Fantasy Euro - Souhrn semifinále

08.07.2016, 08:46
Aktuality
Dvě shodná vítězství v poměru 2:0 orámovala boj o finále, které nás čeká již tuto neděli večer. Kdo v populární fantasy vsadil na defenzivu Portugalska s Francií, doplněnou o Cristiana Ronalda s Antoinem Griezmannem, může si nyní pískat. Pojďme se podívat, kdo tak učinil a kdo naopak selhal.

Poslední hrací kolo v naší Eurofotbalové lize skýtá mimořádně tuhý boj. Jak je v posledních dnech pravidlem, i tentokráte se měnilo pořadí na čele a mohu hrdě prohlásit, že ze čtvrtého místa zde poskočila má maličkost. Tým s názvem Counter Attack vděčí za zisk 65 bodů (a 354 celkem) právě zmíněné kombinaci francouzsko-portugalské defenzivy spolu s útočnými tahouny Ronaldem a Griezmannem. Před finálovým zakončením soutěže si tak hýčkám pětibodový náskok před "věčně druhým" LM, který si jistě brousí zuby na závěrečné vystoupení ze stínu.

Třetí příčka pak patří čtvrtfinálovému lídrovi s kontroverzním týmovým pojmenováním bauchmoneykriplgang, který zaostává o další dva body. Ještě více se pořadím propadl právě z minula bronzový Wat, jehož velšsko-německá obrana s nepovedenou volbou kapitána mají za následek jen 41 bodů a sesun na dvanácté místo.

Ocenění skokana kola si vysloužil diskutér hájící barvy londýnské Chelsea s nickem Hokaido, jenž riskantní sázkou na francouzské hráče ukořistil výtečných 70 bodů a vyletěl tabulkou na osmé místo s odstupem pouhých patnácti bodů od průběžného lídra. I to svědčí o neustálé vyrovnanosti naší ligy, kterou bude muset rozseknout až nedělní finále.

Termín uzavření soupisek je klasicky stanoven na čas úvodního výkopu, tedy 10. 7. v 21:00. Stejně jako před semifinále máte možnost provést šest přestupů bez bodového postihu, přičemž limit na hráče z jedné reprezentace vzrostl na číslo osm. Netřeba zdůrazňovat, že tentokrát již nebude žádná možnost střídat či měnit kapitány, ovšem pokud by vám některý z hráčů základní sestavy do finále nezasáhl, systém UEFA jej automaticky nahradí prvním hráčem z lavičky náhradníků. Hodně zdaru a ať vyhraje ten nejlepší!

Autor: Martin Kantor

Komentáře (59)

Přidat komentář
fabec1222

Pome Honda , zatím pěkné 4. místo, nevzdávej, ukaž místním mocipánům, že i prostý člověk z lidu dokáže vyhrát takto prestižní soutěž , všichni snobové se ti budou muset poklonit a líbat nohy, zavedeš tu nové pořádky a zajistíš víc příežitostí pro prostý lid

Reagovat
Honda

Reagovat
Hokaido

Reagovat
patas92

Jasně Counter, to vůbec není podezřelé

Reagovat
Counter

Všechny přede mnou jsem vybanoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dam dám věcně druhý...spis jediný s konstantními výkony

Reagovat
Counter

samozřejmě, ale popsat to takhle by byla nuda a nevyvolalo by to tvou reakci!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pravda..

Reagovat
brenk

predpokladám, že väčšina ľudí bude vsádzať na Griezmanna a Francúzov, asi by stálo za pokus nahádzať tam Portugalčanov, na 66. mieste už nie je čo stratiť

Reagovat
Counter

Reagovat
Error

V závěrečném souhrnu by se měli objevit všichni, co vydrželi hrát až do konce.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Error
Reagovat
Rarášek

No právě

Reagovat
Hokaido

Pff, vy jste tam ještě nebyli, jo?

Reagovat
Rarášek

Ani nebudu, když jsem to skoro ani nezačal hrát.. Něják jsem nepobral ty střídání a vypustil to.

Reagovat
Counter

Nebudu rozklikávat všech 781 týmů, které mají ještě aktuální soupisku

Reagovat
Error

Tak existuje několik možností. Můžeš projet jenom první polovinu, dál už beztak nikdo aktivní nebude. Nebo vypíšeš jenom všechny aktivní s nickem na E. Nebo jenom ty, co se samo přihlásí. Nebo jen mě. A nebo to budu muset ještě vyhrát, sakra.

Reagovat
Counter

Jak jsi na tom v pořadí vůbec?

Reagovat
Error

To už radši nesleduju. Kolem čtyřicítky někde.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Godwinson

To playoff jsem teda pěkně posral

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, ale mít v semíčku v útoku Grizemanna, Naniho a Ronalda byla výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
Miguel19

Hlavní je, kdo vyučuje na isportu

Reagovat
Coutinho10

tak to vypada, ze si to 1. misto uz pohlidas ...zkousel jsem este pozvat jednoho novyho hrace, aby ti to trosku ztizil na cele, ale jak vidim, tak si to nepodcenil a i vzhledem k tomu, ze vetsina (vcetne me) verila vic Nemcum a asi taky cpali kapose Mullera, tak se asi rozhodlo....tak snad aspon se udrzis v ty 1. desítce a vyhrajes nakou vlajecku nebo neco

Reagovat
Counter

Hah, můj kapitán Griezmann si tě namazal na chleba a konečně jsi v tabulce zpátky za mnou

Reagovat
Coutinho10

j tenhle zapas jsem trochu prokaucoval no misto toho, abych se nadechnul do boje o čelo, tak jsem tě pustil před sebe

Reagovat
Miguel19

Jn já nějakou vlaječku nechci. Mám doma od Pepsi 4 balíky s věcmi od repre a nevím co s tím

Reagovat
Coutinho10

j, tak pribude neco do sbirky

Reagovat
Coutinho10

tak po 1. zapase to vypadalo celkem slusne, ale Němci me celkem zklamali, ale sem rad ze sou venku ...horsi to bude s presupama....momentalne to vidim tak na 8 zmen, protoze ani Rami asi nebude hrat finale http://i.imgur.com/IE3LCYd.jpg ...snad urvu aspon prvni 150ku

Reagovat
Counter

Proč osm změn? Stejně můžeš nasadit už jen jedenáct hráčů, na zbytek soupisky se můžeš vykašlat. Přinejmenším Cédric, Fonte, Payet, Pogba a CR ti v sestavě můžou v poho zůstat.

Reagovat
Coutinho10

jo vlastně máš pravdu tak to je vpoho vlastne

Reagovat
Counter

Reagovat
jany kozak

no v tom poslednom kole sa uz asi moc nezmeni poradie jedine dobre trafit kapitana, takze Umtiti hetrik a ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel

"bauchmoneykriplgang" To je Vinohradygang?

Reagovat
Coutinho10

nn toho sem tam videl nekde dole v poradi EF ligy

Reagovat
Ondiis

pls lidi - kdy zacina fanta PL a hrajete ji pres fantasy.premierleague.com?

Reagovat
Counter

Hrajeme, až se to bude blížit, můžu ti i poslat kód na EF ligu Nevím, kdy přesně začne registrace na nový ročník, ale bude to s dostatečným předstihem.

Reagovat
smazaný uživatel

pošli mi ten kód taky, prosím! a bude tu nějaký článek až budou registrace?

Reagovat
Counter

To ne, ale bude se to sáhodlouze probírat v diskuzích pod PL články.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, a orientačně to bude začátkem srpna, když liga vykopává 13.8.?

Reagovat
Counter

Loni se to rozjelo už nějak v tuhle dobu, takže by mě nepřekvapilo, kdybychom už tak do týdne mohli znova skládat soupisku.

Reagovat
Ondiis

sweet! kdybych si náhodou nevšiml v PL diskuzi začátku fanty, budu psát. díky

Reagovat
Wat

Hm, moje slabší koncovky pokračujou, to je tenhle rok už podruhý!

Reagovat
smazaný uživatel

když si nechám Ramiho v základu a on nakonec nebude hrát, hodí mi ten systém automaticky z lavičky jedinýho hráče, co ještě může nastoupit - Joaa Maria?

Reagovat
Counter

jj, takto ta střídání fungují ALE v případě, kdy budeš mít rozestavení s třemi obránci, tak máš smůlu. Míň než tři obránce ti totiž systém nedovolí použít, takže i kdybys měl Joaa Maria jako první volbu na lavičce, do základu by ti šla až druhá volba = jiný bek. A pokud ten bek nebude hrát, tak ti Rami zůstane v základu a dostaneš 0 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz wom bol 10. a potom prislo to tragicke semifinale. Az na CR7 katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mam za to, ze som to postavil na Nemcoch

Reagovat
db18

Původně jsem na to už chtěl kašlat, ale jelikož hraji ještě v pá ligách, kde to je trošičku otevřený, tak přece jen: https://abload.de/img/fantatykgc.jpg

Využity všechny volné přestupy, za Draxlera už mne nikdo nenapadal, tak tam zůstal, abych ušetřil ty 4 body za transfer...

...jen pásku asi ještě hodím Llorisovi

Reagovat
jany kozak

ja som stavil na portugalcov snad to vyjde

Reagovat
Counter

Kapitán Ronaldo?

Reagovat
Kang & Kodos

Vybrat si za kapitána z 15 různejch hráčů pro kolo, kde už to nejde druhej den vyměnit toho, kterej skončí po 10 minutách, to je takový typický. Dát kapitána Payeta, tak by si o Cristiana asi zlomil nohu.

Reagovat
jany kozak

jj ale 3 obrancovia z portugal plus brankar zvysok aj tak asi nebude mat vela bodov plus tipujem ze vela ludi nemalo Edera tak snad pojdem aspon trocha hore

Reagovat
C-M@ster

Hmm, těch 5 bodů mi nakonec bude kurevsky chybět, su zvědavej jak moc...

Reagovat
C-M@ster

Tak nakonec dělené první místo s Cuntem

Dobrýýýý

Reagovat
jany kozak

ach dpc mne prave tych 5 bodov chyba na prve kvoli Koscielnemu na lavicke minule kolo kvoli vypadku internetu gratulujem

Reagovat
C-M@ster

Dík dík, mně se minule neuložil Sagna právě

Ale žíly mi to netrhá, pokud to dopadne takto... ale přišlo mi, že Counter by měl mít víc, když jsem to od oka přepočítával... tak uvidím, jestli oni ty výpočty ještě nepředělají.

Reagovat
PJ

Super finále, moje jedenáctka 22 bodů, čtyři nevyužitý náhradníci 20

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele