Everton na hostování přivedl Zoumu z Chelsea

10.08.2018, 17:58
Aktuality
Chelsea znovu opustil Kurt Zouma. Třiadvacetiletý stoper se z londýnského mužstva vydal na hostování do Evertonu, součástí transferu není předkupní opce...

Zouma do velkého fotbalu nakoukl v Saint-Étienne, kde do prvního týmu probojoval již ve svých 17 letech a prakticky okamžitě se zařadil k oporám tradičního francouzského klubu.

Následně si dvojnásobného francouzského reprezentanta vytáhla Chelsea, kde během prvních dvou let vcelku pravidelně nastupoval, ovšem následně ho přibrzdily zdravotní potíže.

Loňskou sezónu i proto Zouma strávil na hostování ve Stoke City a za svůj mateřský celek, kde prodloužil kontrakt do roku 2023, nebude hrát ani letos. Tentokráte se urostlý stoper vydává pro změnu do Evertonu, který ale jako Potters nedisponuje opčním přestupovým právem.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (80)

Přidat komentář
Whitemedia

Silva, k tomu Zouma.. no je na čase si ten Everton znovu oblíbit

Reagovat
Filipow

Digne, Mina, Gomes... Taky si myslím, že je na čase si je oblíbit.

Reagovat
Whitemedia

Proč by ses dobrovolně koukal na Gomese? Máš ho málo nakoukaného?

Reagovat
Filipow

Neříkám, že je budu sledovat, ale, že je čas si je oblíbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton top 7 eazy

Reagovat
smazaný uživatel

co to je top7 to slysim poprve

Reagovat
smazaný uživatel

Asi že budou podle něj nejhůř sedmí.

Reagovat
Rezan

To je elitní sedmička. Oblíbené označení českých komentátorů. Když někdo z nasich sportovců nebo někdo komu fandis skončí 9, tak je v top9.

Reagovat
TheMally11

Lord Kalas základní stavební kámen Čelzí a tenhle paklub bude nejlíp 8.

Reagovat
smazaný uživatel

zouma nouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Numa numa jej, numa numa numa jej

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Welbeck: Arsenal boss Unai Emery does not plan to sell forward this summer

Reagovat
John Obi Mikel

Ať se daří

Reagovat
LeonardoUžoa

Hrozná držka

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dobře posiluje. Že by útok na Top 4?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
M0rb1D4S

V současné době u nás žádnou budoucnost nemá.

Reagovat
Whitemedia

v suchém triku by mohl být čtvrtý stoper..

Reagovat
Malresi

To by ale Zoumovi nestačilo, nie ?

Reagovat
M0rb1D4S

Tak to je určitě něco, co by chtěl.

Reagovat
Whitemedia

To záleží na něm, jestli chce zabojovat o místo v předních týmech a nebo mu stačí hrát pravidelně v průměrných týmech.. Rudiger s Christensenem není nic, co by se nedalo překonat a dostat se do sestavy..

Reagovat
Csaplárova past

Tak proti City by Zouma zahrál rozhodně líp než Rudiger.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to ze by bral pripadne minuty ampaduovi, plus teda byt asi 4. stoper je pro kazdyho jeho kvalit malo

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas opet na hostovani nekam do Champu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne, netusim. Treba si ho maurizio necha

Reagovat
raduinho

Sarri ví.

Reagovat
bbbauch

Je nejaka ef h2h liga ve fantasy letos, krome ty elitarsky?

Reagovat
havrys99

478131-467016

Reagovat
bbbauch

Diky

Reagovat
havrys99

Reagovat
mimi_united

Keby bol anglán bili by sa o neho kľudne top kluby v európe. Hold nemá každý také PR ako napr Stones

Reagovat
Rssa

...a techniku, pozicni hru apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

tohoto chlapca absolutne zbaijame

Reagovat
TheMally11

A teď česky, tohle ani Google nepřeloží

Reagovat
smazaný uživatel

výměna dvou písmenek a neporadíš si?

Reagovat
smazaný uživatel

ne cartravoma ammo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

zbaijame

Reagovat
icemike

Potřebuje hrát pravidelně, až odejde Luiz, zaujme jeho místo

Reagovat
Zaschrona

Zouma krásně korunuje tohle úspěšné léto, i přestože to v přípravě vypadalo všelijak. Když se vzpomene na to, kde byl Everton ještě čtvrt roku zpět, jen těžko můžu být něco jiného než spokojený. Vyměnilo se vedení, přišel nová a respektovaný DoF, kompletně se obměnil trenérský tým,a velmi výrazně se pročistil kádr. A teď to navíc korunuje povedená deadline, kdy se povedlo nějakým způsobem vyřesit v podstatě všechny problematické posty v sestavě. Navíc všech 7 posil posil jsou mladí hráči pod 25 let a všechno to jsou kluci, kteří by měli mít hlad a motivaci se někam posunout.

GK: Pickford - Stekelenburg - Virginia. Anglická jednička, ještě mladá, nabízíme jí novou smlouvu, odmítli jsme vůbec jednat o prodeji, snad bude dál oporou a ještě výkony poroste. Náhradník bídný, tak snad se do brány moc nedostane, ale jako trojka máme mladíka, který přichází z Arsenalu jako dost chválený, tak snad brzo Steka překoná. Pokud je tak dobrý, tak tady máme pokryto.

RB: Coleman - Kenny: Nebylo potřeba řešit nic, jen se zbavujeme Martiny. Coleman jako budoucí kapitán se snad dostává zpátky do své formy a Kenny má za sebou první sezónu v PL, jako backup je ok. Na dlouhá léta by mohlo být vyřešeno.

CB: Mina - Zouma - Keane - Holgate - Jagielka. Konečně se povedlo obranu zásadně omladit a máme tam i nějaké rychlejší hráče. Tohle bylo potřeba udělat už léta. V Minovi bychom měli mít pilíř obrany schopný dominovat ve vzduchu a zlepšit naše bídné standardky vpředu i vzadu. Zouma k němu typově docela sedí a snad spolu vytvoří kvalitní dvojku. Opci na něj nemáme, ale třeba by nemuselo být tak nereálné, že by mohl být dlouhodobější řešení... Keane pokračoval ve špatných výkonech i v přípavě, tak snad tohle pro něj bude trochu budíček a třeba se ještě chytne. Holgate do budoucna k Minovi pasuje krásně, snad udělá tenhle rok další krok kupředu, už vloni byl dost možná náš nejlepší stoper, snad se brzo dá zdravotně dohromady. A Jags i když začne v základu, tak by postupem sezóny měl být spíš do počtu. Zřejmě jeho poslední sezóna u nás. Funes Mori ani Williams nám chybět nebudou, to samé platí i u Penningtona. Pokud by se zadařilo, tak by na stoperu mohlo stačit příští rok jen koupit Zoumu nastálo nebo za něj sehnat náhradu.

LB: Digne - Baines. Rok a půl mít jen Bainese byl úplný nesmysl a je super, že tohle zvládl Brands vyřešit docela rychle. Baines už na to odehrát celou sezonu nemá, je často zraněný, i fyzicky už šel dolů, měl by být už hlavně náhradník ve své možná poslední sezoně tady. Od Digneho mám velká očekávání, snad zvládne potvrdit, že hlavně dozadu je kvalita. Na hostování máme poslaného amerického reprezentanta Robinsona, pokud bude dál pokračovat ve svém vývoji, i tady by to mohlo být vyřešené na delší dobu - za rok či dva by jako backup mohl nahradit Bainese.

DM: Schneiderlin - McCarthy - Baningime. Ještě tu je Besic, ale ten zřejmě půjde. Morgan chtěl po sezoně odejít, nicméně Silva na něm chce hodně stavět. V přípravě očekávání moc nenaplnil, je hrozně pomalý a dělá chyby. McCarthy by měl být zpátky dřív než se očekávalo a snad na něj brzo začne tlačit. Když je ve formě, je fajn hráč a pro Silvův fotbal by se mohl hodit. Tady to bude nejspíš chtít dlouhodobější řešení, Schneiderlin vypadá v sestavě jako slabina, McCarthy je IP a Baningime nevypá do budoucna jako žádný zázrak.

CM: Gueye - Gomes - Davies. Odešel Klaassen, který se prostě nepovedl. Když ho čtyři trenéři nechtěli, odchod byl asi nej řešení. Místo něj přišel Gomes, který by se mohl pro anglický fotbal hodit a pokud získá zpátky svojí sebedůvěru z Valencie, mohl by být dobrou posilou, někdo takový schopný propojit ofenzivu z defenzivou nám vloni dost chyběl. Davies byl v přípravě tragický a zasloužil by jít hostovat. Jestli se chytne Gomes, tady by to mohlo být celkem pokryté.

AM: Sigurdsson - Bernard - Dowell. Silva vyhlásil, že Gylfi bude hrát na svojí pozici a přišla mu velká konkurence v podobě Bernarda a vrátil se mladý talent Dowell, který prý nikam nepůjde. Asi nejlépe obsazená pozice v sestavě snad vyřešená dlouho dopředu. Vlasic odchází hostovat do CSKA. Zbavili jsme se Rooneyho a jeho platu, což je jasné plus.

RW: Walcott - Bolasie - Sandro. Zbavili jsme se Mirallase a očekávat se dá odchod i aspoň jednoho z dvojky Yala, která odejde skoro určitě, a Sandro, který byl v přípravě dost bídný, jakkoliv to nebylo tak hrozné jako rok zpět, nejlepší by bylo, kdyby šel někam domů. Do budoucna se tam posila uživí, jasná jedička by měl být Theo, který se chytil docela fajnově.

LW: Richarlison - Lookman. Navíc na hostování Onyekuru. Skvěle pokrytý post, Richarlison vypadá jako možná budoucí hvězda, Silva vyhlásil, že Lookman neodejde a chce s ním pracovat - v Lipsku vypadal jako velký talent. A Onyekuru taky vypadá jako solidní hráč do budoucna, jen čeká na pracovní povolení. Tady jsme taky fajn.

ST: Tosun - DCL - Niasse. Tosun vypadá jako dobrý PL útočník, pokud udrží tempo z loňska, má na to dát nějakých 15 gólů. DCL snad udělá krok dopředu, jakkoliv by mu nejvíc prospěla někde hosovačka. Niasse je kůň Silvy, zná ho z Hullu, jeho schopnost vytvářet na hřišti chaos je překvapivě fajn, v přípravě trefil asi pětkrát tyčku, jako backup je docela fajn. Jestli se zlepší DCL, tak máme společně s možností na hrot poslat Richarlisona nebo Thea docela vyřešeno. Jinak by to ideálně někoho chtělo, kdo bude tlačit na Tosuna.

Když se to sečte, tak ten tým vypadá v podstatě fajn na velké většině postů. Problém vidím potenciálně na defenzivním záložníkovi, otazník mám ve středu obrany, kdy záleží, jak si to sedne a náhradníci v přípravě nic moc. Otazník je taky Gomes. Ale v ofenzivě spousta možností, to tu nebylo léta. A vlastně celkově - krásně zdvojené posty. Jestli se to podaří ještě dočistit, Brands s tím udělal v podstatě perfektní přestupák nad očekávání. Na boj aspoň o 7. místo tam Silva materiál má. Těším se na sezónu, na rozdíl od loňska převažuje optimismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro bol výborný útočník , neviem čo tam s ním urobili a prečo ho pchali na pravú zálohu

Reagovat
Zaschrona

No, ted na nem nastupoval celou pripravu, v utoku pro nej neni misto, tam pro nas styl mame vetsi a silnejsi hrace. Ale jako pravda je, ze poradnou sanci v poradnych zapasech nedostal a dost mozna nedostane. Asi ho je/bude skoda, myslim si, ze v nem ten kvalitni hrac je..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je negativum toho jejich vyhroceneho kapitalismu. Sandro, predevsim kvuli sve odlisne typologii nadeje pro cely spanelsky fotbal, tam vypada jak matoha, vyborny a pro cely Depor klicovy Lucas Perez je taky relativne polovicnim hracem a takovy Juanmi mel do kariery taky nakroceno lip, i kdyz ten se jeste zmatoril. Vsechno je to o tom, jestli se v danem prostredi vnima entita tech hracu jako jednotlivych a jedinecnych lidi. Paklize jsou jen automatickymi polozkami z vyhlaseneho produktu "spanelsky fotbal" bez toho, aby s nema chtel klub krome profesionalniho vztahu vytvorit i vztah osobni az sentimentalni, neni se ani moc cemu divit, ze z potencialniho dela jako Sandro je pouze prizivnik.

Reagovat
Zaschrona

Jo, tohle je mozna problem, Koeman i Big Sam na nejake vztahy s hraci uplne kaslali. Silva v tomhle vypada mnohem pratelsteji a chce s hraci primo pracovat na hristi a snazit se o jejich zlepsovani, ale ma to se Sandrem cenu, kdyz v priprave se sice snazi, ale vysledek je bidny a zavinil sam jeden gol a na dalsi mel vyrazny podpis? Jasne, je to jen priprava a dost mozna neni jeho pozice prave kridlo, ale pokud si neziskal duveru trenera, pak to s nim asi nema cenu. Ale treba se pletu a i pres spekulace medii o odchodu to s nim jeste zkusime. Jen on proste na tom hristi fakt dobre nevypada, chodi strasne ochotne k zemi, to v Anglii fanousci nemaji radi, ma mizerne zpracovani, smerem dopredu nic neukazal... Ale uplne verim tomu, ze kdyz pujde zpatky domu, bude schopny tam nekde nasazet 15 golu. Ono taky dost mozna ma v mensich tymech vyhodu, ze to tym kolem nej postavi, toho se u nas nikdy nedocka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ted ze Spanelska berete hrace, s kteryma je nutno radikalne individualne pracovat. Silvovi ted docela verim. Minimalne hodne s Minou. Silva pro neho bude tim nejlepsim, co ho mohlo potkat. Navic mam pocit, ze po Italii je pro nej Anglie druha nejlepsi destinace. On potrebuje vasen a kult osobnosti.

Reagovat
Zaschrona

Taky z nej mam takovy pocit, narozdil od nasich predchozich se dost vyjadruje, ze chce s hraci pracovat na jejich zlepseni a hraci zas sami rikaji, ze za nim sami chodi a ze Silva jim je schopny v ruznych castech hry dat odpoved, jak se zlepsit. A i vsichni novi hraci rikali, ze Silva mel zasadni vliv na to, proc to podepsali u nas. Snad s tim Minou mas pravdu, do nej je potreba dostat lepsi pozicni navyky predevsim. A souhlasim, Anglie by pro nej mela byt lepsi a i k nam obecne se hodi nez do hry Barcelony s ultra vytazenou obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zalezi na Silvovi. Mina je jak nerozbaleny darek.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle mi muzes vlastne docela verit. Podobne silne prognozy jsem mel o Baillym.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si myslim, ze v Minovi je jeste vic nez v Baillym.

Reagovat
Zaschrona

Pokud je potencialne az tak dobry, tak parada, snad to z nej Silva dostane. Bailly je v MU zrejme nejlepsi stoper. Ja doufam, ze Mina zvladne byt i neco jako lidr, vedle ktereho dokaze jeho partak v obrane rust, az se trochu usadi. Nekdo takovy nam hrozne chybi uz dlouho. Uz takhle by ale mel byt ohromna posila - dlouhodobe velky problem pro nas jsou vysoke balony, tady by snad mel Mina vladnout.

Reagovat
Reggie

Moc jsem Minu hrat nevidel, ale za Kolumbii jsem ho videl v kazdym zapase na MS a krom toho, ze se mi moc libil, tak hodne ukazoval a ridil tu hru. Takze podle me z neho lidr uplne v pohode byt muze . Me mrzi, ze odesel, ale chapu, ze (aspon zatim) pro Barcu neni tohle vhodnej stoper. A jsem moc rad, ze bude hrat a jeste k tomu za Everton, kterej mam rad.

Reagovat
Generalní Gladiator

potřebuje hrát,u vás nebude pod takovým tlakem, bude dobrej,hodně dobrej, ve vzduchu naprosto dominantní, jde mu to i s míčem,ikdyž při jeho výšce to vypadá nemotorně, PL mu bude sedět jak hrnec na prdel,fakt bych neměl obavy, je to nevybroušený diamant, trošku to přeženu, takovej hokejovej zdeno chára

Reagovat
Pride

Reagovat
celeb

Pekne zhrnutie. Iba doplnim, ze Gomes vie hrat aj na DM. Strasne zalezi, ako si sadne a nakolko sa resetne. Liga mu urcite bude sediet viac. Velka skoda, ze Digne odisiel z Barcy, ale asi to muselo ist. V 1. sezone dokonale nahradil zraneneho Albu, vsetci sme sa tesili, ako skvelo mame porieseny LB post. Pre Dignu zial Alba sa nasledne ani nezranil ani nevykartoval a hral takmer non-stop. Ak chcel hrat, musel ist prec. Ak vam sadne cely kader, kludne mozte predbehnut 1-2 kluby z great 6 a skoncit 5.

Realne vas vidim tak na 6./7. mieste - ale ono bude zalezat aj od toho, ako sa so sezonou popasuju ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak je jeste predbehne Wolverhampton a mozna i WHU

Reagovat
Zaschrona

By me zajimalo, z ceho je to vseobecne presvedceni, ze Wolves vypadaji tak dobre. Jejich obrana vypada hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš vcelku pravdu, chtěl jsem si spíš rypnout

Reagovat
Zaschrona

Ale Gomes to DM nezvladne uplne sam, musi mit vedle sebe druheho hrace, ne? Nebo myslis, ze by vedle vas mohl hrat v zaloze treba vedle Rakitice nebo ted Vidala a fungovalo to? Kazdopadne doufam, ze se chytne tak jako tak, vypada jako sympatak, jen si potrebuje verit.

Co se tyka Digneho, on zrejme fakt chce hodne hrat, vzhledem k veku Bainese to ma u nas otevrene. U vas ma porad jeste dost let Alba, asi jina cesta pro nej nebyla. Jsem rad, ze i u vas mu to takhle slo, snad na to u nas navaze, fakt by bylo fajn, kdyby pro nas dlouhodobe zvladl byt tim, kdo u nas byl dlouha leta Baines. Vy tam mate dva mlade kluky, snad se vam za Albou jeden z nich chytne.

A vysledkove to vidim dost podobne - po posledni sezone bych urcite bral, kdyby to pro nas bylo 7. misto, realne vidim jako moznost, ze pokud to sedne treba WHU, tak ani to nemusi byt ostuda, ze by nebylo, pokud to bude u nas nejak vypadat. Pokud si to sedne, snad ale muzeme prohanet i tu top 6 nebo aspon udelat poradny pruvan v jednom z poharu. Hlavni je, aby to zacalo vypadat jako system udrzitelny i do dalsich sezon.

Reagovat
celeb

ono mu to fungovalo v par zapasoch. Este 2 sezony dozau, ked sme hrali pod Luchom 4-3-3, cize v 3 clennej zalohe, ked bol Busq vykartovany/zraneny, pripadne setreny na dolezity zapas.

Ale v akom stave je teraz tazko tipovat. Osobne sa domnievam, ze nejaky cas bude zapotreby, aby si zvykol na ligu, na spoluhracov, zistil, co po nom chce trener a ono to prijde. Je to inteligentny hrac a dokazoval to aj na ME. On ten prestup do Barcy nezvladol najme v hlave. Svoju vinu na tom mal vsak aj Lucho, ktory uplne nezmyselne rotoval snad 8-9 hracov v zalohe bez ohladu na to, ako hrali, striedal im posty ... a dopadlo to katastrofalne pre Gomesa, Denisa Suareza, Rafinhu, Ardu, Vidala, ... a nahovno hral aj Rakytic ( a vtedy dokonca aj Iniesta mal velke vypadky formy). Raz DM, raz v pravo, raz vlavo, par krat dokonca v utoku ... ziadna konzistencia. Par krat sa mu podarilo podat fakt dobry vykon, na 2. zapas sa nedostal ani na ihrisko, na dalsi zapas hral niekde inde. Ale treba zas povedat, ze na Gomesa to malo doslova devastacne ucinky a uz sa z toho nespamatal ani pod Valverdem, potom neskor zverejnil, ze ma psychicke problemy.

Reagovat
Zaschrona

Aha, tohle je hodne zajimave. Tak snad mu novy start uplne jinde, pod mensim tlakem, muze pomoct. I kdyz, ono i u nas to nemusi byt zadna sranda, fanousci radi ocenuji potleskem bojovne hrace, uspesne skluzy, preneseni hry a tak. Ale kdyz nekdo hodne kazi a nedari se mu, to pro piskot mnohdy neni daleko. V tomhle pripade se trochu bojim, aby ho brzo necekal osud treba Barkleyho, ktery sice byl jinak dost fajn technicky fotbalista, tak mu to slusna cast nasich fanousku davala casto sezrat. Protoze kazil a casto ztracel balony. Tady ma Gomes trochu vyhodu, ze neni domaci hrac a je to fesak ( ), ale stejne se trochu bojim, ze by mohl dostavat docela sodu, pokud mu to nepujde. A to je pak moc tezke se snazit rozehrat. Hodne by mu pomohlo, kdyby se celemu tymu darilo, to pak nasi fandove vetsinou jsou mnohem vstricnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes neni primarne DM a urcite ho sam nezvladne. Ve Valencii mel specialni ulohu a pokud si vzpominam mival za sebou dva z trojice Javi Fuego, Enzo Perez, Daniel Parejo. Jeho uloha spocivala v propojovani defenzivni s ofenzivni casti tak, ze mnohdy dechberoucim zpusobem vyvazel mice, to byla sezona 2014-2015. Vylozene vycnival v zapasech kdy byla Valencia pod tlakem a kdy obecne volil Nuno Espirito Santo defenzivne ladenou taktiku. V tomhle atletickem a fyzickem fotbalu, ktery takticky misty pripominal Simeoneho Atletico, byl vyborny. Jenze uz i tu na povrch vyplouvala jeho slabina. Tim je to, ze je to profilove hrac nutnosti. Kdyz byl charakterem zapasu donucen vyvazet mice pod bezprostrednim tlakem, neslo si ho nevsimnout. Kdyz byl ale nucen tvorit, byval na hristi mnohdy polovicni az neviditelny. Tak se stavalo, ze proti Realu vypadal jako nejlepsi hrac na svete a proti Malaze o nem clovek ani nevedel.

Reagovat
Zaschrona

To zni jako docela fajn volba pro to mnozstvi zapasu, ktere nas ceka proti top 6 i na hristich tymu druhe vlny, ktere nas budou schopne mackat. Tyhle zapasy jsou dlouhodobe nase obrovska slabina - tady by mohl hodne pomoct. Silva s nama chce hrat 4-3-3 a pruzne zvladat jak protiutoky proti silnym tymum a zas i zvladat ovladat zapas proti slabsim a tocit ve stredu zalohy jednoho nebo dva defenzivni a ofenzivni zalozniky. Nejsem si jisty, ale dost mozna by mohl byt schopny Gomes schopny plnit obe tyhle role dle vyvoje hry. V PL mozna bude mit trochu vyhodu, ze na protiutoky se mnohdy jde dostat i proti tem slabsim tymum, takze pokud tohle je jeho nejvetsi sila, do PL by mel sedet lip, stejne tak by mel mit kolem sebe, vetsinu hracu, dost dobre atlety, takze tohle by mohlo byt pro nej. Ale ono obecne - pokud zvladne kvalitne posouvat balony do stran, tak pro nas bude posila i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co pises dava Gomes v Evertonu smysl.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi bys měl získat cenu za nejdelší příspěvek na EF

Reagovat
Zaschrona

Uz jsem mel i delsi.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Deywid

@Mateo_Kova23

After three years filled with trophies I have decided to move on. Eventhough are paths now separate I want to say big thank you to @realmadrid family and all the fans for an amazing part of my life I will never forget. #HalaMadrid

hmmm....

Reagovat
FC Porto FC

co ta opce ? :D

Reagovat
Manik...

Fakt nechápu proč v té Chelsea nehraje. I kdyby jako 3. stoper.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele