Fanni se po odchodu z Marseille upsal Montrealu Impact

06.03.2018, 09:35
Aktuality
V zámořské Major League Soccer bude ve své kariéře pokračovat Rod Fanni. Již šestatřicetiletý obránce se ve druhé polovině února dohodl na ukončení angažmá v Marseille a jeho další kroky nakonec vedou do Montrealu Impact...

Fanni se s kanadským celkem dohodl na spolupráci do 30. června a součástí dohody je i opce na prodloužení smlouvy do konce sezony. V týmu zastoupí Zakariu Dialla, ten má přetrženou achilovku a mimo hru bude několik měsíců.

"Potřebovali jsme pomoc a vyplnit mezeru v defenzivní řadě poté, co se zranil Zakaria. Jedná se o naprostého profesionála, který ukázal velkou touhu za nás hrát. K rozhodnutí podepsat s ním smlouvu pomohlo i to, že byl bez kontraktu a má spoustu zkušeností," sdělil technický ředitel Montrealu Adam Braz.

Fanni dříve hájil barvy Nice nebo Rennes a se zahraničním fotbalem má zkušenosti, jelikož část kariéry strávil v Charltonu a katarském Al Arabi. Za Olympique letos neodehrál ani jednu ligovou minutu.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
FC Porto FC

Paráda ve futku jsou největší slaninou MLS obranci

Reagovat
FC Porto FC

Slabinou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít nějakej impact?

Reagovat
rave

Docela odvaha přestoupit s takovým jménem do MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze Pussy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kunda?

Reagovat
h8_sfatto

další, co se místo kvalitní čínské ligy jde zahrabat za velký prachy do sranda ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele