Fantasy Euro - Souhrn druhého kola

19.06.2016, 11:26
Aktuality
Boje o osmifinále gradují a stejně tak spěje ke svému konci i první fáze fantasy ME. Třetím kolem dojde k uzavření základních skupin a všichni hráči dostanou příležitost změnit svou soupisku na vyřazovací část turnaje. Pojďme se však nejdříve podívat, jak si kdo vede po dvou kolech.

Pořadí naší Eurofotbalové ligy, kam se stále můžete přidávat po vložení kódu 49646GM1 v sekci Leagues, nadále vede zdejší diskutér a fanda Manchesteru United či Zbrojovky Brno C-M@ster, jehož tým Cecko Stars nasbíral již výtečných 143 bodů. Skokanem druhého kola se pak stal Martin Žingor, který se svým týmem Eslovacos FC ovládl ziskem 76 bodů druhé kolo a za prvním místem zaostává pouze o dalších šest. Bronzovou příčku hájí skvadra neznámého vojína s týmovým názvem Murenas, jež se těší 136 bodům. Situace na čele tabulky je však i nadále mimořádně vyrovnaná a s každým hracím dnem se dramaticky mění. Celá první sedmdesátka soutěžících se vmáčkne do rozmezí bezmála třiceti bodů, což je stále snadno dosažitelné manko.

Po rychlém odehrání závěrečných zápasů skupinové fáze nyní dojde na nutnou obměnu kádru vzhledem k posunu šampionátu do jeho vyřazovací fáze. Počet hráčských výměn na soupisce bude neomezený, přičemž přestupové šílenství vypukne po dohrání středečních zápasů a potrvá až do sobotního odpoledne, kdy v 15:00 začne první osmifinálové klání. Zároveň se spolu se snížením počtu národních výběrů zvedne počet hráčů z jedné reprezentace, jež můžete mít ve vlastním výběru. Doposud to byli tři zástupci, nyní se limit zvedne na čtyři.

Rady a tipy na závěr: V nadcházejícím třetím kole bude nutné víc než kdy jindy dát šanci opravdu co největšímu počtu hráčů z kádru. Závěrečné zápasy skupin totiž často provází početné změny základních sestav, kdy již některé reprezentace nemají zdánlivě o co hrát a dávají tak šanci obvyklým náhradníkům. Proto se nyní může obzvláště vyplatit využití divoké karty, neboť hned po tomto kole dostanete možnost sestavit si na osmifinále opět zbrusu nový kádr.

Pokud se divokou kartu rozhodnete využít dnes před začátkem třetího kola, máte čas provést vysněné změny do 21:00. Jak na to? Stačí si navolit vysněné přestupy a v případě, že jich bude více než jeden (který je zdarma), automaticky se nad upravenou soupiskou objeví možnost aktivace Wild Card. Stačí odsouhlasit, potvrdit provedené změny a můžete směle vyrazit do dalších bojů.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele