Eurozápisník IX. aneb Konec postupové pohádky napsal Andersen

25.06.2017, 11:38
Názory a komentáře
Parádní a nebojácný výkon proti favorizované Itálii nalil českým fanouškům před závěrečných utkáním skupiny naději do žil - Dánové na turnaji nehrají nic a dát jim čtyři branky nebude problém, obzvlášť s hvězdným Schickem na hrotu. Realita však byla jiná a Lavičkův tým opouští Euro po hořké prohře 2:4...

Jak je už od roku 2012 naším pravidlem, EuroFotbal také pro tento turnaj připravuje pravidelné zápisníky s analytickými poznámkami našich redaktorů. Stejně jako před dvěma lety se za každým utkáním malého Eura ohlédneme ve třech bodech na zápas, přičemž v tabulce vypíchneme výrazné individuality.

Jedinou změnou je absence "hráče zápasu dle WhoScored.com", která je daná jednoduše tím, že statistický server tentokrát šampionát jednadvacítek nemapuje, tudíž nemáme kde čerpat nutnou inspiraci...





1) Patrik Schick zklamal. Aby bylo jasno, rozhodně nelze vystoupení momentálně nejzářivějšího českého plejera označit za propadák. Nová posila Juventusu se ve všech utkáních velmi dobře zapojovala do kombinace, vyhrála značné množství osobních soubojů a mnohdy se dobře potýkala i s nedostatečnou podporou zálohy. Nicméně, fotbal je pořád jednoduchá hra, která se hraje na góly - ty se čekají většinou od útočníků a v těchto klíčových situacích česká hvězdička jednoznačně selhala.

S výjimkou úvodního českého gólu, když se rodák z Prahy parádně zorientoval před vápnem a po efektní otočce poslal míč za Hojbjerga, Schick ve vyložených šancí tváří v tvář dánskému gólmanovi selhal a navázal tak na svou bídnou koncovku z předešlých dvou utkání. Schick na turnaji nehrál špatně; v situacích, které dělají forvarda forvardem, si však počínal jako Pavel Kuka v nejlepší formě.

2) Do branky přišel Zima, protivník ho vítal a přál si, ať tohle nikdy neskončí... O české gólmanské jedničce toho bylo napsáno mnoho. Ten, kdo česká utkání sledoval jen po očku, si nutně musel říkat, že je to přehnané. Že si zas jen kritičtí a zaujatí čeští fanoušci na někoho zasedli. Gólman z italského Janova však lidi s takovým názorem nutně musel znovu vyvést z omylu. Nikdo neříká, že byl jediným viníkem čtyř inkasovaných gólů (což vzhledem k tomu, že střel na branku měli Dánové celkem šest, nevystavuje české defenzivě zrovna hezké vysvědčení), minimálně na dvou z nich měl však svůj neoddiskutovatelný podíl.

Vrcholem všeho pak byla jeho reakce u třetí dánské branky. Jistě, to, že dojde k brejku, na jehož konci byla Zohoreho střela, Zimova chyba není. Jeho reakce, kdy se míči uhybá namísto toho, aby se snažil třetímu gólu v české síti zabránit, však už rozhodně vyvolává otázky. Když si k tomu připočteme jeho silně, silně podprůměrné vystupování během celého šampionátu, jehož jediným highlightem byla chycená penalta Selkemu, nelze si nepoložit otázku, zda by lepší práci neodvedl na jaře v Boleslavi slušně chytající Vejmola - jelikož jeho kolega z Janova působil téměř při každé soupeřově akci vyloženě nejistě (a není se také čemu divit, když v dospělém fotbalu odchytal minimum utkání).

3) S Chorým to jde lépe. Stejně jako proti Itálii se Lavičkovi tah se střídajícím útočníkem vyplatil. Tomáš Chorý oživil hru, výborně na hrotu doplňoval Schicka a krásným kollerovským gólem na chvíli prodloužil plané české naděje na dobrý výsledek. Stejně jako v případě Marka Havlíka lze českého kouče za nasazení podobných žolíků pochválit. Nabízí se jen otázka - neměli oba zmínění dostat na šampionátu prostoru daleko více, například namísto sice snaživého, ale ve středu pole i na křídle bezzubého Martina Haška?

Jak ukázal zápas s Itálií i druhá půle proti Dánům, Češi rozhodně měli na víc. Je otázkou, proč Lavičkově výběru, jenž suverénně prolétl kvalifikací, závěrečný turnaj nevyšel. Eventuálních důvodů můžeme najít několik. Absence bourajícího Aleše Čermáka, jenž by s největší pravděpodobností ve středu pole obstál lépe než zastupující kapitán Michal Trávník, který velmi povedené momenty střídal s naprosto šílenými. Nedoléčené zranění Antonína Baráka, který by i přes nepříliš oslnivou jarní formu ve Slavii týmu dodal zkušenosti a potřebné sebevědomí. Či zda to bylo vyřazení Aleše Matějů, s jehož zraněním repre přišla o jediného regulérního pravého beka - a tento post následně po celý turnaj ovlivňoval složení obou defenzivních krajů.

I přesto však i přes těžkou skupinu a zmíněnou "smůlu shůry" český tým jasně ukázal potenciál na semifinále a je jen velká škoda, že o místo mezi čtyřmi nejlepšími alespoň v závěrečném zápase nezabojoval lépe.

Analýza souběžně hraného zápasu Německa s Itálií bohužel z časových důvodů nepřibude. Omlouváme se.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (198)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Hapal dobře nezvládá

Reagovat
Kluivert9

Chce se přizpůsobit co nejvíc Slovákům...

Reagovat
Kixi Syhimour

Však to je nepochopitelné

Reagovat
fenixLFC

Alebo sa ukazuje jeho ceska natura

Reagovat
Frank Lampard 8

Ale zase kdo by nereagoval stejně, když by věděl, že ho takhle zařízli...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Oni kdyby byli v pozici Nemecka, tak ten konec s Italii uhrajou stejnym zpusobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nikoho nezariznul, to jsou jen jejich konspiracni teorie.. Proc by Nemci hrali na doraz, kdyz maji postup stejne jistej? Nemyslim si, ze by je nejak moc zajimalo, jestli pujdou Slovaci dal, vetsina lidi tam ani netusi, kde ta zeme je..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
BílíAndelDrcKo

10 minut do konca prestat a posuvat si loptu na polovici ihriska kde prehrávaš je síce účelné ale z futbalového hladiska to bola fraška pre divákov, aj kvoli kt. sa ten futbal hrá. Samozrejme obaja postupili zaslužene tam nie o čom. Jediné čo sa dá kritizovat je turnajový systém kt. spravodlivý nie je už z princípu. Hapal to prehnal ale tiež by ste mohli mat trochu pochopenia k dvojročnej práci človek v určitom kolektíve a takýto koniec kde sa rozhoduje o vás bez vás je krutý.

Reagovat
smazaný uživatel

"O vás bez vás" se přece rozhoduje vždycky, pokud k vlastnímu postupu potřebuješ souhru ostatních výsledků. Takže tady lze jen litovat zmrvenýho zápasu s Angličanama, pak byste se na ostatní utkání nemuseli vůbec ohlížet. S debilním systémem turnaje souhlasim, ale ten byl známej dlouho dopředu a pro všechny stejnej

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ved ano ja nehovorím že je to nejaká krivda kt. vznikla včera ale proste jediní sme v poslednom kole nekalkulovali a v podstate ani nemohli.

Reagovat
Noustress

načo to tu vysvetluješ, keby su v našej pozicií tak tu revú ešte mesiac

Reagovat
Sir Ryan

Prečo ste Vy nehrali naplno a vypustili ten zápas keď ste mali šancu postúpiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Červená karta pro Portugalce mu evidentně tak nevadila

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, lebo cervena karta minutu pred koncom zohrala strasnu velku rolu ...

Radsej by som sa venoval vášmu timu a dovodom, prečo nevedel zdolať becko Dánska :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minutu to fakt nebylo, hele. A čoveče nevim, ale řek bych, že přesně pod něčim takovym teď diskutuješ

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to dve minuty, hele ? :D a dalšie dve minuty navyše sa hralo, hele? lakeť v ksichte + šľapák ľavou nohou? Chlapče, mal by si sa bud prihlásiť do Okamurovej strany, alebo pozerať futbal, hele

Reagovat
Lamskej#RMCF

co takhle kluci slovenští začít chodit na nějaký madarský web a ne tady ?

Reagovat
Kily

další

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sere si do huby neskutečně. Navíc věděl vše od rozvrhu zápasů po systém jakým se postupuje a muselo mu být jasný že je tam možnost že jak hrajou jako první tak zbylý týmy budou kalkulovat. Vše měli ve vlastních rukou a nikdo je nezařízl. Měli prostě uhrát ten bod s marnýma Anglánama a ne se zatáhnout po vstřeleným gólu, jestli chtěli postoupit. Ale za hru SVK celkově na turnaji

Reagovat
BílíAndelDrcKo

počkat ako to nebol faul či v čom je problem? alebo chceš povedat že ich poškodil rozhodca? tak to sa možme bavit teda aj o jasne neuznanej penalte pre nás proti angličanom, aký to má zmysel?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

si pekne jebnutý. o futbale vieš očividne hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zařízli? Stačilo, aby dostali ještě jeden gól a my za stavu 2:3 otočili zápas (podobných obratů je historie plná) a opět by museli Polsko vyklidit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej hrac, libil se mi uz v prvnim zapase proti italum, vsadim boty, ze bude jednou hrat stabilne za danskou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

značka bot?

Reagovat
smazaný uživatel

Adidas

Reagovat
Kang & Kodos

To jste mohli říct nějakýmu Slovákovi, aby ten druhej zápas zanalyzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že odkaz na diskusi pod tim zápasem slouží v tomto ohledu dostatečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
db18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

lituju lidi kery si pudou neco koupit do jysku.

Reagovat
ZB 07

Zrovna na komentář k zápasu Německa jsem se docela těšil, škoda

Reagovat
db18

Odpadlík: Stark

Hrdina: Buď Pollersbeck (který ale taky blbě vyrážel před sebe, nicméně celkově podržel) a nebo Bernardeschi

a v návaznosti na http://www.eurofotbal.cz/clanky/eurozapisnik-vi-aneb-cesi-seschickovali-sily-a-jsou-zpatky-ve-hre-366878/

1) Německou ofenzivní čtyřku je potřeba rozdělit

2) ???

3) Chybu hledej v systému

Psal by to nejspíš stejně Piky, takže by to zaujaté nebylo...

Reagovat
ZB 07

aspoň tak

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ak v kvalifikácii nastavíte systém, že postupuje určitý počet najlepších napr. z 2. miest tak je to v poriadku lebo v prípade rozhodujuceho zápasu viete určit rovnaký čas výkopu. Ale prečo takto prasit turnaj? Preoč by mal mat tim zo skupiny C vyhodu nad tímami z A,B a vedel si takto vypočítat postup. To aj my by sme za daných okolností mohli na konci zápasu so Švédskom ešte pritlačit o jeden gol viac (a že sme k tomu nemali daleko) a prípadne otovorit obranu s tým že proste musíme...

Za daných okolností a pravidiel postupili zaslužene Nemci s Talianmi ved nie sa o čom bavit, nerozhodovali žiadne trápne karty alebo koeficient. Na druhu stranu nebolo to spravodlivé ku všetkým rovnako a tak dufam že UEFA systém zmení. ALe skôr predpokladám že vyhrá alibizmus, lebo zmenou by si pirznali chybu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ževraj si tu niekde dával zoznam našich hráčov pre budúcu kvalifikáciu, môžeš ma tam presmerovať? :D

Reagovat
BílíAndelDrcKo
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nehraje tu někdo Fifa mobile? Resp. nemáte někdo místo v lize s aktivními hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa mobile by som si zahral, ale pokiaľ by to bol UEFA mobile, tak určite nie, nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eurozápisník IX. aneb Kuntzy z Nemecka si opět znepřátelili Rusnákov

Reagovat
stas87

Vcera jediny futbalista na ihrisku Snad sa z Grasshoppers dostane do lepsieho timu a kvalitnej ligy.

Reagovat
jáá

tak byl u nás, dost mě mrzí že nedostával víc šance, když se hrálo proti Barce, tak byl jediný, který měl koule hrát fotbal a jít do souboje jeden na jednoho

Reagovat
stas87

Nebol casto na marodke ci si ho mylim s Fisherom? Vcera prave ukazal gule a ze hrat chce. Nemal nejake problemy s trenerom? Fakt skoda, ze uz za vas nehra.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to si ho pletes s Fisherem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to Fischer.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom v Tilburgu odehral skvelou sezonu, se celkem divim, ze ste si ho nestahli zpatky

Reagovat
jáá

to já taky nenašel jsem ani slovo o tom, že by měl jít zpět

Reagovat
smazaný uživatel

imho chyba, stahl bych ho na miste Ajaxu zpatky a prodal Younese, u kteryho neverim, ze by mu cenovka jeste kdy vzrostla

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak jak vidite sestavu na podzim na prvni zapasy kvaldy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar - ... a dal je to jedno

Reagovat
db18

Kolář (snad teda začne chytat v Liberci) nebo Jedlička

Holík, Kvída, Chaluš, Helešic

Takacs, Havelka(Sadílek)

Černý, Suchan, Mihalík

Graiciar(Zajíc)

Reagovat
smazaný uživatel

Mihálik

Reagovat
db18

Reagovat
forma

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co Sacek, Pulkrab, Mateju?

Reagovat
db18

Pulkrab mi vypadl... ten teda místo Graiciara... Když bude Holík hrát, tak bude pravděpodobně lepší volbou než Matějů... a Sáček by mohl, kdyby nebyl u áčka.

Reagovat
patas92

Vždyť ten Kolář je 94

Reagovat
db18

To strašně letí... No, tak potom asi není co řešit...

Reagovat
PavlíčeQ

Mihálik nemůže být na křídle. Buď hrot nebo podhrot. A v nominaci by se mohl ještě třeba objevit Janetzký

Reagovat
db18

Za U20/U19 tam hrál... a i podhrot může hrát z kraje... (třeba Dočkal tak hrál)

Reagovat
PavlíčeQ

No párkrát tam hrál i v Jablonci, ale je tam poloviční oproti pozici na hrotu

Reagovat
Venny

Co Roman Macek když bude hrát?

Reagovat
Uwe háže buly

Vorel - Granečný, Chaluš, Takács, Matějů - Havelka, Sáček - Hašek, Suchan, Černý - Pulkrab/Mihálik

uvidí se kam třeba pujde hostovat Březina jesli něco odkope Frýdek

Reagovat
Spalovač šancí

Pavel Kuka v nejlepší formě ... toto si líbí uživateli já

Reagovat
Shevchenko

Já vím, že vás to asi sere, ale opravte si tu naší tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Turnaj debilního formátu je pro Čechy a Slováky u konce, tak snad už tu nebude o něm vycházet tolik článků.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude vycházet pořád dost článků. Ten turnaj je zajímavej nehledě na účasti Česka nebo Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
popltak

Články číst nemusíš, troubo.

Reagovat
Neutron

mohol by tu pribudnut nejaky novy o sliepkach, napriklad ako predavaju Harryho do United...

Reagovat
popltak

Za chvíli se bude blížit 60. výročí od posledního titulu Slepic.

Reagovat
Neutron

to tu bude dobra nalada gratulacie ownymu do posty

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Ten posledný ostavec pekný, posledný po ubohom vukene, no na semifinále mali. Kedy to

Reagovat
smazaný uživatel

no áno, treba to dať na yt, plačkovia

https://www.youtube.com/watch?v=TJ-Z5m-Vuqk

Reagovat
popltak

O co se snažíš, troubo?

Reagovat
smazaný uživatel

ukazujem, že ste v plači tiež výborní, idiote

Reagovat
popltak

Super srovnání. To byl regulérní gol, který neplatil. Slováci vypadli úplně normálně podle pravidel a brečí, trochu rozdíl, troubo.

Reagovat
smazaný uživatel

a druhé video na yt, joj to sme si poplakali

https://www.youtube.com/watch?v=5ipukHTEkp8

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrté video a pořád je přidává jeden kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spáchej se.

Reagovat
Kluivert9

A přitom jediní, kdo tady neustále brečí, jste vy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak My nemáme důvod brečet, prostě jsme to nedali, byly tam lepší týmy. Ale čoboláčci furt musí..

Reagovat
Kluivert9

Ti by to teď celé vyhráli... Oh Wait...

Reagovat
C-M@ster

Tak u nás šlo o to, že neuznání gólu bylo zřejmě proti pravidlům. Kdežto nepostup Slováků byla naprosto regulérní záležitost.

Kdyby Slováci dostali gól rukou a kvůli tomu prohráli a nepostoupili... a pak by brečeli a my se jim smáli, tak pak by jeho vynášení těchto videí smysl dávalo.

Teď je to jen srovnání jablek s hruškama, což ale jako čtenář cas.sk bohužel nepozná.

Reagovat
vladis271

Takže chceš povedať, že ste sa nám nesmiali po vypadnutí v baráži proti Talianom v predchádzajúcom cykle U21?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmáli jsme se vám, že jste vypadli ale, teda alespoň já, jsem se smál tomuhle profesionálnímu koncertu komentátorů. https://www.youtube.com/watch?v=XKmPaOMos9w&t=13s

Reagovat
C-M@ster

Pokud se někdo smál, byla to menšina.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se najde nějaký kokot co to prostě přežene. Já vůbec nejsem fanda těchto soubojů mezi Čechy a Slováky, ale teď válčíte sami se sebou vlastně. Kašlete na to, máte dobrou generaci, co ještě v budoucnu něco dokáže, nemusí vás štvát neúspěch na tomhle turnaji

Reagovat
C-M@ster

A rozdíl mezu rukou Suareze a rukou Henryho jsi taky nechápal.

Pak nevím, jestli fotbal je pro tebe to pravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně normální a velmi profesionální reakce komentátorů. např.: citace: "já si myslím, že se rozhodčí upískl" To je nějáký brečení? Vaši komentátoři by vyšilovali, že to je záměrné spiknutí IIHF a že tam raději chtějí Kanadu než vás, atd.

Reagovat
Y.N.W.A

BAN ...tomuhle ubrečenýmu děcku

Reagovat
smazaný uživatel

Ano tohle je ten rozdíl mezi vtipným a vydařeným nadpisem a tím trashem (nejen) ze včerejška. Kdyby to bylo vždycky takový tak s tím nemám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem se ctel zeptat One-Reala, jestli neni Travnik nejaky jeho dvojce, je ti kurevsky podobnej

Reagovat
smazaný uživatel

porad nemuzu uverit ze to slovaci nedali.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Od kolika hrajou ty slováci?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Niekto pozerá GP Azerbajdžan? čo sa to tam kurva deje

Reagovat
Greny

Nejlepsi zavod za poslednich x let, jsem zvedav zda ceka Vettela dodatecny trest

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné dačo, som bol v siedmom nebi dnes, ked som pozeral

Reagovat
KingMaster13

Já koukal ale spíš to bylo tou dementní tratí, že musel hodněkrát vyjet safetycar Jinak komu fandíš z jezdců respektive týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

V detstve som mal strašne rád Mclaren-Mercedes, takže to mi ostalo. Renault, Ferrari či Williams, to nie je moja šalka kávy A čo sa týka jazdcov, tak určite také tie dlhoročné ikony ako Alonso(ten je u mna najviac), Massa, Raikkonen, aj ked teda viem za koho jazdia. ale čo sa týka majstrovského titulu, tak sa priklanam k Lewisovi, kt. skoro nikto nemá rád mám taký pocit z rôznych diskusií. Takže som asi sám.

Reagovat
KingMaster13

Takže máš rád Lewise? Sakra tak to asi se nebudu pouštět do hatu Já jsem velkej fanda ferrari. Začínal jsem na duelu Schumachera s Hakkinenem, fandil jsem pochopitelně Schumimu, pak jsem si oblíbil hodně Massu i Raikonena a nakonec Alonsa Vettela jsem nikdy moc nemusel a platí tomu i teď. Sice mu fandím, protože by to znamenalo titul pro Ferrari ale mnohem raději bych viděl vepředu Kimiho Jinak taky mám rád ty dlouholetý legendy. Alonsa jsem neměl rád v Renaultu a Mclarenu ale ve Ferrari se ukázal jako správňák

Reagovat
smazaný uživatel

Kludnes sa pusti do hatu, to zvladnem, predsa len pri formulach nie som taky ortodoxny fan ako pri futbale. Rad to vsak sledujem, F1 zacina byt znova zaujimava. Troska ma vsak mrzi, ze som nezazil dobu Laudu, Hunta a Sennu. inak ani ja som nemal rad co si pamatam Alonsa v Renaulte ale z jazdcov sa mi pacia hodne aj ti mladi chalosi, ako Stroll ci Ocon, za to Verstappena neznasam...

Reagovat
KingMaster13

Jo to mě taky mrzí Senna vs Prost to muselo být kruto přísný Jinak začíná mi vadit docela Bottas, dnes už to bylo po druhý co sundal Kimiho Jinak vždy jsem toužil ve ferrari po Němcovi který nahradí Schumiho a naváže na jeho úspěchy ale Vettel to teda není. Jezdec dobrej ale něco mi na něm vadí, i to jak se zachoval dnes Hamilton je prase ale ta reakce Vettela byla neodpustitelná

Reagovat
Greny

Rosberg mel dostat sanci nekdy ve Ferrari az skonci Kimi chtel bych tam videt Maxe

Reagovat
smazaný uživatel

nič v zlom, ale Rosberg bol totálny priemerák a majstrák vyhral len vďaka tomu, že Lewisa minulý rok sabotoval vlastný tím, a vďaka tomu, že Mercedes bol úplne niekde inde, čiže nemal ďalšiu konkurenciu v podstate...

Reagovat
Greny

On Vettel neni o moc lepsi, ja ho nesnasim totalne a prijde mi ze ma u Fia jak to rict, pozici jako nikdo jiny viz dnesek (udelat toto Perez nebo Grosjean tak tri zavody nestartuji v lepsim pripade)

Reagovat
smazaný uživatel

ono to už len tych 10sekund potvrdzuje, čo je podla mna ukrutne malo, na hentaky kolaps. nech už to LH myslel akokoľvek, toto si Vettel jednoducho nemôže dovoliť... pamatam si, že raz v Monte Carle Alonso si omylom skrátil trať a dostal 25sekund penalizaciu, a tu na sa Vettel takto zachová a iba 10sekund, tak mi povedž či je toto fér, jasne, že ako píšeš, keby to spraví taký Perez či Grosjean, tak dnes dozávodilii.

Reagovat
KingMaster13

Jako Hamilton to udělal pěkně na prasáka ale to co po tom udělal Vettel to jsem se jako fanda ferrari fakt styděl, fakt jak nějakej harant co má potřebu oplácet Jinak Rosberg byl dobrej to mu zase titul neodebírej. Hamiltonovi zase spadl titul do klína naprosto nezaslouženě na úkor Massy

Reagovat
Mimalu

http://www.autosport.com/news/report.php/id/130388/fia-data-rules-out-hamilton-brake-test

Hamilton na prasáka nic neudělal, to jenom Vettel hledal výmluvu a by nebyl za čuráka za kterého stejně je. Jestli nedostane trest, tak to bude fakt výsměch, jednou nabourat asi z nepozornosti (možná přemotivovanosti), ok fajn, za to by trest 10 sekund v pohodě odpovídal, ale udělat ještě k tomu úmyslné najetí, tam už nemůže být o čem musí přijít nějaký odpovídající trest

Reagovat
KingMaster13

No nevím zpomalil fakt dost a na blbým místě, což by taky dělat neměl. Jezdec za safety carem si určuje svoje tempo tomu rozumím ale zase by mělo být všeho s mírou Jinak ale souhlasím, že Vettel je dement. Nemám ho rád a to jsem ferrari

Reagovat
Mimalu

https://twitter.com/andrewbensonf1/status/879021462329413632

Stewards examined Hamilton's car data in Vettel incident. Did not brake or lift off completely. Maintained more or less constant speed. And behaved the same at that re-start at that point on the track as he did at the other two re-starts. Source: FIA

No právě že ne. A spíš budu věřit datům z telemetrie vozu než pocitům Vettela, který měl naprosto nepochopitelné zatmění

Reagovat
KingMaster13

Ok no Vettela si nevšímej to je ukřivděný dítě Ono Lewise je taky občas dost ale v tomhle mu dávám za pravdu.

Reagovat
Mimalu

Tak Hamilton je špína a sám má plnou skříň kostlivců,ale v tomto případě bych ho nevinil, tady je to víceméně jednostranné selhání

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jinak ze současných jezdců se mi hodně zamlouvá Ricciardo ten kdyby měl lepší auto tak by určitě potenciál na to stát se mistrem světa měl Toho bych si přál ve Ferrari až odejde do důchodu Kimi

Reagovat
ratusek

Ferrari pamatuju jak ksem byl vytočenej když si zlomil nohu Schumi a jezdil místo něj Salo? Nebo jak se jmenoval

Reagovat
KingMaster13

A ještě musel nechat vyhrát tu nulu Irvina Schumiho mi bylo taky líto ale další roky To byl neskutečnej pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky McLaren a samozrejme Hamilton. Raikkonen byl nejvic a Hakkinen taky. Alonso je curak.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso ma take specificke spravanie a ostry jazyk ale tak postupom rokov za z neho stala "class"...

Reagovat
Greny

Ja mel rad i Montoyu, sere me ze nezavodil dele ve formuli 1 a Kubica mel zase smulu

Reagovat
KingMaster13

Montoya mě bavil Docela mě mrzelo, že nezávodil déle Mika, Schumi to pak pěkně až nehezky lehký

Reagovat
smazaný uživatel

ty si na tom ako s fandením?

Reagovat
Greny

Jasna jednika ve formul je pro me Nanuk

Reagovat
Elliasson

Jojo, koukal jsem. Lepší než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ať je po Euru, nebaví mě na českém serveru neustále slyšet o pepanech, sandálech a o tom že jsme my plačky.. Když se vám to nelíbí, tak diskutujte na slovenských serverech. Čest těm slovenským diskutérům, kteří se tu snaží opravdu normálně diskutovat..

Reagovat
hodjohn

Oni si zase najdou jina temata. A budou tu nadale strasit .

Reagovat
Spasitel

To je srdciar Ale tak dôchodcov ubúda treba inde zháňať hlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a riVáh.

Neměl by spíš posílat protesty Hapalovi? Kdybyste si neposrali zápas s Anglií, nepostupovali byste vy?

Reagovat
smazaný uživatel

pepan nam to dojebe svojou taktikou proti anglanom a potom este bude plakat

Reagovat
sk333

Konečne pán premiér Fico bojuje za správnu vec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

nový level nezvládání

Reagovat
sk333

Trochu zašpásujem. Angela Merkel možno ponúkne Ficovi postup našich do semifinále, výmenou za presťahovanie 20 tisíc emigrantov na Slovensko.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Řeším s kolegou, jestli bude dražší přestup Součka nebo Lobotky, můžete nás někdo rozsoudit?

Reagovat
sk333

Lobotka stojí vraj 5 miliónov euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, povodne cceli 3mega ale kedze je viac vaznejsich zastupcov, kt si jeho kvalitu overili na ME tak sa ta cena logicky zvysila

Reagovat
smazaný uživatel

*zaujemcov

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bl o pár let mladší a k tomu hrál za Kodaň, tak bych se třeba nedivil. Ale takhle? Podle mého bez šance. Teda jedině pokud by šlo o Turka.

Reagovat
smazaný uživatel

ako mne to je tak jedno za koľko pôjde, aj ked ma z toho trenčín nejaké procenta, hlavne, aby išiel hrať nejakú kvalitnejšiu súťaž

Reagovat
uff

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Smeješ sa ale prečo nie. Má 22, hype je, klub má dobre meno čo sa týka prestupov (napr. Emre Mor 10+bonusy), dopyt po nom bude. Možu cenu šponovat. Na turnaji sa javil velmi komplexne. Samozrejme reálna cena je niekde inde ale koho dnes v prestupoch zaujíma reálna cena. Podstatnejší je dopyt po nom. Duda šiel do Herthy za 4,2 toto by mohlo byt podobne.

Reagovat
Kluivert9

vraj 5-7

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Lobotka.

Reagovat
Uwe háže buly

Lobotka takový 4 mega klidně muže stát, dva roky se mu dařilo v klubu + povedený ME. Souček naopak ve Slavii nehrál, ale zas má taky povedený zápasy za áčko repre a teď i za u21, takže takový 2 mega by taky minimálně stál.

Reagovat
sk333

Klubový tréner Lobotku tvrdí, že je najlepším stredopoliarom na turnaji. Švédsky skaut po zhliadnutí jeho výkonov povedal, že môže hrať v ktoromkoťvek európskom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo už se o něho rvou Real s Barcelonou. Těším se na vaše vystřízlivění.

Reagovat
smazaný uživatel

„beIN Sport“ announcer Phil Schoen:

„I thought [Kylian] Mbappe to Arsenal was impossible. Now, in my honest opinion it just might happen. Thomas Lemar, as well.“

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc nemuze zustat jeden tym nezkurveny prestupama alespon tri roky

Reagovat
smazaný uživatel

Protože skoncili pátí?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim monaco, z arsenalu nikdo nikoho nechce

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vyplati se jit na novy Transformers?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, chod radsej na operaciu Anthropoid

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud jsi akcionářem Paramountu, tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Do kina se celkove neoplati chodit, maximalne tak jednou za 3-4 roky. Tohle nebude nejlepsi film za posledni tri roky, radeji si kup knihu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no podle nicku bych doporučil spíš koncert Marty Kubišové

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
john334

Na žádný Transformers se nevyplatí jít.

Reagovat
Uwe háže buly

žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud se má zhodnotit tenhle turnaj, tak podle mě

ENG < ITA < CZE = SVK < GER < SPA

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že máme pro příští cyklus dobrou sestavu

Jedlička

Matějů - Chaluš - Takács - Granečný

Sáček

Černý - Macek - Suchan - Mihálik

Pulkrab

Lavička:

BR: Vorel, Chmiel

OB: Bezpalec, Král, Holík, Helešic

ZÁ: Mich. Sadílek, Havelka, Graiciar, Trubač

ÚT: Šašinka, Turyna

Schick s Janktem za Áčko

Reagovat
Greny

Místo Granečnýho bude asi Kvída , zapoměl jsi na Jankta a Schicka, kteri podle me budou jezdit treba na zapasy s Chorvatskem pripadne na ME(ktery je i kvaldou na OH)

Reagovat
smazaný uživatel

Fico

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele