Evropská liga - preview odvetných čtvrtfinálových zápsů

20.04.2017, 08:36, aktualizováno 20.04.2017, 08:36
Previews
Manchester United po remíze z prvního vzájemného měření sil čeká otevřený boj o postup s Anderlechtem. Naproti tomu Genk, Ajax i Beşiktaş musí dohánět těsná manka, jejich výhodou je ovšem skutečnost, že tentokráte nastupují před vlastními fanoušky...
Manchester United - RSC Anderlecht  (čtvrtek 21:05), první zápas: 1:1
K již známým semifinalistům letošního ročníku Ligy mistrů se ve čtvrteční večer přidají také jména čtyř kandidátů na zisk titulu šampiona Evropské ligy. Vůbec největším papírovým favoritem na opanování této soutěže je Manchester United, který si do domácí odvety proti bruselskému Anderlechtu přiváží z Belgie slibnou remízu 1:1, přičemž s tímto výsledkem již mají Rudí ďáblové dobré zkušenosti z minulého kola...

Také v osmifinále proti Rostovu totiž tým Josého Mourinha vyválčil v Rusku totožný výsledek, který na Old Trafford potvrdil těsným vítězstvím a postupem do dalšího kola. United se navíc momentálně oprávněně těší značnému sebevědomí, neboť o víkendu v Premier League udolali Chelsea 2:0.

Jedním z hráčů, kteří se na výtečném výkonu proti tabulkovému lídrovi nepodílel, byl Anthony Martial. Jednadvacetiletý forvard sice loni po příchodu z Monaka okamžitě manchesterské příznivce uhranul, avšak jeho druhá sezona v Anglii zůstává výrazně za očekáváním a ve zmíněném zápase s Chelsea Martial dokonce nebyl ani na lavičce náhradníků, přičemž Mourinho přiznal, že se tak nestalo vinou zranění, a na předzápasové tiskové konferenci strádajícího útočníka vyzval, aby si vzal příklad ze svého kolegy Marcuse Rashforda.

"Jsem tady už skoro deset měsíců. Stejně jako díky tomu znám své hráče mnohem líp, měli by lépe znát i oni mě," podotkl portugalský manažer. "Stejně jako jdu vstříc svým hráčům, musí vyjít vstříc i oni mně a o to tady jde. Proto Marcus Rashford i bez vstřelených gólů, dokonce bez jediného ligového gólu od září, je stále hráčem, jemuž důvěřuji. Stále mu dávám šanci nastupovat a má mou podporu, protože mi vychází vstříc, a to způsobem, jaký od svých hráčů očekávám, jaký očekávám od hráčů Manchesteru United. O ničem jiném to není."

"Základem je co nejlépe se poznat a najít tak společnou řeč. Jsem toho názoru, že je Anthony hráč s velkým potenciálem? Ano, to jsem. Jsem toho názoru, že pode mnou může úspěšně nastupovat? Ano, to jsem. Ale musí předvádět to, co chci vidět," dodává José Mourinho, jenž podobným procesem již dříve provedl i Henrika Mchitarjana či Lukea Shawa.

Anderlecht sice v domácím zápase s United dlouho tahal za kratší konec provazu a výsledná remíza vzhledem k výkonu Belgičanům spíše lichotí, přesto trenér René Weiler neztrácí před náročnou odvetou naději na překvapení. "Samozřejmě v to musíme věřit, a také že věříme, jen je nutné, abychom byli zároveň i realističtí. Je nám jasné, že Manchester je vysoce kvalitní protivník, stačí se podívat na jeho nedělní zápas, v němž Chelsea nepustil ani k žádným střelám na bránu. Jestli se nepletu, za celou sezonu United prohráli jen třikrát a posledních dvaadvacet zápasů jsou dokonce bez porážky."

"V prvním zápase jsme viděli, co všechno umí předvést, a jsme si vědomi náročnosti tohoto utkání, a proto musí každý člen našeho týmu předvést svůj nejlepší možný výkon. Stále si věříme a pokusíme se o naše maximum, abychom toho také docílili. Potřebujeme zítra skórovat, ale zároveň je potřeba i obezřetnosti," uzavřel Weiler.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.70 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
KRC Genk - Celta Vigo  (čtvrtek 21:05), první zápas: 2:3
Celta Vigo v domácím utkání zvládla porazit belgický Genk, ale dostala od něj dvě branky. A ty v pohárové matematice mohou znamenat hodně. I proto domácí Genk rozhodně neskládá zbraně a dál spoléhá na svou ofenzívu.

Oba týmy touží po tom, aby dosáhly na semifinále nějaké větší evropské soutěže úplně poprvé ve své historii. Genk jde další fázi naproti například tím, že doma už osm utkání evropských pohárů neprohrál. Celta Vigo zase spoléhá především na svou formu z hřišť soupeřů, kde už třikrát za sebou vyhrála shodně 2:0 a postoupila.

V kádru španělského celku z Viga je jeeden hráč, který má speciální motivaci pro utkání s Genkem. Je jím švédský střelec John Guidetti, kterému se ve Vigu daří. A do finále by se rád dostal také proto, že se bude hrát právě ve Švédsku, konkrétně v Guidettiho milovaném Stockholmu. Do něj by Celtě teď velmi rád pomohl, jak sám uvedl v rozhovoru pro oficiální stránky UEFA.

"Finále Evropské ligy by samozřejmě bylo obrovskou motivací už samo o sobě, i kdyby se to hrálo třeba na měsíci. Ale fakt, že se hraje v mém Stockholmu, je pro mě osobně ještě něčím lepším. Je to pro mě velká věc, protože ve Stockholmu jsem se narodil, vyrostl jsem tam a patří sem mé srdce. Bylo to neskutečné, kdybychom se tam dostali. Naši fanoušci ukázali ohromné srdce, když už několik hodin před výkopem proti Genku byli na stadionu a podporovali nás. Jsme tu jedna velká rodina,” dodává pětadvacetiletý střelec.

Podpora fanoušků Celty je vidět také při utkáních venku, kde Celta už třikrát po sobě vyhrála a zajistila si postup. K němu má blíže také nyní, protože domácí utkání vyhrála 3:2. Ačkoli od 10. minuty domácího utkání na Estadio Balaídos prohrávala, nakonec dokázala zvítězit i díky brance Johna Guidettiho. Na druhou stranu, branka Thomase Buffela pětadvacet minut před koncem nenechala bez šance ani Belgičany.

Genk je nabitý optimismem a před utkáním na Fenix Stadium spoléhá mimo jiné na to, že doma ještě v Evropské lize tento ročník neprohrál. Historicky má Genk sice proti týmům ze Španělska hodně špatnou bilanci, ale doma si proti nim připsal jen jednu výhru a tři remízy. Ani Celta však proti Belgičanům neprohrála.

Genk v minulém kole Jupiler Pro League zvládl venkovní utkání v Kortijku a vyhráli 3:0. Svěřenci mladého trenéra Eduarda Berizza se připravili na duel v Genku obdobně, protože také oni přivezli tři body. O to se v Granadě svými zásahy postarali Sánchez, Diaz a Beauvue, což Celtě zatím stačí na 10. místo v LaLize.
KRC Genk - pravděpodobná sestava:
Ryan - Castagne, Brabec, Colley, Uronen - Pozuelo, Malinovskij, Berge - Trossard, Samatta, Boëtius
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Gomez, Roncaglia, Planas - Diop, Diaz - Beauvue, Jozabed, Bongonda - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.60 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - AFC Ajax  (čtvrtek 21:05), první zápas: 0:2
Schalke stejně jako na německé rivaly z Bayernu a Dortmundu nečeká vůbec snadný úkol. V prvním zápase v Amsterdamu prohrálo 0:2, dlouhodobě se musí vypořádat s početnou marodkou a nedaří se mu ani v 1. Bundeslize. Naopak Ajax je ve skvělé formě, na jaře předvádí v Eredivisii stíhací jízdu a nyní by měl v Gelsenkirchenu nastoupit v nejsilnějším složení.

Vestfálský celek je v domácí soutěži až na jedenácté pozici se sedmatřiceti body. Ve vyrovnané tabulce sice nemá daleko k evropským pohárům, ovšem na druhou stranu ještě není ani zachráněn. Generálku na tento čtvrteční souboj nezvládl, když na půdě beznadějně posledního Darmstadtu nečekaně prohrál 1:2. "Byl to zkrat, nicméně musíme na něj zapomenout a soustředit se jen na Ajax," uvedl na tiskové konferenci kouč Markus Weinzierl.

Ten se oproti minulému duelu na nizozemské půdě musí obejít bez obránce Kehrera, který ve vyřazovací fázi obdržel dvě žluté karty a musí si tak odpykat jednokolový distanc. Otazník visí nad startem Choupo-Motinga, na trávník se možná nepodívá ani kanonýr Klaas-Jan Huntelaar. Kromě nich zůstává na marodce Embolo, Baba, Naldo, Aogo a Uchida. Naopak trenér hostů Peter Bosz bude mít k dispozici téměř kompletní kádr.

Do základní jedenáctky se vrátí Schöne, jenž minulý zápas nehrál kvůli žlutým kartám, v útoku by se měl objevit i dánský forvard Kasper Dolberg. Ten se vrátil na hřiště v neděli proti Heerenveenu, odehrál celý zápas a jedním gólem přispěl k vysoké výhře 5:1. "Pochopitelně jsme všichni rádi, že se je zpět, opět předvedl skvělý výkon. S ním jsme silnější a více si věříme, do Německa si jedeme pro postup," řekl velmi odhodlaně Bosz.

Dolberg je v tomto ročníku nejlepším střelcem týmu, do černého se trefil již devatenáctkrát. Do hry pravděpodobně nezasáhne Sinkgraven, jehož start je ohrožen kvůli poraněnému kolenu. Místo něho by se měl v defenzivní čtyřce objevit mladíček De Ligt. Ajax je tři kola před koncem nizozemské nejvyšší soutěže na druhém místě s pětasedmdesáti body a na vedoucí Feyenoord ztrácí jediný bod, o víkendu sehraje hodně důležité utkání s PSV.

"Je před námi náročný program, na ligu se momentálně soustředit nemůžeme. Teď je před námi Evropská liga a veškerá koncentrace směřuje k duelu proti Schalke. Přivážíme si solidní náskok a do nejlepší čtyřky máme blízko, na druhou stranu ještě není vyhráno. Potřebujeme předvést kvalitní výkon v defenzívě a hodně by nám pomohla vstřelená branka, která by mohla dostat soupeře na kolena," dodal závěrem Bosz.

Jeho protějšek Weinzierl v žádném případě neskládá zbraně. "Před týdnem jsme hráli mizerně a mohli prohrát větším než jen dvougólovým rozdílem. Tento neúspěch jsme korunovali v Darmstadtu, nyní ale můžeme vše napravit a budeme se prát až do konce. Ajax má skvělou obranu a pokořit ji bude obtížné. Pokud chceme postoupit, tak musíme co nejdříve vsítit první gól," vyjádřil se s jasnými plány dvaačtyřicetiletý stratég Schalke.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Coke, Howedes, Nastasič, Kolašinac - Geis, Bentaleb - Schöpf, Goretzka, Caligiuri - Burgstaller.
AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Onana - Tete, Sánchez, Ligt, Viergever - Klaassen, Schöne, Ziyech - Traoré, Dolberg, Younes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.63 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Beşiktaş JK - Olympique Lyon  (čtvrtek 21:05), první zápas: 1:2
Hodně velké emoce vzbudil první čtvrtfinálový duel Evropské ligy na Parc Olympique Lyonnais. Utkání začalo s pětačtyřicetiminutovým zpožděním kvůli nepokojům mezi fanoušky, a i přes tyto nepříjemnosti se nakonec Lyonu podařilo proti Besiktasi otočit vývoj skóre na svou stranu. Do odvety má tak lepší výchozí pozici francouzský celek.

Semifinále evropských pohárů není pro oba kluby nějakou pravidelnou záležitostí. Zatímco domácí se do této fáze neprobojovali ani jednou, hosté pouze dvakrát. Už před losováním byli favorizovanější Les Gones a nejinak tomu bude i před střetnutím na horké istanbulské půdě. Kara Kartallar budou muset svého protivníka porazit, aby proklouzli dál.

Pochopitelně že Besiktas nemíní v žádném případě házet flintu do žita, ačkoli ve Francii neměl vůbec daleko k tomu, aby tam dokonce vyhrál. O svůj těsný náskok přišel až sedm minut před koncem. "Jsme zklamaní, ale musíme zůstat pozitivní. Víme, že můžeme situaci zvrátit a kvalifikovat se dál," burcoval kouč Senol Günes.

Otázkou je, jestli se konflikt mezi příznivci obou mančaftů nebude opakovat. Prezident klubu Jean-Michel Aulas, jenž nečekanou šlamastiku před týdnem řešil osobně přímo na hrací ploše a na tribunách, dokonce požadoval, aby se střetnutí ve Vodafone Aréně hrálo bez diváků. "Myslím si, že by to bylo správné rozhodnutí," tvrdil.

Olympique jako by letos po celou dobu přitahoval podobné typy obtíží. Souboj s Besiktasem není jediným případem, kdy se něco pokazilo. Už v prosinci loňského roku byl jeho ligový duel na půdě Mét přerušený kvůli hozenému dělbuchu na gólmana Anthonyho Lopese, kvůli řádění korsických ultras se pak o minulém víkendu nedohrálo v Bastii.

Před týdnem to byly rovněž poměrně velké nepříjemnosti, kterým chce nyní klub v Turecku jakýmikoli dostupnými prostředky sám zamezit, byť bezpečnost bude především stát na pořádajícím oddílu. "Vstupenky prodáváme pouze elektronicky a nemůžeme odmítnout je prodat. Ale zajistili jsme, aby se lístky neprodávaly do zahraničí," potvrdil Aulas.

Jestli se čtvrtá příčka OL v rámci Ligue 1 zdála být ještě před několika týdny zcela jasnou záležitostí, nakonec se zdá, že o ní bude muset tvrdě bojovat. Samozřejmě i to mužstvu trenéra Bruna Génésia svazuje ruce před odvetou. Právě na rozdíl od Besiktase, který v lize drží bez problémů první příčku a svou Süper Lig tolik řešit nemusí.

Hostující záložník Mathieu Valbuena si myslí, že jeho tým v prvním zápase vyhrál po právu. Je pravda, že ve druhém poločase si vytvořil zcela určitě více gólových příležitostí. "Tam se ukázalo, ostatně jako už několikrát v tomto ročníku, že naše hrdost vyvolá reakci na nepříznivý stav. Byli jsme energičtí a zasloužili jsme si uspět," mínil.

I přesto, že se domácí naposledy museli obejít bez suspendovaného Vincenta Aboubakara, jenž mimochodem bude zcela určitě chybět i nyní, a zraněný byl také Ricardo Quaresma, o jehož aktuálním startu se ještě vedou debaty, působilo mužstvo i tak velmi soudržným a silným dojmem. Nově se nebudou moci spolehnout na vykartovaného Marcela.

To hostům se vrací zpátky do hry Maxime Gonalons, disciplinární trest se však nevyhnul Rafaelovi, který nasbíral příliš žlutých karet. Úplně se neví, jestli zcela fit budou Emanuel Mammana a Mathieu Valbuena, určitě pak nebude k dispozici Memphis Depay, který už na podzim nastoupil v Evropské lize za Manchester United.
Beşiktaş JK - pravděpodobná sestava:
Fabri - Gönül, Tošič, Mitrovič, Adriano Correia - Özyakup, Hutchinson - Ricardo Quaresma, Talisca, Babel - Tosun
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Jallet, Mammana, Diakhaby, Morel - Tolisso, Gonalons, Tousart - Valbuena - Lacazette, Fekir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.70 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (113)

Přidat komentář
Shevchenko

To bylo keců minulý týden jak dají v TV Genk - Celta a nakonec zase MU

Reagovat
Adyss

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to docela logicke, kdyz MU ma v CR vic fandu, nez zbytek tymu co tam je dohromady, hlavni je sledovanost

Reagovat
Coutinho10

a jak koukam, tak ta Celta neni ani na jednom Novasportě

Reagovat
smazaný uživatel

Na Novasporte maju hlavnu prioritu Capitals...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt neskuteční teplouši na ČT. Doufám, že to bude komentovat nesnesitelný Vlášek nebo vtipálek Štěpán a nebudou si pamatovat ani výsledek z prvního zápasu

Reagovat
C-M@ster

Ale dozvíš se, čí otec byl původním zaměstnání pošťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jáá

doufal jsem v S04 a Ajax, ale od začátku bylo předpovězeno, že se na MU musíme podívat 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Tak v dnešní době není problém si zapnout stream třeba na mobilu.

Reagovat
C-M@ster

Mně se na mobilu pokazde stream škube

Reagovat
Jordi Alba

Tak pokud naprd s mobilem, tak notebook, nebo třeba tablet.

Chtěl sem mu dát alternativu, já televizi už nesleduju vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi klub světa nepotřebuje byt v programu vždy se místo najde

Reagovat
Spalovač šancí

Holt je to jediný zápas bez prodloužení, takže nebyl důvod ho vybírat ...

Reagovat
smazaný uživatel

zas streamovať najlepší futbal bol ajax - schalke a oni dajú diablov ... no ničpoďme fandiť

Reagovat
oli9

Jsem zvědavý na ten Ajax ... minulý zápas to byl celkem válec...nebo bylo Schalke až tak špatné že to zkreslovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze tady kazdy pred tim 1. zapasem favorizoval na postup Schalke... Jsou letos uplne marni, jak v BL, tak v EL. Cekam dnes neprohru Ajaxu :)

Reagovat
OnderCZ

Marní v EL? Možná tak minulý zápas proti Ajaxu. Chlapi aspoň to sledujte, když chcete psát takováhle silná slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych to nesledoval, tak to nenapisu

Reagovat
OnderCZ

V tom případě je absolutní kravina napsat, že Schalke je marné v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako to je s Ibrahimovicom, má ostat aj budúcu sezonu, ma ist do ameriky alebo sa rozhodne este len..??

Reagovat
TheTopFootbaler

Nepletu-li se, už prodloužil na příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne rozhodnutie bude na nom

Reagovat
Liquid

16:57 Slavia a Zlín platí pokuty

Slavii udělila disciplinární komise pokutu 70 tisíc kvůli výtržnostem fanoušků, kteří poškodili zařízení stadionu v Karviné. Slezský klub dostal pokutu 50 tisíc za porušení povinností pořadatele. (ČTK)

Zlín je Slezsko !!! A mě tu nadávali když jsem označil Ostravu za Moravskou

Reagovat
Mr.Mike

MU-AND 2:1

SCH-AJAX 1:1

GEN-CV 2:2

BES-OL 2:1 na penalty Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

link na ajax?

Reagovat
dave30

Ajax nezačal nejlépe, ale pohled na sestavu je nádherný. Kromě 2 hráčů jsou v základu všichni do 25 let, stopeři 20 a 17, na lavičce další 4 hráči ročníku 1997 ( škoda, že bez Černého...)

Reagovat
Spalovač šancí

"Od 9 hodin čeká fanoušky na programu ČT4 Sport zápas MU-Anderlecht, již odpoledne se odehrál taktéž před kamerami ČT zápas Budějovice-Baník."

Klasik Vichnar v BBV v jedné větě sfouknul EL i 2. ligu

Reagovat
Neutron

Shaw sa mi celkom paci takisto aj Rash, Pogbic by mohol menej picovat a trochu viac maknut

Reagovat
johan14

Ten Blind to je vtip.

Reagovat
johan14

Ten Blind to je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to s Rojem nebude nic vážného.

Reagovat
stas87

Stambouli je absolutny zufalec, mali by mu zaplatit letenku a pal do pici. Slabucky v subojoch, nedokaze spracovat lahku loptu a vlastne nicim Schalke neprospieva, je to obycajny alibisticky posuvac. A Geis sedi a hra take drevo..to Bentaleb je uplne inde. Dost sanci na zaciatku ale to bolo Ajax asi posrany z atmosfery, potom sa to srovnalo. Ajax ale ten gol da, lebo Schalke sa bude tlacit dopredu a dozadu stred zalohy domacich nehra dobre vobec. Aktivita Kolasinaca fajn ale utoci len lava strana, Riether vobec. Tak snad Schalke aspon vyhra, ked uz to na postup nevyzera.

Reagovat
db18

Jenže Geis se přes Stambouliho stejně není schopný prosadit a když hraje, tak to není zrovna změna k lepšímu...

Reagovat
ZB 07

Na OT zatím super zápas, Anderlecht tam má domácí atmosféru

Reagovat
Spalovač šancí

Holt tvrdě prosazovaná kultura hledišťových gaučáků umrtvuje sílu supportu domácích fans, a to nejen v Anglii

Reagovat
C-M@ster

I v Liberci na hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo v Brně na fotbale.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
ZB 07

v Anglii klasika

Reagovat
db18

Goretzka a Burgstaller

Reagovat
Rudnevs

Schalke žije! Blau und Weis, ein leben lang!! Goretzka si to zaslúži, celý zápas hrá parádne!

Reagovat
stas87

Schalke Stambouli dole a hned to ide.

Reagovat
ZB 07

Tyjo, 30 minut do konce a nikde neni rozhodnuto

Reagovat
Spalovač šancí

Neuvěřiřelná kravina všechny 4 zápasy ve stejný čas

Reagovat
ZB 07

2 mohly bejt v klidu od 19 hodin...

Reagovat
Spalovač šancí

Nechápu to. UEFA má vymakanej marketing u LM a na EL kašle, přitom i z ní by se dalo vytřískat dost peněz

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaal Sistooo

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
C-M@ster

Lol... neumí zpomalit a být naprosto kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že Karoch je pouze expert, protože podle toho jak se vyjadřuje o každým zákroku ve vápně co všechno by odpískal, tak bejt rozhodčí tak zápasy končí basketbalovým výsledkem ...

Reagovat
CHONG

Karoch je expert?

Reagovat
smazaný uživatel

titulovanej díky němu jsem dnes zjistil, že skutečně rychlý hráč nemůže být nikdy naprosto kvalitní

Reagovat
CHONG

Mě by zajímalo koho Karoch a Vlášek v ČT kouří, vyjadřování tristní, znalosti minimální a přesto jsou tam pečení vaření

Reagovat
Spalovač šancí

Celá fotbalová redakce je zamrzlá někde před 20 lety. Nicméně Vlášek se alespoň poctivě připravuje, když nic jiného. Ovšem ta jeho fistule to stejně zabije ...

Reagovat
CHONG

Poctivě připravuje? Vždyť je pořád mimo

Reagovat
Spalovač šancí

To je nervozitou.

Mimo není, jenom občas nemá úplně dobrý přehled, co se přesně na hřišti děje ...

Reagovat
CHONG

Což je u fotbalového komentátora trošku problém.

Reagovat
Spalovač šancí

To přijde časem - si to zkus někdy sám

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

líbí se mi tvůj pozitivní pohled, podle mě napáchá dost škody už u toho mikrofonu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono je někdy potřeba to vidět v jasnějších barvách, když si člověk vzpomene na dávné experty https://www.youtube.com/watch?v=1NWOodBV8VU

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli Saša 4 tutovky

Reagovat
ZB 07

Ufff, Ibra

Reagovat
C-M@ster

Kurva... kolik máme vystřídáno?

Reagovat
db18

Šetří střídání na penalty.

Reagovat
CHONG

Karoch zažil všechno

Reagovat
Teoretik

Brouk Pytlík

Reagovat
smazaný uživatel

a to málo co ještě nezažil, tak si před studiem vymodlí

Reagovat
Jordi Alba

Celta.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stas87

Viergever je pekny trotl, nohami napred a este sa hada ze to nebol faul. Stacilo malo a zranil by domaceho hraca. Veltman mu branil v hre ale ak by rumun ukazal väcsi cit pre hru, tak mu druhu neda. Tam to mohol vyriesit domluvou... Hunter slabucky, uz nema pohyb a ani vybet miesta. Snad to Schalke ukope uz.

Reagovat
db18

Podklouznul... úmysl v tom nebyl - a asi si neuvědomoval, jak do toho šel no... a mne se Huntelaar naopak docela líbí, překonal mé očekávání, já myslel, že se zaparkuje ve vápně a bude vyčkávat, naopak se docela rve, měl tam třeba skluz na půlce atp.

Reagovat
stas87

Okej, polahcujucs okolnost ale vyzeralo to dodt zle z opakovacky. Tak to Hunter rozhodne, ked sa nezhodneme.

Reagovat
db18

Spíš jsme na Huntera měl každý jiný očekávání.

Reagovat
db18

...a třeba tenhle zákrok mi přišel horší, protože v tom byl i úmysl, i když pěkně nevypadal ani jeden.

Reagovat
db18

Paráda Snad mají teda v hlavě, že jeden gól Ajaxu by pořád znamenal postup Ajaxu a nevypustí to...

Reagovat
Spalovač šancí

pojistili to dvěma goly

Reagovat
stas87

Sejad naprosto luxusne a rozhodne to zřejmě Caligiuri, ktory toho dnes strasne zadrbal.

Reagovat
Rudnevs

Parádny center od Kolasinaca a Caligiuri rozhodol. Čítal som čosi od stasa, že Riether nehrá dobrý zápas a po tej jeho strane to nefunguje, ale Riether hrá dobre, akurát na Kolasinaca nemá.

A nesmieme zabúdať, že toto všetko je veľká zásluha Fährmanna, ktorý v Amsterdame vychytal Younesa, van de Beeka, Kluiverta a ešte ďalšie asi tri strely. Celej BL sekcii sa ospravedlňujem za tú hovadinu z minulej sezóny, keď som pred neho staval Hildebranda len podľa sympatii.

Eurofighter 2017

Reagovat
Rudnevs

Ale teda samozrejme treba ostať nohami na zemi a ubrániť to ... Keď si to tak spätne po sebe čítam, tak to vyznie akoby Schalke už postúpilo a to nebol môj zámer.

Reagovat
stas87

Nie ze nehra dobry zapas, len malo podporuje ofenzivu a vsetko ide cez Kolasinaca. Tak nabuduce lepsie citaj a nehladaj v tom nieco ine, ked tam nic ine nie je.

Reagovat
Rudnevs

Neviem, prečo som si myslel, že o Rietherovi je tam viac.

Navyše som to ešte aj zakríkol. Sa na to môžem vy...

Reagovat
ZB 07

Jedem Anderlecht ještě

Reagovat
db18

Nastasic omg

Reagovat
db18

To už spíš vypadalo tak, že Schalke mělo o hráče míň...

Reagovat
stas87

Nevidel som na 3-1, teraz uz gol Younesa ano. Zasa to tam dodrbal Nastasic pri rozohravke? Bol to on?

Reagovat
db18

Snažil se odkopnout balon před Fährmannem, ale kopl ho do nohy hráče Ajaxu, od kterého to šlo do brány...

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke

Reagovat
C-M@ster

Stream na Lyon?

Nevidím nic na soccerstreams a nefungujou mi odkazy ze streamcomando

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
C-M@ster

dík dík

Reagovat
vladino10

Tak.. štýlovejšie ukončenie sezóny v európskych pohároch snáď ani nemohlo prísť..

Reagovat
CHONG

Schalke

Reagovat
Hokaido

Premier League > Bundesliga

Reagovat
Coutinho10

aspon jedny pencle

Reagovat
Teoretik

Anderlecht klobouk dolů. Letošní postup Mourinhova Manchesteru v EL mi připomíná Chelsea, když to vyhráli před pár lety. Nepřesvědčivé výkony, těsné výsledky, rozhodnutí spíše až v závěru. Snad to neskončí stejně

Reagovat
CHONG

V klidu, vyhraje Celta

Reagovat
Coutinho10

Besiktas zatim milimetrovy penalty

Reagovat
Spalovač šancí

Na Beckhama

Reagovat
Whitemedia

to je dmnt

Reagovat
Whitemedia

Lopes

Reagovat
Whitemedia

L Y O N !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Srb a Chorvat to Besiktasi posrali, tak to negratulace

Reagovat
stas87

Som myslel ze po poslednej penalte zacne piskot a divocaci to rozjedu ale asi sankcie od UEFY urobili svoje. Komicke, ze turkov popravi dalsie horke hlavy zo Srbska. Jallet by zasluzil ist peso do Francuzska, tak skusey hrac a kopne to tak na picu.

Reagovat
C-M@ster

Jj, takovej fanoušek má plnou hlavu sankcí.

Bylo to pade na pade a neklaplo to při penaltovým rozstřelu... to člověka zahalí spíš smutek než vztek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele