FAČR kvůli bezpečnosti nachystal pro fanoušky na ME desatero

24.05.2016, 21:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Desatero není dobrý nápad. Měli by jim raději rozdat korán.

Reagovat
Kypřící prášek

1. Nepřihraješ !

Reagovat
smazaný uživatel

"Máme připravené naše nejlepší zaměstnance, kteří pocházejí z elitních policejních jednotek. Ozbrojení nebudou, protože Francie je z hlediska zbraní velmi striktní. Ale budou mít neprůstřelné vesty, budou v kontaktu s francouzskou policií a udělají všechno pro to, aby se během mistrovství nic nestalo."

bravo nase fotbalisty budou branit elitni frajeri bez palnejch zbrani... kdyby se neco melo stat tak ty araby sejmou tvrdym vokem ze jo. pravidlo cislo jedna- elitni ochranka odklada zbran jenom tehdy kdyz vstupuje na soud nebo do vladni budovy a vyzaduje to weapon rule. vubec bych se nedivil kdyby vostatni zeme vozbrojenou vochranku meli protoze si ji na tak rizikovou akci dokazali vyjednat. todle je akorat neschopnost facru a ceskejch politiku.

Reagovat
Gryphonheart

"Francie je z hlediska zbraní velmi striktní." Tak určitě.. ale jak pro koho. Možná by tam mohli propašovat aspoň pár kousků z Belgie?

Reagovat
Špilmachr

Kuše není zakazana

Reagovat
kilobyte

1. Neodpálíš

Reagovat
smazaný uživatel

a arabáči můžou?zase dvojí metr

Reagovat
Jacks11

retardi........... to jestli se muslim odpálí v davu před stadionem neovlivní NIC, jenom DEPORTACE té špíny

Reagovat
smazaný uživatel

no ale vem si ze vecina tech generaci muslimu je tam treba 50 80 nekdy i pres 100 let od francouzskejch valek v severni africe... kam je jako maj deportovat kdyz sou to francouzi? a co si myslis o zidanovi?

Reagovat
Spalovač šancí

Zidane bude min. latentní terorista

Reagovat
Jacks11

¨zakázat islám jako nenávistnou ideologii a jeho šíření tvrdě trestat, bourat mešity a oni rychle zdrhnou z Evropy, já vím že je to jen můj (náš) sen, ale současná neomarxistická levičácká špína to nikdy nedopustí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele