Evropská liga - souhrn úvodních zápasů 1. kola vyřazovací části

19.02.2015, 20:57, aktualizováno 19.02.2015, 22:58
Komentáře a souhrny
Římské AS se v Serii A trápí a lepší to nebylo ani v Evropské lize proti Feyenoordu, s nímž jenom remizovalo 1:1. Neapol vyhrála v Turecku 4:0 a je více než jednou nohou v osmifinále, podobně na tom jsou i Everton a Bruggy. Těsné domácí výhry zaznamenaly Villarreal, Sevilla nebo Liverpool...

Sevilla FC - Borussia Mönchengladbach 1:0

19.02.2015 21:05

Góly: 70. Vicente Iborra

Stejně jako ve středu zvládl Real Madrid svůj první zápas s německým soupeřem, počínala si obdobně také Sevilla. I andaluský celek coby obhájce trofeje zvládl porazit soka pocházejícího z Bundesligy, v tomto případě Borussii Mönchengladbach. Domácí výhru 1:0 a slušnou výchozí pozici do odvety zařídil sevillským Vicente Iborra.

A se zmíněným zápasem Realu a Schalke by se dala najít i další paralela: nešlo o nijak zvlášť vydařené oku lahodící utkání. Oba celky v ofenzivě spíše strádaly a jedinou výjimkou se v zápase bez vážnějších šancí prezentoval Iborra krásnou ranou dvacet minut před koncem. Za hosty měli nejblíže ke kýženému gólu na hřišti soupeře Fabian Johnson s Oscarem Wendtem, oba však vyšli naprázdno.

Již samotný úvod utkání naznačil, že nepůjde o žádnou pohlednou přehlídku ofenzivních kejklí. Hned v úvodní čtvrthodině si Tony Jantschke s Granitem Xhakou za rázné fauly na zadržení sevillských útoků vysloužili žluté karty. Vůbec první střelecký pokus nakonec přišel až ve dvacáté minutě první půle, kdy hostující Christoph Kramer natáhl již z hloubi pokutového území a přinutil brankáře Sergia Rica pohotově zasáhnout. Na opačné straně kontroval Vítolo, ovšem z hranice šestnáctky minul, stejně jako José Antonio Reyes o pár minut později.

Krátce po odehrané půlhodině hry měl Borussii poslat do vedení Johnson, jenže Rico při jeho ráně z bezprostřední blízkosti fantasticky zareagoval a vytěsnil míč na rohový kop. Když pak krátce před odchodem do kabin neuspěl ani domácí Grzegorz Krychowiak, skončila první půle bez branek. Po změně stran oba celky přece jen trochu pozvedly svou herní úroveň i tempo, o čemž svědčí už jen fakt, že se na první střely nemuselo čekat dvacet minut. Iborra však na úvod minul a hostující Wendt si počínal naprosto stejně.

Yann Sommer v brance Mönchengladbachu si pak musel poradit se střelami Reyese i Baccy a mohl pouze přihlížet nepřesným pokusům Vidala s Banegou, ovšem tlak Sevilly se trvale stupňoval, až nakonec vyvrcholil zaslouženým průlomem skóre dvacet minut před koncem. Střídající Diogo Figueiras si dobře naběhl na dlouhý nákop dopředu a předložil do šestnáctky přesný centr Iborrovi, jenž křižnou ranou z deseti metrů nedal Sommerovi šanci zasáhnout.

Teprve pak zabrali dopředu i hosté, jenže už bylo příliš pozdě na víc než jen nepřesné rány Álvara Domíngueze a Thorgana Hazarda. Třetí tým německé Bundesligy tak bude muset v domácí odvetě dohánět jednobrankové manko.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Legia Varšava 1:0

19.02.2015 21:05

Góly: 35. Arkadiusz Milik

Fotbalisté Ajaxu zvládli první utkání ve vyřazovací fázi Evropské ligy, když si v domácím prostředí poradili s polskou Legií Varšavou, ovšem úplně suverénní výkon nepředvedli. Nizozemskému celku přinesl vítězství právě polský útočník Arkadiusz Milik, který je nejlepším střelcem svého týmu a letos vsítil už svou desátou branku. Příliš vyložených šancích v Amsterdamu k vidění nebylo, po úvodním náporu Ajaxu začali hrozit i hosté.

Domácí se mohli dostat do vedení již v 5. minutě, kdy z pravé strany z osmnácti metrů vypálil velmi nebezpečně k bližší tyči El Ghazi, ovšem slovenský gólman Kuciak ho dokázal vyrazit do strany a pak ho ukryl do náručí. Stejný hráč znovu zahrozil po necelé čtvrthodině hry. Krásně se uvolnil na pravé straně a do šance poslal Bazoera, který ale z velmi nadějné pozice mířil hodně nepřesně a Kuciak tak zasahovat nemusel.

Ajax měl míč v držení i nadále a v podstatě kontroloval průběh hry, svou jedinou branku vsítil deset minut před přestávkou po nádherné kombinaci. Po přihrávce do středu hřiště na hranici pokutového území vypálil Milik a jeho nádherná kroucená rána zapadla přímo do horního levého rohu, gólman Kuciak byl tentokráte bezmocný. Hosté byli velmi blízko vyrovnání sedm minut po přestávce, avšak své velké možnosti nevyužili.

Nejprve se ke střele na levé straně z ostrého úhlu dostal Orlando Sá, gólman Cillessen vyrazil balón pouze před sebe k volnému Guilhermemu. Ten měl před sebou prázdnou svatyni, avšak holandský gólman opět přispěchal s famózním zákrokem a poté dorážející Michał Żyro nepochopitelně domácí svatyni přestřelil. Přesně po odehrané hodině znovu zahrozila Legia, jenže po zablokovaném centru Kucharczyka nedokázal Orlando Sá překonat famózního Cillessena.

Nizozemský strážce uspěl v souboji s útočníkem Varšavy ještě jednou o pět minut později a portugalský forvard se právem opět mohl držet za hlavu. Ten se dostal do pokutového území zcela sám před reprezentačního gólmana, jenže ani tentokráte ho zblízka nedokázal překonat. Svěřenci Franka de Boera ve zbývajících minutách uklidnili svou hru a soupeře už do ničeho výrazného nepustili, jejich těsná výhra se zrodila s mírným štěstím.

Více informací k zápasu

RSC Anderlecht - Dinamo Moskva 0:0

19.02.2015 21:05

Góly: -

Dynamo Moskva poprvé v letošním ročníku Evropské ligy nedokázalo zvítězit, když na půdě bruselského Anderlechtu remizovalo 0:0. Bezbrankový výsledek ze stadionu Constanta Vanden Stocka je pro ruský celek ještě relativním úspěchem, neboť závěrečnou čtvrthodinu druhé půle hráli o deseti po vyloučení Alexandera Buttnera.

Všechny předchozí domácí zápasy Anderlechtu s ruskými soupeři končily vesměs divokými přestřelkami: za šest takových měření sil padlo úctyhodných devětadvacet branek, z nichž se o šestnáct postarali Belgičané a zbytek nastříleli hosté. Tentokrát se však nic podobného nekonalo. Oba soupeři se vzájemně frustrovali až do samého konce pozornou defenzivní hrou, a tak diváci nebyli svědky ani nijak vysokého množství šancí nebo vůbec střel na branku.

Jako první zkoušel v utkání střelecké štěstí domácí útočník Aleksandar Mitrović, jenže jeho rána zpoza pokutového území z páté minuty neškodně prosvištěla vysoko nad brankou. Deset minut nato pro změnu minul pravou tyč Dynama Yoeri Tielemans a Olivier Deschacht následně sice konečně trefil prostor mezi třemi tyčemi, avšak pouze do náruče brankáře Vladimira Gabulova. Když se krátce před odchodem do šaten neprosadil se svou nepřesnou ranou zdálky ani Buttner, zůstalo průběžné skóre 0:0 i v poločasové přestávce.

Po změně stran domácí celek pokračoval v mírné herní převaze bez většího užitku, když znovu jako první pálil neodbytný Mitrović, znovu vedle. Pak konečně poprvé zahrozili i hráči Dynama prostřednictvím ruského reprezentanta Alexandra Kokorina, jenže domácí gólman Proto si s jeho hlavičkovým pokusem po vyvedeném rohovém kopu Mathieuho Valbueny zvládnul zkušeně poradit. Proto se šest minut po uplynutí hodiny hry musel vytáhnout i při ráně Williama Vainqueura z dobrých šestadvaceti metrů a ani jeho protějšek Gabulov se záhy nenechal zahanbit u pokusu Andyho Najara.

Závěrečná čtvrthodina se z pohledu hostů proměnila v nečekaně tuhý boj kvůli vyloučení Buttnera, jenž za faul na Vanden Borreho uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustiti hřiště. Navzdory své početní převaze však hráči Anderlechtu nedokázali nic kloudného vymyslet, snad jen vyjma dalšího Najarova střeleckého vystoupení, které zamířilo příliš vysoko. Zápas tak skončil bez branek a do odvety v Moskvě zůstává tento boj o osmifinále maximálně otevřený.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Dynamo Kyjev 2:1

19.02.2015 21:05

Góly: 72. Claudio Beauvue, 75. Mustapha Diallo - 19. Miguel Veloso

Francie zůstává pro Dynamo Kyjev i nadále zakletou zemí. Svěřenci Sergeje Rebrova přitom v Guingampu ještě o půli vedli, jenže nakonec nejenže prohráli 1:2, ale navíc museli dohrávat v devíti lidech..

Po úvodní brance Miguela Velosa to vypadalo, že kouzlo podceňovaného Guingampu pomalu vyprchává; hosté však dostali první varování ve 39. minutě, kdy byl poslán ze hřiště Andrij Jarmolenko. Když jej následně těsně před pauzou doplnil Younes Belhanda, který přitom v té době na hřišti pobyl sotva čtyři minuty, začala se ukrajinským táborem šířit nervozita.

A Guingamp toho dokonale využil - jak jinak než prostřednictvím elitního forvarda Claudia Beavueho, který vyrovnával v 72. minutě. O pouhé tři minuty později pak vystřelil domácím tři body střídající Moustapha Diallo, a na tuto ránu už oslabené Dynamo odpověď nenašlo. V odvetě jej tak čeká ještě spousta práce.

Stade du Roudourou v probíhající sezoně rozhodně není místem, kam by se soupeři těšili, avšak kyjevští vypadali v úvodu na hřišti docela pohodlně; kontrolovali hru a záhy se také dostali do vedení. Po necelých 20 minutách hry narýsoval Kravec z pravého křídla přesný pas na nabíhajícího Velosa, s jehož zakončením si gólman Jonas Lössl nedokázal poradit.

Dánský strážce se musel následně mít na pozoru před tvrdou ránou Jarmolenka, kterou vyrážel nad břevno; to se psala 35. minuta. Následující okamžiky pak nabídly hotový chaos; nejprve právě Jarmolenko fauloval Younousse Sankharého a byl vykázán z hrací plochy. Pár vteřin nato se zranil Sydorčuk a musel ho vystřídat Belhanda, který se na hřišti prakticky ani neohřál a už mířil zpět do kabin po faulu na Lionela Mathise.

Do druhého dějství tak hosté šli sice s vedením, ale přesto neklidní - Guingamp měl pro celých 45 minut převahu dvou mužů na hřišti. A kouč Jocelyn Gourvennec, dobře si vědom toho, že šance na body je vysoká, naordinoval svým svěřencům výrazně ofenzivnější taktiku. Ránu Larse Jacobsena sice ještě vyrazil veterán mezi tyčemi Oleksandr Šovkovskij, bylo ale jasné, že se Guingamp s prohrou nehodlá smířit.

Výtečný hlavičkář Beauvue následně ze své oblíbené pozice hned dvakrát minul, a Jérémy Pied pálil po hodině hry těsně vedle. Netrefil se ani Dorian Leveque, jehož vychytal Šovkovskij. Zasloužené vyrovnání tak přišlo až 18 minut před koncem; Beauvue napravil svá předchozí zaváhání, naběhl si ve vápně na pas Giresseho z levého křídla a tentokrát už hlavou poslal míč do sítě.

A ještě než se hráči Dynama stačili vzpamatovat, domácí najednou vedli - druhá branka padla po podobné situaci. Centroval tentokrát Pied od rohového praporku, ve vápně se o gólovou hlavičku postaral Diallo. Senegalský forvard mohl vedení takřka okamžitě pojistit, ale netrefil, stejně jako střídající Sylvain Marveaux. Až v odvetě se ukáže, jestli budou domácí zahozené šance mrzet; v tuto chvíli mohou být s výhrou spokojeni..

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Red Bull Salzburg 2:1

19.02.2015 21:05

Góly: 32. Ikechukwu Uche, 54. Denis Čeryšev - 48. Jonathan Soriano (pen.)

V souboji dvou týmů, kterým se letos na podzim v Evropské lize mimořádně dařilo, nakonec uspěl Villarreal, když před vlastními fanoušky těsně udolal Salzburg 2:1. O góly se postarali na straně domácích Ikechukwu Uche a Denis Čeryšev, za hosty vyrovnával Jonathan Soriano.

Právě Soriano, elitní španělský forvard, opět potvrdil svoji důležitost pro tým rakouského mistra, když na začátku druhé půle úspěšně proměnil penaltu a vymazal tak vedoucí Ucheho gól ze 32. minuty; o pouhých pět minut později (54') však Villarreal udeřil podruhé a tentokrát definitivně. Čeryševův volej stačil Ponorce k vítězství.

Svěřenci Adiho Hüttera přijeli na Madrigal beze strachu a už ve druhé minutě mohli vést po šanci Marka Djuricina, nicméně domácí se rychle zmátořili, začali kontrolovat hru a stále více se probíjeli dopředu. Dvakrát se v dobré pozici ocitl Trigueros, poprvé však narazil na připraveného gólmana Pétera Gulácsiho, podruhé pálil těsně nad.

Na druhé straně se vytáhl Sergio Asenjo proti hlavičce Ramalha, to však byla poměrně ojedinělá situace; Ponorka měla herně navrch a do kabin šla zaslouženě s vedoucím gólem v kapse. Viettovu ránu sice ještě Gulácsi dokázal vykopnout, s Ucheho dorážkou si ale už neporadil. Sám Vietto následně zkoušel ještě v závěru první půle vedení zdvojnásobit, ale z dobré pozice hlavičkoval mimo.

Po změně stran Salzburg vyrovnal možná až překvapivě rychle - Víctor Ruiz fauloval ve vápně Djuricina, k rozehrání pokutového kopu se postavil neomylný Soriano a nabídnutou šancí nepohrdl. Domácím příznivcům mohlo přijít vyrovnání trochu nespravedlivé, leč nemuseli smutnit dlouho; Čeryšev jen pár minut po Sorianově trefě volejem z okraje vápna vrátil Ponorce vedení.

A to už tentokrát vydrželo až do konce; Gulácsi musel dokonce ještě zasahovat proti Pinovi, aby udržel pro svůj tým naději alespoň na remízu. Jenže v posledních 30 minutách už se vlastně žádné reálné šance ani neobjevily. Oba celky působily dojmem, že jim tento výsledek vyhovuje - domácí se těší z výhry, zatímco herně přeci jen slabší hosté alespoň vstřelili důležitý gól na soupeřově půdě.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Beşiktaş JK 1:0

19.02.2015 21:05

Góly: 84. Mario Balotelli (pen.)

Super Mario opět spasil Liverpool. Reds v utkání s Besiktasem neměl příliš navrch, neměl kvanta šancí. Přesto nakonec díky dobré prací Ibeho a proměněné penaltě Balotelliho zvítězili nad tureckým soupeřem 1:0 a do odvety jde v příjemné pozici. Istanbulský celek měl největší šanci v podání kanonýra Demby Ba, který spálil samostatný nájezd.

Mario Balotelli konečně začíná splácet 16 milionů liber, které do něj Liverpool investoval loni v létě. V Premier League rozhodl vítězným gólem o cenné výhře 3:2 nad silným Tottenhamem a nyní se postaral o další těsný triumf. Za celou profesionální kariéru proměnil kontroverzní fotbalista 27 z 29 pokutových kopů.

V počátku utkání byl Liverpool aktivnější a už po třech minutách se náhradní gólman Gönen musel činit, aby vychytal Sturridgovu střelu z takřka nulového úhlu. To však bylo z prvních minut zoufale všechno, co fanoušky na Anfield Road mohlo alespoň částečně zvednout ze sedadel.

Besiktas mohl jít do vedení v pětatřicáté minutě. Dobrou práci Demby Ba vyšperkoval perfektním pasem do uličky Sahan a senegalský forvard uháněl sám na Mignoleta. Pod tlakem se však rozhodl pro střelu už z hranice šestnáctky a brankář Liverpoolu skvělým zákrokem vyškrábl míč na roh.

Krátce po změně stran si obrovskou příležitost vypracovali i domácí. Hendersonův pas přerušil Gönen, ale míč se odrazil jen k Adamu Lallanovi, před níž prakticky zívala prázdná brána. Pozici však měl anglický záložník poněkud ztíženou a klíčový dotyk se mu nezdařil - míč poslal vysoko nad břevno.

Přesto se Liverpool nakonec radoval z nejtěsnější možné výhry, a to zásluhou mladíčka Jordona Ibeho - objevu posledních týdnů Premier League. 19letý křídelník ve vápně sedm minut před koncem přepadl přes obránce Besiktase Ramona a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. O míč se sice s Mariem Balotellim chvíli přetahoval Jordan Henderson, ale italský forvard merunu nakonec uhájil a s ledovým klidem ji uklidil na druhou stranu, než gólman Gönen skákal.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - ACF Fiorentina 1:1

19.02.2015 21:05

Góly: 6. Roberto Soldado - 36. José María Basanta

V ostře sledovaném souboji mezi Tottenhamem a Fiorentinou sehrál nejdůležitější roli nakonec muž, od kterého se to příliš nečekalo - Roberto Soldado. Španělský útočník Spurs nejprve rychle otevřel skóre, poté ale ještě před přestávkou zavinil přímý kop, z něhož hosté vyrovnali na konečných 1:1..

Soldado, jedna z nejzvučnějších posil posledních let, zatím na severu Londýna rozhodně neprožívá úspěšné období; jedničkou na jeho pozici je v současnosti mladý Harry Kane, zatímco španělský reprezentant se trápí. Dnes však ukázal, že v něm přeci jen něco vězí - jeho volej z šesté minuty, kterým proměnil Paulinhův roh ve vedoucí branku, snesl i ta nejpřísnější měřítka.

Spurs vůbec odstartovali hodně živě a zatlačili soupeře do defenzivy; nebýt včasného zásahu Cipriana Tatarusana, mohl Chadli skórovat už po pěti minutách. Poté už přišla Soldadova magická chvilka; jeho pravačka uklidila míč přesně k tyči, mimo dosah zkoprnělého gólmana. V tu chvíli to vypadalo, že je na hřišti jen jeden tým.

Fiorentina však v žádném případě nepředstavuje jednoduchého soupeře, jak Londýňanům brzy připomněl dvěma střeleckými pokusy Mario Gómez. Italové nebyli vůbec špatní ve hře dopředu, před vlastní bránou ale nepůsobili tak suverénním dojmem; výsledkem byly šance Eriksena nebo efektní nůžky Soldada, který jako by se rozhodl, že se dnes dostane do všech sportovních sestřihů.

Viola sice nebyla lepším týmem, nicméně vyrovnání ve 36. minutě také nepřišlo úplně z čistého nebe. Soldado zezadu fauloval Joaquína těsně předtím, než stačil vtrhnout do vápna; k rozehrání přímého kopu se postavil Matías Fernández a Lloris jeho střelu vyrazil, ale míč se nakonec od Saviće dostal k dorážejícímu Basantovi.

Poměrně otevřený fotbal se na White Hart Lane hrál i v následujících minutách; na jedné straně mohou fanoušci Fiorentiny namítat, že zákrok Jana Vertonghena na Gómeze hraničil s penaltou, na druhé Chadli poslal míč od břevna na brankovou čáru a diváci nevěděli, šlo-li o gól nebo ne. Obě situace nakonec skončily bez dramatické dohry.

Po změně stran se jako první předvedl Salah, hostující ve Florencii z Chelsea; jeho rána však mířila mimo, zatímco na opačné straně hřiště Basanta včas zablokoval pokus Eriksena. Po několika dalších slibně vypadajících tottenhamských pokusech vyslal manažer Mauricio Pochettino na hřiště hrdinu posledních týdnů Harryho Kanea..

..tentokrát však bez úspěchu. Závěrečné minuty nabídly atraktivní, útočnou hru z obou stran; jak domácí, tak hosté měli šance strhnout vítězství na svou stranu, neuspěli však ani Paulinho se Soldadem či Lamelou, ani Gómez, Marco Alonso a Fernández. Po uplynutí nastaveného času tak na tabuli svítil výsledek 1:1, který před domácí odvetou určitě více vyhovuje Italům.

Více informací k zápasu

Celtic FC - Inter Milán 3:3

19.02.2015 21:05

Góly: 24. Stuart Armstrong, 26. Hugo Campagnaro (vl.), 90+3. John Guidetti - 4. Xherdan Shaqiri, 13. Rodrigo Palacio, 45. Rodrigo Palacio

Dost možná nejzábavnější zápas počátku letošní vyřazovací fáze evropských pohárů obstarali skotský Celtics s Interem Milán, kteří si v rámci Evropské ligy střihli napínavou šestigólovou přestřelku se smírným konečným výsledkem 3:3.

Vše přitom po úvodní čtvrthodině vypadalo jednoznačně ve prospěch hostujícího Interu, který se díky brankám Shaqiriho s Palaciem ujal vedení 2:0, o to cennější, že přišlo na půdě soupeře. Celtic se však dostal zpět do zápasu dvěma slepenými góly Armstronga a vlastencem Huga Campagnara ještě před uplynutím půlhodiny hry, což těsně před koncem první půle opětovně narušil Rodrigo Palacio trefou na 3:2. Šedesát tisíc diváků na tribunách pak celý druhý poločas hnalo své zelenobílé miláčky za vyrovnáním, které přece jen přišlo díky střídajícímu Johnu Guidettimu až ve třetí minutě samotného nastavení. V odvetě na San Siru se tak máme všichni na co těšit.

Celtic Park hlásil poprvé v sezoně vyprodáno a nebylo se čemu divit - příjezd věhlasného Interu stál zhlédnutí naživo i díky tomu, jak toto střetnutí evokovalo jeden z velkých historických úspěchů Celticu na poli evropských pohárů, kdy v roce 1967 zvládl klub z Glasgow přehrát ve finále Poháru mistrů evropských zemí právě Inter 2:1.

Ohlušující halas na úvod však rázem utichnul, když se hned ve čtvrté minutě prosadili svěřenci Roberta Manciniho. Zdravko Kuzmanovič poslal do šestnáctky Celticu nadýchaný míč k čerstvé zimní posile Shaqirimu, jenž z voleje levačkou sice neuspěl, ale zákrok brankáře Gordona mu přinesl možnost svůj střelecký pokus ještě jednou zopakovat, a tentokrát se již setkal s větším úspěchem - 1:0 pro Inter.

A z pohledu domácích bylo záhy ještě hůř. Hned ve třinácté minutě aktivní Shaqiri poslal před domácí branku rohový kop, který sice odhlavičkoval Emilio Izaguirre, jenž pouze do zad svého spoluhráče van Dijka a šťastně odražený míč dorazil do sítě pozorný Rodrigo Palacio.

V tu chvíli asi jen málokdo věřil, že má Celtic ještě stále šance postoupit do osmifinále, ovšem svěřenci Ronnyho Deily to dokázali vynahradit téměř okamžitě. Nejprve po kombinaci Johansena s Matthewsem skóroval velšský debutant Armstrong vydařenou ranou již z hloubi pokutového území a rázem bylo na tribunách zase pořádně živo. Vyburcovanou naději záhy vystřídalo nepokryté nadšení, když hned minutu nato Johansenův vzdušný pas do šestnáctky Interu trefil smolně do vlastní sítě Hugo Campagnaro pod vlivem tlaku nabuzeného Armstronga.

V rámci první půle však nezůstalo ani u čtyř gólů. Domácí brankář Craig Gordon, jenž v předchozích zápasech svůj tým pravidelně držel a velkou měrou se podílel na postupu Celticu ze své základní skupiny spolu se Salcburkem, tentokrát prožil hrozivý moment. Skotský gólman totiž v poslední minutě před odchodem do kabin špatně odhadl let přihrávky z kopačky Garyho Medela a umožnil Palaciovi velmi snadno skórovat podruhé do prázdné sítě.

Krátce po změně stran mohl argentinský útočník s neobvyklým účesem dokonat dokonce hattrick, jenže tentokrát již Gordon spolehlivě zasáhl, jak bývá jeho dobrým zvykem. Na opačné straně neměl daleko k vyrovnání Nir Bitton, ale jeho pumelice zdálky nakonec prosvištěla těsně vedle. Nabuzené tribuny s blížícím se závěrem zápasu hnaly své hráče do čím dál větších ofenzivních výpadů a brankář Carrizo se měl co ohánět při ráně Griffithse z bezprostřední blízkosti.

Do konce nastaveného času již zbývala poslední minuta, když hostující obrana nakonec přece jenom tlaku Hoops podlehla. Prudkou ranou vyrovnal na konečných 3:3 střídající Guidetti a připravil tak Celticu pro odvetu v Miláně snesitelnou pozici, která slibuje další ofenzivní hody.

Více informací k zápasu

BSC Young Boys - Everton FC 1:4

19.02.2015 19:00

Góly: 10. Guillaume Hoarau - 24. Romelu Lukaku, 28. Séamus Coleman, 39. Romelu Lukaku, 58. Romelu Lukaku

Romelu Lukaku vstal z mrtvých! Belgický forvard se v letošní sezóně spíše trápí, ale dnešní zápas v Bernu mu vyšel na jedničku z hvězdičkou. Young Boys zničil hattrickem a významně se postaral o výhru Evertonu 4:1. Odveta v Liverpoolu už tak bude pouhou formalitou, Toffees jsou v osmifinále více než jednou nohou...

Začátek zápasu přitom vyšel lépe domácímu týmu, který na svém umělém trávníku vyhrál sedm evropských zápasů v řadě. Už po deseti minutách Nuzzolo skvěle zapracoval na levé straně, předal míč před kruh Guillaume Hoarauovi a ten technickou střelou z dvaceti metrů překonal Howarda.

Everton však zůstal v nepříznivém stavu jen necelou čtvrthodinu, když poprvé zaúřadoval Romelu Lukaku. Obrovitý útočník na hranici penalty udeřil hlavou do centru Ovieda a zamířil přesně k tyči. Ani pět minut poté už Angličané dokonce vedli, tentokrát se role asistenta zhostil Steven Naismith, jenže fantasticky prošel do vápna, mezi nohama Mvoga přihrál na zadní tyč Seamusu Colemanovi, jenž ve skluzu skóroval.

V první půli měli Young Boys spoustu šancí, několikrát mohli vyrovnat či snížit, ale vždy ztroskotali na Howardovi či vlastní smůle. Americký gólman si poradil s Hoarauvou hlavičkou, dorážkou Nuzzola, dále vytěsnil dalekonosnou ránu Gajiće. Štěstí pak měl při další Hoaraově pokusu mimo a Sanogově dorážce, jež vinou McCarthyho teče skončila na tyči.

Everton naopak zahrozil už jen jednou a stačilo mu to k brance na 3:1. Barryho pak tečoval Vilotić nešťastně k Lukakuovi a ten podobně jako Coleman jen doklepl míč do prázdné sítě. Hattrick a konečné skóre zápasu završil Belgičan po necelé hodině hry - Barkleyho pas převzal v obrovské rychlostí a zakončení obloučkem přes vyběhnuvšího Mvoga bylo rovněž epesní.

Lukaku v dnešním utkání prolomil střeleckou "mizérii". Nastřílel sice v dosavadní sezóně do dneška 10 branek ve všech soutěžích, ale na více než jeden gól v utkání čekal rok a čtvrt; hattrick dokonce vstřelil přesně po jednadvaceti měsících.

Přesto mohl mířit ještě výš - poprvé v profesionální kariéře dát čtyři branky. Po přihrávce z levé strany se však do voleje neopřel ideálně. Těsně před koncem pak uháněl sám na Mvoga, který tentokrát jeho lob lapil. To vše ve hře v oslabení, jelikož stoper Stones po hodině hry stáhl ve vápně Hoaraua a zmizel pod sprchy. Sám faulovaný nicméně penaltu zahodil a míč poslal nad.

Více informací k zápasu

Turín FC - Athletic Bilbao 2:2

19.02.2015 19:00

Góly: 18. Maxi López, 42. Maxi López - 9. Iñaki Williams, 73. Carlos Gurpegi

Hodně zajímavý zápas byl k vidění v Turíně. K utkání s tamními Býky zavítal Athletic a jeho postupové šance jsou nyní lepší než před utkáním. Vstřelil totiž na území svého soupeře rovnou dvě branky. Hosté vedli už od deváté minuty, ale díky dvěma brankám Maxiho Lópeze domácí otočili. Z výhry se ale radovat nemohou, neboť Carlos Gurpegi srovnal.

Zápas plný zvratů byl k vidění v Turíně. FC je ve velké pohodě a zdá se, že nalezlo kýženého střelce. I dnes se Maxi López dvakrát prosadil a to proti týmu ze španělské La Ligy, kde dříve sám působil. Nakonec ale ani jeho branky nestačily. Do zápasu nasadil Giampiero Ventura veškerá esa. Překvapení se zrodilo snad jen v útoku, protože namísto Fabia Quagliarelly se vedle Lópeze postavil mladý Josef Martinez. Hostující mužstvo spoléhalo na Oscara de Marcose, mladíka Iňakiho Williamse a Ikera Muniaína.

Na začátku utkání jsme se dočkali "malé domů", když brankář Herrerín chytil míč do rukavic po špatné nahrávce od spoluhráče, ale Maxi López razantní střelou hradbu těl nepřekonal. Obrana Turína ale o chvíli později udělala obrovskou chybu, když jednak nechala proniknout dva hráče soupeře do vápna a především když nechala úplně volného Iňakiho Williamse před bránou. Tomu tak stačilo počkat na "puntíku" na míč a dorazit jej do brány - 1:0 pro hosty.

Po pěti minutách se stejný hráč dostal do dalšího zakončení. Na rohu pokutového území se mu podařilo dostat k míči, připravit si ho na střelu a vypálit. Minul. O pouhé tři minuty už bylo na stadionu trochu veseleji, když se Turínu podařil skvělý a velmi efektivní protiútok. Cristian Molinaro se dostal ve sprintu k míči na straně, poslal před bránu skvělý centr a přihlížel tomu, jak si Maxi López připisuje vyrovnávací branku Turína!

Po půlhodině se málem prosadil také jeho útočný partner, ale Martinez hlavičkoval těsně nad. Granata hodně útočila pomocí centrů, takže brankář Herrerín se opravdu nudit nemohl. Tři minuty před koncem první půle domácí opět zahrozili, když Josef Martinez pálil po své akci. Míč ale zastavil blok obránců baskického celku. Ani ti už ale svému brankáři nepomohli o minutu později. Přetažený míč sebral se štěstím ještě na hrací ploše Matteo Darmian a nacentroval jej druhou nohou před bránu. Tam se do vzduchu pověsil Maxi López a přesně umístěnou hlavičkou otočil vývoj zápasu ve prospěch Turína!

Druhou půli začali aktivněji hosté. Neustále obléhali domácí branku, ale vlastně se k žádné větší akci nedostali. Naopak mohl z protiútoku udeřit Omar El Kaddouri, který se prokličkoval do vápna a vystřelil. Na svém místě byl ale brankář Herrerín, který si s jeho pokusem poradil. Poté už se na hřiště podíval Carlos Gurpegi. Domácí vyslali na hřiště zkušeného střelce Fabia Quagliarellu. Právě ten se dostal téměř okamžitě do zakončení, ale chybělo mu pár desítek centimetrů, aby trefil bránu. Následně se dvakrát dostal do ofsajdu.

Když ze hřiště odešel Maxi López a byl nahrazen Amaurim, jako by odešlo štěstí domácích. Jen o minutu později se totiž prosadil střídající Carlos Gurpegi. Ten byl sice zády k bráně, ale přesto se v hlavičkovém souboji "trefil" přesně - 2:2.

Vedení mohl zpátky na stranu domácího celku strhnout Fabio Quagliarella, který hýřil aktivitou, ale nakonec nemířil přesně. Sedm minut před koncem zápasu se dostal ke střele opět Carlos Gurpegi, ale jeho pokus zastavila branková konstrukce! Ve třetí nastavené minutě se do šance hnal Beňat Etxebarria, ale netrefil. Do odvety má ale lepší výchozí pozici právě jeho celek.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Sporting CP 2:0

19.02.2015 19:00

Góly: 46. Bas Dost, 63. Bas Dost

Wolfsburg potvrdil, že v roce 2015 disponuje výtečnou formou, když před vlastním publikem udolal nebezpečný Sporting 2:0 a rázně tak vykročil do osmifinále EL. Stejně jako ve víkendovém ligovém klání s Leverkusenem byl největším hrdinou Bas Dost, autor obou branek..

Nizozemský kanonýr potopil Bayer na jeho půdě čtyřmi trefami při výhře 5:4 a dnes na toto galapředstavení navázal, i když minimálně stejná slova chvály zaslouží i nejnebezpečnější muž na hřišti, Kevin De Bruyne (mimochodem autor přihrávky na druhý gól). Sporting vůbec nepůsobil dojmem vyrovnaného soupeře a po zásluze odjíždí zpět do Lisabonu s prázdnou.

Ještě v úvodních minutách přitom svěřenci Marka Silvy nehráli zrovna špatně; první šanci si nicméně připsali Vlci, když André Schürrle z nebezpečné vzdálenosti prověřil pozornost golmana Ruie Patrícia, a poté už domácí dominovali. Patrício dlouho držel naděje Portugalců na uzdě - zlikvidoval totiž nepříjemné hlavičky Christiana Träsche i Robina Knocheho, stejně jako nádherný pokus aktivního De Bruyneho.

Vzhledem k herní převaze Vlků bylo tak nějak jasné, že Sporting má největší šanci z brejků, a jeden takový se málem podařilo úspěšně zakončit - po půlhodině hry zpracoval Carrillo dlouhý míč a probil se až do vápna, leč pálil těsně vedle. První dějství pak zakončila další zmařená šance domácích, konkrétně Vieirinhův nepřesný volej po Rodríguezově pasu.

První trefa padla těsně po změně stran. Největší roli na úspěšné akci měl Naldo, který se zmocnil míče a vyrazil kupředu; dvakrát obehrál Adriena Silvu a nakonec prostrčil přesnou přihrávku na Dosta, který suverénně po zemi zakončil. Zasloužené vedení Vlky náležitě povzbudilo a v 63. minutě bylo po zápase - Patrício sice ještě předtím De Bruyneho ránu skvěle zlikvidoval, na gólovou dorážku Dosta po Belgičanově úchvatném pasu však už byl krátký.

Alespoň o snížení se snažil Joao Mário, který hlavičkoval těsně mimo; na druhé straně mohl definitivně utnout portugalské naděje Schürrle, jeho pokus ze 78. minuty však vychytal dnes výtečný Patrício. Autorem přihrávky byl opět muž zápasu De Bruyne. Ani pohotovost gólmana Sportingu však nakonec na body nestačila.

Více informací k zápasu

Aalborg BK - Club Bruggy 1:3

19.02.2015 19:00

Góly: 71. Nicklas Helenius (pen.) - 25. Obbi Oularé, 29. Lior Refaelov, 61. Kenneth Petersen (vl.)

Bruggy potvrdily dobrou formu, na úvod vyřazovací fáze Evropské ligy skolily venku Aalborg a protáhly svou neporazitelnost v evropských pohárech už na jedenáct zápasů. Domácí naopak před vlastními fanoušky padli po třech vítězstvích v základní skupině a mají k osmifinále již poměrně daleko.

Hosté letos absolvovali cestu do Dánska už potřetí. A i tentokráte se ukázalo, že se jim v téhle zemi prostě daří sbírat výsledky. Poté, co ve 3. předkole vyhráli 2:0 na půdě Brondby, přišlo na řadu vysoké vítězství 4:0 v rámci skupinové fáze v Kodani, aby se jim zadařilo také v aalborgské Nordjyske Aréně.

Pro domácí byl tenhle zápas zároveň prvním soutěžním v novém roce a bylo možná trošku vidět, že jakási nerozehranost může být v souboji se silnými Bruggami tím klíčovým faktorem. Belgické mužstvo vstoupilo do zápasu zostra a už po pěti minutách hry trefil Vormer svou střelou z voleje tyčku.

Ve 25. minutě se již svěřenci Michela Preud'hommeho dostali do vedení. Bolingoli-Mbombo poslal z levé strany ostrý balón do malého vápna, kam si jako tank naběhl Oularé a hlavou protlačil míč za záda gólmana Ryana. O pět minut později to již bylo o dvě branky, to když Refaelov přidal svůj pátý zásah v Evropské lize parádní střelou k tyči.

AaB si vytvořil některé šance, kterými by eventuálně mohl utkání ještě zdramatizovat, nicméně Thomsen ani Helenius z nich skórovat nedokázali. Naopak na druhé straně Bruggy zase udeřily, přičemž jim vlastně pomohl smutný Petersen, který ve snaze odvrátit míč před hrozícím Meunierem zamířil do vlastní sítě.

Domácím se už podařilo porážku jenom zmírnit díky proměněnému pokutovému kopu v 71. minutě. Helenius díky přesné střele k levé tyčce ze svého pohledu dal svým spoluhráčům alespoň nějakou naději do odvety, která bude zajisté dost složitá. Belgický celek může být naopak se svým výkonem určitě spokojený.

Více informací k zápasu

Dněpr Dněpropetrovsk - Olympiakos Pireus 2:0

19.02.2015 19:00

Góly: 51. Jaba Kankava, 55. Ruslan Rotaň

Poprvé po 17 zápasech prožil favorit tohoto duelu porážku. Dněpr i na neutrální půdě v Kyjevě dokázal skolit rozjetý Olympiakos a zaznamenal trochu nečekaný první úspěch v jarní části sezóny. Oba góly zápasu padly těsně po obrátce, prosadit se dokázali Jaba Kankava a Ruslan Rotan.

První poločas divákům vlastně nenabídl zhola nic. Domácí kouč Myron Makrkevyč se tak během přestávky rozhodl něco změnit a do hry poslal místo nové zimní posily Romana Bezuse osvědčeného Nikolu Kaliniče. Udělal dobře, právě Chorvat se stal jakýmsi katalyzátorem zlepšené ofenzívy.

Ukrajinské mužstvo sehrálo soutěžní utkání naposledy v půlce prosince, takže na jeho hře bylo tak trošku vidět, že především nechce chybovat vzadu. První pětačtyřicetiminutovka byla z jeho strany dost opatrná, to se však trošku překvapivě nakonec muselo říci i o hostech. Ti vlastně zahrozili jen Masuakuovou a Dosseviho šancí.

Makrkevyčův tým po příchodu Kaliniče přešel na rozestavení 4-4-2 a najednou se začaly dostavovat úspěchy. Nejprve se po jeho akci v 51. minutě prosadil Kankava, jenž za vápnem dostal příliš prostoru, a svou střelu, kterou ještě lehce tečoval obránce Felipe Santana, usměrnil přesně k tyči, kam se gólman Roberto nestačil natáhnout.

Jen o čtyři minuty později pak prudký centr Rotana z pravé strany, mířící na bližší tyčku, nakonec skončil k překvapení všech za zády Roberta, a rázem vedl Dněpropetrovsk o dvě branky. Olympiakos se alespoň na snížení stavu vůbec nezmohl. Směrem dopředu byl naprosto bezzubý a v odvetě bude muset stahovat nepříjemné manko.

Více informací k zápasu

Trabzonspor - SSC Neapol 0:4

19.02.2015 19:00

Góly: 6. Henrique, 20. Gonzalo Higuaín, 27. Manolo Gabbiadini, 90+2. Duván Zapata

V doslova exhibici proměnila Neapol původně vyrovnané utkání s domácím Trabzonsporem. Partneopei v Turecku zvládli prakticky všechno a po skvělém výkonu si do domácí odvety vezou pohádkové vedení o čtyři branky. Zároveň se jim povedlo ani jednou neinkasovat.

Mezi tři tyče hostujícího týmu se postavil zkušený veterán Mariano Andújar a povedlo se mu v první půli neinkasovat ani jednou. O práci pro něj se staral především ofenzivní trojlístek Cardozo, Yilmaz a Aydogdu. Neapol vsadila jako už klasicky na argentinskou hvězdu Gonzala Higuaína, kterého podporoval také italský střelec Manolo Gabbiadini.

Už ve druhé minutě se do zakončení hnal právě Gonzalo Higuaín, který si srovnal míč na pravačku a vypálil, ale jeho pokus byl zablokován. Duel mezi Higuaínem a brankářem Arikanem se opakoval také po zahrání rohového kopu, ale někdejší hráč Realu Madrid byl příliš blízko svému soupeři. Rohové kopy byly v dnešním utkání velkou zbraní Partenopei. V šesté minutě se ke třetímu z nich dostal Gabbiadini, který nacentroval do vápna a tam si na míč naskočil obránce Koulibaly a hlavičkoval. Míč se ale odrazil k Henriquemu a ten obloučkem přehodil vše před sebou - 1:0 pro Neapol.

Domácí tým se samozřejmě hodně snažil, aby dohnal manko tak brzy po začátku, ale Neapol dnes dominovala. Trabzon se pokoušel o rychlé srovnání, ale Cardozo si nerozuměl se spoluhráčem a míč mu utekl. Neapol kontrolovala vývoj utkání a brzy navýšila své vedení. Po ztrátě domácího týmu ve středu hrací plochy se k míči dostal rychlík Gabbiadini, který si všiml nabíhajícího Higuaína. Poté, co Gabbiadini vběhl s míčem do vápna, nahrával na druhou stranu Higuaínovi, který se nemýlil - 2:0.

Po sedmadvaceti minutách vypadal domácí tým na debakl, protože Dries Mertens si všiml Manola Gabbiadiniho na hraně ofsajdu a adresoval mu skvělý centr. Před Gabbiadinim sice stáli ještě dva protihráči, ale přesto si mladý Ital dokázal poradit, využil jejich zaváhání a propálil soupeřova gólmana.

Neapol dál pokračovala v nelítostné demolici bezbranného Trabzonsporu a Gonzalo Higuaín mohl vstřelit svou druhou branku. Po efektivních kličkách za vápnem vystřelil, ale míč se po jeho ráně zastavil o břevno! Trabzonspor měl co dělat, aby alespoň zdramatizoval nepříznivě se vyvíjející utkání. A málem se mu to povedlo hned z první šance druhého dějství. Zengin po sklepnutí od svého spoluhráče vypálil, ale brankář Andújar se překonat nenechal. Pět minut poté na druhé straně zahrozil belgický rychlík Dries Mertens, který technickým pokusem zkoušel překonat brankáře Arikana, ale nepovedlo se mu to.

Podobný duel se odehrál také po hodině hry, ale opět byl tím šťastnějším brankář domácího celku. Mertensova rána mu čáru přes rozpočet neudělala. Dvacet minut před koncem se domácí dostali do ojedinělé šance poté, co se zkušený Cardozo ocitl před bránou s míčem u nohy, ale překvapivě minul! Ještě větší šanci promarnil také Dries Mertens, který pronikl do vápna a tam jej stáhl Fatih Atik. K nařízené penaltě se postavil sám faulovaný hráč, ale míč namířil vedle brány!

Mertens byl dnes večer hodně aktivní v zakončení, ale štěstí mu nepřálo. Tři minuty před koncem zápasu se Mertens dostal k zajímavé ráně, ale pálil mimo. Jak se střílejí branky, to svému zkušenějšímu kolegovi ukázal mladý útočník Duván Zapata. Tomu stačilo dvanáct minut na hřišti na poslední zásah dnešního utkání. José Maria Callejón se dostal k ráně, která byla odražena právě k Zapatovi - 4:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Feyenoord Rotterdam 1:1

19.02.2015 19:00

Góly: 22. Gervinho - 55. Colin Kâzım-Richards

Římské AS se protrápilo k remíze 1:1 s Feyenoordem Rotterdam a opět ukázalo, v jak žalostném a neorganizovaném stavu se Vlci nacházejí. První branku sice vstřelil Gervinho, ale Kazim Kazim vyrovnal.

Důvěru trenéra Rudho Garcii dostal mezi třemi tyčemi mladý polský gólman Lukasz Skorupski, na pravé straně obrany nastoupil Vasilis Torosidis. Do tříčlenné zálohy se vměstnali Radja Nainggolan, Miralem Pjanić a Daniele De Rossi. Tottiho v útoku podporovali Gervinho a mladík Daniele Verde. Hosté se spoléhali na trojici Immers - Clasie a Toornstra.

Bitva dvou celků začala v sedm hodin, ale již předtím se fanoušci hostujícího týmu stačili dostat do konfliktu s policejními složkami. Přesto vládla na Stadio Olimpico skvělá atmosféra. Téměř výhradně řecká obrana si musela poradit s útokem hostí, který skončil nepovedeným rohovým kopem. AS sice nastoupilo s hodně vysunutým presingem, ale hráči domácího celku v podstatě aktivně nenapadali. Holandský celek působil dojmem týmu, který dobře ví, co má dělat. Domácí, minimálně v útočné fázi, nikoli.

Na konci sedmé minuty se zrodila první velká šance Vlků. Přesný pas vpřed od Tottiho doběhl sprintující talent Verde, který hledal před bránou úplně volného Gervinha. Ten sice byl před bránou poměrně nehlídán, ale přesto mířil v obrovské šanci mimo! Další centr ze strany od Torosidise propadl až k Tottimu, který z úhlu ještě centroval. Pjanić ale pálil vysoko nad. Obrázek utkání se ustálil na stereotypu: Feyenoord drží míč, ale velké šance nemá. AS hraje na brejky a velké šance nevyužívá.

Nasazení mladíčka Verdeho se trenérovi Rudimu Garciovi povedlo náramně, protože právě Verde zahájil brilantní pas do vápna na nabíhajícího Torosidise. Řecký bek výtečně nahrál před bránu na osamoceného Gervinha, který zvolil efektivní zakončení patou, a AS vedlo!

Po ose Verde - Gervinho se před brankáře Vermeera snášel jeden nebezpečný útok za druhým. Držení míče není zárukou výhry, což se dnes ukázalo. Gervinho si dnes mohl připsat mnohem větší část gólů, ale často ho zradilo první zpracování. Na opačné straně se mohl o srovnání postarat Kazim Kazim Richards, který ale po chybě Holebase nepropálil brankáře Skorupského. Do druhé půle vstoupil lépe opět Feyenoord, ale jeho taktika na co možná největší procento držení míče nevedla k úspěchu.

AS sázelo opět na rychlé kontry a výborně fungující záložní řadu. Šok přišel až deset minut po změně stran. Holandský celek tak dlouho trpělivě uspával obranu svého soupeře. Centr do vápna si našel hlavu Immerse, který míč poslal na brankáře Skorupského. Ten míč sice i s přispěním tyče vyrazil, ale v ofsajdu stojící Kazim Kazim už se nemýlil - 1:1.

AS bylo nadále jasně pasivnější a stále mu vepředu chyběl hrotový útočník. Totti se často vracel na vlastní polovinu pro míč, takže před bránou pak chyběl větší počet hráčů. Dvě velké ikony AS - Daniele De Rossi a kapitán Francesco Totti - vyklidily pole pro Seydoua Keitu a jeho jmenovce Doumbiu. A ti přinesli kýžený tlak před bránou Vermeera. Domácí obrana nefungovala tak dobře jako v první půli a rychlé narážečky soupeře často nestíhala.

AS přestalo ovládat také střed pole a dokonce na brankáře Vermeera nevyslalo od vstřelené branky ani jednu střelu! I sprinter Gervinho začal ztrácet míče, jednoduché přihrávky kazil a působil dojmem naprosto vyčerpaného hráče. Na Stadio Olimpico se opět pískalo na vlastní hráče. Pět minut před koncem nezměnil stav ani Seydou Doumbia, kterého od míče oddělili obránci. Frustrované AS opět padlo.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Zenit Petrohrad 0:1

19.02.2015 19:00

Góly: 64. Hulk

Fotbalisté Zenitu Petrohrad dokázali prolomit hegemonii PSV v novém roce a přerušili hned dvě jeho série. Díky precizně zvládnuté práci v defenzívě odjíždějí z Holandska s výborným výsledkem 1:0, po devíti vyhraných duelech v lize přerušili jeho šňůru a navíc nedovolili útočné laděnému celku poprvé po zimní přestávce skórovat. O jedinou branku utkání se nepostaral nikdo jiný než tradiční střelec Hulk v 64. minutě.

Hosté byli v průběhu zápasu mírně lepším výběrem, ovšem na vyložené šance to bylo vcelku vyrovnané. Ve 13. minutě poprvé zahrozili domácí. Po rohovém kopu Guardada vyskočil nejvýše obránce Ismiat-Mirin a zamířil přesně pod břevno, ovšem gólman Lodygin skvělým zákrokem vyrazil balón nad břevno. Zenit Petrohrad se mohl dostat do vedení krátce po odehrané dvacetiminutovce.

Ze střední vzdálenosti zhruba z dvaceti metrů vypálil Šatov a pořádně vystrašil gólmana Zoeta, jenže ten stál na správném místě a jeho tvrdou ránu dokázal zlikvidovat. Deset minut před koncem poločasu se poprvé ozval Hulk. Ten vystřelil z přímého volného kopu a jeho prudkou ránu dokázal Zoet vyboxovat. Hosté se pak ve zbývajícím průběhu první půle dobře bránili, PSV znovu zahrozilo ihned po změně stran.

Do stoprocentní příležitosti se dostával Narsingh a mohl skórovat, nicméně v poslední možnou chvíli přispěchal s výborným obranným zákrokem Garay. Ruský celek se dostal z ničeho nic do vedení v 64. minutě, kdy rychlý brejk zakončil Hulk. Celou akci založil Witsel, který vybojoval balón ve středu hřiště a uvolnil Dannyho. Ten si to poté namířil na levé straně do pokutového území a zpětnou nahrávkou vyzval ke skórování brazilského kanonýra, který z osmi metrů zamířil přímo pod horní tyčku.

Ve zbývajícím průběhu hlídal zkušený ruský výběr těsný náskok a Eindhoven zahrozil pouze jednou zhruba deset minut před koncem. Po centru z pravé strany hlavičkoval před branku Depay a tam uvolnil Locadiu, který však v jasné možnosti balón netrefil a ještě navíc lehce zranil gólmana Lodygina. PSV tak v odvetě v příštím týdnu bude mít nesmírně těžkou úlohu a k postupu mezi šestnáctku nejlepších bude zřejmě potřebovat zázrak.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (192)

Přidat komentář
ZB 07

Everton

Reagovat
Furia Ceca

Neapol! Toro . AS

Reagovat
Alberto Aquilani

už si sklzol do hodne velkých trapností ....

Reagovat
Furia Ceca

Od nemocnýho člověka to sedí.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Furia Ceca

Je fajn, že se směješ, ale ono to v konečným důsledku zas taková sranda není.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo ako neni sranda? ty si tu behom dneška stihol asi 18 krát ogrcať Rím a pritom sa typicky tváriť nad vecou .... ešte mi napíšeš, že som chorý, čo sa už asi tak 5 rokov používa na tvojich kamošov .... zoSOBievaš .....

Reagovat
Furia Ceca

Náhodou jsem AS fandil a že na ně nadávám je jenom proto, že mi na vystoupení italských klubů v Evropě záleží. Od druhýho nejsilnějšího týmu Itálie jsem teda čekal víc. Hlavně že Garcia furt mele o Scudettu. A že seš nemocnej, tak o tom se nebudeme bavit vůbec... Nevynecháš jedinou sebemenší píčovinu, aby ses nenavezl do Juventusu. Uznávám, občas si dělám z AS prdel, ale já to vím a přiznám si to. Ale tvůj vztah k Juve, to je čirá nenávist, to už je fakt na nějakou diagnózu.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
FuckT

Problem je ale v tom, ze v Tal. lige uz nie je ziadny druhy najlepsi tim. Tu je iba Juventus a potom hovna, a doteraz nedokazem pochopit, ako to mozu fans Juve tak oslavovat, ked ta uroven uz zacina byt taka miziva, ze titul v SA za chvilu bude samozrejmostou pre Juve. XD Potom tazko mozu zhanat vysledky v LM, ked liga im nema co ponuknut... Mna to strasne sere uz len z toho uhla pohladu, ze Juve by som strasne doprial trofej LM, po dlhej dobe by mi to vazne na obrazku sedelo v ich rukach, uz to na taky klub je podla mna dlho.

Reagovat
Free_player

Dobře to Everton otočil

Reagovat
Emmett Brown

Rim posledne 3 mesiace: nepozeratelna hra, ziadny herny system, zmatkujuca obrana, neexistujuca zaloha, nulovy utok.

Dnes sme snad 80% subojov 1 na 1 prehrali a vo finalnej faze sme zadrbali kazdu akciu, uplne bolo vidiet, ze hraci nevedeli co maju hrat. Garciovska euforia sa vytratila, muzstvo hra hlboko pod svoje moznosti a do toho este mnozstvo zraneni. Iba zazrakom udrzime druhe miesto a bojim sa, ze o dva tyzdne dostaneme od Juve studenu sprchu.

Reagovat
Emmett Brown

A aby som nezabudol, gol sme dostali z metroveho ofsajdu, ale na to sa nemozno vyhovarat, lebo vyrovnanie vyselo vo vzduchu uz davno.

Reagovat
Shevchenko

AS Gervinho má být rozdílový hráč? To je něco příšerného. A posraný lajnový rozhodčí.

Reagovat
Kily

však byl, dneska nejlepší hráč Feyenoordu, který díky němu má remízu 1:1

Reagovat
DelPiero137

Uz som na neho nasrany, s nim to nema zmysel a AS sa nikam neposunie. To uz nech tam ide Florenzi miesto neho. Toto je presne ten pripad o com Sachi hovoril.

Reagovat
Maritazzi

Uplnej nesmysl.

Reagovat
DelPiero137

Florenzi bol ulet, nezahral by natom poste dobre. Ale bol to priklad, celkom mu fandim ale nikam to nevedie. Dostane sa do 7 tutoviek a jednu mozno premeni. To tam radsej dat sancu nejakemu talianovi ktori sa mozno nedostane do 7 tutoviek ale bude platnejsi pre hru a hlave finalny vysledok = goly.

Reagovat
Elliasson

Buďte rádi, za to, že se nepískala penalta.

Reagovat
AjaxFans

Dostík má formu konečně

Reagovat
Stiksxx

První poločas naprosto výborný výkon. Hulk až na jednu střelu byl naprosto vymazán. Wijnaldum, Depay Narsingh a celá obranná čtyřka naprosto perfektní. A druhý poločas? Totálně nulový. Ofenziva nebyla vůbec vidět, nepřesnost přihrávek, celý to bylo takový roztahaný a bez výrazného ohrožení branky a navíc gol po ztrátě Hiljemarka a podle mně špatném rozhodnutí Brumy, který před Rondonem couval až na malé vápno. . Konec špatný všechno špatný. První a druhá poločas jako nebe a dudy.

Reagovat
Stiksxx

*tak před Dannym

Reagovat
AjaxFans

Jedna nula průstřel není zlé s Petrohradem.

Reagovat
Stiksxx

Nooo..je to škoda, protože remíza by byla zasloužená.

Reagovat
Stiksxx

A hlavně výsledek vem čert. Mě jen mrzí ten druhý poločas. Ono jako zase výhra 0:1 z venku neni žádná pecka. Dáme gól a hraje se od nuly.

Reagovat
alcantara

Ten typek na fotke ma fakt21? To je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

http://images.tsn.ca/images/stories/2013/09/12/aaronekblad_2013-430x298.jpg

tohle je treba 96ka a jeste to je fotka stara pres rok

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Ale zrovna na týhle fotce bych tomu i veřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

je to cernoch jestli blbe vidis

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic dokazuje ze skotska liga je na urovni lotysskej alebo macedonskej ligy

Reagovat
Emmett Brown

no to zas asi nie, ale v mojich ociach Skotska liga = Slovenska liga + Celtic a ten nie je lepsi ako Plzen, alebo Sparta

Reagovat
Aldeano

Nebo Legia...

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
blaugrana

Lukaku si asi chodí každé ráno poraziť kanc. Iné hovedo.

Reagovat
db18

Dost

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už nejsou zápasy v horní liště stránky?!

Reagovat
smazaný uživatel

Dněpropetrovsk to sem ani nečekal, s favoritem soutěže dá se říct.

Reagovat
Shevchenko

Nedá se říct, oni v podstatě umí hrát jen doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ve venkovních zápasech je Olympiakos otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

favorit soutěže? wtf?

Reagovat
AjaxFans

Nevím co je horší, jestli polští komentátoři ve f.studiu, nebo polský dabing u filmu

Reagovat
smazaný uživatel

Poradite mi nekdo prosim? Par dni jsem nebyl na pocitaci, ted jsem ho zapnul a na cokoliv kliknu, tak se mi zapinaj reklamy, vsude vidim ruzny bannery apod. stahnul se mi nejakej vir, jak se ho zbavim, kdyz nemam nejakej dobrej antivirak? Diky

Reagovat
db18

http://malwaretips.com/blogs/malware-removal-guide-for-windows/

kroky 2-7 (blbý je, že jeden program na to většinou nestačí )

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mam 3 kroky za sebou a porad to samy..

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz to asi konecne mam, byl to nejakej posranej "browser shop" a akorat jsem ho musel odsranit z rozsireni v chromu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
xjert02

Ale,jo. I kdyz si z Chel$ki. Nepouzivej pocitac, neumis-li se o nej starat. Promin, musel jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

karma

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
j_mrazik

Jednička s (7. pád) hvězdičkou u Lukakua v prvním odstavci u Evertonu.

Reagovat
Counter

hah, hezky pěkně Usty.

Reagovat
Aldeano

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit. Nebo chceš veřejně zesměšnit?

Reagovat
ACSeRw!n

Kyjev

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Guingamp nepridal ešte nejaký ten gól, výhodu o dvoch mali využiť lepšie, ten tlak bol neúnosný. Každopádne držia sa parádne

Reagovat
blaugrana

Chvalabohu otcu Ježišu, že som dal x2 na ten prašivý inter.

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi nesympaticý futbal od Fiorentiny, ale čo čakať od talianského mužstva. Druhý polčas otrasný. MOTM: Bentaleb, najhorší hráč jednoznačne Eriksen + blbé striedania Pochettina, ktorý to úplne zabil, poslal tam neschopného Lamelu a Dembeleho nechal na striedačke.

Reagovat
Counter

Psal jsem tři prevka a "Tip Eurofotbalu" ve všech případech (Anderlecht, Sevilla, Celtic) trefený Teď už jen kdyby to někdo četl....

Reagovat
db18

...nebo kdyby se tím někdo řídil

Reagovat
Counter

Tak to už je druhá proměnná, kterou ta první mnou zmíněná stejně maže

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě stačilo tipovat podle kurzu, Anderlecht, Celtic - na všechny 4 týmy kurzy 2-3, jasná remíza, Sevilla kurz < 2, jeb tam výhru

Reagovat
Counter

jn, to je taky fakt :-) Ale po zkušenostech pod PL by měl být člověk oslavovaný i za tenhle zdravý selský rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já jsem četl Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Čítal som asi 5 zápasov

Reagovat
Counter

Fakt? Ok, tak teď v mých představách zastupuješ imaginárního čtenáře.

Reagovat
Zaschrona

Zatimco Usty trefil EFC perfektne.

Reagovat
Counter

Co tam měl?

Reagovat
Zaschrona

No, vyhru Bernu, ze jo.

Reagovat
kiwwi

podla Ustyho sa nahodou paradne tipuje...treba davat vsetko naopak a na 90% to vyjde

Reagovat
Miguel19

Makaróni na tu EL zase serou?

Reagovat
Dejwa

spíš si to chce přiznat, že neni kvalita..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Neapol a Fiorentina uhrali dobre vysledky, Torino je momentalne maly klub, tam sa zazraky necakali, AS ma katastrofalnu formu a Inter aj napriek tomu, ze ma problemy sam so sebou urobil krok k postupu, akurat si to zbytocne sam trosku skomplikoval.

Reagovat
Shevchenko

3 super výsledky, AS to je 50 na 50 a venku to může v pohodě dohnat, s Torinem nikdo nepočítal. Ano, serou

Reagovat
mickey mouse

Hádka v el. tužce.

Reagovat
Counter

Gerrard se po zápase pustil do Balotelliho To mi přijde hrozně hloupé.

Reagovat
mickey mouse

Co konkrétně řekl?

Reagovat
Counter

"Jordan should have taken the penalty. Rules are rules. It should have been Henderson. Mario has been a bit mischievous."

"Mario has shown disrespect to Jordan Henderson, his captain for the night. It's not right."

Druhá zapeklitá otázka pak zní, jak může být někdo jako Henderson určený na penalty před Mariem

Reagovat
Swarley

já jsem myslel, že se hádají o tom, že to měl kopat Studge, ne Hendo

Reagovat
fff

Radsej mal SG byt ticho, zvlast ked este stale za nas hra. Prave ako kapitan ma dat Hendo svoje ego na druhe miesto za zaujmy timu, teda dat gol a pri penalte boli sance najvyssie urcite s Mariom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak asi si nemyslel, že Mario je lepší volba. Když chtěl kopat, tak si evidentně věřil, že to promění. Já bych Hendovi zrovna na penalty věřil, ne jak Mariovi, ale věřil. Souhlasím teda s Gerrardem. Jsem rád, že to kopapl Mario, ale měl by ctít nastolená pravidla.

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě že to ten dřevák nekopal. Jestli aspoň něco Blbotelli umí, tak jsou to penalty.

Reagovat
cristiano.K.

může,protože nebyl v základu,ale zkrátka by to mělo být nastaveno standartně,jak píšu níže bez ohledu na to,jestli ten hráč přišel z lavičky nebo hraje základ.

Reagovat
mickey mouse

Tak to fakt nechápu, to by si měl BR pořešit.

Reagovat
j_mrazik

Být Mariem, tak mu řeknu: "Tak sorry, ty vole, že jsem tu penaltu radši proměnil namísto toho, abych tam pustil Jaryna, aby si pohonil triko."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Jak ho nemam rad, tak tohle rekl Gerard dobre. Takoveto chovani vuci kapitanovi muze v konecnem dusledku delat v kabine zlou krev.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, neskutečný defekt je balotelli

Reagovat
Lubinterista

jezis tyhle rezavi ostrovni prasata musime v odvete smaznout

Reagovat
Counter

*tahle rezavá

Reagovat
C-M@ster

tyhle rezavý*

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
DelPiero137

Ja mam voci nim averziu len koli tomu ako za "zlatej ere PL" ich vsetci ospevovali ako bojovnych, kvalitnych ostrovanov. Dobre ze nad nich nie je lebo maju paradny stadion, fanusikov, su bojovny, tak automaticky su aj dobry a zasluzia si to. Pritom kvalita celej skotskej kopanej je slaba. Ked Rangers vyradili v UEFA Violu a akym sposobom si to u mna zaklincovali

Reagovat
diskoschlampe

sebevědomí na hranici geniality... hluboká myšlenka Švanci

Reagovat
Arne

Prý o Balotellim ještě uslyšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí jen chtít pochopit, jak to asi myslel. Nemusí se zase tak lpět na podobě, jsou to jen slova. Mně se líbí, jak mluví, je to takové oživení a jsem rád, že bude dělat experta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z mála věcí ve které je Balo world class a ještě mu nadávají

Reagovat
smazaný uživatel

Ked je Henderson urceny tak ma mu co nadavat . Vies co by spravil Cristiano keby mu to takto zobral napr Isco ? By ho rozstvrtil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je možné jen ve fotbale, chovají se jak malé děcka. Já jsem určený, bééé. Vždyť zájem všech by mělo být vyhrát, Balotelli gól dal a rozhodl, tak o co jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Isco nekopal tolik penalt jak Balo. Co si vzpomínám tak mu to chytl snad jen Reina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak krásně se ukazuje, jak by se měly řešit problémy s fanoušky-chuligány. Feyenoord přijel do Říma frajeři dělali bordel, ještě než skončil fotbal, tak byli odsouzeni k půlročnímu vězení a šílené pokutě. Místo toho se tady budou na stadion zavádět blbosti jako evidence fanoušků (ještě směšnější je to u dětí), nakupování lístků minimálně tři hodiny dopředu v obchodních centrech a následné milionové fronty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se, že tohle jde zrovna od spolufanouška Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to máš s tím, že byli odsouzeni k půlročnímu vězení? Jinak zadržených 33 lidí celkem slabota, na to, že tam probíhaly bitky skoro dva dny

Reagovat
smazaný uživatel

Říkali to právě při sestřihu Řím - Feyenoord, tak jsem se odhodlal věřit ČT, protože tohle by snad neověřeně nevypustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, že mají novější info, ale já zatím všude četl, že skončili v celách předběžného zadržení. Jinak jsem nepochopil, zda tu pokutu 45 K ojro bude platit všech těch 8 lidí a nebo každý zaplatí těch onech 45K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem nějak pochopil, že to zaplatí každý. Ale je možný i ten tvůj výklad. Každopádně to s tím odsouzením ve zrychleném procesu bych jim věřil.

Reagovat
Miguel19

Akné s artrózou Vlášku, ser už na to pls.

Reagovat
Miguel19

*Lípa

Reagovat
REPLIKATOR

Lípa s artrózou?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Furia Ceca

Tottenham mě teda dost zklamal, ten zápas mohla Fiorentina i vyhrát. Ale i tak - 1:1 do domácí odvety je dobrej výsledek. Inter! Sice velkej krok k postupu, ale i tak měli vyhrát a vybojovat o bod víc do koeficientu.

Reagovat
FUnk

vyhrat?

Reagovat
Furia Ceca

Jo. Co se ti na tom nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Sam som ale hlupak ze som veril tym ... Heh. Heerenveen im da 3ku, dokonca aj dedinsky Heracles vyhra nad nimi 2-0. Fakt dik AS 457€

http://prntscr.com/67ba1c

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš dávať toľko zápasov a ešte taký nízky kurz na AS kt. nevyhral ani s PARMOU!! a to už je čo povedať, nedarí sa im a pritom Feynoord až taký slabý nie je ako si to tu veľa ľudí predstavuje

Reagovat
smazaný uživatel

Supermario

Reagovat
fff

Kazdopadne Hendo ako spravny kapitan by mal mysliet hlavne na tim, Mario suverenne najlepsi na penalty z nasich hracov na ihrisku, tak nech to kope.

Reagovat
cristiano.K.

to špatný pohled na věc,pokud byl určen on a věřil si, tak je zkrátka správný,že se ozval.

Reagovat
fff

Nemyslim si. Aj ked bol urceny, kludne to mohol prenechat Mariovi. Urceny byt mohol, mozno ak by nebol Mario na ihrisku tak ok, nech to kope Hendo. Ale podla mna Mario je pri penaltach ina liga oproti Hendovi a pred tim bolo najlepsie, aby bolo kopal Mario.

Reagovat
cristiano.K.

Proč by měl ustupovat hráč,který je určený a který si na tu penaltu věří?

To co píšeš je všechno pravda, já jsem taky rád ve výsledku,že kopal Mario,ale o to tu nejde.

Reagovat
Arne

Ten LB Sportingu asi o ofsajdu neslyšel. Gladbach škoda, podle toho sestřihu tam měl aspoň remizovat.

Reagovat
cristiano.K.

MOTM Ibe, pochválit se dá Mario a Mignolet, slušný výkon Moreno, Sakho a Škrtěl. Zbytek slabota. V podstatě nám zápas vyhrála demence obránce Besiktase.

Nevím,proč od začátku nemají na penalty určeno 1. Gerrard 2. Balotelli 3............ Upřímně jsem rád,že kopal Mario, protože to jedna z vlastností, na kterou se dá u něj spolehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo hral dnes strašne, keby to kope on tak skončí ako Hoarau

Reagovat
cristiano.K.

i to je možný, nemám křištálovou kouli

Reagovat
smazaný uživatel

nie v pohode, tiež som chcel aby kopal mario

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to studio od ČT je fakt kvalitou někdy naprosto otřesné. Výslovnost Jetra z PSV, akné s artrózou, zaměnění Sommera za brankáře Sevilly. To tak hrozně bije do očí. Člověk se pak diví, že vůbec ví o tom, že Dost má fazónu.

Reagovat
Bakary3

Asi jako, kdyz rikal pro jistotu o vsech,ze jsou to utocnici, Wendt, Kramer..jeste nekoho tak uvadel.. neuveritelny.

A ten typek ve studiu taky jako sportak zrovna nevypada, spis se nasprtal par jmen a sel na to, ta uroven je fakt zoufala.

Reagovat
Elliasson

Neboj, ani na Nově Sport to nebylo o mnoho lepší. Z Tonyho Vilheny udělali jakésiho De Vilhenu.

Reagovat
Bakary3

A tady jeste Hoarau - "Gi Oro", to jsem taky nevidel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidíte šance Villarealu na postup??

Reagovat
Xavi

Je jasný favorit.

Reagovat
Counter
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Everton dva góly z ofsajdu

Reagovat
cristiano.K.

100. pro vítěze EL, Liverpool FC

Reagovat
REPLIKATOR

sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ať ti už nenalejvají

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ne Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

toho bych se nebál

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřih? Ďekuji.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

10 bodů kdo prohodí skrz?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina a Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

DNESKA SEM HRAL:

AJAX DA GOL

INTER DA GOL

AS RIM DA GOL

LIVERPUL DA GOL

VILAREAL DA GOL

VSE ZA 100 VYHRA 300 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

dušan pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Tak to už jsi v ranci, už na to sereš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax ale po výsledku 1:0 to bude ještě hoodne težké

Reagovat
AjaxFans

Cilesen muž zápasu, včera ty některé zákroky, Legia musela být bezradná

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal fantasticky jo? Bohužel jsem zapas neviděl a k sestřihu jsem se ještě nedostal

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Counter

To všechno mění

Reagovat
stiflerovamama

Ano lebo jedna nevydarena vec ktora sa stala uz lepsim hracom, z neho robi trageda

Reagovat
Counter

Nerobí.

Reagovat
stiflerovamama

tak potom tu nadavajme hlupe komentáre ako ,,31 mil v akcii,,

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby jenom jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo Kyjev piskal nejakej Rusak? Nebo co maj znamenat ty dve cerveny za takovy hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Piskal to arbiter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Španělsko opět super.

Reagovat
smazaný uživatel

1 Španělsko 93,570

2 Anglie 79,391

3 Německo 76,700

Tohle není náhoda.

Reagovat
One-Real

Jediný štěstí pro ostatní země, že je v pohárech je jen 7 týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

V první stovce koeficientů je 13 týmů z Primery ...

Reagovat
smazaný uživatel

gigantický pohled je na Levante na 67. příčce.

Reagovat
db18

Ale v odvetě snad Sevilla končí

Reagovat
r.mrazik

Škoda že tu penaltu Mario dal, takhle má nějaký zastání. Větší prdel by byla kdyby nedal

Reagovat
smazaný uživatel

ajax to mi přijide málo

everton, neapol

sice nechápu, proč byl na pecky určenej henderson a ne mario, ale jednou je to tak daný, tak to snad ctim ne? za to teda mario opět a naopak steven že si to nenechá líbit a henderson za to, že situaci vyřešil, jak vyřešil, protože v tu chvíli byla sebedůvěra na straně toho kokota a ne na jeho, takže nemělo smysl dělat vlny a pak to stejně posrat

mariovi bych ty pecky taky nechal, ale pořádně ho za takový móresy zjebal, případně obral o pokutu

Reagovat
Elliasson

Feyenoord Od té doby, co dali gól, tak hráli konečně výborně. Věřím, že na De Kuipu to udržíme!!

A pokud je pravda, co tu čtu o Dynamu (a hlavně faulu na Lense), tak Guingampu přeji sestup. Hlavně ta červená karta Jarmolenkovi je směšná.

Reagovat
Godwinson

Guingamp

Reagovat
smazaný uživatel

Guingamp těm to moc přeju, podceňované francouzské mužstvo a v Evropě zatím neskutečně válí :)

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele