Evropská liga - souhrn odvetných zápasů osmifinále

16.03.2017, 20:55, aktualizováno 16.03.2017, 23:02
Komentáře a souhrny
Manchester United před vlastními fanoušky nejtěsnějším možným způsobem udolal Rostov a zajistil si postup do čtvrtfinále. To samé platí i pro Lyon, jenž sice podlehl AS Řím, ale díky výsledku z prvního klání jde do dalšího kola. Postup slaví také Ajax, Anderlecht, Schalke, Beşiktaş, Genk a Celta Vigo...

AFC Ajax - FC Kodaň 2:0

16.03.2017 21:05

Góly: 23. Bertrand Traoré, 45+3. Kasper Dolberg (pen.)

První zápas: 1:2, postupuje AFC Ajax

Fotbalisté nizozemského Ajaxu dokázali smazat jednobrankové manko z půdy dánské Kodaně a tentokráte ji v domácím prostředí přehráli po výsledku 2:0, díky tomu postoupili už do čtvrtfinále Evropské ligy. I bez svého kapitána Davyho Klaassena měli téměř po celý průběh jasně navrch a zvítězili zaslouženě, Kodaň se do zakončení dostávala spíše sporadicky. I tak je pro ní účast mezi šestnáctkou nejlepších obrovským úspěchem.

Domácí od samého začátku vyvíjeli velký tlak a po třech minutách se jim to mohlo vyplatit, brankář Olsen po špatné rozehrávce svých spoluhráčů odkopl balón do bezpečí na poslední chvíli. Obrázek hry se změnil po vedoucím gólu AFC, o který se postaral ve 23. minutě Bertrand Traoré. Na levé straně to skvěle udělal Younes, posunul si míč blíže do středu a tvrdě vypálil. Olsen vyrážel před sebe a dobíhající Traoré již hlavou rozvlnil síť.

Zhruba deset minut před přestávkou se o nádherný průnik postaral marocký záložník Ziyech, ukázkovou kličkou si obhodil bránícího Johanssona a nakonec zamířil vedle vzdálenější tyče. Asi nejdůležitější moment se zrodil v nastavení úvodního dějství. Kasper Dolberg se na levé straně pokutového území soupeře natlačil před Okoreho a byl jím faulován, slovenský rozhodčí Kružliak okamžitě nařídil pokutový kop.

K němu se postavil právě dánský útočník a i přes svůj velmi mladý věk zachoval chladnou hlavu, míč usměrnil přímo k pravé tyči do protipohybu Olsena. Favorit tohoto střetnutí pokračoval v tlaku také po změně stran, ve 47. minutě pěkně vystřelil z dvaceti metrů Ziyech a zadní tyčku minul zhruba o metr. O sedm minut později po přihrávce od Dolberga selhal ve stoprocentní možnosti Traoré, sám před Olsenem pálil po zemi vedle.

Dolberg byl největším nebezpečím pro Kodaň i v dalších minutách, zhruba dvacet minut před koncem po prudké přihrávce z levé strany tečoval míč z hranice brankového území do tyče. Hosté si svou jedinou větší možnost vypracovali v 84. minutě, nicméně unikající Cornelius mířil do boční sítě. V samém závěru ještě dvakrát hodně nebezpečně zahrozil Dolberg a Olsen se musel vytáhnout se skvělými zákroky, skóre čtvrtečního duelu se tak neměnilo.

Více informací k zápasu

Manchester United - FK Rostov 1:0

16.03.2017 21:05

Góly: 70. Juan Mata

První zápas: 1:1, postupuje Manchester United

Po úvodní remíze 1:1 vstupoval Manchester United do zápasu osmifinále Evropské ligy proti Rostovu v roli jasného favorita a těmto očekáváním také dostál. Dominantní první půle ještě Rudým ďáblům gól nepřinesla, ovšem dvacet minut před koncem se přece jen prosadil Juan Mata a jakékoli střelecké pokusy hostí zlikvidoval kvalitními zákroky brankář Sergio Romero. United tak zvítězili 1:0 a mohou směle vyhlížet čtvrtfinálový los.

Domácím sice k postupu postačoval i bezbrankový stav, ovšem hned od úvodních minut nechtěli ponechat nic náhodě a usilovali o průlom skóre. Velmi blízko k tomu měl hlavičkující Rojo, avšak svůj pokus poslal pouze do prostoru, který dokázal pokrýt brankář Medveděv, a dorážka Ibrahimoviće z ostrého úhlu se rovněž nesetkala s úspěchem. Souboj švédského forvarda s gólmanem Rostovu se opakoval i po čtvrthodině hry, a i tentokrát v něm slavil úspěch Medveděv, který unikajícímu Ibrahimovićovi včasným vyběhnutím znemožnil bezprostřední zakončení, a z velké gólové šance byl jen rohový kop.

Rostovští po celou první půli zůstávali zatažení na vlastní polovině v hlubokém bloku a přenechali soupeři držení míče hned z pětasedmdesáti procent. Přesto se United povedlo po ojedinělém útoku hostí podniknout výpad do otevřené obrany, když Mata našel povedenou kolmicí Henrika Mchitarjana, avšak arménský reprezentant tváří v tvář Medveděvovi poslal míč těsně vedle.

Ještě blíž měl k zaslouženému gólu aktivní Ibrahimović, jenže jeho krásná křižná rána z hloubi šestnáctky pouze otřásla levou tyčí rostovské branky. Když v pak v nastavení neuspěl s ranou zpoza šestnáctky ani Paul Pogba, odcházelo se o přestávce do kabin navzdory drtivé dominanci United za bezbrankového stavu. Víc toho již francouzský středopolař v zápase ani nepředvedl, neboť pár minut po změně stran předčasně odstoupil vinou nataženého zadního stehenního svalu.

Hosté po ryze defenzivní první půli přece jen začali častěji vystrkovat růžky, o čemž se záhy přesvědčil i brankář Sergio Romero, jehož v třiapadesáté minutě pořádně protáhl Sardar Azmoun. S přibývajícím časem se tak hra vyrovnala, což ovšem nahrálo do karet favoritovi. Kudrjašovova hrubka v rozehrávce nastartovala rychlý protiútok United vyvrcholil přízemním centrem Mchitarjana, jejž Zlatan Ibrahimović jemnou tečí patičkou usměrnil k nabíhajícímu Matovi a španělský záložník snadným zakončením do prázdné branky korunoval svůj už tak vydařený výkon.

Pro Rostov se inkasovaným gólem takřka nic nezměnilo, neboť stále k udržení naděje na čtvrtfinále potřeboval jednou skórovat. Dvanáct minut před koncem měl vyrovnání na hlavě střídající Bucharov, ovšem Romero perfektním reflexivním zákrokem vytěsnil míč na roh a odvrátil tak hrozbu prodloužení. V poslední minutě nastavení ještě výtečný Romero zneškodnil povedený přímý kop Noboy, a tak je Manchester United zaslouženě ve čtvrtfinále.

Více informací k zápasu

RSC Anderlecht - APOEL Nikósie 1:0

16.03.2017 21:05

Góly: 65. Frank Acheampong

První zápas: 1:0, postupuje RSC Anderlecht

Tak jako před týdnem dopadlo odvetné utkání osmifinále Evropské ligy mezi Anderlechtem a APOELem. Stejně jako na Kypru i v tomhle případě belgickému celku stačila k vítězství jedna jediná branka, o kterou se tentokráte postaral ve druhém poločase Frank Acheampong. Favorit tohoto duelu si postup jednoduše bezpečně pohlídal.

Domácí trenér René Weiler nehodlal ponechat nic náhodě, byť jeho týmu stačilo svému soupeři hlavně nepodlehnout, a na hřiště poslal prakticky nejsilnější možné složení, včetně nejproduktivnějšího tria ve složení Sofiane Hanni, Youri Tielemans a Lukasz Teodorczyk. Tenhle tah se nakonec ukázal jako ten správný.

Hosté se nemohli spolehnout na služby Iňakiho Astize a Nuna Moraise, a i když v obraně nepůsobili bez tohoto dua z Pyrenejského ostrova zcela jistým dojmem, klíčovým faktorem jejich neúspěchu se stala především mizerná ofenzíva. Za 180 minut nedokázali ani jednou skórovat, přitom v Belgii si toho vepředu opravdu moc nevytvořili.

Již po pár minutách hry se do dvou slibných příležitostí dostal nejlepší střelec belgické nejvyšší soutěže Teodorczyk. Jenže v prvním případě nepotrestal bídnou rozehrávku svého protivníka, trestuhodně si nepohlídal ofsajd, a navíc ještě ani nestačil zakončit. Napodruhé už na gólmana Watermana vystřelil, vyzrát na něj však nedokázal.

Nafackovat si za zahozenou šanci mohl po čtvrthodině hry také Stanciu, který se mimo jiné dokázal jako jediný prosadit v Nikósii, protože z vyložené pozice po pěkné kombinaci ani on Watermana nepřekonal. Ve 36. minutě se snažil změnit bezbrankové skóre Teodorczyk, jenže hlavičku usměrnil jen mimo, a Najara pak vychytal zase jistý Waterman.

I ve druhém dějství Anderlecht bez větších problémů kontrolovat hru, pořád se mu však nedařilo zařídit si nějakou pojistku. Po hodině hry se o to pokoušel Hanni, jenž zpoza vápna tlačil svou pravačku na bližší tyčku, jeho přízemní pokus ale nemohl zastavit nikdo jiný než Waterman, který držel svůj tým stále nad vodou.

O pět minut později se lépe hrající Sporting dočkal zasloužené odměny. APOEL ztratil míč na půlící čáře, následoval rychlý brejk a únik Hanniho do šestnáctky, jehož přihrávku stačil vyrazit Waterman pouze k nohám Acheamponga, jenž snadno skóroval. Vyrovnat mohl snad jen Artymatas v 79. minutě, vychytal ho ovšem brankář Rubén.

Více informací k zápasu

AS Řím - Olympique Lyon 2:1

16.03.2017 21:05

Góly: 17. Kevin Strootman, 60. Lucas Tousart (vl.) - 16. Mouctar Diakhaby

První zápas: 2:4, postupuje Olympique Lyon

AS Řím podal výtečný výkon a v Evropské lize končí se zdviženou hlavu, ale přeci jen končí. Ani domácí výhra 2:1 mu totiž na postup přes Lyon nestačila.

Velká bitva se napjatě očekávala na Stadio Olimpico, které se od rána nemohlo dočkat. V sázce totiž bylo prakticky vše. Domácí AS Řím potřeboval perfektní výkon na obou koncích hřiště, protože si z Lyonu přivezl značně nepříznivý výsledek 2:4. Lyon naopak sehrál zejména druhou půli domácího utkání parádně a dnes bylo jeho cílem neinkasovat.

Trenér Luciano Spalletti mohl s výjimkou Florenziho a taktéž Emersona počítat s celou ekipou. Zvolil rozestavení se třemi obránci, De Rossim a Strootmanem ve středu pole a Edinem Džekem coby hrotem. Toho podporovali Nainggolan, Salah a rovněž duo ofenzivních beků. Lyon přijel s Lacazettem, Tolissem, Gonalonsem nebo Valbuenou, nechyběl ani Mammana, Jallet nebo brankář Lopes.

Od prvních minut bylo vidět, kdo že tu dnes musí hrát naplno. Domácí Vlci zasypali svého soupeře jednou akcí za druhou a živelně pobíhali po celém hřišti. Lyon se nejprve nechytal a moc mu nepřidávala ani pověstná atmosféra, která v Itálii nalomila nejednoho soupeře. Jenže AS mělo dnes večer velký problém. Šance si sice vytvářelo, ale dokázalo z nich řadu spálit.

V šesté minutě se do zakončení dostal Antonio Rüdiger, který je sice povoláním stoper, ale ani to mu nebránilo v otočení a střele do břevna! Obránce Lyonu několikrát solidně proháněl rychlík Mohamed Salah, ale když selhala obranná linie, byl na místě brankář Lopes. AS útočilo, ale Lyon vyučoval z efektivity.

Navlas stejně jako v minulém utkání. Po faulu Rüdigera se k míči ze strany postavil Mathieu Valbuena, který našel hlavu mladíka Mouctara Diakhabyho a ten se nemýlil - 1:0 pro Lyon.

To byla ledová sprcha pro Giallorossi, kteří museli nyní vstřelit tři branky. Svůj nouzový plán začali plnit o pouhé dvě minuty později, protože Daniele De Rossi, dnešní exekutor číslo jedna, našel Kevina Strootmana. Nizozemský záložník s trochou štěstí patou prostřelil brankáře Lopese a začalo se nanovo.

Ruiův centr odvrátil hlavou Mammana jen k Nainggolanovi, který však netrefil. Další obrovskou šanci domácích Vlků spálil Kevin Strootman, který čerpal z nahrávky Mohameda Salaha. Jenže Strootman neprostřelil Lopese ani jednou ze dvou střel! Po změně stran se Vlci opět vydali dravě vpřed a Radja Nainggolan hlavičkoval v dobré pozici jen do brankáře Lopese!

O chvíli později si Lyon koledoval, protože Diakhaby rukama zastavoval Mohameda Salaha, který se sesunul k zemi. Sudí Viktor Kassai ale kupodivu nepískal. Římanům se pořád nedařilo dostat se do velké šance, přestože kombinovali velmi rychle. Trenér Luciano Spalletti se proto rozhodl k zajímavému kroku, neboť stáhl Bruna Perese a nahradil jej Stephanem El Shaarawym. A dobře udělal, protože po pouhé minutě El Shaarawy ustál souboj s Valbuenou a nahrával před bránu. Tam si nerozuměl Jallet s Tousartem, který si vstřelil vlastní branku.

Řím potřeboval ještě jeden gól a málem jej vstřelil opět Stephan El Shaarawy! Po krásné nahrávce Nainggolana kličkou obešel bránícího Morela a pálil těsně vedle tyče! Sudí dnes příliš domácím nepřáli a nesprávně odpískali ofsajd zakončujícímu El Shaarawymu. Pak trenér Spallett stáhl také druhého beka Ruie, kterého vystřídal Perotti. Do protiútoku se dostal také Corentin Tolisso, kterého však vychytal Alisson.

Lyon málem vstřelil vyrovnávací branku po rychlém úniku, který zakončoval Alexandre Lacazette. Jenže nepřišel si na výjimečně hrajícího Alissona, který mu míč uzmul! Tím však utkání také skončilo, takže Lyon to mrzet nemusí.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 2:2

16.03.2017 21:05

Góly: 26. Andreas Christensen, 45+2. Mahmoud Dahoud - 54. Leon Goretzka, 68. Nabil Bentaleb (pen.)

První zápas: 1:1, postupuje Schalke 04

I odvetné utkání v osmifinále Evropské ligy mezi Schalke 04 a Borussií Mönchengladbach skončilo remízou. Díky vyššímu počtu gólů vstřelených na hřišti soupeře se však z postupu mezi nejlepších osm radují svěřenci Markuse Weinzierla, kteří jsou tak úspěšní na evroské scéně, domácí bídě navzdory...

Do zápasu přitom lépe vstoupil domácí Gladbach. Ve dvacáté šesté minutě šla Hříbata do vedení, když Raffaelovu výtečně zahranou standardku posunul Josip Drmič hlavou na Christensena, a dánský stoper tváří v tvář Fährmannovi nezaváhal.

Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku se pak do míče opřel Mahmud Dahoud a nádhernou ranou z velké vzdálenosti překonal gólmana hostí podruhé. Fotbalisté Borussie však zapomněli na známé a nekompromisní Csaplárovo pravidlo.

To se začalo naplňovat v padesáté páté minutě, když si míč ideálně na levou nohu srovnal Leon Goretzka a utaženou střelou k levé tyči donutil Sommera poprvé v utkání tahat balon ze sítě.

Definitivně pak o postupu Königsblauen rozhodla šedesátá osmá minuta. Po údajné ruce Dahouda v šestnátce odpískal sudí Clattenburg i přes protesty fotbalistů Gladbachu pokutový kop a Nabil Bentaleb nabízenou příležitost využil. Poslal míč na opačnou stranu, než kam Sommer skákal a vyrovnal na 2:2.

Postupový výsledek už Schalke udrželo až do závěrečného hvizdu a postoupilo tak mezi osm nejlepších celků v druhé nejprestižnější evropské pohárové soutěži. Naopak Gladbach se může soustředit na vylepšování své pozice v domácí lize, kde mu stále patří až desátá příčka.

Více informací k zápasu

KRC Genk - KAA Gent 1:1

16.03.2017 19:00

Góly: 20. Timothy Castagne - 84. Louis Verstraete

První zápas: 5:2, postupuje KRC Genk

Belgický souboj v osmifinále Evropské ligy jasně ovládl Genk, který zvítězil v celkovém poměru 6:2, ovšem v odvetném utkání na domácím stadionu svého protivníka zdolat nedokázal. Po dvaceti minutách se dostal do vedení a pak měl další šance na zvýšení svého náskoku, ale využít je nedokázal. Naopak houževnatý Gent se rozloučil s letošním působením v EL alespoň remízou 1:1, když se v 84. minutě trefil Louis Verstraete.

Domácí vstoupili do utkání mnohem aktivněji a krátce po deseti odehraných minutách zahrozil Malinovskyj. Ten si protáhl míč ze středu na levou stranu a vystřelil z dvaceti metrů, jeho pokus trefil stojícího spoluhráče před sebou a balón pak zapadl o pár decimetrů vedle levé tyče do protipohybu brankáře Kaliniče. Genk vytěžil ze svého tlaku vedoucí gól ve 20. minutě, kdy se prosadil Timothy Castagne.

Ten obdržel přihrávku na pravou stranu od Boëtiuse, pronikl do šestnáctky soupeře a vzápětí z mírného úhlu usměrnil balón přesně ke vzdálenější tyči. Hosté se poprvé ukázali o šest minut později, na centr Kalua z pravého křídla si naskočil Coulibaly a svou hlavou minul prostor tří tyčí o půl metru. Ještě do poločasu mohl vyrovnat Perbet, který využil pasu Simona, jeho hlavičkový pokus však ukryl v náručí brankář Ryan.

Do druhého dějství vstoupil odhodlaněji KAA a měl více ze hry. Zhruba po deseti minutích střílel z pravé strany po zemi Kalu a kvůli teči trefil pouze boční síť. V dalších minutách se hra srovnala a po vyložených šancích nebylo ani památky. V 79. minutě mohl definitivně rozhodnout Schrijvers, jenž po načechraném pasu Trossarda z levého křídla hlavičkoval zcela osamocen, nicméně Kalinič byl připraven a prudký balón zkrotil v rukavicích.

Za další minutu byla k vidění ještě výraznější možnost. Po nádherné kolmici za obranu střílel z hodně ostrého úhlu Boëtius a trefil bližší tyč, od které se odrazil míč k Samattovi a ten vybojoval pouze rohový kop. Gent z ničeho nic prorazil sedm minut před závěrečným hvizdem. Na pravé straně pokutového území to skvěle udělal Kalu a přihrál pod sebe nabíhajícímu Verstraeteovi, jenž s přehledem z deseti metrů rozvlnil síť.

Více informací k zápasu

Beşiktaş JK - Olympiakos Pireus 4:1

16.03.2017 19:00

Góly: 10. Vincent Aboubakar, 22. Ryan Babel, 75. Ryan Babel, 84. Cenk Tosun - 31. Tarik Elyounoussi

První zápas: 1:1, postupuje Beşiktaş JK

Besiktas potvrdil roli mírného favorita, Olympiakosu nasázel čtyři branky a zaslouženě proklouzl do čtvrtfinále Evropské ligy. Hosté byli v součtu obou utkání méně výraznějším mužstvem a jeden gól v odvetě jim jednoduše na úspěch nestačil. Domácí se však o postup strachovali ještě patnáct minut před závěrečným hvizdem.

Kara Kartallar byli v první půlhodině jednoznačně lepším týmem a hru měli v tu chvíli zcela pod kontrolou. V 7. minutě zahrozil nejprve Ricardo Quaresma, jeho střelu z přímého kopu ovšem dokázal gólman Leali polapit. O pár chvil později ovšem již kapituloval, Aboubakar totiž hlavou snadno zužitkoval centr zprava od Taliscy.

O dalších dvanáct minut později již turecký celek vedl o dvě branky. Ricardo Quaresma měl na pravé straně hodně prostoru, poslal přihrávku do pokutového území, míč zde propadl až k Babelovi, a ten bez problémů zamířil ke vzdálenější tyči. Nutno podotknout, že Leali neměl úplně čisté svědomí. Tenhle pokus se dal určitě chytat.

Olympiakos ovšem následně utkání zdramatizoval a z ničeho nic se mu podařilo snížit. Dlouhý pas Cissokha zleva si vyhlédl na zadní tyči Elyounoussiho, který z krkolomné pozice zakončoval z voleje, a i díky teči obránce Adriana Correiy zapadl míč do sítě. A před přestávkou si Besiktas situaci nakonec ještě více zkomplikoval.

Autor prvního přesného zásahu Aboubakar se totiž zhruba na půlce hrací půlce v přerušené hře pustil do konfliktu s bekem Retsosem, angličtí rozhodčí si toho společnými silami všimli, a poslali Kamerunce nekompromisně pod sprchy. Tohle byla jen voda na mlýn pro řeckého mistra, jenž se zkraje druhého poločasu tlačil k vyrovnání.

Nebezpečně i nadále působil Elyounoussi, který ovšem ve 49. minutě brankáře Fabriho nepřekonal, v 58. minutě zahrával standardku velice zajímavě Fortounis a Fabri se měl mezi třemi tyčemi co ohánět. Definitivně pak istanbulský klub zlomil odpor svého soupeře čtvrthodinu před koncem zásluhou Babela.

Ten vypálil z hranice šestnáctky svou pravačkou a jeho dělovka zaskočila Lealiho, jenž si zase v brance nevedl podle vlastních představ, a balón mu propadl pod rukavicí. Čtvrtou branku přidal střídající Tosun, který byl na hřišti sotva pár desítek sekund, ale už dokázal ze středu pole hravě využít parádní přihrávky Taliscy.

Více informací k zápasu

FK Krasnodar - Celta Vigo 0:2

16.03.2017 19:00

Góly: 52. Hugo Mallo, 80. Iago Aspas

První zápas: 1:2, postupuje Celta Vigo

Celta Vigo slaví další senzační výsledek, protože po domácí výhře dokázala zvítězit i na půdě Krasnodaru a postupuje! Kromě toho, že hosté udrželi čisté konto, se jim povedlo vstřelit dvě klíčové branky a oslabení domácí už nedokázali s výsledkem nic udělat.

Celta Vigo jela do Ruska s nadějným výsledem z domácího klání, ale nic jistého neměli. Potřebovali zapnout i v nebezpečném prostředí a trenér Berizzo proto postavil co nejsilnější sestavu. Od začátku se na hrací ploše objevili Mallo, Wass, Radoja, Hernández, Aspas nebo Guidetti. Domácí spoléhali mimo jiné na Kaborého, Claessona, Nalda nebo Pereyru s Podberežkinem.

Po hodně opatrném a nepříliš aktivním začátku utkáí se do míče z větší vzdálenosti opřel domácí záložník Pereyra, který ale pálil nepřesně. V dresu návštěvy z LaLigy kontroval útočník Sisto, který se dostal do skvělé šance a z blízkosti pálil, ale na dobře zasahujícího brankáře Sinicina to nestačilo. Z následného rohového kopu se hosté také neprosadili a naopak čelili rychlému protiútoku.

Po třiceti minutách se zřítil k zemi Pereyra, který následně zahrával standardní situaci. Vyslal na bránu Sergia Álvareze krásnou ránu, která se točila k tyči, jenže brankář hostujícího celku udělal vše potřebné. Pak Claesson zatáhl míč po straně a snažil se poté odcentrovat, jenže jeho vybídka ty správné muže neoslovila. Claesson pak zakončil celý první poločas nevýrazou střelou.

Diváci rozhodně nemohli být spokojeni a pískotem to dávali hlasitě najevo. Celtě zatím stačilo vedení o jednu branku a nutno říct, že domácí se nijak extra nevytáhli. I proto se na druhých 45 minut dostal na hřiště zkušený Pavel Mamajev. Jenže jeho pobyt na hřišti neznamenal pro domácí nic příznivého.

Po změně stran se totiž Celtě povedla jedna rychlá akce. Pablo Hernandéz vyslal skvělý pas ze strany, který se pokoušel zužitkovat Aspas. Tomu se sice nepovedlo prostřelit brankáře domácích, ale k míči se dostal sprintující obránce Hugo Mallo a ten již úspěšný byl- 1:0 pro Celtu Vigo, která se mílovými kroky blížila k postupu.

Od té chvíle vlastně Celta neměla potřebu nikam spěchat a domácím zase nic nevycházelo. Kombinační pokusy končily velkou nepřesností a Celta velmi dobře bránila. Po hodině hry se pokoušel vyslat tvrdou ránu Wanderson, jenže neměl správně seřízena mířidla.

Ke konci utkání se Krasnodar začal definitivně loučit s postupem, což mu stvrdil Iago Aspas. Zkušený útočník si naběhl na výbornou nahrávku mladšího kolegy Johna Guidettiho a deset minut před koncem utkání si poradil i s vyběhnutým brankářem Andrejem Sinicinem! Celta tak může slavit, zatímco domácí zklamali na plné čáře.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (238)

Přidat komentář
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Reagovat
santini

Hmmm.... dobre Celestés... mohli by sme to dotiahnuť ďaleko

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by ste to vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Kixi Syhimour

Vám bych to i přál

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Celta de Vigo.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Celta

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas postupuje som rad. Ale Aboubakar spravil riadnu volovinu. No a Quaresma je uz neskutocne trapny. O to vacsia pochvala arbitrovi ze mu to nezral

Reagovat
Kang & Kodos

Brabec podruhý za sebou ve čtvrtfinále

Reagovat
dave30

Nebylo by pro Belgicany lepsi( pro koeficient), kdyby radeji nekdo vyhral(hlavne o nic neslo)? Nebo takto uvazuji jenom Cesi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od nějaký další sezóny se pojede už na klubovej koeficient taky né?

Reagovat
smazaný uživatel

A není to 2b za výhru 1b za plichtu, tedy stejnej zisk ať to dopadne jak chce?

Reagovat
dave30

Nevim, je to mozne... ale pokud ne, tak jim bod utekl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tak opravdu je, o nic nepřišli.

Reagovat
dave30

tož to joooo

Reagovat
smazaný uživatel

O kilo, že ve čtvrtfinále dostanou Anderlecht. Snad nikdo nemá tak nahřátý míčky jako Belgie...

Reagovat
smazaný uživatel

real...

Reagovat
niflheim
Reagovat
Wat

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
smazaný uživatel

Vigo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Babel!

Reagovat
smazaný uživatel

v Římě zas přestřelka...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny tymy se snazi marne, letos zuroci Manchester united, ktery je v el jako doma sve zkusenosti a ziska pohar a pro pripad ze by jim to nevyslo tak uz nekolik mesicu se drzi presne na 6. pricce, diky ktere se dostane v nasledujicim rocniku do el. Zkuseny Mourinho okoukal tuto vynosnou strategii od nejmenovaneho kouce, ktery se jiz nespocet let umistuje na 4. miste, tedy poslednim miste se zarucenou ucasti v lm.

Reagovat
smazaný uživatel

Danieli. nemohu jinak než souhlasit. Manchester již dlouho se snaží ukořistit mistrovský pohár a tento rok tomu nebude jinak. Je to jeden z celkových favoritů na titul, jelikož neuplatňuje strategii 4. míst

Reagovat
Rezan

Když to jedinej dosažitelnej pohár, který Manchesteru chybí. Musíš pochopit, že se o něj budou pokoušet, dokud ho nezískají.

Reagovat
Rišan

Podle dosavadních výkonů má MU na pohár EL jen ryze papírové šance, dokonce je možné, že vypadne už ve čtvrtfinále. Spíš by si ho zasloužil Lyon!

Reagovat
db18

2 slepci dnes pomohli Schalke k postupu - nejdřív krtek a potom i Clattenburg.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudnevs sa dockal - Schalke postupuje som rad za postup Lyonu a Ajaxu

Moc sa tesim na zajtrajsi zreb CL a EL. Myslim ze v stvrtfinale bude kopa zaujimavych zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Ake je vase prianie losu EL?

Reagovat
ZB 07

Ajax - United

Celta - Schalke

Lyon - Celta

Besiktas - Genk

Reagovat
ZB 07

Samozřejmě Anderlecht - Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Celta nasadi acko i becko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

větší šance na postup, po prvních zápasech uvidí co a jak do odvety.

Reagovat
h8_sfatto

United - Genk nebo Celta Vigo, ať je někdo pořádně potrápí už,když Rostov nedal super standardku proti lítajícímu zázraku, co drží Devils nad vodou

Reagovat
Rezan

Reagovat
Kenneth

United x Besiktas

Lyon x Anderlecht

Genk x Ajax

Schalke x Celta

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke - Celta Vigo

Bdsiktas - Anderlecht

United - Genk

Lyon - Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax - Man Utd

Anderlecht - Lyon

Schalke - Besiktas

Genk - Celta Vigo

Reagovat
smazaný uživatel

ještě prohodím, ať je na co koukat

Lyon - United

Anderlecht - Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Moje prianie:

Besiktas - United

Ajax - Schalke

Lyon - Celta

Anderlecht - Genk

Postup Besiktas, Schalke, Lyon a Genk

Reagovat
juninho8

teda az na postup Schalke...radsej Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax by bol tiez celkom faajn a lepsie nez Schalke ja len nech Schalke dojde daleko, nech sa BL zdvihne este koeficient

Reagovat
juninho8

tak 4 miesta majú....už ide len o to v ktorom predkole bude 4. tym....co sa tyka mies pre EL v tom doma nie som....tam neviem ako to presne funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit ze 4.tim s BL hraje az posledne predkolo ...do skupiny EL myslim ide priamo 5.tim BL a vitaz nemeckeho poharu + 6.tim do predkola (sa mi zda ze do 3tieho). A v pripade ze pohar vyhraje niektory s prvych piatich muzstiev tak ide do skupiny aj 6. a do predkola tim zo siedmej priecky. Pravdou je vsak ze v tych predkolach EL zvyknu nemecke timy koncit...

Reagovat
juninho8

tam pokial sa dostane tym ktory mal zalusk na LM tak podla mna straca motivaciu. Pokial by sa tam dostal mozno tym ktory by viac menej prekvapil tak by bojovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United - Besiktas

Genk - Anderlecht

Schalke - Lyon

Celta - Ajax

Postup: Besiktas, Genk, Lyon, Celta

Reagovat
h8_sfatto

Lyon snad urve EL, když už Monaco neurve LM

Reagovat
Seydou Doumbia

Já bych to s tím Monakem až tak černě neviděl. I když slovo černě zde asi váznamově nesedí, co. Klidně můžou vyřadit po City i dalšího favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim sa na dnesny los. Bude to mimoriadne zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Já u nich vidím jako slabinu, to co bylo v prvním i druhým zápase s námi, oni prostě jistým způsobem "vypadnou ze hry" nevím čím to je, ale bylo to na nich vidět a v prvním zápase jsme toho využili, druhý jsme posr....

Já LM přeji Atletům a EL teď Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no.

Ja LM prajem asi najviac tomu Atleticu, za tie dve prehrane finale si to uz zasluzia. Potom este BvB a asi i tomu Monacu EL Lyonu. Maximalne este Schalke, ale najviac Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti a Diego

Ano BvB pravda, jsou také ve hře chlape

Jako jestli to vyhraje někdo z trojice Barcelona, Real nebo Bayern, tak je to na nic (bez urážky)

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern by bol este celkom v pohode. Pokial to vyhraje Real tak to je teda skutocne na nic, aj ked by sa na druhu stranu stal prvym timom v novodobej historii CL, ktory obhajil titul Barcelona tak tu ako som neznasal tak po zapase PSG ju neznasam este viacej aj ked samozrejme, PSG tak isto nemusim ale tak pokial to vyhraje Barcelona tak urcite aj vaka rozhodcovi v osemfinale

Reagovat
Rezan

Monaco vypadne. City s nimi vypadlo, protože se snažili hrát otevřeně. To už kromě Dortmundu v lize mistrů nikdo ze zbývajících nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

ale je to ostuda, že se týmům vyplácí zpomalovat hru neustálým přerušováním. Tenhle dvojzápas bylo to nejlepší, co se letos dalo vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně já osobně jsem lepší zápas LM neviděl posledních 8-10 let

Reagovat
Rezan

Takovou hru z obou stran jsem taky neviděl spoustu let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Paráda, penalta na Salaha a neuznanej gol po neexistujícim ofsajdu..

Reagovat
juninho8

Penalta by sa pískala asi nanajvýš v 7. horskej lige a ten offsajd vážne nebol len po tej strele už možno Lopes prestal hrať. Pokiaľ by nebolo pískané tak by tú strelu možno udržal.

Reagovat
Maritazzi

Nevím no, oběma rukama chytit někoho v rychlosti..

Reagovat
juninho8

mozno nemyslim tu istu situaciu...ja som mal na mysli to co si Salah spracoval loptu a bol chrbtom k brane a snazil sa ist za loptou co mu odskocila od nohy....

Reagovat
smazaný uživatel

Salah mal dostat zltu za filmovanie. Namiesto pretlacenia sa ku strele, teatralne padol, neznasam to. Ziadny faul nebol

Reagovat
ZB 07

Lyon super

Reagovat
h8_sfatto

Rostov o fous, ať už De Gea odejde s Ibrou, ať se odhalí slabiny

Reagovat
Swarley

pro zajímavost, chytal Romero

Reagovat
h8_sfatto

krutě on

Reagovat
Swarley

možná krutě vzhledem k tvému přehledu, ale jinak zachytal výborně

Reagovat
h8_sfatto

tak já viděl jen ten gif 90+5 na onlajnech a super zákrok, to musel rusáky nasrat

Reagovat
Alberto Aquilani

Je mi to o to viac ľúto, že je to nezaslúžené. Lyon bol v tom dvojzápase lepší všehovšudy 1 polčas. Gól po vymyslenom faule Rudigera ani nekomentujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však má pravdu...Lyon byl lepší akorát druhou půli doma...to AS válcoval, jinak bída. A co včera předváděli od první minuty s tím zdržováním, to je komedie. Postoupily se štěstím

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne ze ma pravdu ved je fanda AS

Reagovat
Alberto Aquilani

nie, samozejme máš s tvojím vymievajúcim smajlíkom pravdu ty :-)

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to tedy bylo?

Reagovat
h8_sfatto

ja říkal už ráno,že Řím je labilní tým, vyhrajou , nepostoupí

Reagovat
Alberto Aquilani

veľká múdrosť, aj si na to stavil dom aspoň? :-)

Reagovat
h8_sfatto

byl jsem naceňovat dům k rekonstrukci, a proto jsem to nestihl....po slovensky som sa nestavil, ale po česky jsem na stavění domů dnes zamakal

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

"a tak je Manchester United zaslouženě ve čtvrtfinále" dál sem nečetl

Reagovat
off-olda

Však je to poslední věta..

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
popltak

Dement

Reagovat
pepinho2

Leali furt patří Juve?

Reagovat
andycek1

Joo

Reagovat
pepinho2

Podle sestřihu dost slabej dnes

Reagovat
smazaný uživatel

MU, Lyon postup, paráda!

Reagovat
h8_sfatto

Romero mohl učinit Leicester legendárním,ale ten zmetek to chytil

Reagovat
h8_sfatto
Reagovat
popltak

Však to žádný zázračná zákrok nebyl.

Reagovat
FCSL

Ajax over 2. poločas 5 tutovek a nic

Reagovat
Liquid

Nazdar sráčové, Čapoun něco kecal o tom, že kdyby Besikats vyhrál EL tak má mistra české ligy přímou účast v LM, měl jsem za to, že kdyby EL vyhrál Manchester United a zároveň byl v top4 tak je to také přímá účast, jak je to tedy, jen v případě Besiktase jako vítěze má česká liga tým ve skupinách LM nebo je ještě jiná šance přes vítěze LM či EL aby šel mistr ČR rovnou do skupin LM?

Reagovat
Spalovač šancí

LM i EL musí vyhrát tým, který si zabezpečí LM z ligy.

...

Besiktas může udělat LM z ligy (zatím je první, byť jenom o dva body).

Reagovat
Liquid

zabezpečí základní skupinu LM (v ENG 1-3.tým) nebo se to týká i předkol, tozn dejme tomu LM vyhraje Barcelona, EL vyhraje MANU, který v Anglii skončí 4., jde mistr ČR do skupin LM nebo ne ?

Reagovat
San Iker

nejde, MU by musel být nejhůř 3.

Reagovat
Liquid

díky

Reagovat
Liquid

a mimo Besiktase, to tedy může ještě vyhrát MANU, Anderlecht, Ajax, kteří bojují o přímou účast v LM také, čili Čapounovo fanděme Besiktasi je trochu ujeté, čili v podstatě 50% čtvrtfinalistů

Reagovat
Coutinho10

tak, takže pořád šance je dobrá

Reagovat
Shevchenko

Takhle to není ale

Reagovat
Coutinho10

bude to v případě, že vítěz LM a EL si zajistí místo ve skupině už ze svojí ligy, takže momentálně to splňuje Besiktas, ale za tejden třeba už nemusí a blíž tomu může mít někdo z těch dalších týmů....takže je to tak

Reagovat
Rišan

Přesně tak Čapek je tak ideologicky servilní, že z této čtyřky vyzdvihne právě ty nejprotivnější Turky! Ještě měl něco utrousit na Holanďany, že si troufli (na merkelovskou Unii neuvěřitelně) zatočit s Erdoganovými loutkovými ministry.

Reagovat
.13

Lyon

Snad chytia dobry los a vsetko je mozne

Reagovat
juninho8

kiezby....dnes po prebudeni tak nejako sipim Mufanov aj ked dufam teda ze MU a Schalke to nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

United to vyhrají. Sice je stále velká šance aspoň na kvalifikace přes PL, ale podle mě Mourinho kalkuluje s tím, že United budou nasazení jako vítěz EL. Jinak ony se už nehrávají předehrávky PL v pátek?

Reagovat
Liquid

v lize TOP4 dají, ikdyž to spíš vypadá na to 4.místo

Reagovat
Flamex

A když vyhrají EL a v lize skoční 4tí, znamená to že půjde i 5tej celek z anglie do LM? díky

Reagovat
andycek1

Ne pokud vyhrajú a budú a zároveň aj v PL do TOP4 tak postupuje z Českej ligy z 1 mista primo do LM

Reagovat
Shevchenko

Ne, United by museli být aspoň třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

NEXT PLS

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, že víťaz bude jeden z trojice United, Schalke alebo Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon to urve

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tu EL vyhra Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Kedysi som im fandil ale odvtedy čo si kúpili postup zo skupiny v LM 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Stale nic v porovnani s Barcelonou, ktora si kupila postup do stvrtfinale LM 2016

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Liquid

a nejen to, vzpomeňme na Ovrobea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ještě že to nevyhrá někdo z TalianSKA

Reagovat
avicii

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Gimme

Luciano to řekl na tiskovce dobře

Reagovat
Liquid

jináč podle zemí čtvrtfinále LM + EL

4 - ESP

3 - GER

2 - ENG, FRA, BEL

1 - ITA, NET, TUR

i z toho je vidět, že cpát do LM podle té nové koncepce 4 italská mužstva je naprosto neperspektivní myšlenka, měli nechat ty top3 ligy po 4, a když už dát někomu ten čtvrtý celek, tak soupeřit dvoukolově 4.celky ze 3.-6.místa dle koeficientu

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim,tiez si myslim ze je to naprosty nezmysel. A tento rocnik to potvrdzuje, kedze Belgicania maju viacej zastupcov v poharoch v tejto fazi nez Serie A. Este skor by som to dokazal dat francuzskej lige. Ta za posledne dve sezony spravila vacsi krok do predu nez talianska

Reagovat
andycek1

Ideš tu porovnávať výkony v EL a LM?? Napíš mi sem až keď Anderlecht alebo Genk postúpi z LM skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme nikdy. Lenze on i ja to piseme vseobecne. Skratka je to bohuzial tak, v europe je aktualne s Italie konkurencie schopne akurat tak Juventus, este obcas Neapol. Ale vysledky v LM a EL nie su take aby isli 4 kluby do CL...

Reagovat
andycek1

Su výsledky pretože si pozri koeficient. Za posledné 4 roky sme jednoznačne 4 a tesne za PL iba o nejakých 2.000 bodu. A idete písať že Francie je lepší jak Italie?? Keď stráca 15.000 bodov??

Reagovat
smazaný uživatel

Francuzska liga je stale najkvalitnejsou sutazou ale v Afrike. Za posledne dva roky spravili velky pokrok, Monaco ma stale realnu sancu vyhrat CL (Dortmund je vyrovnany super)a Lyon EL.

Reagovat
andycek1

Fuu tak to im dosť veríš že Monako si siahne na trofej

Spravili pretože majú zahraničný kapitál v Monaku a PSG inak by tá liga bola v riti. To isté povieš na Seriu A keď začnú do AC a Interu pumpovať peniaze Číňania. A bez tuch peňazí by bola furt dole

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som si isty ci to Interu a AC pomoze ako Juventus a Neapol su konkurencie schopne to je fakt. Ale inak? tohtorocna CL este slubuje napinavu podivanu

Reagovat
andycek1

Fuuu Barce už neostali peniaze na rozhodcov dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som sice fanusik Juve ale ti komedianti s Barcelony skratka po tom ako postupili cez arabasov s PSG nemozu vyhrat snad ich zastavite. Juve na to ma, len musi trener spravne zvolit taktiku, doma aj vonku. Lebo co si budeme pisat, Pariz prehrala hlavne vdaka rozhodcom ale ani ta taktika vonku nebola dobre zvolena.

Reagovat
andycek1

Tak my musíme začať dobre od obrany pokiaľ tá nebude fungovať tak nemáme šancu na postup ale verím že ich doma porazíme 1:0 a u nich aj keď prehráme tak 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

4 týmy by měla mít jenom top liga, další dvě ligy po 3 a potom už jenom 1-2 týmy

PS: Ideální by bylo pochopitelně mít jenom mistry a o to silnější EL, ale to je bohužel aktuálně neprůchozí

Reagovat
dave30

Uvedom si, ze LM vznikla jako projekt neoficialniho mistrovstvi Evropy klubu. Neni proto duvod, aby si navzajem s EL konkurovali.

Reagovat
Liquid

jo napsal sem to trochu blbě, samozřejmě, že z té 6.ligy by to nebyl 4.tým ale spíše 3 nebo dokonce jen 2 co by bojoval se 4.z Itálie atd

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze je to spravne ako je tomu doteraz. PD, PL a BL su jednoznacne najkvalitnejsie klubove sutaze na svete (pokial nepocitame CL a EL). Serie A svoju kvalitu ma a velku, prvym trom ligam sa podla vysledkom v eu.poharoch v poslednych sezonach s vynimkou Juve sa nemoze porovnavat. Preto je uplna sprostost aby hrali LM 4 timy zo Serie A, ked postupi tak ci tak jeden,max. 2. Mozno to robia pre paraolympionikov s Interu a AC ale, lebo ti vyhlasuju kazdorocne ze chcu hrat CL ale vacsinou hraju maximalne okolo siesteho miesta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

tipy na losy, článek tu opět není, takže to musím vymočit sem

Bayern - Atletico Madrid

Real - Barca

Leicester - Dortmund

Monaco - Juventus

-----------------------------

Manchester - Lyon

Celta - Schalke

Ajax - Anderlecht

Genk - Besiktas

Reagovat
M0rb1D4S

Dle těch posledních výsledků United, by se jim náramně líbilo v naší lize.

Reagovat
REPLIKATOR

FDF

Reagovat
REPLIKATOR

Fotka Protekce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

shitchester

Reagovat
Shevchenko

Hlavně ať to nevyhrajou United. Přál bych to Celtě, Slávisti si asi budou přát finále Besiktas - Anderlecht.

Reagovat
Liquid

A jak to tedy podle tebe je s tím přímým postupem do LM z české ligy když nesouhlasíš s tím co jsem napsal hore?

Reagovat
Shevchenko

Vítěz LM i EL musí mít zajištěný z ligy PŘÍMÝ postup do LM, aby mohl český mistr přímo do skupin.

Reagovat
kiwwi

co je stale v hre

Reagovat
Liquid

čili to co sem napsal bylo správně, díky pochopitelně když AND i AJAX vyhrajou ligu což oba mají hodně hratelný

Reagovat
Shevchenko

Pravda

Reagovat
Spalovač šancí

řekl bych, že si to budou přát i Plzeňáci

Reagovat
spider_8

Bylo by docela vtipný, kdyby Plzeň a Sparta vybojovali tu možnost jít do LM přímo a pak to slízla Slavie

Reagovat
Alberto Aquilani

Je mi to strašne ľúto, bohvie, keby sme zvládli aj tento zápas, kam by sme to naozaj dotiahli. Ostaté tímy chytajú Genti, Rostovi a podobné sračky, a Rím chytil Villareal a Lyon.

Výkonu sa nedá takmer nič vytknúť. Dalo sa do toho všetko, vypracovali sme si kvantum šancí, bohužiaľ, Rím je ten mančaft s tou aurou, že keď potrebuje. aby to tam padlo, nepadne to. Lyon je samozrejme silný súper, ale z toho dvojzápasu si nezaslúžil postúpiť, Rím je lepší, bohužiaľ sa to dojebalo v 1. zápase, Lacazzette to už hentak netrafí (mimochodom, asi sa bude porovnávať on x Džeko, síce jeho gól rozhodol, ale v celej sérii bol neviditeľný, pričom Edin vypracovával neustále šance pre ostatných.)

To úvodné brvno Rudigera len predznamenalo, jak sa bude zápas vyvíjať, keby to tam padlo, zápas by sa mohol vyvíjať úplne inak. Trochu som sa bál Ruia v základe, ale smerom dozadu predviedol výborný výkon. Chcelo by to však, aby sa tlačil trochu viac dopredu, čím som od Luciana očakával, že tam skúsi hodiť v 2. polčase Emersona. Strootman hral úplnú topovicu, bohužiaľ, 2. gól k tomu výkonu v jasnej tutovke nepridal. Ani De Rossi nehral zle, celkovo ten stred ani v 2. polčase, až na samý záver kedy šiel ten černoch sám na Alissona (BTW, znova od Brazílčana výborný výkon) nemali moc vecí. Defenzíva až na malé zaváhania dobre, nechápem však, jak nám mohli dať znova taký istý gól. Ešte ku inkasovanému gólu, bol to jasný útočný faul toho Corbeta, či jak sa volá. Pravdepodobne nám neuznali regulérny gól Džeka. Nechcem sa na to vyhovárať, ale celú tú včerajšiu auru to len podčiarkuje.

K hejtu na Peresa nechcem sklznuť, na začiatku tam dal krásnu loptu na Salaha, keby to Momo dal, jeho výkon by sa teraz hodnotil inak. Pak mu pár vecí nevyšlo a štadión začal naňho pískať a jeho sebavedomie odišlo do Brazílie.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no...těžko se to hodnotí. Jeden špatný poločas a všechno je v řiti. Dojeli jsme na neproměňování šancí. Jak psal Pipo u Barcelony vs PSG...Barcelona neměla za celý zápas v podstatě vyloženou šanci, přesto dala 6 gólů. Teď je potřeba zaměřit se na ligu a zkusit otočit Coppu.

Reagovat
forrest

Los kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

12:00hod ne? + link

Reagovat
C-M@ster

12:00 LM

13:00 EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

díky chlapi...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Ajo, tam bylo i video losu?

Tak dík, mrknu aspon na EL pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Eurosport 1

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PP

Hergot, kde je článek o losovačce??

Liga mistrů jek zbytečná, protože

Real - Leicester

Barcelona - Atletico

Bayern - Juve

Dortmund - Monaco

ale UEFA cup mě zajímá..

Reagovat
Coutinho10

Ian Rush

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a vraj Liverpool nebude v LM

Reagovat
Coutinho10

snad pristi rok

Reagovat
Coutinho10

Atletico vs Leicester...hmm zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti

Reagovat
Coutinho10

Dortmund vs Monaco...taky hezkej match

Reagovat
juninho8

toto bude najutocnejsie stvrtfinale

Reagovat
Coutinho10

tesim se na to

Reagovat
Coutinho10

Bayern vs Real neeeeeeee meli hrat s Barcelonou

Reagovat
mikelinos

ale i tak je to super nalosovany

Reagovat
Coutinho10

az na ty posledni 2 dvojice ...ale ujde to

Reagovat
Coutinho10

Juve vs Barcelona

Reagovat
Counter

Boží los

Reagovat
mikelinos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

hlavně konečně nějaké změny!

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

megaaaaaaaaaa

Reagovat
iamek

EL se hraje 13.4. ?

Reagovat
misinho7

kurva chcel som Barcu nevadi tak pojde dole Bayern...ehm barcelonisti , dnes neboli nahraite lopticky ci jako?

Reagovat
Spalovač šancí

Zase byly

Reagovat
Spalovač šancí

Klikaři z Realu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

nejslabsi bayern za 4 roky

Reagovat
misinho7

to uz snad nie je realne toto

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, s Juventusem už jsme nehráli sto let a Real konečně chytil trošku těžšího soupeře

Reagovat
fenixLFC

mega los, nesympataci medzi sebou a novacikovia/tym ktorym sa da priat spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Los dobry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele