Eurozápisník VI. aneb Češi seSchickovali síly a jsou zpátky ve hře

22.06.2017, 12:13
Názory a komentáře
Podle mnohých měl být zápas s Itálií ještě těžší než ten proti Německu. Češi nicméně tyhle zvěsti smetli ze stolu, sebrali všechny zbylé síly a s Itálií si skvělým způsobem poradili. Do posledního zápasu s Dánskem proto vstupují s vědomím, že mají postup ve svých rukách. Skandinávci naopak porážkou 0:3 s Německem dávají postupovým nadějím vale...

Jak je už od roku 2012 naším pravidlem, EuroFotbal také pro tento turnaj připravuje pravidelné zápisníky s analytickými poznámkami našich redaktorů. Stejně jako před dvěma lety se za každým utkáním malého Eura ohlédneme ve třech bodech na zápas, přičemž v tabulce vypíchneme výrazné individuality.

Jedinou změnou je absence "hráče zápasu dle WhoScored.com", která je daná jednoduše tím, že statistický server tentokrát šampionát jednadvacítek nemapuje, tudíž nemáme kde čerpat nutnou inspiraci...





1) Nepříjemný presink národního týmu tentokráte slavil úspěch. Zatímco v prvním duelu na šampionátu Italové dokonale diktovali tempo hry a měli utkání plně pod kontrolou, proti Čechům se k této své hře v úvodní hodině hry prakticky vůbec nedostali.

Stejně jako proti Němcům se lvíčata prezentovala nebojácným a agresivním presinkem, akorát s tím rozdílem, že jim onen přístup v tomto střetnutí vydržel déle než 15 minut. Národní mužstvo také lehce pozměnilo rozestavení - v defenzivní činnosti operovalo místo ve formaci 4-3-3 (které užilo v zápase s Německem) spíše v klasickém 4-4-2, kdy se Trávník vysunul na úroveň Schicka a společně pak dostávali pod tlak italské stopery. Tento tah zřejmě souvisel i s tím, jak se na hřišti rozestavil soupeř. Němci operovali v systému 4-2-3-1, kdy tedy využívali jednoho podhrotového hráče, kvůli čemu bylo vhodné mít ryze defenzivního záložníka, který by se o něj ve vytyčeném prostoru staral. Italové však v záloze využívají obráceného trojúhelníku (místo podhrota defenzivního záložníka) a pravděpodobně právě kvůli tomu Trávník tentokrát působil v roli vytaženého záložníka či dokonce druhého útočníka, přičemž je nutné podotknout, že tato role mu ve středečním utkání parádně sedla.

Výsledkem zmíněného aktivního přístupu bylo, že Italové nemohli kontrolovat hru, ba naopak - z jejich hry vymizely postupné kombinace, které nahradily dlouhé nákopy vpřed. Vůbec úvodní půlhodinka hry nepřinesla nějakou vzrušující podívanou, místo toho byli diváci svědky poměrně neurovnané hry s množstvím nepřesností, kterou přerušil až úvodní gól Trávníka.

2) Achillovou patou českého výběru však zůstávají zbytečné chyby v práci s míčem. Ať už jde o včerejší duel nebo o zápas s Německem, laciných technických chyb či zbytečně zkažených snadných přihrávek bylo v obou střetnutích požehnaně.

Dříve či později tyto nedostatky srazí národní tým na kolena, jelikož kvalitní soupeři je budou trestat. Ostatně jako dobrý příklad může posloužit třeba vyrovnávací branka Italů. V jednu chvíli je hra pod kontrolou a Jankto má čas i prostor k tomu, aby v nastalé situaci zvolil optimální řešení. O pět vteřin později je ale vyrovnáno, poněvadž hráč Udine jednoduchou přihrávku hrůzostrašně pokazil.

A nejde tedy jen o ztráty balónů, problémy mají čeští hráči i ve finální fázi, kdy až příliš často nevolí to optimální řešení. Jako příklad může posloužit přečíslení z druhé poloviny první půle, které táhl Hašek, jenže jej ve finále zcela pokazil, když místo přihrávky na volného Schicka zkusil individuální řešení, které nemělo šanci na úspěch. Podotkl bych, že třeba právě v tomto aspektu nová posila Juventusu mezi českými lvíčaty vyniká. Patrick Schick totiž ve většině případů to správné řešení najde, sice se mu třeba ne vždy podaří zrealizovat, navzdory tomu je na něm znát, jak ohromný přehled na hřišti má a jak dokáže jednotlivé momenty hry správně vyhodnocovat.

3) Vítězslav Lavička měl při střídáních doslova zlatou ruku. Po vyrovnávací brance totiž měli blíže k vítězství jednoznačně Italové. Českému kouči se však náramně vyplatily změny, které učinil - jak Havlík, tak i Chorý se přimotali k rozhodující brance zápasu.

Přitom to nejprve vypadalo, že Marek Havlík bude spíše za psance než za hrdinu. Po jednom z rohových kopů v roli posledního hráče trestuhodně ztratil míč a soupeři nabídl možnost brejku, kterou naštěstí italský forward trestuhodně zazdil. A o pár minut předvedl na druhé straně hřiště parádu - precizně zpracoval přihrávku Chorého, pečlivě si míč připravil a umístěnou ranou k tyči nasměroval svůj celek vstříc veledůležitým třem bodům.

(vs)





1) Němci nejsou zas tak silní, jak se na první pohled zdají. Byť mají za sebou dvě relativně pohodové výhry, stejně jako jim spíše než vlastní dokonalý výkon v utkání s Českem tři body přihrála mizerná představení některých individualit Lavičkova výběru, ani utkání s Dánskem je nedonutilo zařadit vyšší rychlostní stupeň než dvojku.

Dánové přistoupili s utkání s jasným cílem, nechat Němce na míči a spoléhat na brejky. Tento plán ovšem vyzní dost polovičatě, pokud se současně vykašlete na jakékoliv napadání. Téměř jakákoliv absence presinku tak způsobila, že Němci měli na založení každé akce většinou dost času a prostoru, a tak se zejména velmi aktivní Gnabry několikrát dostal do zajímavé pozice, přestože má do "beast modu", který od nové akvizice Bayernu fanoušci čekají, na turnaji poměrně daleko.

Je navíc otázkou, jak bude hra německého mužstva vypadat v konfrontaci se silnějším celkem, který bude více na míči. Fanoušci pochopitelně vyhlížejí souboj s hvězdami nabitým Španělskem, z něhož by měl dle všech předpokladů vzejít vítěz turnaje - do (semi)finále se Celadesovými králi balonu je však nutné značně vylepšit kontry, které se zatím Němcům na turnaji vůbec nevedou, a většina bleskových ofenzivních akcí končí přetaženou nepovedenou přihrávkou dokazující, že ofenzivní osu týmu Gnabryho s Meyerem nezastihl turnaj v úplně oslnivé formě. V takové chvíli by se možná hodil Öztunali či Philipp, kterým však Kuntz evidentně nehodlá dávat na šampionátu příliš herního času.

2) Pollersbeck není zas takový tragéd. Dvaadvacetiletý gólman to má těžké. Německou jedničkou na turnajích jednadvacítek byli na posledních šampionátech Neuer, Leno či ter Stegen. Brankář Kaiserslauternu měl sice letos nejvíce vychytaných nul ve druhé Bundeslize, věhlasu svých kolegů však zdaleka nedosahuje a k postu jedničky mu možná pomohlo zranění mohučského Jannika Hutha.

I v úvodním utkání turnaje proti Česku na sebe vytáhlý mladík, o kterého se intenzivně zajímá Hamburk, upoutal především bizarní rozehrávkou. Tato starost mu naštěstí pro něj v zápase s Dánskem téměř odpadla, protože na rozdíl od aktivních Čechů dánští ofenzivní hráči gólmana Němců téměř nepresovali - naopak oproti Lvíčatům poměrně často stříleli a mířili přitom mezi tyče, Pollersbeck tak mohl vytáhnout jednu ze svých předností - a to parádní reflexy na čáře, kterými se zaskvěl třeba při ráně střídajícího Zohoreho z přímého volného kopu.

3) Pár brejků nestačí (když se k nim nic nepřidá). Ukázat na jednoho chudáka v dánských barvách do naší rubriky je poměrně složité - svěřenci Nielse Frederiksena předvedli poměrně mdlý a nezáživný výkon v obecné rovině a pokud lze někoho vinit, pak je to právě kouč. Přistoupit k zápasu s cílem nechat hrát soupeře a spoléhat na svou šanci nemusí být nutně špatně, pak ale musíte předvést úplně jinou dravost v osobních soubojích a nenechat soupeři ani milimetr prostoru. To se však na hřišti nestalo, muži v rudých dresech naopak k bránění německých akcí přistoupili velmi podivně a ve většině případů se spíše Dán Dánovi pletl do cesty, což o to více vyniklo při standardních situacích.

Když už se Dánům nějaký brejk povedl, nevypadalo to přitom vůbec zle. Seveřané si při rychlém přechodu do útoku počínali poměrně dynamicky a umějí si dát míč do nohy, a třeba Andrew Hjulsager ze Celty Vigo by mohl českým obráncům docela zatopit. Doufejme tedy, že si na něj dá defenziva Lvíčat pod vedením Simiče Weisera. Tedy pardon, majzla.

(jp)

Autor: Víťa Srp, Jan Pikous

Komentáře (198)

Přidat komentář
Dr. Admess

Když vyhrajou Slováci, Portugalci i my, pak bude rozhodovat skóre nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel v skóre, počet strelených gólov a nakoniec koeficient

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Usty

Jako třetí není koeficient, ale fair-play (2 trestné body za červenou, 1 za žlutou). Až pak případně koeficient.

Reagovat
smazaný uživatel

aha áno pravdu máš, nato som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Slabí Italové nad chabými Dány prohlašovali, jak se Itálie všichni bojí, teď se pěkně po skupině jako Makedonci sbalí a pojedou kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vysoko lieta, hlboko padá a makaróni sú pekný príklad

Reagovat
AnthonyR

Chlapci taliánský to včera pěkně podcenili. Jsem zvědavej, kdo z nich udělá kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt bída, ty nadpisy, fantomas pls.

Reagovat
PP

jsi nějaký zacyklený..

Reagovat
fantomas

Jako by snad zacyklenost obecně nebyla jeho styl.

Reagovat
C-M@ster

To je ta narážka.

Reagovat
Frony

Tak zrovna tenhle je dost v pohodě

Reagovat
Pablos

je to takové v Míra Bosáckém stylu... ale není to trošku nepodstatný ?

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
iamek

. Hodne na silu.

Reagovat
Puskas

stejně jako ten konec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheTopFootbaler

Konec byl dobrej, ale ten nadpis bohužel zase nemastnej neslanej.

Reagovat
Greny

Kazdopadne :) dostat v jednom zapase gol od Travnika, Havlíka a Luftnera je uz docela umeni :) Dunaruma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cetto

Nechápu, proč všichni dělaj z našich hráčů takový nekopy. Jasný, kdyby dali goly Schick a Jankto, asi by se to očekávalo spíš, ale oba dva mají na těchto golech své podíly. To, že to tam dotlačili jiní, je druhá věc. Navíc všichni tři při svých golech předvedli, že to umí v rychlosti s míčem celkem slušně

Reagovat
Pablos

přesně tak... navíc ty góly měly kvalitu

Reagovat
Greny

no bral jsem to spis tak ze jak Travnik tak Luftner patrili mezi nejhorsi v prvnim zapase a Havlika tam Lavička puvodne ani nechtel ( a to ja Havlika jako fotbalistu mam rad a nechapu, proč je furt na Slovacku)

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto mel podil maximalne tak na golu italu

Reagovat
Puskas

aspoň to zdramatizoval

Reagovat
db18

Jako kdybychom z nich ty nekopy museli dělat my a neukázali to o sobě sami třeba už proti Německu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AnthonyR

a třeba u Lüftnera bych si spíš vsadil na to, že to pošle do vlastní sítě (jako se mu to během jara už párkrát stalo)

Reagovat
nani92

ale ak ich ľudia súdia len podľa jedného zápasu, tak taký zápas nájdeš aj u oveľa lepších hráčov ako u lvíčat..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Venny

S kolou nebo samotnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Vita Srp alias fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej komu prijde ten system tri skupin uplne na picu?

Reagovat
Pablos

nejsi... je to úplně na píču. Což i postupování tří na velkém Euru... ale tohle je daleko víc na píču

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

8/16/32 je naprostý ideál, ale tenhle systém mi přijde lepší, jak na 'velkém' Euru, kde jsi nemusel ve skupině ani vyhrát a stejně jsi šel dál. Tady alespoň nevidíš vypuštěné zápasy, nikdo si to nemůže dovolit ...

Reagovat
Pablos

zase absence čtvrtfinále je taky docela patlanice

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je lepší sledovat 18 zápasů skupiny, kdy se hraje v drtivé většině zápasů naplno a pak 3 zápasy play-off, než odchozenou půlku zápasů skupin a pak jen 4 čtvrtfinále k dobru ... Je to jen názor, každý chce něco jiného, každopádně systémy eura pro 16 a MS pro 32 byly zlaté a nebyl důvod cokoli měnit ...

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Zaschrona

Vsak ono se casem dojde k tomu, ze MS se rozsiri na 64 tymu a EURO na 32.

Reagovat
fantomas

A v Evrope se tak v podstate bude hrat nekonecna kvalifikace do nikam

Reagovat
Zaschrona

Snad ji casem z vetsi casti nahradi ta Liga narodu, ktera by mela byt fakt zabavna a to ten format jeste neni uplne ono. Minimalne teda pro EURO, pro MS i pri takovem zvetseni by z toho stejne Evropa mela maximalne 20 mist, takze kvalifikace by porad smysl mela.

Reagovat
Rezan

MS 64 týmů je hrozná představa

Reagovat
Pablos

ale zase ta představa že právě skončilo mistrovství světa a týden na to začne euro by nebyla špatná

Reagovat
Rezan

ale zase třeba pro poloprofesionály z Nové Kaledonie je finančně dost náročné cestovat někam do Argentiny a čekat tam měsíc na své zápasy aby pak dostali 3x sedmičku ve skupině a jeli domů. Vždyť je mezitím vyhodí z práce a nestihnou sklidit kokosy.

Reagovat
Zaschrona

Proc? 16 skupin po 3 tymech? Kdyz uz to mame, ja bych teda radsi kazdemu tymu pridal extra zapas ve skupine a mel 16 skupin po 4 tymech. Kdyby se chtelo a ve skupinach se vzdy oba zapasy z jedne skupiny hraly v jeden cas, tak by to ani sampionat nemuselo nijak natahnout...

Reagovat
Rezan

protože 32 stačí.

Ve skupině se nebudou hrát 2 zápasy zároveň, protože pak by přišli o peníze za vysílání.

64 týmů je hodně a kvalifikace je o hovně.

Možná by bylo nejlepší jen 8 týmů a aby hrál každý s každým.

Reagovat
Zaschrona

32 tymu nestaci, halo, uz jsme se rozsirili na 48...

2 zapasy zaroven ve skupinach, to znamena uplne stejny TV prostor jako je v planu od roku 2026. Jen by se zdvojnasobil pocet zapasu ve skupinach. Jenze zasah vic zemi = vic penez. Za cenu vetsiho poctu stadionu, ktery se ale muze rozdelit mezi vic zemi, coz uz stejne bude od toho roku 2026 realitou.

Kvalifikace tak jako tak zajima cim dal tim mene lidi, naopak, narozdil od velkych akci...

8 tymu je na Konfederacnim poharu.

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
Rezan

Nechápu co vidíš za přínos na tom, že bude hrát víc týmů. Se sportovní stránkou to nemá nic společného.

A nevšiml jsem si, že by těch 8 týmů na konfederačním poháru hrálo proti sobě jak jsem psal,

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to by bylo skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,je to hovadina,že nepostupuje normálně 8 do play-off

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusíš ani tak,stačí,když všichni remizují a dáš nejvíc gólů

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pobody's nerfect

Je ale naši aspoň budou vědět, co potřebuji uhrát

Reagovat
Lifted

je to na píču, může se ti stát, že i když vyhraješ dva zápasy ze tří, tak stejně nepostoupíš

Reagovat
pobody's nerfect

Což se může stát i při postupu dvou týmů ze skupiny, i když ta šance je mnohem menší

Reagovat
Rezan

Chceš vyhrát turnaj? Tak nemáš co prohrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to cele na kokot

Reagovat
Lifted
Reagovat
smazaný uživatel

Byl by dobry, pokud by se treti zapasy hraly soucasne.Takhle je blbe ze ten souboj o nejlepsi 2.misto je roztahnuty do 3 dnu a muze se kalkulovat

Reagovat
Puskas

6 zápasů najednou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj..samozrejme to neni realne technicky

Reagovat
smazaný uživatel

Me to neprijde dobry ani tak. Jeste kdyz v druhém kosi je Polsko teoreticky mohli nejaci nymandi dostat makedonii a polsko...

Reagovat
Rezan

To je blbý no.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Ne, ale je to nepodstatné.

Reagovat
REPLIKATOR

Úplně, ale úplně na p*ču.

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Zaschrona

No, ma to jednu vyhodu, v podstate vsechny tymy od prvniho zapasu se musi snazit hrat na vyhru. Ale jinak souhlasim. A i kdyby nechteli ten turnaj rozsirovat o extra zapas a natahovat ho, tak to mohli vyresit systemem 4 skupin, kde postupuje jen vitez.

Reagovat
ZJEV

No jo, ale to by zase bylo méně zápasů a navíc by vždy jeden stál, prostě ten počet 12 týmů je na hovno

Reagovat
Zaschrona

Ja to myslel v systemu 16 tymu. 16 tymu, 4 skupiny, 1 postupujici. I kdyz, pokud by se ten turnaj prodlouzil o nekolik dnu, nevim proc by neslo udelat i ctvrtfinale...

Reagovat
ZJEV

Jo takové staré dobré EURO

Reagovat
Kluivert9

Ne. Turnaj by ještě jednu skupinu třeba ve složení: Francie, Belgie, Chorvatsko, Švýcarsko snesl a na kvalitě by to určitě nic neubralo.

Reagovat
Zaschrona

Naopak by jeste zvysil zajem o ten turnaj...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by bylo dost velký překvapení, kdyby Portugalci nezvládli postup z 2. místa, když mají nejlehčího soupeře. Ale teoreticky - kdyby makaróni porazili fricky 2:0 a naši jakkoli porazili Dány, tak jsme 1. ve skupině, nebo jsem to "spočítal" blbě?

Reagovat
checitto

ted si nejsem jist, ale nerozhodovalo by pak skóre? tzn. nestačilo by jakkoliv porazit Dány, ale porazit je co nejvyšším rozdílem

Reagovat
Usty

Je to tak, jak říkáš.

Reagovat
checitto

není

Reagovat
checitto

aha, tak je fakt bychom byli první při jakékoliv výhře, byť bychom měli nejhorší rozdíl ve skóre

Reagovat
Banikovec7

Proč myslíš? Bychom měli v minitabulce skóre 3:3, stejně jako Itálie a Německo 2:2, ale v rámci této minutabulky už nemůžem vytahovat jednotlivé zápasy, takže vzájemný zápas nás před Itálii nedostane.

Reagovat
checitto

Equality of points and qualification for the knockout

matches – final tournament

18.01 If two or more teams in the same group are equal on points on completion of the

final tournament group stage, the following criteria are applied, in the order

given, to determine the rankings:

a. higher number of points obtained in the group matches played among the

teams in question;

b. superior goal difference from the group matches played among the teams in

question;

c. higher number of goals scored in the group matches played among the teams

in question;

d. if, after having applied criteria a) to c), teams still have an equal ranking,

criteria a) to c) are reapplied exclusively to the group matches between the

teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not

lead to a decision, criteria e) to h) apply;

e. superior goal difference in all group matches;

f. higher number of goals scored in all group matches;

g. lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received in

all group matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for

two yellow cards in one match = 3 points);

h. position in the UEFA Under-21 national team coefficient ranking for the final

draw (see Annex A.1.2 b.).

Reagovat
checitto

jestli to chápu dobře, aplikuje se minitabulka a ta by odsunula Němce na třetí místo, mý a Italové na tom zůstane stejně, takže se znova aplikuje a my je porazili

Reagovat
Banikovec7

Nebývalo to vždy tak jak jsem psal?

Reagovat
checitto

popravdě nevím, taky jsem myslel že po první aplikaci minitabulky nastupujou hned ty další body, ne že se reaplikuje

Reagovat
Banikovec7

Podle mě ne, minitabulka by akorát rozhodla, že Němci budou třetí, ale mezi náma a Itálií by pak rozhodovalo celkové skóre, případně další věci jako karty atd.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dnes pred 31 lety udelal Maradona jeden z nejvetsich podrazu v historii fotbalu, minimalne co se MS tyce

Reagovat
REPLIKATOR

špína feťácká

Reagovat
smazaný uživatel

dont cry for argentina.

Reagovat
smazaný uživatel

A vstřelil gól století.

Reagovat
eL

Ty jsi věděl že byl Maradona feťák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

dal si prvú lajnu?

Reagovat
smazaný uživatel

k nadpisu se mel pouzit travnik, schick nemel takovy podil na vysledku, aby si zaslouzil byt v nadpisu...(navic muze znicit dany, a pak se bude blbe vymyslet jiny nadpis)

A posledni dve vety teda vubec nechapu

Reagovat
fantomas

Pokud bysme měli přemejšlet takle, dle zásluh, tak máme fakt brutálně omezený možnosti dennodenně.

Reagovat
Puskas

Prostě někdy se povede, jindy ne, někdy je trefný, jindy na sílu, to asi sám cítíš.

Reagovat
fantomas

To cejtim (i když teda ne tady), ale taky mi přijde, že se jako "na sílu" hodnotí všecko ze setrvačnosti, protože z podstaty věci to vždycky bude trochu na sílu, když s tim musíme přijít každej den, že jo...

Reagovat
fantomas

Plus je taky vtipný mluvit o tom, že je něco na sílu, a pak žádat nadpisy dle zásluh. Jak by to pak s takovym manévrovacim prostorem nemělo bejt na sílu?

Reagovat
Puskas

Tak nemusíte. Někdy je dobré rezignovat na originalitu za každou cenu a mrsknout tam normální titulek, třeba tím zaměstnáte některé, kteří v tom budou právě ze setrvačnosti hledat tu originalitu .

A to, že se tu řeší, je sice žabomyší spor, ale na druhou stranu proč ne - řešíme výkony hráčů a sudích, proč ne pisatelů článků? O nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase když už, tak je faj držet i lajnu i za cenu toho, že to nějakej den nebude tak dobrý. Protože kdyby se mezi Schickama atd. najednou objevilo 'Eurozápisník X.

Reagovat
smazaný uživatel

aneb Němci rozdrtili Dány, asi by to vypadalo divně. Jinak sorry za dřívější odeslání

Reagovat
Puskas

Já tomu rozumím, jak píšu výše, někdy se to povede, jindy ne, často ty titulky bývají největší problém, jaký zvolit, i u běžných případů, vím to sám.

Reagovat
fantomas

Uhm, to by fakt vypadalo hloupě. Když už se s tim začalo, tak se to takle i dotáhne. To neni o tvrdohlavosti jako spíš o normální konzistenci.

Však jo, o nic nejde. Jen ty nároky sou občas...

Reagovat
Puskas

Rozumím tomu, v pohodě, nároky jsou a budou, nikdy nedostaneš palec ode všech.

Reagovat
smazaný uživatel

a nedal by se za vcerejsek pouzit nejak Soucek? Za me naprosto precizni vykon a s jeho jmenem si jde taky hrat (Souček->Součet, jSou Čekatele...treba

Reagovat
fantomas

Kdybysme remizovali, mel sem pripraveny Blizko bliSoucko

Reagovat
Puskas

pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

bliSoucko je dobry

ale podvedome si nam neveril

Reagovat
Puskas

beztak měl připravené tři varianty, tj. i pro prohru, třeba Černý den českého fotbalu

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

*blisko

Reagovat
Rudnevs

Mňa zasa napadol nadpis k zápasu Nemecko-Dánsko:

"Eurozápisník IV. aneb Nullersbeck neZohorel - Dánsko áno"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
El Campeon

To jo,ale v předešlích nadpisech to bylo víc účelový.

Reagovat
fantomas

Ani bych neřek. Koneckonců Češi se vážně svym způsobem sešikovali kolem Schicka - ten první gól byl v první řadě jeho, tomu otravnýmu presinku taky velel on, v mnoha ohledech ten tým strhával a inspiroval. Netřeba dělat, jako by sme na nadpis použili Havla nebo Hubínka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Havel rozhodne gólem o postupu do semifinále, dáme Pravdu o zrůdě

Reagovat
fantomas

Pokud Havel rozhodne a v SF dostanem Anglány, dáme "Havel zařídil Audienci u královny"

Reagovat
Greny

Zeman nedorazi

Reagovat
Pablos

což je škoda... mohl někde v Buckinghamským paláce vysprejovat ,,Pink Punk´s not dead"

Reagovat
smazaný uživatel

Audience u královny je od Petera Morgana, od Havla je jenom Audience

Reagovat
fantomas

Nepovídej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pravda o zrůdě

Reagovat
El Campeon

ok,já jenom čekal,že v nadpise vypíchneš třeba Trávníka

Reagovat
fantomas

Dyt se vypích u známek

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to pisete podle zasluh ne? Nebo mne to tak za tech nekolik let prislo a travnik dal gool, plus rozjel akci u druheho. Zaroven zrovna u nej by imo nemel byt problem na neho nejak napasovat titulek

Reagovat
fantomas

Taky se pouzil uz u znamek snad. A Schick byl porad vyznamna postava

Reagovat
db18

Mohli jste si Schicka nechat na Dány... s tím, jak nebránili Selkeho by to měl být jeho zápas...

Reagovat
fantomas

Takle predvidat fakt nemuzem. Bysme ho taky nemuseli vyuzit vubec

Reagovat
db18

On se dá využít i v "negativním"

Reagovat
fantomas

Schicknul by se lepsi Schick?

Reagovat
Harakan

Reagovat
db18

Teď aby se to neopakovalo bude muset přijít "Chorý útok"

Reagovat
Puskas

Tak dá hattrick a tam se dá pracovat s křestním jménem.

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole vrabejka

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Frank Lampard 8

Aha, už jsem si toho všiml

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Pyroman

neskutečný influencer

Reagovat
Pablos

...jinak u něho na twitteru rolluješ dolu, že už tě bolí z toho ruka a dostaneš se na předešlej den ...ten kluk je sakra aktivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

kdo z vas to ma?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Survivor dream. fan of Liverpool FC, Fastav Zlín, Florida Panthers, Sport blogger. Vlastenec a sympatizant SPD

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Kang & Kodos

Aikzarenka

Reagovat
smazaný uživatel

A taky lajkuje skvělý porna na twiteru. Kdo z vás to má?

Reagovat
andrew96

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Briggus

to končím

Reagovat
vrabejka

Moje práce nejde vniveč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Jak se tam sakra dostal vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

zima byla mirna. soucek soukal nit pomoci havloidovi napravo. travnik italum klouzal jak grimasy na haskove tvari. chory pomohl havlikovi srazit cenu rummu. treti gol dal vzpomenout na zaslou slavu luftwaffe. jeste ze na hristi nebyl zadny cerny.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zlatan do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě

Reagovat
smazaný uživatel

"Podotkl bych, že třeba právě v tomto aspektu nová posila Juventusu mezi českými lvíčaty vyniká. Patrick Schick totiž ve většině případů to správné řešení najde, sice se mu třeba ne vždy podaří zrealizovat, navzdory tomu je na něm znát, jak ohromný přehled na hřišti má a jak dokáže jednotlivé momenty hry správně vyhodnocovat."

Až na tu chybu v Patrikově jméně, podpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude chyba, ale další fórek nejspíš. Máš to prošpikovaný fóry

Reagovat
smazaný uživatel

Jako například?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme povídat, šance jsou max 20%...Portugalsko BY MĚLO (nemusí) potvrdit roli obrovského favorita...(můj tip: 4-0)

Škoda, mohli nám trošku Srbové pomoci...Dánové nejsou žádní nezdárci, pokud vyhrajeme, max. o gól či dva...tak či tak nám 2.místo nejspíš neuteče, skupina byla těžká, i to je úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele