Escribá se koncentruje na současnost, budoucnost vyřeší po sezoně

19.04.2017, 22:06
Aktuality
Až za několik měsíců se rozhodne o tom, zda na lavičce Villarrealu bude pokračovat Fran Escribá. Jednapadesátiletému španělskému kormidelníkovi běží smlouva jenom do konce června a jednání o jejím prodloužení v tuto chvíli nejsou na pořadu dne...

Escribá se kormidla Žluté ponorky ujal v srpnu loňského roku, tehdy nahradil Marcelina a začal vyřazením z předkola Ligy mistrů od AS Monaco. Čím hůře si vedl v evropských pohárech, o to lepší byl vstup klubu do španělské nejvyšší soutěže, Villarreal v prvních devíti kolech nenašel přemožitele a do konce října se pohyboval na nejvyšších příčkách.

Podle španělských médií měl Escribá v průběhu tohoto týdne začít jednat o podmínkách prodloužení pracovního poměru na El Madrigal, k jednomu stolu s vedením ovšem jen tak neusedne.

"Jak už jsem zmínil dříve, moje pokračování v klubu v tuto chvíli není podstatné, není čas na diskuze o tomto tématu," prohlásil někdejší kouč Elche.

"Až skončí sezona, tak si sedneme a vše probereme, ale ne teď. Nejedná se o něco, o čem bych aktuálně vůbec uvažoval," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele