Evropská liga - preview prvních zápasů čtvrtfinále

13.04.2017, 11:28, aktualizováno 13.04.2017, 11:28
Previews
Také Evropská liga dospěla do čtvrtfinále. Manchester United se představí na hřišti Anderlechtu, Ajax si to rozdá se Schalke a Celta Vigo pro změnu přivítá Genk. Posledním čtvrtfinálovým soubojem bude utkání Lyonu s Beşiktaşem...
RSC Anderlecht - Manchester United  (čtvrtek 21:05)
Manchester United čeká další krok na cestě k vytoužené Lize mistrů, když v rámci čtvrtfinále Evropské ligy nastoupí v Belgii proti domácímu Anderlechtu. Tým Josého Mourinha je sice jasným favoritem, ovšem bruselský celek letos podává výtečné výkony a není radno jej podceňovat.

Stejně jako se United spoléhají na střelecké vlohy Zlatana Ibrahimoviće, lídr belgické ligy má zase Lukasze Teodorczyka. Oba forvardi doposud v Evropské lize nasázeli po pěti trefách, což z nich činí nejlepší střelce soutěže, kteří mají stále šanci tato čísla vylepšit. Na doposud vedoucí duo Giuliano - Džeko zatím ztrácí tři branky. A jestli si některý hráč na hřišti zaslouží opravdovou pozornost, pak je to Youri Tielemans. Teprve devatenáctiletý střední záložník Anderlechtu je už nyní obletován předními evropskými kluby a není se čemu divit, bilance osmnácti branek a jedenácti asistencí navrch hovoří sama za sebe.

Ani do tohoto utkání nenastoupí v dresu hostí Wayne Rooney. Kapitán Manchesteru, stejně jako anglické reprezentace, vynechal poslední zápasy kvůli zranění kotníku, a přestože se již v tomto týdnu vrátil do tréninkové zátěže, do Belgie ještě s týmem neodcestoval. Zato David de Gea, jenž vinou drobného zranění nenaskočil do posledního zápasu se Sunderlandem, je znovu v nominaci. Přesto je pravděpodobné, že šanci dostane znovu Sergio Romero, který odchytal předešlých šest utkání v Evropské lize a podal vždy přesvědčivé výkony.

Na adresu čtvrtečního protivníka José Mourinho nešetřil chválou. "Budou pro nás hrozbou, opravdu. Mají dobrý tým, vědí, jak hrát, mají svůj specifický herní styl. Zdá se mi, že se dokázali přizpůsobit silným stránkám svých hráčů. Musíme podat naše maximum. Odvetu hrajeme na Old Trafford, kde jsme velmi silní a vyhráli jsme zde v Evropské lize každý zápas. Je to taková naše možná pojistka, ale je důležité, abychom hráli dobře i zítra," prohlásil portugalský kouč na středeční tiskové konferenci. "Když se nám nebude dařit, můžeme se ocitnout v problémech."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.60 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - KRC Genk  (čtvrtek 21:05)
Domácí Celta Vigo zve belgický Genk na stadion Balaídos, aby se zde oba týmy popraly o svůj první postup do semifinále. Genk si minule poradil s krajany z Gentu, Celta musela napřít veškeré síly proti Krasnodaru.

Dostat se mezi nejlepší čtyři týmy Evropské ligy, to už vyžaduje řádnou dávku kvality, štěstí i schopností. Celta Vigo i Genk jsou dva soupeři plně přesvědčení, že na to mají. Pro oba to bude trochu neznámá půda, neboť se spolu tyto dva kluby ještě nesetkaly. Oba už ale musely cestou sem vyřadit několik vážných soupeřů.

S belgickým fotbalem má aktulní kádr Celty poměrně nedávné zkušenosti. V základní skupině Evropské ligy totiž hrál se Standardem Lutych, tradičním soupeřem právě Genku. Oba duely skončily důležitou remízou, která Španělům umožnila nastartovat parádní běh poháry. S belgickými soupeři má Celta ostatně celkově dobré zkušenosti, neboť s nimi zatím sehrála šest duelů a ani jednou ještě neprohrála.

Zatím měla Celta štěstí spíše na soupeře z východu Evropy, protože po náročném a favorizovaném Šachtaru Doněck musela v minulém kole měřit síly s Krasnodarem. Podobně jako proti ukrajinskému Šachtaru jí také toto domácí utkání nedodalo zas tak moc výhod a Celta jen potvrdila, že se jí mnohem víc daří až na půdě soupeře, kde zpravidla rozhoduje o svém postupu.

Nynější Celta trpí menší krizí v obraně, která dostala v posledních dvou ligových duelech celkem pět branek. Ani jeden z těchto zápasů Celta nevyhrála a z části za to může i absence věčného maroda Giuseppeho Rossiho. Italský kanonýr se začal dostávat do formy a hattrickem sestřelil Las Palmas, jenže pak se zranil a sezona pro něj skončila. Podaří se Celtě překonat bez něj i Genk?

Trenér Eduardo Berizzo v to doufá. V rozhovoru s médii zmínil: "Evropská liga je pro Celtu velmi důležitá a když jsme ji jednou ochutnali, chceme v ní být znovu. I proto je naším cílem v sezoně takové místo, aby se nám to povedlo. Soustředíme se jen na duel s Genkem a chceme v něm zlepšit domácí formu. K Genku chováme respekt, ale nebojíme se jej. Máme sice nějaké absence, ale věřím, že se nám povede dobrý výsledek i přesto.”

Genk se v sezoně mimo jiné spoléhá na mladíka Josého Naranja, kterého však nebude moci využít. V lednu jej přivedl na hostování právě z Celty Vigo, za níž mladík v pohárech už nastupoval. Genk sází především na utkání na opůdě soupeře, protože minimálně dva góly vstřelil v posledních sedmi venkovních utkáních. Od roku 2004, kdy se stal semifinalistou poháru Intertoto, se jedná o jeho první účast ve čtvrtfinále Evropské ligy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.95 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - Schalke 04  (čtvrtek 21:05)
Evropská liga otevírá svou čtvrtfinálovou bránu a v jednom ze čtyř čtvrtečních utkání bude k vidění pikantní německo-nizozemský souboj. V prvním zápase bude začínat před vlastní kulisou Ajax, který si chce z Amsterdamu do Gelsenkirchenu odvést co nejlepší výsledek. Favorit se hledá jen velmi těžko, spíše se dá očekávat vyrovnaný duel a o postupujícím mohou rozhodovat detaily. Celkově se však přeci jen o něco více věří Schalke.

Ajax momentálně bojuje na dvou frontách, v nizozemské nejvyšší soutěži je na druhé pozici a jeho manko na vedoucí Feyenoord činí pouhý jeden bod. "O zábavu určitě máme postaráno, čekají nás velké nervy i důležité momenty. V Evropské lize jsme se dostali daleko a chtěli bychom na nejvyšší stupínek, to samé však platí i o Eredivisii. Teď se soustředíme jen na Schalke a pro výhru odvedeme maximum," řekl optimisticky domácí trenér Peter Bosz.

Jeho svěřenci zvládli generálku na jedničku, když vyhráli v Nijmegenu vysoko 5:1. Ani hosté v tomto ohledu nezaostávají, v Bundeslize přehráli zachraňující se Wolfsburg celkem hladce 4:1. Zatímco AFC i v tomto ročníku bojuje o titul a také o účast v Lize mistrů, tak pro Schalke zřejmě povede cesta do Evropy jen přes výhru v EL. V domácí soutěži je totiž až na desátém místě se sedmatřiceti body a na šestý Freiburg ztrácí body čtyři.

Oba dva soupeři se spolu utkávají vůbec poprvé v soutěžích organizovaných UEFA a čeká je tak vzájemná premiéra. Pro Schalke může být velkým strašákem bilance amsterdamského protivníka na evropské scéně, domácí totiž neprohráli před vlastním publikem hned jedenáctkrát v řadě a z toho pětkrát po sobě zvítězili. Bosz se bude muset obejít bez dvou klíčových stavebních kamenů základní jedenáctky.

Karetní trest si musí odpykat dánský "král" standardních situací Lasse Schöne, jistotu startu nemá ani jeho reprezentační kolega Kasper Dolberg. První jmenovaný inkasoval žlutou kartu v obou osmifinálových zápasech s Kodaní (1:2 a 2:0), Dolberg se dlouhodobě pere se svalovým zraněním a jeho start je ohrožen. "Zdravotní stav se lepší, nicméně zatím nemohu potvrdit, jestli bude hrát. Lasse nám bude chybět, ale protentokráte se ho musíme pokusit nahradit," nastínil třiapadesátiletý Bosz.

Dolberg je v letošní sezóně nejlepším střelcem týmu, za Ajax skóroval již osmnáctkrát, nicméně jen na něm hra domácích nestojí. Schalke žádné nové absence nehlásí, na marodce se stále nachází Embolo, Rahman Baba, Naldo, Aogo a Uchida. "Podle mého jsou šance padesát na padesát, ani jeden výběr se nemůže stavit do role velkého favorita," vyjádřil se obránce Schalke Thilo Kehrer. Jeho slova potvrzuje záložník Max Meyer: "Bude to vyrovnané, výsledek z prvního utkání nemusí nic znamenat."

Hosté se v osmifinále utkali s rivalem z Mönchengladbachu a byli blízko vyřazení, po remíze 1:1 prohrávali na půdě soupeře 0:2 a nakonec se jim povedlo srovnat na konečných 2:2 ve druhém dějství. "Postup mezi osmičku nejlepších je velký úspěch, my však chceme ještě dále. Ajax má obrovskou útočnou sílu, nebezpečné standardní situace a dokáže hrát ve vysokém tempu po celých devadesát minut. Musíme být důrazní v osobních soubojích, prohra by nám velmi zkomplikovala situaci pro odvetu," uvedl kouč vestfálského klubu Markus Weinzierl.
AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Onana - Tet, Sánchez, Viergever, Sinkgraven - Klaassen, van Beek, Ziyech - Traoré, Dolberg, Younes.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Kehrer, Howedes, Nastasič, Kolašinac - Geis, Stambouli - Caligiuri, Goretzka, Choupo-Moting - Burgstaller.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.34 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Olympique Lyon - Beşiktaş JK  (čtvrtek 21:05)
Už poměrně delší dobu čekají Lyon i Besiktas na nějaký větší úspěch na mezinárodní scéně. Zatímco domácí byli v semifinále evropských pohárů všudy všeho jen dvakrát, hosté dokonce ani jednou. Oba celky si počínali v jarní části Evropské ligy velmi dobře, mají poměrně slušnou formu, takže se dá očekávat vyrovnaná bitva.

A to i přesto, že v prvním utkání je daleko více favorizovaný klub z Francie. Jeho největší zbraní je bezpochyby útočník Alexandre Lacazette, který letos zaznamenal už třicet přesných zásahů, a to ani zdaleka kvůli zranění neodehrál celou sezónu. Nicméně generálka na nynější souboj mu vůbec nevyšla, doma v lize ostudně prohrál se zachraňujícím se Lorientem.

S hodně velkou nadsázkou se dá říci, že Lyon i Besiktas v tuhle chvíli více méně nemusejí řešit ligové dění a soustředit se mohou především na postup mezi čtyři nejlepší v rámci Evropské ligy. Francouzské mužstvo drží v pohodě čtvrtou pozici, Besiktas bez problémů směřuje k obhajobě titulu. Oba mají v tabulce shodně náskok pěti bodů.

Ačkoli se výsledky Les Gones v uplynulých týdnech zhoršily, nedá se říci, že by herně vyloženě strádali. Pomineme-li zmiňovaný víkendový neúspěch, porážky na půdě PSG nebo AS Řím, která i tak znamenala proklouznutí do čtvrtfinále Evropské ligy, se určitě nepovažují za nějaké senzační či vyloženě neočekávané výsledky.

Tak či tak se budou muset mít proti svému protivníkovi hodně na pozoru. Ten totiž odcházel ze hřiště zklamaný naposledy v půlce února, přesněji mluvíme o sérii jedenácti utkání v řadě bez porážky. "Když budeme hrát to, co umíme, budu šťastný. Ale fakt výsledek neznám. Lyon je sice favorit, ale může to být naše výhoda," říkal hostující kouč Senol Günes.

Los čtvrtfinále istanbulského stratéga úplně nepotěšil. Přál si určitě přívětivějšího protihráče. "Kdyby mi někdo řekl, jestli chci hrát proti Manchesteru United nebo Lyonu, odpověděl bych mu, že radši proti United. Protože teď se budeme muset vypořádat se skvělým útokem a velmi rychlou hrou. Čeká nás tvrdá práce," vysvětloval Günes.

Olympique má s tureckými kluby poměrně vyrovnanou bilanci. Z deseti vzájemných utkání padl čtyřikrát, pětkrát nad nimi zvítězil. Besiktas každopádně na francouzské půdě nedokázal uspět už ve třech uplynulých případech. "Musíme hrát ten nejlepší fotbal. Říkám schválně musíme, protože čelíme někomu, kdo usiluje o triumf v soutěži," dodával Günes.

Jestli Mathieu Valbuena a Alexandre Lacazette proti Lorientu seděli jen na lavičce a do hry zasáhli až v průběhu, pak by se nyní měli zcela jistě určitě objevit v základní sestavě. Vyrovnat se domácí budou muset s absencí vykartovaného Maxima Gonalonse, Corentin Tolisso by se tak měl stáhnout dozadu a Nabil Fekir naopak vysunout dopředu.

Jinak má však domácí stratég Bruno Génésio k dispozici kompletní kádr, chybět možná bude už jen Jérémy Morel a určitě si nezahraje Memphis Depay. Kara Kartallar by mohli mít problémy hlavně v ofenzívě, protože suspendovaný je stále nedisciplinovaný útočník Vincent Aboubakar a zdravotní problémy má také Ricardo Quaresma.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Jallet, Mammana, Diakhaby, Rafael - Tolisso, Tousart - Ghezzal, Fekir, Valbuena - Lacazette
Beşiktaş JK - pravděpodobná sestava:
Fabri - Gönül, Marcelo, Mitrovič, Tošič - Özyakup, Hutchinson - Babel, Talisca, Adriano Correia - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.40 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (117)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MU, Celta, Ajax, Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

02 na Genk se musí zkusit za takovej kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál postup: Anderlecht, Celta, Lyon, Schalke. EL vyraďovacia fáza oveľa atraktívnejšia pre mňa osobne, čo sa klubov týka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda nepřijde. Naopak LM je letos docela pestrá a zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco to hezky ozivuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine to Monaco. Inak klasika Real, Bayern, Barcelona, Atletico, Juventus. Škoda, že práve jeden z dvojice BVB a Monaco musí vypadnúť.

Reagovat
noustres

I Barca to oživuje, ještě nevíš, že v odvetě proti Juve to skončí 5:1?

Reagovat
smazaný uživatel

Prestan prosim, lebo to fakt tak skonci. A miesto dvoch penalt nepenalt bude tentokrat staci jedna, tak nejako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Leicester to neoživuje? A Juventus není nic klasického, vždyť v LM je ve čtvrtfinále potřetí od calciopoli.

A to, že letos v LM padá hormada gólů ani nemusím zmiňovat. V EL je to letos slabota, ze Španělska jenom jeden tým a ještě k tomu průměrný, potom kluby jako Ajax, Besiktas, Anderlecht, Genk týmy co poprvé vylezly z průměru, beztak to zas vyhraje United jako Chelsea před 4 roky s bídnými výkony a jen díky tomu, že prostě ta kvalita kádru je naprosto jinde.

Chápu že někoho EL dokáže pobavit víc, ale letos teda vůbec nejslabší ročník proti jednomu z nejlepších LM v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Shevchenko

Letos teda fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Na osmifinále LM se nic nechytá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ne

Reagovat
QooBo

za postupové tímy

za názor o atraktivite - imho je vyraďovačka LM po rokoch konečne zaujímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Snad postupia Lyon, Ajax, Anderlecht a Gent

Reagovat
johan14

No bude to presne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze nie

Reagovat
noustres

Besiktas, Ajax, Genk, MU

Reagovat
Shevchenko

Postup Celta a Anderlecht, zbytek je mi jedno

Reagovat
ZB 07

Postup všech domácích týmů

Reagovat
johan14

V druhom kole.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Reagovat
johan14

Ajax vs Schalke, jedno kto postúpi, v ďalšom kole vypadne.

Lyon, Celta a United si to postrážia.

Reagovat
FCSL

Ajax - Schalke 2:2

Anderlecht - Manchester United 1:1

Celta - Genk 2:1

Lyon - Besiktas 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

mas vesteckou kouli, jo?

Reagovat
Marv

Ajax - Schalke 1:1

Anderlecht - Manchester United 2:0

Celta - Genk 1:0

Lyon - Besiktas 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny zapasy dneska pokryte. A vsechny dokonce v HD. Konecne ma smysl si platit satelit

Reagovat
afc ajax

Len aby ANDERLECHT neprekvapil

Reagovat
ZB 07

Kozohorský ve studiu a Vlášek za mikrofonem...to je kombo fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrazim si cas pred zapasem studiem a ve 20:55 prepinam na Nova Sport 2 na Celtu

Reagovat
ZB 07

Tak Štěpán...super

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeste mnohem horsi, je tam ten kreten stepan

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, lidi na svem miste

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorský a jeho Ibrahimovič Však vy víte koho myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt dal v kazdy sezone po tricitce pres 50 golu?

Reagovat
smazaný uživatel

V Lyonu nepokoje, divaci uz pred zacatkem na travniku

Reagovat
Teoretik

za výhru všech domácích

Reagovat
smazaný uživatel

Miky asi bude v zaloze a lingard na kridle ne?

Reagovat
Pipo123

To je bordel v Lyone, fans Lyonu sa tiež vedia dobre vybarviť

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam deje?

Reagovat
Pipo123

Fans Lyonu v trhli na trávnik

Reagovat
smazaný uživatel

By bylo storno..

Reagovat
ZB 07

To jsem zvědavej, jakej trest dostanou...vzhledem k tomu, že UEFA zavírá sektory i za blbý "UEFA MAFIA", teď Lyon asi případný semifinále bude hrát bez diváků..

Reagovat
Pipo123

Už by ich mali dojebať, majú blbcov fanúšikov, proti AS tam hádzali na De Rossiho všetko možné a nič sa nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to zna De Rossi z Italie moc dobre ne?

Reagovat
Pipo123

Tam sa také nič nerobí, možno pred 20 rokmi, teraz už vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nevis, tak se nevyjadruj. Dle oficialniho vyjadreni to vyprovokoval tureckej pes, kterej hazel svetlice po domacich fans a ty si to nenechali libit...

Reagovat
smazaný uživatel

A uz pred stadionem se stretli turci s policajtama..

Reagovat
Pipo123

Ne a ne, fanúšikovia Lyonu boli vždy svine a nejaké svetlice to nezmenia

Reagovat
Langi

Ty ses taky tupej jak daleko vidis

Reagovat
Pipo123

Ale prd, vždy keď pozerám vaše zápasy tak hádžu bordel na trávnik, hráči kopú roh a na trávnik letia blbosti

Reagovat
Pipo123

Keby aspoň lietadielka hádzali

Reagovat
Langi

To je sice mozne ale nic to nemeni na tom, ze tu zamerne pises lzi...nepokoje vyprovokovala ta turecka luza...je to naprosto evidentni, tak nevim proc tu pises ze se fans Lyonu zase vybarvili

Reagovat
db18

Co to vyvolalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz vis

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
Mrvinho

Jj, správně

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaal skvela odpoved od Celty...Sisto

Reagovat
Jordi Alba

2:1

Reagovat
Coutinho10

a uz 3:1 Guidetti

Reagovat
Jordi Alba

Ideálně aby odveta byla jen formalitka.

Reagovat
Coutinho10

jj chtelo by to jeste neco pridat ve 2. pulce

Reagovat
Coutinho10

Aspaaaas

Reagovat
andrew96

Karochova geopolitická vložka

Reagovat
Adyss

Čo povedal? Lebo pozeram Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tilelemanse se stojí větší fronta než před pár lety na banány

Reagovat
smazaný uživatel

To rikal ten radoby vtipnej Stepanek...

Reagovat
andrew96

Apeloval na bezpečnost v Schengenu

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu toho jsem přeslechl

Reagovat
smazaný uživatel

Safety first

Reagovat
Teoretik

jeho životní motto "safety first"

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba si neco dokazuje na Tielemansovi a posere tim celou akci..

Reagovat
Greny

OT: Vondrousova zase postoupila, ta letos pokud se nezrani, skončí tak kolem 50.místa

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje krasne dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo??

Reagovat
Greny

Tenistka 17 let, levacka, nejvetsi talent za x let. , co tu byl.Ted byla i nominovana na FedCup do USA, letos zacinala kolem 450.mista a po pulrocnim zraneni a je uz kolem 170. fleku po Federerovi ma letos nejlepsi bilanci 37vyher 4 prohry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud je to levacka, tak ji fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Bouzkiva je taky velkej talent. Ale Maky dneaka hrala fakt super, snad da jeste par kol a bude hrat uz tyhle vetsi turnaje. Co Patrik Rikl? Nevis o nem neco?

Reagovat
Greny

Zitra hraje s Pliskovou, takze zase smula v losu(viz prvni kolo Strycova a Bouzkova) o Riklovi jsem potom vyhranym GrandSlamu loni neslysel tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Marketa muze klidne postoupit, Plisek je slaboucka.

Reagovat
Shevchenko

Proč se furt nehraje? Už více než půlhodinové zpoždění.

Reagovat
Teoretik

alespoň bude možnost z tohoto zápasu vidět víc, když ty idioti musí dávat všechny zápasy čtvrtfinále ve stejný čas a den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OnderCZ

To taky nechápu, proč se pořád nedrží aspoň toho schématu 19:00 a 21:05, mohlo by to být klidně tak až do semifinále. Člověk by se podíval i rád, ze záznamu už to není ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibruv gol

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Teoretik

Celkem napjatá atmosféra v Lyonu a těch Turků tam je teda kotel.

Reagovat
Rudnevs

Ajax na mňa zanechal prvým polčasom dobrý dojem, majú sympatický mladý tím a trebárs Younes, ktorý v Gladbachu nedostal príležitosť teraz robí veľké starosti Schöpfovi a Kehrerovi. Schalke zatiaľ horšie, podľa mňa dosť chýba Kolasinac, ktorý je túto sezónu zatiaľ kľúčový hráč.

Reagovat
Teoretik

Lahoz zas úřaduje, toto neodpískat?

Reagovat
Coutinho10

Ryan Babel 0:1 ze by jim to Besiktas zkomplikoval

Reagovat
Greny

Snad otoci, ale ten rozhodčí je divnej

Reagovat
Coutinho10

tak to uz jsem necekal

Reagovat
Coutinho10

twl Aspas skodaaa....

Reagovat
Coutinho10

Anderlecht hezky

Reagovat
smazaný uživatel

To už není možný... Jediná střela na bránu a hned 1:1. A my zase dvě, tři tutovky a nic, taková naše klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu hraje aktivne, dobre. Jeden z nejlepsich hracu Lyonu dneska.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Coutinho10

lol co zkousel

Reagovat
Spalovač šancí

zašlápnout krtka

Reagovat
Coutinho10

asi no nebo jestli o nich nevedel...vzdyt uplne zpomalil kdyby to hned po tom pusteni mice mezi svejma nohama odkopl na druhou stranu pryc, tak ma po problemu..to bylo hodne naivni

Reagovat
Spalovač šancí

Po kličce totiž pohledem zkontroloval toho třetího a začal si míč rovnat k odkopu, protože Morela podle mě vůbec nezaregistroval. Každopádně jeden ze záběrů byl úplně špičkový - brankář dostává míč a najednou kolem něho 3 soupeři. Vypadalo to, jako kdyby ho ve Stargate brána vyhodila přímo někam mezi vetřelce

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se rika totalni fotbal podporena entuziasmem z vyrovnavaciho golu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Fabricio to je neuveritelne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele