval svezi vitr jako Adamse, Vieiru a uplne nejvic Pirese ale o tom stale nevim jestli teda trenuje ne bo ne :D ma nekdo info?

Reagovat
Mastný Chobot

Adamsa

Reagovat
Nebelung

Pires snad každý den trénuje s Arsenalem, jako by byl pořád na soupisce

Reagovat
Nikikrew

Uprimne, pre mna to teda nie je bohvieaka volba. Arteta mi samozrejme ako clovek nevadi ale zeby mal nato aby jeho prvy klub v jeho trenerskej kariere bol Arsenal, to si nemyslim. Navyse sa obavam ze s vacsinou kadra sam hraval a ten vztach trener-hrac nemusi byt uplne profesionalny. Tym nechcem povedat ze nie su profesionaly ale radsej by som uvital niekoho zo zahranicia bez akychkolvek predchadzajucich prepojeni s klubom nakolko potrebujeme zacat od zaciatku. Jedneho dna by som chcel aby Mikel viedol muzstvo ale nie hned po AW odchode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce vyhozen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkove nechapu, proc nezkusi Vieiru? Hral za ne, je to jedna z jejich legend. Navic uspesne vedl mladezniky city a spokojeni jsou s nim i v New Yorku.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Nebelung

Reagovat
TheTopFootbaler

Třeba zkusili.

Reagovat
smazaný uživatel

z kaluze do blata....chcelo to zmenu, ale neznamenalo to, ze namiesto "profesora" ma prist "student"

Reagovat
Bandita_Harry

skor doktorant

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani ten nema skusenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je super, strašně rád bych ho v budoucnu viděl vést tým, ale nejdříve musí nabrat zkušenosti. Prioritou by měl být Jardim.

Reagovat
Pony Slaystation

Trenéra jako celek dělá mimo jiné i jeho realizační tým, pokud bude mít k ruce správné lidi, udělají dost práce za něj. Věřím, že ze zkušeností, které má jako hráč a díky vztahu ke klubu dokáže hráče hlavně namotivovat, což u některých je vyloženě potřeba! Co se týká nákupu posil, to je otázka. Výhodou může být jiný pohled na věc, oproti "casual" manažerům.

Reagovat
smazaný uživatel

mame nove struktury, potrebujeme len coacha, motivatora a medialnu tvar. podla vsetkeho je arteta mimoriadne talentovany trener, ktory rozumie futbalu. s tym by som problem nemal, skor sa bojim jeho vazby na klub - ci bude schopny vyhodit cecha, ospina, mustafiho, wilshera, atd, co by boli podla mna spravne kroky. tiez je otazka, ci ho budu respektovat hraci, a ci to nebude faktor, kvoli ktoremu napr zdrhne ramsey. tiez sa bojim, ze bude mikel skvely trener, ale toto bude pre neho prilis skoro, fanusikovia mu daju vsetko vyzrat, rychlo bude bannery arteta out. pritom na to v pohode moze mat, ale treba byt trpezlivy.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Arsenalfan

Podle me ale odvahu udelat ty vyhazovy a dotahnout tam jine hrace mit bude. To je spis otazka, na kolik mu bude vedeni duverovat a zda budou delat to, co si rekne a povyhazuji zminovane hrace..pokud jo, nebal bych se

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je to moja vysnívaná voľba, ale ak sa tak vedenie rozhodlo, tak budiš. Podstatné je to, že potrebujeme nový impulz a energiu do klubu a to Arteta priniesť môže. Je to risk, určite áno, ale ak sú tie chýry o ňom pravdivé, tak to môže byť jackpot. A je nutné, aby za ním všetci hráči a ľudia okolo klubu stáli - to bude možno najväčší problém v tej momentálnej atmosfére. Snáď vedia, čo robia a nedopadne to tak, že si Arteta pokazí celú kariéru hneď v prvom angažmá. Tomu, že by mal byť len yesman a bábkou, moc neverím, to by vedenie skôr uvažovalo o nejakom overenom priemernom trénerovi, ktorý by poskytoval aspoň ako-také záruky a nevyvolal by takúto smršť medzi fanúšikmi. Vo vedení zjavne majú za to, že Arteta je naozaj schopným trénerom. Tak mu budem držať palce a všetci stojíme za tebou Mikel.

Dámy a páni, toto sú hodnoty Arsenalu FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš komediální bůh kluku slovenskej

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je takové typicky arsenalovské řešení posledních let. Pohladí ti to duši, ale za výsledek se budeš stydět. Měli jsme jít po Jardimovi.

Reagovat
Fenri

Reagovat
jacobT

Reagovat
celeb

Vsetci spominate risk. Ale co vlastne v skutocnosti riskujete? S Arsenom ste mali istotu, ze neziskate ziadnu vyznamnu trofej uz viac ako 5rokov. Skoncili ste 6., kader mate tomu zodpovedajuci. Financne zazemie, stadion, 'meno' nadstandardne. Jediny skutocny risk je, ze vas predbehne nejakym zazrakom zrevitalizovany Everton, Foxes ci Nove Zamky, ... ale 1. polovica tabulky vam tazko utecie. Tazko mozte v sucasnej pozicii tvrdit, ze riskujete, ze si nezahrate Europske pohare na dalsiu sezonu. Arteta bud pozitivne prekvapi, alebo neoslni. Neviem si predstavit, ze by s vami bojoval o udrzanie v lige (aj ked Mourinhovi sa aj to pol sezony darilo s uradujucim majstrom).

Jediny realny risk je ten, ze sa mu nepodari postupna prestavba timu tak, ako by sa to mohlo podarit niekomu skusenejsiemu/vhodnejsiemu ... ako napr Jardimovi, ci Vieirovi(?).

Reagovat
Mastný Chobot

risk je to, ze to nezvladne a neurobi tak nutne zmeny v kadri a v systeme a budeme tak, kde sme teraz. To beriem ako risk.

Reagovat
sejber

Klub so zazemim , moznostami a tradiciou Arsenalu nemoze superit v strede tabulky s foxes ci evertonom.

Momentalna situacia je taka ze po Wengerovi nam ostala najtragickejsia obrana za dlhe desatrocia , priemerny brankari, najslabsia zaloha aku si pamatam a ofenziva ktora je na papieri kvalitna ale bez zalohy nefunkcna.

Problem je ze nase ofenzivne esa ktore stali cez 150 mega su momentalne vekovo na vrchole karieri a za dva max tri roky z nich budu hraci za zenitom s malou trhovou hodnotou.

Njvacsi risk teda je ze ak Arteta vyhori ( co je realne pravdepodobnejsie ako to ze zaziari) Arsenal strati rok dva z tohoto obdobia a kym sa nam pidari dat dokopy defenzivu bude ofenziva zrela na presravbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
cristiano.K.

(ale jen za poslední větu)

Reagovat
Counter

Reagovat
Anacron

Myslím, že by to byla chyba. Nejde až tak o Artetu, to je pohoda, ale má v sobě to dna Arsenalu. Měl by tam jít někdo totálně odlišněj od všeho co tam je a bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdalo by sa logické, že nástupcu po Wengerovi majú istého od vianoc a ,,konačky " prebehli už dávno.Ak sa nemýlim, tak nejak to urobilo City s Guardiolom po Pellegrinim.

Toto tiež niečo vypovedá o profesionalite kompetentných ľudí vo vedení.

K voľbe Artetu...nuž po kaučovi, čo ich viedol 2 dekády, nie je ľahké vybrať nástupcu. Viď tápanie Man Utd.po sirovi Alexovi.

Uvidí sa...

Reagovat
sejber

Ked Wenger oznamil rezignaciu ako prve ma napadlo ci nahrada nebude fail typu Bould. Nakonie som nebol daleko od pravdy .

Co cakat? Mikel moze iba prekvapit. Po trenerskej a taktickej stranke to horsie ako pod Wengerom byt nemoze. So sucastnym kadrom a 50 milionovym budgetom na posily by o titul nebojoval ani samotny Pep,takze ak vsetko klapne tak aoo ma je boj o LM nasim sucastnym stropom.

Najklucovejsie do novej sezony su dve veci.

1. Ak je nas rozpocet na posily naozaj 50 mega + peniaze z predaja hracov ( za ktorych uz vela nedostaneme kedze najhodnotnejsich sme uz predali). Bude zivotne dolezite aby Misiltant dokazal carovat a dokazal priviest za lacny peniaz hracov z ktorych sa vykluje extratrieda. Co by vzhladom na jeho angazma v Borussii nemusela byt utopia.

2.Artetov uspech bude zavisiet na tom ci dokaze dat do laty kikserov ako Mustafi, Xhaka, Bellerin ci Ozil a vyzdimat z nich maximum co Wenger vobec nezvladal a co mu v konecnom dosledku zlomilo vaz.

Zhrnute podciatknute. Z Artetu nadseny niesom ale od vedenia som viac necakal. Mikel moze iba prekvapit kedze latku po Wengerovi snad ani nie je mozne podliezt.

Z coho mam vsak obavy je aby nebol Arteta nakazeny tou porazeneckou mentalitou ktora nas posledne desatrocie definovala. To vsak ukaze iba cas.

Reagovat
smazaný uživatel

'kikserov ako Mustafi, Xhaka, Bellerin ci Ozil "

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrej dement! Ucta a pokora ti asi nic neříkají trenére. Dál tě nebudu komentovat tohle mě totiž utvrdilo Mikel moze iba prekvapit kedze latku po Wengerovi snad ani nie je mozne podliezt, že máš nemocný mozek

Reagovat
sejber

latka po wengerovi je teda fakt vysoko. Kader kvalitativne porovnatelny s Evertonom, obrana na urovni zostupujucich tymov, posledne vystupeniev LM skoncilo 10 golovou nakladackou od Bayernu, taktikou nas predcili aj svedsky amateri namiesto proklamovaneho boja o titul skoro 40!!! Bodova strata nan a to ani nemusim vymenuvat mnozstvo prekonanych rekordov tuto sezonu. To bude nadludsky ukol prekonat tuto latku

Proste ked niekto nevie kedy ma skoncit uctu si nezasluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene vyhrál s Arsenalem 40% klubových trofejí a to mu nikdo nesebere ty trotle

Reagovat
sejber

To je sice pekne ale posledny realny uspech (finale LM) ma 12 rokov, posledna relevantna trofej 14

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se, že ty si jeden z těch fanoušků co koukají na každý zápas a aspoň jednou ročně na Emirates vyrazí. A jestli hodnotíš celé jeho působení podle jedné špatné sezony tak opravdu trpíš nějakou poruchou. Já narozdíl od tebe sem byl 6. května na Emirates a to co tam předváděli v okolí stadionu už od rána fanoušci Arsenalu tomu se říká úcta ke klubový legendě, ještě teď z toho mám husí kůži, tím chci jenom říct, že tady se toho rozhodně nedočká od takových šmucek jako ty. Promiň, že tě furt urážím ale zasloužíš si to. A poslední reálný úspěch je výhra FA Cupu 2017 čímž, udělal opět z Arsenalu nejúspěšnější klub v této soutěži. V Anglii je ikona.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale zase vezmi si, že s takovými hráči on vybojoval šesté místo, to je úspěch jako blázen.

Reagovat
Ondiis

Imho být před Chelsea tuto sezónu šlo, ale to by bylo opravdu maximum.

Reagovat
Posledni Kovboj

registrovat se kvuli takovy picovine

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
LeonardoUžoa

Už si některé z těch hovad vyberte ježíši. Nejlíp by udělali kdyby prodloužili wengera, ale co už vid. Komu není rady..

Reagovat
smazaný uživatel

prodloužili wengera

Reagovat
ondrvo

Radši bych Patricka Vieiru, ale Arteta má aspoň manažerský zkušenosti z PL (i když jenom jako asistent).

Reagovat
smazaný uživatel

Moje cislo 2, ale spis jen kvuli tomu, ze je to sympatak a byvalej hrac. Jinak chci porad Blanca, ale s tim kdo vi co je, vubec nic se o nem nepise...

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc

Reagovat
cejen13

Velký risk, ale v současnej situaci v podstatě nemáme co ztratit. Moc nechápu ignoraci Jardima a nebo třeba Blanca, ale reference na Artetu jsou dobré a třeba i Guardiola začínal bez předchozího trenerského angažmá. Každopádně podmínka mít alespoň část názvu klubu ve jméně splněna

Reagovat
smazaný uživatel

Možno nejde o ignoranciu. Jardim je pod zmluvou do roku 2020 a možno je to podobne ako so Sarrim...nikto sa nehrnie platiť za predčasné ukončenie kontraktu

Reagovat
cejen13

Možná ano, ale jelikož se Jardim jeví jako široko daleko nejvhodnější kandidát, nebylo by od věci ho z Monaca vykoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa, že nám je to jasné.

Ale sú to ich prachy, ich stratégia...

Reagovat
cejen13

Tak jasný no. Zrovna v Arsenalu se na tyhle ekonomický aspekty hledí určitě víc než v jiných klubech, ale jako fanoušek bych byl rád kdyby se o to pokusili. Aspoň by to ukázalo, že vedení má nějaký ambice vrátit ten tým výkonnostně na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Čítal som anekdotu o Billovi ,,Dollar" Wirtzovi, bývalom majiteľovi Chicago BH, všeobecne známom svojou šetrnosťou, že na predsezónnom sedení o športových cieľoch a stratégii klubu prizvukoval : ,,Len nie Stanley Cup, stojí to veľa peňazí..."

Reagovat
Y.N.W.A

no hoši, je mi líto, ale pár let se budete topit, podobně jako ManU... holt taková dlouhá éra s jedním pohledem plná úspěchů nese po svým konci logicky pád dolů... je otázka, na jak dlouho

Reagovat
cejen13

Úplně jiná situace než to bylo v Manchesteru. SAF odcházel na vrcholu, my už se topíme nejmíň 2 sezony. Teď už to musí jít jenom nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda vedení Arsenalu neví vůbec, co dělá a tohle je větší výstřel do prázdna, než byl svého času Moyes v MU, kde btw. ani po 6 letech nedokázali přivést důstojného nástupce Fergusona, pouze párek klaunů, a stihli přitom spláchnout většinu svých tehdejších hodnot do hajzlu. Těším se při myšlence, jaký bordel v Arsenalu v následujících letech nastane.

Reagovat
smazaný uživatel

owny pls. Za analýzu MU , za zbytek ale určitě Ty se hlavně těš na bordel po odchodu Poche + Kana, komediante. Ale jo, možná se během dalších deseti let dočkáš Carabao Cup byste dát mohli. sincespurslastwonatrophy.co.uk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

My sa tesime, ked odide Pochettino. To bude len bordel.

Reagovat
sejber

Najvacsia prdel je ze ak si chceme z nejakeho klubu brat pozitivny priklad ako upliect z hovna bic tak je to Tottenham

Reagovat
j_mrazik

My to hovno pletli 15 let, ale na to si ty nepamatuješ.

Reagovat
sejber

Tomu ver ze si to pamatam

Reagovat
Busby babes

a kdo by pdole tebe mel byt dustojny nastupce Fergusona?

Reagovat
Busby babes

jo a btw. zas dalsi co se strachuje o hodnoty Manchestru United.

Reagovat
Whitemedia

o jaké hodnoty?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Benzema

Ako to vyzerá s prestupom Fekira do LFC ? Pred niekoľkými dňami to vyzeralo, ako hotová vec a teraz nikde nič. Píše sa aj o záujme o Malcolma ,ten by bol tiež super. Fekir do zalohy a Malcolm do utoku. Spomína sa aj niekto do obrany ,kto vyzerá aj reálne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Arsenal, ale toto je vtip? prajem im niečo lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa toho ujal Luis Enrique a prislo by par zaujimavych posil, mozno by to stalo za fandenie.

Reagovat
SaianSupaCrew

To určitě, pro mě v současnosti nejpřeceňovanější kouč. Na tahu je Bobo s azzuru.

Reagovat
TheMally11

Stejně to vezme Rosický, ale půl sezony odkoučuje z nemocnice

Reagovat
Beči

Reagovat
Posledni Kovboj

ten byl

Reagovat
Beči

Komedie pokračuje

Reagovat
cristiano.K.

Boj o titul v příští sezoně od nich nikdo nečeká, což může být jejich výhoda a pokud by ukopal čtvrté místo, tak by se to okamžitě hodnotilo jako úspěšná sezona. Arsenal zná, dělal tam kapitána, šel se učit od mistra Guardioly. Vídím v tom rozhodně víc pozitiv než negativ.

Reagovat
SunFells

Po Jardimovi pro mě nejlepší možný kandidát.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že skončil Capello, Arsenal by potreboval pragmatizmus ako soľ. Alebo aj Mancini by mohla byť dobrá voľba, ale ten už trénuje repre. Arsenal ma už veľa rokov problém hlavne v obrane a disciplíne a myslím, že by sa mali podobne ako teraz MU vykašlať na peknú hru a hlavne mať výsledky, pretože pre Arsenal sú dva roky mimo LM väčšia rana než pre MU a celý klub môže ísť rýchlo z kopca, ak budú skúšať trénerov typu Arteta. Aj keď samozrejme môže prekvapiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini? So Zenitom nič moc...

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal bude opět bavit!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele