Evropská liga - preview odvet 1. kola vyřazovací části

26.02.2015, 08:46
Previews
Jména všech šestnácti osmifinalistů dnes pozná letošní ročník Evropské ligy. Takřka jistý postup už po prvních zápasech mají Neapol, Everton a dobře nakročeno k postupu mají Bruggy, dalších třináct duelů ovšem slibuje hodně dramatickou podívanou...
Dinamo Moskva - RSC Anderlecht  (čtvrtek 18:00)
Jedna z papírově vyrovnanějších dvojic prvního kola play-off Evropské ligy se poprvé rozešla bez branek, a nyní je tak před domácí odvetou lehkým favoritem Dinamo Moskva. V Anderlechtu ale rozhodně hodlají o postup zabojovat, tím spíše, že k němu stačí i gólová remíza..

Zatímco se belgický mistr kvalifikoval do jarní části EL z Ligy mistrů, Dinamo hrálo v soutěži i na podzim - a šlo mu to přímo báječně. Pokud počítáme i závěrečnou výhru v předkole, triumfovali svěřenci Stanislava Čerčesova sedmkrát (!) v řadě a do play-off postoupili bez ztráty jediného bodu. První zaváhání přišlo až s remízou 0:0 v Bruselu.

Moskvané navíc mohou za výsledek děkovat gólmanovi Vladimiru Gabulovovi, i když dost práce měl i jeho protějšek Silvio Proto. V odvetě se Čerčesov bude muset obejít bez Alexandera Büttnera, který si patnáct minut před koncem vysloužil červenou kartu, a příliš optimismu domácím nepřidává ani solidní forma Anderlechtu na cestách - tým albánského kouče Besnika Hasiho neprohrál mimo vlastní stadion v Evropě už třikrát za sebou (ačkoliv ve všech případech z toho byla pouze remíza).

Skvělou domácí formu Dinama (sedm zápasů bez porážky) navíc nabourává ne zrovna oslnivá bilance s belgickými kluby, ačkoliv Čerčesov se statistikami v probíhající sezoně příliš zaobírat nemusí. Tento bývalý vynikající brankář, který reprezentoval Sovětský svaz i později samostatné Rusko, totiž od svého příchodu na lavičku v dubnu 2014 sbírá na mezinárodním poli skvělé výsledky - Dinamo prošlo do jarní fáze evropské soutěže poprvé od roku 1996, kdy jej ve čtvrtfinále tehdejšího Poháru vítězů pohárů vyřadil Rapid Vídeň.

Hasimu navíc v nelehkém úkolu přerušit aktuální úspěšnou sérii soupeře příliš nepomáhá ani nepříjemná marodka - domácím chybí pouze suspendovaný Büttner, Anderlecht ale do Ruska odcestoval hned bez tří hráčů, Kawayi, Suáreze a Sylly. Otazníky se navíc vznáší nad případnými starty Contého (kotník), Mbemby (stehno) a Praeta (záda).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zenit Petrohrad - PSV Eindhoven  (čtvrtek 18:00)
Fotbalisté ruského Zenitu Petrohrad vkročili tou správnou nohou za postupem do osmifinále Evropské ligy a proti rozjetému nizozemskému PSV Eindhovenu uspěli v prvním zápase na půdě soupeře po výsledku 1:0. Nyní jim stačí na domácí půdě hrát skvěle v defenzívě a v tuto chvíli jsou jasnými favority na postup. Ovšem PSV se určitě bez boje nevzdá, má velmi kvalitní útok a pokusí se zúročit formu z ligové scény, kde vyhrálo již desetkrát v řadě.

Ruský celek ještě nevstoupil do domácí soutěže, ovšem po její polovině suverénně vede o sedm bodů před druhým CSKA, svůj premiérový zápas v nejvyšší soutěži odehraje druhý víkend v březnu. O osudu úvodního střetnutí rozhodl v 64. minutě brazilský kanonýr Hulk. "Upozorňoval jsem na jeho kvality a jak se ukázalo, tak právem. Nyní nás čeká ještě složitější úkol, budeme muset útočit a zastavit ho bude nesmírně složité," uvedl kouč hostů Phillip Cocu.

Jeho tým dokázal napravit čtvrteční porážku v ligovém střetnutí s Dordrechtem a na čele si už vytvořil čtrnáctibodový náskok. "Jsou to zcela dvě odlišné soutěže a žádný celek Eredivisie se nemůže Zenitu rovnat hlavně s defenzivní prací. Náš soupeř má velmi kvalitní kádr, jen velmi zřídka chybuje a rozhodně patří k nejlepším výběrům na evropské scéně," dodal vzápětí s velkým obdivem čtyřiačtyřicetiletý trenér Eindhovenu.

Cocu stále nemůže využít služeb Ariase, který má problémy s kotníkem, potíže s ramenem trápí Bertramse, vinou svalových problémů nemůže hrát ani Rekik a poraněné koleno ještě nedoléčili Schaars s Jozefzoonem. "Nemůžeme otevřít naší hru od samého úvodu zápasu, to by byla katastrofa. Pokud ale nedokážeme vsítit rychlou první branku, tak postupem času budeme muset hrát na větší riziko a nebude nám zbývat nic jiného, než doufat, že to vyjde," řekl závěrem stratég PSV.

Zenit po celu sezónu jasně ukazuje, že zodpovědný výkon v defenzívě není pro něj nic výjimečného, ovšem trenér André Villas-Boas varuje před ofenzivní silou soupeře. "Na první pohled se může zdát, že už jsme v osmifinále, ale to je chyba lávky. PSV dokáže skórovat z každé pozice, umí využívat chyb a my se musíme plně koncentrovat po celých devadesát minut. Nic jednoduchého nás rozhodně nečeká, o postup se ještě musíme porvat," krotí předčasné oslavy teprve sedmatřicetiletý portugalský kouč. Zenit kvůli blíže nespecifikovanému zranění nemůže využít služeb vyhaslé hvězdy Andreje Aršavina, k dispozici nebude ani Fajzulin. Poraněné koleno na trávník nepustí Lombaertse, otazník visí nad startem nemocného Criscita a potíže s kolenem možná nedovolí nastoupit ani Malafejevovi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - Sevilla FC  (čtvrtek 19:00)
Sevilla přijíždí do Gladbachu s minimálním náskokem a nečeká ji tedy nic jednoduchého, i když je v aktuální situaci favoritem na postup právě ona. Domácí Hříbata se budou snažit využít její špatné ligové formy..

Zatímco v Evropě totiž sevillští tradičně válí (koneckonců obhajují loňský triumf v Evropské lize), doma ve Španělsku se jim v poslední době přestalo dařit a v boji o Ligu mistrů začínají ztrácet. Ve čtyřech únorových zápasech prohráli hned třikrát, naposledy o víkendu na půdě Realu Sociedad, kde pozdní branka Xabiho Prieta rozhodla o výhře Basků 4:3.

Záložník Denis Suárez však věří, že se v Německu podaří jeho týmu zareagovat tím nejlepším způsobem. Sevilla brání těsnou výhru 1:0 z úvodního utkání, které jedinou brankou rozhodl Vicente Iborra, vzpomínky na San Sebastian jsou však momentálně čerstvější. "Byla to bolestivá porážka," přiznal Suárez. "Inkasovat rozhodující gól v samém závěru není nic jednoduchého. Musíme na to ale zapomenout a jít dál. Čeká nás důležité utkání v Mönchengladbachu a potřebujeme se stoprocentně soustředit."

Momentálně jsou svěřenci Unaie Emeryho v lize pátí, pět bodů za Valencií, která drží poslední kvalifikační místo do Ligy mistrů. Před výjezdem do Německa jim navíc příliš klidu nepřidává ani jedna nepříjemná statistika - venku v Evropě nevyhráli už sedmkrát v řadě, zatímco Hříbata právě sedm zápasů doma nepoznali porážku. Chybět navíc budou zranění Beto, Coke a Stéphane Mbia.

Ani Gladbach o víkendu příliš nezářil; remíza 1:1 na půdě zachraňujícího se Hamburku, kterou v závěru vystřelil Branimir Hrgota, však stačila k pojištění průběžné třetí příčky. "Ten bod je ohromně důležitý z psychologického hlediska. Jak vzhledem k odvetě se Sevillou, tak k následujícímu ligovému utkání s Paderbornem," oddechl si kouč Lucen Favre. "Teď se musíme soustředit na Evropskou ligu. Budeme mít výhodu domácího prostředí a víme, že můžeme postoupit."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Legia Varšava - AFC Ajax  (čtvrtek 19:00)
Fotbalisté polské Legie Varšava zažili naprosto snový podzim, s celkem slušným náskokem vedli v domácí soutěži a do vyřazovací fáze Evropské ligy postoupili naprosto suverénním způsobem z prvního místa se ziskem patnácti bodů. Ovšem po zimní přestávce se jim vůbec nedaří, ze čtyř duelů dvakrát remizovali a dvakrát prohráli. Na půdě Ajaxu v úvodním klání padli v poměru 0:1, i když byli lepším celkem a teď si rozhodně věří.

Právě se střílením branek má polský výběr největší problém, ve čtyřech zápasech skóroval jen dvakrát a v tabulce ligy má tak na prvním místě už jen jednobodový náskok. Po remíze v národním poháru, prohře 1:3 v lize s Jagielloniou a následném neúspěchu v Amsterdamu nezvládla Legia ani vystoupení na půdě Korony Kielce a získala bod po bezbrankové remíze. Ovšem ani Ajax není v úplně ideální formě a v prvním zápase EL měl opravdu velké štěstí.

V nizozemské Eredivisii se nachází na druhé pozici se čtrnáctibodovým mankem na vedoucí PSV a s obhajobou titulu už to vypadá z jeho pohledu bledě, naposledy se rozešel smírně s nováčkem z Tilburgu po výsledku 1:1. Hrdinou čtvrtečního duelu se stal polský útočník Arkadiusz Milik, který jedinou branku tohoto střetnutí zdolal klub z rodné země a prosadit se dokázal taktéž proti Tilburgu, na kontě už má jedenáct vstřelených branek.

"Mám vlastní herní styl a nesnažím se nikoho kopírovat. Snažím se v Ajaxu odvádět maximum a jsem rád, že to zatím vychází. Legia nám v prvním utkání jasně ukázala, že má velmi silný tým a o lepší výsledek ji připravila pouze koncovka. My se musíme herně zlepšit a dobře víme, že nás ve Varšavě čeká nesmírně tuhý boj o postup," řekl s velkou dávkou opatrnosti teprve dvacetiletý útočník.

Domácí výběr bude hrát v kompletní sestavě, naopak kouč Ajaxu Frank de Boer musí řešit problémy s marodkou. Na ní se nacházejí Leeuwenburgh kvůli poraněnému ramenu a také dánský útočník Fischer vinou svalových potíží. Další útočník Sigthórsson už vyléčil problémy s kolenem, ovšem teprve se vrací do plného tréninku a jeho start je ohrožen stejně jako u Veltmana s Zimlingem.

"Naše forma není úplně nejlepší, ale hodláme postoupit do další fáze a pevně věřím, že se nám tento cíl povede splnit. Legia má velmi kvalitní útočníky a k lepším výsledkům ji chybí jen lepší koncovka. Musíme k utkání přistoupit velmi zodpovědně bez větších chyb, bude to ale hodně perných 90 minut," uvedl stratég de Boer.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo Kyjev - EA Guingamp  (čtvrtek 19:00)
Vydrží "guingampský zázrak" i do dalšího kola? Svěřenci Jocelyna Gourvennece prožívají v Evropě pohádkovou sezonu - a končit se jim evidentně ještě nechce. Silné Dynamo Kyjev doma porazili 2:1, nyní je však v odvetě čeká mnohem těžší práce..

Skromný bretaňský klub se do druhé nejprestižnější evropské klubové soutěže kvalifikoval coby vítěz domácího Ligového poháru, a mnozí mu předpovídali rychlý konec ve skupině; nyní, o sedm zápasů později, má Guingamp velmi slušnou šanci projít do osmifinále. Klíčové bude v Kyjevě neprohrát, neboť Dynamu by díky brance vstřelené na Roudourou stačila i výhra 1:0.

Vzpomínky na francouzské oponenty v prvním kole play-off EL jsou však na Ukrajině ještě stále živé - začátkem roku 2013 vypadl hrdý klub s Bordeaux, a o rok později se ve stejné fázi poroučel po souboji s Valencií. Pro Guingamp jde naopak o premiérovou jarní pohárovou účast, a není pochyb o tom, že se Gourvennec pokusí napodobit úspěch Francise Gillota a jeho Les Girondins.

Stadion v Kyjevě nicméně není pro soupeře zrovna oblíbeným místem. Dynamo bude vysokým favoritem - vždyť ve skupinové fázi opanovalo všechny tři domácí duely, pokaždé o dvě branky. Na druhou stranu se mu doma na Francouze tradičně nedaří, vyhrálo pouze jednou z posledních sedmi pokusů, a tento fakt nahrává spíše teorii o tom, že guingampská "pohádka" bude ještě chvíli pokračovat.

Kouč Sergej Rebrov, bývalý skvělý útočník a živoucí legenda ukrajinského klubu, tak musí přijít s promyšleným plánem. On sám se ambicí rozhodně nezříká - ostatně nemá proč, Dynamo pod ním vede domácí ligu a v EL prý chce vystoupat až na samý vrchol. "Vnímám to tak, že si v každé soutěži klademe za cíl první místo," prohlásil Rebrov sebevědomě. "Tady je to stejné, i když samozřejmě jdeme zápas od zápasu. Pokud se na soupeře dobře připravíme, úspěch nás nemine."

Guingamp bude opět spoléhat na svého elitního útočníka Claudia Beavueho, který v prvním utkání zavelel k obratu, když vynuloval vedoucí branku Dynama; o výhře nakonec rozhodl Moustapha Diallo. Rebrovovi svěřenci mimochodem dohrávali o devíti, čili dnes rozhodně nebudou kompletní - k distancovaným Belhandovi, Sydorčukovi a Jarmolenkovi se přidává ještě zraněné duo Garmaš, Makarenko, zatímco nad starty Jeremaina Lense a Dieumerci Mbokaniho se vznášejí otazníky.

Pokud se francouzskému týmu podaří náskok udržet a postoupit do osmifinále, přímo v Kyjevě se slavit nebude - klubové vedení se totiž rozhodlo zareagovat na nestálou politickou situaci na Ukrajině tím, že nevypravilo oficiální výjezd. Fanoušci samozřejmě mohou cestovat i na vlastní pěst, klub samotný jim to však nedoporučuje.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Red Bull Salzburg - Villarreal CF  (čtvrtek 19:00)
Výsledek 2:1 z prvního domácího zápasu může být v play-off hodně ošemetný - a spoléhá na to i Salzburg, který před odvetou s Villarrealem touží po postupu. Španělé sice doma zvítězili, jejich rakouský soupeř je však na vlastní půdě mnohem silnější..

Svěřenci Adiho Hüttera totiž ještě letos doma v Evropě neprohráli; čtyřikrát se radovali z vítězství, jedno utkání skončilo remízou. Zejména díky této skvělé formě jim pak nedělalo potíže pohlídat si postup ze skupiny, ve které mimochodem nepadli ani jednou - první neúspěch přišel až na Madrigalu. Svými góly o tom rozhodli Ikechukwu Uche a Denis Čeryšev, zatímco za Rakušany se prosadil pouze Jonathan Soriano z penalty.

Na Soriana bude Hütter spoléhat i tentokrát; španělský útočník jednak zná tamní fotbalové prostředí, jednak je opravdu dobrý ve střílení branek. Loni byl vůbec nejlepším střelcem celé EL s osmi góly, letos jich má na kontě už šest. S jeho pomocí by Salzburg rád zopakoval dosud jediné střetnutí těchto dvou týmů v Rakousku, které na podzim 2009 (ve skupině tehdejšího Poháru UEFA) skončilo domácí výhrou 2:0.

"Na Madrigalu jsme ukázali, že umíme bojovat, a vynutili si patřičný respekt," prohlásil obránce Andreas Ulmer. "Před odvetou máme docela dobrou výchozí pozici a samozřejmě toho chceme využít." Ulmerův optimismus sdílí i jeho spoluhráč Martin Hinteregger: "Odehráli jsme (ve Villarrealu) dobré utkání, ale nepodařilo se nám vyvarovat se chyb, zejména v obraně. Na to se musíme zaměřit. Směrem dopředu nemáme problémy, umíme střílet branky. Cítím, že ve čtvrtek uspějeme."

Rakouský mistr bude vedle suspendovaného Ilsankera postrádat i zraněné duo Quaschner - Sorensen (oba kotník); nejistý je start Leitgeba (koleno) a Minamina (třísla). Žlutá ponorka se bude muset obejít bez tří hráčů, zdravotní stav nepustí na hřiště Marína, Jokiće a Bruna Soriana.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.60 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Beşiktaş JK - Liverpool FC  (čtvrtek 19:00)
Jakkoli je v letošní sezoně turecký Besiktas nepříjemným soupeřem, může se Liverpoolu cestovat na horkou istanbulskou půdu hezky zvesela bez vážnějších obav. A nejen proto, že právě v turecké metropoli před deseti lety Reds triumfovali ve finále Ligy Mistrů...

Díky pozdní brance Maria Balotelliho si liverpoolští do odvety vezou těsný náskok 1:0, ovšem to nejdůležitější je jejich forma z posledních měsíců. Po nevyvedeném vstupu do sezony, který korunovala "degradace" z Ligy Mistrů právě do vyřazovací fáze Evropské ligy, totiž svěřenci Brendana Rodgerse našli loňskou formu, která jim málem přivála i ligový titul. Od půlky prosince Liverpool prohrál jeden jediný zápas z osmnácti a šest z posledních sedmi dokonce opanoval ryze vítězně.

"Na začátku sezony jsme se bavili o tom, jaký vliv na nás bude mít odchod (Luise) Suáreze, ale nyní jsme to dokázali překonat," vysvětluje záložník Joe Allen. "Potřebovali jsme nějaký čas, abychom se se vším dokázali vypořádat." Liverpool se nyní vrátil k dobrým výkonům a po vítězství na hřišti Southamptonu se posunul dokonce na vzdálenost pouhých tří bodů za třetí Arsenal. "Zvykali jsme si na odlišný systém, nyní jsme však možná dokonce ještě lepší," doplnil velšský středopolař.

A právě úspěch na evropském fotbalovém poli by mohl nakonec být perfektní pojistkou, kdyby se náhodou ligový útok na umístění v první čtveřici nevydařil. Od letošního ročníku totiž vítěz Evropské ligy automaticky v ročníku příštím putuje do základní skupiny Ligy Mistrů. Proti bude Besiktas, který si doposud pod vedením Slavena Biliće vedl nadmíru dobře, ovšem po prohře na Liverpoolu stejným výsledkem podlehl i Eskisehirsporu, což jej stálo první místo v domácí soutěži a propad za Galatasaray.

"Prodělali jsme v posledních dvou klíčových zápasech značné ztráty," nezastírá chorvatský trenér Besiktase. "Na zápas s Liverpoolem nám chybí celá řada důležitých hráčů, ale i tak se musíme snažit předvést to nejlepší, abychom naše problémy překonali. V lize jdou ještě občasné prohry vykompenzovat jinde, v Evropě nic takového možné není."

Zatímco na straně domácích chybí brankář Zengin a z pole také Koybasi, Tosun, Gulum a Motta, Liverpool se před zápasem obává o stav kapitána Stevena Gerrarda, Mamadou Sakha a Lucase Leivy, zatímco Lazar Marković zůstává mimo hru kvůli trestu za své dřívější vyloučení v zápase s Basilejí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 19:00)
Jeden ze šlágrů odvet prvního vyřazovacího kola Evropské ligy je bezesporu utkání Fiorentiny s Tottenhamem. První zápas na londýnské půdě skončil smírně 1:1, a tak zůstává vše otevřené, navíc s přidanou hodnotou v podobě povinnosti hostů alespoň jednou skórovat, jestliže chtějí postoupit dále. Můžeme se tak těšit na napínavý ofenzivní fotbal.

Tottenhamští však musí být na pozoru i z jiného důvodu: tento zápas bude prvním z řady, které v následujících dvou týdnech začnou naskakovat v rychlém sledu za sebou. Celkem jde o pět zápasů, přičemž hned čtyři z nich navíc Spurs odehrají na půdě soupeře. Mauricio Pochettino tak musí tuto klíčovou část sezony zvládnout na jedničku, jinak se mohou Spurs do měsíce odebrat na symbolickou předčasnou dovolenou...

Hned příští zápas po zastávce v Itálii je navíc tím možná vůbec nejdůležitějším. Kohouty totiž v neděli vyzve na stadionu Wembley v rámci finále ligového poháru londýnský rival z Chelsea. Přesto záložník Nabil Bentaleb zůstává pevně přesvědčen, že ani nabitý harmonogram jeho klub nedokáže ve Florentině vyvést z míry. "Kdybychom z Evropské ligy vypadli, byli bychom znechucení. Jedeme si na Fiorentinu pro vítězství."

Na otázku, zda by vyřazení v evropských pohárech přece jen nemohlo Tottenhamu pomoci, se alžírský defenzivní záložník odmítavě ohradil: "Jestli takto začneme přemýšlet, jsme rovnou odepsaní. Musíme v sobě držet pořád tentýž hlad po vítězství v každém zápase znovu a znovu. V obou pohárech máme slušné šance. Díky širokému kádru máme i možnost hrát dobře za všech okolností a budeme to chtít prokázat."

Stejně jako Spurs (2:2 s West Hamem United) ztratila v domácí soutěži ligové body i Fiorentina. Italský celek uhrál pouze bod za remízu s Turínem, když sice v 85. minutě skóroval nově příchozí Mohamed Salah, jenže záhy stihnul vyrovnat Giuseppe Vives. Trenér Vincenzo Montella tak logicky nebyl ani trochu spokojený. "Drželi jsme se v obraně dobře, ale bylo naivní inkasovat takový gól. Byli jsme v posledních minutách rozhození, aspoň se z toho do budoucna můžeme poučit." Šanci k tomu ‚Fialky‘ mají hned ve čtvrtek večer.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Celtic FC  (čtvrtek 19:00)
Zřejmě nejzajímavější a nejdramatičtější zápas v úvodním kole play-off Evropské ligy se odehrál v Glasgowě - tamní Celtic vyválčil díky pozdní trefě Johna Guidettiho divokou remízu 3:3 s Interem. Milánský klub však rozhodně neplánuje loučit se se soutěží už v této fázi a doma chce potvrdit roli favorita..

Bylo to čtvrté vzájemné utkání obou gigantů evropského fotbalu, a přestože zlaté časy Celtiku i Interu jsou nyní hudbou minulosti, rozhodně bylo na co se koukat. Nerazzuri vedli už po 13 minutách o dvě branky, zuřivě bojující Skotové však stihli ještě do poločasu vyrovnat - do šaten se však šlo po trefě Palacia za stavu 3:2 pro Inter. Nakonec musel rozhodnout až Guidettiho záblesk v samém závěru. Nyní touží zasloužilí fanoušci Celtiku po zopakování slavného finále PMEZ z roku 1967, kdy jejich tým pod vedením legendárního Jocka Steina udolal Inter Helenia Herrery 2:1.

Bude to ale hodně náročný úkol, zejména vzhledem k tomu, že Celtic v Itálii ještě nikdy nevyhrál, zatímco Inter stále čeká na to, až jej na San Siru udolá první skotský klub. Nerazzuri navíc doma v Evropě neprohráli už desetkrát v řadě, není tedy pochyb o tom, kdo do dnešního utkání vstupuje jako vysoký favorit.

Kouč Roberto Mancini nicméně před přehnaným optimismem důrazně varuje; duel je podle něj stále otevřený, a pokud mají milánští projít do osmifinále, budou potřebovat podporu z tribun. "Nebude to nic jednoduchého," prohlásil 'Mancio' na předzápasové tiskové konferenci. "Musíme hrát naplno celých 95 minut. Čeká nás těžký zápas, protože Skotové se nikdy nevzdávají, ani když se věci nevyvíjejí v jejich prospěch."

Inter nicméně v poslední době nabral slušnou formu, což v sezonách po odchodu Josého Mourinha nebylo zrovna obvyklé. "Důležité je, že si díky dobrým výsledkům nyní můžeme dovolit trochu se uvolnit a soustředit se na přípravu," přiznává Mancini, avšak dodává: "Nesmíme však za žádných okolností polevit, protože rozhodnout může jediná minuta. Fanoušci na San Siru nám vždy pomáhají a já doufám, že tomu tak bude i ve čtvrtek."

Celtic vstupuje do utkání s vědomím, že pokud se mu nepodaří v Miláně skórovat, v soutěži končí; i přesto však ze zelenobílé kabiny sálá bojová nálada. "V určitých pasážích budeme chtít dostat soupeře pod tlak," vyhlašuje asistent trenéra John Collins. "Taková je naše hra - držet míč, hodně si přihrávat a snažit se kontrolovat hru. Jet na San Siro a vybojovat tam tři body by byl fantastický úspěch. Musíme si věřit. Nemáme strach, pouze respekt."

"Postup je v našich silách," věří odhodlaný Collins. "Už v prvním zápase jsme dokázali vstřelit tři branky a vytvořit si spoustu dalších šancí. V současnosti můžeme potrápit jakéhokoliv soupeře, můžeme skórovat proti komukoliv. Těžší bude zajistit pevnou defenzivu a vyvarovat se inkasování laciných gólů. Všichni hráči musí v první řadě pracovat pro tým, s míčem i bez něj," zakončuje.

Oba tábory budou postrádat dva zraněné hráče - Mancini nemůže postavit Jonathana (koleno) s Nagatomem (stehno), kouč Celtiku Ronny Delia se zase musí obejít bez Lustiga (kotník) a Mulgrewa (koleno). Zdravotní problémy hlásí i domácí Andreolli (stehno), Campagnaro (lýtko) a D'Ambrosio (stehno), stejně jako hostující Denayer (lýtko).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - BSC Young Boys  (čtvrtek 21:05)
Snad jedině kolosální zkrat Evertonu či dokonalý výkon švýcarských Young Boys mohou zapříčinit napínavou odvetu poté, co minulý týden liverpoolský celek zvítězil v Bernu jednoznačně 4:1. Největším soupeřem budou pro hráče Tofees oni sami, aby příkladně rozehranou partii v odvetném zápase nepodcenili.

Přesně na toto téma před zápasem hovořil záložník James McCarthy. Drtivá výhra ze hřiště soupeře totiž je poněkud zavádějící, neboť domácí celek se ujal vedení a i poté měl celou řadu šancí. Pošramocené sebevědomí si navíc Young Boys plně vyléčili víkendovým zápasem s Basilejí, který výhrou 4:2 přispěl ke zdramatizování boje o švýcarský ligový titul. Evertonští naopak mohou po očku pošilhávat po nedělním zápase na půdě londýnského Arsenalu. "S Arsenalem to bude další velký zápas v lize, ale nejdříve se musíme starat o čtvrtek," prohlásil McCarthy.

"Máme sice velký náskok, ale nehodláme si s ním zahrávat. Musíme předvést patřičný výkon, oba zápasy jsou důležité," pokračoval irský reprezentant. "Letos to zatím byla značně frustrující sezona, zvláště v lize. Ale máme teď v zádech skvělý výsledek z Evropy a potřebujeme si takové výhry převést i domů."

Zatímco Everton díky hernímu systému Premier League nevypadl za celou zimu ze zápasového rytmu, Young Boys za sebou mají dlouhou zimní přestávku. Výhra nad Basilejí ukazuje, že se již celek z hlavního města Švýcarska dostal zpět do formy, kterou ostatně ve skupinové fáze Evropské ligy pocítila i pražská Sparta. Obrátit však výsledek 1:4 ve svůj prospěch bude vyžadovat vstřelení vysokého počtu branek, a proto je dobrou zprávou návrat Alexandera Gerndta. Švédský kanonýr po bezmála roční pauze proti Basileji hned dvakrát skóroval a společně s Guillaumem Hoarauem budou chtít Everton řádně provětrat.

Na žádost stručně popsat své pocity po návratu z vážného zranění kotníku Gerndt spokojeně odvětil: "Hotová pohádka. Cítím se skvěle, vracím se do hry, ale pořád ještě nejsem v té nejlepší formě." Nezbývá než si počkat, jak si s touto hrozbou poradí improvizovaná evertonská defenziva, která se bude muset obejít bez svého obvyklého stopera Johna Stonese kvůli karetnímu trestu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Turín FC  (čtvrtek 21:05)
Athletic dokázal v Turíně vstřelit dvě branky a ty se mu budou náramně hodit. Domácí Turín sice v prvním utkání jen remizoval, ale po herní stránce to vůbec nebylo špatné. Teď ale Býky čeká náročný výlet do Baskicka a zároveň historie, která mu právě nefandí.

Španělsko. Zatímco na osobní dovolenou by se nejeden hráč Turína do této země zřejmě těšil, po té profesionální stránce tahle destinace rozhodně mezi jeho oblíbené nepatří. Zvláště, pokud jde o hráče FC Turín. Tým trenéra Giampiera Ventury na španělské půdě sehrál čtyři zápasy a všechny z nich prohrál. Ani herně se mu moc nedařilo, protože zde vstřelil jen jednu branku a hned jedenáct inkasoval. Pokud chce postoupit do další fáze, musí vyhrát nebo remizovat alespoň 3:3. Venturovy svěřence může těšit alespoň fakt, že v prvním zápase měli hodně šancí.

Ani minulé utkání v rámci Serie A nevyznělo pro Granatu vůbec špatně. Býci navštívili Toskánsko, aby se zde utkali s domácí Fiorentinou. Dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu, ale domácí prapor pozdvihl Mohamed Salah. Posila z Chelsea se trefila pět minut před koncem a zdálo se, že tím rozhodla o třech bodech. Chyba lávky, protože FC zabojovalo a o pouhé tři minuty později se radovalo ze srovnání. Giuseppe Vives se prosadil v 87. minutě a Turín opět nepadl. Něco podobného by potřeboval také na stadionu San Mamés.

Ani jeden z týmů nebude mít kompletní kádr. Hosté mají jedinou absenci, kterou je mladík Marco Benassi. Ten dostal příliš mnoho žlutých karet, takže odvetné utkání v Baskicku bude muset vynechat. Domácí Lvi budou o postup bojovat bez Andera Iturraspeho a středního útočníka Guillerma Fernandeze, který je zraněn. V minulém utkání se lépe dařilo právě Baskům, kteří si poradili s Rayem Vallecano. Jako kdyby tyto dva celky měly sklon pro dramatičnost, protože také Bilbao rozhodlo o třech bodech až dvě minuty před koncem. Jediným střelcem zápasu se stal Aritz Aduriz.

I díky dvěma brankám z prvního klání jsou větším favoritem domácí. A v jejich postup věří také střelec Aritz Aduriz. V čem spočívá síla baskického klubu? V rozhovoru pro italský deník Tuttosport útočník Lvů uvedl: "My nehrajeme na několik skvělých individualit. Hlavní je pro nás vždycky tým jako celek. To můžete vidět i z našeho herního projevu, protože se soustředíme na to, abychom hráli jako skupina. Každý tu má své místo a každý dělá to, co může, abychom uspěli. Proto je tak těžké vyřadit naše klíčové hráče."

"Je pravda, že máme v týmu několik skvělých hráčů, kteří jsou připraveni vzít na sebe odpovědnost v důležitých momentech. Máme tu Ikera Muniaína, který má potenciál stát se hvězdou té nejvyšší kvality. Je rychlý, mladý, má čich na výběr místa a jeho technika je úžasná. Poslední dobou se mi čím dál víc líbí Iňaki Williams. Má neuvěřitelný hlad po úspěchu, je tam, kde má být. Střílí důležité branky a má velký potenciál. Umí ustát tlak."

"Nesmíme Turín podcenit. Vstřelili jsme jim dvě branky, ale to nic neznamená. Když bychom teď odpočívali a přestali hrát, bylo by to osudné. Turín je velmi dobrý tým a ačkoli možná nemá v rámci Evropy ten nejlepší zvuk, hraje hodně ambiciózně. Je rychlý v útoku, vychází z dobré obrany a umí překvapit. Když jeho hráče necháte na chvíli o samotě, vymstí se vám to. Snad se nám to nestane, protože my budeme hrát na výhru," dodává španělský střelec.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Aurtenetxe, Laporte, Etxeita, Marcos, San Jose - Muniain, Rico, Viguera - Williams
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovic, Glik, Moretti - Darmian, Gazzi, Kaddouri, Vives, Molinaro - Lopez, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting CP - VfL Wolfsburg  (čtvrtek 21:05)
Podaří se Sportingu zastavit Base Dosta? To je otázka, kterou si lisabonští fanoušci kladou před domácí odvetou s Wolfsburgem ze všech nejčastěji - Dost má v únoru neuvěřitelnou formu a sestřeluje jednoho soupeře za druhým. Zvrátit nepříznivě se vyvíjející dvojzápas tak nebude pro Lvy nic jednoduchého..

Svěřencům Marka Silvy tak nezbývá než spoléhat na to, že se jim podaří potvrdit zlepšenou formu z domácí soutěže, kde se po nevydařeném podzimu dokázali alespoň teoreticky vrátit do boje o titul, či alespoň o druhé místo. Wolfsburg jede do Portugalska s dvoubrankovým náskokem, který mu v domácím zápase vystřelil právě zmiňovaný nizozemský fantom.

Byl to historicky vůbec první vzájemný střet těchto klubů, a německé publikum si z něj pamatuje především jednoho muže - Bas Dost po bezbrankové první půli rozhodl dvěma trefami a nasměroval Vlky do osmifinále. Byl to jeho devátý a desátý gól v posledních šesti soutěžních zápasech. Od té doby ještě stihl skórovat v lize proti Herthě a není pochyb, že momentálně patří mezi nejnebezpečnější útočníky v Evropě.

Sporting však určitě není bez šance. Potřebuje zvítězit minimálně o dvě branky, což se mu letos proti německému soupeři už jednou doma povedlo - Schalke v základní skupině Ligy mistrů udolal 4:2 (ačkoliv tento výsledek by dnes posouval dále Vlky, díky pravidlu o brankách na hřišti soupeře). Německým týmům se na Alvalade dlouho dařilo, neprohráli tam prvních osm duelů, od té doby se ale Lvi "sebrali" a poslední dvě střetnutí s bundesligovou konkurencí opanovali.

Lisabonský stadion v současnosti určitě není místem, kam by se jezdilo pro body; z posledních 19 (!) evropských pohárových zápasů si všechny tři odvezla pouze Chelsea, loni na podzim v Lize mistrů. Pokud tuto statistiku převedeme pouze na Evropskou ligu, zůstává pevnost jménem Alvalade dosud nedobyta - devatenáctkrát nastoupil Sporting v této soutěži k domácímu zápasu, devatenáctkrát neprohrál. Jde o rekord celé historie EL.

Wolfsburg se tedy bude mít co ohánět, i když s Dostem v životní formě a dvougólovým náskokem v kapse jsou jeho šance velmi slibné. Ve skupinové fázi soutěže venkovní zápasy Vlků bavily - na Evertonu sice prohráli 1:4, poté ale přišly triumfy v Krasnodaru (4:2) a Lille (3:0). Vzhledem k ofenzivnímu zaměření obou soupeřů by hodně gólů mohlo padnout i dnes.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.50 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Club Bruggy - Aalborg BK  (čtvrtek 21:05)
Bruggy jsou vlastně jednou nohou v osmifinále, teď jenom potřebují jediné, a to zkrátka nepokazit odvetu. V Aalborgu byly jasně lepším týmem, vsítily tři branky a jen jeden inkasovaly, takže i případná porážka o dvě branky by domácí mohla posunout dál. Za současné situace je ovšem belgický celek jasným favoritem na vítězství.

Hosty navíc trápí i celkem velká marodka, svou roli možná v Dánsku rozhodla také nerozehranost, neboť až tento víkend odstartovala jarní část ligy. Donny Gorter, Jakob Ahlmann, Lukas Spalvis, ti všichni jsou aktuálně na listině marodů. A k tomu možná nenastoupí ani nová posila Andreas Blomqvist či Nikolaj Thomsen.

AaB zkrátka v Bruggách nebudou mít vůbec co ztratit. "Jsme si vědomi své situace. Soupeř nás před týdnem předčil ve všech směrech a zasloužil si vyhrát. Nic jiného nemůžeme říct," uvedl kouč Kent Nielsen. "Teď je jen na nás, abychom ukázali, že jsme efektivní. Pokusíme se vyhrát a uvidíme, jestli si postup zasloužíme."

Domácí lodivod Michel Preud'homme nechce nic podcenit. Pro tenhle klub, který zažívá jednu z nejpovedenějších sezón za poslední léta, by byla velká škoda, kdyby si působení v Evropské lize ještě nějak pokazil. "Ve fotbale není nikdy konec, dokud neuslyšíte závěrečný hvizd," řekl na tiskové konferenci.

Jeho mužstvo si navíc bude chtít spravit reputaci po neúspěšném ligovém klání v Gentu, díky němuž má na čele tabulky již jen jednobodový náskok. "Pořád jsme v Belgii číslo jedna," je pyšný Preud'homme. "Musíme se plně soustředit, abychom se kvalifikovali, v což doufáme. Soupeř se určitě bude snažit alespoň o nějaký úspěch."

Belgický klub zvládá i celkem náročný program, kromě evropských pohárů a Jupiler League totiž může triumfovat také v domácím poháru, kde se v březnu popere o trofej ve finále s Anderlechtem. Důležité pro Preud'hommeho je, že se všem vyhýbají zranění. Vlastně jen Björn Engels není zcela fit před tímto zápasem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympiakos Pireus - Dněpr Dněpropetrovsk  (čtvrtek 21:05)
Celkem 17 zápasů v řadě neprožil Olympiakos porážku. Až zavítal na půdu Dněpropetrovsku, odkud si do odvety play-off Evropské ligy přivezl dvoubrankové manko. Domácí navíc nejsou v úplně dobrém rozpoložení, neboť ihned poté v lize prohráli zápas nejdůležitější, a to derby s Panathinaikosem.

Svěřenci Vítora Pereiry budou mít samozřejmě obrovskou výhodu v domácím prostředí, vždyť na stadionu Georgiose Karaiskakise vyhráli už šest zápasů v řadě v rámci evropských pohárů. Ne že by byl tým v nějaké krizi, ale poslední dva zápasy se mu prostě nevydařily. Mužstvo zvyklé vyhrávat by mohly poslední události určitě poznamenat.

Pereira si je moc dobře vědom, že k postupu povede strastiplná cesta. "Musíme hrát lépe, než tomu bylo v Kyjevě. Předvést vyváženější výkon, do hry dát více charakteru a odvahy," burcoval. "Máme 90 minut na to, abychom vsítili dva góly. Musíme ukázat vůli a sebedůvěru, že opravdu chceme projít dál."

V posledních dvou utkání jako by ze hry vymizela jakási správná alchymie všech řad. Dobře totiž nefungoval jak útok, ani obrana. "Nejsme nyní připraveni na totální ofenzívu. Musíme hrát kvalitní fotbal, a to ve všech oblastech. Toho jsme schopní," ujišťoval domácí lodivod. "Musíme být tvrdí a osvětlit si naše útočné schopnosti."

Řecký celek se nebude moci spolehnout na suspendovaného Giannise Maniatise, který na Ukrajině trošku zbytečně obdržel žlutou kartu ve čtvrté minutě nastavení. Podobně jako před týdnem pak budou chybět Alberto Botía i David Fuster. Dněpr nemůže počítat s českým obráncem Ondřejem Mazuchem, jenž si na začátku února poranil koleno.

Hosté pojedou na jih Evropy relativně v klidu. Oni nebudou ti pod tlakem. Je zkrátka jen potřeba udržet si pohodlný náskok. "Budeme se snažit udržet míč ve středu pole. Na druhou stranu na první zápas nemůžeme spoléhat. Když to uděláme, zaplatíme za to vysokou cenu. Olympiakos bude útočit od začátku," říkal kouč Myron Markevyč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Trabzonspor  (čtvrtek 21:05)
Neapol odvedla v Turecku skvělou práci, porazila domácí Trabzonspor poměrem 4:0 a neinkasovala ani jednu branku. Odvetné utkání na Stadio San Paolo bude tehdy pouhou formalitou. Přesto ale turecký celek varuje, že se ještě pokusí zdramatizovat celý vývoj dvojzápasu.

Už jen jeden malý krok chybí Neapoli k tomu, aby oslavila postup. A může za to děkovat především minulém utkání, které zvládla na jedničku. Tým trenéra Rafaela Beníteze se vydal do Trabzonu s tím, že by rád sehrál vyrovnané utkání s ambiciózním domácím celkem. Už po chvíli ale bylo jasné, že vyrovnané to rozhodně nebude. Po šesti minutách se prosadil obránce Henrique, na nějž pak navázal také Gonzalo Higuaín. V exhibici Neapol proměnila především první půli zápasu, protože v 27. minutě se prosadil také aktivní Manolo Gabbiadini. V nastaveném čase druhé půle stanovil konečnou podobu výsledku Duván Zapata.

Právě ten by měl nahradit argentinskou hvězdu v základní sestavě odvetného utkání. A čím že si to zasloužil? Především svými výkony v Serii A. Neapol na domácí půdě v minulém kole první ligy přivítala Sassuolo a bylo na co se dívat. Duván Zapata nastoupil ve středu ofenzivní formace a důvěru trenéru Benítezovi splatil ve druhé půli. Po hodině hry se Zapata prosadil po akci Hamšíka. A slovenskému záložníkovi nahrával o chvíli později na druhou branku.

Trenér Benítez mu evidentně věří. I díky těmto třem bodům Neapol zůstává ve hře o druhé místo. Dosud druhému AS se přiblížila jen na rozdíl tří branek. A Vlci navíc hrají v příštím kole s prvním Juventusem Turín, takže se dá očekávat ještě velmi zajímavý boj o druhé místo. O své místo v základu by rád bojoval také belgický záložník Dries Mertens, který o něj přišel právě na úkor Gabbiadiniho a Josého Callejóna.

Mladý krajní záložník na tiskové konferenci před zápasem s Trabzonsporem sdělil: "Důležitá věc je to, že každý, kdo nastoupí, hraje na sto procent. Je jasné, že když je nás tolik, na každého se vždycky nedostane. Ale s tím se musíme smířit. Samozřejmě bych moc rád nastupoval od prvních minut, stejně jako všichni ostatní, ale to prostě není možné. Pokud budu mít jen třicet minut, musím hrát stejně skvěle, jako kdybych nastupoval od začátku. Trenér rozhoduje, kdo bude hrát. Je to jeho volba, jeho odpovědnost. A my jsme tady proto, abychom jeho pokyny plnili a respektovali."

"Nejdůležitější je, že vyhrává tým. Dokud vyhráváme, jsem spokojený. Tým je vždycky před individualitami. Slyšel jsem, že hraji poslední dobou pod svými výkony a že tím neprospívám mužstvu. Kritiku samozřejmě vnímám, ale řeknu to takto: Dal jsem gól proti Udinese, vyhráli jsme proti Trabzonsporu. Jediný zápas, kdy jsem vůbec nenastoupil, byl proti Palermu. A ten jsme prohráli. Doufám, že dostanu šanci ve čtvrtek večer a že to bude další skvělý zápas," dodává Mertens.

Neapol bude zřejmě rotovat kádrem, i proto, že ji čekají náročné zápasy během krátké doby. Především je to ale po skóre 4:0 možnost pro hráče, kteří se do základu tak často nedostávají. Trabzonspor se zase bude chtít vytáhnout. A možná pokusit se o zázrak. Vstřebává také remízu z minulého kola domácí soutěže, když si rozdělil body s Kasimpaşou. O tři body navíc přišel až v závěru zápasu. Do brány se nepostaví Onur Kıvrak, který je zraněn. Fit nejsou ani Essaïd Belkalem a Mehmet Ekici.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Britos, Henrique, Albiol, Mesto - Inler, Jorginho - Mertens, De Guzman, Gabbiadini - Zapata
Trabzonspor - pravděpodobná sestava:
Arikan - Nizam, Demir, Medjani, Bosingwa - Atik, Constant, Kara, Yilmaz, Aydogdu - Cardozo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Feyenoord Rotterdam - AS Řím  (čtvrtek 21:05)
Domácí Feyenoord bude spoléhat především na vstřelenou branku na hřišti italského soka. Domácí ale přeci jen musejí být trochu nervózní, především z reakce římských tifosi. Budou se větší souboje konat na trávníku, nebo mimo něj?

Obavy. To je slovo, které poměrně vystihuje atmosféru v Rotterdamu před klíčovým duelem Evropské ligy. Domácí tým a celý klub se zas tak moc asi nebojí svého soupeře na hřišti, ale možné odvety jeho skalních příznivců. Před utkáním ve Věčném městě skupinka holandských fanoušků zdemolovala některé historické objekty poblíž městského centra. Celá situace vyústila ve 23 zatčených a několik zraněných. Pak začala bitva na hřišti.

Olympijský stadion už ale dávno není tou tvrzí silného domácího týmu, který body nerozdává. Ne, AS v posledních týdnech a měsících naopak body rozdává celkem pravidelně a komukoli, kdo složí dohromady jedenáct zdravých fotbalistů. Vzpomeňme si, že Parmě k remíze stačilo bránit a na brankáře Morgana De Sanctise nemusela vypustit ani jeden projektil! Feyenoord byl v tomhle případě pro AS daleko větším soustem. Soustem, které domácí Vlci začali zdárně polykat, ale zřejmě bylo až příliš velké.

Gervinho před natěšeným publikem poslal domácí do nadějného vedení a projev týmu trenéra Garcii se pomalu začal vracet do normálu. Jenže AS pak přenechalo aktivitu soupeři a doplatilo na to. Deset minut po změně stran se prosadil Colin Kazim Kazim a srovnal. Od té chvíle Feyenoord jasně kontroloval hru a domácí nepouštěl do útoku. Hosté mohli odjíždět trosku zklamaní, protože byli po celý zápas prakticky jasně lepší. AS jen dokumentovalo, že se v jeho týmu děje něco závažného.

Nemá smysl vracet se k dlouhé řadě zraněných, ale za zmínku stojí, že už tak špatnou obranu ještě oslabil Alessandro Florenzi. Mladý univerzál, který hraje právě tam, kde ho trenér nejvíc potřebuje, si poranil kotník a mimo hru bude dva až tři týdny. Do hry se vedle něj nezapojí ani Castán, Strootman, Maicon nebo Balzaretti. Plusem oproti minulému utkání je fakt, že nominován byl argentinský mladík Juan Manuel Iturbe, který by mohl být vítanou posilou. Domácí se budou muset obejít bez vykartované dvojice Luke Wilkshire a Lex Immers.

Na tiskové konferenci bylo i z trenéra Rudiho Garcii cítit, že si je vědom krizové situace. Jeho tým potřebuje skórovat, pokud se chce dostat do další fáze a odčinit negativní výsledky posledních dní. V rozhovoru s novináři Garcia sdělil: "Chceme se kvalifikovat do další fáze, to je jasné. Ale musíme k tomu vstřelit nějaký gól. Chceme v Rotterdamu vyhrát, ale i remíza třeba 2:2 by byla v pořádku. Teď nám ale schází finální nahrávka, tu máme velmi špatnou," uvědomuje si francouzský lodivod.

Feyenoord se na zápas dobře připravil, když v posledním ligovém kole zvítězil nad Excelsiorem v poměru 3:2. Teď proti němu budou stát římští Vlci v čele s kapitánem Francescem Tottim. Jeho příspěvek mužstvu se vzhledem ke zvyšujícímu věku legendárního útočníka dostává stále častěji pod drobnohled fanoušků i expertů, ale například Kazim Kazim o Tottiho schopnostech vůbec nepochybuje.

Richards na téma AS poznamenal: "Vnímám tento tým jako skvělého soupeře, který je hodně ambiciózní. Poslední zápas nám ukázal, že bude těžké zvítězit. Zároveň ani my nechceme hrát na remízu. Mají ve svém středu Tottiho, což je pro mě absolutní světová špička. Je to legenda a já se moc těším na souboje s ním," dodal zkušený hráč.
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Vermeer - Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom - Clasie, El Ahmadi - Vilhena - Toornstra, Kazim-Richards, Boëtius
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Ljajić, Totti, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.40 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (876)

Přidat komentář
Jajinek

Dneska povinná výhra s Hernanesem... nic jiného mě nezajímá. Nicméně se po delší době zase na zápasy Interu těším. Těch 12 gólů v posledních 4 zápasech bylo fajn

Reagovat
Koubinhor

jen škoda, že to nikde nedávají :/ snad budou aspoň kvalitní streamy :D

Reagovat
Kily

budou hrát Shaqiri s Icardim?

Reagovat
Votas

Shaq v pondělí odpočíval, takže taky...Icardi asi podle toho, jestli se bude hrát na jeden hrot nebo dva, ale spíš jo...v očekávané sestavě je.

Reagovat
Jajinek

Shaq 90%, Icardi tak 70%

Reagovat
Kily

dík oběma

Reagovat
Koubinhor

Forza Inter, snad to bude postup v suchým triku a ne nervy až do konce... Jsem zvědav s čím se zas stopeři vytáhnou

Reagovat
Votas

"Jet na San Siro a vybojovat tam tři body by byl fantastický úspěch."

a tak z venkovního zápasu by jim mohl stačit i bod, i přesto, jak pečlivě se na ten zápas připravili...

Reagovat
andycek1

Neapol na jasny postup uz vcil, tipujem ze Inter a Viola to daju bez problemu, AS tam to je 50 - 50 a Turin to bude mat hodne tazke ale kuknem si jejich zapas a mohli by to ukopat

Reagovat
vrabejka

Besiktas 0-2 LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase dávají ten trapný Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel do téhle kategorie se náramně hodí, taky bych ho raději viděl v LM místo pseudoklubů

Reagovat
Elliasson

Dneska dávají Feyenoord - AS. Liver hraje příliš brzo.

Reagovat
fenixLFC

na novasport by sme mali byt

Reagovat
vladis271

muafani, budete nám dnes fanúškovať?

Reagovat
smazaný uživatel

reds jako reds, pro mě je černoch jak cigán....

Reagovat
nani92

Reagovat
Shevchenko

Jako dávat 2 stejné zápasy ze 3 jako minule, to snad nemyslí vážně ne? Kde je Fiorentina - Tottenham?

Reagovat
Xavi

Jn. jsou to idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Kily

přece nemůžeme chtít, aby si komentátoři a jejich hosté nastudovávali nějaké informace o takových klubech...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

jak malí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nikoho nezaujimaju

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
M11

trapas jako vzdy

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Nezájem

Reagovat
DelPiero137

Potom ze si clovek nechtiac vytvori nenavist voci nejake klubu. Vazne trapas

Este vacsi trapas ze az jedna! televizia vysiela zapas EL o 19:00. Ani RTVS, CT nikto.

Pritom tieto zapasy EL su zaujimave, hlavne neokukane.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávala aj Fanda v skupinách, ale od minulého týždňa sa nato vysrali a nechali už len prenosy na platenom Nova Sporte....

Reagovat
db18

Reagovat
DelPiero137

Fandu mi nedavno stiahli z programoveho balika

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se těšil...

Reagovat
stas87

bude hrat Baines aj Jagielka?

Reagovat
Shevchenko

Nějaké tipy dneska? Inter, Dynamo a Olympiakos?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Napoletánci to snad nepodcení a Bruggám bych věřil

Reagovat
mickey mouse

Olympiakos 1, Ajax 02, Athletic - Turín oba gól a láká mě i AS under.

Reagovat
Pipo123

Fiore - Spurs x2, Inter 1, Zenit - PSV obaja gol, Olympiakos - Dnipro 1, Sporting - Wolfsburg obaja gól, Legia - Ajax 1

Reagovat
patas92

Já mám Dynamo, Inter, Bruggy a pak zápasy Salzburgu a Sportingu - oba gól

Reagovat
Kily

Bruggy za ten kurz snad ani nestojí, tam to zavání nasazením hromady náhradníků a ne zrovna stoprocentní koncentrací

Reagovat
Pipo123

Tiež si myslím, tam treba ísť do istoty, obaja gól, aj keď tam bude asi slabší kurz

Reagovat
Kily

taky mi to přijde mnohem rozumnější

Reagovat
Pipo123

No na výhru Brugg je kurz 1,40 a na obaja gol 2,10 to je hodne prehnané, treba skúsiť

Reagovat
Shevchenko

Zápasy Aalborgu ve skupině: 6:0, 1:0, 3:0, 2:0, 1:0, 2:0

Reagovat
Pipo123

Jasne bežne by som to nehral, ale teraz je taká situácia že domáci si postup ustrážia, postavia B-cko, podľa mňa obaja dajú gól. Respektívne riskol by som skôr kurz 2,10 než 1,40

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
patas92

Já jim věřím. Když tak to mám stejně v kombíku.

Reagovat
patas92

Jinak ještě doporučuju van Gerwena, kurz 1,6 docela zadarmo.

Reagovat
Elliasson

Dinamo Moskva - Andrelecht - postup domácích po prodloužení

Zenit - PSV - přestřelku, kterou opanuje ruský tým

Legia - Ajax - remíza, která pomůže Ajaxu

Dynamo Kyjev - Guingamp - krásný zápas v podání Dynama

Besiktas - Liverpool - Slaven Bilič bude vědět, co na Liverpool platí a možná i zajímavý postup v podání Besiktase

Fiorentina - Tottenham - duo Kane, Eriksen rozhodne o výhře

Red Bull - Villareal - rodí se výhra pro Rakušany

Feyenoord - AS Řím - domácí vyhrají 2:1

Neapol - Trabzospor - 6:0?

Olympiakos - Dněpr - Gate 7 Ultras poženou domácí za výhrou 4:1

Bruggy - Aalborg - výhra Brugg

Sporting - Wolfsburg - Nani rozhodne o výhře, ale Sporting se loučí s poháry

Bilbao - Turín - jasně pro domácí

Everton - Young Boys - mladí kluci budou remizovat

Borussia Mönchendgladbach - Sevilla - domácí tentokrát budou mít větší štěstí při zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

postup Fey

Reagovat
smazaný uživatel

inter pg 1,5+ rozhodne sporting-wolf oba timy daju gol

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina dneska musí dorazit tu anglickou lůzu a EA vyhrát jen pro to, jaký jsou haluzácký králové fr.pohárů

Reagovat
Free_player

COYS!

Reagovat
FUnk

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, v článku o zápase Di(!!!)amo Moskva-Anderlecht píší o tom, že nejdále v Evropě došli v devadesátým šestým. A víte, kdo byl tehdy nejlepším střelcem tehdejšího PVP ?

Současný asistent trenéra v Baníku

Reagovat
Elliasson

Dinamo je opravdu správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím ale někteří furt používají název klubu s ypsilonem.

Reagovat
patas92

Proč pak mají oficiální stránky fcdynamo.ru?

Reagovat
Elliasson

To by mě zajímalo taky.

Reagovat
Radin

Zdravím, chci si vsadit, co na to říkáte : Legia- neprohra, Inter výhra, Pireus výhra, As neprohra?

Reagovat
johnik

Řekl bych, že je to reálné, ale to sem si včera myslel i o výhře Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tot, Bilbao a Vila dnes musia. Live, Wolf a Inter sú v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar všem fanynkám a fanouškům dobrého fotbalu

Vím, že to sem vůbec nepatří, ale chtěl bych Vás všechny požádat o pomoc. Máme společně s členy olezeckého oddílu v Kolíně možnost získat nějaké prostředky na rozšíření stávající lezecké stěny. Proto prosím o Váš hlas pro projekt

"NA NOVÝ MOST PO LANĚ"

na následujích webových stránkách.

http://www.tpca.cz/tpca-pro-kolinsko/projekty-hlasovani/3-tpca-pro-kolinsko-2015/

Díky moc.

Omlouvám se za nevhodný příspěvek.

M.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky Talianske kluby postup :)

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Coutinho10

Liverpool FC @LFC · 2 min. před 2 minutami

Confirmed #LFC team v @Besiktas: Mignolet, Toure, Skrtel, Lovren, Allen, Can, Moreno, Ibe, Sterling, Balotelli, Sturridge

Confirmed #LFC subs v @Besiktas: Ward, Manquillo, Williams, Brannagan, Lallana, Lambert, Borini

tak to sem zase zvedavej na Maria

Reagovat
Coutinho10

sakra nejsem ani na lavce

Reagovat
fenixLFC

vsak si ani necestoval

Reagovat
Coutinho10

aspon budu 100% ready na City

Reagovat
johnik

snad jim tam zas jednoho loupneš

Reagovat
smazaný uživatel

to len v pripade ze mu kompany nahra

Reagovat
Coutinho10

ten to spis promachne nebo si da vlastnaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vrabejka

luxusní, konečně uvidime ty dva spolu. Emre v zálohe. Besiktas musime rozbit.

Reagovat
johnik

super sestava

Reagovat
mickey mouse

dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

to bude utok 0:2 mozno viac

Reagovat
Bennhy

tá lavička

Reagovat
johnik

taky schází Gerrard, Henderson, Coutinho, Johnson, Leiva, Flanagan

Reagovat
vrabejka

Sakho

Reagovat
REPLIKATOR

Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic

Reagovat
fenixLFC

neskutocne, chyba nam 8 hracov a aj tak postavime fakt kvalitnu zostavu....v minulosti nepredstavitelne

Reagovat
johnik

*9 ale jinak

Reagovat
fenixLFC

flanagana neratam

Reagovat
johnik

prečo?

Reagovat
johnik

Reagovat
johnik

Reagovat
johnik

Reagovat
REPLIKATOR

Až na Coutinha (a Flanagana) žádná ztráta.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

INTER: Carrizo, Santon, Ranocchia, Juan, D´ambrosio, Hernanes, Medel, Guarin, Shaqiri, Palacio, Icardi!!

Forza inter!

Reagovat
smazaný uživatel

btw. 3 taliani v zostave

Reagovat
REPLIKATOR

tolik

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze padol rekord. predtym bol 2

Reagovat
Forza_Inter

Guarina mohol podľa mňa nechať oddýchnuť, namiesto neho tam je dosť alternantív. Každopádne verím vo výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

a vsetci traja v obrane ...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ranocchia sa z talianov vyznamena najviac

Reagovat
Coutinho10

uvidime mam tuseni ze da z rohu gola

Reagovat
Dejwa

zas Santon, Guaro a Medel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ich rozprasime

Reagovat
Dejwa

a v nedělu dostanem trojku

Reagovat
smazaný uživatel

nejsu z muky snad

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

to bola delovka

Reagovat
Free_player

takhle se někdy ukopne i do brány ...

Reagovat
DieFohlenBMG

ale když trefí bránu, tak se golman boji po tom míči šáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

No ale potom to dobře napálil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna střela je asi jeho největší přednost ale

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Pina, Trigueros, Jonathan dos Santos, Cheryshev; Vietto y Uche

Reagovat
smazaný uživatel

Sommer - Jantschke, Dominguez, Stranzl, Wendt - Kramer, Xhaka - Herrmann, Hazard - Raffael, Kruse

#El11 del Sevilla: Sergio Rico; Diogo, Carriço, Kolo, Tremoulinas; Krychowiak, Iborra; Aleix Vidal, Banega, Vitolo; y Bacca

Reagovat
Free_player

někdo pls kvalitní link na Tottenham - Fiorentina ?

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Free_player

díky

Reagovat
snuff24

Inter se uráčí hrát evropu a není to nikde v TV

Reagovat
cubazi

To moslimské MU-čenie

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo prosím ěnjaký link?

Reagovat
vrabejka

Stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Flash na LFC prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
mike.84

flash :D žiješ v jeskyni ? ace player nebo sopcast je na vás tady moc složitej ? poařd jenom flash flash plne virů a podobných sraček..

Reagovat
alcantara

Bacca

Reagovat
REPLIKATOR

Balotelle

Reagovat
cubazi

Pojebaná turecká telenovela

Reagovat
vladis271

442

Reagovat
GEGE

Savic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik zbyde italských z 5-ti ?!

Reagovat
snuff24

Neapol

Reagovat
Pipo123

Neapol a Inter

Reagovat
GEGE

Torino

Reagovat
Furia Ceca

Kromě Turína postup všichni!

Reagovat
olis

Gomez este ze k nam vtedy nechcel

Reagovat
Free_player

Lamela to zas sere jak může

Reagovat
smazaný uživatel

Vlad to samý

Reagovat
Free_player

tjn ten ještě neudělal nic dobře ...

Reagovat
GEGE

Gomezinho zase nezklamal

Reagovat
Coutinho10

skooda Raheem....

Reagovat
Kenneth

Jak u Fiorentiny, tak u Spurs ani jeden domaci hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

oni aspon mají Angličana

Reagovat
DelPiero137

To je zase banda expertov v studiu Nova Sportu....

Preco je tolko sektorov zavrenych na stadione v Istambule?

Reagovat
smazaný uživatel

Mario jeden z nejlepších na hřišti

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge na co šáhne to dojebe

Reagovat
smazaný uživatel

Dominguez to snad není možné

Reagovat
snuff24

Palacio bude zas marod ne ? to by tak chybělo

Reagovat
REPLIKATOR

Allen bude kopat rohy

Reagovat
Coutinho10

lol tottenham

Reagovat
Free_player

Soldádo to ses posral

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach - Sevilla to je match!! už 2:2..

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia zápasik

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado preeeeeč

Reagovat
smazaný uživatel

VIEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTOOOOOOO

Reagovat
Coutinho10

twl Danny

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge už si dělá prdel

Reagovat
Orlandiiik

to si asi neviděl co udělal Soldado

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

redka inter aspon 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je chuj

Reagovat
snuff24

van Dijk šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches tam má prostoru tři prdele, at to aspon potáhne, centry na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

I když se pískalo tak ten Gordonův reflex

Reagovat
Coutinho10

Gordon neskutecnej reflex

Reagovat
smazaný uživatel

mam podane ze dame 1,5+ gola podme podme

Reagovat
Coutinho10

Celtic to bude muset otevrit i v 10...ale spis to vidim na poslednich 15-20 minut...ale 2 goly by padnout meli

Reagovat
Free_player

Vlad to je strašněj dřevák ....

Reagovat
smazaný uživatel

už asi počtvrté nebo popáté dnes, uplně neškodnej je

Reagovat
10

Jde někdy Lloris z čáry?

Reagovat
vladis271

Balloteli.

Reagovat
smazaný uživatel

? To je vtip ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vůbec neví, která bije a přesto dali 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to snad nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

Shaquuuuu

Reagovat
REPLIKATOR

Legia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Strašné, vonku hrali docela vyrovnanú partiu a doma predvedú takýto hnus

Reagovat
tomasinho

Hrajem dobře, moc se mi líbí Moreno zatím, Mario taky dobrý. Akorát Sturridge by měl přestat řešit ty brejky jak dement. Chybí tomu gól, až ho dáme, budeme v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

Emre na DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajeme na DM. Klasický CM prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. to je ještě lepší

Reagovat
Inzaghi

Jak to vypadá ve Florencii? Udrží Viola?

Reagovat
olis

maju sancu, ale musi pri nich stat stastie ako doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

Studg a Sterling hrozní Mario a Moreno parádní výkony.

Reagovat
Orlandiiik
Reagovat
smazaný uživatel

Goldado

Reagovat
smazaný uživatel

to je makač

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pipo123

Reagovat
db18

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Kenneth

Mel by se vratit domu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodca je slušne mimo, každý jeden dotyk vo vápne Violy je faul v prospech domácich. a čo zahodil ten Soldado, to už ani nie je možné

Reagovat
DelPiero137

Vo Florencii sa mala piskat 11-ka.

Reagovat
smazaný uživatel

v prospech obidvoch a malo byť 1:1, jasný faul na začiatku na Eriksena od Saviča

Reagovat
lnterista

na cem koukate? Nemuzu najit poradny stream diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
Sali5
Reagovat
Dejwa

měl sem acestream a ve 42´ mi to padlo, pak sem nic pořádnýho nenašel

Reagovat
lnterista

tak nejak

Reagovat
DelPiero137

acestream://5e853e113756d09e1f9e1cfff9d54fa857361e0e

ale maj dobry upload aby to nezacalo sekat doteraz to islo vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

ja idem cez toto, nie je to HD ale pohode ide http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/275873871367640.html

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopat ty poláky fakt. Celou sezonu hrají výborně, i na Ajaxu zahráli dobře a jen smolně prohráli a pak předvedou tohle??? Smrt vám

Reagovat
Furia Ceca

Sis na ně vsadikl, co?

Reagovat
smazaný uživatel

néasi. pšonky zajebaný všechno ostaní mi vychází, na ně jsem dokonce dal neprohru a oni DOMA dostávají 3:0 o půlce

Reagovat
Jajinek

Hernanes nejlepší na place...jinak zatím bída. Tenhle dvojzápas už měl být dávno rozhodnutý. Co, co předvedl DAbmrosio při té šanci Celticu, je na provaz...za stavu 0:0. Jak žáček.

Reagovat
Furia Ceca

Na ten hnusnej taktickej fotbal, co dneska Fiorentina vybalila, se nedá dívat, ale na anglány zatím platí. Ve druhým poločase by Salah mohl dát z brejku gól.

Reagovat
Elliasson

Viděl jsem druhý poločas zápasu Dinamo-Anderlecht. Už jsem si myslel, že to je pro policejní tým konečná. Jak ze záznamu vidno, měl na první brance svůj podíl Samba.

Fanoušci však už od začátku hnali Dinamo dopředu a předpoločasová válečná porada měla svůj účinek. Ještě před první brankou Kozlova mělo Dinamo ještě jednu tutovku (bohužel teď nevím, kdo ji neproměnil). Byl to takový trochu šourák, který ale Proto neviděl. Dvě minuty poté měli zas tutovku hosté, kterou neproměnili. Tam zaspal Hubočan, který ovšem jinak podal skvělý výkon. Klobouk dolů před tímto slovenským sympaťákem.

Následně se kopala penalta po faulu na Kokorina. Sám faulovaný penaltu po fantastickém zákroku Prota neproměnil. Na dorážku Jusupova však neměl šanci. Anderlecht pak trochu přidal, ale i nadále bylo Dinamo lepším týmem. Své velké šance neproměnili Valbuena a Ionov. Od 85.minuty byl ale Anderlecht lepším soupeřem. Hlavně šance v 89.minutě mohla skončit golem. Pak ale přišel čas Kurányiho. Nevěřil jsem svým očím, ale jsem rád, že tam Dinamo je!

Jinak, překvapilo mě, že za Anderlecht hraje Rolando. Nevěděl jsem to. Společně s N´Sakalou nejlepší hráči vzadu Anderlechtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tam bylo lidí?

Reagovat
Elliasson

Nebylo to úplně vyprodané, ale doost.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Gladbach - Sevilla, špičkové predstavenie v super atmosfére a všetci tu sledujete blbosti, nechápem psychicky to je pre domácich neskutočný vývoj, infarktové stavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

už mám

Reagovat
Godwinson

Zajímavé statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a spurs tecou

Reagovat
olis

fialky

Reagovat
10

Konečně Gomez... A z brejku

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado, Fazio

Už prosím žádné šupáky z Primery nekupovat, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuveriteľný zápas, Viola zdržuje ako sa len dá, rozhodca píska pre domácich. jediná uveriteľná vec je, že Tottenham stále robí chyby v obrane, neskutočné chyby

Reagovat
Matić

Doufám, že bude Fazio v neděli hrát. Vytříbený hráč

Reagovat
smazaný uživatel

My si fakt koledujeme těmi neproměněnými šancemi

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak musíme dát gól, tak se moc neděje

Reagovat
DieFohlenBMG

musíte dát 2

Reagovat
smazaný uživatel

mohli bychom vyhrát na penalty, i když i ty bychom nejspíš dojebali

Reagovat
smazaný uživatel

třeba zbytek týmu unese UFO a bude muset kopat 5x Townsend

Reagovat
Free_player

Fazia poslat někam do nejvzdálenější prdele

Reagovat
Inzaghi

Salah

Reagovat
Free_player

ještě, že Lloris chytá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, tak si dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach zase takových šancí.

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady bylo, pak dal krásnou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné, ako sa Sevilla na nič nezmôže a len sedí vo vápne

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhráli - to je neskutečné

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
lnterista

vubec bych se nedivil

Reagovat
j_mrazik

Ten Tore je děsnej vocas, nebyl on náhodou v Chelsea?

Reagovat
Matić

A co to s tím má společnýho?

Reagovat
j_mrazik

Jenom jsem měl pocit, že jsem to jméno někde zaregistroval...

Reagovat
Pipo123

Už vidím ako Celtic dá v 90 minute gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ten inter dá gól nebo hraje na usmolenych 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na 0:0 rozhodně nehrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad vám tam něco padne

Reagovat
smazaný uživatel

I když ono je dobře že to není 1:0, to bychom klasicky přestali hrát a ještě 2 dostali.

Reagovat
Coutinho10

ouuu uf uz sem myslel ze ho tam Migno ma

Reagovat
cubazi

Balon dole, Borini in

Reagovat
Error

Agent Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Xhaka je kretén...

Reagovat
Miguel19

PL To je fakt válec.

Reagovat
Coutinho10

twl kkti...celej 2. polocas branime..dobre nam tak

Reagovat
Godwinson

Guingamp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Salah Ta obrana Spurs

Reagovat
Flamex

kokoti pasivní

Reagovat
johnik

Reagovat
olis

Salah je skvely

Reagovat
10

Vertongen Lloris taky, ten se nehne z čáry

Reagovat
Pipo123

Veď aj kvôli tomu to bude len reflex brankár, nič viac.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Godwinson

Ach jo

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

v piči toto, nechápu jak můžeme hrát takové hovno

Reagovat
db18

Gladbach

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená, ale nezmyselná karta

Reagovat
db18

No jo... ale tlačí celou dobu, k tomu tyčka a sporné situace ve vápně (hraní rukou, asi 3x)

Reagovat
Free_player

No nic tak obrana to asi spečetila ......jinak fuj ten Salah to je nechutně chlupatej zjev

Reagovat
LGT

2. poločas je z naší strany zatím neuvěřitelnej provar, jako by jim Rodgers řekl ať jenom prostě betonujou. Přitom nám to nikdy nešlo a skoro vždycky, když jsme se zatáhli, tak se to nakonec posralo. Sem fakt zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

VIETTTTTOOOOOOOOOOOOOO TO JE BOH .

Reagovat
Pipo123

PL dostáva slušne na prdel v LM a EL

Reagovat
Usty

Příšerný, jakou všichni dělají Chelsea ostudu

Reagovat
Furia Ceca

Já čelzý nesnášim, ale musím uznat, že je to jedinej anglickej tým, kterej je konkurenceschopnej v Evropě díky schopnosti dobře se takticky připravit. Třeba takovej Tottenham byl v prvním zápase opticky lepší a přitom si nikdo nevšiml, že je Fiorentina takticky totálně přejela...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Everton vykladni skrini PL

Reagovat
BBystr

Tak Gladbach hra perfektne ale maju neskutocnu smolu

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Proč zase chytá ten tragéd Howard...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ďuriLFC

neskutočnu sračku hrame

Reagovat
Furia Ceca

Co ten Inter tam vyrábí za píčoviny?! Fiorentina vede nad silnějším Tottenhamem 2:0 a Inter není schopnej dát oslabenýmu Celticu branku! Raději přepínám a jdu "aktivně" fandit na San Siro.

Reagovat
lnterista

proc Hernanes? On je tam chce vyzdimat

Reagovat
smazaný uživatel

Gio

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dominguez posr.l co mohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

VITOLO

Reagovat
cubazi

Co sme vlastne prišli hrať?? Nerozumiem tomu šak to nema systém. Musim to povedať, ak takto sme chceli odohrať tento zapas EL tak sme sa rovno nato mohli vyjebať a nenajebovať zbytočne fanušikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

V Kyjevě asi sranda

Reagovat
Orlandiiik

co se tam stalo ?

Reagovat
Godwinson

Bitka v hledišti prej

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze to daju do zostrihov a nebudu pocukany

Reagovat
frankiefcb

co se stalo?

Reagovat
Yanek

Salah bude super, snad se Viole podaří odkup.

Reagovat
Miguel19

To by bylo fajn za 17 mega

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kenneth

Vietta teda bereme?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes slabych 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla v obou zápasech docela slabá, Gladbach si to prohrál sám.

Reagovat
Dejwa

jebne mi.. už vidím jak dostanem nějakou haluz v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně neskutečné toto

Reagovat
Inzaghi

Guarin Neskutečná forma

Reagovat
Lubinterista

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně Guáááááááááááááááááááááááááároooooooooo

Reagovat
Godwinson

Zatím výsledky pěkně na hovno, snad to nějak ten Liverpool ukope.

Reagovat
Shevchenko

Přesně naopak, no.

Reagovat
Sasha

Reagovat
alcantara

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Matić

Guarin zachránil miliony tiketů po celém světě

Reagovat
Pipo123

Guarin

Reagovat
smazaný uživatel

FREDYYYYYY..

Reagovat
patas92

uff, Inter...teď to udržte hlavně

Reagovat
Dejwa

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

mrdat tyhle "fotbalisty" co za nás hrajou, Baldinimu doufám už někdo kope hrob...

v neděli ještě prosrat Mickey Mouse a bylo by to dokonalý..snad se Taylor pochlapí a nějakou prasárnou ty modré svině zařízne, jinou šanci nevidím

Reagovat
Matić

Reagovat
Free_player

žádnej větší tlak, žádnej větší zápal jakoby jim to vypadnutí bylo uplně u prdele ....

Reagovat
Furia Ceca

Guarín. Musím říct, že docela čumím, jak se z takovýho trapáka během měsíce stal tahoun mužstva.

Reagovat
stiflerovamama

Raheem tragicky, aj Daniel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bekistas este jeden nech PL je komplet

Reagovat
Orlandiiik

everton to nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

*Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Fans Besiktasu

Reagovat
LAM

PL

Klidně ať si udělaj takový smlouvy na TV práva,že budou dostávat desetkrát víc než ostatní.Stejně budou hrát hroznej fotbal a dostávat od kdekoho z Evropy

Reagovat
Usty

no, pořád lepší si vytrpět tuhle bídu jednou do roka, než se u toho nudit týden co týden

Reagovat
LAM

No nudný jsou hlavně týmy z PL.Taková Chelsea má na PSG jednu stelu na bránu a všichni jsou nadšený jak to dobře zvládli takticky

Reagovat
Usty

No však ano. Ukaž mi jeden tým (kromě Barcy a Realu), kterej uspěl v LM s tím, že venku ukázal karty od první minuty a hrál hurá fotbal. Chelsea prostě hraje tak, aby postoupila a to se jí v posledních letech náramně daří. První půlka s PSG navíc byla dobrá a Chelsea byla lepší. Až ve druhý půlce se záměrně zatáhla - sám Mourinho přiznal, že PSG bylo prostě lepší a on nechtěl prohrát.

Primárně mi však jde o to, že zápasy v PL jsou povětšinou krásný, atraktivní a mají obrovskej náboj, kterej ani v LM, natož v EL nenajdeš. Proto nám nevadí, když anglický tým občas zahraje v Evropě nudu nebo bídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda, mohli jsme být konečně venku ze zbytečné soutěže.

Reagovat
snuff24

Nevím co s ním jako Mancio provedl,ale Guarin je sakra pááán A Herna se taky zlepšil mohl by hrát víc,když už nás stál takový love...

Reagovat
Inzaghi

Violu bych před dvojzápasem netipoval, super. Inter s nervy, ale nakonec cenná výhra. Gladbach a Spurs dnes venku bez bodu, Schalke, Arsenal a City jednou nohou venku taky... Pokud postoupí AS i Juve, bude mít letos calcio s velkou pravděpodobností lepší koeficient než BL i PL.

Reagovat
j_mrazik

Ten Liverpool má takovou kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTER

Reagovat
REPLIKATOR

Jediní Moreno, Allen a Škrťel hrajou trochu slušně plus golman. Zbytek týmu je na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Viola!

Reagovat
Pipo123

Rok čo rok sa nám fanúšikovia PL vysmievajú pod článkami SA, posmievajú sa aké je Calcio hrozné. ĎAKUJEM FIORENTINA

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina je jedinej italskej klub, kterej dlouhodobě bere Evropskou ligu skutečně vážně. Takovýhle týmů potřebuje Calcio co nejvíc!!! Dokud se tenhle postoj italů nezmění, bude jejich koeficient padat a padat.

Reagovat
lnterista

jedna vlastovka

Reagovat
Emmett Brown

Fiore pekne a Guarin mi zachranil 64 eur

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, Tottenham nebrat jako reprezentativní vzorek fanoušků PL. Ti by neměli být ani bráni jako svéprávní, nebo mít funkční pohlavní orgány.

Reagovat
smazaný uživatel

sa uvedom

Reagovat
Furia Ceca

Ty bys měl po včerejšku radši držet hubu a ne tady exhibovat!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Free_player

Liverpool si to taky pěkně posral ....

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli inak s tou mustazou vyzera ako snatkovy podvodnik

Reagovat
smazaný uživatel

omg, furt tu čítam o nejakých TV právach, že anglická liga si nezaslúži toľko peňazí. ufňukanci. TV spoločnosti ponúkajú toľko peňazí preto, lebo to odráža dopyt divákov po jej sledovaní a anglická liga je ďaleko najatraktívnejšou súťažou. Radšej si pozriem Burnley-Hull jak kde jaké Interi a AC Milána proti Cesene

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

pozor!

Reagovat
Usty

Reagovat
LAM

Tak to asi nemáš moc rád fotbal

Reagovat
Shevchenko

No ty vole Sleduj si co chceš, ale nikomu to necpi.

Reagovat
alcantara

Podľa mňa v živote zápas typu Hull-Burnley v živote nepozeral, len je to slušná póza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Kazdy ma rad nieco ine, ty si holt na atletiku no

Reagovat
smazaný uživatel

PL už dávno nie je atletika

Reagovat
Lubinterista

potrefená slepice

Reagovat
j_mrazik

Tak se podívej na tu super PL proti turbanům od Besiktase. Si je vodí, jak slepý koně.

Reagovat
smazaný uživatel

tam ste veľmi nepochodili vy ani my ale ja neporovnávam kvalitu líg

Reagovat
Furia Ceca

To já se zase radši podívám na to, jak Fiorentina ponížije Tottenham!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cubazi

V prvych minutách som si myslel, že to to v poho ukopeme a zahrame, proste kryžiacka vyprava. No po 90 minutach, to vyzera že Imam nám práší veškeré reholne setry, a čo je horšie, tie piče ani neprotestujú....

Neda sa nato pozerať a teraz nemyslim ten večne sekajuci skurvený stream, ale našu lahkovažnu hru. Večer v piči a zajtra idem na na ten bohom zapomenutý úrad. Zivot v piči....

Reagovat
olis

NAPOLI 4-2-3-1 Rafael; Mesto, Henrique, Britos, Ghoulam; Inler, Jorginho; Callejon, De Guzman, Mertens; Higuain. A disp: Andujar, Hamsik, David Lopez, Gabbiadini, Koulibaly, Gargano, Zapata.

TRABZONSPOR 4-2-3-1: Hakan Arikan; Bosingwa, Demir, Medjani, Dogan; Ozer, Constant; Ekici, Atik , Zengin; Cardozo. A disp: Demir, Aydogdu, Yilmaz, Constant, Yavru, Nizam.

naco tam dava Higuaina dufam ze v lige bude chytat Andujar

Reagovat
off-olda

Čím si vysvětlujete, že jsou Anglické týmy takhle tragické v Evropě? (Konkrétně Arsenal, City, Liverpool a Tottenham.)

Reagovat
LAM

Většinou je vidět že technika hráčů PL je opravdu na nízké úrovni.V PL to tak nevadí,ale v Evropě je to dost znát.

Reagovat
off-olda

Že na to nemají technicky? Tak to se tedy dovolím nesouhlasit.

Reagovat
alcantara

Reagovat
off-olda

Tak vole reagují na mě fanoušci Barcelony, kde jsou dost možná nejlepší technici na světě. To je pak těžký. Jasně, že Neymar, Messi, Suárez, Iniesta a další jsou technicky jinde, než kupříkladu hráči Tottenhamu. Taktéž si ale myslím, že hráči Tottenhamu jsou jinde (dál) než hráči Fiorentiny...

Reagovat
smazaný uživatel

laxnosť, nedôraz, kombinácia pod tlakom

Reagovat
smazaný uživatel

City mají neschopného trenéra pro zápasy se sobě rovnými/o něco lepšími, nezvládají ani šlágry Premier League s Chelsea. Arsenal, Liverpool a Tottenham momentálně na takové ty absolutně top velkokluby kategorie 1A typu Real Madrid, Bayern Mnichov, Chelsea, Barcelona nemají, takže končí kdykoliv na ně narazí a občas bouchnou i s někým slabším. Nedá se říct, že by byli tragičtí, oni prostě hrají to, na co mají hráčský materiál, což je osmifinále, maximálně čtvrtfinále evropských pohárů a pak konec.

Obecně si myslím, že spousta lidí žije v iluzi o skutečné kvalitě Premier League, ta liga je momentálně o parník za La Ligou a má co dělat, aby si uhlídala pozici před Bundesligou, až se škrtne sezóna 2010-11, pravděpodobně se propadne na třetí místo. Nebýt Chelsea, která nahrála do anglického kofeicitentu cca třetinu bodů, Angličani mají koeficient na úrovni Francie a Ruska, to je dost varující.

Reagovat
Heisenberg

Arsenal to samé, hraje naivní fotbal spojený s marnou obranou, jakmile dostanou první gol, tak se rozpadnou. Hlavně mi přide Pl celkově moc nepolíbená pressingem, vždy se podivuju např. Atletům, jak dokáží skvěle presovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi příjde PL nepolíbená takticku přípravou, až na výjimky typu Chelsea pod vedením Mourinha. Každý, kdo příjde z Premier League do jakékoliv jiné top soutěže, s vykulenýma očima hledí na to, jak se dbá na taktiku.

Reagovat
off-olda

Jako Arsenal si podle mě nemohl přát přijatelnějšího soupeře pro osmifinále. A oni předvedou takový kolaps...Osobně jsem čekal, že je Arsenal vypráská 3-0 a bude po osmifinále před odvetou...A i další zápasy...Pro Liverpool je povinnost postoupit přes tým, jako je Besiktas. Ano, mají kvalitní hráče (Besiktas), ale podle mě se to kvalitativně nedá porovnat. To samé Fiorentina a Tottenham...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl Fiorentina - Tottenham a Liverpool - Besiktas jako otevřené dvojzápasy. Kvalitativní rozdíl mezi těmi týmy není moc velký, jedna věc je historie a prestiž klubu, druhá věc je aktuální kvalita. Angličani byli mírnými favority, ale rozhodně to nebyly nějaké předem rozhodnuté dvojzápasy, stejně jako Arsenal s Monacem.

Celkově mi ty anglické týmy, až na Chelsea, připadají totálně takticky nepřipravené, nejsou si schopny poradit s ničím, nemají žádné herní varianty, nedrží prostory, prostě nic. Hrajou nespoutaně a chtějí to tam nějak domlátit, to prostě v roce 2015 nestačí ani na o něco kvalitativně slabší týmy, protože ony se na ten zápas takticky perfektně připraví a dokážou o něco vyšší kvalitu účinně eliminovat.

Reagovat
off-olda

S tím se dá souhlasit. Je fakt, že na trenéřinu ve všech uvedených týmech se pěkně nadává..(Kromě Chelsea)

Reagovat
Heisenberg

Arsenal a City taktická nepřipravenost a individuální chyby, Live má problémy se zranénými, hlavně záloha propadá, Spurs jsem neviděl, ale když spálí Soldado tohle... Plus ty týmy nejsou schopny hrát pod tlakem, ven se jezdí jen udržet skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
Lubinterista

Santona jsme si do Anglie poslali rozehrát do celkem slušný formy. Jsem rád, že se vrátil domu. Má přehled, podpporuje hru slušně dopředu a vzadu konečně nějaká jistota použitelná na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

To atmosféra v Rotterdamu

Reagovat
ďuriLFC

emre mrtvy,parada..bože moj

Reagovat
mike.84

nějaky sopcast nebo aceplayer na liverpool at stihnu aspon overtime ? diky

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze LFC aspon vypadne ked uz zoberu kus zapasu Bilbaa s Torinom v TV.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DelPiero137

Tolko Liverpoolu na obrazovkach kto je nato zvedavy.... Tesil som sa na zapas Torina a polcas je keli vdaka predlzeniu.

Reagovat
LAM

No pokuď dojde na penalty,tak chci vědět kdo půjde za Live kopat.Ani Gerrard a ani Balo nejsou na hřišti.

Reagovat
REPLIKATOR

Ani Henderson

Reagovat
Free_player

Reagovat
Pigeon

Can

Reagovat
REPLIKATOR

Can

Reagovat
olis

niekto dobry link na neapol kde ide aj zvuk?

Reagovat
Zaschrona

To taky ten Liverpool nemohl vypadnout nebo postoupit, kvuli nim ted nic nevidim.

Reagovat
Zaschrona

Beru zpet, chce to lip hledat. Zaschova ukvapena reakce

Reagovat
johnik

K vám se ještě nedostal internet?

Reagovat
Zaschrona

Vetsina streamu, ktera ma davat nas zapas porad dava LFC, no...

Reagovat
REPLIKATOR

Přihrávky Škrťel 35/35, Toure 29/21, Lovren 61/50

Reagovat
Free_player

No já to vidím na pencle

Reagovat
REPLIKATOR

A já to vidím na 3 neproměněný, když vystřídal i Sturridge.

Reagovat
el Principito

stream na liverpool? díky

Reagovat
cubazi

A varle sa my potia čím dál tým víc Lambert

Reagovat
db18

V Lisabonu je nějak mrtvo...

Reagovat
cubazi

Lovren teba je škoda u nás

Reagovat
off-olda

Everton... Tohle bude ještě senzace...

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to pro tenhle klub naprosto typicke selhani...

Reagovat
off-olda

Jsi na to připravený?

Reagovat
Zaschrona

Jsem, nesmime dostat 4 goly, jinak postupujem na 100% a stejne se regulerne o ten postup bojim.

Reagovat
Free_player

4 fíky nedostanete ani v tý nejhoší noční můře ne ?

Reagovat
Zaschrona

Mozna prehanim, ale s nasi obranou bez Stonese a samozrejme s totalne tragickym Howardem bych se tomu ani nedivil. Umime to vzdycky totalne zvorat, kdyz to je nejmin potreba.

Reagovat
off-olda

No, řekl bych ti, že s tebou soucítím, ale bohužel pro tebe takový pocit neznám.

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
johnik

Hmmm....i Everton začíná.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor ČT to je kokot... teď prý Pjanič a přitom Holebas sprintuje po lajně Pjanič by takový sprint v životě neda...

Reagovat
DelPiero137

No snad AS uz zacne hrat, o nich som sa bal najmenej v EL a po prvych 15min to vyzera naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti

Reagovat
mastakillah

Guzman

Reagovat
Sali5

Calcio zatím docela jede

Reagovat
FORZAMILAN

musí, je to potřeba

Reagovat
snuff24

FAAABIOOO

Reagovat
patas92

Sporting, Wolfsburg sypejte to tam

Reagovat
Zaschrona

Bern brevno

Reagovat
10

Rozhodčí v Rotterdamu asi ochutnal místní space cookies nejdřív vytáhnul červenou kartu, pak žlutou, ale blbýmu hráči, tak to ještě po chvíli napravil

Reagovat
alcantara

V rotterdame cookies nemajú, len v amsterdame

Reagovat
Free_player

hmmm penaltičky .... to bude prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Spadl mi stream na Liverpool, máte někdo funkční?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Rudy

sopcast 150047

Reagovat
cubazi

Je to vpiči

Reagovat
REPLIKATOR

Od 30. minuty snad neměl Liverpool ani jednu šanci

Reagovat
Zaschrona

Romelu

Reagovat
smazaný uživatel

no paráda, teraz som prišiel zo školy

Reagovat
Coutinho10

prave vcas

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
j_mrazik

Vítej.

Reagovat
Free_player

Ba docela v klídečku ...

Reagovat
smazaný uživatel

BAAAAAA

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Rickie

Reagovat
Coutinho10

skoda Simon malem mel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

to je hrozne ako takticky neschopné su tími City, Arsenal, Liverpool,Everton a Tottenham.

A to sa tu smeje Chelsea ked to občas vonku zavrie kvoli dobrému výsledku aj s nejakou TAKTIKOU a potom tieto mančafty tých mudrlantov predvádzajú toto

Josého tími som vždy miloval hlavne kvoli tej zodpovednosti a taktickej pripravenosti.. schopnosť hrať s loptou, bez lopty s agresívnym napadaním a na brejky alebo čistý autobus (ked treba)..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Lallana taky na pohodu

Reagovat
olis

Callejon je riadne v riti

Reagovat
Free_player

ty jo Turci zatím s přehledem ...

Reagovat
wild

Turci zatial paradne kopu penalty

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Coutinho10

twl Allen dobre zavesil

Reagovat
johnik

to neni možné jak to ten besiktas chladnokrevně zavěšuje...

Reagovat
smazaný uživatel

krom Lamberta všichni v suchym triku...zatim

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

omg jak muze kopat to drevo lovren

Reagovat
smazaný uživatel

tak dík Dejane

Reagovat
Jerichoo

Lovren preboha

Reagovat
I am Mancunian

lovreeeeen

Reagovat
cubazi

Jebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
ďuriLFC

Dežooooooooooooo chod preč už pls

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, kto iný...

Reagovat
Free_player

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Která piča ho k tomu pustila? To bylo na tisíce, tisíce procent jasný že to pošle dohajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DieFohlenBMG

vzdyt tam nikdo nebyl, vystřídal debilně balotelliho a sturridge

Reagovat
LGT

Kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

LOVREEEEEEN

Reagovat
REPLIKATOR

dřeváááák

Reagovat
Mervin

Lovrena nechat kopat pencku

Reagovat
wild

LOVREEEN

Reagovat
johnik

nj ten pravý to zakončil

Reagovat
Pigeon

Lovren to byl kup

Reagovat
wiggum
Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren tak trochu symbolicky

Reagovat
Side

Lovren to byl kauf

Reagovat
fff

Asi vsetci sme vedeli, ze Lovren neda

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

mignolet zas nic nechytil měli koupit Krbečka

Reagovat
minoLFC

Rodgers strč si toho svojho Lovrena hlboko do riti, debilnejší nákup než Carroll

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godwinson

To jsem přesně čekal Pokud na něj někdo z řad fanoušků LFC ještě nebyl dost nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

To bola samovražda nechať to kopať Lovrena

Reagovat
Emmett Brown

Parada Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

WELL DONE Rodgers, dát na klíčovou penaltu borce, kterej má nejnižší sebevědomí z celého kádru!

Reagovat
johnik

ale jako.....za dnešní výkon jsme si postup opravdu nezasloužili.....YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

PL pokračuje v krasojízdě

Reagovat
raduinho

Kromě Chelsea jsou to všechno tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

vy už jste postoupili?

Reagovat
raduinho

Odveta bude s prstem v nose. To bylo jasné, že si José přijede ven pro remízku.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je to vy? vsak je to schizofrenik

Reagovat
raduinho

To je od tebe trochu pokrytecké Desperado.

Reagovat
smazaný uživatel

preco pokrytecke? ja nemam rivalov ako hlavne kluby, pokial to nie je recesia

Reagovat
raduinho

A odkdy jsou Chelsea a Barcelona rivalové ? Nemůžu za to, že fandové Chelsea nemají rádi Barcelonu a naopak. Chelsea i Barcelona jsou pro mě srdcovka.

Reagovat
smazaný uživatel

uz davno, musim zalovit do historie....6 rokov?

Reagovat
raduinho

Tu shodu nepříjemných okolností bych nepovažoval za rivalitu. Ovrebo to tenkrát posral, ale i tak mohla a měla dát Chelsea ještě 1 gól a nemuselo se nic řešit. To že se od té doby píše UEFALONA a podobný sračky už je práce dementů.

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide o to, ze fandis 2 klubom s diametralne odlisnymi tvarami a hernymi stylmi, to akoby som volil komunistov a katolikov zaroven

Reagovat
raduinho

Politiku a náboženství do sportu nemíchám. Tvary a herní styly - Chelsea mám rád od příchodu Čecha, to nebudu popírat. A Barcelonu jsem si zamiloval v dobách Ronaldinha. JInak podle tvého myšlení.. znamená to, že když fandím Chelsea tak nemůžu fandit Barceloně, Juventusu nebo Zbrojovce jen protože hrají jiný styl fotbalu ? What the fuck, to je právě ten důvod proč mám rád týmy s různými herními styly, dívat se na to samé u dvou různých je přece trochu nuda ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, v mnohom mas pravdu, obcas mam chut na bloncku a neskor i brunetku alebo rusovlasku, v zasade sa bavim rovnako a uzivam si to

Reagovat
raduinho

tak

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
raduinho

Potrefená husa..

Reagovat
Free_player

Chelsea může ještě taky jít

Reagovat
raduinho

Neexistuje, lonské Atlético se nebude opakovat.

Reagovat
Free_player

já myslím, že existuje a uplně v pohodě ...

Reagovat
raduinho

Ale proč ne, podcenování Chelsea tady bylo už v roce 2012, všichni víme jak to dopadlo.

Reagovat
LAM

Tak Chelsea měla na PSG kliku jak prase.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

to čo bol za nápad dávať ho ešte k tomu k poslednej penalte?

Reagovat
cubazi

Toto ide na vrub BR ak neuhrajeme LM vypadne od nás Satane!

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
DieFohlenBMG

joo měl kopat Krbeček

Reagovat
FORZAMILAN

Ufff, ty šance Roma, jen tak dál

Reagovat
LGT

120 minut před zápasem se City, to jebem

Reagovat
DieFohlenBMG

a stejne to bylo k hovnu, co

Reagovat
LGT

Si chytrý

Reagovat
Nikikrew

No vyzera to tak ze vsetky anglicke timy seru na Europu a pripravuju sa na velky boj na anglickej pode

Reagovat
vladis271

Ono by sa fakt asi nedalo hrať EL vo štvrtok a pritom reálne bojovať o B4. skoda, bral som EL ako berličku, poistku. Ale už dnes bolo vidieť, že nie sú na to sily.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mozes povedat na kazdeho supera . Na Sevillu aj na Villarreal .atd atd

Reagovat
Counter

Ono to nešlo hrát ani v úterý nebo středu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny tah od Rogersa poslat tam Lovrena

Reagovat
cubazi

Mysliš že to bola smerovana akcia voči jemu??

Reagovat
smazaný uživatel

nie on je lama sam si za to moze

Reagovat
stiflerovamama

Tragicky vykon, tragicky. A nezobrat Coutinha ani na lavicku v takomto zapase je tie kauf. A Lovren na takuto dolezitu penaltu ? ach, zase sme si to posrali svojou hlupostou, cez Besiktas sa dalo postupit lahko. Zial ukazalo sa, ze Brendan sa ma este co ucit co sa tyka dvojzapasov v pohari.

Reagovat
LAM

80 milionů za Suareze prostě vyletěli z okna.Žádnej hráč kterej za ty prachy přišel Live vůbec nepomohl.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Moreno s Canem pomohli celkem dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oba jsou investicí do budoucna, momentálně není top class ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné. Celá sestava Liverpoolu je "investice" do budoucna.

Reagovat
avicii

pekne sme to prejebali

Reagovat
10

Maxi to v Bilbau slušně kosí

Reagovat
LGT

Lovrena je mi jako líto, to musely být hrozný nervy. Tenhle zápas jde na triko Rodgerse a jeho připosrané taktice v druhým poločase.

Reagovat
Liquid

Reagovat
DelPiero137

A uz to jeden, nafukovaci banan v rohu ihriska a afera na pol roka...

Pred par rokmi by to nikoho netrapilo ze je to zrovna banan.

Reagovat
smazaný uživatel

zase z toho bude kauza, kvôli jednému, nevinnému ovociu

Reagovat
Maritazzi

No, v tom případě jsem rád, že žiju v dnešní době, mně tohle moc normální nepřijde, ještě od těch holandskejch nevkusnejch prasat.

Reagovat
DelPiero137

Ti fanusikovia su dost "premotivovany" aby som to slusne povedal. Niektore veci sa prehanaju, ako napr.moderatori hned z fleku ze je to rasisticke na Gervinha. A to este bol zaber len na ten banan a nikto okrem brankoveho to neevidoval.

Reagovat
mickey mouse

Co to je za kokotismus posílat na penaltu Lovrena?

Reagovat
Zaschrona

KEEEEEEV

Reagovat
Zaschrona

a Gibbo perfektni prihravka, opet

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zase neuveritelny pribeh a edit Martinezovho osudu, vyhrajete EL a padnete do Champu, deja vu

Reagovat
Zaschrona

Ja bych to bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Champ je strasna stoka, odtial sa uz malokto vyhrabe hore, skor pada viac dole , rozmysli si to Martinez out

Reagovat
Free_player

tohle mě pobavilo, ted bych si dal ještě penalty v Rotterdamu

Reagovat
Pipo123

Tak to bola krása od Bilbaa

Reagovat
10

bohužel

Reagovat
kubys

Athletiiiic!!!

Reagovat
kubys

Reagovat
10

Černej Bask, to jsou věci

Reagovat
smazaný uživatel

... no, a takisto by to dopadlo naposledy, keby Henderson Balotellimu tú penaltu nenechal.

Reagovat
minoLFC

ale aj tak sme si nezaslúžili postup

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný anglický tým, který nedělá v Evropě ostudu, je Everton...

Reagovat
LGT

Ostuda.

Reagovat
Liquid

Chelsea ještě

Reagovat
Pigeon

ta dela ostudu at hraje jakkoliv

Reagovat
vladis271

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

A kdekoliv a kdykoliv!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Zase delame ostudu vsude jinde, si nevyberes.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pipo123

Maxi

Reagovat
Maritazzi

Neskutečně odporný sračky ty fanoušci Feynoordu.

Reagovat
10

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
kubys

Jako by Roma Boys byli o něco lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Tusim aj narobili riadny bordel v Rime na historickych pamiatkach.

Reagovat
Elliasson

Píše zástupce klubu, jehož fanoušci atakovali fans CSKA...

Reagovat
10

Maxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Inzaghi

Calcio jede.

Reagovat
FORZAMILAN

paráda

Reagovat
DelPiero137

Fans Feyenordu to uz prehanaju, mohli by sa kontrolovat.

Reagovat
Elliasson

To souhlasím, ale pan rozhodčí taky.

Reagovat
FORZAMILAN

Rooooooma

Reagovat
Emmett Brown

Zasluzene

Reagovat
Coutinho10

Bilbao - Torino skvelej finish 1. polocasu

Reagovat
Koubinhor

Come on AS, Come on Toro... Forza SA

Reagovat
wiggum

Výborně Adolfe.

Reagovat
Zaschrona

Rooney scored his 100th career goal aged 22 yrs & 88 days

Lukaku scores his 100th career goal aged 21 yrs & 284 days

Reagovat
smazaný uživatel

len či ozaj

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Rooneymu bych ten věk taky nevěřil

Reagovat
Pipo123

Polovicu dal v sranda lige kde nie sú obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney tam dal všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

To uz stihol dat v PL tolko golov?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude součet gólu za kariéru tudíž i z belgické ligy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Furia Ceca

Řím! Toro!! Bojovat a udržet! Za Itálii!!!

Reagovat
snuff24

Reagovat
Pipo123

Docela zaujímavé že tento rok kluby SA postavia to najlepšie čo majú a chcú postup v EL, to je práca Tavecchia

Reagovat
10

Cože?

Reagovat
Pipo123

Sorry, chcel som tam napísať ešte Lotita, určite motivovali kluby Serie A

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
lnterista

Reagovat
Nikikrew

BTW to bol ten stadion kde Liverpool vyhral v 2005 LM?

Reagovat
DieFohlenBMG

ne finále se hrálo na olympiijskym stadionu

Reagovat
Nikikrew

ok

Reagovat
ďuriLFC

ano bol

Reagovat
Lubinterista

jj, je to on. to bylo pěkné finále s dobrým koncem

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Alberto Aquilani

Poučený minulým zápasom nebudem nič ešte písať, ale zatiaľ absolútne zaslúžené vedenie, škoda, že len o gól .... BTW1 - Torosidis proti Feyenoordu druhé áčko, BTW2 - HolanĎania sú odporné ksichty

Reagovat
10

To už jsem vám říkal, když jste měli toho techno dementa Stekelenburga

Reagovat
Maritazzi

Jo no, ta jeho dementní nagelovaná hlava je ideální příklad

Reagovat
10

Vtipnější národ neznám, na Lipně jich potkávám stovky, to je velká síla vždycky si vzpomenu na New Kids Turbo a musím se jim smát

Reagovat
Maritazzi

Mně stačí potkávat v Praze, fakt neurvalý, nevkusný prasata. To New kids turbo je prej ideální zhuleneckej film, už jsem na to slyšel dost dobrejch referencí

Reagovat
10

To je přesně o nich, barevný teplákovky, absolutní nevkus a dementní techno muzika

Reagovat
DelPiero137

https://www.youtube.com/watch?v=ZclaXQWVRCg to su strasne smazky

ale pravdu povediac v 98 sme taketo pocuvali v skole...

Reagovat
DelPiero137

Kazdy ma asi o 3 cisla vacsie saty

Reagovat
Maritazzi

Výborný

Reagovat
10

Podle toho možná natočili ten film, to přesně sedí

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Yanek

Já jsem jednou ve Španělsku na dovolené poznal Holanďana, který mi shodou okolností pomáhal nasednout zpět na skútr, když projížděl okolo. Pak jsme se dali do řeči, zakalili a celkem fajn borec, s velkou firmou, který ví co chce. Akorát teda ten účes přesně odpovídal vašemu popisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba, ostuda! Ale to je hlavne ostuda pre Pl. O ziadnej nahode a smole sa hovorit neda. Nieco je proste spatne, tie kluby na to objektivne nemaju. Za tie peniaze priemerne europske muzstva, co je velmi smiesne a smutne zaroven.

Reagovat
Shevchenko

Torino

Reagovat
Slejdy

Tohle musíme udržet!

Reagovat
wiggum

Dnes bych to viděl jako zlomový zápas. Pokud by to vyšlo, tak se zadaří i o víkendu s Juve a zase pojedeme... Kdesi se musí chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uhrajete, ale na Juventus a zdramatizování boje o titul to stačit nebude. Bohužšl, je to škoda.

Reagovat
wiggum

Titul jsem už vzdal, jde mi zase o odmakané zápasy a stabilní výsledky a ne ostuda viz. Parma. A hlavně uhrát s klidem druhé místo.

Reagovat
Furia Ceca

Já vám taky fandím, ale zase klid jo... Nebudeme to přehánět!

Reagovat
wiggum

Fajnord

Reagovat
DieFohlenBMG

vlášek nebo zelíčko?

Reagovat
wiggum

Ted si nevybavuju, kdo je ve studiu, ale Karoch to nebyl.

Reagovat
M11

pome AS.. tohle je paradne rozehrano pro Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Spartičcce nevyšel ten závěr, rozhodně by s Evertonem odehrála důstojnější zápasy. Jinak bylo by vtipný, kdyby posledním týmem z Anglie v pohárech byl právě Everton a nereálné to není, i když Chelsea to asi dá. Rozhodně ale Anglická liga hodně ztrácí na Španělskou a Německou a vědí to všichni, jen fanoušci anglických týmů si to odmítají přiznat.

Reagovat
10

Toro mega šance, škodaaa

Reagovat
Dejwa

šílenej zápas.. snad to daj

Reagovat
10

Nahoru dolů, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Biblao - Turin neskutocny futbal .,

Reagovat
10

doporučuju všem přepnout

Reagovat
Furia Ceca

Ok, přesvědčili jste mě.

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, já to neměl přepínat! Kdybych koukal dál na AS, určitě by se to nestalo...

Reagovat
Zaschrona

Phil Neville: "Torino have got a terrific young manager."

Giampiero Ventura, the Torino manager, is 67 years old.

Reagovat
vitasrp

To fakt řekl?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, dneska v prenose na BT Sport.

Reagovat
vitasrp

Idiot prostě, strašně ho nemám rád.

Reagovat
Zaschrona

Uprimne by me docela zajimalo, jestli ho vubec nekdo rad ma.

Reagovat
Counter

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Šlapák na kotník a oni se divej červený..

Reagovat
Free_player

redka

Reagovat
Pipo123

Fans Feye

Reagovat
Free_player

co to bylo nějaká petarda ne ?

Reagovat
Zaschrona

De Marcoooooos

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbaooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letošní úspěch Serie A má několik důležitých faktorů, jeden z nejdůležitějších je, že jejich největší fotbalové mozky evidentně přesedlaly z ligy na Evropu, podobně by se to mělo udělat u nás, neříkejte mi, že Berbr by tam něco neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby ten Feonord vyletěl..fanoušci totální dementi

Reagovat
smazaný uživatel

AAA kurva dnesakam hodne chuti zapas Muniainovi

Reagovat
DelPiero137

Co sa tam stalo? Mal som prepnute na Toro. Ta atmosfera tam je divoka a 3tisic Rimanov sa len tak neda. Tam hrozi velky bordel v meste...

Reagovat
Pipo123

Feye má prepnutých fanúšikov, radšej by mali fans AS odísť

Reagovat
Maritazzi

Po červený to ty kreténi zas nezvládali.. Římani tam nemaj žádnou šanci cokoliv udělat.. lidi, který tam přiletěli policajti sbalili hned po příletu, odvezli je někam na pole, kde je v dešti lustrovali a nechali je tam několik hodin...

Reagovat
Pipo123

Toto sa stáva pomerne často a všade, troška prísna červená tak to fans nezvládli

Reagovat
Maritazzi

To nezvládaj už druhej tejden.

Reagovat
Pipo123

Veď ale o tom sa dlhodobo vie akých majú fanúšikov, viac ľudí poznám Feye vďaka fanúšikom nič prekvapujúce

Reagovat
DelPiero137

Toto je zato pekna zmrdovina, kor na medzinarodnej scene ked fanusikovia idu povzbudit svojich. To aj Taliani robili taketo problemy?

Reagovat
Maritazzi

No, tam jim bohužel nikdo klacky pod nohy neházel, tak zničili celý centrum Říma.

Reagovat
DelPiero137

Videl som tie foto, to nasera. Historicke centrum, pamiantky, fontanu tam total znicili. Fakt ja zver, toto ma vie velmi nasrat.

Reagovat
Elliasson

Já bych zase zmínil práci pana De Rossiho.

Reagovat
db18

někdo asi neunesl tu trochu přísnou červenou

Reagovat
mickey mouse

Neví se.

Reagovat
brenk

Turín nádhera

Reagovat
Maritazzi

TOro

Reagovat
Pipo123

Torino

Reagovat
FORZAMILAN

Torooooo

Reagovat
Inzaghi

Odchovanec AC.

Reagovat
lnterista

Darmiaaaan

Reagovat
10

Joooooooooooooooo nádhera!!!!

Reagovat
Furia Ceca

MATEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
olis

bilbao - turin, reklama na futbal

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
mastakillah

se nedivas na Neapol?

Reagovat
olis

tam sa pozrem raz za cas, velmi blby stream iba mam a je to hrozne nudne

Reagovat
mastakillah

Docela sranda nahodou. Callejon nedává jednu šanci za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

italové v EL docela jedou... klobouček

Reagovat
Furia Ceca

V LM ale jedou Italové taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už brzo dojedou

Reagovat
Furia Ceca

To si ještě povíme!

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá s Pirlem..stihne to?

Reagovat
Furia Ceca

Možná jo, ale bude to asi dost těsný... Ale ona by to pro nás zas taková ztráta nebyla - když Pirlo nehraje, tak výkony Marchisia, Vidala a Pirla rostou!

Reagovat
smazaný uživatel

*Pogby jsi asi myslel, co? ..hm, ten by hlavně vůbec nesměl hrát

Reagovat
Furia Ceca

Jj, to byl překlep! Že byste se hráli jednoho hráče? Ale no tak!

Reagovat
Furia Ceca

* báli. Dneska perlim co se týká těch překlepů...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň už konečně člověk nemusí číst neustále výmluvy..

Reagovat
Zaschrona

Garbutt je famozni, musi prodlouzit

Reagovat
mastakillah

Callejon toho gola nedá snad uz nikdy

Reagovat
db18

A komentátor zase mele sračky... skvělá kartička, kerá ale bohužel nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Feynoordu se zase předvedli.

Reagovat
Slejdy

Toro

Reagovat
Furia Ceca

Co se stalo v tom Rotterdamu, že se nehraje...?

Reagovat
db18

Opakované poblémy s domácími fanoušky...

Reagovat
Furia Ceca

To jsem i viděl. Ale je jenom přerušeno nebo předčasně ukončeno?

Reagovat
db18

Myslel jsem, že ukončeno, ale pokračuje se

Reagovat
Furia Ceca

Tak paráda, až skončí Toro v Bilbau, tak stihnu i 20 minut Říma!

Reagovat
db18

Reagovat
Furia Ceca

To by byla pecka, kdyby italská bilance tohohle tejdne byla 6-0-0...

Reagovat
10

nezakřiknout, ale zatím pohádka

Reagovat
Furia Ceca

Už se těším na srpnovej evropskej superpohár: Juventus vs. Torino!

Reagovat
10

Maxi byl pro Toro super kauf

Reagovat
DelPiero137

Aj Fabiovi sa tam dari, ten by nemusel prestupovat.

Reagovat
olis

stale neviem pochopit ako sme to Bilbao aj pod Benitezom nemohli porazit

Reagovat
mastakillah

Jejich forma šla docela dost dolů. Navíc my hráli taky pěknou srajdu na zacatku sezóny

Reagovat
olis

uz vtedy praveze nehrali nic extra

Reagovat
Zaschrona

Kone smolar, tycka

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to pojde takto dalej s Anglickymi klubmi v LM a EL tak budu postupovat uz len traja z PL. Skoda pre Arsenal

Reagovat
Dawon

Kouka nekdo na feyenoord? Podle me tohle nebyla teda ruda ani nahodou

Reagovat
Elliasson

No jistě, že nebyla.

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte,proč suspendovali match v Rotterdamu?

Reagovat
FORZAMILAN

se pokračuje

Reagovat
Dawon

domaci dostali rudou a fanousci se zblaznili, litaly banany, rasisticke pokriky a tak

Reagovat
mastakillah

Proc posílá hrát Hamšíka jak kdyby si nemohl radeji odpočinout.

Reagovat
olis

za kolko pojde asi tak Darmian?

Reagovat
10

15 klidně

Reagovat
olis

snad po nom pojdeme aj my, Turin by mal mat nejaku 6 mega vykupku na El Kaddouriho tak to nejak treba vyuzit...

Reagovat
10

Hodil by se vám. Kaddouri se v Turíně docela rozehrál, dneska taky parádní zápas

Reagovat
Maritazzi

Kaddouri už je Turína ne?

Reagovat
10

Hostování furt

Reagovat
olis

hostovanie a maju vykupku na nejakych 5 - 6 mega

Reagovat
Free_player

1:1 yes !

Reagovat
Alberto Aquilani

neskutočné

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Co tam zas předvádíte?

Reagovat
Slejdy

Bože

Reagovat
mastakillah

Dneska to mohlo byt klidne zase 4:0. To je zakončení až bída

Reagovat
Langi

Jezis ten Turpin to zase sefuje on regulerne nema na vyhrocenejsi ligovy zapas a oni ho poslou piskat do Feyenoordu

Reagovat
Alberto Aquilani

GEEEEEEEEERV .... TOROSIDIS 3. asistencia!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Manu gól, a pak že to týmům z PL dneska nejde.

Reagovat
Minister

To je zápas

Reagovat
Slejdy

Gooooooooooooll

Reagovat
Yanek

AS neskutečný bránění, negr jen běžel

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooooool rooooooooooooooooma

Reagovat
Maritazzi

Povolíš - přitáhneš

Reagovat
10

Jak Toro

Reagovat
Pipo123

Nech im AS zajebe 5 gólov a je pokoj

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, Martinez, to se dává!

Reagovat
M11

Torosidis nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda As Roma Už aby ty idioti skončili

Reagovat
brenk

Torosidis ukážkovo

Reagovat
10

Pepa Martinez netrefil prázdnou právě

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas komentář na ČT. Němec se tam baví o krávovinách a najednou tak v mezi řečí oznámí, že padnul gól...

Reagovat
Furia Ceca

BTW Kdyby místo Říma hrál v Rotterdamu Juventus s Lichtsteinerem v sestavě, tak je zápas předčasně ukončenej ani ne za 30 minut!

Reagovat
db18

On už de Rossi předvedl skoro stejný zákrok jako te Vrede, ale červenou nedostal...

Reagovat
Furia Ceca

Já to spíš myslel ve smyslu, že by Lichťák při vhazování autů svým chovaním vyprovokoval slávisty natolik, že by ho ho někdo trefil flaškou od piva!

Reagovat
smazaný uživatel

Btw: Co je s Dostem? Nějak je z formy. V létě hned prodat!

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pipo123

Já keď vidím hráčov a fans Feye, tak mám chuť si dať ečko, pustiť Tiesta a vybehnúť na ulicu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
DelPiero137

Zvlastny to narod, tolerancia drog vo velkom (nie len ganja), same pecko na kazdom rohu. Nemaju problem si uzivat naplno, mladi ci stari

Reagovat
Pipo123

Tomu sa vraví elixír mladosti

Reagovat
alcantara

Mna najviac fascinovalo to, ze v Amsterdame mas v centre mesta kostol a hned oproti ulicku s vykladmi prostitutok. Pre mna proste komplet iny svet, to nepochopim asi nikdy, jedine na kolaci

Reagovat
DelPiero137

Presne! boli sme tam v Nedelu, uprsane-zamracene pocasie. Ludia smerujuci do kostola a oproti typek s penisom, ceckami a fuzami vo vyklade sa na nas usmieval. Mal som dost

Reagovat
alcantara

Jojo, zrovna v tej ulicke boli "exkluzivne" typy, kde si nevedel rozoznat pohlavie, ked groteska, tak dokonala

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem zase byl 5 dní v Bruselu. Za celých těch 5 dnů jsme tam viděli jenom jednoho pravýho Belgičana. Byl to starej děděk, co šel do pornokina!

Reagovat
alcantara

Brusel je strasna diera. Tam maju akurat dobre krcmy, inak niektore tie okrajove casti a.ka. Lunik IX, nic pre mna Centrum prejdes za jeden den. A cudzincov je tam fakt plna prdel, mozem potvrdit, to iste Rotterdam, kde som byval v stvrti, kde si takmer nestretol belocha na ulici

Reagovat
DelPiero137

Kamosi boli na vylet v Rotterdame, byvali u jedneho znameho. Ten zivodny styl co mi popisovali...

V bezny pracovny den ked vacsina obyvatelov ulice isla spat, party v dome-na ulici vo velkom. Kazdy sa tam hned skomoval, robil bordel. Ale taky ze flaska prask kde som otoceny... Najlepsie bolo ked sa kamos opil a uzil si ine prednosti Hollandska sa stratil. Bolo to v celkom slusne stvrti kde kazdy dom vyzera rovnako. Nevedel trafit spat kazdy dom vyzeral rovnak. Stretol miestnych typkov a prve co sa ho pytali komu fandi . Ked sa vratil na dom ku znamym hovorili ze mal stastie. Keby povedal ze Ajax tak ma po chlebe....

Reagovat
smazaný uživatel

co udělali? Já si to zapnul.. ale ničeho si nevšiml

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Everton

Reagovat
Sali5

Pride of England?

Reagovat
Zaschrona

*Britain

Reagovat
Sali5

Tak jo

Reagovat
jsemdement

Finální přihrávka využila rychlost Gervinha

Reagovat
Pipo123

Ten bubák v útoku domácich mohol dať minimálne 3 góly

Reagovat
FORZAMILAN

ano, před chvílií taky

Reagovat
Yanek

strašně vtipný ho sledovat

Reagovat
Yanek

takový Django

Reagovat
lnterista

oddil

Reagovat
Deki

Torino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Calcio 100%, paráda

Reagovat
Xaviercreus

Serie A 5/5, PL 1/3 v LM Juve a Chelsea s podobnou šancí na postup, zbytek anglánů už v podstatě vypad..docela debakl pro nejlepší ligu světa

Reagovat
Emmett Brown

Najlepsia liga sveta je Spanielska to vidí kazdy sudny clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xaviercreus

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Nj, ono se to jaksi posuzuje na větším vzorku než jen jeden týden.

Reagovat
Xaviercreus

ano, to bych totiž ještě musel odečíst ten solidní výsledek chelsea a vyšlo by to ještě hůř

ale ne, šlo jen o hecnutí :)

Reagovat
Zaschrona

v podstate

Reagovat
mastakillah

Ten "trávník" v Roterdamu jedna velká hrůza

Reagovat
Langi

Rozhodci taky

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že to vede dobře. Až na ten zákrok De Rossiho, tam měla přijít červená. Jinak dobré.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Langi

Me prijde ze je mimo jako vzdycky...vsechny dulezity situace posoudil jednostranne...cervena pro feyenoord podle me vubec...naopak ke konci pro rim jasna...navic nechapu ze ho uefa posle piskat na feyenoord, kde na nej budou hodinu a pul rvat a hazet kelimky, ten rozhodci regulerne neukociruj lokalni ligove derby

Reagovat
Maritazzi

Manolasovi mohl zlomit nohu, nakonci Paredes na konci nohu stáhnul, aby ho tolik netrefil.

Reagovat
mastakillah

Před chvílí jsem to přepnul. Vůbec nevím co se tam dělo

Reagovat
Emmett Brown

SERIE A!!!

Reagovat
LAM

Konečně pochopili že EL je soutěž pro ně

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

v EL to jsou frajeři

Reagovat
smazaný uživatel

SERIE A valcuje Europu

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A si koupila Evropu

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Španělská Serie A

Jinak Calcio paráda

Reagovat
Furia Ceca

Nevím o čem mluvíš, ale budu hádát: Čétéčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch: "Evropská liga nemá takovou motivaci pro anglické kluby"

Reagovat
ACSeRw!n

ten zas jede

Reagovat
smazaný uživatel

+ pak Kozoroský že Italská liga je 4.-5. v Evropě...

Reagovat
Usty

a není?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je snad čtvrtá, ne?

Reagovat
Inzaghi

Víc než tohle bych mu vyčítal spíš to, že za deset let nestihl zaznamenat přejmenování Tora na FC.

Reagovat
alcantara

To je proste nevyvratitelny argument, tak co chces Ked vyhraju, tak je to ich kvalitou, ked vypadnu, tak inymi prioritami. Nepriestrelne

Reagovat
Furia Ceca

Snad Evropská liga NENÍ pro anglický kluby motivací ne? Tak médiama ostřílený a uznávaný borecjak Karoch by si to mohl ohlídat. A BTW: ten výrok, ať už ve špatný nebo správný verzi je stejně píčovina...

Reagovat
alcantara

To som si ani nevsimol Samozrejme, ze je, suhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím už jak přesně to řekl... toto je spíš můj problém v poslední době, že mě sere toto zjednodušování (prostě kváknu totální kravinu co si vymyslím a beru ji za pravdu, i když to nemám nijak ověřené, nebo hledám informace pouze tam, které moji myšlenku podporují + nulové kritické myšlení) a alibismus, který je teď nějak moderní. Nevím, možná na to fakt totálně serou, poslali tam béčko a hráči hráli na 50%, neviděl jsem to (a Karoch předpokládám taky ne), ale poslední dobou je toho všude strašně moc (nebo to moc vnímám a bylo to vždycky?).

Reagovat
alcantara

Ved je to "argument" postaveny na vode a obycajna alibisticka sracka. To moze povedat naozaj, ale naozaj, uplne kazdy.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele