FANOUŠEK CHTĚL PRODAT DIDU!

27.04.2007, 14:55
Aktuality
Nelíbí se vám výkony hráčů vašeho oblíbeného týmu? Pak zkuste něco podobného jako fanoušek AC Milán. Ten se po úterním zápase Ligy mistrů v Manchesteru tak rozezlil na brazilského brankáře "rossonerri" Nelsona Didu, že ho nabídl k prodeji na internetové stránce eBay.

Brankáři, který do Milána přišel v roce 2000 a o tři roky později pomohl Milánu k vítězství v Lize mistrů, se zmiňovaný úvodní zápas semifinále Champions League na Old Trafford hrubě nevydařil. Nejistými zákroky se podílel na dvou ze tří inkasovaných gólů.

Nejspíš i proto se konečná nabídka v aukci po pětadvaceti přihozeních zastavila už na 71 eurech. V historii české ligy podobný případ neznáme. Naštěstí. Možná by totiž za naše kluby brzy taky neměl kdo hrát. Samozřejmě za předpokladu, že by se našel někdo ochotný místní fotbalové hvězdy koupit.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Tavo

To je bomba!

Reagovat
sansiro

Didův gól byl možná jen ten třetí. Jinak předvedl i pár super zákroků.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Jen abys se nezastal pokaždý

Reagovat
sansiro

Četl jsem názory odborníků a ti říkali, že ani ten třetí by nikdo nechytl... S tím samozřejmě nesouhlasím. A ty první dva nebyly jeho chyba.

Reagovat
HOST*

Ten treti gol by Petr Cech 100% chytil

Reagovat
HOST*

podle některých by chytil Čech na 1000 procent uplně všechno

Reagovat
PJ

Ten první byl taky jeho, měl buď vyběhnout pořádně a vyboxovat, nebo zůstat na lajně. Vyběh na půl cesty a to bylo to nejhorší co moh udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodám "Žeréra", kolik dáte?

Reagovat
HOST*Tavo

Začínam na 1.2 euro, pokud ho dostanu oblečenýho v dresu Messiho tak 31.2 euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Ten treti moch mit kdyby si kryl myslim ze tu predni tyc..takze podle me sikovne udelany od rooneyho a spatne vykryty prostor od Didy..dobre ze tak!

Reagovat
HOST*captain

Hlavně mohl za ten první, vyběhl a místo toho aby míč vyboxoval do prdele tak se zastavil na půli cesty no a ten třetí si myslim že mít nemohl bylo to hodně nečekaný ale jinak milán do hnoje UNITED,UNITED

Reagovat
HOST*chinaski

"vyboxoval do prdele"

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych přihodil za Didu na 72eur, brazilci prej uměj vařit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ReksoOnek

:-D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele